Min chef Nicklas exceptionella kvällsbjudning

Hillevi, jag vill att du kommer på lördag. Jag tror du hade gillat det” log Nicklas och släppte mig inte med blicken.

Under min tid på det mindre bolaget hade jag fått både goda vänner och en ansenlig position även om jag bara var assistent och hjälpte cheferna med mötesbokningar, rapporter och mindre ärenden. Mitt sinne för att komma ihåg allt vi planerat utan att titta i almanackan hade hjälpt dem vid ett flertal tillfällen och nästan räddat dem vid dubbelbokningar med kunder. Under höstens hektiska månader hade de till och med köpt en bukett blommor och ställt på mitt skrivbord med ett kort ”Företagets superwoman” och en glad smiley för att visa sin uppskattning. Jargongen har sedan start varit skojfrisk men alltid på en professionell nivå. Även om jag märker ibland att de håller kvar blicken så är jag fenomenal på att lirka mig ur det – även om jag gillar det.

Nicklas är bolagets VD och även min chef. En oerhört attraktiv man med silverstänk i håret. Hans olivtonade hud bidrar till den hemlighetsfulla karaktären som gömmer sig bakom de gröna ögonen. Han är alltid välklädd och varenda accessoar är noggrant utvald. Men han har ingen ring på sitt finger, vilket har fått mig att fundera. Hur kan en sån man med den utstrålningen inte vara gift? Jag har allt sett de andra kvinnliga kollegorna suktat och klätt av honom med blicken, likaså jag i det dolda. Men han har alltid verkat obrydd.

Min blick föll till marken för en sekund. Det kändes som han tittade rakt in i min själ och kunde läsa alla mina hemliga tankar jag haft om honom sen senaste tiden. Nu ville han att jag skulle göra honom sällskap på en kvällsbjudning som han hade ordnat. Jag nickade mot honom och log lite nervöst för jag visste att detta skulle bli något utöver det vanliga. Nicklas vände tillbaka sin kontorsstol och fortsatte skriva på sitt påbörjade email och jag vände i dörröppningen och gick tillbaka till mitt kontorsrum. Pirret i kroppen gjorde så att jag längre inte kunde hålla mitt eget nervösa fnitter inne utan fick gömma mitt ansikte bakom rapporten och lägga handen för munnen för att inte skratta rakt ut. ”Herregud, vad håller jag på mig!” tänkte jag och harklade mig medan jag fumlade efter en pärm och satte in dokumenten.

***

Jag stod framför spegeln hållandes i en kort sidenklänning i lavendelskimmer. ”Nä, den passar inte”, suckade jag och slängde den på sängen. ”Jag måste ha något sexigare”. Med så mycket kläder ekade garderoben plötsligt tom. Min klädstil är ganska basic men elegant. Jag har försök att hitta plagg som passar ihop med allt i garderoben och på så sätt utökat repertoaren med matchade outfits. Precis så som modebloggarna skvallrat om.

Längst in i skåpet hängde en svart pennkjol. Den hade jag aldrig vågat använda då jag hade tyckt att slitsen i bak hade varit alldeles för hög. Kanske var den alldeles utmärkt till den här kvällen?
Kjolen gled på perfekt. Besöken på gymmet hade gett resultat och jag såg att både benen och rumpan hade en helt annan form än vid tillfället jag hade köpt den. Jag tyckte till och med att jag var riktigt läcker och putade med rumpan i spegeln.

***

Jag hade fått Nicklas hemadress i ett sms från hans privata nummer. Jag körde in i ett av stadens finare kvarter och rullade långsamt förbi de flådiga villorna och letade efter husnummer 22. Längst in i på återvändsgatan såg jag hans svarta Volvo parkerad på en av uppfarterna. Det var ett lummigt grönområde med stora ekar och grönska som dekorerade gräsmattorna mellan husen.

Jag vinklade ner solskyddet och tittade mig i den lilla spegeln. Jag hade målat läpparna röda. En färg jag aldrig skulle våga ha på jobbet eller låta min familj se mig i. Jag bättrade på färgen innan jag klev ur bilen. Stegen i de svarta klackarna mot stenplattorna ekade när jag gick upp mot ytterdörren. Jag kände hur hjärtat började slå hårdare och en kittlade känsla sköljde över mig. Jag tryckte på dörrklockan och såg siluetter genom det frostade glaset reagera på signalen.

Nicklas öppnade dörren. Den skräddarsydda vita skjortan som han hade på sig följde hans överkropp ner till de mörkblå kostymbyxorna. Man kunde skymta hans aning vitspräckliga brösthår då han lämnat den översta knappen oknäppt. ”Välkommen, jag har väntat på dig” sa han lugnt och förde sin arm runt min midja till en kram. Han tryckte mig mot honom. Det var första gången jag hade kroppslig kontakt med honom. Han doftade underbart. En sensuell fläkt av varm kryddig sandelträ mötte mig. Han höll kvar mig i sina armar innan han lät händerna släppa taget. Jag kände mig redan vimmelkantig av hans beröring. Som jag hade längtat.

Nicklas tog mig vidare in i hans särdeles hem. Fiskbensparkettens unika mönster pekade oss i riktning mot den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Det kändes gigantiskt då taket var öppet ända upp till nock och de blottade takbjälkarna skvallrade om anrik historia. Inredningen kändes maskulin med de mörka nyanserna och tillsammans med de ambienta tonerna som spelades så kändes hela som ett enda sensuellt förspel som jag nu hade klivit in i.

Det var både par och singlar bjudna. Jag gissade på att de yngsta var i 25års åldern och de äldsta paret närmare 70. Nicklas presenterade mig för ett välklätt par och vi småpratade om karriären och hur de kände varandra. Erik och Linda som de hette hade träffats vid midsommar året innan och därefter blivit ett par. Nicklas gick iväg och lämnade oss själva för en stund.
”Han har pratat om dig” sa Linda och log samtidigt som hon tittade efter honom.
”Jasså, har han?! utbrast jag förvånat. Hade min chef pratat om mig med sina vänner? Jag kände att jag blev rosig om kinderna och trevade efter ord. Nicklas är minst 15 år äldre än mig. Inte för att det egentligen spelade någon roll utan för att vi är så olika. Vi vet egentligen ingenting om varandra.
”Ja, det har han. Vi är glada att äntligen få träffa dig. Du är fantastiskt vacker!” fortsatte Erik tveklöst.
Nicklas kom tillbaka och sträckte över ett glas bubbel till mig. Jag stod nästan som förstenad och tog in allt smicker från paret.
”Vi ses sen” viskade Linda och smekte mig över armen innan hon och Erik vidare ut mot altanen.

Nicklas la handen på min rygg och smekte ner till kjolens dragkedja. Jag la huvudet mot hans bröstkorg och kunde höra hans hjärtslag. ”Som jag har berättat tidigare så gillar jag att träffa andra par. Linda och Erik är sugna på dig”.
För några sekunder återupplevde jag den tidigare AW:n med kollegorna där det hela började. Vi hade firat företagets 10 års jubileum på en av stans nyare hotellbar. Det blev mycket champagne och vi alla hade fått i oss lite för mycket den kvällen. Carin på kontoret, kvinnan som helt och hållet saknar socialt filter, framförde bestämt att alla skulle klä av sig och bada nakna uppe på takvåningens pool. Pinsamma skratt brast ut från majoriteten. De flesta var gifta på kontoret. Bara jag, Carin och IT-Peter visste jag bestämt var singlar. Jag skrattade fram
”Ja, det hade varit något” och de andra skrattade med och spånade ironiskt vidare på idén. Nicklas som stod bakom mig vid tillfället böjde sig framåt och viskade ”Ja, det hade varit något och du hade kanske gillat det?”. Eftersom jag var lite lullig började jag skamset fnissa och slängde ur mig lite nonchalant ”Vadå, var det en inbjudan eller?” Nicklas blinkade med ögat och sen bröt han in och tackade hela sällskapet för en trevlig kväll… Är det kanske tack vare Carin jag är här hos Nicklas just ikväll?

Jag hade många gånger fantiserat om att ha trekanter och skoningslöst sex med min chef. Det kunde jag inte förneka. Men just i denna stund var det väldigt påtagligt på riktigt. Mina bröstvårtor styvnade och jag kände mig ganska upphetsad av att vara där men samtidigt något skrämd att göra något fel eller bryta mot någon kod som jag inte ens visste fanns. Jag bad honom förklara varför han har valt att leva på detta sättet.
”Jag har kommit till insikt om att jag aldrig kommer kunna vara tillsammans med en enda person. Jag har valt att leva på det här sättet för det här ger mig frihet och jag behöver inte känna några förpliktelser. Det finns säkert de som tycker att detta är helt uppåt väggarna, men det här är vad jag vill. Jag har krossat många hjärtan men jag kommer inte ändra på mig”.

Vi stod tysta och jag begrundande svaret medan jag tog en sipp ur mitt glas. Det kanske helt enkelt var det riktiga svaret på varför han aldrig har gett något sken om någon relation under den tiden på vi jobbat tillsammans. Jag tror att… Nicklas smekningar avbröt mina tankar och han kysste mig i nacken. Håret på armarna reste sig och jag ryste av välbehag. Jag slöt ögonen och hans kyssar fortsatte. Det började pulsera i kroppen och fjärilarna kändes djupt ner i magen. Jag hörde hans viskning ”Följ med mig ut”.

En grönskande oas välkomnade mig med sina öppna armar. Hustomten var avskärmad med mycket växtlighet och varenda träd och buske var utplacerad med omtanke. Den smala slingrande stigen med det knastrade sjösinglet ringlade bort mot poolen och dahlior och lavendel vajade lugnt i brisen i de tilltagna rabatterna.

Små pusselbitar föll på plats. Jag mindes tillbaka att Nicklas hade vid en lunchrast skojat och uttryckt sig om att ha en fin trädgård var som att älska ömt med en kvinna, när en av grabbarna hade klagat på allt hårt arbete som han la ner varje år. Det var nu jag förstod hur viktiga alla dessa saker var för honom. Han gav hela sin själ och han hade sitt egna paradis. Edens lustgård.

Linda och Erik satt i den stora L-formade soffan under pergolan tillsammans med en kvinna och pratade när vi anslöt. Nicklas ställde sig bakom mig och strök sina fingrar genom mitt hår och la det bakom axlarna. Han stod så nära mig att jag kände hans bula genom byxorna. Jag smög bak båda händerna och kände mig fram. Jag vågade inte dra ner gylfen utan smekte honom utanpå. Han hårdnande efter att hans händer ogenerat sökte sig mot mina bröst. Bröstvårtorna syntes alldeles för väl utanpå den sidenblus jag hade på mig. Översta knappen knäpptes upp och det skira tyget föll isär och avslöjade min klyfta mellan kuporna.
Linda tittade på mig med beundransvärda ögon och bet sig försiktigt i läppen. Erik la armen om och kysste hennes läppar samtidigt som han sneglade mot mig och Nicklas. Ett dovt stön kunde höras när han fortsatte. Jag kände mig så lustfylld men samtidigt så exponerad mitt i paradiset. Jag tittade upp på Nicklas och han böjde ner sitt huvud över min axel. ”Jag vet inte hur jag ska göra?” viskade jag skamset. ”Vill du fortsätta?” frågade han. Samtidigt som jag nickade kastade jag ett öga mot soffan och möttes av Eriks blick. Hans hand hade smugit sig upp under den livfulla långklänningen hon bar och jag kunde ana var hans fingrar sökte sig någonstans.

”Nu får ni komma sätta er” påtalade han. ”Nicklas, du brukar ju inte vara blyg!”
Nä, men den här lilla damen är” svarade han retfullt och la händerna på mina axlar. Jag tycker egentligen att jag är en självsäker kvinna med skinn på näsan, men just nu kändes det som jag var tillbaka i min sextonåriga okyssta kropp. På något vis kändes det bra att han hade berättat som det var, då kunde ingen ha för höga förväntningar på mig. Det var som sagt ändå helt nytt för mig. ”Ni kan väl göra oss sällskap där inne sen?” hintade han.

Vi gick hand i hand genom paradiset med trädens sus omkring oss. Nicklas stannade oväntat upp och svepte sina händer runt min midja och som i en dans möttes vi upp i en kyss. Vår allra första kyss och han smakade otroligt. Min långa vänta var över. Hans ädla läppar med den markerade amorbågen gav mig mersmak och jag ville ha dem över hela min kropp. Jag ville slita av honom kläderna på en gång och hans blick sa detsamma om mig. Han knäppte upp byxknappen och lät min hand slinka ner. Jag iakttog hans ansiktsuttryck medan jag lekte med fingrarna över en hård varm lem. Han kändes rejäl.

Jag kunde inte hålla mig och lät hans praktstånd hänga ut. Vilken syn! Jag gick ner på huk och slickade på toppen tills mina mörkröda läppar omslöt honom. Den tidigare oroskänslan var som bortblåst och en erotisk berusning tog istället vid.
Nicklas tunga andetag avslöjade att han närmade sig bristningsgränsen och han stoppade mig tvärt med handen. Han såg besvärat koncentrerad ut och sträckte bak huvudet med ett grimaserat uttryck. Det var imponerande hur han kunde styra sig rätt utan att låta sprutet komma. Han pustade ut och knäppte igen byxorna och han ville ta med mig upp till huset igen.

Väl inne i det stora sällskapsrummet vi tidigare varit i hade gäster samlats. Kvällsbjudningens huvudakt hade börjat ta vid och det verkliga syftet var inlett. Den sexuella åtrån hos gästerna var nu tydlig.
Vi möttes av ett välbehaget stön. En kvinna låg med särade ben i en av de beiga skinnsofforna där en man slickade henne intensivt. Hennes häftiga stön fick mig att stanna upp och beskåda hur bekväm hon var i situationen. Det stod personer runt omkring och tittade på medan en del samtidigt lekte med sig själva. Jag kände mig hänförd. Dels efter mitt och Nicklas lilla infall ute i trädgården men också hur stämningen hade ändrats. Någon gång kanske jag också skulle våga detta?

Jag kände att min kjol gled upp en aning och en hand smekte insidan av mitt lår och upp mot rumpan. Min själ vibrerade av njutning när jag sen kände att två okända händer trevade efter mina handleder och förde bak dem mot ryggen. Tummarna strök lätt mina händers ovansida och jag smekte dem tillbaka. Jag visste att det var Eriks händer utan att ens vända blicken uppåt. Nicklas smekningar fortsatte över stjärthalvorna och letade sig vidare neråt. Han masserade med fingret utanpå de fuktiga trosorna en stund. Det var retsamt jobbigt och varenda sekund led jag av sexuell frustration. Jag tog ett litet kliv isär så han skulle kunna komma åt lite till, men det tog en annan vändning och han tog bort sin hand.

”Följ med” hörde jag honom säga och jag sveptes med i deras rörelse. Väggarna i den långa hallen var prydda med stora tavlor med konstnärliga motiv. Som Nicklas antagligen valt ut med största omsorg, precis som med alla andra detaljer. En svart trädörr med ett guldhandtag väntade på oss i slutet av hallen.
Jag fick öppna dörren och i tvärdraget kände jag den välbekanta parfymen igen av sandelträ. Det kändes som att rummet var förberett för vår ankomst. Ett maskulint till syntes första intryck av
strikt perfektionistisk anlete, lämnade ändå en oförklarlig lekfullhet efter sig. De levande ljusen som brann i sina glaslyktor spred sina fladdrande skuggor på väggarna med en varm känsla.

Nicklas tog mig in i rummet och ställde mig framför de enorma spegelväggarna som dolde de meterlånga garderoberna. Vi tittade på varandra genom spegeln och han lekte med mitt hår där han stod bakom mig. Jag knäppte upp resterande knappar på min blus och lät den glida ner för axlarna och ner på golvet. Dragkedjan i bak drogs ner samtidigt som jag vickade på höfterna för att hjälpa honom att få av kjolen.

Bhn knäpptes upp och mina bröst gungade till när jag också lät den falla till golvet. Mina bröstvårtor var fortfarande styva och det syntes ännu mer nu när jag stod nästintill naken framför honom. Jag drog ner de röda spetstrosorna och såg att hela grenen var fuktig. Nicklas synade mig från topp till tå och det kändes som han ville dra ut på det hela ännu mer. ”Lägg dig i sängen” sa han. ”Jag vill att du lägger dig bekvämt”.

Jag kröp upp i mitten av bädden och sjönk ner i det fluffiga duntäcket och sträckte mig efter av kuddarna i den ovanligt breda sängen. Nickas tog av sig skjortan och hängde den över den svarta skinnfåtöljen i rummet och ställde sig nedanför sängkanten mot den massiva träramen. Han log sådär förteget och drog ner mig i anklarna närmare sängkanten så benen hängde utanför. ”Lägg kudden under svanken…det kommer kännas skönare då” log han. Det gick som en blixt genom kroppen. Jag visste vad som komma skall och min kropp skrek efter honom. Hela kvällen hade varit ett enda långt förspel där jag nästan längtat ihjäl mig.

Han förde upp mina fötter på sänggavelns nedre kant och lät benen glida isär. Mina blygdläppar särades och jag låg helt blottad inför honom. Hans läppar kysste mina lår och fortsatte ner mot min öppning. Jag kunde inte låta bli att stöna av njutning när han lekte med tungan över klitoris och hittade den ömma rätta punkten. Han pressade tungan hårdare och jag gungade försiktigt med i hans rörelser.

Han tog ett hårt grepp runt mina lår och förde in tungan så långt han kunde. Jag kände varenda millimeter när han gled in i mig och det var så skönt att jag drog efter andan och lät det tilltagna bultandet fortsätta byggas upp inom mig. Jag var så våt och det rann ifrån mig.

Nicklas reste sig upp. Jag mötte hans blick och hans glänste runt munnen och torkade av sig med handen. Han tog av sina byxor som han fortfarande hade på sig. Han hängde dem såklart på skinnfåtöljen tillsammans med skjortan. Vi småskrattade åt att han fortfarande hade röda ringar kvar runt sin penis efter äventyret i lustgården. Den var rejäl, liksom grov men ändå alldeles lagom längd. Nicklas kröp upp i sängen och la sig ovanpå mig. Det var så intimt och härligt och vi kysstes. ”Är det så här jag smakar?” Han log nickade och plötsligt kände jag hans ollon tränga in genom min öppning. ”Mmmmm!” pustade båda. Sen tog han ett nytt tag pressade långsamt in. Jag kved till av den välfyllda känslan och jag kramade ihop tårna.
”Går det bra?” viskade han. ”Mmm…men var försiktig”. Såhär fylld hade jag aldrig tidigare känt mig. Det var som att jag kunde känna varenda ådra på honom när han gled in och ut. Den pulserade värmen sköljde över igen och jag slappnade av, slöt ögonen och lät han fortsätta.

”Det ser ut som vi får besök” påpekade han och stannade upp för en sekund. ”Nej, sluta inte!” stönade jag medan jag såg att det rörde sig i ögonvrån. ”Knack, knack….får vi komma in?” Erik och Linda kikade nyfiket in från dörröppningen. Nicklas väntade på en reaktion från mig. Det var nu jag som fick bestämma om de skulle få vara med eller inte. Just i detta ögonblick kunde jag göra mina fantasier till verklighet.
Jag nickade och vinkade in dem med en snabb rörelse med handen. Han stötte på hårdare.

Jag kunde inte hålla inne lusten och andades djupt och högt. Tanken på att Erik och Linda var i samma rum nu gjorde det hela mer förbjudet och upphetsande på samma gång.

Linda tassade tyst fram till sängkanten hukade sig och lutade armarna mot sängenkanten. Det var som om hon inte ville störa vår heta stund men samtidigt vara med på ett hörn. Helt tanklöst sträckte jag handen efter henne.
”Jag tycker det är orättvist att det bara är vi som är nakna här” hörde jag mig själv säga. Alla fyra brast ut i skratt och jag förvånades över mina egna ord. Jag hade just gett dem en tyst tillåtelse att göra oss sällskap.

Nicklas och jag gjorde plats och myste ihop oss. Nu var det ombytta roller och vi tittade på när Erik och Linda klädde av varandra. Vilken fantastiskt kropp hon hade. Jag kunde inte låta bli att stirra på hennes stora vackra bröst som guppade när hon rörde sig. Hon såg så sexigt självsäker ut när hon lät Erik smeka hennes nedre delar. Nicklas vinkade med sitt fingret om att de skulle komma och krypa upp hos oss i sängen. Det här var spännande!

Så här nära en annan naken kvinnas kropp hade jag aldrig varit. Linda lutade sig fram och gav mig en puss på kinden…en till… en till närmare mina läppar…en långsam kyss på mina läppar. Och jag besvarade den.
Att kyssa en kvinna var helt annat än en man. Hennes mjuka hud och ljuvliga läppar putade mot mina och tungorna lekte varsamt.
Hon förde ner mig på rygg och gränslade mig. Hon luktade också gott, jag kunde ana en blommig doft när vi tumlade runt i sängen samtidigt som vi kysstes helt ohämmat. Killarna måste älskat synen av oss där.

Jag landade åter på rygg med Linda sittandes över mig. Vi andades kraftigt och hämtade andan. Erik förde över henne till sig och de fortsatte på sitt håll. Nicklas sträckte sig ut en hand och drog mig intill honom. ”Du gör mig helt galen, vet du det” viskade han upphetsat och daskade till min stjärt. Jag slingrade mig runt och satte mig gränsle över honom. Jag kände mig så där porrigt sexig som man bara kan göra vid vissa tillfällen och han såg att jag var redo för mer. Han sneglade på Erik och de utbytte blickar och jag förstod att detta kanske skulle leda till något mer. Erik smekte mig över axlarna. ”Får jag vara med?” frågade han lite sådär pillemariskt. ”Mmm…” svarade jag och la mig över Nicklas samtidigt som jag putade inbjudande med rumpan. Vi kysstes medan Erik förde in sitt hårda stånd i mig. Det kändes annorlunda jämfört med Nicklas, men väldigt skönt. Erik stötte på hårdare och Nicklas la handen mot min haka och förde mitt ansiktet mot honom. ”Titta på mig!” De där djupa gröna ögonen betraktade mitt minspel och den intima stunden vi hade gjorde mig helt euforisk och jag kände att orgasmen närmade sig. ”Jag kommer snart, aah!” kved jag samtidigt som jag kände att Erik fokuserade och höll fast mig hårdare.
Tills sist kunde jag inte hålla mig längre och lät den uppbyggda spänningen släppas lös. En varm puls slog genom som en blixt i mitt sköte och kroppen började skaka. Jag kunde bara få fram ett pustande ”oj” och sen låg jag mot Nicklas bröst igen och han kramade om mig. Det kändes tryggt att han var där mitt i min egen intima dimma.
”Jag vill ha dig” viskade han och jag kände att hans ollon nuddade mig. Jag var fortfarande mosig men jag ville ha honom. Jag satte mig upp och lät han glida in i mig.

Upp och ner långsamt tills han var djupt inne. Härifrån kunde jag styra precis som jag själv ville. Nicklas händer höll fast mina lår och han hjälpte till i rörelsen fram och tillbaka. Skulle jag fortsätta okontrollerat så hade jag kunnat ge mig själv en till orgasm utan problem.

Nicklas var nära. Han andades nästan besvärat och bet ihop sin käke medan jag red honom allt hårdare. Erik stod fortfarande kvar på knä bakom mig och jag kunde luta mitt bakhuvud och axlar mot hans bröst för att få stöd. Jag var redan så känslig att det inte behövdes mycket till. Mina inre muskler spändes. Jag släppte kontrollen lät en explosion frigöras och slängde mig obehärskat bakåt mot honom. Nicklas pressade sina fingrar i mina lår. Hade han haft långa naglar hade jag garanterat fått märken. En sekund senare till mina höfters rytmiska stötande så kom han. Hans höga flåsande övergick till ett långt andetag innan jag kände trycket komma. Det var helt otroligt, jag hade aldrig känt något liknande tidigare. Det pulserade ur honom vid varje stöt och jag saktade ner mitt tempo.

De där sista sekunderna innan en person uppnår sitt klimax är heligt. Det går inte att förklara men det är bland det mest sensuella vara med om och vi upplevde det tillsammans.

Jag var helt lealös och Erik la mig ner på rygg. Jag andades kraftigt och det var så mycket känslor i omlopp. Det kom lite tårar, samtidigt som jag var helt upprymd av tillfredsställelse. Jag försökte dölja mitt ansikte i händerna men både Nickas och de andra hade redan lagt märket till det. ”Kom här!” sa han tröstade och la sig bredvid och slöt upp i en kram. ”Jag vet inte riktigt vad om händer” småskrattade jag snyftande medan jag torkade bort tårarna.

Kvällen utanför sovrummet fortsatte. Jag ville stanna kvar en liten stund i sängen och återhämta mig medan de andra valde att förflytta sig till de andra gästerna. Nicklas var ju ändå husets värd så det vore opassande att inte se om sina gäster. De stängde dörren om sig och jag stirrade upp i taket. De kvarvarande ljusen som ännu inte brunnit ut flimrade rogivande i rummet. Jag kände mig alldeles sömnig. Det var inte förrän det var tyst runt omkring mig som jag faktiskt hörde hur det andra människorna förlustade sig borta i sällskapsrummet.

Här låg jag… naken i min chefs säng. Jag var glad att jag vågade följa mina fantasiers längtan och begrundade kvällens händelser. Jag spelade upp scenen i lustgården framför mig.
Verkligheten gjorde sig plötsligt påmind. Jag försökte slå bort tankarna på hur det skulle bli på måndag på kontoret. Men nånstans gav Nicklas sitt gentlemannamässiga uppförande mig lite tröst när tankarna snurrande.
”Jag ska bara blunda lite”
, tänkte jag slöt ögonlocken. Kroppen kändes hastigt väldigt tung och jag förlorade mig till drömmarnas land på några minuter.

11

Kommentarer

2 svar till ”Min chef Nicklas exceptionella kvällsbjudning”

 1. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Underbart, hoppas det kommer en fortsättning

  1. Profilbild för Calcifer
   Calcifer

   Jag ska spåna på fortsättning 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…