Använd mig

Det här är del 3 av 3 i Aldrig mer som förr

 Använd mig

(Slutet på del 2)

”Jag vet vad ni gjorde”

… följt av samma film som min fru skickat till mig och därefter …

”Jag var där”

Jag var på väg att svara henne när pizzabagaren ropade att min beställning var klar, så jag stoppade undan telefonen, betalade och gick hem. Det var inte förrän jag hade ätit färdigt som jag kom ihåg det Inez hade skrivit. Jag tog fram telefonen och svarade henne.

”Och vad har du för plan med det här?”

Jag väntade ett tag men hon svarade inte, så jag beslöt att gå till sängs för att slötitta lite på tv innan det var dags att sova. Programmen var minst sagt riktigt dåliga, så det tog inte mer än en halvtimme så hade jag slocknat.

Jag vaknade av att det var ljust i sovrummet. Vad var klockan? Jag kastade en snabb blick på väckarklockan. TIO! Jag hade med andra ord sovit i närmare elva timmar! Sittande på sängkanten tittade jag på telefonen. Det hade kommit fyra nya meddelanden. De tre första var från min fru.

”Morron älskling. Sovit gott? Det gjorde jag … tids nog.”

Sedan hade hon skickat ett litet filmklipp där hon blev knullad bakifrån. Det var filmat ur ett selfie perspektiv, och ganska skakigt, men man såg att det var hon och man förstod vad som pågick. Det sög till i magen. Var det svartsjuka? Kände jag mig sviken? Nej. Jag såg ju hur hon njöt, så jag blev lite kåt jag också. Under det stod …

”Tänkte att det inte är mer än rätt att Du har en film på Mig. Blev du svartsjuk?”

Jag svarade snabbt.

”Inte alls. Det såg fint ut. Blir lite kåt själv. ;-* ”

Hennes svar kom direkt.

”Tror jag det. Tur att du har sovit ut ordentligt. Du kommer att behöva det. Trevlig kväll. ;-* ”

Trevlig kväll? Vad visste hon? Jag scrollade vidare till nästa konversation. Det var Inez som hade svarat.

”Din fru vet.”

Jag tänkte efter. Vad svarade man på det? Jag beslöt att improvisera lite.

”Jag vet att hon vet. Vi har koll på varandra. Men det svarar inte på min fråga. Vad har du för plan? Om du har tänkt ge dig på Lena så skulle jag nog tänka två gånger.”

Det tog en liten stund innan hon började skriva sitt svar, och det tog lång tid att skriva det också, men till slut kom det upp på skärmen.

”Jag vet inte vad jag tänkte. Jag blev avundsjuk på Malena. Det var därför jag skvallrade.”

”Och filmen från igår?”

”Jag såg Lena stå och vänta på andra sidan gatan när jag gick. Så uppsnofsad som hon var så fattade man ju vad som var på gång, så jag smög tillbaka för att kika.”

”Och det var då du filmade?”

”Ja.”

”Varför?”

”För att skicka till din fru. Men hon verkade inte bry sig. Sa bara att det såg spännande ut. Jag visste inte att ni … ”

Hon hade tryckt iväg meddelandet innan det var klart. Då passade jag på.

”Får jag fråga en sak?”

”Ja?”

”Vad tyckte du?”

”Vad menar du?”

”Gillade du det du såg?”

Hennes svar dröjde. Länge. Men till sist kom ett kort …

”Ja.”

Nu gällde det att väga sina ord. Så vitt jag visste så hade Inez en kille som hon bodde ihop med. Varför var hon då på jakt efter mig, så vida inte …. . Min hjärna hade inte hunnit tänka färdigt innan mina fingrar skrev.

”Mycket?”

”Ja.”

”Hur mycket?”

Återigen så dröjde hennes svar lite.

”Väldigt mycket. Var tvungen att åka hem och … du vet.”

”Du har väl en kille? Eller?

”Ja. Men han vill inte.”

”Vill inte?”

”Inte på DET sättet.”

”På DET sättet? Du menar att binda dig och så?”

”Ja. Han har hjälpt mig skaffa prylar och så, men han vill inte göra DET.

”Sååå. Vad tänker du göra åt det?”

Hon skrev och jag hann bara läsa …

”Jag tänkte att kanske”

… sedan raderade hon det och började om.

”Jag tänkte att DU kanske kunde komma hit.”

Blixtsnabbt svarade jag.

”Visst. När då?”

Nu tog hennes svar en farlig tid. Hade hon ångrat sig? Jag var på väg att lägga ifrån mig telefonen när den surrade igen.

”Klockan åtta?”

”Varför så sent?”

”Så att vi hinner förbereda.”

”VI?”

”Klockan åtta. Har du adressen?”

Hon ville tydligen inte utveckla det där med ”vi”, och jag lät saken bero, så jag svarade bara på hennes fråga.

”Ja.”

”Bra. Välkommen.”

Prick åtta samma kväll stod jag utanför den röda tegelvillan i en av stadens mera centralt belägna förorter. Hela huset var nedsläckt, frånsett ett par fönster i källaren där ett svagt rödaktigt ljus sipprade ut mellan gardin och fönsterkarm.

Jag gick upp till dörren och skulle precis knacka på när jag fick se ett papper fastklämt i den tunga portklappen. Jag tog det och läste i det svaga ljuset från gatlyktorna.

”Skicka ett sms med ditt namn till detta nummer (följt av ett okänt mobilnummer) så att jag vet att det är du som står vid dörren.”

Jag tog fram min mobil och skickade …

”Det är jag, Stefan.”

”Bra. Tack. Dörren är olåst. Jag har stått vakt tills du skulle komma.”

Jag såg mig om ut mot gatan, men såg ingen så jag fortsatte läsa.

”Inez väntar där inne. Jag lämnar henne i dina händer. Hoppas att du kan ge henne vad jag inte mäktar med.

Kommer hem lunchtid imorgon.

Tack.

Mauritz”

Det fanns ett underliggande vemod i det han skrev. Och det var väl inte så konstigt. Han gav ju bort sin kvinna till en för honom vilt främmande man, och han verkade INTE ha några planer för egen del. Först knep det till i hjärtat på mig, men så fick jag en idé. Snabbt skrev jag …

”Går du att nå på det här numret, ifall det behovet skulle uppstå?”

Det dröjde ett par sekunder.

”Ja.”

”Bra. Var kommer du att befinna dig?”

”Varför behöver du veta det?”

”Om du inte vaknar av telefonen så vill jag kunna ringa någon som knackar på din dörr. Okej?”

”Okej. Jag förstår.”

Han gav mig namnet på ett hotell i centrum och berättade dessutom att han hade bokat bord i hotellets restaurang om en halvtimme.

Jag tackade för informationen och slog sedan numret till min chef Lena. Hon lät uppriktigt glad och förvånad när hon hörde att det var jag.

– Men hej! Stefan! Varför ringer Du så här dags?

– Jo. Jag undrar om du har något särskilt för dig ikväll?

– Ikväll? Neej. Hur så? Menar du att du .. att vi … ?

– Nej. Inte jag. Jag är upptagen med annat ikväll. Men jag behöver ändå din hjälp med en sak. Hur snabbt kan du ta dig in till stan?

– Det tar väl en tretti minuter ungefär.

– Bra. Det kommer att sitta en man i restaurangen på Hotell Adlon. Han heter Mauritz. Jag tänkte be dig hålla ett öga på honom, kanske ge honom lite tröst.

– Mauritz? Inez kille? Behöver han tröst?

– Ja, eller i vart fall något annat att tänka på. Tror du att du fixar det? Det kan bli trevligt.

Jag hörde hur hon spann som en katt som just blivit serverad ett fat grädde.

– Mmmm. Det kommer det säkert att bli. Jag fixar det.

– Tack. Vi hörs.

– Det gör vi. Hej.

– Hej.

Jag lade på och vände mig mot dörren igen. Nu var det plötsligt allvar. Ett djupt andetag, och sedan ett till, för att få ner pulsen innan jag steg jag in.

Där inne var det inte alls så mörkt som det hade sett ut från utsidan. På ett litet bord i hallen låg ännu ett pappersark. Handstilen på det var inte samma som på lappen där ute.

”Välkommen Stefan. Du har väl låst dörren efter dig?

(Hastigt vände jag mig om och låste)

Du hittar mig en trappa ner.”

Jag såg mig om. Jo. Där var en trappa. Jag började gå ner. Ljuset där nere var släckt. Trappstegen knarrade lite när jag steg på dem. Det fanns egentligen inte någon anledning att smyga, ändå gick jag sakta. Nedanför trappen stod ett litet bord med några värmeljus och ytterligare en lapp.

”Stefan. Här lämnar du världen utanför. Lägg din mobiltelefon och din klocka i lådan. Följ sedan musiken. Hör du den? Följ den.”

Efter lite letande hittade jag bordets utdragbara låda, lade ner mobilen och klockan, och sköt sedan in den. Det var först då jag hörde musiken. Knappt hörbara dova toner. Jag följde ljudet genom en korridor. Där, längst in i korridoren, stod ännu ett bord med ännu en lapp.

”Vad glad jag blir, Stefan, att du kommit såhär långt. Det är mer än jag vågat hoppas på. Här lämnar du dina kläder. Innanför dörren till höger finns jag. Där finns även allt du kan tänkas behöva.

Välkommen

Inez”

Jag var imponerad. Hon hade verkligen tänkt igenom det här. Hon och Mauritz. Han måste verkligen älska henne, som lät henne leva ut sin fantasi, på det här sättet, tillsammans med mig. Och vilken press det satte på mig sen.

För att förhindra att tvekan blev mig övermäktig tog jag snabbt av mig mina kläder, vek ihop dem och lade dem i en prydlig hög på bordet. Det kändes först väldigt märkligt att stå där naken i ett främmande hus. Men jag lyckades mota undan även den känslan, lade handen på dörrens handtag och klev in. Jag vet inte vad jag reagerade på först, om det var värmen, ljuset, musiken eller doften.

Temperaturen i rummet var avsevärt högre än man normalt har hemma, men ändå behaglig eftersom jag inte hade några kläder. Belysningen var dämpad och gick åt det röda hållet. Musiken var också dämpad, dov, egentligen bara bastoner utan melodi och i luften svävade en diskret doft av rökelse.

När mina ögon hade vant sig vid ljuset såg jag också mer av rummet. Där fanns en stor himmelssäng, stående i den bortre änden, med en stor spegel monterad ovanför den låga sänggaveln och mitt emellan sängstolparna. Längs väggarna stod fåtöljer, en soffa och ett antal bord. Mitt i rummet reste sig två tjocka träbalkar från golv till tak. De stod med ungefär två meters mellanrum och mitt emellan dem satt Inez på knä, med händerna på låren och med huvudet böjt.

Jag gick några steg mot henne, men hon rörde inte en muskel, såg inte upp, satt helt stilla. Väntade. Jag bestämde mig för att undersöka rummet, se vad där fanns och började kolla på borden, titta i lådorna. I det första bordet fanns en låda med det mesta i form av bojor och andra fängsel, den andra innehöll en del kedjor och klämmor för olika delar av kroppen, men där fanns inga piskor eller andra ting att slå med.

I det andra bordet fanns en låda innehållande en uppsjö med ”vanliga” leksaker och kukringar i olika utföranden. I den andra fanns en buffé av kondomer och glidmedel. Skulle jag ta en kukring?Absolut! Jag valde en donut i massivt stål som jag, efter lite trixande, lyckades ta på mig. Stålet kändes kallt mot min nakna hud, men samtidigt gav metallen en behaglig tyngd åt hela paketet. Så betraktade jag alla sakerna igen samtidigt som jag funderade lite.

Hon och Mauritz hade skaffat allt det här. Visst, han var tveksam till det hela, men han gjorde också det hon bad honom om, därför var det hennes önskningar som låg här framför mig. Det handlade alltså inte om att bli tillfogad smärta. Klämmorna kunde ju förvisso göra lite ont, men de var designade för kända erogena zoner, vilket gjorde det till en lite annan sak.

Det var alltså DET som var grejen. Det var det hon hade sett när hon smög på mig och Lena. Jag hade inte slagit då, inte plågat, bara fjättrat, nyttjat och tillfredsställt, och det var det hon hade gått igång på. Att vara utlämnad, eller snarare att överlämna sig själv, lägga sitt liv och sin njutning i någon annans händer.

Jag tittade på Inez. Hon satt fortfarande helt stilla med huvudet sänkt. Först nu såg jag att hon var helt naken. Inga underkläder. Ingenting. Däremot hade hon något på huvudet. Jag gick närmare. Det var en ögonbindel, det såg jag, men det var också något annat. Ett spänne glimmade till i hennes nacke. Jag rörde vid det, följde läderremmen som löpte från det framåt med fingrarna, fram till hennes mun. Med ens visste jag vad det var och en rysning gick längs min ryggrad.

Jag hade, sedan den där natten med Malena, börjat intressera mig för delar av det som ingår i uttrycket BDSM. Många var de sökningar jag hade gjort på internet i ämnet, och lika många gånger hade jag förkastat idén. Men så kom den där kvällen med Lena, min chef. Det var andra gången jag bakband någon och utövade något som liknade dominans. Den kvällen, om någon, visade mig vem jag egentligen var.

Jag var helt och hållet för idén med bojor och rep. Och jag kunde förstå om någon hade en faiblesse för piskor och paddlar, att tillfoga smärta eller ta emot den, uthärda den, inom givna ramar. Jag skulle kanske till och med kunna tänka mig att utföra något liknande. Men det fanns gränser, saker jag inte alls förstod. Det här var en av dessa saker, en ”gagball”, i min värld en styggelse.

Snabbt flyttade jag tillbaka handen till hennes nacke, knäppte upp spännet och lyfte varsamt tingesten bort från hennes mun med orden …

– Vi behöver inte den här. Vem har satt på dig den?

Hennes svar kom som en viskning.

– Jag själv.

– Varför?

– Jag trodde att du … .

– Du trodde att jag skulle gilla det? Du känner inte mig …

Jag gick bort till ett av borden och lade den ifrån mig. Samtidigt tog jag med mig ett par handbojor. De var tillverkade i svart läder och hade en vadderad insida klädd i röd sammet.

– … men du kommer att göra det …

Jag ställde mig på knä bakom henne, lät mina händer följa hennes armar ner, från axlarna ner till hennes handleder. Där tog jag tag, drog hennes armar bakåt och kopplade ihop dem med bojorna.

– … och för att du skall kunna göra det …

Jag reste mig upp och ställde mig framför henne.

– … verkligen känna mig …

Med två fingrar under hennes haka lyfte jag hennes huvud så att jag kunde se hennes ansikte.

– … så hade det där skräpet bara varit i vägen. Gapa.

Inez fuktade sina läppar och öppnade munnen. Min kuk hade svällt upp lite grann men hade ännu inte ställt sig, så jag lyfte upp den med handen och lade den mot hennes underläpp. Ett litet leende spelade i hennes ena mungipa när hon räckte ut tungan, lät mig glida in och började suga. Mjukt och försiktigt, med långsamma rörelser, lät hon sin mun smeka min kuk. Ibland bara på toppen, ibland lite mer.

Med händerna bakbundna hade hon lite svårt att kontrollera sina rörelser, och i ett försök att ta in ännu mer av mig tappade hon balansen och föll nästan framåt, så jag tog tag om hennes huvud, höll det stilla och började röra mig sakta i hennes mun. Långsamt in och långsamt ut, gav henne tid att suga ordentligt. Varje gång jag rörde mig inåt gapade hon lite större och sträckte ut tungan, som för att ge mig mer plats.

– Jag sa ju att du skulle få känna mig, viskade jag. Känner du hur hård du gör mig?

– MmmMm.

– Vill du känna mer? Kan du ta mer?

– MmHmm.

Jag visste inte säkert om det var ett ”Ja” eller ett ”Nej” hon gav mig, men jag beslöt mig ändå för att prova. För att vara på den säkra sidan sa jag till henne …

– Om det blir för mycket för dig så knyter du händerna. Okej? Jag kan se dig i spegeln.

– MmHmm.

Sakta rörde jag mig inåt i hennes mun, längre och längre in, samtidigt som jag höll noggrann uppsikt på hennes händer. Hon visade inga tecken på obehag och hennes händer låg handrygg mot handflata, helt stilla mot hennes korsrygg. Ändå gick jag inte hela vägen utan drog mig bakåt.

Men jag lämnade inte hennes mun helt. Jag lät ollonet dröja kvar innanför hennes läppar. Direkt märkte jag att hon gjorde ansatser att röra sig framåt. Hon var alltså inte avskräckt? Med förnyat mod, och mer beslutsamhet, började jag röra mig framåt igen, lite snabbare den här gången. Längre och längre in. Närmare och närmare den kritiska punkten. Fortfarande visade hon inga tecken på att jag skulle avbryta, så jag fortsatte. Hur mycket tålde hon? När skulle signalen komma?

Men det kom ingen. Hennes händer var helt stilla. Till slut kände jag hur jag stötte emot något, hur det blev trängre. I spegeln såg jag hur det ryckte till lite i hennes ena hand, men hon knöt den inte. Hade det varit en medveten rörelse eller bara slumpen? Eller tyckte hon att det var obehagligt, men ville ändå fortsätta för min skull? Hur som helst så behövde hon få luft. Jag drog mig snabbt bakåt, hela vägen ut.

Inez drog direkt ett par djupa flåsande andetag, men när hon hade hämtat sig vände hon sitt ansikte uppåt och räckte ut tungan. En inbjudan så god som någon. Jag lade toppen av min kuk på den utsträckta tungan och hon började genast suga in mig. Den här gången hjälpte hon till själv, så gott hon kunde, genom att luta sig framåt. På bara några sekunder var mitt ollon på samma plats som jag nyss hade vänt.

Också denna gång ryckte det till lite i hennes ena hand, och jag var just på väg att dra mig ur igen, men hann aldrig. I stället kastade sig Inez framåt, mitt ollon gled igenom hennes trånga svalg och hon blev hängande, helt utan balans, med sin näsa mot min mage och min kuk i sin hals. Instinktivt knäppte jag händerna bakom hennes nacke, i ett försök att hålla henne upprätt, och tänkte inte på att jag på det viset också höll fast henne i ett läge där hon faktiskt inte fick någon luft.

Det var hennes knutna nävar i spegeln som väckte mig. Snabbt tog jag tag med händerna över hennes öron, höll henne stadigt och drog mig bakåt. Hon hostade, spottade och fräste, samtidigt som hon försökte fylla sina lungor med så mycket luft hon kunde, innan hon lugnade ner sig.

– Förlåt. Det var inte … .

– Det var jag själv som gjorde.

– Vi kanske inte ska fortsätta.

Hon svarade inte. Hon bara vände ansiktet upp mot mig igen och räckte ut tungan.

– Är du säker?

– Ja. Men du får hjälpa till lite själv också. Använd mig. Det är därför vi är här.

”Du får hjälpa till lite själv också”. Hennes ord föll som ett piskrapp på min rygg. Hon var besviken på mig. Jag motsvarade inte förväntningarna. Samtidigt tydde skärpan i hennes röst, när hon sa ”Använd mig”, på att jag i alla fall fick en chans till att visa vad jag gick för. Det var en chans jag tänkte ta.

– Såååå. Du vill bli använd?

Tonfallet i min fråga fick henne att dra på munnen. Jag var tydligen på rätt väg.

– Då ska jag göra det. Gapa.

Hon gapade lydigt. Jag ställde mig närmare henne den här gången, styrde in kuken i hennes mun och med en hand bakom hennes nacke tryckte jag mig, utan att tveka, in i hennes hals och höll fast henne där. Med full koll i spegeln räknade jag sekunder och hade kommit så långt som trettio när hon signalerade att hon behövde luft.

Jag släppte mitt grepp och drog mig ur. Inez drog ett långt rosslande andetag, spottade och sa sedan …

– Igen.

Jag ställde mig i position och upprepade proceduren. När jag var helt och hållet inne började jag jucka lite försiktigt samtidigt som jag räknade till trettio och backade sedan. Saliv rann i sega strängar från hennes haka, och jag undrade hur mycket hon egentligen kunde klara när hon sa med hes röst.

– Igen. Och du kan göra lite mer.

Återigen äntrade jag hennes hals, och den här gången knäppte jag båda händerna bakom hennes nacke och knullade hennes hals. Från svalget hördes ett kluckande ”glack, glack, glack, glack” när mitt ollon passerade igenom, och jag hade räknat så långt som till fyrtiofem innan JAG tyckte att det räckte och släppte henne. Hon höll mig kvar i halsen ett par sekunder till innan hon sakta backade, släppte mig och satte sig till rätta med huvudet sänkt igen.

– Tyckte du inte om det, viskade hon hest.

– Jo, det gjorde jag.

– Men varför slutade du då?

– Jag är bara lite ovan vid det. Du var mycket duktig.

Hon tittade upp.

– Var jag?

– Ja, det var du. Så pass duktig att du ska få något av mig.

– Ska jag?

– Ja. Men jag måste göra dig i ordning först.

Jag tog ett steg framåt, satte två av mina fingertoppar under hennes haka och sa …

– Res dig upp.

I en enda flytande rörelse ställde hon sig upp. Jag måttade lite snabbt hennes position mellan stolparna. Hon stod faktiskt precis mitt emellan, jag behövde bara vända henne om, så jag fattade om hennes axlar och vände runt henne ett halvt varv. Så tog jag ett steg bakåt för att få lite överblick. Jo. Det här skulle bli bra. Nu behövdes lite grejer.

Jag gick bort till bordet och rotade runt bland alla saker. Till slut fann jag det jag sökte, fyra långa remmar med karbinhakar i ändarna. Jag antog att de egentligen var avsedda för sängen, men de skulle tjäna sitt syfte nu med. Med två remmar i var hand gick jag och ställde mig bakom henne. Så tittade jag upp på stolparna.

Jag hade bara förutsatt att det skulle finnas någon anordning, men visste inte säkert. Till min lättnad fick jag direkt syn på två massiva järnringar. De var placerade så högt att jag nästan var tvungen att stå på tå för att nå upp, men efter lite besvär hade jag lyckats trä en rem genom vardera ring.

Nu var det dags. Jag fäste karbinhakarna i hennes handbojor innan jag delade på dem. Sedan tog jag båda remmarna i en hand och backade. Sakta höjdes hennes armar uppåt för varje steg jag tog bakåt och till slut var de sträckta så mycket det gick snett uppåt. Nu måste jag hitta någonstans att fästa dem. Hade jag missat det? Nej! Där! Mitt på stolpen fanns en knap, och på den andra en likadan, så det var bara att lägga remmarna i en knapstek på var sida för att de skulle sitta fast.

Efter en snabb tur till bordet var jag tillbaka med två nya bojor, fäste dem runt hennes fotleder och satte fast remmarna som jag sedan drog genom de järnringar som satt vid stolparnas fot. Sedan gjorde jag som tidigare, backade med sträckta remmar och såg hur hon successivt blev tvungen att flytta sina fötter ut åt sidorna. När avståndet mellan dem var lite över halvmetern, och hon nästan var tvungen att stå på tå för att det inte skulle sträcka för mycket i armarna, stannade jag och gjorde fast remmarna i knaparna.

Än en gång tog jag ett par steg bakåt för att betrakta resultatet. Hon var helt uppspänd, likt den där tavlan av da Vinci, och jag kunde se hur en liten droppe letade sig från hennes helt renrakade kön nerför insidan av hennes ena lår. Jag måste erkänna att jag var rätt nöjd och önskade lite att hon kunde se med egna ögon. Ja! Så klart! Så skulle jag göra.

I två snabba steg var jag bakom henne igen.

– Du har längtat efter det här va’?

– MmHmm.

Jag började lossa knuten i hennes ögonbindel …

– Då tycker jag att vi tar av den här. Jag vill att du ser mig.

… tog av henne den …

– Och att du ser dig själv.

… och mötte hennes blick i spegeln samtidigt som jag omfamnade henne, lät mina händer smeka sin väg upp över hennes mage, upp till brösten och de stenhårda bröstvårtorna. Jag nöp lite i dem med tummen och pekfingret, drog dem lite lätt utåt. Hon drog häftigt efter andan, men inte av smärta, snarare upphetsning och kanske förväntan.

– Att du ser vilket liderligt litet stycke du är.

Mina händer sökte sig neråt, ner till ljumskarna, förbi dem, tog tag om henne med händerna på var sida om hennes öppning och tryckte henne mot mig så att hon kunde känna mitt stånd mellan sina skinkor.

– Att du ser hur kåt du blir.

Hon svarade inte, men ett stön trängde upp ur djupet av hennes inre.

– MmmmMmmmMmmmmm.

– Och kåtare ska du bli.

Jag släppte henne, gick bort till ett av borden och drog ut lådan med leksaker. Jag visste inte säkert vad det var jag letade efter, bara att jag ville ha något som vibrerade. Så hittade jag det. Ett ägg. Det var relativt stort, lila och med en svans där kontrollerna satt. Var det laddat? Jag höll in startknappen. Jo, det var det. Ett djupt brummande fyllde rummet.

Med ett par snabba tryck på samma knapp lyckades jag stega fram till ett snabbt pulserande vibrationsmönster. Det skulle bli bra. Jag plockade upp en flaska glidmedel ur den andra lådan, tryckte ut en rejäl klick, smorde in det ordentligt och gick sedan bort till henne. Hon följde mig med blicken hela vägen. Hennes ögon var både roade och förväntansfulla.

Plötsligt slog det mig att det var första gången jag såg henne, jag menar VERKLIGEN såg henne. Jag stannade till. Till vardags var hon en grå liten mus, gick i alldagliga kläder, oftast i svart och grått, och hon målade sig sparsamt. Hennes mörka hår var klippt i en lättskött page, med en lugg som nådde hela vägen ner över ögonbrynen om hon kammade den rakt ner, men oftast hade hon den lagd lite lätt åt höger.

Över huvud taget var hon lite av en pojkflicka. Inte särskilt lång. Höfterna var smalare och axlarna var bredare än vad som var vanligt för en kvinna. Brösten var väl egentligen inte direkt små, men de påminde mer om en ung flickas än en fullmogen kvinnas. I synnerhet nu när hon stod med armarna sträckta snett uppåt. Dessutom var hon muskulös, men inte biffig, bara vältränad. Det fanns inte ett gram överflödigt fett på hennes kropp, utan att för den skull verka mager.

Där stod hon. Väntade på mig. De mörka ögonen brann av iver och längtan, och jag förstod att jag inte kunde börja fort nog. Med två steg var jag framme hos henne, tog ägget, gned det lite upp och ner över hennes yttre blygdläppar innan jag varsamt började pressa in det. Det var som sagt rätt så stort, så det tog emot lite först men efter ett par sekunder började det röra sig inåt och till slut försvann det in. Kvar utanför var bara den lilla svansen. Jag tog tag i den och höjde intensiteten ett par steg. Hon hon slöt ögonen och hummade nöjt samtidigt som hon skruvade lite på höfterna.

Men jag var inte klar. Jag återvände till bordet med de mer avancerade sakerna. Vad skulle jag ta? Jag hittade en lång tunn kedja med en klämma i vardera ände och en på mitten. Skulle den kunna passa? Jag tog med den bort. Hon stod fortfarande med ögonen slutna och njöt av äggets vibrationer, men slog upp dem i förvåning när hon kände hur jag placerade den första klämman på hennes högra bröstvårta. När jag satte dit den andra på hennes vänstra bröst hördes ett lågt …

– Mmmmmmm.

… från henne.

– Nu vet du vad som väntar. Eller?

– MmHmmmm.

Jag sa inte mer. Jag gick ner på knä framför henne, lyckades få grepp om hennes klitoris genom klitoriskappan och satte fast den mittersta klämman.

– MmmmMMMmmm.

– Känns det bra?

– MmmmmHmmmm.

Hennes svar lät mera som ett stön och jag hörde hur hon med kraft drog in luft genom näsan. Jag gick runt bakom henne och ställde mig som jag hade gjort förut, greppade hennes höfter och tryckte henne mot mig så att min kuk lade sig tillrätta mellan hennes skinkor. Så flyttade jag upp händerna till hennes bröst, tog tag i kedjorna och drog lite försiktigt. Det måste ha stramat, både i bröstvårtorna och i klittan, för hon gav ifrån sig ett högt stön …

– MmmmmAaAaAaAaAhhhh

… som inte var enbart av smärta, där fanns också ett tydligt inslag av njutning. Jag tog ner händerna igen, följde hennes sidor neråt mot midjan. När jag kom dit lät jag dem smeka sin väg nerför hennes fasta små skinkor, och jag skulle precis till att greppa om dem när mina fingertoppar stötte emot något hårt.

Jag lät ena handen följa stjärtskåran uppåt. Kunde det vara … ? Ja, det var det. Jag lutade mig fram så att jag kunde viska i hennes öra samtidigt som jag såg henne i ögonen genom spegeln.

– Men vad har vi här? Ännu ett eget initiativ? Du behöver inte säga något. Och var inte orolig. Jag gillar den. Mycket mer än det där andra skräpet du hade på dig …

Jag lät fingrarna glida in under analpluggens stopp och drog lite lätt i den. Hon stönade till.

– Mmmmhmhm

– Skönt? Hur som helst så sitter den i vägen. För jag antar att det är MIG du vill ha där sedan. Eller?

Hon nickade sakta.

– Nå. Den får sitta kvar lite till. Det är ju lite att förbereda.

Jag daskade till henne lite lätt på ena skinkan och lämnade henne sedan, för att återvända till borden, när en sak slog mig.

Redan tidigare hade jag noterat att Inez var relativt kort. Hon behövde därför komma upp lite från golvet för att jag senare skulle få en bra vinkel. Jag började söka med blicken runt i rummet efter något jag kunde använda. Det var då jag fick syn på skåpet. Det stod precis innanför dörren till rummet, så det var därför jag inte hade sett det tidigare. Jag gick bort till det och öppnade dörrarna på vid gavel.

Precis som jag hade hoppats så var det en garderob. Där fanns alla möjliga varianter av korsetter, catsuits och annat i både vanlig textil, latex och läder. Även skor och stövlar, allt ifrån sandaletter till lårhöga stövlar, allihopa med mycket höga klackar, trängdes på skåpets golv. Till slut valde jag ett par stövletter i svart skinn. De skulle gå att få på henne utan att behöva knäppa av fotbojorna.

Jag återvände till henne, satte på henne dem och betraktade sedan resultatet. Det verkade kunna bli bra. Att hon kom upp lite gjorde dessutom att armarna inte längre var lika sträckta vilket gav henne lite större möjlighet att röra kroppen. Nöjd vände jag tillbaka till borden.

Efter att ha rotat runt i lådan med kondomer en stund hittade jag till sist vad jag sökte, en extra tjock med helt slät yta. Jag skulle precis till att öppna det lilla blå paketet och börja rulla på när jag insåg att det inte skulle bli bra. Om gummit skulle sitta säkert behövde jag en ring också och då var donuten lite i vägen eftersom den var så tjock. Jag bestämde mig för att byta.

Snabbt krängde jag den av mig och hittade en vanlig ring. Sedan behövdes det något bra glidmedel. Bland alla flaskor och tuber hittade jag till slut ett silikonbaserat som kom i en behändig pumpflaska. Jag tog med den, gummit och ringen, och gick sedan och ställde mig tätt bakom henne och viskade.

– Är du redo?

Hon nickade.

– Har du gjort det här förut?

– Nej.

– Men du har tränat?

– Ja.

– Bara med pluggar? Eller har du använt dildo också?

– Både och.

– Stora?

– Mmmm … kanske.

– Kanske? Hmmm. Jag får väl se efter själv då.

Jag lät ena handen smyga sig ner längs hennes stjärtskåra tills den hittade pluggen. Jag gick ner på huk, krokade i den med fingrarna och började dra. Sakta, sakta började den följa med ut, och vartefter mer och mer av den blev synligt förstod jag att det inte var en plugg för nybörjare i alla fall. När hela var ute synade jag den. Jag gissade att den höll fyra, kanske fem centimeter i diameter, ett mått som nätbutikerna klassade som Large eller mer.

Just DET lugnade mig lite. Hon var tydligen van att ta emot relativt stora saker där bak, så jag behövde inte vara alltför orolig att göra henne illa bara jag skötte mig. Och det skulle jag göra. Först och främst måste jag smörja upp henne för jag visste ju inte exakt hur länge pluggen hade suttit i. Jag tog den, smorde in den ordentligt och började sätta tillbaka den där den hade suttit.

Hennes anal gjorde lite motstånd, men efter bara några sekunder började pluggen glida in. När den kommit till den tjockaste punkten hejdade jag den, lät henne vänja sig vid tjockleken och drog sedan ut den igen, smorde in den mera och började om. Efter tredje gången lade jag den åt sidan, öppnade kondompaketet, rullade på gummit och krängde över kukringen så att den satt precis kant i kant med kondomen och så nära kukroten som möjligt.

Så ställde jag mig upp tätt bakom henne, runkade lite för att bli riktigt hård och satte sedan toppen mot hennes rosett.

– Känner du den, väste jag.

– MmHmm.

– Vill du ha den?

– Mmmmm. Ja.

– Ta den då.

Jag tryckte emot lite hårdare, men höll mig i övrigt stilla, ville låta henne styra förloppet. Och det gjorde hon. När hon kände trycket mot analöppningen svankade hon, det lilla som gick, och pressade sig mot mig samtidigt som hon tog ett djupt andetag för att sedan hålla andan. För ett ögonblick verkade det som att det inte skulle gå. Men så plötsligt, samtidigt som hon andades ut, märktes det hur hennes ringmuskel sakta gav efter, vidgades, och lät mitt ollon glida in.

Sakta började jag röra mig fram och tillbaka, nådde lite längre in för varje gång. Ett stön, som nästan lät som hon morrade, steg upp ur hennes strupe, blev högre och högre ju längre jag trängde och slutade i ett gurglande rop när jag bottnade i henne.

– GRRRRLLLLAAAAAHHHH!!!

Över hennes axel mötte hennes febriga blick mötte min i spegeln. Jag flyttade högerhanden från hennes höft, satte tummen vid hennes skallbas, lät fingrarna följa käklinjen tills fingertopparna nådde hennes haka och tryckte lätt.

–Tycker du om det?

Hennes ögon stirrade intensivt in i mina samtidigt som hon nickade.

– MmHmm.

Jag drog mig sakta ur och tryckte mig sedan in igen. Ett lustfyllt skrockande hördes från Inez.

– MmmmHmmHmm.

– Du tycker verkligen om det?

– Mmmm.

– Tycker om att ha mig i din röv?

Jag juckade lite snabbare ett par gånger och hennes svar kom i takt med mina rörelser.

– Ja-a-ahhh.

– Mmmmm. Vi kanske kan göra det ännu skönare?

Jag drog mig ur, sträckte mig ner framför henne, fick tag i äggets svans och ställde upp det på max. Sedan tog jag på lite mer glidmedel innan jag sakta tryckte mig in i henne igen. Redan innan jag gjorde det så hade Inez börjat flåsa, och när jag väl hade trängt in i henne förstod jag vad ägget måste göra med hennes inre. De kraftigt pulserande vibrationerna kändes tydligt genom slidväggen och fick det att surra i min kuk också.

Jag tittade i spegeln. Hon stod med sänkt huvud och blundade medan hennes bröstkorg hävdes som en blåsbälg. Jag satte högra handen som tidigare och lyfte upp hennes haka.

– Se på mig, Inez. Se mig i ögonen när du kommer.

Jag började röra mig snabbare in och ut i henne samtidigt som jag hade hennes blick låst i min. Till en början höll hon den stadigt. Men så kom den att bli allt mer inåtvänd, hennes mun öppnades mer och mer, som i ett tyst skrik, tills det inte längre var tyst. Ett gurglande läte började stiga ur hennes strupe, först mörkt, sedan allt ljusare tills det övergick i ett tjut, som jag var säker på hördes ända ut på gatan, samtidigt som hennes ögon rullade bakåt i sina hålor tills jag bara såg ögonvitorna.

Samtidigt med tjutet låste sig hennes underliv och analen knep åt så hårt om mitt skaft att jag knappt kunde fortsätta knulla henne. Ändå fortsatte jag stöta det lilla som gick. Vibrationerna från ägget, och Inez kramande anal, tog mig sista biten, min kuk tycktes växa ytterligare någon centimeter och så exploderade jag i en orgasm som fick det att ringa i öronen.

Så blev allt stilla. Jag hade krampaktigt stått och hållit mig fast i Inez höfter för att inte falla omkull, men återfick till sist balansen. Sakta började jag dra mig ur henne. Det var då jag märkte att hon fortfarande var spänd som en fiolsträng. Något var fel. Så snabbt jag kunde, utan att göra skada, drog jag ut kuken och sprang runt framför henne. Hennes ansikte var förvridet i en grimas och hela hon ryckte som i spasmer. ÄGGET!!! Jag kastade mig ner på knä framför henne, fick tag i den lila svansen, stängde av det och lirkade sedan varsamt ut det.

Det var som luften gick ur henne helt. Så fort jag hade fått ut ägget säckade hon ihop och hängde, helt slapp, i sina armar. Jag strök henne över kinden, men ingen reaktion. Vad skulle jag göra? Hade hon svimmat? Jag tog tag om hennes huvud med båda händerna, rätade upp det och kysste henne lätt på munnen. Ingenting hände. Jag kysste henne igen, hårdare den här gången, tvingade in min tunga i hennes mun.

Plötsligt ryckte hon till, slog upp ögonen och drog ett djupt andetag genom näsan. Jag backade undan för att ge henne mer utrymme.

– Nej, Stefan. Kom tillbaka. Kyss mig igen.

– Men … ?

– Kyss mig.

Jag gick fram till henne igen och våra läppar möttes. Först mjukt. Sedan allt hungrigare. Mer krävande. Till slut kände jag att jag måste avbryta.

– Tack, viskade hon.

Jag visste inte vad jag skulle svara. Allt jag fick fram var …

– Förlåt.

– För vad?

– För att jag utsatte dig för det där.

– Vilket?

– Det där sista. Det gick för långt.

– Mmmmm. Ingen fara.

– Ingen fara? Du var ju helt borta.

– Inte så lång borta som du tror. Ville bara inte lämna känslan.

– Så du njöt verkligen av det? DET också?

– MmHmm.

Lite villrådig tittade jag på henne. Hon hade piggnat till nu, men mascaran hade runnit så att hon var alldeles randig om kinderna.

– Finns det vatten någonstans? Vi måste snygga till dig.

Hon nickade mot ett av hörnen i rummet.

– Därborta.

Jag gick dit hon hade visat. Där fanns mycket riktigt ett handfat, tvålar och tvättlappar. Jag spolade upp lite vatten i en skål, blötte en tvättlapp och gick tillbaka. Försiktigt gned jag bort de svarta ränderna från hennes ansikte. När jag var klar log hon mot mig och sa …

– Det är nog fler ställen som behöver lite uppmärksamhet.

– Det är det va?

– MmmMm.

Jag blötte lappen lite till och började smeksamt tvätta henne. Först insidan av låren. Sedan högre upp. Hon spann som en katt när den fuktiga trasan gled över hennes sköte och jag kunde inte låta bli att gnida lite extra.

– Och där bak, frågade jag.

– Om du vill.

Jag svarade inte. Jag gick bara runt, blötte lappen ordentligt och pressade sedan in den mellan hennes skinkor. Hon putade så gott det gick med rumpan och hummade förnöjt.

– MmmHmmHmmmm.

Då fick jag syn på analpluggen som jag hade lagt ifrån mig på golvet. Jag tog upp den och torkade den ren med tvättlappen. Sedan tog jag en klick glidmedel och smorde in den.

– Jag tror att vi kanske ska sätta tillbaka den här.

Utan att vänta på hennes reaktion tog jag den med ena handen, särade på hennes skinkor med den andra och började trycka dess topp mot hennes anus. Återigen putade hon lite med rumpan, mötte den, och när den började glida in välkomnade hon den med en nöjd suck.

När jag var klar ställde jag undan skålen med tvättlappen borta i hörnet, tog av mig kondomen och kukringen och tvättade av mig med tvål och vatten.

– Tack för att du gjorde det här, ropade hon.

– Gjorde? Nej, inte gjorde.

Jag tog med mig kukringen och började gå mot borden.

– Gör.

Jag visste att jag hade sett något där bland alla sakerna tidigare.

– Jag är inte klar än.

Där var den. En choker med tillhörande koppel. Jag tog den och återvände till henne.

– Inte än på en stund i alla fall.

Utan att säga något mer knäppte jag upp den och fäste den runt hennes hals, drog henne emot mig med kopplet och kysste henne. När jag backade undan kunde jag inte låta bli att nafsa henne lite lätt underläppen innan jag tog ännu ett steg bakåt med sträckt koppel. Snabbt och lätt lossade jag sedan remmarna från stolparna och drog henne med mig mot den stora himmelssängen.

Med remmarna släpande bakom sig följde hon med och när jag klev upp i sängen, korsade den och klev ned på andra sidan kom hon lydigt efter. När hon var framme vid sängkanten stoppade jag henne.

– Stanna där. Lägg dig ner, på rygg och med nacken vid kanten.

Utan att röra en min gjorde hon som jag hade sagt till henne och lade sig ner, böjde nacken bakåt, såg mig förväntansfullt i ögonen, gapade och räckte ut tungan. Jag lade pekfingret över hennes mun.

– Inte ännu. Snart.

Jag gick runt sängen, klättrade upp i den, rev åt mig en tjock kudde och stoppade in den under hennes bakdel. Så tog jag remmarna som gick till hennes högra arm och ben, samlade ihop dem och band fast dem nära mitten av gaveln vid fotändan. Sedan fäste jag remmarna till hennes vänstersida på samma sätt i huvudändens gavel.

För ett ögonblick stannade jag upp, betraktade kvinnan framför mig, helt utfläkt, som bara väntade på att jag skulle ta för mig av henne. Försiktigt lade jag en hand över hennes nakna fuktiga sköte. Mina fingertoppar nuddade vid klitorisklämman och en liten darrning for genom hennes kropp.

Jag krokade fingrarna under kedjan som gick från den upp till brösten och drog lite lätt. Hon jämrade sig lågt …

– MmmmMMMMmmmmmmm

… samtidigt som hon skruvade lite på höfterna. Jag beslöt mig för att ta bort klämmorna. Försiktigt öppnade jag den hon hade över klitoris, väl medveten om att det skulle kunna göra ont till en början, gick sedan runt sängen och gjorde det samma med de två som satt på hennes bröstvårtor.

Smärtan när blodet fick fritt flöde till de tre känsliga punkterna fick henne att dra efter andan, och med kedjorna i handen skyndade jag bort till lådan med glidmedel. Efter en liten stunds letande hittade jag två sorter som jag trodde på, tog med samma kukring som jag hade haft tidigare och återvände till sängen.

Det första glidmedlet, som skulle ha vårdande egenskaper, smorde jag försiktigt ut över hennes bröstvårtor. Det andra, som sades ha en lätt värmande effekt, gned jag ut längs hela hennes öppna springa. Det skulle inte lindra, tvärtom skulle hennes underliv bulta ännu mer, men jag hade ändå en känsla av att hon skulle tycka om det.

När jag var klar ställde jag mig bredbent framför hennes ansikte.

– Nu, Inez, är det dags. Men du får hjälpa till lite.

Hennes ögon glittrade till och ett litet leende smög över hennes läppar innan hon gapade stort och räckte ut tungan. Jag lade min slaka men fortfarande svullna lem i hennes mun. Hon började genast suga och jag kände direkt hur den började fyllas med blod och blev lika stenhård som den varit tidigare.

Försiktigt började jag röra mig. In … ut … in … ut … in …, varje gång lite längre, tills jag nådde så pass långt in att det började ta emot. Jag hörde hur Inez hostade till och drog mig ur. Hon drog ett par djupa andetag innan hon såg mig i ögonen med stadig blick och sa hest …

– Bara kör.

”Bara kör”? Hon var verkligen fast besluten att göra detta fullt ut. Det måste jag respektera. Samtidigt var jag lite orolig att skada henne. Visst … hon hade redan haft mig i halsen tidigare ikväll, så hon visste ju vad det handlade om, men också just därför. Hur mådde hennes hals nu?

– Vad väntar du på?

Hennes tonläge var mer en uppmaning än en fråga. Då fick jag en idé. Jag tog den först flaskan glidmedel, tryckte ut en liten droppe i handen och smakade på den. Den smakade inte mycket alls, möjligen en lätt ton av citrus. Den smakade i vart fall inte illa. Jag tog en rejäl klick i högerhanden och runkade sedan ut den över mitt stånd.

När det var klart ställde jag mig till rätta framför henne.

– Så. Andas ordentligt nu och säg till sedan.

Inez tog ett par riktigt djupa andetag och gapade sedan. Med vänster hand som stöd under hennes nacke lät jag min kuk glida in i hennes öppna mun. Snabbt nådde jag den punkt där det tog emot, men i stället för att backa tryckte jag på i stället.

Glidmedlet gjorde sitt jobb och innan jag visste ordet av hade mitt ollon passerat svalget och ner i hennes matstrupe. Det syntes tydligt hur hennes hals buktade ut när jag var som längst in. Helt fascinerad såg jag ”bulan” flytta sig, passera under chokern och försvinna när jag drog mig bakåt.

För säkerhets skull drog jag mig ur hennes mun helt så att hon kunde andas. Inez drog ett rosslande andetag.

– Gör det igen, bad hon. Känn på den.

– Men … ? Hur?

– Håll om min hals, väste hon. Håll om min hals och knulla mig.

Hon måste ha sett min tvekan, så hon tillade …

– Jag tål det.

… och sedan gapade hon igen.

Jag fattade med båda händerna om halsen på henne, med tummarna mot hennes strupe och lät sedan kuken glida in. Känslan av overklighet förstärktes bara av att jag nu inte bara såg hur hennes hals buktade ut, jag kunde också känna i mina händer när mitt ollon passerade där inne, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Så såg jag i ögonvrån hur hon knöt ena handen. Det var dags att dra sig ur.

Inez hostade och flämtade i jakten på mer syre, men efter en liten stund hade hon repat sig, såg på mig med kåtsimmiga ögon och sa …

– En gång till.

– Okej. Men på mitt sätt den här gången.

– Ditt sätt?

Jag svarade inte. Jag höll bara fram kuken. Hon tog den och lät den glida in, och då passade jag på att ta böja benen, ta stöd med knäna mot sängkanten, fällde mig fram, trädde in armarna under hennes lår så att jag kunde greppa hennes skinkor och samtidigt som min kuk bottnade i hennes hals lät jag hennes sköte fylla min mun.

Hade Inez kunnat stöna så hade hon gjort det. I stället registrerade jag hur det ryckte i hennes ben när min tunga bearbetade hennes klitoris. Jag försökte hela tiden hålla ett öga på hennes händer, och hoppades att hon skulle komma ihåg signalen vi hade använt tidigare, men det enda jag såg var små ryckningar i hennes ben, ryckningar som gradvis övergick i skakningar.

Så plötsligt såg jag hur hon knöt ena handen hårt. Snabbt rätade jag på benen och drog kuken ur hennes mun. Ett gurglande skrik steg ur hennes strupe …

– GRRRLLLAAAAAAHHHH!!!

… och hennes bröstkorg hävdes kraftigt i flera minuter innan hon hade samlat på sig tillräckligt med syre. Men så fort hon hade gjort det vände hon huvudet mot mig och försökte fånga in min kuk med munnen.

Jag lät henne få den, men bara toppen. I stället för trycka mig in igen så lät jag henne suga bara på ollonet samtidigt som jag böjde mig över henne och lät två fingrar glida in i den plaskvåta öppningen mellan de vitt utspärrade benen. Snabbt hittade jag punkten på den främre slidväggen och började pulla så det slaskade.

Jag hade inte gjort det länge innan hon stönade högt med min kuk i munnen.

– MMMMMMMMMM.

Jag fortsatte att massera hennes g-punkt med fingertopparna. Snabbt. Hårt. Skoningslöst. Hennes stön blev ännu högre och i samma takt som min handflata smackade mot hennes plaskvåta sköte.

– MM-MM-MM-MM-MM-MMMM …

Till slut släppte hon min kuk med munnen och väste …

– Knulla mig, Stefan. Knulla mig …

Jag drog mig bakåt ett steg och mötte hennes blick. Ögonen var kolsvarta samtidigt som de glödde med en vild hunger efter mer.

– … Använd mig.

Jag gick runt sängen till andra sidan, klättrade upp i den och kröp fram till henne. Hennes kön väntade på mig, svullet, rödrosa och vidöppet. Sakta lutade jag mig in, blåste först på det lite lätt och lät sedan tungspetsen följa den våta skåran uppåt. Hela hon vibrerade av kättja. Jag ställde mig upp på knä, runkade lite lätt för att få upp ståndet ordentligt och drog på mig kukringen, passade in den ordentligt och tryckte till för att öka trycket ytterligare.

Så ställde jag mig intill henne, lade vänster hand på hennes högra lår och tog tag om kuken. Bara för att hetsa henne ytterligare lite grann drog jag toppen av ollonet längs den blöta skåran ett par gånger innan jag lät den glida in i hennes öppning. Men bara någon centimeter. Sedan stannade jag.

En frustrerad fnysning hördes från Inez håll, så jag bestämde mig för att nu var det dags. Jag släppte taget om kukroten, lade en hand på vardera lår, i höjd med hennes ljumskar, och tryckte till. En nöjd suck hördes och det ryckte lite i hennes ben när jag var som längst in, som om hennes kropp ville möta mig men hindrades av bojorna.

Jag drog mig sakta bakåt och tryckte mig sedan in igen, lite hårdare den här gången, och stannade. Inez svarade med ett långdraget …

– Mmmmmmmmmmm.

Jag gjorde om proceduren, backade, tryckte mig in och stannade.

– Mmmmm Mmmmm Mmmmm.

Så flyttade jag min vänstra hand från hennes lår, lade den över venusberget och lät tummen sakta massera hennes klitoris. Det kändes hur en skälvning gick genom hennes kropp.

– MMmmmMMmmmMMMM. Knulla mig, Stefan! Knulla mig!

Jag började stöta in i henne, fortfarande med tummen på hennes klitoris. Kudden under henne gjorde att jag träffade hennes g-punkt snett underifrån … varje gång … och hon blev som förbytt.

– Jaaaa, Stefan! Jaaaaa! Jaaaaa! Jaaaaa!

Jag fortsatte. Höjde tempot.

– Ååååhhh! Jaaaaa! Knulla mig, Stefan! Knullaaaaa!

Frustande tryckte jag på, rammade henne med allt jag hade, samtidigt som jag fortsatte att massera hennes klitta.

– Ååååååhhh! Guuuud! Ååååååhhh! Guuuuud! Stefaaaan! Knulla meeej! Knulla … min vidöppna … fitta! Kom i mig! Kom i mig! Ko …

Så började hon skaka som i spasmer, hennes inre knöt sig runt min kuk och en klar väska forsade forsade ur henne i kaskader samtidigt som hon skrek rakt ut.

– MMMMOOOOÅÅÅÅÅHHHH!!

Med ett stadigt tag med båda händerna om hennes lår forcerade jag sista biten, pressade mig in, och tre desperata stötar senare exploderade jag långt in i hennes kramande fitta.

Stjärnor och blixtar flimrade framför mina ögon, jag fick verkligen kämpa för att hålla mig upprätt och hade jag inte haft hennes ben att hålla mig i så hade jag garanterat trillat bakåt. Men så kom jag till sans, drog mig ur henne och ropade.

– Inez!

Inget svar.

– INEZ!!!

– Mmmmmm.

– Är du okej?

– MmmHmmmm.

Lugnad av att ha fått ett livstecken såg jag på henne. Under henne hade lakanet fått en stor blöt fläck. Hennes svullna sköte och insidan av hennes lår var också rejäl blöta och ur hennes öppning sipprade en liten klick av min sperma.

Av någon anledning ville jag inte att den skulle droppa ner på lakanet, så jag böjde mig fram, fångade upp den med tungan och sög in den i munnen.

– Mmmmm. Ge mig den.

– Mm?

– Svälj inte. Ge mig den.

Snabbt kravlade jag ur sängen och sprang runt till andra sidan. Där väntade Inez mig med ett trött leende på läpparna.

– Kyss mig, viskade hon.

Jag böjde mig ner. När våra läppar möttes öppnade jag försiktigt munnen och lät satsen rinna ner i hennes. Jag kände hur hennes tunga fångade in den samtidigt som den mötte min innan hon stängde munnen och svalde.

– Tack.

Jag tittade på henne. Svetten droppade från hennes ansikte och det mörka håret låg klistrat mot hennes huvud. Jag måste göra någonting.

– Vänta här. Jag ska hämta lite vatten.

På vägen bort mot handfatet kunde jag inte låta bli att skratta tyst åt mig själv. “Vänta här”. Hon kunde ju inte komma ur fläcken. Bokstavligen. Väl framme tog jag av kukringen, fyllde en skål med varmt vatten, tog en ren tvättlapp och återvände till henne. Så blötte jag ner tvättlappen och började torka av henne.

Jag började med ansiktet. Hon blundade medan jag torkade bort svetten men öppnade dem när jag fortsatte med halsen. Blicken var trött men lycklig, och när jag kom till brösten smög ett litet leende fram på hennes läppar. Jag släppte hennes blick för att fokusera på hennes mage.

När jag sedan sträckte mig fram över henne för att tvätta bort allt glidmedel och blandade kroppsvätskor från hennes underliv kände jag något. Jag hade precis lagt den ljumma frottélappen över hennes sköte när en tunga nuddade vid mitt ollon. Jag stannade upp och tittade ner, bara för att få se min slaka kuk försvinna in i hennes mun.

– Menar du på fullt allvar att du orkar mer, frågade jag.

Hon sög mjukt och jag kände hur den började svälla så smått.

– Mmmmm. Nej. Jag ville bara smaka en gång till.

– Så så. Vila dig nu. Jag ska snart släppa loss dig.

– Ingen brådska.

Jag tog ingen notis om vad hon sa utan ställde undan skålen och började lösgöra hennes bojor från remmarna. När jag var klar lyfte jag upp henne och lade henne tillrätta i sängen. Så såg jag återigen den blöta fläcken på lakanet.

– Vi borde kanske byta det där.

– Strunt i det. Lägg ett täcke över så gör jag det imorgon. Kom och lägg dig nu.

Jag tog ett av täckena, lade det över fläcken och lade mig sedan i sängen. Inez kröp upp intill mig och lade huvudet på min axel.

– Det är nog tur att ingen kunde se oss, sa jag.

– Vad menar du?

– Jag menar förut … när jag stod med händerna som i ett strypgrepp på dig … och dessutom knullade dig i halsen. Det skulle lätt kunna missförstås.

– Mmmm. Du kan vara lugn. Det är bara jag som kommer att titta …

– Va!?!

– … och kanske Mauritz …

Hon gäspade stort och makade sig ännu närmre.

– … vi får se.

– Så … så du menar att det finns inspelat? Alltihop?

– MmmmHmmmm.

Mer sa hon inte. Där låg jag nu och begrundade det faktum att jag nu förekom på film. Stämde det att hon enbart avsåg att ha den för eget bruk, eller kunde hon tänkas använda den till något annat? Men vem skulle hon visa den för? Mauritz? Hon hade sagt att han kanske skulle få se den. Men å andra sidan visste han ju redan. Min fru? Min chef? Ingen av dem skulle bry sig. Det var med andra ord ofarligt.

Medan jag låg och funderade hade Inez andning blivit djupare och djupare, och när hon hade somnat ordentligt lyfte jag upp henne i famnen och bar henne uppför trappan. Efter inte alltför mycket letande hittade jag deras sovrum, lade henne i deras dubbelsäng och stoppade om henne. Chokern och bojorna lät jag vara kvar på som en liten påminnelse om den gångna kvällen.

Sedan gick jag ner igen, tog på mig mina kläder, blåste ut de ljus som fortfarande brann, tog min telefon och klocka och gick upp till hallen. Där fick jag ett infall, tog lappen Mauritz hade lämnat på dörren, fick fram en penna och skrev på baksidan …

”Tack för förtroendet. Du har en verkligt fin kvinna i Inez. Hoppas inte att den här natten förstör något för er. Det skulle i så fall vara verkligt trist. Det kanske skulle vara en idé att träffas och snacka du och jag? Du har ju hjälpt henne med att ställa i ordning det där rummet, så jag tycker att ni borde få njuta av det tillsammans. Hör av dig när du är redo.”

… undertecknade sedan med ett ”S” och lade lappen på hallbordet.

Klockan hade nog hunnit bli två på natten innan jag klev in innanför dörren hemma. Kläderna åkte av snabbt och jag tror jag sov innan mitt huvud ens hade nått kudden. När jag vaknade var det tidig förmiddag och på min telefon fanns fem missade samtal, alla från min fru, och fyra sms. De två första var från henne.

”Är du så trött älskling? Har helgen varit så ansträngande? Jag fick ingen film den här gången. Kan det bero på att fotografen hade annat för sig? Det är lugnt. Jag är hemma runt fem. Du kan berätta då. Kram o Puss.”

Sedan skrev hon …

”Den där lilla filmen fick mig att fundera, och som av en händelse så hittade jag en trevlig butik i närheten av hotellet. Där hade de en massa ”busiga” saker. Köpte lite. Vi kan prova när jag kommer hem. Vila nu. Du kommer att behöva det ;-* ”

De två andra var från det nummer jag skrev till Mauritz på. Det första löd …

”Stefan. Tack för att du bryr dig. Jag tror det är lugnt mellan Inez och mig. Men man vet ju aldrig. Kanske det är bäst att vara förberedd. Få lite tips. Därför tycker jag att det är en bra idé om vi tar en öl nån kväll, bara du och jag.

Mauritz”

Det andra var skickat bara några minuter senare.

”Jag har förstått att jag har dig att tacka för en trevlig kväll. Ja, Lena berättade att det var du som skickade henne. Och ja, jag har berättat för Inez. Det är kanske därför allt är lugnt. Inga skuldkänslor för någon av oss. Lena berättade också att du och din fru nyligen har börjat ett lite annorlunda liv. Det låter spännande. Det är också en anledning till att du och jag borde ses. Så blandar vi in damerna i ett senare skede.

M”

En lång stund satt jag och stirrade på skärmen med pulsen dunkade i öronen. Menade han verkligen det jag trodde att han menade? Det här måste jag berätta för min fru. Hon skulle älska det. Jag slog hennes nummer på mobilen och hoppades att hon skulle ha tid att svara. Det hade hon.

– Hej, gubben.

– Hej. Stör jag?

– Nej. Vi har ett litet break. Vad vill du?

Snabbt redogjorde jag för vad Mauritz hade skrivit i sitt sista sms. Hon blev tyst ett par sekunder, sedan sa hon eftertänksamt.

– Hmmmm. Det blir ju att ta det till en ny nivå. Att du och jag gör vad vi vill på varsitt håll må vara en sak, men …

– Men vad då?

– Men att se det i verkligheten, verkligen se dig med någon annan, och att du kan se mig …

– Ja? Gillar du det inte?

Det blev tyst i luren en liten stund.

– Jo. Jo, det gör jag. Jag blir lite kåt faktiskt.

– Bra. Jag trodde väl det. Ses ikväll. Puss.

– Puss puss.

*****

Här lämnar vi Stefan, hans fru, Malena, Lena, Inez och Mauritz för den här gången. Kanske … kanske blir det någon gång en ny berättelse om deras vidare ”äventyr”. Kanske.

// RuterEss

Delar i serien<< Medarbetarsamtal

Aldrig mer som förr
11

Kommentarer

8 svar till ”Använd mig”

 1. Profilbild för wingman
  wingman

  RuterEss, hur bra som helst! Skulle verkligen vilja se en fortsättning på denna serie. Den bästa novell jag läst på ett tag!

 2. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack wingman! Du anar inte hur mycket dina ord värmer.

  Drabbades av skrivkramp ett tag, så jag fick verkligen jobba för att få den klar. Och då kommer tvivlen. När man har tvingat sig själv att skriva så blir man genast osäker på om det håller.

  Än en gång TACK!

 3. Profilbild för Hailey
  Hailey

  Som vanligt blir dina fans inte besvikna. För en underbar novellserie. 11 på en skala på 10.

 4. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Mina fans 😊? Hmmm. Jo, jag vet ju att jag har minst ETT 😇. Och du skall veta att jag är tacksam.

 5. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Tusen tack, fantastisk serie och jag ser gärna en fortsättning. Du skriver bra

 6. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack! Jo, jag har lämnat öppet för i a f en del till. Oklart när det kan bli av.

 7. Profilbild för nuggen
  nuggen

  Hej, jag vill ha en fortsättning

  1. Profilbild för RuterEss
   RuterEss

   #nuggen. Tack för din kommentar.

   Jag har ju helt klart lämnat en lucka för åtminstone en del till, men jag vet inte när det kan bli. Just nu jobbar jag på novell nr 50, och har dessutom 2 halvfärdiga serier som väntar på lite kärlek, så vi får se.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier