Jane – Mina lustar väcks av färgade män – Nytt besök Del II

Mina lustar väcks av färgade män – Nytt besök Del II

Bakgrund
Ja nu har det gått tre månader sedan min mans företag tog hem sitt stora Nigeriakontrakt och kundkvällen i vårt hem – den kvällen som min man trodde blev ett stort fiasko. Jag är dock av den bestämda uppfattningen att den kvällen var av avgörande betydelse för att min mans företag fick sitt hittills största utlandsuppdrag. Ja du kan läsa mer om den kvällen i ”Mina lustar väcks av en färgad man”. Jag vill ändå här ge dig en bakgrund om vår familj och just den specifika kvällen.

Jag heter Jane – är en 45 årig gift stockholmskvinna. Min familj består av min man Per 48 år och våra två barn Gustav 21 och Fia 17. Gustav bor ihop med sin flickvän medan Fia fortfarande bor hemma. Min mans och mitt förhållande är väl som många andras efter ett långt äktenskap bara ett kompisförhållande. Intresset från min mans sida vad gäller kärlek och sex har falnat, och vi har tyvärr sex ytterst sällan. Han har en chefsposition på ett internationellt konsultföretag och reser väldigt mycket. Ska jag vara ärlig, så är vi väl gifta för barnens skull. Själv jobbar jag som controller på Ericsson. Klart jobbet betyder en hel del för mig – men inte allt. Jag skulle vilja ha det som när vi var unga och nygifta, ja att han höll om mig, tryckte sin kropp mot min och att vi älskade – ibland mjukt försiktigt ibland hett och passionerat – ja stormande.

Förutom jobbet och våra två barn är jag en flitig motionär. Jag går på gym några gånger i veckan och joggar en hel del. Jag är ganska kort 160 centimeter och väger 50 – 51 kilo. Jag har blont riktigt kort hår (skönt när man duschar) och blå ärliga ögon. Eftersom jag joggar mycket är mina ben och armar smala men seniga. Ja jag har en typisk löparkropp med smala höfter, små fasta flickbröst och en liten muskellös rumpa– dock har jag kanske lite för breda axlar (tävlingssimmade ju som ung).

Jag försöker verkligen locka min man. Många kvällar när vi lagt oss och släkt har jag sträckt ut armen mot honom och smekt hans bara bringa, tittat på honom och viskat ”Älskling kan du inte komma och hålla om mig som när vi var unga. Jag längtar så innerligt efter att känna din hud mot min – ja känna dig älska mig som förr”. Alltför ofta kommer det där typiska Persvaret ”Jane inte nu, ser du inte att jag läser en intressant jobbrapport, och i morgon har jag ett jätteviktigt möte på jobbet. Jag måste vara påläst till mötet, vi får ta det där en annan gång om det ska vara nödvändigt”. Ja det där förbannande jobbet är tydligen viktigare än jag, och det är otaliga kvällar, som min hand har tillfredsställt mina kvinnliga lustar.

I smekningen inser jag varför jag vill älska – det är ju ägglossning på gång. Jag låter ytterligare ett finger leka i min slida samtidigt som jag för ner andra handen till min längtande klitta, och smeker runt i lugn takt. Per får absolut inte ana vad jag gör med min trånande kropp. Mina fingrar leker med mina känsliga punkter alltmer intensivt – men ändå tyst. Min kropp spänns under kanske 10 – 15 sekunder för att sedan lugna ner sig. Jag suckar tyst samtidigt som snarkningar hörs från Per. Sån tur att jag kan tillfredsställa mig själv när Per aldrig vill. Jag kryper ihop i fosterställning och för mitt finger till munnen för att smaka på min kärleksnektar innan också jag somnar in – så lycklig som en ensam gift kvinna kan bli. Ja det är många gånger jag smekt mig till njutning.

Första veckan i juli började vår semester, och naturligtvis sitter jag är ensam i lägenheten. Jag tänker på hur mitt liv har blivit. Inte ens har vi gemensam semester längre, eftersom Per var tvungen att jobba. Det är det där förbannade kontraktet i Nigeria som måste ros iland. Varför måste jobbet alltid gå före mig och familjen, och varför ska jag känna mig så ensam? Klart jag funderar över mitt liv som rinner iväg och om tomheten i mitt äktenskap. Visst fantiserar jag om andra män och visst är jag flirtig på personalfester, men det har aldrig gått längre och att bedra Per tills….. Ja tills jag i början av juni mötte 20-årire Peter på Smedsuddsbadet och följde med honom hem. Konstigt att jag inte kände någon ågren för vad jag gjorde mot min man – betyder han så lite för mig. Herre Gud, jag fnissade som en jäkla tonåring och blev förförd – föll pladask. När jag följt med honom hem hade det bara dröjt tio minuter innan vi började knulla. Vad i helvete flög det i mig? Han var ju hård mot mig och älskade så annorlunda – ja snuskigt. Men det var ändå något speciellt med honom. Han brydde sig om mig – till skillnad från Per. Ja han fick mig för första gången på riktigt länge att känna mig som en lockande kvinna. (Du kan läsa mer om Peter i ”Ett sommaräventyr med början på Smedsudden” och ”En mogen kvinnas möte med två bratts”).

Ja på min första semesterdag satt jag och tänkte sådär på mitt liv när telefonen plötsligt ringde Jag såg att det var Peter och svarade. ”Hej …., ja jag är hemma… nej jag har inte gjort något speciellt, jo jag tog en joggingtur på förmiddagen”. Per frågade inget mer om mig, utan berättar bara att han bjudit hem sin kund på middag ikväll. Så säger han att jag får fixa till en god middag, och att jag ska klä upp mig, samt att middagen är jätteviktig för företaget och för honom. Jag tvekade, detta var ju inte riktigt vad jag tänkt mig, men som vanligt gav jag med mig och gav ett OK. Per avslutade samtalet med ett ”Ja, bra Jane, man kan alltid lita på dig”.
Ja, jag var duktig flicka och gjorde som min man sagt eller mer beordrat mig. Fixade en läcker middag och gjorde mig i ordning för att ta emot min man och hans kund. Duschade, sminkade mig och klädde mig läckert – ja lite flickaktigt. I min fantasi tänkte jag att den afrikanske mannen säkert skulle uppskatta om hans värd hade en söt, ung och kanske t.o.m. lite flirtig fru

Så kom min man hem med sin gäst. Jag går ut i hallen för att hälsa välkommen. Där stod en svart man i 35 – 40 årsåldern, säkert nästan två meter lång, vältränad och med världens varmaste leende. Mina ögon kunde inte släppa den lekfulla blicken och på avstånd hörde jag min man säga:
”Ja Sammy välkommen hem till mig och min fru Jane. Låt mig först få bjuda på ett glas whisky som ett avslut på dagens förhandlingar. Jane ta med dig Sammy in i vardagsrummet så kommer jag med drinken”.

Sammy tog min hand, kramade den och sa på utmärkt svenska: ”Oj Jane, jag som trodde du var Pers dotter. Så ungdomlig och vacker du är i din röda klänning. Du kalla mig Sam, det säger alltid min fru och mina vänner”.
Mina läppar sprack upp i ett brett leende när jag mötte Sams blick. Så annorlunda mot vad jag föreställde. Sam var ju öppen och varm och han la märke till mig.
Jag tittade upp mot honom och sa tyst: ”Nej jag är Pers fru. Vi har varit gifta i 20 år och har två underbara barn. Så otroligt bra svenska du talar. Hur har du lärt dig det”?
”Jag var trainee på Ericsson i min ungdom. Ja jag bodde här i Stockholm i tre år – en underbar tid. Så lärorik och så många underbara människor jag träffade. Ja inte bara på Ericsson utan även privat”.
Sams blick spelade forskande över mitt ansikte, ner längs halsen över min uppnosiga byst, min platta mage, mina höfter och lår och ett varmt leende spreds över hans ansikte: ”Så otroligt vacker du är Jane ja som en ung sommarflicka.
Samtidigt kom han nära mig och gav mig en underbar bamsekram. Jag kände hans muskellösa kropp mot min. Den breda bringan, den platta magen, de välbyggda låren och…. det hårda paketet, som tydligt kändes mot min mage. Till min förvåning gjorde han inget för att dölja sitt stånd utan lät det smeka över min mage.

Jag märkte att Sam är mycket underhållande. Han berättade om sin tid som ung i Sverige med en hel del humor men även med anspelning på sex och svenska kvinnors självständighet, som han verkligen uppskattar. Ja vi hade redan funnit varandra när Per kom in med drinkarna. Han försökte så typiskt överföra samtalet på jobb och det kommande kontraktet, men Sam återförde samtalet till sitt favoritämne – svenska kvinnor – och gav mig komplimanger då och då. Ja, det blev Per som kände sig utanför och inte jag. Ja vi satt där och smuttar på drinkarna och hade riktigt trevlig.

När det var dags för middagen gick jag ut i köket för att få vara för mig själv och tänka över situationen. Jag insåg att jag lockas och charmas av Sam, men skulle jag spela med. Ja varför inte, jag hade ju inte så kul i min ensamhet och en oskyldig flirt blir en extra krydda. Per märkte ju ändå inget och om han gjorde det skull han då bry sig. Ja jag bestämde mig för att lockas med av Sams inviter.

När jag serverade lutade jag mig fram så att mina små toppiga flickbröst syntes från Sams vinkel. Ja i smyg drog jag ner klänningen lite så att urringningen gled ner lite över mina mörka vårtgårdar. Varje gång jag kom nära honom såg jag till att låta någon kroppsdel stryka mot honom. Jag låtsades tappa några servetter på mattan och böjde mig för att plocka upp dem. Naturligtvis med min rumpa vänd mot Sam, och jag ville att han skulle ana att jag saknade trosor. Och visst, jag såg hur Sams ögon blänkte av kåthet och lust. Per kände sig utanför, men gjorde sig duktig genom att servera och duka ut och han var lyckligt ovetande till spelet mellan hans ”trogna” hustru och hans nigerianske arbetsgäst

Vi blev alltmer vågade. Jag kände Sams hand smeka mitt lår genom den tunna klänningen. Våra glansiga ögon möttes och jag nickade ett OK. Sams hand smet under min korta kjol, upp längs lårets insida och han pressade två fingrar mellan mina små blygdisar.
Samtidigt viskade han: ”Ja som jag gissade, du har ingen trosa min flicka”.
Fingrarna lekte i min kärleksgrotta samtidigt som hans handflata masserade min kärleksknapp.
”Jag älskar när du säger min flicka. Jag känner mig så ung och uppskattad och du smeker så underbart skönt”, viskade jag till svar.
”Ja du är min lilla nyfikna flicka ikväll, din fitta är trång som en oskuld och dina bröst är som små vackra flickknoppar. Ja ikväll ska du bli min lilla oskuld” fortsatte Sam viskande.
Hans ord tände mig så underbart. Ja han såg mig som en ung oskuld. Stämningen blev inte mindre eggande av att jag hörde min man slamra i köket.

Sam var alert och hörde Per närma sig. Blixtsnabbt drog han bort sin hand och jag rättade hjälpligt till min klänning. Som tur är fattade Per ingenting.
Han var i sin värld och frågade: ”Älskling var har du farinsocker och grädda. Jag ska göra Irish Coffee till oss”?
”Gud det har vi inte hemma, snälla Per spring ner till närbutiken och fixa det”, svarade jag och blinkade samtidigt till Sam.
”Jag skyndar mig” svarade Per och försvann ut utan att protestera.
Ja så fick Sam och jag vår egentid.

Jag vände mig mot matsalsbordet och kände Sam stå tätt bakom mig. Innan jag han säga något slöt han sina händer runt mina bröst.
”Jane, du är så kåt, så våt och du vill så jävla gärna ha min stora svarta kuk nu. Jag vet att ni svenska kvinnor längtar efter svarta tjurkukar”, viskade Sam med en röst som är van att bestämma.
Han tryckte sin kuk mot mina skinkor och flyttade snabbt ner ena handen från mitt vänstra bröst till mitt skrev. Jag ropade till halvkvävt av lust när jag kände hans hand trycka mot mitt kön genom klänningstyget. Jag tog stöd mot bordskanten med händerna och pressade mina skinkor mot hans kuk och roterade med underlivet för att möta handen som trycks mot mitt venusberg.

Plötsligt kände jag Sams hand om min nacke och han tycker mig fram över matbordet. Jag kände bordskivan tryckas mot mina båda bröst samtidigt som Sams andra hand smekte sig ner mellan mina skinkor, masserade anus lite försiktigt och så vidare ner till mitt bultande, våta hål.
”Nu ska du få negerkuk”, sa han och jag förstod att han krånglat fram sin kuk.
Jag kände ollonet mot mina slidväggar och det kändes som att min fitta bara vill skrika ”kom, kom, knulla mig, stöt in den, spruta mig full”, samtidigt som min hjärna försökte vara klok och säga att Per kan komma när som helst.
Men då tryckte Sam in sin kuk med full kraft. Gud vad skönt. Hans tjurkuk var så efterlängtad. Han stötte den hårt och brutalt i mitt hål och jag hörde hur mina safter slaskade. Jag kände att han närmade sig explosionen för hans rörelser blev snabbare och mer bestämda samtidigt som kuken växte ytterligare några millimeter.

Sam tog ett stadigt tag runt mina höfter och drog mig mot sig samtidigt som han ökade farten på sin pumpade knullmaskin. Mina fötter släppte kontakten med golvet och jag hängde som en viljelös docka över bordet och försökte parera tjurkuken så gott det gick. Så tryckte Sam mig hårt mot sitt underliv och det kändes som att kuken skulle slå hål i min livmodersmun och så – äntligen vällde den varma såsen fram.
Då hörde vi en nyckel sättas i låset och Pers röst ”Hej allt väl, jag ska bara fixa lite i köket så kommer jag in med drinkar”.
Vilken tur, det gav oss tid att hjälpligt rätta till våra kläder och sätta oss ”mera neutralt” i soffan.

Middagen övergick till vin och ost och nattdrinkar. Sam var skamlöst trevlig mot Per och jag skämdes lite över vad vi gjort, men i takt med att jag fick mer alkohol i mig så minskade skammen och istället så ökade lusten. Ja jag bjöd ut mig till Sam, och Per varken såg eller fattade vad som pågick. Jag var fruktansvärt skamlös och jag njöt, och av att göra detta i min mans närvaro. Ja det var en revansch för alla de nätter som jag tvingats hjälpa mig själv till njutning. Sam visade tydligt att hans kuk var beredd att fortsätta när som helst.

Efter en stund märkte jag att han hade en plan. Han fyllde hela tiden på Pers glas och övertalade honom att skåla än för det ena än för det andra. När Per drack så hällde Sam ut sin sprit i en krukväxt intill honom. Här satt jag och tittade på hur min mans gäst och affärskollega fyllde min man med sprit för att få honom att somna så att han kunde knulla hans fru – och jag gjorde inget annat än väntade och hoppades att planen ska lyckas, och att jag skulle få knulla den förbjudna kuken igen. Och till slut mumlade Per något osammanhängande och la sig mot kuddarna i soffan och inom två sekunder så snarkade han högt, och det var fritt fram för sams och min fortsatta älskog.

Tror du Sam och jag gick in i sovrummet? Nej, han ville knulla mig framför min sovande man – och som han knullade. Ja han besteg mig som den brunstigaste älgtjur och fyllde mina tre öppningar med sin heta kuksås. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag kom i de mest underbara orgasmer. Sam fick mig att känna mig som en blandning av ung oskuld, lockande kvinna och billig hora – allt på en gång. Att Per befann sig inom en meters avstånd gjorde det hela än mer lockande.

När vi knullat färdigt hjälpte Sam mig in med Per i vårt sovrum. Det såg så komiskt ut när Sam kom inbärande med Per som ett litet barn. Han hjälpte mig klä av min ”älskade” make. När vi fått av Per allt utom kallingarna kunde Sam inte låta bli att dra ner linningen och blotta min makes lilla snopp.
Till min förfäran tog han den i sin stora hand smekte den lätt och viskade till mig: ”Ja nu förstår jag varför det känns som att knulla en oskuld när man knullar dig. Den här lilla pojksnoppen kommer väl knappast förbi dina yttre blygdisar. Men gud jag tror att den lilla snoppen gillar att bli smekt av en manshand. Jag känner ju hur han reser sig”.
Samtidigt hördes en suck från min sovande man.
När vi stoppat om Per lyfte Sam upp mig på sina starka armar och la mig bredvid min sovande make i den breda dubbelsängen, gav mig en het kyss och viskade: ”Jane min flicka du är helt underbar att knulla. Jag kommer att hitta på ett sätt så vi får knulla mer. Det lovar jag dig min flicka”.
Sedan lämnade han oss och jag låg länge och drömde om vad som hänt mellan oss.

Per var väldigt ångerfull nästa morgon, och det var precis ingen tuffing som gick till jobbet. Han var helt övertygad om att kontraktet spolats tack vare gårdagskvällen. Det hjälpte inte alls att jag försökte övertyga min man om att jag tagit hand om Sam, och att han verkligen uppskattat kvällen. Några timmer efter att min man gått till jobbet ringde telefonen.
”Ja det är Jane… Hej Per, vad säger du, fick ni kontraktet, är det signerat ….. Ja, så kul att Sam var så nöjd med kvällen igår. Vad säger du krävde han att jag skulle skrivas in i kontraktet och att jag initialt ska vistas två månader i Lagos. Vad blir min roll”?
Då hörde jag min mans stressade röst ”Snälla Jane du måste fixa det. Det är jätteviktigt för Sam att du får en roll i kontraktet. Jag fattar inte varför, men så är det”.
Jag grattade min man till kontraktet och vi la på. Ett leende spreds över mina läppar. Per fattade inte varför man fick kontraktet och varför jag skulle jobba två månader i Lagos.

Sam är tillbaka!!!!
Nu har det gått tre månader sedan Pers stora kontrakt undertecknades, och han har varit lycklig som ett litet barn. I går kväll berättade han att Sam och hans chef, ministern på transportministeriet, kommit till Stockholm för att diskutera detaljer i kontraktet. Dom bodde förresten i en av företagets lägenheter i centrala Stockholm. Ja dom ville hellre bo där än på hotell, och företaget ställde nu upp med all markservicen. Per berättade vidare att vi var bjudna på en privat fest till lägenheten i kväll. Ja Sam ville bjuda igen som tack för den trevliga kvällen hos oss.

Klockan är runt 10 och jag går hemma i lägenheten nu, och funderar på vad jag ska ha för kläder i kväll. Per vill ju att jag ska ta min tråkiga grå klänning – så typiskt honom. Men jag vet inte… Då ringer telefonen.
”Hej det är Per. Du det har kört ihop sig, jag måste åka till Berlin nu på förmiddagen och kommer inte hem förrän i morgon kväll… Ja jag vet, men det är djävligt viktigt. …. Du, jag har meddelat Sam. Klart han blev besviken, men han ville inte skjuta på bjudningen eftersom ministern åker tillbaka i morgon… Du får greja det Jane, jag måste sticka nu. Hej”.

Ja så typiskt min man, bara lämna över allt till mig. Då ringer min mobil och jag ser att det är ett okänt nummer.
”Hej det är Jane”.
”Hej min lilla flicka, hur är det? Ja det är Sam. Jag hoppas att du kommer till lägenheten på Odengatan ikväll klockan sju. Så tråkigt att din man måste åka till Berlin”, skrattar Sam.
Ja det är Sams trygga röst och kluckande skratt. Har han ett finger med i spelet att min man ska resa till Berlin?
”Jo Per ringde precis och berättade, men är det inte viktigt att ministern får träffa Per”?
”Nej Jane, det är inte för att prata jobb jag bjuder igen. Jag vill träffa dig och jag vill också att min chef ska få lära känna dig. Han undrar så mycket över svenska kvinnor, OK”?
”Jag vet inte Sam, jo jag har saknat dig jättemycket och vill träffa dig, men kanske bara vi två”.
”Jane, du kommer att gilla min chef. Han heter förresten Joe. Det är en underbar man, och jag lovar vi kommer att få en stund för oss själva om du vill det. Du Jane, jag bara undrar en sak”.
”Ja vad då Sam, vad undrar du över”?
”Jo sist när vi knullade i er lägenhet. Du hade inget skydd och var mitt i ägglossningen. Hände det nåt”?
”Nej tyvärr Sam, det blev inget kärleksbarn”.
”Så tråkigt Jane, jag hoppades att du skulle bli gravid. Kanske denna gång”.
”Ja kanske Sam..”
”Det var så fint sist Jane. Du var helt underbar – en blandning mellan blyg oskuld och het mogen kvinna. Jag har saknat dig så mycket”.
”Jag har saknat dig jättemycket också Sam. Du fick mig att känna mig som en …., ja som en attraktiv och eftertraktat kvinna. Det .. det har jag inte känt med Per på jättelänge. Ja jag kommer Sam, och jag vill älska jättemånga gånger med dig”.
”Härligt Jane! Snälla jag vill att du sminkar och klär dig som en ung tonårsflicka, och kom ihåg ingen BH. Du är så söt som ung tjej. Bergis att Joe kommer att gilla det”.
”Ja jag ska försöka Sam. Jag längtar så efter ett träffa dig. Puss älskling”.
”Puss Jane, min lilla knulldocka, som älskar att smaka på min svarta grova kuk”.

Ja så typiskt Sam, så självsäker, han får mig alltid dit han vill, tänker jag när vi lagt på. Han vet att jag blev som tokig i hans stora svarta kuk. Precis som han sa. Men samtidigt får han mig att känna mig uppskattad, och jag njuter ju av att älska med honom. Ja det var helt underbart sist. Så hett, så passionerat och t.o.m. snuskigt hetsande när vi älskade framför min sovande man.

Ja, i kväll ska jag vara Sams unga söta oskuldsflicka tänker jag, när jag går in i Fias (min 17-åriga dotter) rum för att välja kläder. Sån tur att vi nästan har samma storlek – ja hon är något minde över rumpan, men det är nog bara sexigt med en tajt kjol. Jag väljer mellan ett par vita bomullstrosor med små söta nallar på och ett par små tunna svarta strings. Till slut fastnar jag för stringtrosorna, dom är supertunna och snöret kommer att skära in skönt mellan skinkorna. Jag var ju sur på Fia för att hon köpt såna snuskiga trosor, men nu blir dom perfekta. Där har vi den lilla svarta läderkjolen. Den slutar ju bara 15 centimeter under rumpan, och kommer att smita åt perfekt om min rumpa, som är lite mer muskulös än Fias. Ska jag ha stay-ups eller skita i det? Det är nog så att tonårstjejer heller går barbenta än klär upp sig i stay-ups. Ja jag går barbent. BH fick jag inte ha sa Sam. Låt oss se, sen ett tunt tajt linne, som kommer att avslöja mina toppiga små flickbröst. Jag blir en sexig tonårstjej. Jag väljer ett vitt linne som är något för litet och som slutar 10 cm över midjan. Det blir perfekt till min läckra midjelänk i guld. Ja vristlänken måsta jag ta också. Sån tur att Fia är hos mormor i Göteborg, annars skulle flickungen säkert undra varför mamma lånar hennes mest utmanande kläder.

Jag är spänd och tycker att klockan sniglar sig fram. Vid tretiden börjar jag att göra mig i ordning. Äntligen går jag in i duschen, låter det heta vattnet strila ner över min solbrända hud, tvålar in mig länge – brösten, magen, nedåt, ja ner. MMM så gott att låta tvålen leka därnere över blygdbenet, ner längs läpparna, öppnar låren mer och låter tvålen smeka läpparna – först mjukt sen hårdare. Mina läppar som längtar så efter Sams ådriga kuk – ja jag minns hur han betäckte mig framför min snarkande man. Det löddrar alltmer och jag för tvålen mellan läpparna. Den hala tvålen smeker så underbart mmmm. Tar mod till mig för in tvålen mellan läpparna och låter den hala tvålen leka i mig. Gud så hal, så len, ja nästan lika underbar som Sams ådrig lem. Jag kramar tvålen med min slida så att den ploppar fram. För ner handen trycker upp den med fingret igen, och då möter mitt finger min känsliga punkt – ja min kärleksknapp Smeker över smeker runt, smeker den, smeker mjukt, sen alltmer hårt samtidigt som mina slidmuskler kramar tvålen. MMMM så underbart Nuu NUUUU, oooh OOH, JAA NUUU – känner hur min kropp spänns i ett lyckorus, som säkert varar i 30 underbara sekunder. Försöker dämpa mina lyckoskrik. Slappnar av låter tvålen glida ur mig och ploppar ner på golvet.

Jag böjer mig ner plockar upp tvålen och börjar smeka in tvållödder på mina skinkor, smeker omsorgsfullt i dalen mellan dem, retar min mörka ros mmmm. Smekningen väcker åter min ros, som helt återhämta sig från Sams besök. Jag tar rejält med tvållödder på ett par fingrar och låter dessa tränga in i min bakport. Jag kramar med ringmuskeln, slappna av och krama igen. Jag känner hur muskelns smeker mina fingrar. Jane du kan ju tekniken. Sedan tar jag gel längs mina ben, över venusberget och i armhålorna. Sträcker mig efter den rosa rakhyveln och drar vant över gelet. Låter hyveln leka över min kärleksgrotta, och är noga med att mina små blygdläppar är helt lena liksom dalen mellan skinkorna.

Slutligen tar jag duschen smeker min blygd med det strilande vattnet, för in det mellan mina trånga läppar, mmmm så underbart strålarna leker med mina känsliga slidväggar. För sedan munstycket mot min ros, ökar trycket på strålen, öppnar rosen med två fingrar och låter den heta strålen tränga in och fylla min tarm. Ja mina kärlekstunnlar ska vara rena när jag möter Sam. Slutligen låter jag varma duschstrålar strila skönt över min hud skölja bort allt tvållödder från min flickaktiga kropp.

Jag tar det mjuka badlakanet går tillbaka in i sovrummet, och låter det smeka min våta kropp som ett underbart efterspel till leken i duschen. Sminkar mig sedan ungdomligare och mer tufft än normal – body-lotion smeks in i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina mörka vårtgårdar och de uppnosiga hallonen i deras mitt. Ser i spegeln hur min slanka kropp glänser skönt. Slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt röda. Tar därefter ögonskugga, rouge, rött läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen. Ja Sam ska lockas och känna sig välkommen när han möter mina mest intima kroppsdelar.

Jag tar på mig den lilla svarta stringtrosan i supertunt silke, mmm så skönt snöret smiter in mellan skinkorna. Sen ålar jag i den tajta korta skinnkjolen, som slutar strax under naveln. Nästa plagg blir det lilla vita linnet. Ja jag får anstränga mig för att få på det. MMM så tydligt mina små toppiga flickbröst avtecknas genom den tunna bomullen. Ja också vårtorna är väl markerade. Känner som hastigast – gud mina hallon så underbart känsliga. Tar ett par steg fram till spegeln, gud så skönt stringsnöret kittlar i skåran mellan skinkorna. Tar på mig Fias tuffa örhängen liksom min kedja runt midjan och fotlänken båda i 18 karats guld.

Sen böjer jag mig ner och tar på mig min tuffa högklackade sandaletter med härliga små remmar. MMM helt plötsligt blir jag minst 12 centimeter längre. Sist fixar jag till min korta blonda frisyr. Ja det får duga tänker jag när jag fångar mitt ansikte och min figur i den stora spegeln. Jag har fått en tuff flickaktig look, även om man kanske inte kan ta mig för en tonårstjej. Mina 45 år går ju inte att helt trolla bort. Mitt leende spricker upp när jag tänker på min look. Ja Jane, med lite smink och tuffa tonårskläder förvandlades du till en tuff ung tjej, som säkert skulle locka många herrar att öppna plånboken på Malmskillnadsgatan eller på en sexklubb.

Jag ser att jag har mer än en timma kavar innan jag måste gå, så jag sätter mig på balkongen och njuter av kvällssolen, tar ett glas vin och SMS:ar ungarna och Per. Ja jag slappnar av och njuter av stunden, men drömmer också om mötet med Sam och hans kollega Joe. Ska bli underbart att träffa Sam igen, möta hans leende, känna hans starka armar omfamna mig, och känna hans svarta grova snopp öppna mina längtande läppar, tränga in i min kärlekstunnel och låta den vita säden fylla min grotta där mina små ägg kanske väntar. Ja hur är det? Jag räknar på fingrarna och ser att det är knappt två veckor sedan jag hade mens.

Jag sitter där och njuter av vinet i den ljumma förkvällen och drömmer om hur det skulle vara att känna ett litet barn växa i min mage, hur det skulle vara att ta hand om ett barn som medelålders kvinna, hur det skulle vara att vara ensamstående mamma, och hur det skulle vara för ett färgat barn att växa upp i vårt land. När klockan närmar sig 18.30, och efter ett par vinglas till, reser jag mig, tar på mig Fias tuffa skinnjacka, tar min svarta handväska och promenerar mot tunnelbanan vid Thorildsplan där jag tar gröna linjen till Hötorget. Sen promenerar jag den korta biten på Sveavägen fram till Pers företags rymliga lägenhet.

Där välkomnas jag av Sam med en riktig bamsekram och en puss mitt på munnen. Sam presenterar mig också för Joe – en muskellös man på närmare två meter. Joe är lika mörk som Sam men hans hår är grått, och av hans utseende att döma antar jag att han är den äldre av de två. Joe får ett telefonsamtal, ursäktar sig och går åt sidan.

Sam tar mina händer och börjar prata: ”Jane du är helt underbar i den looken – både flickaktig och sexigt utmanande – precis som jag hade hoppats”.
”Sam jag försöker alltid göra det du ber mig om, eller säger att jag ska göra. Jag älskar ditt manliga sätt att bestämma och vill behaga dig både som kvinna och flicka”.
”Härligt Jane, precis vad jag vill höra. Du ska veta att Joe är väldigt nyfiken på svenska flickor och den svenska synden. Ja han frågar jämt om det, och har dragit in mig i några sexaffärer. Jag vill att du ikväll ska vara precis så där blygt flirtig som du var hemma hos er. Ja lite diskret och då och då ”råka visa” dina behag”.
”Sam jag hoppas du bara menar visa…. – det är dig jag älskar och vill älska med. Ja jag skulle inte ha något emot att bära ditt barn i min mage”.
Sam tittar strängt på mig – ja den blicken talar om för mig att nu är det han som bestämmer och säger ”Om vi kommer så långt att Joe vill ligga med dig så ska han få göra det”.
”Ja Sam jag vill alltid göra allt för dig. Jag gillade att vara så där flirtig hemma, speciellt när det uppskattades. Det ska bli spännande att göra det igen. Men knulla din chef det vet jag inte. Vill du verkligen det”?
”Jane, Joe är min bästa vän, och för oss är det inte konstigt att dela med sig av det man tycker om – t.o.m. den kvinna man älskar. Ja, det vill jag! Jane, jag har gjort i ordning ett litet paket åt dig inne i ena gästrummet. Gå nu dit och se vad det är, så väntar Joe och jag här”, avslutar Sam vårt samtal samtidigt som han kramar mig hårt och jag känner den grova manslemmen tryckas mot mitt sköte.

Spänd går jag till gästrummet där ett paket inslaget i rosa papper ligger på sängen. Jag är ivrig som en liten flicka på julafton och river av papperet. Det första jag ser är en svart tunn baby-doll i flortunt linnetyg mmm – så mjuk och vacker. Där ligger också en liten tunn svart BH med bara halv kupa. Ja det är min storlek Hur visste Sam? MMMM exklusiv parfym och väldoftande olja. Sist ligger där två små paket väl inslagna. Vad kan det vara? Jag öppnar först det lilla och hittar ett litet handmålat porslinsägg. Sen öppnar jag det andra paketet. Det innehåller ett större porslinsägg målat i samma rosa färgnyanser och en liten handskriven lapp.

Jag ler för mig själv när jag läser ”Min älskade Jane, jag vill se dig njuta ordentligt i kväll – ja mer än du gjorde förra gången. Det stora ägget vill jag att du ska bära i din kärlekstunnel hela kvällen och det lilla precis innanför din russinport. Lova mig att du följer min instruktion, så ska jag göra det skönt för dig även om jag inte är i din närhet”.

Gud vad menar han med det, tänker jag och stryker med fingret över det större ägget. Jag tar av mig Fias läderkjol och tighta linne liksom de små stringtrosorna, öppnar flaskan med olja – mmmmm det doftar exotiskt Afrika – och börjar omsorgsfullt smörja in min kropp, som efter en stund är skönt glansig. Jag har verkligen sett till att brösten, magen, skinkorna och dalen mellan dem liksom min ”bulle” har fått sin beskärda del. Bäst jag tar olja också på blygdisarna och så långt in i kärlekstunneln, som jag kan nå. Jag minns så väl smärtan när Sam förra gången prövade min bakdörr. Det är bäst att också den porten är väl förberedd! Först sticker jag in ett inoljat finger utan besvär, så nästa – aj bäst att ta det mer försiktigt. Långsamt låter jag min ringmuskel bekanta sig med också det andra fingret. Kan jag få in tre fingrar? Jag tar mer olja nu på hela handen för samman de tre fingrarna och pressar på. Det spänner rejält i min ringmuskel, men jag kämpar mot smärtan och lyckas pressa in de tre fingrarna. Efter ett tappert försök inser jag att ett fjärde finger klarar min bakdörr inte.

Jag följer sen instruktionen på lappen och för in det lilla ägget i min russsinport, som sen sluts prydligt kring det. Det större ägget för jag mellan mina inoljade blygdisar och upp genom min kärlekstunnel. Med hjälp av handen lyckas jag föra det så långt in att det stöter mot min livmodersmun, där jag vet att mina egna små ägg just i dessa dagar tittar fram. Mmmm mina kära ägg, nu får ni hålla sams. Porslinsäggen får absolut inte glida ut, så nu gäller det för mig att hela tiden knipa. Därefter tar jag på mig min lilla stringtrosa och den läckra mini-BH:n. Sist smeker jag på mig min nästan genomskinliga baby-doll och mina högklackade skor med sexiga remmar som gör mina vrister så förföriskt sexiga.
Jag granskar min kropp och klädsel i den stora väggspegeln och tänker för mig själv: ”Om inte mina killar tänder på detta så måste dom vara gay. Nu gäller det också för mig att vara flirtigt utmanande så Joe får ett fint första intryck av en syndigt lockande svensk kvinna – ja en gift kvinna och mor ute på äventyr.

På min väg in till vardagsrummet passerar jag köket, där jag plockar fram en flaska champagne och tre glas. Sen går jag in till killarna i vardagsrummet där belysningen är dämpad, stilla musik kommer från högtalaren och en brasa sprakar hemtrevligt i den öppna spisen. Till min förvåning sitter bara Joe där, och han ler verkligen uppskattande.
”Woov vilken kvinna, gud så vacker, så sexig du är” säger han samtidigt som han lägger sin stora svarta hand på min bara höft.
Jag ger honom en flirtig blick och viskar ”Jag gissar att du var med Sam när ni valde mina kläder. Ja jag gillar dom verkligen, och oljan var ju helt underbar. Känn hur gott ja doftar. Men var är Sam”.
”Det är OK, Sam gick in i sovrummet för att ringa ett samtal till Nigeria bara. Han har berättat mycket om dig, men aldrig att du var så här otroligt sexig. Mmmm så skönt din lilla trosa smiter in vid dina blygdläppar. Snälla vänd dig, så jag får titta hur stringsnöret göms av dina muskulösa skinkor. Du vet vi afrikanska män älskar rumpor”. Samtidigt känner jag hans hand smeka insidan av mitt lår upp mot den lilla troskanten.

Jag vänder mig lydigt om, ställer mig med benen aningen isär och svankar lite fräckt inbjudande. Snabbt är den svarta handen där mellan mina lår igen och smeker upp över min högra skinka. Handen greppar hårdare som för att känna på köttets kvalitet. Var det så här våra män betedde sig på slavmarknaderna, när man valde kökspiga? Samtidigt som jag inspekteras av Joe känner jag en ovanlig kittling i min mage. Ja det är något som rör sig därinne. Nej det är inte magen det är längre ner, och nu känns det tydligare. Det…, det är nånstans inne i mitt underliv, och nu börjar det kittla längre bak också fast inte lika tydligt.
”Hur är det Jane, du ser så undrande ut, är det något fel” säger Joe med ett leende på läpparna?
”Nej, Joe det är bra, det bara känns så konstigt skönt i mig. Det är något i min kropp som kittlar, ooh gud vad ska jag göra. Det känns nästan som man älskar, ooh nu nuuu kommer det meer”.
”Jane du är så otroligt vacker och din blick är så het, dansa för mig så, släpp loss den sexiga kvinnan i dig. Låt oss båda njuta”.

Jag möter Joes bestämda blick, så likt Sams när hans blick blir min lag. Jag tar ett steg bakåt, så jag står en och en halv meter från Joe. Men ändå tvekar jag. Jag vill ju vara Sams flicka. Men samtidigt sa Sam att ”Joe och jag är bröder vi delar på allt – ja t.o.m. kvinnor, och jag vill att du ska göra Joe lycklig. Visa honom vad svenska synden är”. Då känner jag hur skönt det börjar vibrera i mitt underliv. Jag måste göra något, och börjar följa musikens rytm i en sensuell dans där i skenet från brasan leker över min kropp. Mina händer vandrar över min bara midja, ner över min lilla trosa, mot lårens insider och sen upp över det glansiga tunna tygstycket som döljer min blygd. Min lockande blick möter Joes mörka ögon och jag formar mina läppar till en kyss. Jag för mina händer bakom min rygg, öppnar hyskorna i min lilla BH, och låter den falla till golvet. Mina små händer försöker nu hjälpligt täcka mina toppiga ungflickbröst medan jag dansar fram mot Joe och ger honom en lätt puss på munnen.

Samtidigt som jag smeker min platta mage går jag vigt ner på den mjuka mattan framför den öppna brasan. Min kropp är underbart het av de sköna vibrationerna i mina intima portar. Kan det vara porslinsäggen som gör mig så underbart kåt? Mina kåtglansiga ögon möter Joes, där jag ligger som en längtande haremsdam nästan helt naken framför hans fötter. Mina ungdomliga bröst är nu helt blottade och bröstvårtorna är som styva små hallon. Brösten är inte överdrivet stora, men kanske ändå lite mer som kvinnobröst, än som nyknoppade flickbröst. De uppnosiga tuttarna står ut från bröstkorgen och visar ingen tendens att hänga på många år framåt.

Sensuellt långsamt vandrar mina händer ner från de små hallonen, över magen ner till troslinningen. Jag vrider mig som en orm av njutningen, som vibrationerna skapar i mitt sköte. Mina händer greppar troslinningen, jag lyfter min underkropp mot Joe, och långsamt smeker jag av mig den lilla svarta stringtrosan. Den vilar nu på min skoklädda fot, som jag lyfter upp längs insidan av Joes ena lår. Han tar trosan, som är hans haremskvinnas gåva till sin herre, och för den till sin mun för att kyssa den.

Jag lutar mig sig snett bakåt på min högra sida, vilar mig med höger armbåge mot den mjuka mattan på parkettgolvet, nedanför Joe. Mitt högra ben ligger på sidan på golvet och uppdraget med låret över min högerhand och en bit upp på underarmen, som är sträckt framåt. Jag reser sedan upp det vänstra benet rakt upp i luften och håller stödjande om det med vänster hand i knävecket. Kroppsställningen blottar fullständigt mitt sköte, som är rakt i Joes synfält och mindre än 1 meter framför och nedanför hans kåta ögon. Han tittar på mina barnsligt små blygdläppar och min lilla inklämda klitta, som nyfiket tittade fram. Allt är nu helt synligt, in i minsta detalj för företagets afrikanska gäst – min makes stora kund. Ja detta gör jag för min man och hans företag.

Förutom den flortunna baby-dollen och mina högklackade sandaler med små remmar ligger jag där helt naken framför Joe. Jag känner hur hans blick fastnar vid min fitta mellan de totalt särade benen. Efter alla kvällar där jag tillfredsställt mig själv vet jag att den är så mjuk, så len och så oskyldig lockande. Att jag är slätrakad i hela skrevet och har en tuff pojkflicksfrisyr gör att jag ser betydligt yngre ut än mina 45 år. Ja många tar mig för Fias syster och inte för hennes mor. Jag tittar rakt in i Joes ögon från min utlämnade och blottade ställning, därnere på golvet framför honom. Min blick är mycket ödmjukt och lätt inställsam, och jag erkänner med min vädjande blick Joes övertag över mig till 100 %.

Ja min ödmjuka blick framkallar säkert en känsla av ren och skär MAKT hos min härskare. Jag är helt i hans grepp och snart ska han leka med min ljuvliga, nakna och trånande kropp. Snart ska jag få visa vad jag kan göra för att framkalla njutningar hos denna svarta tjur, Kommer han att hetsa mig till att tänja på alla gränser? Jag är också Joes slavinna,
”Var så god min herre! Ta emot denna nakna flickkropp. Gör vad du vill med mig, forma mig ta mig till nya höjder. Jag kommer att lyda dig i allt. Blint och direkt kommer jag att lyda, och jag ser verkligen fram emot att bli en riktig duktig och lydig slavinna”.
Jag lägger aldrig märke till att Sam står i dörröppning och ler Han fingrar på en svart mojäng i sin hand. Men i hela min kropp sprids de sköna vibbarna i min kärlekstunnel och min bajstunnel. Gud jag blir galen, jag måste få knulla skriker min trånande kropp.
Då hör jag Joes bestämda röst ”Gå ner på knä du syndiga svenska flicka och sug mig”!

Lydigt går jag ner på knä. Joe tar ett steg emot mig. Han håller sin kuk i handen. En underbar kuk, tjock, rak, ådrig och nånstans runt 30 centimeter skulle jag gissa från där jag sitter. Han runkar framför mina läppar, och jag ser hur kuken växer till sig ännu mer. Hans blick möter mig och han beordrar mig att ta den i munnen och suga honom. Som jag har längtat efter att få suga denna svarta kuk och smeka den med min tunga. Jag sluter handen om skaftet och runkar sakta, känner, njuter av känslan av det hårda, varma i min hand. Lutar mig framåt och kysser det blålila ollonet mjukt. Drar med tungan sakta över och känner den salta smaken av försatsen. Låter kuken glida in i min mun, långsamt, masserar undersidan på ollonet med tungan samtidigt som jag fortsätter att runka honom. Ser honom i ögonen samtidigt som han juckar in och ut i min mun. Hör hur han stönar, ser hur hans blick har fått den där sköna glansen man får när man är riktigt kåt, och jag kan gissa att det syns likaväl på mig hur mycket jag njuter av det här. Känslan av att få tjäna, att få nån annan att njuta, kåtar upp mig nåt oerhört. Jag kupar min andra hand om hans pung och låter den vila i min hand, kramar lätt.

Joe tar tag i mitt huvud och trycker kuken långt in i min mun innan han drar ut den. Han tittar på mig och säger:
”Säg det Jane, be mig knulla din lilla flickmun”.
”Snälla, knulla min kåta lilla mun Joe. Kör in din sköna kuk långt ner i min trånga hals”.
Jag hör hur han stönar högt och han trycker in kuken långt in, förbi mitt gomsegel och ner i min trånga strupe. Jag låter mina mjuka läppar krama om skaftet och känner hur han munknullar mig med handen mot mitt bakhuvud, tills jag känner hur greppet mot mitt huvud hårdnar, och han knullar min strupslida. Jag kämpar för att få luft och det svartnar för mina ögon. Som om min svarte härskare känner att jag är på väg bort, drar han ut sin kuk, så jag flämtande kan andas. Efter några andetag nickar jag ett OK, gapar och känner tjurkuken tvingas ner i min hals igen. Ja jag vill ha mer kuk. Den starka handen greppar mitt bakhuvud. Jag känner ollonet svälla och rycka i min trånga strupe. Den varma vita såsen börjar forsa ner i min hals. I mitt omtöcknade tillstånd försöker jag svälja, men det är för mycket, och den vita såsen sipprar ut genom min mungipa. Det svartnar för mig igen och jag sjunker ihop på den mjuka mattan.

Jag känner hur starka armar bär in mig i sovrummet, och hur jag placeras på den breda dubbelsängen. Långsamt börjar jag vakna upp i den dämpade belysningen och den dova musiken. På avstånd hör jag Sam och Joes röster, men jag kan inte höra vad de pratar om. Då öppnas dörren till sovrummet och min reslige Sam stegar helt naken in i rummet.
”MMMM så jag har längtat efter dig älskling” viskar jag. ”Jag är så kåt. Jag vill känna din stora tjurkuk tränga upp i mig, känna ditt ollon stöta hårt mot min livmodersmun, känna dina spermier skölja in i min livmoder och förenas med mina längtande små ägg. Ja älskling jag vill att ditt – nej vårt barn – ska växa i min mage. Jag längtar så efter att återigen få bära ett litet barn i min kropp”. Ja så tigger jag Sam om att betäcka mig och låta mig föda hans kärleksbarn.

Sam kryper äntligen ner i sängen hos mig. Min hand hittar snabbt hans hårda och ådriga tjurkuk.
”Jag vill ha dig i mig älskling”, stönar jag och drar i huden med långsamma mjuka tag.
”Jag vill slicka dig, viskar Sam och kysser min hals och vidare ner över mina små bröst med de hårda knopparna. Han suger, slickar och biter i dem medan hans fingrar vandrar ner över min bulle och ner till min hala, varma, våta, längtande springa.
”Sköööööönt”, suckar jag, när fingrarna masserar min känsliga klitta.
Sam vänder sig så att hans svarta kuk hamnar vid mitt ansikte och hans mun och händer vid min savande fitta. Hans fingrar gräver i mina båda öppningar och jag känner hur han lirkar ut mina porslinsägg.

Han ler mot mig och viskar, ”Nu behöver du inte äggen längre. Stora svarta kukar kommer att göra dig så lycklig i natt. Var det inte skönt med äggen”?
”Gud Sam dom kittlade så skönt i mitt underliv – ja nästan som att knulla”.
”Ja jag vet, jag hade en fjärrkontroll, som ökade och minskade vibrationerna. Ja jag kunde styra din kåthet”.
”Oooh älskling, var det du som gjorde det så skönt för mig, min kåta bock. Nu fattar jag vad du menade med att jag skulle ha det skönt också är du inte fanns hos mig”, skrattar jag.
Sams tunga slickar sig nu in mellan mina blygdläppar och hittar den känsliga knoppen.
”Åhhhgnn” … stönar jag medan jag runkar hans kuk med alltmer bestämda tag.
Så vänder jag mig och slickar ollonet och han tar sin ena hand runt min nacke och trycker bestämt in monsterkuken i min mun.
”Gmmmh … skööönt…vill …. suuga ..gmm”, mumlar jag när jag för ett ögonblick och släpper hans stånd för att hämta andan.

Sam känner säkert hur kåt jag är, för han börjar berätta om vad som kan komma att hända mig när okända svarta män knullar mina hål – och han kallar en av de okända för Joe.
”Säg att du längtar efter Joes kuk, mumlar han medan hans fingrar smeker min känsliga clitta. ”Du har längtat efter den hela kvällen. Visst gör han dig kåt”, fortsätter Sam.
Jag är så upphetsad och för att hetsa Sam att smeka mig ännu skönare hänger jag på ”Ja, jag vill ha Joes kuk i min … fitta”, stönar jag. ”Han ska spruta mig full med sperma. Varm kladdig kuksås som droppar från min fitta”.
”Vi kanske ska hämta honom”, viskar Sam och låter långsamt två fingrar glida in i mitt längtande hål medan hans andra hand masserar mina små toppiga flickbröst.
”Åhhggn… sköööönt … du är galen … såååå…kååååt”, gnyr jag under Sams behandling.
”Längtar du efter kuk. Någon okänd, ny, förbjuden, hård och stor svart kuk som knullar din fitta min lilla kåta flicka”, morrar Sam och pressar in ett tredje finger mellan mina kåthala fittväggar.
”Aaaajjj …jhaaa…en bamsekuk”, jämrar jag och roterar med underlivet för att pressa in hans fingrar till botten av den plaskvåta grottan.

Plötsligt bryter en annan basröst in. Det är Joes: ”Här ligger vår kåta lilla docka och bjuder ut sig. Ja vill du smaka på två negerkukar”!
Oförberedd som jag är försöker jag skyla min kropp med sängtäcket. Men Sam hade naturligtvis sett till att vårt täcke hamnat på golvet långt bort. Så försöker jag klämma ihop mina skrevande lår för att visa att jag är en blyg dygdig flicka. Men det går inte för att Sam hade placerat sig där. Så jag ligger helt naken och blottad med särade ben och Sams salivglansiga kuk, som jag nyss haft i munnen, i min hand. Ja min pånyttfödda blygsel lockade mina svarta tjurar ännu mer. Hur jag än trycker på får jag inte ihop låren, och Sam har fortfarande sina fingrar inne i mig samtidigt som hans tumme mjukt och förföriskt masserar min känsligaste punkt.

Jag brottas med motstridiga känslor. Jag är så kåt att jag är nära att explodera, samtidigt är situationen tabu. Att ligga uppfläkt med fingrar i fittan inför en främmande man – ja en man som jag knappt känner. Tänk om det hade varit min dotter. Hur skulle jag då ha reagerat?
”Sam…..snälla…släääpp” …, stönar jag samtidigt som jag känner hur min fitta börjar dra ihop sig i sköna orgasmkramper.
Joe står kvar bredvid sängen och iakttar oss med ett leende på läpparna. Hans kuk står rakt upp alldeles framför ögonen på mig – och naturligtvis kan jag inte slita blicken från det svarta monstret. Jag känner ju hur mitt motstånd bara hetsar mina tjurar mer och mer. Ja dom lockas av mitt motstånd.
”Satan vad sexig vår lilla kåta flicka är”, säger Joe och stirrar oblygt och öppet ner på mina flicktuttar och ner över magen och vidare till de skrevande låren och Sams grova fingrar i min fitta.

Jag ormar mig för att komma undan blickarna, samtidigt som de nog börjar skönja en förändring i mitt ansiktsuttryck. De kan säkert ana njutningen hos mig, njutningen av att vara helt utlämnad, och att visa upp mig för den stenkåta Joe börjar ta över känslan av att vara obekväm. Dessutom gör Sams massage av min fitta verkan – jag blir absolut inte mindre kåt av tre fingrar i fittan och hans tummes mjuka roterande över min klitta.
Joe lutar sig fram och smeker mina små sockertoppar. Jag lyckas allt sämre spela min roll som dygdig svensk flicka.
Mina protester blir allt svagare ”Si … det … går .. inte … får ..inte”, stönar jag fram och försöker peta bort Joes hungriga händer.
Jag känner en kraftig smärta på min skinka när Sams hand träffar den, och jag hör hans bestämda röst ”Vi vet att du vill knulla, du är så kåt och vi kommer att knulla dig. Ja i natt ska du få känna på två riktiga negerkukar. Jag vet att svenska fruar och mödrar drömmer om stora svarta monsterkukar”.
Jag blundar och sjunker ner mot kudden och njuter av mina hingstars gemensamma uppvaktningar av brösten, magen och fittan – ja av hela min trånande kropp. Nu är jag verkligen i centrum och kan bara ta emot.

Joe tar min hand och drar den till sin hårda och ådriga stång. Jag håller lamt emot men motståndet är alltför kraftlöst. Handen når målet och fingertopparna snuddar kukskaftet. Han drar min arm fram och tillbaka så att fingertopparna smeker honom från roten till ollonet. Så trycker han handen närmare, trycker kuken mot handflatan och hjälper mig att greppa runt staken.
”Du har ju redan känt den och längtar efter den”, viskar han övertygande.
Sam spelar förvånad. ”Va …? Har … du”?
”Hmm .. men ..neeeeeeeeeeej …eller…ja … men … i vardags” …. Jag försöker spela totalt förvirrad nu.

Full av kättja och lust – en fantasi som plötsligt blivit verklighet – och så avslöjad på bar gärning att ha sugit Joes kuk i smyg. Samma kuk som jag nu håller i min hand framför ögonen på min älskare, som jag absolut inte vill bedra. Jag känner hur jag gått i fällan som Joe och Sam omsorgsfullt riggat. Utan att förstå, är jag ett offer för deras manipulationer. Nu har de mig där vi ville – kåt och helt snurrig över var mina gränser egentligen går.
”Det är bättre du leker med Joes kuk när jag ser vad du gör, än att det händer i smyg. Då är du inte otrogen”, säger Sam tröstande.
Nu lutar sig Joe över mig och smeker mig lätt över magen. Han låter fingrarna bara snudda vid min hud där de gör cirklar runt naveln och så vidare över bullen och ner till den våta, mjuka springan. Han petar undan Sams tumme och pillar isär blygdläpparna och tar över massagen av min clitoris.
”Jag vill ha dig …. vill trycka in min tjocka kuk i din varma trånga oskuldsfitta och spruta dig full”, viskar Joe i mitt öra.
Nu finns inte mycket motstånd kvar i min varma, svettiga kropp, och min omtöcknade hjärna bakom de halvslutna ögonlocken skickar inte längre några varnande signaler till mig – fantasi och verklighet är ett och gränserna och alla tabun har suddats ut.

Min hand runkar Joes spjut, som om den hade kopplats loss från resten av min kropp och vilja. Mitt underliv lyfts och sänks i långsamma vågrörelser som följer Joes smekningar mellan mina ben. Ljudliga suckar och stönande trängde ut genom mina sammanbitna läppar. Mina små sockertoppar till bröst lyfts upp och ner av den tunga andhämtningen och ibland spänner jag magen och hela kroppen när njutningen blir alltför stark.
Joe tar tag med handen bakom min nacke, och drar huvudet närmare sitt stånd. Jag tittar ängsligt och förvirrat åt Sams håll som för att söka stöd … för att söka min älskares tillåtelse. Sam tittar tillbaka och ler varmt mot mig och ger mig en uppmuntrande nick … ja jag har min älskares tillåtelse.

Då byts min ängslan i ögonen mot en inåtvänd, kåt, simmig blick och kättja samtidigt som jag fuktar läpparna med min tunga, innan jag gapande flyttar mig närmare det av försats blanka blå ollonet, som väntar på att omslutas av min varma lilla mun. Min tunga cirklar runt ollonet och runt ollonets krans. Vidare runt till strängen bakom kukhuvudet och ner längs hela ståndet till roten och upp igen. Jag viker fram huvudet, gapar så stort jag kan, och slukar med nästan djurisk iver hela kuken och suger den vild av lust så att det slaskar och slurpar högt från munnen. Tungan slickar och ormar runt ollonet, och kuken roterar inne i min gom. Saliven rinner längs hakan och jag jämrar mig högljutt av förtjusning över att återigen få ta den stenhårda kuken i sin fulla längd i min mun. I ögonvrån ser jag hur Sam njuter skamlöst av att titta på. Då och då låter jag den svarta hingstkuken slinka ur munnen och runkar den sakta medan mina simmiga ögon noga betraktar det salivblanka ollonet. Jag smeker pungen och runt kukroten, innan jag på nytt sluter ögonen och särar på mina små flickläppar och låter ollonet sjunka in mellan dem.

”Jag ska köra in kuken in i din våta trånga oskuldsfitta flicka lilla”, stönar Joe ovanför mitt huvud.
Att han kallar mig flicka och oskuld bara hetsar mig ännu mer i mina försök att spela en kåt och nyfiken tonårsflicka. För att Joe ska komma åt, makar Sam på sig och lämnar sin plats mellan mina vidöppna lår. Jag sjunker ner mot madrassen och söker med händerna efter den väldiga staken, som just lämnat min mun och nu tar plats mellan mina lår. Jag får snart grepp om den och styr den mot mina små blygdläppar min längtande kärlekstunnel. Kuken glider upp och ner längs de hala blygdläpparna, som om den ville nosa lite på de varma, hala läpparna. Jag försöker desperat fånga och pressa in den i mig, och jag gnyr klagande om att jag måste få känna den svarta monsterkuken i min trånga fitta. Men Joe njuter av att retas och låter den stanna till just utanför öppningen och glida upp och ner på de våta hudvecken. Han trycker den mot klittan och gnuggar lite försiktigt fram och tillbaka över den känsliga knoppen. Det framkallar konvulsioner i min trånande kropp och nu skriker jag högt ”Snälla kom in i mig knulla mig, ja knulla mig hårt och skoningslöst”.

Jag måste få känna denna väldiga kuk i mig. Ja äggen i min livmoder längtar så innerligt efter att få förenas med svarta små spermier Ja knulla mig hårt. För att få slut på Joes psykiska misshandel av min längtande kropp saxar jag med benen runt hans rumpa och pressar in kuken i min grotta med ett hårt tryck med benen samtidigt som jag spänner alla muskler och går upp i brygga: ”Ahhh … knulla  …. skööööönt … åh .. åh… håååårt”!
Jag gungar och vaggar med hela kroppen så att det knakar i sängen. Jag jämrar mig och stönar om vartannat när jag inte skriker rakt ut. Det klatschar när svart hud slår mot vit. Det slaskar av fittsaften när fitta och kuk möts. Min svettiga, muskellösa kropp glänser i lampskenet.
”Skönt … att … knulla …ny … främmande …. kuk …. eller …hur … skönt … med ….riktig …trekant … lilla …kåtslyna…”, stöter Joe fram samma takt som hans underliv gungar in mellan mina särade ben och kör in den hårda staken brutalt i mitt trånga hål.
Jag stönar bara jakande och gnider mig med handen mellan benen för att öka njutningen. Den andra handen sträcker jag ut och greppade runt min älskade Sams svarta kuk.
”Vill… suga… en …i … fittan … en … i …mun ….. nen…kom .. åhhmmm … nu”.
Jag får knappt fram orden och har svårt att fästa blicken. Sam har inga svårigheter att hitta fram till min mun med sin kuk. Jag kastar mig hungrigt över lemmen med samma djuriska iver som jag tidigare sugit Joe. Men de båda kukarna i mina båda hål ökar extasen och med ett ilsket morrande, som får Sams stake att vibrera i min mun, dras min kropp ihop i spasmiska konvulsioner när orgasmen sköljer genom mig.

Det rycker och sliter i mig och Sam måste hålla fast mitt huvud i ett stadigt grepp för att jag inte skulle tappa hans kuk.
”Ågnnnhuu …gnmm…” , hörs Joe stöna när han tömmer sin sats i min lilla fitta – fittan som bara var avsedd för min älskade Sams kuk. Det rycker i hans kropp när han dunkar underkroppen hårt mot min livmodersmun för att klämma ur de sista dropparna. Ändå lyckas han spara några droppar, som han kan spruta ut på mina små flickbröst.
Synen av den gråvita kuksåsen på mina tuttar blir för mycket för Sam, och jag känner hur han snabbt når sin höjdpunkt och sprutar hela sin kladdiga laddning i min mun.
Jag försöker förgäves dra undan mitt huvud, men hålls fast i Sams grepp, så allt jag kan göra är att svälja all den varma saften.
”Gurgrll … mmmgmmm …grgl ….slrlrlll”, låter det från min mun när jag försöker svälja sperma och andas på samma gång.
Satsen är så stor att allt inte får plats i munnen utan en del rinner ut i mungiporna och ner längs min haka. Jag sväljer villigt och suckar lustfyllt – ja jag älskar smaken av Sams sperma. Sam pressar ut de sista resterna och jag slickar omsorgsfullt rent hans långsamt krympande stake.

Utmattade sjunker vi ihop i sängen alla tre. Det enda som hörs är våra andetag. Jag blundar, skäms jag för vad jag nyss varit med om och vågar jag inte möta mina hingstars blickar – eller njuter jag bara?
”Det .. här var mitt livs skönaste knull”, suckar Joe.
I ögonvrån ser jag att Sam reser sig på ena armbågen och blickar ut över våra kroppar. Det måste vara fantastiskt att se min nakna kropp ligga uppfläkt så hämningslöst, att se hans bästa vän Joe ligga naken intill mig, och hans ena hand på mitt bröst. Jag för ner handen till mitt sköte och känner hur den svarta såsen rinner ut ur min fullmatade grotta.

Då känner jag hur Joe greppar mina höfter lyfter upp mig så jag står där i sängen som en löptik. Han smeker mina svettblanka skinkor reser sig upp på knä och ställer sig bakom mig. Är min hingst redo att bestiga sitt sto igen och är jag redo…? Ja där står jag mitt i sängen på alla fyra och svankar. Bakom mig känner jag hur Joes hårda spjut börjar tränga upp mellan mina spermakladdiga blygdisar. Jag svankar mer och ormar med underkroppen och mina små bröst smeks av kudden under mig. Jag pressar huvudet i kudden och därifrån stöter jag ut kvävda lustljud. Med ett stadigt tag med båda händerna om mina höfter drar Joe mig fram och tillbaka över sitt grova, ådriga skaft. Ljudet av våra kroppar som slår emot varandra ökar i takt med upphetsningen. Att stå där på knäna med rumpan i vädrat möta Sams kåta blick medan en annans man kuk glider ut och in i min glatta fitta är för mig otroligt upphetsande. Mina små känsliga bröstvårtor som gnids mot lakanet och hela min kropp, som vaggar fram och tillbaka över kukskaftet, som glänser blankt av fittsafterna. Jag är helt i Sams, Joes och min egen kättjas våld nu. Nu finns inga gränser längre.
”Åhhmm .. åggmmm .. uh, kuuuuhuuuk … skööööööön ..” stönar jag inåtvänt.

Jag känner hur Joe motvilligt drar ut sin ådriga kuk ur min varma grotta och flyttar på sig. Bara en tiondels sekund senare känner jag hur min älskade Sam lägger sina händer på mina höfter och med kraft pressar in sin kuk i botten. Så skönt att bli knullad av min älskling. Han lutar sig över mig och fångar upp mina tuttars små känsliga hallon och knådar dem hårt mellan sina fingrar medan hans nästan 30 cm. långa kuk roterar inne i mig, och varje gång lyckas träffa min känsliga livmodersmun. Efter en stund byter mina avelshingstar plats igen. Ja, jag njuter verkligen av att känna mig som två kåta svarta hingstars parningssto. Min upphetsning bara ökar, och jag stönar högre och högre och gungar och vaggar i en allt snabbare takt. Jag låter mig villigt utnyttjas av min makes affärsbekanta och ställer min fitta till förfogande för dem att använda som de vill. Ja, att bedra min make efter ett långt och numera nästan kärleksfritt äktenskap bara eggar min kättja ännu mer.

Jag känner hur starka armar tippar mig så jag blir liggande på sidan samtidigt som Sam rider mig bakifrån. Joe lägger sig i en 69 och började slicka min känsliga klitta bara någon centimeter från Joes hårda lem, som glider ut och ni i min välsmorda öppning Jag fattar snabbt och tar Joes av könsafter kladdiga kuk i min mun. Och så ligger vi där, tre kroppar som blir en enda, förbundna av våra kön, armar, munnar och hud. Sams händer masserar mina små bröst och jag svarar med att trycka min bak mot honom för att trycka in hans kuk ännu längre. Kanske finns där ännu ägg som inte hittat en partner att förena sig med? Samtidigt smeker mina läppar mjukt Joes grova kuk, som glider ut och in i min mun. Ja min tunga slickar och ormar sig runt skaftet och ollonet. Saliven rinner längs min mungipa och ner över hakan. Jag känner mig som en blandning mellan nymf, hora och villig löptik. Jag som är van att med min hand tillfredsställa min längtan, efter att min man avböjt mina sexuella inviter med orden ”älskling inte nu, jag har en viktig rapport att läsa”.

Vi rör oss som en enda massa i samma takt, och det luktar kön och svett. Våra djuriska brunstljud förenas i en enda symfoni av stön och jämmer. Jag pressar Joes huvud hårdare mot min fitta och min heta kropp böljar fortare och fortare och mina stön, som dämpas av att munnen är full av Joes hårda lem, blir allt intensivare. Så plötsligt rycker jag till i våldsamma kramper och ett morrande läte tränger ut mellan mina läppar och kuken. Joe drar sig ur min mun och vänder på sig så att han hamnar ansikte mot ansikte med mig. Först fattar jag inte utan är helt borta i orgasmens sköna efterdyningar. Så känner jag hur Joe pressar in sin stenhårda och salivglansiga stake i samma hål som Sam redan ockuperat. Ohh GUD han vill dubbelknulla min fitta.

Jag gnyr i en blandning av smärta och lust när slidväggarna spänns ut av att ännu en tjurkuk trycker sig in i mitt paradis. Min fitta är så våt och väggarna så hala och glatta att det inte var några större svårigheter att få de stora negerkukarna att samsas i min slida. Gud att min fitta klarar dessa enorma hingstkukar. Vilken känsla, två villiga monsterkukar i samma hål. De anpassar takten till varandra och knullar mig långsamt och mjukt. Nymfen i mig finner sig villigt i behandlingen och ligger avslappnad med slutna ögon och bara njuter av mina älskares uppvaktning av mitt allra heligaste hål. Det här är säkert en helt ny och oväntad upplevelse för oss alla tre.
”Så … sköööönt … kukarna .. så. ..stor..a…fyller …min. ..gmmm”, suckar jag och låter mig vaggas i takt med tjurars knullrörelser.

Jag känner hur Joe stelnar till och trycker sin tunga långt ner i halsen på mig och jag besvarar villigt hans kyss. Han rycker till i spasmer och jag känner hur hans kuk rycker inne i fittan och sprutar ut sin sats. Jag känner att också Sam närmar sig klimax och pressar sin kuk i botten bredvid Joes ännu hårda stake och så – äntligen – för andra gången pumpar han sin sperma i mig, och den blandas med Joes sås till en gemensam cocktail som droppar ur fittan, ner längs ena skinkan och ner på lakanet. Jag sjunker ner på rygg och blundar helt slut och avslappnad. Jag känner villiga händer smeka över min svettblanka kropp Som en katt spinner jag och sträcker på mig under den varsamma behandlingen. Jag njuter av att vara i centrum för mina båda älskares uppmärksamhet och bara hoppas att åtminstånde bara ett av mina små ägg hittar en spermiepartner att dansa en stilla tango med.
”Min älskade du är helt underbar. Tänk när du kommer till Lagos, då kommer du att få vara med om ännu vildare och skönare knull. Det kändes verkligen som du njöt hade du det riktigt skönt” viskar Sam.
”Ja ni är helt underbara, jag skulle vilja knulla med er hela natten men jag orkar inte mer nu. Ska ni knulla mer får det bli när jag sover” viskar jag tillbaka.
Då tycker jag mig skymta en blinkning från Joe till Sam. Tänker dom verkligen fortsätta att knulla mig när jag sover?!!!

 

 

1

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier