Casual Friday

Det här är del 5 av 5 i Kickoffen

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 16/12-22)

Kalle och Krisse får i uppdrag att en fredag i månaden täcka upp för sin VD, och att då anordna någonting trevligt. Någonting moralhöjande?

Casual Friday

En onsdag, någon månad efter att vår VD överlämnat ansvaret för firmans aktiviteter till mig, kom han in på mitt kontor.

– Kan jag få tala med dig om en sak, Kalle?

– Visst.

– Bra. Så här ligger det till. Jag har på tok för mycket arbetade timmar och alldeles för lite ledighet. Koncernledningen, och min fru också för den delen, anser att jag måste dra ner på arbetet lite och jag har ett förslag.

  1. – Okej?

– Ja. Jag tänker så här. Fredagarna här är ju ganska händelselösa. Tänk efter. Det räckte ju med Mats och Miranda att sköta ”skutan” för en tid sedan.

Jag tänkte på dem, och allt de hunnit med den dagen, medan VD:n fortsatte.

– Nu går det ju inte att lämna kontoret näst intill obemannat på det viset annat än i undantagsfall. Alla skall vara på plats som vanligt. Däremot är inte MIN närvaro nödvändig, så min tanke är att jag tar sista fredagen i månaden fritt. Till att börja med. Du och … det är Krisse hon kallas nu va?

Jag nickade.

– Bra. Kickan var inte särskilt lyckat. I alla fall … Du och Krisse skulle mycket väl kunna täcka för mig de dagarna. Utan tvekan. Och kanske kan ni anordna lite aktiviteter för att motivera folk att komma hit på en annars ganska trist dag. Skapa lite fredagsstämning. Vad tror du? Kan det vara något? Tror du Krisse ställer upp?

– Det tror jag säkert. När tänkte du att … .

– Jaaa, nästa månadsskifte är om knappt fjorton dagar, så fredag nästa vecka blir första gången.

– Ok. Vi ska försöka styra upp något trevligt till dess.

Han gick ett par steg, men vände sedan.

– Jo. En sak till. Vaktmästaren har varit på mig som faan om en kvast som försvann den helgen vi var på kick off. Vet du något om det? Mats och Miranda kanske har sett eller hört något?

Jag tänkte bakåt på vad Mats hade berättat, och till och med visat vad han åstadkommit, och skakade nekande på huvudet.

– Ingen aning.

– Då så. Jag begriper inte varför han ställer till ett sånt rabalder över en kvast. Jag menar … har du sett den? Den var ju på tok för kort för att duga till någonting.

Han ruskade på huvudet och gick sin väg.

 

Senare samma dag tog jag upp VD:ns förslag med Krisse.

– Så vi ska sköta ruljansen sista fredagen i månaden? Du och jag? Kul.

– Och han tycker vi skall anordna aktiviteter de dagarna. För motivation.

– Aktiviteter? Motivation?

Krisse fick en farlig glimt i ögonen.

– Vad tänker du?

– Att vi kanske kan ha ”Casual Friday”?

Jag såg på henne. Hon hade definitivt något fräckt på gång.

– Hur casual har du tänkt dig? Jag menar … vi är ju inte särskilt formellt klädda annars heller.

– VÄLDIGT casual.

Jag skrattade.

– Så du tänker dig … ?

– Japp. Lätt klädsel. Mycket lätt. 

– Men … tror du alla är med på det. Och tänk om det kommer någon?

– Klart alla är med. Om inte annat så bevisade väl kickoffen det. Och som jag minns att Mirre berättade det så var det bara ett postbud den dagen de var ensamma, hon och Mats. Och det var grejer som Mirre själv beställt dit den dagen. Posten har ju egen nyckel, men annars är ju dörrarna låsta för inpassering. Godsterminalen stänger efter lunch, och postrummet också, så det borde vara lugnt om man behåller kläderna på fram till dess. Men vi får kolla med de andra vad de säger.

 

Kicki, som var en klippa när det gällde att sprida information utan att det märktes officiellt, och som dessutom visat sig vara mycket påhittig, fick i uppdrag att sondera terrängen och återkoppla till oss. På fredagen samma vecka kom hon in till mig på mitt kontor.

– Alltså. Fy faan Kalle. Det här blir sååå bra. Ingen, absolut INGEN, har glömt hur du styrde upp kickoffen, så alla är på till etthundratio procent. 

Hon blev tyst ett par sekunder innan hon fortsatte.

– Men jag har en idé. Du får säga vad du tycker.

Jag nickade.

– Vad jag förstår så kommer vi vara fullt påklädda fram till lunch?

– Ja.

– Och sedan klä av oss?

– Det är tanken.

– Men om vi gör så här i stället. Vi tar av ett plagg i timman. Vi börjar ju åtta, så första plagget ryker vid nio, nästa vid tio, ett till vid elva och om någon har något mer den vill ta av efter tolv så är det fritt fram. Strumpor, skor och accessoarer som slipsar och scarves räknas inte. Inte ytterkläder heller. Bara plagg som kavaj, skjorta, byxor och underkläder. Vad tror du?

– Som att strippa, fast väldigt långsamt? Det kan faktiskt bli lite roligt. Jag gillar det. Ska snacka med Krisse och se vad hon tycker.

 

Under dagen höll jag lite koll på vad som egentligen hände en fredag, och det var minsann inte mycket. I stort sett ingenting. Sista posten kom vid tio, sista budbilen gick iväg vid halv elva och efter det var det ingen utomstående som kom in.

Med andra ord skulle det gå att klä av sig en del, utan att för den skull visa för mycket, fram till klockan elva. Det kanske till och med skulle gå att sätta en skylt på dörren att det var stängt för helgen? Eller? Nej. Det skulle kunna ses av fel person och nå ledningen. 

Samma kväll berättade jag för Krisse om Kickis idé.

– Var får hon alla fräcka idéer ifrån. Sexlotteri, stripp-fredag.

– Åhja. Du är inte precis något dygdemönster själv, flinade jag. Knulla på första dejten … på en flygel … och sedan gruppsex dagen efter.

– Menar du att jag är lösaktig? Lilla jag?

Hon blinkade oskyldigt mot mig.

– Njae. Snarare att du har en väldigt alternativ uppfattning om vad som är passande.

– Inte alls. Jag har järnkoll på vad som är passande. Jag tycker bara att opassande är mycket roligare. Tycker inte du?

Hon log soligt mot mig.

– Jooo … men … hrhm. Men vad tror du? Går det att göra något av Kickis idé.

– Absolut. Det blir kanon. Låt henne sprida informationen. Nästa fredag kör vi.

 

Veckan gick och “Stripp-fredagen” var inne. Krisse och jag var, tillsammans med Mats och Mirre, på plats redan klockan sju, en timme innan ordinarie tid, för att styra med belysning, persienner och annat småfix. När skyddet mot insyn var säkrat, soffgrupper och andra naturliga samlingsplatsen var tillräckligt piffade,  belysningen dämpad och allt annat var klart gick vi och lade vår dryck på kylning, hällde upp de kvarvarande kondomerna från kickoffen i en skål, stuvade undan snacksen och bytte sedan om, var och en för sig.

Klockan var nog en kvart i åtta när vi återsamlades i fikarummet. Man kunde omöjligt se på oss att detta inte var en vanlig arbetsdag. Både Krisse och Mirre hade klätt sig i strikt ”kontorsuniform”, det vill säga kavaj, knytblus, kjol och högklackade svarta pumps. Möjligen var kjolarna i kortaste laget för att egentligen anses som okej, och kavajerna var definitivt för trånga över bysten, men så vackra som de båda var så hade de nog kommit undan med det en vanlig onsdag också. Jag sneglade på Mats skrev. Han hade, precis som jag, en tydlig bula innanför byxorna. Han såg min blick och svarade med en bekräftande nick.

Jag gick fram till Krisse och gav henne en kyss. Hennes hand strök förstrött över mitt skrev när hon besvarade den, och hon hade nog kunnat fortsätta med ännu mer vågade saker om inte resten av kontorets personal plötsligt börjat droppa in. Det var slående hur alla verkade ha gjort sig snygga, tjejerna givetvis, men även killarna hade ansträngt sig lite extra. Var och en bar de dessutom på påsar, väskor och kassar, som förmodligen innehöll något drickbart.  Alla nickade en tyst hälsning till oss när de gick förbi, måna om att hålla det formellt så långt det gick så här till en början. Alla utom Bertil.

– Fan. Det är varmt här inne, utbrast han. Jag tog på mig på tok för mycket kläder. Det får jag göra någonting åt … lite senare.

Han blinkade skälmskt mot mig och fortsatte sedan in i kontorslandskapet.


 När alla var på plats, bortsett från Linnea, en av tjejerna på godsmottagningen hade sjukanmält sig, gick vi och in och gjorde dem sällskap. Alla jobbade på med det som skulle göras, för arbetsuppgifter fanns ju trots allt, även om det inte var särskilt betungande. Och tur var väl det. Koncentrationen var inte den bästa. Uppskattande blickar, illa dolda smekningar och till och med rena skamgrepp blev allt vanligare ju längre tiden led och stal fokus från arbetet.

Jag stod vid mitt skrivbord när Krisse kom och ställde sig vid sidan av mig. En hand följde min rygg ner till min högra skinka. 

– Jag vill inte vänta, Kalle. Kan vi inte sätta igång?

– Nä. Du får allt tåla dig lite …

Jag tittade på klockan och insåg att den redan slagit nio.

… eller kanske inte. Det har gått en timme, så du FÅR ta av dig ett plagg.

Först fick jag en spelat sur blick från henne  men sedan log hon brett och tog av sig kavajen. Jag följde hennes exempel och snart fylldes rummet av ljudet av frasande kläder.

– Kan jag åtminstone få knäppa upp blusen lite, frågade hon

– Visst får du det. Bara du inte tar av den. Inte ännu.

Leende knöt hon upp den lilla rosetten i halsen och började sedan knäppa upp knapparna, en efter en, tills det bara var en knapp vid naveln som höll ihop den. Innanför skymtade en exklusiv, väldigt lågt skuren behå i svart och silver, så låg att hennes bröstvårtor befann sig väl ovanför kanten.

Hon var en ljuvlig syn och jag kunde inte låta bli att le.

– Borde inte du knäppa upp skjortan lite, viskade hon. Jag vill också se lite hud.

Jag var inte sen att göra henne till viljes. Krisse log brett och öppnade upp min skjorta lite till. 

– Sådär. Låt mig se ditt håriga bröst.

– I så fall vill jag se mer av dina, svarade jag.

Jag tog tag om blusen och drog isär den så att hela hennes byst blottades.

– Såja. Mycket bättre.

Krisse tog ett steg närmare mig och gav mig en lång kyss. Hennes ena hand letade sig in innanför min skjorta och nöp mig lite retfullt i ena bröstvårtan. Sedan böjde hon sig fram och viskade i mitt öra …

– Det finns väl inget som säger att vi inte kan börja med kläderna på?

… samtidigt som hon strök med handen över fronten på mina byxor.

– Visst kan vi det.

Jag lät mina händer leta sig ner till hennes rumpa. Trevande försökte jag känna vad som fanns där under. Jag kände tydligt höfthållaren och strumpebanden. Hade hon inga trosor? Jo. Där fanns ett litet tunt band som försvann ner mellan hennes skinkor. Jag lutade mig bakåt och såg på henne. Möjligen såg jag lite besviken ut. Jag hade hoppats att hon skulle vara utan, men hon bara log, tog min hand, guidade den till framsidan och viskade.

– Här. Känn efter.

Jag lyfte hennes kjol och lät sedan handen stryka nedåt. Sträv spets rispade mot mina fingertoppar, men tog sedan plötsligt slut. Allt jag fann var mjuk, varm och lite fuktig hud. Krisse gav ifrån sig ett långt …

– Mmmmmmm.

… samtidigt som hon rörde höfterna lite grann och gned sig mot mina fingrar. 

Plötsligt kände jag två händer till där nere och varm andedräkt mot min hals.

– Så ni tänkte börja utan oss, viskade Mats hest.

– Förlåt. Det var … .

Mer hann jag inte säga innan jag kände dragkedjan dras ner i mina byxor och hur en hand varsamt lirkade ut hela mitt paket genom öppningen. Mirre, som hade smugit upp bakom Krisses rygg, tittade ner mot mitt skrev.

– Mmmmmm. Ser härlig ut.

Hon vände sig mot Krisse och viskade i hennes öra. 

– Ska vi smaka?

Krisse svarade inte men sjönk genast ner på huk. Mirre följde snabbt efter och förenades med Krisse i en kyss med mitt ollon i mitten. När de sedan delade på sig började Krisse suga mig. Men bara tre fyra tag. Sedan lät hon Mirre göra det samma innan de bytte tillbaka.

– Men hallå. Jag då, väste Mats. 

– Vad väntar du på då, svarade Mirre. Kom hit.

Mats tog klivet fram bredvid mig och det tog inte många sekunder innan Mirre hade öppnat hans gylf, lirkat ut hans vid det här laget redan hårda kuk och börjat suga. Precis som med mig sög hon bara några tag, lämnade sedan över till Krisse som gjorde likadant, för att sedan återvända till mig.

Så sög de oss växelvis. Ibland sög båda mig, ibland sög de Mats och ibland bytte de så att Krisse sög Mats och Mirre mig. Att de hela tiden byttes vid gjorde att de kunde hålla på riktigt länge utan att det var någon verklig risk att Mats och jag skulle komma, och samtidigt var det så oerhört skönt och upphetsande.

 

Jag hade varit så inne i Krisses och mitt resonemang, och det som följde efter det, att jag helt glömt att rummet var fullt med folk. Men jag påmindes om det när jag fick se Kicki komma smygande, för att sedan gå ner på huk mellan Krisse och Mirre.

– Vad härligt det ser ut, viskade hon. Kan ni tänka er att dela med er?

Utan att säga något släppte krisse mig och lämnade plats. Kicki makade sig ännu närmare, tog tag om min kuk med ena handen och tryckte den upp mot min mage. Den ändrade vinkeln gjorde att den tjocka stålringen lyfte ut min pung en liten bit.

– Du har den på idag med, mumlade hon. Jag tycker den är så läcker.

Så lutade hon sig fram, började slicka och suga på mina pungkulor, innan hon lät tungan följa mitt skaft uppå, fladdrade lite med den precis vid ollonsträngen och tog mig sedan i munnen. Mjukt och lugnt bearbetade hon mig med tungan samtidigt som hon sög försiktigt.

Hon gjorde så ett par minuter, sedan släppte hon mig, knackade Mirre på axeln och såg på henne med en tyst fråga. Mirre nickade och lämnade plats, och strax fick Mats samma behandling som jag nyss fått. Både Krisse och jag tittade fascinerat på när Kicki tog för sig. Så såg jag ut över rummet. Där pågick aktiviteter liknande våra egna lite varstans. Visst var alla fortfarande påklädda,  men det var tydligen inget hinder för uppfinningsrikedomen var stor.

Så hörde jag Krisse harkla sig lite diskret.

– Det börjar bli jobbigt att sitta på knä. Är det inte vår tur snart?

Jag svarade inte utan tog bara hennes händer och ställde henne upp. I ögonvrån såg jag hur Mats gjorde samma sak med Mirre. Sedan, som om vi läst varandras tankar, lyfte vi upp våra tjejer på skrivbordet, gick ner på knä, särade på deras ben och hasade upp kjolarna så mycket det gick.

– Luta er nu tillbaka flickor, sa jag.

De gjorde som jag sagt och så dök jag in mellan Krisses ben. En djup suck hördes från henne när min tunga mötte sitt mål. Det hördes en från Mirre också, så Mats hade uppenbarligen träffat rätt han med. Lugnt och metodiskt slickade vi våra tjejer, och ännu en gång blev jag så uppslukad av det jag höll på med att jag totalt missade att Kicki dröjt sig kvar, så hennes försynta knackning på min axel skrämde nästan slag på mig.

– Kalle? Är det okej om jag … ?

Hon sa aldrig meningen färdigt, men det hon utelämnade var underförstått. Jag såg frågande på Krisse som bara log och nickade, så jag reste mig upp och gav plats för Kicki som snabbt klev fram, gick ner på knä och började slicka. Krisse bara slöt ögonen, suckade och lade ena handen på Kickis mörkhåriga huvud som nu rörde sig rytmiskt mellan hennes ben. Jag trodde för ett ögonblick att Krisse skulle komma. Det såg så ut. Men innan det hann hända avbröt Kicki, ställde sig upp, smekte Krisse över kinden med ett varmt leende och vände sig sedan mot Mats och Mirre.

Mats, som varit vaknare än jag, ställde sig genast upp och lämnade plats. Kicki väntade inte på att Mirre skulle ge sin tillåtelse utan dök genast ner på henne. Mirres reaktion var precis likadan som Krisses. Hon slöt ögonen, smekte Kicki över håret och andades tungt. Själva fann vi oss, Mats, Krisse och jag, vara åskådare och jag undrade just hur det kom sig att Krisse förhöll sig så passiv när jag plötsligt kände en hand på min kuk. Jag tittade ner, i tron att det var min flickvän som tagit saken i egna händer, men det var Mats hand som sakta strök längs min lem.

 

Krisse satt fortfarande kvar på skrivbordet, med ett saligt leende och med två av Mats fingrar uppkörda i sin fitta. Då vände jag mig mot Mats igen, i precis samma ögonblick som han gick ner på knä framför mig och tog min kuk i sin mun. Jag såg på Krisse. Hon log ännu bredare och mimade “Kom lite närmare”. Jag flyttade mig så att jag kom att stå precis vid hennes vänstra knä. Då vred hon sig lite på bordsskivan så att hon var vänd mer emot mig och sedan slängde hon sitt högerben upp över Mats axel.

Mats fortsatte suga mig ända tills jag såg hur Krisse satte hälen i hans rygg. Då släppte han mig med munnen, flyttade över till Krisse och började slicka henne, samtidigt som han fortsatte runka mig. Jag lät henne låna honom en liten stund innan jag knackade honom på axeln och fick honom att flytta över till mig igen. På det viset turades vi om att nyttja honom tills jag såg hur Kicki ställde sig upp, böjde sig fram och gav Mirre en djup kyss. Då avbröt vi alla tre det vi höll på med.

– Kicki!

Det var Krisse som ropade. Kicki vände sig leende åt vårt håll. Krisse fortsatte.

– Jag visste inte att DU … ? När … ?

Av någon anledning avslutade hon aldrig meningarna, men vi förstod alla ändå vad hon menade. Kicki log glatt mot henne.

– Inte jag heller. Det var på kickoffen det hände. Jag och Linnea. Men hon är ju sjuk idag så … för ett ögonblick tänkte jag hoppa över det här idag.

– Vad säger din man? Vet han?

– Jag berättade att jag kanske ville ha med en tjej i sängkammaren. Han klarade inte det, så han flyttade ut.

– När då?

– För två veckor sedan.

Kicki såg först lite sorgsen ut, men sken sedan upp.

– Men det var nog lika bra. Och sen så mindes jag att jag såg er den kvällen, så jag tänkte … .

– Bra Kicki. Bara kör. Det kommer säkert …

Mer hann Krisse inte säga innan någon ropade.

– KLOCKAN ÄR TIO!!!

Allmänt jubel utbröt och inom sekunder kastades skjortor och blusar upp i luften, och om man såg sig om bland de kvinnliga deltagarna så fick man en föraning om vad som väntade senare. Ingen av dem hade sparat på krutet. Kicki, som snabbt hade rivit av sig sin blus, hade något som jag gissade var en kroppsstrumpa, med en väldigt öppen ”kupa”, och jag antog att det fanns fler öppningar på andra ställen också. Och vart man än vände sig såg man utmanande behåar, korsetter och andra mer eller mindre genomskinliga plagg. 

Däremot avstannade “aktiviteten” lite. Jag anade att folk började bli hungriga så jag tog med mig Mats för att hämta snacksen vi inhandlat dagen före, tillsammans med kondomerna. Det visade sig att jag hade haft rätt, för alla kastade sig över skålarna med chips och nachos som vi bar in och något som kan liknas vid ett lättklätt mingel tog vid.

 

På slaget halv elva kom Jonte inseglande i rummet med de två kvarvarande tjejerna från ”godset”, en under vardera arm, och ropade …

 

– Brevbäraren har varit här och sista budbilen gick iväg för ett par minuter sedan.

… men inte så många hörde på vad han sa. De var desto mer nyfikna på hur det kom sig att de alla tre var nakna från midjan och ner. Visst, en av tjejerna hade på sig ett par lårhöga stövlar, men ingen av dem hade vare sig byxor, kjol eller underkläder och Jontes kuk dinglade tung mellan hans ben när han gick.

Jonte såg våra blickar och log urskuldande.

– Det var aldrig sagt i vilken ordning vi skulle klä av oss. Och man står ju bakom en hög disk där nere, så ingen har sett något. Tror jag i alla fall. Hur som helst så kommer det inte dyka upp någon mer.

– Men har DU varit där nere? Ditt rum ligger ju på andra våningen, ropade någon.

– Jooo. Men de ringde efter mig. Det var en plug-in-applikation som strulade.

– Plug-in? Ja, det kan man ju också kalla den. Och strulat har den gjort. Det syns tydligt, tjoade någon annan

Jonte bara flinade åt den sista kommentaren och vände sig sedan till tjejen i stövlarna. 

– Plocka fram drickan nu. Jag är törstig. Och sugen. Men det tar vi sedan.

På ett ögonblick hade hon trollat fram en flaska bubbel och tre glas ur sin kasse, skjutit av korken och börjat hälla upp.

 

Det verkade vara startskottet för alla andra att ta fram vad de haft med sig. Korkarna small kors och tvärs, festen började och innan vi visste ordet av så hade klockan slagit elva. Munterheten var stor när byxor och kjolar, eller vad man nu sparat till sist, flög all världens väg. Det framstod tydligt att Krisse och Mirre även denna gång hade snackat ihop sig om vad de skulle ha under, då de bar likadana outfits, bara i olika färger. Jag kunde även nöjt konstatera att de flesta av killarna nu hade skaffat lite mer raffinerade underkläder än senast, om de nu hade några alls. Det var till och med ett par stycken som skaffat liknande massiva ringar som de Mats och jag bar.

Stämningen var hög, folk började åter kela med varandra, både till höger och vänster under både fnissningar och suckar. Men allt stoj och glam tvärstannade helt när det rasslade till i ytterdörren och en budbilsförare från Postnord stegade in på kontoret. Hon tittade koncentrerat på adresslappen, så hon såg inte alls vad hon klev in i, och bara fortsatte. När hon väl höjde blicken tvärstannade hon mitt på golvet, mitt ibland alla halvnakna och nakna människor. 

Mats knackade mig på axeln.

– Det är samma tjej som nästan kom på Mirre och mig den där dagen. Jag lyckades ta mig ur det då. Jag är inte lika säker på att det går den här gången.

– Leverans till Ann-Kristine, sa hon med hög röst.

– Det finns tre stycken, ropade Kicki.

Tjejen harklade sig, troligen inte helt oberörd av situationen. 

– Lundberg. Ann-Kristine Lundberg.

– Det är jag.

Krisse och tog ett steg framåt. Hon var verkligen en uppenbarelse, kanske rent av skrämmande, i sin utmanande utstyrsel med den lilla halvkupade behån, strumporna, höfthållaren och trosorna med öppen gren. Pumpsens höga klackar gav henne dessutom en hållning som gjorde att hon utstrålade självförtroende … på alla tänkbara plan. Flickstackarn stod som om hon hade blivit slagen av blixten, med vidöppen mun och ögonen fastnaglade vid Krisses utmanande behå. Det var som om hon inte längre såg alla nakna människor runt omkring sig. Bara Krisse. Till slut så fick hon ändå mål i mun.

– Det här är till dig. Skulle egentligen ha levererats igår, men det hade fallit ner bakom en bänk. Vi hittade det nu, efter den ordinarie turen. Jag är hemskt ledsen.

Jag tittade på Krisse. Hon såg ut som en katt som just hittat en mus att leka med … och sedan kanske till och med äta.

– Ingen fara. Det går bra idag med.

Hon tog paketet, läste på det, nickade och såg sedan upp.

– Förresten. Du kanske har lust att stanna?

Medan Krisse talade hade tjejens blick åter förirrat sig ner till hennes byst.

– Eeeh. Va? N-nej. Jag måste vidare.

Så tvärvände hon och flydde snabbt ut från kontoret.

 

– Jag undrar om det där kommer att bli ett problem, mumlade jag.

– Hur då, frågade Krisse.

– Att hon kommer snacka. Berätta vad hon sett. 

– Inte alls. Såg du inte hur hon tittade på mig. Jag tror att du kan vara lugn.

Hon såg allvarligt på mig.

– Vad är det i paketet förresten?

– Det får du se sedan.

Hon log hemlighetsfullt och lämnade mig sedan för att leta upp Mirre.

 

Timmen mellan elva och tolv förflöt relativt lugnt. Visst förekom en del hångel på sina håll, och visst försvann folk iväg på tu-man-hand för en liten stund, men det var förvånansvärt många som faktiskt arbetade, nu när det fått leka av sig det värsta suget. Och när tolvslaget ropades ut var det inte alls lika mycket ståhej. Det kunde kanske berott på att de flesta redan var så avklädda de avsåg att vara resten av dagen, men också på att många insåg att om vi inte skötte jobbet så skulle det inte bli fler såna här fredagar. Därför flöt arbetet på även efter tolv och jag började oroa mig för att det här skulle bli lite av ett antiklimax.

 

Det var då det hände. Klockan var halv ett när Krisses telefon ringde.

– Ja. Det är Ann-Kristine … . Ja? Hej?… . Hur fick du mitt nummer? … . Leveranslistan? Okej … . Så du är utanför? NU? Vänta där. Vi kommer.

– Vem var det där, frågade jag. 

– Tjejen från Postnord. Kom.

Vi begav oss båda bort mot dörren samtidigt som Krisse fortsatte tala med henne. 

– Du är väl ensam? Ingen mer där? … . Bra. Vi är på … hallå … HALLÅ!!!

Hon vände sig mot mig.

– Det bröts.

– Är det här så klokt, frågade jag.

– Ingen fara. Hon sa att hon var ensam.

Vi var nästan framme vid dörren när Krisse bad mig stanna.

– Jag är trots allt liiite mer påklädd än du.

Hon kastade en menande blick mot mitt skrev, och jag insåg det olämpliga i att närma mig dörren endast iförd en donut. Jag stannade lite i skymundan men hade god överblick över entréhallen och glasdörren.

Krisse gick långsamt fram emot dörren. Så stannade hon. Jag såg att hon talade med någon. Så klev tjejen in i mitt synfält. Hon höll upp någonting. Krisse sa något mer. Då såg jag hur tjejen drog upp sin T-shirt, tog ett steg framåt, tryckte sina runda bröst och höll ett papper mot glasdörren. På pappret stod ”SLÄPP IN MIG” med stora bokstäver. För bråkdelen av en sekund sneglade Krisse bort mot mig och ett leende blixtrade till i mungipan innan hon tog ett steg fram och låste upp.

Så fort Krisse låst upp verkade tjejen inte kunna komma in fort nog, och innan den ens hunnit gå i lås bakom henne störtade de båda bort till mig, för att komma utom synhåll från gatan. Där stannade de. Tjejen var märkbart tagen. Hennes kinder var rosiga,  bröstkorgen hävdes häftigt och det tog ett par sekunder innan hon hade luft nog att tala, men till sist sa hon.

– Ann-Kristine?

– Kalla mig Krisse. Och det här är Kalle.

– Krisse. Kalle. Jag heter Anna. Tack för att jag fick komma in.

– Varsågod, svarade Krisse. Apropå det. Varför kom du tillbaka?

– Det är lite svårt att förklara.

– Försök, inflikade jag.

Hon såg ut att brottas lite med sig själv.

– För någon månad sedan var jag här och lämnade ett paket. Kontoret var tomt, så när som på två personer. Jag såg visserligen bara en, men jag är rätt säker på att de var två, och det kändes som att jag kom på dem med någonting.

– Vad skulle det vara, frågade Krisse.

– Jag såg inte HENNE, men jag är säker på att hon var under skrivbordet där han stod och att de ägnade sig åt … ska vi säga … vuxna aktiviteter.

– Vad får dig att tro det?

Anna skruvade lite på sig.

– Jag tror … nej … jag VET att hon sög av honom.

– Är du säker?

– Absolut. Han kunde knappt föra ett normalt samtal. Han skyllde på sin stamning, men det var ingen stamning. Hon sög av honom. Hur som helst har jag inte kunnat släppa den tanken sedan dess, och nu … när jag fick se dig …

Hon tittade blygt på Krisse och sedan på mig.

– … er två … allihopa där inne … jag kunde bara inte hålla mig borta. Förlåt. Det var kanske ett misstag. Jag kanske borde … .

Hon tystnade. Krisse tittade frågande på mig. Bad om lov. Jag nickade och sa.

– Jag har inte glömt dealen. Det är du och Mirre som bestämmer.

Krisse log ett av sina soligaste leenden och vände sig mot Anna.

– Dåså. Anna. Välkommen på Casual Friday. Kom med här.

Så tog hon Annas hand och drog henne med sig in i byggnaden. När de kom in i kontorslandskapet slet Anna sig lös och tvärstannade. Och jag förstod henne. Blickarna. Det måste ha känts som att vara en hare i ett varghägn. Krisse anade genast hur det var fatt och vände tillbaka, tog hennes ansikte mellan sina händer och kysste henne. Sedan ropade hon till mig.

– Kalle! Hämta lite bubbel! Till mig också! Och ta med Mats och Mirre!

Sedan vände hon sig åter mot Anna.

– Och Anna. Vi måste få av dig lite kläder. Eller hur?

Medan Krisse talade började hon klä av Anna. Först den tunna jackan. Sedan drog hon t-shirten sakta uppåt. Den hakade först fast lite i Annas byst, men släppte snart, hennes runda bröst gungade ut och Krisse kunde dra den över hennes huvud. När hon kom till byxorna stannade hon upp och såg frågande Anna i ögonen. Anna nickade bara,  Krisse nickade tillbaka och började sedan knäppa upp dem.

 

När Mats, Mirre och jag kom fram till dem stod Anna mitt på golvet i bara trosorna. Jag räckte henne och Krisse varsitt glas, fick mitt av Mirre och höjde det sedan i en skål.

– Skål och välkommen då, Anna.

Vi klingade glasen mot varandras innan jag fortsatte.

– Vad jag förstår så har du redan träffat Mats, och det här är Miranda. Du kan kalla henne Mirre.

Anna, som svept i sig sitt glas, hade nu morskat upp sig lite, och såg på Mats med lurig min.

– Ja, det har jag. Hej Mats. Hur är det med stamningen?

– Ha ha! Du gick inte på den va?

– Inte alls. Och jag antar att det var Mirre här som egentligen orsakade “talfelet”. Eller?

– Jo, det var det. Men jag blev tillbörligt straffad för min olydnad efter att du hade gått.

– Straffad?

– Jaaa. Alltså. Ähh. Straff och straff. Ärligt talat så njöt jag hela tiden.

Mirre brände av ett stort leende innan hon fortsatte. 

– Du kan få se bilderna sen. Men nu tycker jag att vi sätter igång. Det börjar kännas lite stelt. Eller vad säger du, Krisse?

– Men eller hur? Anna? Vill du börja? Du är ju trots allt gäst här. Varsågod. Ta för dig.

Jag blev inte så lite förvånad när hon, med tanke på hur förhäxad hon var av Krisse tidigare på dagen, gick ner på knä framför mig, tog tag om min kuk, runkade den ett par gånger och sedan började suga mig. Krisse ställde sig på knä bredvid henne och viskade i hennes öra.

– Du är som Mirre och mig, va? Gillar båda sorternas “godis”.

Anna bara nickade och svarade hummande medan hon sög.

– Mmhmhm.

– Härligt. Det här kommer bli trevligt. Kom. Låt mig. Vi turas om.

Anna släppte mig med munnen, lät Krisse ta över, passade på att ta av sig trosorna och när hon var klar med det fick hon ta över igen efter Krisse. Till höger om mig hade Mats ställt upp sig, med Mirre på knä framför sig, som sög honom i långa giriga drag. För ett ögonblick trodde jag att Krisse skulle ge sig in i deras lek igen, som hon gjort tidigare, när plötsligt Kicki dök upp vid Mirres sida. Mirre bara log mot henne och lät henne ta över en stund.

 

Mats och jag växlade blickar. Där stod vi nu båda två, med två tjejer var framför oss, som gjorde sitt bästa för att ge oss så mycket njutning det bara gick. Och när jag såg mig om i rummet så var det precis som den där kvällen på kickoffen. Alla verkade bara ha väntat på att vi fyra skulle börja, ta initiativet, och nu sögs och slickades det vart än jag såg.

Framför mig hade Krisse bytt plats, och stod nu på knä bakom Anna, kysste henne på halsen och smekte henne överallt där hon kom åt. Över brösten, ner över magen, fittan. Jag såg också att Anna hade sträckt en hand bakåt, och att döma av Krisses ansiktsuttryck så kunde man ana var den befann sig.

Bredvid oss så hade Mirre kopierat Krisses taktik, ställt sig bakom Kicki och lät sina händer vandra över den nätta lilla kroppen. Hon hade dragit undan kroppsstrumpans kupor helt, smekte över de små toppiga brösten och i alla de andra öppningar som den erbjöd. Hennes högerhand rörde sig snabbt nere mellan Kickis ben, och plötsligt slutade Kicki suga, sträckte armarna bakåt så att hon kunde koppla ihop dem bakom Mirres nacke, böjde huvudet bakåt mot hennes axel och snyftade ut sin orgasm.

Framför mig såg jag hur Krisse nu hade två fingrar inne i Anna och pullade henne hårt. Anna stönade och grymtade högt, försökte fortsätta suga mig, men till slut blev det för mycket. Hon slutade suga, lutade pannan mot min mage och skrek rakt ut.

– AaAaAaAaAaAAAAAAHHHH!!!

 

När hon sansat sig lite såg jag hur Krisse höll om henne och viskade något i hennes öra. Hon nickade och vände sig om samtidigt som Krisse lade sig på rygg, stödd på armbågarna,  framför henne. Utan att ens tveka dök Anna ner mellan hennes ben och började slicka. Över hennes huvud fick Krisse ögonkontakt med mig, tittade menande mot Annas bakdel, sedan på mig igen och nickade. Jag nickade tillbaka att jag förstått. Sedan gick jag och letade upp kondomerna, valde den tjockaste jag kunde hitta och gick sedan tillbaka.

När jag återvänt och hade börjat rulla på kondomen tittade Anna upp.

– Du behöver inte. Jag är frisk och skyddad.

– Okej. Men jag tar en ändå. För att kanske kunna hålla lite längre.

Innan hon hann säga något mer hade jag rullat på den, gått ner på knä bakom henne, siktat in mig mot hennes renrakade sköte och tryckt mig in med en beslutsam stöt. Det var tur att jag tog på gummit, för hon var riktigt trång, och det hade nog känts alldeles för mycket om jag varit utan. Även Anna verkade känna mycket när jag rände kuken i henne, för hon stönade till högt med vidöppen mun och hennes ögon rullade nästan bakåt i sina hålor.

Efter den där första stöten slöt hon ögonen, slickade sig om läpparna och gick sedan ner på Krisse igen, samtidigt som jag började röra mig in och ut i henne. Det var ju inte alls länge sedan hon haft sin första orgasm, så hon var redan hyperkänslig. Hon pustade, stånkade och flåsade, samtidigt som hon försökte slicka Krisse OCH möta mina stötar.

Jag satte fram vänstra foten bredvid henne, framför hennes vänstra knä, och kunde på det sättet nå ner med högerhanden till hennes fitta, hittade toppen och började gnida. Jag behövde inte knulla henne längre. Det räckte med att massera hennes klitoris så kom hon. Orgasmen började som små ryckningar inne i fittan. Små korta kittlande ryckningar, som blev kraftigare och kraftigare tills de övergick i en enda lång kramp.

Anna, som beslutsamt fortsatt slicka och suga på Krisses fitta, sög i sig så mycket hon kunde av hennes sköte och fortsatte suga så länge orgasmen red henne samtidigt som ett högt och långdraget …

– MmmMmmMmmMmmmMMMMM!!!

… hördes från henne. Krisse, som hela tiden haft ögonkontakt med mig, tappade det nu helt, kastade huvudet bakåt och skrek för full hals.

– AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHH!!!

Så föll hon bakåt och slog händerna för ansiktet samtidigt som Anna, vars fitta fortfarande krampade om min kuk, kastade sig framåt och landade på hennes mage. Krisse slog genast armarna om henne och kramade om henne hårt.

Jag ställde mig upp och såg bort mot våra vänner. Där fick jag se hur Kicki pullade upp Mirre i brygga samtidigt som Mats tog Kicki bakifrån, och med bara några sekunders mellanrum kom de båda tjejerna. Omtumlade rasade de ihop ovanpå varandra och lämnade Mats ensam stående på knä. Han tittade upp med ett trött men lyckligt leende, tog sig mödosamt upp på fötter och kom bort till mig.

– Inte så dum idé det där med gummit. Jag hade aldrig kunnat hålla emot annars.

– Inte?

– Nä. Jag säger bara det. Kicki … där har du en som har gjort sina knipövningar. Jösses vad hon är stark. Men du. Jag har blivit jävligt törstig. Har inte du?

– Jo. Jag går och hämtar lite bubbel och mineralvatten. 

När jag kom tillbaka hade alla fyra tjejerna kommit på fötter och satt nu och kelade i en soffa tillsammans med Mats. Tacksamt tog de emot sina glas som de drack ur i ett enda svep, bara för att genast fylla på med mineralvatten också. Efter en stund, när vätskebalansen hade återställts någorlunda, ställde sig Krisse plötsligt upp.

– Vad är det, frågade jag.

– Det där jag köpte. Vänta här..

Hon rusade iväg, men kom snabbt tillbaka med någonting bakom ryggen.

– Vad är det för något, frågade Mirre.

– Ja, nu vill jag också veta, sa Anna. Det är ju jag som har släpat hit det. Visa. Nu när jag vet hurdan du är så kan jag inte bli annat än nyfiken.

– Ni ska få se, svarade Krisse.

Hon tog fram det hon gömt bakom ryggen och visade oss. Det var en tingest jag aldrig hade sett förr. Avlång, liknade en dildo, men hade en kraftig tjock krok i ena änden. Mirre, Kicki och Anna däremot var tydligen mer insatta, för Mirre bara log brett medan Kicki och Anna slog händerna för munnen med förtjusta tjut.

– Vad i herrans namn är det där, frågade jag.

– En strap-on. Fast utan sele, svarade Krisse. Med den kan jag knulla vem jag vill …

Hon brände av ett leende.

– … dig med.

Hon tyckte på en knapp och apparaten började brumma.

– Jag har haft den på laddning på mitt kontor, så nu räcker den ett tag. Någon som vill känna på?

– Jag!

– Jag!

Både Anna och Kicki studsade upp ur soffan.

– Du då, Mirre?

– Jag kan vänta. Jag vet att jag kommer att få känna på hur den känns senare. Kör ni tjejer.

– Okej. Du bestämmer. Anna. Kicki. Ut på golvet.

Både Anna och Kicki rusade ut på den tomma golvytan.

– Bra. Stanna där, instruerade Krisse. Anna. Du lägger dig ovanpå Kicki i en sextionia.

De gjorde som hon sa och började genast göra det skönt för varandra. Krisse gick och ställde sig på knä bakom Anna, spottade lite på “kroken” och började lirka in den i sin fitta. Fascinerat satt jag och såg på hur min flickvän nu helt plötsligt hade en kuk mellan benen, visserligen en lila, men ändå … en kuk. Så makade hon sig närmare Anna, placerade toppen i hennes fittmynning, tog tag om hennes höfter och tryckte in den. Anna stönade högt in i Kickis fitta när Krisse började knulla henne.

 

För ett ögonblick hade jag svårt att slita blicken från det som hände på golvet, men när jag kände en hand på min kuk så vaknade jag ur min trance, tittade ner och sedan åt sidan. Det var Mirre. Varsamt runkade hon mig med högerhanden samtidigt som hon gjorde samma sak på Mats med vänstern.

– Är du säker på att du inte vill vara med där ute på golvet, frågade jag.

– Absolut. Jag får nog en omgång av Krisse någon annan dag. Dessutom har jag ju två riktigt duktiga killar här. Eller hur?

– “Duktiga” säger du?

– Ja. Jag minns hur ni gjorde med Jasmine på kickoffen. Det såg så härligt ut. Det är så jag vill ha det. “Stafett- knulla” mig. Och inga gummin nu. Ni får försöka behärska er. Jag vill ha “blanka vapen”.

– Jodå, skrockade Mats. Blanka kommer de nog allt bli. Lägg dig ner.

Så såg han på mig.

– Vem börjar.

– Börja du. Det är din tjej.

– Okej.

Mats ställde sig tillrätta, med höger knä i soffan och vänster fot i golvet, över Mirre, siktade, tryckte sig in och började knulla henne. Han gick inte ut så hårt utan höll ett tempo som han skulle kunna hålla länge. På Mirres ansiktsuttryck kunde man se att hon njöt i fulla drag. Andningen blev kortare, mer flämtande och en rynka började formas mellan ögonbrynen. Hon började närma sig. Då drog sig Mats ur.

– Vi byter. Hon är så nära nu, så det är för skönt. Skynda dig.

Snabbt bytte vi plats. jag körde resolut kuken i Mirre och började knulla henne i samma tempo som Mats hållit. Han hade haft rätt. Hon var nära. Och var sagolikt trång. Bara efter ett par stötar kände jag hur det stramade till om mitt skaft och såg hur Mirres rygg kröktes bakåt. För ett ögonblick stannade jag upp.

– Fortsätt, flämtade Mirre. Knulla mig igenom den.

Jag började stöta in i henne igen, men fick ta det väldigt försiktigt, ge akt på varje liten signal som min kropp gav mig, och till slut var jag tvungen att bryta.

– Vi skiftar, ropade jag till Mats.

Han stod redo, kastade sig fram och fortsatte knulla henne. Mirre stönade och ojade sig oavbrutet, slog benen om Mats och manade på honom tills hon kom ännu en gång. Mats, som hade hört hennes ord gången innan, fortsatte oförtrutet. Pumpade på i samma tempo. Knullade henne så att det daskade var gång deras kroppar möttes. Mirre blev mer och mer röd i ansiktet av ansträngningen. Mats också, och till slut signalerade han för byte.

Blixtsnabbt tog jag hans plats och fortsatte. Nu var det så korta uppehåll mellan hennes orgasmer att det var svårt att säga när den ena slutade och den andra började. Mirre blev mer och mer högröstad och hennes fitta kramade så vansinnigt hårt om min kuk att det var verkligt svårt att inte tappa fattningen, höja tempot och “göra färdigt”, men jag ville verkligen hålla ut lite till. Ändå kände jag att det, bara efter en liten kort stund, blev för mycket och att det var säkrast att byta igen.

Jag behövde inte säga något. Mats stod klar. Ställde sig tillrätta och körde in sin kuk. Men det var inte helt utan ansträngning han gjorde det. Hennes orgasmkramper gjorde det näst intill omöjligt att ta henne i samma tempo som vi gjort tidigare. Det krävdes betydligt mer kraft. Då skrek Mirre.

– Ta Mig! Ta Mig Hårt! Knulla Mig Tills Ni Kommer! Båda Två! Spruta I Mig! Knulla Skiten Ur Mig! FYLL MIG!!!

Jag såg hur Mats laddade. Han hävde sig upp, pressade ner hennes ben mot hennes bröstkorg och sedan knullade han henne så att det nästan skvätte om det. I ett vansinnigt tempo stötte han sin kuk in i henne, hennes orgasmer kom som på ett pärlband och hon var knappt kontaktbar. Så såg jag hur han först stelnade till, och sedan hur han frustande stötte in i henne ett par gånger till, för att sedan nästa rasa ihop över henne.

Men innan han hann göra det puttade hon bort honom.

– Kalle, väste hon. Skynda dig.

Det var bara att lyda. Jag intog samma position som Mats hade haft tidigare, Hävde mig framåt, tryckte ner hennes ben på var sida om henne och började pumpa. Det här var galet. Galet och befriande. Jag mindes sista gången jag knullade Jasmine på kickoffen. Det här var någonting liknande, med den skillnaden att Jasmine, på sitt stillsamma sätt, tog emot det jag hade att ge henne. Mirre var något helt annat. Hon var som en furie. Omättlig. Hur hårt jag än knullade henne så ville hon bara ha mer, manade på mig, hetsade mig. Men till slut så kände jag hur hennes underliv låste sig ännu en gång. Det var nu eller aldrig.

 

Den välbekanta ilningen längs ryggraden kom äntligen, fortplantade sig via mellangården till min pung som, efter så mycket lek, smek och sex utan att få komma, var mer än överladdad och jag fullkomligt exploderade inne i Mirres krampande inre. Sedan blev allt svart.

 

Jag vaknade av att Mats torkade mig i ansiktet med en fuktig trasa. Bredvid mig satt Mirre och halsade lojt ur en flaska mineralvatten,

– Var är Krisse, frågade jag förvirrat

– Dom är nog snart klara, svarade Mats och pekade ut mot golvet.

Där ute höll de tre tjejerna fortfarande på, men nu låg Anna ner och blev slickad och pullad av Kicki. Annas ansikte skvallrade om att hon just hade kommit och att nästa orgasm var på väg med expressfart. Kicki hade inte heller långt kvar, för jag såg hur hennes rygg kröktes mer och mer när Krisse gång på gång körde löskuken in i hennes svullna fitta. Till slut såg jag hur Krisse, med en helt galen blick, rände sin strap-on hårt och djupt in i Kicki en sista gång. Som om de hade väntat in varandra kom de, helt synkroniserat, i ett avgrundsvrål. 

Krisse föll ihop och blev liggande på rygg med den vibrerande löskuken mot magen. Kicki hade också rullat över på rygg och låg bara och flämtade. Anna hade rullat över på sida och låg och hulkade med tårar rinnande nerför kinderna. Som en man reste vi oss, Mirre, Mats och jag, och rusade fram till dem. Jag började med att ruska liv i Krisse, innan jag lösgjorde leksaken från henne och stängde av den. Kicki hade, vid det laget, satt sig upp och verkade okej. Jag såg hur Mats och Mirre försiktigt lyfte upp Anna, ledde bort henne till soffan och gav henne vatten. Mödosamt fick jag upp Krisse på fötter, ledde bort henne dit och satte ner henne bredvid Anna.

– Hur är det, Anna? Är du okej? Varför gråter du?

Anna snorade först lite innan hon svarade.

– Jag är … okej, hulkade hon.

– Är det säkert?

– Ja, det är … det. Jag vet … inte varför, men jag blir … sån här … ibland när … det har varit … riktigt … bra. Det går … över.

Trots hennes rimliga förklaring var vi nog alla lite omskakade av hennes reaktion, så vi stannade i soffan ett bra tag, bara höll om varandra och fyllde på med både vatten och bubbel. Ingen orkade i alla fall hitta på något mer så vi satt lugnt kvar och såg på allt som hände runt omkring oss.

 

Klockan hade precis slagit fyra, och jag var precis på väg tillbaka till soffan efter att ha lämnat lite tomglas på mitt rum, när Bertil kom fram till mig, dunkade mig i ryggen och sa …

– Det är nog dags för oss att stämpla ut nu, men vi tar lite jobb med oss hem över helgen.

… blinkade till mig, och så gick han iväg, med sin fru Git under ena armen och Anette från ekonomiavdelningen under den andra. Som på en given signal började alla dra sig mot ytterdörren, trötta men glada. Krisse kom och lade sin arm om min midja.

– Jaha. Då var det bara vi sex kvar. Orkar du mer?

– Inte just nu, svarade jag. Kanske senare. Vi får se.

Jag vände mig till Mats, Mirre, Kicki och Anna.

– Vad säger ni om att gå med oss hem? Det är ju fredag, och kvällen är ung, så jag tänker att vi “softar” lite och så ser vi vad som händer. Det är gångavstånd och vi har gott om plats. Och vi har en STOR säng.

 

*****

 

Detta var sista delen i serien “Kickoffen”. Tack alla ni som läst och kanske också kommenterat delarna i serien. Vi hörs snart igen.

 

Ha det gott!

 

RuterEss

 

Delar i serien<< Ett steg längre

Kickoffen
3

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier