En droppande kran

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 18/11-21)

En droppande kran.

Om vikten av att ha rätt utrustning, rätt teknik och att följa instruktioner när man borrar i våtutrymmen.

 Den gångna våren hade verkligen varit gräslig. På jobbet hade allt som kunde gå snett gjort just det och mer därtill. Hemma var det inte mycket bättre. Mot bakgrund av arbetsbelastningen var det inte så konstigt att allt släpade efter när det kom till underhåll av bostaden. Inte heller min sambo sedan ett antal år tyckte jag var tillräckligt underhållande, så hon tackade för visat ointresse, packade väskorna och drog. Det var en onsdagkväll i början av mars.

I början kändes faktiskt singellivet ganska skönt. Lugn och ro. Kunna komma och gå som jag ville i det lilla radhuset. Titta på sport eller filmer till långt in på nätterna. Men efter ett tag började tystnaden, ni vet den som möter en som en vägg när man kliver in i ett tomt hus, bli störande, krypa in under skinnet på mig. Dessutom hade det blivit ganska stökigt, utan att jag själv egentligen märkt det, och rummen bara skrek ”ungkarlslya”.


När jag så kom hem från jobbet, en måndag i mitten av april, kom jag till insikt. Det här höll inte. Jag kunde inte fortsätta så här. Nu fick det bli ändring. Här skulle städas. Nu skall det erkännas att städning inte är min bästa gren, och det var väl egentligen långt ifrån färdigt den kvällen, men jag kände mig ändå rätt nöjd med vad jag åstadkommit och beslöt att belöna mig själv med en kall öl och en varm dusch.

Det var när jag klev in i duschen som jag hörde att det droppade. Plopp … plopp … plopp … plopp. Vad fan var det här? Hade jag inte dragit åt kranen ordentligt senast? Jag försökte dra åt hårdare. Plopp … plopp … plopp … plopp. Jag bestämde mig för att duscha i alla fall. Jag fick titta på kranen senare, för jag ville ju inte stå här och frysa. Efter en snabb avspolning torkade jag av mig och tog sedan en titt på vad som var fel. Klart var att, hur hårt jag än drog i vredet, så fortsatte det att droppa. För att få tyst på ljudet stängde jag av huvudkranen och gick och lade mig.En månad senare hade jag tröttnat på att springa och vrida av och på vattnet så fort jag ville duscha, brygga kaffe eller bara ta ett glas vatten. En ny kran måste inhandlas och det fanns ingen tid att förlora. Sagt och gjort. Jag hade lite lediga dagar att ta ut, så vid elvatiden följande fredag satt jag på bussen till det lokala byggvaruhuset. Fyrtiofem minuter och ett bussbyte senare var jag framme och inne på varuhuset. Herre jösses vad mycket det fanns att välja på.

Förblindad av urvalet stod jag bara där och glodde, och visste varken ut eller in. En röst väckte mig ur förlamningen.

– Kan jag hjälpa dig med någonting?

Orden hade uttalats snett bakom mig, så jag snodde runt.

– Va!
– Jag kanske kan hjälpa dig.

Jag betraktade henne. Hon var kanske högst en och sjuttio lång utan klackarna, formellt klädd, inte i varuhuset uniform, utan i kjol, blus och kavaj. Håret var mellanblont, uppsatt i en spretig knut i nacken, och bakom de guldfärgade pilotbågarna glittrade ett par bruna ögon. Hur gammal hon var? Ingen aning, men jag gissade på ungefär min egen ålder.

– Eehh, kanske. Jobbar du här?
– Njae, egentligen inte. Jag representerar märket du står och tittar på, så jag kanske kan vara till hjälp. Vad är det du söker?
– En kran till duschen. Det behöver inte vara något särskilt avancerat. Funktionellt räcker för mig.
– Men då ska du ta den där. Det är vår enklaste … och billigaste. Robust konstruktion. Av och på. Termostat. Snål med vattnet, men ändå tillräckligt tryck.
– Men priset. Det är er billigaste , säger du. Men den är ju i alla fall ett par hundra dyrare än de andras motsvarande.
– Det här låter säkert som en säljklyscha, men prisskillnaden märker du först om några år.

Hon log avväpnande och glittrade med ögonen.

– Okej. Den är såld.
– Härligt! Behöver du något mer?
– Nä, det tror jag inte.
– Gamla duschslangen och duschmunstycket? Är dom fräscha?
– Hehe. Där satte du mig allt. Det är dom definitivt inte.
– Men ta en sån här då.

Hon plockade fram ett set med slang och munstycke samtidigt som hon sänkte rösten.

– Den kommer visserligen från en konkurrent, men jag har en sån själv. Massagestrålen är bara helt un-der-bar.

Det sista sa hon med drömmande blick och ett snett litet leende.

– Taget. Det får bli den då.
– Kul! Tack! Och lycka till med monteringen då.

Jag log, nickade och gick mot kassorna.


När jag kom hem skred jag direkt till verket, stängde av vattnet på huvudkranen och monterade ner den gamla armaturen. Jag kunde i samma ögonblick konstatera att infästningen INTE var samma som på den nya, som jag lite naivt hoppats på eftersom de ju trots allt faktiskt var av samma märke. Jag muttrade lite för mig själv och började titta på bilderna i monteringsanvisningen. Och det är ju det som sägs om oss killar … att vi hellre tittar på bilderna än vi faktiskt läser instruktioner.

Hur jag än vred och vände på ritning och armatur kunde jag inte fatta hur den skulle sättas upp. Men så såg jag det. Det var ett plåtbleck som saknades. Det fanns bara inte i kartongen. För säkerhets skull sökte jag av badrumsgolvet också, för den händelse jag tappat det när jag öppnade förpackningen, men det fanns bara inte.
En ramsa med svordomar for över mina läppar när jag packade ihop allt i lådan igen, tog på jackan och gick till bussen.


På byggvaruhuset styrde jag genast stegen till reklamationsdisken. Killen där bakom var precis så avvaktande som dom brukar vara när man kommer för att klaga.

– Vad har vi här då?
– Jag köpte för några timmar sedan den här …

Jag slängde upp lådan på disken med en lagom aggressiv smäll.

– … och den är inte komplett.
– Vad är det som saknas?
– Ett monteringsbleck.
– Var förpackningen bruten när du köpte den.
– Nej.
– Och du har inte tappat det hemma?
– Var så säker. Jag har letat.
– Vänta … jag skall hämta en annan.

Killen försvann några minuter och kom sedan med en ny förpackning.

– Vi ska kolla om det finns ett här.

Han sprättade upp kartongen. Men inte heller i den fanns delen jag sökte.

– Det ska nog inte vara någon sådan med, mumlade han halvt för sig själv.

Nu gick det nästan ett kärl i skallen på mig.

– Det ska det visst. Titta här, sa jag med hög röst samtidigt som jag vecklade upp monteringsbeskrivningen.

Vi försjönk båda i tankar över det stora skrynkliga pappersarket.


– Är det något problem?

Jag kände igen rösten. Killen vände sig om.

– Kia. Vad bra att du är kvar. Han här har köpt den här kranen, och han säger att den inte går att sätta upp för det är en del som fattas. Men den fanns inte i den andra kartongen heller, så jag börjar tro att det inte skall finnas någon.
– Får jag se?

Hon böjde sig fram och tittade på papperet.

– Det är den här, sa jag och dunkade pekfingret på bilden av det saknade plåtblecket.
– Mmmjooo. Ett sånt skall finnas. Vänta här.

Hon pilade iväg och var efter en liten stund tillbaka med två lådor till.

– Nu ska vi se.

Hon öppnade låda nummer ett. Inte heller i den blev det napp. Jag hörde henne muttra något om ”Pinsamt” i det att hon öppnade låda nummer två. Men så sken hon upp, greppade något i kartongen och höll upp plåtbiten som om det varit den heliga Graalen, eller ett nyss vunnet OS-guld.

– Här är den!

I den sekunden slog det mig hur söt hon var, och antagligen stod jag där och log fånigt, för hon rynkade plötsligt ögonbrynen (fortfarande lika söt) och utbrast.

– Vad då!

Jag lyckades nästan ställa om ansiktet till ”missnöjd kund” igen, men inte helt och hållet när jag sa.

– Men det var ju bra. Nu ska jag bara ta mig hem igen. Det här kommer att ha kostat mig en och en halv timme på bussen innan jag är hemma och kan fortsätta.
– Bor du långt härifrån.
– Inte alls. Det är bara det att det är trettio minuter till nästa buss, och jag har bränt för mycket tid som det är. Jag skulle varit klar vid det här laget.

Hon såg på mig under tystnad ett par sekunder, och det syntes hur en tanke for genom hennes hjärna samtidigt som hon, med ena ögonbrynet höjt, bet sig lite lätt i underläppen innan hon sa.

– Men då kör jag dig. Det här var sista besöket för veckan, och jag är klar här, så jag ska bara köra tillbaka hem.

För ett ögonblick kändes det som att jag gått för långt.

– Nej … men … DET är inte alls nödvändigt.
– Nonsens. Jag gör det gärna. Som lite plåster på såren för att vi inte levererat rätt från början. Vänta här. Jag ska bara hämta min väska.

Så vände hon sig mot killen.

– Jonte. Packa ihop dom där tre, skriv en lapp om att de är felpackade, saknade monteringsdetaljer, skicka tillbaka dom och hälsa från mig.

Sedan försvann hon ut mot lagret.


Det tog nog inte mer än två tre minuter så var hon tillbaka. Med sig hade hon en stor träningsväska, i en rem över axeln, där hon kom gående, talande i telefon.

– … Ja … det stämmer … och hundra procent återbetal … inte? … det är väl en smäll jag … ja precis. Tack. Då säger vi så. En annan gång kanske. Hej då!

Så såg hon upp på mig och ropade …

– Klar. Ska du med?

… svepte förbi mig och stegade iväg mot utgången. Det tog mig någon sekund att greppa läget.

– Visst. Kommer.

Och så skyndade jag efter henne. Jag fick kämpa lite för att komma ikapp men nöjde mig när jag befann mig något steg efter. Hon gick fort, verkligen fort med tanke på de höga klackarna, och till synes helt utan ansträngning. De vältränade benen trummade på mot asfalten på parkeringen och höfterna vrickade lika fort innanför kjolen. Det slog mig att det faktiskt var månader sedan jag ens tittat åt en kvinna, än mindre talat med en, och nu skulle just en sådan skjutsa mig hem i sin bil. Det sög till i magen.


När hon stannade vid sin bil, en lite större modell av ett välkänt koreanskt märke, kunde jag inte låta bli att le.

– Kia.
– Ja? svarade hon.
– Jag menade bilen, log jag.
– Åhhh … eeehh … haha … ja. Du fattar att jag inte fått välja själv va? Firman förser oss med bil. Man tar det man får.
– Ähhh, jag bara skojar med dig. Kunde inte låta bli.
– Ingen fara.

Hon brände av ett soligt leende samtidigt som hon slängde in väskan i baksätet.

– Hoppa in nu.


Jag klev in på passagerarsidan och plötsligt blev jag förlägen. Det här var hennes bil, hennes hemmaplan. Vad hade jag trott … hoppats? Att hon skulle se något hos mig? Hon gjorde ju detta bara för att vara snäll. Jag var någon man måste vara snäll emot. Tårna krökte sig vid blotta tanken på att jag hade tappat min ”mojo” så totalt.

– …. vart vi ska.
– Va?
– Lite borta i tankar tror jag. Du får tala om vart vi ska.
– Åh, visst. Ut på motorvägen södergående. Av på nästa avfart och sedan kan jag visa dig resten.
– Visa mig resten?

Fanns det en underton där? Kanske. Men jag bestämde mig för att det bara var inbillning.

– Av vägen. Resten av vägen, harklade jag förläget fram.


Hon körde iväg enligt mina anvisningar. Ingen av oss så något på flera minuter. Hon svängde av motorvägen och stannade vid stopptecknet.

– Nu då?
– Höger … över tre fartgupp … sedan höger igen och tredje brevlådan på höger sida.

Utan att svara mig körde hon som jag sagt. Först nu lade jag märke till att hon hasat upp kjolen väldigt högt, förmodligen för att underlätta körningen, och visade i stort sett hela låren, vältränade, lena. Jag fick kämpa ned en impuls att sträcka ut handen och känna efter. Men så kunde man ju inte göra. Hon gjorde ju detta för att vara snäll … eller?

Jag såg på henne lite i smyg. Hennes koncentration var på vägen. Definitivt. Men ibland, bara för bråkdelen av en sekund, sneglade hon på mig. Sedan, och det var konstigt, för vi var nästan framme, rättade hon till bilbältet och lyckades i den rörelsen även knäppa upp översta knappen i blusen, som delade sig och avslöjade en försvarlig klyfta. Nu visste jag inte var jag skulle fästa blicken. Jag ville ju inte sitta här och glo. Hennes ord räddade mig.

– Det är här va?

Vi stod utanför mitt radhus så jag nickade och sa …

– Tack så mycket för skjutsen.

… och klev ut ur bilen. Jag hade hunnit ett par steg när hon ropade genom den nedvevade rutan

– Vad heter du?
– Mattias.

Hon öppnade sin dörr och klev ut på sin sida av bilen.

– Det här är kanske framfusigt Mattias, men skulle det vara okej om jag kom med in. Jag har inget för mig resten av dagen och …

Hon tystnade för ett ögonblick, som om hon ångrat sitt tilltag, innan hon fortsatte.

… men det kanske inte passar. Det kanske är någon hemma.
– Nej. Det är ingen hemma.
– Så du är ensam?
– MmHmm.
– ENSAM ensam?
– Det bor ingen mer än jag här, om det är det du menar.

Kia log förläget. Sen kom nästa fråga.

– Sååå. Vad säger du? Skulle det vara okej? Jag kan ju åtminstone hjälpa dig sätta upp den där.

Hon pekade på kartongen jag höll i handen. Jag tittade först på henne. Sedan på klockan. Den visade kvart över tre. Varför var det viktigt? Det hade väl ingen betydelse. Vad som hade betydelse var att hon ville följa med in. Hur såg det ut där inne? Var det ostädat? Nej, inte så farligt vad jag kunde minnas. Varför funderade jag ens? Hon hade skjutsat mig hem. En kopp kaffe var det minsta jag kunde erbjuda henne.

– Visst. Men vi tar en eftermiddagsfika först. För du vill väl ha en kopp kaffe?
– Jajjemen. Tack!
– Bra. Häng med här då.


Jag gick före uppför i trappan och öppnade dörren. Sedan steg jag åt sidan och släppte in henne så att hon gick framför mig genom hallen och den lilla korridoren mot köket. Jag kunde inte låta bli att beundra hennes nätta runda rumpa under den snäva kjolen och förundrades över att där inte syntes några linjer efter ett par eventuella trosor. Det brukar nästan alltid finnas. Men jag fick släppa den tanken. Jag hade ju lovat en kopp kaffe och nu var det bara att leverera, så jag gick till kylskåpet och tog en av de två flaskor vatten jag tappat upp innan jag stängde av vattnet och demonterade duschblandaren. Jag hörde hennes klackar mot parketten när hon gick runt i min bostad medan jag gjorde kaffet.

– Har du varit singel länge?

Hennes fråga fick mig att hoppa till. Jag hade redan hunnit vänja mig vid att det inte fanns någon som tilltalade mig här hemma.

– Lisa flyttade ut i början av mars, så visst … det är ett litet tag.
– Dryga två månader? Då vet du ingenting om ensamhet. Det är ju ingenting. Jag närmar mig tre nu.
– Månader?
– År.
– Tre år!

Jag hade hällt upp kaffe och gick ut till henne med hennes mugg. Hon läppjade försiktigt på den heta drycken.

– MmHmm. Fast visst … det är kanske skillnad för mig. Det var jag som sparkade ut honom, ett riktigt rövhål, och sen slängde jag ut hans grejer från balkongen.
– Starkt. Men hur känns det nu? Tre år senare. Jag menar … saknar du inte att ha någon?
– Jag har inte gjort det tidigare. Dejtade en del i början och tyckte det var kul ett tag, men ledsnade. Jag trivdes rätt bra solo. Men nu … jag vet inte. Kanske är det dags igen.

Hon såg forskande på mig över kaffemuggens kant. Sen fortsatte hon.

– Men du. Ska vi inte ta och montera upp din kran nu?
– Visst. Om du vill.


Jag visade vägen ut i badrummet. På vägen dit krängde hon av sig kavajen och hängde den över en stol. Jag kunde inte låta bli att kasta en förstulen blick på hennes bröst som nu, utan kavajen, fick lite mer frihet och avtecknade sig, tillsammans med spetsbehån, tydligt under den tunna blusen.

Det tog ett par minuter att plocka ordning i röran jag lämnat efter mig när jag åkte tillbaka till byggvaruhuset, men snart var vi igång. Den gamla kranen hade suttit med bara en skruv, men till den nya fanns det tre hål för skruv.

– Det räcker med en. Det brukar inte gå så vilt till här inne, slog jag fast.
– Är du säker på det.

Kia såg lurigt på mig och rösten sjönk i tonläge.

– Jaaa … alltså … hittills.
– Jag tycker du skall ta minst två. Man vet ju aldrig.

Nu såg hon ännu lurigare ut. Jag visste inte vilket ben jag skulle stå på.

– Men … jag vill inte gärna borra i ett våtutrymme.
– Jasså? Inte det?

Nu såg hon riktigt road ut, muttrade något som lät som ”Det skall vi nog bli två om” innan hon fortsatte.

– En kakelborr, våtrumssilikon och pluggar. Finns det hemma?
– Njae. Silikonet och pluggarna har jag, men inget borr. Har aldrig behövt borra i kakel.
– Men en borrmaskin har du?

Nu såg hon så där klurig ut igen, rösten fick en annan ton, och jag fattade fortfarande ingenting.

– Ja, jag kan hämta den.

Helt plötsligt såg hon seriös ut igen.

– Fint. Jag går ut i bilen och hämtar ett borr.
– Har du det med dig när du reser?
– Japp. Lite varulager, du vet.

Hon gick leende bort mot dörren och mumlade ”Man vet aldrig när ett hål måste borras”.


Jag fattade fortfarande ingenting, men släppte det för stunden. Nu måste jag hitta borrmaskinen. Efter att ha vänt upp och ner på halva det vidbyggda garaget hittade jag den i en låda precis innanför dörren. Nöjd återvände jag till badrummet med borrmaskin, silikon och plugg. Kia var redan där och hade börjat mäta ut var vi skulle borra.

– Du har rätt i att vi inte skall borra för mycket, så vi nöjer oss med att ta upp ett till med utgångspunkt från det befintliga.
– Men då kommer inte anslutningarna att passa.
– Lugn. Jag tog med de här …

Hon höll upp två böjbara anslutningsslangar.

… så nu kan vi … ehhh … du sätta den var du vill. Här är borret. Jag har satt tejp och ett kryss.
– Jösses, du kan det här va?
– MmHmm. Jobbade som ”rörkrökare”, på samma firma som mitt ex, i några år innan jag fick det här jobbet. Kunde inte vara kvar … som du kanske fattar. Men kom igen. Borra nu.

Hon gjorde en svepande gest mot krysset på väggen.


Upp till bevis. Det var åratal sedan jag borrade, och jag hade som sagt aldrig gjort det i kakel. Jag satte borret i chucken och drog åt, tryckte prövande på knappen och maskinen startade med ett vinande.

– Vänta, vänta.

Kia viftade med händerna.

– Kolla så att den inte står på slagborr. Då går det åt helvete direkt.

Jag kollade lite snabbt.

– Nej, den är ställd på vanlig.
– Bra. Det är första gången va?

Jag nickade.

– Då tar vi det lugnt och försiktigt. Inte för bråttom. Gud … det låter ju som om jag pratar om något annat.

Hon fnissade till innan hon fortsatte.

– Låt borret göra jobbet. Det viktigaste är att du håller stadigt och inte slirar omkring. Det är därför jag har tejpat. Kör nu.


NU var jag riktigt nervös. Inte bara för det faktum att ett misslyckande i värsta fall skulle innebära en badrumsrenovering. Det var också den omedelbara närheten till en mycket attraktiv kvinna. Inget ont om mitt ex Lisa. Det berodde ju som sagt inte på henne att det sprack mellan oss, men spänningen hade faktiskt saknats ganska länge, så situationen var definitivt ovan.

Jag stålsatte mig, lät borret vila mot krysset på kaklet och startade borrmaskinen. Dess vinande läte gjorde all konversation omöjlig och jag kunde koncentrera mig på det jag gjorde. För ett par sekunder slirade spetsen mot den glatta ytan innan den greppade, började gräva sig in i godset och plötsligt var det som att borra i smör.

Borret arbetade sig in i hela sin längd och jag var just på väg att dra ut det när jag kände en hand glida smeksamt ner längs min rygg och stanna precis innan den nådde min högra skinka.

– Bra, hörde jag Kia säga.

Jag drog ut borret försiktigt, för att inte skada kaklet på vägen ut.

– Det var betong hela vägen va, frågade hon.

Jag nickade.

– Fint. Då tar vi de här pluggen. Men först silikon.

Hon fyllde med vän hand de två hålen med den klibbiga massan, tryckte i två plugg och innan jag visste ordet av var blecket på plats och kranen fastsatt på väggen.

– Om du monterar dit den nya duschslangen så sätter jag dit vattenkopplingarna, beordrade hon, samtidigt som hon hissade upp kjolen högt upp på låren, gick ner på knä och började ansluta till vattenledningarna.

Jag tog den nya slangen och munstycket och lät dem ta de gamlas plats. Kia såg nöjd ut när hon ställde sig upp och rättade till sina kläder. Hon strök en liten del av luggen ur pannan och vände sig mot mig.

– Du kan gå och skruva på vattnet på huvudkranen nu, så vi ser om det är tätt.


Jag skyndade mig ut i garaget där kranen satt och vred på. Ett illtjut hördes inifrån huset.

-Oooooiiiiiiiiiii !!!

Blixtsnabbt vred jag av igen och sprang mot badrummet. Där, mitt på golvet, stod Kia, med håret och kläderna dyblöta.

– Läckte det SÅ mycket?.

Först bara stirrade hon på mig. Sedan började hon fnissa, för att till sist brista ut i gapskratt. När hon samlat sig någorlunda såg hon på mig.

– Nej. Det läcker inte. Duschen var på när du öppnade kranen. Och jag stod under den. Du kan gå och sätta på vattnet igen. Men ge mig en handduk först.

Jag gav henne ett badlakan, plockade ihop verktygen och skräpet som blivit, och skyndade mig sedan ut i garaget, satte på vattnet och lade alla saker på sin plats så att jag slapp leta nästa gång. När jag kom in igen mötte jag Kia i vardagsrummet … endast iklädd badlakanet. Nu, utan sin strama dräkt, såg hon plötsligt mycket kvinnligare ut och kanske rentav yngre. Hon måste ha sett min förvånade min och förekom min fråga.

– Jaaaa. Jag kan ju inte gå omkring i blöta kläder, eller hur? Jag hängde dem på handdukstorken. Du har inte någonting jag kan låna så länge?
– Jag kan kolla. Vänta.

Jag gick in i sängkammaren och började riva i mina garderober. Vad hade jag som kunde fungera hjälpligt för en kvinna? Alla de kläder jag ägde, byxor, skjortor och tröjor skulle garanterat bara bli fel. Men så hittade jag det, ett knallrött bylte, långt in på en av hyllorna. Jag skakade ut det och höll upp det framför mig. Jag hade faktiskt glömt att jag hade det. Med ett leende vände jag på klacken och gick ut till Kia.

– Här. Prova det här.

Och så slängde jag över det röda byltet till henne. Hon höll upp det precis som jag gjort. Den mörkt blå siffran 33 avtecknade sig tydligt mot den knallröda bottnen.

– Står det ”PIPPA”, frågade Kia misstroget.
– Pippen. Scottie Pippen. Nr 33 i Chicago Bulls

Hon såg frågande på mig. Jag fortsatte.

– Det är hans matchtröja.
– På riktigt?
– På riktigt. Han har haft den på sig. I alla fall en gång. Och den är signerad.

Jag pekade på signaturen nere till höger på framstycket.

– Imponerande. Men tror du att jag kan ha den?
– Garanterat. Barfota är han någonstans trettio fyrtio centimeter längre än dig, och den var lång på honom. Du kan ha den som en klänning.

En skugga av skepsis drog över hennes ansikte. Men så lade hon huvudet på sned och skärskådade plagget en gång till, log lite och nickade sedan.

– Jag går och provar. Vänta här.

Och så försvann hon ut i badrummet .


Minuten det tog innan hon kom tillbaka kändes som en evighet. Men när hon gjorde det var den evigheten värd varenda sekund. Herre Gud vad hon var söt … och sexig. Kanske lite generad, men med ett leende, kom hon emot mig. Hon hade lånat ett av mina tunna skärp och dragit åt om midjan. Dessutom hade hon blusat upp linnet lite, vilket i sin tur gjorde att det bara nätt och jämt täckte hennes privatare delar. Håret hade hon dragit ihop i en hästsvans som hängde framåt i en blöt slinga över hennes ena axel. De höga klackarna … ja, hon hade tagit på sig dem igen … fick hennes ben att se fantastiska ut. Jädrar! Det sög till i de nedre regionerna.


När hon kom närmare förstod jag också att linnet, skärpet och skorna troligen var allt hon hade på sig. Bröstens mjuka rundning under det tunna tyget avbröts distinkt av två markerade bröstvårtor. Hon hade alltså ingen behå på sig. Och i ärlighetens namn behövdes den inte.

Jag måste ha stått där med ett fånigt flin eller något, för hon stannade till, höjde ena ögonbrynet lite och såg frågande på mig, fortfarande med ett litet leende spelande i ena mungipan.

– Vad är det?
– I-ingenting, stammade jag fram.

Hon kom ett par steg närmare.

– Jooo. Någonting är det.

Ytterligare ett steg närmare.

– Du är bara så söt och s…. .

Det sista svalde jag. Något jag aldrig sagt ut högt … någonsin. Inte ens till min nyligen utflyttade sambo. Jag kanske borde ha gjort det. Självklart borde jag ha gjort det.

– Söt och vaddå?
– Äääähhh. Ingenting.
– Joooo.

Nu menade hon allvar, krävde ett svar, tog ännu ett par steg och stod nu tätt framför mig.

– Sexig …

Jag hörde själv hur jag mumlade och kände hur jag blev röd i ansiktet. Till och med öronen hettade. Jag knöt händerna, tog sats och sa.

– … söt och sexig.

Jag sa det så högt att det nästan blev ett skrik. Herre Gud! Var jag så desperat?

Kia, som verkade ha förstått hur det stod till hela tiden, log och smekte min kind.

– Så. Det var väl inte så farligt.

Hennes röst var mjukt spinnande när hon fortsatte.

-Och vet du? Jag tycker samma sak om dig.

Handen höll hon kvar på min kind när hon tog det sista steget fram. Nu fanns ingen luft mellan oss. Hennes bröstvårtor strök mot min T-shirt.

– Blev alla kläderna blöta? frågade jag, lite för att leda samtalet till säkrare mark.
-Ja … alla. Nej förresten. Inte trosorna. Dom lade jag i väskan redan första gången jag var ute på lagret. Men jag lovar att de hade varit dyngsura de med … och det långt innan du skruvade på vattnet.

Ojojoj. Det där tog en helt annan riktning än den gentlemannamässiga utväg jag hade bäddat för. Och innan jag hunnit tänka klart hade hennes hand glidit från min kind bak mot min nacke, och så drog hon mig till sig och kysste mig helt lätt på munnen.

Först stod jag som handfallen.

(En kyss till)

Försökte formulera i tanken det jag kände, vad jag tänkte, vad jag ville.

(Ännu en kyss)

Min hjärna skrek ”Stopp! Me too! Man får inte säga vad som helst till en kvinna, göra vad som helst med en kvinna. Me too!”.

(Hennes nästa kyss landade på kinden)

Eller fick man?

(Hennes mun sökte sig till mitt öra. Nafsade mig i örsnibben)

Det jag kände, vad jag ville, stred i allt mot vad jag lärt mig vara god uppfostran och PK. Framför mig hade jag en kvinna som med anspelningar, kroppsspråk och handlingar sa ”Jag vill ha dig. Kom. Ta mig”, men inte rakt ut, och i och med det så var det jag ville ett lagstadgat ”NoNo”. Till och med om hon verkligen sa det så fanns det en risk. En risk att hon sedan skulle ångra sig. Neka till att hon gett sitt samtycke.

– Rör vid mig. Ta på mig, viskade hon.

Min förlamning bröts. Min värsta tvekan sopades undan. Hjärnans signaler nådde ut i fingrarna. Armarna styrde händerna. Styrde dem mot hennes bara överarmar, hennes axlar, tills de nådde fram till hennes hals, placerade dem under hennes öron, bak mot nacken, drog henne mot mitt ansikte där min mun besvarade hennes kyss.


Jag slutade tänka. Allt detta hände ändå, helt av sig självt. Min kropp visste vad den ville. Mina händer visste vart de ville ta vägen. Min mun åt hungrigt av hennes. Kyssen, som börjat så försiktigt, var nu het … passionerad. Kia hade lagt båda armarna om min hals och besvarade mina kyssar med samma glöd som jag själv kände. Tryckte sin kropp mot min. Brösten mot min bröstkorg, höfterna mot mina, som om hon försökte smälta samman med mig.

Mina händer hade nu lämnat hennes huvud och sökt sig neråt igen, smekande, trevande över hennes rygg, ner över midjan till hennes lilla runda rumpa, drog försiktigt upp det tunna tyget i linnet för att få känna hennes varma nakna hud. Men bara för bråkdelen av en sekund. Sedan greppade de i vecket mellan skinka och lår och drog henne hårdare intill mig. Det tog inte många sekunder innan Kia hoppade upp och slog benen om min midja samtidigt som vi fortsatte kyssen. Jag hade kunnat stå där hur länge som helst, känna närheten av hennes kropp, men Kia ville annat. Plötsligt avslutade hon vår kyss, lutade sig lätt bakåt och såg mig i ögonen.

– Ska vi inte ta och inviga den nya duschen?
– Kanske det.
– Kanske? Det är klart vi ska. Kom nu.

Hon släppte greppet med benen och gled ner på golvet. Så tog hon min hand och drog mig med sig mot badrummet. Där inne stannade hon vid dörren till duschutrymmet och vände sig om.

– Okej, sa hon. Visa mig.
– Visa dig vad?
– Resten.
– Vadå resten?
– Du sa i bilen att du skulle visa mig resten.
– Men jag menade ju vägen.
– Jag vet. Och jag menade något annat. Det jag har sett av dig så här långt verkar mer än okej. Nu vill jag se resten.

Medan hon talade gick hon mot mig, greppade om min T-shirts nederkant, drog den med ett ryck över mitt huvud och kastade den på golvet. Sedan följde hon, med fingertopparna, konturen av min bröstkorg, ner över magen tills hon hittade spännet till bältet i mina byxor. Nu stod hon riktigt nära, med pannan lutad mot mitt bröst. Jag kunde känna hennes andedräkt i gropen under mina bröstmuskler och hur hon frenetiskt stred med bältesspännet. Till slut fick hon upp det och vi höll båda andan när hennes händer krånglade upp knapparna i mina jeans.

När hon fått upp tre av dem gick hon ner på huk framför mig, lade sina händer på var sida om gylfen och smekte upp och ner utanpå tyget. Säkert kände hon hur något bultade och växte där innanför. Hon vände upp sitt ansikte, såg mig i ögonen, lät händerna glida upp över min bara mage, leka lite med hårstråna samtidigt som hon slickade sig om läpparna. Så fokuserade hon rakt framåt igen, grep med händerna om byxlinningen och vrängde den nedåt. Hon log lite när min kuk svängde ut framför hennes ansikte. Den var fortfarande inte helt rest, men rörde sig ryckigt uppåt i takt med min puls. Kia log nu lite bredare samtidigt som hon underifrån, med handen, tryckte ollonet upp mot min buk och slickade mig mjukt från pungen ända upp till ollonet och sedan ner igen.

Under de sista åren med mitt ex hade jag börjat raka mig där nere. I början var det bara som en kul grej, för att överraska henne, men jag vande mig snabbt vid det och tyckte det var skönt. Nu tackade jag högre makter att jag hade fortsatt, när nu Kia verkade vara en tjej som inte var rädd att använda munnen. Jag kände ännu större tacksamhet när hon sög in min ena testikel. Jag stönade till.

Kia tolkade det på precis rätt sätt, som en signal att fortsätta. Hon masserade mjukt och varsamt min testikel med tungan upp mot gommen. Det var sagolikt skönt, och det blev inte sämre när hon gjorde precis likadant med den andra. För ett ögonblick hade jag blundat men tittade nu ner, såg det blöta håret, huvudet som rörde sig där nere och kunde inte låta bli att lägga mina händer på det.

I samma ögonblick släppte hon min testikel, lät kuken vaja ner, och i nästa sekund såg jag mitt bultande stånd försvinna in i hennes mun. Långt in.

– Herre Gud … Kia, stönade jag.
– MmMm, hördes där nerifrån.

Hennes huvud rörde sig nu fram och tillbaka längs skaftet och jag kände att jag nog inte skulle kunna hålla mig särskilt länge till, så jag tog ett lite fastare grepp om hennes huvud och hejdade henne. Hon släppte mitt stånd med ett …

– Aaaahhh. Börjar det bli jobbigt?
– Mmm, lite. Kan inte jag få ägna mig lite åt dig i stället?
– Gärna. Hur vill du göra?

Jag såg mig om. Jag behövde en upphöjd plats att sätta henne. Tvättmaskinen kanske? Men den härbärgerade nu diverse flaskor för rengöring, schampo och annan bråte. Jag plockade fram en stor plastbalja, skrapade utan omsvep ner alltihop i den och ställde den vid sidan av på golvet. Sedan drog jag till mig Kia och lyfte upp henne på tvättmaskinen, lät händerna vila kvar på hennes höfter och såg henne djup i ögonen.

– Kia?
– Ja?
– Är det en förkortning för något? Karina? Kristina?
– Nääe. Inte riktigt. Jag är döpt till Karin efter mormor, Inger efter farmor och Annika som tilltalsnamn, med efternamn Svensson. När jag började på det jobb jag har nu så fanns det redan en Annika Svensson. Så för att skilja oss åt vid signering av ordrar var jag tvungen att hitta på något. Jag tog första bokstaven i respektive förnamn K I A, och sedan dess har jag fått heta Kia.

Jag fick idén att bokstavera mig neråt, log, böjde mig fram och gav henne en kyss på munnen …

– Karin.

… fortsatte neråt till hennes vänstra bröstvårta och nafsade på den genom tyget …

– Inger.

… och sedan tvärs över till den andra som jag bet i lite lätt. Jag hörde henne flämta till samtidigt som hon lutade sig bakåt.

– Annika.

Så gick jag ner på knä framför henne, särade på hennes ben, kysste först hennes vänstra lårs insida.

– K

Sedan det högra.

– I

Jag tog tag om linnets nederkant och lyfte försiktigt.

-Aaahhh!

Där, med bara en smal ”landningsbana” ovanför springan, glimmande hennes renrakade blygd av fukt.


Jag böjde mig fram och gav hennes savande sköte en rejäl tungkyss, släppte den egentligen aldrig, utan fortsatte bearbeta hennes blygdläppar med mun och tunga tills jag märkte att hon inte kunde sitta stilla längre. Då tog jag en paus för att själv få andas lite.

Efter ett par djupa andetag kastade jag mig in mellan hennes ben igen. Med fladdrande tunga lät jag hennes klitoris få vad den tålde. Flåsandet och stönen hon gav ifrån sig ekade allt högre i det lilla badrummet, och till slut lyfte hon benen över mina axlar, korsade dem bakom min nacke och höll mig fast samtidigt som hon med händerna pressade min mun mot sin fitta, spände hela kroppen och gav ifrån sig ett utdraget stön som övergick i ett rop.

– Oooooohhhhhh!!!


Jag fortsatte slicka och kyssa hennes svullna kön lite lätt tills orgasmen klingat av. Då reste jag mig upp och gav henne en kladdig kyss på munnen. Hon vispade runt med tungan i min mun, njöt av sin egen smak, innan hon avbröt kyssen och lutade sig bakåt.

– Mmmm. Mattias. Nu vill jag ha dig i mig.
– Mmmm … okej. Men jag har inga skydd hemma. Det är ju ett tag sen nu. Har inte behövt … .
– Ingen fara. Det är riskfritt. Jag lovar.

Hon hasade sig längre fram på kanten, knäppte av sig livremmen och drog basketlinnet över huvudet. De runda välformade brösten pekade på mig med sina styva bröstvårtor när hon slog armarna om min hals och log med en fräck glimt i ögonen.

– Såååå, Mattias. Är du redo att borra i ett våtutrymme?

Jag flinade.

– Så det VAR det du menade förut när du mumlade ”Det skall vi nog bli två om”?
– Jaaa. Du fattade inte va?
– Nej, inte riktigt. Har du drivit med mig hela tiden?
– Inte hela tiden …

Hon log ljuvt.

– … men nästan.

Under tiden vi pratade hade jag rättat in mig framför henne, drog med ollonet i hennes våta skåra. Hon satt så högt så jag nådde egentligen bara in med toppen, men det räckte, för när jag hängde upp hennes ben i mina armveck, greppade hennes skinkor och drog ner henne från maskinen så gled hon lätt ner över mitt stånd.

Jag vände runt och tryckte upp henne mot den motsatta väggen så att hon slog i huvudet lite grann.

Jag gjorde min första stöt och stannade där, djupt där inne.

En tanke av tvivel drog igenom mitt huvud. Hade jag tagit mig vatten över huvudet? Skulle jag orka? Jag kan inte påstå att jag är särskilt stark. Jag är som de allra flesta antar jag. Gymmar för hälsans skull, inte för att få någon sorts idealkropp och svällande muskler. Ändå kändes hon lätt i mina armar.

Visst … hon hjälpte till bra, höll sig fast, med båda armarna om min hals. Dessutom klistrade hennes nakna hud fast mot den kaklade väggen och upphävde på det sättet tyngdlagen lite, så det kanske skulle fungera. Om jag skulle…

– Stå inte där och fundera. Knulla mig.

Kias ord kom som en väsning. Jag lutade mig lite tillbaka, gjorde ett lyft och hissade upp henne lite till på väggen för att få bättre vinkel, och dessutom kom hennes ansikte mera i höjd med mitt. Jag böjde mig fram och kysste henne samtidigt som jag började röra mig sakta fram och tillbaka. Kia stönade vällustigt för varje gång jag tryckte mig in, och drog djupt efter andan varje gång jag drog mig ut bakåt.


– Sååå … det var anspelningar alltihop?

Jag stötte hårt in i henne, och fick henne att dra efter andan.

– ”Visa dig resten”?

En ny stöt.

– Mmmm … ja.
– ”Men en borrmaskin har du”?

Jag dunkade in min kuk ännu en gång.

– Ohhh … den med.

För varje mening fick hon ta emot min påle, hårt och bestämt.

– ”Man vet aldrig när ett hål måste borras”?
– Aahhh – hahaaa.
– ”Borra i våtutrymme”?
– Åååhhh … jaaa.
– ”Är det första gången …?”
– Mmmm … herre gud … jaaa!!!
– Jag vet nog ETT hål som måste pluggas.

Med de orden höjde jag tempot. Kia, som nyligen hade haft en orgasm, var redan på väg mot sin andra där hon studsade på min kuk mellan mig och väggen. Ett ljudligt hummande började stiga ur hennes strupe.

– MmmMmmMmmMmmMmmMmm…

Jag kände hur hon sakta men säkert blev trängre samtidigt som ljudet  blev högre.

– MMmMMmMMmMMmMMmMMm…

Till slut började hon använda sina ben, och själv häva sig upp och ner på min kuk, samtidigt som hon skrek.

– MMMMMMMAAAAAAAAAAAHHHHH!!!

Hennes rygg spändes i en båge och snart var det bara huvudet som hade kontakt med väggen. Jag kände hur min sats var på väg, så jag tryckte mig in så långt det gick, och med små korta juck tömde jag mig, stråle efter stråle efter stråle.

Plötsligt kände jag mig lite matt och var på väg att sätta ner henne, men hon protesterade med andan i halsen.

– Nej … stanna kvar … i mig … så länge … du kan.

Jag tryckte upp henne mot väggen igen och hon omfamnade mig med både armar och ben. Så stod vi en stund tills jag kände hur jag sakta gled ur henne.

Med en suck satte hon ner fötterna på golvet och sänkte sig sakta, med ryggen mot väggen, ner på huk framför mig. Hon såg upp på mig och nickade menande åt vänster. Jag tittade åt det hållet. Jösses! Spegelväggen bredvid duschen! I reflektionen kunde jag se hur hon lyfte min slaknade lem med handen, dra bak förhuden och slicka mig ren. Den andra handen sträckte hon plötsligt ner mellan sina ben, höll den där ett ögonblick, bara för att sedan dra upp den igen.

Jag kunde inte se riktigt vad det var hon hade i handen, men jag kunde ana. Som förhäxad stirrade jag i spegeln när hon lyfte handen mot munnen, såg mig i ögonen och sög en klick av våra blandade vätskor från fingrarna. Och när hon ställde sig upp och gav mig en kyss, med min sperma kvar i munnen, höll jag på att gå åt. Var hon verkligen representant för den där firman, eller var hon en porrskådis?

Hon såg nog frågan, den jag inte vågade ställa högt, i mina ögon.

– Jag vet vad du tänker, och ja … jag har jobbat i den svängen med. När jag var ung, dum och galen. Men bara lite grann … några filmer … och under påhittat namn givetvis. Det var inte särskilt länge, och det är inget jag håller på med nu. Men jag lärde mig ett och annat trick.
– Finns det något på nätet fortfarande?

Min röst stockade sig lite när jag frågade.

– En gång på nätet … alltid på nätet. Det vet du väl? Så det händer nog att någon känner igen mig någon gång ibland. Men strunta i det nu. Nu ska vi väcka liv i den här igen …

Hon gick ned på huk igen och tittade granskande på min avslaknade kuk.

 

– … Kolla i spegeln om du tycker det känns hetare.

Så tog hon in hela i munnen och började suga. Jag tittade bort mot spegeln. Det var faktiskt som att se det på film. Hennes huvuds små rörelser. Hennes näsa som nuddade min mage. Kinderna som jobbade hårt med att suga upp mig. För varje sekund som gick kändes det hur lemmen, sakta men säkert, åter fylldes med blod.

Vartefter som min kuk växte till sig igen, drog hon sig sakta bakåt, fortfarande hårt sugande och med tungan smekande mot den, där inne i hennes mun. Så hörde jag henne dra djupt efter andan. I spegeln såg jag henne trycka huvudet framåt, kände hur ollonet passerade hennes svalg och de sista centimeterna av min lem försvann in.

Hennes svalg ryckte lite runt mig, och jag trodde för ett ögonblick att hon skulle kräkas, men hon pressade sig ännu längre fram, sträckte ut tungan och slickade mig på pungen. Inte bara en gång. Hennes tunga gick ungefär som när man slickar på en stor glasstrut.

Till slut så drog hon sig tillbaka för att hämta luft.

– Herre min skapare!

Hon såg upp på mig och log.

– Som sagt. Ett och annat trick. Kom nu så går vi in i duschen.

Hon reste sig upp, sparkade av sig de högklackade skorna, tog av och lade ifrån sig glasögonen, tog min hand och ledde mig mot duschen. På vägen böjde hon sig ner, tog tag om plastbaljans kant och tömde ut innehållet på golvet.

– Det där städar vi upp sedan. Vi kan komma att behöva den här.

 

Hon klev in mellan duschutrymmets glasväggar och slängde den upp och ner i ena hörnet. Jag följde tätt efter henne och stängde glasdörren bakom oss. Osäker på vad Kia hade för plan bestämde jag mig för att låta henne ta kommandot, stod där och såg på när hon häktade ner duschmunstycket från väggen, satte på vattnet och lät det spola en stund.

– Det får inte vara för varmt, men absolut inte för kallt, då blir det lätt tråkigt.

Hon såg på mig och log charmigt.

– Så, fortsatte hon. Nu är det lagom.

Hon hängde munstycket i sin hållare igen, drog mig sedan in i det varma strilande vattnet och gav mig en riktigt blöt kyss samtidigt som hennes andra hand sökte upp och började massera mitt stånd. Smekande sakta färdades hennes hand upp och ner längs det hårda skaftet, bara ibland så långt att den rörde vid ollonet som, eftersom jag rätt så nyss kommit, var extra känsligt och fick mig att rycka till vid beröring.

Kia avbröt kyssen med en suck, lutade sig en aning bakåt och såg mig i ögonen.

– Lite känslig va?
– Mmmm ja.
– Då får vi låta den vila lite. Du kan väl tvåla in mig lite?
– Visst. Vänd dig om.

Hon vände mig ryggen samtidigt som jag sträckte mig efter duschkrämen. Jag tryckte ut en försvarlig klick i handflatan, fördelade den i båda händerna och började smeka ut den över hennes axlar och rygg, fortsatte ner längs hennes armar, över till höfterna, upp under armhålorna, fram, ner över hennes mage till ljumskarna, in över venusberget.

Sedan drog jag händerna uppåt bakåt till hennes rumpa, masserade ut löddret över hennes runda skinkor och sedan, med ena handen, in mellan dem, noga, sakta, upp och ner längs stjärtskåran, ner till mellangården och upp över anus, ett par gånger, innan jag flyttade händerna uppåt igen. Kia grymtade till lite missnöjt och putade med rumpan för att få mer, men jag hade en annan plan.

Jag tog lite mer duschkräm i händerna, ställde mig riktigt nära och lät händerna smeka sin väg upp över hennes mage till brösten, kupade händerna under dem, lyfte lite, kramade dem. Jag hörde hur Kia andades ut i en lång suck och lutade sig mot mina händer samtidigt som hon tryckte rumpan mot mitt bultande stånd som lätt gled in mellan hennes stjärthalvor. Sakta började hon gnida sig upp och ner, massera mig mellan sina skinkor samtidigt som jag gav hennes bröst den uppmärksamhet de förtjänade.

Snart märkte jag hur hon började att andas tyngre och en hand hade försvunnit ner mellan hennes ben. Plötsligt frustande hon till.

– Ooohhmmff! Det här räcker inte. Vi får spola av dig lite snabbt.
– Spola av?
– Ja! Jag vill inte ha in någon tvål.

Medan hon talade hade hon redan hakat ner duschmunstycket och satt på vattnet. Med ena handen sköljde hon mig och med den andra kände hon efter så att det inte skulle finnas några tvålrester kvar … mycket noga. Sedan sparkade hon till sig den upp och nervända baljan, placerade den snett framför sig och satte upp vänsterfoten på den. Så greppade hon duschstången med båda händerna och drog prövande i den, kastade en skälmsk blick över axeln och frågade.

– Den sitter väl fast?
– Jag tror det.
– Vi lär märka om den är lös.

Hon tog ett stadigare tag om den, böjde sig framåt och svankade förföriskt med sin härliga rumpa framför mig. Hon behövde inte säga vad jag skulle göra. Jag steg fram tätt bakom henne, lade ena handen på hennes höft, siktade in mig med den andra och skulle precis börja trycka mig in när hon hejdade mig.

– Vänta. Dra den lite upp och ner i öppningen först så den blir lite hal. Annars kommer det bli jäkligt strävt av vattnet. Och så små försiktiga stötar tills du märker att du är inne. Okej?
– Okej.

Jag tog ett djupt andetag och ett stadigt tag om kuken och började om. Gned försiktigt, som hon hade bett mig, upp och ner i springan, kände hur det kärvade till en början men hur hennes safter snabbt gjorde mitt ollon halare. Så tog jag sikte och tryckte in toppen men kom inte så långt, backade lite och tryckte mig in igen, lite längre den här gången. Kia stönade och pustade.

– Så ja. Lugnt och försiktigt, …

Jag gjorde ännu en försiktig stöt inåt …

– … lite i taget, …

… och ännu en. För varje gång avancerade jag en centimeter eller två.

– … MmMmMm … bra så.

Jag drog mig ur helt och smorde ut hennes sekret längs skaftet, spottade i handen och smorde ut även min saliv över hela kuken, siktade och tryckte mig in igen. Den här gången gick det visserligen fortfarande trögt, men det tog inte stopp. När hela var inne stannade jag. Det kändes tydligt hur hon kramade om mig med sina muskler, masserade, klämde, och till slut så började hon försiktigt stöta sig bakåt. För varje gång gick det lättare och lättare, och efter bara ett litet tag gled jag obehindrat in och ut i henne.


Hon tittade på mig över sin högra axel med dimmiga ögon och spann som en katt.

– Mmmmm … Mattias. Knulla mig nu.

Jag tog ett stadigt grepp om hennes höfter och tryckte till. En … två … tre långa hårda stötar.

– Ååååhhh … ja … vad du är skön. Ge mig mer.

Jag fortsatte knulla henne, sakta och bestämt, lade kraft i varje stöt, tryckte mig in så långt det gick.

– Ja jävlar Mattias, vad skönt. Knulla mig. Knulla mig hårdare. Hårdare. Snabbare.

Med ett nytt tag om hennes midja satte jag upp tempot, lite snabbare, inte lika djupt som innan. Kia reste upp överkroppen lite och vinklade om bäckenet så att jag inte alls nådde lika långt in, men sättet hon mötte mina stötar på, genom att hålla emot med armarna och trycka sig mot mig, sade mig att jag nog träffade precis där hon ville.

Jag undrade om det inte snart skulle gå för henne när hon plötsligt backade ett halvt steg, makade baljan lika långt bakåt och satte upp foten igen. Sedan lutade hon sig mera framåt, släppte duschstången med ena handen medan den andra försvann ner framför henne. Strax kände jag hennes fingrar mot mitt kukskaft, där det taktfast pumpade in och ut i henne. Hon måste ha gnuggat klittan både snabb och hårt, för den fladdrande känslan fortplantade sig till min stenhårda lem och fick det att kittla underbart.

Nu var jag säker på att hon inte hade långt kvar. Vibrationerna, som hennes hand skapade vid hennes mynning, var om möjligt ännu intensivare och hennes andning var tung och stönande. Plötsligt stramade hennes inre åt runt mig, kramade och krampande, och ur hennes strupe steg ett stön som definitivt kom från en plats nedanför midjan.

– UuuuuuUUUUUHHHHH!!!

Nu fanns det ingen återvändo. Inget att hålla tillbaka på. Med ett stadigt tag om hennes midja levererade jag ett tiotal ursinniga stötar, och ackompanjerad av det smackande ljudet av hud som möter blöt hud, kom jag med ett vrål djupt inne i henne.

– MmmmaaaaAAAAHHHH!!!

Jag juckade ett par tre gånger till i takt med att säden pumpades ut, och hon mötte mig villigt varje gång, tills inte benen bar henne längre. Snabbt slog jag armarna om henne och höll mig själv upprätt med stöd av glasväggen.


Så stod vi och flåsade, båda två, en lång stund. Hon bredbent, framåtböjd, med händerna stödda på knäna. Jag bakåtlutad, fortfarande med ena armen runt henne, men nu med den andra handen på hennes axel för att ge henne stöd. Hennes fitta kramade fortfarande om mig i jämna pulser, och fick till slut min slaknande lem att glida ur henne.

Med ett utdraget …

– Mmmmmmmm …

… rätade hon upp sig, lyfte högerarmen och lade handen bakom min nacke. Hennes vänsterhand sökte upp min kladdiga kuk, smekte och runkade den lite lätt.

– … jag börjar bli kall. Vi tar och värmer oss lite.

Innan jag hann svara hade hon skruvat på vattnet för fullt, och riktigt varmt, och det tog inte lång stund att få upp värmen igen.


När vi duschat klart och stod och torkade oss, och varandra, såg hon plötsligt allvarligt på mig.

– Mattias?
– Ja?
– Är det okej om jag stannar här i natt.
– Det är klart det är. Varför frågar du så?
– Ääähh. Jag vet inte … . Andra killar … . Det är inte alltid så säkert att … . Nej. Glöm det.
– Glömma vad då? Att du frågade? Kia … Du får stanna så länge du vill. Allvarligt.

Hon sken upp i ett soligt leende.

– Mattias! Vad glad jag blir!

Men så fick hon ett bekymrat uttryck i ögonen.

– Du har inte ett par byxor att låna mig. Så jag kan hämta min väska i bilen. Ett par mjukisbyxor … vad som helst.
– Visst! Bättre upp, tjoade jag och kilade iväg till garderoben

Någon minut senare var jag tillbaka och slängde till henne ett par basketshorts, lika röda som linnet hon fått låna tidigare. Hon tog dem och granskade dem skeptiskt.

– Ska JAG ha dom här?
– Visst. Varför inte?

Hon såg illmarigt på mig.

– Har han … Pitten … haft …
– Nej. Inte Pitten, flinade jag. Pippen. Ja, han har haft dem på sig

Hon drog dem på sig, snörde åt i midjan, tittade ner och frustande till i ett skratt.

– På mig ser dom ut som en byxkjol. HaHa! Du förresten, sa hon medan hon krängde linnet över huvudet. Jag känner mig lite hungrig. Har du något vi kan äta till middag?
– Inte mycket. Jag hade tänkt ringa efter en pizza ikväll. Vin har jag däremot hemma. Funkar det för dig?
– Alldeles utmärkt. Ringer du så går jag ut i bilen? Jag vill ha en ”Quattro”.

Så försvann hon ut genom dörren.


Efter att ha beställt oss varsin pizza stod jag där i vardagsrummet och funderade, gnuggade tinningarna och försökte reda ut mina tankar. ”Hur hade detta gått till? Det var onekligen lite svårt att ta in, men samtidigt väldigt angenämt. Det var länge sedan en kvinnas skratt, och andra läten också för den delen, hade fyllt rummen här. Det var verkligen på tiden. Undrar hur länge hon tänker stanna?”

Mitt i den tanken kom hon in igen, med sportbagen över ena axeln.

– Hur lång tid skulle det ta?
– Budet är här om tjugo minuter.
– Bra. Då dukar vi. Du kan väl öppna vinet så vi kan smutta lite under tiden.
– Visst.

Jag hängde undan handduken och tog på mig ett par grå mjukisbyxor. När jag öppnat vinet, och stod och hällde upp i två glas, kände jag hur hon kom upp bakom, och omfamnade mig. Hennes händer smekte över min bröstkorg och min mage innan de letade sig neråt till mot skrev. Smekte min kuk, som redan hade hunnit reagera lite på hennes närhet och beröring, och nu bultade, lätt svullen, i hennes grepp.

– Mmmmm. Lös och ledig. Precis så jag vill ha det. Ge mig lite vin nu och så får du visa mig dina grejer.
– Men du har redan sett dom.
– Ha! Du lär dig! Porslin och bestick menar jag. Budet är väl här om fem.
– Jag fixar dukningen så kan väl du ta emot pizzan. Den är redan betald. Möjligen vill killen ha lite dricks. Okej?
– Okej.

 

Jag var som bäst på väg att ställa tallrikarna på bordet när det ringde på dörren. Jag hörde hur den öppnades, hur de talade med varandra och hur den stängdes igen. Med ryggen åt hennes håll ropade jag.

– Gick det bra?
– Jadå!
– Fick han något extra?
– En tjuga.
– En tjuga? Var inte det lite snålt?
– Kanske det, men han verkade nöjd.

Jag vände mig om. Det första jag såg var shortsen som låg slängda på golvet och sedan Kia, som kom med dansande steg emot mig, iklädd endast linnet och med två pizzakartonger framför sig i händerna.

– Menar du att du öppnade sådär?
– Japp. Jag sa ju att han verkade nöjd. Du skulle ha sett hans min när jag böjde mig ner efter plånboken.

Jag flinade till.

– Du är inte klok Kia.
– Sur? Sotis?
– Inte alls. Hade du varit klok så hade du inte varit här. Så vad har jag att vara sur över. Och sotis? Hur ska jag kunna vara det? Du är här av egen fri vilja och du kan åka när du vill. Jag kan inte hävda någon exklusiv rätt till vare sig dig eller din kropp.

Kia log brett, lade ifrån sig pizzorna på köksbänken och kastade sig om min hals.

– Rätt svarat Mattias. Rätt svarat.

Jag besvarade ömt hennes innerliga kram. Så slog jag armarna hårdare om henne och lyfte upp henne på bordet. Innanför mysbyxorna hade min kuk rest sig igen. Jag greppade hennes skinkor och drog fram henne till bordskanten, så långt ut så att jag kunde gnida mitt stånd mot hennes öppning. Hon kuttrade mjukt i mitt öra.

– Mmmmm. Mattias. Det ÄR frestande. Men vi måste äta.
– Måste vi?
– Ja, vi måste. Om inte annat för att orka.
– Jag bara retas. Du har rätt. Klart vi ska äta.

Jag hjälpte henne ner från bordet och passade på att klämma lite på hennes skinkor samtidigt. Hon daskade retsamt bort mina händer med ett skratt.

– Ha ha! Lugn och fin. Nu äter vi. Du får fortsätta sen.


Det behövdes bara en tugga för att jag skulle inse hur hungrig jag var. Här gällde det att inte äta för fort och för mycket med risken att bli trött och slö. Det visade sig inte bli något problem. Kia höll igång samtalet, jag glömde allt som oftast bort att äta under de livliga diskussioner som ibland utbröt och gång efter annan så drunknade jag i hennes bruna ögon.

Det visade sig att hon bodde i grannlänet, närmare kusten, och hade hela norra Götaland som säljdistrikt. Hon berättade också att hon hade letat efter lägenhet i staden där jag bodde då den låg mera mitt i distriktet och skulle ge henne bättre reseförhållanden. Inte behöva bo så mycket på hotell.

– Det skulle vara väldigt trevligt att ha dig nära, flög det ur mig.

Kia såg förvånat på mig. Jag var förvånad själv. Det var inte likt mig att säga eller göra saker helt utan konsekvensanalys. Inte på långa vägar. Samtidigt kände jag i maggropen att det var det uppriktigaste jag sagt på mycket länge, så jag fortsatte.

– Faktum är att jag skulle vilja ha dig här … hos mig.

Nu hade hennes ansikte blivit mera allvarligt.

– Så du menar att jag borde sluta leta lägenhet och flytta in här?
– Ja, det är väl så jag menar. Är det så tokigt?
– På allvar?
– På allvar. Tycker du jag är dum?
– Nej, inte alls. Jag är lite chockad bara. Jag har haft några …. . Äsch. Det är inget du vill veta.
– Jo, gör det. Säg.
– Jag har haft några … nej … ett antal ragg de här åren som jag levt ensam. Men det har aldrig blivit mer än engångsligg. Kanske har det varit ömsesidigt, men i alla fall, det är så det har varit.
– Inget konstigt. Du var ju singel. Så jag var bara ett ragg?

Kia såg först skräckslagen ut av min fråga, men samlade sig snabbt.

– Till en början … ja. Men någonting har hänt nu under eftermiddagen. Jag kan inte sätta fingret på vad, mer än att jag inte vill åka hem. Du blir inte arg va?
– På vaddå?
– Det där med ragg.
– Näää. Alla förhållanden börjar väl med att någon raggar upp den andra, på ett eller annat sätt. På krogen. På bokklubben. Så varför inte i byggvaruhuset?

Kias leende blev bara bredare och bredare.

– Men då så Mattias. Då stannar jag mer än gärna här hos dig, om det är det du vill.
– Klart jag vill. Vilken kille vill inte ha en rörkrökare som klär i högklackat? Då var det bestämt. Sååå … Karin Inger Annika Svensson… hur ska vi fira det här?
– Jag vet ETT sätt som jag tycker skulle vara passande. Men först en skål.

Hon tog flaskan och delade resten av vinet mellan oss, tog sitt eget och höjde det.

– Skål då Mattias … vad heter du i efternamn?
– Svensson. Faktiskt.

Jag tog mitt glas och höjde det. Hon klingade sitt mot mitt och sa högtidligt.

– Mattias Svensson. Skål och tack för att jag fick komma. Botten upp.

Vi svepte våra glas innan jag svarade.

– Du får gärna komma fler gånger … redan ikväll.

Kia frustande till i ett skratt.

– Det är liksom det som är planen. Har du ätit färdigt?
– Jag har ätit tillräckligt med pizza i alla fall.
– Bra …

Kia rensade av porslinet och pizzakartongerna på våra platser och satte sig sedan på bordskanten framför mig.

– … för nu vankas det dessert.

Jag såg henne i ögonen och log.

– MmMmm. Det vattnas i munnen.
– Det vattnas på andra ställen också, fnissade Kia.

Jag lyfte undan linnet. Mellan hennes särade lår glimmande skåran av fukten som trängde ut ur hennes sköte.

– Jag ser det.

Utan fler ord puttade jag varsamt hennes överkropp bakåt så att hon låg på bordet framför mig. Sakta kysste jag min väg längs insidan av båda hennes lår och när jag nådde ljumskarna var hon så ivrig att hon tog tag i mitt hår och drog mig in mot mitten, korsade benen bakom min nacke och tryckte till.

Mina läppar mötte hennes savande. Rörelsefriheten i hennes bensax var dock begränsad, så jag nöjde mig med att sakta lapa i mig av hennes safter och stilla mumsa på hennes kött. Med lätta vridningar på huvudet kunde jag i viss mån skifta punkt som skulle få del av min tunga.

Jag började ”skriva” bokstäverna i hennes namn, alla hennes namn, med tungan, och när jag kom till sista s:et i Svensson hårdnande hennes grepp i mitt hår, benen knep åt om min skalle och ett mörkt stön steg upp ur hennes mun. Så slappnade hon av och släppte mig lös.

– Mmmmmattias. Mmmmm.
– Kia?
– Det var så … Mm Mm Mmmm …

Hon satte sig upp.

– … men nu är det din tur.

Hon gled ner från bordskanten och var på väg ta av glasögonen när jag hejdade henne.

– Stopp.
– Va vill du inte … .
– Glasögonen. Behåll dom på.
– Okej. Vad är det här? Någon ”skolfröken-grej” eller?
– Kanske. Jag vet inte. Tycker bara att det är hett.
– Hett är bra.

Medan vi talade gled hon ner på knä framför min stol. Hennes ena hand smekte över den, genom byxtyget, bultande bulan. Så tog hon varsamt tag om mysbyxornas linning och drog den nedåt. Jag lyfte lite på ändan för att hjälpa till och strax låg de ihopkorvade runt mina anklar.

Så särade hon på mina knän, såg upp på mig och sa.

– Hasa fram lite så att jag kommer åt.

Jag var inte sen att lyda. Från där jag satt såg jag henne maka sig in mellan mina knän, greppa mitt stånd, slicka lite längs skaftet och sedan se på mig genom de guldbågade glasögonen. Det här var precis så sexigt som jag hade föreställt mig. ”Skolfröken-grej” hade hon kallat det. Och visst … vi har väl alla haft våta drömmar om någon av sina lärare någon gång.

Mer hann jag inte fundera förrän hon slöt sina läppar runt mitt ollon och gav det en virvlande tungkyss. Inte så mycket sug, men desto mera rörelser med tungan, som roterade runt det, smekte det, tryckte det upp mot gommen, gned mot ollonsträngen.

Så drog hon sig bakåt, så långt att hon bara hade yttersta toppen mellan sina läppar, och såg upp på mig. Någonting busigt glimmande till bakom de guldfärgade bågarna innan hon skiftade fokus till rakt fram, drog ett djupt andetag och sög i sig hela min bultande stolthet ända in till roten.

Jag vågade knappt titta ner i rädslan att förlora kontrollen. Ändå gjorde jag det. På den plats där jag borde sett min styva vajande kuk syntes endast hennes rufsiga mellanblonda kalufs. Jag hade nog nästan trott att hennes huvud bara skymde den, om det inte varit för det faktum att jag kände hennes svalg runt mitt ollon.

Till slut var hon tvungen att avbryta och dra sig bakåt för att hämta luft. Saliv hängde i långa strängar mellan hennes mun och min kuk. Hennes ögon glittrade mot mig samtidigt som hon runkade min med saliv insmorda kuk.

– Känns det bra?
– Mmmm. Mycket. Men jag tror inte att jag kommer kunna hålla tillbaka om du gör om det.
– Och varför skulle du göra det?
– Jag vill inte att det ska ta …

Mer hann jag inte säga innan hon dök ner över min kuk igen. I långa långsamma drag sög hon mig med en precision och expertis som var häpnadsväckande, och det tog inte lång tid så kände jag varningssignalerna. Den pirrande känslan som färdades från korsryggen, över anus och mellangården till pungen, vars skinn drog ihop sig och förberedde för skott.

– Kia. Akta. Jag kommer …

Men i stället för att sluta drog hon in luft och sög mig åter ända ner i halsen, och när ollonets fläns passerade hennes svalg blev det för mycket för mig.

– NUUUU … AAAAHHHH!!!

Kia sög sig fast på mig som en igel, lät sprut på sprut gå rakt ner i matstrupen, men efter en evighet, som troligen var närmare tjugo sekunder, drog hon sig bakåt, sög ur mig det sista, drog ett djupt andetag och svalde med ett ljudligt …

– Aaaahhhh!

… och smackade med läpparna.

– Är det verkligen gott? Jag menar … Lisa tog nästan aldrig satsen i munnen. När jag tänker efter så sög hon mig inte så särskilt ofta över huvud taget.
– Got och gott. När jag gör som jag gjorde nu så går ju det mesta direkt ner i halsen. Och egentligen smakar det inte så mycket. Det är mest konsistensen som är lite skum. Jag tror det är den de flesta har problem med.

Kia blev tyst ett par sekunder och reste sig upp innan hon fortsatte.

– Men du Mattias. Det är en sak du inte har visat ännu.
– Och vad skulle det vara?
– Sängkammaren.
– Den är inte mycket att se ska du veta. Där finns inte mycket mer än en säng och en Tv.
– Så mycket viktigare att du tar med mig dit då, så vi kan skapa lite ”atmosfär”.

Ännu en gång fyrade hon av det där breda leendet som fick mig att smälta varje gång.

Jag reste mig upp, drog upp mysbyxorna till midjan, gick sedan fram till henne, lade armen om hennes rygg, lyfte med den andra armen upp henne i knävecken och bar henne mot sovrummet.

– När du nu i alla fall skall stanna här så är det inte mer än rätt att jag bär dig över tröskeln.

Kia fnissade bara och klängde sig fast runt min hals med huvudet mot min axel. Väl inne i sovrummet tog jag sats och kastade henne in mot mitten av sängen.

– Aaahhh!!! Du är inte klok, skrattade hon. Tänk om den går sönder!
– Går den sönder så har vi gjort ett bra jobb.

Medan jag svarade klättrade jag efter henne upp i sängen, lade mig på sida och såg på henne.

– Nu har jag visat dig i stort sett allt, men det är en sak Du inte har visat mig.
– Vad då?
– Någon av dina filmer.

En viss rodnad färgade hennes kinder och hon såg nervöst förlägen ut.

– Är du säker?
– Jag vill veta allt om dig. På det viset slipper jag överraskningar senare.
– Kan du streama till den där då.

Hon nickade mot TV:n på väggen.

– Japp.
– Jag får låna din telefon då.

Jag hämtade luren och gav den till henne, och sedan kravlade vi upp och satte oss mot sänggaveln Hon gjorde en snabb sökning och kopplade upp mot skärmen.

Efter en massa reklam för Live-cams, Viagra och diverse andra, mindre seriösa preparat som utlovade underverk, syntes en ung kvinna i bild, sittande i en vit skinnsoffa.

-Är det där du?

Kia nickade.

– MmHmm.
– Det var som … . Du ser ju nätt och jämnt myndig ut.
– Jag var nitton. Det här är den sista filmen. Jag gjorde min första någon månad efter min artonårsdag. Det blev fyra allt som allt under ett års tid. Som du märker är det ingen påkostad produktion direkt. Både ljudet och ljuset är kass.

På TV:n kom en man in i rummet och ställde sig framför henne. Det förekom någon sorts dialog, och ja, ljudet var riktigt dåligt, innan hon plötsligt började knäppa upp hans byxor och sedan hala fram en rejäl kuk.

– Så det är produktionen du skäms över? Inte det du gjorde?
– Ja. Det är väl så.

Hennes ord kom som en viskning.

– Bra! Bra för dig!
– Menar du det?

Hon makade sig närmare mig och lade sig på min arm, med kinden mot min bröstkorg och en arm över min mage.

– Ja, det menar jag. Det där är inget som avskräcker mig. Det var ett jobb som a …
– Hysh! Det här minns jag. Kolla nu.

I bild såg vi hur den yngre upplagan av Kia runkade den långa, men relativt smala kuken, väta sina läppar och sedan ta den i munnen. Jag hörde hur Kia bredvid mig började andas tyngre inför bilderna på sig själv, med det stora organet forcerande hennes munhåla. Så plötsligt höll hon andan, samtidigt som killen i bild tog tag om Kia den yngre huvud och pressade sig in till sista millimetern.

– Herre Gud, stönade jag.
– Jag veeet, kved Kia bredvid mig. Visst är det häftigt.
– Men hur … ?
– Tyst. Det kommer mer.


Jag höll tyst och tittade på filmen tillsammans med henne. Där var båda plötsligt nakna. Hon sög honom, han slickade henne, de pullade och runkade varandra, och knullade i en massa olika ställningar i en rasande takt när Kia plötsligt sa …

– Nu.

På filmen lyfte han henne, och höll henne på samma sätt som jag gjorde i badrummet, tryckte upp henne mot väggen och körde på i ett ursinnigt tempo.

– Det där är vi … tidigare idag, viskade Kia.

Samtidigt som hon sa det flyttade hon handen från min mage och ner till fronten på mina mysbyxor. Först då blev jag själv medveten om att jag låg där med ett praktfullt stånd. Kia smög munnen närmare mitt öra.

– Vad glad jag blir.
– Varför det?
– Du sa förut att du inte blev avskräckt. Hade du varit slak nu så hade det varit en lögn, eller hur? Och då hade det här varit slut innan det ens börjat.

Hennes hand hade nu letat sig in innanför byxorna och jag kände hennes fingertoppars lätta smekningar runt ollonet. Jag vände mig på sida, så att vi hamnade nästipp mot nästipp,  och kysste henne mjukt. Först på just nästippen, sedan på munnen och efter det på halsen. Kia kråmade sig i min famn och hennes grepp hårdnade om min kuk, höll i den som ett handtag och jag kunde känna min puls mot hennes handflata.

Jag sköt henne varligt ifrån mig så att hon hamnade på rygg och rullade själv med så att jag hamnade på alla fyra över henne. Hon hade fortfarande ett stadigt tag om mitt kukskaft, som hon nu runkade sakta.

– Ska vi inte stänga av TV:n, frågade hon.
– Nej, låt den vara på.
– Säkert?
– Säkert.

Medan vi talade började Kia, med sin lediga hand, kränga byxresåren ner över mina höfter och ända. Jag hjälpte till så gott det gick och snart låg de i en korv nere vid mina knän. Det stod rätt klart att det inte skulle funka att ha dem så, så jag ställde mig i ”plankan” så att Kia, med foten, kunde sparka ner byxorna till mina fötter. Därifrån var det en enkel match att sparka dem av sig och ner på golvet. Under tiden hade Kia flyttat benen så att jag hade dem på var sida om mig.

Jag ställde mig upp på knä och såg på henne. Försökte att bränna in varenda detalj av henne i minnet. Även om hon stannade så var detta en bild jag aldrig ville glömma. Det rufsiga håret. Hennes längtande blick bakom glasögonen. Munnen som log, samtidigt som hon bet sig lite lätt i underläppen. Bröstvårtorna som styva avtecknade sig tydligt under det röda linnet. Skötet, som var bart och glimmande av fukt, och hennes händer, som fortfarande sträckte sig efter mitt bultande stånd.

Rädd att bryta ögonblicket sa jag ingenting, utan tecknade bara till henne att lyfta på rumpan. Hon gjorde som jag tänkt och jag lyckades trycka in en kudde under henne, precis vid korsryggen. Sedan fällde jag mig framåt och kröp fram över henne. När vi var ansikte mot ansikte så var det precis så att toppen på kuken nosade i hennes öppning.

Jag väntade, såg djupt in i hennes ögon. Hon stirrade lika intensivt tillbaka. Otåligheten och förväntan lyste tydligt i de bruna ögonen. Det här var något annat än bara längtan efter sex. Något djupare.

– Jag måste bekänna en sak, sa jag.
– Vad då?

Hon lät lite nervös.

– Jag tror jag blev upp över öronen förälskad i dig redan andra gången i affären.

Hon log ljuvt.

– Jag har också en sak att bekänna.
– Sååå?
– Jag bokade av hotellet innan vi åkte … och duschen var inte på när du öppnade huvudkranen.
– Det var avsiktligt? Jag visste det, skrockade jag. Jag visste det.

Jag böjde mig ner och gav henne en kyss samtidigt som jag förflyttade tyngdpunkten framåt och gled in i henne, sakta sakta, ända in till roten. Det hördes hur hon drog in luft genom näsan under hela min kuks färd in mot hennes innersta, och sedan höll hon andan.

Jag stannade där, helt stilla, njöt av värmen och hennes kramande muskler. Till slut släppte hon ut luften igen.

– Ååååhhh … herre gud … Mattias … vad jag har längtat efter det här. Du anar inte.
– Jo, men jag tror att jag gör det, mumlade jag och böjde mig ner och kysste henne.

Så kysste jag henne igen. Och igen och igen och igen. Och varje gång så skiftade jag tyngden framåt och rörde mig på det sättet inuti henne utan att egentligen röra höfterna. Kia stönade högt varje gång jag tryckte på och jag kunde känna hur jag gång på gång nuddade vid något där inne. Faktum var att kuken kändes både grövre och längre än någonsin tidigare och för varje gång jag rörde mig framåt flämtade hon till.

Kyssarna blev vildare och vildare. Vid ett tillfälle bet hon mig till och med i underläppen. Till slut släppte hon kyssen och bara stönade rakt ut.

– MmmaaaAAA!!!
– Gör det ont?
– Nee…eeejjj! Det är sååå sköönt! Vad gör du meeed mej!!!
– Du menar så här?

Jag flexade framåt igen och nuddade vid det där ”något” igen.

– Uuuuhhh!!!

Jag gjorde likadant igen.

– Mmmaaahhh!!!


Jag började gunga mig själv fram och tillbaka utan att egentligen jucka. Kia blev som förbytt. Stönade, stånkade, rev mig på ryggen med naglarna. Till slut så slog hon armarna om mig, och benen också, och bara skakade i en enda lång dödstyst konvulsion. Jag kände hur hennes inre muskler kramade och krampande om mitt stånd, och det kändes som det aldrig skulle ta slut.


Men det gjorde det.

– Fy faaan Mattias. Vad var det där? fick hon fram när allt lagt sig lite.
– Jag vet inte. Har ingen aning.
– Det var det värsta … och det bästa … någonsin. Hur var det för dig?
– Jooo, men … det var väl häftigt.
– ”Jooo, men … ” ”Näää, men … ”

Hon tystnade. Jag kunde känna hur hon prövande knep lite runt mig.

– … Okej. Du var inte klar?
– Nej. Men det är … .
– Inte nödvändigt? Skitsnack! Kom här!

Kia krånglade sig loss från under mig, ställde sig upp på knä och slet av sig linnet. Hennes runda vackra bröst gungade till av den snabba rörelsen och fångade ofelbart min uppmärksamhet. Hon uppfattade min lystna blick, placerade sina händer över sina styva bröstvårtor som för att skyla sig, innan hon, efter ett flyktigt ögonkast över min axel, med en spjuveraktig och utmanande blick började massera dem, krama dem och skruva och dra i bröstvårtorna.

Jag sträckte ut en hand för att också få röra vid dem, men hon föste bara undan den, kröp förbi mig, och ställde sig på alla fyra med huvudet mot fotänden, såg leende på mig över axeln och vickade lite på rumpan samtidigt som hon ställde knäna brett isär.

– Kom, kom. Och håll inte igen nu. Tänk bara på dig själv. Jag kommer nog få mitt ändå av bara farten.

Jag ställde mig på knä bakom henne, lade ena handen på hennes ryggslut och lirkade in toppen av ollonet i hennes kärlekstunnel med den andra. Sedan tog jag ett stadigt tag om hennes höfter och tryckte till. Samtidigt som jag sjönk in i henne ända till roten så höjde jag blicken och kunde inte hålla tillbaka ett rop av förvåning.

– OJ!
– Så du såg det nu va?
– Ja.

På TV:n framför oss rullade en annan av hennes filmer. En scen där den yngre upplagan av Kia blev knullad bakifrån, filmat rakt framifrån.

– Försök hänga med nu. Det han gör, det gör du. Okej?
– Okej.

Jag tog nytt greppade om hennes höfter och började pumpa. Tempot var lagom hårt och lätt att hålla takt med. Det var en märklig känsla att samtidigt se Kias, om än mycket yngre, ansikte samtidigt som jag knullade henne bakifrån. Se hur huvud och bröst skakade och gungade i takt med mina stötar. Hennes mun, ibland grimaserande av vällust, ibland vidöppen, samtidigt som stönen och flåsandet från TV:n blandades med våra egna ljud.

Jag tänkte att ”Det här var ju inte så svårt att hänga med i” när plötsligt killen i bild trycker ner hennes överkropp i madrassen. Här gällde det att haka på. Jag flyttade händerna till Kias bröstrygg och tryckte till. Hon var ju beredd på vad som skulle komma och dök följsamt ner i sängkläderna, med huvudet vänt åt sidan, armarna rakt ut och ändan i vädret.

Tempot i filmen höjdes och jag lyckades följa. Stönen och tjuten från TV-apparaten blev högre och högre. Även min egen Kia förde mer liv, jämrade och ojade sig i allt högre tonlägen. Så höjde killen ena handen och daskade till rumpan han hade framför sig. Jag blev helt perplex. Skulle jag … ? Ville hon verkligen att … ? På TV:n manade hon på sin motspelare. Hetsade honom.


– Gör det, morrade Kia nerifrån madrassen.

Jag tog mentalt sats, höjde handen och klappade till. Kia flämtade till men protesterade inte. Min tvekan inför första slaget gjorde att nästa slag kom relativt tätt inpå efter.

Nu blev Kias reaktion mer tydlig. Hennes inre kramade hårdare om mig, hon stönade högt och jag såg hur hennes händer kramade i täcket. Efter ytterligare en dask på skinkan ökade trycket ytterligare om min kuk och hennes andning blev ännu häftigare samtidigt som hon vände ansiktet ner i täcket.

Exakt samma sak hände även på bildskärmen. ”Kia i bild” släppte täcket med ena handen och sträckte den in under sig. I samma ögonblick kände jag ”min” Kias fingrar mot mitt kukskaft när hon började gnugga sin klitoris. Hon kunde verkligen den där sekvensen utantill. Då visste hon med andra ord vad som skulle hända härnäst och var med på det … vad som än hände.

Knappt hade jag tänkt tanken så bytte de kameravinkeln på TV:n till snett bakom ovanifrån. Killens kuk syntes tydligt hur den pumpade in i henne i oförminskad takt. Hennes stön i högtalarna och Kias stön i rummet tävlade om vem som kunde väsnas högst, och fittan jag hade runt min kuk var nu spänd till bristningsgränsen. Hon kunde verkligen inte ha långt kvar.

Plötsligt försvann killens ena hand ur bild, men kom strax tillbaka med en spottloska som han smorde ut över hennes anal. Jag fick bråttom att göra likadant och hade snart även jag smetat ut min saliv över rosetten. Nu var det inte frågan om vad som skulle hända, snarare vad som skulle in där. Killen flyttade sin högerhand och lade den över ryggslutet med tummen mot anus, jag kopierade, och samtidigt tryckte vi in våra tummar.

Det var det sista som behövdes. Framför mig på sängen blev Kia helt galen. Hon vrålade ner i madrassen …

– Jaaaaaaaaaaaa!!!

… samtidigt som hon stötte sig bakåt och forcerade sin pulserande fitta fram och tillbaka över mitt stånd. Jag behövde knappt göra någonting alls, bara hålla mig fast, för det var Kia som höll i taktpinnen nu, och kramperna i hennes inre drev mig med raketfart mot målet.

Det välkända pirret i korsryggen larmade om att det var dags, så jag drog ur tummen, grabbade tag om hennes midja och stötte mig hårt och beslutsamt in i hennes trånga, varma, slaskande våta fitta. Det kändes som om kuken blev ytterligare någon centimeter längre och nådde åter igen den där punkten inuti henne, vilket fick henne att komma ännu en gång och ännu hårdare.

Hon kramade med händerna i sängkläderna, drog dem runt sitt huvud och bara ylade ner i täcket och madrassen. Fittan drogs åt som ett skruvstäd om mig och denna, hennes sista kramp, var den som skickade mig över gränsen.

Jag kom i en så våldsam orgasm att jag inte kunde röra mig. Stod bara stilla, blundade, kände hur hon gång på gång stötte sig mot mig, och höll mig fast medan min kuk ryckte i kramper inuti henne. Så mycket till sats kom det nog inte, men orgasmen var ändå så fruktansvärt intensiv att jag trodde jag skulle tuppa av.

Det som till slut fick mig att komma till sans var Kia, som nu gav ifrån sig ett lågt utdraget …

– MmmmmmMmmmmmMmmmmm.


Jag öppnade ögonen. Framför mig såg jag hur hon fortsatte mata sig själv, sakta, fram och tillbaka över mitt stånd. Med händerna på hennes höfter hejdade jag henne, böjde mig fram, hjälpte henne resa sig upp med ryggen mot mig och omfamnade henne, smekte henne över den svettiga huden, upp över brösten och ner mot hennes venusberg. Samtidigt som min slaknade kuk gled ur henne lutade hon huvudet bakåt mot min axel och drog en djup suck.


Jag trädde in näsan under hennes öra och drog in hennes doft, en blandning av parfym, svett och sex, innan jag kysste hennes hals, drog henne med mig bakåt så att vi hamnade på rygg och viskade sedan i hennes öra.

– Du har tittat på den scenen riktigt många gånger va?

Hon vände sig runt så att hon låg vänd mot mig med huvudet på min axel, lade en arm över min bröstkorg och lät fingrarna leka lite i håren på mitt bröst innan hon svarade.

– MmHmm.
– Varför? Varför just den?

Det verkade som hon först tvekade. Sökte orden.

– De flesta gångerna som vi spelade in så hade jag svårt att komma. Fick ofta fejka. Men just den gången, den enda gången, med just den killen, kom jag precis lika hårt som jag gjorde nu. Det har inte hänt sedan dess, och jag har trott att det var en engångsgrej … tills nu.

Hon böjde sig bakåt och såg på mig när hon fortsatte.

– Kändes det konstigt? Med filmen menar jag. Du bad faktiskt själv om det. Kom ihåg det.
– Ja, jag bad om det. Och ja, det kändes konstigt … först. Men sedan var det bara hett. Galet och hett.

Hon lade tillbaka huvudet på min axel och vi låg tysta för ett ögonblick.

– Du blev inte störd då?
– Inte alls.
– Säkert?
– Säkert. Det var lite som att få en instruktionsfilm på exakt hur du vill ha det. Det borde alla tjejer ha … så att man vet … för vi killar tittar ju helst på bilder.

 


*** RuterEss ***

 

 

3

Kommentarer

2 svar till ”En droppande kran”

  1. Profilbild för Lars Körner
    Lars Körner

    Superbra, helt tagen

  2. Profilbild för RuterEss
    RuterEss

    Tack! Roligt att du tycker om den.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier