Äntligen Skidsemester del 2

Efter Sagas berättelse om hur hon smugit nere i källaren på mig och min bror Johan när hon var yngre samt hur hon nu träffade män/pappor till hennes skidskoleelever så satt vi tysta i bastun.

Kuken var fortfarande hård och  Saga flyttade närmre och satte sig och lutade sig mot min axel. Jag la armen om hennes varma svettiga nacke och kramade henne.

”Gud vad fin du är, och jag kan förstå Johan även om jag borde blivit arg på honom.”

Saga log och pussade min axel samtidigt som hennes hand smekte över min kuk utanpå handduken.

”Känns som det är mitt fel att du blev så hård. Vill du att jag hjälper dig? Tror nog du behöver lite smek.”

”mmm” var det enda jag fick ur mig när Sagas hand letade sig in under handduken som öppnade sig helt, hennes pekfinger masserade runt och över mitt ollon, den genomskinliga kladdiga försatsen pumpade ur mig när hon började runka mig långsamt.

”ååh, så skönt du gör det.”

”mmm, den är ju så fin, vill du att jag berättar om en annan gång med Johan?”

”åh, jag vet inte om jag vågar höra, men jo gör gärna det.”

”Det var när när vi hade min sextonårsfest hemma, vi var ju ganska många på kalaset men när det bara var jag som var i köket och hämtade mer mat så kom Johan in.”

”Mmm vad gott det var, din mamma är bra på mycket, hehe och grattis igen Saga, jag har ju inte fått någon kram idag” sa han och fortsatte ”så fin du är i din klänning” och så kramade han mig, hans händer rörde sig ner över ryggen ner på rumpan och nöp till lite försiktigt.

”Det har vekligen hänt grejor med dig sen sist jag såg dig, hehe.” Skrockade han och daskade till mig på rumpan.

Sagas hand runkade min hårda kuk samtidigt som hon berättade, och jag smekte henne över axeln och lossade på hennes handuk som föll ner och hennes så välformade toppiga bröst kom fram, jag lät min hand tucha och lyfta lite lätt på brösten för att sedan forma handen runt och massera över brösten och rulla hennes styva bröstvårta mellan mina fingrar .

”mmm” suckade Saga och fortsatte att berätta. ”Sedan efter mat och tårta när alla gick ut i trädgården för att leka och umgås gick jag in en stund och la mig på sängen  på mitt rum och messade lite med Alice, då knackade det på dörren och Johan öppnade och kom in.”

”Här ligger du och myser, vad fint du har det.” Sedan satte han sig i fotändan på sängen, hans hand smekte över mina fötter vader och upp på mina lår. Jag vet inte varför men det var så skönt och jag hade fantiserat lite om Johan så jag tror jag automatiskt särade lite på mina ben.

”mmm, gillar du när farbror Johan tar på dig, hehe. Din lilla kåtis.” Sa han och lät tummen massera mellan benen på mig mot mina trosor. ”Du skulle bara veta vem jag tänker på när jag knullar Mia hemma. dessa kan vi väl ta av.” Sa han och ”mmm” också lyfte jag mina höfter så att han kom åt att dra av trosorna. Sedan tog han ett av mina gosedjur och la under höften magen på mig så rumpan putade upp innan han reste sig och tittade ut genom fönstret. ”Dom verkar ha fullt upp med kubbspel allihop. Sen kom han tillbaks tog av sina shorts och kalsonger och lyfte upp min klänning över rumpan sminkade lite lätt innan han särade mer på mina ben och började pulla med två fingrar. ”Mmm, du är ju alldeles plaskblöt, vill du känna lite hur hård du gjort mig igen” och så tog han min hand till sin kuk, den var stenhård och ådrig, jag kände hur blodet pumpade i ådrorna när jag drog med handen ner och upp. Johan frågade om jag var sugen på att prova lite mer än sist.

”mmm jag tror det” svarade jag

Johan reste sig och kollade ut genom fönstret igen och sa när han gick tillbaks.

”Dom böjade precis en ny runda, åååh vad du svankar fint. Sära lite mer på benen så ska farbror Johan prova om kuken passar i din lilla blöta fitta.”

”Jag kände jag hur han drog med ollonet mellan mina skinkor och sedan i min blöta skåra, innan han hittade rätt och började pressa sin svullna kuk in i mig.” Sa hon samtidigt som hon pressade sin hand lite hårdare runt min kuk och runkade mig lite snabbare. Jag lutade mig bakåt masserade smekte Sagas bröst lite bestämdare. ”Mmm  ååh” gnydde hon och fortsatte berätta ”Johan tryckte och tryckte, det var så skönt fast det gjorde lite ont, jag tror jag kom nästan direkt, han var ju så stor jämfört med killarna i skolan. Jag kände hur jag krampade och kramade om Johans stora kuk när han var så långt inne i mig” sedan lutade hon kinden mot min mage och runkade mig ännu snabbare. ”Mmm, pappa, gillar du att Johan gjorde det så skönt för mig.” Jag kände hur min utlösning närmade sig stönade ”åååh” och Saga fortsatte berätta ”han höll inte på så länge, höll så hårt om midjan på mig när han tryckte sin kuk så långt upp i mig och skrek till. ”Nu kommer jag åååh så skön du är Saga” också sprutade han så mycket i mig. Detta blev för mycket för mig jag kände hur min sperma pumpade ur mig första strålen av min varma säd la sig som en orm över örat, kinden och munnen på Saga resten pumpade ur mig träffade munnen på Saga och la sig över min svettiga mage. ”Åååh förlåt men oj vad skönt du gjorde det” Saga vände sig om slickade sig runt munnen ”mmm hade ju inte gjort det om jag inte ville, jag älskar att se och som nu känna när ni kommer så ingen fara pappa, men oj vad mycket det kom, hihi” Jag smekte över Sagas rygg och rumpa helt slut efter både en hel skiddag och ett helt fantastisk bastubad.

5

Kommentarer

2 svar till ”Äntligen Skidsemester del 2”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Underbart
    Så gött å ligga i sängen och runka

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier