Kusinhetta del 1 Siris dilemma, tvillingarna.

Det här är del 1 av 2 i Kusinhetta

-Ja, precis där, jag komm… kommer, stönade jag och slog benen om Ninas axlar medan hon slickade mig djupt.

-Kom, älskling, flämtade Nina och jag släppte kontrollen och lät min fontänorgasm skölja över hennes ansikte.

-Ja, så skönt, stönade jag medan Nina satte munnen mot fittan och svalde girigt mina safter allt eftersom de sprutade ur mig.

-Siri, du är så underbart pervers, mumlade Nina kärleksfullt medan vi låg och hånglade efter sexakten.

-Jag älskar dig, mumlade jag tillbaka och drog henne närmare.

En halvtimme senare hörde vi hur huset började vakna till där utanför. Klädda i varsitt nattlinne tassade vi ut i köket strax innan Ninas mamma Cilla kom ut ur sitt sovrum.

-God morgon, ropade jag till min egen mamma som stod ute i matsalen och dukade upp frukosten.

-God morgon, gumman, svarade mamma som just kom tillbaka in i köket.

-Nina, hämtar du Lina, frågade Ninas mamma och nickade mot den enda sovrumsdörren som fortfarande var stängd.

Någon kvart därefter satt vi alla fem vid matbordet i det rätt stora huset vi hyrt under vår skidsemester. Jag kanske ska presentera oss. Jag heter Siri, som ni säkert har förstått och jag är ihop med den undersköna Nina. Hon tvingade mig att skriva det men hon är faktiskt riktigt het med långt rött hår och en smal midja, små fina tuttar som står rakt ut från kroppen och en plutig pussmun. Min mamma heter Sanna och så förstås Ninas mamma Cilla. Det var nog alla…

-Ska du säga, ditt feta gristryne!

-Missfoster!

-Gatuhora!

-Mamma, visst är jag snyggare än henne, utropade Nina och blängde på Lina.

-Ni är egäggstvillingar, ni är exakt likadana, suckade Cilla.

Visst ja, jag borde kanske nämna att Lina och Nina alltid ligger i luven på varandra. Det är en sorts syskontävlan som bara blivit ännu värre av att de är tvillingar. Man ska dock akta sig för att tala illa om en av dem när den andra hör, de är tajta och försvarar varann mot alla yttre hot.

Vi var som sagt på skidresa tillsammans, precis som varje år. Skidresetraditionen går tillbaka till innan jag och Nina var födda, ja, Lina med för den delen. Varför två mammor åker på skidresa med sina döttrar utan sina män? Enkelt, de är systrar och varken min eller tvillingarnas mamma lyckades få förhållandet att hålla särskilt länge.

Vad sa du? Att jag och Nina är kusiner? Ja, jag vet, det är därför vi håller vårt förhållande hemligt. Vi vet att det inte ses med blida ögon så inte ens våra mammor har en susning om vad vi håller på med. Hur vi lyckas smyga med det? Vi säger att vi har vår hemliga spökhistorieklubb och därför måste dela sovrum, smart, va? Jag vet vad ni kommer att säga, att 18-åriga tjejer inte vet nåt om kärlek, men vi är kära i varann och har varit det så länge vi kan minnas.

Där satt vi alltså alla fem och laddade upp inför en skön dag i skidbacken. Trötta och medtagna återvände vi redan klockan tre eftersom Cilla hade ramlar rätt hårt i backen och tappat sina glasögon så att bågen gick sönder. Jag och Nina lyckades få till ett skönt hångel innan middagen medan resten av huset trodde att vi gått till butiken och köpt godis. Det gjorde vi visserligen också, men största delen av tiden hånglade vi i baksätet på bilen. Jag vet att många grabbar skulle protestera men jag tycker att Ninas små bröst är de finaste som finns. Störst är inte alltid bäst. Det var därför jag sög på dem så ofta jag kunde och hon älskade det. Det var därför hon med ett stort leende på läpparna klev in i stugan och stolt förkunnade att vi hade köpt chips. Att det var för att hon hade smekt sig till orgasm medan jag sög på hennes bröstvårtor behövde ju inte våra familjer få veta. Hursomhelst var Cilla tvungen att åka in till stan och laga sina glasögon och eftersom hon inte såg, mamma inte ville lämna oss ensamma och Nina var den enda av oss som hade körkort, blev jag ensam kvar med mamma och Lina medan Nina och Cilla åkte in till stan.

-Vi är ju snart tillbaka, hade Nina viskat i mitt öra innan hon åkte.

Mamma, jag och Lina slog ihjäl tiden med lite sällskapsspel och jag kände att jag faktiskt tyckte att Lina var rätt sympatisk, även om hon ofta var rätt taskig mot Nina. Vi spelade i lag och vann över mamma i det rätt knepiga frågespelet som vi haft med oss. Nån halvtimme senare somnade jag till en romantisk komedi och när jag vaknade var rummet mörkt och tv:n avstängd. Jag kände genast doften av Ninas schampo och kände hennes mjuka hår smeka mig när hon gav mig en lätt kyss.

-Det var på tiden att ni kom hem, sa jag medan jag sträckte på mig.

-Tyst, de andra sover, viskade Nina tillbaka, ligg bara kvar och låt mig sköta resten.

-Här? Är du galen, vem som helst kan ju komma, sa jag tyst och Nina satte fingret mot munnen.

-Vi får väl vara tysta, då, sa hon och kysste mig medan hon lirkade av mig mina mysbyxor.

Jag lät Nina hjälpa mig att lyfta på rumpan och snart visste jag vad hon ville. Min älskade kusin lät sakta fingrarna på den ena handen glida in i min fitta medan hon smekte sig själv med den andra handen. Jag flämtade till av njutning och bet ihop tänderna för att inte kvida av det jag visste skulle komma. Det första jag kände var Ninas varma andedräkt mot skinkorna och så hennes lätta kyssar som vandrade allt längre in mot mitten. Snart kände jag hennes tungspets mot analöppningen och hon började sakta slicka mig i stjärten medan hon fingerpullade mig. Jag njöt i stora drag av att känna hennes tunga leta sig allt längre in i min stjärt för varje drag och snart bet jag i soffkudden för att inte kvida för högt. Nina visste vad jag gillade men hon var en humörmänniska så det var rätt ovanligt att jag fick känna hennes tunga i stjärten. Jag respekterade det för i gengäld låter hon mig leva ut mina fantasier lite då och då. Snart kom jag och det droppade nog rejält om mig för Nina var tvungen att slicka min fitta under orgasmen för att inte förstöra soffan. Jag visste att hon inte hade kommit och att hon inte hade fått ha tungan i min stjärt under orgasmen, så jag kysste henne djupt trots att det smakade stjärt och log förföriskt mot henne. Jag smekte hennes kind med min ena fot och smekte hennes våta fitta med den andra medan jag kände hur hennes andetag blev allt häftigare.

-Är du min kåta lilla slyna, frågade jag och lät tårna glida över Ninas läppar.

-Ja, älskade, viskade hon tillbaka.

-Visa mig hur härligt snuskig du kan vara, sa jag tyst och kände hur hennes blygdläppar omslöt mina tår.

-Ja, älskade.

-Du gillar mina fötter, va, viskade jag och Nina nickade upphetsat.

-Du har inte kommit, va, mumlade jag och Nina skakade på huvudet.

-Vill du slicka mina fötter, viskade jag och Nina nickade.

-Och rida min andra fot till orgasm, mumlade jag och Nina nickade förläget.

-Ja, varsågod, sa jag tyst och Nina öppnade munnen så att hon kunde slicka mina tår som gled över hennes ansikte.

Ninas våta fitta gled fram och tillbaka över min fot medan hon sög in mina tår allt längre in i munnen och jag hörde hur hennes upphetsade andetag blev allt snabbare. Snart kom hon medan hennes tunga spelade mellan mina tår och hennes safter rann längs min fot. Dansare som jag var var jag väldigt vig och fick lätt upp foten till munnen. Jag slickade den ren från fittsafter medan Nina onanerade kraftigt och kom en en gång.

Det var tack vare Nina som jag hade lärt mig var en switch var, en person som gillar både det ena och det andra, fast inte nödvändigtvis samtidigt. Vi hånglade tyst ett bra tag innan Nina smekte mitt hår så ömt att jag somnade nästan med en gång.

Nästa morgon vaknade jag av att Nina smekte mig över kinden.

-God morgon, du var visst trött igår, viskade hon och log.

-Jo, jag somnade här, sa jag.

-Ja, jag ville inte väcka dig i onödan, sa Nina och gav mig en lätt kyss.

-Räknas sex som i onödan, frågade jag och gäspade.

-Det tror jag inte, sa Nina och lät handen glida in under filten jag hade över mig.

-Det där gillar jag, sa jag när Nina började smeka min fitta.

-Och det här, sa Nina och drog upp sin pyjamas så att jag kunde suga på hennes bröstvårta.

-Ja, det älskar jag, men tänk om folk vaknar, sa jag medan jag sög och njöt av Ninas fingrar.

-Det hör vi nog långt innan de kommer ut, sa Nina och fortsatte att smeka mig.

Jag njöt i fulla drag och snart kom jag med Ninas bröstvårta mellan läpparna. Nina drog hastigt ner sin pyjamas halvvägs genom orgasmen och skyndade ut i köket just innan Lina kom ut ur sitt sovrum. Jag hörde hur tvillingarna pratade ute i köket medan jag låtsades sova. Vi bestämde oss för att pröva ett fjäll en bit bort så under tiden som Cilla packade bilen gjorde mamma och Lina matsäck medan Nina och jag ”gjorde oss i ordning” i badrummet. Det innebar att jag stod på knä i duschen och slickade Ninas fitta medan hon smekte sig till orgasm. Nina kom ovanligt fort eftersom hon ju redan var kåt sen imorse. Jag drog på mig kläderna och gick ut för att hämta hårtorken i min väska medan Nina duschade klart. När jag gick förbi hallen såg jag hur Cilla kämpade med väskorna utanför. Jag slängde ett öga in i köket där mamma bredde mackor. Hon stod lutad över köksbänken och Lina stod bakom henne. Jag trodde först att hon sträckte sig över mamma för att nå nånting men snart insåg jag att hon omfamnade henne bakifrån. Mamma kastade ett öga ut genom fönstret och nickade när hon såg Cilla packa bilen längre bort vid den stora parkeringen. När hon förvissat sig om att Cilla inte kunde se vad som hände i köket rätade hon på ryggen, böjde bak huvudet och kysste Lina djupt och trånande.Lina besvarade kyssen och under några sekunder kunde jag inte fatta att min egen mamma stor och tungkysste min kusin. Det var först när jag förstått det som jag såg att Linas hade låtit sin ena hand glida in innanför mammas byxor medan hon hånglade med sin moster. Jag fick nästan en hjärtattack och skyndade så fort jag kunde tillbaka in i badrummet. Nina funderade nog över varför jag var så uppjagad men jag bestämde mig för att skjuta upp förklaringen eftersom vi hade lite bråttom att komma iväg. I skidbacken åkte mammorna ihop och jag åkte med mina kusiner. Man kunde aldrig ha anat att det var nåt på gång.

På det stora hela var dagen väldigt lyckad och vi kom hem utan några brutna ben. När vi väl kommit hem berättade jag för Nina vad jag hade sett och hon blev förstås helt förbluffad. Först trodde hon att jag skämtade men efter ett tag gick hon med på att hålla ögonen öppna efter tecken på att de hade ett hemligt förhållande. Hela middagen höll vi utkik och hela kvällen, men efter att ha hållit moster Cilla upptagen med ett sällskapsspel och låtit Nina spionera på mamma och Lina, började jag tro att jag bara hade inbillat mig alltihop. Medan Nina, Lina och mamma diskade gick jag ut till bilen för att leta efter mina vantar som jag tydligen hade förlagt. När sökandet inte gav några resultat började jag finkamma stugan vi hyrt. Jag hittade inga vantar varken i mitt och Ninas rum och inte heller i varken köket eller vardagsrummet. När jag klev in på toaletten tvärstannade jag. Cilla som just skulle kliva in i duschen vände sig mot mig med handduken i ena handen och de stora brösten pekande rakt mot mig. Att min moster hade stora bröst hade jag aldrig betvivlat, det såg man på långt håll, men att hon dolde dem under pösiga kläder gjorde att hon mest verkade tjock. Så här utan kläder var det dock en annan femma. Cilla hade en smal midja och runda fina höfter, men det var de stora tunga brösten som imponerade mest. Som på de flesta mogna kvinnor hade brösten börjat hänga men de hade behållit sig volym och stod ut en rejäl bit från kroppen. De var både hängiga och fint rundade och jag kunde knappt slita blicken från dem.

-Letar du efter nåt, frågade Cilla och jag nickade.

-Ja, mina vantar, mumlade jag fram.

-Ja, här är de inte, sa Cilla milt och log vänligt.

Jag såg i ögonvrån hur hennes bröstvårtor började styvna till och att hon rodnade när hon insåg att jag hade märkt det.

-Kanske i matpåsarna, föreslog Cilla och jag nickade.

-Ja, kanske det, sa jag och flydde fältet.

Senare på kvällen drog Nina in mig i köket och kysste mig djupt.

-Jag vill slicka dig, viskade hon i mitt öra men jag stelnade till som en pinne.

-Du smakar fitta, väste jag.

-Va, frågade Nina förbluffat.

-Du har slickat fitta, morrade jag svartsjukt.

-Det har jag inte alls, sa Nina.

-Eller hur, din ensamtripp ner till affären verkar ha gett resultat, din otrogna jävel, morrade jag.

-Lägg av, jag är oskyldig, fräste Nina.

-Förklara att du smakar fitta, då, väste jag.

-Det gör jag fan inte, fräste Nina och vände på klacken och gick sin väg.

Jag var sur och ganska taskig mot Nina resten av kvällen utan att egentligen nämna varför. Jag ville bara såra henne som hon hade sårat mig. Till en början verkade hon vilja glömma det hela men snart blev hon lika bitsk tillbaka. Bråket kulminerade i att Nina bestämde sig för att sova inne hos Lina tills jag bett henne om ursäkt, vilket jag inte tänkte göra. I mitt huvud gick jag igenom alla troliga partners Nina kunde ha haft, den söta tjejen i butiken, granntjejen, hon i baren, men jag lyckades inte hitta nån primärt misstänkt. Dessutom började jag bli rejält kåt. Jag fantiserade om att suga på ett par stora härliga tuttar, inte så där små toppiga som Nina hade. Jag smekte mig tyst men allt luktade Nina. Det var stört omöjligt att fantisera om andra när man hade sin otrogna flickväns doft i näsan, så jag tassade upp ur sängen och ut mot badrummet. Det var helt tyst och mörkt i huset så det var inte konstigt att jag la märke till den tunna ljusstrimma som kom från glipan i moster Cillas dörr som ibland inte gick igen ordentligt. Utan att kunna förklara varför, åtminstone på ett oskyldigt sätt, tassade jag fram till dörren och sköt upp den några centimeter. Där inne halvlåg moster Cilla i sängen, lutad mot en trave kuddar. Hon var klädd i en röd sidenmorgonrock som hon öppnat så att den föll på vardera sidan av henne. Med den ena handen stödde hon sitt ena bröst som hon lyfte till munnen och sög på av hjärtans lust. Den andra handen smekte över det andra bröstet, ner över magen och ner till fittan innan den återvände till bröstet. Jag la märke till att Cilla var renrakad och jag kände hur jag började bli våt mellan benen. Inte kunde jag rå för att min moster var så välbyggd. Omedvetet lät jag handen glida ner mellan benen och smeka fittan medan jag stirrade som förhäxat på moster Cilla. Plötsligt såg Cilla upp och log mot mig. Hon vinkade dit mig med ena fingret och tecknade att jag skulle stänga dörren bakom mig.

-Har du hittat dina vantar, viskade Cilla medan hon hjälpte mig ner bredvid henne.

-Nej, mumlade jag och lät henne dra av mig mitt nattlinne.

-Stackare, viskade moster Cilla och kysste mig medan hon la en arm om mina axlar.

Suktande mötte jag hennes kyss och njöt av att känna hur hennes tunga upphetsat utforskade min mun medan hon tafsade på mitt ena bröst. Min bröstvårta reagerade direkt och jag slog armen om Cillas hals och gav henne en rejäl tungkyss. Kyssen blev längre och längre och våra tungor blandade upphetsat vårt saliv medan vi flåsade allt snabbare. Kunde Nina vara otrogen så kunde jag det jag med. Jag kände Cillas stora varma bröst mot min bara hud och jag lät mina händer trevande utforska hennes kropp. Jag knådade de härliga brösten och kysste hennes mage och hals tills jag trodde att jag skulle spricka av kåthet. Cilla log mot mig och la mig så att jag låg med huvudet i hennes knä. Hon smekte mig över bröstkorgen och jag njöt av behandlingen medan jag smekte min fitta. Cilla lyfte upp det ena bröstet efter det andra och sög djupt på dem medan jag smekte mig. Hon böjde sig fram, satte sina läppar mot mina och öppnade sakta munnen. Jag kände en ström av varm bröstmjölk rinna ner i min mun och jag svalde den upphetsat. Cilla matade mig med mjölken ett bra tag och jag kände fittan flöda över när jag insåg hur kåt jag blev av att låta henne spotta mjölk i min mun. Min moster log stort innan hon förde min mun till sin ena bröstvårta. Jag slöt läpparna och började suga på den medan Cilla andades allt djupare. Nästan direkt fylldes min mun av bröstmjölk och jag sög och sög och svalde och svalde medan jag onanerade. Cilla smekte mitt betydligt mindre bröst och snart började mjölken från det andra bröstet också att flöda. Bröstmjölken regnade över min torso och jag smekte in den över brösten och fittan medan jag lirkade in andra handen mellan Cillas ben och förde in ett finger i henne. Det krävdes inte mycket för att Cilla skulle komma och jag sög på hennes bröst medan jag pullade henne genom orgasmen. Cilla kysste mig djupt och hjälpte mig att lägga mig på rygg i sängen med rumpan vilande på en hög kuddar så att mitt skrev pekade snett upp på väggen. Min moster smekte min våta fitta lätt innan hon satte munnen mot den och började slicka mig. Jag gnydde till av upphetsning och masserade mina bröst medan jag njöt av att vara otrogen med min flickväns mamma. Cilla slickade bra mycket skönare än Nina och jag hade varit nära orgasm flera gånger när hon plötsligt rätade på ryggen. Jag såg frågande på henne men hon bara log och innan jag visste ordet av började hon gnida sina massiva tuttar mot min fitta. Jag kände hur de styva bröstvårtorna smekte över blygdläpparna och klitoris och jag stönade till av njutning. Cilla flämtade av kåthet och jag kände hur hennes ena bröst åter började läcka mjölk. Snart var mitt underliv blött av mjölk och safter och jag kände hur Cilla tryckte sin bröstvårta rakt mot min slida. Jag kände hur mjölken rann rakt in i mig och snart började fittan flöda över av bröstmjölk som rann ner längs magen, ner över min kropp. Jag slog benen om Cillas överkropp och började rida hennes bröst tills jag kände hur jag kom i en skön fontänorgasm. Orgasmsafterna duschade Cillas ansikte och tuttar medan fittan krampade så att mjölken stod som en kaskad ur mig. Cilla lät orgasmen ebba ut innan hon bad mig sätta mig i hennes ansikte. Jag kände hur hennes tunga trängde in i mig medan hon drack stora klunkar av bröstmjölken som rann ur min fitta. Jag sög och slickade hennes tuttar rena från orgasmsafter innan vi kysstes passionerat. Efter ett långt hångel smög jag ut ur hennes rum och la mig att sova i mitt eget. Det var tyst och tomt i rummet och plötsligt slog det mig vad jag just gjort. Jag hade varit otrogen med min flickväns mamma, och dessutom min moster. Lukten från hennes fitta dröjde sig kvar i näsan och jag onanerade mig till sömns medan jag fantiserade om att smyga in till henne igen.

Nästa morgon drog moster Cilla in mig bakom en dörr och kysste mig medan resten av följet åt frukost ute i köket. Jag kysste henne tillbaka och resten av dagen småhånglade vi så fort vi kom åt innan vi tog en snabbis inne på toaletten i värmestugan i backen. Jag hade aldrig blivit slickad så intensivt som av moster Cilla och jag hade heller aldrig sugit på så stora bröst så ni ska veta att jag blev rejält kåt av det. Nina pratade jag inte ens med och jag märkte att det började ge verkan. Samma kväll kom Nina in i vårt sovrum med varm choklad och jag smälte direkt. Mamma och moster Cilla var uppe på fjällhotellet så jag lät Nina klä av mig naken och massera min ömma rygg. När Ninas tunga sen började leka över min stjärt lät jag henne hållas.

-Men, Lina… började jag.

-Ja?

-Hon kan ju komma in när som helst, sa jag tyst.

-Nejdå, ingen fara, mumlade Nina medan hon började slicka mig i stjärten och pulla min fitta.

-Jag älskar när du slickar mig i stjärten, stönade jag högt.

-Fast lite tysta ska vi nog vara, sa Nina försiktigt.

-Fan… Slicka mig djupare, gnydde jag.

Det var just så jag stod, med rumpan högt upp i vädret, skinkorna särade och med Ninas tunga djupt i stjärten, som dörren gled upp. Jag snodde runt och kom när jag fick syn på Lina som stod i dörröppningen med hakan nere vid knäna.

-Vad fan håller du på med?!

Jag stirrade på Nina som verkade helt förskräckt.

-Ja, vi är ihop, du har inte hajat det, eller, svarade jag trotsigt.

-Men…vi är ju ihop! Lina, vad fan gör du? Frågade Lina.

Jag stirrade på de båda tvillingarna som nu stod vid sängens fotända och argt blängde på varandra.

-Vad fan tror du att du håller på med med min tjej, sa den ena.

-Hur fan ska jag veta att ni var ihop? Vi har kilat stadigt i ett år nu.

-I ett år? Vi har varit ihop i ett år!

-Vad fan? Det kunde väl inte jag veta?

-Nähä, så du har bara råkat kika in så fort jag var borta?

-Du är så jävla slampig!

-Din jävla hora!

-Och du, vad fan?!

Nina blängde på mig.

-Nina, frågade jag.

-Ja, Nina, sa hon.

-Jag trodde att det var du, sa jag.

-Eller hur, du ser bara till det yttre, va, fräste Nina.

-Ni är ju fan identiska, fräste jag.

-Asså, jag visste inte att ni var ihop, sa Lina.

-Fan vilken röra, muttrade Nina.

-Jag hade tänkt prata om vårt förhållande, sa Lina och såg skamsen ut.

-Ni har inget förhållande, sa Nina.

-Vi har legat med varann och haft en hel massa romantiska dejter, sa Lina.

-Vad fan, så du har varit ihop med henne bakom min rygg, väste Nina.

-Annars hade det väl aldrig gått. Du har ju smugit med ert förhållande precis lika mycket, snäste Lina.

-Vi är ihop officiellt, sa Nina.

-Så mamma vet det, frågade Lina.

-Nej, så klart inte, vi är ju kusiner, muttrade Nina.

-Vad säger du, vem är du ihop med frågade Lina och såg på mig med darrande underläpp.

-Jo, asså, jag trodde att jag var ihop med Nina…men nu börjar jag fatta varför hon har varit så annorlunda ibland, sa jag.

-För att det har varit jag, sa Lina tyst.

-Men vad fan, har du inte fattat? Vi heter ju olika saker, fick Nina fram.

-Jag har bara kallat henne ”Lilltuttan”, sa jag och rodnade.

-Jag trodde att det var mitt smeknamn, fick Nina fram.

-Jag älskar det smeknamnet, sa Lina tyst.

Vi satt tysta en lång stund.

-Så hur löser vi det här? Vem är du ihop med, frågade Nina.

-Mig, sa Lina.

-Jag tror nog att jag har känslor för er båda två om jag tänker tillbaka på våra dejter, sa jag tveksamt.

-Du måste ju fan välja, fattar du väl, fräste Nina.

-Hur fan ska hon kunna det, väste Lina.

-Nu när hon vet det borde det vara en enkel match, sa Nina.

-Vaddå? Tvillingduell, frågade Lina.

-Ja, muttrade Nina.

-Tvillingduell?

-Ja, du fortsätter att dejta båda två ett tag och så får vi se vem du väljer, alla medel är tillåtna, sa Lina.

-Ska jag dejta er båda?

-Ja, det gör du ju redan. Då vet vi i alla fall, sa Nina.

 

Hur det går, ja det får ni se i nästa avsnitt.

Delar i serienKusinhetta del 2 Nina och Lina >>

Kusinhetta
5

Kommentarer

Ett svar till ”Kusinhetta del 1 Siris dilemma, tvillingarna.”

  1. Profilbild för Nils
    Nils

    Tack, Gardintroll.
    Riktigt rolig med förväxlingarna.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier