Morgonyoga med syrran

”Så nu står jag där utan lägenhet, Svante tog allt när han dumpade mig”, sa Dia medan hon vilt gestikulerade med den ena handen, klämde fast telefonen med axeln och tog fram busskortet med den andra.

”Det är väl klart att du får bo hos oss, du kan väl sköta ditt onlinejobb ute i Hägersten också?” svarade hennes mamma långt bort i andra änden.

”Jo, det borde funka, bara jag har internet”, sa Dia.

”Självklart, du tror väl inte att Ylva skulle klara sig utan internet”, skrattade mamma i luren.

”Nej, vilken 18-åring gör det?” flinade Dia.

”Var inte för stöddig, du var själv 18 för bara två år sen”, sa mamma.

”Du, bussen kommer, vi ses ikväll”, sa Dia och la på luren.

En halvtimme senare klev Dia in genom dörren på sitt barndomshem ute i Hägersten och drog in doften av hemmet genom näsan. Hon var ensam hemma, nyckeln hade legat på det vanliga stället och mamma, pappa och Ylva skulle nog inte komma hem på ett tag. Hon dumpade sina väskor i vardagsrummet och gick upp till sitt eget gamla flickrum där hon förfärat insåg hade blivit omgjort till hobbyrum. De tre mini-kanoterna som var hennes pappas egna uppfinning, och stod upp och ner på stora ställningar verkade vara på väg att modifieras på nåt sätt och hon vågade inte röra pappas ögonstenar, så hon gick ner igen och satte sig i soffan på bottenplan. Svante var kanske körd, men anledningen till att han hade dumpat henne – Linda, kanske hade lust att hjälpa henne att bära väskor. Efter ett samtal satt dock Dia ensam på bussen tillbaka för att hämta ännu en laddning väskor, muttrande om att Linda kanske kunde ha nämnt att hon tänkte gå tillbaka till sin Tobias innan de började ligga med varann.

Dia visste att pappa gärna hade hjälpt henne att flytta alla sakerna med bilen, men Dia ville få med sig så mycket som möjligt innan Svante slutade jobbet och kom hem för att klippa hål i fler av hennes kläder. Det tog hela dagen att få hem alla sakerna, trots att hennes syster Ylva kom hem runt tretiden och hjälpte henne med de två sista vändorna. De båda systrarna såg från bussen när Svantes bil kom körande längs vägen och pustade ut för att de slapp träffa honom.

”Fick du med dig allt?” frågade Ylva.

”Typ, det är några saker kvar men de är inte så viktiga, typ som hans usla presenter och lite kläder”, sa Dia och Ylva flinade till.

”Du borde ha klippt sönder hans kavajer”, sa Ylva.

”Ja, men jag vill inte sjunka till hans nivå”, svarade Dia.

”Hursomhelst, jag vet att det är hemskt, men om man ska se en ljusglimt i det hela så är det skönt att du flyttar hem igen”, sa Ylva.

”Jag stör inte, då?” frågade Dia.

”Inte alls, jag är jätteglad över att få tillbaka min syster”, sa Ylva och gav Dia en klapp på armen.

Både mamma och pappa verkade glada över flytten de med och pappa ondgjorde sig över Svantes jävliga sätt. Dia berättade förstås inte varför han hade dumpat henne, och mamma var också lyckligt omedveten om situationens sanna bakgrund. Dia hade inte bestämt sig för om hon skulle berätta för Ylva eller inte, men det fick bli som det blev. Efter den första familjemiddagen på länge drog Ylva med sig Dia in i tvättstugan och halade fram sin telefon.

”Dia, Svante har skickat typ hundra mess till mig och alla är lika otrevliga. Han säger att du har vänstrat med nån Linda, stämmer det?” mumlade Ylva tyst och snabbt.

”Jo, det stämmer, fast det var han som började med en Emilie och en Rebecka”, mumlade Dia tyst tillbaka.

”Är det okej om jag blockar honom eller vill du ha kvar den kanalen?” frågade Ylva.

”Blocka på, jag vill inte veta av honom”, sa Dia och ryckte på axlarna.

Dia berättade ett fåtal detaljer om hur bråket hade gått till när Svante dumpade henne, men sa inget om anledningen. Mamma och pappa verkade inte vilja veta mer heller utan accepterade hennes berättelse som den var. Plötsligt sprang pappa upp ur sin fåtölj.

”Ditt rum är ju fullt av kanoter och sängen är nedmonterad och står i källaren, var ska du sova?” utbrast han.

”Har du inte fått klart dem än?” frågade mamma bestört.

”Materialet sitter ju fast i tullen i Taiwan”, sa pappa.

”Jag kan ta soffan”, sa Dia.

”Det behövs inte, Dia kan sova i mitt rum”, sa Ylva.

”Men har du plats?” frågade mamma.

”Det funkar säkert”, sa Dia som mindes Ylvas lyxiga jättesäng som hon fått i julklapp fem år innan.

”Vi har ju delat rum förr”, sa Ylva och log.

”Det är jättesnällt av dig”, sa pappa stolt och hjälpte Dia att rota fram väskan som hon hade pyjamasen i.

Efter att pappa och mamma kungjort att de skulle gå och lägga sig berättade Dia för Ylva att hon själv faktiskt redan varit på väg att dumpa Svante, så det hade nog skitit sig i vilket fall. Ylva frågade nyfiket om Linda och om hon skulle komma och hälsa på och att Dia förstås fick rummet för sig själv i så fall. Dia berättade att Linda också var ett avslutat kapitel och Ylva nickade förstående. Dia förklarade pedagogiskt att hon nog var lite dragen åt båda håll och att det inte var särskilt ovanligt nuförtiden. Ylva berättade att hennes kompis Cilla brukade säga att de flesta är något dragna åt båda hållen, bara lite olika mycket. Dia nickade och sa att hon trodde det hon med. Ylva sken upp när Dia sa att hon inte hade nåt emot att berätta lite om hur det hela hade gått till. Dia log vänligt medan hon förklarade lite om hur det var att vara med en tjej jämfört med en kille och Ylva gjorde stora ögon när hon fick höra att Dia hade haft en annan tjej innan Linda och att hon hade varit väldigt fysiskt aktiv.

”Det är liksom en helt ny värld du berättar om”, sa Ylva och gjorde ett tecken som visade att hennes tankevärld just exploderat.

”Jo, det är nog det”, suckade Dia.

”Du, jag ska upp i skolan imorgon, ska vi lägga oss?” frågade Ylva och Dia nickade.

Väl uppe på Ylvas rum insåg Dia att dubbelsängen var borta och hade ersatts av en något bredare enkelsäng. Hon ryckte på axlarna och tyckte att det nog skulle funka ändå. När hon packade upp sina pyjamasar fick hon dock en chock. Svante hade hunnit klippa sönder dem. På en hade han klippt två stora hål för brösten och skrivit ”pattsugarslampa” på med spritpenna. En annan hade han skrivit ”fittslickare” på och klippt bort grenen. Gråtande höll Dia upp de förstörda kläderna och Ylva bara gapade innan hon rotade runt i garderoben och gav sin storasyster en lång t-shirt att sova i. Snyftande la sig Dia i sängen och kröp ner under täcket. Ylva kramade om henne och smekte tröstande hennes hår.

”Det är så fel, en lillasyster ska inte behöva ta hand om sin storasyster”, snyftade Dia.

”Det är ingen fara, det har du gjort för mig så många gånger, så nu får jag återgälda det”, sa Ylva och kysste Dia i pannan innan hon kröp ner under täcket.

Nästa morgon vaknade Dia med armarna runt Ylva och Ylvas armar om sin midja. Ylva sov fortfarande när Dia lossade på greppet och klev upp. Hon tog av sig t-shirten och trosorna och bytte om till mysbyxor och tröja vänd bort från sängen. När hon vände sig om fick hon se att Ylva hade vaknat och log mot henne.

”Du har hållit dig i form, ser jag”, sa Ylva och flinade när hon såg Dias vältränade mage och smala smärta ben.

”Har du varit vaken hela tiden?” frågade Dia häpet.

”Asså, jo…typ, det var inte meningen att flukta. Vi kan göra upp ett schema”, sa Ylva och rodnade.

”Det är lugnt, men hur länge har du varit vaken?” frågade Dia och la pannan i djupa veck.

”En halvtimme typ. Jag vaknade av att jag inte fick luft”, mumlade Ylva.

”Inte fick luft?” frågade Dia.

”Du tryckte mig mot dig. Jag vaknade med ansiktet mellan dina tuttar”, sa Ylva högröd i ansiktet.

”Men, herregud, varför sa du inget, jag är jätteledsen…” sa Dia.

”Jag visste inte vad jag skulle säga. Det är lugnt. Det var ju så vi låg ibland när vi var små… Du behövde väl tröst eller nåt”, mumlade Ylva.

”Ja, men då hade jag inga tuttar. Du kunde ju ha kvävts”, flämtade Dia.

”Nåja, så stora bröst har du inte, kossa”, sa Ylva och såg på Dias E-kupor.

”Större än dina myggbett, planka”, kontrade Dia och systrarna brast ut i skratt.

Dia satte upp ett temporärt kontor mellan två kanoter i sitt gamla flickrum och det gick förvånansvärt bra att jobba tills pappa kom hem från jobbet och började fixa med kanoterna. Hur hennes pappa hade tänkt få en kanot på bara 1,50 meter att fungera, visste hon inte, men hon ville inte krossa hans drömmar, så hon log uppmuntrande och gick ner för att hjälpa mamma med middagen. Det var Ylva som lagade maten och de två systrarna hade snart hittat en rytm där de fick ihop en smarrig måltid i ett nafs. Efter maten drog sig Ylva och Dia upp till Ylvas rum och började gå igenom Dias väskor. De flesta av Dias kläder var sönderklippta och Ylva hjälpte till att fotografera skadorna ifall Dia bestämde sig för att anmäla sitt ex. Ylva berättade att hon hade försökt dejta en jämnårig kille men att det hade skitit sig rejält utan att nån kunde fatta varför, de hade varit det perfekta paret, men det hade inte räckt. Dia nickade och sa vist att sånt inte går att styra. Samtalet gled in på Dias vänsterprassel med Linda och snart var systrarna i full gång med att jämföra sina problem. Ylva hade inte känt tillräckligt mycket attraktion, utan hade försökt att hitta en kille med hög status medan Dia hade känt en hel del attraktion, men känt att samhällets dömande ögon hade förstört en hel del för dem. Snart hade Ylva listat ut att Dia hade planer på att sticka med Linda och Dia erkände att den tanken dykt upp både en och två gånger under hennes förhållande. Klockan var två innan Ylva hade frågat klart om hur det var att ligga med en annan tjej, och Dia hade försökt svara så gott hon kunde, men Ylvas frågor tycktes aldrig ta slut. Slutligen kröp de ner under täcket och somnade i trosor och t-shirts.

Nästa morgon vaknade Dia upp med Ylvas armar om sig. Ylva låg bakom henne med ansiktet mot hennes hals och armarna om hennes midja. Den ena handen hade glidit upp under hennes t-shirt och smekte Dias ena bröst medan den andra trevade mot hennes underliv. Ylvas ena ben hade lagt sig över Dias och Dia frös till i panik. Vad skulle hon göra? Vad höll Ylva på med?

”Mmm, bullar, klara idag, billigt”, mumlade Ylva och Dia andades ut när hon förstod att hennes lillasyster fortfarande sov och förmodligen drömde om att baka bullar.

Dia fnissade till när hon började lyssna på Ylvas lösryckta drömfragment.

”Russin, russin, mera russin”, mumlade Ylva knappt hörbart och Dia kände hennes fingrar smeka hennes bröstvårta.

”Rent och fint. Jäser bra”, mumlade Ylva och hennes hand smekte Dias bröst.

Dias flin stelnade plötsligt till när hon insåg att hennes bröstvårtor styvnade till. Hon hörde på Ylvas andhämtning att hennes lillasyster fortfarande sov, men Ylvas händer kändes riktigt sköna mot kroppen. Ylva knådade bröstet och Dia kände hur hon rodnade upp till hårfästet när det plötsligt pirrade till i mellangärdet. Bröstvårtorna stod nu styva och hon njöt motvilligt av Ylvas fingrar som smekte hennes erogena zoner. Skamset kände Dia hur hon började bli våt mellan benen och insåg att Ylvas rörelser gjorde henne rejält kåt. Det här fick bara inte hända. Vad var hon för en storasyster som blev kåt av sin lillasysters knäppa drömmar och oskyldiga händer. Försiktigt rullade Dia ur Ylvas grepp och lyckades ta sig ur sängen utan att väcka henne. Hon stod ett bra tag och såg på sin lillasyster som nu hade stuckit sin tumme i munnen och krupit ihop i sängen.

”Slut på bullar”, mumlade Ylva i sömnen och började suga på sin tumme.

Dia betraktade sin sovande syster och skammen fick fäste i hennes hjärta. Ylva var 18 och vuxen, men hon var smärt och söt. Hennes ansikte var oskyldigt och hennes leende sockersött. De små brösten avtecknade sig tydligt under t-shirten eftersom de var nära nog koniska och hennes smala ben slutade i ett par näpna fötter med rosa nagellack på de runda söta tårna. Dia smekte försiktigt systerns bruna raka hår som vanligtvis hängde ner till brösten, men nu låg utspritt över kudden.

”Ylva, vakna, det är dags att gå till skolan”, sa Dia milt och klappade Ylva på armen.

Det tog en kvart att väcka Ylva och när hon väl hade satt sig upp i sängen och gäspade en enorm gäspning, var det med sömndruckna ögon hon kisade mot Dia.

”Jag drömde så konstigt”, gäspade Ylva.

”Jaså, vad drömde du?” frågade Dia nervöst.

”Jag minns inte, det försvann”, sa Ylva och reste sig upp.

Dagen gick i sin vanliga takt och eftersom det var fredag valde Ylva en film som de skulle se efter middagen och systrarna bunkrade upp med godis från närbutiken medan föräldrarna diskade.

”Mamma, är ni klara snart?” ropade Ylva in mot köket medan hon lekte med fjärrkontrollen.

”Vi kan nog inte se filmen”, sa mamma som kom ut ur köket med telefonen i handen.

”Vad är det som har hänt?” utbrast Ylva.

”Faster Berra von Dragqueenistan har brutit en nagel och nu måste vi dit och ta hand om katastrofen”, sa mamma.

”Håller du koll på Ylva, vi blir nog borta hela helgen”, frågade pappa och såg på Dia.

”Självklart, låt inte faster Berra lida. Vi klarar oss”, sa Dia och log mot pappa.

Några minuter senare satt de båda systrarna tätt ihop under en filt och såg en ganska läskig film. Efter en stund la sig Ylva med huvudet i Dias knä och Dia smekte hennes hår tills Ylva somnade. Det var inte förrän i slutet av filmen som Dia väckte systern och släpade med sig henne upp till rummet där de båda systrarna somnade i varsitt tunt ärmlöst sportlinne och trosor.

Nästa morgon vaknade Dia med armarna om Ylva och benen tätt hopslingrade. Ylva snuttade på Dias axel och Dia kände åter hur kåt hon blev, den här gången bara av systerns smackande ljud och doft. Ja, okej, deras bara ben som smekte varann hjälpte också till och även att Ylvas linne hade glidit undan så att hennes ena bröst syntes. Dia lutade lite på huvudet och Ylvas smackande gled upp mot Dias hals. Snart låg Ylvas läppar mot Dias hals och Dia kände hur våt hon började bli. Skammen kröp över henne när hon tillät sig smeka Ylvas rygg och rumpa medan systern snuttade på hennes hals. Dia var nu rejält kåt och innan hon gjorde nåt hon skulle ångra, rullade hon ur Ylvas grepp. Ylva vaknade med ett ryck och såg förskräckt på Dia som stod vid sidan av sängen.

”Vad, vad är det? Vad händer?” flämtade Ylva skräckslaget.

”Öh…inget, jag ramlade ur sängen bara”, sa Dia.

”Klockan är redan elva, vi borde ha gått upp för länge sen”, utbrast Ylva och hoppade ur sängen, rusade ner på undervåningen och blev stående.

”Ylva…” sa Dia när hon trött kom klivande nerför trappan.

”Det är lördag och ingen skola idag, va?” frågade Ylva och Dia nickade.

”Inget jobb heller, aj”, sa Dia och grimascherade.

”Gjorde du illa dig när du ramlade ur sängen?”frågade Ylva.

”Nej, jag är bara lite stel. Man blir det av att jobba vid en dator hela dagarna”, sa Dia.

”Du tränar för lite. Vi kan göra lite morgonyoga”, sa Ylva och flyttade på soffbordet så att systrarna hade en stor öppen yta att träna på.

”Okej, visst, då kör vi”, sa Dia och satte sig på golvet bredvid sin lillasyster.

Ylva började med ”bordet”, gick vidare till ”katten” och ”hundvalpen” och Dia som var van yogautövare hängde utan problem med. Dia visade ”högt utfall” och ”örnen” innan Ylva återgick till fyrfota och gjorde ”delfinen”. Dia satt bakom Ylva när hon gjorde delfinen och insåg att Ylva i sina små spetstrosor visade henne hela härligheten. Ylvas ljusrosa fitta var renrakad och glittrade av fukt. Hon såg lika våt ut som Dia kände sig. Ylvas linne hängde en bra bit ner och Dia såg rakt in på de små spetsiga brösten som stoltserade med ett par hårda bröstvårtor.

”Ska vi göra parövningar?” frågade Dia och Ylva nickade.

Dia satte sig på knä och lutade sig bakåt medan Ylva som satt framför henne tog tag om hennes midja och masserade hennes rygg medan Dia sträckte ut ryggen. Dia lutade sig ännu mera bakåt och Ylva lutade sig med henne. Dia var väl medveten om att hennes jättebröst såg ännu större ut i den här positionen och lutade sig ännu längre bak så att Ylvas ansikte hamnade mellan tuttarna. Ylvas andedräkt värmde och Dia insåg att hon snart hade kondens mellan brösten och rätade på ryggen.

”Du är rätt vig”, sa Ylva och log mot Dia.

”Jag måste ju hålla jämna steg med dig, din slyngel”, sa Dia och skrattade.

Ylva la sig på rygg på golvet och lyfte ena benet rakt upp. Dia satte sig på knä vid hennes rumpa och hjälpte henne försiktigt att tänja på senorna. Ylvas söta tår retade Dias näsa med sin förföriska doft medan Dia sakta strök och masserade Ylvas benmuskler, ända från hålfoten till rumpan. Ylva blundade och andades lugnt och lät sin storasyster ta hand om det andra benet också.

Dia ställde sig på alla fyra och putade med rumpan och Ylva satte sig bakom henne. Med vana fingrar mjukade Ylva upp Dias rygg, sidorna och rumpan innan hon gick vidare till benen. Dia lät sin lillasyster mjuka upp låren, vaderna, insidan av låren och skinkorna igen innan hon masserade Ylvas axlar. Ylva gav Dia ett leende och Dia la sig på rygg på golvet med knäna upp över magen. Ylva satte sig i fjärilsställning, med fotsulorna mot varann, vid Dias rumpa och började hjälpa henne att pressa upp knäna längre upp. Ylva log och berömde Dia medan hon började gunga fram och tillbaka i sin sittande ställning medan hon lyfte upp Dias ben raka och snett utåt sidorna. Visste märkte Dia att det sträckte på baksidan av låren och vaderna, men det hon främst märkte var Ylvas tår som vilade mot hennes underliv. Ylvas gungande lät tårna smeka fram och tillbaka över fittan och snart hade de pressat trosorna åt sidan. Dia flämtade till när hennes lillasysters nakna tår gled in mellan blygdläpparna och smekte hennes slida.

”Är det skönt?” viskade Ylva och lutade sig fram mellan Dias ben.

”Ja, det sträcker jättebra”, sa Dia och blev högröd i ansiktet.

”Vad bra”, mumlade Ylva, lutade sig fram ännu mer och kysste sin storasyster på munnen.

”Ylva…” mumlade Dia mjukt.

”Förlåt, jag vet inte vad som…” började Ylva men Dia la en hand om hennes nacke och såg henne i ögonen.

”Det där törs du aldrig göra om”, morrade hon.

”Inte?” spann Ylva och gav sin syster ännu en kyss på munnen.

Dia slängde armen om sin lillasysters hals och höll kvar henne i kyssen tills Ylva slöt ögonen och lät läpparna följa sina egna vägar. Ylva och Dia kysstes djupt och mjukt medan de började utforska varandras kroppar med händerna. Ylvas händer gled in under Dias linne och började massera brösten medan Dias andhämtning blev allt mer upphetsad. Dias händer smekte Ylvas rygg och utan att släppa varann med läpparna satte sig de båda systrarna upp med benen om varandra. Dia sträckte på sig och lät Ylva kyssa hennes nacka och dra av henne linnet. De tunga jättebrösten guppade härligt i solskenet och Ylva lät Dia böja bak ryggen så att hon kunde suga på dem. Ylva tog först den ena bröstvårtan i munnen och sög tills den stod hård och skön från bröstet, innan hon gjorde samma sak med den andra. Dia stönade tyst medan hennes lillasyster sög och slickade på hennes tunga tuttar och på något sätt lyckades hon lirka av Ylva hennes eget linne. När Ylva kände sig nöjd med brösten slog hon armarna om sin syster och kysste henne långsamt och förföriskt medan hon smekte hennes rygg. Dia lekte med Ylvas tunga medan hon smekte hennes långa smala ben och innanlår. Ylva flämtade till när Dia kysste sig ner över hennes hals och nyckelben innan hon nådde de små spetsiga brösten. Visst hade Dia sugit tutte förr, men Ylvas konformade små bröst gjorde henne rejält kåt. Hon sög in hela det ena bröstet i munnen och lekte med det medan Ylva stönade av njutning. Dia släppte bröstvårtan med munnen och slickade över bröstet som redan glänste av saliv innan hon började suga och slicka på det andra. Ylva stönade högt och lät den ena handen glida ner innanför systerns troskant. Dia kysste sin kåta lillasyster djupt medan Ylvas fingrar letade sig fram till Dias fitta och började smeka den. Kyssarna blev allt hetare och Ylva stönade allt högre när Dias fingrar drog trosorna åt sidan och gled in mellan blygdläpparna. De båda systrarna hånglade nu vilt och smekte varandras fittor som blev allt blötare av behandlingen. Både Dia och Ylva stönade nu högt och rummet började lukta våt fitta, en doft som gjorde dem båda galna av kåthet.

”Ställ dig på alla fyra, jag vill slicka dig i fittan”, flämtade Ylva medan hon smekte Dias rufsiga svettiga hår och hals.

”Men, jag är din syster”, flämtade Dia upphetsat.

”Ja, jag vet. Gudarna ska veta att jag vet det”, stönade Ylva och Dia ställde sig på alla fyra.

Ylva drog av sin storasyster trosorna och dök girigt ner mellan hennes blygdläppar.

”Åh, Ylva, ja, slicka din kåta storasyster”, stönade Dia när hon kände Ylvas tunga glida in mellan blygdläpparna och börja glida upp och ner i fittan.

”Åh, syrran, du gör mig så jävla kåt att det anar du inte”, flämtade Ylva och började slicka Dias fitta som en törstande kamel.

”Åh, ja, herregud! Ja, åh, ja, slicka mig, syrran”, flåsade Dia medan hennes lillasyster slickade henne allt närmare orgasm.

”Nu är det min tur”, sa plötsligt Ylva och la sig på rygg och särade på benen.

”Åh, Ylva…” flämtade Dia som snuvats på orgasmen.

”Vill du inte slicka din lillsyrras våta fitta?” frågade Ylva och såg så oskyldigt på Dia att hon helt tappade fattningen.

”Det finns inget jag hellre vill just nu”, flämtade Dia, kysste Ylva på läpparna som smakade kåt fitta, och la sig mellan Ylvas ben.

Ylva stönade högt medan Dias vana tunga började ta för sig av fittan. Dia visste vad hon gillade och snart hade hon lärt sig Ylvas erogena zon. Ylva stönade och flämtade medan Dia pressade henne allt närmare orgasm.

”Ja, Dia, jag kommer, jag kommer!” skrek Ylva och krökte ryggen i en skön orgasm.

”Mmmphblmblm”, svarade Dia som fortsatte att slicka sin systers rakade fitta.

”Åh, ja, syrran, slicka mig!” stönade Ylva medan Dia slickade henne genom hela orgasmen och ut på andra sidan.

Ylva kastade med huvudet av njutning när Dia inte slutade slicka henne utan tog sikte på nästa orgasm.

”Du gör mig tokig”, skrek Ylva upphetsat när Dia drog sig allt närmare analöppningen och började slicka henne i stjärten.

”Du gör mig så sjukt kåt, Ylva”, mumlade Dia innan hon stack in tungan i sin lillasysters stjärt och började tungknulla henne.

”Åh, Dia!” skrek Ylva medan hon lät systerns tunga glida in i analen, fingrarna i fittan och själv smekte hon sin klitoris.

”Är det skönt?” flinade Dia och njöt av systerns smaker.

”Åh, ja, Dia, tungknulla mig, slicka mig i stjärten”, kved Ylva och sköt ut en massiv stråle av orgasmsafter över Dias ansikte.

Dia och Ylva kysste varann djupt innan Dia la sig ner på rygg på golvet. Hon smekte sin fitta medan hon såg på Ylva.

”Du är så vacker, syrran”, sa Dia tyst och rodnade.

”Tycker du?” viskade Ylva.

”Låt mig få onanera medan jag ser på dig”, sa Dia och smekte fittan så att Ylva kunde se rakt in i hennes härliga sköte.

”Så här?” frågade Ylva och smekte sina bröst förföriskt.

”Mmm, precis så”, mumlade Dia och fortsatte att onanera till sin systers nakna kropp.

”Eller så här?” frågade Ylva och särade på benen och smekte sin egen slida.

”Ja, åh, du gör mig så sjukt upphetsad”, stönade Dia och smekte både brösten och fittan.

”Titta bara, jag fixar det där”, log Ylva och knep tag om Dias ena bröstvårta med tårna.

”Åh, ja, herregud!” stönade Dia och smekte Ylvas ben.

”Gillar du det?” myste Ylva.

”Du anar inte”, sa Dia upphetsat.

”Gillar du mina tår?”

”Ååh, Ylva…”

”Dåså, varsågod”, stönade Ylva och förde foten till Dias mun.

”Åååh, Ylva, du gör mig så jävla kåt att du anar inte”, kved Dia och tog sin systers tår i munnen.

”Ååh, Dia, så jävla hett”, mumlade Ylva när hennes kåta storasyster tog hennes tår i munnen och lät tungan spela mellan tårna.

Ylva log upphetsat och började smeka sin egen fitta medan Dia sög på tårna. Det rann saliv ur Dias mun, ner över brösten och magen. Ylvas tår smakade ljuvligt och Dia kände orgasmen börja kika fram runt knuten. Ylva log igen och den gången la hon den andra foten mot Dias fitta. Dia skrek till av njutning och Ylva började smeka hennes fitta med tårna. Dia skrek av kåthet och gned sig mot sin lillasysters tår medan Ylva såg på henne med kåt blick. Slutligen kom Dia i en stor orgasm och sen en till och sen en till. Ylva såg häpet på när hennes syster delade sina innersta njutningar med henne och kysste henne. De båda systrarna kysstes länge och ömt innan Ylva åter la sig på rygg med benen i luften.

”Du har kommit flera gången än jag, Dia. Jag vill komma igen”, sa Ylva.

”Vill du att jag slickar dig igen?” flinade Dia.

”Nej, jag vill att du slickar mina tår medan jag onanerar”, sa Ylva och gav Dia sina fötter.

”Åh, syrran, jag älskar dig”, stönade Dia medan hon började slicka Ylvas fötter.

”Åååh, det där gör mig så kåt”, flämtade Ylva och smekte sig allt snabbare.

”Gillar du det?” frågade Dia upphetsat.

”Ja, jag älskar när du suger mina tår”, stånkade Ylva.

”Ååh, syrran, jag älskar dig”, stönade Dia upphetsat och började smeka sin fitta.

”Ååååh, jag äääälskar diiiiig”, skrek Ylva och kom i en stor fontänorgasm.

”Ååååh, älskling”, skrek Dia och smekte sig till orgasm med Ylvas tår i munnen.

13

Kommentarer

2 svar till ”Morgonyoga med syrran”

 1. Profilbild för Sven
  Sven

  Mmmmmm👅
  Blir det en fortsättning

 2. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Så härligt, fortsätt gärna historien

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…