Magisteruppsats, del 2

Det här är del 2 av 2 i Magisteruppsats

Med tanke på hur lång första delen är så är denna del närmast att betrakta som en liten epilog. Fast jag utesluter inte att det kommer ytterligare fortsättningar, så vi kallar den ändå del 2. Lovar ingen del 3, men utesluter inte heller som sagt.

Över till novellen! Den fortsätter direkt där första delen slutar, i sängen efter deras första intima stund tillsammans.

—-

Jonas såg längtansfullt efter Sonja medan hon reste sig ur sängen. Han hade velat ligga kvar ett tag och bara se på henne, eller kanske prata. Det hade gått så fort från att de erkänt sina känslor för varandra till att de hamnat här. Han visste att det var verkligt, men han hade alltid trott att detta var en dröm för bra för att nånsin bli sann. Hur kunde detta ske? Vad hade Sonja sett i honom som gjorde att han av alla män i världen fick dra denna lyckans lott?

“Kom nu då!” ropade Sonja från sovrumsdörren.

“Ja, sorry, kommer!” grymtade Jonas.

Det skulle komma tillfällen för frågor och svar senare. Han segade sig ur sängen och misslyckades med att undvika de kladdiga fläckarna på lakanet. Sonja kastade retsamma blickar bakåt längs hela vägen in i duschen och Jonas kände hur hans kön redan började få tyngd igen och svajade i takt med hans steg, även om det ännu inte börjat resa sig.

“Kom in då, du får plats!” sa Sonja glatt medan hon spolade vattnet på golvet i duschen medan det kom upp i rätt temperatur.

Jonas stod kvar utanför och betraktade henne. Hon hade en helt otrolig kropp, overkligt perfekt. Inte i sin vildaste, kåtaste och löjligaste fantasi hade han kunnat föreställa sig att en kropp kunde vara formad så. Sonja höjde på ögonbrynen. Hon välkomnade hans blick, men hade ännu hellre välkomnat hans kropp hos henne inne i duschen.

“Det kan inte finnas många människor i världen som har så perfekta proportioner” sa Jonas till sist.

“Ska du säga!” svarade Sonja och nickade mot hans kön.

Det hade svällt upp till en imponerande storlek, särskilt med tanke på att det ännu hängde neråt mer än det reste sig utåt eller uppåt.

“Äsch, det måste finnas minst tiotusentals killar i landet med samma storlek” sa Jonas.

“Verkligen inte så många. Möjligen hundratals.” svarade Sonja. “Det finns fler än hundratals med så här stora bröst i Sverige.”

“Möjligen. Men inte i kombination med din kropp i övrigt.” sa Jonas. “Även om du hade små bröst skulle din kropp vara iögonfallande fenomenal.”

Sonja rodnade lite och tyckte att han överdrev igen, men hon älskade att höra att Jonas tyckte om hennes kropp. Hon lät honom fortsätta titta medan hon slät sina egna ögon och höjde duschmunstycket över huvudet så att det nu varma vattnet sköljde över hennes kropp. Hon hoppades att hennes bröst såg ännu mer intressant ut när hon stod med armarna höjda och hon tolkade förhoppningen som bekräftad när hon äntligen hörde Jonas kliva in i duschen och omfamna henne.

Hon stängde av vattnet och sträckte sig efter flaskan med duschtvål som hon räckte till Jonas.

“Nu får du tvätta mig ren.” sa hon och lade sen till, “Noggrant.”

Jonas tog flaskan och hällde upp lite duschtvål i handflatan.

“Mer” viskade Sonja och Jonas hällde upp lite till.

Sonja njöt av att känna Jonas händer tvåla in hennes kropp. Med en pytteliten besvikelse märkte hon att han återigen undvek brösten nästan helt, men förutom det var det underbart att känna hans händer mycket noggrant tvätta varenda kvadratcentimeter av hennes hud från halsen och neråt.

Det visade sig dock att Jonas hade sparat det bästa till sist. När hela övriga kroppen var tvättad, utom själva könet, så hällde Jonas upp ytterligare lite duschtvål i handen och smetade ut mellan händerna. Han ställde sig bakom henne och började sen tvåla in brösten. Han tvättade först noggrant all yta av huden, och allra noggrannast i klyftan där det mesta av hans sats hade hamnat. Sonja var rädd att han skulle anse sig vara klar, men till sin lycka märkte hon att han fortsatte att krama om de hala brösten även efter att de blivit rena.

“Jag har längtat efter detta” suckade Sonja.

Hon lutade sig bak mot honom och slappnade av medan sköna rysningar gick igenom hennes kropp varje gång hans händer klämde och kramade om brösten. Hon tog tag om hans tjocka stånd när hon kände att det började resa sig och hon runkade det långsamt.

Sonja försökte hålla igen med sina stön för att det kändes pinsamt att visa hur djupt hon njöt av det som hände. Jonas trodde å sin sida att Sonja överdrev stönen. För honom var det något av det mest fantastiska han nånsin upplevt och han kunde fortfarande inte riktigt acceptera tanken på att Sonja också kunde njuta av att han smekte hennes bröst.

Till sist var Sonja så kåt att hon inte kunde vänta längre. Hon vände sig om och visade hur vig hon var genom att lyfta ena benet rakt upp och vila det mot hörnan av duschen. Hon höll kvar i Jonas stånd och drog det till sig.

Jonas var på väg att fråga om hon verkligen orkade mer, men sen såg han i hennes ögon att hon gjorde det och hittade en position där vinkeln skulle bli rätt. Sonja insåg först när hans ollon pressades mot hennes mynning att hans storlek skulle kunna bli besvärlig i denna ställningen, men hon var för kåt för att avbryta nu. Jonas lyckades att långsamt pressa sig in. Det var så trångt att det gjorde lite ont först, men ju djupare han kom desto skönare blev det.

När han trängt riktigt djupt i henne började hon känna hur något byggdes upp igen. Hon försökte dölja det, för det kändes pinsamt att hon skulle komma så fort och på något sätt fick hon orgasmen att smyga igång så mjukt att Jonas inte märkte det förrän under den andra långsamma stöten.

Sonja märkte att han var på väg att dra ut igen, men hon ville ha honom kvar djupt inom sig och klamrade sig fast runt hans hals innan hon försiktigt lyfte det andra benet också tills hon hängde gränsle runt hans midja. Tyst snyftande genom en innerlig kyss genomlevde hon en lång och underbar orgasm med hans enorma stånd djupt inom sig.

Till sist, en minut eller en halvtimme senare, lyfte sig Sonja försiktigt från Jonas stånd och ställde ner fötterna på golvet. Under tiden hade Jonas tagit stöd med ryggen mot den kalla kakelväggen för att få balans och styrka nog att låta henne njuta så länge hon ville.

“Jag älskar dig” stönade hon och kysste honom igen.

“Och jag älskar dig” svarade Jonas medan Sonja redan var på väg ner på huk framför honom. “Men, nej, du måste verkligen inte. Snälla, du behöver inte…”

Men Sonja lät sig inte hindras. Hon var så full av känslor och måste få uttrycka dem på något sätt. Hon gapade så stort hon kunde och ledde in ollonet i munnen. Så mycket mer fick hon inte in. En effekt av hennes bröst var att hon sällan hade behövt öva avsugningar på killar. De hade ofta nöjt sig med att få trycka in sina snoppar mellan hennes bröst och hon tyckte egentligen att det var lite äckligt att ha en snopp i munnen, men nu kändes det helt rätt. Det tog dock inte många sekunder för henne att hur svårt det var. Hans ollon var alldeles för stort för att pressa ner mot svalget och det gjorde ont att hålla munnen på vid gavel. Så fort hon slappnade av det minsta i käken kände hon hur hennes tänder rev mot hans stånd. Efter några ögonblicks panik lyckades hon få ut den ur munnen igen.

Tårögd höll hon tillbaka en kväljning innan hon reste sig upp igen. Nu hade hon i alla fall försökt. Jonas hade aldrig inbillat sig att be henne att göra något sånt. Sonja var alldeles för fin för att förnedras på det sättet och dessutom tvekade han med att kyssa henne igen. Sonja verkade uppfatta detta och började med att skölja munnen när hon satte på duschstrålen igen.

Hon undrade under några sekunder vad de egentligen skulle ta sig till. Hennes kropp var trött, även om hon längtade efter att känna Jonas i sig igen. Kanske skulle hon orka ha honom i sig en liten stund till. Men för att Jonas skulle komma skulle det krävas mer. Det fanns ingen riktigt bra ställning i den trånga duschen för honom att tränga in mellan hennes bröst under någon längre tid. De kunde duscha färdiga och gå tillbaka till sängen, men då skulle de ändå behöva återvända hit efteråt igen.

Hon sköt upp frågan och tryckte sig mot Jonas kropp istället. Hon tyckte så mycket om honom och det var så fint och härligt att bara vara här med honom, så hon ville inte låta sig brys av funderingar om detaljer kring hur de skulle avsluta. Hon sprutade duschstrålen mot väggen en stund för att värma upp den och lutade sig sen med ryggen mot den medan hon satte upp duschmunstycket ovanför dem. Hon drog Jonas händer upp till hennes bröst och tog sen tag om hans stånd igen.

Jonas knådade Sonjas bröst hårt medan hon runkade honom med liknande intensitet. De kysstes så ofta deras läppar orkade med det. En lång stund stod de där och njöt av att vara med varandra innan Sonja vände sig om. Jonas trängde in i hennes slida bakifrån. Han hade blivit lika vilt kåt av deras stund ihop, som Sonja, och brydde sig inte om att vara försiktig.

Han tryckte in hela sitt stånd i henne i en enda rörelse och drog sen ut hela vägen igen. Sonja höll på att ramla ihop av den plötsliga stöten och medan Jonas höll henne stadigt ryckte hennes kropp till flera gånger. När hon väl hade stillat sig tryckte han in hela ståndet igen, och ut igen. Han fortsatte så och varje stöt var på gränsen att ta Sonja till en ny orgasm, men han väntade tillräckligt länge mellan stötarna för att hon aldrig skulle komma över gränsen.

Jonas märkte att Sonja ville komma igen, för hon försökte följa Jonas rörelse bakåt så att han inte kunde dra sig ur henne efter varje stöt, men Jonas lyckades varje gång att dra sig tillräckligt långt ut för att orgasmen aldrig skulle komma igång helt. Men det tog längre och längre tid mellan varje stöt för Sonja att lugna sig och Jonas blev mer och mer ivrig, så till sist bytte han taktik. Han sänkte sig genom att böja knäna och höll Sonja tätt emot sig med ett fast grepp så att Sonja inte kunde lura honom med sina egna rörelser. Sen började han knulla henne i grunda stötar, noga att inte gå så djupt att han utlöste någon orgasm för Sonja. Bara var tionde stöt tryckte han hela vägen in och sen gick han tillbaka till grunda stötar igen.

Sonja var helt galen och stod inte alls på sina egna ben längre utan hängde i Jonas famn och kunde inte göra något annat än att skrika och tjuta hjälplöst medan hon knullades utan att få komma. Jonas fortsatte på det sättet så länge han vågade innan han letade sig fram med ena handen så att han kunde gnugga Sonjas klitoris medan han tryckte ståndet så djupt och hårt han kunde i några stötar innan Sonja exploderade i en orgasm.

Jonas släppte Sonja som i panik. Hon föll ihop på duschgolvet och skulle i efterhand förstå att det var från detta hon fick ett blåmärke på höften. Under tiden runkade Jonas intensivt sitt stånd och innan Sonja hade återfått normalt medvetande sprutade han ut sin utlösning över henne. Han hade inte tänkt komma på henne men han tappade fattningen mer än han var beredd på och lyckades inte styra strålarna bättre.

Han stod kvar över Sonja och flämtade. Han stängde av duschen för att den bara störde deras återhämtning efter de kraftfulla urladdningarna de båda varit med om.

“Du blir nog tvungen att tvätta mig igen” hörde han en matt röst säga nerifrån golvet.

“Haha, jag antar det” skrattade han.

Han sträckte handen mot henne för att hjälpa henne på fötter. Sonja tog den, men bara med ett löst grepp.

“Vänta lite…” pustade hon.

Istället tog Jonas duschslangen, satte sig ner mot väggen bredvid Sonja och började skölja henne försiktigt med mjuk och varm stråle. Omsorgsfullt tvålade han sen in henne så väl han kunde medan hon låg på sidan bredvid honom och sköljde av henne igen. Han avslutade med att skölja av sig själv och tvättade de viktigaste punkterna lite noggrannare innan han stängde av vattnet en gång för alla innan han satte sig bredvid Sonja igen och klappade henne över höften.
“Är detta på riktigt?” frågade till sist Sonja.

“Jag hoppas det” sa Jonas. “Men jag vet ärligt talat inte.”

“Vadå?” frågade Sonja, vars fråga mest hade varit retorisk. “Varför inte?”

“För att jag har drömt om detta så många gånger.” började Jonas. “Men i drömmarna har det aldrig varit jag. Jag har undrat så mycket vad det kan vara för kille som förtjänar dig och föreställt mig så många alternativ. Så många andra som jag tycker förtjänar dig bättre.”

“Jag med” svarade Sonja. Hon segade sig upp från golvet och satte sig bredvid Jonas innan hon fortsatte. Det tog ett tag för hennes muskler var trötta och hon hade ont på flera ställen. “Jag har också undrat vem som förtjänar mig. Och testat många. Men ingen har hållit måttet. Förrän nu.”

“Är måttet att ge dig tillräckligt bra sex?” frågade Jonas.

“Nej. Att du håller måttet har jag vetat i veckor, kanske månader.” sa Sonja.

Jonas öppnade munnen ett par gånger, men kom inte på något att säga. Han kunde inte fatta vad det var Sonja såg i honom som var så speciellt att han av alla killar förtjänade henne.

“Vad gör du ikväll?” frågade Sonja istället.

“Ingenting…” svarade Jonas. “Skriver lite på uppsatsen kanske?”

“Kan du inte gå ut på dejt?” frågade Sonja.

Jonas rynkade på näsan först. Det var väl klart redan att de var ett par, vad tjänade då en dejt till? Men när han såg Sonjas ögon kunde han inte hålla tillbaka ett leende.

“Jag har en klänning som jag har väntat på ett tillfälle att ta på mig.” förklarade Sonja. “Om den ens passar mig fortfarande. Mina bröst kan ha vuxit en del sen jag köpte den och den var utmanande redan då. Men jag har längtat efter att ha någon att visa mig med i den.”

Full av ny inspiration och energi for hon upp på fötter och ställde sig utanför duschen.

“Tänk dig, svart och tajt. Ett band runt midjan och sen…” berättade hon medan hon visade, tills hon fick syn på blåmärket på höften. “När fick jag detta?”

“Vid den sista orgasmen, gissar jag.” sa Jonas. “Du ramlade ihop på golvet.”

Sonja försökte minnas, men accepterade gissningen även om hon inte kunde minnas själv hur det gick till.

“Det kommer bli jättemysigt” fortsatte Sonja och drog upp Jonas på fötter. “Alla kommer titta på mig hela kvällen, men alla kommer också veta att jag är din. Och sen när vi kommer hem så kan vi mysa lite till.”

Sonja kunde inte stå still av ren iver inför kvällen och hennes bröst gungade och stötte emot Jonas. Han drabbades av en stark lust att slita henne till sig med ena armen runt hennes midja medan andra handen hårt knådade hennes bröst, men han lyckades lugna sig. De närmsta veckorna när uppsatsen skulle skrivas färdigt kunde bli svåra. De låg bra till i förhållande till tidsplanen, men det var en del arbete kvar, så de måste klara av att hålla sig ifrån varandra några stunder varje dag.

Sonja tog ett litet steg närmre Jonas så att hennes bröst nuddade hans bröstkorg och gungade sen lätt på dem igen innan hon lät dem pressas mellan deras bröstkorgar. Hon tittade upp i Jonas ögon och tänkte på alla mysiga kläder som fanns i hennes garderob som så sällan kom till användning. Vissa av dem kanske inte ens passade henne längre, men det skulle finnas många trevliga överraskningar för Jonas där, som hon kunde välkomna honom i till sin hall, eller ha på sig under jackan eller huvtröjan när hon kom hem till honom. Allra helst skulle de aldrig sova i skilda sängar igen utan sova över hos varandra varje natt tills de bestämt vem av dem de skulle flytta ihop hos.

“Vi måste skriva…” viskade Jonas och slet tillbaka henne till verkligheten.

“Jag vet…” medgav Sonja motvilligt.

Hon pussade honom snabbt på munnen och skuttade sen ut ur badrummet efter en härlig tubklänning som hon hoppades att Jonas skulle gilla.

Delar i serien<< Magisteruppsats

Magisteruppsats
11

Kommentarer

2 svar till ”Magisteruppsats, del 2”

  1. Profilbild för Frisco
    Frisco

    Hur bra som helst.

  2. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Klart du måste skriva en del till, minst

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Härlig erotik med lockande diskret sex i rummet. Vilken tur att de utbytte mobilnummer! Hoppas jag!