Att dela sin man med sin dotter 2

Det här är del 2 av 5 i Att dela sin man med sin dotter

När Klara och Johan kommit hem studerade Nina dem noga. Klara hjälpte sin pappa i köket. Femton år gammal var Klara väldigt lik Nina när hon var i den åldern. Det rödblonda håret de delade med varandra var uppsatt i en slarvig knut i nacken, men en hårlock föll ändå ned framför hennes hjärtformade ansikte när hon böjde sig över skärbrädan för att hacka grönsaker. Nina hade inte tänkt på hur lättklädd hennes dotter oftast var här hemma. Det gick lätt att se att hon inte hade någon bh på sig under det lilla linnet. Konturerna av hennes små, toppiga bröst gick att urskilja genom tyget. Hennes rumpa och höfter var mer utfyllda än hennes bröst, och kramades idag av ett par lite för korta, lite för tajta jeansshorts. Johan log mot henne och strök den dinglande hårlocken bakom hennes öra. 

”Tack pappa,” sade Klara blygt. Nina såg att Klara rodnade när hon böjde huvudet över skärbrädan igen, ett band av blossande hy över den fräkniga näsan och de runda kinderna. Men hon log också. 

Upptäckten av Klaras fantasiliv gjorde att Nina lade märke till mycket som bara glidit henne förbi tidigare: Hur ofta Klara rörde vid sin pappa, tryckte sig mot honom, eller smög in under hans arm, hur ofta hon stirrade på honom när han hade uppmärksamheten riktad åt ett annat håll, hur ofta hon lutade sig framåt för att visa upp sin blygsamma urringning för honom, eller putade med rumpan mot honom. Detta var en förälskad ung kvinna, inget tvivel om saken. På kvällen satt de alla tre i soffan framför en tv-serie som Nina hade svårt att fokusera på. Johan satt med sin hustru på ena sidan och sin dotter på andra sidan. Klara hade krupit upp nära honom med hans arm runt axlarna och lutade huvudet mot hans bröst. Hon hade dragit upp en filt över sig. Nina tänkte på sina egna lekar när hon varit i sin dotters ålder, och undrade om Klara smekte sig själv där under filten. Hon drog en filt över sig själv också, och smög ned sin hand mellan benen medan hon sneglade på sin  man och deras dotter. Hans tumme smekte förstrött Klaras bara överarm. Hennes ena hand vilade på hans bröst, ett finger ritade små cirklar runt en skjortknapp. 

Johan var en stor man, bred över axlarna och bröstet, med ett välansat skägg som börjat gråna och vänliga blå ögon med skrattrynkor i ögonvrårna. Han var som en stor björn, och kunde vara både en trygg nallebjörn och ett vilddjur. Deras petita dotter såg ut som en liten kaninunge i jämförelse.  Nina tänkte tillbaka på vad hon läst idag. Hur Klara sett dem ha sex och tänkt på hur det skulle vara att ha en så stor man över sig. Att hon ändå skulle känt sig trygg, för att det var hennes pappa. Det var just så Nina kände sig med Johan. Helt trygg trots vissheten att han kunde göra vad han än ville med henne. Klara hade sett sin pappas ansenliga kuk, droppande av Ninas fittsafter. Hon undrade om hennes dotter tänkte på den nu, när hon satt uppkrupen intill honom. 

När de gick till sängs hade Nina varit kåt i flera timmar. Hon hade gått till badrummet flera gånger för att läsa mer av Klaras fantasier på sin telefon, men hade inte haft tid att få sig själv att komma. Hon kröp ned i sängen bredvid Johan och kröp nära intill honom. 

”Jag måste visa dig en sak,” sade hon. Johan lade undan sin bok och såg på henne där hon låg med huvudet på hans arm.

”Okej, vad?” frågade han. Nina kände sig nervös, men hon kunde inte hålla detta för sig själv längre. Hon tog fram sin telefon och öppnade sidan med ”LilK”s profil.

”Jag hittade detta på datorn idag. Jag är rätt säker på att det är Klara som skrivit dem.” Johan kisade förbryllat mot telefonskärmen.

”Varför skulle Klara skriva det här?” Nina såg att han rodnade en aning. Det var lätt att förstå vad det handlade om bara baserat på titlarna. ”Varför tror du att det är hon?”

”Kontot var inloggat på vår dator, så det är antingen hon eller du som…”

”Jag har inte skrivit det här,” avbröt han.

”Jag vet,” sade Nina lugnande, ”det är en berättelse där hon skriver om att spionera på oss när vi har sex. Den har detaljer som hon skulle kunnat se, men inte du.”

”Men varför skulle hon…?” Johan såg förtvivlad ut. ”Vad har jag gjort för fel?”

”Jag tror inte du har gjort någonting fel,” sade Nina och drog fingrarna genom hans skägg. ”Det är inte ovanligt att tjejer fantiserar om sina pappor. Jag gjorde det när jag var i hennes ålder.” Nina ignorerade hans förvånade blick. ”Hon verkar ha gått lite längre än de flesta, med spionerandet och så, men det är inte ovanligt. Jag tror att det har att göra med hur det är när vi börjar komma i puberteten, plötsligt tittar vuxna män på oss på ett annat sätt. Det är lite äckligt, lite läskigt, men lite spännande också. Att försöka få pappa att titta är ett sätt att få uppleva det där spännande med någon vi kan känna oss trygga med.” Johan såg besvärad ut, men Nina fortsatte. ”Säg inte att du inte märkt hur hennes kropp förändrats, och hur mycket hon visar upp den för dig.”

”Jo, men nej… inte så.” Hon tog tag i hans skägg och och höll kvar hans blick när han försökte vika undan med blicken.

”Det är ingen fara, älskling,” sade hon mjukt. ”Hon har blivit riktigt sexig.” Han såg chockat på henne. ”Det är okej att du lägger märke till det, jag vet att du inte skulle göra något mot hennes vilja.”

”Nej, det skulle jag inte,” sade han, och verkade lite lugnad. ”Och ja… det är svårt att inte lägga mörke till hennes kropp när hon är klädd som hon var idag, jag är inte stolt över det, men så är det. Jag hoppas bara att hon inte märker något.”

”Precis,” sade Nina. ”Med tanke på vad hon  skriver här tror jag att hon skulle bli överlycklig om hon märkte att hon fått dig att titta. Och kåt.”

Johan rodnade igen. ”Nina…”  

”Johan, hon är en ung kvinna nu, du erkänner att du kan se det, tror du inte hon blir kåt som en kvinna också?”

”Ja, jo det är klart, men…”

”Om du läser några av hennes berättelser så kommer du att förstå,” sade Nina. ”Vi kan läsa tillsammans.” Hon hade redan tänkt ut vilken berättelse hon ville att han skulle läsa. Hon klickade på titeln ”I pappas och mammas säng”.

”Hej allihopa, LilK här igen. Idag vill jag dela med mig av en annan fantasi jag har. Den har inte så mycket plot, det är bara en sexfantasi som får mig att komma. Jag hoppas det blir skön läsning för er också! Jag brukar börja tänka på detta när jag gått och lagt mig men inte kan sova. Jag tänker att jag smyger till mammas och pappas rum. De sover båda två, men pappa sover alltid närmast dörren. Jag tassar fram till sängen och skakar honom lätt. ”Pappa, jag hade en mardröm,” viskar jag, ”kan jag få ligga hos dig en liten stund?” Pappa lyfter på täcket och jag kryper ned intill honom. Han drar täcket över mig och jag får vila huvudet på hans axel med hans starka arm runt mig. Pappa vet inte att jag bara har en för stor t-shirt som nattlinne, med ingenting under. Jag makar mig riktigt nära intill honom, och kan känna värmen från hans kropp. Jag drar upp mitt ena ben så det vilar ovanpå hans, så jag kan trycka mitt sköte mot honom. Pappa sover i bara ett par pyjamasbyxor, så jag kan låta mina fingrar leka med håret på hans bröst och mage.”

Nina kröp riktigt nära Johan, tryckte sig mot honom, och drog fingrarna genom håret på hans bröst. Han harklade sig lite generat men låtsades som ingenting.

”Pappas hand smeker min rygg, först upp runt skulderbladen men sakta rör den sig nedåt, mot korsryggen. Jag hoppas att han ska smeka mig över rumpan. Jag rör lite på höfterna, gnider mig mot honom medan min hand sakta söker sig nedåt. Snart snuddar mina fingertoppar vid midjebandet på hans pyjamasbyxor. Pappas hand smeker mig ned över höfterna och drar upp min tröja på vägen upp. Jag hör att han drar efter andan när han inser att jag inte har några trosor på mig. Jag låter min hand svepa ned över pyjamasbyxorna och känner att pappa redan är hård för mig.”

Nina rörde på höfterna mot Johan, och drog försiktigt upp sitt nattlinne så att hennes bara fitta trycktes mot honom. Hon lät handen glida ned över hans pyjamasbyxor och kunde känna att han var hård. För henne eller deras dotter?

”Nina…” sade han hest, ”det är inte som du tror.”

”Jo, det är det,” viskade hon tillbaka medan hon drog handen längs hela hans längd. ”Det är okej, det gör mig kåt också. Jag har varit så kåt hela dagen, ända sedan jag läste den första.”

”Älskling,” viskar han. ”Vad gör du? Din mamma ligger här intill.”

”Jag lovar att vara tyst pappa,” viskar jag tillbaks. 

Jag känner hettan från pappas hårda kuk genom tyget. Jag smeker den och känner hur det växer ännu mer i min hand. Pappas hand smeker mig över rumpan, trycker mig mot honom. Jag drar ned hans pyjamasbyxor över hans kuk så att den sprätter upp.”

Nina lirkade fram Johans kuk ur hans pyjamasbyxor. Hon kunde redan känna hur hans försats sipprade fram. 

”Jag lovar att vara tyst pappa,” viskade hon. 

”Nina…” hans röst var grumlig av upphetsning. 

”Nej, inte Nina,” viskade hon och kysste honom under örat. ”Kalla mig Klara.”

”Älskling, det vore…”

”Det gör mig så kåt,” viskade hon, och hon kunde inte hålla tillbaks en klang av desperation i rösten. ”Snälla… det gör mig så kåt att det här gör dig hård, att hon tänker på dig och att du tänker på henne… snälla… låtsas att jag är hon. Låtsas att jag är vår dotter.”

Nina drog sig upp på honom och gränslade honom. Hon drog sin fitta längsmed skaftet på hans kuk, lät honom känna hur våt hon var. Han stönade och greppade hennes höfter. Telefonen låg bortglömd på kudden bredvid dem. Nina lutade sig fram och kysste honom medan hon kände hur han pressade mot hennes öppning. 

”Åh, pappa…” viskade hon mot hans läppar. Hon kunde se i hans ögon när han gav efter. 

”Klara…” viskade han när han stötte in i henne. Nina kände en ilning gå genom kroppen, och visste att hon skulle komma snart. Hon hade varit på gränsen hela kvällen, och nu hade hon sin mans kuk som pressade mot hennes g-punkt, hon kunde gnida sin klitta mot honom medan hon red honom, och hon visste att han tänkte på deras dotter, på hennes yngre, tajtare kropp, hennes trängre fitta. Varför ville hon det? Det var obegripligt, men hon kunde inte förneka vad det gjorde med henne när orgasmen rullade över henne i våg efter våg. 

”Pappa… åh pappa…” kved hon, så tyst hon mäktade med, medan hennes fitta kramade hans kuk.  Han lät henne rida ut orgasmen innan han rullade över henne på rygg och hakade sina armar under hennes ben. Han trängde djupt in i henne, så hon kände honom bottna ut inuti sig. Han tog henne med en vildhet hon inte upplevt på länge. Hon kände nästa orgasm byggas upp. 

”Kom i mig pappa,” manade hon honom. ”Kom i din dotter.” 

Hans andedräkt var het mot hennes hals när han flämtade deras dotters namn. Hon kände honom explodera inuti sig, och tanken på att han kom i deras dotter knuffade henne över gränsen. Hennes fitta mjölkade sperman ur honom i konvulsion efter konvulsion. 

De låg ihopslingrade länge efteråt. 

”Det var skönt,” sade Nina, ”det bästa vi gjort på länge, eller hur?”

”Ja,” sade han, fortfarande lite andfådd. ”Men det är inte rätt.”

”Kanske inte, men vi vet redan att hon fantiserar om dig, att hon spionerar på oss. Jag tror hon skulle velat vara mig idag, jag tror att hon faktiskt vill känna sin pappas händer på sin kropp. Hon vill ge och få njutning med dig. Jag tror hon är förälskad i dig, Johan.” Det gick en skälvning genom honom vid hennes sista ord. 

”Jag skulle vilja se det,” fortsatte hon. ”Jag skulle vilja att du gjorde hennes fantasi till verklighet.”

”Men hon är så ung,” protesterade Johan, ”hon vet inte vad hon vill.”

”Hon är gammal nog att bestämma själv, och hon har uppenbarligen fantiserat om detta länge, om hon har hunnit skriva så mycket om det. Det är inte någon liten fas för henne. Hon älskar dig, som en dotter förstås, men mer än så. Du kommer att förstå när du läst alla berättelserna.” Johan rullade av henne och lade armen om henne. Nina tog sin telefon från kudden och gick tillbaks till profilsidan för ”LilK”. Hon visste vilken berättelse hon ville att Johan skulle läsa härnäst. Den hette helt enkelt ”Pappa och jag”. 

”Hej igen, LilK här. Vill varna för att den här inte har något sex i sig. Det var bara något jag behövde berätta för någon, och vilket ställe vore bättre än här, där alla redan vet mina djupaste hemligheter. Jag har skrivit en hel del om mina sexfantasier redan, men jag har andra sorters fantasier också. 

Ibland, särskilt efter att jag kommit till någon snuskig fantasi, brukar jag tänka på min framtid. Jag har ingen pojkvän (ingen flickvän heller). Jag har aldrig ens varit intresserad av någon kille i min egen ålder. Ja, jag har kysst någon på en fest, och till och med låtit honom klämma lite på mig, men det gjorde ingenting för mig. Det var bara svettigt, kladdigt och fumligt. Det har alltid bara varit pappa för mig. 

Så jag fantiserar om att gå på en dejt med honom. Klä mig i något riktigt fint och gå på restaurang. Flörta försiktigt så ingen märker något. Fjärilarna i magen när han håller mig i handen på ett sätt som skulle kunna vara en pappa och hans dotter, men som jag ser i hans ögon är någonting annat. En promenad hem där han lånar mig sin jacka och lägger armen om mig. En första kyss innan vi går in. 

Det är när jag kommer hit som det börjar kännas omöjligt. Hur kan vi fortsätta så som jag vill att vi fortsätter i samma lägenhet där mamma bor? Jag älskar min mamma. Jag är svartsjuk på henne för att hon får vara med pappa, men samtidigt vill jag inte komma emellan dem. Jag vet, det är trassligt. Ibland fantiserar jag ändå om en framtid där mamma har lämnat honom, eller där vi smyger bakom hennes rygg, men det får mig att må dåligt efteråt. Jag skäms ännu mer för det än jag gör för att jag har de här förbjudna sexfantasierna. Men jag kan ändå inte låta bli att tänka på hur det skulle vara att vara pappas flickvän, eller hans fru (ja jag vet att vi aldrig kan gifta oss, det är en fantasi!). 

Jag vill vara den han kommer hem till. Den han kysser när han kommer hem från jobbet, den som sover bredvid honom, den som tillfredställer alla hans behov. Jag hörde mamma och pappa prata om att skaffa fler barn en gång när jag var yngre. Pappa ville men mamma ville inte. Snart börjar nog mamma bli för gammal, men jag kunde ge honom fler barn. (Barn och barnbarn på samma gång! Och både barn och syskon till mig! Det blir lite snårigt att hålla reda på.) Jag är så ung, jag har inte ens haft sex, men längtar efter att bli gravid. Är inte det konstigt? Men bara med pappas barn. Det skulle vara det ultimata beviset på att jag är hans, att bära hans barn.

Det gör mig ledsen att det här aldrig kommer att hända. Att jag inte ens kan berätta för pappa hur jag känner. Ibland låtsas jag att pappa också har fantasier om mig, och att han hittar den här sidan, och läser mina berättelser utan att veta att det är jag. Om det är så: jag älskar dig pappa.”

Nina såg Johan sluta ögonen när han läst fördigt, som han brukade göra när han var bekymrad över något och försökte hitta en lösning. Han suckade. 

”Stackars Klara,” sade han. ”Men hur får detta dig att känna?”

”Det är konstigt, eller kanske inte ändå,” svarade Nina. ”Jag blir inte svartsjuk. Det är en sak att den sexuella aspekten gör mig upphetsad, men detta handlar ju om den emotionella aspekten. Jag tror att hon älskar dig, men det trodde jag ju innan också. Jag viste bara inte att hon älskade dig på det sättet. Men det känns inte annorlunda, jag var inte svartsjuk för att min dotter älskade sin pappa och för att du älskade henne, och jag är fortfarande inte svartsjuk. Om hon varit någon flicksnärta i allmänhet hade det varit en annan sak. Men hon är min dotter. Hon lider, både av vad som känns som obesvarad kärlek, och av att hon tycker hon måste skämmas över vad hon vill ha. Det smärtar mig.”

”Mig med.” sade Johan. ”Jag förstår att de här… bekännelserna ger det här intrycket, men kan vi verkligen vara säkra på att detta är vad hon vill? Det kan vara stor skillnad på fantasi och verklighet.”

Nina nickade. ”Ja, det kan det. Jag tycker vi borde fråga henne.”

Delar i serien<< Att dela sin man med sin dotter 1Att dela sin man med sin dotter 3 >>

Att dela sin man med sin dotter
9

Kommentarer

7 svar till ”Att dela sin man med sin dotter 2”

 1. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Vilken historia
  Den är helt underbar

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tackar!

 2. Profilbild för John
  John

  Som jag skrev i en kommentar till första delen, mycket bra skrivet och rikligt språk, perfekt uppbyggnad mellan delarna.

  Och åter igen, mycket realistiskt och berör mig extra då jag vet att mina fantasier som låg utskrivna på maskinskrivet papper i ett träskrin upptäcktes och lästes. Dessutom skrev jag en novell i åttonde klass som var på temat ung pojke som blir kär i sin lärarinna. Pojken var jag och lärarinnan var min svenskalärare. Då trodde jag att jag var en lysande författare, expert på att dölja miljöer, personer och händelser men så bra var jag inte. Det var uppenbart när hon sedan läste och rättade novellen. Jag fick ett mycket ömt och diskret utlåtande och betyg och jag undrar än idag vad hon tänkte och kände.

  Så det här är bland det bästa och mest trovärdiga jag läst och trovärdighet oavsett om det är verklighet eller Sci-Fi är bland det viktigaste för att fånga mitt intresse.

  Jag har ju läst fortsättningen på Bubblan och skulle ljuga om jag sa att jag inte såg fram emot resten. 🙂

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tack igen! Berättelsen om lärarinnan skulle ju kunna bli en egen novell, vore intressant att läsa ur hennes perspektiv.

 3. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Den är lika skön här som när jag läste den på Bubblan, ser fram emot fortsättningen

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tackar!

 4. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Du skriver så underbart om denna fantastiska familf

  Jag blir så upphetsad när jag läser och ena handen är i mina boxershorts och gör det så gött får mig

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier