En hästkuk i hagen

Det var mitt i den varmaste sommaren på länge. 33-åriga Felicia gick och skrotade på lantstället långt ut på den sörmländska landsbygden. Hennes make John var hemma i stan och jobbade extra, och 16-åriga sonen Liam hade blivit för stor för att vilja vara med till landet.
Felicia var rastlös och ärligt talat uttråkad, det var så mycket hon ville göra. Den här värmen gjorde henne skönt loj och avslappnad, hon var klädd i så luftiga och slappa kläder hon kunde eftersom hon svettades hela tiden. Någon bh hade hon inte på sig trots att hennes stora och tunga bröst egentligen krävde det eftersom hon kände av deras tyngd i axlarna när de fick gunga fritt under blusen.

Framåt eftermiddagen kom hon på att hon skulle åka och bada. John hade tagit bilen, så hon packade cykelkorgen med badkläder och filt och fika och skulle just ge sig iväg när hon hörde en cykel komma på uppfarten.
”Hej tant Felicia, är Liam hemma?” hördes en röst.
Felicia vände sig om. Det var Leo, grannpojken som var i samma ålder som Liam. Pojkarna hade umgåtts varenda sommar sedan de var en tvärhand höga, Leo hade alltid kallat henne tant Felicia, så det var inte konstigt att han dök upp så här oannonserat.
”Tyvärr, han är hemma i stan”, svarade Felicia.
”Aha, okej”, svarade Leo. ”Säg att han gärna får komma över när han är här.”
Så vände han på klacken och ledde cykeln ut från tomten. Felicia märkte av pojkens besvikelse. Stackarn, han hade lika tråkigt som hon. Då fick hon ett infall.
”Du, Leo”, ropade hon. ”Jag ska åka till badsjön. Vill du hänga med?”
Leo stannade och såg på henne en sekund. Han var riktigt snygg nu när han växt till sig och nästan blivit en fullvuxen man.
”Gärna”, ropade han, och nu lät han mycket gladare. ”Jag ska bara hämta mina grejer.”

En kvart senare var Felicia och Leo på väg på varsin cykel längs småvägarna förbi bondgårdarna. Felicia hade bytt om till shorts och ett vitt linne. Leo hade shorts och cyklade utan tröja. Hans muskulösa kropp blev snart blank av svett.
När de cyklat en stund kände Felicia att hon måste stanna, hon hade druckit en massa vatten och nu var hon vansinnigt kissnödig. Så de parkerade cyklarna intill landsvägen vid ett skogsparti. Strax intill låg en hage där det betade kor.
”Jag springer in här”, sa Felicia och banade väg genom buskarna in bland träden.
”Jag ska nog också passa på”, sa Leo.
”Ja, gör det.”

Det var en fantastisk varm dag. Solen sken över landskapet. Det var alldeles tyst förut kornas råmande på håll. Här ute på den sörmländska landbygden var man verkligen helt i fred.
Vad skönt det var att låta kisset skvala över marken. Leo slappnade av och njöt där han ställt sig intill ett buskage och plockat fram sin kuk.
Då prasslade det till – och plötsligt stod Felicia rakt framför honom. Hon hade genat genom buskaget och råkat gå rakt mot Leo.
Felicia stannade till och bara stirrade på grannpojken. Hon var uppenbarligen tagen av nånting.
Leo tvekade om vad han skulle göra, men han kunde inte göra något annat än att kissa klart.
”Förlåt”, sa Felicia. ”Jag skulle kissa där borta, men det kom en ko som skrämde mig, så jag gick tillbaka.”
Efter några sekunder rundade hon Leo och gick bort bakom en annan buske. Den skylde henne hjälpligt. Där knäppte hon upp byxorna, drog ner dem och satte sig för att kissa med ryggen åt Leo.

Leo fortsatte kissa. Men han kunde ana Felicia sitta på huk mellan grenarna, och nu hörde han hur det skvalade i gräset.
Felicia sneglade över axeln mot Leo. Mellan några grenar kunde hon se honom stå halvt bortvänd. Men så vände han sig lite så att hon såg mer av hans framsida, och då fick hon bekräftat det hon tyckt sig se när hon kom genom buskaget: pojken var begåvad med en väldigt stor kuk!
Felicia kände genast hur en rysning av kåthet rann genom hennes underliv. Det var så länge sedan hon och John haft sex, maken ville inte lika ofta som förut, eller snarare aldrig. Men hennes lust hade inte avtagit, hon hade bara tvingats sätta den på sparlåga i brist på tillfällen. Inte så konstigt att hon reagerade som hon gjorde då, när hon plötsligt fick syn på en kuk, och dessutom den kanske största kuk hon någonsin sett.

Hon stirrade några sekunder innan hon tvingade sig att vända bort blicken igen.
”Det var skönt”, sa hon.
”Verkligen.”
Hon var klar, men fortsatte sitta på huk, hon hade ett så fint blickfång från här.
”Är du färdig?”
”Ja, strax.”
Felicia kunde se hur Leo tog sin väldiga kuk mellan fingrarna och ruskade på den så att det stänkte om den. Jösses, så tung den såg ut.
Mmm, värmen hade gjort henne så skönt avslappnad och nästan lite… gränslös de senaste dagarna, hon förstod det nu, att lusten bubblat där innanför hennes svettiga hud. Hon kunde inte låta bli att stöna tyst, situationen gjorde henne så vansinnigt kåt. En sekund tänkte hon efter: detta var vägskälet. Antingen kunde hon knäppa byxorna och sedan skulle de cykla till badplatsen som de planerat. Eller så kunde hon ta nästa steg…
”Behöver du hjälp?”, frågade hon innan hon hann ångra sig.
”Va?”

Leo hade ruskat klart och skulle stoppa in kuken i byxan.
”Behöver du hjälp att torka av den?”
Felicia pekade på Leos kuk. Hon höll upp en bit hushållspapper hon haft i fickan.
”Om du kommer hit så ska jag torka den om munnen. Så att det inte rinner kiss i dina byxor.”
”Aha, okej. Gärna.”
Leo gick tveksamt mot Felicia. Hon gjorde en gest att han skulle ställa sig framför henne. Den grova tingesten hängd rakt framför hennes ansikte. Hon sträckte sig och duttade med papperet runt ollonmynningen.
”Sådärja”, sa hon och vek papperet en gång. ”Skulle du vilja hjälpa till att torka tant Felicia nu?”

Hon gav Leo papperstussen. Leo såg ut som ett frågetecken. Så söt han var! Och oskuldsfull. Han var oerfaren, visste inte riktigt vad han skulle göra med hennes menande inviter.
”Ställ dig bakom mig”, sa hon och reste sig upp. ”Ta papperet och torka min mus bakifrån.”
Leo gjorde så, ställde sig bakom Felicias rygg och böjde sig ner med papperet. Det var inte så att han inte visste var en mus satt. Han var bara inte beredd på hur situationen utvecklade sig.  Lite fumligt duttade han med papperet över Felicias blygdläppar.
”Är det fuktigt?” frågade Felicia.
Det var det, så Leo sa ja.
”Gör mer då.”
Leo duttade lite till, torkade fram och tillbaka på blygdläpparna.
”Gör utan papper nu”, sa hon, för det kändes som att det inte fanns något återvändo nu. Chansen skulle säkert inte dyka upp igen.

Genast riste det till i Leo, och det ryckte i hans stora kuk som fortfarande hängde utanpå byxorna. Tant Felicia ville att han skulle ta på hennes fitta. Han såg sig om. Grusvägen slingrade sig bort mellan hagarna. Cyklarna stod övergivna intill vägen. Solen stekte över den sörmländska naturen. Inga människor syntes till.
Leo böjde sig ner och lät två fingrar känna sig fram över Felicias mus tills de hittade vägen in mellan blygdläpparna. Det var alldeles plaskblött!
Felicia lutade sig fram och särade så gott det gick på benen. Byxorna satt fortfarande neddragna runt vristerna.

”Såja, duktig pojke”, stönade hon. ”Mmm. Känn mer i musen.”
Leo satte sig på knä och började bearbeta Felicias fitta med tre fingrar. Han hade aldrig gjort något sånt här förut, bara sett det på film. Men det var lättare än han trodde, bara att följa sina infall. Han tryckte in dem så långt det gick och började massera henne djupt, förde dem in och ut, gav fittan en riktig omgång.
”Oh, så skönt du gör, Leo”, stönade Felicia. ”Du gör så skönt för tant Felicia. Masserar så underbart.”
Hon sparkade bort byxorna och  gick ner på alla fyra i gräset och svankade duktigt, öppnade sig för honom.

Leo särade på en skinka så att han kunde se fittan gapa mot honom. Så kunde han pulla henne ännu hårdare. Det riktigt plaskade av fittsaft.
Han hade aldrig varit så kåt i hela sitt liv. Med ena handen lirkade han av sig sina shorts så att kuken kunde hänga fritt mellan hans ben. Genast dök Felicias hand upp mellan hennes ben, hon märkte vad han gjorde. Hon makade sig tillrätta och tog ett stadigt grepp om den grova kuken.
”Åååh, så stor! Den är så stor, din kuk.”
Så gott det gick runkade hon den, och snart började den växa sig grov och hård och framför allt LÅNG.
”Jösses, hur stor är den, Leo? Måste vara minst 20 centimeter.”
”24 centimeter. Jag mäter den rätt ofta.”
”Herregud, vilket monster!”

Felicia släppte kuken, lade sig på rygg och drog upp benen så att hennes underliv blottades maximalt. Hon kände inuti på sig själv. Så här blöt var det länge sedan hon varit.
”Kom, stå på knä ovanför mitt huvud och stick in din underbara kuk i min mun”, kved Felicia, ”jag vill så gärna smaka på den.”
Leo lydde utan att protestera, han var så sjukt kåt nu. Han ställde sig gränsle över Felicias ansikte och stack in sitt stora blanka ollon i hennes gapande mun. Felicia masserade sin klitoris medan hon njöt av smaken av den stora pojkkuken.
Medan Leo stötte i tant Felicias mun så såg han hur det gungade under hennes linne.
”Får jag ta fram dina bröst, tant Felicia?”
”O ja, gör det!”

Tillsammans drog de av linnet. Leo flämtade till när han fick se Felicias bröst: de var enorma! Stora och runda, släta och köttigt fylliga.
”Vad är det för storlek på dem?” frågade Leo häpet.
”65F. De är alldeles för stora för min lilla kropp. Men jag är stolt över dem.”
”Det ska du vara, de är helt fantastiska!”
Leo fortsatte att knulla Felicias mun, och samtidigt masserade och lekte han med de gigantiska melonerna.
Vilken underbar, svettig eftermiddag! Där låg Felicia på rygg i gräset, naken med de enorma brösten gungande, masserande sin dyblöta fitta. Över henne stod Leo på huk över hennes ansikte, jättekuken inkörd i hennes mun medan han knådade de tunga tantjuvren.
”Nu Leo är det dags, nu vill jag ha dig i mig!”

Leo drog ut kuken ur hennes mun och ställde sig mellan hennes ben.
”Jag har… jag har aldrig haft sex med nån tjej”, sa Leo tveksamt.
”Men gulle dig”, log Felicia, ”Har du aldrig haft sex? Då ska tant Felicia lära dig hur man gör.”
Tillsammans tog de tag om den långa staken och började sakta hala in den i fittan. Leo suckade av känslan att känna den trånga fittan sluta tätt om hans skaft.
”Oh, den är så stooor, Leo.”
”Du är så trång. Ska jag sluta?”
”Absolut inte. Det känns trångt för att din kuk är så vansinnigt stor. Men bara töj ut fittan ordentligt så kommer det gå bättre strax.”

Leo tryckte på med staken tills den var inne halvvägs. Då började han knulla med djupa ordentliga tag. Felicia höll en hand på magen och kände hur det buktade av den grova tingesten där inne.
”Gud Leo, så skön kuk du har. Så underbar skön stake. Den är så grov och tjock och lång, som på en häst. Knulla nu, knulla tant Felicia hårt.”
”Åh, tant Felicia, du har så stora bröst. Man kan suga och slicka på bröstvårtorna som en bebis.”
Han böjde sig fram och tog en spene i munnen. Samtidigt som han sög som en bebis så knullade han Felicia som en älskare. Hans ungdomliga energi fick honom att knulla som en duracellkanin, och Felicia stönade av behandlingen som hennes kropp fick utstå. Hon älskade att bli knullad av en ung pojke, som dessutom hade en sån grov stake. Hon skulle kunna varit hans mamma för åldersskillnaden.
”Åh, vilken duktig pojke du är som knullar tant Felicia så bra! Så stor och hård och skön kuk du har!”

Leo var rena praktexemplaret tillälskare, så muskulös och energisk, han satt på knä mellan Felicias lår och knullade henne med sin batongstake. Och hela tiden masserade han hennes tunga juver.
Då prasslade det till alldeles bredvid dem. Där stod en ko! Det måste varit den Felicia såg när hon först skulle kissa. Kossan stirrade dumt på paret som låg där i gräset och knullade.
”Hu”, ropade Felicia och viftade med handen, ”schas med dig!”
Med kossan stod kvar.
”Den vill nog titta på oss när vi knullar”, sa Leo.
Felicia stönade av behandlingen hon fick av Leos jättestake, hon låg och tog emot och kände sig nästan lite… upphetsad nu när de fått publik.
”Jaså, vill du titta på när tant Felicia bli knullad av en ung pojke med jättekuk?” sa hon åt kon medan hon knådade sina stora bröst. ”Titta ordentligt då, för du får nog aldrig chansen igen.”
Leo skrattade till utan att sluta knulla. Det var det skönaste han varit med om i hela sitt liv, att få vara inne i tant Felicias fitta med sin grova kuk.

Felicia masserade sina tunga mjuka svettiga meloner, kåtade upp sin unge älskare att bestiga henne ännu hårdare. Och Leo knullade som om han aldrig gjort annat.
”Jag vill göra det här fler gånger”, stönade han.
”O ja, det ska du få, min älskade pojke. När jag är ensam i stugan vill jag att du kommer på besök och knullar mig varenda dag.”
”Ja”, suckade Leo, ”jag ska komma in till dig, och så kan vi knulla överallt hos er.”
”Mmm, åhåh, så skönt du knullar mig”, stönade Felicia. ”Jag vill att vi knullar i duschen och på terrassen, och på köksbordet och i min och Johns säng, att du gör allting med min kropp som min man aldrig gör.”
”Har han lika stor kuk som mig?”
”Nej, hans kuk är kanske halva längden som din… Guud, så djupt du kommer!” Felicia höll honom tätt intill sig. ”Åh, Leo, jag älskar din hästkuk, du är rena sexdrömmen, alla kvinnor vill ha en älskare som dig!”
”Men jag vill bara knulla med dig, tant Felicia. Du har så liten smal kropp och såna överdimensionerade bröst. Du är en porrdröm som alla killar har.”
”Mmm, jag vet, många män har kommit med inviter och känt på mina stora bröst i smyg, men jag har aldrig släppt till, jag vill att det ska vara något alldeles extra om jag ska vara otrogen.”
”Men du knullar ju med mig?”
”Ja, det är för att du har en sån fantastisk jättekuk, Leo! Knulla på, min pojke, för nu kommer jag snart”, stönade Felicia. ”Jag vill att du sprutar över mig.”
”Ja, det vill jag också”, kved Leo. ”Jag vill komma över dina stora bröst, tant Felicia.

Nu knullade Leo tant Felicia som en knullmaskin, det riktigt stänkte svett om deras kroppar för det var så varmt, och Felicias fitta hade vant sig vid att vara så uttöjd av den gigantiska hästkuken, så de passade perfekt ihop som en hand i en handske. Snart började det rycka i Leos stake.
”Ska du spruta nu, min pojke?”
”Ja, tant Felicia, jag kommer snart.”
”Oh, gör det, snälla, spruta över tant Felicia, jag vill ha din underbara tjocka pojksperma över brösten. Snälla, knulla mig hårt, knulla mig, åååhhh…”
Sedan kom Felicia med ett skrik som hördes över nejden. Hela hennes kropp började darra när våg efter våg av orgasmer svepte genom henne, och hennes fitta drog ihop sig i en vansinnig kramp som hon aldrig känt maken av tidigare, pojkens stake var så underbart stor.

Och då kom även Leo där bland buskarna.
Det började som ett jordskred, en stark vibration i hans underliv. Han drog ut kuken ur Felicia och satte sig gränsle över hennes höfter. Tillsammans grep de om den enorma häststaken och runkade tills det började flöda.
Flödade är rätt ord, för vågorna av sperma fullkomligen forsade ur ollonögat och landade, stråle efter stråle i plaskande pölar över juvren, och det kom även i Felicias ansikte och hår. Felicia knådade sina svettiga meloner för att kåta upp Leo ännu mer, och hon gapade och försökte svälja så mycket av den goda sperman som det bara gick, och Leo stirrade som förhäxat på sexiga storbystade tant Felicia som låg under honom och tog emot hans rikliga, kladdiga pojksatser.

Efteråt schasade de bort kossan och tog cyklarna tillbaka till stugan. De hade helt tappat intresset för att bada…

10

Kommentarer

2 svar till ”En hästkuk i hagen”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Fantastic 😜

  2. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier