Beach 2021

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 28/5-22)

Beach 2021

Nu låg jag äntligen här. Sanden var varm, solen stekte och en svalkande bris fläktade från havet. Kunde det bli bättre? Det skulle visa sig att det kunde det.
(OBS! Utöver angivna kategorier så snuddar texten även vid ”Killsex”. För lite för den intresserade och för att kunna anges som kategori, men kan vara för mycket för den känslige.)

 

Allt började emellertid ett knappt halvår tidigare. Jag hade en längre tid känt mig trött och håglös. Hade inte lust med någonting. Precis ALLT var för jobbigt. Och det värsta av allt … morgonståndet lyste med sin frånvaro.

Inte för att någon mer än jag själv saknade det. Jag var singel sedan många år, och hade inget intresse av uteliv, så det hade aldrig blivit någon ny kvinna i mitt liv, och därmed inte heller något sexliv. Men jag tyckte ändå att det kunde vara en signal om att allt inte stod rätt till.

Vid tillfälle tog jag upp ämnet, när jag fick möjlighet att tala ostört, med min bästa vän.

– Oj! Va?!?
– Förlåt. Glöm att jag …
– Ingen fara. Du tog mig på sängen lite bara. Kanske inte det vanligaste samtalsämnet vid fikabordet. Men ska jag vara ärlig så är du långt ifrån ensam. Har haft liknande själv.
– Men vad gjorde du åt det då?
– Får jag fråga dig istället? Hur lång är du?
– En och åttio. Max en och åttiofem.
– Vad väger du?
– Nittiotre kilo. Varför … ?
– Du behöver gå ner i vikt. Minst tio, kanske tjugo kilo. Men jag lovar. De första tio kommer göra störst skillnad. Det gjorde det för mig. Du skall bara ta dig i kragen, tänka på vad du äter och börja röra på dig.
– Men jag hatar gymmet. Betalade i flera år och gick aldrig dit.
– Vem har snackat om gym. Det räcker med en promenad om dagen så att du får upp pulsen. Det viktigaste är maten. Slopa så mycket som möjligt av kolhydraterna. Det räcker med protein, fett och grönsaker. Absolut ingen potatis eller pasta. Enda gången det är okej med rotfrukter är i soppa … som du ska äta minst två gånger  i veckan.
– Det låter ju nästan för enkelt.
– Det ÄR enkelt. Och det finns MASSOR av dietböcker med tillhörande recept. Fem två, LCHF, Keto. Det är bara att välja. Själv testar jag runt lite mellan olika och jag mår skitbra.
– Recept? Men jag kan inte laga mat.
– Kan du inte?
– Nej.
– Men vad äter du då?
– Frysta färdigrätter. Och ”hämtmat” … som jag oftast får utkörd.
– Så du hämtar inte ens ”hämtmaten” själv? Inte undra på att du är i dålig form. Du rör dig ju inte längre än sträckan sängen – diskbänken – soffan – sängen.
– Nu är du taskig. Jag går ju hit, till jobbet, varje dag.
– Och hur långt är det? Det är ju på sin höjd ett par hundra meter. Skärp dig. Nu har jag i alla fall sagt vad du ska göra. Resten är upp till dig. Jag måste gå och jobba nu. Hör av dig om det är något. Vi hörs.

Jag såg efter honom när han gick. Det var inte utan att den verbala örfilen sved ordentligt. Samtidigt visste jag ju innerst inne att han hade rätt. Helt rätt.

Samma kväll, på vägen hem från jobbet, svängde jag min vana trogen, in på den lokala Ica-butiken. Men i stället för att styra rakt på frysdiskarna, som jag annars alltid brukade göra, så gick jag till grönsakstorget. Där gick jag i mentalt baklås. Vad behövde jag ha? Vad smakade allt det här? Vad gick med vad? Jag måste ha sett helt och totalt bortkommen ut, för plötsligt var det någon som knackade mig på axeln. Jag snodde runt. Framför mig stod Mariette, en av de anställda i butiken. En blond, lite kurvig tjej, någonstans mellan trettiofem och fyrtio år. Alltid hjälpsam och alltid med ett leende.

– Hur är det? Du verkar lite vilsen.
– DET är bara förnamnet.
– Vad söker du då?
– Jag vet inte.

Hennes blick var både road och bekymrad.

– Vet inte?
– Nä. Min bästa vän har övertygat mig om att jag måste gå på diet för att … eeehh … må bättre.

Hon granskade mig från topp till tå.

– Det tycker jag väl inte är så nödvändigt, men okej, om det får dig att må bra. Vilken diet är det då? Det finns ju massor.
– L C K … någonting. Och så pratade han om något som hette fem och en halv.

Mariette frustade till av skratt.

– Fem och en halv!?! Ha-Haaaa!!! Du är för go’. ”Fem två” menar du.

Inte lite förlägen mumlade jag att …

– Just så hette den. Men jag har ingen aning om vad det innebär.

Under tiden hade hon hunnit samla ihop sig, ordna anletsdragen och såg allvarligt på mig.

– Förlåt att jag skrattade. Jag ska hjälpa dig. Först och främst … ”Fem två” innebär att man fastar två dagar i veckan, det vill säga soppa. Resten av veckan äter man vanlig mat.
– Kan jag äta som vanligt?

Det bara slank ur mig och hon måste ha hört hoppet i min röst.

– Njae. Nu vet ju jag vad du äter i vanliga fall, så låt mig omformulera mig. Du ska äta RIKTIG mat. Kött, fisk, kyckling. Men inga färdiga rätter och så lite halvfabrikat som möjligt. Sallad däremot kan du äta så mycket du vill.
– Det var värst vad du kan mycket om …
– Äähh. Det är väl ingenting. Det är bara det att jag är inne i ett projekt själv.
– Projekt?
– Japp. Beach 2021.

Hon höll ut armarna och snurrade ett varv på stället.

– Men du behöver ju inte …

Hon var som sagt kurvig, och några extra kilon bar hon nog på, men hon var definitivt inte tjock.

– Lite finputs innan kläderna åker av till sommaren. Och jag lovar. Man känner sig mycket fräschare. Jag är inne i andra veckan nu. Känns jättebra. Du! Jag kan hjälpa dig igång. Om du vill?

Överväldigad av hennes entusiasm fick jag först nästan inte fram ett ljud, bara ett hest kraxande, innan jag fick ur mig.

– Visst. Jag behöver nog all hjälp jag kan få.
– Kul. Nu handlar vi.

Hon hämtade en kundvagn och svepte sedan fram som en tornado genom butiken. Efter en liten stund så granskade hon innehållet i vagnen nog innan hon sa.

– Det var allt för första veckan. Du får ta det genom kassan och baxa hem det själv. Sedan är det du som går till bokhandeln och köper den här boken.

Hon skrev ner titeln på en lapp och gav mig

– Vi ses. Lycka till.

Lätt vimmelkantig raglade jag, en halvtimme senare, in genom lägenhetsdörren. Lite tagen av den vändning mitt liv tagit, men också totalt utpumpad av att bära kassarna via bokhandeln, hela vägen hem och uppför trapporna. Jag var verkligen i dålig form. Det var verkligen dags att ta detta på allvar.

Det gick trögt i starten. Väldigt trögt. Övergången till den magra kosten gjorde att jag faktiskt blev mer trött och hängig än innan. Dessutom gjorde min ovana vid att laga mat att det många gånger var väldigt nära att jag gav upp alltihopa.

Men en bit in i vecka tre började det hända saker. Hekto efter hekto lämnade min kropp, byxorna satt allt lösare och skjortorna spände inte längre över magen. Tre veckor senare hade jag gått ner fyra kilo.

Allt kändes mycket lättare. För att inte tala om den underbara känslan att vakna hård. Jag menar riktigt stenhård, så det nästan värkte, och äntligen fick jag möjligheten att njuta lite av mig själv.

På jobbet märkte min kompis genast att något var annorlunda.

– Du verkar uppåt. Är det något som har hänt, frågade han en dag när han var på besök i mitt kontorsrum.
– Hänt och hänt. Vi kan väl säga att jag har fått resultat.
– Du, det syns nästan. Hur mycket?
– Åhh. Det är bara några kilo. Men det är inte det jag menar.
– Okej. Du menar …

Han avslutade inte meningen utan tittade bara menande mot mitt skrev.

– Precis. Jag måste få tacka dig. Verkligen.
– Så du är klar nu?
– Nej, nej. Inte alls. Fem sex kilo till ska bort. Du vet. Det är snart sommar. Beach 2021.

Till det sista gjorde jag citationstecken i luften. Han skrattade till.

– Du och halva västvärlden så här års. Men kul. Lycka till med fortsättningen. Vi ses.

Han började gå mot dörren, men vände sig om.

– Du vet, stranden har aldrig varit min grej, så jag brukar kalla det ”Snygg naken”.

Så vände han igen och gick.

Snygg naken. De orden brände omedelbart fast i min skalle. Redan samma kväll, när jag kom hem, åkte kläderna av direkt innanför ytterdörren och så ställde jag mig framför hallspegeln och granskade mig själv. Visst syntes det skillnad.

Magen var mindre och midjan var smalare, men fortfarande med tydliga ”kärlekshandtag”. De skulle bort. Kuken däremot såg större ut nu när den inte var omgiven av lika mycket kropp. Men det var värst vad det var vildvuxet!

Förr om åren hade jag rakat mig där nere, men slutat när jag inte längre såg vad jag gjorde. Detta krävde nu omedelbar åtgärd, och en halvtimme senare stod jag framför spegeln igen, vältrimmad ovanför, slätrakad nedanför. Bättre. Mycket bättre.

Tiden gick, det hade hunnit bli en bit in i maj, och jag mådde allt bättre. Promenaderna blev längre och längre, och jag lyckades till och med samla ihop mig och gå ner till gymmet. I och med det avstannade viktnedgången, då muskelmassa ersatte fett, men mitt mål på femton kilo var uppnått, så det bekymrade mig inte nämnvärt. Det gällde nu bara att hålla det där.

Ett annat tecken på att jag verkligen lyckats var blickarna. Kvinnliga medlemmar på gymmet, en och annan manlig också för den delen, lät ofta sina ögon vila lite längre än nödvändigt på mig, en egoboost som inte gick att köpa för pengar.

Även Mariette fick något drömmande i blicken, och gav mig gillande leenden, de gånger vi möttes i affären, och det kändes nästan som att hon gjorde sig ärenden som placerade henne i närheten av mig, så ofta hon kunde. Så, en onsdag i juni, frågade hon.

– Du? Jag kom på att jag aldrig frågat vad du heter.
– Peter.
– Peter. Trevligt. Vad har du för planer i sommar Peter?
– Jag har hyrt en liten stuga nära kusten i närheten av Halmstad. De två första veckorna i juli. Det är väl det. Annars har jag inte så mycket planerat. Själv då?
– Jag skall ut och åka husbil med en kompis.
– Okej? Vart då?
– Ingen aning. Det är det som är så spännande.
– Låter ju toppen. Ha det så trevligt.
– Du med. Vi ses.

Det var sista gången vi hann prata innan jag gick på semester.

*****

Som sagt. Nu låg jag äntligen här i den varma sanden, lät solen och brisen smeka min hud, och undrade om det kunde bli bättre när jag hörde en hög röst.

– MEN!!! VAD … ÄR … ODDSEN!!! PETER!!!

Jag tittade upp och kisade i motljuset, men såg bara en mörk siluett mot den ljust blå himlen.

– Känner du inte igen mig, frågade rösten.
– Jag ser inte för solen, svarade jag.
– Åh, förlåt. Jag skall flytta mig lite, sa hon, för det var en kvinna.

Figuren flyttade sig lite och äntligen såg jag vem det var.

– Mariette!?! Är du HÄR?
– Jag får säga det samma.

Det uppstod en nästan pinsam tystnad. Ingen av oss visste vad den skulle säga, men under tiden passade jag på att kolla in henne lite bättre. Hon såg ut att vara i fin form. Kurvorna fanns där, men hullet som tidigare hade synts lite vid byxlinningen, var som bortblåst.

På sig hade hon en klassisk trekantsbikini i rött med vita prickar. Den modellen som hålls ihop med snören, med knutar i trosans sidor. Behån däremot var knuten framtill, inte på ryggen som annars var det vanliga. Över alltihopa hade hon en flortunn blommig kimono, i pannan satt ett par stora rödbågade solglasögon och i ena handen hade hon en picknickkorg med en filt och handdukar staplade ovanpå.

– Projektet verkar ha gått bra. Du ser verkligen bra ut, sa jag.
– Det gör du med. Hur mycket har du gått ner?
– Femton.
– Så pass. Tränat lite också ser jag.
– Ja. Det blev liksom lättare när de första kilona försvann. Du då? Det där åstadkommer man inte med bara diet.
– Sant. Nää .. men …  jag rör på mig … om man säger så. Apropå det, så måste jag röra på mig. Jag har en kompis som väntar lite längre bort. Vi kanske ses senare. Hej!
– Hej då.

Jag kunde inte låta bli att följa henne med blicken när hon följde stranden söderut och försvann bakom en sanddyn.

Jag hade nästan slumrat till när jag väcktes av att någon harklade sig.

– Hrmhm. Peter!
– Va?

Jag tittade upp. Mariette stod bredvid mig igen.

– Hej. Det är jag. Du? Vi undrar om du har lust att komma bort på lite fika?
– Jag vet inte.
– Har du med dig något eget då?
– Nä. Ingenting.
– Dåså. Då kommer du med här. Det är inte långt. Kom nu.

Hon visade riktningen med armen och började gå.

Snabbt rafsade jag ihop mina få grejer  och följde efter henne. Jag måste erkänna att utsikten från min plats bakom henne var fantastisk. Den runda vältränade rumpan vickade förföriskt och bikinitrosorna, som gjorde sitt bästa för att likna en string, skar klädsamt in mellan hennes skinkor.

Jag var så fixerad vid hennes bakdel att jag inte alls var beredd när hon först knöt upp och tog av behån, och sedan trosorna också,  och bar dem i handen. Jag stannade till och såg mig omkring. Plötsligt stod det väldigt klart för mig att ingen, absolut ingen, mer än jag hade badkläder.

Mariette, som märkte att jag hade stannat, vände sig om och jag fick chansen att se henne ordentligt. Den söta glada tjejen på Ica hade verkligen förvandlats till en vacker, rent av dödligt sexig, kvinna. De runda fasta brösten var verkligen i proportion till den övriga kroppen. Inte för stora och inte för små. Perfekta.

Mellan de vältränade smäckra benen skymtade en av de inre blygdläpparna fram mellan de helt renrakade yttre. Även på venusberget, där andra ofta sparade några dekorativa strån, var det helt kalt.

– Oj! Jag trodde du visste. Om inte annat så trodde jag du såg skyltarna, sa hon.
– Skyltarna? Var då? Alltså. Ärligt talat så var jag nog lite distraherad.

Jag log urskuldande. Mariette log tillbaka.

– Lite? Det hade nog kunnat köra förbi ett godståg utan att du hade reagerat. Men allvar nu. Du MÅSTE ta av badbrallorna om du skall följa med. Är du okej med det?

Jag genomgick en inre kris. Jag ville ju följa med henne. Men jag hade aldrig, och aldrig ens föreställt mig, badat naken eller visat mig naken offentligt. Men jag ville ju så gärna följa med henne.

Men tänk om jag träffade någon jag kände. Fast vad var oddsen på det. Å andra sidan så skulle ju denna någon också vara naken. Och Mariette var ju naken. Väldigt naken. Och jag ville ju verkligen följa med henne.

– Kommer du?

Jag tvekade fortfarande. Att det skulle vara så svårt att bestämma sig.

– Kom nu! Jag lovar. Du kommer INTE att ångra det.

Jag var övertalad. Med visst besvär lyckades jag, med ena handen, knyta upp och hasa ner badbyxorna nedanför knäna. Därifrån var det bara att skaka ner dem och sedan kliva ur. Triumferande plockade jag upp dem från sanden och viftade med dem i luften. Mariette log ännu bredare och ropade …

– Kom nu! Vi ska över här!

… samtidigt som hon började kämpa sig uppför den rätt så höga gräsbevuxna klitten. Jag följde efter tätt bakom och när hon nådde krönet så stannade hon och räckte mig handen.

– Skynda dig nu. Vinet blir varmt.
– Vinet? Du sa fika.
– Vin, kaffe, saft. Vad spelar det för roll. Bara det finns något gott att äta.

Undertonen i sista meningen gick inte att ta miste på och det började omedelbart att pirra och pulsera mellan benen. Jag tänkte att ”Det håller inte att få stånd så här. Offentligt. Det är ju pinsamt” samtidigt som någon ropade nerifrån den djupa sänkan mellan klitterna.

– Vilken tid det tog, Mette. Jag började nästan undra.

Mariette vände sig ner mot gropen och svarade.

– Ja. Det krävdes lite övertalning när han fick klart för sig vart vi var på väg.
– Mette, frågade jag.
– Ja. Mina vänner kallar mig det. Det tycker jag du också skall göra. Det här är Andreas. Kalla honom Ante.

Så vände hon sig åter ner mot den djupa hålan.

– Ante! Det här är Peter!
– Hej Peter. Om nu Mette hade svårt att övertala dig så verkar du i alla fall riktigt glad att se henne …

Jag tittade ner på min kropp. Kuken stod rakt ut från kroppen, på väg att fyllas ännu mer, men innan jag hann tycka att det var genant så tjoade han där nere.

– … Trevligt. Hon har den effekten på oss killar. Mig med.

Nu tittade Mette också på mig. Hon log, sträckte ut sin hand, smekte helt lätt mitt stånd med fingertopparna och sa …

– Smickrare där. Kom nu. Jag är hungrig.

… och så började hon klättra ner.

Nere i botten, på en gräsbevuxen yta på den soliga sidan, satt en kille i Mettes ålder, med blont kortklippt hår, vältränad och solbränd, på ett par stora filtar och dukade fram glas och lite snacks.

– Välkomna. Slå er ner, sa han när vi kom fram till filtarna.

Vi satte oss. Jag fick genast ett glas bubblande rosé i handen och sedan skålade vi för sommaren.

Den kille som påstår att han, i en avklädd situation, aldrig jämför sig själv med andra killar ljuger. Och det var det jag gjorde nu, jämförde alltså, och kunde konstatera att Andreas och jag var jämbördiga. I alla avseenden.

Jag vet inte om det var det, om det var vinet eller om det var Mettes och Andreas otvungna sätt som gjorde att jag kände mig lugnare.

En lång stund satt vi bara tysta och njöt av det svalkande vinet och tilltugget. Men rätt snart kände vi oss nöjda på plockmaten och plötsligt frågade Andreas.

– Så … Peter. Hur känner ni varandra, du och Mette?
– Hon jobbar på Ica där jag bor. Det var hon som hjälpte mig igång med min diet. Utan henne hade jag inte kommit igång.
– Din diet?
– Ja. Jag behövde gå ner i vikt för hälsans skull … och potensen … men det berättade jag inte då. I alla fall … . Hon berättade om sitt projekt ”Beach 2021”, eller som min bästa kompis kallar det ”Snygg naken”, och gav mig den puff jag behövde i starten.
– Ja men då får man gratulera till framgången. Potensen verkar ju finnas där, det såg vi ju nyss. Du är på en beach och du ÄR snygg naken.

Jag hoppade till lite av att få en sådan komplimang av en kille, men lät det sedan passera och frågade.

– Ni då? Vad är eran historia?
– Gamla vänner sedan gymnasiet, svarade Andreas.
– Lite mer än vänner, fyllde Mette i.
– Så ni är ihop då,  eller?
– Nej, inte så att vi har fast sällskap. Vi träffas ibland när lusten faller på. Och så åker vi runt med Antes husbil, solar, badar och har det mysigt.

Ännu en gång kom den där omisskännliga undertonen.

– Mysigt, frågade jag.
– Du ska få se. Men nu tycker jag vi går ner och badar så vi får svalka oss lite.

Utan ett ord, men i totalt samförstånd, reste vi oss upp, klättrade över klitten och gick ner emot vattnet. Andreas gick några steg före och jag anade, mer än såg, Mette bredvid mig. Plötsligt kände jag en hand som strök med fingertopparna, från nacken, ner längs ryggraden och ner till min vänstra skinka, där den klämde till lite lätt.

– Jag såg att du reagerade på Antes kommentar förut, viskade hon. Han har aldrig sagt det rakt ut, men jag är ganska säker på att han spelar på båda planhalvorna, om du förstår vad jag menar. Hantera det hur du vill. Tänkte bara att du behövde veta.

Sedan sprang hon ifrån mig, förbi Andreas och ut i vattnet, och vi var båda inte sena att följa efter henne. Det var väldigt långgrunt, och kämpigt att springa i vågorna, så vi var snabbt ikapp henne, kastade oss över henne och drog henne skrikande ner i vattnet.

I det virvlande virrvarr av kroppsdelar som uppstod under vattnet blev jag påtagligt påmind om min nakenhet. Och deras. Jag råkade vid ett tillfälle trä upp mitt knä mellan Mettes ben, en av mina händer kom åt Andreas halvhårda lem, Mettes bröst strök mot min rygg och någon, oklart vem, smekte min kuk.

Efter en liten stund övergick brottningsmatchen i mera mjuka omfamningar och smek. Andreas höll om henne framifrån och jag smög upp bakom och slog armarna om dem båda. Min kuk blev inte jättehård i det svala vattnet, men tillräckligt svullen för att stå ut ifrån kroppen, och det var fantastiskt skönt att låta den vila mellan hennes skinkor.

Rätt vad det var kände jag hur Mette grep tag om den med ena handen och trädde in den mellan sina ben. Jag insåg i det ögonblicket att även Andreas hade sin kuk där, instucken från andra hållet.

– Stå stilla nu grabbar så ska ni få lite massage.

Så började hon sakta röra underkroppen fram och tillbaka mellan oss. Runka oss mellan sina lår. Säkerligen kom vi åt hennes känsligare delar också, för hon suckade och spann som en katt av välmående. Plötsligt sa Andreas.

– Mette. Du får nog aldrig ett bättre läge för en ”dubbelmacka” än precis just nu.
– Mmmm. Frestande. Men inte nu. Inte idag. Och jag fryser faktiskt lite. Vi går upp och värmer oss. Kom.

Med de orden bröt hon sig loss ur vår omfamning och började plumsa mot land. Andreas och jag följde efter. I takt med att det blev grundare så blev åter mer av hennes underbara kropp synligt, vilket i sin tur försvårade för oss killar att verka oberörda.

Som tur var var det inte så mycket folk på stranden just då, men det måste ha varit en syn för dem som var där. Mette, som steg upp ur havet likt Afrodite, följd av två män med vajande stånd. En bit upp på stranden vände hon sig om och log.

– Vad stiliga ni är grabbar. Tror ni att ni kan hålla er ifrån mig en stund till? Jag måste få bli lite varm först.

Sedan vände hon sig om igen och knogade uppför sandvallen, med oss båda efter, gående dit kuken pekade.

Väl nere i skydd av klitterna lade vi oss till rätta på filtarna, med Mette i mitten, lät solen värma oss, kände den kittlande känslan när saltvattnet torkade på huden och sjöbrisen som smekte varenda millimeter av våra kroppar. Det var verkligen underbart att sola och bada naken.
 

Då kände jag något mot min höft som definitivt inte var vinden. Först bara som en lätt touch. Sedan mera påtagligt. Fingrar som vandrade över mitt skinn. Jag öppnade ögonen och såg åt Mettes håll. Hon låg och blundade, till synes passiv, men hennes hand var desto mer aktiv.

Med baksidan av handen smekte hon sin väg upp över höften. När hon nådde mitt lår vände hon handen med handflatan neråt, gjorde några smekande rörelser över låret innan hon flyttade handen mot min ljumske. Det kändes som en oändlighet innan hennes hand nådde sitt mål, men min väntan var inte förgäves.

Det gick som en ilning genom min kropp när hennes fingrar slöt sig om mitt, vid det laget, stenhårda skaft och började runka det mjukt. Jag drog efter andan. Samtidigt hörde jag Andreas nöjda suck från andra sidan om henne. Fick han samma behandling? Jag var tvungen att titta upp. Jodå. Där låg han och blundade med ett belåtet leende medan hennes hand sakta och mjukt masserade hans kuk. Jag lade ner huvudet igen, blundade och njöt av ögonblicket. Ändå var jag till sist tvungen att fråga.

– Är det här verkligen tillåtet?
– Ja. Här uppe bland dynerna, svarade Mette. Absolut inte nere på stranden, men här är det okej. Det är också okej att gå upp hit och se på, så det kan tänkas att vi får publik.
– Publik?

Tanken var för mig svindlande.

– Ja, det ingår liksom i dealen. Vi kan göra vad vi vill, men då får vi också tåla att det kommer folk och tittar. Oftast gubbar, som gillar att runka när de ser på. Men jag har faktiskt inte sett några sådana här idag, så man kan kanske hoppas på lite trevligare åskådare. Det kommer säkert någon. Du ska få se. Ni två skyltade ju ganska tydligt med vad som var på gång när ni kom upp ur vattnet, så jag skulle inte bli förvånad …

Mette rullade över på sida mot mig.

– Skulle det vara ett problem för dig, Peter?

Hon bytte hand och fortsatte att smeksamt runka min kuk.

– Det får vi se. Jag tror inte det. Men OM det skulle hända så är ni ju kanske två som kan, och vill, hjälpa mig.

Medan vi pratade hade Ante rullat upp bakom hennes rygg, lagt armen om henne och masserade hennes ena bröst med handen.

– Är du verkligen säker på det där med ”dubbelmackan”?
– Ja, Ante. Det är jag. Vad du tjatar. Inte idag har jag sagt. En annan gång kanske.

Hon blev tyst för ett ögonblick men fortsatte runka mig. Men så plötsligt viskade hon.

– Titta inte nu, men jag tror det är ”showtime”. Ante, lägg dig på rygg igen.
 

Jag kunde inte låta bli att kisa upp mot krönet. Där stack två huvuden upp över kanten, ivrigt spanande ner emot oss. I ögonvrån såg jag hur Mette satte sig upp på knä mellan oss, vänd mot våra annalkande åskådare, och vinkade till dem. Sedan tog hon åter en kuk i vardera handen och fortsatte där hon slutat.

Efter vad som verkade vara ett par sekunders tvekan tog de mod till sig, kom över krönet och stannade sedan någon meter ner där deras underkroppar var dolda för den övriga stranden och slängde en hopvikt filt på marken bredvid sig. Det var ett par i min ålder, det vill säga runt de femtio, som stod där hand i hand och betraktade oss. Han var lång och senig,  hon kort och lite mullig. Båda var inte helt renrakade, men ändå snyggt välansade ”där nere”.

När jag som bäst låg och smygtittade på dem kom ett par till smygande över krönet. Det här var ett par i tjugoårsåldern. Båda var vältränade, solbrända och helt slätrakade. Han hade redan ett rejält stånd medan hon verkade lite avvaktande. Rentav förlägen. Var det här, precis som för mig, hennes första gång? Också de hade en filt med sig. De ställde sig en bit ifrån, men i jämnhöjd med det äldre paret, han tätt bakom henne. Som han stod så måste han ha haft sin kuk inkilad mellan hennes skinkor.

Jag var nästan på väg att sätta mig upp för att se dem bättre när jag såg hur Mette böjde sig ner över mig och tog mig i munnen. Hennes varsamma sugande och hennes virvlande tunga runt mitt ollon  fick mig att dra häftigt efter andan. Men det varade inte länge, kanske högst tio sekunder, sedan lät hon mig vara. Av Andreas flämtning förstod jag att det nu var han som fick njuta av hennes härliga mun.

Men inte heller han fick mer än tio sekunder innan hon slutade, rätade upp sig, slickade sig om läpparna och böjde sig ner över mig igen. Så höll hon på. Fram och tillbaka. Lät oss känna hennes ljuvliga läppar, men bara en liten stund i taget. I pauserna passade jag på att kolla in vår publik. Först höll de sig relativt passiva, även om killen hade svårt att hålla händerna i styr. De smekte oupphörligen över tjejens axlar, midja, mage, för att till sist söka sig upp till hennes bröst.

Hos det äldre paret hade kvinnan börjat smeka sig själv mellan benen samtidigt som hon sakta runkade sin mans kuk. Den, som tidigare hängt lång och slapp, ställde sig nu styv och stolt i hennes hand. Så såg de på varandra och log innan hon gick ner på knä framför honom.

Killen, som också sett på dem, blev inspirerad, tog tag om sin tjejs axlar, vände henne om, kysste henne och tryckte sedan, vänligt men bestämt, ner henne på knä.

Från där jag låg såg jag inte så bra vad de gjorde, mer är att hon såg upp på honom, han log, hennes arm började röra sig samtidigt som hon sänkte blicken igen, lutade sig framåt och började suga.

Både killen och mannen stod nu med slutna ögon och njöt av sina kvinnors munnar. En känsla av att detta egentligen bara var en dröm började smyga sig på, men bröts av Andreas framstönade ord.

– Åh fy fan, Mette. Jag kommer snart.
– Kom du.

Mette, som precis släppt mig med munnen, böjde sig ner över honom. Hennes huvudrörelser blev mer distinkta, och ljudet av hennes sugande lite högre, tills han stönade.

– Åhh … He – rre … Je – sus.

Jag såg hur han tog spjärn med fötterna och hur det ryckte lite i hans ben. Mettes huvud stannade upp för några sekunder, för att sedan göra några korta rörelser upp och ner, och sedan bli stilla igen för en sekund innan hon satte sig upp.

Så såg hon på mig.

– Du då, Peter? Är du på gång?

Hennes hand masserade oförtrutet vidare längs mitt skaft. Jag kastade en blick på de två paren uppe på sluttningen. Där hade den äldre mannen nyss kommit och hans kvinna runkade honom nu lite lätt, samtidigt som hon slickade och sög honom ren.

Killen, i sin tur, hade tagit ett stadigt tag om sin tjejs huvud och munknullade henne nu, hårt och snabbt. Det var tillräckligt för att det skulle pirra till bakom pungen.

– Mmmmm. Det är …

Mer behövde jag inte säga innan Mette kastade sig över min kuk, sträckte huden lite lätt genom att trycka handen neråt vid roten, slickade ett par varv runt flänsen och lät sedan en stor del av skaftet sjunka in i munnen. Där vände hon uppåt långsamt, hårt sugande, följt av några korta snabba tag innan hon gapade stort och tog mig ännu djupare.

Jag önskade för en millisekund att jag skulle kunnat hålla emot lite längre, men när hon nådde toppen igen var jag förlorad. Mitt underliv knöt sig och kaskad efter kaskad av sperma pumpade in i hennes mun. Det var den bästa orgasm jag fått på år och dag, och den verkade aldrig ta slut.

Mette svalde och svalde och svalde, och ändå sipprade några droppar ut i hennes ena mungipa. När kramperna till slut klingade av släppte hon mig.

– Det var ett tag sedan va?
– MmHmm. Det blir inte så ofta när man måste göra det själv
– Kan tro det, så mycket som det var sparat i den påsen, …

Hon torkade, med ett flin, bort en droppe av min sats ur mungipan med handryggen.

– … jag hann ju nästan inte med.

Hon gjorde en liten paus och såg sig om innan hon fortsatte.

– Nu, grabbar, är det ni som får hjälpa mig. Sen får vi se om vi kan locka våra vänner till mera lek.
– Med oss, frågade jag.
– Nej, nej. Man håller sig på sin kant. Såvida man inte blir inbjuden. Är det någon av dem du … ?
– Nej, nej. Det räcker bra med oss tre. Vad vill du ha?

Mette lade sig ner på filten med benen brett isär.

– Vad tror du? Slicka mig.

Andreas var snabbast. Han kastade sig med  huvudet före ner mellan hennes ben, vilket gjorde att jag hamnade lite vid sidan av och inte visste riktigt vad jag skulle göra. Men jag bestämde mig för att inte bry mig så mycket, utan bara ta in allt det sexiga som försiggick runt omkring mig.

Och det hade väl blivit så om inte Mette sagt till mig.

– Peter. Kom och sätt dig här vid mitt huvud.

Jag flyttade försiktigt på mig och satte mig bredvid henne i höjd med huvudet.

– Nej, nej. Inte så. På knä. Med ett ben på var sida.

Jag satte mig, som hon sagt, med ett knä på var sida om hennes huvud.

– Bra. Massera mina bröst nu.

Jag böjde mig framåt och lade händerna på hennes härligt runda bröst, kramade dem, klämde försiktigt, drog lite lätt i bröstvårtorna, skruvade lite och nöp. Ett nöjt …

– Mmmmm.

… hördes från henne. Sedan blev hon tyst, och jag skulle strax förstå varför.

Först kände jag en hennes tungspets fladdra till mot mitt ollon. Sedan började den rita streck, upp och ner längs mitt skaft, innan hon fångade in ollonet och slöt sina läppar om det. Jag tittade ner lite snabbt, i precis lagom tid för att få se mitt ollon försvinna in i hennes mun.

Hon sög gudomligt, och jag kände omedelbart hur blod började rusa ut i mitt skaft. Med mina händer på hennes mjuka bröst, och hennes läppar runt min lem, fylldes den med raketfart och stod snart praktfull, hård och bultande igen.

Lite förvånad över att jag återhämtat mig så fort, det brukade annars ta lite längre tid numera, njöt jag i fulla drag av hennes sugande mun, och tungan som masserade mitt ollon.

Men en liten rädsla smög sig in. En rädsla att komma för fort. Visserligen hade jag ju redan kommit en gång, så det borde ta längre tid nu, men jag ville inte chansa. Nästa gång kunde mycket väl bli den sista på ett tag. Tänka på fotboll? Nej, så mycket kris var det inte. Men jag behövde någon sorts distraktion, så jag höjde blicken

Uppe på vallen hade de båda paren brett ut sina filtar och tjejerna hade, precis som Mette, lagt sig ner för att låta sig tas om hand, och av deras stön och häftiga andhämtning att döma, så gjorde deras killarna ett bra jobb. Båda kvinnorna låg tillbakalutade mot slänten, med slutna ögon och med händerna på sina mäns huvuden.

För ett ögonblick förlorade jag mig lite i bilden framför mig, men väcktes av Mettes ord.

– Ante. Nu byter du och Peter plats en stund.

Sagt och gjort. Vi bytte plats. Försiktigt närmade jag mig hennes svullna sköte med tungspetsen. Det var åratal sedan jag gjorde detta senast så jag var lite orolig för att göra fel. Försiktigt, och med bred och mjuk tunga, slickade jag henne långsamt nerifrån och upp. När jag nådde toppen spetsade jag tungan och lät den fladdra till mot hennes klitoris. Ett halvkvävt stön hördes från Mette, så jag tittade upp. Där låg hon, med händerna bakom Andreas skinkor, och matade in hans kuk i sin mun.

Synen fick mig omedelbart att längta efter hennes mun. Men jag hade ett uppdrag som inte fick försummas, så jag återvände till hennes underbart blöta fitta. Jag hade faktiskt glömt hur mycket jag en gång i tiden njutit av att smaka en kvinnas safter. Nu kom den där speciella känslan till mig igen. Smaken. Doften. Jag kunde inte hålla tillbaka ett stön av vällust. Precis då sprattlade Mette till med benen och började hosta. När hon lyckats hämta andan utbrast hon.

– Faan, Ante. Du måste vara försiktig. Inte bara trycka till. Jag vet att du gillar det, och du vet att jag kan, men du måste låta mig bestämma. Ge mig mitt glas.

Andreas räckte henne glaset och hon tog en klunk. Sedan lade hon sig till rätta igen, böjde nacken kraftigt bakåt och fångade in hans kuk. Så lade hon händerna bakom hans skinkor, tog ett djupt andetag, klappade två gånger med ena handen och började trycka honom mot sig. Förundrad låg jag och såg på hur hela hans kuk försvann in i hennes mun … ända till roten … och stannade där … länge. Väldigt länge. Jag kom på mig själv med att själv hålla andan, och jag började nästan bli orolig att något skulle gå fel, när hon åter klappade två gånger på hans höft och han började dra sig ur.

Efter ett par djupa andetag såg hon på honom.

– Igen?
– Frestande. Men jag tror att jag väntar lite. Vad vill du göra nu?
– Jag vill ha kuk. Lägg dig ner.

Andreas flyttade sig och lade sig på rygg på filten. Snabbt var Mette över honom, satte sig grensle, kollade så att han inte var sandig och sjönk sedan med en nöjd suck och slutna ögon ned över hans hårda stånd.

– Åh fy fan vad skönt.

Så öppnade hon ögonen, såg på mig där jag stod och masserade min kuk, och tecknade med handen att jag skulle komma närmare.

– Peter. Kom hit.

Med kuken i handen gick jag närmare.

– Kom hit, sa jag. Ställ dig över honom.

Jag placerade mig över honom, som hon sagt, med ett ben på vardera sidan om honom. Inte för ett ögonblick brydde jag mig om att han kunde se mig på det sätt han gjorde. Och om han nu, som Mette sa, var lagd åt båda hållen så kunde jag faktiskt bjuda på det. Jag undrade i mitt stilla sinne om jag hade känt likadant om det inte varit Mette och Andreas. Jag hade inte ens tänkt den tanken färdigt innan jag kände en hand på min ena skinka. Och i samma ögonblick som Mette slöt läpparna om mitt ollon så var det en hand som smekte min pung.

Jag njöt. I fulla drag. Hennes mun, som färdades mjukt och sakta upp och ned längs mitt skaft i takt med hennes egna rörelser, och hans hand, som utforskade ställen jag knappt kände till själv, fick nära nog hela min kropp att vibrera, och att kräva en utlösning.
 

Jag stönade till och tog tag om Mettes huvud. Hon släppte mig med munnen och såg frågande på mig.

– Hur är det? Är du okej?
– Mer än okej. Men jag kan inte hålla emot mycket längre. Och jag vill så gärna knulla dig. Om jag får … och inte Ante misstycker.

Hon log varmt.

– Jag började nästan tro att du inte skulle våga fråga. Klart du får. Och Ante tar jag hand om.

Snabbt snodde hon runt, så att de hamnade i en ”sextionia”, lade sig framåt och tog hans kuk i munnen samtidigt som hon sänkte sitt underliv ner över hans ansikte. Så tittade hon plötsligt bakåt och sa …

– Se till att du inte är sandig bara.

… innan hon fortsatte suga honom.

Jag såg mig om efter något att tvätta av mig med.

– Ta det som är kvar av vinet, viskade Andreas.

Jag såg mig om efter flaskan, hittade den och lät vinet skölja över min lem. När jag var klar såg jag mig om efter något att torka med, men insåg att allt var sandigt, och nu när jag var blöt skulle sanden bara fastna ännu lättare. Andreas, som sett mitt sökande, viskade.

– Psst! Låt Mette göra rent.

”Logiskt” tänkte jag, gick bort och gick ner på knä framför henne.

– Varsågod att inspektera.

Hon tittade upp, såg min kuk, släppte Andreas med ett smackade ljud, lutade sig fram och sträckte ut tungan. Först slickade hon ett varv runt mitt ollon.

– Vin?

Och innan jag hann svara hade hon tagit mig djupt in i munnen. Hon sög hårt och tungan virvlade runt mig innan hon släppte mig, spottade ut ett sandkorn, strök sig över munnen med underarmen och sa.

– Så. Nu är du ren. Men skynda på nu. Du vet var jag vill ha dig.

När jag sedan gick ner på knä bakom henne tittade Andreas upp på mig och viskade.

– Kan du vara snäll och rulla ihop en av handdukarna och lägga den under mitt huvud?

Jag sträckte mig efter den närmaste, rullade den och placerade den som han bett mig. Jag skulle precis ställa mig till rätta när han viskade igen.

– Får jag?
– Vad då?
– Smaka.
– Men … det är inget vin kvar på den.
– Det är inte vinet jag är ute efter. Får jag?

Jag tvekade en sekund. En kille? Suga mig? Men så tänkte jag ”En dag som den här. Varför inte?”.

– Visst.

Jag sänkte mig ner så mycket det gick, och Andreas gjorde vad han kunde för att nå mig genom att stötta sig på armbågarna, men vinkeln var fortfarande riktigt dålig så det blev inte mer är bara ollonet. Jag kände hans tunga virvla runt det ett par varv innan han släppte taget.

– Nu får ni ge er, ropade Mette. Jag vill ha din kuk. NU!!!
– Bäst att inte låta henne vänta, flinade Andreas. En annan gång kanske.
– Kanske det.

Jag ställde mig tillrätta bakom Mette. Hon var en ljuvlig syn där hon låg på alla fyra över Andreas, med den runda rumpan i vädret och fittan glimmande i solskenet. Min kuk var nu så hård, och Mette var så öppen och redo, att jag inte behövde händerna för att hitta rätt.

Ett lätt tryck med toppen av ollonet mot öppningen räckte för att jag skulle glida in. Jag tog tag med en hand om vardera höft och tryckte mig sakta ända in i botten. Den våta värmen som omslöt mig var himmelsk.

Mette stönade högt.

– MmmmAaaahhh! Åhhhhh Peeeter! Så skööön! Du anar inte hur mycket jag har längtat efter den! Knulla mig!

Hon behövde inte be mig två gånger. Jag började röra mig in och ut i henne, sakta och bestämt, men inte för hårt, för att inte störa hennes rytm när hon sög Andreas. Där framme såg jag hennes huvud röra sig upp och ner, och hon gav ifrån sig ett rytmiskt hummande.

– MmmmMmmmMmmmMmmm …

Under oss kopplade Andreas ett grepp med armarna om hennes midja och drog henne ner mot sin mun för att nå ännu bättre. Det gjorde att jag blev tvungen att byta vinkel till lite mera framåtlutad, stödd med händerna på hennes korsrygg.

Där framme började Mette stånka och flåsa allt mer högljutt, och runkade egentligen mer än hon faktiskt sög. Andreas gjorde uppenbarligen sitt jobb väl på sitt håll, och jag tänkte att hon nu inte kunde ha långt kvar, så jag ökade tempot.

Mycket riktigt. Efter bara några sekunder kunde jag se, och känna, hur det började rycka i henne, och hur hon nu stödde pannan mot Andreas mage samtidigt som hon fortsatte runka honom.

Ett slurpande ljud hördes nerifrån Andreas, och i samma ögonblick kände jag hennes orgasm rulla in. Jag stannade upp, men Mette vände på huvudet.

– Nej! Inte sluta! Ni kan ge mig en till. Måste ge mig en till! Fortsätt! Knulla mig igenom den!

Jag gjorde som hon sa och fortsatte, men hennes kramper gjorde det nästan svårt att hålla takten. Samtidigt såg jag hur hon sträckte sig framåt, sög in en av hans testiklar i munnen, hela tiden frenetiskt runkande hans kuk. Under mig hördes ett dovt stön som strax följdes av en tjock stråle sperma som sprutade rakt upp i luften, för att sedan landa på hennes rygg.

Jag höll på att stanna upp en gång till, men Mette manade på mig. Hon var som förbytt.

– Åååhhh! Mmmmm! Jaaa! Aaaahhh! Aaaahhh! Aaaahhh! Knulla mig! Fortsätt!

Jag var själv nära nu, och undrade om jag skulle kunna hålla ut, men körde på och hoppades på det bästa.

Jag kände egentligen aldrig att hennes klimax någonsin klingade av. Det bara fortsatte och fortsatte, tills hennes underliv knöt sig helt och hållet, och hon kom med ett vrål ner mellan Andreas ben.

– OOOOOOOÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH!!!!!

Nu KUNDE jag inte röra mig, även om jag velat, men det gjorde ingenting. Jag stod gärna stilla och kände hur hennes fittas kramper drog mig med sista biten.

Den välbekanta ilningen bakom pungen blev allt starkare och när jag kände, först en tunga i mellangården och sedan en mun som sög in min ena pungkula, var jag färdig. Med ett högt stön skickade jag in min sats långt där inne.

En liten stund låg vi bara där i en hög och pustade och till slut var det Andreas hand som puttade till mig som signal att jag skulle flytta mig. Jag rullade av de två andra, satte mig bakåtlutad på filten och såg mig om i det skarpa ljuset.

Det hade varit så intensivt att jag helt glömt bort vår publik. De båda paren var kvar. Och inte bara det. De hade fortfarande sex, och de hade placerat sig så att de kunde se åt vårt håll samtidigt. Nu, när vi hade slutat, var de mer fokuserade på varandra.

I det yngre paret tog killen sin tjej doggystyle. Hennes ögon stirrade blint framåt, munnen var vidöppen och flämtande, medan han beslutsamt dunkade på henne i hårt tempo.

Så rullade hennes ögon bakåt i sina hålor innan hon sänkte huvudet, och med ansiktet ner i filten kom hon med ett tjut, samtidigt som killen vrålande stötte sin kuk hårt in i henne, bara för att sedan stanna tvärt.

I det äldre paret tog han henne bakifrån liggande på sida. Lugnt, mjukt, vackert. Hon sträckte en arm bakåt om hans nacke, vände huvudet runt och kysste honom. I samma ögonblick såg jag hur hans pung drog ihop sig i en serie kramper. De kom tillsammans, men det hördes inte ett ljud.

Uppslukad av det jag såg framför mig märkte jag inte att Mette och Andreas hade rört på sig förrän de båda lutade sig in över mig och slickade och sög mig ren. Nästan lite berusad av den sköna behandlingen såg jag hur de båda paren packade ihop sina saker för att gå sin väg.

Vi fick både vinkningar och slängkyssar innan de alla försvann, och jag kom på mig själv med att faktiskt sakna dem.

– Men Peter! Redan sugen på en ny vända?

Mettes ord väckte mig ur mina tankar. Jag tittade ner. Min kuk hade styvnat igen mellan hennes och Andreas läppar. I synnerhet Andreas visade stor iver att göra sitt bästa för att göra det skönt för mig.

Jag får erkänna att jag var frestad att försöka en omgång till. Men solen, vinet och spänningen med att ha sex inför publik hade tagit på krafterna. Jag ville inte riskera att starta, bara för att sedan inte orka fullfölja, så jag svarade.

– Det är onekligen lockande, men jag tror jag behöver vila lite. Senare kanske.
– Jag tror du har rätt. Vi tar igen oss en stund.

Jag kunde inte undgå att höra besvikelsen i Mettes röst, och Andreas ansiktsuttryck talade sitt tydliga språk. Det gick hur som helst snart över när vi fått i oss lite dricka, lagt oss till rätta och börjat kallprata. Dessutom förekom förstulna smekningar från alla håll, och eftersom jag låg i mitten så fick jag ta emot mycket av den varan. Så pass att mitt stånd inte riktigt ville lägga sig.

Till sist reste sig Mette.

– Nej. Om vi skulle ta ett dopp innan det blir för kallt.

Sagt och gjort. Mette tog oss i vardera handen och sedan strosade vi ner mot vattnet. Det gick inte lika vilt till den här gången, men vi hade definitivt svårt att hålla händerna i styr. Mycket kel och smek och ”oavsiktliga” beröringar.

När vi kom upp, och lagom hade torkat oss, så hade solen sjunkit så pass mycket att hela sänkan låg i skugga. Det blev signalen att bryta upp. Under tystnad samlade vi ihop våra saker och började gå längs den långa stranden. Framme vid parkeringen var det lätt att se vilket fordon som var deras.

Vid dörren vände sig Mette om och gav mig en kram.

– Hej då, sa hon. Vi ses väl på Ica om några veckor.
– Det gör vi säkert. Men jag tänkte …

Jag drog lite på det. De väntade båda spänt.

– Tänkte vadå, frågade Mette.
– Vart bär det av nu? Har ni några speciella planer?
– Vet inte. Vi har inte bestämt …
– Ni har inte lust att följa med till min stuga? Ni kan ju bo i bilen.

De såg på varandra. Jag fortsatte.

– Den får definitivt plats på infarten, och tomten i övrigt är väl skyddad från insyn, så om vi parkerar den rätt så behöver vi inte ha några kläder om vi inte vill. Dessutom är det, om jag har räknat rätt, promenadavstånd därifrån till exakt den plats där vi var idag.

Det tog ett par sekunder innan allt jag sagt sjunkit in. Sedan kastade sig Mette om min hals och jublade.

– Självklart! Tack! Gärna!

Andreas smög leende upp bakom henne, slog armarna om oss båda och viskade i hennes öra.

– ”Dubbelmacka”.
– ANDREAS!!!

***** 

 

5

Kommentarer

4 svar till ”Beach 2021”

 1. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Härligt, blir det en dubbelmacka?

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Ha ha! Kanske. Vi får se om det blir någon ”Beach 2024”.

 3. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Såå upphetsande läsning!!!

 4. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Vad kul att du känner så. Det är lite av en hemlig dröm att någon gång få besöka en sådan strand.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…