Jag ångrar mig inte del 2

När jag åter befann mig på övervåningen och duschen var avklarad gick jag in till mitt sovrum för att klä på mig, Erik satt redan fullt påklädd och tittade på TV i vardagsrummet. När jag stod naken framför garderoberna skenade mitt förnuft all värdens väg, igen. Jag tog fram mina nya underkläder från ellos som fortfarande låg inslaget i förpackningen, granskade dem en stund innan jag öppnade förpackningen och drog på mig de tunna och nästan genomskinliga underkläderna, även ett par stray-upps tog jag på mig. Det pirrade till i fitta när jag såg mig själv i spegeln, det var verkligen sexiga. Den tunna stringtrosan kändes lite ovan till en början men med tanke på hur sexigt det såg ut med bara ett litet snöre mellan skinkorna gjorde det väl värt besväret. Materialet som trosorna och b-h:n var gjord av var så tunt att man tydligt såg mina mörka bröstvårtor, samt mina rakade fitta.

För ovanlighetens skull drog jag på mig en halvlång röd kjol och en tight vit topp, min kåthet hade medfört att bröstvårtorna redan var styva, de pekade tydligt ut under toppen. Väl ute i köket kände jag mig inte speciellt hungrig så jag laga bara i ordning lite plockmat som jag och Erik kunde avnjuta ute i vardagsrummet. Jag korkade även upp en flaska rödvin och tog med en kola till Erik. Efter att ha burit fram all mat och dryck slog jag mig äntligen ned i soffan bredvid Erik. Vi åt i tystnad medan vi tittade på en komedi som visades på en av våra filmkanaler. Erik tittade då och då mot min kjol som glidit upp lite så att lite av kanten på mina stay-upps visades, det pirrade till mellan benen varje gång han gjorde det och jag gjorde inget för att försöka dölja mina stay-upps. Efter filmens slut satt vi kvar i soffan och småpratade lite medan klockan sakta tickade mot midnatt.

Erik avbröt sig mitt i en mening och tittade mot tv:n och sedan mot mig, vilket gjorde att även jag tittade mot tv:n. Det hade precis börjat en erotiks film och inledningen spelades precis upp för oss och visade alla medverkande kvinnorna och männen i olika positioner.

”Ska jag byta kanal mamma” frågade Erik försynt.
”Nej vänta lite… jag har aldrig sett en porrfilm förut”

Vinet hade fått mig att bli både galen och nyfiken, jag satt nu i soffan och tittade på en porrfilm med min egen son. När den förta scenen spelades upp blev jag så otroligt kåt, det var en snygg kvinna med stora bröst, hon bar även liknande underkläder som jag hade på mig. Hon spelade sekreterare och gick in till sin chef som gjorde närmanden och det slutade givetvis med att de knullade som galningar. Jag drog efter andan när hon ställde sig på alla fyra och tog hans stora kuk i analen, jag trodde det inte var möjligt att få in en så stor kuk där. Min fitta svarade genast med att bli alldeles våt och jag ville sååå gärna föra ner en hand innanför kjolen och smeka mig själv. Jag hade alltid varit emot porrfilm utan att ens ha sett någon, men nu ändrade jag hel inställning. När jag vände mig mot Erik syntes det tydligt på hans byxor att han inte var oberörd av scenen som spelades upp för oss.

”Erik… brukar du titta på porrfilm?” försökte jag fråga med så klar stämma som möjligt.
”Mmmm… det händer” svarade han samtidigt som han skruvade på sig i soffan för att försöka dölja sitt stånd.
”Får du stånd när du tittar på porrfilm?” Jag vet inte varför jag ställde den uppenbara frågan.
”Mmmm…”
”Brukar du onanera då?”
”Mmmm…” Erik kunde inte möta min blick när han svarade på mina frågor.

Vi satt tysta en stund och tittade på porrfilmen tillsammans. Jag levde mig in i kvinnans roll som spelades upp för oss, just den här scenen visade en kille som blev förförd av sin kompis mamma. Mina bröstvårtor stod rakt ut och jag hade svårt för att sitta still när jag vände mig mot Erik igen, min hjärna var helt bortom allt förnuft.

”Vi har ju redan sett varandra nakna så om du vill onanera, får du göra det om du vill”
”Jag skulle gärna vilja men jag tror inte jag kan göra det framför dig mamma”
”Skulle det vara någon skillnad om jag också gjorde det?”

Erik svarade genom att bara nicka tyst. Jag kunde knappt ro det var sant när jag lutade mig tillbaka i soffan och sakta började stryka insidan på mina lår upp under kjolen. Erik började också ta på sig själv utanpå träningsbyxorna. När jag lyfte upp kjolen hörde jag hur Erik drog efter andan när han såg vilka sexiga underkläder jag hade på mig, jag särade sakta på mina ben medan jag fortfarande smekte låren. Han kunde tydligt se min fitta genom det tunna tyget, som nu även var fuktigt från min upphetsning. Jag såg i ögonvrån att Erik hade slutat att titts på filmen och riktade hela sin uppmärksamhet på mig, han lyckades tillslut fatt mod till sig och plockade fram sin hårda kuk. När han gjorde det kunde inte jag heller koncentrera mig på filmen längre, jag tittade med kåta ögon på min egen son som satt och smekte sin kuk medan han tittade på mig. Jag kunde inte längre hålla mig ifrån att smeka min fitta, mina fingrar började sakta smeka det tunna tyget som täckte min våta öppning.

”Wow vad sexig du är mamma!”
”Mmmm… tycker du mamma är sexig?”
”Jaaa… du är jättesexig mamma”
”Ta av dig din kläder Erik, mamma vill se dig naken igen”

Alla mina hämningar och förnuft hade för länge sedan lämnat min hjärna, nu var det ren kåthet som styrde mig. Erik reste sig upp från soffan och tog av sig sina kläder, han satte sig sedan snett mot mig och började nu helt naken smeka sin stora, hårda unga kuk. Jag drog samtidigt av mig min topp så att mina stora och fylliga bröst kom fram. Jag smekte mig själv lätt över brösten och nöp mig i brötvårtorna då och då. Min hand letade sig snart innanför mina trosor och masserade min känsliga och våta klitta.

”Mmmm… vilken fin kuk du har Erik, mamma tycker om att se när du smeker den för henne”
”Kan du inte ta av dig trosorna mamma” nästan bönade Erik

Jag var inte sen att göra min son till viljes när jag såg hur han tittade på mig med sin kåta blick. Jag reste mig upp och knäppte av mig kjolen, b-h:n åkte av dem med och till sist drog jag även ned mina trosor till golvet. Jag stod nu alldeles naken framför min son som satt och runkade sin kuk för mig. När jag satte mig i soffan igen satte jag mig nära honom samtidigt som jag drog upp ett ben så att Erik kunde titta på min fitta ordentligt medan jag smekte mig.

”Gillar du att titta på mammas fitta?”
”Mmmm… den ser såååå härlig ut mamma?
”Skulle du vilja känna mer på den?”
”Jaaaa… snälla mamma får jag det”
”Kom är älskling… känn vad våt du har gjort mamma”

Erik sträckte fram handen mot min fitta och började genast smeka mig, han släppte samtidigt sin kuk och riktade all uppmärksamhet mot mig och min fitta. Han tog även mod till sig och började smeka mina bröst.

”Ååååå… älskling, sug på mammas bröst” nästan bönade jag min son att göra.

Erik var inte sen att uppfylla min önskan. När hans mun slöt sig kring min bröstvårta gick det en stöt genom hela min kropp. När han sedan bearbetade min styva bröstvårta med tungan och samtidigt smekte min fitta blev jag som galen.

”Ååååå… Guuuuuud… Aaahhhh… du gör det så skönt för mamma”

Jag sträckte mig fram mot min son och greppade tag om hans kuk, med långsamma rörelser började jag runka honom samtidigt som han sög mina bröst och smekte min fitta. Jag kunde inte släppa kuken med blicken, att se hur jag greppade min sons kuk och hur förhuden gled över hans svullna ollon, det gjorde mig sååå kåååt. När jag samtidigt hörde hur han stönade med min bröstvårta i munnen ökade jag takten, effekten lät inte vänta på sig. Jag kände hur det började rycka i min sons kuk och såg hur en kaskad av sperma sprutade över min mage och hur den sakta började rinna ner mot min fitta. Min kropp kunde inte längre hålla emot vid synen av hans sprutande kuk…

”Ååååå… Eeeerrriiiikkk… Mmmmmm… Aahhhhhhhh… det ggåååååt för miiiiiig”

Mina magmuskler spändes och slappande av när orgasmen sköljde över mig och jag föll utmattat tillbaks mot soffkanten. Erik tittade på mig med stora ögon medan hans kuk sakta slaknade. Jag kunde inte hålla mig ifrån att känna på hans sperma som sprutat upp över min mage, jag masserade sakta in den över mina bröst medan Erik följde min minsta rörelse.

Det var då det slog mig, men gud, vad är det jag har gjort! Jag har låtit min son smeka mig samtidigt som jag runkade honom. Jag kunde inte tänka klart, mina tankar gick mellan kåthet och ren förtvivlan, tänk om jag har skadat honom för all framtid? Jag tittade mot Erik som för en kort stund hade riktat sin uppmärksamhet mot filmen igen, en kille låg just nu mellan en kvinnas ben och slickade hennes fitta. När han återigen tittade mot mig började hans kuk återigen styvna.

”Mamma får jag skicka din fitta?”
”Men Erik… vi har precis gjort någon som vi inte ska ha gjort” Jag försökte resonera logiskt men kunde för den skull inte släppa hans styvnande kuk med blicken.
”Snälla mamma… kan jag inte få slicka dig?”

Erik böjde sig samtidigt mot mig och började smaka mina strumpbeklädda lår, han kuk var nu alldeles styv igen och pulserade vid varje hjärtslag. Jag vet inte vad det var med hans kuk som gjorde mig så fruktansvärt kåt, kanske var det bara att det var så förbjudet, det var ju trots allt min sons kuk.

”Nej Erik du kan inte slicka mig, det är nog illa att du har fått känna på min fitta, smeka mig till orgasm och spruta hela din satts över mig”

Erik lyssnade inte på mig utan dök ned mellan mina ben, jag försökte ta tag i hans huvud men vid förgäves, Erik klämde sig mellan mina ben och jag kände för första gången min sons tunga mot min våta fitta.

”Ååååå… Erik… Mmmmm… du fåååår inte… Snällaaaa…”

Jag försökte förgäves hålla emot, men min kropp gav helt andra signaler när Eriks tunga gled mellan mina fittläppar och över min känsliga klitta.

”Mmmmm… Erik… ÅÅåååååå…” Mina ben lättade på trycket och tillslut var det helt särade så att min son kunde slicka mig helt obehindrat. Känslan av hur hans tunga masserade min klitta och hur han girigt slickade i sig sin egen mammas fittsafter gjorde mig så vansinnigt kåt, så förbjudet.

”Såååå… slicka mammas fitta riktigt ooooordentligt…Mmmmm” Erik släppte för förta gången sin fokus på min fitta och tittade upp mellan mina ben

”Mmmm… din fitta smakar så gott mamma”
”Åååå… gillar du att slicka mammas fitta min son?”

Erik svarade inte utan dök nästan genast ned mellan mina ben igen, hans tunga gled så lätt mellan mina svullna blygdläppar och känslan av hur den masserade min klitta gav stötar genom hela min kropp. Det var såååå upphettande att se min egen son mellan mina ben och hur hans tunga slicka min fitta.

”Ååååå… älskling… du gör mamma så kåååååt… gen…”
”Mmmm… du gör mig med kåt mamma… se vad hår du har gjort mig” Erik reste sig på knä mellan mina ben och höll stolt fram sin hårda kuk mellan mina ben.

”Åååå… vilken fin och hård kuk du har min son… får mamma känna på den igen”
”Mmmm… du får känna hur mycket du vill mamma”

Jag reste mig upp lite i soffan och greppade med varsam han styva kuk, mina fittmuskler drog ihop sig när mina fingrar slöt sig kring det hårda skaftet. Med varsam hand började för andra gången idag att runka min egen sons kuk, min andhämtning blev allt kraftigare när jag insåg att min egen sons kuk nu bara var någon decimeter ifrån min egen fitta, det skulle vara så lätt att bara glida fram emot honom och ta hela han kuk i mig. Men jag kunde inte låta det hända hur kåt jag än var på honom. Erik närmade sig mig centimeter för centimeter, tillslut var hans så nära att jag kunde låta hans hårda kuk glida över min fitta. Erik började samtidigt massera mina bröst igen samtidigt som min hand runkade honom varsamt, jag kunde inte hålla mig ifrån att låta hans hårda ollon smeka min våta fitta upp över mot min klitta. Synen av hur han gled mellan mina svullna fittläppar gjorde att det nästan höll på att gå för mig.

”ÅÅåååå Erik vad gör du med mig… Du gör mamma sååå kåååååt”
”Mmmm… du gör mig kåt med mamma… du är så sexig… jag vill knulla med dig mamma!”
”Vi kan inte knulla älskling, jag är din mamma, vi får inte… det är illa nod det vi gör just nu”

Erik tittade på mig med så bedjande och kåta ögon, så här i efterhand hade nog jag en liknande blick, jag vill knulla honom lika mycket som han ville. Han hade redan slickat min fitta så steget mot oralsex var redan taget, på något sätt sköts gränsen mot vad som var tillåtet allt närmare och närmare, min egen kåthet hade till stor del redan segrat över förnuftet.

”Lägg dig ner på soffan ska mamma göra det skönt för dig”

Erik svarade omedelbart och genom att lägga sig i soffan bredvid mig. Han såg så underbar ut där han låg alldeles naken med sin pulserande och hårda kuk som pekade upp mot magen. Mina händer sökte sig som en magnet mot hans hårda kuk som jag sakta började runka i mjuka rytmiska rörelser.

”Tycker du om när mamma runkar dig Erik?”
”Mmmm… Ååååå… det är mycket bättre än att göra det själv”
”Mmmm… den är så hår och stor… mycket större än Jannes”

Jag kupade hans pung kulor i min andra hand samtidigt som jag lutade mig fram mot hans hårda kuk, min tunga spelade lätt över min sons ollon innan jag sög in honom i munnen.

”Ååååå… Guuuuuud mammmaaaaaaa”

Känslan att ha min sons kuk i munnen var mycket härligare än jag hade förställt mig, det gjorde mig även så fruktansvärt upphetsad att se hur han bockade mot mig när jag lät hans hårda kuk glida mellan mina läppar.

”Mmmm… vad gott din kuk smakar Erik”
”Guuuud så skönt du suger mamma”
”Mmmm… gillar du när mamma suger din kuk?”
”Jaaaaa… fortsätt…”

Jag lät min sons kuk glida in i munnen igen, jag kunde inte hålla mig från att öka takten samtidigt som jag försökte ta så mycket som möjligt av min sons kuk i munnen. Eriks andhämtning blev allt starkare och jag kände snart hur det började rycka i hans kuk.

”Mmmm… såååååå älskling… kom för mamma… jag vill ha din säd”

Min kåthet hade helt tagit över, jag vill känna hur han sprutade i min mun, smaka på min egen son säd direkt ifrån källan.

”Åååååå… Nuuuuuu…. Mmmmmaaaammmmmaaaaa”

När det gick för Erik sög jag in hans ollon i munnen för att ta emot hans satts, hans kuk började rytmiskt pumpa ut säden i min mun och jag försökte svälja så gott det gick. Jag förde samtidigt ned en hand mot min fitta och smekte mig själv till en snabb orgasm samtidigt som jag runkade och sög hans pumpande kuk.

Jag slickade honom ren och föll sakta tillbaks mot soffan samtidigt som alla skamkänslorna återigen sköljde över mig. Alla kvällens händelser spelades upp framför mina ögon, allt var mitt fel. Det var jag som hade varit så kåt att jag lett min egen son in samma kåthet, hade jag inte givit efter för kåtheten hade det aldrig hänt, jag hade verkligen uppmuntrat Erik till att ha sex med sin egen mamma. Erik måste ha sett att allt inte var som det skulle med mig samtidigt som jag försökte skyla min nakna kropp för hon.

”Hur är det mamma?”
”Förlåt Erik… det var inte meningen, jag vet inte vad det är som har tagit åt mig!”
”Förlåt för vadå? Du är helt underbar mamma!”
”Nej säg inte så… vilken mamma skulle göra såhär mot sin egen son?”
”Det mest underbara mamman i hela världen”
”Nej…. jag är inte underbar… jag är hemsk som lät det här hända… förlåt”

Jag kunde knappt hålla tillbaks mina tårar, när Erik lutade sig fram och kramade om mig. Det var så underbart att känna hans tillgivenhet mot mig och värmen från hans kropp mot min.

”Vad har jag ställt till med?”

Erik försökte trösta mig genom att stryka mig längs ryggen och håret, han kysste måg även lätt på halsen och upp mot ansiktet. Det var något hos min egen son som gjorde att min hjärna slutade att fungera. När hans kyssar närmade sig mitt ansikte möttes vi i en het förbjuden kyss. Erik låg nu ovanpå mig och alt eftersom våra kyssar blev allt hetare kände jag hur hans kuk återigen styvnade mot mig. Min kropp reagerade instinktiv och jag särade på mina ben så att han hamnade mellan dem. Min egen sons kuk låg nu alldeles framför min fitta och bara väntade på att få tränga in i mig.

”Ååååå… Erik… vi får inte…” Bedjade jag.

Erik lugnade ned sig och tittade mig djupt i ögonen samtidigt som han sakta tryckte sig framåt, jag kände hur hans ollon låg precis vid min väntande och våta öppning. Om jag skulle skjuta fram mitt underliv mot honom skulle hans kuk glida in i mig. Jag var helt bortom all kontroll…

”Åååååå… Guuuuuuuud… ta miiiiiig… knulla miiiig… knulla mammas fittaaaa…”

Erik hävde sig framåt och hans hårda kuk gled in i min våta fitta, det höll nästan att gå för mig när jag kände hur min sons kuk spände upp mig när hela has längd trängde in i mig. Vi låg alldeles stilla, min son kuk ryckte till vid varje hjärtslag och min fitta registrerade dessa ryckningar, trots att vi låg alldeles stilla jag var precis på gränsen att kom i en explosionsartad orgasm när det ringde på dörren.

Paniken spred sig inom mig, jag var osäker på om jag låst dörren så vem som elst hade kunna komma instövlande om så var fallet. Erik var lika snabb upp på fötterna som jag, rent instinktivt rusade jag in till sovrummet och drog på mig en morgonrock. Innan jag gick till ytterdörren för att öppna gick jag förbi vardagsrummet och sparkade in kläderna under soffan, jag kikade även in till Erik som hade slängt sig under täcket i sitt rum, lyckligtvis hade han lyckats få med sig kläderna.

Med en puls som rasade i 110 gick jag mot entré dörren, när jag kände på den visade sig att den var låst trotts allt. När jag låste upp och öppnade dörren stod Sara utanför.

”Men är det du Sara, ska inte du vara på Simläger?” Jag blev så paff över att se min dotter stå utanför dörren.
”Det började gå magsjuka, så de ställde in hela lägret” Sara slank samtidigt in.
”Så tråkigt, men åkte ni hela vägen hem?” Jag var tvungen att behärska mig för att inte visa att jag inte alls var glad över att se henne hemma.
”Mmmm… Tränaren tyckte det var bäst att åka hem innan hela simlägret blev smittat, jag hade glömt nyckeln hemma det var därför jag ringde på” Vilken jäkla tur tänkte jag för mig själv.
”Du måste vara jättetrött, klockan är över ett så det är bäst du går och lägger dig på en gång”
”Jag är helt slut, kan jag packa upp i morgon?”
”Jag kan packa upp kläderna åt dig, gå och lägg dig du”

Jag kramade om Sara innan hon linkade in på sitt rum, hennes väskor tog jag med ned till tvättstugan och började packa upp de våta handdukarna och simkläderna, det var lika bra att få det gjort på en gång. Mina tankar fanns hela tiden på Erik som precis hade penetrerat min fitta innan Sara ringde på dörren. Hans kuk hade känts så härlig och den fyllde mig på ett helt annat sätt än Janne någonsin gjort. Det riktigt bultade i min fitta vid varje hjärtslag och jag kände hur våt jag hade blivit ända ned på insidan av låren. När jag hängde upp den sista handduken på torklinan hörde jag hur någon tassade upp bakom mig, instinktivt kände jag på mig att det var Erik som hade smugit sig ned. När jag kände hans hand på min höft vände jag mig om, han stod nu framför mig endast iför ett par tighta kalsonger som tydligt visade konturerna av hans hårda kuk. Instinktivt sträckte jag fram min hand mot hans skrev och började smeka hans hårda kuk utanpå kalsongerna, Erik svarade genast med att föra in handen under morgonrocken och upp mot min våta fitta.

”Ååååå… Guuuud… smek mammas fitta… det gör mig kåt min son…”
”Mmmm… du gör mig så kåt med mamma…”

Erik började samtidigt suga på mitt ena bröst samtidigt som han förde in ett finger i min fitta.

”Ahhhhh… vi kan inte göra såhär när Sara är hemma… Mmmm…”
”Jag vill knulla med dig mamma… Jag är så hård…”
”Ååååå… vill knulla med dig med min son… men vi kan inte nu… Mmmm… Tänk om Sara skulle se oss!”

Jag kunde inte hålla mig ifrån att föra ned en han innanför min sons kalsonger och runka hans hårda, unga kuk lite. Jag var tvungen att verkligen anstränga mig för att inte stöna ljudligt när Eriks smekte min fitta.

”Mmmm… du är verkligen hård… och du ska få knulla mig… Ååååååå… men inte nu…”
”Ååååå… snälla mamma… Sara sover som en stock…”
”Nej… gå och lägg dig nu… annars blir det inget alls”

De orden fick verkligen den avsedda verkan jag hade tänkt, Erik smög ovilligt iväg upp på sitt rum medan jag själv stod kvar lutad mot tvättmaskinen. Jag ville så gärna knulla med honom men risken att bli upptäck var alldeles för stor, och det var en riks jag inte var villig att ta. Jag fick nöja mig med att smeka mig själv till söms med min egen sons kuk som penetrerade min fitta som fantasi. Den här gången var också den första då jag inte kände några skamkänslor…

Följande dagar var rent plågsamt att uppleva, Erik och jag verkade inte kunna få en enda stund ensam med varandra. Janne kom hem tidigare än planerat från älgjakten på grund av det dåliga vädret och Sara råkade naturligt vis ut för magsjuka, vilket gjorde att hon var hemma från skolan några dagar och kunde inte vara hos någon kompis på kvällarna. Janne betedde sig som vanligt, vi kallpratade lite men jag brydde mig inte så mycket om det. Allt jag numera kunde tänka på var min egen son och vilken stor och underbar kuk som väntade på mig. När vi för någon stund var ensam någon stans i huset kunde vi inte hålla fingrarna ifrån varandra, vi kysstes hett och passionerat samtidigt som vi smekte varandra utanpå och innanför kläderna. Ibland var jag nästan tvungen att bli arg på honom eftersom han började ta allt större risker när han kom och började smeka mig.

När onsdagen kom var jag så otroligt kåt och frustrerad, när jag stod i tvättstugan och höll på med tvätten smög sig Erik ned till mig, vilket jag också hade hoppats på att han skulle göra. Han hade redan stånd när vi började smak varandra, jag gick genast ned på knä framför honom och började suga hans hårda kuk. Han kom nästan genast och jag var veklingen tvungen att anstränga mig för att inte mista en droppe av hans sperma. Erik hade slutat att onanera bara för att han visste att jag tyckte om att ta hans satts i munnen, och för att göra den extra stor hade han slutat att onanera. Själv var jag tvungen att ta ett bad nästan varje kväll för att få vara för mig själv så att jag kunde tillfredsställa mig.

När fredagen kom var jag på bristningsgränsen, vi åt som vanligt en fin fredagsmiddag med lite vin, när alla var nöjda och gått från bordet och bänkat sig framför TV:n var jag ensam kvar i köket med disken. När jag stod framåtböjd över diskbänken med den disk som inte gick in i diskmaskinen kände jag Eriks händer som sakta smög sig fram och kupade mina bröt i vardera hand.

”Erik inte här, Janne och Sara sitter ju i vardagsrummet”
”Jag kan bara inte låta bli mamma…”
”Åååå… du är helt obotlig…” Erik tryckte sig samtidigt mot mig så att jag kunde känna hans hårda kuk mot min rumpa.
”Jag blir galen bara jag ser dig…” Erik förde samtidigt in sin ena hand innanför min tröja och började varsamt massera och nypa mig lätt i bröstvårtan.
”Mmmm… du gör ju mamma kåt…”
”Det är meningen mamma… för du gör mig kåt” Eriks hand letade sig under min kjol och började smeka mig, nu kunde jag inte dölja hur kåt jag var, min troslösa fitta var redan alldeles våt.
”Vad våt du är mamma… ”

Jag förde en hand bakom min rygg ned mot hans skrev och kände Eriks hårda kuk genom träningsbyxorna. När jag kände hur hår hans kuk var kunde jag inte hålla mig ifrån att föra in handen innanför hans byxor och plocka fram den. Erik lyfte också upp min kjol så att hans kuk låg mellan mina skinkor.
”Vi kan inte Erik… inte nu… de kan komma när som helst”
”Men de sitter ju som fastklistrade framför TV:n mamma”

Erik böjde nu ned sin kuk mellan mina ben så att den låg och tryckte mellan mina fittläppar. Det gick stötar genom min kropp när han rörde sig så att hans ollon strök över min klitta.

”Mmmmm… Neeeeej Erik…”
”Åååå… bara lite mamma…”

Min andhämtning blev allt starkare och min kåthet steg ytterligare, kanske berodde det på den farliga situationen, Janne eller Sara skulle kunna komma in när som helst i köket.

”Åååå… min pojke vi kan inte…” Men min kropp gav helt andra signaler.

Jag kände hur Erik drog sig tillbaka och jag drog än lättnande suck av att han drog sig undan samtidigt som jag saknade hans kuk. Precis när jag var på väga att räta lite på mig kände jag hur hans hårda kuk trängde in i min fitta, mina händer kramade hårt om diskbänken när jag gjorde allt för att inte stöna högt.

”Mmmm.. Erik… Åååååå… Sluta knulla mig…”
”Kan inte…” var det enda Erik kunde svara.

Jag försökte stålsätta mig men hur mycket jag än försökte putade jag bara mer med rumpan mot honom så han kunde knulla mig djupare. Känslan av att känn hans hårda kuk djupt begravd i min fitta var helt otrolig. Min egen son knullade mig i mjuka långa stötar som om han hade gjort det många gånger förut. Fittsaften rann längs mina ben när hans kuk långsamt drogs ut ur min fitta.

”Åååå… Erik… knulla mammas fitta…”
”Mmmm… jag knullar dig mamma…”

Erik tog nu tag om mina höfter och började knulla mig lite snabbare, jag hoppades att han snart skulle komma lika mycket som jag ville ha honom i min fitta för alltid. Min andhämtning blev allt starkare och jag kände att min orgasm var på väg när jag hörde hur det knarrade i ekparketten ute i vardagsrummet, någon steg upp ur soffan. Med en kraftansträngning sköt jag iväg Erik som också hört ljudet. Jag låtsades fortsätta med disken samtidigt som Erik snabbt stoppade ned sik kuk innanför byxorna och satte sig vis bordet för att dölja det kraftiga ståndet innanför byxorna. Bara någon sekund senare kommer Sara in köket.

”Behöver du hjälp mamma…”
”Hrrmm… Nej då de går så bra… gå ut och se på TV du” Jag försökte låta så oberörd som möjligt.
”Vad gör du här Erik?” Jag förstod Saras fråga eftersom Eriks sällan var i köket vanligtvis
”Inget speciellt… tar det lugnt…”
”Vad konstigt det luktar här… vad håller ni på med…”
”Måste vara det nya diskmedlet…” Förklarade jag snabbt.

Med de svaren trippade Sara ut i köket och återvände till soffan, min puls låg på maxnivå och jag hade svårt att koncentrera mig på disken samtidigt som min fitta pulserade i takt med hjärtslagen. Vad är det jag på med, jag stod och blev knullad av min egen son i köket under tiden min man och dotter sitter i rummet bredvid och ser på TV. Min kåthet hade helt tagit över och tanken på faran gjorde mig även mer upphetsad. Min skitstövel till make sitter där och glor på tv med jag får en stor härlig ung kuk i mig, som till råga på allt tillhör min egen son. Det spred sig ett nästan elakt leende på mina läppar när jag tänkte på det. Erik reste sig från stolen och kom fram till mig.

”Oj det var nära mamma… förlåt men jag blev bara så kåt på dig…”
”Jag är kåt på dig med min son… men vi måste vara försiktiga…”

Erik gick ut till vardagsrummet och slog sig ned med de övriga i familjen medan jag frustrerat diskade klart. När allt var undanstökat anslöt även jag och vi tittade på något underhållningsprogram som vilken annan Svensson familj. Sara var den första som drog sig tillbaks men sedan även Janne, han gav mig än lätt puss på kinden innan han drog sig tillbaks för kvällen. Erik och min blick möttes flera gånger under en spänd tystnad medan vi väntade på att Janne skulle bli färdig med sina kvällsrutiner. Så fort vi hörde dörren stängas in till vårat sovrum förflyttade Erik sig mot mig, TV:n var inte längre intressant för varken honom eller mig. Jag halvlåg mot armstödet och Erik kröp sakta upp i in famn. Jag strök honom lätt över ryggen samtidigt som hans händer letade sig innanför min tröja. Han började sakta smeka dem och då och då nöp han mig lätt i bröstvårtorna.

”Mmmm… tycker du mammas bröst?” Viskade jag tyst.
”Jaaaa… de är sååå mjuka och härliga mamma”

Med det svaret drog jag sakta upp tröjan så att mina bröst blottades för min son, det tog inte många sekunder innan has mun låg sluten kring min ena bröstvårta.

”Ååååå… sååååå ja… sug på mammas bröst”

Erik ömsom sög och masserade mina fylliga bröst medan jag moderligt strök honom över ryggen, min andhämtning blev allt tyngre allteftersom min upphetsning steg. Hans ena hand började sakta men säker smyga sig nedåt mot mitt lår och snart smekte den mig lätt över insidan på dem under kjolen. Det tog inte lång stund för min sons hand att vandra hela vägen upp till min väntande fitta. Erik slutade att suga på mina bröstvårtor samtidigt som han började låta sitt långfinger vandra upp efter min våta skåra, han drog även upp min kjol ytterligare så att han kunde se hur han smekte min fitta.

”Mmmm… det är sååå härligt att smeka din fitta mamma… den är så våt…”
”Ååååå… jag älskar när du smeker mig min son… det är du som gör mig så våt”

Erik förflyttade sig nedåt i soffan tills hans ansikte låg mellan mina ben, han smekte sakta mina lår och under tiden sänkte han ned sin mun mot min fitta. Jag drog djupt efter andan när jag kände hur hans unga tunga lekte med min känsliga klitta.

”Åååååhhhhh… gud så skööööönt du slickar min fitta älskling…”

Jag hade upptäckt att jag blev bara mer upphetsad av att prata snuskigt med min egen son, det kändes lite förbjudet, precis som att knulla sin egen son medan övriga familjen låg och sov. Upphetsningen av att se sin egen son ligga mellan mina ben och slicka min fitta fick mina muskler att spännas i hela kroppen, på hur han slickade mig kunde jag klart se att han verkligen gillade att slicka sin egen mammas fitta. Hans tunga gled emellanåt ned mellan mina blodfyllda blygdläppar för att slicka i sig mina fittsafter. Jag såg nästan stjärnor när min son sakta förde sin hand mot min fitta och sakta förde in ett finger i mig, min fitta gjorde allt för att kram kring det medan han sakta förde in fingret allt djupare i min fitta.

”Åååååhhhh… Sååååååååååååå… fingerpullla mammas fitta…”

Erik tog mod till sig och förde in ytterligare ett finger, synen över hur min son fingerpullade och slickade min fitta gjorde mig såååå kååååt. Jag hade problem med att dämpa mina stön samtidigt som jag försöka hålla koll och lyssna efter fotsteg i korridoren. Mina fittmuskler började krama allt hårdare kring min sons fingrar samtidigt som min orgasm närmade sig.

”Mmmmm… Aaahhhh… Guuuuuud vad du slickar och pullar mammas fitta braaaaa”

Erik ökade då takten och snart kunde jag inte hålla tillbaks orgasmen längre.

”Åååååååå… Mmmmm…. Nuuuuuuuuu går det för mammaaaaa….”

Jag heder verkligen problem med att vara tyst när orgasmen kom över mig som en explosion. Mina fittmuskler kramade i kraftiga pulser kring min sons fingrar när han sakta drog ur dem från min fitta. Synen av hur min han slickade av sina fingrar efter att ha fingerknullat mig gjorde mig genast kåt igen, det var som om jag inte fick nog.

”Mmmmm… vad skönt du gjorde det för mamma…”
”Tycke du om det?”
”Jaaaaa… det var helt underbart älskling…”
”Mmmm… jag tycker om att slicka din fitta mamma… den smakar så gott…”
”Såååå det tycker du… vet du vad mamma gillar mer?”
”Nääää… vadå?”
”Jag vill smaka på din härliga kuk… den smakar gott den med… ta av dig kläderna älskling”

Erik gjorde som jag sa samtidigt som jag själv tog av mig mina kläder som redan var halt av, vi satt nu i soffan alldeles nakna båda två, vi kysstes och smekte varandras kroppar hett, det var nästan som om vi hade glömt bort Sara och Janne som låg och sov bara några meter bort. Mina händer letade sig snabbt ner till min sons hårda kuk, känslan av att hålla den i handen gjorde mig bara mer upphetsad och kåt.

”Åååå mammma… det är så härligt när du runkar mig mamma…”
”Mmmm… gillar du att känna hur mammas runkar din kuk?”
”Jaaaa… ”
”Är det inte skönare när jag suger på den… leker med min tunga kring ditt ollon? Frågade jag retsamt.
”Joooo…”

Jag sjönk ned på knä framför min son och runkade hans kuk i några mjuka drag innan jag sänkte mig över honom och slöt min mun kring hans pulserande kuk. Känslan av att ha min egen sons kuk i munnen och hur hans ollon gled mellan mina läppar gjorde att min fitta genast började sava. När jag såg hur hans min förändrades i vällust när jag tog hans kuk i munnen började jag suga allt girigare, jag försökta ta honom så långt ned i halsen som jag bara kunde. Min andra hans masserade hela tiden has ömma pung under tiden min tunga spelade över hans ollon.

”Mmmm… vilken härlig kuk du har min son… älskar att suga den…”
”Ååååå mamma… jag kommer snart” Viskade Erik lite för högt, även han hade svårt att tygla sin lust.
”Aaaahhh… vill du komma i mammas mun… lite mig få min egen sons säd?”
”Mmmmmm… Jaaaaaa mamma”
”Åååå… sååååå… ge mamma din säd…”

Efter de orden hårdnade mitt grepp kring min son hårda kuk och jag började runka honom allt snabbare samtidigt som min tunga lekte med hans ollon. Jag släppte aldrig kontakten med hans ögon, jag ville se hans min när han kom i min mun, hur min egen son sprutade sin säd över mig och i min mun.

”Åååhhhhh… mamma det gåååååår fööööör miiiiiig”

Eriks kuk började pulsera och strax där efter kände jag hans första stråle säd mot min gom. Jag försökte svälja all säd som hans unga fertila kuk pumpade in i min mun, det blev till och med lite för mycket, jag kände hur en sträng säd trängde mellan min mungipa medan jag girigt mjölade ut den sista från hans kuk.

”Mmmmm… verkar som om du gillar när mamma suger din kuk!”
”Ååååhhh… det är helt underbart mamma… du gör mig så kåååt”
”Mmmm… vad härligt…”

Jag böjde mig ned över hans kuk igen och slickade i mig hans eftersats samtidigt som jag passade på att suga in hela hans halvslakna kuk i munnen igen för att slicka honom ren. Vi lade oss sedan ned i soffan och kramades och smekte varandra tills jag kände hur hans kuk började bli hård igen och hur den pulserade mot min mage.

”Verkar som om du inte fått nog min son”
”Nääää… jag vill knulla med dig mamma”
”Mmmm… jag har längtat efter att få känna din kuk i min fitta”
”Jag med… jag har velat knulla med dig länge”
”Oj… har du varit kåt på mamma länge?”

Jag vred på mig så att Erik låg ned i soffan under mig, sakta reste jag mig upp så att mina knän hamnade på var sin sida om honom. Hans hårda kuk låg upp mot hans mage och med mjuka rörelser började jag låta den glida mellan mina våta fittläppar. Min fitta var så våt att min son kuk gled med lätthet mellan dem.

”Åååå vad härligt det ät att känna din kuk mot min fitta… Mmmm… är du redo att komma in i mammas fitta?”
”Jaaaaa…”

Jag reste mig upp lite och greppade tag om Eriks kuk, placerade den mot min fitta och sjönk sakta ned mot den. Det gick en stöt genom min kropp när min son för tredje gången penetrerade min fitta, när has ollon slöts kring mina fittläppar kunde jag inte hålla emot längre utan sjönk ned så att hela hans hårda kuk var begravd i min fitta. Jag satt alldeles stilla en stund och njöt av känslan av att ha hela hans kuk i mig, det var precis så att jag kunde ta hela hans längd i mig.

”Åååååhhhh… älskling… tycker du om mammas fitta”
”Aaaaahhhhh… jaaaaa… knulla mig mamma”

Jag började sakta rida min son, känslan av hans kuk i min fitta var helt obeskrivlig, jag hade aldrig tidigare blivit så fylld av en kuk och att den sedan tillhörde min egen son gjorde det bara mer upphetsande. Jag kunde snart inte hålla mig ifrån att öka takten, min fitta gled i ett allt högre tempo över hans kuk och min fitta kramade kring skaftet varje gång jag sjönk ned över honom.

”Åååååhhhh… Jaaaaa… du fyller mammas fitta sååååå härligt”
”Mmmm… kan inte hålla mig mamma…”
”Aaaaahhhh… såååå… vill du komma i mamma…”
”Mmmm…”
”Sååååå… fyll mammas fitta med din sperma…”

Bara tanken av att min egen son skulle komma i min fitta gjorde att det nästan gick för mig på en gång. Men när jag kände hur min sons första satts sperma pumpades in i mig kunde jag inte hålla tillbaka längre, min fitta kramade hårt kring hans kuk och mjölkade honom på varje droppe.

”Ååååååå… Jjajaaaaaaaa… Nuuuuuuuuu… kommmmer mmammmaaaaaa”

I samma ögonblick som mina fittmuskler kramade kring min sons pulserade kuk såg jag en skugga vid dörrposten. När jag lyckades fokusera ögonen lite, fastän orgasmen vällde över mig såg jag hur en yrvaken Sara förskräckt tittade mot mig innan hon vände och gick mot sitt rum. Hur mycket hade hon egentligen sett och hört? Med tanke på att Erik låg ned i soffan, utanför hennes synfält, så kanske hon trodde att det var Janne som låg där. I samma ögonblick som jag såg Saras ryggtavla försvinna i mörkret kände jag hur Erik fyllde min fitta med sin sperma.

”Ååååå… mammaaaaaaaaa… jag kommmmmerrrrr…”

Jag ömsom njöt av känslan när han fyllde min fitta med sin säd samtidigt som mina tankar fanns hos min dotter. Tanken på att hon kanske hade sett mig knulla hennes bror gjorde mig lika kåt som förtvivlad och orolig, skulle hon berätta för Janne?

Jag föll ned på min sons bringa, utmattad från det förbjudna vi precis hade genomfört. Eriks kuk var fortfarande begravd inuti mig samtidigt som han kärleksfullt smekte mig över ryggen.

”Du är helt underbar mamma!”
”Det är du med min son… gud vilken härlig kuk du har”
”Mmmm… och du har en härlig fitta mamma”
”Vi bör nog gå och lägga oss nu innan någon kommer på oss…”
”Mmmm… jag är helt slut…”
”och kom ihåg att du kan komma till mamma när du vill… så länge det är riskfritt…”
”Ååååå… du är bäst mamma…”

Erik och jag gick in till badrummet och fräschade till oss innan vi gick och lade oss, jag kunde inte låta bli att föra ned en hand till hans halvslaka kuk och smeka honom lite innan vi kysstes god natt.

Mitt hjärta pulserade hårt när jag så försiktigt som möjligt smög ned i sängen bredvid Janne, på något sätt hade jag fått för mig att det syntes på mig eller att det luktade sex om mig och att han skulle märka det om han vaknade. När jag till slut låg nedbäddad under täcket utan någon signal på att Janne hade vaknat kunde jag slappna av. När jag slöt ögonen kände jag hur utmattad och tillfredsställd jag äntligen var. Alla dessa veckor av frustration hade äntligen lagt sig. Jag somnade snabbt och vaknade inte förrän framåt lunch på lördagen.

När jag äntligen lyckats masa mig upp ur sängen drog jag på mig en tunn kimono. Det var bara Erik hemma, på min väg till köket såg jag att han satt framför datorn i sitt rum och spelade något dataspel med hörlurarna på. Jag funderade på att gå in till honom men fortsatte istället till köket, min kropp krävde alltid en kopp kaffe för att komma igång. Det fanns en skvätt kallt kaffe kvar i kaffepannan som fick duga. Jag värmde kaffet i mikron och stod framåtlutad och tittade på hur koppen snurrade i mikron när jag kände två händer smyga sig kring min midja, hela min kropp skälvde till av den oväntade beröringen.

”God morgon mamma” viskade Erik i mitt öra samtidigt som han tryckte sig mot mig
”God morgon älskling… vart är alla?” Samtidigt tryckte jag mig mot min egen son
”Pappa har skjutsat Sara till badhuset… han skulle stanna tills hon var klar”
”När åkte de?” Frågade jag förväntansfullt
”För två timmar sedan”
”Men då kan de komma när som helst… vi kan inte ta risken älskling”

Eriks händer hade redan letat sig innanför min kimono och smekte mina styva bröstvårtor, beröringen gjorde att jag blev alldeles svag i knävecken. När Min son kysste mig lätt i nacken kunde jag inte hålla mig ifrån att puta lite extra, så att min rumpa trycktes mot min sons hårda kuk.

”Mmmm… snälla mamma… vi hinner”
”Ååååå… Erik… vi kan inte… sluta smek mammas bröst… du gör mig kååååt”
”Jag är alldeles hård mamma… känn själv…”

Jag kunde inte motstå det erbjudandet, min hand smög sig ned innanför min sons kalsonger och greppade hans hårda kuk. Den kändes så stor och varm och min hand började sakta runka honom. Samma ögonblick som mina fingrar slöt sig om hans kuk var jag förlorad, jag var bara tvungen att få känna den i mig. Jag plockade fram hans kuk och lirkade ned den mellan mina skinkor så att den låg mot min fitta. När ollonet strök över min klitta gick det en stöt genom min kropp. Min fitta var redo för att ta emot honom samma ögonblick som min hand hade vidrört hans kuk.

”Åååååå… gud vad du gör mamma kåt… knulla mig… knulla mamma…”

Erik var inte sen att lyda min önskan, han riktade genast sin kuk mot min väntande och trånande fitta och trängde in i mig. Eriks hade sin ena hand kring mitt bröst och den andra på min höft. Min fitta kramade om hans kuk varje gång han nöp mig i bröstvårtan och han knullade mig som en riktig unghingst. Jag kunde inte hålla mig ifrån att stöna ljudligt varje gång hans hårda kuk trängde ända in i min våta fitta.

”Aaahhhh… sååååå… meeeeeer… knulla mamma hårdare…”

Erik stönade själv ljudligt bakom mig och knullade mig hårdare på mitt kommando, min kropp bockade mot honom för att ta hela hans längd samtidigt som jag mötte hans stötar.

”Ååååå… mammma jag kommer snart…”
”Mmmm… jaaaaag meeeeed… Aaahhh… kom i mig… fyll mamma med sperma…”

Samtidigt som Eriks kropp stelnade och hans sats började fylla mig såg jag ut genom köksfönstret hur våran bil svängde upp på garageuppfarten, min fitta kramade om min sons kuk och när han tömde den sista satsen i mig kom min egen orgasm över mig.

”ÅÅååååå… Guuuuuuud de kommer nuuuuuu”

Min fitta kramade fortfarande om min sons kuk när även han såg hur Sara och Janne klev ur bilen. Erik drog sig snabbt ur mig och sprang iväg till sitt rum medan jag knöt skärpet kring mig. Försökte fixa till håret så gott det gick och se oberörd ut. Jag hann precis ta de första stegen mot matbordet när Sara kom klev in genom entrédörren. Hon sa snabbt hej och tittade mot mig med lite undrande ögon, mina kinder hettade fortfarande från orgasmens efterdyningar och jag hoppades att hon inte skulle märka det. Mellan mina ben kände jag hur Eriks sperma började rinna och jag tog snabbt några steg mot bordet för att sätta mig innan det blev en fläck på golvet, men för sent. Sara kom samtidigt in till köket och tittade mot mig utan att säga något, fyllde upp ett glas vatten från kranen och vände sig mot mig.

11

Kommentarer

Ett svar till ”Jag ångrar mig inte del 2”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt, och vad säger Sara

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier