Fader, jag har syndat.

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 12/11-21)

 

Fader, jag har syndat.

Vad händer om man berättar?

 

Det hade varit en stökig period i mitt liv, med mycket festande, utsvävningar och en personlig förlust som en följd därav. Det ”skavde” rejält inombords och jag insåg att jag behövde tala med någon, få ett avbrott, kanske till och med förlåtelse och goda råd.

Att gå och snacka med en ”shrink” var uteslutet. Jag hade träffat några genom åren och de gav aldrig några definitiva svar. ”Å ena sidan si. Å andra sidan så”. Men vem annars fanns det att tala med, att få berätta för någon helt okänd, men ändå en professionell lyssnare?

Så en kväll satt jag och slöade i tv-soffan. På tv-rutan flimrade en amerikansk serie, jag minns inte om vad, och huvudpersonen befann sig i en katolsk kyrka där han gick in i en biktstol. Då slog det mig. En präst. Jag kunde tala med en präst. Bikta mig. Kanske till och med få råd och förlåtelse.

Men jag var inte katolik. Jag tillhörde den svenska kyrkan, och det bara på papperet. Jag hade inte satt min fot i en kyrka på många år. Och kunde man ens bikta sig i den svenska kyrkan? Det fanns väl bara en sak att göra. Undersöka saken.

Nästa dag ringde jag till pastorsexpeditionen och lade fram mitt ärende.

– Ja, det ska väl gå att ordna, svarade den sträva mansrösten i andra änden.

– När hade du tänkt dig, fortsatte han.

– Får jag fråga bara hur det går till innan jag bestämmer mig?

– Jaaa … visst. Du och prästen möts i kyrkan, eller någon annan stans där du känner dig bekväm. Sedan kan man göra det som ett informellt samtal, eller så följer man en rituell ordning. Åter igen … du väljer vad som känns bäst för dig.

– Kommer vi kunna se varandra?

– Oftast sitter man vänd från varandra, men visst, båda kommer att sitta fullt synligt, och kan se varandra om någon av er vänder sig om. Men oroa dig inte, prästen har ju tystnadsplikt, och kyrkan kommer att vara tom.

– Jag vet inte. Känns lite för öppet. Det är jobbigt. Det kommer kännas ännu värre om vi sitter så att vem som helst kan se. Finns det inget sånt där bås som man ser i filmer?

– Du menar en riktig biktstol? Jo … det finns en … i det gamla skogskapellet, det som en gång var den ursprungliga kyrkan på platsen, så det går att ordna. När hade du tänkt dig?

Vi gjorde upp om datum, tid och lade sedan på. Ett par dagar senare, det vill säga dagen innan, kom en skriftlig påminnelse via sms. ”Skogskapellet. Tid: 16:30. Pastor Michael A Jonsson. Önskemål: Biktstol. Informellt “samtal”.

Stunden var kommen och nu satt jag här på den lilla träbänken. Jag frös lite. Trots att det varit en av sommarens varmaste dagar hittills, med temperatur väl över tjugofem grader, så hade nu kvicksilvret börjat falla, och kyrkorum är dessutom nästan alltid svala och fuktiga. Mina nerver gjorde väl inte saken bättre.

Jag hörde hur någon rörde sig på andra sidan väggen och plötsligt sköts en lucka åt sidan. Det syntes att det satt någon på andra sidan av det sirliga trägallret, men inte mycket mer. Först var det helt knäpptyst. Jag hörde min egen andning och pulsen dunkade i öronen. En röst bröt tystnaden med en kort bön och sade sedan.

– Ni ville berätta något.

Det var en kvinnas röst. Jag blev helt ställd, för jag hade ju fått uppgift om att prästen skulle vara en man.

– Hallå? Det är väl någon där? fortsatte den.

Rösten var sammetslen, smekande. Jag harklade mig förläget, men sa inget.

– Så där är du. Jag trodde faktiskt inte att du skulle dyka upp. Du ville tala om något. Lätta ditt hjärta.

– Ja …

Min röst lät som ett kraxande. I synnerhet jämfört med hennes.

– … men nu vet jag inte hur jag ska börja.

– Hur hade du tänkt börja?

– På samma sätt som jag sett på tv.

– Och hur är det?

Hon lät nästan road när hon frågade.

– Du vet … Fader, jag har syndat … och så vidare. Men det går ju inte nu.

– Inte? …

Nu fick rösten en varmare, men fortfarande road ton.

– … För att jag är kvinna? Glöm inte att det är Gud Fader du bekänner för. Jag är bara Hans lyssnare och språkrör. Börja du som du hade tänkt.

Jag harklade mig igen, drog efter andan och började.

– Fader, jag har syndat. Detta är första gången jag biktar mig.

– Berätta. På vad sätt har du syndat?

Jag berättade om den senaste tiden. Festerna, fyllorna, utsvävningarna, och om hur min flickvän till sist lämnat mig.

– Hur kom det sig att hon lämnade dig? Gjorde du henne illa?

– Nej. I vart fall inte fysiskt.

– Så du slog henne inte. Men du sårade henne?

– Det kan man säga.

– Men på vilket sätt?

– Jag vet inte …

– Nu får du faktiskt …

Rösten fick ett stänk av irritation.

– Jag var otrogen.

– Jag förstår. Ofta?

– Nej. Bara en gång. På den senaste festen. Jag var där ensam. Musiken var hög, där fanns öl, vin,sprit … och en del annat … i överflöd. Stämningen var hög … näst intill kaos.

– Varför var du där ensam?

– Min flickvän ville inte följa med. Hon hade inte lust, sa hon. Ärligt talat … vi hade inte haft roligt tillsammans på ett bra tag … så jag var lite sur att hon inte följde med.

– Så du var där ensam. Sökte du aktivt efter någon ny?

– Vad är det här för frågor?

– Jag måste veta. För att kunna bedöma hur djup din synd är. Så att jag kan utdöma en korrekt botgöring. Vem vet … du kanske inte har syndat alls.

– Jag förstår. Nej, jag sökte inte. Det var hon som sökte upp mig.

– Hur då?

– Hon kom och ställde sig bredvid mig i baren. Hon var snygg, trevlig, sexig … och väldigt fysisk.

– Hur menar du ”fysisk”?

– Att hon rörde vid sig själv, rörde vid mig, när hon talade.

– Du menar på … ?

– Nej nej nej. Det kom senare. Jag menar hennes händer. Hon strök med dem på sina armar, andra ställen på sin kropp också, på mina armar, lade dem på mina axlar, stod väldigt nära när hon talade med mig.

– Flirtig?

– Njae, inte flirtig. Det är liksom mera uppsluppet. Hon var allvarlig. Såg mig djupt i ögonen när vi talade. Och hon talade väldigt lågt, kanske medvetet, så jag var ideligen tvungen att luta mig in mot henne.

– Vad talade ni om?

– Allt … inget … . Det blir inte så mycket vettigt sagt när man är full och musiken är hög. Till slut tog hon min arm och drog mig mot sig och sa ” Kom. Jag vill dansa ”.

– Och vad gjorde du?

– Jag följde med henne.

– Varför?

– Det var fest. Många andra dansade. Jag tyckte inte att det kunde vara så farligt.

– Hmm. Kanske inte. Fortsätt.

– Vad ska jag säga? Plötsligt såg jag bara henne. Allt runt omkring mig försvann. Jag såg hennes mun, hennes ögon, hennes kropps rörelser under den tunna klänningen. Hon var så jä.. eeh … vansinnigt läcker. Först dansade hon med mig lite på distans, men allt eftersom så kom hon allt närmre.

– Hmm.

– Sedan tog hon min hand och började med någon sorts improviserad bugg. Jag kan inte alls dansa, så det var hon som stod för dansen. Och som hon dansade. Hon virvlade runt, vickade på höfterna, rörde sensuellt vid sig själv. Det hade varit mer konstigt om jag INTE hade blivit påverkad.

– Du blev upphetsad?

-Skojar du? Och sedan, när hon gjorde en snurr, lindade in sig i min arm och hamnade med ryggen mot mig och med min arm över sina bröst, så gned hon rumpan mot mitt skrev. Hon kände hur jag kände, om jag säger så, och det var nog där och då jag var förlorad.

– Förlorad? Varför använder du det ordet?

– Jag vet inte. Säg att det var då det blev som det blev då.

– Du var kåt.

Jag hajade till när hon använde det ordet. Kåt. En präst. Dessutom plockade jag upp en annorlunda klang i hennes röst. En strävhet som inte hade funnits där tidigare.

– Ja, jag var … kåt … väldigt kåt … och full. Alla hämningar flög ut genom dörren. Hon dansade framför mig, nära, gned sig mot mig, smekte min rygg, min rumpa. Jag gjorde likadant. Utforskade hennes kropp med mina händer, vad hon hade, och inte hade under klänningen.

– Vad hon inte hade? Vad hade hon inte?

– Behå till att börja med. Inga trosor heller. Däremot höfthållare med strumpeband, vilket i sin tur betydde att hon hade strumpor, inte strumpbyxor.

 

Prästen hostade till på andra sidan väggen, och just då tvekade jag att fortsätta, men …

– Hrmhm. Det var väl inte så farligt. Vad hände sedan.

– Sedan? Sedan slog hon armarna om min hals. Dansade tätt tätt intill. Hennes bröst trycktes mot min bröstkorg. Hennes ben gneds mot mina, ena låret mot min … mitt underliv. Så gick hon upp på tå och viskade i mitt öra. ” Följ med mig”. ”Va? ” frågade jag.

”Var inte dum. Kom med nu.”

Hon tog min hand och drog mig bort från dansgolvet, tvärs igenom lokalen, genom en dörr och snart var vi ensamma i en korridor där hon, helt utan förvarning, tryckte upp mig mot väggen, lade vänsterhanden bakom min nacke och kysste mig. Hennes kyss var hungrig, krävande. Hennes bröstvårtor gneds mot mina. Samtidigt sökte hennes högerhand upp mitt bultande stånd och smekte det genom jeanstyget.

Jag hejdade mig. Hade det blivit för mycket klarspråk? För grovt? En suck ljöd i det lilla rummet. Var hon upprörd? Grät hon? Var min synd så svår? Jag hann aldrig fundera färdigt.

– Mmmm … fortsätt.

– Okej. Hennes hand fortsatte smeka mig lite till innan hon, med förvånande fingerfärdighet, knäppte upp knapparna i mina jeans och stack sedan in handen. Den fann vad den sökte och jag anade hur hon log innan hon viskade in i min mun. ” Commando. Härligt ”.

– Commando? Du menar att du inte… ?

Rösten på andra sidan väggen lät nyfiken, kanske till och med upphetsad.

– MmHmm.

– Har du några nu?

Frågan kom som en viskning och jag började ana att detta inte längre handlade om min bikt. Detta var något annat, och jag gillade det … blev upphetsad av det … och tydligen hon också.

– Nope, svarade jag.

Nu hördes det hur hon rörde på sig, stökade med något, i sin halva av båset, så jag avvaktade.

– Mmm … okej. Vad hände sedan?

Nu fanns där definitivt förväntan i rösten, så jag bestämde mig för att inte hålla tillbaka.

– Sedan … gick hon ner på mig.

– Gick ner?

Nu var rösten rentav hes.

– Ja, ner. Sakta satte hon sig på huk framför mig, lät händerna släpa efter längs min bröstkorg och mage, tills de nådde byxlinningen. Där knäppte hon upp livremmen, tog tag och vrängde framstycket ut åt sidorna. Min … Ehmm … lem, som nu var sprängfylld, sprätte ut framför hennes ansikte. ” Mmmm … fiiiin ” viskade hon.

Samtidigt grävde hon med handen efter min pung. Hennes naglar rispade lite mot dess nakna hud, och strax var även mina nyrakade kulor utanför byxorna. ” Jag ser att du gjort dig fin till i kväll ”.

Hon mumlade fram orden, som för sig själv, innan hon böjde sig in, tog den ena kulan i munnen och sög på den, bytte till den andra och gjorde likadant med den innan hon släppte den med ett ”plopp”. Så såg hon upp på mig. Hennes ögon glittrade av bus och kåthet när hon med handen sköt min … kuk … upp mot min mage och följde den i hela dess längd med tungspetsen.

– Hela dess … längd? Hur lång …?

– Äääh. Inget märkvärdigt. Sexton och en halv, kanske sjutton centimeter. Ganska genomsnittlig. Däremot lite grövre än medel … tror jag.

Jag log för mig själv, för jag fann ett nöje i att försöka hetsa upp henne, en präst, så mycket det gick. Jag kastade en blick genom gallret, men såg inget, bara en skugga som rörde sig lite.

– Grövre.

Hennes ord var inte en fråga. Snarare en reflektion, följd av en suck.

– Ja. Och när hennes tunga nådde toppen sög hon sig fast på undersidan, precis vid den lilla strängen. Jä … drans vad det pirrade. Och sedan slöt hon sina underbara läppar runt hela ollonet och lät tungan rotera runt det. Det var så skönt att jag höll på att falla omkull.

Ännu en suck ljöd från båset bredvid.

– Jag lade händerna på hennes huvud, som för att hålla balansen, och tittade ner, precis lagom för att se mitt stånd försvinna in i hennes mun. Sakta sakta in, och sakta sakta ut igen. Det var så sexigt. Om du sett det …

Jag pausade lite. Lyssnade. Någonting frasade … rytmiskt.

– MmmHmmmm.

– … men jag kände att det nog skulle gå för mig rätt snart, så jag drog mig ur hennes mun och reste henne upp. ” Nu är det din tur ”, sa jag till henne. ” Ställ dig mot väggen ”. Hon gjorde som jag sa och lutade sig med ryggen mot väggen. ” Isär med benen och flytta fram fötterna ”, kommenderade jag. Hon ställde sig med benen brett isär. Jag satte mig ner mellan hennes ben och lyfte upp hennes klänning. Den synen … . Den var så vacker.

– Vacker?

– Blöt.

– Åååh.

– Svullen.

– Mmmm.

– Helt renrakad.

– Ohhh!

– De inre blygdläpparna hade trängt fram genom springan och en droppe av hennes safter hängde på en av dem. Jag böjde mig fram och fångade upp den med spetsen på min tunga. Hon vinklade fram underlivet för att jag skulle komma åt bättre, men vinkeln var fortfarande inte bra, men jag fick en idé. Jag tog först hennes ena ben och placerade det med låret på min axel, sedan likadant med det andra. Så placerade jag mina händer under hennes skinkor och tryckte henne mot min mun.

– Åhhh … hur gick det? Var det inte tungt?

– Inte så farligt. Hon hade hittat ett rör i taket att hålla sig i, så hon kunde till och med röra underlivet mot mig.

– MmHmm?

– Hennes fitta välkomnade min tunga, drypande våt och redo. Efter bara en liten stund började hon andas allt häftigare och rotera mer med höfterna och till slut så sa hon ”Upp. Jag vill att du knullar mig” samtidigt som hon satte ner fötterna på golvet, vände sig om, drog upp klänningen runt midjan och lutade sig mot väggen, med fötterna brett isär och rumpan putande mot mig. Jag runkade lite för att bättra på ståndet och satte sedan toppen mot hennes öppning. Men bara helt lätt. ” Men knulla mig då. Jag vill känna din feta kuk ”, väste hon över axeln. Jag greppade hennes midja, tog sats och tryckte mig in. Hårt. ” Aaaaahhh … Jaaahhh … Knulla mig ”.

Ett kvidande kom från andra sidan väggen.

– Herre Gud.

– MmHmm. Det kan man säga. Jag tog ett stadigare tag om hennes höfter och började knulla henne på allvar. Det var hett, det var rått … frustande djuriskt. Gång på gång på gång begravde jag min lem i hennes dyblöta kramande fitta. Det var som om vi slutade existera som individer. Kvar fanns bara köttet och lusten. Min kuk, outtröttligt plöjande hennes pulserande inre. Vi hade inte långt kvar någon av oss, det kände jag tydligt, och hon manade oförtrutet på mig. Hon började rentav bli högröstad. ” Ååååhhh. Kom igen. Knulla mig. Knulla min fitta med din härligt grova kuk. Ååååhhh Gud Jaaa. Fyll mig!!! ”.

Jag kände hur hennes underliv låste sig om mig. Med full kraft forcerade jag den trånga passagen ett par gånger till innan jag med ett vrål tömde mig djupt in i henne. Jag hade ju inte fått ligga på ett bra tag, så jag hade mycket uppdämt i mig.

Där pausade jag. Från andra sidan hördes flämtande andetag och något som rörde sig snabbt och rytmiskt … och jag förstod precis vad det var.

– Jag sprutade och sprutade i kaskad efter kaskad, fortsatte jag. Vi stod bara där och skakade båda två, medan orgasmerna slet i våra kroppar och jag fyllde henne med min varma säd. Och precis innan orgasmen klingat av gled hon av mig, gick ner på knä, tog mig i munnen, hela vägen in till roten och sög mig ren.

– MmmmaaaaAAAAHHHH!!!

Skriket ekade länge i det tomma kyrkorummet. Sedan blev det tyst som i graven för några ögonblick innan hon harklade sig och började tala. Rösten lät lite grötig och andfådd.

– Hrhmm. Vad hände sedan?

– Faktiskt inte mycket. Jag frågade henne. ” Vad gör vi nu? Ska vi gå härifrån? Jag bor rätt nära ”. ” Inte alls ”, svarade hon.” Jag stannar på festen. Du gör som du vill, men du kan glömma mig. Det var kuk jag behövde, inget mer ”.

– Sa hon verkligen så?

– Japp. Sedan strök hon min kind med handen och gick.

– Vad gjorde du då?

– Festen var ju slut för min del, så jag gick hem. Det skulle jag aldrig ha gjort.

– Inte?

– Nä. Min flickvän såg på en gång att något var fel. Skrynklig skjorta, svettig och rufsig, läppstift både här och där, och när hon böjde sig fram för att känna om jag hade druckit så luktade jag fitta om hela ansiktet.

Det hördes hur hon fnissade till på andra sidan. Sedan sade hon …

– Vad hände?

– Hon hade packat innan jag hann säga halv sju. Verkade nästan förberett. Det sista hon sa innan hon gick ut genom dörren var att ” Om du nu tycker att det är så roligt att knulla så hade du bara behövt fråga ”. Va faan … ursäkta … men vad var det om. Hon var ju aldrig, ALDRIG sugen. Tror faan … ursäkta igen … att det blev som det blev.

Jag tystnade. Prästen var tyst. Sedan drog hon efter luft.

– Du. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra med det här. Ni var inte gifta, så det är inte äktenskapsbrott. Sex utanför äktenskapet gillas inte här, men det spelar ingen roll i sammanhanget eftersom du inte heller var gift med din sambo. Jag menar … sex med henne är också utanför äktenskapet.

– Okej?

– Hade du lovat henne giftermål?

– Nej. Vi var väl nöjda som det var.

– Hmmm. Det verkade ju inte så på henne. Men du … jag måste få smälta det här, och jag har inte tid nu. Det ringer till Vesper om mindre än en timme och jag måste göra mig i ordning. Jag hör av mig. Är det okej att jag använder dina kontaktuppgifter i bokningen?

– Visst.

– Bra. Som sagt. Jag hör av mig.

Luckan sköts igen.

 

Först satt jag bara där, omtumlad av det abrupta slutet, av allt jag hade berättat, prästens reaktioner. Hade jag drömt? Nästan lite vimmelkantig av hela händelsen snubblade jag ut ur kyrkan, och jag har inget som helst minne av bilfärden hem. Förmodligen var jag en trafikfara.

Väl hemma började jag fundera. Vad hade hänt? Vad hade jag sagt? Och framför allt … vad hade jag gjort? Lämnade jag kyrkan som en större syndare än när jag gick in? Förmodligen. Jag lade mig på soffan och försökte samla mina tankar. Slumrade till och med till lite.

Klockan var väl närmare nio när det ringde på dörren. Yrvaken kravlade jag mig upp ur soffan och gick och öppnade. Utanför stod en kvinna jag aldrig sett förut, insvept i en lång kappa. Håret var mörkt och axellångt, bruna ögon, sparsamt sminkad och med ett litet leende spelande på de diskret målade läpparna

– Hej. Vi talades vid tidigare idag. Kan jag komma in?

– Eeehh … gjorde vi? Men visst … kom in.

Jag steg åt sidan och bjöd henne att stiga in. Med ryggen mot mig hängde hon snabbt av sig kappan och vände sig om. Jag höll på att trilla baklänges när jag såg prästkragen. Hon räckte fram handen.

– Michaela Jonsson. Men i din bekräftelse tror jag det stod Michael A. Eller hur?

Jag stod som förstummad. Sedan tog jag hennes hand.

– Nicklas.

– Nicklas …

Hon höll kvar min hand.

– … jag har tänkt på det du berättade …

Med andra handen avlägsnade hon sin prästkrage.

– … och jag har kommit fram till följande.

Nu fortsatte hon med att börja knäppa upp den långa svarta prästkappan, en knapp i taget.

– Hade detta hänt för många år sedan, fortsatte hon, så hade det du gjorde setts som en grov synd. Idag är det väl mer att betrakta som en mindre förseelse. Visst moraliskt förkastligt, men ändå … mänskligt. Och …

Hälften av knapparna var nu uppknäppta. Vad var det som hände här egentligen?

– … vi är alla människor.

Nu var kappan helt uppknäppt. Hon släppte min hand och lyfte den bakåt från axlarna så att den föll till golvet. Där stod hon framför mig iklädd svarta pumps, djupblå spetsbehå och minimala trosor i samma färg. Hon tog ett steg mot mig. Jag försökte protestera.

– Men …

– Hyshhh

– … du är ju …

– Präst? Ja. Inte nunna, …

Hon kom ännu närmre.

– … men framför allt är jag människa, …

Hennes hand smekte min kind när hon såg mig djupt i ögonen.

– … och som sådan även jag en syndare. Det är vi alla. Så låt oss synda i kväll, och be om förlåtelse imorgon …

Hennes hand sökte sig bak till min nacke när hon böjde sig fram och kysste mig mjukt mitt på munnen. Den andra hade sökt sig ner mot mitt skrev och gned mitt begynnande stånd utanpå jeanstyget. Så släppte hon kyssen, andades in och fortsatte.

– … för nu måste jag få känna på den där grova …

 

// RuterEss

 

Jag är ingen kyrklig man. Det kan därför förekomma sakfel angående Svenska kyrkan och bikten som sakrament. Jag HAR sökt efter fakta, men inte hittat tillräckligt.

Förf. anm.

 

 

 

4

Kommentarer

4 svar till ”Fader, jag har syndat.”

 1. Profilbild för Nils
  Nils

  trevlig berättelse, tack

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack! Lite skruvad kanske, men trevlig att skriva 😇

 3. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Härligt

 4. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack! 😁🙏👍

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier