Morgonen efter

Det här är del 2 av 3 i Hanna hälsar på

När Hanna vaknade nästa morgon och kände en hand på hennes bröst och en kuk pressad mot hennes rumpa var hon förvirrad, tills hon mindes gårdagen med Fred och Emma. När hon tittade bredvid sig i sängen så såg hon Emma och Fred, fortfarande sovandes helt nakna, precis som hon själv.

Hon låg och tittade på dem en stund, sträckte försiktigt ut sin hand och la den på Freds präktiga stånd. Hon låg så och höll i den en stund, smekte långsamt skaftet. Hon ville verkligen få leka mer med den, men visste inte om gårdagen hade varit menat som en engångs företeelse.

Hon böjde sitt huvud ner, drog några runktag på kuken framför sitt ansikte, gav den sen en lätt kyss innan hon släppte den och klev ur sängen.

Hon gick naken genom lägenheten till badrummet och klev in i duschen. Medan vattnet rann över henne och tvättade bort nattens aktiviteter kunde hon inte låta bli att tänka på vad som hänt. Visst hade hon alltid varit lite undergiven och mer intresserad av att få sin partner att njuta, men igår med Emma och Fred hade varit annorlunda. Det var något med självsäkerheten i hur de hade styrt henne och använt henne som var svårt att släppa. Hon ville ha mer. Men hon hade ingen aning om hur Emma såg på saken.

Efter duschen klädde hon på sig ett par vita string och en lång t-shirt. Eftersom Emma och Fred fortfarande var I sovrummet antog Hanna att de sov fortfarande och hon bestämde sig för att fixa lite frukost åt dem.

”Vad gott det luktar ” Sa Emma när hon kom ut i köket, klädd precis som Hanna i en lång t-shirt och med Fred fully påklädd följande henne.

”Sitt, sitt. Det är snart klart” svarade Hanna, i full färd med att laga en riktig amerikansk tv serie frukost.

De satte sig och tittade på henne när hon for omkring i köket.

”Koppar? Var finns?” Frågade hon och letade runt

”Skåpet där nere, längst in” svarade Fred och pekade på ett skåp.

Hanna böjde sig ner och började leta igenom skåpet som väldigt tydligt inte innehöll några koppar. Emma skrattade där hon satt bakom Hanna.

”Lyssna inte på han, han vill bara se dina trosor. Jag fixar koppar” sa Emma och ställde sig upp.

”Jaha men det är väl bara att fråga istället” Log hon och lyfte upp sin tröja.

Hanna visade upp sina vita stringtrosor leende, vände sig runt så att båda två fick se från båda hållen. Hon tog det som en bekräftelse på att gårdagen inte var bara en engångs grej.

De satt ner och åt och pratade glatt om vad de hade för planer för dagen, Emma skulle ta Hanna på sightseeing, och hade en trevlig frukost. När de ätit klart sa Emma att hon skulle gå och duscha och göra sig iordning innan de gav sig iväg.

Hanna började fixa med disken medan Fred satt kvar vid bordet.

”Så… Jag behöver bara fråga?” Sa han efter en stund.

”Vad menar du?” Hanna vände sig mot honom med en frågande min

”Om jag vill se dina trosor så behöver jag bara fråga? Var det inte det du sa?”

”Jo visst” skrattade hon

”Så… får jag se?” Han pausade innan han fortsatte ”Eller bara ta av dig tröjan så får jag se hela dig”

Hanna tvekade lite, lyssnade på ljudet från duschen innan hon drog T-shirten över huvudet och visade upp sina små bröst och smala kropp för Fred.

”Jävla så fin du är Hanna. Kom och sätt dig ” Fred klappade på sitt lår .

Hanna rodnade åt hans komplimang medans hon satte sig i hans knä. Hans arm kom snabbt runt hennes midja och drog henne närmare.

”Skulle verkligen föredra om du inte hade mer kläder än så här… Men det skulle kanske göra Emma lite svartsjuk. ”

Fred tagit tag om hennes handled och dragit den till sitt skrev medan han pratade. Hanna tittade oroligt mot badrumsdörren och hörde att duschen fortfarande var igång.

”Oroa dig inte, hon duschar länge och vi kommer höra så fort hon stänger av duschen.” Försäkrade Fred samtidigt som han öppnade sin gylf.

”Shit glömde bort att den är så fet, fattar inte att den fick plats i mig” skrattade Hanna när hon sträckte in handen i hans byxor och greppade hans kuk.

”Mmm och du är så jävla trång också, mycket trängre än Emma” Fred lär väldigt nöjd över situationen, hans hand greppade hennes bröst.

”Verkligen?”

”Ja verkligen, du har så fin, hårlös, trång fitta och så fasta bröst. Helt perfekt alltså”

Hanna bara log och runkade honom sakta som svar, kände hur han växte i hennes hand. Hans händer smekte och klämde på hennes kropp och hon blev mer och mer upphetsad av hans beteende. Hon tänkte på Emma och fick lite dåligt samvete, men samtidigt så verkade hon ju vara okej med att de skulle göra mer, att hon inte var där gjorde väl ingen skillnad? Det var svårt att lyssna på samvetet när hans kuk stod i full givakt i hennes hand.

”Kom igen Hanna, om vi skyndar oss så hinner du ta hand om den innan hon är klar i duschen ”

Hanna tvekade fortfarande, men fortsatte smeka honom sakta medan hon brottades med sitt samvete.

”Kom igen, bara en avsugning, det är ingen big deal.” Fred började låta lite otålig och sneglade mot badrumsdörren.

”Okej” nickade Hanna ”Men lova att du håller koll på om hon är klar i duschen?”

Fred nickade medan Hanna gled ur hans knä och ner på knä på köksgolvet. Hon tog plats mellan hans ben och tog på nytt tag kring hans kuk. Stirrandes i hans ögon så sänkte hon sina läppar runt ollonet.

”Åh Hanna, gud ” Fred stönade högt och la sin hand på hennes huvud.

Hanna sög och smekte skaftet, hon kände hans hand putta lätt på hennes huvud och hon började ta in mer av honom i sin mun. Sakta så tog hon mer och mer för varje gång.

När den slog emot hennes svalg så blev hon tvungen att lyfta upp huvudet för att hosta och hålla kväljningarna tillbaka.

”Klarar du inte att ta mer?” Frågade han när hon gick tillbaka till att suga.

”Mmm för stor” svarade hon runt kuken

”Emma klarar hela…” Han pressade lite mer på hennes huvud medan han pratade.

Hanna gjorde sitt bästa för att andas genom näsan och slappna av i halsen. Med båda händerna på hennes huvud tog nu Fred över kontrollen och styrde tempot. Snabbare och snabbare stötte han djupare ner i hennes hals.

”Mmm så ja, lilla slampa, lilla kuksugerska.” Stönade Fred när han knullade hennes mun.

Hanna hörde hur duschen stängdes av, men Fred slutade inte som hon väntade sig utan hans grepp om hennes huvud hårdnade och han stötte kuken i hennes mun mer intensivt.

Precis när hon skulle säga till honom att de måste sluta så fullkomligt exploderade hans kuk. Fyllde hennes mun med en enorm sats sperma.

Hanna kämpade med att svälja ner allt medan Fred stoppade tillbaka kuken i byxorna. Hon hann precis ställa sig upp och dra på sig sin tröja igen när Emma kom in till köket. Bara en handduk virad runt sig sa hon att hon skulle bara byta om och sen var hon klar att gå ut. Hanna nickade, fortfarande Emmas fästmans sats i munnen och hon kände hur lite rann över läpparna.

Emma verkade inte märka utan gick till sovrummet för att klä på sig. Hanna skyndade att skölja munnen innan hon också gick för att välja kläder för dagen.

 

Delar i serien<< Hanna hälsar på, hur det börjadePriset för att retas >>

Hanna hälsar på
5

Kommentarer

11 svar till ”Morgonen efter”

 1. Profilbild för Janne N
  Janne N

  Underbart igen! Du skriver med härlig inlevelse så man blir riktigt upphetsad! Tack!😉

  1. Profilbild för Lilla Meow
   Lilla Meow

   Tack, kul att du gillar det

   1. Profilbild för Janne N
    Janne N

    Verkligen! Hoppas på fortsättning!😘

    1. Profilbild för Lilla Meow
     Lilla Meow

     Jadå det kommer det nog

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Trevlig liten frukost

  1. Profilbild för Lilla Meow
   Lilla Meow

   Ja verkligen 😊

 3. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Härlig story, blev en ordentlig sats då jag läste den.
  Själv om jag hade varit killen i samma situation hade jag ändå kommit naken in till köket…

  1. Profilbild för Lilla Meow
   Lilla Meow

   Tack, trevligt att höra!

   Ja det finns ju många olika sätt att ta sig an situationer 😊

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier