Midsommarafton med Erik

Vi träffades på en gemensam väninnans midsommarfest ute på familjens lantställe. Det var en sån där riktig idyllisk sommarkväll som man bara kunde drömma om. En lätt vind drog med sig syrénbuskarnas friska doft när jag klev ur bilen. Det här året hade jag gjort min egen midsommarkrans till håret. Rosa rosor tillsammans med eucalyptusblad och vit brudslöja fick pryda mitt huvud denna afton. Den lilla solbränna som jag fått under de senaste veckorna gav min somriga pastellklänning lite kontrast.

Ytterdörren stod vidöppen men jag knackade ändå på och gick in huset. Jag möttes av min väninna och vi gav varandra en stor kram. ”Kom, alla är här!” sa hon och vi fick runt till husets baksida.

De hade dukat långbord för alla gäster på den enorma verandan. När jag tog stegen upp för den nypolerade trätrappan möttes jag av skratt och glada miner. Men min blick fastnade direkt på en lång blond man i ljusblå skjorta längre bort på trädäcket. Han mötte min blick och vi båda log för ett ögonblick innan han vände blicken mot sina vänner. Det pirrade till i magen.

Jag tittade på min väninna nickade diskret mot deras håll. ”Han heter Erik. Han är polis och singel. Bara så du vet! Kom, jag ska presentera dig” viskade hon snabbt och la handen på min rygg och föste fram mig. Hon känner mycket väl till min fascination för sexiga män i uniform.
”Här står ni ju. Det här är min fantastiska vän Linda, hon älskar höga klackar och rosévin” skrattade hon och killarna brast också ut i skratt. ”Vilken tur, det gör jag med!” svarade Erik.

Han tittade ner på mina vita klackar med smala remmar. Han höll kvar blicken och med ett oförskämt nöjt leende tittade han upp igen. Pirret i magen tog fart igen. Det var något speciellt med honom. Hans djupt blåa blick gav mig något jag inte hade känt på länge. Här och nu kunde jag känna av att han var en bestämd man med gott självförtroende.

Vi alla satte oss till bords. Erik tog platsen mittemot och mig och sträckte sig efter en flaska ur ishinken som stod till höger. Jag lyfte upp mitt glas i kupan. Samtidigt som han började hälla så la han sin andra hand över min och höll vi glaset tillsammans. Hans fingrar gled mellan mina och det var en sensuell känsla vid minsta rörelse. Det var ett tag sen jag var med någon så den lilla närkontakt gav mig ett rus i hela kroppen.

Kvällen löpte på i goda vänners sällskap så som en midsommar ska vara. Erik var en härlig kille, jag kände mig smått upphetsad hela kvällen. Under bordet hade våra fötter stött ihop, ju längre in på kvällen desto längre smekte vi varandra över benen. Den förförande känslan att göra något lite förbjudet med andra människor runtomkring gjorde mig ännu mer upphetsad. Vid ett tillfälle drog jag in stolen så jag kunde nå hela vägen upp på Eriks lår och inpå hans skrev. Han hade hasat ner i stolen och särat på benen. Tur att det låg en lång linneduk på bordet för annars hade det synts vad vi hade gjort. Jag kände hur det växte innanför hans grå chinos. Jag ville så gärna krypa under bordet och smaka på hans stånd som han hade lockat mig med hela kvällen.

Jag väcktes ur min fantasi av att värdinnan klappade i händerna och ville att vi alla skulle samlas på gräsmattan för en kubbtävling. När gästerna började resa sig från bordet hörde jag honom säga tyst men bestämt ”Jag vill ha dig”. De orden gjorde mig kåtare. Mina vita stringtrosor under klänningen kändes fuktiga. Vi reste oss upp och jag såg att hans byxor buktade ut och han släppte mig inte med blicken. Han visste mycket väl vad jag såg.

Medan de stora sällskapet samlades runt kubbspelet och diskuterade regler så smet vi iväg runt husknuten. Han la handen runt min midja och förde mig mot husväggen. Han lyfte upp mina händer ovanför mitt huvud och höll en hårt tag. Han tryckte sin kropp emot mig och kysste mig i nacken. Jag kände mig alldeles varm i kroppen och stönade till lite. ”Gillar du hårda tag?” viskade han. Jag nickade och kände att jag började andas kraftigare. Jag hade inte ens honom i mig ännu men jag ville bara stöna och be honom ta mig.
Han tog tag under min rumpa och lyfte upp mig snabbt. Hans 190 cm kontra mina 160 cm gav honom övertaget. Jag la mina ben gränsle runt hans midja så vi skulle komma närmare varandra. ”Jag vill ha dig i mig” viskade jag tillbaka. Han kysste mig på halsen och slickade långsamt upp mot örat. Precis där är en utav mina absoluta känsligaste punkter sitter. Jag stönade till högt utan att tänka på det. ”Jag tror de andra vet vad vi gör nu” fnissade Erik. Han släppte ner mig igen och rättade till min krans på huvudet.
”Kom, vi åker en sväng”. Jag höll upp bilnyckeln.

Vi backade ut från grusuppfarten och tog till höger upp mot skogen. Det finns många små privata vägar här omkring och det skulle knappast vara någon skogsbonde ute nu. Erik drog upp min klänning så att han kunde se mina trosor. Han smekte först insida lår och hans varma hand vandrade retsamt upp mot mina ljumskar. Jag kände att det pulserade i mig. Jag svängde av på en skogsväg mot den lilla sjön som vi var och badade vid som barn. Vi var ute ur bilen på två sekunder och omfamnade varandra i en kyss. Hans läppar smakade underbart.

Solen stod lågt. Himlens skarpa färger brann över horisonten och speglade sig i det stilla vattnet.
Det var en otrolig känsla och jag kände att ingenting kunde förstöra den här kvällen.
Jag fumlade med Eriks skjortknappar medan han drog av mig klänningen i ett svep. Han rättade åter till min blomsterkrans och bad mig att ha kvar den på. Jag knäppte upp hans byxor och äntligen fick jag se den. Hans ståtliga lem som jag hade fantiserat om under kvällen.

Mina fingrar nuddade vid toppen och lekte retsamt över ollonet och på Eriks reaktion hörde jag att han gillade det.

Jag gick ner på knä i gräset framför honom och fuktade mina läppar. Han förde sin hand lätt mot mitt huvud. Ett varmt ollon mötte mina läppar. Jag lät tungan leka runt för att sen låta läpparna glida och omsluta honom. Tungan gled långsamt med in och ett längre stön hördes från honom. Ljudet av tillfredställelse gav mig självförtroende. Jag la handen om honom och förde sakta handen fram och tillbaka samtidigt som jag sög.

”Fortsätt, precis sådär..mmm!” Jag kände att han hårdnade ännu mer och ökade handrörelsen och hans stön blev högre och tätare. Jag kände att han började spänna sig och plötsligt tog han ett steg tillbaka så jag tappade taget. ”Jag kommer spruta om du fortsätter. Jag är så kåt och jag vill ha dig. Nu är det din tur, Linda”.

Det mjuka gräset kittlade mot min rygg när han la mig ner. Jag såg hur han hittade på mina klackar och gav mig en nöjd blick när jag hade lyft upp dem i luften och viftat lite.
Han drog av mig mina trosor. ”De här är helt våta. Jag tror jag behåller dem” flinade han och la ner dem fickan och sparkade sen av sig byxorna helt. Vi båda fnittrade lite och han blev allvarlig igen. Han gick ner på alla fyra över mig. Jag drog fingrarna genom hans korta sidohår medan hans blå ögon tittade rakt in i min själ. Så mycket känslor som svallade genom min kropp. Han kysste mig på läpparna. En lång kyss med tungan lekandes mot min. Vad är det han gör som gör mig så här extra pirrig?!
Han la ena handen under mitt huvud och kysste min hals. Det tidigare pirret byggdes upp på nytt och gick som en blixt genom kroppen. Jag stönade till och han smekte mig vidare över nyckelbenet och ner mot mina bröst. Hans stora händer nådde precis över mina bröst och han tryckte ihop dem och slickade på bröstvårtorna. Hans tunga fortsatte ner över magen och det pulserade i mig. Kan han inte trycka in sin kuk i mig, jag står inte ut!

Erik lyfte mina ben så blygdläpparna särade sig. Han fortsatte ner med tungan över min klitoris. Han sög försiktigt samtidigt som han lät tungan leka vidare. Han visste precis vad han gjorde.
Ett finger letade sig långsamt in och det var blött. Jag kände sån kåthet att jag nästan skulle kunna komma bara av hans lätta smekningar. ”Känns det bra?” viskade han och jag kunde bara få fram ett väsande ”Ja…snälla fortsätt!”. Han förde in både pekfingret och långfingret halvvägs, stannade upp och lät dem glida ur. Långsamt in igen men nu några centimeter till. Mina inre muskler spändes och jag kände fingrarna omslutas.H

Erik ökade rörelsen och pressade fingrarna hårt uppåt. Mina stön gick över till högre läten. ”mm…aaahh….mmm….aaah!”. Jag kunde knappt ligga still. Små kramper i magen började ta vid. Han pullade mig hårdare och såg att jag var nära orgasm. ”Du får inte komma än. Vi är inte klara” log han retsamt och saktade ner handrörelsen och drog ut fingrarna ur mig. Jag tog några snabba andetag och han särade på mina ben ännu mer. Jag såg hur han tog tag i sin kuk och förde den närmare mig. ”Linda, titta på mig” och jag lyfte upp huvudet och våra blickar möttes. Han tryckte långsamt men bestämt in hela. Jag bet mig i läppen och släppte inte ögonkontakten. Han la sig över mig och vi kysstes. Han var äntligen i mig. Jag kände mig fylld och varenda rörelse kändes så intensiv. Han rörde retsamt höfterna långsamt och tillbaka. ”Jag vill att du släpper kontrollen helt. Låt kroppen styra.” Eriks ord i mitt öra kändes trygga. Han tryckte sig hårdare mot mig därefter snabbare. Vi stönade i takt till det hårda sköna sexet som jag hade saknat så länge. Jag blundade och jag kände att jag närmade mig en sjuhelvetes orgasm. Det var så brinnande intensivt att jag ville skrika rakt ut. ”Jag kommer…jag kommer!” fick jag fram. Jag höll fast mig i Eriks handleder. Ryggen lättade från gräset och hela kroppen spände sig och började skaka. Till sist släppte jag taget och en våldsam blöt varm våg sköljde över mig. Erik drog ur sin kuk och jag fortsatte att spruta. Hela världen kändes uppochner för några sekunder och jag var helt matt i kroppen och sjönk ner i gräset igen. Erik såg överraskande förvånad samtidigt väldigt nöjd ut när han gled ner vid min sida med huvudet lutandes mot sin egen hand. Han la andra handen på mitt bröst och kände hjärtat bultade hårt ihop med min andfåddhet. Min kropp vibrerade inombords. Det var länge sen jag hade känt en sådan stark orgasm.

Solen hade nästan gått ner. Fåglarnas kvittrande började sakta avta och det var alldeles stilla. Ett sånt där fridfullt tillfälle som ingen önskade skulle ta slut. Där låg vi, två nakna kroppar tillsammans i gräset denna midsommaraftonskväll. Jag hörde en viskning ”Glad midsommar Linda”.

8

Kommentarer

3 svar till ”Midsommarafton med Erik”

 1. Profilbild för Jummi
  Jummi

  Bra början. Hoppas det kommer mer.

 2. Profilbild för John
  John

  Välskrivet och fint. Tack för en bra debut och mycket välkommen hit. 🙂

 3. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier