Alvesta 13:24

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 13/11-20)

Alvesta 13:24

Jag älskar att åka tåg. Jag finner det mer avkopplande än något annat transportmedel. Man kan lugnt luta sig tillbaka, kolla på människor och kanske till och med fantisera lite om dem.

Denna gång var jag på väg till Malmö och tåget hade nått så långt som Alvesta, enligt tidtabell 13.24, när hon klev in i kupén. Hon var vacker, vilket egentligen inte säger någonting eftersom det är en helt personlig uppfattning, och om jag skall vara ärlig så reagerade jag inte på en gång hon kom in. Det var trots allt senvinter och man är sällan särskilt snygg i alla bylsiga kläder, halsdukar och mössor. Det var när hon, med ryggen vänd mot mig, hängde av sig alltihop som jag hajade till. Framför mig vickade en fantastiskt välformad rumpa, paketerad i ett par svarta jeans som verkade målade på hennes nätta kropp.

På överdelen hade hon en mellangrå blus som troligen var skälet till att hon hade så tjocka ytterkläder. Tyget var så tunt att man kunde skönja tatueringen, en drake, som slingrade sig längs ryggraden, över skulderbladet och upp mot nacken. Hennes hår var blont med något mörkare inslag, kortklippt i nacken men med lång lugg, ni vet sådär som sångerskan Robyn hade det ett tag, och utgjorde en skimrande inramning åt ansiktet som var värdigt en fotomodell, med markerad käklinje, liten rak näsa och stora bruna ögon. Det vilade dessutom något hemlighetsfullt över hela hennes uppenbarelse.


Nu är jag sådan att, om jag ser någonting snyggt, sexigt, vackert, så kan jag inte slita blicken från det. Kort sagt – jag stirrar. När jag var yngre skämdes jag en del över denna ovana, men nu när jag passerat 50-strecket bryr jag mig inte lika mycket längre. Så var det även denna gång. Jag följde varje rörelse hon gjorde när hon hängde av sig och slog sig ner snett över gången där jag satt. Efter att ha trixat lite med att få fram telefonen satte hon sig till rätta och fixerade skärmen, skrev, scrollade, valde och verkade till sist nöjd.


Tåget satte sig i rörelse och jag vände mig mot min egen lur. Jag hade rest länge, och hade fortfarande dryga timman framför mig, som jag tänkte fördriva med att läsa lite heta noveller. I ögonvrån kunde jag i smyg betrakta min medpassagerare. Hon verkade ännu så länge ovetande om mig då hon intensivt betraktade skärmen framför sig, strök luggen ur ögonen och skruvade på sig lite grann. Dörren på kupén öppnades och tågvärden kom in. Det såg ut som det gått en stöt genom henne när hon blev medveten om hans närvaro. Hon lade snabbt luren ifrån sig med skärmen nedåt och började gräva i väskan efter sin biljett, hittade den och visade den för honom. Jag kunde inte vara helt säker, men jag tyckte faktiskt att hon rodnade lite.


Det var osedvanligt lite folk för att vara snabbtåget mellan Stockholm och Malmö, så biljettviseringen gick snabbt då det bara var vi två i vagnen. Jag hade hunnit bli kissnödig, men inte kunnat göra någonting åt det förrän jag förvissat mig om att det inte kom in någon med skumma avsikter. Nu kände jag mig dock lugn, så jag gick iväg för att leta upp toaletten. Det var en bit att gå så det var väl ungefär en kvart senare som jag klev in i kupén igen. Hon rörde sig inte där hon satt, så hon hade nog inte hört mig när jag kom, utan satt och stirrade på mobilens skärm.

Nyfiken som jag är smög jag mig framåt och tittade över hennes axel, precis lagom för att i närbild få se en stor kuk penetrera en helt slätrakad fitta. Hjärtat hoppade över ett par slag. Hon satt och kollade på porr! Hade hon gjort det hela tiden? Var det därför hon rodnade förut, för att tågvärden överraskat henne? Jag smög försiktigt bakåt, smällde i dörren till kupén för att låta henne tro att jag kom in nu och att jag ingenting sett. Ändå studsade hon till när jag stegade jag förbi, satte mig, och utan att ägna henne en blick plocka upp min egen telefon.


Jag såg i ögonvrån att hon bytte ställning så att hon satt med ryggen halvt mot fönstret och därmed dolde det hon tittade på för nyfikna ögon. Nu var jag, om möjligt, ännu mer fascinerad av henne och kollade in henne med förstulna blickar lite då och då. Det måste ha varit någonting väldigt hett hon såg på för hennes ena hand sökte sig, utan att hon tänkte på det, upp mot det ena bröstet där den började smeka och nypa lätt. Hon hade tydligen ingen bh, för bröstvårtorna avtecknade sig tydligt genom det tunna tyget. Brösten var inte särskilt stora, men de verkade onekligen känsliga eftersom hon suckade tyst vid sin egen beröring. Själv kände jag att det började hända saker i mina byxor och skruvade på mig lite lätt. Hon måste ha uppfattat rörelsen för hon stelnade till och såg upp. Våra ögon möttes.


Hade detta hänt när jag var yngre så hade jag skämts ögonen ur mig. Nu höll jag bara blicken stadig i hennes, nickade en hälsning och log mot henne. Jag hoppades att hon skulle uppfatta det som att jag gillade det jag såg. Först såg hon mycket undrande ut. Sen kom en annan glans i hennes ögon, en glans som talade om att hon ville fortsätta. Hon pausade uppspelningen på luren och lade den ifrån sig. Jag nickade och log igen, och med hennes blick fast i min lade jag högerhanden på mitt skrev. Hon släppte ögonkontakten och följde min hand som landat på bulan och började gnida den genom byxorna. Som förhäxad stirrade hon på den samtidigt som hennes egen nu letade sig in innanför blusen. Den andra handen smög sakta sakta ner mot byxlinningen samtidigt som hon flyttade upp sitt högra ben i soffan för att göra plats. Hon kupade den över sitt sköte och började sakta massera.


Även jag hade lagt ifrån mig telefonen och använde nu vänsterhanden till att lossa livremmen och knäppa upp några av knapparna i mina jeans. Eftersom jag alltid går ”commando” så måste hon ha fått en glimt av vad som fanns där innan jag stack ner högerhanden. För en sekund gav hon mig en glansig blick innan den åter flyttades till mitt skrev. Hennes bröstkorg hävdes kraftigare nu. Handen hon haft innanför blusen sökte sig nu också neråt och började knäppa upp jeansen … 1 … 2 … 3 … 4 knappar och gled sen in över den flortunna spetstrosan där den började röra sig rytmiskt upp och ner. Hon höjde blicken igen och mötte min. Utan att släppa ögonkontakten fortsatte vi att smeka oss själva och det var nära att vi missade att tåget rullade in i Hässleholm. Stoppet varade väl bara någon halvminut sen började tåget rulla igen.


Jag såg genom dörren att tågvärden var på gång igen, så jag tog snabbt min jacka och lade den i knät. Hon såg frågande på mig och jag nickade menande mot dörren. Budskapet gick fram och hon nappade åt sig en tidning att skyla sig med. Sen lutade hon huvudet mot nackstödet och blundade. Tågvärden öppnade dörren, spanade ut över kupén och konstaterade att det inte var några nya passagerare där, vände och gick ut igen. Hon öppnade ögonen och såg på mig med ett brett busigt leende. Tidningen flyttade hon undan samtidigt som jag gjorde mig av med min jacka och så fortsatte vi vår lek.


Det var nu svårt att hålla ståndet nere i byxorna så jag valde att runka mer öppet. Hon tittade storögt och lystet på min kuk. Inte för att den är särskilt stor. Jag är en man av medellängd och är proportionerligt byggd, så det var väl mera det faktum att jag gjorde det jag gjorde. Nu började hon bli rosig om kinderna och blicken började bli lite dimmig. Handen hon hade i byxorna drog hon upp, bara för att snabbt trä ner den igen, nu innanför trosorna, och av handledens krökning förstod jag att minst två fingrar letade sig in i hennes varma inre.

Bara tanken fick min kuk att ställa sig i givakt och det blev definitivt för trångt att runka som det var nu, så jag halade fram hela paketet ovanför byxlinningen, kulor och allt. Hennes breda leende skvallrade om att hon gillade vad hon såg. Så såg hon mig i ögonen och tecknade att jag skulle komma över. Jag såg mig noga för så att ingen skulle se innan jag flyttade mig över mittgången. Jag visste att vi hade dryga tjugo minuter kvar till Lund, och jag tänkte se till att nyttja så många av dem som möjligt.


Så stod jag där, framför henne, med kuken i vädret. Hon sträckte fram sin vänstra hand, rispade lite med naglarna uppför skaftet innan hon greppade den och runkade mig sakta. Det var galet, det var skönt och det var otroligt upphetsande. Nu ändrade hon ställning så att hon kom närmare mig med huvudet. Sen tog hon min hand med den hon haft i byxorna och styrde ner den innanför trosorna. Jag fick sätta vänstra knät i soffan och stödja mig mot stolsryggen med armbågen för att nå ner ordentligt, men det var definitivt värt den obekväma ställningen.

Där var varmt, lent och galet blött. Mina fingrar halkade runt en del innan jag hittade rätt och kunde pressa in två fingrar i henne. Med krökta fingrar hittade jag snabbt den magiska punkten och började gnida samtidigt som jag drog handen mot mig, ungefär som om jag försökte lyfta henne i fittan. Jag såg ner på henne. Hon hade fixerat min kuk med blicken och fuktade sina läppar. En djup suck undslapp henne innan hon, med slutna ögon, slöt läpparna om mitt ollon.


Hon sög gudomligt. Mjukt men bestämt, med precis lagom tryck och tungan virvlande runt skaftet. Vilken mun! Och vilken fitta! Varm, pulserande, svullen och sjöblöt. Jag riktigt njöt av hur hon tog emot mina fingrar och började fingerpulla henne … hårt. Gensvaret kom omedelbart i hennes mun. Hon sög hårdare och rörde huvudet snabbare fram och tillbaka över mitt stånd. Till sist kände jag hur hennes muskler i slidan slöt sig hårdare runt mina fingrar och ett litet väsande kom ur hennes strupe då hon släppte taget om min stake. Snabbt lösgjorde hon sig från min hand, ställde sig upp, hasade ner byxor och trosor under rumpan, ställde sig på knä i soffan och putade inbjudande mot mig med hela härligheten. Med byxorna kvar över låren kunde hon inte sära på benen alls, så de svullna plaskvåta blygdläpparna glimmade mot mig där de var ihopklämda mellan hennes lår.


Vilken syn. Jag hade kunnat stå där länge och beundrat den fantastiska utsikten, men tiden var knapp innan vi skulle vara i Lund. Hon vände huvudet bakåt och stirrade uppfordrande på mig med rynkade ögonbryn. Med ett öga mot kupédörren greppade jag kuken och styrde den mot springan. Jag tänkte att det nog kunde bli trångt med tanke på hur hon stod, när hon helt enkelt trädde upp sig på min kuk. Hon var så sagolikt blöt att blygdläpparna omedelbart gav vika och hennes fitta välkomnade mig in som en blöt, varm kyss. Å gode gud vad hon var skön. Det faktum att hon precis haft en orgasm gjorde att hennes fittmuskler, redan vid mitt inträngande, började rycka och krampa.

Jag stod bara stilla och njöt av att känna hur hennes underliv jobbade. Men det var tydligen inte nog för henne för hon började gunga sig själv fram och tillbaka över min stake. Först sakta, sedan allt snabbare. Till slut kunde jag inte stå passiv längre utan greppade hennes höfter och började trycka på, och snart knullade jag henne så intensivt att ljuden av vår andhämtning, det daskande ljudet av mina höfter mot hennes bak, smaskandet från hennes fitta borde hörts in till nästa vagn. Hon såg sig om över axeln i samma ögonblick som hennes ögon rullade bakåt i sina hålor, munnen öppnades i ett tyst skrik och hennes fitta låste sig totalt. Jag fick inrikta mig på att hålla mig kvar i henne under tiden orgasmen slet i hennes kropp.

Jag hade själv inte långt kvar, men visste ju inte om det var okej att spruta i henne, så jag höll emot för allt vad jag var värd. Till slut ebbade hennes orgasm ut och hon gled av mig och ner i soffan. Där stod jag med byxorna vid knäna och kuken rakt ut när hon äntligen öppnade ögonen. Hon såg frågande på mig och jag skakade på huvudet. Hon log, reste sig upp till sittande, greppade den och tog mig i munnen. Nu sög hon hårt taktfast och målmedvetet, och det tog inte lång stund innan jag, som balanserat på gränsen länge, äntligen kände att satsen var på väg, och med Lunds bebyggelse flimrande förbi utanför fönstret lät jag den gå. Hon svalde och svalde och svalde tills hon hade tömt mig helt.


– Du hade inte behövt ….


Mer hann jag inte säga innan hon lade fingret över mina läppar. Sen tog hon om min nacke och gav mig en kyss som smakade av hennes egen fitta, min kuk och sperma.


Vi ordnade snabbt till våra kläder och hon samlade ihop sin packning för att kliva av. Sen fiskade hon fram en bit papper, det såg ut som ett reklamblad, och skrev något på baksidan, vek ihop och stoppade i min jackficka, smekte min kind och försvann. Jag stod bara där och gapade, helt omtumlad. Vem var hon? Var kom hon ifrån? Och varför hade hon inte yttrat ett enda ord på hela tiden?


När jag klev av på Malmö Central hittade jag pappret i min ficka. Det var ett informationsblad om en kurs som hette ”Svenska som andraspråk för döva”. Det förklarade ju en del tänkte jag för mig själv, samtidigt som jag vände på det. Där stod skrivet …


”Vill gärna ses igen! Tar tåget imorgon mot Stockholm 17.04, spår 5, Malmö Central. 1:a Klass. Hoppas.”


Jag bara MÅSTE boka om min biljett hem!!!


Guuud vad jag älskar att åka tåg!!!

                  
*****************

2

Kommentarer

2 svar till ”Alvesta 13:24”

 1. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Så härligt, hoppas resan tillbaka leder till vidare äventyr

  1. Profilbild för RuterEss
   RuterEss

   Tack för kommentaren Lars.

   Det är en liten ovana jag har, att ALLTID lämna öppet för en fortsättning. Kanske. Kanske inte. Just nu har jag mellan 20 och 30 noveller till som ska upp här först. SEDAN kan jag börja tänka på att skriva något nytt.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier