Gunilla – När drömmar blir verklighet Del III

Det här är del 3 av 4 i Gunilla

Denna novell är en fristående fortsättning på novellen ”Gunilla – När drömmar blir verklighet Del I och II”, där jag vara hemma hos min väninna och kollega Anita. Hon öppnade och tog mig in i en ny värld, som jag bara fantiserat om. Ja Anita lärde mig att två kvinnor kan ha underbart skönt tillsammans utan män. Hon tog mig till nya höjder med hjälp av smekande lockelser och hård sex. Med Anita upplevde jag mitt livs första sprutorgasm – helt underbart. Jag föreslår att du läser Del I och II om Gunilla innan du läser denna fortsättning, så att du får en bra bakgrund till denna novell. Ha nu en riktigt skön stund tillsammans med Gunilla och Anita.

Jag vaknar i en bred säng och med en kvinnas hand som skönt leker med min bröstvårta. Gud nu minns jag. Jag är ju hemma hos Anita – hotellets nya personalchef. Ja Per och ungarna är hos farmor i Dalarna över helgen, och jag fick en helg helt för mig själv. Med familjen bortrest passade det perfekt att svara ja till Anitas förslag att vi skulle träffas hemma hos henne. Men inte hade jag en tanke på att jag skulle hamna i samma säng som Anita – en annan kvinna. Nog har jag i mina drömmar sett mig älska med en annan kvinna, men samtidigt sagt mig att detta är bara drömmar, du har man och barn, och du har absolut ingen dragning till andra kvinnor eller ………. Jag måste erkänna för mig själv att jag lockades av Anita och hennes smekningar – ja Anita och jag hade en underbar natt.

”Hej Gunilla, har du sovit gott” hör jag Anita viska samtidigt som hennes varma läppar kysser min nacke.
”Mmmm jättegott, men det var aldrig meningen att det skulle bli så här. Detta måste vara en engångsföreteelse Anita”.
Jag känner Anitas fingrar leka med min känsliga bröstvårta samtidigt som hon nafsar mjukt i mitt öra.
”Älskling du var helt underbar igår kväll. Så fantastiskt svarade du på mina smekningar, och du följde med helt fantastiskt i vårt lilla rollspel med ridpiskans dans över din sensuella kropp. Ja du njöt lika mycket som jag”.
”Jo jag kan absolut inte neka till att det var skönt, och att det var en ny och annorlunda upplevelse för mig. Men …..”
”Säg inte men… Gunilla, det är absolut inte fel att två kvinnor njuter av varandra. Jag ska sätta på en film, som visar hur skönt två kvinnor kan ha. Det är jag och Lena som du ser i filmen. Lena är en 59-årig sjuksköterska, och detta är hennes allra första lesbiska film”. Filmen finns bara i ett original och två kopior. Originalet tillhör en saudisk oljeshejk och den andra kopian har regissören”.
”Spännande, jag gissar att det är filmen du pratade om igår”.
”Ja, det stämmer älskling. Lägg dig nu tillrätta i sängen så startar jag filmen. Under tiden du tittar ska jag fixa något gott till oss i köket”.

Jag ser Anita gå fram till den stora väggfasta TV-skärmen och starta filmen. Så vacker hon är, så muskulös hennes kropp har inte ett gram extra bara sköna kvinnliga muskler. Hennes små uppnosiga bröst är som hos en orörd tonårings. Min blick är fastklistrad vid henne och jag följer varje rörelse, och nu ska jag få se denna kvinna älska med en annan kvinna. Jag lutar mig bakåt, och min blick är riktad mot den stora TV-skärmen där jag ser Anitas händer smeka över en annans kvinnas kropp. Utan att tänka på det glider min hand ner över min mage och ner till min längtande klitta. Mitt finger smeker mjukt över och runt den, samtidigt som jag öppnar mina lår och drar upp ena benet. Jag njuter verkligen av filmen och min kropp. Samtidigt hör jag min förförerska och vägvisare pyssla i köket.

Plötsligt står Anita där i dörröppningen:
”Hej älskling, ja här ligger du och har det skönt. Är inte filmen underbar Gunilla, och är inte Lena vacker? Jag tog med lite godis, som vi kan ha när vi njuter av filmen och varandra. Vad sägs om skumpa och jordgubbar – en riktig kärleksfrukost”.
”Mmmm du är galen Anita, tänk skumpa klockan nio på morgonen”.
Anita räcker mig det ena glaset och ställer det rågade fatet med jordgubbar mellan mina välkomnande lår.
Hon viskar ”skål”, höjer sitt glas, sjunker vigt ner mellan mina ben och börjar lockande smeka min vrist med sin fria hand. Jag måste vara i himmelriket, titta på två underbara halvnakna kvinnors lek, smutta på den kylda champagnen, bita i årets första jordgubbe, och känna Anitas förföriska hand smeka upp längs min vrist. Jag möter Anitas varma blick och ler. Då tar hon sin första jordgubbe, sträcker handen mot mitt lena sköte och placerar det röda bäret mellan mina blygdisar så att det röda bäret inramas lockande av mina könsläppar.
”Så vacker du är Gunilla, när du ligger så öppen och välkomnande, och så stor och röd din klitta blivit, jag måste få smaka på den”.

Anita böjer sig fram, kysser mina fötters undersidor. Sen börjar hon långsamt kyssa sig upp längs mina utsträckta ben. Så underbart hennes läppar och tunga smeker mina fötter och ben. Jag kan bara vrida mig i njutning av den sköna behandlingen. Så känner jag hennes tunga smeka insidan på vänster lår. Gud så Anita drar ut på min njutning Igår fick jag känna på hur hon älskade tufft och fodrande, nu är det underbart mjukt och förföriskt. Aldrig har jag upplevt något liknande.
”Anita mer, sluta inte det är så underbart. Jag är i himmelriket”.
”Ja nu ska din kropp få njuta av hur man också kan älska som kvinnor, och jag kan se på ditt minspel hur du njuter av att samtidigt se mig älska med en annan kvinna där på skärmen”.

Då ringer min mobil, som ligger på sängbordet. Jag sträcker mig efter den och ser på displayen att det är Per – min man.
”Anita nu måste du vara försiktig. Det är Per som ringer. Snälla sänk volymen på filmen så han inte hör några stön”.
Jag möter Anitas blick, som lite påminner om en olydig skolflicka. Samtidigt tar jag samtalet.
”Hej Per, så mysigt att du ringer”.
”Hej gumman hur har du det. Är det ensamt utan mig och ungarna”.
”Det är helt Ok älskling, igår på förmiddagen åkte jag in till stan, strosade runt och shoppade lite. Sen vart jag bjuden till en kollega – vår nya personalchef Anita – på middag. Hon bor i en helt underbar lägenhet i Hammarby Sjöstad. Vi hade jättetrevligt och det blev sent”.
Jag känner hur Anitas läppar samtidigt lockande kysser mina ljumskar. Njutningsfullt vrider jag min kropp och försöker teckna att hon ska ta det lite lugnare. Men hon bara ler illmarigt.
”Älskling tog du en taxi hem om det blev sent”.
”Nej jag sov över i hennes gästrum, vi ska strax äta frukost. Du Per Hammarby Sjöstad är jättetrevligt. Du har rätt och jag får ändra mig. Ja jag kan tänka mig att bo här”, försöker jag avleda samtalet från Anita och natten.
Samtidigt känner jag hur Anitas tunga smeker min mellangård upp mot mina blygdisar. Jag försöker behärska mig och låta så naturligt som möjligt, men en djup suck undslipper mina läppar.
”Hur är det älskling, du låter lite annorlunda”.
”Nej det är ingenting. Vi ska nog ta en joggingtur innan jag ger mig hemåt. Jag får låna kläder av Anita”, svarar jag undvikande, samtidigt som jag försöker mota bort Anitas ansikte från mitt sköte.
”Så bra att du sysselsätter dig, Vi blir nog lite sena, och är hemma nån gång ikväll. Ungarna ska iväg och fiska, och jag ska hjälpa mamma i trädgården”.
Jag misslyckas helt att mota bort Anitas ansikte och känner hur hennes läppar formas runt min känsliga klitta.
”Mmmm ooh, så bra att ni har trevligt med farmor. Per, det har varit super att få en helg helt för sig själv. Det, det …. Mmm det måste vi testa oftare. Snälla nu kan jag inte prata mer. Anita vinkar att frukosten är klar. Hälsa ungarna”.
”Puss älskar dig Gunilla. Du kan väl ringa när det passar bättre”.
”Mmmm, ooh, ohh ja, ja puss älskling jag iih ….. ringer senare Puss”.

”Din fuling varför gör du så skönt för mig när jag pratar med Per. Tror du han tyckte jag lät konstig Anita”.
”Jag kunde inte låta bli dig. Din mutta är så lockande så inbjudande. Nu måste jag få kyssa ditt sköte på riktigt”.
”Ja älskling lite till så kommer jag”.
Jag känner hur Anitas mun greppar jordgubben mellan mina blygdisar och med munnen pressar den till mos, så att jordgubbsköttet och saften rinner ner i min slida. Sen börjar hennes underbara tunga bearbeta mina slidväggar först ytligt sen allt djupare för att fånga upp köttet och saften. Jag vrider mitt sköte under Anitas ljuvliga tunga, jag kramar hennes huvud, jag rufsar i hennes hår, och djuriskt skriker jag ut mina orgasmer. Ja tre orgasmer kommer i tätt följd och min kropp bara skakar. Till sist lugnar sig Anita. Hon kryper upp så vi ligger jämsides, hon sluter mig i sin trygga famn och våra läppar möts i den mest underbara kyss.
”Älskade Gunilla var det skönt för dig”.
”Ja, du är sagolikt underbar, men nu måste jag få försöka göra det skönt för dig. Låt mig få försöka smeka dig till orgasm. Gunilla lova att inte skratta åt mig om jag fumlar”.

Anita sträcker ut sig på mage i den breda sängen, öppnar lockande sina slanka ben och jag sätter mig mellan dem. Försiktigt börjar jag smeka hennes vader först knappt kännbart sedan lite mer bestämt. Anitas suck bekräftar att mina händer gör det skönt för henne. Då tar jag nästa steg. Jag lägger händerna mot hennes höfter. Hon svarade med att svanka lite extra.
”Bättre så Anita?
”Mmm … ”
Hon ligger stilla som en saltstod och andades tungt. När mina händer smeker sig fram över hennes nakna rygg drar hon ett djupt andetag, snurrar runt och pressar sin heta kropp mot mina nakna bröst. Hon greppar om mina handleder och drar armarna upp mot sina små uppnosiga bröst. Jag följer med, tills jag känner hennes små tonårsbröst mot mina händer. Hon böjer lätt på huvudet som för att bjuda mig att kyssa hennes hals. Som i trans gör jag henne till viljes. Anita doftar svagt av underbart fruktig parfym. Jag andas in genom näsan för att njuta av hennes doft, samtidigt som mina händer masserar de små alptopparna. Det är en härlig känsla att forma mina handflator runt hennes söta flickbröst och klämma till och känna hur de spänner sig under trycket av händerna. Hon suckar lite och drar ett djupt andetag.
”Åååhhh mm … fortsätt så … du … klarar dig … sååå … bra”, viskar hon och visar att hon förstår att jag var lite osäker på situationen. Vi är båda nu i lustens och kåthetens rike.

Mina fingrar leker med Anitas små hallon i vårtgårdarnas mitt. Jag snurrar dem mellan mina fingrar, greppar dem, och drar försiktigt utåt så bysten spänns. Det kör till i mitt sköte när mina fingertoppar nuddar hennes lena, varma hud. Vilken njutning det är att smeka en kvinna så här, att förföra henne (eller är det jag som blir förförd) på samma sätt som jag själv blev förförd av Anita igår. Mina fingrar glider över hennes midja sakta och varsamt fram mot den platta vältränade magen – stannar till vid naveln en stund och smekte området runt naveln i små cirklar. Hon reagerar instinktivt och drar in magen i ett djupt andetag.
”Du är så fin Gunilla, dina händer smeker min kropp så underbart skönt, ja dom hittar mina absolut känsligaste punkter”.
”Du får leda mig rätt”, viskar jag i Anitas öra.
Hon greppar min ena hand och ser mig en stund i ögonen. Hennes blick är både beslutsam och road – men framförallt blank av lust och kättja. Så drar hon mig till sig. Jag är så upphetsad och våt, men tänk om lusten bara rinner av mig när vi kommit längre – ska jag bara kunna backa när vi ligger där i sängen och smeker varandras fittor
”Var lugn … det är bara att ge efter”, viskar min älskade Anita med mjuk röst, som om hon hör mina tankar.
Hon omfamnar min kropp och trycker sin nakna kropp tätt mot min och överöser mig långsamt och metodiskt med kyssar på munnen halsen och brösten. Hennes händer smeker ivrigt min bak, mina bröst, och ner mellan mina lår, och runt till min bak igen. Nu är det Anita som har kommandot, och jag känner hur min kropp kapitulerar, ja min tvekan rinner bort som sanden mellan fingrarna. Flåsande och stönande faller vi ihop inslingrade i varandra i den obäddade dubbelsängen.

Det är både spännande och ovant. Att smeka en kvinnas vackra bröst, att låta fingrarna sjunka in en varm, mjuk och våt fitta, när jag sökt mig ner över den platta magen och ner mellan benen istället för att krama om en hård stake – så annorlunda och så upphetsande.
Mina fingrar glider lätt in mellan blygdläpparna, in Anitas hala slemmiga vagina. Jag är inne i henne och hon i mig. Våra läppar möts och tungorna slingrar sig om varandra. Såå skönt. Såå annorlunda. Hon drar ut sina våta fingrar, greppar om mina skinkor, tryckte mitt underliv hårt mot sitt ena lår, och börjar gunga mig fram och tillbaka med fittan hårt pressad mot låret. Hennes mun är överallt i mitt ansikte, på min hals och ner mot mina bröst. Hon suger och slickar mina bröstvårtor, medan jag masserar hennes små kullar med ena handen, och knullar hennes fitta med den andra.

”Jag vill … smaka … på … dig”, stönar jag och lösgör mig ur hennes grepp.
Med munnen och tungan börjar jag sakta min vandring över hela den mjuka, kåtvarma kroppen. Under hela vandringen drar jag sakta tre fingrar ut och in i hennes kön.
Hon smakar en blandning av deodorant och salt svett. Tungan leker i klyftan mellan brösten, och sakta upp till toppen, och undersöker nogsamt de skära bröstvårtorna på först det ena, sedan det andra bröstet, och så tillbaka igen. Med Anita är det första gången i mitt liv jag suger in en kvinnas bröstvårta i min mun, och det är en väldigt angenäm upplevelse. Jag märker att hon reagerar extra kraftigt, när jag försiktigt nafsar på toppen av vårtan. Då stönar hon högt och fittan drar ihop sig runt mina fingrar. Jag flyttar mig till andra vårtan och ger den samma behandling, innan jag snirklar mig ner över magen – sakta … sakta. Jag drar ut fingrarna och koncentrerar mig på klitoris i stället. Det ger utdelning direkt.
”Arrrmm … sköööööönt mer, meer Gunilla”, suckar hon, juckar och ormar sig i sängen.
Tänk att fitta smakar så gott, blixtrar det genom mitt huvud, när min tunga möter de varma, mjuka blygdläpparna.
Jag slurpar i mig av fittsaften och pressar in tungan så djupt jag orkar, och låter den rotera mot de hala fittväggarna. Så slickar jag sakta runt anus, vidare till mellangården, dröjer en stund vid blygdläpparna och öppningen innan jag finner den allra känsligaste knappen. Medan tungan ömsom roterar runt klittan och ömsom lapar fittsaft från öppningen låter jag två fingrar glida in i fittan och ett i anus. Sakta bearbetar jag de båda hålen och känner hur kåtheten har Anita i ett underbart fast grepp. Fast grepp är kanske inte rätt ord. Hon slingrar sig och krumbuktade sig som en vildkatt under min behandling, och jag känner mig rätt nöjd. För att vara första gången med en kvinna verkar jag sköta mig ganska bra.
Det är så härligt att titta upp över hennes blygd och platta mage och de små toppiga flickbrösten, samtidigt som jag styr henne, och får henne att vrida sig och gå upp brygga med min tunga och mina fingrar.
”Ååhhhh, … gmmm, … sköööönt, … tung…an … så, åååh”, stönar hon ovanför mig.
”mmmmm, …mmmeeeen …. …förs….siktigt, …. inte …så … brått.
Hennes lår klämmer om mitt huvud och hela hennes underliv gungar medan jag lapar fittsaft allt jag förmår. Orgasmen kommer allt närmre för Anita. Kvidandet övergår i en explosion som sprids i Anitas alla celler
”Ååååååårrrmsm …. oooohhhh ..,såå skööönt”.
Hennas kropp sliter och rycker, och trycks tätt intill min, och våra tungor möts i en underbar kyss. Det känns nästan som att det inte finns något slut på Anitas orgasm, men efter en stund ebbar den ändå sakta ut och vi övergår till att försiktiga kyssar och varsamt smek.

Vi ligger där på sängen, kelar, pussas, och småpratar, medan Anita matar mig med jordgubbar och iskyld skumpa. Hennes skönt smekande händer, hennes heta läppar, och den iskylda skumpan skapar en underbar stämning, och mitt hjärta är helt öppet för denna underbara kvinna, som gett mitt liv en helt ny dimension.
”Har du det gott Gunilla”.
”Mmm helt underbart, det är så fint att vara här hos dig. Att se dig njuta och att det var mina händer och min tunga som gjorde det så skönt för dig Anita… det var helt fantastiskt”.
”Ja jag njöt verkligen, du var så skön i natt och du var ännu skönare nu och du gjorde det så gott för mig. Tänk detta är första gången du älskar med en kvinna, och redan hittar du så rätt. Säg har du undrat mycket över hur det är att älska med en annan kvinna”.
”Jaa det har jag, i mina fantasier när jag smekt mig efter att otillfredsställd legat hos min man Per. Då har jag undrat över hur det skulle vara att ligga med en kvinna – och nu vet jag hur underbart det kan vara”.
”Har du och Per det inte bra? Förlåt mig om jag undrar”.
”Jo i det stora hela har vi det bra. Han är snäll och älskar mig, men många gånger är jag otillfredsställd när vi älskar. Då smyger jag ner handen och smeker mig i smyg. Jag är väldigt noga med att inte visa honom något. Då kan jag ju såra honom”.
”Varför säger du såra honom? Är det inte bättre att du är öppen och säger till honom, att han måste lugna sig, så att du är med”.
”Jo jag vet, men Per kan inte få några barn längre, och det hämmar honom. Det bidrar säkert också till att han inte är så bra i sängen. Men vi har det fint, och jag älskar honom. Därför vill jag inte visa att jag inte hinner med utan smyger med handen. Jag har blivit riktigt duktig”.
”Du använder inget skydd då Gunilla?”
”Jag har fortfarande mina perioder – ja det känns faktiskt som om ägglossningen är rikligare nu än när jag var ung, och jag tycker om att knulla, ja faktiskt mer än Per gör. För mig är det skönt att Per inte har livsdugliga spermier, då behöver jag ju inte använda skydd. Jag hade svårt med p-pilller”.
”Då är det som jag gissade! När jag slickade och smekte dig kände jag en massa slidsekret. Du smakade helt underbart”.
”Ja jag är mitt i ägglossningen nu, det spelar säkert in att jag släppte loss så. Men du var ju inte heller dålig på att njuta Anita”.
”Jag vet, ja jag njöt verkligen av dina underbara händer. Men jag har lätt för att släppa loss både med män och kvinnor, och som tur är får jag inga biverkningar av p-piller. Ja du såg ju på filmen hur naturligt det var. Jag filmar också med två killar från Gambia, och det är filmer där man måste ta satsen både i fittan och munnen”.
”Två killar. Är du med i filmer med två killar. Hur är det?”
”Igår nämnde jag ju två killar när vi pratade om mitt äventyr med King. Dom är både busiga och sköna, och det är riktigt skönt att älska med två killar samtidigt. Vi känner varandra väldigt väl, dom vet hur mycket jag ställer upp på, och vi behöver aldrig detaljerade manus och rollbeskrivningar. Ja dom är riktigt sköna knullkompisar. Tänk dig två svarta muskulösa killar 20 – 25 år och 2 meter långa, mmmm. Du filmerna är som den mellan Lena och mig, och för mycket speciella kunder med mycket pengar. Våra kunder begär en hel del, men så får vi också bra betalt”.
”Älskar ni analt också, gör inte det ont? Per och jag har aldrig provat, och skulle han be mig så skulle jag säkert säga nej. Det där igår kväll ser jag som en engångsföretelse”.
”Klart vi knullar analt Gunilla. Det är faktiskt väldigt vanligt. Har man lärt sig tekniken och att inte spänna sig, så är det faktiskt riktigt skönt. Det är samma med att ta en stor kuk långt ner i halsen. Kan man bara tekniken så är det OK”.
”Snälla berätta hur gör man?”
”Ja det är viktigt att man är ren i rumpan. Jag brukar alltid skölja tarmen innan. I badrummet har jag ett specialmunstycke. Du kan få prova det sen. Sen måste anus vara avslappnat. Jag brukar innan samlagen mjuka upp med en dildo eller med fingrarna och med mycket glid. Du får absolut inte spänna dig vid själva penetreringen. Då gör det jätteont. Nej slappna av, eller ännu hellre krysta som när du bajsar så öppnar sig tarmen”.
”Var det inte en film som hette ”Långt ner i halsen” när vi växte upp Hur kan man ta en snopp i halsen?”
”Det är samma där, du måste vara avslappnad. Sträck gärna på halsen, slappna av och andas lugnt genom näsan. Du får absolut inte gripas av panik utan andas lugnt även om du tror att du ska kvävas. Sen när du känner kuken i strupen kan du svälja för att göra det riktigt skönt för din partner. Då känns det precis som när du kniper med slidan. Och kom ihåg Gunilla det är inte farligt att ta satsen i munnen. Tar du satsen i munnen känner din partner att du verkligen älskar honom”.

”Stor kuk, är det sant att svarta män har stora kukar?”
”Nja kanske inte alla men mina filmkollegers kukar är 28 och 30 cm och väldigt grova. Tänk dig två korpsvarta grova och ådriga kukar, mmmmm.”
”Oooh gud, Pers är bara 14 – 15 cm och smal. Undrar hur en dubbelt så stor kuk skulle kännas. Du Anita, när jag blir så där riktigt pirrig då ….., då blundar jag och fantiserar om att Per är en stor svart kille med en riktig bamsekuk. Ja en kuk som kommer riktigt långt upp i mig – en kuk som når allra längs in i mig, och som sprutar djupt in och riktigt länge. För några sekunder glömmer jag att det inte är Pers lilla snopp jag har i mig. Istället är det en stor svart tjur som fyller min oskyddade slida med starka livskraftiga spermier. Det …, det är så underbart. Är jag galen som fantiserar om att älska med unga män utan skydd?”
”Nej lilla vän du är absolut inte galen, att drömma om att bli befruktad är en del av vår kvinnlighet. Vännen du måste prova en riktigt stor kuk, ja känna hur den fyller ut varje millimeter av din slida. Men det underbaraste är att känna ollonet smeka livmodersmunnen – ja det är sagolikt skönt”.

”Anita, när jag åkte hit satt där tre killar bredvid mig, jag gissar att dom var hantverkare och runt 20 – 25 år. Dom hade jeans och t-shirts och armarna var täckta av tatueringar. Den ene skröt om alla kvinnor i vår ålder som han knullat i olika hem, medan deras män var på jobbat. Han sa att mogna – ja han sa mogna – gifta kvinnor är som galna efter unga kukar, och att bli knullade analt. Jag låtsades bli arg och fräste till, men innerst inne lockades jag av vad dom pratade om. Sen när jag gick av vid Gullmarsplan daskade den ene till mig på rumpan och sa, ”Du skulle må gott av ungkuk i röven Milfen”. Jag gav honom en förnärmad blick men innerst inne kände jag mig smickrad.
”Älskade Gunilla jag har förstått att du gillar lite hårdare tag, och att du lockas av unga killar. Skulle det inte vara mysigt att locka hit två unga killar att leka med. Dom kunde lära dig anal- och oralsex. Tänk, du och två unga killar med stora hårda kukar”.
”Du är inte klok Anita, skulle jag vara otrogen mot Per”.
”Gunilla du har ju varit otrogen med mig, du flirtade i boutiquen med Konjit, och du lockades av killarna i tunnelbanan. Skulle det vara så farligt om du hade lite mysigt med två unga killar. Det finns ett gym vid Gullmarsplan med en boxningsklubb. Där tränar många färgade unga killar. Det vore häftigt om du raggade upp ett par snyggingar där, och tog hit dem. Tänk du och ett par riktiga knullmaskiner. Det skålar vi på nu”.
Jag möter Anitas bestämda blick – ja nu är det inte den mjuka Anita, utan den Anita som vet vad hon vill, och som är van att få sin vilja igenom. Tusen tankar snurrar i mitt huvud. Jag är ju gift och är relativt lycklig, har två fina tonårsbarn och lever ett ordnat ”svenssonliv”. Men jag drömmer ju ofta om sex med unga virila och dominerande unga killar. Jag har ju först nu -mitt i livet – insett hur himmelskt skönt två kvinnor kan ha med varandra. Varför ska jag inte …. Det skulle ju vara kul att ragga killar igen. Ja så som man gjorde som blyg tonårstjej på skoldisco. Det behöver ju inte gå längre än att ta dem hit. Här finns ju Anita. Hon vill säkert mysa med dem. Vad häftigt, jag raggar upp dem och Anita älskar med dem.
”Jag … jag vet inte Anita….”
”Gunilla varför tvekar du. Du är mitt i livet och drömmer om att älska med unga killar. Här har du chansen och ändå tvekar du. Skärp dig”.
Min blick möter Anitas igen. Så otroligt vacker hon är när blicken är så där bestämd. Ja Anita vet vad hon vill.
”Ja OK då Anita, jag gör det, men du måste finnas i lägenheten när vi kommer hit – lova”.
”Gud så spännande det här blir, och klart att jag är här och ser till att inget går snett. Får jag bara fråga ett par saker till. Jag förstår att du njuter av och fantiserar om lite tuffare tag. Det är väl så? Sen såg jag också hur du njöt av att King slickade dig, fast du trodde det var jag. Blev du nyfiken på King och det jag berättade om mig och King?”
”Ja Anita jag njöt både när du älskade mig mjukt och tufft. Påfågelfjäderns mjuka smekande blandat med ridpiskans snärtar var sagolikt. Det var en ny värld som öppnades för mig. King ja – hans sträva långa tunga kittlade helt fantastiskt skönt. Hade du frågat om honom igår så hade jag tyckt att du var helt galen. Men …… det var helt fantastiskt att känna den viga tungan långt inne i mitt allra heligaste. Men någon löptik blir jag aldrig. Det får du mig inte till ……”, svarar jag dröjande.
Anita tar mina händer och viskar, ”Du är härlig Gunilla. Nu måste du skynda dig att duscha, så ska vi klä upp dig till en liten kåt milf som ska ragga unga mörka killar”.

När jag kommer ut från badrummet inlindad i ett skönt badlakan möter jag en leende Anita.
”Älskling jag har valt lite kläder som kommer att passa en lite kåtare milf, men först måste vi sminka dig. Sätt dig här framför spegeln så ska jag hjälpa dig”.
Jag ser i spegeln att Anita väljer en betydligt tuffare sminkning än jag själv skulle gjort. Ett klarrött läppstift och betydligt mer mascara än vad jag brukar välja. Ja mina läppar blir betydligt fylligare än om jag själv hade sminkat mig, och ögonen blir mer markerade. Mitt kastanjebruna hår binds upp till en svans. När jag ser mig själv i spegeln möter jag inte den mjuka Gunilla länge utan en lite tuffare kvinna. Är det så här man ska se ut när man raggar unga killar? Jag tittar på kläderna som är framlagda. Där ligger min lilla BH i halvkupsmodell, den smäckra lilla höfthållaren, stayupsen, en tunn tajt skjorta och en kort liten kjol, men ingen trosa.
”Anita var är trosan som jag hade när jag kom?”
”Älskling du skall inte ha någon trosa. Det kommer att bli jättespännande när du promenerar i min korta kjol och utan trosa. Jag har själv fantiserat om att promenera i den utan trosa men aldrig vågat. Nu ska du göra det”.
”Ska jag inte ha någon trosa på mig. Du är inte klok, tänk om jag möter nån jag känner och om kjolen blåser upp”.
”Ja tänk Gunilla, tänk om dina vackra ben blottas för unga kåta killar. Du kommer att trollbinda dem. Nu tar du på dig”.

Jag tar först på mig BH:n, som Anita hjälper mig att knäppa. Hon är väldigt noga med att min byst framhävs i BH:n, och rättar till den så att lite av mina mörka vårtgårdar nyfiket tittar fram över kupornas kant. Jag drar försiktigt på mig den lilla höfthållaren, samtidigt som Anita räcker mig de tunna stay-upsen. Jag reser mig upp och snurrar runt, så att Anita kan kolla att strumpornas sömmar sitter rakt. Hon räcker mig den tunna skjortan, som hon hjälper mig att knäppa.
”Ska vi inte knäppa mer än två knappar på mitten Anita?”
”Nej det här blir supersexigt. Tänk öppen precis ned till början av den lilla BH:n. Nu knyter jag skjortan läckert här runt midjan. Så super. Egentligen skulle du ha piercad navel, men vi får ta min guldlänk runt midjan. Åsså måste jag vika upp kragen i nacken. Så där, mmm vilken snygging du blir. Ta nu på dig kjolen.”
Jag drar på mig den tajta kjolen, som smiter åt kring mina lår, en kjol som känns alldeles för kort i livet.
”Anita den är alldeles för kort i livet. Den täcker ju bara precis min lilla höfthållare. Hade du inte rakat mig så hade säkert mitt mörka könshår stuckit upp över kjolslinningen, och halva rumpan syns väl också”, säger jag och snurrar runt.
”Prefekt Gunilla. Gud så läckert med guldlänken och din blottade mage. Och din rumpa är så lockande mmmmm. Man anar dalen mellan dina fasta skinkor. Nu ska vi sätta på dig ett par högklackade”.

Anita går fram till garderoben och tar fram ett par verkligt smäckra högklackade skor.
”Mmm dom är läckra, men jag är inte van att ha så hög klack Anita”.
Nu tar vi på dom här. Dina vrister blir supersexiga med riktigt höga klackar, och kjolen kommer att verka ännu kortare när du har högklackat”.
Jag granskar min klädsel i den stora spegeln, och måste medge att jag är en betydligt tuffare Gunilla och säkert betydligt sexigare än i mina ”vanliga” kläder.
”Det blir perfekt Gunilla, skynda dig nu. Det är så fint väder så du behöver ingen jacka. Nej låt killarna ana vid som finns bakom den tunna blusen. Jag har stoppat ner en nyckel i din väska. Ta nu vagnen till Gullmarsplan – alldeles till höger ligger gymmet och boxningsklubben med sitt café. Under tiden du är borta kommer jag att göra i ordning sovrummet åt dig”, instruerar Anita och ger mig en kram.

 

Delar i serien<< Gunilla – När drömmar blir verklighet Del IIGunilla – När drömmar blir verklighet Del IV >>

Gunilla
3

Kommentarer

4 svar till ”Gunilla – När drömmar blir verklighet Del III”

  1. Profilbild för Ewa-Lena
   Ewa-Lena

   Mysigt attb du gillar novellen/kram

 1. Profilbild för Ewa-Lena
  Ewa-Lena

  Mysigt att du gillar novellen/kram

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…