Händer

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 24/5-22)

Händer

Mycket kan hända om man börjar tala med en främling … en onsdagskväll … på en italiensk restaurang.


Det var onsdag kväll och jag hade gått ner till den lokala italienska krogen för en bit mat. Jag satt vid ställets bardisk i väntan på ett ledigt bord, med ett nästan urdrucket glas rött, när han dök upp i dörren.

Direkt han steg in i lokalen styrde han mot platsen bredvid mig vid bardisken, slog sig ner på den höga stolen och beställde en drink.

Snygg var inte rätt ord för att beskriva honom. Stilig? Ståtlig? Kanske. Men det kändes inte helt rätt det heller. Välvårdad. Världsvan. Bekväm i vilken miljö som helst och visste att föra sig. Karaktär. Styrka. Inte råstyrka då, utan en styrka som kom inifrån. En utstrålning. Ett lugn.

Han var klädd i en mörk kostym, vit skjorta och en mörkt silvergrå slips som väl matchade de silverstänk han hade i det lilla skägget och vid tinningarna. Händerna lät han vila på bardisken. Stora,  nästan grova, men välvårdade.

Omedelbart som han fick glaset tog han en sipp och vände sig sedan mot mig och mötte oblygt min blick med sina mörkbruna ögon.

-Vad gör du här?

Hans fråga ställde mig lite. Han talade som om vi kände varandra. Men det gjorde vi väl inte? Nej, knappast. Jag sökte febrilt i mitt minne och kom fram till att jag aldrig hade sett honom tidigare. Inte här. Och inte någon annanstans heller.

– Vad menar du? Och känner du mig?
– Inte alls. Och jag kanske ställde frågan fel. Jag menade väl snarare ”varför” är du här? Väntar du på någon?

Vad hade han med det att göra? Behövde jag ens svara? Egentligen ville jag inte, men min mun svek mig.

– Väntar … ?
– Ja. På en date? Eller kanske din kärlek?
– Nej. Jag väntar inte på någon …

Jag överlade tyst med mig själv hur mycket jag egentligen skulle avslöja. Och ännu en gång talade min mun innan jag tänkt klart.

– … och jag har … ingen.

Inombords förbannade jag min glappande trut.

– Inte? Så du söker? Är på jakt?
– Inte egentligen. I alla fall inte efter något varaktigt.
– Ett ”one night stand” alltså?

Det var värst vad han var rakt på, tänkte jag. Vad ville han egentligen?

– Jag vet inte. Det låter så billigt. Och jag kan inte säga att jag jagar heller. Klickar det så klickar det. Och om jag är ensam imorgon bitti så gör det inte så mycket det heller.

Han tog ännu en sipp, såg på mig över glasets kant, fixerade min blick för ett ögonblick. Tänkte över mitt svar.

– Intressant …

Vad då intressant, tänkte jag.

– … jag undrar … du kanske skulle vara intresserad … . Nej, glöm det.

Nu vaknade min nyfikenhet.

– Intresserad av vad då?
– Jag vet inte hur jag ska säga det här.

För första gången såg han osäker ut. Vägde sina ord innan han talade. Till slut fortsatte han.

– Jag, och en vän till mig, har lite speciella … ska vi säga … preferenser.

Nu blev jag verkligen nyfiken, och det pirrade till i de nedre regionerna, för jag blev tämligen säker på att samtalet skulle komma att handla om sex.

– Preferenser?
– Ja.
– På vilket sätt då?
– Får jag då bara fråga först hur gammal du är?
– Tjugofyra.
– Bra. Vi vill inte ha någon allt för erfaren.
– Hur menar du då?
– Det kan jag inte berätta. Jag … vi … vill att det förblir en överraskning, för den händelse du tackar ja. Det är en del av spänningen … för alla inblandade. Jag kan lova att du inte kommer att åsamkas någon fysisk skada. Inte psykisk heller, men den bollen ligger egentligen hos dig.
– Hos mig? På vilket sätt?
– Det handlar om tillit. Om du inte litar på mig så ska du inte tacka ja. Om du, å andra sidan, väljer att lita på mig … oss … så minskar risken att du skall bli skrämd, traumatiserad, och chanserna ökar att du får en, ska vi säga … fantastisk upplevelse.

Nu pirrade det i hela kroppen. Han hade sagt upplevelse. Inte sex. Men vi visste båda två att det var det han menade. Ingen tvekan om den saken. Mitt hjärta bultade som en hammare i mitt bröst, jag var tvungen att  slicka mig om läpparna för att fukta dem, och jag hade oerhört svårt att sitta stilla på barstolen.

Det glimmande till i hans ögon och ett leende smög sig försiktigt över hans läppar.

– Jag ser att jag har fångat ditt intresse?

Som alla människor med gott självförtroende var han oerhört lätt att tycka om. Och att lita på. Och just hans tal om tillit fick mina tankar att gå till BDSM, något jag aldrig provat men som verkligen lockade. Spänningen lockade mig faktiskt också. Att bli sådär lite lagom rädd. Och sedan då möjligheten till fantastiskt sex.

Jag funderade inte länge.

– Jag är med.
– Är du säker?
– Ja.

Han lade en hand på min arm.

– Absolut säker?
– Absolut säker.
– Underbart. Jag är säker på att min vän kommer att uppskatta dig. Kan jag få bjuda på någonting?
– Jag kan ta en likadan som du har.

Han vände sig mot bartendern och beställde.

– En ”Rusty nail” tack.

Jag såg hur bartendern slog i whisky och sedan en skvätt Drambuie. Inget mer. Sedan skopade han i ett par isbitar och ställde sedan glaset framför mig. Jag läppjade på den. Smakmässigt dominerade givetvis whiskyn. Stark, men med en behaglig sötma.

– Bara sprit? Vill du få mig onykter?
– Tvärt om. Jag bjuder bara på ETT glas. Sedan blir det inget mer … förrän det är över.
– Över?

Ordet sände en kall kåre längs ryggraden.

– Oj! Dumt ordval kanske. Ha ha! Jag borde sagt ”förrän alla är nöjda … tillfredsställda”. Men om du är tveksam tycker jag att du ska …
– Inte alls.
– Men då så. Ska vi gå?

Jag nickade. Han smuttade en gång till på sitt glas medan jag svepte mitt, hämtade min jacka i garderoben och så gav vi oss iväg.

Utanför stod en stor Mercedes av nyare modell. Han steg fram till den, öppnade bakdörren och bjöd mig att stiga in. Själv satte han sig bakom ratten. Jag såg mig omkring. Rutorna på bilen var kraftigt tonade, så allt man såg åt sidorna och bakåt var ljuskällor, svagt glimmande, likt avlägsna stjärnor.

Han vred om nyckeln och startade bilen, vars motor gav ifrån sig ett dovt, knappt hörbart, mullrande. Den var med andra ord bestyckad med en motor modell större. Precis innan han lade i växeln vände han sig om.

– Kan du vara snäll och sätta på ögonmasken som ligger där på sätet. Vår destination är hemlig, som du säkert förstår. Och om du vill mig något så kan du kalla mig Hans.
– Okej.

Jag tog på masken och han körde iväg. Vilken bil! Fast det kändes att bilen höll en ansenlig hastighet så hördes knappt motorn alls. Den gick inte mycket över tomgång.

Vem hade råd med en sådan? Och vems bil tilläts köra så fort utan att bli stoppad? Dessutom med hemlig identitet, OCH med speciella sexuella preferenser. En kändis? En makthavare? Kanske en diplomat?

Jag blev avbruten i mina funderingar, efter att vi åkt i cirka tio minuter, av att bilen gjorde två tvära girar för att sedan stanna.

– Nu är vi framme, sa han. Var snäll och behåll masken på.

Jag hörde hur han slog av motorn och öppnade förardörren, som sedan gick igen med en dämpad duns. Ögonblicket efter kände jag ett kallt vinddrag mot ansiktet när min dörr öppnades. Han tog min arm och hjälpte mig varsamt ut.

Det ekade när han slog igen dörren. Likaså våra steg när vi gick. Var vi i ett parkeringsgarage? Nej. Luften var för frisk. En innergård? Det måste det vara. En innergård mellan höga hus. Jag snubblade till lite. Hans reagerade direkt och fångade upp mig med ett stadigt tag om min midja.

– Oj! Se upp! Åh! Förlåt. Jag menar … ta det försiktigt. Det är ett trappsteg här. Och en dörr. Jag hjälper dig.

Jag hörde hur en dörr svängde upp på gnisslande gångjärn samtidigt som jag steg upp på trappsteget. Vi fick trängas lite i porten när han skulle leda mig in. En svag doft av Eau de toilette nådde mina näsborrar.

Inne, i vad som måste ha varit trapphuset, hörde jag någonting som skramlade och gnisslade.

– Stig in här.

Jag följde rösten och fann mig snart i, vad jag uppfattade som, ett betydligt mindre rum. Luften stod stilla och Hans herrdoft blev än mer påtaglig. Plötsligt ryckte det till och jag kände hur vi färdades uppåt. Länge. Den gamla hissen knäppte och knirkade sin väg upp, våning för våning, tills en klocka plingade till. Vi var uppe.

Genast vi klev ut ur hissen uppfattade jag rummet som jättestort. Det ekade lätt när vi gick ut över golvet. Parkett? Var det en balsal? Och jag undrade just hur långt det var kvar när jag blev hejdad av Hans.

– Du kan stanna här.

Jag stannade och gjorde en ansats att ta av mig ögonbindeln när Hans sade ifrån.

– Nej! Låt den vara kvar. Du har sett mig, och det gör ingenting. Jag är ingen. Men du får under inga omständigheter se min vän. Är det förstått?

Det fanns en annan skärpa i hans röst nu, så jag fogade mig, lät armarna falla ned till sidorna och väntade.

Rätt vad det var kände jag hur ytterligare något lades över mina ögon och knöts sedan hårt i nacken. Sedan hörde jag hans röst.

– Min vän kommer snart. Till dess skall du vara naken. Du behöver inte göra någonting. Jag hjälper dig.

I samma ögonblick kände jag hur han lyfte av mig min jacka, tog ett par steg bort men var strax tillbaka och började dra min T-shirt över mitt huvud. Den var tight och hakade i lite på sin väg uppåt. Jag hörde ett gillande hummande när han fått av den.

– Och så jeansen, mumlade han för sig själv.

Processen gjordes kort med både skärpet och dragkedjan, och innan jag visste ordet av så hade han kavlat av mig det åtsittande plagget och jag stod helt naken där mitt på golvet.

Hissen plingade till, gallerdörren rasslade och steg närmade sig över golvet. Skor med klack.

– Haaans!

Rösten var hes men ändå mjuk på något sätt, med en brytning åt något som jag gissade kan ha varit tyska, och det var definitivt en kvinna.

– Meine Dame.
– Jag ser att du har hittat något åt oss.

Hans bara hummade till svar. I nästa sekund kände jag en hand, med långa naglar, stryka längs med axlarna, ner över ryggen, rispa min hud lätt.

Hon tog ett steg till min vänstra sida. Handen följde min ryggrad neråt, ner över korsryggen och min vänstra skinka. Så fortsatte hon runt, framför mig, med handen släpande över min hud, höften, midjan, magen, sedan upp, upp, upp, över mitt bröst, tills den nådde min haka, gled bakåt, grep om min nacke, drog mig mot sig och kysste mig samtidigt som hon smekte min kind med tummen. Kyssen smakade whisky, cigarettrök och mentol.

– Schön. Vacker.
– Mycket.

Hon talade om mig som om jag varit ett föremål hon precis köpt.

– Låt oss beginnen.

Än en gång bara hummade Hans till svar.

För en liten stund hände ingenting. Ingen rörde vid mig. Ingen tilltalade mig. Jag hörde bara hur de rörde sig runt mig,  kläder som frasade, hennes klackar mot golvet. Så plötsligt tog någon min hand.

– Komm mit mir. Aaahh! Förlåt. Kom med mig. Förstår du tyska?
– Mmmm. Lite.
– Gut.

Jag kände hur hon drog lätt i min arm och hörde hennes steg. Jag följde med. Vi hade kanske förflyttat oss ett par meter när en hand mot min axel hejdade mig.

– Gut so. Det blir bra.

Så släppte hon min hand. Jag hörde hennes steg försvinna bort och sedan återkomma, en kork som drogs ur en flaska och hennes ord.

– Haaans. Bitte.

Jag hörde aldrig Hans, men som på en given signal kände jag båda deras händer på min kropp. Händer som strök ut en varm väldoftande olja. På mina armar, på mina ben, skinkorna och mellan dem. Överallt var deras händer. Smorde in mig överallt där det gick att komma åt. Överallt utom mitt kön.

Så talade hon igen.

– So. Gut. Haaans. Die Bank. Bänken.

Jag kände bara en rörelse bakom min rygg, men det hördes inga steg. Var han barfota? Och bänken. Vad var det? Jag hörde hur något tungt rullades över golvet och sattes ned med en duns framför mig.

Hon tog min hand, ledde mig ett steg framåt och placerade den på en yta framför mig. Jag kände mig för. Det var en bänk, för hög för att vara en sittplats och för låg för att vara en massagebänk, delad i två sektioner och med ovansidan klädd i läder.

– Se så. Ligg ner. På rygg. Med huvudet åt mitt håll. Och ta det försiktig så att du inte snubblar på der kleine trappsteg.

Jag gjorde som jag blev tillsagd, klättrade upp på bänken och lade mig ner. Hon gick ett varv runt mig med en hand smeksamt släpande över min hud. Vid ett tillfälle skrapade en av hennes långa naglar min ena bröstvårta, som omedelbart styvnade.

Så, helt utan förvarning, spändes en rem över mina höfter, och en annan över min hals. Den över halsen satt inte alls hårt, var inte avsedd att strypa, men den höll mig tveklöst på plats. Den över höfterna var definitivt till för att fixera mig vid bänken.

Sedan tog någon mina ben, förmodligen Hans, och monterade något vid mina vrister. Kvinnan, i sin tur, tog mina händer och satte på mig någon sorts handbojor. När hon var klar tog hon dem och drog dem mot sig.

– Hier. Fühlen.

Jag förstod att hon ville att jag skulle känna efter. Jag trevande med fingrarna. Naken hud. Ett ben. Ett ben till. Hon guidade mina händer in emot mitten. Ännu mer naken hud. En springa. Helt hårlös. Mjuka flikar. Blöta. Svullna.

– Inuti.

Jag lät två av högerhandens fingrar följa skåran och fann hennes öppning. De gled lätt in i det våta och varma. Jag hörde hur hon stönade till.

– Aaahh. Mehr.

Jag pullade henne, så gott jag kunde, med händerna sammanbundna och armarna sträckta över huvudet. Hon hjälpte till genom att hålla min handled, styra den och att röra sitt underliv över den.

Suckar och stön av vällust nådde mina öron, och jag tänkte att ”Nu kommer hon snart”, men hon slutade tvärt och tog ett steg åt sidan, utom räckhåll, men fortfarande med ett grepp om min handled.

Så kände jag åter varm hud mot mina fingrar. Hårig hud. Hans. En grov hand tog över greppet om min handled och styrde mig. Styrde mina fingrar. Hårig hud ersattes av slät. Rakad. Mikroskopiska stubb rev lätt mot mina fingertoppar. Ljumsken? Ja, det var det, tätt följd av den skrovliga huden på hans pung och efter det hans kuk.

Jag fingrade försiktigt på den lena huden och kunde känna hur organet ryckte till. Det blev lite avigt, men det gick att sluta ena handens fingrar runt skaftet och runka honom. Mjukt och försiktigt lät jag min hand färdas fram och tillbaka. Hans gav ifrån sig ett dovt stön och det kändes tydligt hur hans kuk började svälla i min hand.

Men i stället för att låta mig fortsätta så tog han ett steg bakåt, drog mina armar ner bakom mitt huvud och hakade fast handklovarna i en krok i bänken.

Nu låg jag fastspänd med överarmarna i höjd med mitt ansikte. I nästa sekund kände jag något nudda vid min nästipp.

– Gapa.

Hans röst var grötig. När jag öppnade munnen kände jag en stark hand under min nacke, som hjälpte mig vinkla huvudet bakåt för att kunna ta emot honom lättare, och innan jag visste ordet av så passerade hans ollon mina läppar.

Mjukt och lent gled det in, längs min tunga, mot mitt svalg. Precis när jag tänkte att ”Det här går inte” så stannade han.

– Sug.

Jag slöt läpparna om honom och började suga. Sakta började han röra sig bakåt, och sedan framåt igen. Väl avvägda rörelser. Inte för snabbt. Inte för hårt. Inte för djupt. Hela tiden precis lagom för att jag skulle kunna ge honom den njutning han begärde.

Nere vid fötterna kunde jag känna hur kvinnan gjorde fast någonting vid bojorna på mina fotleder. Sedan hörde jag hur hon skramlade med låsanordningar, och plötsligt drogs den del av bänken som var under mina ben undan.

Det tog ett par sekunder innan jag greppade vad som hände. En del av bänken var bortmonterad. Men mina ben föll inte till golvet. Det kändes som om de gungade i något som fick dem att sträva snett utåt. Rep från taket?

Hans släppte sitt tag om min nacke, men stannade kvar i min mun. Jag kunde känna på hans rörelser att han sträckte sig efter något och sedan började mina ben lyftas snett uppåt utåt. Upp. Upp. Upp. Tills det nästan gjorde ont. Med Hans kuk i min mun kunde jag inte hålla tillbaka ett dämpat stön, och då stannade den uppåtgående rörelsen.

Vad hade jag gett mig in på? Skulle de sluta om jag bad dem? Men jag hade ju, dyrt och heligt, lovat att jag skulle ställa upp. Och Hans hade ju samtidigt lovat att alla skulle bli nöjda. Tillfredsställda. ALLA.

Mitt i mina funderingar förnamn jag ett andetag vid mitt ena öra, och sedan kvinnans röst som viskade.

– Leck mich.

Hans drog sig ur mig och bänken rörde lite på sig av att någon klättrade upp. Jag behövde inte kunna tyska för att förstå. Det var ganska solklart för mig vad hon förväntade sig när hennes dyblöta sköte sänktes ned över min mun.

Det var länge sedan jag slickade en kvinna senast. Det hade över huvud taget inte varit många tillfällen. Av olika skäl. Ett … det hade aldrig fallit sig naturligt. Två … jag var ärligt talat inte säker på att jag tyckte om det, så det kändes lite ovant.

Dessutom var ju det här en lite annorlunda situation. Oralsex handlar ju om att ge, men nu var det min mun som blev tagen. Hans hade tagit den nyss, och nu var det den här kvinnan. Jag hade givit mig själv och blev tagen.

Jag öppnade munnen och räckte ut tungan. Lät den löpa längs med skåran. Smakade på henne. Lite förvånad att jag faktiskt tyckte om det tog jag ett tag till, inte lika försiktigt denna gången, och med tungspetsen nuddade jag helt lätt hennes klitoris.

Hon kved till lite lätt och sänkte sitt underliv ytterligare för att jag skulle komma åt bättre. Nu kunde jag nå henne ordentligt med tungan. Slicka henne mjukt längs med de svullna blygdläpparna. Dela dem med min tunga. Spela med den snabbt över hennes svullna och känsliga knopp.

Hela tiden ändrade hon vinkel, förflyttade sig så att jag kunde komma åt den punkt hon för tillfället ville ha behandlad. Så kände jag hennes händer glida över min inoljade mage, ner till mina ljumskar. Hennes bröstvårtor nuddade mitt skinn. Jag behövde inte se. Jag visste ändå att de var stenhårda.

Så sänkte hon sig ytterligare. Kom så nära att hennes blygdläppar nuddade vid min mun. Jag hörde hennes röst.

– Küss mich. Ich will, dass du mich isst. Ät mig.

Jag öppnade munnen och sög in hela härligheten. Hon började stöna högt och röra sig fram och tillbaka över mitt ansikte, drog sig undan så att jag tappade henne, bara för att snabbt återvända för att bjuda mig ännu en munfull. Så upprepades det. Gång på gång. Ena sekunden munnen fylld av hennes kött, i nästa sekund suktande efter mer.

Nästa gång jag fick chansen sög jag in hennes klitoris i munnen, och fortsatte suga, hårt, samtidigt som jag lät min tungspets bearbeta den inne i munnen. Det slutade med att hon vibrerande föll ihop över mig, grävde in sina långa naglar i baksidan av mina lår och skrek ut sin orgasm mot min mage.

Det måste ha varit Hans som lossade hennes grepp om mina ben. När smärtan som hennes naglar orsakat klingat av kände jag hur hans händer åter började massera ut olja över min hud. Baksidan av låren. Skinkorna. Sakta och metodiskt rörde sig hans händer. Varsamt. Dröjande. Utforskande.

Så började hans smekande händer koncentrera sig in mot mitten.  Nu med fokus på stjärtskåran. Han tog mer och mer olja och kom närmare och närmare centrum.

Till slut var det bara där han smekte. Fram och tillbaka. Upp och ner. Runt runt. Han tog ännu mer olja, och satte ännu mer tryck mot min analöppning, tills ett av hans tjocka fingrar började leta sig in.

Jag flämtade till av den ovana känslan, och kände nästan lite yrsel. Kvinnan klev av mig för ett ögonblick och böjde sig ner mot mitt ansikte.

– Erstes Mal?
– Va?
– Vad det heter? Din första gång?

Jag nickade, så gott jag kunde där jag låg fastspänd, för att bekräfta.

– Gut. Sehr gut. Du wirst es mögen. Du kommer att tycka om det. Men kämpa inte emot. Nicht anspannen.

Även fast hennes röst var hes så var den märkligt lugnande. Framför allt lät de vänliga orden mig förstå att jag egentligen inte hade något val. Detta skulle ske. Det hade jag givit mitt medgivande till tidigare under kvällen.

Hon klättrade upp igen och sänkte åter sitt savande sköte över min mun.

– Ein Mal noch.

Den här gången var hon inte lika försiktig, utan tryckte sig hårt mot mitt ansikte och gned sig mot min mun. Jag behövde bara räcka ut tungan så red hon den som en liten dildo. Upp och ner, fram och tillbaka, samtidigt som det där fingret rörde sig ut och in i min bak.

Mitt i alltihop så kände jag hur Hans drog ut sitt finger för ett ögonblick, bara för att direkt pressa in ytterligare ett. Töja mig. Åhh, vad det stramade. Men samtidigt var det, på något märkligt vis, inte alls obehagligt. Tvärt om. Jag kunde känna hur jag slappnade av, lät det ske, kapitulerade, och njutningen kom som en följd av det.

Hans fingrar försvann igen, och jag saknade dem omedelbart. Kände tomhet. Samtidigt förstod jag vad som väntade. Jag tänkte på hans händer. Hans grova händer. Jag undrade om det stämde, det där som folk sade. ”Stora händer, stor … ”?

Så kände jag trycket. Hur mina muskler först höll emot men sedan slappnade av. Släppte in honom. Och den märkligt sugande känslan när han sakta trängde in. Jag kunde inte hålla tillbaka ett stön av ren och skär njutning. Det var så skönt. Så förbjudet, men samtidigt så skönt, när han sakta arbetade sig in i mitt anus. När han nått så långt in han kunde stannade han och stod helt stilla.

Det var en märklig känsla. Jag kunde inte bestämma mig för om det var hans puls, eller om det var min egen, jag kände. Klart var att hela mitt underliv bultade och pirrade, väntade och längtade. Efter mer. Efter beröring. Utlösning. Jag ville bli knullad.

Då började han.

Herre gud! Det var obeskrivligt. Jag hade aldrig någonsin känt något liknande. Det bara sjöng i hela kroppen. Varje gång han bottnade gick det som en stöt genom hela mitt väsen. Det var som om varenda nervände var hypersensitiv, registrerade varje ojämnhet, varje blodåder på hans grova lem. En njutning som var på gränsen till smärtsam.

Ovanpå mig levde kvinnan runt ordentligt när hon nu närmade sig sin andra orgasm. Hon hade fått tag i mina bröstvårtor och drog hårt i dem samtidigt som hon gned sig hårt mot min mun, red min tunga, flåsade och skakade i hela kroppen, skrek och domderade …

– Aaahhh! Mein Gott! Mein Gott! Ooohhh! Gott so Schööön! Mmmmaaaahhh!

… innan hon föll handlöst framåt.

Jag kände hur mitt eget klimax började byggas upp. Stegra sig. Kräva förlösning.  Samtidigt knullade Hans min anal. Hårt och taktfast. Bara för att helt plötsligt sluta tvärt och stöna dovt.

Min egen tanke, ”Nej!!! Inte sluta NU!!! Jag är inte där än. Kan ingen röra vid mig? Rör vid mig!!!” som for igenom mitt huvud, förvånade mig lite, och samtidigt inte alls. Jag kunde känna hans kuks ryckningar inne i mig och hur hans varma säd pulserande fyllde min tarm. Hans stötte sig in ännu en gång, och samtidigt som kvinnan slöt sina läppar om mitt ollon och sög in mig, brast det för mig.

Jag skrek ut min orgasm in i hennes varma fitta samtidigt som jag skickade en kaskad av sperma in i hennes mun. Min kuk pumpade och pumpade. Det fanns ingen ände. Säden bara flödade ur mig. Hon sög och runkade, sög och runkade, men utan att svälja, och jag kunde känna hur alltihop sakta rann ner på min mage. Till slut kom det inget mer. Det var bara kramper. Kramper i hennes mun. Kramper runt hans kuk. Det var allt. Jag var tömd.

Jag vaknade till av att alla remmar och bojor lossades, och av händer som tvättade mig ren. Sedan fick jag hjälp att klä mig och leddes ut till bilen. Hans varliga händer hjälpte mig in, jag hörde förardörren stängas, motorn starta och så satte sig bilen i rörelse.

– Jag kör dig hem. Var bor du?

Jag berättade min adress. Efter en stunds körning i tystnad talade han igen.

– Du kan ta av ögonbindeln nu. Och det finns en liten flaska whisky i armstödet. Ta lite om du känner att du behöver.

Jag drog bindlarna över huvudet. Jodå. Där, i armstödet, låg en flaska. Jag skruvade av korken, tog en klunk, lät den starka drycken bränna sin väg ner i magen och såg mig omkring. Jag kände snart igen mig. Det var mina kvarter vi passerade igenom, och det tog inte länge innan vi stannade framför huset där jag bodde. Innan jag hann öppna var Hans där och gjorde det åt mig. Jag klev ur.

– Tack för ikväll, sa han. Jag hoppas du fick den upplevelse jag lovade dig.
– Tack. Det fick jag. När kan vi … ? Jag menar, vi kan väl … ?
– Det blir ingen ”nästa” gång. För egen del hade jag gärna, men …

Han ryckte på axlarna och såg nästan lite sorgsen ut.

– … men ”Meine Dame”, och jag är henne trogen, gör det aldrig mer än en gång med samma person. Det är så hon vill ha det. Både för spänningen och för hennes egen säkerhets skull.

Han tystnade ett ögonblick innan han fortsatte.

– Så. Här skiljs våra vägar. Ta hand om dig.

Så hoppade han in i bilen och körde iväg.

 

Det började regna. Ändå stod jag kvar på trottoaren en lång stund. Det här skulle ta ett tag att smälta. Skulle jag få uppleva detta igen? Knappast. Något liknande? Kanske. Men aldrig samma hisnande upplevelse som nu.

Min mage kurrade till. Jag hade ju fortfarande inte ätit. Snabbt tog jag mig upp till min lägenhet, värmde lite rester i mikron och slog upp ett glas rött. Så tog jag en tugga, smakade på vinet och tänkte ”Mycket kan hända … en vanlig onsdagskväll”.

 

*****

 

2

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier