Att dela sin man med sin dotter 1

Det här är del 1 av 5 i Att dela sin man med sin dotter

Nina satte sig med en suck framför familjens gemensamma stationära dator för att betala räkningarna. Datorn användes mest av hennes dotter Klara, för diverse skolarbeten, så hon fick alltid ägna några minuter åt att spara osparade dokument och stänga mer eller mindre relevanta webbläsarfönster. Klara var 15 år gammal, så Nina förväntade sig redan en hel del fansidor för olika tonårsidoler och liknande, men hon stannade upp när hennes ögon gled över en grupp ord som inte borde synts så nära ihop, ”pappas hårda kuk”. Nina skummade igenom stycket. 

”Han slog armarna om mig och jag lutade mig bakåt mot honom. Det kändes varmt och tryggt i hans starka armar. När jag tryckte min rumpa mot honom kunde jag känna den, pappas  hårda kuk, växa mot mig. Han gav ifrån sig ett halvkvävt ljud och försökte dra sig undan, men jag höll hans händer så han inte kunde släppa mig.”

Nina scrollade upp till sidhuvudet, och såg att texten var en novell med titeln ”Pappa tar hand om mig” på en sida för sexnoveller. Hon kände en pirrande oro i maggropen. Vem var det som läste incestnoveller på den här datorn? I sidomenyn kunde hon se att personen fortfarande var inloggad. Hon klickade sig vidare till kontot ”LilK”. Där kunde hon se att personen var författare till flera egna noveller på samma tema: ”Pappa kommer till mitt rum”, ”På dejt med pappa”, ”Pappas flicka”, ”Jag spionerar på mamma och pappa”. Nina stannade upp vid den sista. Den var publicerad för bara några dagar sedan. Hon klickade på titeln och började läsa. 

”Hej, K här igen, här är något som hände mig nyligen. Jag hoppas ni gillar det 😉

Det var sent på kvällen. Jag låg i sängen men kunde inte somna, trots att jag visste att jag måste gå upp tidigt för att hinna till skolan. Mitt rum ligger vägg i vägg med mina föräldrars sovrum, min säng står mot väggen jag delar med dem. Plötsligt hörde jag ett ljud. Det var mammas röst, ett slags tyst, suckande ”åh…”. Sedan ett lågt stönande, pappa. Jag kunde höra dem röra sig i sängen. Jag visste vad det var jag hörde, jaghar hört dem förut. När jag var yngre tyckte jag det var pinsamt, men på sistone… det börjar pirra långt ned i magen, och jag kan inte låta bli att föreställa mig vad de gör. Jag föreställer mig hur det skulle vara att vara mamma, att känna vad det nu var som pappa gjorde som fick henne att låta så, att känna hans läppar mot mitt öra när han stönar sådär. Jag stickerhanden innanför pyjamasbyxorna och låter fingrarna glida längs min springa, känner att jag börjar bli våt där nere. Jag kan höra pappas njutningsfulla suckar,  mammas halvkvävda stönanden och sängen som knarrar rytmiskt.Jag undrar om han stoppat in den i henne. Jag föreställer mig att det är pappas kuk när jag trycker upp ett finger i mig. Jag försöker följa deras rytm när jag pullar mig själv. Jag är nog mycket trängre än mamma, och pappas kuk är definitivt större än mitt finger. Det vet jag, för jag har råkat se honom naken några gånger, när jag var yngre. Men då var han inte hård, som han måste vara nu. Jag villse honom, göra fantasin ännu mer realistisk. Jag säger mig att jag bara ska smyga dit och försöka titta in, och sedan skynda mig tillbaka till mitt rum. 

Jag tassar försiktigt ut ur mitt rum på bara fötter. Jag kan höra mamma och pappa stöna tydligare nu. Deras dörr står på glänt en aning! Jag kliver försiktigt över golvplankan som alltid knarrar, och vågar knappt andas när jag närmar mig dörren. Dörrspringan är så smal att jag bara kan titta in med ett öga. Mina ögon har vant sig vid mörkret utanför dörren, så jag kan urskilja vad som händer i rummet, trots att bara ett blekt sommarnattsljus silar in mellan gardinerna.Pappa är ovanpå mamma, mellan hennes särade ben. Stödd på ena armbågen lutar han sig ned och kysser hennes hals medan han juckar med höfterna, stöter in i henne, hans andra hand är i hennes långa, rödblonda hår.”

Nina märkte att hennes hand som på eget bevåg sökt sig till hennes eget, rödblonda hår. Hade hennes dotter skrivit detta? Eller var det hennes man, Johan, som trånade efter deras dotter och skrev erotiska noveller ur Klaras perspektiv? Låg det någon verklighet bakom det hon läste? Till sin skam kände Nina att hon blivit upphetsad av berättelsen. Hon hade alltid tyckt om fantasin att bli smygtittad på, men hon var rädd att det var mer än så. Varför hade den oroliga känslan i magen övergå till ett upphetsat sjudande, en bultande värme, när hon läste ”jag är nog mycket trängre än mamma” i sin dotters röst? Hon ville inte läsa vidare, men hon måste. Detta kunde vara indikationer på att Johan… gjort saker med Klara. Hon måste veta, och så fick hon ta itu med hur det fick henne att känna senare. 

”Jag försöker föreställa mig att det är jag som ligger där, under pappa. Det skulle kunnat vara mitt hår han hade handen i. Både mamma och jag är korta, men mamma är kurvigare. Mina bröst är små och toppiga, medan hennes är större och rundare. Jag kan se dem gunga till varje gång pappa stöter in i henne. Pappa ser så stor ut ovanpå henne. Jag kan se musklerna i hans axlar och armar spela när han rör sig. Jag hade aldrig tänkt på hur det skulle kännas att ha en så stor man över mig. Helt utlämnad till honom. Det får mina knän att skälva, även om jag vet att jag skulle vara helt trygg med pappa. Tanken gör att det bultar varmt mellan mina ben, min klitta pirrar och  jag känner att grenen i mina pyjamasbyxor börjat bli våt. Det är som att jag kan känna  bastonerna från pappas stönanden vibrera inuti mig. Jag sticker handen inuti mina pyjamasbyxor igen, sprider det våta längs mina blygdläppar, över min klitta. Pappa raser sig, sitter på knä mellan mammas särade ben. Jag kan se att hon är alldeles kal där nere. Jag låter fingrarna löpa genom det mjuka håret mellan mina ben och undrar om jag borde raka mig, som några av tjejerna i klassen, om pappa skulle tycka om det. Pappa drar sig långsamt ur mamma, jag kan se hennes safter glänsa på det grova, ådriga skaftet, och plötsligt sprätter hans kuk upp. Den vajar framför honom, lätt krökt uppåt. En tråd av vätska droppar från det svullna blålila ollonet. Jag känner min fitta dra ihop sig vid tanken på något så stort som trycker mot öppningen. Pappa ler ned mot mamma, som ligger flämtande framför honom. Hon skrattar till när han tar tag i henne och vänder henne så hon ligger på mage. Hon lyfter rumpan mot honom, och med ett fast grepp om hennes höfter styr han sin kuk in i henne igen. Hon stönar, och jag måste kväva mitt eget stönande när jag trycker in två fingrar i mig själv. Fortfarande inte lika grovt och långt som pappas kuk, men jag känner att det spjärnar, töjer mig så skönt. Jag kan se mamma bita i hörnet av en kudde. Det måste spjärna för henne också.”

Nina insåg att hon mindes den här natten, i förra veckan någon gång. Hon mindes att det gått till precis såhär, mindes hur njutningen varit så stor, så på gränsen till smärta, att hon varit tvungen att bita i kudden. Kunde Johan ha märkt det? Hon trodde inte det. Hennes hår måste ha varit i vägen. Men hon mindes att hon varit vänd mot dörren och att dörren stått på glänt. Så detta var inte en ren fantasi. Detaljerna stämde för väl, vilket innebar att det måste varit Klara som skrivit. Det låg en viss lättnad i det. Om det även stämde att detta var första gången hon såg honom hård så hade han i alla fall aldrig… Nina märkte att hon satt och knep rytmiskt med benen, kände hur hennes våta blygdläppar gled skönt mot varandra, hur rörelsen smekte hennes klitoris mot trosornas mjuka bomullstyg.  Hon kände hur vätan hade fuktat tyget i grenen så att det lådde mot hennes mjuka veck. Som Klaras pyjamasbyxor den natten. Varför gjorde tanken henne så upphetsad? Om det som hon läste här stämde, och det verkade stämma, hade hennes dotter tillfredställt sig själv medan hon smygtittat på sina föräldrar som knullade. Nina gick tillbaks till profilsidan för ”Lilk” och klickade på den äldsta texten. Den var kort, hade hade knappt fyllt en A4-sida. Den var inte en novell så mycket som ett dagboksinlägg eller ett brev. ”Hej, jag heter K. Jag är en tjej på 18 år och jag fantiserar om min pappa,” började texten. Det var uppenbart att Klara ljög om sin ålder.  

Jag hittade den här sidan för ett tag sedan, och såg att det finns andra som fantiserar om samma sak. Det var första gången jag inte kände mig ensam och konstig över detta, så jag ville skriva något om det, som någon annan som kanske behöver det kan hitta. Jag ser att det verkar finnas pappor som fantiserar om det, vilket ger mig hopp om att kanske min pappa också tänker på mig så. Men framför allt var det skönt att hitta andra tjejer som skriver om fantasier som liknar mina. Jag har haft den här fantasin så länge jag kan minnas att jag alls har fantiserat om sex, och jag har alltid vetat att jag inte borde tänka så, vetat att jag inte borde känna så för min egen pappa. Det finns ingen jag skulle kunna prata om det här med, så det känns skönt att kunna skriva av sig här. Det känns skönt att någon tjej i min position kanske läser det och inte känner sig ensam. Det är spännande att tänka att någons pappa kanske läser detta och tänker på sin egen dotter. Tänk om min egen pappa läste det här, och inte visste att jag hade skrivit det, men ändå tänkte på mig? Tänk om det skulle få honom att våga testa någonting…?

Jag är ledsen att detta inte var någon novell, om ni hade väntat er det. Jag kanske försöker skriva några om mina fantasier framöver, men först ville jag bara berätta det här för någon som kanske kan förstå. Xoxoxo K”

Nina kände den skam och ensamhet hennes dotter uttryckt som ett tryck över bröstet. Hon tänkte tillbaka på de stela men välmenande samtal hon haft med sin dotter om sex, de förändringar hennes kropp gick igenom och annat, och försökte föreställa sig hur hon hade reagerat om Klara berättat detta för henne. Hon ville tro att hon skulle tagit det väl, men undrade samtidigt om det hade gjort henne lika upphetsad som att läsa Klaras upplevelser och fantasier, och om hon kunnat dölja det. Hon tänkte tillbaka på sig själv när hon varit i Klaras ålder, på sina egna förbjudna fantasier. Hon hade tidigt upptäckt att hon ville bli sedd, gärna när hon inte borde bli sedd och av män som inte borde se henne. Hon hade njutit av att reta sin pappa genom att gå runt hemma med minimala kläder, genom att komma ut ur duschen med en alldeles för kort handduk virad runt sig. Hon hade börjat gå utan trosor under sina kjolar och klänningar på sommaren. Bara vetskapen om att en olycklig vindpust kunde avslöja henne gjorde henne så upphetsad att det rann ned längs hennes lår. Hon hade börjat smeka sig själv i smyg när hennes pappa var i närheten, i baksätet på bilen när han körde, under en filt när de satt tillsammans i soffan. Hon trodde dock att han aldrig märkt något av detta. Nina ville plötsligt berätta allt detta för sin dotter, ville se till att hon inte skulle känna sig ensam. Hon undrade om Klara gjorde samma saker som hon hade gjort, när hon själv inte var hemma. Hon ville säga till sin dotter att det var okej, att hon fick flörta med sin pappa hur mycket hon ville, men hon visste inte om hon vågade berätta varför. Blotta tanken att se på när hennes dotter försökte förföra sin pappa, hennes make, gjorde att hon inte längre kunde låta bli att köra ned handen mellan sina ihopknipna lår, trycka den mot sin varma, våta, längtande fitta. Det var ingen hemma, och ingen skulle vara hemma på en timme än. Nina lutade sig bakåt i stolen och öppnade nästa novell – ”Min pappafantasi”. 

”Hej, K här igen. Jag är ny på det här med att skriva noveller, och är inte så bra på det som många andra här (tar gärna emot förbättringsförslag!), så jag tänkte att jag kunde börja med att helt enkelt skriva vad jag fantiserar om på kvällen när jag egentligen borde sova. 

Jag ligger i sängen, det är mörkt och tyst. Mamma och pappa har också gått och lagt sig. Precis när jag är på väg att somna hör jag ett ljud. Försiktiga fotsteg, men så tunga att det måste vara pappa. Jag hör stegen stanna till utanför min dörr, och låtsas sova. Jag hör att han öppnar dörren på glänt, och sedan bara tystnad. Han tittar till mig när jag sover, tänker jag, och det gör att jag känner mig varm och trygg och omhändertagen. Efter en liten stund hör jag dörren igen, den öppnas vidare och jag hör att han kommer in. Han stänger dörren efter sig, tyst och försiktigt. Jag fortsätter låtsas sova och fokuserar på att andas lugnt och djupt. Jag kan höra pappa andas nu, och efter en stund känner jag madrassen röra sig när han sätter sig på sängkanten. Jag känner hans varma, lite sträva fingrar stryka en hårlock bakom mitt öra. Han smeker min kind, men istället för att sedan ställa sig upp och gå vilar hans finger kvar mot min kind en liten stund, sedan fortsätter det ned längs sidan av min hals. 

Jag fortsätter låtsas sova. Jag ligger på rygg, och under täcket har jag på mig en oversize t-shirt (en av pappas gamla) och trosor. Pappas fingrar glider ned längs min hals och följer sedan mitt nyckelben till linningen på t-shirtens stora halsöppning. Smekningen känns ovan men skön, och jag känner hur jag får lite gåshud. Mina bröstvårtor styvnar. Jag borde säga något, men samtidigt vill jag inte att han slutar smeka mig, så jag fortsätter att låtsas sova. Pappas fingrar följer t-shirtens halslinning ned över mitt bröst. Jag måste anstränga mig för att fortsätta andas lugnt. Han rör mig fortfarande bara med fingertopparna, men det är som att min bröstvårta kan känna värmen från hans handflata som rör sig någon centimeter ovanför. Gåshuden sprider sig som ringar på vattnet från hans beröring och blir till ett pirrande djupt ned i magen. 

Plötsligt lämnar hans fingrar den avgränsade ytan som ringas in av halslinningen och glider nedåt över t-shirtens tyg. De rör sig fjäderlätt ned över mitt ena bröst och stannar för ett ögonblick vid min styva bröstvårta, sedan fortsätter de ned över magen och drar ned täcket med sig. Jag kan höra hur pappa andas tyngre när hans hand slinker in under min t-shirt. Handen känns stor och varm mot min mage. Det förundrar mig att pappas starka händer kan vara så försiktiga när han smeker upp över mina bröst. Jag kan inte låta bli att sucka av njutning när han leker med min bröstvårta, och han stannar upp. Jag fortsätter att andas lugnt och han fortsätter efter en stund. Inuti mig har jag fjärilar i magen. Tänk att pappa har lagt märke till mina bröst trots att de är så små och lite olika stora, och att han tyckte de var så fina att han måste få röra vid dem.  Han måste, trots att han är min pappa och inte borde. 

Det pirrar skönt mellan benen, och pirret tilltar när hans hand söker sig nedåt igen. Hans fingrar ritar en liten cirkel runt min navel och fortsätter ned. Jag försöker att försiktigt sära lite på benen utan att han märker något medan hans fingrar följer midjebandet på mina trosor. Han drar ned täcket lite till genom att smeka mig ned över höften och låret. Jag tar ursäkten av hans hand på mitt lår för att låta mitt lätt böjda ben falla utåt. Rörelsen får honom att stanna upp igen, men jag fortsätter andas så lugnt jag kan och låtsas sova. Strax känner jag hans hand röra sig igen. Hans fingrar smeker sig långsamt upp längs mitt innanlår. Jag är redan våt nog att grenen på trosorna är fuktig. Jag vill att pappa ska känna det, och samtidigt vill jag inte. Jag undrar om han har stånd. Tycker pappa att jag är sexig? Hur långt vill han gå? Vill han…? Jag kan inte låta bli att ta ett skälvande andetag när hans fingrar snuddar vid det fuktiga tyget och försiktigt glider längs min springa. Han verkar inte märka något, han stannar i alla fall inte upp. 

Jag känner hans andra hand ta min hand. Jag låter den vara slapp när han lyfter den och lägger den i sitt knä. Jag känner någonting varmt och hårt under mina fingrar. Pappa är hård för mig! Jag vill rycka undan handen, men samtidigt vill jag greppa hans lem, smeka den. Men jag tvingar mig själv att låta min hand vila avslappnat mot den, som om jag sov. Jag kan känna hans puls dunka i den. Pappa viker undan grenen på mina trosor, och jag känner hur han smeker det mjuka håret som växer där nere. ”Känner du pappa?” vill jag viska. ”Känner du hur stor din lilla flicka är nu?” Men jag säger ingenting. Jag fokuserar på att inte flämta eller stöna när hans stora, varma fingrar smeker längs mina våta blygdläppar, när de gör små cirklar runt min klitoris, när de söker sig ned till min öppning, smeker runt den, sprider den härligt hala vätan. Pappas andra hand börjar röra sig över min. Försiktigt för han min hand längs det hårda, heta skaftet. Han suckar, av njutning tror jag. Jag vet att det är skönt för mig. Pappa smeker mig lite snabbare, med lite mer tryck. Hans vana fingrar hittar precis var han ska smeka mig. Mina höfter rör sig ofrivilligt, trycker mitt sköte mot hans hand. Min andning kommer snabbare, små ”åh”, nästan viskningar, undslipper mina läppar. Det byggs upp som ett tryck inuti mig, ett bubblande, sjudande tryck, som en kittel med locket på. 

Jag känner att pappa för min hand snabbare upp och ned längs hans kuk. Pappas kuk är i min hand. Den förbjudna tanken för mig över gränsen. Allting drar ihop sig och sedan kokar jag över. Jag flämtar och juckar ogenerat med höfterna mot pappas hand när orgasmen rullar över mig. Pappas hand sluter sig hårdare runt min, och jag känner hur hans kuk… pulserar i min hand. Det är som att vi gör det i perfekt samspel, hans pulserade kuk och min pulserande fitta. Pappas kuk och hans dotters fitta. Någonting varmt och kladdigt rinner ned över min hand i våg efter våg. Pappa smeker mig tills allt ebbat ut, sedan kupar han mitt sköte i sin stora, varma hand medan min andning lugnar ned sig. Jag håller ögonen slutna. Jag vill inte bryta förtrollningen. Efter en stund viker pappa tillbaks grenen på mina trosor, drar upp mitt täcke och stoppar om mig. Hans skägg kittlar mig när han böjer sig ned och kysser min kind. Jag ler och suckar, men fortsätter låtsas sova när han reser sig och går. Jag för min kladdiga hand till munnen och slickar den ren.

Det var min fantasi, jag hoppas ni tyckte om den! Xoxoxo LilK”

Nina hade låtit sina fingrar följa samma spår som Johans i Klaras berättelse, och när hon kom var det med två parallella bilder i huvudet. Å ena sidan var hon i Klaras fantasi, kände sin egen pappas fingrar smeka henne till orgasm, kände hans säd rinna över sina fingrar. Å andra sidan var hon sig själv. Hon föreställde sig att hon satt på Klaras sängkant tillsammans med Johan, såg honom gå från att oskyldigt smeka sin dotters kind till att göra det förbjudna, behandla deras unga dotter som en kvinna, ge och ta njutning. Och till sin fasa märkte hon att hon ville att han skulle göra det, njöt av att föreställa sig njutningen i Klaras ansikte när hon kom mot sin pappas hand. Vad var det för fel på henne? Hon borde vara chockad eller orolig, men hon mindes hur hon själv fantiserat i den åldern. Hon borde vara svartsjuk över att någon trånade efter hennes man, men hur kan en mor vara svartsjuk på sin egen dotter? Det enda som oroade henne var att hennes dotter skulle skämmas över sina fantasier, som hon själv hade gjort en gång i tiden. 

Nina kopierade snabbt webbadressen och inloggningsuppgifterna till sin telefon medan hon funderade på vad hon skulle göra härnäst.  Borde hon tala med Klara, eller med Johan, eller borde hon hålla saken för sig själv? Hon undrade om Johan skulle bli lika kåt som hon av att läsa Klaras alster. Genom att konfrontera honom med dem kunde hon också förhoppningsvis stilla den sista lilla gnagande oron över att Klaras berättelser hade en grund i något annat än en livlig fantasi. Å andra sidan kände hon redan att hon hade kränkt sin dotters privatliv genom den här upptäckten. Skulle det inte vara värre att sprida upptäckten vidare till objektet för Klaras fantasier? 

Delar i serienAtt dela sin man med sin dotter 2 >>

Att dela sin man med sin dotter
19

Kommentarer

8 svar till ”Att dela sin man med sin dotter 1”

 1. Profilbild för John
  John

  Jag tycker så mycket om den här serien, för att den är välskriven och inte minst väldigt realistisk. Det är precis så där som det skulle kunna gå till.

  När jag skrev mina första noveller var det på skrivmaskin och papper och ett av problemen var just en säker förvaring.

  Välkommen hit. 🙂

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tack för uppmuntrande kommentarer och för välkomnandet!

 2. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Vilken underbar dotter som fantiserar så underbart om pappa
  Och mamman som inte riktigt vet hur hon ska göra
  Hon blir blöt och kåt när hon löser
  Jag blir kåt när jag läser
  Väntar med spänning på del 2

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Det glädjer mig att du uppskattade den!

 3. Profilbild för Per_fekt
  Per_fekt

  Det här är en helt underbar serie, väntar på resten!

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tack så mycket!

 4. Profilbild för palachuck
  palachuck

  En av de bästa sexnovellskribenterna! Mycket skickligt hantverk, man tror verkligen på det!
  Hur blir man vän med dig?

  1. Profilbild för Medelålders
   Medelålders

   Tack, det värmer!

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier