Klassåterträffen del 1 Fluktisen Greta

Det här är del 1 av 1 i Klassåterträffen

I rollerna:

Krille: Huvudperson

Vilma: Krilles sportiga kk. Brunt hår i page.

Ulrika: Storväxt rund lärarinna på 40-50 år. Kort sandfärgat hår i spikes.

Greta: Kort gothtjej med egen skönhetssalong och silikontuttar. Svart hår i två tofsar.

Maja: Tjej som jobbar på en plastikkirirgisk mottagning och har silikontuttar. Rött hår i en fläta ner till knäna.

Samira: bystig tjej med chockrosa dreadlocks som går ner till knäna.

Vanessa: Före detta lärarvikarie på 35-40 år med enorma silikonbröst och långt blont hår ner till midjan. Älskar skyhöga platåskor.

Bosse: Gatumusiker.

Jenka: Blivande schlagerkung.

 

”Krille, du kan väl ta rummet längst ner i korridoren?” sa Ulrika och jag nickade.

”Jo, absolut, fröken”, sa jag av ren vana.

”Du behöver inte kalla mig fröken längre, det var ju tio år sen ni gick ut”, sa Ulrika och jag rodnade.

”Ja, självklart”, sa jag.

”Greta och Maja, ni tar rummet med fönstret mot björken”, sa fröken Ulrika.

”Det med fotot av blåmesen? Gärna”, sa Greta och kliade sig i huvudet.

”Vilma och Samira, ni kan ta rummet bredvid soffrummet”, sa Ulrika och vände sig mot den smala brunetten Samira som just lagt ner sin telefon.

”Och jag tar det lilla rummet bredvid trappan”, sa en kvinna med långt blont hår som jag hade svårt att placera.

”Det blir bra och så tar jag rummet på nedervåningen. Bosse och Jenka kan ta rummet mittemot Greta och Maja när de väl behagar dyka upp. Vet du när de kommer, Krille?”, frågade Ulrika.

”De var på väg, men de skulle fixa nåt innan”, sa jag och kollade mobilen.

Jag gick iväg för att hämta mina väskor på nedervåningen. Trätrappan knarrade högt när jag bar upp mina båda väskor och jag lät den kortväxta Greta kila förbi mig ner medan jag kånkade upp bagaget på övervåningen.

”Krille, hjälper du mig med den här väskan?” frågade en röst nedifrån undervåningen och jag ställde ner mina väskor och kilade ner.

”Vilken väska?” frågade jag den fräkniga rödlätta Vilma som stod nedanför trappan med en tung koffert.

”Den här tunga”, sa Vilma och gav mig en kram.

”Självklart”, sa jag och greppade tag i kofferten.

Kofferten var tung och jag kämpade med att få in den på Vilmas och Samiras rum utan att få det att synas att jag tyckte att det var hemskt svårt. Vilma var stark som en björn, vilket man inte såg om man inte såg henne utan de tjocka tröjorna eller luftiga blusarna hon brukade ha på sig. Nu hade hon dock bara ett kort linne och jag såg musklerna spela under huden på armarna och den vältränade magen.

”Det där var visst lite tungt”, flinade Vilma och gav mig en vänskaplig box på överarmen.

”Du kunde ha burit upp den själv. Du är fasen starkare än vad jag är”, sa jag och Vilma flinade.

”Jag hjälper dig med dina väskor”, sa Vilma och hämtade mitt bagage borta vid trappan.

”Ja, tack…” mumlade jag medan Vilma ställde ner väskorna i mitt rum och stängde dörren bakom oss.

”Jaså, du är på det humöret?” flinade jag och Vilma nickade.

”Absolut”, sa hon och drog ner mina byxor.

”Åh, Vilma…” viskade jag när min bästa kompis satte läpparna runt kuken och började suga av mig med hungriga drag.

Vilma var den bästa kuksugerskan jag kände och vi hade båda en hög sexdrift så vi hade kilat stadigt under hela gymnasiet. I början hade vi varit ihop, men det hade inte funkat så bra, så vi hade gjort slut, bara för att inse att vi passade bättre som kk. Vilma sög mig djupt medan hon lät sitt långfinger glida upp i min stjärt. Jag stönade till av njutning och Vilma sög allt snabbare tills jag slutligen sprutade henne i munnen. Hon svalde satsen och log mot mig.

”Det var mellanmålet det”, sa Vilma och flinade.

”Ska jag återgälda tjänsten?” frågade jag men Vilma skakade på huvudet.

”Inte nu. Jag ville bara få nåt gott i magen. Dessutom hinner vi inte med nåt mer utan att resten blir misstänksamma”, sa Vilma och gav mig en dask på rumpan innan hon smet ut ur rummet.

Efter en halvtimme gick jag ner till uppehållsrummet på nedervåningen för att prata med resten av folket. Det var vår första riktiga klassträff sen studenten, och visst hade vi träffats av och till, några av oss, men det var första gången vi alla var samlade. Jag, Jenka och Bosse hängde rätt mycket och Vilma och jag träffades nästan dagligen eftersom vi jobbade på samma jobb och bodde i samma hyreshus. Resten av folket hade jag dock inte sett på tio år. Greta hade tydligen öppnat en skönhetssalong och Maja hade börjat jobba på en plastikkirurgimottagning. Samira hade nån sorts butik och jag och Vilma jobbade på kontor. Jenka och Bosse hade börjat som gatumusiker men var på väg att slå igenom, enligt vad de själva påstod i alla fall. På väg mot uppehållsrummet stötte jag ihop med kvinnan som jag inte riktigt kände igen. Hon log mot mig och jag log tillbaka medan hennes långa blonda hår böljade i vinddraget från den öppna dörren.

”Krille, du vet inte vem jag är, va?” frågade kvinnan och jag skruvade på mig.

”Inte riktigt…” sa jag och försökte placera henne.

Kvinnan jag hade framför mig var några centimeter längre än jag och kanske tio år äldre, vilket innebar att hon var runt 35-40. Hon hade djupblå ögon och en byst som hette duga, långa smala ben och en fyllig mun med svart läppstift.

”Om jag gör såhär, då?” frågade kvinnan och klev ur sina skyhöga platåskor, höll upp håret i en stram knut och log brett.

”Vanessa?” fick jag fram.

”Det stämmer”, sa kvinnan och log vänligt.

Vanessa hade förändrat sig rejält sen vi hade henne som vikarie av och till under hela gymnasiet. Fröken Ulrika hade blivit sjuk efter en resa till Långtbortistan och hennes återfall hade varit många och oförutsedda, så Vanessa hade stannat kvar som hjälplärare när Ulrika var frisk, och hoppat in som lärarinna på kort varsel när återfallen kom. Till en början hade hon haft det svårt att både vikariera och gå sista året på lärarhögskolan, men hon hade klarat rollen galant.

”Platåskorna gjorde faktiskt uppgiften rätt svår”, sa jag generat.

”Jo, jag tröttnade på att vara den kortaste”, sa Vanessa.

”Och…” började jag röd i ansiktet.

”De här, de fick jag rabatt på eftersom jag känner Maja”, sa Vanessa och lät tuttarna guppa framför mig.

”Jag fattar”, sa jag och såg på de imponerande jättebrösten.

”Jag och Greta gjorde våra samtidigt”, sa Vanessa.

”Och Samira?” sa jag som definitivt hade sett att Gretas bröst var ett par nummer större än innan och att samma förändring även hade hänt Samira.

”Det vet jag inte. Det får du fråga henne om”, sa Vanessa.

”Jag står nog över”, sa jag och rodnade ännu mer.

I uppehållsrummet höll fröken Ulrika en kort presentation om vad folk hade för sig nuförtiden och hur hon hade tänkt sig att veckan skulle se ut. Vi hade hyrt samma kursgård som vi hade haft till våra temadagar under gymnasiet, men nu hade ägarna sagt att man bara fick hyra den veckovis. Det gjorde att återträffen som skulle ha varit en helg nu blev en hel vecka. Fröken Ulrika var en rund glad lärarinna som var nånstans mellan 40 och 50 år gammal. Hennes korta sandfärgade hår var som alltid välvårdat och fullt av hårgele som fick det att stå upp som på en igelkott.

Vi åt en enkel lunch innan vi gjorde oss redo för kanotturen som framförallt Greta såg fram emot.

”Det här känns inte säkert”, sa Vanessa och visade hur flytvästen satt om hennes jättebröst.

”Du flyter på tuttarna, du tog ju samma material som jag har och det gör dem både lättare och sjöfartsmässigt säkrare än naturliga bröst”, sa Maja och klappade sig på sina egna stora bröst.

”Så, jag kan ha dem som flytväst, menar du?” frågade Greta och tog av sig sin flytväst.

”Nja, de har ju varken nån signalfärg eller visselpipa, men du är ju simmerska så du klarar dig nog”, sa Maja.

”Fast vi får nog ta flytväst”, sa Vilma till mig och spände fast sina remmar medan fröken Ulrika sköt i den första kanoten i sjön.

Vi paddlade en tur på sjön och Gretas och Vanessas kanot fick snart smeknamnet ”Tits-tanic” eftersom de skippat sina flytvästar och paddlade i tajta linnen. Vilma och jag paddlade lugnt och sakta medan vi väntade på Maja och Samira som hade den långa transportkanoten med vår picknick och fröken Ulrika i. Fröken Ulrika hade lagt sig på botten av kanoten med benen hängande över kanterna och vinkade glatt åt oss medan vi paddlade ett varv runt dem. En stund senare nådde vi en liten ö. Fröken Ulrika bestämde att vi skulle ha vår picknick där och vi paddlade in mot stranden för att göra fast kanoterna. När Greta och Vanessa skulle kliva ur kanoten med jordgubbspåsen lyckades Greta dock trampa fel så att kanoten kantrade. Vanessa höll triumferande upp jordgubbspåsen medan hon sjöblöt klev upp ur vattnet.

”Inte en droppe vatten på dem”, flinade hon medan Greta vadade iland hon med.

Vanessa var blöt upp till halsen och Greta hade doppat hela sig vilket gjorde att deras vita linnen blev ytterst genomskinliga. Deras stora tuttar spände ut linnena till max och de styva bröstvårtorna avtecknade sig tydligt mot tyget. Vanessa rusade iväg ut i den lilla skogen för att torka sina kläder medan Greta satte sig vid oss, huttrande och skakande av köld. Jag gav henne min jacka som hon tacksamt tog emot. Snart hade hon hängt sitt linne på tork i solen och resten av kläderna på en gren bredvid. Vi bjöd den stackars Greta på en jordgubbe där hon satt i min jacka och med Vilmas flytväst över skrevet. Vi dukade snabbt upp maten på en klipphäll och Greta, som inte var hungrig längre, hade redan avvikit för att få upp värmen. Vilma hade redan ätit upp när jag föreslog att vi kunde ta en tur i skogen och se vad Vanessa höll på med och ifall hon mådde bra.

Vi hade gått i ett par minuter när vi hörde ett underligt ljud. När vi kom närmare upptäckte vi ännu en klipphäll som även den var dränkt i sol. Klipphällen var dock inte särskilt intressant jämfört med det som låg på den. Vanessa låg naken på hällen med sina kläder utspridda på den varma stenen. Hennes jättebröst guppade härligt i solljuset och hon stönade tyst medan hon upphetsat såg ut över vattnet och onanerade. Här låg alltså vår gamla lärarvikarie och pullade, spritt språngande naken, mitt ute i det fria. Det var inte konstigt att kuken reste sig, särskilt inte som Vilma börjat smeka mig i skrevet.

”Jävlar vad hon är het”, andades Vilma.

”Kåt som få”, viskade jag tillbaka och Vilma ställde sig på alla fyra bakom en stenbumling så att hon kunde se Vanessa utan att själv synas alltför mycket.

”Knulla mig. Jag vill att du knullar mig medan vi smygfluktar på henne. Hon gör mig så kåt”, sa Vilma och jag var inte sen att lyda.

Snart stod jag på knä bakom Vilma och knullade henne hårt bakifrån medan hon onanerade och tittade på Vanessa. Vilma flämtade tyst medan hon smekte sin våta fitta och medan vi knullade lyfte jag blicken och fick syn på en annan figur en bit bort. Vilma hade själv ögonen fixerade på Vanessa, så jag tror inte att hon la märke till Greta som satt på huk bakom en buske och tokonanerade medan hon tjuvkikade på Vanessa. Hon hade fingrarna djupt inne i fittan och såg på Vanessa med en upphetsad blick medan hon tog bild på bild med mobilen. Synen av den kåta Greta blev för mycket för mig och jag sprutade en stor sats djupt inne i Vilmas slida. Vilma kvävde ett stön och smekte sig till orgasm medan sperman rann ur henne, innan hon sög mig ren och snart hörde vi även Vanessas orgasm skölja över henne. Tysta som möss smög vi iväg från vårt gömställe och bara någon minut senare hörde vi något komma rusande genom skogen i vild panik och jag visste ju vem det måste vara. Vilma hade uppenbarligen inte sett Greta så hon drog iväg mig genom skogen och stannade inte förrän hon var säker på att björnen, som hon kallade Greta, inte hade följt efter oss.

”Vilma, det finns ingen björn här”, sa jag tröstande.

”Vad var det då?” frågade Vilma.

”Det var…nog en fasan”, sa jag som inte ville outa Greta i onödan.

”Eller hur?” sa Vilma men lugnade sig länge nog för att vi skulle kunna gå tillbaka till klipphällen vi hade vår picknick på.

Väl framme väntade alla på oss och både Gretas och Vanessas kläder hade torkat. Vilma berättade en färgglad historia om björnen vi nästan sett och till slut hade hon rentav sett pälsen skymta förbi. Resten av gänget skrattade besvärat åt historien men alla fick fart att sätta sig i kanoterna och paddla tillbaka till kursgården. Björnen Greta visade inga tecken på att något ovanligt skulle ha hänt utan paddlade på som vanligt. Under eftermiddagen vankades det tipsrunda i skogen runt kursgården och efter det sattes jag och Vilma att skala potatis till middagen medan Maja och Samira fixade morötter och paprika. Vanessa och Greta dukade ute på gräsplan medan Ulrika fixade dricka. Vilma skalade snabbare än jag och när vi hade fixat en hel skål potatisar bad hon mig hämta mer i jordkällaren. Jag hade inte ens vetat att vi hade en jordkällare så det tog ett bra tag att hitta den, även när Vanessa som satt ensam vid bordet på gräsplan och vispade grädde gav mig otydliga instruktioner. Jag följde Vanessas anvisningar och slutligen tog jag en runda bakom kursgården där jag faktiskt fann en jordkällare. Jag var precis på väg att öppna dörren när jag av ett rent infall kikade runt knuten och fick syn på Greta som låg där i backen med telefonen i handen. Gretas ena hand bearbetade hennes fitta under den korta svarta kjolen och hon fotade in genom ett litet fönster medan hon onanerade. Greta hade inte sett mig än så jag stannade till innan jag klev fram och visade mig. Greta lyfte på huvudet och såg på mig, men hon slutade inte onanera, snarare verkade hon bli ännu mera upphetsad av att jag såg på. Gretas enorma gothkängor med de vassa nitarna blänkte i solen medan Greta smekte fittan allt djupare. Jag kände hur kuken reste sig och insåg att en bättre invit fick man leta efter. Med ena handen halade jag fram den hårda kuken och började runka medan jag såg på Greta som rodnade och nickade. Sakta smög jag fram till Greta som fortsatte att fotografera nåt inne i jordkällaren. Jag förde in handen under Gretas kjol och smekte hennes ena skinka medan jag runkade kuken och gned den mot hennes nästrumpor. En blick på Gretas mobilskärm avslöjade vad det var hon smygfotade. Jag sänkte blicken och genom den smutsiga lilla rutan såg jag en stor naken rumpa och en hand som förde in en morot i en rakad fitta. Jag kände genast igen fröken Ulrikas kropp och det ryckte till i kuken när jag insåg att hon just nu onanerade med vår kvällsmat nån meter ifrån oss. Jag smekte Gretas ena bröst innan jag la mig bakom henne och förde in kuken under hennes kjol. Greta flämtade till men nickade, så jag lät ollonet glida in i hennes fitta. Med den ena handen lyfte jag Gretas topp och började smeka hennes jättetuttar medan jag sakta knullade henne bakifrån i liggande ställning. Brösten böljade ut över sluttningen och jag knullade Greta allt snabbare medan hon fotade Ulrika och smekte sin klitta. Fröken Ulrika hade nu stuckit in moroten i stjärten och onanerade allt snabbare med en grov gurka. Greta var ett härligt knull och jag kysste hennes hals medan jag stötte kuken djupt in i henne.

”Jag kommer”, varnade jag och Greta nickade.

”På skorna”, mumlade hon och jag drog ut kuken.

Jag ställde mig på knä framför Greta och hon la sina enorma kängor om min kuk. Jag var först lite orolig för att hon skulle riva mig med nitarna, men spänningen gjorde det hela ännu mer upphetsande. Sakta började Gretas kängor glida upp och ner för kuken och jag lät henne runka mig med fötterna medan jag kände hur jag närmade mig utlösning. Gretas orgasm kom oväntat och jag såg henne komma medan hon bet ihop käkarna för att inte skrika. Jag tog tag i hennes ena ben och runkade vilt över hennes blanka svarta känga tills sats efter sats sprutade över den. Greta log mot mig och jag lämnade förvirrat men nöjt platsen medan hon slickade kängorna rena.


Klassåterträffen
  • Klassåterträffen del 1 Fluktisen Greta
8

Kommentarer

Ett svar till ”Klassåterträffen del 1 Fluktisen Greta”

  1. Profilbild för Lars Körner
    Lars Körner

    Härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…