Bekännelser från en folkhögskola. Del 5 – Från soffan till sovrummet

Det här är del 5 av 22 i Bekännelser från en folkhögskola

Del 5

Jag såg då hur Kattis utan ett ord böjde sig ner och gav Sanna en lång djup intensiv tungkyss innan hon lyfte upp henne med sina starka armar. Sanna saxade sina ben runt Kattis midja och lade sina armar runt den äldre kvinnans hals. Stönandes kysste de båda varandra djupt medan Katis bar ut Sanna ur vardagsrummet.
Hon öppnade en dörr och gick in till vad som visade sig vara hennes sovrum med en gigantisk stor dubbelsäng. Hon stängde i sin iver inte dörren utan kastade utan ett ord ner Sanna på rygg mitt på sängen. Sedan kröp hon snabbt ner bredvid henne och kysste henne och väldigt snart hörde vi hur den långa vuxna brunbrända muskelkvinnan och den bleka lilla tonårsflickan stönade häftigt mellan kyssarna.

Dessie slutade suga av mig och återgick istället till att långsamt och försiktigt runka mig igen.

Vi tittade snabbt åt Sofie som på samma sätt sakta runkade Ozze. Ozze hade däremot somnat där han låg på sin sida av soffan. Han hade ju druckit nästan en hel flaska Jack Daniels helt själv (om man bortsåg för de två glas som jag hade fått) som nu stod tom på soffbordet och han hade dessutom på det druckit minst sex-sju starköl. Att komma samtidigt under samlag med Sofie hade tydligen sugit musten helt ur honom. Hon fortsatte långsamt att runka av hans fortfarande halvhårda kuk samtidigt som hon tittade flinande på mig och Dessie.

Alla vi tre fnissade tyst till varandra samtidigt som Sofie och Dessie lade varsitt finger över läpparna för att visa att vi skulle vara tysta. Vi sneglade tyst in i det öppna sovrummet där vi såg hur Kattis låg och hånglade med lilla Sanna. Sanna låg på rygg med benen särade brett isär. Ovanpå henne låg den betydligt längre Kattis och gned sig emot henne. Vi såg hur musklerna spände under den brunbrända huden på Kattis otroligt vältränade ryggtavla och vi hörde hur de båda högljutt sög på varandras tungor.

 – ”Du är så jävla söt! Och du har så underbart mjuka läppar, jag vill ha dig… Nu!”, stönade Kattis fram.

 – ”Vill du?”, stönade Sanna frågande tillbaka.

 – ”Har du varit med en kvinna förut?”, sa Kattis och kysste henne på halsen.

Sanna blev tyst en stund där hon låg under Kattis. Sedan sade hon tyst:

 – ”Hur menar du?”

Kattis slutade upp med kyssandet och tittade på henne rakt i ögonen.

 – ”Är du oskuld?”, frågade hon tyst.

 – ”Nej.”, sa Sanna snabbt.

 – ”Har du haft sex med killar?”

– ”Ja, men bara två. Fast jag har hånglat med några till.”

– ”Har du haft sex med en tjej då nån gång?”

– ”Nä, bara kysst några.”, sa Sanna tyst

 – ”Skulle du kunna tänka dig att ha sex med en kvinna?”, sa Kattis frågande.

 – ”Jag vet inte. Kanske…”, sa Sanna tvekande.

 – ”Jag vill ha sex med dig, Sanna. Du har gjort mig så kåt, jag vill ha dig. Jag lovar att vara försiktig med dig och att sluta direkt om du ångrar dig.”, sa Kattis snabbt och böjde sedan åter ner och började kyssa Sanna som stönade fram ett ok.

 – ”Jag måste dock fråga en sak. Hur gammal är du?”, avbröt sig Kattis och tittade på Sanna.

  – ”Spelar det någon roll?”, fick hon till svar av Sanna som försökte kyssa Kattis igen, men Kattis hindrade henne:

 – ”Ozze sa att du är myndig, är du 18?”

– ”Nä.”, sa Sanna tyst.

 – ”Hur gammal är du då?”, undrade Kattis.

Sanna svarade inte utan bara kysste henne. Kattis slutade med utfrågningen och besvarade istället kyssarna. Hon kysste Sanna ner över brösten.

Inne i vardagsrummet, där vi andra satt, hörde vi hur Kattis smackande kysste sig ner över Sannas mage samtidigt som hon snabbt öppnade och drog av hennes byxor och sedan även strumpor och trosor. Vi såg att Sanna nu låg helt naken på sängen. Kattis kysste henne över hela kroppen, först ner över hennes ben ner till hennes fötter för att sedan långsamt kyssa sig uppåt på insidan längs benen och låren innan vi hörde hur den långa 36-åriga kvinnan började kyssa och slicka den lilla 15-åringen mellan benen. Sanna låg stilla på rygg och stönade och flämtade utav Kattis behandling av hennes sköte.

Jag satt fortfarande i soffan. Sofie hade nu släppt tagit om Ozzes kuk och hade i stället tyst krupit över till mig och Dessie. Tillsammans drog de av mig mina boxers så att vi alla tre var helt nakna. Min kuk var fortfarande stenhård, jag hade ju trots allt som hänt under kvällen inte kommit någonting än. Det nästan värkte och dunkade i den av kåthet. Sofie smekte tyst Dessie mellan benen samtidigt som hon viskade:

 – ”Du, du har ju inte knullat din killes kuk än.”

 Dessie stönade tyst med tung andning samtidigt som Sofie lirkade in ett finger i hennes fitta.

 – ”Vill du?”, viskade Dessie till mig.

Jag nickade tyst som svar. Sofie tog ett stadigt tag kring min kuk och runkade den hårt några tag samtidigt som Dessie försiktigt reste sig upp och satte sig gränsle över mig där jag satt i soffan. Vi tittade varandra djupt i ögonen samtidigt som jag kände hur Sofie, som satt kvar på alla fyra mellan mina ben, med ett stadigt tag om kuken riktade ollonet mot Dessies fitta och hjälpte oss att hitta rätt.
Jag höll stilla andan. Samtidigt hörde vi Sanna stöna högt av njutning inne i sängkammaren där Kattis fortfarande slickade hennes tonårsfitta.

 – ”Är du redo, Johan?”, viskade Sofie fortfarande med ena handen på min kuk.

Dessie tryckte sig sakta med häftig andning ner över den och jag kände hur skönt hennes fitta trängde runt den. Hennes fitta var en aning trängre än Sofies, men minst lika våt. Dessie kysste mig och började sedan att långsamt rida min kuk. Samtidigt kände jag hur Sofie höll kvar sin hand längs roten, böjde sig framåt och slickade mig på pungen och under den. Det blev för mycket för mig och jag kände att jag snart skulle komma.

 – ”Kom i mig!”, viskade Dessie i mitt öra samtidigt som hon ökade ritten.

Det tog inte en lång stund innan jag kände hur det gick för mig. Jag tryckte hårt in kuken så långt jag kunde och sprutade stönande min sperma in i Dessies varma fitta. Det kändes nästan som att jag kom som en fontän i en rejäl jätteladdning. Samtidigt ökade Dessie ritten ännu mer och red mig nu vilt och våldsamt samtidigt som Sofie fortsatte att slicka och suga på min pung. Den sköna behandlingen gjorde att jag inte slaknade utan istället blev ännu hårdare, hur det nu var möjligt att bli hårdare än vad jag redan varit.

Efter flera minuters vilt ridande började Dessie skaka i hela kroppen och jag kände hur hon återigen kom i en fontänorgasm samtidigt som hon bet sig själv i läppen för att inte skrika rakt ut. Jag kysste hennes läppar samtidigt som jag kände hur vått det blev mellan hennes ben. Det var otroligt upphetsande.

 – ”Har du gett någon fontänorgasm förr”, sa Sofie fortfarande med ett tag om min kuk mellan Dessies ben.

Jag sa att jag inte hade det. Sofie släppte taget om kuken, satte sig tätt bredvid mig på min högra sida i soffan och sträckte fram sin genomvåta högerhand mellan mig och Dessie.

 – ”Vill du smaka?”

Jag blev mest generad av hennes framfusighet vilket hon märkte. Sofie berättade att fontänorgasm, eller ejakulation, är en utsöndring av prostata-vätska från urinröret, men att det inte är urin utan istället innehåller bland annat fruktos och glukos. Hon höll återigen fram sin genomvåta hand mellan oss. Jag och Dessie slickade tillsammans handen ren och turades sedan gång på gång om att kyssa Sofie.

 – ” Vart fan har du lärt dig det där?”, fnissade Dessie.

 – ”I böcker och internet. Såg det i en p-rulle för några år sen och blev fascinerad av det men har aldrig lyckats få det på samma sätt själv. Dessie den lyckosten är den enda jag har träffat in real life som kan göra det så mycket.”

– ”Fast jag kommer inte alltid så, utan bara när jag är riktigt riktigt kåt. När jag var yngre skämdes jag snarare över det.”, svarade Dessie.

Jag satt kvar under henne, fortfarande med kuken i henne.

 – ”Men vad fan, är du fortfarande hård?”, utbrast plötsligt Dessie samtidigt som hon sakta sakta började rida mig igen, långsamt långsamt samtidigt som jag masserade och smekte hennes stora bröst med mina händer och fingrar.

Sofie lade sina armar kring min hals, böjde sig ner över mig och tryckte in sin tunga i min mun. Vi kysstes och tungbrottades samtidigt som Dessie fortsatte rida min kuk.

Från sovrummet hördes det fortfarande stön.

Sofie slutade efter en stund kyssa mig, smög tyst fram till sovrummets dörr och tittade försiktigt in. Sedan kom hon snabbt tillbaka till oss, visade att vi skulle vara tysta och följa med. Dessie klev av min kuk. Sofie tog oss sedan i varsin hand och tillsammans smög vi tyst och försiktigt fram till sovrumsdörren och vad vi fick se där innanför var verkligen en syn.

Kattis hade slutat att slicka Sanna och hade nu även befriat sig själv från resten av sina kläder. Sanna låg fortfarande på rygg mitt i sängen med huvudet på kudden. Precis ovanför hennes ansikte satt nu den långa muskulösa Kattis gränsle med sin fitta placerad rakt över den betydligt mindre Sannas mun samtidigt som hon instruerande manade på den lilla tonårsflickan hur hon skulle slicka henne.

 – ”Precis så baby! Åh gud, du har så härliga läppar och tunga. Mmmm, fortsätt!”, stönade Kattis högt samtidigt som hon försiktigt red Sannas ansikte.

Hon satt med ryggen vänd emot oss så hon hade inte upptäckt oss än, men vi hade väldigt fin utsikt över hela hennes otroligt vältränade, solbrända och helt sanslöst sexiga kropp. Vi såg att även Kattis var helrakad mellan benen. Hon gned sig sakta mot Sanna som med munnen fortfarande tryckt mot den mer än 20 år äldre kvinnans fitta lät sin lilla tunga glida långt in mellan blygdläpparna. Kattis flämtade högt som svar på den sköna behandlingen fram att hon inte skulle sluta. Hon höll med sina händer fast Sanna med ett stadigt tag om hennes huvud mellan sina muskulösa brunbrända lår.

Utan ett ljud smög Dessie och Sofie in till dem och Sofie kröp försiktigt upp i sängen. Hon ställde sig snabbt på knä gränsle över Sannas bröstkorg tätt bakom Kattis. Sofie smekte Kattis över hennes vältränade ryggtavla, lade snabbt sina armar kring hennes midja och kysste hennes nacke bakifrån. Kattis följde gillande med, lutade sig bakåt och kysste Sofie.
När det då stod klart för Sanna att de två inte var ensamma i sängen längre blev hon stel och stilla. Sedan skyndade hon sig snabbt att försöka komma loss där hon låg under Kattis och nu även Sofie. De klev snabbt av henne och när Sanna vettskrämd försökte lämna sängen hoppade även Dessie snabbt upp på den och hejdade henne genom att hyschande krama om henne. Sanna verkade först väldigt osäker över hela situationen, men lugnade sig efter en liten stund.

 – ”Vi vill bara undra om vi också kan få vara med.”, sa Dessie och kramade om Sanna.

Efter några korta sekunders tvekan gick Sanna leendes med på det och tryckte sina läppar hårt emot min flickväns och kysste henne djupt. Snart låg alla de fyra tätt omslingrade som i en stor ormgrop i sängen. Dessie och Sanna kysste varandra samtidigt som Kattis kröp ner mellan Sofies ben.

 – ”Du smakar sperma.”. sa Kattis.

 – ” Det är Ozzes från när han knullade mig i soffan.”, svarade Sofie.

Kattis fortsatte slicka henne.

 – Dessie har också sperma i sin fitta, från när hon knullade med Johan i soffan alldeles nyss”, sa Sofie.

 – ”Har du smakat sperma ur en fitta förr?”, sa Kattis till Sanna som generat skakade på huvudet.

 – ”Vill du smaka?”, sa Sofie och tryckte ner Sannas huvud mellan Dessies ben.

Snart hade hon sin tunga djupt begravd mellan blygdläpparna på Dessie som svarade med att göra rullande rörelser med underkroppen mot Sannas mun.

Sanna såg plötsligt att jag stod i dörröppningen och tittade på med en rejäl ståkuk som stod snett uppåt som ett järnspett. Hon slutade tvärt att slicka Dessies fitta.

 – ”Kan inte Johan också vara med?”, sa Sanna.

 – ”Skulle det kännas bättre då, om han är med?”, frågade Kattis fortfarande med sitt huvud mellan Sofies ben.

Sanna tittade på mig, nickade och log. Jag stod kvar, helt paff och tänkte att sånt här inte händer på riktigt utan bara i dåligt skrivna porrfilmer.
Sofie och Kattis log mot mig.

 – Kom då älskling!”, ropade Dessie glatt och sträckte armarna mot mig.

Jag skyndade mig snabbt in och kastade mig ner på rygg i sängen mitt mellan de fyra nakna damerna. Sanna kröp snabbt upp och satte sig alldeles bredvid mitt huvud. Hon böjde sig sedan ner och kysste mig. Jag besvarade den sex år yngre tjejens kyssar samtidigt som jag kände ett par händer kring min kuk. Jag sneglade nedåt och såg att det var Dessie och Sofie som gemensamt runkade mig.

 – ”Var är Ozze då?”, frågade Kattis som hade slutat med att slicka Sofies fitta.

 – ”Han sover. Han däckade nästan direkt efter att han hade kommit i mig.”, sa Sofie med fniss i rösten.

 – ”Inte konstigt med tanke på hur mycket han drack.”, sa Kattis.

 – ”Mmmm. Han vet inte vad han går miste om.”, fnissade Sofie. De andra fnissade också.

 – ”Men min kille är fortfarande med, han är kåt, har en jättestor kuk och orkar längre.”, sa Dessie glatt och kramade min hårda kuk lite hårdare med handen.

Själv så svarade jag inte, för jag var fullt upptagen med att hångla med Sanna som hade tryckt in sin tunga långt in i min mun. Hon hade lagt sig ner på mage intill mig, lagt sina armar runt min hals och höll med ett fast och bestämt grepp kvar mina läppar mot hennes samtidigt som hon stönade in i min mun medan vi sög på varandras tungor.
Dessie släppte min kuk och riktade istället sin uppmärksamhet emot Kattis.

 – ”Jag vill också vara med!”, sa Sofie samtidigt som hon kröp upp och lade sig över mig.

Sanna slutade kyssa mig och tittade på Sofie som inte var sen med att ge henne en intensiv tungkyss. Jag smekte Sofie försiktigt över hennes nakna rygg och stjärt med min högra hand. Hon makade sig lite åt sidan så att även Sanna kunde lägga sig tätt intill på mig. Jag började med min vänstra hand smeka Sanna på samma sätt som jag gjorde med Sofie.

Jag tittade snabbt mot Dessie. Hon och Kattis satt nu mitt emot varandra med Kattis ben över hennes. Dessie kramade om och smekte Kattis över ryggen samtidigt som hon bet, kysste, slickade och sög på hennes bröst. Kattis kramade henne tillbaka, smekte och masserade Dessies nacke med sin ena hand. Hon trasslade in sina fingrar i Dessies hår och höll kvar hennes ansikte mot sina bröst samtidigt som hon lutade sitt huvud ned över Dessies och begravde sitt ansikte i hennes tjocka röda lockiga hår.

Jag riktade åter min uppmärksamhet till Sofie och Sanna som låg bredvid varandra på mig där jag låg på rygg. Jag masserade deras stjärtar med varsin hand och lekte försiktigt med långfingrarna längs deras stjärtskåror.

 – ”Gillar du våra arslen?”, sa Sofie samtidigt som hon räckte ut tungan och slickade mig över mina läppar.

Jag fångade in hennes tunga och sög in den i min mun varpå hon stönade förnöjt och överöste mig med kyssar.

 – ”Jag kysste Johan när vi träffades första gången i slutet av augusti.”, sa Sanna tyst till Sofie.

 – ”Jag red hans kuk tidigare ikväll på hans rum samtidigt som Dessie red hans ansikte.”, svarade Sofie och spände ögonen i henne.

Sanna tittade tillbaka med stora ögon.

 – ”Var han bra?”, frågade hon.

Sofie fnissade och svarade leendes:

 – ”Mmm, helt jävla fantastiskt bra. Han har en riktigt stor skön kuk och en jätteskön tunga.”

 – ”Jag vet bara att jag verkligen gillar att kyssa honom. Har velat testa mer sen den gången vi kysstes.”, sa Sanna och tittade åter på mig.

Sofie gjorde detsamma och sa:

 – ”Nu har du chansen så passa på.”

Jag kände hur mina kinder blev röda där jag låg under dem.

 – ”Du är söt när du blir generad.”, sa Sofie och gav mig en snabb kyss på munnen.

Sedan började hon kyssa mig ner mot halsen. Sanna tryckte in sin tunga i min mun och började återigen att kyssa mig djupt samtidigt som Sofie borrade in sitt ansikte mot min hals som hon kysste och sög på.
Jag fortsatte leka med båda deras stjärtar, smekte ner mina händer och letade in varsitt finger i deras fittor som fortfarande var våta. Båda svarade med att stöna samtidigt som de med en varsin hand tog tag om min stenhårda kuk. De började gemensamt att runka av mig.

Jag tittade bort mot Dessie och Kattis som tittade tillbaka på mig, Sofie och Sanna. Dessie log samtidigt som hon fortsatte med att diandes suga på Kattis bröst. Jag såg att hon även med en varsin hand hade tryckt in fingrar i både Kattis fitta och rövhål. Kattis stönade högt av behandlingen samtidigt som hon hade blicken fäst mot min kuk som blev runkad gemensamt av Sofie och Sanna.

 – ”Gillar du vad du ser?”, sa Dessie och fortsatte sedan att suga på hennes bröst.

 – ”Den ser så jävla skön ut!”, utbrast Kattis med kåt röst .

 – ”Det är den också.”, svarade Dessie. Sedan bet hon Kattis i bröstvårtan så att hon kraftigt flämtade till.

 – ”Du får testa den om du vill.”, sa hon sedan.

 – ”Mmmm, vill känna hur den där stora kuken känns i mig.”, sa Kattis med en suck.

 – ”Fast jag vill testa först!”, sa Sanna högt.

Hon och Sofie hoppade av mig, utan att släppa taget om min kuk. Sedan fick de upp mig så att jag stod på knä i sängen.

 – ”Vi kan väl smaka först. Allihopa!”, sa Sofie fortfarande med ett stadigt tag om min kuk.

 

Fortsättning följer……

Delar i serien<< Bekännelser från en folkhögskola. Del 4 – Festen ballar urBekännelser från en folkhögskola. Del 6 – Fyrtal i damer >>

Bekännelser från en folkhögskola
1

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier