En chaufförs berättelse

Lång men det mesta är självupplevt

Håll tillgodo

Har hunnit bli lite till åren 65+, större delen av mitt liv har jag tillbringar bakom bussrattar runt om i Europa med underbara passagerare och härliga äventyr.
Allt jag skriver är sant och självupplevt, besparar er från tråkigheter och berättar bara om härliga upplevelser.

Detta hände för sex år sedan, jag och en kollega körde direktresa till Lloret del Mar. Fullt med folk och härlig stämning, kollegan hade sin fru med som lite serveringspersonal.
Resan tar i stort sett en evighet och är inget att orda om. Vi hade med en extrachaufför till Hannover.

Väl på plats fick vi fixat med hotellrum, jag fick ett ovanligt stort rum med utsikt över poolen. Kollegan fick rum i annan del av hotellet. Vi skulle bara köra några enstaka utflykter under de tio dagar vi var på plats så det blev ju tid för sol och annat.
Första dagen blev jag ordentligt bekant med sängen, det frestar på all köra så långt 180 mil enkel resa.

Vaknade upp lagom till middagen och träff med min kollega och hans fru. Vi åt av en god buffé och det slank väl ned ett och annat glas rött. Kollegan ville roa sig på rummet så jag blev sittande ensam i baren, ja ensam var jag ju inte på ett hotell, gillar att kolla på folk. Satt med en kall GT i handen när jag hör ett underbart skratt. Ett sådant hjärtligt att man rycks med, vände mig om för att se vem som var upphovet till skrattet och fastnar i ett par gröna ögon som inramas av det vackraste ansikte jag någonsin sett. Blev verkligen förtrollad, orsaken till skrattet låg och sprattlade på golvet. Kvinnan hade tappat balansen och trattat på ändan med en karaff vin som spillts ut över hela klänningen. Även hon skrattade och dom var verkligen lika, hon smet iväg till sitt rum antar jag och så gjorde även hennes väninna. Jag satt kvar en stund och kunde inte glömma de intensiva ögonen. Dags att sova, en ny dag i morgon.

Jag vaknade att ett tjut och skratt, samma skratt som jag hörde igår kväll. Tog mig ut på balkongen och där var hon, iklädd den minimalaste bikini jag någonsin sett. Håret låg klistrat på hennes rygg och räckte ända ned till rumpan.
Stack ned och hämtade frukost och satt mest hela förmiddagen på balkongen, njöt av utsikten över poolen och speciellt en grönögd kvinna och hennes väninna.

Dags för lunch, vi hade alla måltider på hotellet, det var även ett all inclusive hotell för andra gäster. Hamnade i en matkö och som styrd av ödet råkar jag krocka med den grönögda skönheten. Ett leende som kunde smälta isberg, ingen skada skedd. Men de ögonen…..
De flesta borden var upptagna men jag såg någon vinka åt mig, det var den grönögda.
Vi började prata med varann, hon var från Portugal så det fick bli engelska.

Om jag skall beskriva henne ”objektivt”, det visade sig att hon nyss fyllt 19 år, långt hår korpsvart, nästan ned till midjan. Ett underbart leende som kunde smälta isberg och de grönaste ögon jag någonsin sett. Hon var smal, men inte magerlagd, vältränad, hade varit gymnast men tröttnat.
Vi fortsatte ut på terrassen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var hennes mamma som var väninnan, de brukade åka på semestrar tillsammans.

Hon ursäktade sig och smet iväg för ett dopp i poolen, men hon var snart tillbaka. Jag måste ha sett ut som en fågelholk i ansiktet. Hon hade bara badkläder på sig där hon stod framför mig med vattnet droppande från kroppen. Vilken kropp det var.
Ett par fasta fina bröst som hon gömde i den minsta behå jag sett, det var bara bröstvårtorna som var täckta av tyg. En platt mage med ett smycke i naveln. Liten fast rumpa och ett par underbart långa ben. Hon använde en stringbikini som bara dolde det viktigaste.

Hur ser då jag ut, 62 år, ingen nämnvärd motion så magen växer utåt, drygt 190 cm och 107 kg. Håret har blivit tunt och det blonda grått, det växer mer skägg än hår, brukar vara centimeterlångt och även det har grånat.
Att min nyfunna vän såg bra ut var en underskattning, så det var väl mer skönheten och odjuret. Att mina tankar var riktade åt hur jag skulle få denna lilla skönhet att sära på benen men ibland är turen på rätt sida.

Vi snackade en del om hur det var i Portugal, jobbiga spanjorer och en massa annat. Tiden gick och det var dags för middag. Hon drog iväg till sin mor och jag fann min plats i restaurangen för lite mat, buffé idag igen. Någon ryckte mig i skjortan när jag köade för mat, vände mig om och möttes av ett stort leende, där var hon och mamman. Modern var ännu vackrare än dottern, gissade på 35-40 år. Hade det inte varit för att de stod intill varann så kunde man tagit dem för tvillingar. Vi

hälsade och jag frågade om de ville sitta med mig och äta, det accepterades med två underbara leenden.
Det blev en hel del prat under middagen och en del vin också. Mamman frågade ut mig en hel del, var väl skeptisk på dotterns nya vän.

Vår grupp skulle ut på barrunda på kvällen och jag undrade om de ville göra oss sällskap. Efter viss övertalning så följde båda med.
Kvällen var bara så trevlig och på sista stället var det dans. Kanske mer mogendans än vad dottern var van vid, men jag gillar att röra vid min danspartner. Hon rörde sig underbart i sin vackra klänning, den satt som gjuten på henne och det gjorde att min vän mellan benen väcktes till liv. När jag höll om henne kunde jag inte känna något bh band, inte för att det behövdes men idag är det ju inte vanligt att ha brösten fria. Klänningen var såpas urringad att man fick en skymt av de juvliga kullarna och det gjorde inte min situation bättre.

Mamman var minst lika härlig att hålla om, hon verkade glömt bh’n hon också, klädd i en klänning som verkade målad på kroppen. Hon var otroligt följsam och smidig i kroppen, fick erotiska bilder i huvudet av mor och dotter tillsammans med mig.
Kvällen gled mot sitt slut och det var dags att leta upp hotellet, många avundsjuka blickar när jag gick arm i arm med två skönheter.

Efter en alldeles för kort promenad var vi framme vid hotellet. Till min förtret visade det sig att en av mina resenärer blivit sjuk så det var att säga godnatt till mina skönheter och ta hand om sjuklingen, dessbättre var det ingen fara på taket, men klockan blev närmare åtta på morgonen innan jag kom in på mitt rum. Av med kläderna och in i duschen, hade precis hunnit bli torr när det knackar på dörren. Milt irriterad virar jag handduken kring midjan och rycker upp dörren. Blir bara stående när jag möts av ett strålande leende, – frukost min herre sade hon och gick in i rummet fullastad med en bricka som såg ut att innehålla allt som behövdes och mer därtill. Det var den underbara dottern som bara svepte in i mitt rum och ut på balkongen.

Jag stod och såg väl ut som en fågelholk i ansiktet, hon sade att natten nog varit påfrestande och det såg ut som om jag behövde näring. Sade att hon var näring nog, hon bara log och dukade fram frukosten. Kom hit stå inte där, dags att äta, sade hon.
Förlamningen släppte och jag gick ut på balkongen och satte mig, hon serverade och jag njöt av frukost och denna underbara unga kvinna.

Hon gillade utsikten och jag sade att jag tjuvkikat på henne från balkongen några dagar.
Du behöver inte tjuvkika längre, jag är ju här och kan ju lika bra sola här som vid poolen sade hon. Var så god tyckte jag och hon for in i rummet, – kan ju inte sola i dessa kläderna, ska bara byta om lite sade hon. Jag frågade lite töntigt, behöver du hjälp?
Det behövde hon inte, det enda plagg hon hade på sig var klänningen och den satt bara fast med en knut i nacken. Oj, har glömt bikinin sade hon och log. Hon kom ut på balkongen och lade sig i en av solstolarna, klappade på den andra och ord var onödiga.
Visste inte hur jag skulle komma från frukostbordet till solstolen, handduken jag hade om midjan stod rätt ut, på något underligt sätt tog jag mig över till solstolen, dubbelvikt som mitt i ett massivt ryggskott. Fick satt mig ned vid flickungen, kunde bara inte låta bli att med ögonen njuta denna vackra kvinnokropp. Midjelångt korpsvart tjockt hår, ett underbart vackert ansikte med en liten uppnosig näsa, ögon djupa som brunnar och en mun som var gjord för att kyssa.
En smal lång hals som som övergick till ett smäckert axelparti och sedan stod brösten, ja fastän hon låg ner så fans där ingen ansats till att brösten skulle falla ihop. De stod som ett par kolonner eller väktare med styva bröstvårtor alldeles rätt upp från hennes ljuvliga kropp. Magen platt med en underbar navelgrop och sedan kom himmelriket, venusberget, som en bulle innan springan där blygdläpparna hade letat sig ut, en blomknopp som höll på att brista, det gnistrade av fukta i solljuset och sedan kom benen, långa smala lika perfekta som resten av hennes gudinneliknande kropp.
Hon stödde sig på armbågarna och undrade om det var något fel, jag sade att hon såg så vansinnigt underbar ut att jag hade svårt att inte röra vid henne. Jag ser det sade hon och nickade mot min handduk. Den mer förstärkte än skylde, hon sträckte ut handen och ryckte bort handduken. Nu är det lika, nu kan jag också kika på vad du har sade hon och log.
Hennes ben hade glidit mer isär och hon visade verkligen upp sig för mig.
Jag brukar vilja bli smord på mornarna sade hon, har du något att smörja med?
Bara det du ser sade jag, hon bara log, får väl klara mig med det då.
Hon log ännu bredare och tog ett fast tag om min stenhårda kuk.
Det finns kanske smörjmedel i den här sade hon, ja men inte bara där sade jag. Det verkar som om du själv har med smörjmedel sade jag och lade min hand över hennes vackra fitta. Gick ned på

knä vid hennes solstol och kysste henne, hon var motvilligt tvungen att släppa taget om kuken, tur var nog det, annars hade det nog sprutat genast.
Jag vill smaka av dig först sade jag och lät min tunga och läppar fortsätta ned över halsen till halsgropen som fick en extra puss.

Jag höll kvar handen stilla över fittan, den andra fick njuta av det ena bröstet samtidigt som jag, med tungspetsen berörde det andra bröstet.
Hon morrade och vred sig, jag fick säga till henne att ligga stilla annars skulle jag sluta.
Hon särade sina ben ännu mer och min långfinger letade sig in mellan hennes blygdläppar. Rörde lite på fingret och läpparna öppnade sig ännu mer, gud så våt hon var, som en porlande vårbäck, andhämtningen blev tyngre och morrandet mer intensivt. Min finger var täckt av hennes sekret, jag tog fingret och smorde in hennes bröstvårtor, de blev ännu hårdare. Hon hävde upp bröstkorgen mot min hand och pressade bröstet mot min handflata, det kändes som om bröstvårtan skulle gå rätt igenom handen. Klarar inte mer, jag vill känna din kuk i mig, sade hon. Ta det med ro, jag är gammal och kan dö på kuppen, svarade jag och log. Fick uppbåda alla krafter för att inte vräka mig över henna och skyffla in kuken. Ville smaka på hennes nektar först. Vilken syn, så underbart vacker, de inre läpparna var som krusiga blomblad och när jag tog min finger och drog mellan dom så öppnade sig hela härligheten framför mina ögon. Klittan var som en ärta och när jag lät spetsen på min tunga snurra runt klittan så var det en underbar känsla. Jag försökte slicka henne torr, men ju mer min tunga lekte med hennes fitta, ju blötare blev det. Stack försiktigt in en finger i henne, Gud vad det var trångt, hur skall detta gå. Har aldrig jämfört med andra män, men en del kvinnor har haft problem med tjocklek och längd. Hon hävde sig upp och puttade ned mig på golvet, nu skall jag ha din kuk i mig, hennes blick var vild av kåthet. Ta det försiktigt sade jag. Hon grenslade mig, tog ett bestämt tag om kuken och lät den smeka fittskåran. Jag kände ollonet vid fittmynningen och hon sänkte sig sakta ned över kuken. Den är stor sade hon, men in ska den om jag så skall gå i bitar. Jag såg hur ollonet försvann in i henne, gud så trång hon var. När ollonet försvunnit in i henne riste hon till och tjöt rätt ut, jag kommer! Hon bara skakade och skakade, jag fick stötta henne så att hon inte skulle falla av.

Nu vill jag ha mer sade hon när orgasmen avtagit, du spränger mig med din kuk men nu skall hela in sade hon och satte sig bestämt ned. Hela kuken försvann in i henne och jag kände att ollonet stötte mot livmodertappen. Vilken känsla, det var som om kuken satt fast i ett skruvstäd. Hennes långa hår föll ned över mitt ansikte så det var svårt att se hur hennes fitta slukade kuken, men vilken känsla! Att vara i sjunde himlen var inget emot detta. Jag måste vänja mig lite sade hon och log . Hon började lyfta kroppen sakta, sakta. Gud vilket monster du har sade hon. Det är du som har en liten härlig fitta sade jag. Hon lyfte kroppen så att bara toppen var inne, hela kuken var täckt med hennes safter. Så satte hon sig lika häftigt igen, trodde jag skulle gå i bitar. Hon började röra sig med små rörelser och jag kände att det inte var långt kvar till dess hon skulle få smaka såsen. Jag sade att det är nära och bad henne ta det försiktigt. I helvete heller, jag kommer nu och jag vill ha sitt sprut i mig skrek hon. Hon skakade i hela kroppen och skrek rätt ut, fittan kramade och kramade, kände att det var oundvikligt. Lyfte henne lite och juckade våldsamt några gånger. Trodde hela ryggraden följde med, brölade som den värsta brunstiga tjuren (med all rätt) och tömde mig i henne. Det tog inte slut, kuken sprutade och sprutade som den inte gjort sedan tonåren. Hon sjönk ihop över mig och vi låg tätt omslingrade och försökte hämta andan. Kuken var fortfarande i henne och den slaknade inte. ” crazy old man” sade hon och log, vill du mer? Klart att jag vill, men golvet är hårt, ska vi flytta in i sängen?

Det var inte enkelt att ta sig up från golvet, hon ville inte släppa ut kuken, men det var inte möjligt att resa sig utan att skiljas.
Det var då jag märkte att det var helt tyst vid poolen.
Tydligen var vi inte diskreta när orgasmen red oss, det blev att hukande ta sig från balkongen och in i rummet. Nu har dom fått något att tänka på sade hon och log brett.

Nu vill jag ha din kuk i mig igen, hon lade armarna om min nacke och saxade benen om min midja, jag fick tag om hennes rumpa och tillsammans måttade vi in fittan över mitt ollon. Kuken gled tillbaka in i henne med ett sörplande. Hon var helt kladdig på benen av sina safter och vad det kändes som, litrar av min säd. Hon släppte bensaxen och hängde om halsen, spetsad på kuken. Hennes fötter nådde inte golvet, jag tog något steg mot sängen, snubblade och dök huvudstupa i bingen med henne uppträdd på kuken. Jag landade ovanpå henne och trodde att jag krossade henne samtidigt som hela kuken borrade sig upp i fittan. Då kom hon igen med ett illvrål som kunnat väcka döda. Hon var så tight, det kändes som om musen inte ville släppa taget, drog mig sakta ur henne men hon lade benen runt mina höfter och tryckte mig in i henne igen. Hon var hyperkänslig, det minsta juckande och nästa orgasm kom farande.

Underbart, men jag orkar inte mer sade hon. Hon sken som en sol, hela kroppen var svettig. Bröstvårtorna stod rätt ut, kunde inte låta bli att suga in ena vårtan i munnen och låta tungan smaka. Ny måste jag duscha sade hon, mamma undrar säkert var jag är, men jag vill ha dig ikväll igen. Jag rullade av henne och hon försvann in i duschen, det var spår i mattan efter henne och vårt knullande.

Jag somnade tvärt.

Vaknade med ett ryck, vad är klockan? Redan sju på kvällen, vart hade dagen tagit vägen? Kroppen kändes som om den varit med om ett maratonlopp, det värkte i de flesta leder och kuken var öm, fortfarande ett jättestånd, var fortfarande klibbig i skrevet så det var att hoppa in i duschen. Satungen hade använt alla handdukarna och slängt dom på golvet, dyngvåta.
Blev i alla fall ren, fick lufttorka på balkongen.
Magen gjorde sig påmind, på med paltorna och ned till restaurangen.
När jag passerade receptionen ropade en av receptionisterna på mig.
Ni har ett paket, sade hon. Tackade och tog emot en liten ask, rev av papperet och höll på att dö av nyfikenhet. Ett handskrivet meddelande och en kontrolldosa. En knapp med on/off på.
Vad skulle jag med den?
Lappen gav inte någon direkt vägledning. Att använda till behag? Vilket behag och från vem?

Hade väl mina aningar, gissar att det är ett litet knulldjur som vill leka innan vi hamnar i sängen igen. Hon ville ju ha en fortsättning.
I matsalen var det nästan fullt, så går det när man kommer sent.
Ett par armar i luften och två leende damer, vi har en plats till dig, tackar, vem kan motstå dessa undersköna damer. Hämtade lite mat och när jag satte mig ned tittade jag på dottern samtidigt som jag tryckte på kontrollknappen på dosan i min ficka. Inte en min från dottern, hon verkar vara bra på att hålla masken. Lät dosan vara på en stund medans vi åt och pratade. Dottern var på ett strålande humör medan mamman var lite frånvarande. Båda hade tätt åtsittande klänningar och som det såg ut inget mer i klädväg.

Jag slog av och på dosan med ojämna intervaller, dottern pladdrade på men mamman hade svårt att vara närvarande, hon hade tydliga svårigheter att följa med i konversationen. Plötsligt förstod jag varför, ägget var inte i dottern, det var i modern!
När dottern ursäktade sig för ett besök i damrummet böjde mamman sig ned mot golvet och rotade febrilt i dotterns väska.

Är det den här du letar efter frågade jag och höll fram fjärrkontrollen samtidigt satte jag den på max hastighet. Mamman var tyst, höll sig i bordet och skakade i hela kroppen, munnen var öppen på vid gavel. Det var en häftig upplevelse att se när hon kom. Stängde fjärren och lade den på bordet, mamman fortsatte skaka men inte lika häftigt. Det tog någon minut innan hon kunde tala, hon log och sade att den lilla slynan ska få när vi blir ensamma. Jag menade att nöjet var helt på min sida och att det jag upplevt vid bordet var över all förväntning.

Hon förklarade att de brukade leka lite med varann och i kväll var det dotterns tur att kontrollera ägget, men det hade hon tydligen överlåtit till mig. Hon skrattade förläget och hoppades att det inte varit allt för uppenbart, kanske inte så uppenbart som att dottern tydligen blivit väl knullad av någon under dagen. Hennes orgasmer hade hörts över hela poolområdet men hon hade inte velat tala om för mamman vem mannen varit. Hon sade att de tyckte om att busa med varann och njuta tillsammans. Dottern hade tydligen hittat någon och mamman förstod inte varför hon var hemlig med vem det var. Jag kunde inte annat än att le och det var härligt att se hennes ansiktsuttryck när jag talade om att ljuden hade kommit från min balkong.
Hon tog ett fast tag om min hand och sade, vill du ge mig samma njutning som du gav min dotter? Det erbjudande jag fick av mamman var ju milt sagt lockande och vem är jag att tacka nej,
men nu tillbaka till middagen.
Hon log mot mig och gav tillbaka fjärrkontrollen, den är din att bruka så länge vi är kvar på hotellet, sade hon. Tackar för förtroendet och lovar att försöka göra ägget rättvisa. Vi har mer leksaker på rummet sade hon och rodnade. Hon var lite sur på dottern som lurat henne men det gick snabbt över. Dottern kom tillbaka till bordet och jag passade på att beställa en flaska cava att fira allas vår vänskap med. Hon fick sig en, vad jag tror, utskällning på portugisiska. Orden bara sprutade ur mamman och dottern blev röd i ansiktet. Bad om ursäkt för leken, jag förklarade att nöjet var helt på min sida. Vi skålade för trevliga dagar, flyttade till en närbelägen bar utanför hotellet. Lite lugnare och mindre folk. Jag tyckte att det var dags att veta vad vi hette, så jag sade, jag heter Lars, vad heter ni?
Mamman hette Chantal och dottern Rita, de hade svårt med mitt namn och det blev lite fniss.

Chantal sade att nu var det dags att Rita fick ta sitt straff för hennes bus. Hon smög till mig en liten läderpåse och när jag öppnade den så låg det en buttplugg i påsen. Vi satt lite avskilt så jag bad Rita böja sig fram över bordet och sära på benen, det glittrade i hennes ögon satungen visste vad som var på gång. Jag lyfte klänningen och som jag anat fanns inga trosor, hon var fuktig, rent av riktigt våt. När jag smekte henne över skinkorna så darrade hon till, drog med pluggen genom hennes springa och stannade vid hennes bruna ros. Med ett fast grepp riktade jag in pluggen mot rosen och tryckte till, inte hårt men bestämt. Rosen öpnade sig och med lite tryck gled den in i hennes rumpa. Hon andades häftigt, vände sig mot mig och log. Tack master sade hon, vill du vara min lilla slyna frågade jag. Ja det vill jag och det vet jag att min mamma vill också, såg på Chantal som rodnade och nickade. Vill du vara vår master så länge Du finner det behagligt?

Vad svarar man på något sådant, klart jag accepterade.
Vi fortsatte vårt samtal och det blev lite mer cava. Samtidigt började frågorna hopa sig i mitt huvud, är detta något mor och dotter ̈leker ̈ med hemma och hur långt är dom villiga att gå?
Klart var att de ville att jag skulle leda och dom skulle följa mina önskningar och kommandon.
När vinet var slut så reste vi oss och promenerade tillbaka till hotellet. På vägen såg jag en liten undanskymd gränd och en tanke föddes. Jag ledde in mina skönheter, nu ska vi se vad jag skall njuta av. Av med klänningarna genast!
Dröm om min förvåning, utan att blinka drog dom av sig klänningarna. Ge kläderna till mig, sade jag och fick klänningarna i handen. De var en underbar syn, verkligen mor och dotter. Två helt nakna nymfer framför mig, vill ni snurra runt så jag får njuta av baksidorna också? Tanke och handling går i ett, böj er framåt och sära på benen så jag kan känna vad som erbjuds. Det var då jag såg att även mamman hade en plugg i rumpan. Liderliga kvinnor, var så goda att njuta av mina händer, jag smiskade dom över rumporna. Lite stön kom det, ni ska vara tysta och ta emot vad jag ger! Det tystnade och jag slutade smiska, smekte bådas rumpor för att sluta med att kupa mina händer över deras lena kön. Så härligt våta dom var, kuken stod som ett hammarskaft i brallorna. Res er upp och ta på klänningarna, men byt med varann. Det stod klart att om man sett mina älsklingar tidigare på kvällen så nu när de bytt med varann utan att vara på hotellet, kan ju tankarna vandra. Det var inte enkelt att promenera tillbaka till vårt hotell, men det fick gå.
Jag frågade om dom ville flytta i i mitt rum och dom hängde sig om min hals båda två. Efter lite tråckel med receptionen så fick vi alla flytta till deras bröllopssvit, ganska passande.
Lite extra kostade det och de blickar jag fick från den kvinnliga receptionisten, avund ren och skär avund. Sade till henne att hon var välkommen upp att inspektera sviten när hon fann det nödvändigt, men då vi kommer att vara nakna på rummet så förutsatte jag att hon skulle vara naken hon med. Har nog aldrig sett en ung flicka rodna så mycket, hon blev högröd i ansiktet och långt ned på halsen. Hon stammade fram att det var uppfattat och om det blir nödvändigt så fick hon väl se hur det blir med klädseln. Rummet var en jättesvit och sängen skulle man kunna landa ett flygplan i, har aldrig sett en så stor säng i hela mitt liv.
Nu är vi på rummet och här råder total nakenhet, vad som än händer eller vilka som kommer på besök, klargjorde jag för mina underbara kvinnor.
Nu vill jag veta om detta är något ni brukar göra, lämna ut er till en främmande man?
De tittade på varann och Chantal började förklara, nej detta är första gången men min dotter kände sig trygg med dig och du verkar lugn och sansad. De satt i en soffgrupp och jag i en fåtölj, sade till Chantal att resa sig och ställa sig framför mig. Hennes hud var som siden, brösten inte lika fasta som dotterns men det skiljde ju några år. Hon hade blivit gravid vid femton års ålder och pappan bara stack. Uppfostrade sin ängel med hjälp av föräldrarna, så hon var trettiofem, men kroppen var gudinnelik. Hon sneglade på min kuk som stod som aldrig förr, den får inte plats i mig sade hon. Det sade din dotter också, men det fixade sig. Kom nu här så får jag smaka på dig, bröstvårtorna var stenhårda och stod rätt ut från de ljuvliga brösten, lite gung var det men härligt. Tog det ena bröstet i min mun och smekte det andra. Bröstvårtan var stel i min handflata och tungan vispade runt den andra vårtan. Hon stönade lågt, mer ge mig mer. Släppte taget om brösten och kramade den juvligaste rumpa jag någonsin haft i mina händer, förutom den som satt i soffan. Jag kallade på Rita och bad henne hjälpa mamma med att bli av med pluggen och kolla om hon var redo för min styva kuk. Hon kom fram och med ett stort smil så lirkade hon ut pluggen ur sin mor, torkade av den och stoppade in den i sin fitta, inget jag räknat med. Det är väl mamma som får smaka din goda kuk, sade hon och jag vill vara uppfylld jag med. Hjälp nu din gamla mamma upp på min kuk sade jag. Chantal vände ryggen mot mig, grenslade mina ben och Rita tog tag i kuken och guidade in den i sin mor. Hon var lika trång som dottern, det tog emot och när ollonet var inne så fick hon en orgasm. Hon skakade och det kom ett morrande ur hennes strupe, hon rätade på ryggen och lutade sig bakåt mot mig. Tog mina händer och lade dom på brösten, hjälp mig ned över din kuk stönade hon men var försiktig. Det är länge sedan jag hade en kuk i mig och du är så stor. Rita och

jag hjälptes åt att trä ned henne över min stake, hon var våt så det rann. Den ska in i mig stönade hon, sakta sakta gled hon ned över min stake och till slut kände jag hur ollonet nådde in i hennes innersta. Då kom hon igen, bara skrek rätt ut och sjönk ihop så staken gled in den sista biten. Rita stod och fingrade på sin klitta och såg ut att vara i ett annat universum. Jag rörde vid henne och hon kom tillbaka, vi får nog ta oss till sängen men mamma är inte kontaktbar. Jag satt fast i hennes fitta, hon kramade så hårt om kuken så att det blev smärtsamt. Jag fick rest mig upp och med henne uppträdd på staken och ryggen mot mig så var det inte enkelt att ta sig till sängen. Det måste sett lustigt ut, kuken hårt inkörd i fittan och händerna greppande om brösten bar jag henne till sängen med Rita fnissande vid min sida. Jag har aldrig sett min mamma knulla, sade hon, det var häftigt. Tror du att du kan spruta i henne som du sprutade i mig? Ja det är nog inga problem, men jag vill ha henne vaken först så att hon är med.

Jag satt fortfarande fast i Chantal, jag lade oss i någon form av skedställning med Rita på framsidan av sin mamma. Njöt av hennes bröst och drog i bröstvårtorna medans Rita pillade lite på hennes klitoris. Efter en stund kom det ljud från Chantal, vad hände, vad gör du med mig?
Jag började röra mig lite, kuken gled lite fram och tillbaka i hennes otroligt trånga fitta. Jag kommer snart igen, snälla knulla mig hårt och snabbt. Vill känna ditt sprut, men jag sitter ju fast i din fitta? Skit i det, knulla mig som du aldrig knullat någon innan. Vände henne på mage och stödde mig på armarna, drog mig tillbaka och lät ollonet vara kvar i fittan, tryckte tillbaka och gled ända i i botten på fittan. Pumpade hårt och började känna ilningar i ryggraden, jag kom med ett vrål som säkert hördes i hela hotellet. Kuken pumpade ut sperma av oanade mått, sjönk ihop ovanför Chantal och slocknade som ett utbränt ljus.
Vaknade på morgonen ensam i sängen, hörde samtal från balkongen och tog mig stapplande dit. Där satt mina skönheter, spritt språngande nakna och hade frukost framför sig. Att ha förmånen att njuta mor och dotter överväldigade mig och jag blev ödmjuk inför mina känslor. Vi avslutade frukosten, det var svårt att slita sig från mina två nymfer men idag skulle vi till Barcelona och det fans inte plats för dem att följa med. Hade nog blivit lite svårförklarat, så det var nog bäst att de var hemma. Min kollega såg nyfiket på mig och frågade, är det sant att du har två kvinnor på rummet. Det var inte läge att säga annat än sanningen, ja det är sant och det är mor och dotter. Han höll på att köra av vägen av förvåning. Men du har ju din kvinna med på resan, njut av henne.
Vi hade en bra dag i Barcelona, lunchade i Ramblan och lyckades komma in i Sagrada Familia. Fick lite glidningar från gästerna, mest kvinnor som hade åsikter, männen bara log.
Åter vid hotellet så tog vi ett glas vin innan det var dags att gå till rummet. Hejade på de i receptionen och noterade att tjejen som jag talat med innan, hon som rodnade inte var där. Hade varit kul att få se henne rodna igen. Beställde frukost till rummet för tre, ni menar väl fyra sade receptionisten. Inga problem, vi fixar nog fyra, fyra vad menade han.
När jag öppnade dörren till vår svit så möttes jag av en naken Chantal, de hade en överraskning till mig. Fick en ögonbindel och leddes in i våningen, kläderna försvann och en tunga började kela med min halvslaka kuk, kuken sögs in i en mun och växte till sin vanliga hårdhet. Vart detta skulle leda hade jag ingen aning om. Chantal tog mig i kuken och ledde mig framåt, nya händer tog på min kropp, Ritas förmodade jag. Stå nu alldeles stilla så ska vi ge dig en upplevelse sa Chantal, något rullade och Chantal böjde ned min kuk så den stod rätt ut. Plötsligt känner jag något blött mot mitt ollon och hela kuken glider in i något varmt och fuktigt, hör ett stönande som inte är likt Chantal eller Rita. Vad händer, något åker fram och tillbaka över min kuk och stönen blir högre och högre. Känner att jag är nära, vänta lite till hör jag Rita säga. Rita och Chantal vid min sida, vem var det då som jag hade kuken i? Kuken drogs ut och riktades om, det blev mycket trängre, stönen blev högre och högre och kuken sjönk djupare in i vad jag förstod var en rumpa.
Ögonbilden togs av och där, på ett rullbord låg tjejen från receptionen. Hon var bunden med rep från armarna till knävecken, en stav höll isär hennes ben och hon låg nästan dubbelvikt. På bröstvårtorna satt klämmor och brösten var lindade med rep så de stod rätt ut och hade en djupröd färg, när jag såg detta så stötte jag in kuken och tömde hela laddningen i rumpan på henne.
Jag stod handfallen och såg hennes orgasm det var otroligt häftigt att se henne hon andades häftigt och det kom ett långt stön från henne, ögonen rullade runt och hon blev helt slapp i kroppen. Jag drog mig ut och vi hjälptes åt att ta loss henne, jag fick uppgiften att släppa lös brösten och ta av klämmorna på bröstvårtorna. Vi bar henne till sängen och bäddade ned henne. Jag fick reda på att hon kontaktat mina flickor på förmiddagen och efter något glas vin berättade hon om sin hemliga dröm. Mina flickor hade lekt med henne hela eftermiddagen och utforskat hennes undergivenhet, smiskat nypt och bundit henne, retat henne till randen av orgasm. Själva hade dom fått henne att ge orgasmer till mina flickor medans hon var förnekad orgasm själv.
Så när jag kom tillbaka och hon äntligen fick orgasm så blev den så stark att hon tuppade av.

Jag ansåg att mina älsklingar hade varit lite väl stränga mot henne så jag hämtade klämmorna och lyckades fästa en klämma på var klitoris, såg att det inte var helt bekvämt men vad skulle jag göra. Vi hörde ljud från sängen, ett härligt stön och vi såg in i ett stort leende. Hon var så lycklig över upplevelsen och undrade om det var möjligt att hon fick vara vår slav under resten av vistelsen. Klart det är trevligt med en liten slav som tar hand om oss och skänker njutning. Men hur skulle det gå med hennes jobb i receptionen? En nöt att knäcka, men vi löste det genom att som bara fick ha klänning på jobb, alltid plugg i rumpan och ett ägg i fittan. Inga underkläder och ställa upp på våra små äventyr.

Vi njöt av varann, måste säga att det var två otroligt vackra kvinnor. Vad såg dom hos mig, gammal lönnfet chaufför som skulle åka flera hundra mil norrut om några dagar.
De försäkrade , både med ord och handling att jag var den som dom behövde. Vi trivdes med varann, njöt av varandras närhet och vem säger nej till två underbara kvinnor och en bonustjej. Hon verkade ha bondat ordentligt med mina kvinnor, så jag blev inte förvånad när de berättade att hon skulle följa med till Portugal. Chantal hade en vingård som gått i arv och hon tog en mycket aktiv del i utvecklingen av denna. Rita skulle läsa vinologi på universitet och deras nyfunna undergivna kvinna skulle vara just det, undergiven båda kvinnorna och passa upp på dem.

Det verkade som hon funnit sin plats i livet, hon hade inga anhöriga så det blev perfekt, en liten familj som kunde njuta av varann. Det fanns inga män i deras liv, förutom jag för tillfället. Fattar inte vad som hänt, var faktiskt förälskad i både mor och dotter. Vi njöt av varann och älskade på alla ställen där det fanns möjlighet. Vi hittade en nakenstrand där vi tillbringade många timmar. Älskade på stranden och i havet, kunde börja med Rita och sedan kom Chantal och bytte av henne. Båda var mycket trånga och hade underbara kroppar som jag hade förmånen att få njuta av. De var mycket angelägna om att få mina sprut i fittorna, dom tyckte att det var underbart att känna mina sprut. Deras söta undergivna, hon heter Mona och hade det varit normalt så hade jag kanske kollat in henne från början. Titta får man ju, det är inte förbjudet. Mona är jämnårig med Chantal och är en fena på språk, talar fem språk flytande och hon ville faktiskt lära sig mitt språk av någon underlig anledning.
Men Mona fick inga sprut i fittan, där fick det bli i analen eller i munnen.
Dagarna går och avresan närmar sig, fick ett infall och tog med mig mina kvinnor till orten bredvid, Blanes där jag redan kontaktat en gammal bekant som är erkänt bra på piercing.
Välkomna in till min gode vän Pedro, han är nog spaniens bäste på det han gör.
Pedro låste dörren och satte upp en skylt, stängt för dagen. Nu mina flickor vill jag att ni tar av klänningarna och bekantar er med mina gåvor till er alla tre.
Pedro gjorde stora ögon när det står tre nakna kvinnor i hans butik och ser förväntansfulla ut. Bara se och inte röra, sade jag till Pedro och ha bara nickade.
Jag vill att mina älskade kvinnor ska välja ut smycken åt varann, Chantal och Rita bestämmer åt Mona. Som de kvinnor de var så tog det en hel del med tid, Pedro trollade fram lite vin och glas som vi sippade på under tiden. Äntligen var dom färdiga, Mona skulle piercas i båda bröstvårtorna, en ring i vardera blygdläppen och en stav genom klitoriskappan. Hon var mycket nervös men Pedro lugnade och bedövade med is. Det gick snabbare än vi kunde ana, det var väl bara klittan som ställde till det men Pedro hade en sug som verkligen fick fram klittan. Mona gnydde till lite och aj det gjorde nog ont. Sedan var det Ritas tur, Chantal hade tittat ut stavar till brösten och en ring till klittan. Rita hade faktiskt hittat liknande till sin mamma, men det blev ringar i brösten och i klittan.
Det dom nu fick var provisoriska ringar och stavar. De som skulle sitta permanent fick vi med oss i tre askar, en för var älskling. Jag kommer ju inte att få se hur det blir med de som skall sitta på plats men blev försäkrad om att jag skulle fä bildbevis. Flickorna hade lite svårt att gå och även med bedövningssalvan påstruken var det lite knepigt. Det var en tapper trio so anlände till hotellet. Av åkte kläderna och dom lade sig i sängen vilt skrevande. Hämtade en spegel så att dom skulle kunna se resultatet och det var bara leenden. Men hur blir det med avskedsknullandet, inte mycket men Rita sade att jag fick ta dom i ändan alla tre. En bra mängd glidmedel och fingrande så gled jag in, först i Mona, hon var mer van och medans jag rörde mig sakta i henne så var mina fingrar i rumporna på Rita och Chantal. Var försiktig det är första gången för oss båda, det gjorde att kuken svullnade upp ännu mer. Det krävdes en hel del lirkande och tryck för att komma in i Chantal, hon svankade och körde ned huvudet i kudden. Såg hur ollonet tryckte på mot slutmuskeln och med massor av glid så öppnade muskeln sig och släppte in ollonet. Juckade lite fram och tillbaka med extra tryck inåt var gång så blev kuken till slut begravd i rumpan. Hon stönade och det lät inte ogillande, ta mig men var försiktig sade hon. Jag bad Mona förbereda Rita för min kuk och hon gick in för uppgiften med liv och lust. Kan du få in hela handen i Ritas rumpa? Nej, nej skrek Rita men Mona skrattade och fick in fyra fingrar i rumpan. Kanske att det går, nej jag spricker skrek

Rita. Det fick räcka med fingrarna, kuken gled in i Ritas rumpa enklare än i Chantals bak. Kanske var hon mer lämpad för analsex, vad vet jag, Kuken sjönk in i Rita och jag kände ilningarna komma, rumpan klämde åt om kuken och det dröjde inte länge förrän jag smörjde hennes kanal med min säd.

Det blev inte mer knullande innan jag åkte hem, piercingarna läkte fint och flickorna var i någon sorts konstant upphetsning. Fick mitt lystmäte på att slicka fitta och så fick även Mona. Dagen kom då vi skulle åka tillbaka till Sverige, tjejerna skulle köra till Portugal dagen efter och det var mycket känslosamt. Vi hade bytt information och telefonnummer, så det var väl bara att sätta sig i bussen med kollegan hans fru och femtio andra resenärer. Mycket frågor om vad vi gjort och inte många svar, han var nog avundsjuk, men tar man bröd med till bagaren.
Väl hemkommen så började tristessen, lite skolkörning, beställningstrafik och julresor. En dag damp det ned ett tjockt kuvert i min brevlåda, jag bor på landet, närmsta granne är fem hundra meter från mig, går för det mesta naken hemma. Gillar inte kläder när jag är hemma.
Öppnar kuvertet och där ramlar ut de mest underbara foton jag någonsin sett. Piercingar av klittor, bröst och blygdläppar, så vackert och ett underbart brev med en flygbiljett till Lissabon, avresa två dagar innan julafton. Bara att packa och säga nej tack till de som skulle firat jul med mig.
På flyget till Lissabon hann jag fundera, vad har jag i Sverige, ingen familj, ett stort hus som står tomt för det mesta. En tanke började formas i mitt huvud, tänk om vi kan vara en familj?
Passar jag in i deras vingård eller skulle det funka hemma hos mig?
På planet från Sverige fanns tid till reflektion, hur hade detta kunnat hända och hur skulle det funka. Lite långt för ett distansförhållande, hur lockande det än kunde vara. Tänkte på hur tiden varit från resan tills nu. Många samtal och stor bildväxling, tänker på de av mina vänner som jag umgås närmare med och alla frågor jag fått. Vi brukar träffas hos mig med ojämna mellanrum, umgås med tre par i mycket nära relation. De och jag är alltid nakna i respektive hem och även när vi ses. Det går ju rykten om vad vi gör, fast jag har flera kilometer till närmaste granne. Vid min tomtgräns sitter skyltar om att det finns nakna personer på tomten. Hela området är omgärdat av en tre meter hög häck som är vintergrön och förhindrar insyn. Givetvis tas hänsyn till hantverkare och till kvinnan som kommer och städar var fjortonde dag. Huset är stort, med uppvärmd inomhuspool och jacuzzi på terrassen. Tavlorna på väggarna är av det erotiska slaget och jag är förtjust i äldre japansk erotisk konst. Jag får ofta frågor från min städerska om hur jag lever, det har ju hänt att lite leksaker efter någon fest, inte varit bortplockade när hon kom för att städa. Tror hon upplevde det mer pinsamt än jag. Men hon har en man och en dotter så det har inte varit speciellt aktuellt med något annat än lite fräcka antydningar från båda sidor. Hon är 39 år och vältränad, små fasta bröst, platt mage och en fast rumpa. Lite slavisk ansiktsform, men det förhöjer bara hennes utseende. Kort sagt en riktig pingla.
En tid efter att jag kommit hem från spanienresan fick jag en fråga av henne om det var sant det hon hört om resan. Jag frågade vad hon hört och hon rodnade och sade, att jag hade två kvinnor hos mig hela tiden på hotellet. Kan ju inte ljuga utan sade som det var, vi hade träffats och njutit av varann och även en kvinna från receptionen hade varit med i våra lekar. Tre kvinnor och det klarade du av, hon såg frågande ut och jag bara log. Min man klarar knappt av mig, suckade hon. Du är välkommen nästa helg, vi ska ha en liten fest i all anspråkslöshet sade jag. Nä, det vågar jag inte och jag är så ful.
Du är bland de finaste jag träffat här hemma och du är varmt välkommen men som du förstår är vi alla nakna när vi ses. Du behöver inte bestämma dig, kommer du så är du välkommen. Du avgör själv men inga kläder, det är för att vi ser ut som vi gör med de fel och brister som vi har. Ingen är perfekt i sina egna ögon, vi står inte till doms för någon.
Men hur gör ni frågade hon och satte sig ned, kan du berätta lite så jag vet vad som kommer att hända.
Inget som du inte vill kommer att hända, vi träffas för en liten fördrink och sedan gemensam rakning, männen rakar kvinnorna och tvärt om. Sedan skålar vi för nakenheten och sätter oss för att äta. Då vi kommer att bli serverade så väljer vissa att dölja sina ansikten bakom masker. De som serverar är maskerade och givetvis nakna, du skulle bara veta vilka som varit här och serverat. Personalen är off limits, de får under inga omständigheter beröras. Det finns en del unga som serverar, därför förbudet. Vi äter, dricker och njuter av varandras sällskap.
Men vad ska jag prata om, jag är inte så intressant suckade hon.
Var inte bekymrad, det kommer att lösa sig under kvällen. Alla är vi barn i början, var inte rädd. Gissar att det är många som är nyfikna på dig och vem vet, det kan kanske bli fler kunder. Hon log och lovade att tänka på saken.
Hon fortsatte städa färdigt och när hon står i dörren på väg att lämna så säger hon, jag kommer vill verkligen uppleva detta åtminstone en gång. Du är välkommen, ett litet tips att tänka på. Om du är

vildvuxen så kanska en liten frisering är på sin plats innan du kommer. Hon rodnade och stängde dörren, sade kan du hjälpa mig med det på en gång? Givetvis sade jag, om du går ut i köket och sätter dig så ska jag fixa lite som behövs. Hon tassade tillbaka till köket och jag hämtade en stor badhandduk och en kudde.

Hon satt på en av stolarna när jag kom tillbaka, jag lade badhandduken på bordet och bad henne stå upp. För att detta ska fungera så behöver du vara naken på underkroppen, minst. Vill du klä av dig själv eller vill du ha hjälp? Behöver nog hjälp sade hon viskande, vill du vara helnaken eller bara från midjan och nedåt frågade jag. Naken, tack sade hon. En liten fråga innan vi börjar, är det så att du gillar att vara undergiven? Vill du att jag talar om för dig vad du ska och inte ska göra, hur du ska vara med mig och i allt annat?

Ja, jag vill vara din undergivna och lyda dig, viskade hon och rodnade.
Då kan vi börja med att du klär av dig naken, eller vill du ha hjälp? Fast det är inte säkert att de du har på dig kommer att gå att använda om jag klär av dig.
Jag vill att du, min master, tar av mina kläder på det vis min master finner lämpligt.
Jag tar fram en liten kniv och börjar sprätta upp hennes kläder. En t- skirt försvinner, BH,n skärs upp och där står hon med naken överkropp. Brösten är fasta och fina och bröstvårtorna står rakt ut och pockar på min uppmärksamhet.
Tar ett bröst i handen, så underbart, du andas häftigt när jag tar din bröstvårta i min mun. Biter och nafsar och du andas häftigt. Kysser dig ned mot naveln, tar kniven och sprättar upp byxorna. De faller i trasor till golvet och du står darrande framför mig. Är du klar över vad som kommer att hända när jag tagit bort dina trosor?
Det är ingen återvändo, när jag tar bort det som är ditt sista skydd så är du min, bara min.
Ja min master, snälla ta bort mina trosor och jag är din att nyttja som du behagar. Du hade ett par fula bomullstrosor som jag sprättade upp och slängde iväg. Nu vill jag att du lägger dig på bordet, lyft på rumpan så jag får under kudden. Jag hämtar rakgrejor och sätter igång.
Vilken underbar fitta, helt fantastisk, att den fittan varit gömd i ett fittsnår år helt obegripligt. De yttre läpparna bildar en inramning av de krusiga inre fittläpparna. Jag var tvungen att smaka med tungan, underbart vilken härlig smak och fittan öppnade sig som en ros för mig. Det rann ur fittan och jag lät ett finger glida in i din öppning, din klitta tittade fram och jag sög in den och njöt av att höra din hårda andhämtning, hittade din g-punkt och gnuggade den samtidigt som din klitta fick slick och sug av min mun. Du kom med ett vrål och jag fick en underbar dusch av fittsaft. När hon kvicknat till så bad hon om ursäkt för att hon kissat på mig, berättade att det inte var kiss utan en kvinnlig ejakulation, det var en erfarenhet som hon inte haft innan. Jag ledde henne till duschen och jag tvättade av henne, men du har inte kommit ännu, sade hon. Det är ok, vänta du tills vi ses på festen.
Men jag är ju naken, hur ska jag komma hem sade du. Ja det blir ju besvärligt, så kan det ju vara när man är kåt och undergiven sade jag och log. Har varit lite förutseende och du hittar kläder i garderoben, inga underkläder dock. Var nu glad att din master varit förutseende.
När du kommer på festen så kommer du naken och nej är inte ett ord du yttrar, är det förstått?
Ja min master, viskar du, men nu är min fitta rakad, vad ska jag säga till min man. Han har bara sett den med hår, han har inte i din fitta att göra, din kropp är min, bara min. Funkar inte det för dig så kom inte på festen. Jag kommer, viskade du.
Festen blev mycket lyckad, min söta städerska blev verkligen uppskattad av både män och kvinnor.
Hon kom från bilen, helt naken och med högburet huvud. Det var som om hon inte gjort något annat. Öppnade dörren och kom fram till mig och sa, snälla känn vad våt jag är. Har inte knullat och är så kåt, snälla master vill du knulla mig med en gång? Kände på hennes fitta och den dar verkligen sjöblöt, vände henne om och böjde henne framåt, lät kuken nosa i fittskåran och sedan med den största njutning gled jag in i henne. En sådan upplevelse, fittan kramade min kuk så det var otroligt tight. Det var bara en tidsfråga tills jag skulle spruta henne full. Det började kännas i ryggraden och hennes fitta blev tightare , förstod att även hon var nära och vi kom nästan samtidigt. En applåd fick oss tillbaka till verkligheten, alla mina inbjudna vänner applåderade vår gemensamma orgasm. Vi delade oss och du reste dig och hälsade på alla, sperman rann ned för dina ben och det blev kommenterat av alla, faktiskt av fler kvinnor än män. Nu var det dags för den obligatoriska rakningen, du blev rakad av en av mina bästa vänner och jag rakade hans fru, vi kollade mad munnen att det inte fanns några hårstrån kvar och så gjorde även de andra paren. Efter gemensam rakning och en hel del kel, blev det förrätt. För att inte deltagare och serveringspersonal skall känna igen varann, bär alla masker. Det kan ju vara så att någon granne eller dotter/son är gäst eller serveringspersonal. Det är inte tillåtet att röra eller tilltala personalen, anledningen är uppenbar. Alla är nakna och en del ut personalen är nya för kvällen, någon an

killarna serverar med praktstånd och flickornas bröstvårtor är stenhårda. Jag får blickar från min städerska, hon har lite svårt att sitta stilla, kanske beroende på att hennes bordskavaljer har fingrarna mellan hennes ben. Hon sitter med benen brett isär och verkar njuta otroligt. Vi har var sin servitör/servitris Damerna har pojkar och männen flickor. Det är otroligt vad lätt det är att få tag i villig personal, betalningen är bra och ingen får röra dom så säkerheten är hög.

Middagen aväts och jag hör att det stönas lite varstans, min bordsdam har svårt att låta bli min kuk och jag svårt att låta bli hennes motsvarighet. Hon är blöt som en porlande vårbäck. Ser min städerska andas hårt och brösten häver sig våldsamt.
Hon blir lite stel och tittar på min servitris, samtidigt som hon får en rungande orgasm.

Det blir signalen till uppbrott från bordet.
Vi förflyttar oss från bordet och går in i salongen, min söta städerska är lite vinglig på benen och hon söker min blick. Kommer och tar mig i armen, är min dotter här och serverar? Jag ler och säger, det är en sak mellan mig och personalen. Du kan ju fråga henne när du kommer hem, men då avslöjar du dig själv, tar du den risken.
Hon puttar ned mig i fåtöljen och sätter sig i mitt knä med ryggen mot mig, nu vill jag känna din kuk i mig sade hon och greppade kukskaftet, det var trångt så härligt trångt. Hon stönade och ojade sig, det går inte men det ska gå stönade hon. Knappt ollonet var inne när hon kom i en otrolig orgasm, fittan sprutade som en brandslang och hon sjönk ihop och samtidigt gled kuken in i henne. Det var så knappt om plats att det gjorde upplevelsen än starkare, hon blev sittande på mig och jag böjde mig lite framåt för att ta tag i hennes överkropp och luta den mot min bringa. Hon var helt lealös, lutade mig mot ryggstödet och lutade henne mot mig. Såg hennes härliga bröst stå rätt ut och jag smekte dom, bröstvårtorna var stenhårda och det enda som gjorde att jag kände att hon var vid medvetande var fittans kramande och mjölkande kring min stenhårda kuk. Började röra mig försiktigt och hon slog upp sina underbara ögon. Vad gör du med mig, det känns som om din kuk är ända upp i halsen. Har aldrig varit så uppfylld någon gång och du är fortfarande hård, har ju inte kommit ännu sade jag. Då blev hon medveten om att de andra gästerna satt och tittade på oss samtidigt som dom älskade med varann. Alla tog det lugnt och det var mest stillasittande lugna rörelser, du lyfte lite på kroppen och jag bara njöt av din kropp. Såg hur din fitta formade sig runt min kuk och dina blygdläppar omringade vår älskog. De som satt närmast oss kom och mannen sög in det ena bröstet i sin mun och hans kvinna tog hand om det andra. Kände fingrar som smekte din fitta och du blev ivrig, började röra dig mer och jag kände att orgasmen var nära. Reste mig upp från stolen och vände dig mot ryggstödet, tryckte in kuken så långt det gick och kände din livmoderstapp röra mitt ollon, drog mig ur, vände dig mot mig och lyfte upp dig så att du kunde spetsas på min kuk. Du hängde med dina armar runt min hals och jag höll om din rumpa och lyfte och sänkte ned dig över min hårda kuk. Det började kittla i kroppen och jag kände orgasmen komma som ett expresståg, jag vill att du kommer med mig sade jag och du bara stönade samtidigt som din fitta kramade om min kuk. Det var vad som krävdes, jag kom med ett vrål som måste hörts till grannarna. Du skrek och vi försvann i orgastiska dimmor. Våra vänner bäddade ner oss, vi var fortfarande förenade, min kuk ville inte slakna och din fitta ville inte släppa ut mig. Vi vaknade till och fortsatte vår älskog, men orken tog slut och efter en gemensam orgasm gled vi från varann. På darriga ben duschade vi och efter en härlig avtorkning så tog du på dig kläder, ja du glömde både trosor och bh. Du frågade om vi kunde städa var vecka i stället för var fjortonde dag. Helt klart att vi kan, du berättade att det var en otrolig händelse, känslorna svämmade över och hon var inte säker på hur hon skulle hantera sin man och sitt barn. Jag sade att hon var välkommen när som helst, fast jag ville att hon skulle förstå att leva med mig inte skulle vara så enkelt. Jag vill att du funderar ordentligt, allt är inte fest och min vilja blir din lag.
Jag ber dig tänka över noga innan du bestämmer dig och vad du än väljer är du alltid välkommen att städa och vara med på fester. Men om du väljer att bli min undergivna, så har du inga val. Tänk noga och ge besked om en månad, du såg förvirrad ut men lämnade mig med tårar i ögonen.

Hörde landningsställen fällas ut och inflygningen mot Lissabons flygplats började.

Landade på flygplatsen i Lissabon och stod och väntade på mitt bagage, inte mycket men i alla fall. Genom tullen och ut i ankomsthallen. Stod och glodde och undrade vad som skulle hända när två händer omfamnar mig bakifrån, kände ett par fasta bröst mot min rygg och en röst som sade välkommen till Portugal vår underbare man. Vänder mig om och ser in i ett glädjestrålande ansikte, Monas. Jag är skickad för att hämta dig du underbare man. Mona var klädd i en vid, nästan fotsid klänning, ärmlös och utan axelband. Fick mig en ordentlig kyss och hon tog mig under armen. Vi får skynda oss, det är fler som vill träffa dig och dom håller på med en överraskning till dig. Det är en bra bit att åka men jag tror att vi kommer att ha det trevligt under färden. Kom nu sade hon och

drog iväg med mig. Värmen var påtaglig men angenäm, hon gick med bestämda steg mot parkeringen där det bara stod en enda bil. Vilken bil sedan, en limo med kvinnlig chaufför och allt. Du kommer att vara den enda mannen på gården, min härskarinna Chantal vill inte ha män på sin gård. Där arbetar bara kvinnor. Mona satt mittemot mig och bara log, vi får hitta på något att göra, vi har flera timmars resa innan vi är hemma. Mona tog tag i klänningen och drog den ned över brösten, de nakna vackra brösten stod rakt ut från hennes brunbrända kropp, ja även brösten var kyssta av solen, piercingarna i bröstvårtorna blänkte och en tunn guldkedja band dom samman. Kedjan var även länkad med en längre som försvann ned i din klänning, en klänning som nu var korvad runt midjan. Men där stannade den inte länge och strax satt en helnaken vacker kvinna mitt emot mig, hon log och tyckte att jag var alldeles för påklädd och erbjöd sig att avhjälpa det. Ja inte mig emot, hon kom närmare och började knäppa upp min skjorta. Knäppa upp är fel uttryck, hon rev upp skjortan så att knapparna flög all världens väg. Tryckte ned skjortan bakom ryggen och där satt jag med armarna fastlåsta. Hon gav sig på livremmen och byxknapparna fick sin sista vila på golvet i limon.
Upp med ändan och sedan åkte både byxor och kallingar ned till fotknölarna. Det är inget du behöver ändå sade hon och log, inte så länge du stannar hos oss. Märkte att bilen saktade in och stannade vid en parkering utmed vägen, du måste hälsa på vår chaufför också. Du ska veta att du är efterlängtad, vi har berättat om vad som hände i Spanien och hon är så spänd på att möta den man som har satt så stort intryck på hennes arbetsgivare och mistress. Dörren öppnade sig och en hand sträcktes in efter mig, ut och hälsa nu. Jag fick krångla av mig resterna av mina kläder och klev ur bilen, där möttes jag av en leende kvinna endast iklädd chaufförsmössa och solglasögon samt de högsta klackskor jag någonsin skådat. Hennes kropp var underbar att se, huden var som sammet och även hon hade piercingar i bröstvårtorna. Bröstvårtorna var hårda och stod rakt ut ifrån en smal och smärt kropp, hon snurrade runt och log. You like, master frågade hon och jag kunde bara nicka. Hon kom närmare och jag kunde inte låta bli att smeka brösten, så fasta och fina. Känner att Mona står vid sidan av mig och hon sätter sig på knä och tar min kuk, som vid det här laget var stenhård. Ser att där är något som glimmar mellan Monas ben, tror att hon har sin favoritplugg i rumpan.
Måste få ett smakprov sade Mona och låt kuken möta hennes läppar. Chauffören satte sig bredvid och smekte mina pungkulor, detta skulle inte hålla länge så jag tog tag i chauffören och reste henne upp. Smekte brösten och gav henne en kyss som hon ivrigt besvarade.
Lät mina händer vandra över hennes silkeslena kropp, inga bikiniränder här heller och en härlig putrumpa. Hon särade villigt på benen när jag ville röra hennes vackra fittbulle. Mona vänder henne om så hon står med ryggen mot mig och tar mina händer och lägger på chaufförens höfter, Mona böjer henne framåt så att hon står med rumpan tätt tryckt mot min stenhårda kuk. Nu är det dags för denna lilla slyna att få smaka på vår masters härlighet säger Mona. Jag får böja knä rätt ordentligt för att kunna komma åt hennes fitta, känner först med handen och där är sjöblött. Tar tag i kuken och låter den glida lite i det våta innan ollonet hittar rätt, hon är ordentligt bakmusad.

Att det kan vara så underbart att sakta öppna upp en härligt trång och len fitta, det bara flimrade för ögonen och jag kände kuken stöta emot livmodertappen, hon stönade högt och nu började Mona dra henne fram och tillbaka på min kuk. Kunde se hur den trånga fittan följde med ut en bit var gång Mona drog henne till sig. Mona reste henne upp och nu hade jag hennes rygg mot mitt bröst, tog ett ordentligt tag om brösten medan Mona lyfte upp hennes ben så hon satt spetsad på kuken. Det gjorde att hon gled ned till kukroten av sin egen tyngd, det stramade ordentligt i kuken och jag kände utlösningen närma sig. Det märkte tydligen Mona också, hon lyfte av vår chaufför och tog tag i kuken. Båda satte sig ned framför mig och Mona tog ett par kraftiga runktag. När det gick för mig brölade jag som en brunstig tjur och sprutade ned båda kvinnorna med en jättesats. Kunde bara stå och glänta med ett saligt leende på läpparna medans kvinnorna slickade rent varann från min laddning. På darrande ben satte jag mig i bilen igen, åtföljd av en leende Mona. Bilen rullade iväg och Mona satt och lekte med guldkedjan som försvann mellan hennes ben, kom hit och visa vart kedjan tar vägen sade jag och med ett smil kasade hon fram på sätet och lyfte benen mot taket, kedjan satt fast i klitoriskappan och hon satt och drog nätt i kedjan. Det är en underbar känsla, speciellt när jag rör mig och brösten gungar och drar i kedjan, är ständigt upphetsad och kan snart inte vänta tills vi kommer hem. Jag hade rätt, hon hade sin kärleksplugg i rumpan, jag tog ett lätt tag och vred och drog lite i den, Mona vindade med ögonen och andades häftigare. Vi närmade oss ett samhälle, Esporão, mitt i ett av de bästa vindistrikten.

Vi körde in genom en hög grindförsedd mur, muren löpte runt hela vingården och Mona sade att det var bra för insyn. Här innanför murarna gäller total nakenhet och män är inte tillåtna, förutom vid speciella tillfällen.
Efter en tids körning från grinden, med bara vinstockar så långt ögat nådde vi fram till huset. Ja hus var väl att ta i i underkant. Ett pampigt vinslott som reste sig majestätiskt över ägorna.

Äntligen hemma sa Mona, nu väntar min mistress på sin herre och det gör min mistress dotter också.

Bilen hade knappt stannat förrän mina två underbara kvinnor kommer nakna rusande mot oss, jag stiger ur bilen och dom slänger sig om halsen och kysser mig med frenesi. Ja min kuk var mer än redo och snart hade jag Chantal hängande om min hals med benen om min midja. Rita, dottern tog tag om min kuk och styrde den medan Chantal sänkte sig ned. Att komma in i hennes trånga fitta var att vara i himmelriket så mjukt och lent, Rita tog tag o Chantals höfter och pressade ned henne tills våra kroppar möttes.

Bär nu in mamma och kom sedan och hämta oss andra, sade Rita. Jag bar in Chantal, spetsad på min kuk, denna underbara kvinna som var en älskogens gudinna. Väl inne i den stora hallen möttes vi av hela personalen, alla var nakna som den dag de föddes. Vi fick applåder och de kom från och omfamnade oss, mitt i omfamningarna känner jag hur Chantal börjar krampa i fittan och hon kommer med ett tjut samtidigt som det bara sprutar ur henne.

Hon blir som gele i mina armar och jag lyfter av henne från kuken. Två flickor kommer skrattande fram och tar emot henne. De lägger henne i en soffa och hon ser lycklig ut.
Jag går ut efter Rita och hon blir inburen på samma sätt, fast hon var något trängre än sin mor. När vi kommer in i hallen och kramkalaset börjar ta slut så känner jag pirret i ryggslutet. Rita märker att det är något på gång och hon börjar studsa upp och ned på kuken. Det går inte att hålla emot, en så vacker ung kvinna som rider mig stående med de fasta brösten som nästan inte rörde sig med bröstvårtor som rispade min bringa. Vet inte om det var jag eller Rita som kom först, men jag vrålade och hon skrek när sprut efter sprut for in i hennes trånga genomblöta fitta. Det var som om det aldrig skulle ta slut, men när Rita släppte taget om mina höfter så gled kuken ur henne. Det var inte bara kuken som kom ut, en försvarlig klatt med sperma kom efter och landade på stengolvet mellan Ritas ben. Hon log och sade att nu är det bara två kvar att hämta, jag skakade på huvudet och tittade på min stolthet, inte så stolt för tillfället. Men här gällde det att hålla fanan högt och ut till bilen traskade jag med kuken dinglande sorgset. Men Mona var glad att jag kom och såg mitt tillstånd, hon kallade på chauffören och lät henne svälja så mycket hon kunde av min slaka kuk. Som av ett under så reser sig kuken i chaufförens mun, Mona håller hennes mun hårt tryckt kring min kurort och kuken bara sväller. Jag ser förtvivlan i chaufförens ögon när kuken tränger längre och längre ned i hennes strupe. En sådan känsla, men jag ser desperation i hennes ögon och säger till Mona att släppa taget. Lite motvilligt tar hon bort chaufförens huvud och ler lite illmarigt. Var nu så snäll och bär in vår chaufför, hon heter Svea men har tills nu kallats för oskulden, men det är hon ju inte längre så nu får det bli Svea sade Mona med ett skratt.

Svea hoppade upp och höll sig om min hals medan jag tog tag om hennes härliga rumpa, Mona styrde in kuken och Svea sjönk ned över staken med ett förtjust brummande. Underbart, jag är i himmelriket, men hur ska detta sluta. Medans jag bär Svea till huset så ser jag bara vackra nakna kvinnor, de flesta har långt mörkt hår, långt ned på ryggen. Alla verkar vara rakade vilket jag uppskattar, Svea börjar frusta och stöna och samtidigt som vi kommer in i hallen så kommer hon med ett skri, två flickor kommer och lyfter av henne och jag ser ett stort leende på hennes läppar. Flickorna för bort Svea till en annan soffa och jag går ut för att hämta Mona.

Väl ute hos Mona böjer jag henne framåt och leker lite med hennes plugg, får en ide och drar ut pluggen. Hennes bakre hål gapar öppet och inbjudande, kuken får lite glid i hennes blöta fitta och sedan sakta sakta banar jag mig väg i hennes aktra öppning. Mona stönar och jämrar sig lite men jag vet att hon gillar analsex. Mona är i rätt längd för att kunna gå lätt framåtböjd med min kuk i ändan, smiskar henne lätt och så går vi sakta upp mot huset och de andra. Det blir ett allmänt jubel när vi kommer in i hallen och de ser var Mona har fått kuken. En fåtölj är ledig mitt i rummet och jag sätter mig i den med Mona i mitt knä. Det blir en ordentlig duns i sitsen och Mona spärrar upp ögonen när jag tränger in i henne med hela längden.

Rid mig nu tills du får din belöning viskar jag o hennes öra och drar i guldkedjan. Hon blir helt vild och tokig, studsar upp och ned på min kuk och det dröjer inte länge förrän hennes tighta rumpa kramat kuken till utlösning. Tömmer mig i henne med ett stön och jag känner att det går även för Mona.

Nu är välkomnandet slut säger Chantal och klappar i händerna, nu blir det allmän dusch och bad. Jag blir ledd vidare in i huset av Chantal och Rita, in genom dubbeldörrar och där är en jätte pool omgärdad av citrusträd och palmer, värmen är bedövande och vi går sida vid sida in i duscharna och tvålar in varann. Jag njuter oerhört av mina kvinnors ljuvliga kroppar och lena hud, inga märken av kläder syns, en underbar brun ton. Ser de andra kvinnorna följa med efter oss. Alla hjälps åt att tvätta av varann under stor munterhet. Vi tog oss renduschade ned till poolen och en efter en kom de andra kvinnorna ned i vattnet. Det verkade som att här var ett femtontal kvinnor som jobbade på vinodlingen men ingen var över 30 år. Alla i sin storartade nakna prakt, vad jag såg var att alla kvinnorna hade en ring i vänstra bröstvårtan, nä inte alla. Såg tre kvinnor utan smycken i brösten. De verkade yngre än de andra och blev verkligen omhändertagna av de andra kvinnorna.

De tre är speciella kommenterade Rita när hon såg vart jag tittade. Var nu man med oss och allt ska bli förklarat till middagen i kväll. Rita grabbade tag i min kuk som tveksamt reste sig, nu vill min mamma ha ditt sprut och sedan ska vi vila inför banketten i kväll.
Jag smög upp bakom Chantal och lyfte upp henne såpass att kuken hamnade mellan hennes lår, sänkte henne sakta ned och kuken letade sig in i hennes fitta. Jag var i himmelriket, en otroligt vacker kvinna som bara ville älska med mig och hennes dotter som sammanfört oss genom leken med det fjärrstyrda ägget. Hon var en yngre kopia av sin mor och stod nu framför henne och jag kände Ritas hand smeka Chantal framifrån. Det började rycka i Chantal och jag kände att jag var nära, vi kom nästan samtidigt och Chantal ylade och skrek. Alla verkade nöjda och jag såg fler som inte kunnat hålla händerna i styr.
Nu ska vi vila sade Rita, mamma, Mona och Svea följer med oss till ett angränsande rum med den bredaste säng jag någonsin sett. Nu ska vi torka oss och vila, inget pillande på varann sade Chantal, däremot ett gott glas torrt vitt vin. Detta vin är sparat till vår Masters ankomst, salute, vår master och älskade man. Drick ur och var god att välja din plats i sängen. Lägger mig på sida i mitten, Chantal framför och Rita bakom, utanför Chantal smög sig Svea in och Mona bakom Rita. Underbart och härligt, jag svävade bort i drömmarna tills jag väcktes av mina fyra kvinnor som kysste mig över hela kroppen. Vart jag än såg så var det nakna kvinnokroppar, härliga bröst och rakade kön.

Nu börjar vår hyllningsbankett till Dig. Du har kommit att bli vårt allt. Vår man, älskare och master. Chantal fortsatte, nu ska vi njuta av god mat och vin av det bästa gården kan uppbringa. Kom med oss till bords, hela personalen kommer att festa med oss tills vi inte orkar mer. Din roll älskade master är att njuta av det som du vill ha, inget är förbjudet i kväll för vår master. Din vilja är allas vår lag och du kommer snart att få reda på varför. Dock har jag en önskan, de tre kvinnor du såg i badet idag, de utan ring i bröstvårtan, är oskulder. Deras högsta önskan är att bli kvinnor genom dig vår master. Men det måste ske i kväll, jag tyckte det var märkligt och kände viss olust. Skulle jag verkligen ta tre oskulder i allas åsyn? Är do beredda på detta, frågade jag. Om du bara visste, det är det enda dom har talat om sedan det blev klart att du skulle komma till oss. De har hjälpts åt att raka sina kön och smörja in blygden med mjukgörande och väldoftande oljor. Chantal vinkade fram flickorna till mig och jag fick tillfälle att inspektera deras härliga kroppar, vilken snuskgubbe jag var men skit i det. Men innan dess ska vi äta och sedan har faktiskt flickorna varit olydiga och behöver straffas. De har fått flera orgsamer antingen tillsammans eller för egna händer, fastän de her varit förbjudna att få orgasm. Vi ser allvarligt på olydnad och jag vet av egen erfarenhet att du, vår master ser lika på detta med lydnad. Det stämmer sade jag men skvaller ska också bestraffas, vem talade om för dig vad som hänt, frågade jag. Chantal rodnade och pekade på en svarthårig kortväxt kvinna med stora fasta bröst där bröstvårtorna stod rakt ut. Hon var upphetsad det kunde jag se och när Chantal vinkade fram henne till mig så kom hon med vajande höfter och brösten gungade underbart. Nu är jag inte så förtjust i stora bröst, de har en förmåga att sjunka ned mot jorden så småningom, men än så länge var detta par bröst otroligt fachinerande.

Då vet jag vad som behöver göras, vill ni ha ert straff före eller efter banketten?

Helst före sade Chantal och darrade på rösten.
Då får det bli så, var vill ni ha era straff, här i salen eller finns det ett annat rum som är bättre lämpat?
Chantal tog mig i handen och ledde oss ut i en korridor. Fram till en massiv ekdörr, hon öppnade och vi gick in. Här fanns allehanda attiraljer att använda till både straff och njutning. Rep och krokar i taket, ett underbart kors med fästpunkter och en gammaldags skamstock. Den tyckte jag passade utmärkt för kvällens straffutdelning. Vi börjar med den storbystade, hon gnällde och gjorde motstånd när hon blev framförd mot stocken. Det slutade med att jag fick ta tag i hennes stora

bröstvårtor och leda henne fram till sitt straff, hon lade ned huvudet på rätt ställe och händerna där dom skulle vara, sedan fälldes den övre halvan av stocken ned och hon satt verkligen fast.
Vilken härlig uppfinning.
Jag gick bakom henne och föste isår benen, satte fast anklarna i öglor och hon stod framåtböjd med rumpan högt i vädret. Såg att det blänkte mellan benen på henne och var tvungen att känna efter, jodå där var sannerligen blött. Tryckte in kuken bryskt i hennes vidöppna fitta och kände hur ollonet slog emot livmodertappen. Det var ju inte för att njuta hon satt fast. Drog ganska snabbt ut och vände mig till de andra, kuken stod som aldrig förr och fittsaften glänste. Är det meningen att jag ska torka bort fittsaften själv, sade jag och tog tag i Chantals huvud. Se till att jag blir av med fittsaften, ju bättre du är ju mindre smisk får du.

Hon var mycket noggrann och det var så jag var tvungen att stoppa henne.
Nu ska vi utdömda ett lämpligt straff till vår lilla skvallertant, kan 30 smisk vara lämpligt.
Innan någon hann svara så startade jag och jag höll inte tillbaka. Det sved i min handflata och rumpan fick en angenäm röd färg. Hon frustade och försökte vrida sig, men hon satt fast. Som straff för att du inte står stilla så får du smaka ridpiskan också. Två snabba rapp rakt över den öppna fittan. Var nu tyst och duktig, du har fått ditt straff och efter att jag spänt loss dig så vill jag att du tackar mig. Hon vände sig mot mig med rödgråtna ögon, det gjorde ont i mig. Men ett straff är ett straff, hon neg, tackade och gick tillbaka till sin plats.
Chantal, behöver jag spänna fast dig? Det kanske är bäst sade hon, jag vet inte vad min master har i sinnet, lade huvudet och händerna på plats och jag fällde över låset. Tror du att det funkar utan benspridare, det ska nog gå bra sade hon. Var nu tyst och ta emot ditt straff, jag strök henne över de spända skinkorna och smällde till med händerna hårt och jämt över båda rumphalvorna. Det räcker med tio rapp sig, för du var tyst och ärlig.
Nu till flickorna, de såg skrämda ut och visste inte riktigt vad som väntade. Kom till mig alla tre, sade jag och när dom kom fram så berättade jag att det dom gjort var inte acceptabelt när de fått order om att inte röra varann, så nu ska ni få ett straff och jag har funderat länge på vad straffet ska vara, tar tag i sen ena flickans små bröstvårtor och kniper ordentligt, var nu tyst och ta ditt straff, i annat fall blir det smisk. När jag såg att det höll på att bli för mycket så släppte jag taget. Det blir samma straff för er båda också, var nu duktiga så att vi kan få njuta festen. De tog sitt straff utan ett ljud och jag berömde dem alla.nu är det dags för fest. Vi är ju i juletider och i morgon är det julafton, fast den stora högtiden är ju juldagen.
Fast jag tror tomten kommer alla dagarna.

Vilken fest, den mest underbara mat och härliga viner, flickorna turades om att bjuda på mat och jag lät mig väl smaka Samtidigt fick jag chansen att känna och klämma på kvinnorna, ingen tog illa upp tvärt emot.
Chantal reste sig och sade nu är det dags för dessert, och du min älskade master är desserten, bordet röjdes och jag fick lägga mig mitt på bordet, min kropp smetades in med grädde och choklad hela min kropp blev täckt och kuken såg ut att vara doppad i choklad. Nu började alla slicka och suga bort kletet från min kropp, de var väldigt noga, inte en enda bit av kroppen lämnades kvar.
Nu är det tid för flickor att bli kvinnor, kom fram och låt vår master öppna era kärleksgrottor, var inte rädda, den är stor men det blir bra sade Chantal.
Har jag inget att säga till om, sade jag. Nej nu ska du bara ligga stilla och låta flickorna bli kvinnor. Rita och jag ska hjälpa dom på traven mot den högsta lyckan. Den att bli kvinnor genom vår masters underbara kuk. Lade mig tillrätta på det filtklädda bordet, fick en kudde under huvudet och ser den ena flickan klättra upp vid den bortre bordsändan. Den enda klädsel hon har är ett brett läderhalsband med ett koppel fästat. I andra ändan på kopplet står Rita och manar henne framåt mot min kropp.
Hon ser lite skrämd ut av storleken, men jag ler och blinkar åt henne. Hon kryper upp på mig och bjuder mig att smaka hennes stenhårda bröst. Jag är i himmelriket, när jag vill röra henne med mina händer blir jag stoppad av Chantal. Ligg nu stilla och njut, älskade master. Vi hjälper henne till njutning. Känner en hand om kuken och något fuktigt rör vid ollonet, det är bara så surrealistiskt. Här ligger jag, omringad av de vackraste kvinnor jag någonsin mött och ska få ta oskulden på tre kvinnor. Ser hur Rita kryper upp bakom flickan och tar tag i hennes höfter för att styra henne rätt. Chantal leker med kulspetsen i flickans våta springa, plötsligt känner jag hur hon pressas med mot kuken och sakta glider jag in med ollonet. Så trångt, så underbart. Rita pausar och låter fittan vänja sig vid intrånget, sedan lite till och paus. Det är ljuvligt och mycket trångt, plötsligt är ollonet inne och rita trycker mer bestämt ned flickan över kuken. Det tar stopp och hon ojar sig, ser hennes panna rynka sig. Rita knullar mig med flickan ut så att ollonet lämnar och sedan in igen tills det tar

stopp. Vi blir knullade, har inget annat ord för vad som händer och när flickan stönar riktigt högt så känner jag hur fittan krampar kring kuken, då trycker Rita ned henne över kuken och mödomen far all världens väg. Jag kommer ända in till livmodern medan flickan tjuter av orgasm och lite smärta. Rita frågar om allt är ok, flickan nickar och jag är ett stort leende. Nu får du rida lite på vår masters kuk, men bara tills svedan är borta. Vi får inte glömma dina systrar, säger Chantal. Hon red mig sakta hela vägen upp och sedan ned, för var gång hon gled ned för kuken kom den längre in och till slut satt hon på kukroten och då kom hon igen. Kände att jag inte hade långt kvar, ett under att jag inte redan tömt mig i flickebarnet, men det berodde nog mer på omständigheterna. På ett bord med en oskuld och två till på kö samt ett tiotal vackra nakna kvinnor som åskådare.

Motvilligt reste hon sig och kvinnorna omkring klappade händer och tog emot henne. De förde henne till ett stort badkar där hon blev ompysslad.
Chantal och Rita torkade rent min kuk och båda kysste mig och berömde för mitt tålamod. Nu fick jag välja vilken av flickorna som skulle bli nästa och mitt val föll blev en svarthårig skönhet, långa smala ben och en liten putrumpa samt otroligt vackra bröst. Ansiktet strålade av förväntan och lust. Kan ni ta och lyfta upp henne på mig med ryggen emot mitt ansikte. Jag vill se när kuken glider in i henne, Chantal och rita ropade på några andra kvinnor som kom och hjälpte till. De sänkte ned henne över min kuk och känslan var obeskrivlig. Jag såg hur ollonet öppnade hennes kärlekshål och hur ollonet pressade sig in, det var en härlig syn. Som om något stort ska genom något litet, men in slank det och flickan gled sakta men säkert ned över min stenhårda kuk. Kände hur någon lekte med hennes klitta och sedan sjönk hon hela vägen ned över kuken, genom mödomen och rätt i botten. Då kom hon med ett urvrål, hela flickan skakade och det var som ett epileptiskt anfall i orgasm. Hon kollapsade över mig och blev bortburen av kvinnorna för bad och återhämtning. Nu var det bara en kvar, jag reste mig från bordet och gick fram till henne. Hade med avsikt sparat henne till sist. Hon såg ut som en gudinna, långt lockigt rågblont hår som räckte ända ned till midjan, två härliga bröst där vårtorna inramades av perfekta vårtgårdar, Bröstvårtorna reste sig ut från brösten och pekade på mig som stora hallon. Är du redo för att bli kvinna, frågade jag. Hon nickade och neg. Denna gången vill jag bestämma hur det ska gå till och nåde den som protesterar röt jag. Tog flickan om midjan och lyfte upp henne, hon tog mig om halsen och korsade benen kring min midja. Den flickan visste hur hon skulle göra, jag sänkte ned henne mot kuken och lät den reta fittan genom att glida mellan blygdläpparna. Gud så skönt, hon lutade sig bakåt så vi såg varann i ögonen och då hittade ollonet rätt. Hennes ögon blev stora och sakta gled hon av sin egen tyngd ned över kuken. Detta var den trängsta fitta jag någonsin upplevt, behövde inte hålla i henne, bara stödja lite medan hon sakta sakta öppnades av min kuk. Kuken har nog aldrig varit så styv och det kändes som den svällde ännu med än den brukade. Det blev stopp vid hinnan och då gör flickebarnet en knyck med höften och där flög mödomen, hon ler och glider vidare ned till roten. En perfekt fitta för min kuk och fittan sitter på den mest gudinneliknande varelse jag sett, jag tar om hennes rumpa och lyfter henne. Ser hennes leende och vi börjar knulla som om det skulle vara det sista som hände i livet, känner ilningarna i ländryggen och samtidigt som hon krampar i sin orgasm. Tömmer mig i henne med ett urvrål och fortsätter knulla genom hela orgasmen. Kuken vill inte slakna så jag fortsätter och det går för flickan gång på gång. Till slut så tar Chantal och Rita tag i mig och jag får tillbaka lite sans, Flickan hängde helt utmattad i mina armar och kvinnorna hjälptes åt att lyfta av henne. Kuken stod fortfarande som ett spett och en rännil av sperma forsade ur flickan medan hon bars till vila. Nu måste vi fira sade Rita och tog tag i kuken som fortfarande var kladdig av oskuldsfitta och sperma. Fram med vår bästa cava, vi har aldrig sett en sådan älskog som du lyckades prestera och tack och lov du är fortfarande hård.

Vi satte oss vid ett mindre bord och såg på när flickorna blev badade och ompysslade, Rita satte sig i mitt knä och kuken försvann in i hennes dyblöta fitta. Kan vi sitta stilla, vill visa dig vad jag lärt mig av Mona sa Rita. Klart vi kan, i natt är allt möjligt verkar det som. Tittade ut genom ett fönster och ser en klar stjärnhimmel och en fullmåne. Nu ska vi skåla sade Chantal, och hällde upp den bubblande drycken. Skål för kärlek och älskog, må vi aldrig drabbas av svartsjuka sade Chantal och det skålade vi på. Samtidigt känner jag vad Rita lärt sig, hela fittan kramar och rör sig kring min kuk. Det var som att bli runkad med fittan, som en hand som mjukt kramar och drar i kuken. Är det inte underbart det som Rita lärt sig sade Chantal och log. Underbart och helt otroligt vad flickungen gjorde med kuken. Kan du koncentrera dig lite, jag har något mycket viktigt att berätta. Jag lyssnar svarade jag fastän det var mycket svårt med en kåtunge som gjorde sitt bästa för att distrahera. Om två dagar är det en mycket speciell dag, det var den dagen för 10 år sedan då jag ärvde vingården med alla marker och det ansvar som hörde till. Vingåden har gått i arv i femton generationer och skall så göra. Men i det testamente som lästes upp och som även det har varit samma i lydelsen under alla år. Där står det klart och tydligt vad som gäller, bland annat detta med

kvinnor, nakna kvinnor.Inga män får arbeta eller vistas på gården mer än vid vissa tillfällen. Mor och dotter, alltså jag och Rita har som alla andra arvingar före oss och som Rita och hennes dotter efter mig i uppdrag att finna en man som vi, vid första mötet blir förälskade i tillsammans. Den mannen är du, vår underbare man och master. När Chantal kommit så långt i sitt tal, reste sig Rita upp och Chantal gränslade min kuk och sjönk med med en djup suck. Ingen har kommit så lång in i mig och Rita sade hon. Men sitt still, det är Ritas tur att fortsätta berätta. Jag ser att resten av kvinnorna samlats kring oss och jag tar en klunk av vinet.
Ja du har ju fått början, här kommer en del till sade Rita.
I testamentet står det att den utvalde, för att få tillgäng till alla vingårdens hemligheter med mera, skall på ett dygn och det är den dagen då testamentet upplästs, alltså om två dagar, ge minst 15 av gårdens kvinnor orgasm. Kvinnorna skall komma frivilligt och inget tvång får förekomma. Lyckas du med detta så blir du allas vår härskare. Ägandet kommer alltid att gå i arv från mor till dotter, men det är du som styr oss.
Tror du att det är en uppgift som du kan leva med?

Jag kan väl alltid försöka, lovar att göra mitt bästa svarade jag. Jag har en önskan vad gäller det som skall hända om några dagar och det är att jag får använda hela vingården att ge njutning på. Var jag vill och på det sätt jag finner lämpligt, klarar inte av att älska med femtom kvinnor på ett dygn och en av kvinnorna ska vara den sista som jag tog oskulden av. Funkar det så ska jag göra mitt bästa, härligt att skänka njutning till så vackra kvinnor.

Chantal och Rita såg på varann och log. Det blir som du önskar Du store Svensk. Vingården är öppen för dig och även kvinnorna sade Chantal och fnissade. Nu skålar vi och njuter av varann, Chantal hade tydligen gått i samma skola som Rita för hon kramade och sög med fittan, jag lekte lite med hennes ringar i brösten och drog utåt och uppåt tills Chantal började vilja resa sig. Då släppte jag och hon darrade till. Klitorisen fick omvårdnad och leksaken i blygdläppen var alldeles dyblöt. Ska vi inte ge dig en ring i klittan viskade jag , kände hur hon knep med fittan och som hon kom. Fittan bara sprutade och så gjorde även min kuk. Det bara pumpade upp i hennes krampande fitta, vi var helt slut båda två. Men kuken slaknade inte, mycket märkligt. Den var lika stenhård som innan. Vinet vi drack till middagen var ett mycket speciellt vin förklarade Rita. Drucket av rätt man, vid rätt tillfälle har den effekten som du nu upplever. Det är första gången jag ser det i verkligheten, men det var så jag kom till och så min mor kom till och säkert våra företgångare också. Det var med det största leende jag står som hon ropade på Mona. Kom och var med och njut, sätt dig här på vår masters underbara kuk och njut. Du som lärt oss kan ju visa hur det ska vara. Nä du, så enkelt ska du inte komma undan sade jag och lyfte av Chantal och satte henne på bordet. Dig vill jag ta bakifrån, är trött på att sittas på och nu vill jag se alla mina kvinnor och njuta av dig medans jag njuter av den vackra synen framför mig.

Mona log och ställde sig på knä på stolen, lutade sig mot ryggstödet och sköt upp baken mot mig. Var så god min älskade master sade hon och drog isär blygdläpparna så allt det vackra ljusrosa fittan var vidöppen för mig. Det var gudomligt att sakta sjunka in i henne och känna ollonet trycka mot livmoderhalsen, ge mig mitt vinglas och ställ det på hennes rygg. Fyll det och nåde dig om du rör dig och spiller en droppe av det goda vinet sade jag. Mona nickade och darrade till, det var nära redan nu vill du verkligen bli bestraffad innan kvällen är slut. Nej min master, förlåt min master.

Skärp dig nu och skänk oss njutning, jag tittade upp över kvinnorna.
Ni vet vad testamentet stipulerar, är det någon som är frivillig till att få njutning. Jag lovar att det kommer att bli angenämt och ni kommer att bli uppskattade i framtiden också. Är det någon som inte har lust eller är i fel vecka så är det i sin ordning. Jag har aldrig sett så många vackra kvinnor på samma gång. Jag blir bara så tacksam och rörd att ni vill dela detta med mig, oss Chantal och Rita och Mona.
Vem vill vara med, alla räcker upp handen. Det blir helt underbart, jag ska göra mitt bästa för att skänka er alla njutning fast 25 är nog för mycket, vin eller inte. Så njut nu av kvällen så ses vi i morgon.
Mona knådade min kuk så jag var i himmelriket, men lite bus får det allt vara. Jag råkade droppa några droppar vin på hennes rygg och jag kände hur hon stelnade till. Fittan slutade krama och hon var helt stilla. Så du vill ha ett straff för din försumlighet sade jag, det var inte meningen master, jag ber om ursäkt. Bad Rita komma ock hålla hennes händer och chantal drog isär hennes skinkor. Tog och blötte ned hennes bakre hål med vinet och satte min kletiga stenhårda kuk mot hennes anusros, ett bestämt tryck så var ollonet inne. Mona ojade sig en del och jag smällde henne på skinkan. Var nu tyst och ta emot, sjönk långsamt in i rumpan tills hela kuken var inne. Sade till Chantal att smiska henne över fittan tills hon kommer, samtidigt började jag knulle henne i

baken sakta ut och sakta in. Kan någon hämta Svea, vår chaufför bad jag och strax stod hon med blossande kinder vid min sida. Kan du berätta för dina medsystrar vad jag och Chantal gör. Hon började med en röst som jag knappt hörde, smiskade till henne på rumpan och sade alla ska höra hur bra Mona har det. Hon harklade sig och sade med hög och tydlig stämma, vår älskade master knullar just nu vår lärarinna i baken med sin stora kuk samtidigt smiskar vår mistress hennes fitta. Den är våt och det droppar ned på stolen och det skvätter vid varje slag.

Tror du att hon lider av detta, frågade jag Svea.
Nej det ser inte ut så sade hon. Vill du byta plats med henne frågade jag, ja tack vad svaret jag fick och hon neg så vackert. Sära då på benen ovh låt mig känna om du är redo. Under tiden kör jag kuken allt fortare in i Monas anal, känner att jag närmar mig ett sprut och tömmer mig i hennes vackra rumpa. När Mona känner sig bli fylld i rumpan så kommer hon också. Det är så våldsamt att hon trycker ut kuken och en del av det jag sprutade in. Mona rasade ihop som en trasa och fick hjälpas från stolen, tror vi får flytta oss lite sade jag till Svea och hon nickade. Tycker du att min kuk är ren nog för dig, frågade jag. Hon skakade på huvudet och tittade sig omkring. Vill du ha av min kuk så får du göra ren den först, hon såg sig om men hittade inget, ställde sig på knä och tog in hela kuken i munnen och slickade den ren. Det var inte utan att jag blev förvånad, den lilla nätta blyga kvinnan tar in kuken som precis lämnat Monas ända utan att tveka, suger och slickar den ren och fin.
Detta ska du ha en belöning av, så underbart gjort. Men jag vill ju ha min masters kuk och då gör man vad som krävs sade hon med ett leende. Då får du sätta dig på bordet, dra upp knäna mot hakan och bara var med mig.
Jag hade ju bara känt hennes fitta träs över kuken på väg från flygplatsen, men det var en mycket vacker fitta jag fick framför mina ögon. Ju mer jag kikade, ju mer blodfylldes de yttre läpparna och de inres krusigt började titta fram. I sanning är det kvinnliga kroppen ett av jordens underverk. Böjde mig fram och lät min tungspets öppna upp hennes blygdläppar, de öppnade sig och där var det så fantastiskt vackert att jag nästan blev tårögd. Hon smakade friskt och nytvättad, det luktade av någon sorts olja och allt sammantaget var en härlig upplevelse. Klitoris tittade nyfiket fram och den var nog bland de största jag sett, såg faktiskt ut som en liten snopp. Hon ryckte till när jag slöt läpparna om den samtidigt som en finger slank in i hennes fitta. Hela denna lilla kropp var i uppror, hon vände och vred sig och stönade ljudligt. Prövade med två fingrar i fittan, trång och härlig men det behövdes lite till för att få plats med min kuk. Bad Rita hjälpa till, kan du få in fler fingrar i Sveas fitta, jag får bara in två sade jag. Rita log och visade sin hand, den var inte stor, fyra av hennes fingrar motsvarade mina två. Kan du få in hela handen? Kanske, om vi hjälps åt sade Rita och smet in i fittan med fyra fingrar, det gick ganska lätt och efter att ha vinklat in tummen så tryckte och bred hon handen och satta sakta var hela handen inne i Sveas fitta. Svea stånkade och stönade men log med hela ansiktet, följ nu med med handen sade jag och böjde upp Sveas ben ännu mer. Är det möjligt det jag tror du ska testa sade Rita, vet inte men försöka duger sade jag och satte ollonet mot Sveas bakre hål. Det blev för mycket känslor för Svea, hon kom och det sprutade ur henne så både Rita och jag blev ordentligt våta. Såg att rumphålet öppnade och stängde sig i takt med hennes stön. Det är nu eller aldrig sade jag till Rita, jag tryckte på och ollonet slank in i Sveas anal. Gud jag känner din kuk knuffa min hand sade Rita, tryck in mera. Efter några försiktiga suck satt kuken inbäddad till roten i Sagas anal. Ritas hand satt i hennes fitta och jag hade en tumme i Ritas rumpa. Så underbart, började röra mig utåt och såg hur allt rörde sig med. Kanske för trångt för den lilla kroppen, jag drar ut kuken och du tar ut din hand så jag kan knulla henne ordentligt sade jag till Rita. Jag drog mig ur rumpan och Rita tog några juckande med handen innan hon drog ur den ur Sagas fitta. Så vackert, fittan gapade öppet och jag måste bara kyssa den innan jag körde in min kuk. Det var en märklig känsla, visste ju hur trång hon varit innan och nu var det nästan inget motstånd alls. Vilade lite och kände fittan forma sig runt kuken. Snälla master, knulla mig hårt och ge mig din säd sade hon. Fick upp ett härligt tempo och såg henne dubbelvikt under mig. Brösten studsade och knäskålarna var i höjd med axlarna. Det började närma sig för oss båda och jag tömde mig i henne med ett avgrundsvrål. Orkade inte mer utan bad Rita ge Svea det hon behövde. Rita log och formade sin hand och nu gled hela handen in till handloven. Hon vred och juckade och det tog inte lång stund förrän Svea kom i en lika stark fontänorgasm, fast denna gången hade Rita tagit ut handen och det sprutade över allt.
Vi var alla ganska tagna och trötta, så det var dags att gå till sängs.
Samma sak vid sänggåendet, två kvinnor framför och två bakom.
Jag han bara registrera att kuken gled in i en våt fitta innan jag somnade.

Vaknade av en smekning på kinden. Det var Chantal som väckte mig.

Älskade master det är långt fram på dagen och vi var oroliga. Kan berätta att du lyckats spruta dina kvinnor fulla medans du sov, hoppas du inte misstycker. Nu är det dags att äta lite lunch och sedan kan vi bekanta oss med omgivningarna. Får jag bli din ledsagare, klart du får sade jag. Huvudet är fullt av frågor och fler kommer. Är detta en dröm eller är jag död och har hamnat i ett erotiskt paraden. Hon skrattade, nej du och vi lever verkligen och njuter varje minut. Nu när det är vinter så är ju vingården i vila och vi kan ägna oss åt att förfina våra viner. Rita är snart färdig på sin skola och kommer att vara den som har huvudansvaret för produktionen ihop med dig och mig. Men Rita har den bästa näsan och kanske den bästa fittan, flikade jag in med ett leende. Vissa saker var visst lite känsliga, kunde ana lite mor och dotterkonkurrens, men det skulle nog ordna upp sig. Kan du berätta mer om vinet som får min kuk att stå som aldrig förr, den har ju inte slaknat något. Ett helvete när man ska pinka, det finns dom som gillar sådant också sade hon och flinade, framför allt den som fick mest smisk igår. Det går för henne när någon pissar henne i fittan, det kan du tänka på sade hon med ett smil. Men jag behöver verkligen pinka nu. Ja men öppna då fönstret och pissa, jag håller, det ska inte vår master behöva göra.

Vilken stråle, Chantal skrattade och riktade kuken åt alla håll och det var en underbar känsla. Håll nu här så ska jag göra rent sade hon och svalde halva kuken. Kände tungan virvla runt och det var otroligt härligt.
Nu äter vi och sedan ska vi ta en rundtur.

Maten var vällagad och god, det blev en slurk av styrkevinet. Bara för att vara säker som hon sade. Slottet har fyrtio sovrum, tre bankettsalar, en lärosal och matsal som rymmer nästan hundra personer, vår flygel där bara vi fem får vistas och en stor vind där vi har alla sorters lekar för oss. I källaren, den övre alltså har vi rum för bestraffning och en fängelsecell samt förberedande vinlaboratorium. Den nedre källaren som är på tio tusen kvadratmeter innehåller hela vårt vinlager.

I ett annat hus finns vintankar och maskiner för beredning av druvor. Vid skörd är vi tre gånger så många som du ser här idag. Inga män frågade jag. Aldrig i livet, de skulle bara knulla och skita i skörden. Kvinnor har det rätta handlaget, ömt och skickligt. Det kommer unga flickor från hela Europa hit för att hjälpa till. Här har faktiskt varit några skandinaviska flickor också. Du ska få veta en liten hemlighet, de flickor som är här har ju skiftande hudtoner och olika färg på håret och kroppsbyggnaden är också lite varierande. Det är faktiskt flickor från många länder vars familjer har låtit en flicka ur familjen praktisera här i tre år. De får lära sig att ta ansvar, lyda och hjälpa till. Givetvis får de undervisning i alla slags ämnen. Det var tur att vi träffade på Mona, hon är vår nya lärarinna. Våra undervisningsmetoder är lite annorlunda än normala skolor men utfallet är riktigt bra. Du ska få en till på hur det går till. De flickor som du hjälpte att bli kvinnor igår är ganska nyanlända och för att kunna tillgodogöra sig undervisningen till hundra procent krävs att man är av med oskulden. De tre har varit ganska struliga hemma och är hitskickade av sina föräldrar för att bli av med aggressioner och lära sig vett och hut. De som är här har alla skrivit på ett kontrakt, av fri vilja, att underordna sig allt vad vi säger. Det börjar alltid med rädslan för nakenhet, därför inga kläder, sedan pojkar, det finns inga. Vi uppmuntrar ingen till tjejsex men straffar ingen heller. När vi kommer upp på vinden kommer du att förstå vad jag menar.

Ska vi hälsa på i skolan?
Kom min härliga master, men först vill jag att du sätter på mig ett läderhalsband och kopplar mig i en kedja. Kan ju inte neka en sådan begäran, men nu kände jag att det var dags att bidraga med något. Bad henne vänta och hämtade en liten present från min packning. Var god och bör dig framåt, ta tag om anklarna och stå stilla så ska du få en liten gåva av mig. Stå still och ta snällt emot denna plugg, jag förde in den i hennes blöta fitta och när hon började resa si så sade jag stopp. Det var bara för att smörja den, nu ska den dit där det hör hemma. Lirkade in den förbi slutmuskeln och den lade sig tillrätta med bara en knopp på utsidan. Detta kan bli intressant, den är massiv och väger drygt ett kilo. Hur känns det i kroppen? Hoppas det känns bra, annars får du vänja dig sade jag med ett smil. Det känns otroligt, tack master för den fina gåvan. Vill du koppla mig så visar jag vägen.
I slutet av en korridor låg skolsalen, den var för närvarande tom men det skulle strax ringa in till lektion. Eftermiddagen skulle ägnas åt språk, det svenska språket. Salen var ganska stor, var och en av de femton elever som studerade här, skulle snart bli tre till hade sin egen plats. Stolarna var värda ett kapitel för sig själva, såg ut som vanliga skolstolar med ett undantag. Alla var försedda med två löskukar fastmonterad på sitsen. Chantal förklarade att de var utprovade Individuellt. Ingen fitta var den andra lik, så sant så. Flickorna kom på två led med Mona som sista kvinna.
Alla satte sig med lite. Bök och stök, det gällde ju att få kukarna på rätt plats, Chantal berättade att kukarna var insmorda med glidmedel för säkerhets skull. Nu kommer det roligaste av allt sade hon, mona sade knip och stå upp. Alla reste sig och stolarna följde med, bra med knipövningar, eller hur

sade hon. Flickorna satte sig ned och så började lektionen, jag blev ombedd att komma fram och tog givetvis med mig kedja och Chantal. Mona tog sin pekpinne och pekade på min styva kuk, vad heter detta? Flickorna svarade en efter en och jag såg belåtna miner när do fått uttalet rätt, däremot gnäll när det blev fel. Tittade mig förvånat omkring men Chantal berättade att den främre löskuken som är i fittan ger vibrationer och njutningen bakre däremot är uppblåsbar och ger väl inte lika mycket njutning när den även ger en svag stöt.

Detta är hur vi motiverar våra flickor att studera ordentligt och därför är det viktigt att oskulden är borta.
Nu går vi upp på vinden, tror där är några som väntar på oss.
Vi gick upp för en bred trappa, det såg så fint ut med pluggen som glänste i Chantals rumpa. Så det var en överraskning, alla flickorna lär sig svenska. Ja det är lämpligt att förstå vad master vill och vi vill vara till lags. Kan jag tala svenska med dig, vi kan försöka sade du och rodnade. Ja och när du säger fel eller förstår galet så får jag nöjet att smiska din vackra rumpa.

Ja, om master vill ha det besväret sade hon och rodnade.
Det var en lång trappa, flera våningar förbi vad jag förstod var sovrum. Äntligen är vi framme sade Chantal, välkommen in i vår lekstuga.
Vi gick in i rummet, det liknade mer tusen och en natt, långa divaner, skynken som hängde ned från taket, gungor, massor med mjuka kuddar och det låg en tung doft av något väldoftande i luften.
Rita och Mona kom emot oss och jag såg att Rita blev lite besviken. Vi skulle ju inte ta fram halsbanden innan vi var tillsammans sade hon och såg lite sur ut.
Nu är det faktiskt jag som bestämmer och jag vill inte ha bråk mellan någon av er!
Kan du Mona springa ned och hämta ett paket i min packning, det är inslaget så du kan inte missa. Mona for iväg på snabba fötter och jag vände mig mot Chantal. Det var inte snällt att göra så, om ni var överens om en sak så är det det som gäller. Nu måste jag straffa dig för att du försöker ställa dig före. Jag älskar er alla oerhört och kommer inte att göra skillnad. Så ta nu av halsbandet och lägg dig över mitt knä här i soffan. Chantal snyftade och bad om förlåtelse. Det är inte mig du ska be om förlåtelse det är Rita, du gick bakom ryggen på henne och nu får du ta ditt straff. Jag tog med henne till en av gungorna och lade spände fast henne så att benen kom att peka rakt upp mot taket. Hittade en bra linjal och började randa hennes rumpa, hon skrek och tjöt, tårarna rann och när rumpan var blossande röd så tyckte jag att hon fått nog. Spände loss henne från gungan och kopplade halsbandet till en lina som hängde från taket. Stå nu här och skäms, nu har jag blivit trött av att smiska dig och behöver vila. Chantal var nog lika trött men av andra orsaker, rödgråten och håret hängde i stripor. Rumpan skiftade i mörkrött och blålila, det skulle nog bli svårt att sitta på ett par dagar.
Nu förstår ni vad som kommer att hända om ni försöker gå bakom ryggen på mig och varann, det blir bestraffning. Denna gång bara inför de jag har mig kära, men från nu så blir bestraffningarna inför alla ute på gårdsplanen. Jag vill att det sätts upp en smiskbänk mitt på gårdsplanen. Ni ska få ritningar alldeles strax.
Mona hade hämtat paketet och jag fick det i min hand, packade upp och bad flickorna böja sig framåt. En plugg till dem var, det var inte enkelt att få in men det gick med lite lämpor.
Tog loss Chantal och ledde henne och de andra ned till bottenvåningen, Chantal snyftade fortfarande och var alldeles rödgråten: Håret hängde i testar och hela den vackra kroppen skakade av gråt.
Jag bad de andra att ta hand om Chantal, lindra hennes ömma bak och tvätta henne ren. Jag skissade upp en ritning till smiskbänken och gav till Mona, se till att denna finns på gården till i morgon kväll. Nu behöver jag vila, många kvinnor att ta hand om med början vid midnatt.
Rita visade in mig till ett stort rum med en jättesäng, det är lika bra att du vänjer dig vid sängen. Det är här du ska ta emot kvinnorna och ge dem tillfredsställelse.
Master väljer givetvis själv hur han vill tillfredsställa kvinnorna och var, men sängen är kanske att föredra sade Mona och rodnade.
Hur många är det, frågade jag. Tjugotvå om jag räknat rätt sade Mona.
Behöver jag någon vinpåfyllning eller tror du jag klarar uppdraget?
Det går nog utan men lite extra smörjmedel till Masters kuk kan nog vara bra sade hon med ett smil.
Tror inte att jag har varit så utmattad någonsin, den sista flickan fick sin orgasm strax före tidsfristens utgång, kuken var nästan skinnflådd men ståndet höll i sig fortfarande svullen men nu får det vara bra. Alla dessa kvinnor och skiftande utseende på fittorna och brösten, allt från små smala springor till stora saftiga med tjocka blygdläppar och klittor, nästan osynliga till centimeterstora. Vissa var trånga och andra var vidöppna, men alla fick smaka min kuk.

Visserligen inte sprut i alla men orgasmer fick dom, man kan ju använda händer och tunga. Där var en kvinna/flicka som var otroligt nervös, men hon var den snabbaste på att orgasmera. Det räckte att jag rörde hennes toppiga bröst så kom hon, det formligen rann ur henne och när hon satte sig över kuken så kollapsade hon i en jätteorgasm, det bara sprutade ur henne och hon sjönk ned över kuken. Hon var så stilla att jag trodde hon hade dött, men det kom ett häftigt andetag och hon försökte rida men orgasmerna kom som på ett pärlband och det räckte att hon rörde sig det allra minsta så kom hon igen. Hon tittade mid i ögonen och log ansträngt, ”please no more” sade hon och jag lyfte av henne och ledde henne till duschen. Hon kunde inte stå på benen så jag ropade på Mona och bad henne hjälpa flickan.

När uppdraget var slutfört, skriver uppdraget för visst var det härligt med alla dessa kvinnor men inte mycket känslor med i leken. Kände mig som en avelshingst och det var inte bekvämt.
Jag sov i nästan ett dygn, har spridda minnen av att jag blev ompysslad under tiden.
Vaknade på senkvällen och stapplade ut ur sängkammaren, hungrig och törstig.

Hittade köket och där satt mina älsklingar Chantal, Rita och Mona. Det blev ett kramkalas och kel, kände att Chantal behövde lite mer ömhet efter det hårda smisket så jag bad att få sova med henne ensam denna natt. Men först mat och vin.
Jag blev matad av mina tre underbara kvinnor och det vin vi drack var himmelskt, kan inte tänka mig att himmelriket kan vara bättre. Det ägnades mycket omsorg åt min kuk och den inspekterades noga, men jag sade ifrån att det blir ingen gruppsex på några dagar. Det uppskattades inte fast jag såg att Chantal log. Jag ville inte använda ”knullrummet” mer utan tog Chantal i handen och bad henne visa oss till hennes säng.

Efter en härlig dusch med mycket kel så lade vi oss i sängen, låg och njöt av hennes kropp, det vackra ansiktet, halsen de underbara brösten en platt mage ned förbi höftkammarna till den renrakade kärleksporten, låren och vaderna. Till och med föttterna var perfekta på denna kvinna, en hud som sammet i underbar brun ton och det allra bästa ett sprudlande intellekt.

Vad skulle hon med en sådan som mig till?
Hon låg med slutna ögon och jag smekte henne med ögonen, plötsligt slog hon upp sina ögon och ser rätt in i mina.
Du undrar vad jag vill med dig? Du är det som jag och Rita behöver, vi ser längre än du tror och nu är en del av profetian uppfylld. Jag och Rita är överlyckliga att ha funnit Dig och Du fyller våra behov på samma sätt som vi fyller dina. Du är vår herre och vi skall göra allt för att skapa njutning och kärlek i våra liv.
Jag har haft en brännande smärta i min rumpa och har förstått att det var nödvändigt för Dig min herre att markera för mig och de andra att vi är alla lika mycket värda och Du inte kommer att favorisera någon av oss. Med de orden så lade hon sig på mig och kysste mig intensivt, våra tungor dansade med varann och jag strök över hennes rygg ned till den vackra rumpan.
Rullade runt och stödde mig på armbågarna medans min mun kysste henne ned över halsen. Kände hur hennes bröstvårtor styvnade och jag närmade mig de ljuvliga brösten. Huden var som sammet och het som en lavaström, jag kysste runt hennes bröst utan att röra vårtan. Hon rörde på överkroppen för att försöka få min mun över bröstvårtan men jag var barsk och tillät inga rörelser, ligg still annars blir det smisk. Ligg still och ta emot som den underbara kvinna du är, jag slöt läpparna om hennes ena bröstvårta och sög kraftigt samtidigt som tungan lekte med hennes piercing. Hon låg helt stilla men andningen ökade och det kom stön från hennes ljuvliga mun. Bytte bröst och upprepade leken med bröstvårtan. Lär min tunga rita ett blött streck ned mot hennes navel och hon stönade och kved. Mer snälla master, mer min herre, vet att det är fel av mig att be om njutning men det är så himmelskt underbart.
Då vill jag att du öppnar din kärleksgrotta för min tunga, ta tag i dina vader och håll benen rakt upp och brett isär. En sådan vacker syn, så underbart att se, ju mer Chantal särade benen ju mer öppnades hennes kärlekstempel.
Det var som att se in i himmelriket, känner mig så översvallande lycklig.
Lät min mun omfamna hennes kärleksgrotta och tungan penslade hennes innersta, smaken var ljuvlig och det formligen rann ur henne, hon skakade och stönade. Det var som att spela på lustans piano.
Kom nu och rid mig långsamt, älskar att se och känna Chantals trånga fitta öppnas av min stolthet. Hon red mig långsamt, ibland med djupa tag så att jag kände hennes livmodermun mot mitt ollon, ibland bara så att ollonet for in och ut ur fittan. Safterna rann och jag kände hur orgasmen närmade sig med stormsteg.
Nu blir Du med mitt barn vrålade jag och det kändes som om hela ryggraden följde med i orgasmen, Chantal satt djupt nedborrad över min pulserande kuk och hon darrade i kroppen, det ljud som kom över hennes läppar var hämtat från underjorden. Ett mäktigt skri och sedan

kollapsade hon över mig. Vi tuppade av och vaknade flera timmar senare. Det var en märklig känsla. Kuken satt kvar i henne som en propp, som om hela satsen skulle få chansen att hitta in i livmodern och befrukta det ägg som kanske fanns där. Ville inte röra mig, hon var så lätt och hennes andning så rogivande.
Slumrade till igen och vaknade av en lätt kyss på munnen. Det var Rita som väckte oss, era sjusovare och knullmaskiner! Hela huset hörde era vrål i natt, det var fler än jag som blev avundsjuka sade Rita med ett leende. Upp ur sängen med er, det blir brunch idag. Jag rekommenderar en dusch för ni luktar den ljuvligaste älskog, fast kanske inte till maten. Chantal log och rullade av mig, när kuken lämnade fittan så var det so att dra ur en kork. Det lät som ett härligt plopp och sedan kom syndafloden. Chantal höll båda händerna för fittan och sprang till duschen, man kunde se spåren efter henne.
Rita fnissade och sade, synnerligen välfylld, då är det min tur ikväll hoppas jag.

Kvinnorna var omättliga och Rita fick sin fitta fylld på kvällen, hon satte i en plugg, kurade ihop sig intill mig och somnade på min att. Jag hade svårt att somna, tankarna for i mitt huvud, varför jag en sliten chaufför, vad kan jag ge dessa underbara kvinnor. Ja tankarna snurrade bara runt i huvudet och det blev bara mer och mer frågor, somnade utan att få några svar.

6

Kommentarer

2 svar till ”En chaufförs berättelse”

  1. Profilbild för Bengt
    Bengt

    Vilken härlig kvinnor hoppas på mer skrivande

  2. Profilbild för Gardintroll
    Gardintroll

    Hejsan hoppsan, det var en rejält lång novell det där. Den skulle nästan kunna bli en trilogi om man delade upp den. Jag vet att det var svårt att få folk att gilla serier på förra sidan, men i det här fallet läser jag hellre flera korta avsnitt än en lättelång textmassa. Sen kanske du kan se över radbrytningar och styckesindelning som nog har blivit knasig i överföringen. Annars var det en kul läsning.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier