Croquis

Jag hade flera gånger funderat på att det skulle vara kul att delta i en krokikväll men det hade aldrig blivit av. Jag gillade ju att måla och teckna men endast som hemmahobby och räknade mig inte alls som någon konstnär.
Då det nu kom upp en annons om detta i mitt fb flöde och tidtabellen passade beslöt jag mig för att anmäla mig. Kunde ju vara hur kul som helst och det är ju alltid mysigt att se på nakna människor som inte är blyga, även om de konstnärliga talangerna var på amatörnivå

Dagen kom och jag hade riggat upp staffliet, vi skulle teckna med blyerts och krita, så jag var väl förberedd. Vi var 14 deltagare varav vi var tre män och elva kvinnor.
Det var även en kvinna som fungerade som kursdragare och instruktör. Jag gissar på att hon var i min ålder, cirka 35.
Vi hade hela lördagen framför oss, klockan var 10 och vi skulle hålla på ända till kl 16 och det var meningen att vi skulle ha två olika modeller, en kvinna och en man, för att få känsla i hur man tecknar de olika kroppsformerna. Till sist skulle de stå modell för oss samtidigt så att det skulle bli lite större utmaning.
Vi skulle börja med den kvinnliga modellen flå mannen hade möjlighet att komma först efter lunch.
Döm om min förvåning när jag såg att Linda, min gamla klasskompis från gymnasiet som jag inte sett efter det kom in i salen, iklädd en badrock och ställde sig upp på scenen i mitten av oss deltagare.
Anna, instruktören presenterade henne för oss och sade att vi riktigt just skulle köra igång. Det var relativt varmt i salen vilket Anna sade att var avsiktligt då modellen skulle vara naken under långa stunder i gången, om vi tyckte det var för varmt så fick vi hellre klä av oss än att vi öppnade något fönster. Dessutom sade Anna att hon nyss fått ett sms av den manliga modellen att han fått förhinder. Hon höll nu på att försöka hitta en ersättare till honom men hon hade inte fått svar ännu. Hon beklagade situationen men lovade göra allt för att hitta någon snabbt.

Linda hade nu fått syn på mig och log blygt mot mig samtidigt som jag såg att färgen steg i hennes ansikte så det var helt uppenbart att hon kände igen mig. Hon skulle alltså precis just klä av sig och visa sig naken för mig, hennes gamla klasskompis. Jag kände med henne att det kanske inte var den mest bekväma situationen men det fanns ju inget att göra åt det längre. Linda hade alltid haft ett fördelaktigt utseende och det hade tydligen inte ändrat under åren, åtminstone inte till det sämre. Hennes mörka raka hår hade hon satt upp i en hög hästsvans för att det vackra ansiktets former skulle framhävas tydligt. Badrocken hade hon löst knuten runt midjan vilket gjorde att den redan nu frikostigt visade ett par underbara bröst, gissningsvis i c kupa. Hur opassande det än var, kände jag hur kuken började spänna när jag såg henne och visste att jag riktigt just skulle få se henne helt naken.

Anna hämtade upp en stol på scenen och frågade om vi var redo att börja. Sedan vände hon sig till Linda och sade att om också hon var redo så fick hon klä av sig så att vi kunde köra igång.
Jag fick en blick av Linda när hon öppnade knuten på skärpet så att badrocken öppnade sig. Hon stod vänd rakt emot mig så jag såg direkt när badrocken föll isär och blottade hennes underbara fasta bröst och en vältrimmad fitta. Hon hade lämnat en sexig, mörk landningsbana kvar på venusberget, allt annat var rakat.
Linda stod stilla i ett par sekunder men för mig verkade det som en evighet. Hennes blick nästan brände i mig när hon fokuserade den mot mig. Sedan lät hon badrocken glida av sig helt och hållet och vände sig mot Anna och gav den till henne.
Jag kände hur hjärtat dunkade bröstet och kuken spände mot shortsen, som tur hade jag åtminstone tagit ett par tighta boxers på mig. Jag funderade ändå på hur jag skulle kunna koncentrera mig på att teckna just nu, Linda stal ju en helt annan uppmärksamhet av mig än det var meningen.
Anna tog emot badrocken av Linda och sade.

-Då börjar vi Linda, du får börja med att stå rak med ena foten på stolen så att ditt knä blir i nittio graders vinkel. Den ena handen vill jag att du håller vid höften och den andra får du lyfta bakom nacken och böja huvudet bakåt med en liten vinkel till ena sidan.

Linda intog ställning och efter några små justeringar var Anna nöjd.
-Då får ni börja teckna. Vi börjar lätt med en tio minuters pose men då ska ni ha gjort en blyertsteckning och två med krita varav den ena ska ha skuggningar.

Jag hade nu Linda framför snett framifrån från vänster. Hon hade sin högra fot på stolen och den högra handen vid höften. Den vänstra handen hade hon bakom nacken och huvudet var böjt bakåt och snett ner till vänster så att hennes blick vilade rakt mot mig. Hennes ställning gjorde att jag hade fri insyn mellan hennes ben och såg hela hennes vackra fitta, vars läppar såg svullna ut. Upptill fick jag en perfekt vy av hennes ljuvliga bröst. De var fasta och fina med mörka vårtgårdar, bröstvårtorna var styva vilket bekräftade att Linda nog var påverkad av situationen, även hennes blick talade samma språk….

Det behövdes en riktig kraftansträngning för att jag skulle förmå mig slita blicken från denna underbart sexiga varelse som, även om vi var en stor grupp människor irunt henne, verkade förföra mig här och nu.
Jag började teckna utan att egentligen ha någon strategi i vad jag gjorde, min fokusering var någon helt annanstans. Så småningom fick jag ändå grepp om situationen och kunde på något vis få teckningarna gjorde. Anna gick omkring och instruerade oss i linjer, vinklar och konturer. Jag hoppades att hon inte skulle märka mitt bultande stånd när hon kom till mig.
Anna berömde mig för hur jag återgav Lindas kroppsformer i teckningen. Hon sade att jag hade en av de mest utmanande vinklarna av oss alla då jag hade så många av Lindas former framför mig i flera olika djup.

När uppgiften sedan var färdig fortsatte vi sedan med en massa kortare stinter där Linda bytte ställning i betydligt snabbare takt. Det blev väl sammanlagt cirka 15 olika ställningar som vi febrilt tecknade av. Jag noterade att Linda bjöd frikostigt på sig själv, åtminstone i den riktningen jag var i, hon gjorde inga försök att dölja någonting av sin kropp, tvärtom så särade hon villigt på benen då hon var vänd mot mitt håll. Det kändes nästan som om hon lekte någon erotisk lek med mig, väl medveten om att jag inte kunde delta.

När vi så var färdiga med de snabba teckningarna bad Anna att Linda skulle ta en skön ställning som hon kunde hålla i en halvtimme så att vi även skulle få teckna henne utan tidspress. Det skulle vara den sista teckningen före lunch, efter lunch skulle vi ha den manliga modellen som Anna dock meddelade att hon ännu inte fått, men att hon jobbade med det febrilt.

Linda lade sig ner på sida så att hon stöttade upp sitt huvud med ena handen. Hon höjde ena benet i krok och placerade foten i höjd med sitt andra knä. På såvis så kom hon att sära extra mycket på benen och återigen var hon vänd så att jag såg hennes fitta. Ögonkontakten såg hon också till att vi hade.
Vi tecknade nu i lugn och ro och jag var faktiskt riktigt nöjd med mitt verk. Jag hade kunnat återge Lindas skönhet så att den utstrålades även från porträttet.
När vi sedan var färdiga steg Linda upp och Anna hämtade badrocken åt henne. Hon drog den på sig utan att knyta fast skärpet medan hon undrade om hon fick se på våra bilder. Hon strosade runt och kollade in vad vi hade skapat men när hon kom till mig stannade hon till lite extra.

-Du hade visst första parkett ser jag, sade Linda och log när hon såg min teckning där alla hennes behag var väldetaljerade
-.Det var ju inte riktigt igår, allting bra med dig Janne?
-Mmm, visst är allting bra med mig, stammade jag fram. Det var ju faktiskt ett tag sen vi sågs senast ja, jag visste inte att du modellade då.
-Haha, det gjorde jag inte då, jag var nog alltför blyg på den tiden. Och jag måste väl erkänna att jag kände mig fruktansvärt blyg även nu när jag såg att du var här.

Linda fortsatte ändå vår diskussion som ingenting även om hon fortfarande stod med badrocken öppen så att jag hade full insyn på hennes sexiga kropp, nu på riktigt nära håll.
-Du, ska vi ta en lunch tillsammans?
-Javisst absolut, det blir kul.
-Härligt, fast jag måste väl klä på mig lite först sade Linda och såg demonstrativt ner på sin egen nakna kropp, nästan som för att visa upp den för mig.

Anna påkallade nu gruppens uppmärksamhet och meddelade beklagande att hon inte hittat någon ersättare till den manliga modellen som fått förhinder.
-Jag fortsätter att försöka hitta någon ännu under lunchen men tyvärr har jag inte några stora förhoppningar om att lyckas längre, så vi får se hur vi fortsätter.

-Janne här kunde ju kanske hoppa in istället sade sedan Linda plötsligt, utan att ens förvarna mig om det.
Alla blickar vände sig nästan samtidigt mot mig och jag kände hur färgen steg i ansiktet.
-Alltså såklart sade Anna. Vill du göra det Janne? Det skulle ju lösa våra problem i så fall. Självklart får du tillbaka din kursavgift om du kan tänka dig att ställa upp.

Linda såg road ut av situationen hon just försatt mig i.
-Öööhh alltså, jag vet inte, stammade jag fram.
-Ääähh kom igen nu Janne sade Linda. Du har väl inget att skämmas för, vältränad som du är.
-Hmm alltså jag vet inte, fortsatte jag. Jag har nog aldrig gjort något sådant förut.
-Det är inga problem, svarade Anna. Det är ju alltid första gången någon gång och alla deltagare här är ju införstådda med modellernas integritet. Fundera gärna på det. Jag skulle vara jätte tacksam om du kunde tänka dig att ställa upp. Vi tar en timmes lunchpaus nu så får du fundera över det.

Anna kom fram till mig och Linda och tog oss lite avsides från de andra som nu också började avlägsna sig för lunch.
-Alltså uppriktigt så skulle jag bli jätteglad om du kunde ställa upp. Jag vet att alla män oftast tänker att det blir generade om de får stånd men det är absolut ingen fara utan helt naturligt i de här sammanhangen.
-Jamen exakt sade Linda. Snälla, jag hade också tänkt delta och teckna när jag inte skulle stå modell och dig har jag gärna som modell åt mig.
-Jag vet inte riktigt faktiskt, men ni verkar ju inte ge mig något val, sade jag när jag samlat mig lite.
-Härligt sade Linda, sen får vi modella tillsammans som avslutning.
-Ja om det också är okej för dig Janne, så får du jättegärna även ta den biten med Linda sade Anna.

Jag svarade inget ännu utan sade att jag ska fundera på saken under lunchen.
-Då så sade Linda, kom med här så får jag klä på mig så går vi sen sade Linda.
Jag följde Linda in i bakrummet och hon slängde av sig badrocken och stod nu helt naken framför mig.
-Det här blir nog hur bra som helst ska du få se sade hon.
-Jasså du tror det. Tänk om… jag harklade mig och Linda avbröt mig snabbt.
-Tänk om vadå? Om du får stånd. Det hoppas jag du får. Det är ju så mycket trevligare att teckna av en kuk som står än en slak.
Linda drog samtidigt ett linne över huvudet och drog på sig ett par tighta joga trikåer.
-Det är väl onödigt att klä på sig något mera, det ska ju ändå just av igen sade Linda och blinkade på ögat.

Under lunchen talade vi mest om gamla minnen och vad vi båda gjort efter skolan. Linda gjorde ändå sitt yttersta för att peppa mig inför min kommande modelldebut.
-Det kommer att gå hur bra som helst ska du få se.
-Hmm men ärligt talat så är jag nog lite orolig för att den ska…hmm resa sig upp.
-Men det sade jag ju redan att jag hoppas att den gör. Det är ju så mycket roligare att teckna då. Och jag gissar nog att du såg att inte jag var helt oberörd heller, klart att man blir lite tänd i den situationen.
-Mmm såg väl nog det.
-Väl, jag såg ju till att du hade fri insyn hela tiden, märkte du inte det kanske. Men nu måste vi gå tillbaka, så att du hinner klä av dig före vi börjar.

Väl tillbaka träffade vi Anna i bakrummet. Hon såg förväntansfull ut.
-Hej Janne, snart ska vi börja. Jag hoppas verkligen att du ställer upp.
– Mmm, jag har ju tydligen inga alternativ sade jag och log.
-Haha, men tack. Du räddar ju dagen. Vill du förbereda dig själv så kan jag och Linda gå ut och vänta på dig.
-Njaa, ni ska ju ändå se allt just så…sade jag och började knäppa upp skjortan. Hoppas det är okej att jag är rakad fortsatte jag.
-Visst är det okej, då syns ju allting mycket bättre, du behöver inte vara blyg. Kom ihåg att alla deltagare är här för att se på nakna kroppar.

Jag hade nu endast boxers på och kuken var nu på helspänn. Jag såg hur båda Linda och Anna väntade på att jag skulle ta av dem. Linda kunde inte hålla sig och sade att då vi ändå ska posera nakna tillsammans så kunde hon ju lika gärna öppna paketet. Utan att vänta på svar böjde hon så ner sig och drog långsamt ner mina boxers tills kuken fjädrade ut.
-Åååhh suckade Linda, den vart fin.
-Du behöver inte vara orolig för att du har stånd sade Anna, det sade jag ju redan. De flesta killar som står modell får nog stånd så det är inget ovanligt. Fast alla har ju inte en sån där…
-Sån där stor och ståtlig kuk, tänkte du väl säga sade Linda och reste sig motvilligt upp. Och sexig frisyr dessutom, tillade hon medan hon fortfarande såg på min rakade kuk var jag lämnat en stäng hår kvar ovanför kukroten som gick upp till naveln.

-Det går nog bra sade Anna. Vi gör några korta poser så tar vi sedan en paus före ni står modell tillsammans.
-Det ser jag fram emot sade Linda. I vilka ställningar skall vi vara?
-Det får du veta senare sade Anna och log.

Jag klädde på mig badrocken och blev ensam i bakrummet en stund. Försökte tänka på alla möjliga tråkiga saker för att få ståndet att lägga sig och lyckades väl sådär, när jag gick in i salen svajade kuken i halvstång under badrocken.

Anna tog varmt emot mig när jag kom in och presenterade mig som en räddare i nöden när jag nu ställde upp som modell.
Jag kände hur allas blickar redan iakttog mig även om jag ännu inte hade klätt av mig, framförallt Lindas, som nu satt på min plats.
-Ska vi börja nu Janne sade Anna. Du får klä av dig och ställa dig i samma ställning som Linda började, med ena foten på stolen och handen vid höften medan du sträcker dig upp och lutar huvudet lite bakåt.

Just så hann jag tänka, inte en chans att man kan dölja kuken ens lite då. Jag kände hur det ryckte lite i den när jag öppnade skärpet och blottade mig för alla i salen.
Jag såg med flackande blick runt på min publik, framförallt den kvinnliga och konstaterade att flera av dem såg lite rosiga ut om kinderna och halsen då de såg mig där med min svullna kuk i halvstånd.
När jag intagit positionen och Anna var nöjd och bad mig stå stilla så i tre minuter, såg jag hur Linda förföriskt slickade sig om läpparna. Hon satt ju rakt framför mig och igen hade vi ögonkontakt. Jag kände till min förskräckelse efter kanske en minut hur hennes minspel fått kuken att reagera och nu steg den uppåt till fullt stånd utan att jag kunde göra något.

-Jag ser att du ändrar ställningen lite sade Anna, vi tar ett par minuter längre tid så hinner alla göra två teckningar.

Linda log brett och jag såg hur hon njöt av situationen.
När tiden var ute fick jag snabbt nya instruktioner om hur jag skulle stå av Anna. Vi höll på så i cirka en timme innan Anna tackade för min insats och sade att vi skulle hålla en halvtimmes paus innan vi fortsatte med mig och Linda tillsammans.

Jag tog på mig badrocken och gick in i bakrummet och satte mig ner i soffan som fanns där. Jag hade bara hunnit sätta mig ner före Linda kom efter mig in och ställde sig framför mig och såg på mig.

-Det där gjorde du bra sade hon och log nöjt.
-Tack, men det kändes nog lite pinsamt att stå där och blotta sig med fullt stånd faktiskt.
-Hah, hellre tecknar jag av en hård kuk än en slak kuk sade Linda fräckt. Och varför sitter du här med badrocken på dig, den behöver du väl inte nu. Vi ska ju ändå just precis vara nakna tillsammans fortsatte Linda och drog själv av sig sina trikåer.

Jag kunde ju inte säga emot så jag öppnade skärpet igen och lät badrocken falla åt sidan och kände hur kuken nu igen reste sig upp.
-Ta av den helt nu befallde Linda och drog nu även sitt linne av sig så att hon nu var helt naken framför mig och jag krängde nu av mig badrocken helt.
-Nöjd nu?
-Bättre, inga kläder ivägen åtminstone. Linda bet sig i läppen innan hon fortsatte. Du, vi kommer ju att röra varandra där på scenen. Borde vi kanske öva lite först så att det går mera naturligt sen?
-Hur ska vi posera då?
-Det vet jag inte ännu men jag antar att du kommer att ta på mig.. överallt..och ja..jag kommer nog att känna på dig också..
-Ojjj, det visste jag inte.
-Hmmm..hade du tänkt att vi blir placerade i var sin ända av scenen eller…
-Njaa, har faktiskt inte tänkt på det ännu.

Linda kom nu och satte sig tätt bredvid mig i soffan och lät sin ena hand smeka mig över bröstet och ner över magen
-Du, med två nakna och uppenbart kåta människor på scenen så kommer det nog att osa erotiska vibbar där ännu inför vår publik…du behöver inte vara blyg och jag gissar att Anna kommer att utnyttja oss där sade Linda vars fingrar nu lekte nere vid min hårsträng just ovanför kuken.

Anna kom plötsligt in i rummet och stannade till och såg på oss med stora ögon.
-Ojdå, trodde ni skulle vara här och förbereda er. Vi börjar ju om en liten stund.
-Det är ju det vi gör svarade Linda och log. Inte ska vi ju ha kläder på på scenen heller så inte behöver vi väl dem här då heller.

Hon lät nu sina fingrar ta tag runt roten på min kuk och slickade sig nöjt runt läpparna.
-Han här verkar åtminstone vara förberedd sade Linda och drog några mjuka runkrörelser på min kuk medan hon såg på Anna.
-Mmm jag ser det sade Anna, Tänkte du runka av honom innan vi börjar fortsatte hon och skrattade.
-Nejdå, vi bekantar oss bara med varandra nu…

Linda släppte så taget och steg upp och satte sig sedan vänd mot mig i min famn med benen på var sida om mina och tryckte upp sin fitta mot min kuk och tryckte upp sina bröst i mitt ansikte.
-Det här kan ju vara en passlig ställning att inleda i sade hon.
-Hmmm det ser ju nästan ut som om du stigit upp i sadeln sade Anna. Hon kom fram och såg nyfiket in mellan våra kroppar… aj nej den var inte inne ändå.
-Det kan vi nog ändra på sade Linda och reste sig upp lite, tog tag om min kuk och styrde den mot sin fitta och satte sig ner.

Hon var så plaskvåt så jag lätt gled in i hennes skön varma fitta på en gång.
-Ååååhh stönade Linda, vilken härlig kuk du har.
Hon började långsamt rida mig där, mitt framför ögonen på Anna.
-Jasså du tänkte att ni ska hinna knulla ännu före vi börjar, jag är ledsen att måste göra er besvikna men ni får nog göra det sen efteråt. Härligt att ni ändå är tända på varandra, då kan vi få en hel del erotiska teckningar…

Situationen var så upphetsande så jag tog tag om Lindas skinkor och hjälpte henne i hennes rörelser upp och ner över min kuk medan jag sög och nafsade i hennes perfekta bröst som studsade framför mitt ansikte i takt med att vi knullade.
Anna stod nu tyst bredvid oss och iakttog vårt knull med kåtglansiga ögon tills hon ändå till sist avbröt oss och sade att det var dags att gå in på scenen.
-Ni får knulla färdigt sen efteråt sade hon. Kom nu. Vill ni ta badrockarna på er eller kommer ni som ni är?
-Nå alla har ju redan sett oss nakna så inte lär vi väl behöva dem sade Linda och steg motvilligt upp från min famn.

Hon tog tag i min hand och drog upp mig ur soffan och vi började gå mot dörren till salen. Jag såg ner på min kuk som svajade med fullt stånd och konstaterade att den glänste av Lindas fittsafter. Det skulle inte vara svårt för någon att gissa vad vi hade gjort.

-Borde jag torka av mig lite sade jag.
-Ääähh sade Linda, nog vet dom ändå att vi just har knullat, kom nu.
-Du är åtminstone inte blyg av dig.
-Haha näää, man kan väl inte vara blyg och exhibitionist samtidigt.

Anna gick först in till de andra och vi följde efter henne.
-Vad har det hänt därinne då sade en kvinna i kanske 50 års åldern och skrattade när hon såg oss.
-Våra modeller har klätt av sig färdigt så att vi kan komma igång med att teckna av dem svarade Anna diplomatiskt.
-Jaa, det ska bli intressant sade kvinnan. Vi behöver nog få lite mera tid per teckning för att hinna återge allt.

Om alla är färdiga så börjar vi nu sade Anna. Linda får ställa sig bakom stolen och stöda sig mot ryggstödet så att du blir lätt framåtlutad. Janne ställer sig bakom Linda…så nära du slipper…och lägga ena handen på hennes Axel och den andra böjer du fram så att du greppar hennes ena bröst.
Jag ställde mig så som jag blivit ombedd och placerade kuken mellan skinkorna på Linda så att jag skulle kunna inta positionen. Linda gned sig sakta emot mig medan Anna instruerade oss om detaljer i hur allting skulle se ut.
-Får du plats där med den frågade Anna.
-Mmmm
-Annars finns det nog bättre plats för den sade Linda.
-Här kan ni inte börja knulla sade Anna viskande.
-Men visst kan vi..viskade Linda tillbaka. Ställ dig lite ivägen så Janne kan trycka in den., ingen ser ju någon skillnad.
-Du e ju inte klok.
-Snälla..jag lovar att stå stilla.

Anna flyttade sig lite så att hon dolde konstnärernas insyn i vad vi gjorde. Linda böjde sig snabbt lite framåt så att jag fick ner kuken mot hennes väntande fitta, varefter hon backade med baken så att jag på en gång gled in i henne.
-Ni håller god min nu sade Anna.

Nåjaa, är alla redo så börjar vi nu sade Anna när hon vänt sig mot de andra. Vi börjar med 5 minuter så får våra modeller byta ställning efter det.
Jag kände hur allas blickar nästan brände oss där vi stod. Lindas fittmuskler kramade och masserade kuken så otroligt skönt även om vi stod stilla. Jag gjorde små små masserande tryckningar med fingrarna med den handen som höll hennes bröst och jag kände även hur hennes stjärtmuskler osynligt krampade emot mig. Vi var båda så kåta så vi hade kunnat knulla hett och vilt nu om inte det vore för situationen vi befann oss i.
Minuterna gick och Lindas fitta fortsatte oavbrutet sin massage av min kuk och jag kände att jag skulle kunna komma i henne snart om det fortsatte länge till.
När tiden var ute bad Anna oss så att byta ställning. Jag såg mot deltagarna innan jag drog ut kuken och de flesta verkade nu se på sina teckningar förutom kvinnan som tidigare funderat på vad vi hade gjort i bakrummet. Jag såg på hennes ansiktsuttryck att hon definitivt sett vad som hade hänt.

-Om det är okej för alla här så kan vi be våra modeller att ta en lite mera erotisk ställning till näst sade Anna.
Ingen av deltagarna sade emot men kvinnan som sett oss sade att det har väl ingen något emot att se.
-Kan du Janne lägga dig på rygg på madrassen där med benen lite isär så kan Linda kliva över dig som i en 69:a… just sådär.

Linda backade emot mig så att jag hade hennes härliga fitta precis framför näsan, endast ett par centimeter ifrån. Automatiskt sträckte jag upp händerna så att jag greppade hennes skinkor.
Jag kände även hennes andedräkt på kuken så även hon var mycket nära mig. Hennes ena hand vilade på min ljumske, väldigt nära kuken medan hon stödde upp sig med den andra.
-Är du nöjd såhär frågade Linda av Anna..eller ska vi göra en riktig 69:a?

Både Anna och alla deltagarna blev knäpptysta efter Lindas fråga. Man hade nog hört en nål falla på golvet tills Anna samlade sig och frågade deltagarna vad de tyckte.
Kvinnan som tidigare kommenterat svarade snabbt att såklart vill vi ju se det. Vi vet ju ändå alla vad som händer efteråt annars.
-Mmm, kanske det sade Anna och skrattade.

Linda tryckte då ner fittan i mitt ansikte och flyttade handen från ljumsken så att hon nu höll om kuken.
Vi kör väl igång då sade Anna.
Då kände jag hur läpparna slöt sig runt ollonet. Linda hade fört detta över gränsen och nu blev jag alltså avsugen av denna underbara kåta kvinna mitt framför ögonen på alla kursdeltagare som skulle teckna av oss.
Jag började nu slicka Lindas fitta som smakade ljuvligt. Det kom ett långt och högt stön från henne som nog alla hörde då hon låg där över mig med min kuk i munnen och lekte med tungan på ollonet. Hennes behandling var så obeskrivligt skön och jag njöt med hela kroppen medan min tunga dansade i hennes fitta. Varje gång jag kom åt hennes klitta stönade hon högt och ljudligt och vi började båda två ha stora problem att ligga stilla.
Efter en stund hörde jag Anna säga att tiden var slut. Då gned Linda genast fittan mot mig och började jucka mot mitt ansikte samtidigt som hon nu tog in hela kuken i munnen, släppte ut den och runkade några drag innan hon tog in den helt igen. Hon sög kuk som en ängel och jag trodde redan att hon ville få mig att spruta redan.
Så hörde jag igen Anna som sade att det var dags för nästa ställning.
Linda släppte taget om mig men höll fortfarande fittan mot min mun.
-Jasså, hur ska vi vara nu då frågade Linda.
-Ni får sätta er på varsin stol med tre meter emellan er svarade Anna och skrattade.
-Det kan du glömma sade Linda.

-Ni såg ju ut att ha det skönt sade kvinnan och såg lystet på oss
-Jaadå, du skulle bara veta svarade Linda.
-Kan nog tänka mig…

Nu började även de andra deltagarna börja delta i snacket och vi fick lite uppmuntrande kommentarer vilket triggade Linda ännu mera. Utan att ens se på Anna frågade hon deltagarna om de trodde att de kunde teckna oss även om vi inte var stilla.
Det kom et uppmuntrande sorl från deltagarna och Linda bad mig lägga mig på rygg på madrassen. Hon satte sig sedan över mig och sänkte ner fittan mot min kuk, tog tag i den och styrde den rätt. Hon började genast rida mig, såg på Anna och sade att nu bara måste hon få kuk, hoppas det är okej.

-Jag ser det svarade Anna, du har den ju inne redan
-Mmm åååhh du sku bara veta hur skön den är stönade Linda och började nu rida mig i ett skönt tempo så att jag fick se hur brösten gungade i takt med hur hon knullade mig.
-Hur tror du teckningarna blir nu då?
-Aaaahh hoppas det syns att vi njuter på dem.

Jag njöt av Lindas fitta. Den kramade mig så skönt medan hon studsade upp och ner över kuken. Jag had gått omkring med stånd så länge nu att jag kände att i det här tempot så kommer jag just att spruta. Det att vi hade så stor publik gjorde ju situationen ännu mera upphetsande.
Linda märkte tydligen att jag närmade mig för hon avbröt plötsligt sin ritt och steg upp från kuken.
-Har ni hunnit teckna av oss redan så kan vi byta ställning frågade Linda.
-Javisst kan ni knulla i missionären nu hördes från någon manlig deltagare.
-Javisst sade Linda och lade sig genast ner på rygg med benen brett särade mot vår publik. Hon smekte fittan öppet för dem och stönade. Janne, dom vill se när du trycker in din stora kuk i mig , kom och knulla mig då så vår perversa kåta publik får se hur skönt du knullar mig med din härliga kuk.
Jag gick fram och lade mig ner över Linda och lekte lite med ollonet mellan hennes läppar.
-Tryck in den då, jag är sååå kåååt nu stönade Linda.
Jag gled så sakta in i henne, stannade upp någon sekund när jag var helt i botten för att sen börja knulla henne i målmedvetna stötar. Jag drog ut kuken nästan helt vid varje stöt så att vår publik skulle få se så mycket som möjligt.
Vi knullade långsamt och Lindas fitta kramade och mjölkade kuken som om hon ville att jag skulle komma i henne redan. Linda stönade och gnydde och slängde med huvudet medan hon stötte underlivet mot mig för att få in kuken så djupt som möjligt. Hur gärna jag än ville komma i henne och fylla hennes fitta med min sperma så bestämde jag mig för att publiken skulle få se när jag sprutade sperman över henne.

Så plötsligt kände jag hur fittan krampade runt min kuk och Linda kom i en härlig högljudd orgasm. Jag pumpade några hårda stötar i henne innan jag kände ilningarna i pungen och visste att jag måste dra mig ur henne nu om publiken skulle få se mig spruta. Jag ställde mig på knä mellan Lindas ben och runkade de sista dragen som behövdes innan sperman började spruta i långa tjocka strålar över henne. Jag kom och kom och kom och formligen dränkte henne med sperma ända från fittan, upp över magen och brösten och upp i ansiktet. En del fick hon till och med sperma i sitt mörka hår.

Vi pustade ut tillsammans och så plötsligt började publiken applådera. Vi såg på dem och log, nu ändå lite blygt, då vi började landa till verkligheten och vi förstod att vi faktiskt just haft världens knullshow inför alla dessa människor.
Anna bröt så tystnaden och sade att det här var verkligen en annorlunda krokikurs, undrar hur många av er som tecknade något här på slutet.
Vi fick uppmuntrande kommentarer från publiken och kvinnan som tidigare varit mest aktiv med att kommentera oss sade att det var verkligen härligt, man såg ju tydligt att ni verkligen njöt på riktigt, jag gissar att det nog inte blir sista gången för er.

-Det tror jag inte heller svarade Linda och kom till mig och gav mig en kram. Hon gned hela sin spermakladdiga kropp mot mig så vi nu båda var helt glansiga av sperma och fortsatte.
-Det var nog ett av mina bästa knull någonsin, den kuken vill jag nog ha flera gånger.
-Hmm vill ni ha badrockarna nu sade Anna så kan vi se igenom vad alla har tecknat.
-Ääähh jag tror inte vi har något som vi inte visat ännu så de behövs nog inte sade Linda, och dessutom så är vi väl lite kladdiga, känner mig faktiskt som en porrstjärna nu.
-Nå det stämmer nog sade Anna, ni skulle nog klara er bra som porrstjärnor, kanske vi borde ha filmat er. Och nu kanske ni skulle vilja tvätta av er men tyvärr finns här ingen dusch.
-Haha, då får vi väl åka hem såhär då, kanske vi kan duscha tillsammans så får man lite hjälp med att tvätta av sig sade Linda och smekte mig över min nu nästan slaka kuk som genast ryckte till av hennes beröring och sakta började resa sig upp igen.
-Ser nog ut som om du får hjälp och kanske ni behöver ta flera duschar idag ännu.
-Mmm men nästa sats vill jag nog få någon annanstans.

Vi gick sedan in i bakrummet tillsammans med Anna.
-Faan så ni var sexiga sade Anna. Hade jag inte varit kursledare så hade jag nog klätt av mig och onanerat till er show, så jävla kåt blev jag.
-Oj vad härligt, det var snällt sagt sade Linda. Jag var lite rädd för att du skulle bli sur på oss men jag kunde inte motstå min gamla klasskompis Janne och nu hoppas jag att han stannar hos mig sade Linda och vände sig mot mig och såg mig i ögonen.
-Hoppas du inte ser mig som ett engångsligg utan ger oss en chans till något mera.
-Jasså det är så det ligger till, jag anade nog att ni kände varandra sade Anna.
-Du är den härligaste bruden jag någonsin träffat. Klart som faan att jag vill ge dig och oss en chans, det kunde ju åtminstone inte ha börjat bättre.
-Kommer du med hem till mig tillsammans med oss frågade Linda av Anna, det här måste vi fira…och du ville ju onanera också…

14

Kommentarer

4 svar till ”Croquis”

 1. Profilbild för Totomomasos
  Totomomasos

  Härligt…väldigt fint skrivet…vill läsa mer.
  ..med Anna och varför inte med kvinnan i 50-årsåldern…
  Jättefin novell ! 👌

 2. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Så härligt, följ gärna upp den med en fortsättning

 3. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Den välskriven hoppas på en fortsättning

 4. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Tack för era uppmuntrande kommentarer, härligt att ni gillar det jag skriver om och givetvis själv blir upphetsad av.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier