Biltur med svärfar

Det var egentligen meningen att Lina skulle tagit tåget dagen efter, hon hade mycket att jobba undan på kontoret. Men då var nästa dag var midsommarafton ville hon gärna åka redan denna kväll. Det är trevligast att vakna upp på plats en midsommarmorgon. Så hon lyckades jobba undan och boka en sista minuten-tågresa upp till Sundsvall på kvällen. Omständigheterna gjorde att maken och dottern behövde sova. Men Linas svärfar Börje var snäll nog att komma och hämta henne på Sundsvalls station vid halv ett på natten.

Det var inte många som steg av vid den här tiden, så Lina såg snabbt Börje på perrongen. Han hjälpte henne med resväskan till bilen, och så började de färden ut i den norrländska skogen.
”Vad bra att du kunde komma iväg redan ikväll”, sa svärfar.
”Ja, visst är det bra”, sa Lina.
”Kul att få fira midsommar med er ungdomar. Blir lite mer fart när ni är här, och lilla Em.”
Lina nickade med ett leende. Svärfar såg på henne.
”Ni är unga ni. Många år framför er med stugan. En annan är ju närmare döden.”
”Usch, säg inte så. Du har många år kvar, Börje.”
”Jag tror inte det. Jag är gammal. Det är knappt så att jag kan få kuken att stå längre.”
Lina reagerade med rynkad panna. Nu börjar Börje visst bli gammal som pratar så där öppet om såna saker.
”Eh… du kan säkert få den att stå…”
”Det var länge sen jag fick den att stå med en kvinna. Gunnel vill inte göra såna saker längre, så jag vet inte riktigt hur den funkar. Visst, den kan stå när jag är själv, men det är inte riktigt samma sak.”
Lina visste inte riktigt vad hon skulle säga, så hon höll tyst, såg ut på skogen som gled förbi i mörkret utanför bilen.

Svärfar sneglade på Lina där hon satt tyst bredvid. Lina var en liten kvinna, späd och finlemmad. Men han kunde inte låta bli att beundra hennes väl tilltagna klyfta och de för den späda kroppen överdimensionerade brösten som stretade under den tighta skjortan, bullande på var sida om det strama bilbältet.
”Du har så fina bröst, Lina.”
Lina ryckte till.
”Jaha… tack…”
”Det är inte utan att de får min lem att resa sig i givakt.”
”Börje, snälla, jag vill inte riktigt prata om sånt med dig.”
Det blev tyst en liten stund.
”Vet du. Jag skulle vilja testa om jag fortfarande kan få min lem att stå tillsammans med en kvinna. Vill du hjälpa mig med det?”
”Nej, verkligen inte…”

Medan han körde lutade sig Börje tillbaka, tände lampan i biltaket och särade på benen i sätet. På insidan av det vänstra låret buktade en grov bula som sträckte sig halvvägs ner mot knäet. Lina såg på bulan med stora ögon – jösses, vad var det som låg gömt där innanför, en orm?
Svärfar såg Linas blick. ”Kan jag inte få stanna till, och så får jag se om den fungerar som den gjorde när jag var yngre? Du behöver egentligen inte göra nånting.”
”Egentligen inte göra nånting?”
”Du måste vara med förstås, annars blir det som när jag är själv på toa. Jag skulle vilja att du höll i den åt mig.”
”Vill du att jag ska… runka åt dig? Verkligen inte!”
”Jag vet. Men ingen behöver få veta. Snälla Lina!”
Lina tittade på vägen. Såg sig om. Givetvis fanns ingen bil i närheten, inga hus, inga människor.
”Okej då. Stanna till här framme.”

Svärfar nickade tacksamt. Han svängde av in på en liten skogsväg. Körde in på en ödetomt där det stod ett förfallet hus. Inga människor.
Lina såg på svärfars gylf. ”Knäpp upp dina byxor då svärfar, så vi får det här överstökat.”
Svärfar drog ner dragkedjan. Med vana fingrar drog han fram sin ormliknande kuk.
Lina flämtade till när hon såg den. Den var nästan 20 centimeter lång, lite halvslak men väldigt grov. Svärfar drog lite i kuken, försökte få liv i det slaka organet, utan lycka.
”Usch, vad pinsamt. Jag vill visa upp vad jag har, och så är den så här.”
”Det gör inget, Börje, den är jättefin. Och STOR.”
”Jag tror jag skulle behöva lite stimulans”.
”Ska jag runka den nu?”
”Nej, jag behöver först blir lite kåtare. Jag vill få den att ställa sig upp ordentligt. Om du kunde…” Han tittade ner i Linas urringning.

Lina förstod. Tog av sig bilbältet. Så började hon att knäppa upp skjortan, blottade en sprängfylld F-kupe-BH.
”Dom är lite för stora just nu, jag ska ha mens om några dagar”.
Svärfar såg på den fyllda BHn med fuktiga ögon. Han drog med fingrarna i sin kuk, och nu började det rycka i den.
Lina såg på kuken. Hon behöll skjortan på medan hon fortsatte med att knäppa upp sin BH. Långsamt drog hon ner först den ena kupan så att ett enormt bulligt bröst blottades med en uppnosig bröstvårta i en mörk vårtgård mitt på bröstet.
Svärfar flämtade till när han såg tutten.

Lina drog strax ner den andra kupan och fick fram sitt andra bröst. Hon lade BHn på golvet och tog de enorma fylliga juvren, det var närmast omöjligt för henne att gripa om dem eftersom de översvämmade hennes små händer.
Svärfar suckade av njutning. Han drog i sin stake som nu börjat styvna. Lina knådade sina bröst medan hon fascinerat betraktade staken som hårdnade och blev muskulösare och längre för varje sekund.
”Bra Lina, du gör ett fantastiskt jobb. Nu är jag igång, jag känner att jag är igång nu!”
”Ja svärfar, jag ser att du är igång. Din kuk blir större och större. Du är verkligen igång!”

Snart hade svärfars stake ställt sig upp i sin fulla prakt, stenhård och bultande. Den var över 20 centimeter nu, kanske 25 till och med, rak som ett spett med ett stort illrött ollon längst ut. Svärfar smekte med fingrarna upp och ner längs kukkroppen medan han betraktade Linas svullna kojuver.
Han fällde bak sin stol så att han halvlåg, staken stående rakt upp i ljuset från takbelysningen. Hade någon varit utanför hade hon förmodligen sett hur hans ollon stack upp över fönsterkanten, så lång var den.
”Nu Lina, nu vill jag att du hjälper mig.”
”Gärna, Börje.”

Lina sträckte sig fram och grep om svärfars stake med sin smala hand. Hon hade fortfarande på sig sin uppknäppta skjorta, och i dess öppning hängde hennes två gungande jättejuver.
Hon började runka svärfars hästkuk. Först med en hand, men när den inte räckte till ändrade hon läge och tog även den andra handen till hjälp. Svärfar fick då möjlighet att gripa om Linas jättebröst. Han knådade dom medan han njöt av Linas massage.
”Oh, min kära svärdotter, du är så otroligt duktig på att behandla kukar. Du gör det så skönt för mig.”
Lina böjde sig fram och slickade på det röda ollonet. Medan hon runkade gapade hon stort och tog staken i munnen, sög med långsamma djupa tag. Svärfar blundade och njöt.
”Åh, så god”, stönade hon.
”Oh, vilken duktig liten flicka du är som suger svärfars stake.”
Lina runkade och sög glupskt, detta var den godaste och största kuk som hon någonsin smakat.
”Du har en så fin stake svärfar. Den är så underbar att runka. Såja, glöm inte bort att behandla mina bröst. Jag vill att du suger på dom…”

Hon reste sig och svankade så att svärfar kunde gripa det ena jättebröstet och hålla det framför sitt ansikte så att han kunde suga på det som ett diande barn. Under tiden höll Lina i hans stake och runkade den muskulösa stången med kraftfulla tag. Lina blundade, och på hennes korta kjol kunde man strax se en blöt fläck som spred sig runt hennes sköte. Svärfar såg det.
”Men lilla Lina, den här behandlingen verkar ge effekt även på dig.”
”Oh svärfar, du suger så bra på mitt bröst. Jag blir alldeles våt…”
”Jag ser det. Undrar om jag samtidigt skulle kunna…”

Svärfar sträckte en hand under Linas kjol. Med två fingrar kom han åt att jämka undan troskanten och känna på hennes mus. Lina ändrade ställning så att svärfar skulle komma åt att få in två grova fingrar mellan blygdläpparna och in i hennes vidöppna och plaskblöta fitta. Med kåt frenesi började han fingerpulla Linas fitta medan han sög på hennes stora bröst.
”Såja svärfar, du är som en tonårig kåt hingst. Du ger mig en så underbar behandling. Gillar du min behandling? Känns det som om jag kommer kunna hjälpa dig att komma?”
”Oh ja. Det sitter nog långt inne, så vi kommer få hålla på ett tag. Du får jobba hårt med allt du har. Men om du fortsätter som du gjort hittills kommer det nog gå bra.”
”Bra svärfar, jag vill ju hjälpa dig som en duktig liten flicka.”
”Ja, du är en så duktig liten flicka med såna jättebröst. Du är rena sexdrömmen, att du har en så liten tight kropp med såna överdimensionerade kojuver till bröst är helt overkligt. Vilken man som helst skulle vilja ha dig som sexleksak och göra allt det som jag gör med dig nu.”
Lina blundande och njöt av svärfars pullande och bröstsugande medan hon runkade hans stake med ett stadigt grepp med båda händerna.
”Ja, jag älskar att män använder min kropp som sexleksak. Ju längre kukar desto bättre. Men nu tror jag att vi måste gå till nästa steg. Vi kan inte vara här hela natten.”
”Kan du inte bara fortsätta runka mig, snälla?”
”Nej. Vi ska göra något annat. Jag blir så kåt av det här, och dina fingrar räcker inte långt när det finns något bättre…”

Hon öppnade sin dörr och klev ur bilen. Svärfar lutade sig tillbaka med jättekuken fortfarande i luften, undrade vart hon skulle. Strax öppnades dörren på svärfars sida. Lina lutade sig in och gav monsterkuken en puss. Så tog hon stol-spaken och drog bak svärfars stol maximalt.
”Nu ska vi göra något annat, svärfar. Nu ska du få den här lilla flickan helt och hållet.”
Så lyfte Lina sitt ben över svärfar, placerade foten på andra sidan honom på passagerarstolen. Nu stod hon gränsle och vidöppen över svärfars påle. Hennes jättebröst gungade under den öppna skjortan och Börje var inte sen att gripa dem och knåda upphetsat, fingrarna lekande med de styva vårtorna.
”Jag vill ha din hästkuk i mig, svärfar. Jag har aldrig blivit knullad av en så här stor stake, jag bara måste få göra det.”
”Oh gud Lina, du förverkligar en sexdröm som jag haft så länge. Jag har alltid velat ha din lilla flickkropp och de stora brösten.”

Svärfar höll i sin stake, siktade rakt mot Linas sköte. Lina såg sig om i skogen, att inget vittne fanns i närheten. Så grep hon om ollonet, placerade det mellan sina blygdläppar.
Sakta började hon sänka sig ner så att kuken försvann in i henne, centimeter för centimeter.
Svärfar var i sjunde himlen när han kände hur hans stake gled djupare och djupare in i Linas blöta fitta. Lina har egentligen inte någon tight fitta efter en barnafödsel, men med en så här enorm stake så kändes hon faktiskt trång. Lina slöt ögonen, delvis av njutning, delvis av smärta, när hon fylldes av den största kuk hon någonsin upplevt.
Bildörren stod öppen, Lina med ena foten fortfarande utanför, och den andra på sätet på andra sidan svärfar. Mörkret låg tungt runt bilen, ingen människa fanns i närheten att höra när Lina skrek till av smärta då svärfars stake passerade en gräns som aldrig tidigare passerats i hennes underliv. För första gången någonsin kände Lina hur hon uppfylldes av en kuk. Men det fanns mer kvar. Lina såg förtrollat ner på de sista centimetrarna av häststaken som fortfarande inte fått plats.
Svärfar såg på henne, så här brukade alla kvinnor reagera då de hade sex med honom.

Långsamt började Börje jucka i Lina fitta, och Lina grimaserade.
”Den är så LÅNG, svärfar. Får den plats?”
”Vill du sluta?”
”NEJ! Fortsätt. Jucka på.”
Lina tog emot svärfars juckningar. Strax började hon själv att rida. Började åka ledstång upp och ner för svärfars enorma påle. Det gick bra, det rann över av fittsaft, så staken gled in och ut väldigt effektivt. Lina kved av njutning. Svärfar grep jättebrösten som hängde framför hans ansikte, gungande av ritten. Han sög på vårtorna, kramade och knådade deras fylliga köttiga kroppar.
Så tog han tag om Linas nakna midja under den öppna skjortan. Medan han smaskade på ena bröstet började han stöta djupare. Strax var hela han inne, hans ollon nådde ända in i Linas fittbotten. Linas ögon vidgades av den sensationella känslan av att vara totalt uppträdd på en enorm monsterkuk. Hon började gråta.
”Nej, den är så STOOOR svärfar. Du fyller upp hela mig med din underbara kuk.”
”Så jag kan börja knulla dig ordentligt nu då?”
”Ja, knulla mig svärfar!”

Svärfar höll hårt om Linas midja och började knulla den trånga fittan med ursinnig kraft. Lina satt i hans knä, huvudet nästan i biltaket, deras mellangärden sammanfogade av sexakten. Svärfar lade armarna om Lina, kramade henne och höll fast henne hårt så att han kunde trä upp henne på staken, om och om och om igen trädde han upp hennes kropp på sig, kände hur fittan drogs som ett gummiband upp och ner för den muskulösa kukkroppen. Hennes jättebröst ihop-pressade och bulliga som två ballonger mellan deras kroppar.
Hästkuken var nu inne till roten, begravd en bra bit upp i hennes mage, och hon stönade av ansträngningen som hennes kropp fick utstå. Det var som när hon skulle föda barn, så uppfylld var hon.
”Oh svärfar, din kuk är så gigantisk! Den fyller upp hela min mage. Du knullar mig så hårt och skönt.”
”Ja, du gör mig kåt, Lina. Det var länge sen jag var så otroligt kåt. Jag skulle kunna knulla dig hela natten. Jag skulle vilja vara inne i dig så här resten av mitt liv, att alltid få ha sex med dig, din lilla flickkropp och de jättestora mjuka melonbrösten. Ohoh, det är så skönt att knulla din lilla fitta. Älskar du min stake, lilla Lina?”
”Ja, jag älskar din stake, svärfar. Jag älskar att få ha dig i mig. Du är som en häst med en stor lång muskulös kuk som hänger en meter under hans mage. Du skulle kunna knulla ett sto och få det att njuta. Såja, glöm inte bort mina bröst, sug på mina bröstvårtor medan du knullar mig så skönt!”
”Ahh ahh ahh, det är så skönt att knulla dig min svärdotter så här ute i skogen mitt i natten. Ett förbjudet knull eftersom vi båda är gifta. Du är min svärdotter, och ändå låter du mig knulla dig så här. Jag har drömt om dig och dina jättestora bröst under alla år som du varit ihop med Lars. När du hade fött barn var dina bröst så galet stora och stinna av mjölk. Jag runkade många gånger bara av tanken på din kropp och dina bröst. Flera gånger var jag i stugan och smygtittade på dig genom vindsfönstret, stirrade på dina enorma juver som hängde fritt och gungade under linnet, bröstvårtorna styva och stora, när du gick runt på tomten, och då runkade jag min stake tills jag okontrollerat sprutade sperma på väggen så att det stänkte.”

Svärfar grep om Linas midja, höll henne ifrån sig för att kunna njuta av synen av hennes runda svullna meloner som rörde sig i takt med knullandet. Lina var röd i ansiktet av ansträngning, hon var så upphetsad att hon inte kände någonting annat än den bultande kåtheten i sin kropp. Hon red staken allt intensivare, njöt av kåtpratet och att ha fittan överfull av svärfars förbjudna stake.
”Tror du inte jag visste att du var så kåt på mina bröst, svärfar? Jag såg nog dina heta blickar. Jag har haft tillräckligt många män som stirrat på mina bröst genom åren för att veta när de gått igång på dom. Varför tror du att jag höll mig framför stugan så mycket? Att jag satt i solstolen åt vindsfönstret till och sträckte på mig så att linnet stramade. Att bröstvårtorna var så styva var ju för att jag blev kåt över att jag visste att du stod gömd med din stake framme. Jag visste hela tiden att du blev kåt av min lilla oskuldsfulla flickkropp med de överdimensionerade F-kupe-brösten.”
”Jaså, du gjorde mig kåt med flit? Du är verkligen en liten retfull flicka. En liten flicka som skulle kunna handla kläder på barnavdelningen, förutom att dina jättebröst skulle spränga de små klänningarna och topparna. Är det inte så?”
”Jo, svärfar. Vänta ett ögonblick bara…”

Hon slutade rida, men behöll staken kvar upp i sig. Hon sträckte sig till baksätet, lyckades öppna sin väska och fick fram en topp. Hon tog av sig skjortan.
”Det här är lilla Ems topp. Flickstorlek. Titta nu.”
Lina började kränga på sig den rosa toppen. Det gick bra förutom att det var lite tight. När hon fått på det över huvudet och armarna så tog det stopp – hennes jättebröst tog emot.
”Hjälp mig, Börje.”
Tillsammans grep de om de gigantiska svullna pattarna, och började centimeter för centimeter att få toppen över dem. Snart var de så gott som inklämda i plagget, toppen slutade strax över midjan, nederdelen av dom överdimensionerade brösten tittade fram nedtill. Svärfar höll på att gå i taket av kåthet av blicken på de fantastiska jättebrösten som stretade innanför den trånga toppen som hotade att sprängas av melonerna, bröstvårtorna som två jordgubbar innanför tyget. Svärfar smekte och lekte upphetsade med händer utanpå toppen.
”Du är verkligen som en liten flicka i kroppen, Lina. Som en liten flicka med bröst som en ko.”

Han började knulla igen, kåtare än nånsin. Lina kramade sina inklämda meloner utanpå toppen medan hon kände hur staken åter fyllde henne till brädden.
”Om du vill ska du få följa med någon gång när jag ska handla kläder. Då går vi till barnavdelningen, så ska du få se när jag provar små klänningar och linnen där mina bröst inte får plats utan svämmar över. Och så ska du få knulla mig medan jag provar olika plagg.”
”Ja. En liten oskuldfull flicka med jättebröst som blir knullad av en hästkuk. Det skulle du gilla va?”
”Ja, jag skulle älska det, svärfar. Jag vill bli påsatt av din fantastiska kuk i ett omklädningsrum medan folk passerar utanför utan att veta att en liten flicka med stora jättebröst blir knullad av någon som skulle kunna vara hennes pappa därinne!”
Nu satte svärfar fart, tog om Linas midja och börjare knulla ännu hårdare. Lina drog upp toppen så att brösten kom ut i det fria, och nu kunde svärfar suga på vårtorna igen. De satt i bilen och knullade, och snart kände svärfar att han var på gång.
”Lina, jag kommer…”
”Bra svärfar. Jag är också på väg. Kom i mig, spruta min fitta full! Jag vill att du fyller hela min kropp med floder av sperma!”

Lina bearbetade sin klitoris medan hon gungade i svärfars knä alldeles proppfull av hästkuk, tills hon kom i en rungande orgasm.
Då kom svärfar också. Han höll i Lina hårt så hon inte skulle kunna fly, smaskande på en bröstvårta som en liten bebis, och så började hans monsterkuk spruta ut sperma som en brandslang långt upp i henne. Lina kände hur tjurstaken spändes som en flexande muskel när den pumpade sats efter sats av tjock kladdig sperman längst upp i Linas mage.
Lina kramade sitt bröst som svärfar sög på, älskade honom som en mamma som ammar sitt lilla barn medan hon fick en orgasm till så att fittan drogs åt kring hästkuken.
De sjönk ihop i varandras famn tills kuken slaknade och gled ur Linas spermöverfulla fitta. Det blev en väldigt lyckad midsommar.

3

Kommentarer

2 svar till ”Biltur med svärfar”

 1. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Sån underbar svärfar hoppas på flera avsintt

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Underbart
  Nu vill man ju veta om Lina och Börje forsatte att knulla och ha det trevligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier