Någonting opassande

Det här är del 2 av 5 i Kickoffen

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 8/12-22)

I första delen fick vi följa Mats, när han och Miranda ”höll ställningarna”, medan resten av företaget åkte på kick off. I den här novellen får Kalle, en av mellancheferna som fick följa med på kickoffen, berätta vad som hände där.

Någonting opassande

Resan till den lilla konferensanläggningen var en årlig företeelse. Fredag förmiddag till söndag morgon, fyllda med lite jobb givetvis, men också god mat, dryck, avkoppling och trevlig samvaro, något alla brukade se fram emot.

Stämningen var uppsluppen och förväntansfull när bussen rullade ut från företagets parkering. Kanske till och med lite mer än den brukade vara. Eller i vart fall annorlunda. En spänning. Förstulna blickar. Underfundiga leenden. Glittrande ögon som sökte kontakt med andra.

Efter ungefär halva resan, när medhavd alkohol haft sin verkan, kunde man höra ordväxlingar, i all vänskaplighet förstås, där de sexuella anspelningarna blev allt tydligare. Hintar, till höger och vänster, om både den ene och den andre. Och väl framme på hotellet, när rummen skulle fördelas, kunde kommentarer höras i stil med ”Hon lär inte tillbringa så många timmar där”, ”Han har ett liggunderlag på annat håll” och ”Hur är sängarna där? Vet inte, men de lär inte vara värda många kronor när den här helgen är över”.

När vår VD sedan höll sin föredragning, som i år var det enda arbetsrelaterade på hela helgen, men nödvändigt för att just kunna redovisa helgen som arbetsresa, tisslades, tasslades och fnissades det så till den milda grad att han nästan kom av sig. En tid efteråt sa han ”Jag fattar inte vad det var med dem. Det var som att ha en hormonstinn högstadieklass framför sig”.

Likadant var det när jag skulle hålla genomgången av helgens aktiviteter. Engagemanget var lika med noll. Alla verkade ha sina tankar någon helt annanstans. Jag noterade att folk hade placerat sig lite annorlunda än jag hade väntat mig. Grupperingarna var annorlunda mot hur det brukade se ut på stormötena hemma.

Jag berättade om tipspromenaden vi hade anordnat, att det var fri tillgång till gym, pool, bastu och badtunna. Någon menade på att ”Det gällde att inte ta ut sig”, ”spara på krafterna för att ha energi kvar till kvällen” och annat liknande.

Det verkade inte som jag nådde igenom med någonting, så jag beslöt att avbryta, sa att det gick bra att fråga någon av oss chefer om det var något och önskade alla en trevlig vistelse varvid någon hördes mumla att ”Det kan du ge dig fan på” i det att sällskapet bröt upp.

 

Efter lunchen satt jag, min kollega Ann-Kristine och vår VD i loungen och småpratade. Rätt vad det var ringde hans telefon. Han svarade, reste sig upp och gick undan en bit. En bekymrad rynka växte fram på hans panna, han avslutade samtalet och kom tillbaka till oss.

– Kalle, sa han. Jag är jävligt ledsen, men jag måste lämna dig och Ann-Kristine att själva ta hand om allt det här.

– Har det hänt något, frågade jag.

– Privata bekymmer. Egentligen inget allvarligt, men min närvaro är nödvändig där hemma. Vi får ta ett snack på måndag om det är något som behöver dryftas. Hej på er.

Så försvann han för att hämta sina väskor, och det var tydligen bråttom för en kvart senare hade han åkt.

– Kickan? Tycker inte DU att det är konstig stämning här?

Hon hette ju som sagt egentligen Ann-Kristine, Ann-Kristine Lundberg, men det fanns redan två till med det förnamnet på firman, den ena kallades Anki och den andra Kicki, så det hade blivit Kickan. Det var väl tveksamt om det var ett helt lyckat smeknamn för en mellanchef men faktum kvarstod, när hon anställdes något år tidigare, trettiofem år gammal, var hon den yngsta företaget någonsin anställt i den positionen. Så det var så det blev. Hon blev Kickan med hela bygget och verkade egentligen inte vantrivas med det.

Hon såg sig om och sedan på mig.

– Jo, kanske. Det var det definitivt på genomgången. Jag vet inte vad det är. Folk verkar så hemliga. Smyger med något. Men som sagt … svårt att sätta fingret på. Förresten. Ska du gå tipspromenaden?

– Jag tror inte att det är lämpligt. Det är ju jag som har satt ihop frågorna. Men gå du. Jag tar en vända i gymmet innan middagen.

– Okej. Men kan jag ringa dig om en fråga blir för svår, flinade hon.

– Visst. Ring du. Allt för damerna, log jag tillbaka. Men du. Jag kilar och byter om nu. Vi ses.

– Det gör vi.

Jag gav Kickan ett leende till och gick sedan upp på rummet.

 

Gymmet låg, som på så många andra hotell, i anslutning till badet och relaxen. Jag hade ju bytt om på rummet så jag styrde rakt på träningslokalen. Dörren stod lite på glänt, och jag hade hunnit lägga handen på handtaget för att gå in, när jag hörde något som fick mig att stanna.

På andra sidan dörren hörde jag två personer. De var definitivt engagerade i någon sorts fysisk aktivitet. Ljud av rörelser. Dunsar. Flåsande andning. Så hörde jag en kvinna tala.

– Men tänk om det kommer någon.

En man svarade.

– Vad då då? Företaget har ju hyrt hela anläggningen. Det kan knappast dyka upp någon utomstående.

– Men i alla fall. Det kan bli pinsamt.

– Pinsamt? De kommer ju i så fall vara här i samma ärende som vi. Kan bli hett ju. Kom hit. Kom närmare.

De tystnade i ett par sekunder, men jag hörde hur de fortsatte stöka runt. Sedan hörde jag henne igen.

– Mm Mm Mmmm. Åhhh gud!

– MmHmm?

– Fan va’ skönt.

– Mmm Hmm Hmm.

De tystnade igen, men hennes andning blev allt mer ansträngd.

– Men Kalle … och Kickan … då, frågade hon.

Jag frös till is. De pratade om mig och Kickan? Vad var det med oss?

– Vad är det med dom?

– De … vet … ju inte … Är inte … med … på det.

– Skit i dem. De klarar sig nog själva. De kanske rentav får till det. Kickan kan behöva få sig lite … . Men kom nu. Vill du inte ta hand om den här bamsen.

Jag hörde hur kvinnan fnissade till, hur de rörde på sig lite och sedan hur mannen drog en djup suck av njutning.

 

Försiktigt smög jag fram till dörren och kikade i den lilla öppningen. Jag kände definitivt igen dem. Bertil på ekonomiavdelningen och Lola i receptionen. Och jag hade tittat in i precis rätt tid för att få se Bertils kuk försvinna in i Lolas mun. Bertil! Han var ju gift. Och hans fru Git, som också jobbade i receptionen och därmed var kollega med Lola, var ju med här! Och Lola! Hon hade också, så vitt jag visste, fast sällskap.

Jag ville egentligen inte titta, men kunde bara inte slita blicken ifrån dem. Det såg så skönt ut. Lola lade hela sin själ i att suga den stenhårda kuken. Verkade till och med tycka om det. Det lät i alla fall så.

– MmmMmmMmmMmmMmm …

… hördes från henne när hon sög. Bertil stod bara och blundade och njöt samtidigt som han smekte Lola ömt över håret.

Så öppnade han ögonen.

– Fy faan Lola, stönade han. Du suger så skönt, men jag måste få knulla dig. Snälla. Ställ dig på alla fyra.

Lola ändrade ställning och kom att ha ansiktet rakt mot mig. Jag backade snabbt undan för att komma utom synhåll och på så sätt slita mig från att fortsätta titta. Däremot studsade Lolas höga lustfyllda stön mellan väggarna i omklädningsrummet så det var omöjligt att inte bli påverkad.

 

Att träna var givetvis inte att tänka på nu, utan snabbt begav jag mig mot mitt rum. Det var också beläget i markplan och den långa korridoren dit hade en helglasad yttervägg. Genom panoramafönstret såg jag hur Kickan skyndsamt var på väg åt mitt håll. Det syntes på långt håll att hon var uppjagad över något. Hon tog sig in genom en glasdörr en bit bort och mötte mig utanför min dörr.

– Kalle! Vi måste prata.

– Okej. Kom. Vi sätter oss i matsalen.

Vi gick iväg och satte oss i soffgruppen vid matsalens entré.

– Vad är det, Kickan.

Hon verkade vid det laget ha lugnat sig lite. Ändå verkade det vara något som tog emot.

– Jag vet inte var jag ska börja. Du kommer inte att tro det.

– Testa mig.

– Till att börja med så behöver du nog inte rätta så många tipslappar.

– Inte? Var det så få som gick?

– Tvärt om. Det var nästan alla. Tror faktiskt det bara var Bertil och Lola som fattades, förutom du då.

Minnesbilderna av Lola, med munnen fylld av Bertils kuk, tog form i min hjärna och det gick inte att bortse från pirret som gjorde sig påmint i mitt skrev. Mitt svar blev därför lite enstavigt.

– Okej?

– I alla fall … jag delade ut lapparna och visade åt vilket håll de skulle gå. Nästan alla gick i tvåmannalag, kille tjej, kille tjej, utom Johannes på IT som gick ihop med de tre tjejerna från ”godset”. Jag tyckte paren var lite udda. Inte de man kunde förväntat om jag säger så.

– Förväntat?

– Ja. Jag hade väntat mig äkta par. Pojkvän flickvän. Bästa kompisar. Närmsta kollega. Till exempel. Om du hade varit med …

Jag tyckte mig se ett blygt leende.

– … så hade kanske vi gått. Du fattar.

– Ja. Så … ?

– Jag hade ju delat ut lapparna så jag gick sist, men tänkte att det var lite trist att gå ensam, så jag försökte hinna ikapp de som gick framför mig, Jonte och tjejerna, och jag tyckte att jag närmade mig men helt plötsligt, efter en krök på stigen, var de bara borta.

– Borta?

– Ja. Borta. Jag stannade upp och såg mig omkring, men inte ett spår. Efter att ha letat en stund, gått fram och tillbaka på stigen, hörde jag något en bit in bland snåren. Det lät som röster, så jag smög närmare. De hördes allt tydligare, men inga ord man kunde uppfatta. Tänkte att om jag kom lite närmare så kanske jag skulle höra vad de pratade om. Fan, Kalle! Jag höll på att snubbla över dem!

– Vilka då?

– Jonte och tjejerna. Du anar inte.

Det gjorde jag, men jag sa inget. Hon fortsatte.

– Där, i en glänta, låg de … eller låg och låg. Jonte låg på marken. Allihop var nakna. En av tjejerna red honom. En annan satt på hans ansikte samtidigt som dom smekte den tredje. Herre Gud! Kan du fatta?

Jag började misstänka att något var i görningen, men det KUNDE faktiskt fortfarande bara vara ett sammanträffande, så jag höll inne med mina tankar.

– Vad gjorde du då?

– Jag smög mig därifrån. Ville inte att de skulle se mig.

– Och sedan letade du upp mig?

– Det var tanken, men …

– Vad då ”men” ?

– Du vet, den lilla paviljongen nere vid sjön?

Jag nickade.

– Jag gick dit för att samla ihop mig lite, men där inne var ett par till.

– Ett till?

– MmHmm. Och de tittade inte på den vackra utsikten. Jag hade så när klivit in när jag fick se hur Olle i postrummet pullade upp Git från receptionen i brygga.

– Git, sa du?

– Ja. Kalle? Vad är det som pågår?

Nu var inte längre slumpen en hållbar teori. Det var definitivt något i görningen … och vi var förda bakom ljuset.

Jag berättade för Kickan vad jag själv hade sett … och hört med för den delen. Fast jag utelämnade Bertils kommentar angående Kickans eventuella köttsliga behov. Hennes ögon var stora som tefat när jag berättat klart. Hon satt tyst en lång stund. Sedan såg hon på mig.

– Du menar att de passar på att ”vänstra” när de är här. Ovetande om varandra.

– Jag menar att de har kommit överens.

– Vilka? Bertil och Gittan?

– Nej. Jag menar allihop.

– Allihop? Du kan inte mena allvar.

– Jo. Allihop. Det var ju vad Lola sa. Du och jag är de enda som inte vet. Det vill säga, cheferna har hållits utanför för att inte riskera att vi skulle stoppa det.

Kickan begrundade det jag sagt för ett ögonblick.

– Tror du det kommer någon alls till middagen? Jag menar … det vore trist om det inte kommer någon. Vi har ju hyrt in DJ och allt.

– Klart dom kommer. De måste ju äta för att orka. Tror säkert att de vill ”dansa” lite också. Tror inte du.

– Jag vet inte. Vet inte vad jag ska tro. Hur känner du för allt det här?

– Jag vet inte. Det är lite svårsmält, det skall medges. Samtidigt tycker jag det är intressant. Spännande.

– Spännande?

Kickan tittade misstroget på mig.

– Ja. Nu när vi vet. Och dom vet inte att vi vet. Fattar du? Vi får vara ”flugan på väggen”. Vi kommer få se både det ena och det andra ikväll. Kanske inte rena sexakter kanske, men förspelet kommer definitivt att äga rum här, i det här rummet.

Kickan satt åter tyst. Länge. Sedan drog hon en suck, ryckte på axlarna och ställde sig upp.

– Jag antar att du har rätt. Det känns inte bra att ha blivit lurad, men det finns inget vi kan göra åt saken, så det är väl bara att åka med. ”Go with the flow” så att säga.

Hon tittade på klockan.

– En timme kvar till middagen. Ska vi byta om?

– Det är kanske dags.

– Okej. Ses här om en timme då?

– Här. Om en timme.

Hon tog ett par steg bort, men vände sig sedan om. Hon öppnade munnen, men stängde den igen. Såg ut att tänka efter och sa sedan.

– Vad tar du för kläder? Kostym eller … ?

– Nä. Jag kör på något ledigt. Bomullsbyxor och skjorta.

– Okej.

Så gick hon.

 

När jag kom upp på rummet var det många känslor som levde om i min kropp. Dels var det, precis som för Kickan, ilska över att ha blivit blåst. Dels var det en smygande känsla av att hon tänkt säga en sak, men ändrat sig och sagt en annan. Ovanpå alltihop låg en pirrande känsla i hela kroppen. Allt jag hade sett, allt jag hade hört och allt jag fått höra av Kickan hade gjort mig kåt.

Jag rev av mig mina träningskläder och kastade dem på sängen, tog en handduk och klev in i duschen, lät det varma vattnet skölja över min kropp, tvålade in mig och sköljde sedan av. Med fingertopparna kände jag några vassa stubb i ljumskarna och på pungen, så jag sträckte mig efter rakhyvel och tvålade sedan in mig igen.

Min sinnesstämning hade gjort att min kuk redan var lätt uppsvälld och hängde tjock åt ena sidan. När jag nu började dra i den, för att komma åt med hyveln, styvnade den snabbt i min hand. Jag kunde inte motstå att dra ett par tag med min löddriga hand. Det var så skönt att det kittlade ändå upp i hårrötterna.

Frestelsen var stark att fortsätta men jag bestämde mig för att raka färdigt först. Det var lite knöligt att komma åt när den var så styv, det hade varit lättare om den varit lite halvslak, men till slut var jag klar, lät handen glida över den helt släta huden och kände mig nöjd med resultatet. Lite prövande drog jag längs skaftet igen. Det pirrade och surrade i hela underlivet när jag gjorde det. Lång tid hade gått sedan jag senast hade sex med någon, eller ens gjort det själv, så jag var verkligen laddad.

Snabbt letade jag fram tuben med glidmedel, jag hade alltid med en i necessären, och lade en klick i handflatan. Sedan strök jag varsamt ut det över ollonet och skaftet och började runka. Det behövdes inte många tag innan jag kände att jag var nära, så jag slutade. Väntade. Blundade. Andades. Ilningarna i underlivet avtog och jag började om. Snabbt byggdes trycket upp igen. Jag slöt ögonen och fantiserade att det var min kuk som gled in i Lolas sugande mun. Men plötsligt var det Kickan som girigt sög mig. Det var sååå nära att det gick för mig, så jag avbröt och upprepade proceduren.

Väntade. Väntade. Väntade. Började om. Även nu var det Kickan som dök upp i min fantasi. Jag var nu så känslig för beröring att jag insåg det omöjliga i att hejda utlösningen en gång till. Efter tre snabba runktag sköt jag, med ett högt stön, en kraftig stråle sperma mot duschens vitkaklade vägg, och efter det ett par till som landade på golvet. Efter att ha pustat ut lite efter den snabba och explosiva orgasmen tvålade jag in mig en gång till, spolade av mig själv, och väggen, och torkade mig sedan snabbt innan jag klädde på mig.

 

Det tog inte lång tid att få på kläderna. Jag valde ett par ljusa bomullsbyxor, men hoppade över kalsongerna. Jag tycker om att låta saker hänga fritt. Sedan tog jag en blå skjorta med benvitt blommönster och ett par bruna loafers. Jag slog upp en fyra Highland Park ur en flaska som jag haft med mig, smuttade på den en liten stund, men blev snabbt uttråkad, kastade in det sista och begav mig ner till matsalen. Ingen från företaget hade ännu kommit ner så salen var helt öde och tom. Efter ett par minuter kom DJ’n och började testa anläggningen. Jag gick fram för att se på när han jobbade. Efter någon halvminut vände han sig till mig.

– Vad är det här för slags fest?

– Vad menar du?

– Jag menar … vad är det för folk, vilka åldrar, vilken musik tror du går hem?

– Åldrarna är väldigt spridda, men …

Jag funderade ett ögonblick.

– … jag tror inte du skall köra så mycket disco och partydängor som man normalt kanske tänker sig i såna här sammanhang. Mera tryckare. Och heta latinska rytmer … typ salsa och sånt.

– Tror du? Kan dom dansa till det då.

– Jag är rätt säker. Du kommer att bli förvånad.

– Okej. Får testa det. Tack.

 

Jag gick tillbaka till entrén och satte mig i soffan där Kickan och jag suttit tidigare på dagen, kastade en blick mot trappan och det var då hon kom. Borta var den strama kostymen, knytblusen och det hårt ihopsamlade håret. Det var istället den ljuvligaste varelse man kan tänka sig som kom ner för trappan.

För första gången såg jag henne ”på riktigt”. Inte som chefskollega utan som kvinna. Det mörkbruna håret med lite ljusare slingor var utsläppt i full frihet och de stora skruvlockarna utgjorde en perfekt inramning av hennes söta ansikte med de bruna rådjursögonen och den leende röda munnen.

Klänningen, en ljus och luftig kreation med små röda och blå blommor, smet klädsamt åt om bysten, markerade midjan och böljade vackert runt hennes ben där den slutade strax ovanför hennes knän. Över axeln hade hon en liten aftonväska i en lång rem.

Hon var verkligen vacker och jag kom på mig själv med att sitta och stirra på henne med öppen mun. Kickan log ännu bredare när hon såg mig, och hennes kinder var lätt rosiga. Tagen av situationen ställde jag mig upp för att hälsa henne.

Hon kom fram och gav mig en kram. Lite närmare, lite intimare än jag hade väntat mig, så att hennes fylliga bröst pressades mot min bröstkorg. Så släppte hon kramen och backade ett steg.

– Kalle! Vad fin du är!

Jag blev nästan förlägen men hämtade mig snabbt.

– Jag får säga det samma.

– Du låter förvånad.

– Nja. Alltså. Det är väldigt annorlunda mot hur du brukar se ut på kontoret.

– Till det bättre hoppas jag?

– Det går inte att jämföra. På jobbet är du … vad ska jag säga … proper. Nu. Ikväll är du jävligt vacker. Ursäkta svordomen.

Kickan fnissade belåtet och hennes ögon glittrade när hon neg lite och sa …

– Tack. Ska vi gå bort till baren. Jag tror jag behöver något starkt.

 

Vi gick över till bardisken. Jag beställde en till Highland Park och hajade till lite när hon sa …

– Samma.

Hon fick sitt glas, smuttade lite på det, hummade belåtet och såg sig sedan om.

– Är det bara vi här?

– Japp.

– Tror du verkligen det kommer någon?

– Det är jag övertygad om. Vänta bara.

Knappt hade jag sagt det så kom det första paret insläntrande, tätt följda av det övriga sällskapet. Männen såg mer än lovligt belåtna ut och damerna var alla väldigt rosiga om kinderna. När alla samlats så påkallade jag deras uppmärksamhet.

– Som ni alla säkert redan vet så har vår VD tvingats åka hem i familjeangelägenheter. Men han låter hälsa (ljög jag) att vi ska försöka klara av att ha roligt utan honom. Han förstår att det blir tufft, men litar på att vi skall göra vårt bästa.

Menande mumlanden hördes i församlingen.

– Jag vågar påstå att förutsättningarna är synnerligen goda för att uppnå ett lyckat resultat, så jag föreslår att vi utan dröjsmål tar oss an uppgiften och sätter oss till bords. Lättöl och mineralvatten finns på borden. Önskas något annat, något starkare, så finns det att köpa i baren. Ni vet hur det är med regler angående sådant. Efter maten blir det dans till DJ. ”Tätt och Hett” utlovas. Varsågoda. Hoppas det smakar.

Spridda applåder följde mitt lilla välkomsttal och sedan gick alla och satte sig.

 

Jag noterade att det även denna gång blev andra parkonstellationer än vad som kunde förväntats, men efter att ha sett startlistan från tipspromenaden (ja, Kickan hade fått in den) så var det inte längre någon överraskning. Deras hemliga upplägg gjorde dessutom att Kickan och jag hamnade bredvid varandra. Inte för att det gjorde mig någonting, men jag visste inte vad hon tyckte om det, så jag upplevde att det blev lite spänt.

Vad spänningen berodde på var svårt att säga. Samtidigt gick det inte att undgå de nyfikna blickar vi fick från de andra i sällskapet. De var ju här i ett enda ärende, visste vad som väntade, trodde dessutom att Kickan och jag var helt ovetande, så nyfikenheten grundade sig väl i att få se om hon och jag anade någonting. Hade jag inte vetat så hade jag kanske inte märkt hur det skickades diskreta slängkyssar, händer som strök över ryggar, försvann in under bordet och suckar när sagda hand nådde sitt mål.

Nu var det desto mer uppenbart vad som pågick, och det lämnade mig inte opåverkad. Det var så mycket kättja i rummet så att till och med jag började känna mig lite småkåt. Jag kastade ett öga på Kickan. Hon satt tyst, såg sig omkring, högröd om kinderna. Hon hade, precis som jag, ätit färdigt och satt och smuttade på sitt glas vin. Jag skulle precis fråga henne hur det egentligen stod till när DJ’n klev upp i båset och drog igång musiken. En tryckare. En riktigt smäktande sådan till och med. ”I Will Always Love You” med Whitney Houston. Jag såg på Kickan. Hon såg på mig. Väntade på vad jag skulle göra. Jag räckte henne handen.

– Kom så dansar vi.

– Nu? Det är ju ingen annan uppe.

– Precis. De väntar på att få se vad vi gör. Kom nu.

Hon tog min hand, log ett osäkert leende och följde mig upp på dansgolvet.

Jag förstod hennes osäkerhet. Det var verkligen obehagligt att dansa ensamma under allas granskande blickar. Kickan var stel som en pinne i mina händer så jag drog henne lite närmare, höll om henne och viskade i hennes öra.

– Kom närmare. Och titta inte på dem. Göm dig här hos mig.

Hon kröp längre in i min famn, slog armarna om min hals och gömde ansiktet mot min axel. Det kändes hur hon slappnade av mer och mer och när låten var slut var det som om vi alltid hade dansat tillsammans.

Jag var på väg att bryta för att gå tillbaka när ”When You Say Nothing At All” dånade ut ur de kraftfulla högtalarna. Kickan höll hårdare om min hals och hejdade mig. Jag återfick balansen och höll om henne ännu hårdare än jag gjort tidigare. Jag kände hur hon drog en djup suck mot min hals och blev mjuk och följsam i mina armar. I ögonvrån såg jag hur folk, framför allt damerna, log åt den nästan filmiskt romantiska situationen, gillande nickningar, och sedan fylldes golvet sakta men säkert tills nästan alla var uppe och dansade.

Musiken tonade ut och jag viskade i hennes öra.

– Kom. Vi sätter oss en stund.

Hon lossade armarna om min hals, såg yrvaket på mig och nickade. Jag tog hennes hand och visade vägen, satte ner henne vid vårt bord och hämtade sedan lite mer vin till oss båda. Jag räckte henne glaset. Hon tog direkt ett par stora klunkar och tittade sedan ut över dansgolvet. Där var det full rulle, på mer än ett sätt. Konceptet ”Tätt och Hett” som jag utlovat efterlevdes i allra högsta grad. Musiken var någon låt med Ricky Martin. Utmanande rörelser. Kroppar som gled och gned mot varandra. Händer som smekte, både över och under bältet, ibland rena skamgrepp.

– Titta på dem, sa Kickan.

– Mmmm.

– Men du höll inte på så.

– Näää.

– Du ville inte?

– Alltså. Man gör inte så. Jag tyckte inte att det var passande. Trodde inte du skulle uppsk …

– Men tänk om jag ville. Tänk om jag ville att du skulle göra något opassande.

Det tog ett par sekunder innan polletten trillade ner.

– Du? Ville du? Vill du NU?

Hon nickade.

Jag har aldrig varit någon vidare bra dansare. Jag låter helst bli. Vagga lite fram och tillbaka till någon smäktande ballad … visst. Men andra danser? Då står jag över. Men nu. Nu var det något som drev mig. Kickan. Jag fann mig själv vilja göra i stort sett vad som helst för att göra henne lycklig. Vad som helst. Ville hon dansa och göra något opassande så var det jag som ställde upp.

– Drick ur så kör vi, sa jag.

Hon sprack upp i ett brett leende, stjälpte i sig vinet och ställde sig upp. Jag kastade snabbt in det jag hade kvar, tog hennes hand och sedan sprang vi upp på golvet. Där var det trångt, hetsigt och osade av svett och lust. Kickan visade sig vara en riktig begåvning när det kom till att dansa. Jag behövde inte göra särskilt mycket. Egentligen bara se till att vara där när hon sökte kroppskontakt. Och det gjorde hon. Hela tiden. Nudda lite här. Toucha lite där. Mjukt och sensuellt. Kort sagt var hon jävligt sexig.

Det kom en lite långsammare låt. Inte en tryckare, men ändå, långsammare. Kickan smög in nära. Men bara med underkroppen. Med händerna bakom min nacke kunde hon komma in riktigt tätt. Så fångade hon min blick, låste den i sin, satte in ena foten mellan mina ben och så började vi dansa. Jag med händerna på hennes gungande höfter. Hon med benen grensle över mitt högerben. Hela tiden såg hon mig djupt i ögonen med ett hemlighetsfullt leende. Kom ännu närmare. Hennes lårs insida gned mot mitt. Först bara som av en slump. Sedan mer beräknat. Avsiktligt. Så kände jag hur hennes underliv plötsligt nuddade framsidan av mitt lår. Åter igen som om det bara var en slump. Men det var det inte.

Hela tiden granskade hon mina reaktioner. Försökte se om jag var ”på”. Det var jag. Jag slog ena armen om hennes midja och drog henne närmare intill mig samtidigt som jag ställde benen bredare isär och ”bjöd in” henne. Hon log mot mig med glansiga ögon och började gnida sig mot mig. Till slut så hängde hon med huvudet bakåt och rörde sig mjukt och rytmiskt samtidigt som hon juckade mot mitt ben. Hade inte musiken tystnat så hade hon nog fortsatt tills det hade gått för henne, men jag kände att det nog var dags för en liten paus och lite vätska.

 

Jag styrde stegen mot soffgruppen, bad henne vänta där och gick för att hämta lite mer vin. Vid bardisken gled Bertil upp vid min sida.

– Snyggt Kalle, sa han.

– Va?

– Snyggt jobbat. Hon är ju en riktig liten läckerbit. Jävligt behaglig att se på. Och som hon dansar. Som NI dansar. Jag trodde inte du hade det i dig. Du har nog ditt på det torra ikväll du med.

– Vad menar du?

– Att om du sköter det snyggt så är det hon som har dig i sig innan natten är över. Tror hon behöver det.

Jag låtsades oförstående, även fast jag visste allt, och dessutom kom ihåg hans kommentar om Kickan tidigare på dagen.

– Men vad menade du med ”Du med”?

Men han bara log, höjde sitt glas i en skål och gick sedan sin väg.

 

Tillbaka vid soffgruppen tog Kickan tacksamt emot sitt glas. Hon log lite förläget, harklade sig och sa.

– Förlåt.

Musiken var så hög att jag inte hörde vad hon sa.

– Va?!

– Jag sa förlåt!

– Varför då?!

– Det var inte meningen! Jag rycktes med lite grann! Det var nog tur att du avbröt!

-Jasså?!

Hon slog ner blicken.

– Jaaa! Det var på väg att bli lite FÖR opassande!

– Jag trodde nästan det. Hade det gjort så mycket då!

– Jaaa!

– Titta då på dom där. Olle och Gittan …

Olle och Gittan hade anammat Kickans och min dansstil, och Gittan juckade som en besatt mot Olles lår.

– … hon ser ut att kunna komma vilket ögonblick som helst!

I samma ögonblick kastade Gittan huvudet bakåt med ögon och mun vidöppna. Det såg ut som hon skrek, men ingenting hördes över den höga musiken.

– Aaha! Precis så hade det blivit! Och lite till är jag rädd! Men titta! Bertil och Lola är inte långt efter! Och där borta! Jonte och de tre brudarna! Herrejösses!

 

Jag tittade på henne. Hon var helt besatt av paren på dansgolvet. Hon hade sagt ”Herre jösses”, men tonfallet var inte dömande. Det var upphetsat. Jag ropade på henne genom den höga musiken.

– Kickan!

Ingen reaktion.

– KICKAN!

Fortfarande inget.

– ANN-KRISTINE!

– VA?

– KOM SÅ GÅR VI NÅGONSTANS DÄR VI INTE BEHÖVER SKRIKA TILL VARANDRA!

Kickan nickade och följde med mig ut till foajén. Där ute var ljudvolymen avsevärt lägre, så det gick att hålla en normal samtalston, och det fanns en soffa där vi slog oss ner.

 

Jag tittade allvarligt på henne.

– Är du okej?

– Jag vet inte. Det känns så konstigt.

– På vilket sätt?

– Ända sedan jag sprang på Jonte och de där tjejerna, och sedan Olle och Gittan … . Jag vet inte. Den rationella delen av mig blev upprörd. Men min kropp … . Och sedan när du berättade om Bertil och Lola, och om vad som egentligen pågår här … . Bara tanken på att om bara någon timma kommer alla som dansar där inne att knulla som kaniner. Det har gjort mig så … jag vet inte.

– Kåt?

– Mmmm.

– Har du gjort något åt det då?

Hon gav mig en förlägen blick.

– Ja, viskade hon.

– När då? I duschen?

Jag fick en nick till svar.

– Det är väl inget konstigt. Jag kände, och känner, likadant.

För ett ögonblick överlade jag tyst med mig själv innan jag fortsatte.

– Jag ska vara ärlig. Jag gjorde samma sak som du. Efter att ha sett dem i gymmet var jag tvungen att lätta på trycket.

– Okej?

Kickan såg lättad ut. Samtidigt kunde jag inte undgå att se hur hennes bröstvårtor tydligt började avteckna sig genom det tunna tyget.

– Ja. Men det är en sak till. När jag … hrmm … runkade fantiserade jag om att det var Lola som sög mig, men innan jag var klar så var det du. Det var i din mun jag kom.

– Fantiserade du om MIG?

– Njae. Eller joo. Men det var inte en medveten fantasi. Det bara blev så.

– Tänka sig.

Hennes blick förlorade sig i fjärran för ett ögonblick. Sedan ryckte hon upp sig igen.

– Ska vi dansa lite till?

– Är du säker? Vågar du det?

– Ja. Vågar DU? Om jag lovar att hålla mig i skinnet?

– Jag vågar.

– Bra. Låt mig bara gå på toa först.

Hon slank snabbt in på damernas, men kom strax ut igen, stängde väskan och tog sedan min hand.

– Kom.

Hand i hand gick vi in i matsalen och ut på dansgolvet. Jag kände hur hon kramade min hand lite hårdare innan vi ställde oss mitt emot varandra. Jag lade en arm om hennes midja och hon lade ena armen om min hals. Sedan kom hon in tätt, tätt intill, satte in ena foten mellan mina ben igen och så dansade vi. Sakta. Mjukt. Lår mot lår, panna mot panna, tätt intill varandra svävade vi fram till de sensuella rytmerna, helt omedvetna om världen runt omkring.

Jag lät armen jag hade runt hennes midja glida ner lite tills handen närmade vid hennes rumpa. Fingertopparna nådde toppen av klyftan mellan hennes skinkor, sökte, men fann inget annat än slät hud under den tunna klänningen. Jag böjde huvudet bakåt och såg henne frågande i ögonen. Hon bara log lyckligt och skakade sakta på huvudet.

Vi fortsatte dansen. Låt flöt in i låt. Jag kände hur hennes lediga hand gick på samma typ av upptäcktsfärd som min nyss gjort. Sökte. Fann inget. Jag log tillbaka. Då flyttade hon handen till framsidan, smekte lätt över tyget och greppade sedan om min svällande kuk. Såg frågande på mig. Jag bara log och nickade. Sedan böjde jag mig fram och viskade i hennes öra.

– Inte än. Vi dansar lite till.

 

Det var Jonte och tjejerna på ”godset” som bröt upp först. Jag såg i ögonvrån hur de tätt omslingrade, lite vingligt, tog sig bort mot trappan. Som på en given signal gav sig det ena paret efter det andra iväg för fortsatta äventyr i avskildhet, och det tog inte många minuter innan vi var ensamma på golvet. Musiken tonade ut. Jag såg mig omkring. Det var helt folktomt. Borta i sitt bås stod Dj:n och såg bortkommen ut. Jag gav Kickan en kyss på kinden, bad henne vänta och gick sedan fram till honom, räckte honom handen och sa…

– Tack för en fantastisk kväll. Bra jobbat.

– Det är jag som skall tacka. Dina råd stämde precis. Och vilket gäng. Jag har sett mycket men … .

Det sista sa han med en blinkning.

– Och om någon frågar så har du ingenting sett. Eller hur.

– Du kan vara lugn. ”My lips are sealed”.

– Strålande. Begriper du dig på den lokala anläggningen? Vi vill inte du ska behöva stanna för bara oss två, men man kanske kan sätta igång någon mysig spellista i det interna systemet?

– Jag har en bättre idé. Jag tänkte i alla fall inte hämta anläggningen förrän imorgon. Jag sätter igång en lista på min laptop lite soft. När ni går sedan så fimpar du strömmen på den knappen.

Han pekade på en röd strömbrytare.

– Lysande! Tack! Och än en gång, tack för en fantastisk kväll!

Han satte igång musiken på låg volym, log, vinkade hejdå och gick. Jag gick fram till Kickan och omfamnade henne igen. Vi vaggade stilla fram och tillbaka till musiken, återigen glömska om världen runtomkring. Efter ett par minuter viskade hon.

– Kyss mig.

Hon behövde inte be mig två gånger. Mina läppar mötte hennes, hon öppnade munnen och lät sin tunga dansa med min. Hennes kyss skvallrade om en hunger jag inte riktigt hade väntat mig, men jag var bara tacksam och lycklig, för jag kände samma hunger jag. I en paus för att hämta luft såg hon lurigt på mig.

– Vad är det?

– Det är så konstigt.

– Vad då?

– Det du berättade om. När du fantiserade om mig.

– Ja?

– Det gjorde jag också.

– Fantiserade?

– Ja. Om dig. Med två fingrar långt upp i fittan fantiserade jag att jag sög av dig … samtidigt som … visst är det märkligt.

Jag visste inte vad jag skulle säga, förblev tyst, så hon fortsatte.

– Ska vi gå till mitt rum? Jag har fantiserat färdigt. Kan inte vänta längre.

– Hmmm. Jag känner samma. Men vad sägs om att göra något opassande. Riktigt opassande.

– Vad?

– Ser du flygeln där borta? Kom.

Jag tog hennes hand och drog henne med mig mot det stora svarta instrumentet. Men när vi kom fram dit blev jag villrådig. Vådan av att inte ha en riktig plan. Hur skulle vi göra? Vad skulle vi göra? Vem skulle göra vad?

– Vad väntar du på, viskade Kickan.

– Det är så typiskt. Jag har längtat efter det här hela kvällen, men nu när det äntligen ska bli verklighet så vet jag inte vad jag skall göra.

– Jag tycker vi börjar med vår gemensamma fantasi.

Hon klappade med handen på locket över klaviaturen.

– Sätt dig här.

Jag ställde mig med ändan lutad mot flygeln och stödde mig med armbågarna på flygelns lock. I det ögonblicket blev jag varse att den stod i ett hörn med panoramafönster. Och gardinerna var fråndragna. Belysningen i rummet var visserligen inte stark, men fullt tillräckligt för att en förbipasserande lätt skulle kunna se vad vi gjorde.

– Borde vi dra för gardinerna, frågade jag.

– Inte. Du sa ju ”riktigt opassande”. Om någon ser oss så bjuder jag gärna på det.

Kickan drog fram pianostolen och satte sig ner framför mig. Hon såg upp på mig med glittrande ögon.

– Jag har också längtat efter det här …

Hon strök med handen över byxans front.

– … hela kvällen. Till och med längre än så. Jag har bara inte vetat hur jag skulle ta mig hit.

Så sänkte hon blicken och fokuserade på byxan, knäppte upp knappen, drog ner gylfen, öppnade upp framstycket och blottlade min kuk. Varsamt strök hon med handen från ollonet och ner längs skaftet. Sedan tog hon tag om byxorna och vrängde ner dem en bit så att hon även frilade pungen.

– MmMm. Rakad?

Hon såg upp på mig och log. Sedan fokuserade hon framåt. Tryckte varsamt mitt stånd upp mot min mage.

– Gud vad jag har längtat, mumlade hon.

Så spetsade hon tungan och slickade mig, längs hela skaftet, hela vägen upp till ollonet.

– Du anar inte, fortsatte hon.

Och så slickade hon mig en gång till. Jag stod bara tyst och njöt. Lät henne prata.

– Sedan första …

Hon sög in min ena testikel i munnen.

– … MmMmMm … gången jag …

Hon sög in den andra testikeln.

– … MmMmMm … såg dig …

Ännu en gång lät hon tungspetsen följa skaftet uppåt.

– … så har jag …

Hon lade en sugande kyss på ollonsträngen.

– … MmmmmAhhhh … velat ha dig.

Så slöt hon sina läppar runt mitt ollon och sög mjukt. Jag var i himmelriket. Hennes mun var underbart mjuk och hennes tunga lekte lätt runt mitt ollon. Hon fortsatte att bara bearbeta toppen en liten stund innan hon till sist tog mig djupare in i munnen. Hårt sugande backade hon sedan och släppte mig.

– Lever jag upp till din fantasi?

– Mer än så. Jag då?

– Mmmm. Det är en härlig kuk att suga på. Precis lagom. Längtar efter att få känna den.

Så tog hon mig i munnen igen och började suga. Lugnt och metodiskt, i en jämn och stadig takt, sög hon mig så hård att jag trodde jag skulle gå sönder, och det tog inte många minuter så kände jag att det var på väg att gå för mig. Jag ville inte det, inte ännu, så jag hejdade henne, tog tag om hennes axlar och ställde henne upp.

Hon såg förvirrat på mig.

– Varför? Var det inte bra?

– Tvärt om. Det var så helt otroligt bra. Jag måste kyla ner mig lite. Vi byter plats.

– Okej.

Vi vände runt och hon lutade sig, som jag gjort, mot locket. Innan jag satte mig lyfte jag upp henne så att hon mera satt riktigt. Sedan drog jag pallen närmare och lyfte upp hennes fötter, tog av henne skorna och placerade dem sedan en fot på vardera sidan om mig. Kickan såg på mig med spänd förväntan när jag sakta sköt klänningen uppför hennes lår.

– Jag kan inte fortsätta kalla dig Kickan, sa jag allvarligt.

– Inte? fnissade hon.

– Nej. DET är verkligen opassande …

Jag strök upp längs hennes vader, över knäna, upp en bit över låren till klänningens kant och sedan tillbaka.

– … ”Kickan” är en tjej i tioårsåldern, med flätor och tandställning. Du är en kvinna. Då duger det inte att vi kallar dig Kickan.

Jag kysste insidan av hennes ena knä.

– Vad föreslår du då?

– Jag vet inte. Ann-Kristine är i alla fall alldeles för långt …

Jag kysste henne på insidan av andra knät.

– … Kicki är ju redan upptaget …

Jag kysste henne halvvägs upp på hennes vänstra lår.

– … och Anki också …

Och sedan en kyss halvvägs upp på hennes högra.

– A-K, frågade hon.

– AK? Förkortningen för automatkarbin? Det stämmer inte alls på någon som är så vacker och ångande sexig som du.

Jag lade en kyss på hennes vänstra igen. Denna gång närmare ljumsken. Jag antar att mitt skägg kittlades lite för hon spratt till med ett litet skratt. Jag sköt upp klänningen ännu lite längre och kunde nu ana vad som väntade. Vad som väntade på mig.

Där, glimmande av safter i den svaga belysningen, väntade hennes sköte. Frestade mig. Kallade på mig. Bad om beröring. Men inte ännu. Jag kysste hennes högra lår precis lika långt upp.

– Ann?

En kyss i vänstra ljumsken.

– Kristine?

En kyss i den högra.

– Stine?

Jag kysste den välansade lilla tofsen på venusberget …

– Nu vet jag. Krisse!

… och så kysste jag hennes väntande, svullna, blöta blygdläppar. En djup suck av vällust hördes från hennes mun.

Så fick jag en idé.

– Hjälp till nu Krisse. Skjut ifrån med händerna.

Sedan tog jag tag under hennes skinkor och lyfte henne, med lite hjälp från henne själv, upp på det stora locket, placerade henne precis på kanten och lät henne sträcka ut sig på det enorma instrumentet. Jag lyfte undan klänningen och njöt av synen jag hade framför mig. Så särade jag hennes ben ännu mer. Hennes kön gäspade skamlöst mot mig. Det såg ut som den viskade till mig. ”Kom”. ”Ta mig”. Jag böjde mig fram kysste än en gång den mörka lilla tofsen ovanför springan och begravde sedan mitt ansikte mellan hennes ben.

 

Grundligt och utan att stressa började jag utforska hennes underbara sköte. De helt renrakade yttre blygdläpparna. De köttiga, svullna inre blygdläpparna, som vecklade ut sig som vingarna på en nykläckt fjäril. Den våta, suktande, inbjudande öppningen. Hennes klitoris, som blygt tittade fram under sin huva. Jag lät läppar och tunga löpa i alla skrymslen och vrår. Direkt kände jag hur hon lade sina händer på mitt huvud, tryckte mig emot sig, lyfte sitt bäcken för att möta mig, styrde mitt huvud till de punkter där det kändes bäst.

Jag vätte två fingrar i munnen och började varsamt lirka in dem i henne. Det visade sig varken behövas saliv eller försiktighet, för hon var så redo och mottaglig som hon bara kunde bli. Snabbt hittade jag hennes g-punkt och började bearbeta den. Jag hörde hur hon började kvida och flåsa, höfterna rörde sig som av egen vilja upp och ner över mina fingrar och hon spjärnade med fötterna och sköt ifrån. Sakta men säkert var hon på väg bort från mig, men jag tänkte inte låta det ske, utan sparkade av mig skorna och följde efter henne upp på flygeln.

Där uppe kopplade jag ett grepp runt hennes ben, knäppte mina händer över hennes mage och gick sedan loss på hennes klitoris. Sög. Nafsade. Spelade snabbt med tungspetsen. Krisses kvidande och stön blev allt högre och jag var säker på att hon snart skulle komma.

I en andningspaus lyfte jag huvudet och frågade halvt på skämt.

– Är det här tillräckligt opassande.

– Jag vet inte, flåsade hon. Jag tror faktiskt vi kan bättre. Ta mig. Bakifrån. Här uppe … så vem … som helst … kan se.

Jag släppte mitt grepp om henne och hon krånglade sig runt tills hon stod på alla fyra framför mig. Jag lyfte klänningen, tog tag om kuken och blötte ner den lite hennes springa innan jag lät ollonet glida in, greppade hennes höfter och pressade mig sakta in i henne. Krisse stönade högt, som om luften gick ur henne helt, och gick ner på armbågarna. Jag väntade lite, för att se om hon var okej, och började sedan knulla henne sakta. Hennes fitta var precis lika ljuvlig som resten av henne. Varm. Mjuk. Välkomnande.

Jag höjde blicken och upptäckte att hörnan där flygeln stod inte såg ut som jag först trott. I stället för en nittio graders vinkel så var det till vänster ett panoramafönster, sedan en fyrtiofem graders vinkel med en spegel från golv till tak, och sedan ytterligare en fyrtiofem graders vinkel där panoramafönstret fortsatte. Eftersom det var mörkt ute så kunde jag se oss från tre olika vinklar. Som att se sig själv på film. Jag bakom Krisse, med ett stadigt tag om hennes höfter, taktfast knullande henne. Hon med rumpan i vädret, villigt mötande mina stötar.

För bråkdelen av en sekund tyckte jag mig se någonting röra sig på andra sidan glaset, men jag var inte säker. Var det någon där? Jag såg i alla fall inget mer, släppte tanken och fokuserade på Krisse, att ge henne det bästa jag förmådde.

I den stora spegeln rakt framför oss såg jag hur hon sakta tog sig upp på händer igen, höjde huvudet och mötte min blick. Där brann en eld jag inte sett förut. Visst, blicken var kåt bortom alla gränser, men där fanns något annat också. Kärlek? Lycka? Lycka över att det äntligen blivit hon och jag. Var det inte det hon hade sagt. ”Sedan första gången hon såg mig”.

Från det ögonblicket var jag hopplöst förlorad. Jag var hennes. Hon var min. Och jag skulle göra allt för henne. Allt. Nu, först och främst, skulle hon få så mycket hon ville ha. Och hon ville. Hennes blick bad mig om mer. Bad mig ta henne. Ge henne orgasmen, den förlösande orgasmen, begäret, som vuxit likt en värk i oss båda sedan flera timmar nu.

Jag höjde tempot och hon tog emot mig. Varma och svettiga spurtade vi mot det hägrande målet. Hennes inre kramade hårdare och hårdare om mig. Spjärnade emot. Ville inte släppa mig. Kämpade för att behålla mig så långt inne i sig som bara var möjligt. Plötsligt stramade det åt ännu mer om min kuk och hon började stöta sig själv bakåt mot mig. Under höga stön och kast med huvudet, så att håret flög, manade hon på mig.

– Åååhhh! Kalle! Kom! Knulla mig! MmmmmmAaaaaaaahhhh!!!

Allt jag behövde var ett par desperata stötar för att, med ett vrål, äntligen få komma långt in i hennes krampande inre.

Det tog nog ett par minuter innan rummet slutade snurra. Krampaktigt höll jag mig fast i Krisses höfter för att inte gå över styr och trilla ner från flygeln. När vi till slut lyckats samla ihop oss och kravla oss ner fick vi stå och pusta ut en stund tills Krisse frågade.

– Hur gör vi nu? Går vi till mitt rum eller ditt? Eller ska vi sova var för sig.

Jag såg allvarligt på henne.

– Krisse. Det förstår du väl att jag följer dig vart du vill. Men … jag tänkte mig en skvätt whisky på mitt rum … . Och sova har jag inte tänkt göra i det närmaste.

Hon log lyckligt och tog min hand.

– Så vad väntar vi på då. Jag är gärna vaken länge till med dig.

 

Inne på rummet föll vi åter i varandras armar. Det var inte lika hetsigt längre. Inte lika desperat. Mera ömsint. Vi visste båda var vi hade varandra, att det skulle bli fler tillfällen att njuta, och njuta ville vi göra länge. De få plagg vi hade på oss landade, ett efter ett, runt oss på golvet. Snart var vi nakna och det var inte bara whiskyn som gav mig det rus jag nu upplevde. Krisses varma hud, hennes kropp emot min, sände vågor av värme och åtrå genom hela min kropp.

Min kropp ja. Den reagerade på fler sätt. Men det var inget jag var medveten om förrän jag kände hennes hand krama om mitt hårda skaft och hon viskade.

– Åååhh, Kalle. Din kuk är så härlig.

Jag var nära att lyfta upp henne och kasta henne på sängen när hon fortsatte.

– Ge mig lite whisky först. Men sedan vill jag ha din kuk. Djupt och länge.

Snabbt fiskade jag fram glaset jag haft tidigare och ett nytt till Krisse. Darrhänt av iver slog jag i och gav henne det ena.

– Har du bråttom, frågade hon.

– Nä. Jo. Kanske. Lite.

– Ta det lugnt. Vi har all tid i världen. Skål

Vi klingade glasen mot varandra och samtidigt som jag smuttade på mitt fick jag se hur Krisse svepte sitt i en enda knyck på nacken.

– Jag tyckte du sa att det inte var bråttom?

– Man säger så mycket. Lägg dig på sängen.

– Var … ? Hur … ?

– Bara lägg dig.

Jag svepte i mig resten av whiskyn och lade mig sedan på ena halvan av dubbelsängen.

– Kasa ner lite.

Jag flyttade mig så att jag hamnade en decimeter eller två från sänggaveln.

– Där blir bra.

Krisse började genast klättra upp i sängen och innan jag visste ordet av satt hon grensle över mitt ansikte med ett stadigt tag om sänggaveln. Sakta sänkte hon sig ner mot min mun och så fort hon var inom räckhåll för min tunga så lät jag den löpa längs den fuktiga skåran.

Krisse spann som en katt vid min beröring och jag kände, mer än såg, hur hon skiftade ställning något, tryckte sig mot min mun och hur en hand grep varsamt om min kuk och började runka mig. Det kändes tydligt hur jag hårdnade ännu mer i hennes hand. Ett lyckligt fniss hördes där uppifrån.

– Så där ja. Så ska det se ut.

Snabbt flyttade sig Krisse så att hon kom att sitta grensle över min midja istället, siktade in mig mot sin öppning och sjönk med en suck ner över mitt stånd. Där stannade hon för ett ögonblick, vickade lite på höfterna, kände på mig.

– Mmmmm. Har jag sagt hur härlig den är, hur mycket jag har längtat? Har jag det?

– MmMm.

Hon satte händerna i min bröstkorg, hävde sig upp och sjönk ner igen.

– Den var definitivt värd att vänta på.

– Det säger du?

– MmHmm.

– Men du sa förut ”Djupt och länge”.

– Ja?

– Jag kan inte garantera dig ”länge” …

Jag pausade lite samtidigt som jag tog ett stadigt tag med händerna om hennes midja.

– … men jag kan definitivt ge dig ”djupt”.

Utan att vänta på hennes reaktion kastade jag oss runt så att jag hamnade ovanpå henne, och med Krisses lyckliga skratt ringande i öronen vräkte jag mig framåt. I samma sekund mitt bäcken mötte hennes slog hon sina ben om mig och tryckte till mot min rumpa.

– Åhhh! Fy faan vad skön du är Kalle. Kan du nå ännu längre in?

– Mmmm. Vi ska se.

Jag tog hennes händer, flyttade dem till strax ovanför hennes huvud och höll fast dem där. Sedan vägde jag mig framåt. Det kändes hur mitt ollon rörde sig långt där inne. Jag gungade mig bakåt och sedan framåt igen. Ännu en gång kände jag hur toppen av min kuk förflyttade sig, sträckte sig längre in, så långt den förmådde, och jag visste att den snart skulle nå sitt mål.

– Säg ifrån om det gör ont.

– MmHmm. Lovar. Fortsätt.

En tredje gång tryckte jag mig framåt. Det verkade som jag nådde ännu längre in, eller så var det något som sökte efter där inne, för plötsligt uppstod kontakt. Toppen av mitt ollon snuddade vid något. Krisse flämtade till.

– Är du okej?

– Mmmm. Igen.

Jag upprepade rörelsen. Återigen träffade jag något där inne.

– Oooohhhhffff. Fortsätt.

Nu började jag med små korta rörelser och kände min kuk vispa mot det som var där inne.

– Ååååhhh … Guuud … Kalleeee!!! Var har du lärt dig det däääaaaahhhh!!!

Hennes inre kramade åt om mig och gjorde känslan av närhet än mer intensiv. Krisse pustade och stånkade, lade sina händer på mina skinkor och tryckte mig ännu hårdare mot sig.

 

Inuti henne hade avståndet mellan min kuk och det där andra, som jag tror var hennes livmodertapp, minskat ännu mer och de gick nu i en sällsam dans med varandra. Det måste ha känts bra för henne med, för hon protesterade aldrig. Hon bara flåsade, stånkade och stönade samtidigt som hon oavbrutet försökte trycka sig mot mig.

– Herre gud Kalle. Det är så skönt, flåsade hon men nu vill jag att du knullar mig. Snälla. Knulla mig.

– Du ville ju hålla på länge sa du.

– Skit i det. Kör kuken i mig ordentligt nu. Jag vill att du knullar mig tills jag skriker.

Snabbt ställde jag mig upp på knä. Sedan tog jag tag i hennes ben och tryckte, med händerna i hennes knäveck, ner dem på var sida om henne och spände ögonen i henne med orden.

– Då så. Då åker vi.

Jag lutade mig mer framåt och pressade hennes ben ytterligare ner åt sidorna. Hennes underliv lyftes lite från madrassen av min tyngd mot hennes ben och gav mig en perfekt vinkel att med full kraft ränna min kuk ända in i botten. Hon stönade till. ”Kör kuken i mig ordentligt” hade hon sagt. ”Knulla mig tills jag skriker”. Jag stötte till hårt en gång till och framkallade ännu ett stön från henne.

– Tills du skriker?

– Ja, Kalle. Tills jag skriker.

Jag trodde inte att jag kunde bli mer upphetsad, men hennes ord gjorde mig mer kåt än jag varit på länge. Utan vidare dröjsmål började jag knulla henne. Med händerna i hennes knäveck, och med blicken fäst i hennes, rammade jag henne gång på gång på gång. Hårt och snabbt. I ögonvrån såg jag hur hon grep om sina anklar, drog benen ännu mer bakåt och trädde sedan armarna framför. Ett tag trodde jag att hon skulle lyckas få in fötterna bakom huvudet, som en kringla, men fullt så långt kom hon inte.

Ändå var hon förvånansvärt vig. Det fanns andra saker som förvånade också. Som till exempel hur hennes personlighet förändrats så fort hon fått av jobbkläderna. För att inte tala om hennes språk.

– Kom igen nu Kalle. Dunka på din lilla ”knulldocka”, väste hon.

Jag höjde tempot lite till. Kände hur hon började bli trängre. Såg hur hennes ögon brann när hon fortsatte mana på mig.

– Knulla mig Kalle. Knulla mig. Jag kommer snart. Och när jag gör det ska du fortsätta …

Jag fortsatte pumpa på henne i samma rytm och kände hur hon blev trängre och trängre.

– … hör du det. Jag kommer … Aaaahhh … och då fort … Mmmm … sätter du.

Hennes fitta drogs ihop om min kuk. Kramade den. Verkade inte vilja släppa den.

– Ååååhhh! Kalle! Knulla mig! Meeeer!

 

Det kändes tydligt hur orgasmen rullade in. Jag ville egentligen bara stanna upp och se på, men hon hade bett mig fortsätta så det gjorde jag. För ett ögonblick kändes det som om hennes kramper klingade av, men nästan direkt märktes det hur nästa klimax var på väg. Krisse jämrade sig oavbrutet, manade på mig att fortsätta. och jag gjorde allt som stod i min makt att ge henne det hon ville ha, med hopp om att jag skulle hinna det innan jag själv förlorade kontrollen.

– MmmaaaAAAAAHHH!!! KALLE!!! ÅÅÅÅHHH!!! VAD SKÖNT … DU KNULLAAAAR!!!

I ren desperation tryckte jag på, dunkade min kuk in i hennes slaskande fitta, samtidigt som jag kände att min egen orgasm kom rullande, obeveklig som ett godståg. Det fanns inget som kunde hejda den nu, det fanns bara en sak att göra, och det var att se till att hon kom först. Med en sista galen ansträngning lät jag kuken gå som en pistong in och ut, in och ut, in och ut, och äntligen kom hon. Med ett vrål.

– OOOOÅÅÅÅHHHHH!!! KALLEEEEHHH!!! KOOOOMMM!!! FYLL MIIIIG!!! GAAAAAHHH!!!

Hennes fitta drogs åt som ett skruvstäd runt min lem. Jag kom varken framåt eller bakåt. Men det gjorde ingenting. Jag var redan där. Säden rusade genom mig, pumpade i takt med hennes kramper, och lämnade min kropp i kaskad på kaskad. Det svartnade nästan för ögonen och jag blev tvungen att rulla av henne och lägga mig på rygg. Krisse släppte taget om sina ben och rullade över på sida, med ryggen mot mig och suckade djupt. Fortfarande lite yr makade jag mig tillrätta bakom henne.

 

Så låg vi på sängen, ”skedade”, pustade ut och började så smått somna in när Krisse sa rakt ut i luften.

– Kalle. Det är en sak jag måste säga dig.

– Okej. Vad då?

– Det här kommer inte att bli ett vanligt förhållande.

– Mmmm. Jag har nog förstått det.

– Jag menar allvar, Kalle.

– Okej? På vilket sätt?

– Om allt går som vi tänkt så kan det bli riktigt spännande. Lova att du inte bangar. Att du är min vad som än händer.

– Vi? Vilka vi? Och vad är det som kommer att hända?

– Det får du se. Lova.

– Jag lovar.

– På din heder.

– På min heder.

– Bra. Då ska du få en present av mig.

– Vad då?

– Det får du också se. Imorgon.

 

*****

 

 

Delar i serien<< Någon måste hålla ställningarnaAndras planer och egna >>

Kickoffen
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier