DEN SOMMAREN, Del 4 – Trollskogen

Det här är del 4 av 5 i Den sommaren

Firar mitt sista sommarlov på Kärsön och träffar min tio år äldre kusin. Med sin nya motorbåt tar han mig med till hans egen ö som han kallar Djävulsön. Han är lite sadistiskt lagd och min mormor sa skrattande att jag ska vara försiktig med det fula trollet.

Och visst tog han gärna till drastiska och skrämmande åtgärder när det gällde det sexuella. Men innerst inne är han snäll och omtänksam. Vi har härliga dagar tillsammans. Jag får för första gången i mitt liv stifta bekantskap med en dildo.

Har nu just ätit en härlig middag. En fest för min premiär med en dildo. Han har lovat att ta med mig ut i trollskogen.

Låter spännande! Har du sett några troll där? frågar jag nyfiket.

Njaaa, någon gång har det funnits några skuggfigurer. Troll eller inte? En del verkar sakna huvud! Andra ser ut att sväva fritt utan markkontakt.

Huuu, vet inte om jag vågar följa med! Kan man lita på att du skyddar mig?

Nej! Det bästa skyddet fixar du själv. Gör man som man blir tillsagd brukar allt ordna sig, säger han skrattande.

Känner mig mätt och belåten. Ska vi gå då? frågar jag. Sträcker mig efter mina kläder.

Några kläder får inte finnas med i trollskogen! Då får man aldrig se trollen. De är skygga för allt påklätt! Och det är ju fortfarande ljummet i luften.

Han tar mig i handen. Går till husets baksida och in bland träden. Det skymmer. Där går vi som två nakna vålnader.

Jag känner mig lite ängslig. Kramar hårt hans hand. Är det vi som är trollen? Eller finns det kanske väsen, sådana som min gamla farmor alltid berättade om?

Träden står tätare och tätare. Det känns tryggt när han håller mig i handen. Ibland måste han släppa taget eftersom det bitvis är ganska trångt mellan grenverket som sträcker sig nästan ner till marken. Det susar trädtopparna. Hör en ugglas hoande. Det börjar bli spöklikt!

Kommer plötsligt fram till en öppen plats. Här, säger han, är det en offerplats. Där borta vid stenröset måste man offra något! Har du något att offra?

Nej, vad skulle det vara? Är ju alldeles naken! Min mödom offrade jag i midsomras. Mina andra hål har ju du sett till att jag offrat idag. Det skulle vara mitt förstånd då, säger jag skämtsamt.

Perfekt! Gå och lägg dig på rygg i stenröset så får vi se om något troll nappar. Ja men, gå då! Du måste lyda! Jag sa ju att om man gör som man blir tillsagd så ordnar det sig. Men du måste vara tyst!

Jag börjar darra. Känner mig osäker. Men vågar inget annat än att fortsätta mot röset. Han följer inte med. Hittar en mossbelupen slät yta. Lägger mig på rygg. Tittar upp. Trädkronorna vajar lite sakta. Det prasslar bakom mitt huvud. Usch, vad ger jag mig in på? Lyder alla befallningar! Jag har nog tappat mitt förstånd!

Känner en iskall hand över min mun. En knappt hörbar viskning: Sära på benen! Försöker vrida på huvudet men handen håller emot. Sära på benen! viskar rösten igen. Jag särar på mina ben. Ser ändå något, någonting som glider förbi min kropp. Känner något iskallt droppas in i min fitta. Håller på att skrika! Kommer på att jag måste vara tyst. Något skjuts in i vaginan! Det vibrerar! Nej nu slutade det. Den knappt hörbara rösten viskar hest: Res dig! Gå hem!

Jag reser mig förvirrat. Ser mig omkring. Inte en levande själ. Kanske en skugga där borta? Känner något som är som en mask som hänger ut från fittan. Tar i den! Men uschhhhh! Förmår mig inte att dra i den hala, slemmiga tingesten. Nu vibrerar det igen inuti mig! Går i den riktning som jag tror är hemåt. Min kropp skakar! Känns som om en orgasm är på väg!

Känner hans hand i min. Såg du något? frågar han. Men jag bara faller i hans armar. Får inte fram ett ljud. Jag tror jag har tappat förståndet! säger jag till slut.

Jaha, det var ju det enda du hade kvar att offra! Han håller om mig. Vi går härifrån, säger han sedan.

Ja tack, säger jag. Det känns så konstigt mellan mina ben! Verkar som en mask som hänger ut från min fitta!

Får jag se? Sära på benen! Han stryker mig över fittläpparna. Ja, här är något! Men det sitter fast, konstaterar han.

Nej! Vad är det här för konstigt ställe? Jag börjar gråta. Vi går hem! kvider jag. Nu känns det konstigt igen! Det vibrerar inuti mig! Jag darrar! Mina händer knyter sig krampaktigt. Och plötsligt slutar det att vibrera. Tittar på honom. Han märker visst inget!

Han tar mig i hand. Leder mig fram på en smal barrig stig. Tittar rakt fram med mina tårfyllda ögon. Han banar sig fram genom den täta barrskogen. Mest gran. Stenigt och fullt med uppskjutande rotsystem. Han håller hög fart. Vi går inte längre hand i hand. Jag kommer på efterkälken. Åh, jag känner mig minst sagt skräckslagen. Försöker öka takten.

Trampar fel! En rot lägger sig över min fot. Nej kvider jag! Skulle just ropa till honom att jag fastnat, men kommer på att han hade sagt att man skulle vara tyst om man ville se trollen. Mina känslor är kluvna, vill jag verkligen se dom? Ja, jo kanske ändå.

Oj, nu börjar det att vibrera i fittan igen. Jag känner mig kåt. När jag försöker lirka ut foten från roten är det som om den sluter sig ännu tätare och hårdare runt foten. Slingrar sig liksom upp kring smalbenet. Jag vrider och vänder på mig. Två grenar lägger sig bakifrån med sina barrvassa armar över mina nakna bröst. Nej, suckar jag! Försöker ta tag i grenarna, men det är som om dom sluter sig tätare om min kropp och drar mig bakåt mot granstammen.

Jag börjar gråta. Tårarna dimrar mina ögon. Ser inte något klart och tydligt längre. Vad är det som händer?

Det susar till i grantoppen. Shhh, rör dig inte viskar vinden. Jag hålls fast mot granstammen med benen särade runt densamma. Känner en lite grankvist tränga in mellan skinkorna och in i analöppningen. Det vibrerar i fittan och grankvisten tränger allt djupare in i mig. Grangrenarnas vassa barr repar mina bröst. Hela jag skakar, vilket gör att kvisten rör sig fram och tillbaka och grangrenarna rispar som naglar mina vårtgårdar. Allt detta och vibrationerna i fittan bringar mig till en kraftig orgasm. Det svartnar helt för mina ögon.

När jag återfår medvetandet hör jag hans röst vid sidan om mig. Var tar du vägen? Du måste hänga på om vi ska komma hem innan det mörknar!

Min röst darrar när jag försöker förklara att jag fastnat i granrötterna. Att jag blivit våldtagen av granen!

Herre gud så du yrar, skrattar han! Man kan ju rent av tro att trollen tagit dig i sin besittning.

Snälla, rädda mig! snyftar jag. Jag vill hem!

Jaja, kom då! Håll mig nu ordentligt i handen så fortsätter vi hem. Jag går tätt bakom hans rygg. Tittar mest bara på hans ryggtavla. Men så slänger jag en blick över hans ena axel. Ooohnej! viskar jag. Ser du den där figuren? Jag pekar.

Vilken? Var? Äsch här finns inget! Du bara inbillar dig.

Ser du inte? Det hänger något på grenen där borta! Jag pekar igen

Han tittar åt det hållet jag pekar. Jo, nu ser jag! säger han. Det är visst en kropp som hänger i en snara! Han viskar som om kroppen skulle höra vårt samtal. Vi går dit och ser efter vad det är!

Nej! Jag vill inte! Det verkar som om någon hängt sig!

Han börjar gå. Jag vågar inte bli lämnad ensam. Tar på nytt tag i hans hand. Följer efter snett bakom honom. Mycket riktigt! Det är en kropp. Livlös med snara om halsen.

Jag stirrar vettskrämd! Upptäcker att det hänger ännu ett rep på en annan gren. Snaran som sitter i repänden är tom. Huuuh, viskar jag och pekar.

Han får något konstigt i blicken. Jag tittar frågande på honom. Vad är det?

Jag hör röster, viskar han. Dom sitter där uppe i trädkronan! fortsätter han viskande. Åhhhhh! Dom säger att jag måste hänga dig!

Nu blir jag verkligen rädd. Har han blivit tokig? Mist förståndet? Vill springa därifrån. Vågar inte! Ensam i den här skogen! Näe!

Bäst att lyda, viskar han. Du vet: Lyder man så ordnar det sig! Han går fram till snaran. Griper den och håller upp den! Kom! viskar han.

Jag tvekar. Han tänker ta livet av mig. Och ingen vet var jag finns. Känner dödsångest! Men nu surrar det i fittan igen! Känner att jag blir sexuellt stimulerad. Vad det är skönt!

Men kom då! viskar han igen. Jag går fram. Han lägger snaran om min hals. Drar undan mitt hår. Drar åt snaran kring halsen. Jag har svårt att andas samtidigt som jag känner orgasmen närma sig.

Han tar några steg tillbaka. Plötsligt är det som grenen med repet får liv. Den fjädrar mjukt uppåt! Drar med sig repet. Snaran följer med upp! Jag tappar fotfästet! Dinglar hjälplöst! Min kropp skakar! Benen sparkar! Försöker ta tag i repet! Tappar andan! Allt blir svart!

——

Vaknar till sans. Ligger på rygg i den sköna dubbelsängen. Han halvligger vid min sida. Känner hur han smeker mina bröst. Ser mig i takspegeln. Tankarna snurrar i huvudet. Lever jag?

Hur känns det? Han kysser mig ömt! Du verkar ur balans?

Nu känner jag hur det pirrar i fittan. Vad är det med mig. Hör ett svagt surr. Drar med handen över blygdläpparna. Får tag i den där uthängande masken. Drar i den. Drar hårt! Ut kommer den surrande tingesten!

Han stirrar på mig. Går du omkring med en vibrator i fittan? Får du inte nog av min omsorgsfulla behandling? Inte undra på att du var så konstig när vi gick i trollskogen!

Jag begriper ingenting! Har jag tappat förståndet?

Ja, du sa så i trollskogen när vi passerade offerplatsen.

Vad hände sedan? Och hur kom jag hit igen?

Du verkar ha blivit så rädd att du svimmade!

Han famnar om mig. Nu är allt bra igen. Kysser mig! Fingrar på mina bröst. Låter sin tunga slicka bröstvårtorna. Flyttar tungan över magen. Särar på mina ben. Hans tunga skjuter in i den våta rännan mellan blygdläpparna.

Jag känner en tacksam tillfredsställelse fylla min sargade hjärna. Fylls av åtrå. Pressar hans huvud mot mitt sköte. Hjälp mig! Gör mig lycklig! Jag vill ha allt av dig! viskar jag.

Det är du värd och det ska du få! säger han med kärlek i rösten. Han slickar fram och tillbaka mellan mitt bakre och främre hål. När hans tunga når klittan rycker jag till. Känner pirret! Går upp i brygga! Hmmmmm  …..  min mun är vidöppen  …..  orden, lätena strömmar ut när min orgasm knyter ihop allt vad muskler jag har.

Han tittar på mig. Fortsätter behandlingen fast jag ännu inte hämtat mig. Vänder mig på mage. Kröker min rygg bakåt! Smörjer min analöppning. Känner hans ollons försök att tränga in där bak! Han kommer in! Juckar fram och tillbaka. Hör att han stönar. Han låter konstigt! Ljud utan ord! Och så …. han kommer med ett tjut! Djupt inkörd sprutar han in sin enorma sats i analen.

Vi ligger stilla sida vid sida en stund. Men stunden blir inte lång förrän han på nytt tar för sig av min kropp. Jag känner hans varma andedräkt när hans mun närmar sig min nacke. Hans tänder naggar mig i ena örsnibben. Kysser mig bakom örat!

Vänd dig! Jag lyder! En hand placeras på mitt bröst! Kramar det ödmjukt! Två fingrar nyper och drar i bröstvårtan!

Åååååh, vad skönt … mer, mer … ta mig på nytt! Jag är alldeles berusad av hans kärleksfulla behandling.

Han vrider sig så att vi ligger i en 69:a. Jag suger frenetiskt på hans spermasmakande kuk. Försöker nå pungen med mina händer när han juckar kuken in och ut i min mun.

Känner på nytt att hans tunga masserar klittan. Hans fingrar verkar försöka vidga vaginahålet. De sträcks djupare och djupare in i kanalen. Liksom sprattlar där inne. Min kropp ryser av välbehag. Laddar upp för en ny orgasm.

Men innan jag är fulladdad vänder han sig på nytt. Har sitt ansikte vänt mot mitt. Ser mig i ögonen: Vill göra dig med barn!!!!

Du är inte klok! svarar jag. Låt mig få ha det så här skönt med dig. Men lämna dina små simmare på annat håll än i min livmoder!

Lovar, ska försöka! Och så skjuter han in sin hårda långa lem djupt in i vaginan. Känns som om han flyttar upp livmodern i min bröstkorg. Han stöter med hårda tag fram och tillbaka. Jag parerar så gott jag kan från mitt underläge. Mina fittmuskler jobbar för högtryck!

Vi når orgasmens höjder samtidigt. Han lyckas dock dra sig ur min kanal just innan den första spermastrålen avlossas. Den hamnar i stället på mina bröst. Nästa siktar in sig på min gapande mun! Sväljer tacksamt bidraget som hamnade där och inte i fittan.

Utmattad sjunker han tungt ner över mig. Även själv utmattad faller jag i sömn.

—-

Vaknar av att solen kittlar mina ögon. Han ligger vid min sida. Sover så sött. Lemmen halvslokar. Kan klart inte låta bli den. Stryker min hand utmed dess baksida. Den börjar genast resa sig. Ollonet tittar morgonpiggt fram! Vill visst ha mer behandling. Böjer mig med min sugmun mot dess topp. Ger den en kyss! Kukens reaktion blir häftig! Intar omedelbart full längd. Redo för morgongymnastik.

Oj! hör jag honom stöna uppifrån kuddänden. Är du redan i farten! Fick du inte tillräckligt igår?

Å kära du! Ny dag kräver nya insatser! Och din medhjälpare verkar ha full förståelse. Säger jag med längtansfull röst. Fortsätter att ge den den massage som tycks åstadkomma underverk.

Han lägger sig på rygg. Kuken står i givakt! Jag brer ut mitt underrede över den. Låter den ståndaktiga vännen ta plats i fitthålet. Häver mig upp och ned på den hala ledstången. Hör ett stönande från kudden. Böjer mig fram för att tysta oväsendet med en kyss. Får en utsträckt tunga till svar. Våra tungor leker tafatt!

Han rullar runt med mig. Jag kommer i underläge. Han tar kommandot! Han knullar mig så som jag aldrig känt tidigare. Får min klitta att sträcka på halsen! Hans beröring ger min kropp en tydlig signal att nu är det dags för en ny orgasm. Känner hur alla muskler drar ihop sig. Tårna krampar! Armarna sluter sig hårt kring hans rygg. Fingrarna gör avtryck i ryggskinnet! Han stöter med kraftiga tag in i vaginan. Får mina fittmuskler att mjölka kuken allt hårdare. Och så kommer vi båda åter igen samtidigt!  Men den här gången hann han inte lämna min fitta! Den fylls av sperma!

Åååååhhhh, stönar han! Förlåt! Jag klarade det inte! Ååååhhh, stönar han igen. Det kändes så härligt! En sådan morgonövning har jag nog aldrig varit med om!

Jaså du! hör jag en främmande röst säga. Vid sidan om sängen står en för mig främmande dam. Herre gud! Här skulle vi ju vara helt för oss själva. Hur fasen kom hon hit?

Han finner sig omedelbart. Får jag lov att presentera min före detta: Märta! Vad fan gör du här?

Haha, lessen att störa. Jag trodde att du var på fötter för länge sedan. Solen står ju högt på himlen. Men med en sådan liten gullunge förstår jag att det är svårt att slita sig från sänghalmen. Är bara här för att hämta mina leksaker!

 

Fortsättning följer

 

Delar i serien<< DEN SOMMAREN, Del 3 – DjävulsönDEN SOMMAREN, Del 5 – Märta >>

Den sommaren
2

Kommentarer

Ett svar till ”DEN SOMMAREN, Del 4 – Trollskogen”

  1. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Spännande och härligt

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Någon som vet en läkare som kan ge denna special behandling? Bor i Väröbacka, men kan ta mig till Göteborg,…