Det äldre paret, en trekant

Det här är del 1 av 2 i Det äldre paret

Det var precis den tiden på kvällen som de flesta började fundera på att ta ett glas till innan de gav sig upp på dansgolvet. Elvira bestämde sig för att den här kvällen skulle bli nåt allderles extra och tog därför i rejält och beställde in dagens cocktail extra medan hennes kompisar Maja och Smilla nöjde sig med varsitt glas vin.
”Pallar du den där?” frågade Smilla när Elviras enorma glas fullt med bubblande grön issörja bars in med en sprudlande fyrverkeripjäs i.
”Jag tror det, vi är ju inte 20 längre”, sa Elvira tveksamt men lät ändå kompisarna smaka så mycket de ville.
”Nej, vi är 21”, sa Smilla efter att ha tagit en munfull och svalt den i omgångar.
”Den tar ju aldrig slut!” utbrast Maja efter att nivån bara sjunkit nån millimeter efter hennes senaste stora klunk som fick det att snurra till i huvudet.
”Vi fixar det här”, sa Elvira och sakta men säkert lyckades de faktiskt tömma jätteglaset.

Nån halvtimme senare var tjejerna uppe på dansgolvet och släppte loss till en låt av den typ som Elvira bara stod ut med för sina vänners skull och eftersom killen hon just träffat verkade helt inne på den genren. Smilla hade förstås redan ett gäng killar efter sig och Maja snackade världspolitik med en grupp utbytesstudenter i baren. Elvira hade alltså ingen som kom och störde så hon ägnade sig åt att dansa. Medan kvällen flöt på blev det alltmer uppenbart att Elviras manliga sällskap började lockas av en annan tjej på samma dansgolv och utan att hon fattade varför hade den nya tjejen snott hennes ragg och dragit med honom bort till sitt bord. Smilla syntes inte till nånstans och Maja hade satt sig vid ett bord i närheten av dansgolvet. Elvira gick bort till Maja och knackade henne på axeln.
”Du, jag går till tantgolvet”, sa Elvira till Maja som hastigt nickade sitt medhåll innan hon fortsatte den hetsiga diskussionen.

Tantgolvet var dansgolvet på våningen ovanför, där det mest spelades gamla godingar och schlager. Det var vanligtvis fullt av folk runt 40-50 men musiken var mer i Elviras smak, så hon dansade på för att glömma sitt nederlag tidigare under kvällen. Det var varmt så det förslog, så efter bara några låtar gick Elvira iväg till baren för att dricka vatten. Trängseln var ganska enerverande och gubbarna antingen raggade på eller puttade henne så till den milda grad att hon snubblade rakt in i en kvinna i 40-årsåldern. Kvinnan fick hela glaset över ena ärmen och Elvira var just på väg att be om ursäkt när kvinnan kastade en snabb blick runt rummet och spände ögonen i gubben som puttat Elvira.
”Kan ni inte ta det lite lugnt, era fylldrägg, det där kunde ha gått illa! Och låt bli tjejerna, de har det jobbigt nog utan er hjälp”, bannade kvinnan.
”Öh, ja, flåt”, mumlade gubben och försvann i vimlet.
”Asså, förlåt så jättemycket, jag kan försöka fixa”, fick Elvira ur sig medan hon och kvinnan banade väg mot toaletterna.
”Det fixar sig”, sa kvinnan och undersökte den dyngsura fläcken.
”Asså, det var inte meningen”, sa Elvira.
”Nej, det fattar jag. Du…är det bara vatten?” frågade kvinnan efter att ha luktat på ärmen.
”Öh, ja, precis, kranvatten”, svarade Elvira.
”Men då är det ju ingen fara, jag trodde det var en GT eller nåt”, sa kvinnan och började suga upp vätan med pappershanddukar.
”Nej, vatten”, sa Elvira skamset.
”Du, det var inte så farligt. Har du haft en trevlig kväll annars?” frågade kvinnan medan Elvira räckte henne ännu en handduk.
”Nja, jag fick mitt ragg snott av en blond hoppetossa på fjantgolvet där nere”, sa Elvira bittert.
”En hoppetossa på fjantgolvet, ja, det låter inte kul. Ylva, förresten”, sa kvinnan och sträckte fram handen.
”Elvira”, sa Elvira och skakade tafatt handen.
”Hej, Elvira, trevligt att råkas. Vad är det? Skakar inte ungdomar hand när de träffas längre?” frågade Ylva med ett leende.
”Jo, jo, visst, men fan, jag har sabbat din kväll. Du är väl här för att dansa och ha kul, inte stå på toa med en 21-åring?” sa Elvira.
”Du, det här är den mest meningsfulla konversation jag har haft ikväll”, sa Ylva.
”Med en full 21-årig klantskalle?” frågade Elvira klentroget.
”Absolut, du är bra mycket bättre än resten av folket här. Ja, min man är rätt bra han med”, sa Ylva.
”Är du gift?” frågade Elvira.
”Javisst, är det så förvånande?” sa Ylva.
”Nej, jag menade inte så, men du är ju här ensam”, sa Elvira.
”Nejdå, han snackar affärer med några kunder i rummet längst in. Kom med så ska jag presentera dig”, sa Ylva och vek ihop den halvtorra blusen.

Elvira såg på Ylva som stod där i ärmlös topp, jeans och högklackade stövlar.
”Är det okej att gå sådär?” frågade Elvira.
”Klart det är, dessutom känner jag ägaren”, sa Ylva och tog Elvira i handen.

Till Elviras stora förvåning fanns det ett helt rum hon inte kände till bakom nåt hon alltid trott var en nödutgång. Rummet var inte jättestort men stort nog för att Ylvas man skulle kunna ta några glas med sina kunder medan hans fru roade sig på dansgolvet. Ylvas man visade sig heta Felix och han hälsade artigt på Elvira, samtalade en stund och önskade sen damerna en kul stund på dansgolvet tills han var klar med kunderna. Elvira log mot Ylva medan de gav sig ut på dansgolvet igen.
”Han var ju jättetrevlig”, sa hon och Ylva log tillbaka.
”Ja, annars skulle jag väl inte vara gift med honom? Kom, nu dansar vi”, sa hon och där började en unik vänskap.

Att man måste vara i samma ålder för att vara på samma våglängd är en skröna. Ylva och Elvira klickade direkt och snart dansade de som om de känt varann i flera år. Elvira måste erkänna att hon var grymt imponerad av den äldre kvinnan som verkade ha koll på det mesta här i livet. Hon sög upp Ylvas kunskap och erfarenhet som en svamp och kunde inte få nog av att observera den världsvana kvinnan äga dansgolvet. Efter nån halvtimme återvände de till Felix och tog en drink med honom och hans kunder. Elvira förvånades över hur självklart hon hade accepterats av de äldre människorna och snart kändes det som att hon nästan kände Felix.

”Nej, kom, dags att dansa igen”, sa Ylva och drog åter med sig Elvira ut på dansgolvet.

De hade bara dansat ett kort tag innan Elvira fick syn på killen hon hade dansat med på undervåningen och den blonda hoppetossan. Han hade just fått en örfil av henne och stod ensam kvar medan hon stormade nedför trappan. Med ett hoppfullt leende gled killen närmare Elvira som snabbt viskade åt Ylva vem det var. Ylva lät killen komma lite närmare, vände sen på huvudet och fixerade honom med blicken.
”Glöm det”, sa hon iskallt och killen blev så chockad att han ryggade tillbaka och försvann i folkmassan.

Elvira skrattade till och dansade vidare tills låten tog slut och nästa tog vid.
”Eller, ville du kanske prova igen?” frågade Ylva och knäckte med nacken åt det håll dit killen hade försvunnit.
”Nej, nej, inte alls…eller…fast, det hade ju varit kul med lite fyllehångel förstås”, sa Elvira tveksamt.
”Det behöver du väl inte honom till”, sa Ylva, drog Elvira till sig och kysste henne på munnen.

Rytmen av Elviras hjärta synkade med musiken som dunkade i öronen när Elvira insåg att hon hade mött Ylvas kyss. Det tog ytterligare en tio sekunder att inse att hon fortfarande varken hade ryggat tillbaka eller dragit sig ur kyssen. Elviras varma fylliga läppar kysste mjukt och tryggt och när Elvira för första gången kände en annan kvinnas tunga mot sin insåg hon att det var hon som låtit tungan glida in i Ylvas mun. De båda kvinnorna kysstes långsamt medan de dansade till musiken. Deras armar låg tryggt om varandras axlar medan de mjukt hånglade med varann.
”Elvira, du kysser bra”, mumlade Ylva medan hon smekte Elviras rygg.
”Du anar inte hur…” flämtade Elvira fram medan Ylva kysste sig ner till hennes hals.
”Du doftar gott”, mumlade Ylva medan hon kysste Elvira över halsen.
”Åh, Ylva…” flämtade Elvira när hon kände Ylvas händer smeka hennes rumpa.
”Säg till om det går för snabbt eller om du vill sluta helt”, viskade Ylva i Elviras öra.
”Nej, fortsätt”, mumlade Elvira och den äldre kvinnan kysste henne ömt medan hon lät fingrarna utforska Elviras rygg.

Smaken av en annan kvinnas läppar gjorde Elvira både konfunderad och lockad. Det här var inget hon hade kunnat drömma om när hon, Maja och Smilla hade suttit vid sitt bord och ätit Smillas födelsedagsmiddag. Elvira lät händerna undersöka Ylvas rygg och glida ner mot hennes rumpa. Ylva kysste henne ömt, la armarna om hennes axlar, pannan mot hennes panna och såg henne i ögonen.
”Det är okej, fortsätt om du vill”, mumlade hon och kysste Elvira lätt på läpparna.

Elvira smekte försiktigt den vältränade rumpan, klämde försiktigt på de runda skinkorna och lät dem lägga sig tillrätta i hennes kupade händer. Ylva flämtade till och kysste Elvira djupare. Elvira blundade och njöt av kyssen och den äldre kvinnans härliga skinkor mot sina handflator. Kyssen blev ännu djupare och Ylvas händer letade sig in under Elviras topp. Elvira brydde sig inte om trängseln på dansgolvet, i detta nu fanns bara hon och Ylva. Sakta kröp Ylvas hand upp och in under Elviras mjuka BH. De mjuka fingrarna smekte bröstet lätt medan bröstvårtan gneds mot handflatan. Elvira flämtade tyst till mot Ylvas läppar när hon insåg att bröstvårtan började styvna. Ylva log och kysste Elvira ömt. Tryggheten i den äldre kvinnans kyss gjorde Elvira vågad och hon lät villigt Ylva ta för sig av hennes ungdomliga kropp. Elviras bröst var inte jättestora, men de var välformade och hennes bröstvårtor drog ihop de mörka vårtgårdarna tills hon kände hur bröstvårtan på det andra bröstet gneds mot BH-tyget. Ylvas fingrar smekte den andra bröstvårtan och Elvira tryckte sig nära Ylvas kropp medan de hånglande dansade vidare.
”Men, herregud, du är ju gift! Förlåt!” utbrast Elvira plötsligt och bröt kyssen med ett förskräckt ansiktsuttryck.
”Det är ingen fara, det är okej med Felix”, sa Ylva och log.
”Säkert?” sa Elvira.
”Helt säkert, vi kan gå och fråga honom om du vill”, sa Ylva med ett leende.
”Nej, nej, jag tror dig, men fortsätter vi så här så kommer vi kanske att gå över gränsen”, sa Elvira generat.
”Är det okej med dig så är det okej med mig”, viskade Ylva i Elviras öra.
”Jag har aldrig varit med en kvinna förr”, mumlade Elvira.
”Är det nåt du vill pröva med mig?” mumlade Ylva tillbaka.
”Mm, om du vill med mig”, mumlade Elvira medan Ylva slickade henne i örat.
”Ja, definitivt, men inte här på dansgolvet. Vi åker hem till mig”, sa Ylva och Elvira nickade.
”Taxi?” frågade Elvira.
”Vi kollar med Felix om han kan ringa en”, sa Ylva och drog med sig Elvira bort från dansgolvet.

Tio minuter senare klev Ylva och Elvira in genom en lägenhetsdörr i närheten av klubben. Elvira föll kyssande i Ylvas armar och kysste henne djupt medan hon började smeka hennes skinkor. Ylva drog med sig Elvira in i vardagsrummet. De båda kvinnorna satte sig i den mjuka tresitssoffan där kyssandet återupptogs. Ylvas tunga gled upp och ner längs Elviras hals och hennes händer trevade sig in under Elviras topp. Elvira flämtade till när Ylva sköt BH:n åt sidan och började massera hennes bröst. Något så förbjudet och härligt hade Elvira aldrig varit med om. Att låta en kvinna som var nästan dubbelt så gammal som hon själv kyssa henne och smeka hennes bröst var en fantasi som hon knappt vågat erkänna ens för sig själv. Nu satt hon dock där i soffan, upphetsad till tusen och ville inget hellre än att Ylva skulle ta av henne toppen och blusen som hon hade hängande öppen över. Ylva satte dock Elviras ena hand mot sitt eget ena bröst och Elvira började att förstå vad det var killar gillar med tuttar. Ylvas bröst var inte heller enorma, men en D-kupa skulle nog inte vara helt fel gissat. De var runda och varma och kändes härliga när man klämde på dem. Ylva drog av sig sin topp och log mot Elvira medan hon ställde sig på golvet framför henne och dansade en eggande dans som slutade med att toppen föll till golvet. Hon kysste åter Elvira som nu började bli rejält kåt. Hon kände hur den nervösa kallsvetten rann längs kroppen och Ylva log lugnande mot henne innan hon smekte ner sina BH-kupor en bit så att man anade bröstvårtan och såg halva vårtgården över kanten. Ylva ställde sig bredbent över Elviras ben och lutade sig fram så att brösten snuddade vid Elviras läppar. Ömt lät Ylva brösten smeka Elviras läppar och Elvira flämtade till av åtrå när hon kände Ylvas vårtgårdar mot munnen. Med ett leende drog Ylva ner den ena kupan och la bröstvårtan mot Elviras mun. Det härliga bröstvårtan var styv och lockade härligt, så Elvira öppnade munnen och lät Ylva sticka den mellan hennes läppar. Försiktigt, nästan andaktigt slöt Elvira läpparna om den äldre kvinnans bröstvårta. Hon lät tungan glida över den och belönades med en upphetsat flämtning som undslapp Ylvas läppar. Bröstvårtan gjorde Elvira upphetsad, men det förbjudna i att suga på en annan kvinnas bröst, att för första gången ha tjejsex, gjorde henne riktigt kåt. Ylva satte sitt ena knä i soffan, precis mellan Elviras ben. Det annars så osexiga knäet blev något helt annat när man hade ägarinnans bröst i munnen och utan att kunna stoppa sig började Elvira att gnida sig mot Ylvas ben.
Elviras underliv brann av lust när hon slog armarna om Ylvas midja, tryckte munnen mot bröstet och började gnida sig mot benet. Ylva stönade till av upphetsning och smekte Elvira över håret medan hon hjälpte Elvira att få av sig blusen. Soffans armstöd passade utmärkt som huvudkudde och Elvira la sig bekvämt tillrätta medan Ylva smekte av henne toppen och BH:n och med ett leende började smeka hennes smala överkropp med mjuka fingrar.

Ljuset från taklampan blänkte på Elviras läppar och Ylva kysste henne djupt medan hon tog av sig BH:n. Ylvas bröst var faktiskt lite hängiga, men vad gör det en kväll som denna. Elvira hade fallit pladask för den äldre kvinnan. Hon visste inte om hon hade blivit förälskad eller bara helt hänförd av henne, men en sak var säker, Ylva hade uppnått idolstatus i Elviras ögon. Leende lät Ylva sina bröst hänga ovanför Elviras ansikte och Elvira nafsade i bröstvårtorna när hon kom åt. De båda kvinnorna fnissade tyst under sin erotiska lek och med en lätt smekning strök Ylva bort håret ur Elviras ansikte, en gest som fick Elvira att känna sig både åtrådd och omhändertagen. Ylva böjde sig fram och slickade Elvira över magen, långsamt, långsamt, och långsamt närmade hon sig Elviras bröst. Det gick som en stöt genom hela Elviras kropp när Ylva äntligen nådde bröstvårtorna. Detta var så långt ifrån de unga killar som Elvira hade legat med, inget pang-på-rödbetan, inga jättesnabba förspel. Ylva retades, hon retades och lockade tills man blev helt galen. När hon så började suga på Elviras bröstvårtor var det som att vrida på en kran. Alla känslorna kom forsande och sköljde genom kroppen. Elvira stönade nu tyst medan hon smekte Ylvas hår och Ylva var upphetsad hon med, det var tydligt. Hennes händer smekte Elviras överkropp medan hon slickade och sög på brösten tills Elvira trodde att hon skulle bli tokig. Hon log blygt mot Ylva och rodnade och utan att hon hade sagt ett ord förstod Ylva vad hon ville.
Ylva satte sig på kudden längs ut i andra änden av soffan och la Elviras huvud i sitt knä. Elvira såg upp på den imponerande kvinnan som nu smekte hennes hår och fick ett uppmuntrande leende tillbaka. En duns sade Elvira att Ylva hade lyckats få av sig sin ena stövel och ännu en sa henne att den andra hade lagt sig bredvid sin kompanjon. Ylva knäppte upp bältet och drog av sig sina jeans som hamnade i en hög på golvet bredvid stövlarna.
”Nu gör du inte illa dig på spännet”, sa Ylva och hjälpte Elvira att lägga sig bekvämt i hennes knä igen.

Elvira nickade och gapade stort när Ylva styrde sitt ena bröst mot hennes mun. Den här gången var det ingen lätt smekning av bröstet utan Elvira tilläts ta bröstvårtan i munnen och suga på det härliga bröstet. Elvira vred lite på sig så att hon kunde suga på bröstet medan hon låg i Ylvas knä och blev smekt över håret. Elvira sög in bröstvårtan långt in i munnen, det gjorde henne rejält upphetsad, och det pirrade till i magtrakten när hon hörde Ylvas upphetsade andhämtning. Hon sög och sög på den härliga bröstvårtan och Ylva smekte henne över håret med ena handen och över hennes tuttar med den andra. Nu stod Elviras bröstvårtor styva på brösten och hon började bli riktigt våt mellan benen.
”Det är okej om du vill onanera”, viskade Ylva lugnt.
”Ylva…” mumlade Elvira och rodnade.
”Det måste jag nog göra, du gör mig så kåt”, flinade Ylva och lät sin ena hand glida in mellan sina ben.
”Ja…jag med, asså…” mumlade Elvira och förde trosorna åt sidan under den halvkorta kjolen.

Elvira sög nu skönt och hungrigt på det andra bröstet medan de båda kvinnorna smekte sig i lugn takt. Det var en ny upplevelse att onanera ihop med nån annan, och att göra det med en annan kvinna dessutom. Det förvånade Elvira att hon vågade, men den äldre kvinnans naturliga acceptans av allt vad lust hette gjorde henne modig. Hon sparkade av sig sina klackskor som föll till golvet och krånglade av sig trosorna så att hon fick fri åtkomst till det allra heligaste. Kjolen låg nu upplagd på Elviras mage och hon onanerade skönt medan hon sög på Ylvas tuttar. Ylva smekte sig genom trosorna så gott det gick men det var svårt med Elviras lockiga hår i knät. Just när Elvira närmade sig orgasm rasslade det till i låset och Felix klev in genom dörren. Ylva kände Elviras panik och smekte henne lugnande över brösten. Elvira låg kvar i Ylvas knä men hade slutat suga på bröstet och onanera.
”God kväll mina damer, jag har en utsökt blandning av pommes och såser till efter äventyret, något jag har förskaffat mig på allehanda lömska sätt från vårt eminenta klubbkök”, kungjorde Felix utan att ens reagera på kvinnornas sexakt.
”Gick det bra med kunderna, älskling?” frågade Ylva och Felix kom fram till soffan.
”Utomordentligt för att inte säga strålande”, sa Felix, böjde sig ner och gav sin fru en varm kyss.
”Du minns väl Elvira?” frågade Ylva och smekte Elvira uppmuntrande över bröstet.
”Naturligtvis gör jag det, jag är ännu ingen skräcködla på det viset. Ni verkar ha det trevligt, om inte mina ögon narras”, sa Felix och smekte Ylvas ena bröst.
”Jättetrevligt”, sa Ylva och lekte med Elviras ena bröstvårta.
”Ja, ha det så trevligt”, sa Felix och la handen på Elviras axel, kramade en kort sekund och försvann sen ut i köket.

Elvira började andas igen och kände paniken smälta bort runt hjärtat. Han hade inte blivit arg och kastat ut henne. Han hade inte tafsat. Han hade inte gjort någonting som hon hade väntat sig.
”Ska han inte skälla ut mig?” viskade Elvira.
”Skälla ut, nej, sannerligen inte. Han är så glad att vi har det kul”, sa Ylva och smekte Elviras hår.

De mörkblonda lockarna ringlade sig ner i Ylvas knä och Ylva tog upp en ringel, lekte med den över Elviras läppar och nöp retfullt i hennes bröstvårta.
”Ditt underbara mjuka hår gör mig faktiskt rätt kåt, särskilt att ha det mellan benen”, erkände Ylva.
”Ylva…” mumlade Elvira och kysste Ylvas finger som både doftade och smakade kåt kvinna.
”Du gillar det, va?” mumlade Ylva när Elvira sög in fingret i munnen och återupptog sin onani.
”Mm”, njöt Elvira och sög vidare på fingret.
”Du gör mig inte lite upphetsad”, påpekade Ylva och beundrade den vackra kvinnan hon hade i knät.

Elvira smekte sina bröst och onanerade skönt medan hon slickade Ylvas fingrar som doftade gott. Hon hade aldrig smakat en främmande kvinnas kön förr och det gjorde henne nästan paff hur mycket det eggade henne. Utan förvarning kom hon och orgasmen var starkare än väntat. Hon kved till av njutning, knep hårt med tårna och satte munnen till Ylvas bröst för att komma med tutten i munnen. Orgasmen ebbade ut, som de ju tyvärr gör, och Elvira såg generat upp på Ylva som log mot henne. Ylva smekte lugnt sin unga skyddsling över håret och snart kände sig Elvira helt trygg med att ha kommit i en främmande kvinnas knä. Denna vackra fantastiskt imponerande kvinnan hade skänkt henne en orgasm. Elvira visste att hon inte hade mycket att komma med men hon ville skänka Ylva nåt hon med.
”Ylva, du gillar mitt hår, va?” frågade Elvira tyst.
”Ja”, mumlade Ylva förläget.
”Då vill jag göra en sak för dig”, sa Elvira och reste sig upp.

Omsorgsfullt klädde hon av sig och försökte göra det lika graciöst som Elvira hade gjort tidigare. Strumporna och kjolen la hon på soffbordet och hjälpte sen Ylva att klä av sig naken. Med ett blygt leende hjälpte Elvira Ylva att halvlägga sig längst fram på soffkanten med benen brett isär. Ylva log nyfiket men lät Elvira göra vad det nu var hon tänkte göra. Rodnande kysste Elvira Ylva på läpparna innan hon lät sina lockar smeka över hennes ansikte, ner över brösten och i en cirkel runt magen. Ylva stönade till av den mjuka beröringen och smekte sina bröst med det mjuka håret. Längre och längre ner flyttade Elvira sin behandling tills hon smekte Ylvas våta slida med sina mörkblonda lockar.
”Menar du att jag får…?” andades Ylva.
”Ja, du har nog gjort mig så kåt att jag är beredd att testa”, mumlade Elvira under hårsvallet.
”Åh, du är för sexig”, mumlade Ylva, sträckte ner handen mellan benen och började smeka fittan med Elviras hår.

Lockarna kändes förbjudet snuskiga och Ylva onanerade allt snabbare med den unga kvinnans mjuka hår. Till slut kom hon med en handfull lockar i fittan och hon kved sig igenom orgasmen. Elvira rätade på ryggen och såg på sitt kladdiga hår.
”Jag får nog be att få låna duschen”, sa hon och rodnade.

Ylva och Elvira hånglade djupt i duschen medan de utforskade varandras kroppar. Skrattande klev de en halvtimme senare ur duschen och satte sig i soffan i varsin badrock. Felix hade dukat fram en ostbricka och ställt fram en flaska bubbel i en ishink bredvid soffan. När Ylva nickade att det var okej tog Elvira för sig av läckerbitarna och snart snackade kvinnorna vilt om allt möjligt. Samtalet gled snart in på sex och Ylva kunde inte låta bli att smeka den yngre kvinnan över låren.
”Elvira, jag är fortfarande kåt”, sa Ylva mjukt och Elvira log brett.
”Jag med”, mumlade Elvira medan Ylva lät sin badrock glida upp.

Ylva hjälpte Elvira att lägga sig i soffan och la sig mellan hennes ben medan hon knäppte upp badrocken. Elvira stönade till när Ylvas tunga letade sig fram till hennes blygdläppar och började slicka henne.
”Du smakar så hett”, mumlade Ylva medan hon sakta slickade Elviras slida.
”Så skönt…” mumlade Elvira medan hon smekte Ylvas hår.
”Gillar du det?” flämtade Ylva och slickade djupare.
”Ja, mm, slicka mig”, stönade Elvira och smekte sina bröst.
”Ni har det härligt, ser jag”, sa Felix som just kom in i rummet och log mot tjejerna.
”Hon smakar jättehärligt”, mös Ylva medan hon slickade Elviras våta fitta.
”Och du, Elvira, tar hon hand om dig ordentligt?” frågade Felix och såg på Elvira.
”Hon slickar så skönt”, mumlade Elvira och rodnade upp till hårfästet.
”Kul att ni kommer överens”, sa Felix och satte sig på kudden bakom Ylvas rumpa.
”Hon är så jävla snygg, tycker du inte det?” frågade Ylva och smekte Elviras skinkor medan hon såg på sin man.
”Jo, riktigt snygg”, sa Felix och smekte sin frus rumpa under badrocken.
”Jag kan inte låta bli henne”, mumlade Elvira innan hon satte läpparna om Elviras klitoris och sög.
”Ni är sexiga båda två och ännu bättre ihop”, flinade Felix och såg på Elvira som stönande lät Ylva stimelera henne oralt.
”Det är så skönt”, flämtade Elvira.
”Vill ni vara ifred? Jag kanske gör vår gäst obekväm”, sa Felix artigt.
”Nej, stanna…” viskade Elvira och rodnade.
”Du gillar att han ser på, va?” sa Ylva milt och Elvira nickade försiktigt.
”Jag känner mig så sexig”, mumlade hon.

Felix reste sig upp, gav sin fru en kyss, klappade Elvira uppmuntrande på axeln och satte sig i den andra delen av hörnsoffan så att han såg de både kvinnorna ordentligt. Elvira njöt av publiken trots att hon rodnade upp till hårfästet och snart kom hon i en skön orgasm. Kvinnorna kysste varann och nu var det Ylvas tur att bli slickad. Elvira la sig mellan Ylvas ben och började slicka henne medan hon krånglade av sig badrocken. Ylva smekte Elviras våta hår medan hon log mot sin man. Felix satt med sitt glas vin i handen och beundrade de både kvinnorna när Ylva plötsligt drog ner hans byxor och halade fram den styva kuken.
”Är det okej att jag runkar honom? Jag är så sugen på kuk”, frågade Ylva och lät handen glida upp och ner längs kuken.
”Är det mig han blir hård av att se?” frågade Elvira hoppfullt.
”Det tror jag nog”, sa Ylva och stönade till när Elviras oerfarna tunga råkade pricka rätt.
”Han får gärna känna på mig”, mumlade Elvira, högröd i ansiktet.

Med kuken i handen reste sig Felix, gick runt till Elviras bakdel och klämde på hennes skinkor.
”Visst är hon het”, stönade Ylva och Felix nickade.
”Riktigt het så man nästan bränner sig”, sa Felix medan han runkade kuken, snabbt drog bort handen och låtsades bränna sig.
”Kom igen…” skrattade Elvira och gav honom en road blick.
”Det där får jag nog lägga is på”, sa Felix och Elvira skrattade högt och generat medan han smekte hennes smala ben.
”Du, din pajas, förstör inte stämningen nu”, muttrade Ylva och hötte med fingret.
”Ja, förlåt”, sa Felix och smekte längs Elviras rygg medan han runkade kuken.

Elvira slickade Ylva länge, men hon var inte van vid tjejsex, så det var inte lätt. Felix satte sig vid Ylvas huvudände och hon tog hans kuk i munnen medan hon lät Elvira slicka henne.
”Är det okej att jag suger lite?” frågade Ylva och Elvira nickade.

Elvira slickade tappert medan Ylva sög av sin man men till slut gav hon upp.
”Jag är inte så bra på att slicka”, sa hon uppgivet.
”Det är ingen fara, det var mysigt”, sa Ylva.
”Men mysigt räcker inte”, sa Elvira sorgset.
”Du blir bättre”, sa Ylva tröstande.
”Jag hoppas det”, sa Elvira nedstämt.
”Gumman, kom hit. Det är ingen fara”, sa Ylva och tog Elvira i famnen.
”Du behöver bara vänja dig och hitta rätt stämning”, sa Felix och kramade om Elvira bakifrån.
”Ja, precis”, sa Ylva och kysste Elvira.
”Du är jättesexig och kommer att lära dig det här på ett kick”, sa Felix och smekte Elviras bröst.
”Tycker du?” frågade Elvira.
”Ja, tror du att jag hade haft ett sånt här megastånd annars?” frågade Felix skrattande och pekade på sin grova lem.
”Det är första gången med en tjej, så det är väl inte så konstigt?” frågade Ylva och smekte Elviras fitta.
”Nej, kanske inte”, sa Elvira.
”Då gör vi det lite mer familjärt”, sa Ylva och grenslade Felix.
”Hur menar du?” frågade Elvira.
”Titta på bara”, sa Ylva och började rida Felix kuk.

Elvira såg nyfiket på medan Ylva red Felix allt snabbare. Den grova kuken stöttes djupt in i fittan och Felix sög på hennes härliga bröst medan Elvira blev allt mer generad.
”Du får smeka dig om du vill”, sa Ylva uppmuntrande och Elvira lät sin ena hand glida ner mellan benen.
”Känns det skönt?” frågade Felix.
”Ja, ni är sexiga”, svarade Elvira och onanerade förläget.
”Kom och sug på mina bröst”, uppmanade Ylva och Elvira kröp lydigt fram till den äldre kvinnan.

Medan Ylva började rida något lugnare satte Elvira munnen till hennes bröst och började suga på dem. Felix tog tag i Ylvas midja och lät henne smeka Elvira. Elvira sög och slickade på tuttarna medan Ylva smekte hennes fitta och snart hade hon kommit så nära att Elvira kunde kyssa henne på munnen. De båda kvinnorna hånglade lätt medan Ylva red sin man och snart var Elvira så kåt att hon inte visste vart hon skulle ta vägen.
”Vill du byta plats?” frågade Ylva och Elvira nickade förläget.

Tyst klättrade Elvira över i Felix knä och satte sig grensle över hans kuk. Ylva styrde in kuken i Elviras fitta och smekte henne medan den grova kuken gled in till hälften.
”Så stor”, flämtade Elvira medan hennes nya vänninas man började knulla henne.
”Du är så het, Elvira”, stönade Ylva medan hon onanerade till scenen.
”Så skönt”, stönade Elvira när Felix kuk gled in till roten.
”Ser du, det känns väl bättre?” frågade Ylva medan hon kysste Elviras hals och smekte hennes klitoris.
”Ja, knulla mig”, kved Elvira medan Felix sög på hennes bröst.
”Knulla henne”, stönade Ylva som var utom sig av upphetsning.

Felix tog tag om Elviras midja och började knulla den unga kvinnan allt snabbare medan hans fru hånglade med henne och smekte hennes bröst. Elvira njöt i fulla drag av den grova kuken som gled in och ut ur henne medan den äldre kvinnans händer och mun tog för sig av hennes unga kropp.
”Jag kommer”, viskade Elvira och Felix drog genast ut kuken ur henne.
”Tur att du varnade”, sa Ylva och la sig på rygg i soffan.
”Varför slutade du?” frågade Elvira förvirrat.
”För att du ska få slicka fitta medan du kommer”, sa Felix och hjälpte Elvira att ställa sig på alla fyra i soffan.
”Slicka mig i fittan”, stönade Ylva och Elvira satte munnen till hennes kön.
”Duktig tjej”, mumlade Felix, smekte Elviras hår och ställde sig bakom henne.
”Är det rätt såhär?” frågade Elvira osäkert.
”Tänk inte för mycket, låt det bara ske”, sa Ylva och sekunden efter gled Felix kuk in i Elviras fitta.

Elvira flämtade och flåsade medan Felix knullade henne bakifrån. Hennes tunga gled över alla skrymslen och vrår i Ylvas våta fitta och Ylva började stöna. Ylvas stönanden blev allt mer intensiva och Elvira njöt av att få fittan fylld till bredden medan hon slickade en annan kvinnas slida. Hon hade sex med ett gift par. Nej, hon knullade ett gift par. Nej, en gift kvinna la upp sig för henne medan hon lät sin man knulla en vilt främmande kvinna. Felix var otrogen med Elvira och det enda hans fru gjorde var att låta den nya älskarinnan begrava sin tunga i hennes fitta. Ylvas fitta började smaka rejält upphetsande och snart skrek hon av upphetsning. Smaken förändrades när Ylva med ett tjut kom i Elviras mun. Elvira njöt av smaken och slickade vidare medan Felix knullade henne allt hårdare. Ylva kom igen, en, två, tre gånger och tredje gången vrålade Felix ut sin kåthet och släppte en stor sats i Elviras fitta. Ylva gled in under Elvira och började slicka hennes kön medan Felix drog ut kuken och satte sig vid Ylvas rumpa. Elvira satte munnen runt den kladdiga kuken och började suga den medan Ylva slickade hennes kletiga fitta.Elvira njöt i fulla drag medan Ylva slickade henne ren. Hon sög upp kuken i givakt igen och låg länge och snuttade på den medan Ylva rengjorde hennes kön med tungan.

En timme senare låg Elvira naken mellan Felix och Ylva i deras stora säng. Det äldre paret smekte henne ömt över hela kroppan och Ylva kysste henne medan hon gled in i sömnens rike.

Delar i serienDet äldre paret, morgonen efter >>

Det äldre paret
12

Kommentarer

3 svar till ”Det äldre paret, en trekant”

 1. Profilbild för SirVäs
  SirVäs

  Underbar, du förnekar dig inte!

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Fantastic 😜❤️

 3. Profilbild för John
  John

  Det där är en liten dröm man kan ha ja. 🙂 En väldigt trivsam början. 🙂

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…