Jag ångrar mig inte del 1

Det som hände skulle aldrig ha inträffat, men jag ångrar mig inte för en sekund. Jag kanske ska ta och börja med att presentera mig själv. Jag heter Eva och är 49 år, bor i en mellanstor stad i norra Sverige med min make Janne och mina två barn, Erik 16 år och Sara på 14. Både jag och min make har bra jobb så vi har det gott ställt, dessvärre börjar vi komma in i den fasen när allt går av sig själv och allt ibland är som en enda grå vardag. Inte har det blivit bättre av att jag och Janne har börjat bråka allt mer på sista tiden.

Det som inte skulle hända tog sin började i slutet av augusti, jag hade sprungit runt i huset i mitt sökande efter den senaste Elloskatalogen men kunde inte hitta den. Till slut gav jag upp och började byta sängkläder istället, vilket jag gör varje söndag. Det var då jag äntligen hittade jag den, katalogen låg med underklädersdelen prydligt uppslagen under täcket i Eriks rum. Bilderna visade några vackra kvinnor i olikfärgade raffset, men även spår av intorkad sperma. Min son hade legat och onanerat till bilderna och sprutat en stor sats över dem. Min första reaktion var att ropa på honom och be honom förklara sig själv, men hejdade mig själv när jag precis var på väg att ropa hans namn. Erik var ju trots allt en växande tonåring så det var väl klart att han onanerade, men tanken att han gjorde det hade inte slagit mig tidigare. Min lilla pojke var i fasen att börja bli en man.

Jag satte mig på sängkanten och drog omedvetet fingret över den intorkade sperman, det var så länge sedan jag och Janne hade haft sex, den senaste tidens bråk hade inte direkt inspirerat vårt sexliv. Jag kunde knappt komma ihåg när vi hade haft sex senast, men när jag återigen förde mitt finger över den intorkade sperman kände jag den välbekanta ilningen mellan mina ben. Jag kom på mig själv när jag strök med hela min hand över sidan, det är ju min sons sperma som jag sitter och känner på. Handen rycktes instinktivt bort från katalogen som om jag bränt mig. Jag bäddade färdigt sängen och lade tillbaks katalogen där jag hade hittat den.

När Erik lite senare kom hem efter att varit hos någon kompis hade jag svårt att se honom i ögonen, men samtidigt kom jag på mig själv att granska hans kropp. Jag var verkligen tvungen att skärpa mig, först känna på hans sperma och sedan spana in hans kropp. Jag kände hur det hettade till i kinderna när min hjärna äntligen kopplade. Jag är ju hans mamma för guds skull.

Sedan den dagen kom jag allt oftare på mig själv att titta på honom, han hade verkligen vuxit upp och blivit en fin kille, tjejerna flockades säkert kring honom på skolan. I och med att Janne visade allt mindre intresse för mig umgicks jag allt mer med Erik och Sara. Jag gick allt oftare in till dem på deras rum för att bara prata lite.

När jag gick in till Erik en dag låg han på sängen och läste sina läxor, jag fick direkt syn på Elloskatalogen som prydligt låg på ett av facken i nattygsbordet. Jag vet än idag inte vad som flög i mig.

”Men är det du som har min Elloskatalog, som jag letat efter” samtidigt som jag sträckte mig efter den.

”Mmmm…” svarade Erik samtidigt som han låtsades fortsätta läsa sina läxor.
”Hittade du något du vill ha” jag bläddrade samtidigt lite förstrött i katalogen.
”Näää… inget särskilt” mumlade han fram, samtidigt som han oroligt tittade på medan jag bläddrade igenom den.
”Men den här klänningen var väl fin, tror du jag skulle passa i den?”
Erik kastade en blick på sidan.
”Mmmm… du skulle vara snygg i den”
Jag bläddrade vidare ganska fort men saktade ner lite när sidorna med underkläderna började närma sig. Jag tittade då och då mot Erik samtidigt som jag närmade mig sidan som hans sperma fanns på. Sidan innan stannade jag upp och tittade på två modeller som var iförda ett par minimala och nästan genomskinliga stringtrosor med matchande behå och stay-ups.
”Men har du sett, man ser ju nästan igenom underkläderna?”
Erik kastade en blick på sidan.
”Mmmm…” Svarade han samtidigt som färgen i hans ansikte började skifta mot rött.
”Tycker du att det är snyggt?”
”Vet inte…”
”Men kom igen nu, tror du jag skulle passa i något sånt?”
”Mmmm… de är sexiga, pappa skulle nog gilla det?”
”Tror du?”
”Mmmm…”
”Jag kanske ska ta och beställa dem då” Med det stängde jag ellos katalogen och lade tillbaks den på nattygsbordet utan att slå upp sidan med hans sperma på.

När jag reste mig upp för att gå kunde jag inte låta bli att granska min son som låg på sängen, det såg nästan ut som om han hade fått stånd. Jag lyckades slita blicken ifrån honom och gick ut och satte mig i vardagsrummet. Tankarna virvlade runt i mitt huvud, men vad är det jag håller på med, jag blir kåt på min egen son. Tanken var lika eggande som förbjuden, det riktigt pulserade mellan mina ben när jag satt i soffan. Nej, tänkte jag det här kan inte fortsätta, det är ju min son för sjutton, incest och olagligt till råga på allt…

Efter den dagen försökte jag slå bort alla min tankar om min son så fort de dök upp, och det hade börjat gå riktigt bra ända tills jag skulle ta och beställa nya gardiner som jag hade tittat på tidigare. Janne hade skjutsat Sara till simträningen och Erik var hos någon kompis. Jag viste ju vart katalogen fanns så jag gick helt enkelt in till min sons rum och hämtade den, satte mig i vardagsrummet och bläddrade igenom den. När jag hade fyllt i beställningen började jag slötitta lite, jag hade bestämt mig för att inte titta på sidan som min son hade sprutat över. Men sidan med de genomskinliga underkläderna bläddrade jag fram, jag flämtade till när jag insåg att även denna sida nu var full med intorkad sperma.

Instinktivt strök jag min hand över sidan igen, undra vad han fantiserar om när han runkar. Jag vet inte vad jag tänkte på när jag fyllde i beställningen på de genomskinliga underkläderna, det var som om det gick av sig själv. Långt bak i hjärnan dök den förbjudna tanken och önskan upp, tänk om han fantiserade om mig, vad härligt det skulle vara om det var mig han hade sprutat över. Det hade börjat hetta till mellan mina ben och jag förde instinktivt ner min ena hand mot mitt lår, jag smekte mig lätt utanpå de tunna byxorna. Men vad håller jag på med, sluta…

Jag gick in med katalogen till Eriks rum igen och lade den på sin plats. Det hettade i hela min kropp när jag gick ut därifrån, jag måste ta mig ett bad. När jag kom in till badrummet landade kläderna i en stor hög på golvet, trosorna hade nästan klibbat fast från min upphetsning. Mina nerver var på helspänn när jag sakta sjönk ned i badet, ångan från det heta vattnet gjorde att musklerna började slappna av. Mina bröstvårtor styvnade när jag tvålade in brösten, mina fingrar kunde inte undvika att nypa och knåda dem lätt, guuud så kåt jag var. Mina tankar hamnade på min son, hur han hade legat och onanerat till Elloskatalogen, hur hans hand kramade kring kuken när han sprutade sin pojksäd över den. Jag var tvungen att slå bort ankarna, jag låg och fantiserade om min son, vilken mor skulle göra så. En våg av skamkänslor fyllde mig samtidigt som hettan från min våta fitta blev allt starkare.

Tankarna styrdes över mot Johan, Eriks klasskamrat och bästa kompis, jag hade sett hur han ibland tittade på mig i smyg. Det hade även hänt att jag vickat lite extra på rumpan när han var i närheten och böjt mig extra djupt ner så att han kunde få en skymt av min urringning. Jag hade ibland fantiserat om att förföra den unga pojken. Jag skruvade av duschmunstycket från slangen och förde den nu mjuka strålen mot min fitta när jag samtidigt lutade mitt huvud mot badkarskanten. Min ena hand hade letat sig upp till mitt fylliga bröst som jag ömsom smekte och knådade samtidigt som jag masserade min klitta med vattenstrålen. Mina ögon var slutna när mina fantasier tog mig till Johans hårda kuk och hur han knullade mig bakifrån i köket. I och med att jag var ensam hemma kunde jag släppa alla hämningar, mina stön ekade mellan badrummets väggar.

När jag öppnade mina ögon skymtade jag en rörelse i ögonvrån, dörren till badrummet stod lite på glänt så det var en springa på 5-10 cm till korridoren utanför. Vi har en dimmer installerad till våran badrumslampa, jag hade satt den på ett mellanläge så att jag låg och badade i ett lite dunkelt ljus, det var bara ångan som gjorde det lite dimmigt. Jag hade varit allt för upptagen med att tillfredsställa mig själv för att höra om det var någon som hade kommit hem. Hade Janne och Sara kommit hem hade jag nog hört det, om det hade varit någon där så kan det ha varit Eriks som hade stått i springan. Jag slöt ögonen igen och fortsatte att stimulera mina bröst och fitta, men nu svävade återigen mina tankar till min son, hur han stod och smygtittade på mig medan jag badade och smekte mig själv. Mina ögon öppnandes till en liten springa, med avståndet till dörren skull man aldrig kunna avgöra om mina ögon var öppna eller stängda. Det var någon som stod där och tittade på mig, En ilning slog till som en blixt genom min kropp och ett ljudligt stönade trängde mellan mina läppar när jag insåg att det var Erik.

Jag förde ner en hand mot min fitta och började sakta föra in ett finger samtidigt som vattenstrålen fortsatte att massera min klitta. Orgasmen började närma sig när mina fittmuskler kramades kring mitt finger.

”Åååå… Guuud… Nuuuu” ekade det i badrummet.

Samtidigt som orgasmen ebbade ut såg jag hur Erik smet bort ifrån dörrspringan, vid samma ögonblick kom även skammen över mig.
Jag hade legat och smekt mig själv framför min son, och det hade gjort mig så otroligt kåt av att känna hans blick över min kropp när jag smekte mig.
Jag skyndade mig att tvätta håret och svepte in mig i en tung badrock och begav mig mot sovrummet. På vägen passerade jag Eriks rum, dörren var helt stängd, vilket den sällan var. Jag knackade lite lätt på dörren.

”Erik är du hemma?” Jag hörde genom dörren hur det rasslade till i sängkläderna
”Jaaa… vad vill du?”
”Inget speciellt, ville bara kolla om du hade kommit hem, får jag komma in?”
”Mmmm… vänta lite, nu kan du komma”

Jag öppnade dörren försiktigt och kikade in, Erik låg på sängen och läste en motorcykeltidning och verkade helt oberörd av min närvaro.

”Har du varit hemma länge?”
”Näää… inte så värst, en liten stund bara”
”Var det bra hos Johan då?” Jag tittade mig samtidigt omkring men såg inga spår av Elloskatalogen samtidigt som jag kom på mig själv, varför hade jag gått in till honom?
”Jo det var väl helt okej”
”Vad gör ni när ni umgås?” Min blick granskade samtidigt Eriks slanka kropp på sängen och den fastnade vid hans skrev. Det syntes tydligt att han hade stånd genom de tunna träningsoverallsbyxorna han hade på sig.
”Inget särskilt, snackar lite, läser tidningar, du vet”
”Nej… jag vet inte, det är därför jag frågar” Jag svalde hårt när jag insåg att han måste ha en mycket större kuk än hans pappa redan vid 16 år ålder, samtidigt som jag tvingade mig själv att slita blicken från hans skrev.
”Sitter ni och snackar om tjejer eller?”
”Men mamma”
”Får man inte vara lite nyfiken om vad sin son har för sig?”
”Jooo… men det är ju pinsamt”
”Men… du behöver inte vara blyg för mig” Jag kände hur det hade börjat hetta på mina kinder igen, hur kunde min son påverka mig så?
”Mmmm… det händer väl att vi pratar om tjejer”
”Pratar ni om någon speciell tjej?” Jag såg samtidigt att Erik hade slutat visa intresse för MC-tidningen och riktade den nu mot mina bröst, knuten i morgonrocken hade glidit upp lite så att det skapades en fin urringning för honom att titta på.
”Jooo… men jag säger inte vem det är”
”Okej då herr hemlig” Jag reste mig från sängen lutade jag mig samtidigt lite medvetet framåt så att han skulle kunna se mina styva bröstvårtor. Skamkänslorna infann återigen när jag började gå mot dörren. Jag hade inte gjort något för att dölja min urringning och mina styva bröstvårtor, jag hade även lagat och onanerat i badkaret fast jag visste att min son tittade på mig. En mamma ska inte göra så mot sitt barn.

När Janne och Sara kom hem lite senare åt vi en gemensam middag, det var ganska tystlåtet under hela måltiden. Jag satt och tänkte på vad jag hade gjort och hur upphetsad det hade gjort mig, samtidigt som jag noterade att Erik slängde ovanligt mycket blickar mot mig. Hade han alltid gjort det eller hade han börjat nu? Jag hade inte direkt satt på mig den mest diskreta klädseln, ett par tighta byxor och en tight t-tröja som framhävde min stora byst. Sara som förmodligen var ganska trött från simträningen åt fort och gick in på sitt rum, efter en stund gick Erik till vardagsrummet för att se på TV, kvar satt Janne och jag under en nästan pinsam tystnad. Jag var tvungen att anstränga mig lite.

”Hur har din dag varit då, något roligt som har hänt?”
”Nej inget speciellt”
”Väst vad du var pratsam idag då!”
”Vad vill du att jag ska säga då?”
”Du kan väl vara lite social för en gångs skull, prata med mig!”
”Okej”
”Vadå okej, du ska ju prata med mig, eller vill du inte det längre?” Jag började bli irriterad.
”Jo det vill jag”
”Men gör det då!”

Vi satt sedan tysta där båda två, efter ett tag reste jag mig upp och gick därifrån, klarade inte av tystnaden mer. Jag ut till vardagsrummet där Erik satt och tittade på någon amerikansk komediserie. Jag satte mig i soffan bredvid honom.

”Har du och pappa bråkat igen?”
”Hur kunde du veta det?”
”Det syns på din min, du ser sådär nedstämd ut igen”
”Förlåt det är inte meningen, det är bara lite tungt just nu mellan Janne och mig”
”Det behöver du inte be om förlåtelse för, jag tycker också att han beter sig som en knöl mot dig ibland”
”Tack för stödet Erik, jag behöver det just nu” Samtidigt som jag instinktivt lade en lätt hand på hans lår. I samma ögonblick insåg jag vad jag gjorde. Hade det varit för en månad sedan hade jag nog aldrig reflekterat över det, men nu var det en helt annan sak. Jag försökte dra bort handen så naturligt som möjligt samtidigt som Erik vände sig mot mig och gav mig en kram.

”Du är bäst mamma” Viskade han tätt i mitt öra.

Jag kände hur hettan återigen spred sig genom min kropp när jag kände min sons kropp pressas mot min byst, bröstvårtorna vaknade genast till liv och blev hårda som ärtor. Jag strök min son lätt över ryggen och han gjorde samma sak. När kramen bröts kunde jag inte låta bli att rodna lätt.

Sedan den dagen kom jag och Erik varandra mycket närmare, vi pratade allt oftare och mer förtroligt med varandra. Jag försökte hela tiden förskjuta de förbjudna tankarna med blandat resultat, vissa dagar gick det bättre och ibland sämre. De sämre dagarna klädde jag mig medvetet utmanande när jag kom hem från jobbet. Tighta toppar med kraftig urringning och en tunn b-h under som tydligt visade mina bröstvårtor när jag antingen frös eller blev upphetsad, samt tighta byxor som framhävde mina mogna kurvor. Ibland gick jag så långt att jag inte hade någon behå på mig när bara jag och Erik var hemma, vilket blev allt oftare i och med att Janne hade börjat spendera allt mer tid på jobbet och Sara ofta var på träning eller hos någon kompis. Erik började också vara hemma allt mer. De gånger jag var utan behå kom Erik ofta fram och kramade om mig, och jag kom ofta på honom med att stirra på mina bröst, vilket även medförde att mina bröstvårtor styvnade och det blev fuktigt mellan mina ben.

Jag märkte allt oftare att han hade stånd, speciellt de gånger han hade någon sorts träningsbyxor på sig. Jag inbillade mig hela tiden att inget allvarligt var på gång och att allt var helt oskyldigt.

Erik kom in med posten en dag, med den följde avin från Ellos, gardinerna jag hade beställt. Jag åkte med detsamma och hämtade ut paket, att öppna dem var alltid roligt och jag ville inte vänta till morgondagen. När jag kom hem med paketet satte jag mig vid vardagsrumsbordet och öppnade det, Erik kom samtidigt in för att kolla vad jag hade för mig.

”Har du fått paket?”
”Mmmm… jag har beställt nya gardiner, vad tycker du?” Jag höll samtidigt fram ett av paketen med de nya gardinerna.
”Snygga… de kommer att passa in fint här” Erik satte sig samtidigt bredvid mig i soffan medan jag packade upp resten av beställningen. Jag stannade upp när jag såg vad som låg i botten av paketet. De var de svarta och nästan genomskinliga underkläderna med tillhörande strumpebandshållare och strumpor.
”Wow mamma… beställde du dom!”
”Ja… jag gjorde visst det, hade nästan glömt bort det” Jag blev generad av att visa vad jag hade beställt för min son men samtidigt lite upphetsad när jag såg hans reaktion.
”Du kommer att bli riktigt sexig i det mamma!” Jag och Erik hade blivit mer frispråkiga med varandra nu när hade spenderat så pass mycket tid tillsammans, så jag blev inte direkt förvånad över kommentaren.
”Tror du det, en gammal tant som jag. Vet inte riktigt varför jag beställde dem, Janne visar ju ändå inget intresse för mig”
”Du är ingen gammal tant mamma”
”Tack älskling, du är för gullig” Samtidigt smällde dörren igen och Sara kom hem. Jag skyndade mig att lägga ner underkläderna i paketet igen och gick in med dem till sovrummet.

Jag hade en speciell del i en av mina garderober där jag hade de lite sexigare underkläderna som jag införskaffat genom åren. Där fanns även några gamla fotoalbum som bara låg och samlade damm på grund av att vi hade lite brist på förvarings yta. Jag hade nästan helt glömt bort dem, men det var ju inte igår jag var och rotade bland mina sexigare underkläder heller för den delen. Jag satte mig ned på sängkanten med albumet i handen och bläddrade sakta igenom de gamla fotona. Där fanns bilder på allt ifrån julafton och midsommarfirande men även från några av våra utlandsresor. När jag kom till dessa bilder upptäckte jag att några av fickorna var tomma, det verkade som om det hade fallit ut bilder på flera av sidorna. Totalt saknades det åtta eller nio bilder. Jag reflekterade inte så mycket mer på det utan tittade förstrött igenom bilderna. Alla såg så glada ut på bilderna, det var inte utan vemod som jag stängde albumet och ställde tillbaks det på sin plats. Jag tog på mig ett par fräscha kläder och gick ut till köket, där stötte jag på Sara som stod och gjorde i ordning ett par mackor.

”Har du sett Erik?”
”Mmmm… Jag tror han stack över till Johan”
”Är du på väg någon stans?”
”Aaaa… Jag går ner till Jossan en sväng, är väl hemma till vid nio gissar jag”
”Okej… ha de så bra då”

Jag vandrade rastlöst omkring i det tomma huset, det var som om jag inte viste vad jag skulle ta mig till. Samtidigt som mina tankar föll tillbaks på när Erik hade stått och tittat på mig i badkaret ringde telefonen.

”Hos Andersson” svarade jag med en dämpad röst
”Ja hej, det är jag”
”Hej Janne, är du kvar på jobbet fortfarande?”
”Ja och jag blir nog kvar här en stund till, du behöver inte hålla maten varm”
”Okej… när kommer du hem?”
”Gissar på att jag är hemma till tio någon gång”
”Mmmm… vi ses då, hej”
”Hej…”

Jag lade ned telefonluren med en lätt suck, men samtidigt blev jag lite lättad, det kändes inte som om jag ville umgås med Janne just nu. Med alla ute ur huset bestämde jag mig för att städa lite, jag var ändå alldeles rastlös, det nästan kröp i hela kroppen och jag behövde fokusera tankarna på något helt annat. Jag var riktigt effektiv i mitt städande, det gick som en dans när ingen var hemma och störde mig. Klockan hade börjat närma sig halv åtta när jag drog in dammsugaren till Eriks rum, jag fick alltid börja med att plocka undan alla kläderna innan jag kunde börja dammsuga. När jag kom runt sängen och mott nattygsbordet var det förfärligt dammig, jag drog ut nattygsbordet och böjde mig lite lätt ned för att komma åt lite under sängen. Eriks säng var av den typen med en tjock underdel med en riktigt fin bäddmadrass ovanpå, längst ut på kanten mot väggen skymtade jag hörnet på en tidning som stack ut. Jag lyfte upp madrassen och blev alldeles chockad när jag såg vad som låg under madrassen. Jag drog efter andan när jag satte mig på sängkanten och granskade min upptäckt. Att jag inte upptäckt det när jag bäddat hans säng var min första tanke.

Under bäddmadrassen fanns två tidningar, en Aktuellt rapport samt en tidning som hette något med Mature women 40+. Jag flämtade till när jag även upptäckte bilderna som jag saknade från fotoalbumet. Det flesta av dem var bilder på mig i bikini, men även några där jag solade topless. När den värsta chocken lagt sig, satte jag mig ner på sängkanten och bläddrade igenom 40+ tidningen, den innehöll bara mogna kvinnor som visade upp sig i diverse poser och underkläder. På ett av uppslagen som verkade mest nött var det en ung kille i 20 års-åldern som knullade en mogen kvinna som verkade vara i min egen ålder. Jag kände hur det hettade till mellan mina ben, bröstvårtorna styvnade när jag tittade på bilderna, den unga killens kuk var djup begraven i den mogna kvinnans fitta på flera av bilderna. Den sista bilden visade hur han sprutade sin sperma över hennes mun och bröst.

Jag kunde inte hålla mig själv ifrån att föra ner en hand innanför mina byxor och smeka mig själv över fittan. Det gick en rysning genom min kropp när mitt våta finger lätt gled över min känsliga klitta. Guuud vad jag ville känna en så stor, hård och ung kuk i min fitta. Sidorna visade även spår efter intorkad sperma. Jag lade ifrån mig tidningen och tog upp mina egna fotografier, jag gick igenom dem en efter en när det gick eftersom flera av dem satt hopklistrade. Fotografierna hade även dem en hel del spår av sperma från min son. Jag kunde inte bryta isär dem eftersom min ena hand fortfarande var begravd innanför mina byxor. Jag kunde inte hålla mig ifrån att stöna lätt när jag insåg att min egen son använde mina bilder som runkobjekt, samt att han drogs till mogna kvinnor. Mina tankar vandrade genast till min sons unga kropp och hans hårda kuk, hur han hade legat här på sin säng med sin hårda kuk och runkat medan han tittade på bilder med sin egen mamma som solade topless endast iförd ett par små bikinitrosor.

Jag höll på att dö av kåthet, min andra hand knäppta snabbt upp byxknappen och drog ner dragkedjan så att jag kunde smeka min fitta helt obehindrat. Jag vet inte vad som tog åt mig när jag helt drog av mig byxorna och lade mig på Eriks säng och började onanera med en fantasi om hur min son knullade mig hämningslöst på sängen. Jag hade lagt uppslaget med bilderna på den unga killen som knullade den mogna kvinnan framför mig. Jag var helt bortom all kontroll och sunt förnuft när mina händer tog tag om hans huvudkudde och förde den mellan mina ben. Mina fittsafter smetades snabbt ut på örngottet medan jag använde hans kudde som onaniobjekt. Med en kraftansträngning ställde jag mig på knä i sängen, förde kudden mellan mina ben och satte mig ned över den samtidigt som jag mina fantasier skenade iväg. Bilden om hur jag satt nu gränsle över min son i hans säng och red hans hårda kuk spelades upp i min hjärna. Friktionen mellan kudden och min våta fitta i kombination av fantasierna gjorde att jag snabbt kom i en så kraftfull orgasm. Jag stod flämtandes på alla fyra över min sons kudde som nu var helt indränkt i mina fittsafter, det var en stor våt fläck precis där han skulle komma att vila huvudet.

På ostadiga ben lyckades jag ställa mig upp och ta på mig trosorna, rätade till sängen och lade tillbaks tidningarna och fotografierna som om inget hade hänt, men jag kunde inte låta bli att smyga med mig Aktuellt rapport tidningen. Med byxorna och tidningen i famnen föll jag utmattad ned på sängen i mitt eget sovrum. Orgasmens efterdyningar kändes fortfarande i kroppen samtidigt som jag kom till insikt om vad jag precis hade gjort, jag håller på att gå över gränsen, det måste ta ett slut…

Tyvärr så kunde de erotiska tankarna inte lämna min hjärna. Jag lade mig på sidan i sängen och började sporadiskt bläddra igenom tidningen som jag smugit med mig från Eriks rum. Tidningen var välläst och jag kunde inte undgå att bli lite förundrad över varför han hade använt Elloskatalogen när han hade dessa tidningar under sin säng. Tidningen innehöll många bilder på tjejer i sexiga underkläder som visade upp alla sina behag, de flesta av dem var helt eller delvis rakade. Jag kunde inte undgå att bli upphetsad när jag såg en helt rakad tjej som red en stor och hård kuk, jag förde ner min hand innanför trosorna och kände på min eget fitthår. Jag hade aldrig varit helt rakad tidigare, det närmaste jag hade kommit var att trimma bikinilinjen, men nu när jag såg på bilderna blev jag faktiskt lite inspirerad av tanken.

Mitt finger strök sig sakta längs min återigen våta springa, när jag kände hur mina fingrar ströks efter mina håriga blygdläppar reste jag mig sakta upp och gick ut till badrummet. Jag hade blivit såååå upphetsad av tanken på att raka min fitta helt slät. Efter att ha tagit fram Jannes raklödder och en alldeles ny rakhyvel satte jag mig på badkarskanten med ryggen mot väggen, tvättade snabbt av mig och greppade burken med raklöddret. För att inte blöta ned toppen hade jag dragit den över mitt huvud så att jag satt alldeles naken förutom min behå. Jag smorde in löddret väl och började försiktigt raka bort håret längs kanten, när jag kände hur slät jag blev rakade jag snabbt bort det mesta håret över fittan men var tvungen att vara extra försiktig när jag rakade kring blygdläpparna för att inte skära mig. Precis då hände det som inte får ske en mamma.

Vi blir nog lika ställda båda två, Erik bara står där i dörröppningen och stirrar på mig. Jag blir helt stel som om jag inte kan röra mig, mina ben var vitt särade för att komma åt ordentligt när jag rakade mig, så att han kunde tydligt se min nyrakade fitta. När jag äntligen rycks ur den första chocken börjar jag sakta stänga mina ben samtidigt som Erik drar sig bakåt och säger tyst

”Förlåt mamma”

Jag är alldeles skakig på handen när jag som i trans slutför rakningen. Gud vad var det som precis hände, min son fick se min helt rakade fitta. Jag duschar av mig raklöddret som är kvar, går fram till dörren och låser den. Med skakiga ben sätter jag mig på badkarskanten, det hettar kring min fitta efter rakningen så jag tar ned en flaska med barnolja från badrumsskåpet och smörjer in mig. Guuuud vilken skillnad det blev efter rakningen, det går en rysning genom hela kroppen när mina fingrar sakta smeker in barnoljan. Jag kan inte låta bli att smeka mig själv, långfingret letade sig fram till klittan och smekte det känsliga området. Min andhämtning blev allt starkare när min kåthet åter tog över mitt förstånd. Min hjärna kunde inte släppa blicken från min son gav mig, hur hans ögon hade stirrat på min nyrakade fitta. När orgasmen började närma sig slet jag med en viljeansträngning bort handen från fittan. Jag kan inte hålla på såhär, sitta och bli kåt på min son, jag kan ju splittra hela familjen om jag inte kan kontrollera min kåthet och låter det fortgå.

Jag drar på mig min badrock och gått in till sovrummet för att klä på mig. Jag var tvungen att ta ha ett samtal med Erik om det som precis hände och det var lika bra att få det undanstökat på en gång, medan den övriga delen av familjen inte var hemma.
Att jag var delvis frånkopplad allt vett och reson när jag tog av min behå och drog på mig en tight topp och ett par tighta träningsbyxor innan jag gick in till Erik, jag inte varför jag klädde mig så men det gick av någon sorts automatik.
Jag knackade lätt på Eriks dörr som stod lite på glänt.

”Erik, får jag komma in… Jag skulle behöva prata lite med dig”
”Mmmm… Okej…” svarade Eriks samtidigt som jag gick in till honom.

Erik låg på sängen och läste en tidning och tittade inte ens mot mig när jag slog mig ned på sängkanten bredvid honom.

”Jooo… angående det som precis hände” jag kände hur ostadig jag lät på rösten
”Mmmm… förlåt mamma, det var inte meningen”
”Det var inte ditt fel, jag skulle ha låst dörren”
”Mmmm…”
”Hoppas du inte tog illa upp när du fick se din gamla mamma i en sådan pinsam situation?”
”Näää… det är okej med mig” Erik tittade äntligen på mig under vårt samtal
”Vad bra… det får bli vår hemlis” jag började äntligen slappna av lite, men insåg i samma ögonblick hur Erik tittade mot min byst och ned mellan mina ben som om han hade röntgensyn.
”Och du är inte gammal mamma, du är den finaste mamman man kan tänka sig”
”Tack älskling” jag blev samtidigt lite glad när han gav mig en så fin komplimang och sträckte lite extra på mig så att mina bröt spände ut den tighta toppen.
”Hoppas du inte tänker några dåliga tankar om din mamma nu när du råkade se vad jag gjorde”

Jag kunde inte undgå att rodna lite lät när jag förde min rakning på tal. Erik vred sig samtidigt i sängen så att hans ansikte hamnade precis mot den punkt på kudden som mina fittsafter trängt in i. Det gick som en ilning genom min kropp när jag insåg det förbjudna i situationen. Jag kände hur mina bröstvårtor styvnade samtidigt som jag såg hur Eriks ögon drogs mot dem som en magnet när konturerna mot den tunna toppen yttrade sig.

”Näää… jag tänker inget dåligt om dig mamma, men jag trodde inte du gjorde det bara”
”Vad bra… jag brukar inte göra det heller, jag fick bara någon sorts infall”
”Kom med ut till vardagsrummet så blänger vi på lite TV, Jannes jobbar över och Sara är hos Jossan så det är bara du och jag hemma”
”Okej… det bukar gå lite komediserier den här tiden vi kan se på”
”Låter bra det…”

Vi gick ut till vardagsrummet och slog oss ned i var sitt hörn i soffan, Erik hittade snabbt en serie som hela familjen brukade tittade på. Under seriens gång såg jag i ögonvrån hur Erik då och då tittade mot mig, men jag låtsades bara som om jag inte märkte det. De förbjudna tankarna började återigen leta sig fram, jag försökte slå bort dem men kunde tillslut inte stå emot.

”Erik… kan du massera mina fötter lite?” Frågade jag lite försynt.
”Viss mamma, hit med dem bara”
”Vad snäll du är”

Jag lade mig till rätta i soffan och sträckte fram mina bara fötter mot honom. Erik började varsam knåda dem medan jag låtsades rikta min uppmärksamhet mot TV: n. Hans varma händer kändes sååå sköna mot mina svala fötter, jag sjönk ner ytterligare i soffan så att mina tighta träningsbyxor skar in lite mot min nyrakade fitta. Om han tittade mot mig nu skulle han tydligt se konturerna av min fitta, jag hade heller inga trosor på mig under de tunna byxorna. Jag tittade då och då i ögonvrån mot min son för att se om han riktade sin uppmärksamhet mot mig. Efter en stund märkte jag att han stannade upp men fortsatte att snabbt massera mina fötter. Jag tittade så diskret som möjligt i ögonvrån mot honom, Erik satt och tittade så smidigt som möjligt mot mitt skrev. Mitt underliv började pulsera när jag såg hur min son tittade mot mig, det kändes så förbjudet och upphetsande på samma gång. Jag drog upp det ena benet lite så att jag låg med lätt särade ben.

Som tur var ringde telefonen just då, jag reste mig snabbt ur soffan för att komma bort från min son. Hur kunde han påverka mig så tänkte jag samtidigt som jag lyfte luren. Det var någon telefonförsäljare som jag snabbt avvisade. När jag gick mot vardagsrummet igen kände jag hur det var alldeles vått mellan mina ben. Jag kunde inte sätta mig i soffan igen utan att det förmodligen skulle synas genom mina tunna träningsbyxor.

”Erik… Jag tror jag går och lägger mig nu, blev nog lite uttröttad efter städningen”
”Okej…”

Jag gick in till badrummet och gick igenom mina vanliga kvällsrutiner. När jag gick förbi vardagsrummet för att säga god natt till Erik syntes han inte till. Jag tänkte inte mycket mer på det utan gick in till sovrummet. I samma veva som jag drog toppen över mitt huvud skymtade jag en rörelse i den stora spegel som vi har i sovrummet. Jag hejdade mig mitt i rörelsen och drog av mig toppen sakta, samtidigt som jag i ögonvrån tittade mot spegeln där jag sett rörelsen.

Jag såg en skugga genom sovrumsfönstret när jag lät toppen falla till golvet, var det någon som stod ute i trädgården? Jag gick fram till lysknappen vid dörren och dämpade belysningen något så att jag lättare skulle kunna hålla koll om jag hade en hemlig voyeur, i bakhuvudet hoppades jag på att det var Erik som stod där ute. Hade han smugit ut när han hörde att jag var inne på toaletten? Jag ställde mig framför spegeln och började sakta smeka mina bröst samtidigt som jag höll koll i ögonvrån efter ytterligare tecken. Efter en halvminut eller så kunde jag återigen ana en rörelse vid äppelträdet utanför fönstret, det var någon där men jag kunde inte se vem. Guuud så kåt jag blev av att känna hur någon stod och tjuvkikade på mig när jag lät kläderna falla till golvet, tänk om det var Erik som spanade in sin halvnakna mamma. Jag kunde inte låta bli att föra ner en hand utanpå mina tunna byxor samtidigt som jag nöp mig i bröstvårtan. En våg av skam och ren kåthet trängde samtidigt igenom när jag tänkte på hur jag stod och smekte mig medan min son stod och tittade på, men jag kunde inte hejda mig själv. Jag förde in två fingrar i byxornas linning och förde sakta ned dem, böjde mig samtidigt framåt med raka och lätt särade ben så att jag gav min son en full vy över min nu helt släta fitta. När byxorna föll ned till mina anklar klev jag ur dem och fortsatte att smeka och beundra min kvinnliga kropp i spegeln. Händerna smekte sakta mina fylliga bröst, bröstvårtorna var hårda som små ärtor när jag lätt nöp i dem. Den ena av mina händer smög sig sakta ned till min mjuka och alldeles släta fitta. När jag drog fingret mellan blygdläpparna kände jag hur otroligt våt jag var, mitt långfinger gled sååå otroligt lätt in i mig.

Jag kunde inte minnas när jag hade varit så kåt senast. Jag lutade mig framåt och stöttade upp mig med ena handen mot väggen samtidigt som jag särade lite lätt på benen och putade med rumpan mot min spionerande son. Känslan av hur slät jag var mellan mina ben gjorde mig så otroligt känslig och upphetsad. Mina fittsafter rann längs insidan av mina lår när jag bakom mina slutna ögon föreställde mig hur Erik stod vid äppelträdet och smekte sig själv medan han tittade på sin mamma, och hur han med stora ögon tittade på föreställningen jag gav honom. I samma ögonblick hörde jag Jannes bil svänga upp på garageuppfarten.

Pulsen steg i en rasade fart, jag slängde på mig byxorna och toppen, sprang ut till vardagsrummet och slängde mig i soffan. Jag kunde inte låta Janne se min rakade fitta eller hitta mig sovandes alldeles naken, det skulle bli för många frågor att besvara, som jag inte riktigt kunnat svara på. Han skulle säkert bli kåt om han såg min rakade fitta, och med tanke på hur jag kände för honom just nu var sex inte att tänka på.

Ytterdörren smällde igen och Janne klev in i hallen. Jag satte armarna i kors över min byst för att försöka dölja mina styva bröstvårtor som stod ut genom toppen. Janne slog sig ned i soffan bredvid mig, vi kallpratade en stund om hur dagen varit. Ytterdörren öppnades igen och Erik klev in, efter han tagit av sig kläderna kom även han in till vardagsrummet och slog sig ned i en fåtölj snett framför mig. Vi satt där och småpratade lite och tittade på TV. Erik satt hela tiden och småtittade emot mig samtidigt som Janne försökte spela kärvänlig, något som inte var riktigt likt honom den senaste tiden. Hur kunde jag ha hamnat i en sån här situation, vad hade tagit åt dem? Båda verkade vara kåta på mig helt plötsligt. Erik tittade med en underlig min på oss i soffan, det verkade nästan som om han var svartsjuk på sin pappa.

Det udda i det hela var att det gjorde mig så otroligt kåt, inte för att Janne gjorde närmanden utan hur Erik reagerade. Efter en stund insåg Janne att det inte var lönt att fortsätta så han reste sig upp och sade god natt. Erik flyttade sig till soffan efter att Janne lämnat oss i vardagsrummet.

”Vart tog du vägen?”
”Gick bara ut en stund”
”Jaha… det var ju lite ovanligt, att bara gå ut en sväng sådär” jag försökte lista ut om det var Erik som hade stått utanför mitt fönster.
”Får man inte bara gå ut en sväng helt plötsligt?”
”Jo det är klart… blev bara lite förvånad” Han ville alltså inte svara på frågan var han varit.

Jag riktade min uppmärksamhet mot Teven men höll hela tiden koll på Erik i ögonvrån. Efter ens stund reste sig Erik och sa god natt. Jag satt ensam kvar i soffan och begrundade dagens händelser, det var inte utan att jag blev våt igen. Jag smög sakta ner en hand innanför mina byxor och började smeka mig själv. Att Erik kanske hade stått i trädgården och tittat på mig gjorde mig så otroligt upphetsad, samt hur han hade tittat mot mig när mina byxor spändes mot min pulserande fitta när masserat mina fötter. Min orgasm var så otroligt nära när Sara avbröt mig genom att kliva in genom dörren. Sara gick genast och lade sig och ensam satt jag kvar vaken. Jag var så otroligt kåt så jag tänkte nog inte riktigt klart när jag smög ut ur huset och ut till trädgården.

Det var som om jag drogs till Eriks sovrumsfönster. Jag var tvungen att smyga ganska nära för att kunna se honom i sängen, sänglampan var tänd och jag kunde skymta små rörelser under täcket. När jag insåg att Erik låg och onanerade smög jag snabbt ned min hand innanför byxorna och började smeka mig själv. Min fitta var alldeles våt och det kändes helt underbar att smeka in mina safter i de nyrakade fittläpparna. Det var som om jag hade blivit mycket känsligare efter rakningen eller så berodde det på min kåthet. Rörelserna blev allt snabbare under täcket samtidigt som han sparkade av det. Jag drog ett djupt andetag när jag på för första gången på flera år fick se min sons hårda och ståtliga kuk, jag blev tvungen att sluta smeka min fitta för att inte komma på en gång. Han var mycket större än jag hade kunnat föreställa mig. Från min plats vid fönstret gissade jag på att has unga kuk var minst 17 cm.
Det gick en rysning genom min kropp när hans fingrar kramade om kuken och sakta drog förhuden upp och ned över sitt svullna ollon. Erik ökade återigen takten och jag kunde se på hur han spände magmusklerna att han var på väg att komma. Mina fingrar började febrilt smeka min våta fitta igen. När jag såg den första satsen säd spruta över hans mage kom jag i en sån kraftig orgasm, jag var tvungen att luta mig mot väggen för att hålla mig på benen samtidigt som jag men en otrolig viljeansträngning kvävde mina stön. Mina fingrar var alldeles indränkta i mina safter när jag sakta drog upp dem ur byxorna.

Med stapplande ben smög jag in till vardagsrummet och föll utmattad ned i soffan. Det var inte helt utan skamkänslor jag satt och njöt av orgasmens efterdyningar. Jag hade stått och blivit kåt på min egen son när han runkade, värst av allt var att jag ville känna hans kuk djupt begraven i min egen fitta, vilket inte kunde och fick hända!

De följande dagarna gick jag som i ett konstant tillstånd av kåthet och förtvivlan. Nästan hela min vakna tid gick åt att tänka på min sons kuk, bilden hade etsat sig fast på näthinnan. Värst av allt var att Erik nästan hade slutat att umgås med sina kompisar och spenderade allt mer tid med mig. Vilket jag givetvis uppskattade men samtidigt satte mina nerver på prov. Jag kunde inte undgå att ibland göra honom upphetsad genom att gå omkring i tighta kläder och morgonrockar när det bara var vi hemma, vilket som sagt blev allt oftare. Detta gjorde även att jag allt som ofta var fruktansvärt kåt, mina onanisessioner hade börjat komma allt tätare, ofta två till tre gånger per dag och jag fantiserade nästan uteslutande om min son.

Det hade börjat bli september och Janne som ägnade en vecka per år till att jaga älg tog ut sin femte semestervecka nu, Sara åkte samtidigt iväg på simläger. Så den här helgen var det bara jag och Erik hemma. Jag bävade inför tanken att spendera en hel helg ensam med min son lika mycket som jag såg fram emot det. Framför allt var jag osäker på om jag skulle kunna tygla min kåthet, jag visste vid det här laget att Erik var lika kåt på mig som jag var på honom. Hans kåta blickar stånd hade avslöjat honom mer än en gång.

Det var ett riktigt höstväder på lördagen, regnigt och kallt. Sådana dagar var perfekta för att basta och idag var Erik var faktiskt ute med sina kompisar så jag hade hela huset för mig själv. Jag hade städat och fixat under hela dagen och såg fram emot att slappna av i bastun samtidigt som jag fick utlopp för min kåthet. Erik kom hem precis när jag stod i källartrappsdörren iförd min badrock.

”Vad ska du gör mamma?”
”Ååå… jag hade tänkt ta och basta lite”
”Får jag hänga på?”
”Du som inte brukar vara så mycket för att basta?”
”Jaaa… man kan ju alltid ändra sig!”
”Visst får du det” Samtidigt som jag svarade bet jag mig själv i tungan, hur skull det här gå, jag och min son halvnakna tillsammans.

När jag kom ner till bastun duschade jag snabbt och öppnade jag det lilla kylskåpet som vi hade installerat där nere, tog fram en kall öl innan jag klev in i bastun. När familjen bastade gjorde vi det alltid nakna och utan handdukar. När jag stod vid tröskeln tvekade jag en sekund, skulle jag ta på mig en handduk? Det skulle nästan vara konstigt om jag gjorde det och Erik hade ju sett mig naken tidigare så jag fortsatte in i bastun. Värmen kändes så otroligt skön, jag satt och smuttade på min kalla öl när Erik klev in. Han hade en handduk med sig in som han strategisk höll framför sig. Han satte sig snett nedanför mig och gav mig bara en snabb blick, handduken låg vilandes i hans knä och skylde honom lite. Den kalla ölen hade gjort mig lite onykter så vårat samtal flöt på bra och avslappnat för min del,
Erik däremot verkade lite spänd. När jag gick ut för att svalka av mig tog jag med mig en ny öl, samt även en till Erik.

När jag klev in i bastun ställde jag mig framför honom och räckte fram ölen, han tittade förvånat på mig och sa tack, jag aldrig tidigare erbjudit honom alkohol tidigare. Han hade även en perfekt vy över min nakna kropp när jag stod framför honom, situationen gjorde att det pirrade till mellan mina ben.

När jag hade avslutat min andra öl och Erik sin fösta började även han slappna av, när han kom in från duschen hade han lämnat handduken utanför. I min position hade jag en perfekt vy över honom och hans slaka kuk. Det måste ha varit ölen som gjorde att mina hämningar släppte lite. Jag lutade mig tillbaka mot den ena väggen och satte mig bekvämt med ett uppdraget ben så att mina ben var lätt särade mot honom. Om Erik vred på huvudet hade han en perfekt vy över min fortfarande helt rakade fitta. Situationen gjorde mig omåttligt kåt, jag hade svårt för att inte stirra mot hans slaka kuk och jag kände hur min fitta började bli våt.

”Mmmm… visst är det härligt att basta”
”Mmmm…” Erik vred lätt på huvudet när han svarade, jag trodde nästan att hans ögon skulle trilla ut när han såg på mig.
”Så du har börjat gilla att basta?” Jag kunde inte låta bli att retas lite med honom
”Mmmm… det är skönt, bara det inte blir för varmt”
”Är det okej om jag slänga lite vatten på stenarna”
”Mmmm…”

Jag reste mig upp och gick fram till träkärlet som stod bredvid bastuaggregatet, när jag sträckte mig efter vattenskopan lutade jag mig medvetet extra djupt ned så att min rumpa var precis framför honom. Min fitta måste ha synts tydligt mellan mina ben när jag fyllde skopan med vatten och slängde en skvätt över lavastenarna. När jag intog min plats igen såg jag att Erik inte var oberörd av min uppvisning. Hans kuk hade börjat svullna och inom några sekunder var den helt blodfylld och stod ståtligt rakt upp. Instinktivt ville jag sträcka fram min hand och smeka den hårda kuken. Många tankar snurrade runt i mitt huvud. Jag reste mig upp och gick ut för att ta en ny dusch. Jag kunde inte låta bli att låta mina fingrar glida mellan mina våta fittläppar när det kalla vattnet kylde ner min heta kropp. När jag gick in till bastun igen tog jag med mig två nya öl. När jag klev in i bastun igen hade Eriks tillstånd inte förändrats och han kunde knappt möta min blick när jag räckte honom ölen. Jag spelade lite förvånad som om jag inte upptäckt det tidigare.

”Men hur är det fatt älskling, har du fått stånd” sa jag samtidigt som jag satte mig tillrätta.
”Mmmm…” var det enda svar jag fick.
”Det är helt okej… det är naturligt i din ålder att få stånd lite nu och då. I och med att du sitter och bastar med en naken kvinna så kan jag förstå dig”
”Mmmm… det är inte så lätt”
”Har du sett en naken kvinna tidigare?”
”Näää.. det är bara du mamma, när jag råkade komma på dig i badrummet och när jag var liten förstås”
”Ja… incidenten när du kom in i badrummet” alkoholen började få min hjärna att helt koppla bort förnuftet
”Mmmm…”
”Du kan titta på mig hur mycket du vill nu när vi bastar, det är bar att du får lära dig hur en verklig kvinnokropp ser ut och inte få bilden att alla ser ut som i tidningarna”

Erik vred nästan genast på huvudet och backade mot den motsatta väggen så att vi satt mitt emot varandra men fortfarande på den nedre laven. Jag kunde inte hejda mig själv när jag särade på benen lite till så att min son fick en riktigt bra vy över min rakade fitta. Jag ville såååå gärna föra ned en hand och smeka mig.

”Alla kvinnor är inte helt rakade som jag är, när du kom på mig var det faktiskt första gången jag gjorde det”
”Var det?”
”Mmmm… visst blev det fint?” Jag kunde inte undgå att stryka mig själv över fittan för att demonstrera hur slätrakad jag var.
”Det är riktigt sexigt mamma… får jag känna?” Även Erik hade tappat lite hämningar på grund av alkoholen.
”Men Erik… inte kan du känna på din egen mamma, hur skulle det se ut”
För att var helt ärlig så ville jag att han skulle känna på min fitta mer än något annat, men det kunde jag inte säga.
”Kanske det… men jag vill ändå känna, har ju aldrig känt på en”
”Mmmm… det är kanske bättre att du får lära dig känna på mig än att du går och gör illa någon flicka…”

Jag flyttade fram lite och särade ytterligare på benen för min son, jag kunde knappt fatta det själv, jag skulle snart låta min son få känna på min fitta. Lika skamligt som det var, lika upphetsad och kåt var jag av tanken. Erik flyttade fram lite själv så att han kom närmare mig, han satt nu nästan mellan mina särade ben. Jag förde ned min egen hand och strök lätt över fittan och visade de olika delarna en fitta består av, men på ett fackspråk för att visa att det inte var något erotiskt över det hela. När jag hade gått igenom ergonomin och samtidigt smekt mig själv lite var det Eriks tur att känna. Jag försökte behålla min normala röst fast jag hade problem med att inte låta kåt eller stöna när jag berörde min känsliga fitta.

”Ge mig din hand så ska du få känna på mig, men det här är något som stannar mellan dig och mig i så fall”

Erik nickade ivrigt samtidigt som jag tog hans hand i min och lade den lätt över fittan, när jag hade fört den fram och tillbaks två gånger släppte jag hans hand så att han själv kunde känna utan min handledning.

”Wow mamma… vad len du är!”
”Mmmm… det är tack vare rakningen, samt att jag är lite svettig” ljög jag. Det var så otroligt svårt att sitta still och låtsas vara oberörd över hans smekningar.
”Mmmm… den ser så härlig ut”
”Tycker du det, gillar du att känna på den?”
”Mmmm… det är häftigt mamma” Precis då hamnande Eriks långfinger över min klitta så att det gick som en stöt igenom min kropp, jag kunde inte kontrollera mig.
”Ååååå… Erik…Mmmmm”
”Vad är det mamma?”
”Det är bara att en kvinna är väldigt känslig just där”

Jag var verkligen tvungen att anstränga mig för att inte visa hur kåt jag var, men jag tror inte jag lyckades särskilt bra. Eriks hand smekte allt oftare över klittan när han märkte vilken effekt det hade på mig. Jag var tvungen att avbryta honom, fast jag inte ville…

”Så nu har du nog känt klart Erik” Erik drog motvilligt bort sin hand ifrån min fitta.
”Tack mamma”
”Det var så lite älskling… nu vet du hur en kvinna är skapt därnere”
”Mmmm…” Erik tittade på sin våta hand samtidigt. Och jag själv kunde knappt sluta stirra på hans pulserande kuk. Jag ville så gärna känna på den.
”Får jag fråga en sak Erik, brukar du onanera och i så fall hur ofta?”
”Mmmm… det gör jag, kanske två gånger om dagen”
”Oj då… det var inte dåligt! Två gånger om dagen”
”Mmmm… ibland fler”
”Du har inga problem med din… som ni ungdomar säger… kuk” Jag hade lite svårt för att använda sådana ord mot Erik.
”Näää det tror jag inte”
”För att vara helt säker, kan jag ta mig en titt på den? Jag lovar att vara försiktig” Erik tvekade lite men svarade sedan.
”Okej…”
”Kom och sätt dig här bredvid mig”

Erik satte sig bredvid mig med sin kuk som pekade rakt upp, hans förhud täckte fortfarande hans ollon. Jag tog ett lätt tag om hans kuk och förde sakta tillbaks förhuden så att hans svullna ollon blottades.

”Ska bara kolla att förhuden är som den ska, så att du kan hålla dig ren” Jag kunde knappt fatta att det var sant, jag satt och runkade min sons kuk.
”Mmmm… försiktigt mamma!” stönade Erik
”Gör jag illa dig?” Samtidigt kupade jag andra handen kring hans pung kulor och masserade dem lätt.
”Neeeej… det gör inte ont”
”Ska bara kolla att dina pung kulor fallit ned som de ska”

Jag han inte dra förhuden över min sons ollon många gånger, förrän Erik inte kunde hålla tillbaka längre och jag kände hur det började rycka i hans kuk. En kaskad av sperma flödade ur honom och upp över hans mage och ned över min runkande hand.

”Åååååå… förlåt mamma, det var inte meningen…förlåt…” Erik tittade med nästan gråtfyllda ögon på mig. Vad hade jag gjort?
”Åååååå… förlåt Erik det var inte meningen att skulle komma?”

Jag försökte ursäkta mig så mycket som möjligt, samtidigt som det jag ville skulle hända inträffade. Jag kunde inte sluta runka hans kuk förrän de sista dropparna av hans sperma kramades ut.

” Det var mitt fel älskling, du har inget att be om förlåtelse för”
”Mmmm… jag blev bara så upphetsad av att se dig naken” förklarade Erik.
”Blev du… men det här får du inte berätta för någon och det får inte hända igen, har du förstått?”
”Mmmm… jag lovar, ska inte berätta det för någon”
”Gå ut och duscha av dig nu så går vi upp och lagar mat”

Erik slank ut till duschen och tvättade av sig, jag satt själv kvar med min ena hand indränkt i min son sperma. Jag kunde knappt tro att jag precis hade runkat min egen son till orgasm, men bevisen på min hand visade tydligt vad som hade hänt. Jag vet inte vad som flög i mig när jag förde handen mot min mun och slickade i min sons sperma samtidigt som jag smekte min egen fitta. Guuud så hård och stor han hade varit, och vilken sats han hade sprutat. Jag slickade i mig resten av sperman från översidan av min hand, medan jag särade på benen och begravde två fingrar i min våta fitta. Det tog inte lång tid innan jag stönade ljudligt och kom i en otrolig orgasm. Erik tittade in några sekunder senare och meddelade att duschen var ledig, jag antog att han stannade till extra länge för att spana in mig.

12

Kommentarer

2 svar till ”Jag ångrar mig inte del 1”

  1. Profilbild för Swehn
  2. Profilbild för Totomomasos
    Totomomasos

    Riktigt upphetsande…fint skrivet och uppbyggt.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier