Gunilla – Ensam i Stan och familjen hos Farmor Del I

Gunilla – Ensam i Stan och familjen hos Farmor Del I

Denna novell är en fristående fortsättning på novellen ”Gunilla – När drömmar blir verklighet”, där jag vara hemma hos min väninna och kollega Anita. Hon öppnade och tog mig in i en ny värld, som jag bara fantiserat om. Ja Anita lärde mig att två kvinnor kan ha underbart skönt tillsammans utan män. Hon tog mig till nya höjder med hjälp av smekande lockelser och hård sex. Med Anita upplevde jag mitt livs första sprutorgasm – helt underbart. Med hennes båda vänner från Gambia upplevde jag för första gången hur det var att vara medelpunkten för två unga och brunstiga hannar. Har du inte läst ”Gunilla – När drömmar blir till verklighet” föreslår jag att du läser den innan du läser denna fortsättning, så att du får en bra bakgrund till min nya berättelse. ”Gunilla – Ensam i Stan och familjen hos Farmor Del I” handlar om en lite ovanlig fredagseftermiddag hemma i Farsta. I Del II och III får vi se vad Gunilla – vår ensamma mamma – hittar på en fredagskväll inne i Stockholm.

Efter vårt första möte har Anita och jag träffats på jobbet. Ibland har vi gått ut och fikat bara, andra gånger har vi båda ”arbetat över”. När det då blivit lugnt på kontoret har vi haft skön sex tillsammans – ja sex som bara finns mellan två nyfikna och njutningsfulla kvinnor. För våra kollegor har vi naturligtvis båda hållit masken om vårt lilla äventyr. Andra tillfällen till mys är våra gemensamma joggingturer antingen på Kungsholmen med sina klippor, Söder med den lummiga Tantolunden eller Djurgården med sina skogsdungar och buskage – ja lite avskilt och ändå delvis synligt. Under joggingturer finns rika tillfällen till skönt mys mellan två förälskade kvinnor. Anita och jag är som sagt smått förälskade i varandra, men vi är båda överens om att vårt förhållande inte får ha någon inverkan på våra respektive familjeliv. Anita har berättat att hon sedan länge har ett förhållande med en dansk kvinna, så ibland drar hon iväg till Köpenhamn. Här hemma i Stockholm träffar hon till och från Lena – en 59 årig sjuksköterska på Karolinska. Dessutom träffar hon ibland Jim och David – killarna som i Del II lekte med min kropp och för första gången lät mig pröva på gruppsex.

Du undrar säkert om jag kan skilja på min familj och mitt förhållande med Anita lika bra som hon gör. Jag var först tveksam till om det skulle gå, och om Per – min man – skulle märka något. Jo Per har märkt en förändring hos mig. Han tycker att jag är mycket gladare, och de tillfällen jag är sur på honom eller på ungarna är betydligt mer sällan numera. Du ska absolut inte tro att jag glömt bort Per. Nej vi har sex mer ofta än tidigare, och det är oftast jag som tar initiativet och lockar med mig honom in i Edens lustgård. Ja jag har blivit mer frisläppt och vågar ta nya initiativ. Per frågor ofta var jag får allt från. Då ler jag bara mot honom och viskar ”Snälla fråga inte så mycket, gillar du inte när jag tar din söta snopp i min varma mun”.
Har Pers och mitt sexliv förbättrats? Där är nog han och jag av olika uppfattning. Per tycker att vårt sexliv är underbart, medan jag tyvärr ser det som andefattigt i och med att det är jag som hela tiden måste ta initiativ. Men jag klagar absolut inte. Vill jag ha riktig och skön sex så finns ju Jim och David, och vill jag leka med den mest underbara kvinna så har jag Anita. Hon kan både vara en varm och mjuk eller en tuff amazon.


Jag tänker nu berätta för dig om en fredagskväll i slutet av sommaren. Per har tagit med sig våra två tonårsbarn till farmor i Dalarna. Mysigt att dom fortfarande vill följa med dit upp. Ida är visst kär i grannpojken till farmors hus, och Hugo är ju tokig i att fiska. Ja dom sysselsätter sig verkligen hos farmor. Jag själv hade tänkt dela helgen med Anita. Idag lunchade vi ihop i personalmatsalen. Då berättade hon, att hon måste åka till Köpenhamn, för hennes mamma blivit sjuk och lagts in på sjukhuset. Ja våra föräldrar börjar bli gamla. Anita ville absolut inte att jag skulle sitta själv hemma i huset under helgen. Hon övertalade mig faktiskt att gå ut och roa mig.

Det blir en lugn eftermiddag på jobbet, och jag kommer iväg redan klockan 13 – underbart men ändå lite ensamt, när jag vet att varken Anita eller familjen finns här i Stockholm. ”Snälla Gunilla tyck inte synd om dig själv nu, gör som du lovade Anita. Gå ut och ha mysigt – ja visst kan en självständig kvinna gå ut och ha trevligt utan manligt sällskap”.

Jag promenerar i det vackra sommarvädret över Medborgarplatsen till Söderhallarna. Ja jag ska mysa till ordentligt, så mitt första stopp blir på Systemet där jag hittar min favorit- en helflaska Cava. Ett gott grovt bröd måste jag ha till det och sen dagsfärska räkor. 320 kronor kilot, oj räkorna var dyra idag. Men min fiskhandlare har bara bästa kvalitet och det är jag värd. Färska jordgubbar hos grönsakshandlaren är inte helt fel. Jag rodnar lite, när jag tänker på hur Anita matade min kärleksport med jordgubbar, och hur vi båda sen åt upp de mosade bären. Ja med Anita har jag denna sommar varit med om och upplevt så mycket, som jag i min livligaste fantasi aldrig vågat drömma om.

Efter besöket i Söderhallarna promenerar jag till tunnelbanan och tar Gröna Linjen hem till vårt hus i Farsta. Det är lugnt på tåget, och jag börjar läsa Ann-Helen Laestadius Stöld, som för ett tag sedan kom ut i pocket. Ja det är en både underbar och tragisk berättelse om svenska samers liv. Väl framme i Farsta har jag en skön promenad på 5 – 10 minuter till vår villa.
Jag har berättat lite om min familj. Nu ska jag berätta lite om mitt utseende. Jag är 165 cm lång och tränar så ofta jag hinner. Det är något som är skönt med att barnen blir större, då det ges tid till en själv i större utsträckning än tidigare. Inte så himla mycket körande till ridskolor och fotbollsträningar, utan nu kan de ta sig dit själva, och jag kan under tiden springa en löprunda, gympa eller ta ett yogapass på Friskis & Svettis. Jag älskar verkligen att springa och försöker springa ett långlopp varje år. I år sprang jag mitt första maraton på en tid strax under fem timmar.

Utseendemässigt skulle jag nog definiera mig som ganska slank. Inte utmärglad men smal och vågen visar fortfarande 57 kilo, när jag ställer mig på den. Jag är nöjd med mitt utseende och trivs med att bli äldre förutom det gråa håret, som börjar titta fram vid tinningarna. Det tycker jag, liksom de flesta andra kvinnor i min ålder är jobbigt. Jag försöker dölja de grå slingorna genom att färga det i min naturliga mörkbruna färg varje gång jag är hos frissan för att klippa mitt axellånga hår. Mina ögon är också bruna och nyfiket pigga. Mina läppar är fylliga och jag har lätt för att skratta och då kommer mina söta skrattgropar fram. Jag joggar som sagt en hel del, men ser ändå inte ut som en planka. Min byst är fortfarande fast och välformad och med mörka vårtgårdar och världens mest känsliga små hallon i dess mitt. Idag har jag en B-kupa. Det kan jag tacka mina två barn för. Innan dem var jag en väldigt plattbröstad med A-kupa. Jag kan absolut inte klaga på att de eventuellt hänger eller något sådant, utan jag är grymt nöjd med dem. Jag har en platt mage, men absolut inga tvättbrädemarkeringar och en fast lite rund rumpa. Tack vare Anita är jag helt rakad därnere. Jag har alltid tyckt att det var dumma modenycker, när jag såg en del av mina väninnor, som bara hade en liten sträng kvar eller var helt släta. Men Anita fick mig att tänka om. Fast egentligen var det nog inte det att vi skulle ta bort mitt könshår som lockade mig mest. Nej det var att få uppleva hur Anita tvålade in min allra känsligaste hud och sen lekte över den med den vassa rakkniven. Ja det eggade mig enormt att helt vara utlämnad till denna underbara kvinna och hennes vassa rakkniv. Det var då jag upptäckte hur jag njöt av att domineras av och vara helt utlämnad till en annan människas vilja och fantasi.

Härligt att sluta så här tidigt och att ha hela eftermiddagen för mig själv tänker jag, samtidigt som jag står i köket och packar upp godsakerna från Söderhallarna. I eftermiddag och i kväll skall jag bara tänka på mig själv och njuta riktigt. Det är jag värd efter de senaste ganska tuffa veckorna på jobbet. Jag börjar med att slå upp ett riktigt skumbad i vårt lyxiga badkar, tänder levande doftljus för att skapa mysstämning, tar fram några väldoftande oljor och sätter på lugn avstressande musik. Sen låter jag mina arbetskläder falla till golvet, den svarta strikta knälånga kjolen, den vita linneblusen, mina vita hipstertrosor och den matchande balconette-BH:n. Naken smyger jag ut i köket, slår upp ett glas Cava och lägger fram de färska jordgubbarna på ett fat. Flaskan och fatet tar jag med mig in i badrummet.

När jag går förbi vårt stora panoramafönster i vardagsrummet, ser jag vår granne -farbror Svensson – sitta i eftermiddagssolen på sin balkong. Han fyllde åttio år förra helgen, och han är säkert väldigt ensam sen han blev änkling i fjol. Ja han sitter ofta på balkongen, speciellt när jag är ute och påtar i trädgården. Några gånger har jag upptäckt att han haft en liten kikare, som han skyndat sig att gömma undan när jag tittat åt hans håll. Du undrar säkert om jag blir sur när han smygtittar så. Nej faktiskt inte. Han har väl inte så roligt, och kan en skymt av mig glädja honom så är väl det bra. Ska jag vara riktigt ärlig så är det lite pirrigt att en farbror tittar på mig i smyg.

Väl inne i badrummet ställer jag mig först framför vår stora helfigurspegel för att granska min kropp. Jag låter mina händer smeka över höfterna, ner över de slanka men ändå muskulösa låren. Jag öppnar mina ben en aning, så att jag lättare kan smeka över lårens insidor. Tänk så många kvällar som mina händer vandrat över min kropp när Per inte har fattat mina signaler, som tyst ropar ”kom och ta mig älskling – knulla med mig”. Mina händer vandrar sakta upp mot min springa – ja känn lite med fingret Gunilla. Känner du fukten i din springa? Ja smek så där varligt skönt på slidväggen. Inte hårt nu utan varligt och kärleksfullt. Så ja Gunilla, nu får det vara bra, du ska inte onna – bara känna lite. Mina händer vandrar vidare upp över min fasta mage och upp mot brösten. Händerna kupas över de toppiga brösten samtidigt som fingrarna knapp förnimbart smeker över de mörka vårtgårdarna. Nej snälla Gunilla reta dig inte mera nu. Du har hela eftermiddagen och kvällen att njuta på. Hoppa nu i det sköna vattnet.

Jag sjunker ner i vattnet och min kropp döljs av det vita badskummet. Min hand sträcks ut efter det Cavafyllda glaset. Jag skålar för min eftermiddag och smuttar på den välkylda drycken. Sen sträcker jag handen efter en härligt röd jordgubbe, för den till mina läppar, öppnar munnen som om jag tar emot ett härligt blålila ollon. Mina läppar formas runt bäret, min tunga smeker det, sen biter jag tag i det och känner den underbart söta smaken som matchar Cavan så underbart. När jag var hos Anita liknade vi jordgubbarna vid fylliga läckra bröstvårtor. Nu liknar jag dem vid små snoppollon som välkomnas av min mun. Undrar om det känns lika skönt att låta en röd gubbe smeka min kärleksport som att ta den i munnen. Jag väljer ut en stor fast gubbe, griper den försiktigt med två fingrar, och för den ner under vattnet, låter den nosa på och öppna mina blygdisar och försiktigt tränga in en bit. Efter några sekunder tar jag fram bäret, och för det till min mun. MMMMMM smaken av sött fruktkött blandat med slidsekret är himmelsk.

Efter en halvtimmas njutning av bären och Cavan reser jag mig upp för att duscha. Jag känner faktiskt av Cavan, den får mig så bekymmerslös, avstressad och skönt lycklig – men också trånsjuk. Ja det känns hur min sommarsolsbruna kropp längtar efter trånande händer och sensuella läppar. Jag låter det varma vattnet smeka min kropp. Det känns så pirrande skönt när strålen leker över klittan. Jag tvålar in venusberget med raklödder. Sen låter jag hyveln varligt skala av den lilla stubb som bildats de senaste två veckorna. Jag hukar mig ner och särar kraftigt på benen för att komma åt under de yttre läpparna. När jag försöker sära benen, strama huden och handen halkar in i slidan och kommer åt min känsliga klitoris, och varje gång går det en rysning av välbehag genom mig. Gud så skönt det känns.

När jag är klar och smeker den babymjuka nyrakade huden kan jag inte bärga mig längre. Jag vrider om duschstrålen till massageläge och riktar det varma vattnet mot slidan. För att komma bättre åt hjälper jag till med den andra handens fingrar att sära på mina mogna blygdläppar. Snart känner jag de efterlängtade kittlingarna komma krypande. Jag trycker mig mot väggen medan jag sakta vickar vattenstrålarna fram och tillbaka. Ja, JA, JAAAA, nu kommer det, nu gååår det för mig, mmmm. Jag ler lyckligt – en helt underbar början på min egenkväll.

Jag torkat mig torr och smörjer in lite fuktgivande kräm över det nyrakade stället, och blir så där härligt pirrig igen. Jag förvånas över att huden är så len där nere! Naken går jag ut i vardagsrummet, ställer i ordning på soffbordet, låtsas prata med blommorna, sträcker mig och rättar till en gardin, sedan öppnar jag de breda panoramadörrarna – allt i hopp om att farbror Svensson ska beundra mig. Ja där ser jag en skymt av honom. Han måste också se mig genom vår härliga fönstervägg.
Mmmm jag ska ge farbror Svensson en skön upplevelse? Undrar om han vet att Per och ungarna är bortresta? Jo han brukar ha koll på vad som sker på vår gata. Naken går jag tillbaka till sovrummet där jag tar fram ett par tunna vinröda stringtrosor och en matchande nätt BH i halvcupsmodell, som kommer att matcha min bruna hy läckert. Hjärtat bankar – jag kan inte bli kvitt den pirrande känslan av att få göra nåt förbjudet, nåt nästan snuskigt, att få exponera mig avsiktligt för en gammal änkeman och granne. Snabbt klär jag om, låter trosan skära in extra mycket mellan skinkorna, pushar upp bysten så att brösten hävs och klyftan mellan dem blir fast och djup. Så öppnar jag byrån och längst därinne ligger min rosa massagestav och Geisha-Oljan från Hot. Dessa njutningsmedel har jag aldrig visat Per. Jag föll direkt för reklamen som beskrev oljan så här ”GEISHA-OLJAN från HOT är en otroligt lyxig massageolja speciellt utvecklad för sensuell massage. Tillverkad av naturliga oljor från avokado, och aprikosolja, som ger näring och återfuktar din hud. Oljan ger en sammetslen känsla och en oemotståndligt mjuk och sensuellt lockande hud. Den innehåller också olika klassiska afrodofter, som stimulerar sinnena, såsom ginseng, cederträ, ambra, mysk och vanilj – en varm olja som är mustig, uppeggande och sensuellt värmande för att ge dig och din parter de mest sköna stunder”.
Jag tar ett djupt andetag och går ut till vardagsrummet med oljan och min lilla leksak. Men istället för att sätta mig i soffan, tar jag mitt glas och den halvfyllda Cavaflaskan och går ut på altanen och till vilstolen, som står där i eftermiddagssolen.

Jag undviker att titta mot grannens hus. Rättar till dynorna och så glider jag ner på vilstolen. Jag sträcker lojt på mig. Det pirrar så där underbart i min kärleksgrotta. Så slår jag upp tidningen jag tagit med, och över kanten försöker jag snegla bort mot farbror Svenssons hus, för att kolla om han sett mig. Jag ser ingen. Jo där vid sidan av gardinen skymtar hans ansikte fram.
Nu Gunilla ska du ge farbror Svensson en skön stund tänker jag småelakt bakom min tidning. Här i eftermiddagssolen är det varmt och skönt och jag är lätt berusad av Cavan, och exhibitionisten i mig har redan besegrat den moraliska tonårsmamman i mig. Så utan att tänka på min äkta hälft och våra två barn glider ena handen ner under trosan och börjar leka med min redan blodfyllda klitoris. Jag är väldigt känslig där, och snart infinner sig den där underbara kittlande känslan. Jag vill att känslan ska vara länge så jag leker bara sakta och mjukt med den styva lilla tappen.

Snart tar kåtheten över, jag ser inte längre vad jag läser utan lägger från mig tidningen. Det är då jag upptäcker det. Farbror Svensson har gått ut på balkongen igen och betraktar mig hungrigt! Jag ser tydligt de två linserna på kikaren, han är inte särskilt diskret nu, utan syns mycket tydligt! Hjärtat bankar plötsligt hårt, jag är sedd, han ser hur jag pullar mig. Pilskheten växer sig ännu starkare, jag kan inte låta bli att öka takten på handens rörelse. Så går det för mig. Desperat försöker jag kväva mina ryckningar, men han måste ha sett min orgasm. Att han ser mig uppnå njutning gör mig kåt igen!

Jag kan inte styra mina handlingar längre, lättjefullt sträcker jag på mig, och sen – som i trans märker jag att mina händer glider bak på ryggen och knäpper upp BH-spännet. Sakta faller BH:n ner och blottar mina toppiga, fasta bröst. Jag känner hur mina händer mjukt smeker över brösten och sedan spjuveraktigt nyper i bröstvårtorna så att dom blir ännu styvare. Det är inte jag som gör så. Jag kan inte hindra den andra kvinnan i mig att exponera mig för gatans åldriga änkeman.
Demonstrativt låter jag BH:n ligga kvar vid sidan om stolen. Så sträcker jag mig efter Geisha-Oljan. Kort kastar jag en blick upp bara för att konstatera att farbror Svensson är borta! Gick det för honom, är han på toaletten och runkar? ”Han kommer väl igen, kommer jag på mig själv att stilla be om”. Intensivt stirrar jag upp mot fönstren på vår gamla grannes hus. Och så plötsligt ser jag ett annat fönster öppnas försiktigt.

Jag ler lyckligt, nu kan jag fortsätta min uppvisning. Jag bannar mig själv att jag stirrat lite för länge, Han måste förstå nu, att jag vet att han tittar på mig, men jag känner mig inte generad, bara underbart pirrig av att få visa upp mig. Jag sätter mig ner igen och droppar ut lite magisk olja i handen.

Jag bestämmer mig för att låtsas som om farbror Svensson inte finns, och börjar långsamt gnida in oljan på mina vader och arbetar mig sedan uppåt. Jag är väldigt noga med att smörja in insidan av låren, särar på benen så mycket jag kan och njuter av min egen djärvhet. Jag ryser av kåthet när jag ser det minimala tygstycket som döljer mitt kön, och noterar stolt att rakningen varit effektiv. Inte ett hårstrå syns, inte ens lite stubb. Händerna glider vidare upp över magen, sakta närmar dom sig mina bara toppiga bröst. Jag känner hur dom längtar efter att bli mjuka av oljan, hur bröstvårtorna längtar efter att bli smekta och masserade.

Nu lägger jag mig på sidan och arbetar in den sköna oljan på stjärthalvorna, först den ena och sen den andra. Jag är stolt över att rumpan fortfarande är så fast – inga kärringvalkar där inte! Hjärtat slår ett par extra slag och mina slidmuskler knyter sig av kåthet, dom längtar efter något att krama! Jag känner hur jag blir allt fuktigare! Undrar hur länge till jag får ha mina perioder och känna den där sköna känslan av kåthet under ägglossningen. Jag är ju 51 år, och de flesta av mina väninnor har ju lämnat mens och ägglossning bakom sig – men det är klart jag fick min första mens väldigt, väldigt sent.

Lojt sträcker jag på mig, snurrar runt ett varv så att farbror Svensson kan beskåda mig från alla håll, riktar solstolen mot hans öppna fönster och lägger mig ner, man ska ju sola ryggen och rumpan också. Jag lägger mig på magen så att han ska få smeka mina nakna stjärthalvor med sin hungriga blick, inget döljer ju dem, bara det smala stringsnöret, som skär in i dalen mellan dem. Jag är förvånad att det känns så skönt med stringtrosor, jag hade trott att dom skulle irritera, jag får nog köpa flera par hos Pistill.

Efter att ha exponerat min rumpa lägger jag mig ner på rygg igen, tar tag med fötterna och lyfter mig en liten aning upp. Händerna tar tag i den smala troskanten och sakta lirkar jag trosorna neråt. Jag stannar precis innan min slida blir synlig, låter händerna smeka mig än en gång längs insidan av låren, och så fortsätter jag att dra av mig trosorna. Jag drar upp knäna mot magen så att jag kan få av mig trosorna helt och hållet, och så låter jag benen falla ner på var sin sida om stolen. Varsågod farbror Svensson och skåda en vuxen kvinnas nyrakade kön”!

Så fortsätter jag att smörja in mig, över magen och upp mot brösten. Det går åt extra mycket olja för brösten. Tänk att dom kan vara så torra – och vårtorna måste få en extra omgång. Varje gång jag låter fingrarna nypa lätt i dem går det en ilning av njutning genom kroppen. Aldrig nånsin tidigare har jag känt mig så mottaglig för mina egna smekningar. Snart kommer jag att krevera i en ny orgasm, ja min kåthet måste få ett njutningsfullt utlopp!

När jag sedan smörjer in ansiktet, kan jag inte låta bli att kolla om farbror Svensson är kvar i det öppna fönstret – och det är han. Men vad nu, det är ingen kikare han har, jag ser bara en lins, herregud han fotograferar eller filmar mig, det måste vara ett teleobjektiv! En pryd del av mig säger ”Nu får det vara nog, nu går du över gränsen lilla Gunilla”. En annan nyvaknad och vulgär del i mig skriker ”JA, titta på mig, smaka på mig, ta alla de foto du vill av min kropp, jag är ett vackert, sexigt och villigt hondjur!”.

Jag kan inte låta bli att titta upp mot vår granne och le, när jag lyfter på ändan och sakta drar ner min stringtrosa. Någon i mig viskar, ”vrid lite på solstolen!” och trots att solen inte alls är bakom grannens hus märker jag hur stolen plötsligt är riktad rakt mot det öppna fönstret. Nu kan han se rakt in i min slida med sitt glansiga rosa kött! Jag häller en stor skvätt olja i min hand och mjukt börjar jag gnida in oljan över mitt venusberg. Jag har mycket mer olja än vad som behövs, oljan rinner ner mellan mina ben och blandas med mina egna slidsafter.

Som i trans märker jag att mina ben säras och glider ner på var sin sida om solstolen, jag ligger nu där och skrevar så mycket jag kan mot honom. Hoppas han har film så det räcker och att teleobjektivet är tillräckligt starkt för att fånga detaljer! Två fingrar letar sig in i min slida. Den andra handen sträcker sig efter den rosa massagestaven, som jag för till min trånande öppning. Jag håller staven alldeles stilla, den pirrande känslan finns kvar, men kittlingarna nerifrån tårna och uppåt lugnar ner sig, och snart kan jag låta staven glida in och ut i min heta grotta. Mmmm, det är så förbjudet skönt, en snart 80-åring betraktar min kåta lek. Jag kan inte bärga mig längre utan startar vibratorn och ökar takten, in och ut allt fortare, håll ut en liten stund till. Nej det vill jag inte, vänta, nej låt mig få komma nu, Jag känner hur staven skönt vibrerande smeker insidorna av mina blygdisar och hur min kropp börjar vrida sig av njutning. Min andra hand kommer smygande och låter ett finger hjälpa till över klittan. Så svävar jag bort i en extas, som växer sig starkare och starkare. Snart är orgasmen över mig, jag lyfter på ändan och står som i brygga när konvulsionerna kommer. Kramp efter kramp går igenom min mogna kropp. Jag slänger med huvudet från ena sidan till den andra – en mer fantastisk upplevelse har jag aldrig tidigare haft. Tänk att det är skönare att smeka sig själv än att älska med Per.

När orgasmvågorna ebbat ut, lyfter jag på huvudet och tittar upp mot det öppna fönstret, Farbror Svensson står kvar. Våra blickar möts för en kort sekund, han lyfter försiktigt ena handen och vinkar, och jag vinkar tillbaka. Sedan sjunker jag ner på solstolen, och låter de varma solstrålarna smeka min avslappnade kropp. Jag känner mig så nöjd, kåtheten är bekämpad och jag slumrar en stund.

När jag vaknar till är grannens fönster stängt och ingen skymtar bakom gardinerna. Var det bara en dröm eller …, nej det var det naturligtvis inte. Jag förstår att jag exponerat mig, ja verkligen blottat mig för en snart 80-årig änkeman och hans kameralins. Till min fasa och lockelse har jag njutit oerhört av det. Vad är det för dolda laster jag har, och vad är jag för en äkta maka och tonårsmor?

Jag böjer mig ner plockar upp mina små undisar, som ligger slängda där på trätrallen. Sen tar jag med mig Cavan och flaskan med resterna av den magiska oljan, och går naken tillbaka in i min mans och mitt hus. Klockan är runt 16. Vad ska jag hitta på, jag ska väl ändå inte sitta här själv. Anitas sista ord innan hon for ut till Arlanda var ju ”Älskling sitt inte hemma och deppa, nej lova mig att gå ut och roa dig. Vädret är alldeles för skönt för att sitta inne, och du är alldeles för vacker för att vara hemma och deppa. Lova mig att du går ut”. Per sa däremot inget om vad han tyckte att jag skulle göra, nej han frågade inte ens ….. Det är som om han inte bryr sig. Jag följer Anitas råd, jag åker in till stan. Kanske hittar jag en mysig restaurang eller en bra bio, eller …… Nej låt inte dina fantasier skena iväg Gunilla!

Jag går in till vårt sovrum för att göra mig i ordning för en kul kväll på stan. Ser i spegeln hur min mogna kropp glänser skönt av den förföriskt doftande Geisha-Oljan. Kan inte låta bli att öppna flaskan igen och ta lite extra olja på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina knottriga vårtgårdar och de känsliga hallonen i dess mitt. Ikväll ska jag inte vara tuff eller vulgär utan sminka mig moget kvinnligt. Jag slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt rosa. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen. Gud så jag fingrar på mina godisbrunnar. I eftermiddag har jag verkligen slått onnarekord.

Vad ska ja ha på mig? Ska jag ta jeans och ett linne eller t-shirt. Nej du ska inte vara en slapp kvinna utan vara klädd mera moget, lite oskuldsfullt men ändå sexigt lockande. Det får bli min nya vita tajta och ärmlösa klänningen. Och hur ska jag vara klädd under? Jag får kolla i byrån om det finns nåt riktigt sexigt. Det första jag får syn på är den lilla vita spetstrosan som jag fått av Konjit. Den har jag aldrig använt. Per skulle ju smälla av om han såg mig i den. Jag tar upp trosan och den lilla lappen som Konjit i underklädsaffären skrev. Ivrigt läser jag ”Min vackra oskuldshind. Jag vill att du bär denna lilla trosa när vi möts nästa gång. Din kropp var så vacker i underkläderna du provade, och din blick sa mig att du lockades av att min blick granskade – nej slukade – din sensuella kropp. Din blick sa också att du längtar efter mjuka kvinnohänders smek, men att du aldrig hittills vågat erkänna detta. Gunilla det är aldrig för sent att möta en kvinna och låta henne föra dig in i njutningens rike. Jag längtar redan efter dig! Puss Konjit”. Rodnande viker jag ihop lappen och tar fram Konjits lilla vita stringtrosa i tunt spetsmaterial – och med en liten lockande öppning i grenen.

Vilken BH var det Konjit föreslog att jag skulle välja? Jo nu minns jag hennes ord ”Ja denna vita BH i halvkupsmodell och tunn spets passar dig bättre. Den visar mer av dina vackra bröst, ja man kan skönja lite av vårtgårdarna. Du har så väl markerade vårtor. Dom gör sig bättre i denna BH:n som är tunnare. Men jag tycker du ska välja stringtrosan i vit tunn spets istället. Vitt är din färg och du har en så vacker stjärt, och det blir underbart lockande när stringsnöret smiter in mellan dina fasta skinkor”. Konjits ord får mig definitivt att välja de läckra minimala plaggen. Den tunna spetsen kittlar skönt när jag drar på mig trosan och låter stringsnöret smeka in mellan mina stjärthalvor. Mmmm så sensuellt mina blygdisar kan anas under den tunna tyglappen framtill på trosan. Öppnar jag bara låren lite grann, så blottas min springa i trosans lilla öppning – häftigt! Jag smeker på mig BH:n, för bak mina händer och knäpper byglarna bakpå min rygg. BH:n lyfter så lockande mina ungflickstoppiga bröst och dalen mellan brösten blir vackert markerad. Ja faktiskt lite av de mörka vårtgårdarna tittar nyfiket fram. I sovrummets stora väggspegel beundrar jag min vältrimmade sommarbruna kropp. Ja solbrännan matchar fint den vita färgen i undisarna, och så läckert mina vårtor markeras genom den tunna spetsen i min lilla BH. ”Ja det här är en fullträff! Synd bara att man ska gömma allt detta lockande i en klänning. Nej Gunilla så får du inte tänka om klänningen. Den är också läcker”.

Jag håller den nyinköpta klänningen framför mig. Den matchar min solbruna hy super. Mina fingrar smeker över det tunna tyget, och så tar jag på mig den och för bak mina händer för att dra upp dragkedjan i ryggen. Klänningen formas så tajt över min figur och är så tunn att både den lilla trosan och BH:n kan anas under. Klänningsfollen slutar cirka 10 centimeter över knät och slitsen över vänster lår gör den extra utmanande. Per – den tråkmånsen – skulle definitivt inte gilla att jag går på stan i denna klänning. Tur att jag valde en BH med halvkupa när klänningen är så urringad. Sist sticker jag ner mina fötter i de högklackade röda lätta sommarskorna, som jag köpte till vårfesten på jobbet, och som den manliga expediten valde för att de höga klackarna gör mina vrister så sexiga och inbjudande. Tar på mig det vackra pärlhalsbandet som en gång var min mors liksom armbandet och örhängena. Kammar till sist ut mitt kastanjebruna axellånga hår. En sista blick i spegeln. Mmmm, helt OK – nej urläckert, tänker jag när min figur avtecknas genom det tunna tyget. Den lilla sommarklänningen formar min rumpa så läckert. Ja jag har en snygg rumpa.

Vi ska se, jag hinner inte med nästa tåg? Ja då har jag en kvart på mig innan jag måste rusa. Du är värd lite mer Cava Gunilla, tänker jag och fyller glaset med det sista i flaskan. Oj det blev ett välfyllt glas, men det är du värd gumman. Jag sjunker ner i den mjuka soffan med mitt glas. Undra vad jag ska hitta på, jag har ju haft en annorlunda men så lockande eftermiddag med farbror Svensson som publik. Jag fick säkert tre orgasmer, men ändå kittlar det i kroppen. Med farbror Svensson öppnades en ny dörr i min livsbok. Jag har aldrig trott att det skulle vara så skönt att visa upp sina hemligheter för en annan och mer främmande människa. Undrar om min käre gamle granne har en stor snopp, och om han kan få stånd och spruta? Oj här sitter jag och drömmer. Nu måste jag rusa! Jag sveper snabbt resten av Cavan, tar min handväska och stänger dörren bakom mig.

Promenerar i den ljumma eftermiddagssolen mot tunnelbanan – så skönt att bo nära stationen. Jag känner mig både nervös och inte så lite nyfiken på vad kvällen ska ge. Ja i alla fall har jag hittills gjort allt för att kvällen ska bli trevlig. Klätt mig snyggt, ja kanske lite för sexigt och utmanande, men i alla fall inte överdrivet sminkningen. En grupp invandrarkillar – kan dom vara 15 – 16 år – visslar uppskattande när jag går förbi. Mmm mysigt att killarna visar sin uppskattning, och att en mogen kvinna kan få dem att slänga lystna blickar. Det stärker mitt självförtroende. Undrar om Hugo – min son – och hans kompisar är lika flirtiga. Nog har jag märkt att Hugos bästa kompis kastat lystna blickar på min kropp när jag kommit hem i svettigt linne och joggingtajts efter en skön löprunda.

Jag kommer upp på perrongen, vilken tur, tåget från Farsta Strand rullar in. Ja vi har verkligen blivit bortskämda – tänk dom som måste åka både buss och tåg innan dom kommer till T – Centralen. Trots att det är fredag och semestertider är det mycket folk på tåget. Ja klockan är ju kvart över fem, och det är många som inte har semester än, och det märks att Stockholm växer så det knakar. Jag får i alla fall en sittplats bredvid tre blonda killar runt 20 år klädda i jeans och t-shirts, och med armar täckta av tatueringar. Deras språk är ganska grovt och den ene skryter om hur han ”knullat sin flickvän i anus”. En annan säger att han föredrar ”en riktig MILF – ja en riktigt skön MILF skulle man knulla”. Jag låssas läsa men lyssnar intensivt på hur dom pratar om kvinnor och sex. Han som ser yngst ut fyller i att äldre kvinnor är otroligt sexiga och vet vad dom vill ha i sängen.
”Ja en 60-årig MILF skulle man ha som älskarinna. Tänk att knulla henne mellan hängpattorna eller i rumphålet tills hon skriker av njutning. Ja äldre kvinnor med impotenta gubbar är min melodi” fyller den mest muskulösa killen i.
Den äldre killen vänder sig mot den yngste, som tydligen heter Jocke och säger ”Du Jocke din farsa jobbar ju borta under veckorna. Varför kan inte Stisse och jag få komma hem till dig och knulla din morsa. Hon är ju drygt 50 men ändå skitsnygg och sexig. Ja hon har säkert inget emot att bli påsatt i rumpan. Vad säger du Jocke? Du kan ju filma det hela och lägga ut på Youtube”.
”Äääh jag vet inte…. ”.
”Kom igen Jocke. Du filmade ju din morsa i smyg, när hon onnade i badrummet, och la ut filmen på Youtube. Blev hon sur när hon fick reda på det?”
”Jo först vart hon lite sur, men sen blev hon smickrad när hon läste alla kommentarer”.
”Ja där ser du Jocke, bergis att hon skulle gilla att bli knullad på film”.
”Jo det klart, morsan går ofta naken hemma, och jag har sett henne onna flera gånger. Hon och farsan har det inte bra tillsammans. Ni kan väl komma hem på måndag, då har farsan åkt och morsan sitter ensam hemma och chattar på nån datingsite. Ta med lite vin så fyller vi upp henne. Då blir hon lättare att övertala”.
”Super Jocke det här kommer att bli häftigt”.

När vi närmar oss T – Centralen råkar jag titta upp från läsningen, och för en sekund möter jag Jockes blick och hör honom säga:
”Du milfen du är skitläcker i den blåsan. Så jävla tunn att man kan se din lilla trosa och BH:n med dina styva tuttar. Dej skulle man sätta på i röven eller knulla i munnen och fylla din strupe med tjock viril knullsås. Jag ser på din hand att du är gift – bergis att din gubbe har en liten smal pojksnopp bara. Vad säger du, ska jag komma hem till dig och visa din gubbe hur en läcker Milf ska knullas”.
Samtidigt böjer den rackarn sig fram och sneglar ner i min djärva urringning.
Jag blänger ilsket mot honom, och som tur är stannar tåget på T – Centralen, och jag snubblar ut. När jag reser mig känner jag en grov hand krama min ena skinka hårt.
”Jävla snorungar” fräser jag tillbaka mot dem och skyndar bort mot rulltrappan vid Sergel Torg och Åhlens. Väl i rulltrappan lugnar jag ner mig. Vilka fräcka killar, men samtidigt tuffa och ganska sexiga. Dom tyckte säkert att jag var sexig, jo han sa ju att jag var skitläcker. Det är trångt i rulltrappan, och jag känner en kropp tryckas mot mig bakifrån. För mig själv tänker jag ”Jag har lika stor rätt som du att stå här”, och trycker lätt tillbaka. Då känner jag det hårda paketet mot min vänstra skinka – ja det är en man och han är småkåt. Väl upp möter jag hans blick för ett ögonblick – en kraftig man i min egen ålder.

Vart ska jag ta vägen nu? Ska jag gå till Kungsan, Stureplan eller fönstershoppa på Drottninggatan? Eftersom Drottninggatan är precis här vid Åhlensuppgången, och så väljer jag den och börjar fönster shoppa där. När jag kommer till Lindex – min favoritbutik – smiter jag in och väljer bland klänningarna, men hittar inget tillräckligt raffigt för att det ska bli ett spontanköp. Bredvid Lindex ligger Filippa K, och efter att ha kollat de vackra klänningarna och tuffa jeansen i skylten kan jag inte motstå att kliva in. Jag väljer bland sommarklänningar, men till sist fastnar jag ändå för en knäkort, svart, tajt kjol med slits i sidan och en tunn blus, som är lite djärvt urringad och som formas tajt runt min byst, men som ändå hänger löst i midjan. Det blir lagom sexig till jobbets kräftskiva i augusti. Undrar om Anita kommer att gilla den, och om hon då kommer att visa öppet för våra kollegor att vi är ett par? Jag tittar också lite på underkläder. Men det är inget som riktigt faller mig i smaken. Nej det är skillnad på undisar här mot på Pistill.

Med kassen i hand vandrar jag vidare längs Drottninggatan. Jag slår mig ner vid en av de nyöppnade uteserveringarna och tar ett glas iskylt vitt vin. Det är underbart att sitta här i den sena eftermiddagssolen och se människor passera förbi. Jag kan inte låta bli att snegla lite extra på en vacker färgad kille i 25 – årsåldern vid bordet bredvid. Så vacker han är, så rena drag. Undrar om han också är från Gambia och lika välutrustad som David och Joe. Mina ekorrpigga ögon möter hans varma blick, och jag formar mina rosa läppar till en låssaskyss. Då, och som från ingenstans, dyker en blond kvinna upp, kanske några år yngre än mig, och slår sig ner hos honom. Hon är vacker och på hennes ringfinger blänker två guldringar De pratar, skrattar och pussas. Då och då lägger han sin hand på hennes knä. Ja där sprack min lilla dröm.

Jag vandrar vidare upp längs Drottninggatan. Där i backen möts jag åter av skylten Pistill och dess skyltfönster med helt sagolika underkläder. Jag ser mig försiktigt omkring så ingen känner igen mig. Där är bara en kund inne i affären, säkert den sista innan Konjit ska stänga. Ja där bakom disken står hon ju. Så vacker hon är så stark men ändå kvinnlig. Hennes mörkbruna hy mot den vackra ljusa klänningen, det korpsvarta axellånga håret, de bländvita tänderna och de livfulla bruna ögonen. Nu har hon fått syn på mig. Hennes mun spricker upp i världens varmaste leende. För en sekund glömmer hon sin kund och vinkar åt mig att komma in. När jag möter hennes varma blick och leende är det som jag svävar på moln. Ja jag vill vara med dig ikväll. Konjit, visa mig hur du vill leka med mig. Ja ikväll vill jag bara vara din.

Jag besvarar Konjits leende och öppnar försiktigt dörren. När kunden väl har gått kommer det bara att vara vi två i Paradiset.

 

5

Kommentarer

Ett svar till ”Gunilla – Ensam i Stan och familjen hos Farmor Del I”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Vilken underbar kvinna Gunilla är
    Blir spännande fortsättning

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier