Leken

Johnny är en lite odräglig arbetskollega. De två nya tjejerna vill leka lite med honom, få honom att tappa lite av sin självgodhet. Lekar kan bli allvar…

” Du är inte klok! Det kan vi inte göra!”

”Klart vi kan. Grabbar är så enkla, de faller direkt. Och tänk vad kul vi kommer att kunna ha.” Anna är fullt besluten att hitta på något. Jenny är betydligt mer tveksam.

”Men tänk om han inte uppskattar det. Lite taskigt, tycker jag. Retas så där.”

”Han är alltid så full i sig själv, kul att sätta honom på plats. Kanske behöver vi inte höra om hans erövringar eller kan säga att han inte alltid lyckas.”

”Vi måste göra det tillsammans. Inte bara jag. Jag vågar inte, du måste vara med också.”

”Klart jag är med. Vill inte missa det. Men det kan bara vara en av oss som raggar, blir för uppenbart annars.”

”Då får du göra det. Jag vågar inte. Tänk om han tar det seriöst.”

”Det är ju dig han blängt på. Klart han ska tro det är seriöst. Måste vara verkligt.”

”Vill inte. Du får göra det. Jag lockar in honom, sedan är det ditt jobb.”

”Suck, han är ju inte intresserad av mig. Vänta, kanske just det som gör det bättre. Du får säga att jag har en crush på honom,” säger Anna. ”Sedan får vi se om han nappar.”

Anna och Jenny är båda nya trainees på det stora konsultföretaget. En äldre kollega, Johnny, har flera gånger ganska uppenbart betraktat Jenny. Samtidigt vill han gärna berätta om sig själv, framhålla hur duktig han är, på alla plan, även när det gäller kvinnor. Både Anna och Jenny är trötta på hans berättelser.

Den sista torsdagen i varje månad har de gruppmöte med AW efteråt. De går nästan alltid till samma ställe, dricker öl och äter något. Stämningen brukar vara på topp efter några öl.

Torsdag i slutet av februari. Snön yr omkring på gatorna, temperaturen kryper ner till minus tio grader, vinden tjuter runt gatuhörnen. Gruppmötet med Malin, chefen, är överstökat. Både Anna och Jenny hade fått beröm för sina insatser hos den nya kunden, som hade tecknat ett stort kontrakt. Glada och upprymda går de tillsammans med sina arbetskollegor till den ganska sunkiga baren där de brukar ha AW. Det är kallt, fruktansvärt kallt, speciellt för Anna och Jenny som dagen till ära har klätt sig i kjol med tillhörande åtsittande topp. Ytterkläderna klarar inte av att hålla dem varma. När de kommer in på baren och tar av sig är det tydligt hur bröstvårtorna reagerat på kylan. De har bara en minimal bh under toppen. Johnnys ögon är fastnaglade på deras bröst.

”Jag borde ha en sådan där tröja med text och en pil, där det står att mina ögon är där uppe,” säger Jenny. Först då sliter Johnny sina ögon från tuttarna till ansiktet. Det tar dock bara några sekunder så fladdrar ögonen ner igen.

De beställer och ölen kommer in. Stämningen stiger vartefter nivån i ölglasen sjunker. Malin har haft en påse med sig. Nu börjar hon gräva i den.

”Anna, både du och Jenny har gjort ett fantastiskt jobb. Vår kund har dock när jag gjorde uppföljningen speciellt framhävt dina insatser, Anna. Mikael och Gunnel, som jag pratade med, ansåg att du borde få en speciell utmärkelse. Jag kan bara hålla med. Vi vill därför ge dig en ”Dinner for two”. Du kan gå ut och äta med någon och företaget står för notan och de skattekonsekvenser det innebär, eftersom det förmånsbeskattas. Suck!. Stort grattis, Anna.” Alla hurrar, tycker det är fantastiskt. Anna får en kram av Malin. De övriga är inte sena att följa efter. Johnnys kram är mycket intim, han fullständigt trycker hela henne mot sig, känner varenda del av henne mot sin kropp.

”Det ska bli fantastiskt att dela måltiden med dig,” säger han halvt på skämt, halvt på allvar.

”Vi får se,” svarar Anna lite lågt.

Stämningen är på topp och Johnny beställer in en flaska Cava för att fira de två unga kvinnorna. Efter en stund reser sig Johnny för att gå och pudra näsan, som han säger. Jenny ser till att hon är på väg till toaletterna samtidigt som Johnny kommer ut.

”Hej Jenny, du ser fantastisk ut i kväll. Jag har fått krama Anna, får jag krama dig också?” Han avslutar orden med ett av sina bredaste vargleenden. Utan att vänta på okej tar han tag om Jenny och sluter henne i sin famn. Efter en kort stund lösgör Jenny sig. Håller honom på armlängds avstånd.

”Du vet att det där skulle kunna betraktas som sexuellt ofredande, tafsande? Det är inte acceptabelt.”

”Men det var ju bara en kram, en helt naturlig kram. Och jag tycker du är så fin, Jenny.”

”Må så vara, men jag är inte intresserad. Det måste du väl ha förstått. Om du vill ägna dig åt någon tror jag att Anna kanske kan vara lite mer lättflirtad. Men säg inget om att jag har sagt det.”

När Johnny kommer tillbaka till bordet är platsen bredvid Anna tom, där Jenny tidigare har suttit. Johnny slår sig ner där, utan att fråga om det är okej, och slår på stora charmoffensiven. Anna låtsas först vara iskall, bryr sig inte om hans försök. En flaska Cava till kommer in och Anna släpper lite på sin attityd, låter sig lite halvhjärtat flirta tillbaka. De övriga runt bordet observerar skådespelet, lite förundrade över Johnnys beteende och även hur Anna ser ut att ta emot det.

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Den ena efter den andra säger hej då och tar på sig alla vinterkläder för att gå ut i vinternatten. Till slut är det bara Jenny, Anna, Malin och Johnny kvar. Johnny har blivit alltmer berusad och även mer framfusig, med klappar på Annas arm och nu senast en hand på hennes lår. Då reser sig Anna upp, ser på Johnny.

”Vet du, jag tycker du kan vara charmerande och rolig, men nu är du bara berusad, äcklig och jag vill inte ha mer tafsande. Om du inte slutar omedelbart kommer jag att anmäla dig. Vår chef sitter ju till och med här. I morgon vill jag att du uppför dig anständigt.” Med de orden tar hon på sig sina ytterkläder. Jenny och Malin gör detsamma och alla tre går ut från restaurangen.

”Anna, du bjöd lite in till det hela,” säger Malin.

”Ja, jag blev lite glad för uppmärksamheten, men när han börjar tafsa och bli så där närgången, måste jag sätta ner foten. Han måste lära sig att uppföra sig och läsa signalerna och jag signalerade inte att det var okej.”

”Du har rätt. När han började, så flyttade du dig bort från honom. Han borde ha förstått att du inte ville bli tafsad på.” Malin nickar och inser att Anna faktiskt försökte markera och inte ville ha hans närmanden.

Dagen därpå är alla hos sina kunder. Fredag eftermiddag är det rapportering av nedlagd tid och de flesta brukar komma förbi kontoret runt klockan tre för att sedan gå hem. Anna och Jenny står och pratar med varsin kaffemugg i handen, när Johnny kommer fram.

”Ursäkta, Anna. Det var lite framfusigt av mig i går. Vad kan jag göra för att visa hur mycket jag uppskattar dig. Vi hade trevligt hela kvällen tyckte jag.”

”Johnny, det är faktiskt inte okej att göra som du gjorde, speciellt inte inför alla andra. Du skämde inte bara ut dig själv, utan även mig. Du framställde mig som ett våp, ett enkelt lite stycke som är lättfångat och faller för din charm.”

”Ja, det var korkat av mig, men jag blev galet berörd av dig, kunde inte riktigt styra min hand. Kan du förlåta mig?”

”Ja, det som hände, det hände. Malin var också lite oroad över ditt beteende. Jag måste tänka på vad jag vill. När jag är klar vill jag att du gör som jag säger. Att det är jag som bestämmer. Kan du lova det?”

”Göra som du bestämmer? Hur menar du? … men, ja … ja visst. Det gör jag.”

”Lova! Jag vill inte veta av tafsande eller något som jag inte ger tillstånd till. Och säger jag åt dig att sätta dig i skamvrån, så gör du det.”

”Ja … jag förstår inte … men visst, visst. Som en lek då?”

”Ja, som en lek, men en allvarsam lek. Och sköter du dig, då kommer du att bli belönad, kanske även få det du vill. Men allt är på mina villkor. Du har ingen vilja.”

Johnny nickar att han förstår. Åtrån lyser i ögonen på honom, ju mer Anna är kylig, hård, och avvisande desto mer tänd blir han.

”I morgon är jag bjuden på en fest med mina kamrater. Alla har sina respektive med. Jag vill att du följer med mig. Har du en smoking?”

”Självklart.”

Anna säger åt honom att ha smoking och välpolerade skor. Han ska hämta henne klockan sex och eskortera henne till festen. Förutom klädsel får han instruktioner att hela tiden ha sin uppmärksamhet på henne. Se till att hon blir uppassad och att han finns bredvid henne hela tiden och göra som hon säger.

”Det blir som jag säger. Du ska veta att jag kan utdela både belöningar och straff.”

Lördag kväll står Johnny utanför Annas dörr. Han år perfekt klädd i sin smoking och taxin står nedanför och väntar. Anna öppnar dörren, inspekterar honom och nickar kort.

”Vänta, jag kommer strax.”

Hon tar god tid på sig, fixar det sista med håret och tar först på sig en kappa, sedan tar av den och väljer en varm jacka. Efter femton minuter är hon äntligen klar och de går ner till taxin. Hon ger adressen och taxin åker i väg med dem. När de kommer fram sitter Anna kvar i taxin. Johnny betalar och går ur. Anna sitter kvar. Han ser på henne.

”Ska du inte hjälpa mig ur bilen, öppna dörren och ge mig din arm, så jag inte halkar när det är så halt? Har du ingen uppfostran alls?”

Förstummad gör han som hon säger. Leder henne upp till villan. En kvinna i en bylsig tröja och jeans öppnar. Ser Anna och ler stort.

”Hej Anna, välkommen. Vad roligt att se dig igen. Men kom in.” Hon ser knappt åt Johnny, det är bara Anna hon vänder sig mot hela tiden. När Anna har blivit av med sina ytterkläder tar Ofelia, värdinnan, henne under armen och leder henne in. Där är det redan åtta personer, alla är ledigt klädda i jeans eller chinos och olika tröjor, de flesta med olika tryck på. Anna får ett glas av Ofelia. Johnny har följt efter Anna och Ofelia. Vad är det här? Han har festkläder och alla här verkar mer klädda som IT-nördar.

Efter ett tag vänder sig Ofelia mot Johnny och frågar om han vill ha något att dricka. Innan han hinner svara säger Anna:

”Nej han kan få ett glas vin senare. Han blir lite konstig när han dricker, ju mindre desto bättre, inte sant Johnny. Kan du ta fram en stol åt mig?”

Johnny letar upp en stol och Anna sätter sig. Han ser om han kan hitta en stol åt sig själv också.

”Nej Johnny, stå där bakom mig, det blir bra,” säger Anna.

Samtalet kommer i gång och alla pratar, de har alla många gemensamma intressen och känner varandra mycket väl sedan tidigare. Anna pratar och skrattar, följer med i diskussionerna. Johnny har oftast ingen aning om vad de pratar om. Någon gång känner han att han kan säga något. Så fort han försöker säga något, avbryter Anna honom.

”Nej Johnny, det där har du ingen aning om. Lyssna och lär dig innan du pratar.”

Efter några timmar, vänder sig Anna mot Johnny.

”Följ med mig till toaletten.”

När de kommer dit drar hon med honom in. Hon ser strängt på honom.

”Du har skött dig hyggligt, men ibland har du skämt ut mig genom att prata. Dra ner byxorna och kalsongerna!”

Johnny är helt förstummad. Vad är detta? Vill hon nuppa här, nu? Han knäpper upp byxorna och drar ner kalsongerna, står med sin kuk som är halvstyv. Anna ser på den, nickar och tar fram en svart liten gummiring, ser ut som en packning för att täta rör. Hon spänner ut den och trär upp den på hans penis. Ser till att den sitter ordentligt längst in på penisroten.

”Den här vill jag att du har resten av kvällen. Du kommer troligen att ha ett ordentligt synligt stånd och det kan börja göra ont efter en halvtimme eller så. Men du får inte ta av den förrän jag säger till. Uppfattat!” Det var ingen fråga, det var en order.

Johnny drar upp kalsonger och byxor. Kuken står redan styv rakt ut, omöjlig att dölja, trots klädseln.

”Ja, var glad att jag inte säger att du ska ha gylfen öppen och den där saken sticker ut. Mmm, vilken idé. Kanske inte vore så dumt?”

”Nej, nej. Det blir bra så här,” stammar Johnny.

”Då säger vi det. Men gör du mig till åtlöje igen, då vet du vad nästa steg är!”

När de kommer ut är det många blickar som riktas mot Johnnys byxor, där han står bakom Annas stol. Alla nonchalerar honom dock.

I taxin på vägen från festen undrar Anna om han har tid att följa med upp till henne. Hon behöver lite hjälp. De tar av sig ytterkläderna och Anna ställer sig mitt på golvet. Ser uppfodrande på Johnny.

”Du har skött dig bra. Som belöning ska du nu få klä av mig. Jag vill att varje plagg som du tar av ska vikas ihop snyggt eller hängas upp på en galge. OBS det är bara mig du ska klä av. Jag vill att du behåller dina kläder på.”

Om Johnny var kåt innan, blir det inte bättre när han plagg efter plagg klär av Anna. Hennes tröja, den lilla spets-bh:n, jeansen, strumpbyxorna och sist de minimala trosorna. Hon står framför honom, snurrar runt och sätter sig på en stol. Benen särade.

”Kom nu, nu vill jag att du slickar och pullar mig till tre orgasmer. Det är vad jag behöver i kväll. Ställ dig på knä på golvet och gör ditt bästa.”

Johnny går ner på knä. Sätter näsan intill hennes välansade sköte. Drar in doften och tar ett finger. Drar det långsamt upp och ner mellan blygdläpparna. Han smakar på fingret. Smeker henne mer och sedan sticker han ut tungan och börjar slicka. Anna lutar sig bakåt, sluter ögonen och njuter.

”Jaa, jaa … åh du gör det där skönt. Ja, ja fortsätt så.” Eter en stund börjar hon jucka mot hans ansikte, vill få hans mun och tunga att munknulla henne.

”Åhh, ja…ja…så skönt.  Kläm mina bröst… ja just så, så, mer åhh … mer.”

Hon börjar vrida sig under hans mun och händer och exploderar i en första orgasm under hans behandling.

”Vila lite nu.” Efter en kort stund nickar hon att hon är beredd på nästa orgasm.

Johnny har nu fått in en bra teknik och driver henne snabbt till den andra orgasmen.

”Åhh, du är duktig. Nu måste jag vila lite, vill dra ut på den tredje. Se till att du ger maximal njutning, men långsamt, långsamt.”

Johnny har nu haft gummiringen i tre timmar. Det värker i hela hans underliv, både av ståndet och att inget nytt syresatt blod kan strömma in. Att dra ut på det är verkligen inte vad han vill, men stålsätter sig. Börjar smeka hennes rygg och sedan brösten. Leker med bröstvårtorna, suger in först den vänstra sedan den högra i munnen. Diar som ett barn på hennes stora tuttar. Munnen kysser sig ner för hennes kropp och kommer ner till den drypande fittan. Han blåser på hennes klitta. Smeker in två fingrar i henne och sätter tummen mot hennes känsliga knapp. Vrider sakta handen inne i henne och vinklar fingrarna upp mot framsidan av slidan. Känner det där lite skrovliga området och smeker det med fingertopparna. Tar ner sitt ansikte och mun. Suger in klittan i munnen och skapar ett undertryck. Leker med tungan på knoppen och smeker samtidigt G-punkten. Anna stönar, vrider sig, stönar igen.

”Oh my God, Oh My God, jaa, jaa … ohhhh …. Iiiii … nu … nu … ja, ja, ja.” Hela hennes kropp spänns och hon börjar spruta rakt i ansiktet på Johnny, samtidigt som hon kniper till med benen runt hans huvud. Efter en liten stund faller hon ihop, pustar och stönar i efterskalven.  Johnny har följt henne med fingrar och mun genom hela orgasmen. När han reser sig upp är han helt blöt på framsidan efter hennes safter.

”Det är bra Johnny. Du har varit duktig. Mmm, kan bli en ful ovana detta. Och du är väl värd ett köttben, som den duktiga hund du är. I morgon bjuder jag på middag med min Dinner for Two. Var här och hämta mig klockan sex igen. Lite ledigare klädsel i morgon, då vi ska gå på restaurang.”

”Ska bli Madam.”

”Bra, bra, du lär dig. Madam är just vad du ska kalla mig. Förstår du nu att det är jag som bestämmer, du gör som jag säger. Du är bara en hund, en hund som jag har tagit på mig att uppfostra, med belöningar och med straff.”

”Ja, Madam.”

”Gå nu hem och sköt om det du har mellan benen. Du kan få runka en gång direkt du kommer hem. Men i morgon vill jag att du är redo, laddad, om jag vill ha din kuk och sprut. Så i väg nu. Gå!”

Johnny tar på sig och går ut i vinterkylan.

Fortsättning? Vi får se. Kanske se hur han får det på jobbet framöver? Hihi.

 

3

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…