Gubben Egon ofrivillig chaufför

Gubben Egon har råkat hamna i en dalstuga med sex unga tjejer som är ute på sin första tjejresa. Hur det går… Det får ni se.

Egon drog upp grammonfonskivan på högsta volym och skrålade med i Dansen på Kosterö skär. Han hade just kommit till det bästa stället när hans kobratelefon ringde och han irriterat svarade.

”Ja, Egon Nilsson”, röt han i luren.

”Ja, hej, Egon, ringer jag olägligt?” frågade en kvinnoröst i luren.

”Åh, fru Kullbar? Ja, ganska så olägligt”, sa Egon surt.

”Ja, jag skulle inte ringa om det inte var kris. Kan du köra ut min dotter och hennes kompisar till deras stuga i Dalarna?”

”Är du galen? Det är fan flera timmar dit!”

”De behöver bara skjuts dit. Jag kan hämta dem. Och så glömmer vi din skuld.”

 

Egon funderade ett tag, fru Kullbar hade faktiskt betalat hans elräkning och den skulle han knappast kunna betala tillbaka.

”Okej då. När då?”

”Nu i eftermiddag. Du är väl sjukskriven för ryggen? Du kan ta våran minibuss.”

”Sjukskriven? Jo… Minibuss? Hur många är de?” frågade Egon.

”Åh, inte många… Sex stycken…” sa fru Kullberg och Egon slängde ilsket på luren.

 

Några timmar senare satte fru Kullbars dotter och två av hennes tjejkompisar i bak i minibussen och fnittrade. Egon suckade högt. Trots att han bara var 50 år, hade han mentalt lyckats åldras i förtid och bli grinig som en 80-åring.

”Ska vi hämta era pojkvänner nu?” stönade Egon.

”Nejdå, det blir bara tjejer”, sa fru Kullbars dotter som hette Elin.

”Bara tjejer?” suckade Egon två timmar senare när han rattade bilen upp mot stugan i Dalarna med tjejsnacket på högsta volym och irritationen stigande.

 

Snacket om skolarbete, relationer, tv-serier och smink var nästan outhärdligt, men framåt kvällen kom de i alla fall fram. Under resans gång hade Egon lärt sig avsky den lilla goth-tjejen Greta, hata den flummiga hippien Blossom, förakta den nördiga bokmalen Malin, spy på den sportiga Sara, pissa på den peppiga punktjejen Petra och framför allt vilja strypa Elin själv. När han äntligen stannade bilen vid stugan och släppte av tjejerna möttes han av en dalmas med knätofsar som hette duga.

”Så du är Egon?” sa dalmasen och räckte fram ett papper som Egon skrev på.

”Ja, och hej då”, sa Egon.

”Du kan inte åka. De måste ha en vuxen med sig”, sa dalmasen.

”Det kan du glömma”, väste Egon.

”Såna är reglerna, det står i kontraktet du just skrev på”, sa dalmasen.

”Det skiter jag i”, sa Egon.

”Då kan du bli betalningsskyldig, 40 000 kronor om de sabbar stugan och det är det jag som avgör”, sa dalmasen och Egon blev knäpptyst.

”Men, vad fan…” muttrade Egon när dalmasen visade runt tjejerna i stugan och med en tröstande klapp på axeln visade in Egon i ett litet rum strax innanför dörren.

”Jo, det är inte stort, men nog kan du stänga om dig så du slipper höra festandet. Du är inte den enda farfarn här som har åkt på barnvaktsjobbet”, skrattade dalmasen och gick innan Egon hann förklara att han visst inte var nån farfar.

 

Tjejerna skrattade hjärtligt åt Egons snopna min när det gick upp för dem att han skulle stanna i stugan. Egon tog sig för pannan när gothtjejen Greta och hippien Blossom skulle laga pannkakor till middag. Han stönade när de försökte hitta vegetarisk mandelmjölk, suckade när de försökte kolla om smöret var ekologiskt odlat och dånade när de ville veta om mjölet varit frigående. Till slut fick han nog och gick fram till tjejerna. Han ryckte vispen ur handen på Greta och tog äggen från Blossom innan han med ett surt morrande kungjorde att han skulle visa dem hur man stekte pannkakor. Greta och Blossom gjorde stora ögon när Egon vant stekte upp ett berg pannkakor, vant vispade grädden, och snitsigt slevade upp sylt i en snygg skål.

”Duka klarar ni väl av i alla fall?” sa Egon som upptäckt att det faktiskt hade varit kul att steka pannkakor inför två förundrade 16-åringar som bara sett matlagning på sina favoritappar.

”Jadå, tack så mycket”, sa Greta.

”Jäklar vilken snits”, mumlade Blossom bakom Egons rygg.

”Jag vet, värsta proffset”, viskade Greta tillbaka.

 

Snart satt de sex tjejerna kring bordet och åt de goda pannkakorna. Greta och Blossom fick mycket beröm men när de berättade att det var Egon som hade stekt dem blev det en hetsig diskussion kring middagsbordet. Snart enades tjejerna och skickade in Elin med en tallrik pannkakor åt Egon.

”Vi tycker att du ska ha de här”, sa Elin.

”Jo, tack”, sa Egon förvånat.

”Ska du inte äta med oss?” frågade Elin.

”Eh…nej… Jag äter här inne”, sa Egon som hade kommit av sig av Elins vänlighet.

”För det finns plats där ute”, sa Elin.

”Jo, tack… Jag har lite… huvudvärk bara”, räddade sig Egon.

”Men imorgon kanske?” sa Elin.

”Jo, kanske det”, sa Egon.

”Han äter med oss imorgon”, hörde Egon Elin säga ute i köket.

”Tror du han kan lära mig att koka ägg?” sa punktjejen Petra utifrån köket.

”Ja, eller tevatten”, sa bokmalen Malin.

”Jag vill lära mig att göra egna proteinbars”, hördes sporttjejen Sara genom dörren.

 

Hela kvällen låg Egon ensam i sitt rum och hörde på när tjejerna spelade spel, snackade skit och spelade musik. När tjejerna framåt tretiden på natten fortfarande hade kuddkrig, räckte det för Egon som rusade upp. Han kikade in i sovrummet med två våningssängar och hejdade sig när han insåg att han hade råkat rusa in till sex halvnakna 16-åringar som höll på att brottas och kasta kuddar på varann. Den sportiga Sara stod med en kudde i högsta hugg i bara trosor och ett mörkblått pannband. Hennes smala kropp hade inte en gnutta fett på sig, men hennes mage hade rejäla rutor och hennes bröst var som två pingisbollar på de vältränade bröstmusklerna.

Bokmalen Malin låg i en säng med det blonda håret utsläppt och de nördiga glasögonen på sned medan hon försökte värja sig från att Elin skulle få in en träff med kudden i hennes ansikte. Elin hade blont hår hon med, men det var aningen vågigt och hon hade bara på sig BH och trosor som oväntat nog nästan var genomskinliga. Bokmalen Malin hade på sig en skjortliknande pyjamasöverdel som hade rivits upp så att Egon såg hennes relativt stora bröst guppa medan Elin brottades med henne. Elins bröst var fylliga och fina och hennes rumpa kurvig till skillnad från punktjejen Petra som nu gav sig på henne med en kudde i högsta hugg. Bokmalen Malin log så stort att hennes tandställning glimmade när hon såg att den långa gängliga punktjejen Petra kom till hennes undsättning. Petra hade färgat sitt korta hår knallgrönt och med hjälp av mycket frisyrgelé fick hon det att stå rakt upp i tio centimeter höga taggar. Petras långa smala ben och små myggbett till bröst som avtecknade sig mot det vita bomullslinnet fick henne att se ännu smalare ut än hon egentligen var. Hennes beniga knän darrade av ansträngning eftersom hippien Blossom hade hoppat upp på hennes rygg och lagt armarna om hennes hals. Blossom var spritt språngande naken och hennes champagneglasformade bröst guppade blygsamt i takt med hennes skinkor medan hennes ljusbruna dreadlocks dansade över hennes rygg. Gothtjejen Greta låg på rygg och pustade ut efter en brottningsmatch med nån av tjejerna. Hon hade bara trosor på sig och hennes stora tuttar glänste av svett vilken gav en skön kontrast med hennes färgade svarta page och de få längre chockrosa flätorna som stod åt alla håll. Knallröd i ansiktet vände Egon i dörren och mumlade nåt innan han flydde in till sig igen. Tjejerna tjöt av skratt men kuddkriget verkade åtminstone klinga av.

 

Nästa dag tog tjejerna en morgonpromenad i skogen och Egon plockade upp i stugan. Han la de slarvigt avklädda underkläderna på den ena sängen, bäddade resten av sängarna och hittade ett par smutsiga trosor med en halvblöt fläck i skrevet. Tyst förde Egon trosan mot näsan, drog ett djupt andetag och rynkade på näsan. Det stank fitta om trosorna. Han var precis på väg att kasta dem ifrån sig men insåg att måste vara minst 20 år sen han kände fittlukt, och minst 30 sen han känt lukten av en ung kvinnas fitta. Även om tjejerna var rejält jobbiga, måste Egon erkänna att de var grymt sexiga. Han tänkte på de unga brösten han sett dagen innan och förde åter trosorna till näsan. Han luktade åter på fläcken och nånstans djupt inom honom vaknade lusten. Trosorna stank inte längre utan doftade härligt. Han sträckte ut tungan och slickade i fläcken. Det smakade härligt som skön fitta och han kände hur kuken gjorde nåt den sällan gjorde numera. Den styvnade och reste sig. Han slickade vidare i trosorna och fumlade fram kuken med sin andra hand. Egon kände hur kåt han blev och med sin fria hand rotade han fram resten av de smutsiga trosorna medan han runkade kuken. Han visste inte riktigt vems trosorna var, men han luktade och slickade i dem alla i tur och ordning. Vissa smakade mer och vissa mindre. Han hade av misstag fått upp en smutsig strumpa och den luktade svett, men inte äcklig svett utan sån där härlig svett som unga tjejer har när de har varit ute och promenerat i höstsolen. Egon trädde strumpan över kuken och började runka medan han slickade i trosorna. Snart sprutade han 20 års uppdämda spermareserver i strumpan medan han sög på de två av trosorna som var allra smutsigast. När orgasmen ebbat ut insåg han plötsligt vad han hade gjort och i panik samlade han upp alla de smutsiga kläderna och slängde dem i tvättmaskinen som stugan turligt nog tillhandahöll. Medan Egon tvättade kuken och tvättmaskinen mullrade på i bakgrunden kom tjejerna hem.

”Har du städat?” utbrast Elin när Egon kom ut från toaletten.

”Ja, det var jättesmutsigt här”, ljög Egon.

”Och våra kläder, då? Jag har inga fler nattkläder”, sa Petra.

”De slängde jag i tvättmaskinen. Jag skulle ändå kolla om tvättmaskinen funkade. Och det finns torkskåp”, sa Egon och hoppades att frågorna skulle ta slut.

”Okej, ja, tack, då”, sa Greta tveksamt och tjejerna började laga mat.

 

Precis som dagen innan slutade det med att Egon tog över matlagningen och precis som dagen innan blev tjejerna mäkta imponerade av att han kunde koka pasta utan recept. Sara passade på att fråga ut Egon om hur man gjorde proteinrik mat eftersom Elin propsade på att han skulle sitta med vid bordet. Egon visste inte vad hon menade men hon gav exempel på linser och bönor så Egon förklarade sin mormors gamla linsgryterecept och Sara blev alltmer imponerad av honom. På eftermiddagen höll Sara i en ”fitnesskurs för alla åldrar” som tack för hjälpen och Egon flämtade till när han såg de unga rumporna guppa framför honom och de unga lemmarna tänja sig åt alla håll. Han kände hur kuken åter började vakna till och det störde hans koncentration så illa att han knäckte till ryggen och blev tvungen att låta Petra och Blossom hjälpa honom att lägga sig på rygg i soffan. Elin bannade Sara som bad honom om ursäkt minst tusen gånger innan tjejerna med sura miner och korslagda armar förlät henne. Från sin plats i soffan gav han Malin, som kunde mest om matlagning, instruktioner i hur man lagar frysta köttbullar och kokar potatis. Sara hade tagit fram en kräm som hon insisterade på att få smörja in Egons rygg med.

”Jäklar, du är ju biffig”, utbrast hon när hon såg Egons rygg.

”Nja, inte särskilt. Inte som jag var som ung. Då brottades jag en hel del”, erkände Egon förläget när frågorna började hagla över honom.

”Vaddå brottas? Som på Wrestlemania insane Old Rome Spartacus 3?” frågade Greta.

”Nej, nej, på riktigt. Vi hade inga appar på min tid”, sa Egon.

”Du vet, som de där halvnakna killarna som kramas i tv på betal-tv”, sa Petra åt Greta.

”Kan väl inte jag veta”, kontrade Greta.

”Är inte det porr?” frågade Malin från spisen.

”Nej, det är en sport, fast inte e-sport”, sa Sara.

”Men det är rätt hett när de kramas och så”, sa Blossom.

”Blev man inte tänd och ville hångla av det?” frågade Petra.

”Nej, vet du vad? Inte blev man tänd inte. Tänk dig själv. Om du brottas med en annan tjej, blir du tänd då?” kontrade Egon lite stött.

”Jomen… Visst blir man väl det?” sa Petra, såg sig om i rummet och fick bekräftande nickar från Blossom, Greta och Sara.

”Malin?” frågade Greta uppfodrande.

”Ja, vad är det?” sa Malin och rodnade borta vid spisen.

”Blir du kåt av att brottas med andra tjejer?” sa Greta menande men Malin bara teg och rodnade ännu mer.

”Vi kan leka sanning eller kånka”, sa Elin som satt borta vid bordet.

”Ja!” tjöt resten av tjejerna.

”Då börjar du”, sa Malin och Elin nickade.

”Sanning”, sa hon.

”Har du haft sex med en tjej nån gång?” frågade Malin.

”Ja, så klart, med dig till exempel, igår kväll”, sa Elin och Malin rodnade.

 

Leken pågick ett tag och tjejerna visade sig vara ganska oskyldiga trots allt. Sexet som Malin och Elin hade haft hade bara varit lite hångel och några kyssar över bröstvårtorna. Tjejerna frågade rätt intima saker men ingen av dem verkade ha varit med om särskilt mycket. Till slut såg Sara på Egon.

”Egon, har du haft sex med en annan kille?” frågade hon.

”Va? Jag är inte med”, sa Egon.

”Ska jag ta det som ett ja?” frågade Sara.

”Nej”, sa Egon.

”Är det ett nej, då?” frågade Sara.

”Det är ett definitivt nej”, sa Egon.

”Bra, då har du svarat och då är du med i leken”, sa Elin.

”Fråga bara sanning eller kånka”, sa Petra.

”Ja, okej, sanning eller kånka”, sa Egon och pekade på Greta.

”Sanning”, sa Greta.

”Vad heter du i andra namn?” sa Egon.

”Linda”, sa Greta men de andra tjejerna protesterade.

”Nej, det måste vara en pinsam fråga”, sa Blossom.

”Som vad då?” sa Egon.

”Typ som om hon har haft sex på riktigt”, sa Blossom.

”Har du det?” frågade Egon.

”Nej, asså, jag har bara pullat tillsammans med en kompis, men det var ingen penetration”, sa Greta.

 

Leken fortsatte och gick snart in på kånka. Greta bad Blossom kyssa Malin och de båda hånglade djupt i flera minuter.

”Egon?” sa Malin.

”Sanning förstås”, sa Egon.

”Blir man som kille kåt av att se två tjejer hångla?” frågade Malin.

”Ja, det vill jag också veta”, sa Petra.

”Jo, ja det blir man väl”, svarade Egon undvikande.

”Blev du kåt av att se oss hångla?” frågade Blossom.

”Nehej du, det är inte din tur”, sa Egon och bollade över till Sara som fick lista sina hemligaste sexfantasier.

”Trekant, offentlig sex, dominanssex och sånt, men nu är det din tur. Du måste ha åtminstone en kånka”, sa Sara.

”Jaha, ja, okej, då. Vad ska jag göra?” sa Egon.

”Visa oss din kuk”, sa Sara.

”Ursäkta?!”

”Du såg ju oss igår. Det är inte mer än rätt.”

”Nej, fan heller.”

”Skärp dig, du kan fan knappt röra dig, vad tror du att du har för val?” sa Sara och halade fram Egons kuk under stora protester.

 

Malin tappade en stekspade i golvet och resten av tjejerna stod där med hakorna ner till knäna när de såg Egons hårda kuk torna upp sig.

”Han har fan stånd”, viskade Blossom.

”Jävlar vad stor den är”, mumlade Greta.

”Inte skrynklig alls”, sa Petra tyst.

”Är det som med öron att kuken växer hela livet fast resten av kroppen har lagt av?” frågade Elin.

”Så kan du ju inte säga! Han är fan inte 90!” fräste Sara.

”Nej, den växer klart med resten av kroppen”, fräste Egon och stoppade undan kuken igen.

 

Resten av dagen snackade tjejerna mest sex även om det stod klart för Egon att ingen av dem verkade särskilt erfaren. Egon låg kvar i soffan och kollade på Falsksång på Svansen medan tjejerna gjorde sig redo att gå och lägga sig. Han hade fått några brända toast till kvällsmat och när han släckte lampan var det med lukten av bränt bröd han försökte somna. Han hörde två av tjejerna fnissa och diskutera hans kuk inne i ett av rummen. Egon slöt ögonen och efter bara nån halvtimme hörde han flåsande ljud borta från ett annat rum. Det tog honom bara några sekunder att inse att två av tjejerna hade bestämt sig för att experimentera med varandra. Han trodde att det var Elin och Sara som börjat hångla och deras viskande röster vittnade om att de försökte komma på hur man hade tjejsex. En av tjejerna bad den andra slicka henne och den andra verkade mer ivrig och nervös än säker på sin sak. Egon kände kuken resa sig och halade fram den. Han runkade tyst medan han slöt ögonen och fantiserade om vilka tjejer det faktiskt var och hur de såg ut när de hade sex.

Plötsligt kände han nåt blött mot ollonet och spärrade upp ögonen. Han såg rakt in i den rodnande Blossoms ögon där hon satt på huk vid soffan och hade lagt läpparna mot hans kuk.

”Jag blev så jävla kåt av att höra dem. Jag bara måste ha kuk”, viskade hon snabbt och sög in ollonet i munnen.

 

Egon satte nästan i halsen av panik och förvåning. Blossom var ju inte ens myndig, men vad kunde han göra? Han låg här med pajad rygg och om han skrek och nån kom ut, skulle de kanske anmäla honom. Då var det bättre att låta Blossom hållas. Blossom sög sakta på kuken medan hon tog ett fast tag om skaftet med den ena handen. Snart runkade hon honom och sög kuken i takt med handens rörelser. Hon sög långsamt och njöt tydligen av varenda sekund. Hon la den andra handen på kuken och började runka honom med tvåhandsgrepp medan hon slickade ollonet.

”Jag älskar att suga kuk. Jag är nog den enda som har lite erfarenhet här. Jag har sugit av nästan alla killar i klassen och jag kan helt enkelt inte få nog. Visst är det skönt när man tar det sakta och känner varenda millimeter?” viskade Blossom medan hon slickade och Egon nickade.

 

Några minuter senare hade Blossom tagit kuken djupt in i munnen och sög den hårt medan hon smekte sina bröst innanför pyjamasen. Hennes andra hand gled ner mellan hennes ben och hon smekte sig medan hon sög kuken allt skönare. Egon gjorde allt för att inte spruta men när Blossom kvävde sin orgasm kunde han inte hålla sig längre. Han sprutade Blossoms 16-åriga mun full av varm sperma och Blossom svalde och svalde. Hon tog inte munnen av kuken förrän hon hade sugit kuken tom och slickat den helt ren. Hon log mot Egon och nickade ett tack innan hon smög in till sig igen.

4

Kommentarer

3 svar till ”Gubben Egon ofrivillig chaufför”

 1. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Var händer sedan, spännande

 2. Profilbild för Sven
  Sven

  Lyckliga Egon
  Blir så kåt av detta
  Blir det någon fortsättning

 3. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Kanonbra vill ha flera serier av dig

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier