Lön för mödan

Det här är del 2 av 3 i Klarblå

(Första gången publicerad på Sexnovell.se den 27/3-19)

 

Det hade gått en tid efter natten med Heléne. För Johan flöt jobbnätterna på som tidigare. Det enda som egentligen var annorlunda var Hanna. Han hade ju redan tidigt märkt en förändring i hennes utseende och val av kläder och dragit slutsatsen att hon träffat någon. Det märkliga var att hon aldrig nämnde något om någon ny livskamrat, ingen ringde någonsin och sökte henne, inga sms. Faktum kvarstod dock, hon var förändrad. Mycket gladare när hon kom till jobbet på morgonen. Småpratade, vilket hon aldrig gjort innan, log mot honom, som även det varit rätt sällsynt.

Till detta hade hon även då bytt ut alla sina arbetskläder till minst en storlek mindre, något som definitivt framhävde hennes kropp på ett positivt sätt. Han kom ibland på sig själv med att stå och stirra på hennes rumpa, och de gånger hon kom på honom gav hon honom bara ett blygt leende. Det skulle aldrig den ”gamla” Hanna ha gjort. Han blev inte klok på det.


En morgon några dagar senare ropade hon på honom precis när han var på väg ut genom dörren. 

– Johan!
– Ja.
– Vad gör du imorgon? Alltså, jag vet att det är din lediga dag, men jag skulle verkligen behöva din hjälp på lagret. Det är tunga grejer och höga lyft, och jag är inte säker på att jag klarar det ensam. Kaaan du komma och hjälpa mig?

Hon såg intensivt på honom. Det var första gången han lade märke till hennes ögonfärg. Ljust grågröna. Och hennes ögonskugga matchade perfekt. Gav henne ett lite kattlikt utseende.

– Jaaa, jag har ju två dagar, eller nätter då, och inget särskilt för mig, så jag kommer.
– Toppen. Bolaget betalar ju givetvis inte ut någon övertid till dig, jag är ju inkallad extra som det är, och de tycker att jag ska klara det själv. Men jag lovar att ge dig kompensation så du blir nöjd. Ska vi säga vid 10-tiden, så får du lite sovmorgon i alla fall.
– Det blir bra. Vi ses.
– Det gör vi. Ha det!

Där var det igen. Det uttrycket hade hon börjat använda efter det att Heléne hade varit där. Var det hon som låg bakom Hannas förvandling? Vad hade hon gjort?
 

Nästa dag slängde han på sig ett par joggingbyxor, t-shirt och en luvtröja. De skulle ju vara på lagret hela tiden och det var bäst med något oömt. Han var där prick 10, hejade på sin andra kollega i butiken och gick ut på lagret. Hanna satt på en hög lastpallar och det såg ut som hon resonerat likadant vad gällde kläder. Hon sken upp när han kom.

– Hej! Kom och sätt dig! Jag tog just en paus med kaffe och mackor. Jag bjuder.

Han slog sig ner bredvid henne medan hon plockade fram en mugg med kaffe, som hon gjort i förväg, och mackor med leverpastej och gurka.

– Hoppas det fortfarande är varmt. Jag chansade lite på om du skulle vara i tid. Det är latte med en extra shot espresso och extra socker. Det är det du brukar dricka va?
– Precis. Tack!
 

De åt under tystnad. Johan noterade att hon verkade spänd, nervös. Så böjde hon sig framåt för att plocka upp något från golvet, han såg inte vad, och som av en händelse gned hon sitt lår mot hans. Han flyttade undan sitt ben. Hennes följde efter. Han satt stilla. Hon såg på honom med allvarliga ögon innan hon utbrast …

– Nä, ska vi ta och köra igång så vi får det klart idag. Om du tar dom där.

Hon pekade på en pall full med kartonger.

– Dom skall dit upp….

Hon pekade på en hyllsektion som helt uppenbart satt alldeles för högt för henne.

…. så börjar jag här borta.

– Visst.
 

Johan satte igång att packa upp grejerna på hyllan. Hanna jobbade på sitt håll på andra sidan rummet, men gjorde sig ofta ärenden förbi honom ut i butiken. För varje gång hon passerade kände han det som om hon kom närmare och närmare. Så, precis som han stod med armarna sträckta och försökte maka in en låda högst upp, gick hon förbi igen. T-shirten hade åkt upp lite och han kände en hand smeka hans mage, följa byxlinningen runt midjan och över korsryggen. Han blev så överrumplad att han nästan tappade lådan. Men han lyckades hålla den och skjuta in den över kanten. Han såg åt hennes håll. Hon såg helt kort tillbaka, men koncentrerade sig sedan på sitt. Han var nästan klar med att tömma pallen när hon ropade.

– Johaaaan!!!

Han såg åt hennes håll. Hon stod på tå, fullt utsträckt, och balanserade en kartong mot toppen av stapeln, och hon skulle tappa den när som helst. Han sprang dit för att hjälpa henne, ställde sig bakom och greppade kartongen och puttade in den överst. Han kände hur hans skrev strök mot hennes bak. Hon flyttade inte undan. Tvärtom verkade det som hon putade lite extra. Det pirrade till i grenen och Johan kände hur det började svälla där nere. Hanna måste ha känt det för hon böjde sig fram, med armbågarna mot kartongstapeln, och tryckte sig ännu hårdare mot honom, gned rumpan mot hans svällande kön och suckade djupt.

Innan han själv visste ordet av hade han lagt sina händer på hennes axlar, lät dem följa ryggen ner till höfterna där han tog tag om henne och tryckte tillbaka. Hanna stönade till, klart uppkåtad av situationen, snodde runt i hans händer, lade sin ena hand bakom hans nacke, den andra greppade hans stånd och runkade honom sakta genom det mjuka byxtyget. Hennes glansiga ögon låste fast hans blick när hon väste fram mellan hopbitna tänder…

– Inte nu. Inte här.
– När? Var?
– Du får veta sen.

De sansade sig och försökte koncentrera sig på uppgiften. Men det var svårt. Hela tiden trånande blickar, beröring, kroppskontakt. De kunde nätt och jämnt hålla sig ifrån varandra. Till sist var ändå arbetet klart och det var dags att gå. Johan såg på Hanna.

– Och nu då?
– Gå hem och byt om. Jag messar dig.
– Vad ska jag ta på mig?
– Egentligen oviktigt. Nåt du är bekväm i bara. Vi ses.

Så gick hon.

Johan skyndade hem, duschade, rakade sig där det behövdes samtidigt som han skänkte en varm tanke till Heléne som rakat honom på deras dejt, vilket han hade fortsatt med sedan dess, och började sedan riva runt bland sina kläder. Det fick bli jeans, han hade i princip inget annat i byxväg, och skjorta. Han hade precis hittat en skapligt snygg när ett sms plingade i telefonen.

” Rött eller svart ? ”
” ??? ”
” Svara bara på frågan. Rött eller svart? ”
” Rött. ”
” Bra. Kom till Stadshotellet kl 19:00. Fråga efter mig i receptionen. ”
” Ok. ”

Klockan var fem i sju när han klev in på hotellet. Han gick fram till receptionen . Tjejen bakom disken var samma som jobbat i restaurangen den där kvällen med Heléne. Han stannade en bit ifrån och betraktade henne. Hon var rätt söt. Ett lite runt ansikte inramat av ett cendréfärgat hår som var klippt kort i nacken, men med en lång lugg som hon fäst upp med ett hårspänne. Ögonen var mörkbruna och hade ett allvarligt uttryck där hon stod och tittade ner i några papper. Han gick fram och harklade sig lätt innan han sa…

– Hej ….. Elin var det va?

Hon tittade upp och ett leende spreds över hennes läppar.

– Jaaa. Hej!
– En bekant ska ha lämnat ett meddelande till mig här. Hanna?
– Precis. Johan? Hon väntar på dig i rum 312. Här är din nyckel. Det är bara att gå in, sa hon.
– Ok. Tack.
– Vi ses.

Johan skyndade sig in i hissen och tryckte på knappen för 3:e våningen. Den gick sakta och knarrande betänkligt på vägen upp. Han mindes inte att den varit så dålig senast han åkte den, men den gången hade han ju varit upptagen med annat. Väl på rätt plan började sökandet efter rätt rum. Det tog inte allt för lång tid att hitta, men han tvekade att gå in även fast Elin sagt att det bara var att kliva på. Med ett djupt andetag tog han mod till sig och satte nyckelkortet i läsaren. Låset gav ett klickande ljud ifrån sig så han tryckte ner handtaget och gick in.

Därinne var det halvskumt. Synligt från dörren stod ett bord med tända ljus, två champagneglas och en flaska på kylning. Han gick längre in och där stod hon. Han tappade nästan andan. Det var så långt som man kunde komma från den Hanna han kände. Hon hade klätt sig i en röd korsett som gav stöd åt bysten utan att dölja bröstvårtorna, matchande trosor och ögonmask, röda strumpor i strumpebanden och röda högklackade skor. Över axlarna bar hon en röd, genomskinlig kort morgonrock och det mörka håret var uppknutet i en stram hästsvans. Utan ett ord gick hon fram till bordet, tog flaskan, hällde upp i de två glasen och bjöd honom det ena. Hon höjde sitt glas mot honom i en skål och svepte det. Johan kände att det nog var bäst att han gjorde det samma. Hon hällde snabbt upp mer åt dem, tog ett par klunkar och ställde ifrån sig glaset på bordet.

I två steg var hon framför honom, lade sina händer på hans bröstkorg, sträckte sig upp och gav honom en kyss samtidigt som hennes händer började knäppa upp skjortan. När det var klart fattade hon med vänstra handen om hans nacke medan den högra, under fortsatta kyssar, sökte sig ner mot hans byxor. Bältet och knappgylfen klarades av snabbt och lätt, och eftersom han alltid gick ”commando” sprätte kuken ut och lade sig tillrätta i hennes hand. Hon greppade varsamt om den och runkade den sakta samtidigt som hon med sitt vänstra ben krokade om hans högra. Han smög sakta ner sin högra hand mot hennes skrev. Fingertopparna följde det glatta röda tyget ner mot skötet. När de nådde dit kände han hur fuktigt det var och skulle precis gnida lite utanpå tyget när det gav vika och hans fingrar gled in i hennes våta värme.

Det svindlande för Johan när det gick upp för honom att trosorna hade öppen gren, men när hon stönade lågt och tryckte sig mot hans hand kom han till sans igen. Hon gav honom ytterligare en djup kyss med tunga och allt innan hon lutade sig något bakåt, log och såg honom i ögonen, för att sedan gå ner på huk framför honom. Hanna runkade honom ett par gånger till och slickade sig om läpparna. Så lät hon sin tunga följa kukskaftet från pungen upp till frenum där hon lät den fladdra ett ögonblick innan hon gapade och slöt sina läppar runt ollonet. Tungan virvlade runt det inne i hennes mun och det var nästan så att det gick för honom när hon slutligen sög hårt och lät det sakta lämna munnen. Hon ställde sig upp igen, tog ett steg bakåt och visade med handen mot en resväska som låg på sängen. Hon hade fortfarande inte sagt ett ord.

– Vad menar du?

Hon tecknade till honom, med pekfinger och tumme som ett blixtlås framför munnen, att hon inte tänkte tala och gjorde åter en gest mot väskan. Johan gick fram och lyfte på locket. Där fanns en buffé av sexleksaker. Han kände sig med ens väldigt varm, så han tog av skjortan och strumporna och slängde dem på en stol. Jeansen knäppte han till så mycket så att de skulle hänga kvar uppe. Han log för sig själv när det slog honom att det nästan var lite ”Mr Grey” över honom och situationen. Han konstaterade dock att det inte direkt var något i väskan som påminde om filmerna. Bortsett från en ögonbindel i svart sammet och ett par handklovar så var resten enbart för den snällare sortens njutning, och inte för smärta, vilket lugnade honom.

Han tog upp ögonbindeln och vände sig mot Hanna. Hon såg honom djupt i ögonen innan hon, utan att röra en min, nickade. Han satte bindeln över mask och allt, och knöt till runt hästsvansen och tog av henne ”rocken”. Sen ledde han henne till sängen, lade henne ner, tog handfängslen, satte det på ena armen, drog det genom sänggaveln och satte så fast den andra armen. Därefter ställde han sig på knä i sängen, fattade tag i hennes knäveck och drog henne mot sig så att hon på det viset låg helt utsträckt.

Johan pausade sig och betraktade henne. Bröstkorgen hävdes och hon vred och skruvade på underkroppen. Han flyttade väskan till mitt i sängen så att han skulle ha den inom räckhåll, ställde sig grensle över hennes huvud, vänd mot fotänden och knäppte upp gylfen. Så fällde han sig framåt på alla fyra, tog fram kuken, som nu dröp av försats, och gned toppen mot hennes läppar. Hon slickade genast i sig dropparna och öppnade sedan munnen och släppte in honom. Hon sög honom först lite trevande, sedan allt mer girigt, djupare och djupare för varje gång. Johan särade på hennes ben och dök ner på hennes savande fitta, slickade i stora lugna cirklar. Det ryckte lite i hennes ben och hon stönade dovt med hans kuk långt in i munnen.

Nu kände Johan att det var dags att ta upp det en nivå, så han klev av henne och började granska innehållet i väskan. Använde Hanna verkligen alla dom här prylarna? Till slut bestämde han sig för en, vad han tyckte, lagom stor analplugg och ett vibrator-ägg med fjärrkontroll, kontrollerade att ägget fungerade och började sen smörja in det med glidmedel. Det skulle inte behövas mycket, så våt som hon var. Han satte igång det på den lägsta nivån och höll det mot hennes bröst. Hennes andning skvallrade om spänning och förväntan, och stegrades när han flyttade vibrationerna till hennes bröstvårtor, nu styva som karameller. Så lät han ägget följa hennes mittlinje nedåt. Hon skruvade på sig av otålighet ju närmare han kom hennes sköte. Han lekte lite med det i hennes ljumskar innan han till slut satte det mot springan och tryckte till. Det gled in helt utan motstånd.

Så var det dags för pluggen som han smorde in grundligt. Han tog sedan lite glidmedel på fingrarna, rullade över henne på sida, flyttade undan stringen och började massera hennes stjärthål. Hon höll emot lite, men det verkade inte vara första gången för snart hade hon slappnat av och han hade snabbt två fingrar inne. Han tog pluggen och tryckte mjukt och länge, och till sist sögs den in i hennes anal, och han vände henne tillbaka på rygg. Snabbt plockade han upp fjärrkontrollen och ökade vibrationerna till hälften. Hannas andning blev häftigare och hon hade svårt att hålla benen stilla.

Vad skulle han hitta på nu? Han fick syn på ishinken, gick bort dit och hittade en skapligt stor isbit som han tog med till sängen. Hanna låg och flåsade och vred sig, helt tagen av vibrationerna i hennes inre. Därför blev effekten så mycket större när han släppte en droppe iskallt vatten på hennes bröst. Munnen öppnades som för att skrika, men det kom inget ljud. ”Jag skall få henne att bryta tystnaden innan det här är över” tänkte han, drog isbiten längs hennes nyckelben och ner över bröstvårtorna, först den ena, sen den andra, innan han fortsatte ner mot det heligaste. Hanna hade nu kommit över chocken av det kalla vattnet och började åter komma upp i varv. När isbiten träffade klitoris drog hon häftigt efter andan men släppte lugnt ut luften igen.

Med isbiten kvar där böjde han sig mot hennes ansikte och kysste henne, samtidigt som han med fjärrkontrollen skruvade upp ägget på max. Än en gång drog hon häftigt efter andan och spände ryggen i en båge. Han avbröt kyssen och sänkte intensiteten på ägget. Hanna slappnade av. Han ”skruvade” upp, och såg hur hennes magmuskler jobbade, hur bröstkorgen höjdes och sänktes. Så sänkte han igen och hon blev lugnare. Det var lite småhäftigt att fjärrstyra någon på det här viset. Han drog upp ägget på max igen. Hennes kropp svarade omedelbart. Ryggen spändes, hon spjärnade med fötterna och munnen stod vidöppen som i ett tyst skrik. Nu var det dags. Han hade henne på tröskeln.

Snabbt slet han av sig jeansen, vände runt henne på sängen och lyfte henne så att hon stod med rumpan putande mot honom. Han stängde av ägget och lirkade ut det. Hennes sköte glänste välkomnande mot honom genom springan i trosan. Han tog tag om sin kuk och gned den upp och ner mellan de savande blygdläpparna. Hanna flyttade fram lite så att hon kunde ta tag i spjälorna i sänggaveln, flyttade knäna mer isär och svankade så mycket hon kunde.

Johan följde efter henne framåt, fortsatte gnida kukhuvudet i hennes fittöppning, lade den västra handen på hennes korsrygg, greppade hennes hästsvans med den andra, drog hennes huvud bakåt och trängde in i henne med en distinkt stöt. Hennes fitta var så våt, så varm, så svullen, smet tight åt om varje millimeter av hans stånd. Hon började att röra sig fram och tillbaka och han hjälpte henne hålla tempot genom att dra i hästsvansen, likt en jockey som driver sin häst. Han kände hur det ömsom stramade, ömsom slappnade av runt skaftet. Hon var definitivt på gång nu. Ett gnyende började tränga upp ur hennes hals.

– mmmmmmmmmm.

Han ökade tempot lite.

– mmmmMMMMMMM

Han ökade lite till.

– MMMMMMMÅÅÅÅÅÅÅHHH!!!

Han släppte hästsvansen och greppade om hennes höfter, tittade ner och såg sin kuk ursinnigt pumpande in i henne.

– Åh!!! Ja!!! Knulla mig Johan!!! Knulla miiiiiiiig!!!

Han tog i för allt vad han var värd och till sist kom hon. Hårt.

– JaaaaåååhhhJaaaaaåååhhhJaaaaa!!!

Fittan kramade som ett skruvstäd runt kuken och det behövdes bara ett sista spasmiskt ryck till från Hanna så kom han också.

– Åååååååååhhhh Guuuuuud!!!

Han kände hur sats efter sats pumpades in i hennes inre. Krampktigt höll han sig bakåtlutad fast i hennes höfter. Hennes fitta krampade och krampade, och till sist rasade hon ihop, vilket tvingade honom att släppa taget. Där låg dom på sängen helt utslagna i en svettig hög, han bakåt stödd på raka armar med benen vikta under sig, hon framåt i en ”reversed cowgirl”, fortfarande med hans kuk i sig, när det knackade på dörren.

– Roomservice!

 

Delar i serien<< KlarblåRoomservice >>

Klarblå
0

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…