Att hålla stånd

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 30/7-21).

 

Att hålla stånd

En liten novell om vad som kan hända om man beslutar sig för att idka ”kroppsvård”, men inte har koll på kalendern.

Telefonen ringde vid 03.30, och jag var följaktligen inte riktigt vaken när jag svarade.

– Mmmmicke.

– Tjena. Det är Stig.

– Stig?

– Ja. Förman på nattskiftet. Ursäkta att jag ringer så tidigt, men jag ville hejda dig innan du kommit för långt. Vi har fått ett helt gäng sjukskrivningar på kvällspasset, så pass att det inte kommer att fungera. Har du möjlighet att ta kvällen i stället?

– Eeeeh … Jag vet inte. Då kommer jag hem sent och sen upp tidigt imorgon bitti. Det känns som det blir tufft.

– Micke … bara den här gången. Sedan har vi folk som kommer in som kan täcka.

– Jag vet inte … .

– Okej. Om jag ”sockrar” det lite då. Det är ju torsdag idag. Om du tar kvällen så får du fredag ledigt med fullt betalt. Vad sägs?

Jag behövde inte fundera länge. Fri förmiddag idag plus tre dagar helg med fullt betalt lät kanon, så jag tackade ja direkt, lade på luren och somnade om.

Fyra timmar senare vaknade jag, väl utsövd och med många timmar kvar av min lediga förmiddag. Och det är väl det som är det svåra med en överraskande ledighet. Man vet inte riktigt vad man skall ta sig för. Egentid … vad skönt, tänker ni nu. Men egentid var inget som var något speciellt för mig. Jag hade alltid egentid, inget fast sällskap, inga tillfälliga bekantskaper, inte ens för en kväll. Jag hade en gång i tiden varit i ett förhållande. Men det tog en bitter vändning och efter det kände jag mig inte särskilt sugen på att binda mig.

Allt efter som tiden gick så kändes ensamheten tung. Ännu tyngre blev det att ”jaga” sällskap, fast jag egentligen inte ville binda mig, något de potentiella sängkamraterna oftast såg som ett absolut krav. Till slut lade jag ner och ställde in mig på ett liv solo. Och jag var väl rätt nöjd med det. Jag menar … jag kunde ju göra vad jag ville, när jag ville, utan att någon hade synpunkter på vare sig det ena eller det andra.

Efter att ha duschat, ansat alla de delar av kroppen som behövde det och ätit frukost, slog jag mig ner vid datorn, som stod i lägenhetens vardagsrum, och loggade in på ”Bubblan” för att se om det fanns någon ny het novell att fördriva tiden med. Kanske det rentav fanns någon att chatta med. Jag hade ju fått kontakt med några av de andra medlemmarna och hade lite tätare kontakter med ett par av dem. Men ingen av dem var påloggad så tidigt på förmiddagen så jag valde i stället ut en novell och började läsa.

Novellen, som var skriven av en av mina favoritförfattare, hade helt klart påverkan på både sinne och kropp. Inte så att jag satt där med ”ståfräs”, men ett märkbart pirr innanför mysbyxorna och en klart förhöjd hjärtfrekvens skvallrade om att min hjärna krävde att jag skulle ge min kropp vad den nu längtade efter. Skulle jag? Klart jag skulle. Jag slog igen laptopen och gick in i sovrummet, drog fram lådan under sängen och fiskade fram glidmedlet. Skulle jag ta en leksak också? Fleshlighten? Min Bathmate? Nej, det fick räcka med en enkel kukring den här gången. En ganska tight sådan.

Jag var på väg till toaletten för att hämta papper, eller en trasa, att ta hand om biprodukterna med, när jag passerade hallspegeln. Jag stannade till. Där stod en medelålders man i T-shirt och mysbyxor. Det kortklippta håret, som en gång varit mycket mörkt brunt, var nu till största delen grått. Det välansade skägget likaså. Även kläderna gick i grå toner. Verkligen inte upphetsande. Om jag tog av tröjan? Jag krängde plagget över huvudet, slängde det på golvet i ett hörn och vände mig mot glasskivan igen.

”Mjaa. Inte SÅ tokigt” tänkte jag för mig själv. Visst … jag var inte i toppform, men definitivt inte fet heller. Några trivselkilon bara. Inte för att jag trivdes med dem. De verkade däremot trivas med mig, för oavsett vad jag gjorde så vägrade de försvinna. Jag sög in magen och poserade för mig själv. Inte så illa i alla fall, konstaterade jag. Jag undrar hur det skulle se ut utan byxor?

Mysbyxorna åkte av i ett huj och gjorde T-shirten sällskap i hörnan. Nu blev jag verkligen kritisk. Det, eller specifikt ” den”, såg inte alls så imponerande ut som jag hade hoppats. Hängde mellan mina lår, visserligen något blodfylld efter den upphetsande läsningen, men absolut inte så stor, styv och stolt som jag gärna föreställde mig. Jag greppade hela paketet med högerhanden, lekte lite med kulorna och runkade den sakta men det hände inte mycket. Var det bilden av mig själv som störde mig? För mig, och kanske för andra män också, kommer prestandan först och njutningen sedan. Och om man inte får upp den så ”blir inga barn gjorda”, som det ju heter. Något måste göras.

Jag slöt ögonen och tänkte på novellen jag just läst. En novell om en verkligt ensam man. En man som, på något sätt, plötsligt fann sig själv naken i samma duschrum som två helt ogenerade yngre kvinnor. Hans kroppsliga reaktion vid anblicken av deras nakna kroppar. Sedan hans möte med den lite äldre kvinnan … hur de badade nakna … hur hon red honom på stranden vid fjällsjön, deras klimax och hur han fick vila i hennes värme. Bilderna jag frammanade i mitt huvud, hennes kropp, hennes rörelser, fick saker att hända. Sakta men säkert fylldes min lem och stod snart hård rakt ut i min hand. Jag såg på den i spegelbilden. Det såg bättre ut, men jag bestämde mig ändå för att ta på kukringen också.

Jag plockade fram den lilla tingesten som jag lagt på hallbyrån tillsammans med glidmedelstuben, sträckte ut den så mycket det gick och vrängde den ner över min penis, rättade till den lite vid roten och tryckte den sedan så hårt det gick inåt mot blygdbenet. Belåtet granskade jag resultatet. Jag hade märkt sedan tidigare att just den manövern inte bara gjorde mig hårdare, jag fick dessutom minst en centimeter, kanske två, till på längden. Den stod visserligen inte lika rakt ut, men den var rejält blodfylld, tung och känslig. Efter att ha spottat lite saliv i handen drog jag prövande med handflatan, från roten upp mot toppen och den känsliga ollonsträngen, där jag slöt handen om ollonet. Mmmmm. Det kändes härligt, varmt, pulserande.

Nu åkte glidmedlet fram. Jag tog tuben, tryckte ut en rejäl klick och smekte sedan varsamt ut den över ollonet och skaftet. Den kalla gelen kittlade och ilade underbart. Jag slöt ögonen, kramade med handen runt skaftet och hade just börjat föra den sakta upp och ner. Det märktes att det var länge sedan sist, för det kittlade redan lite i mellangården, och jag tänkte att ”Vad synd. Detta kommer gå ganska fort”, när det rasslade till i låset till ytterdörren. Jag trodde hjärtat skulle stanna. Vad i helvete? Vem var detta? Dörren öppnades och någon kom backande in i lägenheten med en stor verktygslåda i handen, stängde dörren ordentligt, vände sig om och tvärstannade.

En kvinna, högst något år över tjugofem, stod framför mig. Hon var klädd i avklippta hängselbyxor, ett vitt linne som slutade decimetern under bysten och lämnade magen och midjan bar, och skyddsskor. Hon synade mig uppifrån och ner, och sedan upp igen, och tog det förvånansvärt lugnt för att just ha sprungit på en naken man … som dessutom stod med full erektion framför hallspegeln. Hon log lite snett samtidigt som hon satte ner verktygslådan, och det var inte i mina ögon hon såg när hon öppnade munnen. Hennes tal var lite dröjande.

– Hej. Jag är Anna. Vaktmästeriet.Du hade … eeehhh … dålig avrinning … i vasken … som skulle kollas.

Det klack till i min skalle. Jag hade helt glömt bort.

– Var det idag?

Jag hade fortfarande handen om kuken, och det var den hon stirrade på när hon svarade.

– Japp. Klockan 10.30 …

Hon slickade sig lite om läpparna och fortsatte.

– … Jag vet att jag är lite tidig …

Högerhanden strök den blonda luggen ur ögonen samtidigt som den vänstra sakta gled över den skapligt tilltagna bysten.

– … och jag väntade mig inte att någon skulle vara hemma …

Fortfarande fixerade hon mitt kön med blicken innan hon höjde den och lät sina gråblå ögon möta mina. Där fanns en glans som inte varit där tidigare och hennes röst var lite grötig när hon fortsatte.

– .. men för all del … låt inte mig störa … vilket det ser ut som jag har gjort. Fortsätt du. Synd att låta den slakna.

Hennes vänstra hand sökte sig innanför hängselbyxornas bröstlapp och började bearbeta de mjuka kullarna där innanför. Med sin blick fixerad i min sa hon …

– Du kanske vill ha sällskap?

– Menar du att … ?

– Nej för faan. Inte ligga i tjänsten …

Hon sparkade av sig skorna, samtidigt som handen innanför bröstlappen sökte sig neråt … ända ner.

– … meen … om du sköter ditt … så sköter jag mitt.

Samtidigt som hon talade knäppte hon upp hängslena med högerhanden så att byxorna föll till golvet med en duns. Nu såg jag tydligt hur hennes vänsterhand var djupt nedkörd i de vita bomullstrosorna, där den rörde sig sakta och rytmiskt. Den högra handen trädde hon in under linnet, smekande, klämmande, för att sedan helt sonika greppa nederkanten och dra upp det ovanför brösten för att komma åt bättre.

Jag började vakna ur mitt fastfrusna tillstånd. Det hade gått så fort. Först chocken. Sedan skräcken, för att inte tala om skammen … och viljan att fly men inte kunna. Efter det kom funderingarna på vart detta egentligen var på väg, över hennes sätt att reagera. Nyfikenheten på den här varelsen som stod framför mig … hotet som blivit en möjlighet.

Tjejen, nej … kvinnan som stod framför mig var ungefär huvudet kortare än jag, slank, smäckra ben, vältränad. Ändå hade hon vackert rundade höfter och bröst som var rätt stora med tanke på hur smal hon var i övrigt. Hennes söta ansikte var inramat av en burrigt blont hårsvall, lite slarvigt uppknutet i nacken och med hårtestar som envisades med att lägga ner framför hennes ögon. Dessa ögon som, fortfarande fixerade i mina, nu brann av en eld som inte var svår att tolka. Hon var kåt. Riktigt kåt. Jag med. Så det värkte.

– Kom igen! Vad väntar du på?

Hennes ord fick mig att först rycka till. Overklighetskänslan hade ännu inte riktigt lämnat mitt huvud. Jag såg på henne igen och konstaterade att hon menade allvar, så jag började röra handen försiktigt fram och tillbaka. Tiden som jag stått stilla hade emellertid gjort att glidmedlet, som var vattenbaserat, torkat lite och kändes nu som klister. Jag tecknade åt henne att vänta och gick in på toaletten, tog fram två tvättlappar av frotté som jag blötte under kranen, gick ut igen och räckte den ena till henne.

– Att fukta fingrarna på om det blir för torrt. Och glidmedlet ligger på byrån om du vill ha.

Jag gjorde en paus medan hon tog emot det blöta tygstycket.

– Och kan du inte ta av trosorna? Det är inte mer än rättvist.

Anna flinade till och nickade, trädde tummarna innanför troslinningen, och innan jag visste ordet av så hade de gjort mina mysbyxor och T-shirten sällskap borta i hörnet. Sedan gick hon fram till hallbyrån, tog en klick glidmedel i handen, satte upp vänsterfoten på pallen som stod under hatthyllan och började smörja ut det över sitt sköte. När hon stod på det viset syntes det tydligt att hon var renrakad. Helt och hållet. Inte ett strå.

Där stod jag med min bultande lem i handen och såg på hur hon smörjde in sig, smekte ut gelen i varenda veck, skrymsle och vrå. Hon blundade medan hon gjorde det och ansiktsuttrycket skvallrade om att hon njöt. Så slog hon upp ögonen igen och såg på mig.

– Du hade ju redan börjat när jag kom in. Orkar du hålla emot en stund till?

Hennes fråga var befogad. Som det var nu så kittlade det oroväckande under pungen.

– Jag vet inte. Jag får nog ta det lite lugnt, bara se på och försöka hålla den uppe. Om du inte misstycker.

Anna fnissade till.

– Hålla stånd menar du? Nej, jag misstycker inte. Men jag vill kunna se ett riktigt praktstånd hela tiden, så du får jobba lite på den … Okej?

– Okej.

– Bra.

Så flyttade hon pallen som hon haft foten på och satte den mitt framför hallbyrån, tog ett kliv fram, satte sig på byråns kant, och med ena foten på pallen och benen vitt särade lutade hon sig bakåt mot väggen, tog lite mer glidmedel och började smeka sig själv igen. Hennes högerhand gled sakta neråt. Pek- och lillfinger följde ljumskarna medan ring- och långfinger färdades rakt ner genom mittfåran. De yttre blygdläpparna delade villigt på sig, lämnade utrymme åt de två fingrarna.

När handen färdades uppåt igen slöt de sig inte fullständigt utan glipade lite, som om de ville visa mig vad som fanns där innanför. Handen gled neråt igen, särade dem, tvingade dem bredare isär, exponerade de inre blygdläpparna som, likt kronbladen på en orkidé, svällande delade sig ut åt sidorna och visade den verkliga ingången till lustens boning. Nästa gång handen vände uppåt så följde den inte springan hela vägen upp till toppen utan vände rätt tidigt och i stället för att fortsätta hela vägen ner försvann de två mittersta fingrarna in i henne. Hon drog ut dem igen, lyfte dem till munnen och sög av dem innan hon stack dem i sig igen. Och hela tiden såg hon mig i ögonen.

Jag trodde jag skulle få slag. Här satt en alldeles underbar ung kvinna, naken på min hallbyrå, och masserade fittan … och jag fick inte röra henne. Jag ville inget hellre än att gå fram, slänga hennes ben över mina axlar och knulla henne där hon satt. Men jag fick inte. Hon avbröt min fundering med en fråga.

– Vad heter du?

Med handen om min stenhårda, nästan värkande kuk svarade jag.

– Micke.

– Micke?

Hon började bli andfådd

– Kan du … göra mig … en tjänst … Micke?

Hennes hand hade börjat röra sig fortare in och ut. Och med den andra nöp hon och drog i sina bröstvårtor.

– Mmmm … kanske.

Hennes hand gick nu ännu fortare. Det smaskade om hennes fingrar och en liten pöl av hennes safter hade bildats på byråns blankfernissade skiva.

– Det är … enkelt. När jag … säger till … så kommer du fram … till mig. Och du … får inte … komma … förrän jag … säger till. Oookej?

– Okej. Jag skall försöka.

Det här var så galet. Och jag var så kåt att jag att jag egentligen ville komma. NU. På en gång. Men jag lyckades hejda mig och bara hålla ståndet uppe, massera pungen och penisroten, och ibland något enstaka drag med handflatan under ollonet … bara för att få den där underbara ilningen som känns ända upp i hårrötterna.

Anna var nära nu … snart framme vid målet. Hon stönade, jämrade sig, hade svårt att fästa blicken någonstans och började få en rynka av ansträngning mellan ögonen. Så gled hon plötsligt av hallbyrån, gick ned på knä på golvet och lutade sig bakåt stödd på vänsterarmen. Den högra arbetade frenetiskt. Piskade handen mot den blöta bara huden, klittan, och framkallade tillsammans med fingrarna i slidan ett smackade slaskande ljud. Hon hade blundat för ett ögonblick, men såg nu upp på mig och talade mellan stönen.

– Micke!

– Ja.

– Är du … mmmm … beredd?

– Jag är beredd.

– Kom hit! Aaahhh … Runka kuken. Mmmm … och när jag kommer … Åååhhh … så sprutar du på mig.

Jag tog ett steg framåt, höll min kuk i ett stadigt grepp och väntade på hennes klimax. Och jag behövde inte vänta länge. Handen, som bearbetat fittan snabbt som en lärkas vinge, tvärstannade plötsligt med fingrarna inkörda så långt det gick och hon skrek rakt ut.

– Jaaaaaa!!! Runka din härliga kuk!!! Koooom!!! Spruta på mig!!! Ååååhhh!!!

Jag spottade i handen för att få bättre glid. Nu var det dags. Och jag var laddad. Det behövdes bara fem snabba drag så kom jag. Orgasmen kändes från hjässan och ändå ner i tårna. Det var helt vansinnigt. Jag hade väntat så länge, hade så mycket uppdämt inom mig, att jag bara exploderade med ett vrål. Och fast jag stod närmare en meter ifrån henne, träffade jag henne ändå på kinden med den första strålen, den andra hamnade i halsgropen och tredje landade på hennes vänstra bröst. Det fortsatte ila i pungen och pumpa ut sperma, så jag gick fram, ställde mig grensle över henne, mjölkade ut de sista dropparna och lät dem falla över hennes kropp.

Det tog en liten stund innan vi båda hämtat oss efter den galna urladdningen. Anna satt bara och flåsade i någon minut, lojt smekande sin svullna fitta. Sen tittade hon upp, såg mig i ögonen, fångade den klick sperma som landat på hennes bröst med fingret och stoppade det i munnen. Hon log. Jag log, gick ned på knä framför henne, tog den fuktiga trasan och började torka henne ren när klockan på hennes arm plötsligt surrade till. Hon kastade en blick på den och hennes ansiktsuttryck slog genast om.

– Faan. Micke. Nästa jobb. Nu hinner jag inte kolla ditt avlopp.

Hon började snabbt kränga på sig kläderna. När hon skulle knyta skorna såg hon upp på mig.

– Kan jag komma tillbaka ikväll? Efter jobbet?

– Det skulle väl kunna gå bra. Jag jobbar visserligen ikväll, så jag kommer inte vara hemma förrän sent, men du har ju nyckel.

– Hur sent?

– Lite efter tio.

Anna bet sig lite i underläppen och såg ut att fundera på något när hon sträckte sig efter verktygslådan. Så tittade hon upp igen.

– Men då säger vi så. Jag kommer hit runt halv åtta ikväll. Då hinner jag titta till vasken i lugn och ro. Jag beställer pizza och tar med en flaska vin, så käkar vi när du kommer hem …

– Men … ?

– … för det är en annan sak jag vill kolla på också …

Hon log brett.

– … och det kan ta hela natten.

Sedan gick hon.

 

Där stod jag ensam kvar i hallen, naken, och undrade om jag hade drömt alltihop, fantiserat fram henne. Jag tittade på högen med kläder i hörnan. Överst låg ett par vita stringtrosor i bomull. Då var det alltså sant. Hon hade varit här. Och hon hade glömt ta på trosorna när hon fick bråttom iväg. Vilket i sin tur betydde att hon förmodligen SKULLE komma tillbaka för att kolla min vask … och något mer … som kunde ta hela natten.

Jag hoppade in i duschen för andra gången den dagen … och kunde inte sluta le.

 

 

//RuterEss

 

 

3

Kommentarer

4 svar till ”Att hålla stånd”

 1. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Härligt, som det kan gå

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Kul att du gillar. 😁

 3. Profilbild för Den ståndaktige
  Den ståndaktige

  Härlig story, jag höll också ståndet hela tiden medan jag läste den

 4. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  HA! Härligt! Det är så det ska va’.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier