Jag ser dig

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 16/6-22)

Jag ser dig

Vem var hon? Var kom hon ifrån? Vart var hon på väg?

 Det hade väl aldrig varit så mycket folk på tåget som just den här fredagen. Men visst, det var långhelg, och storstadens befolkning skulle ut i landsorten. Studenter som åkte från sina lärosäten till sin hemort, turister som tog en vända till stugan, veckopendlare som skulle hem efter en lång och ensam arbetsvecka blandades med oss som reste dagligen. 

 Vanligtvis lyckas jag utan svårighet hitta en hörna i avskildhet, men inte denna gång. Tåget hade börjat rulla och jag hade fortfarande inte hittat en plats för mig själv. Till slut gav jag upp och såg mig om efter alternativ. 

 Där, i en grupp om fyra platser, två på vardera sidan om ett bord, var tre platser lediga. Längst in, på ena sidan bordet, satt en tjej. Om jag satte mig på ytterkant på motsatta sidan skulle vi båda ha plats att sträcka ut benen. Jag frågade. 

 – Är det okej om jag sätter mig här? 

 Hon tittade upp, helt flyktigt, från sin telefon och nickade, så jag satte mig ner. 

 Egentligen hade jag hoppats kunna skriva lite. En hörna i en folktom kupé är en idealisk plats att fantisera fram erotisk prosa. Det stod dock ganska klart att den här resan skulle det inte bli något skrivet. Man vet ju aldrig vem som tittar över ens axel. 

 I stället tog jag fram min egen telefon, stängde av Wifi för att inte ligga mot ett offentligt nätverk och surfade in på Bubblan. Klickade runt lite. Kollade om det hade hänt något nytt. Om där fanns några nya noveller, någon kommentar på någon av mina, eller ännu bättre, ett meddelande från någon av mina ”bekanta”? 

 Just idag fanns ingenting nytt, varken av det ena, det andra eller tredje slaget, så jag loggade in på en annan chatt där jag beklagade mig för en vän och författarkollega över det omöjliga i att få något skrivet, och sedan skojade lite om att jag kanske skulle kunna hämta inspiration från den söta blondinen mitt emot. Min vän skrattade gott åt min kommentar, kallade mig snuskhummer och så avslutade vi.

 Blondinen ja. Kunde jag hitta något att skriva om där? Få se. Ålder? Det var svårt att bedöma. Klädseln? Både de svarta jeansen och den tunna, nästan genomskinliga blusen med linne under, var figurnära, rent av utmanande, och framhävde precis de former som vi män uppskattar. 

 Med utgångspunkt från det så gissade jag på en ålder mellan tjugo och tjugofem år. Kanske till och med trettio. Ansiktet däremot bar spår av något fler år. Små rynkor vid ögonen och munnen, och blicken … jag vet inte hur jag skulle beskriva det … den var mer ”vuxen” än hos en tjugoåring. Ett djup. Erfarenhet. 

 Frisyren, en nästan axellång page, mellanblond med ljusa slingor, eller möjligen tvärtom, och något tillrufsad, gav också ett vuxnare intryck än kläderna. Jag gav upp att försöka gissa. Mera då? Vem var hon? Var kom hon ifrån? Vart var hon på väg? 

 Jag gjorde några stödanteckningar till senare och öppnade upp Bubblan igen, blev tvungen att logga in på nytt, och när jag gjorde det kom jag på att jag glömt kommentera den där novellen jag läste på morgonen som fått det att surra lite extra där nere. 

 Snabbt letade jag upp den och scrollade till kommentarsfältet, tittade upp för att hitta en trevlig formulering och såg samtidigt i ögonvrån att min bordsgranne också scrollade på sin telefon. Jag hittade till slut de rätta orden, skrev och tryckte sedan på spara. Sedan återvände jag till startsidan för att se så att kommentaren såg riktig ut och gick sedan till min egen profil.

Jag höll på att hoppa högt. Där, överst, fanns ett meddelande från någon jag inte hade haft kontakt med tidigare. Ett kvinnonamn följt av en sifferkombination. 

 ”Jag ser dig.” 

 Mitt hjärta stannade nästan. Vem ”såg” mig. Jag uppdaterade sidan. Innan jag hann svara kom ett till. 

 ”Jag ser hur du tittar.” 

 Jag lyfte blicken och sökte av kupén, men ingen verkade det minsta intresserad av mig, allra minst min granne som stirrade stint på sin telefon. Men … vänta nu. Jag hade ju suttit och granskat henne. Och nu satt hon där, väldigt fokuserad på skärmen. Kunde det verkligen vara … ? 

 Jag skrev snabbt ett svar. 

 ”Gör jag?” 

 Jag såg hur hon uppdaterade. Ett leende ryckte till i hennes ena mungipa. Sedan skrev hon. Jag uppdaterade min skärm. Där stod … 

 ”Ha Ha! Jag bara chansade på att det var du. Ja, det gör du. Ser du något du gillar?” 

 Nu var det min tur att le och sedan trycka iväg ett svar. 

 ”Det kan man väl säga. Definitivt tillräckligt för att få saker och ting att röra på sig. Själv då?” 

 Det tog en liten stund innan ett nytt meddelande visades på skärmen. 

 ”Saker och ting? Du menar ETT ting :-).” 

 Nu hade vi hittat ett lite högre tempo. 

 ”Mjoo, så är det väl. Men svara på min fråga nu. Ser Du något du gillar?” 

 ”Jodå. Jag har ju läst dina noveller. Och att se dig i verkligheten har inte gjort saken sämre. Så nog känns det alltid. Både här och där.” 

 ”Mest DÄR eller?” 

 ”Ha Ha! Skojar du? Du anar inte … .” 

 ”Du har ju läst mina noveller, så du förstår nog att jag anar mer än du tror. En av fördelarna med en livlig, och snuskig, fantasi.  ;-*.”

 Hela tiden vi skrev till varandra så blev hennes leende bara bredare och bredare. Sedan, helt plötsligt, stannade hon upp. En eftertänksam rynka framträdde mellan hennes ögonbryn. 

 ”Vad tänker du?” 

”Jag tänker på vad som … ifall du och jag … Ähhh. Glöm det.” 

 ”Nänä. Nu har du ”sagt” det. Inte fullt ut, men ändå. Vad tänkte du?” 

 ”Jag tänkte på vad du skulle göra med mig. Kan du inte berätta?” 

 ”DET skulle bli alldeles för mycket text för en chatt. Och återigen … du har ju läst mina noveller. Fantisera själv.” 

 ”Mmmm. Det är ju det jag gör. Det är olidligt. Om du inte vill skriva så kan du kanske visa mig i stället?” 

 ”Visa dig?” Kan jag kanske. Men inte här.” 

 ”Inte? Jag trodde du hade gjort det på tåg förr ;-).” 

 ”Ha Ha! I fantasin ja. Som sedan blev en novell.” 

 ”Men varför inte nu då? Du har ju chansen att få leva ut den där fantasin.” 

 ”Enkelt. För mycket folk.”

 Konversationen hade fått det att bulta ordentligt innanför byxorna och jag smög ner ena handen för att rätta till paketet. 

”Jag ser dig.” 

Jag var på väg att dra upp handen när hon skrev. 

”Nej. Sluta inte.” 

Samtidigt som jag hejdade mig såg jag på henne. Hon mötte min blick, smög ner sin ena hand under bordet, suckade och slöt ögonen.

Bara vetskapen om vad hon höll på med var tillräckligt för att jag skulle växa ännu mer innanför byxorna. Långsamt strök jag handen utanpå tyget över mitt begynnande stånd. Jag såg hur hon krånglade med något under bordet, flyttade sig bakåt på sätet och lutade sig framåt med högerarmen sträckt rakt ner under sig. 

 Hon stönade till, slog upp ögonen, såg på mig med glansig blick och drog efter andan. 

– Vi får nog lägga ner skrivandet, eller vad tror du?

– MmHmm, svarade jag. 

 Så blev hennes blick lite klurig och hon viskade. 

 – Är du innanför eller utanpå?

– Utanpå.

– Jag är innanför. Inne i … långt inne i … och det är … 

 Hon rynkade ögonbrynen samtidigt som hon mimade orden ”så … jävla … skönt” och himlade sedan lite med ögonen. 

 – … du borde prova.

– Jag vet inte. Jag sitter ju på ytterkant. Alla kan se.

– Hasa in hit då. Om du sitter som jag så behöver vi inte benutrymmet. Lägg undan telefonen och kom hit. 

 Jag flyttade mig sakta inåt på sätet så att vi satt mitt emot varandra. Sedan tog jag min stora bag och satte den bredvid mig på sätet. 

 – Smart, viskade hon och lyfte upp sin egen väska bredvid sig. 

 Så lutade jag mig framåt och stödde mig på höger armbåge, med mitt huvud bredvid hennes. Jag hörde på hennes andning att hon var upphetsad. Med vänsterhanden lirkade jag upp bältet och byxknapparna, det var svårt men det gick, och sedan stack jag ner handen. 

 Kuken låg köttig, tung och halvhård mot min handflata, och jag tyckte att det nog ändå var lugnast att hålla den nere i byxorna. Sakta började jag smeka den längs med skaftet. Det pirrade någonting galet och så sakteliga började den fyllas med mer blod. 

 Plötsligt viskade hon. 

 – Går det bra.

– Mmmm. 

– Visst är det skönt?

– MmHmm. 

– Och spännande. Är du hård? 

 Jag kunde inte hålla tillbaka ett stön. 

 – Ooohhh. Stenhård. 

 Visst … det var inte helt sant, men jag ville inte förstöra stämningen så jag fortsatte. 

– Du då? Blöt?

– Aaahhh. Så det rinner. Fy faaan vad jag är kåt. 

 Jag såg hur hennes axel rörde sig snabbare samtidigt som hon slöt ögonen och sänkte huvudet. 

– Berätta för mig, väste hon.

– Va?

– Berätta. Viska i mitt öra. Berätta vad du vill göra med mig. 

 Jag blev tvungen att samla tankarna. ”Dirty talk” har aldrig varit min starka sida. Snusket kommer mycket lättare till mig när jag skriver. Men jag var i alla fall villig att göra ett försök. Jag tog ett djupt andetag. 

 – Först …

– Ja?

– Först skulle jag slita av dig blusen och det där linnet.

– Mmmm.

– Inte fint och försiktigt utan snabbt. I ett enda ryck.

– Ja?

-Och behån skulle möta samma öde. Inte knäppa upp och trixa, även om jag kan, med en hand. Nej, snabbt. Rakt upp över huvudet.

– Och sen?

– Dina bröst. Bröstvårtorna. Är dom hårda?

– Mmmm.

– Jag får känna.

– Här?

– MmHmm. Här. Nu. 

 Hon sänkte sin överkropp närmare bordet så att jag kunde nå hennes ena bröst med min lediga hand. Jag strök med knogarna över det. Bröstvårtan kändes tydligt genom de tunna plaggen. Hon hade alltså ingen behå. Jag vände handen, grep tag om den med tummen och pekfingrets knoge och drog i den. Hon andades ut häftigt. 

 – Hhhha. Mer. Berätta mer.

– Mmmm. Så hård. Jag skulle vilja suga på den. Bita lite. På den andra också. Kyssa båda dina bröst.  Mellan dem. Ner över magen.

– Och sen?

– I normala fall så hade jag nog dragit av dig dina byxor och trosor, men …

– Men?

– Tro mig. Jag älskar att ”gå ner” på en kvinna …

– Men varför … ?

– … känna hennes doft … hennes smak … låta tungan leka mellan de blöta vecken … Men jag har en annan plan för dig.

– Berätta, väste hon. 

 Det slog mig att det vi gjorde nu var lite som telefonsex, fast mer personligt, och jag kunde bokstavligen känna min egen upphetsning växa. 

 – Först skulle jag ställa mig upp. Mina byxor är ju redan öppna, så jag skulle plocka fram kuken. Be dig suga mig. Tycker du om att suga kuk? 

 Jag såg hur hon sakta fuktade läppar med tungan. 

 – MmHmm. Älskar det. Är den stor?

– Jag antar att den är lite större än genomsnittet. Men bara lite.

– Hur skulle du vilja att jag … ?

– Du skulle slicka på skaftet. Ända uppifrån och ner till pungen, suga lite på mina rakade kulor och sedan vända upp till toppen igen. Sedan skulle du få ta den i din mun. Men bara toppen. Slicka på den. Suga på den. Suga in den längre i munnen. Känna hur den växte ännu mer.

– Mmmmm.

– Du gillar det?

– Som jag sa nyss. Jag älskar att suga kuk. 

 Hon lät nästan lite drömmande när hon sa det. Jag fortsatte. 

 – Det skulle du få göra. Jag skulle njuta av din mun. Men bara en liten stund. Sedan skulle jag be dig ställa dig upp. 

 För bråkdelen av en sekund var hon på väg att göra som jag sa, men hejdade sig i sista stund, såg sig förläget om ifall någon hade uppfattat vad som pågick, fnissade till och lade pannan mot min axel. 

 – Varför, frågade hon. Skulle jag inte få fortsätta suga dig?

– Nej. Du skulle få ställa dig upp. Jag skulle ställa mig bakom dig, ta din hand och du skulle få runka min stenhårda kuk. Sedan skulle jag kyssa dig. På nyckelbenet. På halsen. På munnen. Samtidigt skulle jag knäppa upp dina byxor, trä ner handen innanför dina trosor, sticka in två fingrar i din blöta fitta, lång- och ringfingret, de två starkaste, kröka dem hårt uppåt, hitta din g-punkt och gnida. Sakta. Hårt. Känna hur din fitta svarade. Pulserade. Kramade dem. När jag känner hur du börjar komma nära gränsen skulle jag öka trycket, nästan lyfta dig från golvet, med mina fingrar i din fitta och en hand stadigt om ditt högra bröst tills den första orgasmen skakade din kropp.

 Hennes högra axel rörde sig nu ännu snabbare och hon andades snabbt men tyst genom näsan. Utan att vänta på fler frågor från henne fortsatte jag. 

 – Innan den klingat av skulle jag hasa ner dina jeans och trosor till dina lår och lägga dig framåt över det här bordet, leka med ollonet i din blöta öppning och sedan börja trycka mig in. Det skulle vara trångt. Men bara precis i mynningen. Du skulle vara så redo för mig att jag med lätthet skulle plöja min väg ändå in i botten på den första stöten. Sedan skulle jag knulla din krampande fitta tills du …

– Kyss mig.

– Va?

– Kyss mig. Nu. Kyss mig så att jag inte skriker. 

 Jag vände ansiktet åt hennes håll, våra läppar möttes och dämpade ljudet av den orgasm som nu verkade slita henne i stycken. 

– MMMM … MMMM … MMMM … Mmmm … Mmmmmmmm. 

 Hon släppte kyssen, lät huvudet falla framåt mot armen hon hade på bordet och andades ut. Så såg hon upp på mig.

 – Kom du?

– Nej.

– Varför inte?

– Det var lite svårt med vänster. Och så var det trångt. Gick inte att röra handen så mycket.

– Stackare. Det måste vi göra något åt. När vi kommer fram är det du som följer med mig. 

 ***** 

 Hon öppnade hotellrummets dörr och vi klev in utan att tända lyset. Så vände hon sig mot mig. 

 – Du vet vad du ska göra. 

 Med ett enda steg var jag framme hos henne, greppade blusen och linnet och drog dem över hennes huvud med ett ryck …

*****

Till Dig … som kanske såg mina blickar och nu kanske läst min novell. Tack för inspirationen. Puss ;-*. // RuterEss

 

3

Kommentarer

2 svar till ”Jag ser dig”

 1. Profilbild för Nils
  Nils

  Jag gillar miljön. Härligt

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack! Jo, det kan vara riktigt inspirerande att åka kollektivt.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…