Mamma blir slickad av sonen … (Del 3)

Det här är del 3 av 5 i Mamman och sonen

 

 

 

”’Ja, jag vill att du smakar på mig – ordentligt’ svarar jag och njuter av sältan som finns kvar i min mun efter det att min son sprutade mig full av ungdomlig sperma!”

= = = = = = = = = = = = =

Fortsättning:

 

 

”Kom, vi ligger och myser tillsammans i soffan en stund!” säger jag till honom. Han kryper fram och lägger sig bakom mig. Våra morgonrockar omsluter våra kroppar. Han lägger sin ena hand på min höft, mitt lår, och trycker sin kropp mot min. Jag tar hans hand och lyfter den upp mot min mun, pussar den och säger viskande:

 

”Jag tyckte det var mysigt det vi gjorde. Jag tyckte om att krama med dig, pussa dig, kyssa dig …”

Allt känns så märkligt, men ändå så äkta, sant och kärleksfullt.

 

”Jag tyckte också om det, mamma”. Lite försiktigt fortsatte han: ”Och så tyckte jag om när du gjorde det skönt för mig …”

 

”Mmmmm, jag tyckte om att göra det skönt för dig!”

När jag sagt orden så har jag sagt sanningen till honom. Den förvandling som ägt rum inom loppet av några timmar är så häpnadsväckande otrolig att jag inte kan greppa det. Men självklart tyckte jag om att göra det skönt för min son. Vilken mamma skulle inte tycka så? Det blir dock en helt annan fråga när det handlar om att ge sin son en avsugning och svälja hans sats – eller att t.ex. massera hans nacke …

Det är svårt att ta in, att reflektera över hur snabbt mina känslor förändrats gentemot min egen lille son. Hur kan jag som mamma ha gått från att ALDRIG ha haft en sexuellt tanke kopplad till honom, till att nu ligga och känna mig förvandlad till ett sexuellt subjekt och objekt i relation till min son? Jag kan inte greppa det intellektuellt, moraliskt, etiskt, emotionellt …

Det är som om den fria viljan inte existerade längre, utan som om allt i en ny deterministisk lag skulle leda fram till detta, från det att jag upptäckte min son ligga och tillfredsställa sig själv i en fleshlight, till att jag rör med mina fingrar i den och slickar upp hans sperma … – till DETTA!!! Att jag nu har låtit min son få njuta av min mun med sin stora penis. Jag har sugit av honom. Han har fått spruta i sin egen mammas mun. Jag har tyckt om att ha hans kuk i munnen, tyckt om att känna hans varma sperma, smaken av honom …

Och ännu har jag ingen panikartad ångest över att det skulle vara kategoriskt fel. Istället känner jag KÄRLEK, jag känner avkoppling i allt det som är jag, som om jag hittat hem i mig själv, att min son och jag har hittat varandra. Eller så är det en psykos som talar inom mig, en allvarlig psykisk störning som helt plötsligt har tagit kontroll över alla mina sinnen, och gjort att jag tillåtit mig själv att passera gränser som jag trodde var absoluta.

Men, jag ligger här i soffan tillsammans med min son. Och det är KÄRLEK jag känner, en kärlek jag aldrig tidigare känt. Oförklarligt. Lockande.

 

Jag skjuter min lilla välformade stjärt bak mot honom. Bakom hans morgonrock känner jag hans bula, hans stora kön. Jag ligger kvar med trycket mot hans underliv. Det dröjer inte många sekunder förrän jag känner hur hans lem växer och verkligen blir stor mot min rumpa. Han är tyst. Han har nu släppt min hand och lagt den på min höft. Det känns som om han också trycker sitt kön mot mig. Vi är båda tysta. Jag känner kärlek i mitt hjärta, en stor tillfredsställelse – men också en längtan efter mer. Jag vet inte hur jag ska agera, vet inte hur jag ska tänka eller känna. Men allt inom mig säger en sak: Ge din son mer kärlek!

Jag fortsätter att gnida min stjärt mot min sons enorma lem.

 

Hans andning blir alltmer oregelbunden. Nu rör han också sina höfter – och säger:

 

”Den ligger lite … klämd…. Måste rätta till den.”

 

Jag förstår att han har stånd. Och har man en 23 centimeter lång som ”ligger lite klämd”, då vill man nog rätta till den, tänker jag.

 

Och så känner jag att han skjuter tillbaka sin kropp bort från mig, tycks röra sin penis …

 

”Så där!” säger han.

 

Sedan känner jag åter hans kropp mot min, men den här gången känner jag något hårt som trycker längs hela min stjärtskåra. Hans kuk är åter bultande hård och nu ligger den endast bakom min morgonrock. Hans morgonrock är öppen, kuken är frisläppt ”så att han inte klämmer den”. Jag märker hur han faktiskt trycker sin stora kuk upp mot min stjärt.

 

Oh, min lille, lille son. Vad gör du egentligen med din mamma? tänker jag.

 

Han säger ingenting. Hans hand har åter hamnat på min höft, men nu smeker den också ner över min stjärt. Mitt hjärta slår oerhört hårt. Det dunkar genom hela kroppen.

Jag känner hur fukten åter sprider sig i min slida. Jag blir alltmer upphetsad.

Vi är tysta. Man kan höra våra andetag.

Han lyfter på min morgonrock och kommer under med en hand, så att jag nu kan känna hans hud mot min höft. Det pirrar i hela min kropp. Det känns som om han också trycker sitt kön mot min bak i små juckande rörelser, samtidigt som hans hand flyttar sig mot min ena stjärthalva.

Min förvandling fortsätter. Kåtheten vill skrika: Oh, min lille, lille son, kom och träng in i mig bakifrån. Låt mig känna din stora kuk, låt mig ta emot dina stötar. Fyll mig, min underbare pojke!

 

Jag tar ett djupt andetag. Vill tänka till, men gör det inte. Istället kommer det en fråga till honom:

 

”Vill … du … smaka … på … mig … ordentligt?” viskar jag och vänder ansiktet bakåt mot min son. Jag tittar på hans mun. Vill höra honom svara ”ja”.

 

Han reser sig upp lite, har sitt ansikte mycket nära mitt. Han nickar med huvudet, vrider sig framåt och pussar mig på munnen:

 

”Ja, mamma … om du … också vill!”

 

”Ja … jag … vill!” Min röst är full av nervositet, av längtan, av kärlek, av upphetsning, av skam, av nyfikenhet.

 

Jag öppnar min mun och så möts vi i en skön, varm, våt kyss. Hans tunga penetrerar min mun. Han gör det upphetsat, med kraft, med ungdomlig kåthet. Samtidigt känner jag hans stora kuk trycka mot min bak. Min lille son juckar mot sin egen mammas stjärt, som om han är inne i mig – eller vill in i mig.

 

Kåthetens röst skriker åter i mitt huvud: Ja, träng in i mammas tighta slida. Kom med din enorma kuk och för den in och ut, långsamt, njutningsfullt, låt mig känna ditt stora ollon glida inne i mina våta slidväggar. Omfamna mig i kärlek. Håll om mig. Hårt. Stöt din kuk in i mig. Jag vill! Jag vill! Jag vill! Jag vill!

 

Oh, min lille, lille son! Vad ska jag egentligen göra med dig?!

 

”Jag ska ligga upp mot … mot ….kuddarna!” säger jag till honom.

 

Han flyttar bort från min bakdel. Jag ser hans enorma kuk skymta förbi när vi gör oss redo för nästa steg. Kuddarna rättas till. Nu ligger jag skönt bakåtlutad. Jag är så redo! Jag har bara en tanke i mitt huvud: Nu ska min son få smaka på mig ordentligt! Det var måååååååånga åååååååååår sedan någon fick smaka på mig! Längtan är stor. Jag vill bli slickad, vill att någon trycker sin mun mot mitt sköte, för sin tunga upp i mig, retar min klitoris, får mig att komma i en underbar orgasm!

 

Min morgonrock täcker mitt underliv, men skärpet är inte knutet. Min son står på knän, mellan mina särade uppdragna ben. Jag biter mig i underläppen när jag tittar på honom. Jag är kåt, så där ungdomligt kåt som jag var för måååååååånga ååååååår sedan!

Hans ögon möter snabbt mina. Jag nickar till honom, som ett tecken till honom att inleda äventyret med en ordentlig avsmakning.

 

Sakta rör sig hans händer när han viker undan morgonrocken från mina ben. Jag ligger sedan helt blottad inför min son. Jag särar på benen ytterligare, så att han kan se och komma fram till mitt kön. Han böjer sitt huvud framåt. Munnen är halvöppen på honom. Ögonen är fokuserade på mitt sköte. Min lille son visar tydlig kåthet i hela sitt ansikte!

 

Jag kan känna hettan från mitt underliv. Mina blygdläppar känns så varma, min klitoris väntar på att bli smekt, slickad …

 

Oh, min lille, lille son! Vad ska du göra med mig?!

 

Han tar ett finger på var sida om mina innanlår, strax ovanför knäna. Sedan drar han fingrarna sakta, sakta upp mot mitt sköte, när han närmar sig min slida, så viker han av med fingrarna och följer ljumskarna uppåt. Det kittlar, det retar, det hetsar mig! Han böjer sig fram och pussar insidan på mina lår. Välbehag sköljer genom min kropp.

 

Jag stönar av njutning.

 

”Åååååååååhhhh  … Det … är … skönt!” viskar jag till honom och tittar med stora, lyckliga ögon på hans ansikte.

 

Han tittar på mig och svarar långsamt:

 

”Mmmmmmm, mamma …”

 

Nu drar han fingrarna åt motsatt håll. Följer dem nedåt, in mot ljumskarna, nära, riktigt nära min fuktiga slida, men han rör den inte, utan fingrarna fortsätter nedåt låren. Min mage andas hetsigt. Ibland stannar jag upp i andningen, förväntansfull, så skönt upphetsad.

Kåtheten jag känner är obeskrivlig! Den rymmer så mycket. Det finns det förbjudna, det tabubelagda, men också det rent fysiska, det som inte går att kontrollera …

 

”Åååååååååhhhh, fortsätt … det är… skönt …. det du gör….” gnyr jag till min son.

 

Jag vill känna min son inne i mig! Så ligger jag och tänker när hans fingrar rör sig kring låren, nära min slida. Jag vill känna min sons stora kuk glida in i mig, fylla mig, spänna mina genomvåta slidväggar. Jag vill full av njutning stönande viska: Kom in i mamma! Kom in med din stora kuk i mamma! Orden, tankarna blir också en del av kåtheten som eggar mig ännu mer.

 

Han flyttar sig närmare. Hans fingrar är nu uppe vid ljumskarna. Tummarna för han upp och ned strax sidan om mina blygdläppar. Var har min lille son lärt sig att smeka någon på detta underbara sätt?! Hans fingrar är så försiktiga, så känsliga – och de känns så erfarna, som om det enda han gjort är att ha smekt en kvinna kring könsorganet.

Han pussar insidan på mina lår, drar sedan tungan längs lårens insidor.

 

”Åååååååhhh …. jaaaaaaaa … Åååååååååhhhhh!” stönar jag till honom.

 

Han tittar på mitt ansikte.

 

”Jaaaaaa…. fortsätt …. ååååååååååhhh … du … gör … det … skönt … för … mamma!”

 

Jag gnyr av upphetsning och kan inte ligga stilla med mitt underliv. Jag vill ha mer!

 

Så känner jag äntligen hans fingrar på mina blygdläppar. Han särar på dem.

 

Oh, Gud! Vad ska min lille, lille son göra med mig?!

 

Nu har han sitt ansikte mycket nära. Jag tittar ner på honom … Att ha min sons ansikte så nära mitt sköte gör att mina bröstvårtor styvnar, så jag frilägger mina bröst från morgonrocken. Nu kan jag smeka mina bröst, klämma på mina känsliga bröstvårtor, samtidigt som jag ser honom komma med munnen riktigt, riktigt nära min slida.

 

”Nu kommer … jag att … smaka på dig, … mamma!” viskar han.

 

”Ja … jag vill … att … du … gör … det! Åååååååh… ja … smaka … slicka … mamma! Smaka på mammas … ååååååhhhh… jaaaaaaa…. smakaaaahhh….” viskar jag tillbaka.

 

Sedan tar jag min högra hand på hans bakhuvud och för det sakta mot mitt sköte. Min upphetsning går inte att beskriva. Jag vill känna honom inuti mig!

 

När hans tunga vidrör min slida så går det en stöt genom hela kroppen. Jag darrar till. Det känns som om jag ska få den allra största njutningen min kropp kan ge mig!

Han slickar min skåra upp och ned med en bred, mjuk tunga. Det kittlar, det flödar, det är så oerhört skönt, det lilla.

 

Min vänstra hand kniper med några fingrar min högra bröstvårta, alltmedan jag smeker min sons bakhuvud, med ett litet tryck, som om jag vill föra upp hans tunga in i min slida.

 

Kåthetens röst fyller mitt huvud: Säg att han ska knulla dig med sin tunga! Säg att han ska slicka dig till en orgasm! Säg att han ska få smaka på dig närhelst han vill!

 

Jag stönar och jag gnyr:

 

”Mmmmmmm … Du … gör … det … skönt … för … mig! Ååååååhhhh….Fortsätt … slicka … mamma… jaaaaa!!”

 

Han svarar inte. Hans tunga fortsätter att röra sig i min skåra. Ibland stöter han till min klitoris, men stannar inte vid den. Pussar mig runt hela slidan, på mina ljumskar. Sedan är han åter vid klitoris och stimulerar mig skönt. Hur i hela friden kan han göra det så bra?!

Hans tunga glider sakta och känner av varenda del av min pulserande springa; det är som om han vill insupa allt kring mitt heta kön.

 

”Ååååååååååååååhhh … jaaaaa….fortsätt! Slicka … mig…. min klitoris … jaaaaaaa…. ååååhhhhh … fortsätt …!” Jag darrar av kåthetens rus, av lycka, av ren och skär fittnjutning.

 

Han svarar inte. Han fortsätter istället med sin tunga i skåran, på blygdläpparna, men rör inte klitoris, som om han vill reta mig, hetsa mig ytterligare.

Hans tunga är nu nere kring mellangården. Det kittlar skönt. Jag rör mina höfter mot hans mun. Han vidrör min lilla trånga anusrosett. Det kittlar så spännande vid det området. Hans tunga är vild. Hans tunga ger mig oändlig njutning. Han pussar mig där …

 

”Är … det … skönt, mamma?”

 

Min lille son ger mig den allra skönaste behandlingen jag någonsin fått!

 

”Ååååhhhh …. jaaaaa…. Jag … har … aldrig … aldrig …haft … det så … skönt!” viskar jag stönande till honom. ”Snälla … åååååååhhh…. fortsätt! … ååååhhhhh… fortsätt…” gnyr jag till honom.

 

Han når åter min slida med sin tunga. Den här gången går den hela vägen upp till min klitoris. Jag blir galen av kåthet! Det kittlar i hela mitt sköte!

 

Hans tunga koncentreras mot min allra känsligaste punkt. Nu tar jag båda mina händer runt hans huvud. Jag gnyr och vrider mig av njutning, när min son låter sin mun smaka hela min längtande fitta.

 

Jag vill bli knullad av din tunga! skriker kåthetens röst inom mig. Ge din mamma en skön, underbar orgasm, min lille, lille pojke!

 

Jag har svårt att ligga stilla. Han är överallt med sin tunga – och nu känner jag även ett finger penetrera mig. Jag kniper tag i det med mina slidmuskler. Min son penetrerar mig med sitt långfinger – och jag vill ha ännu mer! Han för det in och ut, samtidigt som hans tunga rör sig runt min klitoris. In och ut … Åååååååååhhh!
Sedan kommer ett till. In och ut förs fingrarna, samtidigt som tungan och munnen bearbetar min klitoris. Jag känner hur våt jag är, känner att det rinner ut från slidan.

Min son får känna alla mina safter. Allt ger jag till honom. Mitt sköte är vått för honom, öppet och vått.

 

”Åååååååååhhhh. … Fortsätt …! Jaaaaaa…..åååååhhhh……. fortsätt …ååååååååhhhh !” stönar jag till honom.

 

Han hör mig, han gör allt fortfarande. Hans andra hand sträcker sig efter mitt bröst. Fingrarna rör sig in och ut i mig. Min son gör mig galen av upphetsning!

 

”Jag … kommer … snart … Ååååååååhhh, jag … kommer … snart … Ååååååååhh…jaaaaaa…..” stönar jag högt, nästan gråtande. ”Ååååååååååhhh, fortsätt!…. jaaaaa…. fortsätt … åååååhhhh!” gnyr jag.

 

Hans fingrar kommer långt in i mig, rör sig skönt, alltmedan jag klämmer dem med mina slidmuskler. Tungan ligger hårt på min klitoris. Min son är en mästare. Han ger mig en total njutning. Hela min fitta kittlar, darrar av upphetsning! Jag vrider mig, jag stöter mot hans fingrar som är inne i mig.

 

”Jag … kommer … Ååååååååhhhh! Jag … kommer! …. Ååååååååhhhh! Jaaaaa….. ååååååhhh….”

Det är nästan gråtande glädje jag stönar fram:

”Åååååååhhhhhh … Jag … kommer! Jaaaaaaa…. Ååååååååhhhh … jaaaa…. fortsätt … åååååååhhhhh”.

Mina ljud är nu mycket höga.

”Fortsätt … slicka …. ååååååååhhh… jaaaaaa…. fortsätt …. ååååååååhhhh…. ååååååhhhh…. åååååhhhh!”

 

Det kittlar på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Det bultar i fittan, allting pulserar inne i den. Det är ofattbart kittlande skönt när min sons tunga, mun och fingrar bearbetar varje del av mitt känsliga sköte. Mitt bröst darrar av total upphetsning. Jag kan inte ligga stilla. Jag gnyr, jag stönar. I bilder i mitt huvud ser jag hans kuk framför mig, framför min mun, vid min slida, känner hur han tränger in i mig bakifrån, hör hans röst: Nu knullar jag dig, mamma! Det är skönt att ha min kuk inne i dig, mamma! Hans röst låter så äkta i mitt huvud. Det han säger i mitt huvud gör att min fitta vill ha mer: Mamma, min stora kuk knullar nu dig! Jag svarar snabbt: Det är så skönt när du har din kuk inne i mamma! Min lille gubbe, jag vill att du knullar mig! Ja, knulla mig!  Fyll mamma med din stora kuk!

Orden hetsar mig. Kåtheten koncentreras fullständigt till min heta, våta fitta.

 

”Ååååååååååhhhhhh!! Jaaaa… fortsätt …. slickaaaa…. åååååååhhh… jaaaaaa… åååååhhhh…jaaaaa…. åååååååh…. jaaaaa….” Jag stönar av vällust.

 

Och plötsligt säger jag någonting som inte var tänkt att sägas högt. Jag gnyr bedjande, högt till min son:

”Åååååååååhhh, jaaaaa… knulla mig! Åååååååhhhh, …. knulla mammaaaaaa…. åååååhhhh… jaaaaa…. knullaaaaaa … mamma…..    Ååååååååååhhhh!”

 

Tanketalet har blivit ett högt stönande, uttryckt, verbaliserat. Oh, Gud! Vad sa jag?!

Kåtheten sköljer över mig. Hela jag är ett med min pulserande fitta. Min son tillfredsställer mig. Jag vill känna honom i mig! Vill känna hans stora kuk fylla min fitta. Ja, nu är det sagt. Jag har utropat det högt i kärlekens, kåthetens rus.

Jag yttrade det. Det skrämmande, hemliga, mest förbjudna. Och jag vill säga det igen, vill stöna fram det:

 

”Åååååååhhhh…. åååååååå… knulla mammaaaaa…. ååååååååhhh… jaaaaa…. knulla mammaaaaaaa!!”

 

När dessa ord ekar i rummet, så kommer jag i krampande konvulsioner. Brännande kittlingar långt upp i mig. Orgasmkonvulsioner. Jag känner att vätska lämnar min slida i en stråle. Ååååååååhhhh!!!

Orgasmen exploderade! Åååååååhhhh…. jaaaaaa…. ååååååhhhh…

Det kommer ytterligare strålar när min fitta för första gången ejakulerar.

Min mage skakar. Min fitta är en gejser som skickar iväg varma kaskader av underbara strålar!

Ååååååååhhhh… jaaaaaaa…. ååååååååhhhh….

När jag tittar ner så backar min son bort med sin mun från mitt sköte. Hans ansikte glänser av vätska. Han ser på mig med en överraskad min. Hans ögon strålar av glädje …

 

Jag förstår först inte vad som hänt. Kissade jag på min son när han slickade mig till orgasm? Nej! Sedan minns jag omedelbart alla de frågor jag sett i frågespalter om kvinnor som kan få sprutorgasmer. För första gången i mitt liv fick jag nu en sådan. En fontänorgasm. Min lille, lille son gav mig en fontänorgasm! Det är så ofattbart vackert och äkta, så genomgripande, så allomfattande, så existentiellt – eller bara sexuellt – skönt!

Min kropp fortsätter darra av njutningens eftersköljningar … Jag är så lycklig att jag kan gråta … Jag har ett orgasmleende i hela ansiktet …

Reminiscenser från min allra första orgasm, min allra, allra första orgasm när jag kanske var 11 år gammal – och då inte visste vad det var som strömmade igenom min kropp med så sköna kittlingar – kommer fram ur min minnesbank. Min allra första orgasm fick jag när jag var 11 år gammal och jag och min bästa tjejkompis låg nakna och gned oss mot varandra. Jag blev alldeles yr och konstig när jag fick min orgasm. Jag berättade inte det för min kompis, men vi gjorde det fler gånger tillsammans. Hon kanske också fick orgasm, men det var ingenting vi pratade om. Vi tyckte om att sova över hos varandra. I sängen klädde vi av oss nakna, så att vi nästan av bara en händelse, utan att någon sa någonting, började trycka oss mot varandra, så att våra små snippor gnuggades skönt.

 

”Var … det … skönt … mamma?” frågar min son.

 

Jag suckar av tillfredsställelse, hela mitt bröst dunkar av hjärtats stora kraft:

 

”Jag har … aldrig … aldrig … känt något … så … skööööönt tidigare!” viskar jag till honom. ”Tack! Jag har aldrig tidigare fått en orgasm där det… alltså … där det… kommit vätska så här … ”

 

”Varsågod, mamma”, säger min underbare son – och så kryper han upp till mig.

”Jag tyckte om att … att… smaka på dig, mamma. Att slicka dig … alltså….. Det var mysigt, mamma.”

 

Jag ser hans enorma stånd i morgonrockens öppning. Han lutar sitt ansikte fram mot mitt.

Han pussar mig. Jag vill kyssa honom. Åter pressar jag in min tunga i honom. Vi möts i en varm, skönt tungkyss, där mina safter blandas mellan oss. Han har fått smaka mig. Jag har fått smaka honom. Vi har delat varandras vätskor mellan oss. Och vi älskade det. Vi gjorde det i kärlek.

 

Han lämnar den våta kyssen. Backar tillbaka.

 

”Mamma, du … smakar … faktiskt jättegott … mandarin… smakar du, mamma!”

 

Jag ler mot honom. Visar med min mun och en nickning att jag vill att han kysser mig igen.

 

Han kommer närmare. Mun mot mun. En hetsig kyss tar sin början.

 

Jag känner hans hårda, stora kuk mot mitt underliv. Jag är så oerhört kåt, så otroligt upphetsad. Min vänstra hand tar tag i hans enorma lem. Den når nu långt upp på min mage. Jag håller den högt uppe vid det varma ollonet. Drar sedan min hand över ollonkanten. Fram och tillbaka. Han stönar i min mun. Lämnar sedan kyssen. Stönar av njutning. Hans ögon är glansiga av ungdomlig kåthet. Jag ser vad han vill göra med sin mamma. Jag kan se det i hela hans ansikte. Han vill ta sin stora kuk och föra den in i sin egen mamma. Han vill penetrera mig. Han vill ha sitt första samlag med mig. Och spruta mig full med sin varma sperma.

 

”Får … jag … ligga … med … dig, … mamma…kan jag… får jag…?”

 

Jag tittar honom i ögonen.

 

”Vill … du … det?” viskar jag.

 

”Ja, … om … du vill …” svarar han.

 

”Mmmmm, …. Jag … vill.. men.. du vet att min … att man inte får… ”, viskar jag tillbaka.

 

”Det är ju … bara du och … jag”, säger han försiktigt.

 

”Ja … men vill du inte … med … göra det med en yngre tjej?”

 

”Nej … jag vill … med dig … Jag har tänkt på det … innan också …”

 

”Vill du verkligen att … att du och jag… att mamma ska …”

 

”Mmmmm… mamma…”

 

”Jag … mamma har inte … gjort .. det på länge… Du är så stor …du har så stor …”

 

”Mmmmm … men du vet väl … vet väl hur man gör?”

 

”Jo… och jag skulle vilja … ta emot dig … visa dig … hur skönt det kan vara … Vill du göra det med mamma?”

 

”Mmmmm …. vill inte du?”
”Jo … jag tycker om dig … jag vill visa hur fint det är …”

 

Samtidigt som vi pratar så håller jag min hand på hans kuk, kramar hans spända ollon. Det är så stort och varmt, ryms precis i min lilla handflata.

”Mmmmm…. men då kan vi väl?”

 

”Ja…. om du … om jag kan …”

 

Jag skulle vilja omfamna honom och säga det rakt ut: Ja, jag vill ha dig inne i mig! Jag vill känna din stora lem långt inne i mig. Jag vill krama din kuk med min tighta slida, vill låta dig glida fram och tillbaka med ditt ollon inuti mig, vill känna hur du stönar av kåthet när du knullar din mammas trånga fitta. Jag vill ta emot din säd, din varma sperma … vill känna den i min mun och i min längtande, våta fitta.

 

”Mmmmmm … mamma… jag vill göra det … med dig för … alltså min första gång … Kan vi det?”

 

”Ja … du ska få … Jag menar att du … att du och jag kan … göra det fint för oss båda … att vi båda vill och tycker om det …”

 

Det låter nästan som om jag stammar mig fram i språket, att kåtheten inte hittar orden. Jag kunde ha sagt vad jag kände:

 

Ja, jag vill att du ska knulla mig. Jag vill knulla dig. Jag vill rida din stora kuk. Jag vill känna när du knullar mig bakifrån, hur du tar tag i mig och knullar mig hårt av kärlek och längtan. Jag vill se dig i ögonen när din kuk sprutar sin ungdomliga sperma i min mun!

 

”Mmmmm…. mamma … jag vill att vi gör det …”

 

Oh, Gud! Vad ska min lille, lille son göra med sin stora, stora kuk i sin mammas tighta slida?

 

Jag har blivit alldeles fuktig i min slida när vi pratat om det, när jag tänkt på det. Jag vill ge min son mer, vill visa hur mycket jag älskar honom, hur mycket njutning han kan få av mig – och jag av honom.

”Vill du att mamma ska göra det skönt för dig en liten stund?”

 

”Mmmmmm… mamma …”

 

”Lägg dig ner med huvudet på kudden!” uppmanar jag honom viskande.

 

Hans kuk är fullt erigerad. Ståtlig. Hård – och så vacker att se och ta på.

Jag lyfter den med höger hand. Håller den stadigt. Med min vänstra hand, som får en rejäl  ”hawk-tuah” i min handflata, masserar jag ollonet. Mina båda händer ser så små ut i förhållande till min sons stora kuk.

Jag runkar kuken och bearbetar hans ollon. Lutar mig framåt och lägger ytterligare klickar med saliv så att han ska få det så bra som möjligt. Jag tycker att hans ollon är så vackert format, så spänt, så glänsande, så hett!

 

”Känns det skönt när mamma gör så?” viskar jag till honom med en kåt röst.

 

”Mmmmmm…. mamma… jätteskönt …” Han har svårt att prata i njutningens stund.

 

”Ligg och njut, så ska mamma göra det riktigt skönt för dig …” viskar jag som svar.

 

Jag ökar tempot med mina händer. Hans varma, spända, blodfyllda ollon gnids av min handflata och mina flinka fingrar. Jag kan inte motstå det… Måste känna hans kuk i munnen en gång till. Jag böjar mig fram. Tungan känner av hela ytan på ollonet. Vill smaka min sons stora kuk, vill ha den i munnen, vill känna hur den fyller mig. Ollonets värme sprider sig över tungan. Hans kuk fyller min mun.

 

”Mamma … det är … jävligt sköööönt … Jag sprutar snart!” säger han upphetsat.

 

Jag runkar, suger, slickar, kysser kuken. Smakar och njuter av hans underbara organ. Kuksugandet låter högt, men blandas också med min sons stönanden.

 

”Jag sprutar snart!” upprepar han exalterat.

 

”Ja … kom … kom… Vill du komma i mammas mun igen?” viskar jag upphetsat, samtidigt som jag runkar, gnider ollonet med min handflata.

 

Jag vill åter känna spermasältan i min mun. Vill njuta av min sons kåta vätska.

Min mun och mina fingrar gör nu allt för att han ska tömma sig i en stor njutning.

 

”Mamma … jag sprutar … snart … jag sprutar …”

 

Jag hör på hans röst att han snart ska släppa iväg en kaskad. Jag känner kuken spännas till. Mina händer runkar nu hårt och skönt. Hans kuk kan inte hålla kvar någonting. Njutningen är fulländad.

Jag stirrar på hans lilla kuköppning. Jag är redo att dyka ner med min mun och sluka allt som sprutar ut ur det lilla hålet. Allt vit vätska vill jag ha i min mun. Min sons sperma vill jag åter smaka, svälja och njuta av.

 

”Mamma…. jag sprutar … jag sprutar …”

 

Jag kramar hans kuk med ena handen, runkar den i min mun. Det varma ollonet pulserar mot min tunga.

 

Och så kommer detta höga stönande från min sons mun, samtidigt som min mun fylls av hans varma spermastrålar.

”Oooooooohhhhh … Aaaaaahhhhh… mamma … jag sprutar ….”

 

Jag fångar allt i min mun. Fortsätter runka kuken tills allting har tömts. Varenda droppe. Jag sväljer. Jag njuter – och känner mig så oerhört levande. Full av glädje. Lycklig över att kunna ge min son tillfredsställelse. Jag kramar hans spända pung, masserar den skönt, trycker fram de sista dropparna. Klämmer ut ytterligare droppar från hans långa skaft, trycker fram dem i ollonöppningen. Suger in dem i min mun. Sväljer. Insuper smaken av min sons sperma.

 

”Var det skönt?” viskar jag med ett leende på läpparna.

 

”Mmmmmm … mamma … det är jätteskönt när du gör så ….”

 

”Jag tycker om att … när du … kommer … i min mun … Jag tycker om att göra det… när jag gör det skönt för dig.”

 

”Svalde du allt, mamma?”

 

”Ja … ville du det?” Jag håller fortfarande en hand runt hans kuk, smeker den ner mot pungen.

 

”Du bestämmer … jag tycker om … jag tycker också om att … se när jag … när man sprutar i ansiktet …”

 

”Vill du att mamma … att du ska få göra det nästa gång … att du ska komma i mammas ansikte, över läpparna, munnen … och …?” Jag viskar orden med upphetsning i rösten. Samtidigt tar jag tag i hans kuk och försöker greppa runt den. Min lille son är en superman – för otroligt nog känner jag hur hans stora kuk sväller när jag kramar den hårt.

 

”Mmmmm …”

”Min lille gubbe! Hur … snabbt … hur fort kan du göra … det igen? Är den inte trött?!” säger jag med uppriktig förvåning, när jag skakar min lille sons stora kuk lite lekfullt.

”Jag kan igen …”

 

”Vill du … hur vill du göra, då?”

 

”Jo … men … du kan ligga ner … och så kan jag sitta … alltså …sidan om … när du … när du gör det med munnen …”

Jag spelar dum. Vill att han ska ta kommandot.

 

”Visa mamma hur du vill göra …!”

 

”Ligg ner där. Så.” Han visar med händerna och flyttar sig sedan framåt. Den stora kuken blir allt hårdare.

 

Jag ligger på rygg. Min son flyttar upp på sidan. Hans stora kuk närmar sig mitt ansikte, min mun.

 

”Kan du ligga så?” frågar han.

 

”Ja … det går bra … vill du ha det så?”

 

”Mmmmm…. mamma …”

 

Hans kuk står nu i full givakt. Jag känner spermalukten från den. Det luktar kön. Kåthet. Sex. Den är endast 15-20 centimeter från mitt ansikte.

 

”Ska jag tvätta den först?” frågar han försynt.

 

”Nej, jag tycker om den så … Kom nu med den till mammas mun! Du kan själv … dra i den samtidigt …”

 

Han riktar sitt stora ollon till min mun när jag vrider mitt huvud åt sidan. Jag får in hela ollonet och börjar slicka. Han ger omedelbart ifrån sig stönanden.

Med sin högra hand runkar han kuken när den är i min mun. Han är ivrig och stöter sin hand mot min mun.

Jag ligger med min sons stora kuk – och den fyller helt min mun. Jag andas genom näsan och har bara en tanke i huvudet: Ge honom den allra skönaste avsugningen! Jag tittar med stora ögon på honom. Han tittar med någon sorts stolthet på mitt ansikte, på sin egen kuk som tillfredsställs av hans mammas mun. Jag ser kåthet i hans ögon.

 

”Fortsätt, mamma …. det är skönt … mamma … fortsätt …”

 

Jag använder tungan och munnen på bästa sätt. Mina spända läppar kramar hans ollon emellanåt. Jag varierar hur hans kuk behandlas.

Hans hand runkar kuken in i munnen. Ollonet är så oerhört stort och varmt. Han fortsätter i ett ökande tempo.

Knullar mammas mun i sina runktag.

 

Min son flyttar sig nu så att han står med knäna på varsin sida om mitt huvud. Kuken lämnar inte min mun. Han runkar den i mig. Han tittar ner på mig … Jag är inklämd. Hans stora, stora kuk fyller hela min mun.

 

”Skönt … mamma … fortsätt … mamma … Jag sprutar snart!”

 

Jag kan inte svara. Försöker visa att jag nickar, men den stora kuken i min mun och mitt inlåsta läge ger inte utrymme för så mycket ansiktsuttryck …

 

”Jag sprutar … snart … mamma … jag sprutar … snart igen … Fortsätt, mamma!”

 

Det är alldeles ofattbart att min lille son har mer att ge, mer att spruta ut. Men det dröjer inte 5 sekunder förrän jag känner en stråle i min mun. Sedan drar han snabbt ut kuken och så känner jag ytterligare strålar träffa mitt ansikte. En går hela vägen upp till mitt högra öga, men jag hinner blinka. En sats träffar näsan, en annan rakt över min stängda mun. Han skakar kuken för att ytterligare stänka ner mitt ansikte med sin vita, varma sats.

Jag öppnar ögonen. Han strålar av stolthet.

 

”Det var skönt, mamma!”

 

En del av sperman som träffat ansiktet för jag in i min mun med hjälp av mitt pekfinger. Hela tiden tittar jag på honom. Suger på fingret.

 

”Jag tycker om det … tycker om att smaka på dig …”

 

”Jag … tycker också om… att få … göra så… i din mun och … över ditt ansikte…”

 

”Nu har vi gjort det skönt för varandra …” viskar jag tillbaka.

 

Hans slaknande kuk hänger nu nedanför min haka, mot min hals. Han lyfter upp den mot min mun. Jag ser att han vill att jag tar in den i munnen, trots att den inte längre är redo eller erigerad.

 

”Du tycker verkligen om vad jag gör med min mun!” viskar jag till honom.

 

”Mmmmm …”

 

Och så öppnar jag munnen för hans kuk. Han juckar den i min mun. Jag ligger avslappnad. Lyfter händerna ovanför mitt huvud.

Oh, Gud! Min lille son knullar nu min mun igen. Jag känner hur den hans kuk växer i min mun. Hur i hela fridens namn har han krafter kvar i den?! Hur kan han få stånd på nytt?!

Jag tittar på honom med kärleksfulla ögon när han för sin kuk in och ut i min mun. Jag stönar belåtet, visar att JAG också njuter av detta.

 

Oh, Gud! Vad jag känner mig lycklig, full av kärlek, full av åtrå, av kåthet!

 

Slut del 3. Fortsättning följer.

 

Delar i serien<< Min son får en avsugning – kommer i mammas mun (Del 2)Mamma får känna sin sons stora kuk i sig (Del 4) >>

Mamman och sonen
2

Kommentarer

Ett svar till ”Mamma blir slickad av sonen … (Del 3)”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Det här är så underbart

  Har inte tid att skriva
  Måste till nästa del
  Jag är så kåt,och hård

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier