Kidn-APP-ad

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 27/1-23)

Kidn-APP-ad

Det lackade mot jul. Jag och min fru hade, för att för en dag få glömma mörkret och tristessen, bokat en övernattning med middag i den stora staden på vad de själva kallar ”Sveriges framsida”.

Vi hade låtit bilen stå och tagit tåget, ett transportsätt som verkligen kan inspirera till lite bus, och hela vägen var vi väldigt ”sugna” på varandra, men där var alldeles för mycket folk ombord för att vi skulle kunna hitta på något. Inte nog med det. När vi efter diverse förseningar väl kom fram till hotellet hann vi i princip bara upp på rummet för att byta om i all hast.

Jag hann dock få en skymt av hustruns minimala underklädesset, en liten behå och stringtrosor i klarröd spets tillsammans med ett par ljust grå stay-ups, innan hon drog på sig den korta paljettbeströdda klänningen, kammade till sitt långa mörkbruna hår och bättrade på läppstiftet. Sedan var det dags att gå ner till hotellets restaurang där vi reserverat bord.

På vägen ner i hissen tog min fru min hand och sa …

– Vi tar bara lite vin och något lätt. Eller?

– Visst. Du kommer nog inte kunna äta i alla fall.

– Vad menar du?

Det var dags för mig att plocka fram den present som jag hade köpt tidigare i veckan. En ring tänker ni. Eller ett halsband? Och det hade väl varit på sin plats det med, men det här var något annat. Jag tog upp det lilla paketet ur fickan och räckte det till henne.

– Vad är det för något?

– Öppna så får du se. Och jag vill att du bär den ikväll.

Hon öppnade asken och såg sedan lurigt på mig.

– En vibrator?

– MmHmm. Och den skall bäras under kläderna. Så när vi kommer ner är det du som går på damernas och sätter i den. Den skall vara påslagen när du kommer ut. Och här. Ta denna också …

Jag räckte henne en liten flaska glidmedel.

– … men ta inte för mycket. Det kan bli fläckar.

– Ha ha! Det lär det bli ändå. Din ful… .

Just då gick hissdörrarna upp, och det stod folk utanför, så hon svalde den sista stavelsen.

Väl ute ur hissen gick hon genast bort mot damtoaletterna medan jag letade upp vårt bord. Det tog inte lång stund, jag hann precis bara beställa åt oss, så kom hon tillbaka. Jag, som kände henne väl, såg genast att det var något speciellt. Hennes sätt att gå. Det hemlighetsfulla leendet. Hon satte sig, vaggade eftertänksamt på höfterna, lutade armbågarna mot bordet och såg på mig.

– Okej. Kör hårt.

– Lugna dig lite. Vi äter först.

Sagt och gjort. Maten kom in och vi började äta, och eftersom jag bara hade beställt varsin lättare sallad så var allt snart uppätet. Däremot hade vi fortfarande en del vin kvar. Nu spände min fru ögonen i mig.

– NU då?

– Vänta.

Jag fiskade fram telefonen.

– Man styr den med en app, förklarade jag.

Min fru, som förstod vad som var på gång, log brett mot mig och skruvade på sig på stolen, som för att göra sig beredd.

Men när jag skulle koppla upp mig mot hennes leksak inträffade något oväntat. Ytterligare en vibrator dök upp på skärmen när jag sökte efter hennes, en g-punktsvibrator som frugans, men av ett lite dyrare märke. Jag hade till och med övervägt att köpa just den, men blivit lite snål och köpte den något billigare.

Det fanns alltså en till i rummet. Och den var på. Jag såg mig om lite diskret. Det fanns gott om kandidater i matsalen, det stod klart, frågan var bara vem.

– Funkar det inte, frågade min fru.

– Jooo. Det är en annan grej.

– Vad då?

– Ta fram din telefon.

– Okej?

– Ladda hem den här appen.

Jag visade henne vad den hette.

Hon plockade fram sin smartphone, letade en stund, fick appen installerad och påbörjade sökningen. Efter ett par sekunder åkte hennes ögonbryn upp till hårfästet.

– Två?!? Vilken är min?

Jag pekade på den som var hennes.

– Så den andra är … ?

Hon såg sig om. Jag nickade.

– Japp. Och den är på.

– Var då?

– Jag vet inte. Vi får väl prova.

– Hur då?

– Vadå ”Hur då”? Du får väl koppla upp dig på den och se vad som händer.

– Vågar jag det?

– Klart du vågar.

– Jag vet inte … .

Jag väntade inte på att hon skulle bestämma sig, utan tryckte på ”sammankoppla” på hennes telefon, samtidigt som jag spanade ut över rummet. Om min teori stämde så skulle den okända leksaken surra till när den kopplade upp. Det skulle troligen synas vem som bar den på sig … eller i sig.

 

Och nog syntes det alltid. Tvärs över rummet, ensam vid ett bord för två, satte sig en kvinna plötsligt mycket rak i ryggen. Snabbt flackade hennes blick över alla oss som satt där, sedan mot entrén, och jag hann i sista sekunden vika ner blicken innan den mötte hennes.

– Hur går det? Har du hittat vem det är ännu, väste min fru.

Jag nickade.

– Var?

– Blondinen på andra sidan. Hon med den nästan genomskinliga blusen och korta svarta kjolen.

Min fru vände sakta på huvudet och sneglade åt det hållet. På andra sidan rummet såg sig kvinnan fortfarande omkring. Färgen på hennes kinder hade stigit och blossade nu röda.

– Koppla upp mig, väste frugan.

– Va?

– Nu. Snabbt.

– Varför?

– Om hon har en leksak så finns det säkert en person med en app här i rummet. Koppla upp mig så att jag inte blir kidnappad.

– Du menar ”kidn-APP-ad”, flinade jag.

– Nu var DU rolig. Skynda dig nu.

Jag skyndade mig att koppla ihop mig med hennes vibrator och det syntes tydligt på henne när den surrade till.

– Bra. Tack. Vad gör vi nu?

– Vi busar lite.

– Men hur då?

– Jag lägger min lur så att du kan se den.

– Okej?

– Då kan du se vilket vibrationsmönster jag har valt och vilken styrka.

– MmHmm.

– Sedan styr du hennes likadant.

Min fru fnissade lite.

– Är du beredd?

– Jag är beredd.

Jag lade telefonen framför mig, valde vilket program och satte igång den. Min fru såg vilket jag tog, valde samma och startade hon med. Jag sneglade bort mot den okända kvinnan, och än en gång såg jag hur hon stelnade till och sedan såg sig om. Min fru, som också tittade åt hennes håll, skrattade lågt.

– He he he. Öka lite, viskade hon.

– På dig eller på henne.

– På mig, så jag kan öka på henne.

– Det kan du ju göra själv.

– Jooo. I och för sig. Men jag vill ha samma som henne. Öka nu.

Jag gjorde som hon sa, och hon justerade lika mycket på sin telefon innan hon slöt ögonen med en nöjd min och ett utdraget …

– Mmmmmm. Hur ser hon ut?

– Hon är blond. Men det har du ju sett. Gissar att hon är i vår ålder. Snygg. Härliga brös … .

– Nej nej nej. Jag menar hur tar hon det?

– Med fattning. Än så länge. Vänta. Nu kommer det en servitör.

 

En man i vit jacka närmade sig hennes bord med ett glas vitt vin på ett fat. Han stannade och ställde det framför henne på bordet. Jag såg hur hon log emot honom och sa tack innan hon tog glaset och förde det till munnen.

– Är du med?

Jag väntade inte på att min fru skulle svara utan drog upp vibrationerna på max. Min fru gjorde snabbt efter och direkt framkallade det en rejäl hostattack hos kvinnan. Hon måste ha satt i halsen.

Jag fick lite skuldkänslor. Det var ju inte meningen att förstöra hennes kväll, så jag drog snabbt ner intensiteten. Servitören, som inte hunnit gå sin väg, böjde sig fram och frågade något. Hon log urskuldande, skakade på huvudet och verkade säga att allt var okej. Sedan sa hon något mer, servitören nickade och skyndade iväg.

Jag beslöt att höja lite igen. Men inte mycket. Bara tillräckligt för att det inte skulle gå att bortse ifrån, men ändå samtidigt vara uthärdligt.

– Älskling?

– Ja?

– Säg till när det är lagom.

– Lagom för vad då?

– Säg bara till.

Jag skruvade upp lite.

– Så?

– Lite till.

Ännu en justering.

– Nu då?

– Mmmm. Det blir bra.

– Fint. Ge henne samma.

Min fru gjorde som jag sagt och jag såg bort mot kvinnans bord. Hon satt och smuttade, låtsat nonchalant, på sitt glas och hela tiden såg hon oavbrutet mot entrén. Väntade hon på någon? Hade denna någon tillgång till hennes leksak? Och i så fall, var var han … eller hon? Hon trodde ju uppenbarligen att det var denna ”någon” som hade kontrollen. Och nu dök han inte upp.

Jag kastade en blick bort mot henne samtidigt som hennes andra glas kom in. Hon härdade ut väl med tanke på situationen, så jag bestämde mig för att ändra, inte i styrka men i ”mönster”.

– Gumman. Kolla nu och gör lika.

Jag bytte, från det jämna surrande vibrationsmönstret, till ett snabbt och hårt pulserande. Min fru spärrade upp ögonen.

– Åhhh! Jag gillar. Hoppas hon tycker samma.

Hon ändrade till samma på sin telefon. Först såg det ut som kvinnan vid det andra bordet fått en stöt. Sedan slöt hon ögonen och drog ett djupt andetag. Länge satt hon så och blundade, helt blickstilla. Så öppnade hon ögonen och såg sig om. Men inte så mycket för att söka efter sin ”vän”. Mera för att se om någon märkt något.

När hon var övertygad om att ingen varken sett eller hört något vände hon åter blicken till sitt glas. Tog det i sin hand. Bara höll i det. Koncentrerade sig. Fixerade det med blicken. Hon lyfte det. Förde det till sina läppar. Tog en liten klunk. Satte ner det igen. Så slickade hon sig om läpparna. Betydligt mer än vad som var nödvändigt efter att ha sippat på ett glas vin.

Samtidigt såg jag hur hennes andra hand började vandra upp och ner längs ena låret. Högre och högre upp. Längre och längre in mot mitten. Så stelnade hon till. Såg ut som hon höll andan samtidigt som den hand som hållit i glaset grep efter servetten och kramade den. Hårt. Jag vände mig mot min fru.

– Vad har du gjort? Du har väl inte … ?

– Jooo. Jag kunde inte låta bli.

– Sänk.

– Men …

– Sänk, sa jag. Varför?

– Jag ville se.

– Se vad då?

– Se henne komma.

– Hmmm. Du kommer få sota för det här.

– Hur då, kvittrade min fru.

– Jag vet inte. Men jag kommer nog på något.

 

I ögonvrån såg jag hur kvinnan tog upp sin mobil. Läste något. Svarade. Läste igen. Svarade ännu en gång. Läste och kastade mobilen ifrån sig på bordet med en bedrövad min. Jag kunde inte hålla inne det jag tänkte.

– Aj då.

– Vad?

– Jag får en känsla av att vi har ställt till det.

– För vem då?

– För henne.

– Hur?

– Men tänk efter. Hon har en leksak. En som går att fjärrstyra. Hon har ju givetvis väntat på att någon skulle göra det, och trott att det var den personen, men i stället var det vi, och samtidigt har vi blockerat denna någons signal. Jag tror att den personen just lämnade återbud.

– Är du säker?

En plan började ta form i mitt huvud.

– Säker kan man aldrig vara, men jag tror att jag ska gå bort och prata med henne.

Innan min fru hann säga något till protest reste jag mig upp och gick bort mot kvinnans bord. Hon var just i färd med att dricka ur sitt glas när jag kom fram.

– Ursäkta mig. Kan jag slå mig ner?

– Ledsen, men jag skall just till att gå.

– Jag ser det. Och missförstå mig inte när jag nu ber dig stanna. Det här är absolut inget raggningsförsök. Kan jag sätta mig?

Hon såg skeptiskt på mig, men nickade.

– Visst.

– Tack.

Jag drog efter andan.

– Har jag rätt om jag säger att du har väntat på någon?

Hon nickade.

– En dejt. Vet du vem du skulle träffa? Hur han … eller hon ser ut?

– Jag trodde det. Jag har sett ett par bilder, men man kan ju aldrig vara säker.

– En blind-dejt alltså.

Nu var jag tvungen att samla mod.

– Kan det vara så att det finns en leksak med i bilden?

Nu tittade hon misstroget på mig.

 

– Hur vet du … ? Är det … ?

– Nej, nej. Det är inte jag som är din dejt. Jag är här med min fru. Men det var jag som …

Jag drog på det. Jag visste ju inte hur hon skulle komma att reagera. Men till slut så …

– … ”hittade” din leksak.

– Hittade? Hur då ”hittade”.

– Saken är den att min fru har en nästan likadan … i sig … just nu.

 

Kvinnan slängde en nyfiken blick bort mot vårt bord och fick ett förläget leende från min fru. Hon såg tillbaka på mig.

– Och?

– Det var så jag hittade dig. Jag skulle koppla ihop med hennes … och hittade dig … också.

Hon lutade sig fram på armbågarna och verkade nu uppriktigt intresserad.

– Så det är du som styr …

– Nej. Jag styr hennes och hon kopierar det jag gör med henne på dig. Utom det där sista då.

– Det där sista?

– Ja. När det gick för dig … eller … det såg i alla fall ut som det gjorde det. Hon satte appen på högsta effekt utan att jag visste om det. Jag känner att jag måste be om ursäkt å hennes vägnar.

– Varför?

– För att hon ville se dig komma.

– Jag menar inte det. Varför måste du, eller ni, be om ursäkt?

 

Jag måste säga att jag blev lite ställd av hennes fråga.

– Jaaa, jag tänkte att …

– Finns ingen orsak. Jag fick trots allt ett litet äventyr, och ett par mycket trevliga minuter, tack vare er.

Hon tog det alltså väl. Vilken lättnad. Då var det läge att sätta den lilla planen i verket. Jag harklade mig lite lätt.

– MEN … vad skulle du då säga om att ge tillbaka med samma mynt?

– Hur menar du?

Jag tog fram min telefon, bläddrade fram appen och gav den till henne.

– Här. Kör så det ryker.

Hon tog emot den, log brett mot mig och ställde sedan, med en svepande handrörelse, upp styrkan på fullt. Jag såg hur min fru studsade till där borta på sin stol. Men hon hämtade sig snabbt, tog fram sin telefon och kontrade.

 

Det här hade jag inte väntat mig. En duell? Jag såg bort mot min fru och tecknade med handen under hakan att hon skulle sluta. I samma ögonblick kände jag en hand på min arm. Jag tittade åt kvinnans håll och såg hur hon fått ögonkontakt med min fru. Hon skakade på huvudet. Ville hon fortsätta? En diskret nick från min fru bekräftade att de var överens.

Där satt de, på varsitt håll i matsalen, med den andres underliv i sitt våld, och vägrade sluta. Jag hade lite svårt att förstå vad spelet gick ut på. Vem vann? Den som kom först? Den som kom sist? Den som kom ljudligast eller mest diskret?

Tvärs över rummet såg jag hur min fru kämpade för att hålla god min, men hon hade det inte lätt. Hennes ansiktsfärg blev allt mer blossande röd, andningen blev häftigare och hon hade uppenbara problem att hålla benen stilla.

Mitt emot mig var det precis lika ”illa” ställt. Skönheten framför mig satt nästan och profylaxandades för att hålla sin kropp under kontroll, men även hon hade stora problem att hålla styr på sina ben.

För min fru var det verkligen jobbigt nu. En rynka hade vuxit fram i pannan och till sist slöt hon ögonen, bet sig i underläppen för att inte skrika, böjde sig fram över tallriken och riste till i hela kroppen ett par gånger. Samtidigt kände jag hur kvinnan bredvid mig grävde in sina naglar i min underarm och ett lågt utdraget stön kom över hennes läppar.

Snabbt tog jag min telefon och stängde vibrationerna, vände mig mot kvinnan och sa …

– Sitt kvar.

… skyndade mig bort till mitt bord, tog min frus telefon och stängde av på den med. Sedan vände jag åter till kvinnans bord.

– Är du okej?

Hon såg nästan yrvaken ut när hon svarade.

– Jag är okej. Tror jag. Jag vet inte …

– Du. Det här har gått över styr. Jag …

– Tycker du?

– Ja, det tycker jag. Jag vill inte att …

– Det tycker inte jag.

– Hur som helst. Jag vill inte bara lämna dig så här. Vad skulle du säga om att följa med mig till vårt bord? Bara så att jag får förvissa mig att allt är som det ska. Snälla?

– I normala fall hade jag nog avböjt. Men … det här är tydligen ingen normal kväll, så … tack. Gärna.

 

Jag tog hennes glas och erbjöd henne sedan min arm. På vägen bort mot frugans och mitt bort tecknade jag till servitören att vi önskade påfyllning av vinet, drog fram en stol och bjöd henne att sitta.

Hon slog sig ner, nickade mot min fru, såg sedan på mig och öppnade munnen för att säga något. Precis då kom servitören med vinet. Vi fortsatte sitta tysta, och spända, medan han slog i åt var och en av oss. När han gått drog min fru efter andan och pep.

– Förlåt.

– För vad då?

– Alltihop. Jag kunde inte hejda mig. Det var så spännande … och så skönt.

– Vet du. Det tycker jag med. Det är inte många dejter jag har varit på där jag fått komma två gånger. Och då har vi inte ens hunnit upp på rummet ännu. Åsa heter jag förresten.

Hon sträckte fram handen mot min fru.

– Bella, svarade min fru. Eller Isabelle då egentligen.

– Då säger jag Isabelle. Det klär dig.

– Patrik, sa jag och sträckte fram min hand.

– Åsa. Trevligt.

Det blev tyst ett par sekunder. Långa sekunder. Sedan sa jag.

– Tycker du det? Verkligen?

– Javisst …

Åsa slängde lite med det långa blonda håret.

– … som jag sa är det inte många dejter som slutar så här bra. Eller vad säger jag? Slutar? Vi har ju bara börjat. Eller hur?

– Jooo. Men din riktiga dejt då? Har du kontaktat …

– Han kan fara och flyga efter det han skrev. Det blir inget med honom. Men det är ju så sant. Ni två är ju faktiskt SKYLDIGA mig en dejt nu. En riktig. En sån som …

Hon spände ögonen i Isabelle.

– … slutar i sängen.

Till min stora förvåning log min fru bara brett och nickade till svar.

– Härligt. Vad säger du om det, Patrik?

– Er önskan är min lag.

– Underbart, sa Åsa. Vi dricker upp här i lugn och ro, så går vi sedan.

 

Under tiden vi drack ur våra glas fick vi reda på att Åsa var från samma stad som oss, att hon var frånskild med nyligen utflugna barn, att hon åkt hit efter att ha chattat med en man på sociala medier, att det varit hans idé med leksaken och hur hon fått lov att köpa, vad hon kallade ”det dyra eländet”, själv.

– Men tur var väl det. Annars hade jag ju inte träffat er, utbrast hon. Är ni klara?

Min fru och jag nickade bara tyst samtidigt som vi alla tre reste oss upp.

– Bra. Då går vi.

– Ditt rum eller vårt?

– Vi tar ert. Jag inbillar mig att det är större.


 

Vi styrde stegen mot hissen, och väl inne i den blev det åter en spänd tystnad.

– Nervösa, frågade Åsa.

– Lite, svarade min fru.

– Första gången på tre?

– Ja, svarade jag.

– Första gången med en tjej, frågade Åsa och vände sig mot min fru.

Till min förvåning svarade Isabelle.

– Nej.

– Va? Det har du inte berättat, utbrast jag.

– Det var bara en gång. I tonåren. Vi var unga och fumliga. Hade egentligen ingen aning om vad vi höll på med. Det finns faktiskt inte mycket att berätta om. Och det är ju så länge sedan.

– Då hoppas jag att jag kan få visa dig ett och annat, sa Åsa.

Så gick hon närmare Isabelle, lade armarna om hennes midja, lutade sig fram och kysste henne mitt på munnen.

 

Först stod Isabelle som handfallen, med armarna hängande längs sidorna. Men så plötsligt ändrades hennes kroppsspråk, hennes händer sökte sig till Åsas skinkor och vidare upp mot midjan, samtidigt som hon lade huvudet på sned och besvarade kyssen.

När hissen plingade, och dörren gick upp, släppte de kyssen och Isabelle såg på mig, fånigt leende, med rosiga kinder och glittrande ögon.

– Patrik?

Jag ställde mig i dörren för att den inte skulle gå igen.

– Ja?

– Gör oss en tjänst.

– Vad som helst.

– Sätt igång oss.

– Va?

Hon räckte mig sin telefon.

– Sätt igång oss. Lite lagom bara.

Äntligen förstod jag vad hon menade, tog hennes telefon, plockade fram min egen och startade upp deras vibratorer. Båda knep samtidigt ihop med benen, som om de varit kissnödiga, och steg sedan med armarna om varandra och vilt fnissande ut ur hissen.

 

Hotellet var stort, så korridoren bort till vårt rum var riktigt lång. Framför mig gick två vackra kvinnor, en blondin och en brunett, båda inställda sex, och jag hade deras underliv ”i min hand”. Bokstavligen. Det syntes att de hade lite svårt att gå naturligt på grund av vibrationerna och jag kunde inte motstå att busa lite. Jag tog fram telefonerna. Vem skulle jag välja?

Jag bestämde mig för att min fru skulle få ”börja” och drog upp intensiteten i vibrationerna på max. Isabelle stönade till, tog ett par stapplande steg, sedan vek sig hennes knän och hon fick hugga tag i Åsa för att inte falla omkull. Då höjde jag intensiteten på Åsas vibrator också. Hon gav upp ett tjut, snubblade och drog med sig Isabelle i fallet. De rasade ihop i en hög, med Isabelle överst, och låg sedan bara där och vred sig, stönade och flämtade.

För ett ögonblick stod jag bara där och njöt av att se de två kvinnorna kämpa mot sina egna kroppars reaktioner, men till slut tyckte jag att det räckte och skruvade ner intensiteten till den lägsta igen. Det tog rätt många sekunder innan man såg att de slappnade av. Åsa var den som var först. Hon sträckte på sig, slog armarna om min fru och kysste henne samtidigt som hon trädde upp sitt lår mellan hennes ben och plötsligt låg de där på golvet och hånglade.

 

Bakom min rygg hörde jag hur hissen plingade och hur dörren började gå upp. Nu blev det plötsligt lite bråttom. Jag rusade fram och särade på de båda kvinnorna samtidigt som jag med spelad omsorg frågade …

– Hur gick det? Vad hände? Ni gjorde er väl inte illa?

Isabelle blängde surt på mig och mimade något som såg ut som ”Din jävel”, men Åsa bara skrattade, när de reste sig mödosamt och rättade till sina kläder. Det äldre paret, som kommit med hissen, passerade runt oss på behörigt avstånd  med blickar som var en blandning av både nyfikenhet och ogillande.

 

När de var utom hörhåll väste min fru …

– Fy faan, Patrik. Det där ska du få för.

– Ta det lugnt, skrattade Åsa. Det blev ju lite mysigt. Nu tycker jag att vi skyndar oss till ert rum så att vi kan fortsätta du och jag.

Så krokade hon arm med Isabelle på ena sidan, och mig på den andra, och så gick vi. På vägen mot rummet lutade hon sig mot mig och viskade.

– Höj lite. Men bara lite. Inga trix. Okej?

– Okej.

Jag gav dem båda lite högre vibrationer, båda riste till lite lätt och deras steg blev något ostadiga, men de lyckades hålla sig på benen den här gången.

Det hade inte gjort mig ett dugg om rummet legat ännu längre bort, för jag hade gärna gått en bit till med dessa två sexiga och uppenbart kåta kvinnor, men plötsligt stod vi utanför vårt hotellrum. Jag stack nyckelkortet i låset, öppnade, tog ett steg åt sidan och släppte in dem.

 Åsa var åter den som var snabbast, tog initiativet, och med tre snabba steg var hon inne, mitt på golvet, vände sig om och tecknade med fingrarna till Isabelle att hon skulle komma.

– ”Ciao Bella”.

Min fru strålade med hela ansiktet när hon steg in genom dörren och gick fram till Åsa, slog armarna om hennes midja och  mötte henne i en het kyss. Kyssen övergick snabbt i regelrätt hångel och deras händer gick på allt mer oblyga upptäcktsfärder. I en liten andningspaus tittade Åsa på mig.

– Patrik, viskade hon. Ta dig något gott att dricka, och sedan sätter du dig ner och njuter av föreställningen. Vi kommer till dig sedan.

Jag lydde hennes råd, tog fram ett glas och slog upp en skvätt whisky. Sedan satte jag mig i en av fåtöljerna och lutade mig tillbaka.

Framför mig gick det allt mer hett till. Deras händer hade letat sig in innanför kläderna, och ett tu tre flög Isabelles klänning i en båge genom luften. Min fru var inte sen att göra det samma med Åsas blus och i nästa sekund mötte hennes kjol samma öde och landade på golvet i en ring runt hennes fötter. Under hade hon ett nästan lika litet set som min fru, fast i svart, och med svarta stay-ups. Bara trosorna var lite bredare och hennes runda bröst vilade behagligt i den lilla behån.

Jag såg hur min fru flyttade sina händer uppför Åsas rygg. Vips slackade axelbanden på hennes behå och den föll ner över hennes armar. Sedan flyttade Isabelle fram sina händer, befriade henne från det lilla plagget, grep om hennes bröst, knådade och klämde, smekte och vägde dem i sina händer. Samtidigt såg jag hur Åsa, med bara en hand, knäppte upp min frus behå, lirkade den av henne och kastade den på golvet.

Nu stod de framför mig, endast iklädda stringtrosor, strumpor och högklackat. Vart efter som de höll på hade de flyttat närmare och närmare sängen, och helt utan förvaring puttade Isabelle till Åsa, så att hon föll raklång bakåt, och kastade sig sedan över henne, ställde sig grensle över hennes ben och började kyssa sin väg uppåt från magen, över brösten som fick ordentligt med omsorg, upp över bröstbenet och halsen tills hon nådde Åsas mun.

 

Jag hade aldrig sett min fru på det här viset, så beslutsam, så ”på”, sättet hon tog för sig på. Jag smuttade lite på mitt glas samtidigt som jag ändrade ställning i fåtöljen för att lätta lite på spänningarna som stadigt ökade i mina byxor. Jag ville egentligen inget hellre än att kasta mig in i leken, men behärskade mig. Det här var deras stund. Och Åsa hade ju dessutom lovat att de skulle ta hand om mig sedan.

Rätt vad det var kopplade Åsa ett grepp om min fru och vräkte runt henne. Med ett lyckligt tjut landade hon på rygg med Åsa över sig mellan benen. Från min plats hade jag en fantastisk utsikt. Jag fick verkligen stålsätta mig för att hejda en impuls att sträcka mig fram och klämma på Åsas härliga rumpa som vickade förföriskt framför mina ögon.

Efter lite kyssar och smek ställde sig Åsa upp på knä, hasade sig bakåt, tog tag om Isabelles trosor och lirkade av dem. Sedan tog hon tag i den del av vibratorn som stack ut och drog ut den en liten bit. Sedan böjde hon sig ner och gav henne en sugande kyss precis vid toppen av springan.

Isabelle stönade högt, korsade benen över Åsas rygg och grabbade tag i hennes blonda kalufs. Jag kunde ana hur Åsa bearbetade hennes klitoris. Hennes huvud rörde sig taktfast upp och ner och från sida till sida. Min frus andhämtning blev allt häftigare, det ryckte i hennes ben och hon kämpade för att trycka sig så hårt det gick mot Åsas mun.

Helt plötsligt låg Isabelles rödrosa vibrator på överkastet och surrade trött. Batteriet var nästan slut. Jag tittade på Åsa. Hon höll vänster armbåge hårt tryckt mot sig och hennes underarm försvann in under dem. Det krävdes inte särskilt mycket fantasi för att gissa var hon hade sina fingrar. Jag ställde mig upp, nappade åt mig min frus vibrator och stängde av den.

– Hur är det med din, frågade jag Åsa.

– MmMmMm. Den … håller … nog en … stund … till.

Samtidigt som hon svarade mig flyttade hon sin högerhand, tryckte den mot Isabelles venusberg och fortsatte sedan med oförminskad kraft slicka och suga på hennes klitoris. Isabelle såg ut som hon befann sig i en annan dimension. Blicken var dimmig, munnen stod vidöppen och bröstkorgen hävdes som en blåsbälg. Små pip och kvidanden kom över hennes läppar, ljud som skvallrade om att hon närmade sig klimax.

Och mycket riktigt. Snart steg volymen, kvidandena övergick höga stön och hennes höftrörelser blev häftigare och häftigare där hon balanserade på Åsas fingertoppar. Åsa fortsatte attackera hennes fitta med mun och tunga samtidigt som hon pressade hårdare nedåt med högerhanden och klämde Isabelles g-punkt mellan fingertopparna och handflatan. Så såg jag hur det började rycka spastiskt i Isabelles ben innan hon satte hälarna i madrassen, lyfte sig upp i en båge och med ett tjut sprayade Åsa i ansiktet med en kaskad av klar vätska.

 

Åsa drog sig tillbaka, satte sig upp på knä och såg kärleksfullt på min helt utslagna hustru. Så vände hon sig till mig.

– Kan inte du hämta en handduk?

– Visst.

Jag skyndade ut på toaletten, rev åt mig en handduk, skyndade tillbaka igen och räckte över den.

– Tack.

Hon baddade varsamt sitt ansikte, kanske för att inte fördärva sminket, torkade sedan av Isabelle med innan hon slängde handduken på sängen.

– Vi kanske behöver den fler gånger, sa hon och log lite snett. Men nu, Patrik, är det din tur.

Hon tog ett steg emot mig, satte handen i min bröstkorg och sköt mig med rak arm framför sig tills mina ben tog i fåtöljen. Då stannade hon.

– Gör mig en tjänst, sa hon. Höj vibrationerna lite till.

– Menar du att du har batteri kvar?

– MmMm. Men inte mycket. Nu kramar vi ur den.

Medan jag fumlade med telefonen så gav sig Åsa i kast med min livrem, en lätt match, så fingerfärdig som hon visat sig vara. I samma ögonblick som jag höjde hennes vibrator stack hon ner handen i mina byxor. Hon skrockade nöjt när vibrationerna ökade inuti henne.

– Mhmhmmm …

Hennes hand nådde min svullna lem.

– … här fanns det inte mer tyg än nödvändigt. Härligt. Men ska vi inte ta och släppa ut honom nu. Jag tror han vill det.

Hon drog ner gylfen och hasade ner mina byxor lite innan hon gav mig en knuff så att jag satte mig. Sedan böjde hon sig fram över mig och kysste mig mitt på munnen samtidigt som hon började knäppa upp min skjorta.

 

Det var många år sedan jag kysste någon annan kvinna än min fru, så det var lite ovant. Det var till och med så att jag skämdes lite. Det måste ha märkts, för Åsa avbröt kyssen och såg på mig.

– Slappna av. Det är okej.

– Ja, Patrik … 

Isabelles grötiga röst hördes bortifrån sängen.

– … det är okej. Låt henne ta hand om dig. Jag kommer strax.

Åsa lutade sig fram och kysste mig igen. I ögonvrån såg jag hur Isabelle, på lite vingliga ben, gick bort mot toaletten. Samtidigt knäppte Åsa upp den sista knappen i min skjorta, fläkte upp den, sänkte sig neråt, kysste min bröstkorg, bröstvårtorna och ner över magen. Så tog hon tag om mina byxor och krängde ner dem till mina anklar innan hon ställde sig på knä framför mig, vätte handflatorna med lite saliv, tog tag om min halvt styvnade kuk med båda händerna och började runka mig sakta.

Jag kände hur jag snabbt hårdnade mellan hennes varma händer och snart stod min kuk stenhård av behandlingen. Bakom Åsa hade Isabelle kommit smygande och gått ner på knä bakom henne, och nu vandrade hennes händer smekande över hela Åsas kropp.

Åsa slöt sina ögon och slickade sig om läpparna samtidigt som hon fortsatte att runka mig. Så slog hon plötsligt upp ögonen och såg på mig.

– Kom lite närmare, viskade hon.

Jag gjorde som hon bad mig samtidigt som jag sparkade av mig byxorna.

– Lite till, sa hon.

– Okej.

Jag hasade fram en liten bit till. Åsa tog mina knän, sköt dem brett isär och kröp sedan in mellan dem. Så puttade hon lite på dem igen.

– Mera. Isabelle måste också få plats.

Jag särade ännu mer på ben och halvlåg nästan i fåtöljen med ett ben över vardera armstödet. Isabelle kom krypande och satte sig på knä bredvid Åsa, som vände på huvudet åt hennes håll, och så möttes de i en kyss samtidigt som Åsa började smeka min kuk, som nu låg tryckt mot min mage.

Jag trodde aldrig att de skulle sluta, men plötsligt avbröt de kyssen tvärt, såg varandra djupt i ögonen, nickade och så böjde de sig fram över mig. En ilning av vällust for igenom min kropp när deras läppar möttes runt mitt ollon i en intensiv tungkyss och jag blundade instinktivt då synen av de två kvinnornas dyrkan av min lem riskerade att bli för mycket för mig.

 

I någon minut kände jag hur de båda tungorna virvlade runt mitt ollon. Så delade de på sig. Den ena munnen kysste sin väg nerför skaftet medan den andra koncentrerade sig på toppen. Försiktigt kisade jag neråt, bara för att få se min frus mörka kalufs försvinna neråt medan Åsas blonda hår hängde runt mitt stånd. Jag lade en hand på vardera huvud, blundade igen och följde deras rörelser med bara känseln.

Som på en given signal tog Åsa mig i sin mun och började sin färd ner över mitt stånd samtidigt som en av mina testiklar sögs in i Isabelles mun. Det var sagolikt skönt och jag kunde knappt sitta still, så mycket kittlade och pirrade det i hela mitt underliv.

Så släppte plötsligt Åsa min kuk med munnen och började kyssa sig neråt. Samtidigt släppte Isabelle min pungkula och började slicka mitt skaft uppåt. På mitten möttes de, omfamnade skaftet med sina munnar, runkade mig sakta upp och ner med sina läppar, innan de delade på sig igen. Jag bestämde mig för att smygtitta och såg Åsa viska något i Isabelles öra innan hon fortsatte sin väg neråt och min fru uppåt.

Bara sekunder senare kände jag Isabelles tunga spela över mitt ollon samtidigt som jag kände Åsas tunga glida neråt över min pung och vidare till mellangården. Jag hann bara tänka tanken att ”där stannar hon” innan hennes tungspets fladdrade till mot mitt anus. Precis samtidigt trängde Isabelles tungspets in, kanske bara bråkdelen av en millimeter, i mitt urinrör. Det ilade till i hela kroppen och jag kunde inte hålla tillbaka ett dovt stön.

 

Det verkade som om min reaktion triggade dem att fortsätta ge mig av dessa nya sensationer. Min fru lät visserligen mitt urinrör vara i fred, men hennes tunga virvlade oförtrutet runt mitt ollon. Ibland bara i luften. Ibland inne i hennes sugande mun. Plötsligt försvann Åsa. Jag öppnade ögonen och såg att hon var uppe och hämtade något, och när hon kom tillbaka gick hon ner på knä på samma plats som tidigare.

Så hörde jag hur något knäppte till och sedan kände jag hur något kallt smordes ut över min anal. Tanken svindlade. Ingen hade någonsin … . Jag hann inte tänka tanken färdigt innan jag kände hur ett finger började leta sig in i mig. På min kuk arbetade Isabelle vidare, men höll sig fortfarande bara till toppen. Det kittlade och surrade i varenda nervände och jag fick uppbåda all viljestyrka jag besatt för att inte komma. Inte nu. Inte än.

Då kände jag hur ännu ett finger pressades in i min anal. De två fingrarna började röra sig in och ut i mig. Först sakta. Sedan snabbare och snabbare. Hela tiden med ett lätt tryck uppåt. Så stannade plötsligt Åsas hand. För ett ögonblick var den helt och hållet stilla. Sedan kände jag hur hon krökte fingrarna, masserade en punkt där inne, samtidigt som min fru tog in mig djupare i munnen och sög hårt.

Nu förmådde jag inte hålla emot längre utan fullkomligt exploderade i Isabelles sugande mun. Först låg jag bara och blundade samtidigt som min kropp skakades av de kramper orgasmen framkallade. Till sist lyckades jag öppna ögonen, bara för att få se hur min fru försökte hinna med att svälja allt. Men det var lönlöst. Stora klickar med sperma letade sig ut i hennes mungipor och rann i tjocka strängar nerför min kuks skaft i samma takt som Åsas fingrar rörde sig inuti mig. Till slut svalde Isabelle en sista gång och släppte mig sedan, lämnade plats för Åsa, som i sin tur tog min kuk i munnen och fortsatte suga och slicka mig ren. När hon var klar släppte hon mig, slickade sig om läpparna och sa.

– Nu får någon av er ta hand om mig.

Min fru studsade upp från golvet.

– Visst! Patrik. Flytta på dig så hon får sitta. Du kan väl gå och skölja av dig lite. Och ta av dig skjortan.

Jag krånglade mig upp på fötter, fortfarande lite omtumlad av den intensiva orgasmen, krängde av mig skjortan och gick ut på toaletten. Jag såg mig om över axeln precis när min fru drog vibratorn ur Åsas fitta samtidigt som hon viskade …

– Jag har aldrig gjort det här. Hur … ?

– Lugn. Du klarar det. Du vet väl vad du själv gillar? Kom hit så … .

 

Mer hörde jag inte, för vattenkranen överröstade dem, men när jag hade tvättat av mig och stängde av vattnet igen hördes Åsa tydligt.

– Åååhhh. Mmmmm. Isabelle. Braaa. Precis såååÅÅÅÅHÅHÅHÅåååmmmm. Där. Ja. Där. Mmmmm.

När jag kom in i rummet igen satt Åsa kvar i fåtöljen. Hennes trosor hängde kvar på ena foten och benen upp över axlarna på Isabelle, som satt på knä på golvet framför henne med ansiktet begravet mellan dem. Det hördes tydligt hur min fru slickade, sörplade och sög. Åsa satt med ögonen slutna, men det ryckte lite i hennes mungipor och ögonbryn de gånger Isabelle träffade riktigt rätt och det syntes hur hon ibland kramade åt med händerna i Isabelles hår.

Så slog hon upp ögonen, såg på mig och tecknade att jag skulle komma. Jag gick över till dem.

– Runka upp den, viskade hon.

– Jag vet inte om det kommer gå.

– Jodå. Sätt igång. Jag vill se när du leker med dig själv. Ta lite glid. Det blir skönare. Det ligger en tub på sängbordet.

Jag gick och hämtade tuben, tänkte att det ju inte skadade att försöka och tryckte ut en klick i handen samtidigt som jag gick tillbaka till Åsa.

– Så ja. Kör nu. Jag vill se.

Sakta började jag varsamt smörja ut glidmedlet över kuken. Till min glädje, och inte minst förvåning, började den sakta resa sig igen. Det var länge sedan jag lyckades med det så tätt inpå att ha kommit. Känslan av hur den sakta blev hårdare och hårdare i min hand var i sig eggande och Åsas uppskattande blickar gjorde det inte sämre. Hennes ögon glittrade av bus och hennes leende blev bara bredare och bredare.

När den hade rest sig till nästan fullt stånd vinkade Åsa. Jag fattade inte riktigt vad hon menade utan stod frågande kvar.

– Kom hit, väste hon med hes röst.

Jag tog ett steg mot henne.

– Närmare. Jag vill känna.

Jag gick så nära att hon nådde mig med ena handen, tog tag om mitt stånd och började runka mig. Jag tittade ner på min fru som outtröttligt mumsade vidare på Åsas fitta. Det gick inte att se säkert, men av hennes kroppsställning att döma så hade hon ett par fingrar inuti henne. Det syntes på Åsa också. Gång efter annan drog hon djupt efter andan och hade helt klart svårt att koncentrera sig på min kuk. Till slut så verkade hon ändå ha bestämt sig för något och drog mig ännu närmare.

– Kan du komma upp i fåtöljen tror du? Ställ dig över mig.

Jag klättrade upp och ställde mig som hon sagt. Min kuk hamnade precis framför hennes näsa. Hon bytte hand som hon runkade mig med och slickade sig sedan om läpparna. Jag anade hennes plan och frågade.

– Smakar den inte illa av glidmedlet?

– Inte alls.

Det var allt hon sa innan hon lät min kuk glida in i sin sugande mun.

Bakom mig hörde jag hur Isabelle ökade sina ansträngningar vilket syntes tydligt på Åsas ansiktsuttryck. En rynka bildades mellan hennes ögonbryn och den blev bara djupare och djupare. Vid ett tillfälle stötte Isabelle till mig bakifrån så att jag tappade balansen framåt och gled djupare in i Åsas mun. Hon hostade till och släppte mig, och tur var väl det, för i samma ögonblick började hon rycka okontrollerat, hennes käkar låste sig, och ett högt stön steg ur hennes strupe när orgasmen slet henne med sig.

 

När hon hämtat sig något strök jag håret ur hennes panna, såg på henne och sa …

– Förlåt.

Hon andades fortfarande tungt när hon svarade.

– För … vadå?

– För att jag gick för långt.

– Vadå … ”för långt”?

– För långt in. Det var en olyckshändelse. Jag blev knuffad.

– Jasså … det. Nä … det var ingen … fara. Du ska … få se.

Så log hon illmarigt mot mig.

Jag klättrade ur soffan. Vid sängkanten stod Isabelle och torkade sig i ansiktet med handduken. På hennes mun spelade ett brett leende och det gick inte att undgå att hon var blöt både på axlarna och brösten.

– Faan va häftigt, viskade hon.

– Vad?

– Jag lyckades.

– Med vadå?

– Få henne att spruta. Jag lyckades.

Isabelle stod nästan och hoppade av glädje.

– Härligt gumman. Du måste visa mig hur … .

– Det kan du ge dig på. Det blir hårdträning när vi kommer hem.

 

Bakom oss hade Åsa lyckats kravla sig upp ur fåtöljen och kom och omfamnade oss båda. Det var ljuvligt att känna de två nakna kvinnornas varma hud mot min.

– Du är väl inte trött, viskade Åsa i mitt öra.

– Inte alls.

– Bra. Ta med lite dricka, det brukar finnas mineralvatten i minibaren, så tycker jag vi flyttar upp i sängen.

Jag gick bort till det lilla kylskåpet. Där fanns mycket riktigt fyra små flaskor Loka. Jag tog tre av dem och vände tillbaka mot sängen. På vägen nappade jag åt mig mitt whiskyglas och förde det till min mun.

– Inte för mycket nu. Vi vill inte att du ”kroknar”. Bara en munfull. Efter det är det vatten som gäller … tills vi tycker att vi är klara. Jag lovar. Det kommer vara värt det.

– Visst.

Jag tog en lagom klunk av whiskyn och gav sedan tjejerna deras flaskor. Vi skruvade alla av korkarna och ”skålade” sedan i vatten.

– Vad gör vi nu då, frågade jag.

– Kom och lägg dig här. Vi myser lite och så får vi se vart det tar vägen.

Jag kröp upp i sängen och lade mig mitt i. Åsa och Isabelle, som nu båda hade tagit av strumporna och de högklackade skorna, lade sig på varsin sida om mig. Än en gång fick jag känna deras varma kroppar mot min egen och min lem, som trots allt slaknat lite under turen till kylskåpet, började åter resa sig med små ryck. Ryck som blev kraftigare när de båda tjejerna började smeka min kropp.

 

Vartefter blev deras smekningar allt mer intensiva, allt mer intima, kom närmare och närmare de zoner som bara skrek efter beröring. Både Åsa och Isabelle låg nu på sida bredvid mig och såg varandra djupt i ögonen. Så lutade de sig båda framåt, Åsa viskade något i Isabelles öra och sedan kysstes de. En lång het kyss. Öppna munnar. Virvlande tungor. De var så vansinnigt sexiga se på att det i sig räckte för att min kuk skulle resa sig i givakt.

Så slutade de kyssas. Åsa vände sig mot mig och kysste mig. En kyss lika eldig och het som den hon nyss givit min fru. Henne kunde jag just då inte se, men jag kände en hand på mitt stånd. En hand som varsamt smekte skaftet upp och ner. Långsamt och försiktigt löpte fingrarna längs den ådriga huden. Upp och ner. Längre ner. Ner till pungen. Förbi den. Ner över mellangården. Nuddade anus. Där stannade handen, försvann för ett ögonblick, men återkom igen, nu med glidmedel och började smörja in mig, från rosetten, hela vägen upp till ollonet och sedan ner igen.

För ett ögonblick var jag osäker på vad jag ville. En del av mig önskade inget hellre än att ett par fingrar skulle tränga in i mig. Det hade ju varit så galet skönt senast och jag längtade efter den känslan igen. Den andra delen av mig ville helst slippa, rädd att jag skulle komma för snabbt. Med både lättnad och besvikelse kände jag hur handen bara smekte på utsidan av anus, och flyttade sedan upp för att massera pungen och mellangården.

Så kände jag ännu en hand. Den greppade om min kuk och lyfte upp den från min mage. Först runkade den mig sakta. Sedan kände jag den kylande effekten av andedräkt och glidmedel, och strax omslöts jag av en varm mun. En rysning av välbefinnande for genom min kropp. Läppar och tunga, som smekte mitt ollon, och handen som varsamt masserade mina testiklar.

Jag stönade högt av välbehag rakt in i Åsas mun. Hon svarade mig med att kyssa mig ännu hetsigare. Försiktigt lirkade jag in min hand mellan hennes ben och började smeka henne. Fingertopparna följde den drypande våta skåran neråt. Jag hade en plan på att ge henne samma behandling som hon gett mig tidigare, så jag lät fingrarna leta sig vidare mot hennes anus, men innan jag hade nått ända fram stötte jag emot någonting hårt.

Vad var det? En analplugg? Jag hade över huvud taget inte sett att hon hade en, kanske för att hennes trosor varit lite bredare. Jag tryckte lite lätt på den. Nu var det Åsas tur att stöna in i min mun. Skulle jag ge henne mera? Jag lät min tumme smeka hennes blöta blygdläppar samtidigt som jag fick in fingrarna under ”stoppen”, drog den försiktigt utåt och släppte den. Åsa släppte kyssen och stönade högt.

– Uuuhhhmmm.

Jag var på väg att göra likadant igen när hon hejdade mig.

– Nej. Vänta. Inte nu. Senare kanske.

Innan jag hann fråga något ställde hon sig på knä, svingade ena benet över mig och sänkte sedan sitt sköte ner över min mun. Samtidigt slutade Isabelle suga mig, sängen ruskade till och jag kände hur min kuk gled in i hennes varma inre.

Åsas fitta, som jag nu smakade för första gången, var härligt blöt och saftig och delade sig välkomnande för min tunga. En liten suck hördes från henne när min tungspets nuddade vid klitoris och hon rörde höfterna lite i ett försök att hitta den igen så jag lade mina händer på hennes skinkor och styrde henne mot mig. Dämpade suckar och stön hördes där uppifrån. Jag kunde inte se mycket av vad som hände där uppe, men jag kunde ändå ana. Åsas hållning och rytmen de hade i sina rörelser antydde att de två tjejerna hånglade för fullt samtidigt som de red mig.

Plötsligt ändrade båda position, satte sig mera rakt upp och Åsa viskade …

– Patrik.

Jag svarade så gott jag kunde med munnen full av fitta.

– Mmhmm.

– Jag sa ju att du skulle ”få se”.

– Mmmm.

– Du kommer kanske inte se så mycket. Men du kommer känna vad jag menar. Isabelle? Kan du flytta på dig?

Jag kände hur värmen från min fru försvann, hur rummets luft kylde min kuk och sedan hur Åsa lade sig framåt över mig. En hand tog tag om mitt skaft och en tunga roterade retsamt runt mitt ollon. Så kände jag hur en mun omslöt mig och började glida sakta neråt över mitt stånd. Längre och längre ner. Den bara fortsatte. Men så vände den uppåt igen, kylan från luften slog emot mig, Åsa drog djupt efter andan och så tog hon mig i munnen igen.

Långsamt lät hon min kuk glida in. Djupare och djupare. Jag tänkte att nu kunde hon inte ta mer, det var omöjligt. Men just då kände jag hur hon pressade sig vidare neråt, hur mitt ollon passerade hennes svalg och det blixtrade till i huvudet på mig. Hon hade klarat hela! Hon hade mig ner i halsen!

Tanken svindlade och jag hann inte riktigt ta in hur det kändes innan hon sakta började dra sig uppåt och till sist släppa mig. Hon drog ett par djupa andetag och dök sedan ner över mitt stånd igen. Den här gången gick det fortare och innan jag hann reagera hade hon åter min kuk långt ner i sin hals. Jag kände hur hennes svalg arbetade runt skaftet och hur hon med små rörelser upp och ner masserade mitt ollon med strupen.

 

Jag bestämde mig för att ge tillbaka, tog tag om hennes skinkor, hittade hennes klioris och sög hårt samtidigt som jag pillade på pluggen med fingertopparna. Det var DÅ jag hittade den. En liten upphöjning. Var det en strömbrytare? Jag tryckte till och pluggen började brumma. Sedan sög jag in hennes klitta och började slicka den inne i munnen.

Åsa, som precis varit ”uppe och hämtat luft” och var nu nästan ända nere igen, blev stel i hela kroppen och gav ifrån sig ett gurglande läte med min kuk i halsen. Hon drog huvudet uppåt, släppte mig och hostade till. Så ställde hon sig upp på knä och såg på mig.

– Kan du låta bli den där. I alla fall en liten stund till.

– Visst, flinade jag. Ska jag stänga av den?

– Nä. Nu får den vara på en stund.

Så vände hon sig mot Isabelle och jag hörde hur hon instruerade henne.

– Kom hit. Sätt dig över honom igen. Nej. Vänd åt mitt håll. Och så sätter du fötterna här.

Jag kände hur Isabelles fötter landade vid mina sidor.

– Och så lutar du dig bakåt. Raka armar. Så ja. In med den nu.

En hand grep om mitt stånd och guidade in det i min frus fitta.

– Bra. Rid honom nu.

Jag kände hur min fru höjde och sänkte sig över min kuk. Den här ställningen hade vi aldrig provat. Jag nådde inte så långt in, men det gjorde ingenting, det var skönt ändå, och jag gissade att det var ännu bättre för Isabelle. Vinkeln gjorde ju att ollonet oavbrutet gneds mot den främre slidväggen.

Så lutade sig Åsa framåt igen. Jag kände hennes andedräkt mot min kuk och ibland vispade hennes tunga mot mitt skaft. Vad hon gjorde, och vad min fru tyckte om det, var det ingen tvekan om. Isabelle flåsande stön blev bara högre och högre, och hon red mig i allt snabbare takt. Jag försökte slicka Åsa i samma tempo, hårt och med bred tunga, och jag kände vibrationerna i min len när hon stönade dovt in i Isabelles fitta.

 

Min fru började verkligen närma sig klimax. Hennes höftrörelser blev snabba och ryckiga och i hennes stön smög sig en gäll ton in som jag hade hört förr, de gånger vi hållit på extra länge. En ton, som blev högre och gällare för varje gång hon stötte sig neråt, som jag visste snart skulle övergå i ett skri gränsande till vansinne.

Och där kom det. Isabelle skrek ut för full hals samtidigt som hon, en sista gång, sjönk ner över mitt stånd, skakande i hela kroppen. Till slut orkade hon inte hålla sig uppe med armarna utan föll bakåt. Min kuk sprätte ut ur hennes krampande fitta och landade på min mage.

Åsa var genast där med munnen och slickade och sög. När hon väl slickat mig ren kröp hon framåt och tittade på mig över axeln.

– Nu är det din tur, Patrik. Jag vill ha kuk.

Jag väntade inte på att hon skulle säga något mer utan kravlade mig upp och ställde mig på knä bakom henne, gned ollonet försiktigt upp och ner i hennes öppning innan jag sakta tryckte mig in och stannade där. Åsa vred huvudet mot mig och log ett busigt leende.

– Patrik. Du är verkligen skön. Men det är inte där jag vill ha den.

– Du menar … ?

– MmHmm. Det är det jag menar. Dra ut pluggen. Men du kan stanna kvar i mig så länge. Isabelle? Tror du att du orkar hämta glidmedlet?

– MmMmm.

Isabelle segade sig ur sängen, stapplade de få stegen över golvet och hämtade tuben. När hon kom tillbaka räckte hon den till Åsa.

– Nej. Ge den till Patrik.

Så vände hon sig till mig.

– Okej. Dra ut den nu. Men ta det vackert. Den har suttit i länge. Det kan vara lite strävt. Och när du har fått ut den så drar du dig ur och smörjer in dig ordentligt. Snåla inte.

Jag stängde av analpluggen och började sedan försiktigt att lirka ut den. Det tog, precis som hon hade sagt, emot lite i början, kanske beroende på att det var lite torrt, eventuellt också på att den var större än jag först hade trott, men till slut började den följa med ut. Först kom en tjock ”kula”. Den följdes sedan av tre till i minskande storlek och jag uppskattade den införbara längden till närmare tolv centimeter.

När jag hade fått ut hela så gav jag den till Isabelle, tog glidmedelstuben och lade en klick på hennes analöppning, smorde lite runt den och tryckte sedan in ett finger. Hon var definitivt redan väl uppvärmd, för det gled in i henne utan något som helst motstånd, så jag stack in ett till och pullade henne försiktigt. Åsa stönade till. Hade jag gjort henne illa? Jag stannade upp.

– Nej. Fortsätt. Det går fint, stönade hon. Men jag vill hellre ha din kuk, så skynda dig.

Jag drog mig snabbt ur henne, tog en ny klick glidmedel och smorde in mig samtidigt som jag gav tuben till min fru. Först såg hon på mig, sedan på pluggen och böjde sig sedan ner och viskade något till Åsa som bara nickade. Hon såg på mig igen, tog pluggen och glidmedlet, och sprang sedan på lätta fötter ut på toa.

När jag hade smort in mig ordentligt siktade jag in mig mot Åsas anal och tryckte försiktigt. Det var faktiskt inte helt enkelt. Allt glidmedel gjorde att jag gång på gång gled ur läge. Till slut märkte jag att hon, i ren frustration, började pressa sig själv mot mig, ringmuskeln gav efter och jag började sakta glida in i henne, centimeter för centimeter, hela tiden med ett öga på hur hon reagerade, om det gjorde ont.

– Mmmm. Stanna lite, stönade hon. Låt mig.

Så började hon sakta gunga sig själv fram och tillbaka. För var gång trängde jag in lite längre, kände hur mitt ollon passerade den inre ringmuskeln och så gled jag in ända till roten. Åsa lade ner huvudet på sida i sängen, sträckte sina händer bakåt, fann mina och tog tag i dem.

– Sssåååhhh. Knulla mig nu. Knulla min röv.

Jag började sakta röra mig in och ut i henne. Känslan var märklig. Jag hade fått bilden av att det skulle vara så trångt, och det var det ju, men bara i öppningen. Inne i henne var det inte trångt alls. Lite som när man själv runkar upp ett riktigt stånd utan att vidröra ollonet.

Vi hade bara hållit på en liten stund när min fru kom tillbaka från toaletten, brett leende och med rosiga kinder. Jag lade märke till att hennes gång var lite stel så jag anade hur det var fatt. Hon stannade till vid sängkanten med ena handen bakom ryggen.

– Åsa?

– MmmMm.

– Kan du inte rida honom i stället.

– Rida?

– Ja … du vet … ”reverse”.

Åsa svarade inte men drog sig av mig. Min fru såg på mig. Hon hade definitivt en plan.

– Lägg dig ner Patrik.

Jag gjorde som jag blivit tillsagd.

– Bra. Isär med benen.

Jag flyttade mina fötter så långt ut åt sidorna jag kunde.

– Så. Nu är det bara att backa in, Åsa.

Åsa makade sig bakåt, fick in sina underben under mina lår och kom snart i läge. Så tog hon tag om min kuk, reste den upp, siktade in den mot sin stjärt och sjönk sedan ner över mig med ett stön. Så såg hon frågande på Isabelle.

– Men varför?

– Du ska få se.

Hon kröp upp i sängen, satte handen i Åsas bröstkorg.

– Luta dig lite bakåt.

Åsa lutade sig så långt bakåt hon kunde i knästående, och stödde sig med händerna på min bröstkorg, samtidigt som Isabelle plockade fram det hon haft bakom ryggen.

Jag fick en liten skymt av något ceriserött med gulddetaljer. Hennes nya stav? Jag hade gärna sett Åsas ansikte nu, men jag fick nöja mig med att känna hur hon rörde otåligt på höfterna. Så hördes ett svagt brummande och Isabelle försvann neråt. I samma ögonblick fick jag en surrande känsla i min kuk. Staven var inne. Min fru bytte vibrationsmönster och skruvade upp intensiteten. Åsas underliv pulserade och kramade i takt med hennes flämtande andetag.

Så började hon rida mig. Först sakta. Sedan allt fortare. Men ställningen var besvärlig. Hon satte sig mera upprätt över mig och tog över staven från min fru,  som i sin tur kröp runt henne, grenslade mig bakom hennes rygg och sträckte fram armarna om henne. Jag kunde lätt gissa var åtminstone en av hennes händer befann sig. Det märktes om inte annat på Åsa, som nu red mig i ett hetsigt tempo. Ju närmare orgasmen hon kom desto trängre blev hon. Hennes stjärt matade ut mer och mer blod i min kuk, och höll kvar det där, tills det kändes som om jag skulle sprängas.

 

Då kom den första förvaringen. Den där ilande, pirrande känslan som startar i närheten av korsryggen och sedan fortplantar sig ner mellan benen. Jag sträckte fram händerna på var sida om Isabelle, greppade om Åsas höfter för att hålla henne stilla och började stöta mig in i henne. Åsa blev som förbytt och började skrika.

– JAAAA!!! PATRIK!!! KNULLA MIG!!! KNULLA MIN RÖV!!! KOM!!! KOM I MIG!!! AAAAAAAAAHHHHHHHH!!!

Så kom hon. Samtidigt med mig. Hennes kramper var lika våldsamma som mina när orgasmen rev i våra kroppar. Vibrerande. Blixtrande. Förblindande. Länge. Men så klingade den sakta av och Åsa föll bakåt in i min frus armar.

Så satt de. En bra stund. Ingen av oss hade orken att röra sig på flera minuter, men till slut började Åsa försöka ta sig loss. Efter lite trassel kände jag hur jag gled ur henne och såg hur hon reste sig upp. Isabelle var snabbt på fötter och hjälpte henne ut på toaletten och med inte så lite möda tog jag mig själv ur sängen och gjorde dem sällskap.

Under tystnad hjälptes vi åt att tvätta varandra och leksakerna, och snart så låg vi där i sängen igen, nedbäddade under täcket. Med mig i mitten och med en tjej på min vardera axel. Min fru viskade.

– Åsa?

– Mmmhm.

– Kan du lära mig?

– Vad då?

– Att ta den i halsen.

– Visst.

– Visa mig.

– Inte nu.

– Varför inte.

– Patrik måste få vila. Vi kanske kan prova nästa gång.

– Så du menar att vi …

– Så klart vi ska. Er två släpper jag inte nu när jag har hittat er, eller … ni hittade ju mig. Hur som helst ser jag fram emot det. Det kommer bli härligt.

Sedan sa de inget mer, men jag hörde Isabelle dra en suck som nästan vibrerade av lycka.

*****

Morgonen efter vaknade jag av att Isabelle stökade runt i rummet.

– Vad gör du?

– Jag bara fixar lite så att allt är i ordning innan vi åker.

– Okej. Är Åsa kvar?

– Nej. Hon gick för en halvtimme sedan. Hon skulle köra bil hem, så hon ville komma iväg i vettig tid.

– Hmmm. Sa hon något mer.

– Nej. Inget särskilt …

Min fru försökte se oskyldig ut, men hennes kinder var alldeles röda.

– … masa dig ur sängen nu så vi kan äta frukost.

– Visst.

Jag rullade över på sida och satte mig upp, klädde på mig och gick sedan mot dörren. På väg dit såg jag hur en vit sladd gick från vägguttaget och upp under Isabelles kudde.

Vi hade väl suttit på tåget hem i ungefär en timme när det surrade till i Isabelles telefon. Hon tittade på den, log lite snett och svarade. Sedan gjorde hon något mer innan hon stoppade undan den.

– Vem var det, frågade jag.

– Åh. Det var bara Åsa. Hon ville att jag skulle ha en trevligt resa.

– Okej?

Min fru sa inget mer utan lutade sig bara tillbaka, slöt ögonen, lade benen i kors och knep ihop dem med ett långdraget …

– MmmHmmHmmmmmm.

 

*****

 

5

Kommentarer

2 svar till ”Kidn-APP-ad”

 1. Profilbild för Per_fekt
  Per_fekt

  Riktigt bra, en mästare som skriver!

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Per_fekt! Tack!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…