Vi måste snacka

Det här är del 2 av 2 i Vad glor du på?

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 23/5-23)

Vi måste snacka

Jag och min fru hade hängt ihop sedan vi träffades den där kvällen på tidigt 90-tal. Hon var min första, och jag trodde nog att hon skulle vara min sista och enda, men … ödet ville annat och en ovanligt aggressiv cancer slet henne ifrån mig innan jag egentligen hann inse vad som pågick.

Hela det första året efter gick jag runt som i en dimma. Jag jobbade, åt och sov. Inte mycket mer. Andra året vaknade jag upp lite, men det var inte mycket bättre, för nu såg jag eländet omkring mig, kände tomheten och ramlade in i en riktigt djup depression i stället.

Som tur var hade jag arbetskamrater runt mig som såg till att hålla mig på rätt köl. Det var samma arbetskamrater som ihärdigt släpade med mig på krogen, på parmiddagar, dubbeldejter och allt annat de kunde komma på, för att försöka få mig att ta tag i mitt liv, kanske rentav träffa någon ny.

Jag hoppades väl kanske lite jag också, såg till att alltid ha kondomer hemma ”för den händelse att”, men inget tog riktigt skruv och till slut ledsnade jag på att alltid bli ratad och alltid vara tredje hjulet under vagnen. Det tog två år, sedan gav vännerna upp och jag började vänja mig vid att leva mitt liv i ensamhet.

Så mötte jag Vilma och Hanna. Hade huset känts hopplöst tomt och ödsligt innan den dagen så blev det sju resor värre efter att de två härliga tjejerna försvann genom ytterdörren. Den öronbedövande tystnaden i det tomma huset höll på att driva mig till vansinne, vilket gjorde att jag begravde mig i jobb för att slippa vara hemma.

Tjejerna hände det att jag såg någon gång ibland, på bussen eller i affären, men bara på håll. Vid något tillfälle fick jag ögonkontakt med dem och då vinkade de glatt innan de försvann ur sikte. Det värmde i hjärtat att se hur de förändrats.

Hanna hade tonat ner sin provokativa stil. Hon hade slutat med alla grilliga färger i håret och var numera naturligt blond. Kläderna var mycket mera städade, man kunde till och med få se henne i lätta, ljusa klänningar ibland, men militärkängorna var fortfarande med i bilden.

Vilma hade också förändrats, från att vara en grå liten mus, till att ha blivit en mycket kvinnlig och kurvig brunett och jag kunde inte hjälpa att undra om jag hade del i deras förvandling. Jag hoppades på det. Snart nog skulle jag få svar.

”Vi måste snacka. ”

Sms:et kom från ett nummer jag inte kände igen så jag frågade.

”Vem är detta.”

Det tog en liten stund innan svaret kom.

”Det vet du nog. Och du vet nog vad vi skall snacka om också”

En kall kåre gick längs min rygg. Jag hade anat att den här dagen skulle komma, så det var bara ta tjuren vid hornen.

”Jag tror det. Hur vill du göra?”

Det kom inget svar på en jättelång stund och jag trodde ett litet tag att hon, för jag var rätt säker på att det var Vilmas mamma, hade ångrat sig. Men så kom det.

”Hemma hos oss. Imorgon kväll om det passar?”

Jag tänkte ett extra varv. Imorgon var det fredag, men jag hade inga större planer än en skål chips och ett glas vin, så det var inte ett problem. Problemet jag såg var Vilma. Skulle hon vara hemma? Skulle hon också få en släng av sleven samtidigt med mig?

”Det går bra. Kommer någon mer att vara där?”

”Nej. Även om jag tror att Vilma gärna vill träffa dig igen så ska hon sova över hos Hanna. Och det är nog bäst så.”

”Okej. Vilken tid?”

”Vi kan väl säga vid halv sju.”

Innan jag hann svara kom ett till.

”Vad jag har förstått så vet du var vi bor”.

”Ja. Jag vet. Vi ses.”

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte våndades inför fredagskvällen. Det var knappast något nöje att ensam möta en moders vrede. Samtidigt var det ju bara jag som kunde göra det. Det var mina val som hade lett fram till den här dagen. Ingen annans.

Den dagen slutade jag jobbet lite tidigare för att ha god tid på mig att göra mig i ordning. Efter en grundlig tvagning, med rakning på diverse ställen, stod jag där vid farstutrappen till den vita villan, nyduschad, nyrakad och med en flaska vin i en presentpåse.

Just påsen kändes i det ögonblicket nästan patetisk. Jag var ju där för att tala allvar, så varför släpade jag då med mig en present. I samma ögonblick som jag bestämde mig för att gömma den någonstans, och sedan ta med den hem till senare, öppnades dörren.

Jag var helt oförberedd. Jag hade ju inte ens hunnit ringa på. Framför mig stod en kvinna i fyrtioårsåldern, klädd i en lätt sommarklänning. Den var blommig i blått på vit botten, knäppt framtill och generöst urringad. Man såg direkt var Vilmas kurviga former kom ifrån. Blicken också. Däremot var hon, till skillnad från sin dotter, blond. Hennes ansikte var sammanbitet när hennes ögon mötte mina.

– Lasse?

– Ja.

– Jenny. Kom in.

Hon vände sig om och gick före mig in i huset. På några stegs avstånd betraktade jag henne. Barfota rörde hon sig smidigt över golvet och de runda höfterna vickade lockande under den tunna sommarklänningen.

Hon var verkligen snygg. Jag fick en ohämmad lust omfamna henne bakifrån, smeka av henne klänningen och … . ”Skärp dig. Det är inte därför du är här” bannade jag mig själv samtidigt som vi kom in i köket och Jenny pekade på en av stolarna.

– Sätt dig.

Jag slog mig ner, men hon förblev stående.

– Jag tänkte frågat om du vill ha något att dricka, men jag ser att du har tagit med dig. Öppnar du?

Hon drog ut en låda, plockade fram en korkskruv och räckte mig den. Medan jag kämpade med korken plockade hon fram två vinglas och ställde på bordet, och under tiden jag slog i satte hon sig ner mitt emot mig. Hon tog sitt glas, och utan att skåla tog hon en munfull, sköljde runt med den i munnen medan hon såg ut att tänka, svalde och sa sedan.

– Vad fan tänkte du på?

Hennes ord kom som ett piskrapp och fick mig att tappa målföret.

– Nå! Svara! Vad tänkte du på?

Jag tog en klunk vin. Egentligen bara för att vinna lite tid.

– Jag tänkte inte så mycket.

– Nä. DET förstår jag med. Men hur kunde det bli som det blev då?

– Jag vet inte.

Jag spelade upp mötet på bussen i mitt huvud innan jag fortsatte.

– Hanna började käfta. Vi började munhuggas. Det blev väl lite av ett verbalt chicken-race, där ingen av oss ville vika undan.

– Men det behöver inte betyda att man hamnar i säng med varandra. Hur fick du den idén?

– Det var faktiskt Vilmas. Det var hon som drev på …

Jenny stirrade rakt ner i bordet.

– … men lite får jag väl skylla på min ovana vid tonårstjejer. De är smarta och frigjorda … och de vet vad de vill.

Jennys blick var fortfarande fixerad vid bordsskivan och jag tyckte mig höra henne muttra något som lät som ”ungjävel”.

– Hur kom du på det, frågade jag.

– Det första var att hon plötsligt verkade så glad. Och det är väl inget fel i det. Men sedan var det kläderna. Hon köpte nytt av nästan allt. Byxor, kjolar, klänningar, toppar. Alltihop i en helt ny stil. Kvinnligare liksom. Och underkläderna sedan. Små små stringtrosor med matchande behåar. Det fick mig att tänka att hon klädde upp sig för någon.

 

Jenny tystnade. Verkade tveka att säga det som skulle komma härnäst. Men så bestämde hon sig, drog efter andan och sa.

– Sedan var det det där med porren.

– DEN är jag oskyldig till. Hon kollade på sånt innan … .

– Det vet jag. Hon är väldigt slarvig med att radera sökhistoriken, så den har jag har koll på.

– Men vad var det då som … ?

– Kvalitén blev bättre.

Jag kunde inte hejda ett litet skratt.

– Kvalitén?

– Ja.

– Hur menar du då?

– Hon började titta på en annan sorts klipp. Mjukare. Mer sensuella och finstämda.

Jag granskade henne.

– Har du själv sett så pass mycket så att du kan bedöma det?

För ett ögonblick försvann hennes tidigare hårda blick och en skugga av osäkerhet fladdrade förbi. Jag skämdes lite över att jag fått henne att må dåligt, så jag gjorde ett försök att släta över.

– Du. Det är inget att skämmas över. Och jag är den siste som får sätta mig på några höga hästar. Tittar du mycket?

– Jag är ju ensam, så det blir väl en del.

Hon blev tyst igen. Skrapade lite med en nagel i bordsskivan.

– Vet du, Lasse? Jag hade svårt att bestämma mig för om jag skulle vara arg på dig, eller om jag skulle vara tacksam.

Jag kommenterade inte så hon fortsatte.

– Jag var så säker på att hon träffade någon, så jag frågade henne. Om och om och om igen. Till slut gav hon upp och erkände. Först blev jag skitsur. Fly förbannad rent ut sagt. Både på henne och på dig. Min lilla flicka. Ge sig själv till en man som var gammal nog att vara hennes farsa. Och han hade ingen skam i kroppen utan tog hennes oskuld … bara sådär.

Hon knäppte med fingrarna.

– Men efter det att hon hade berättat allt så var jag inte lika arg länge. Hon berättade om hur du hade hjälpt henne, hur varsam och lugn du var, hur skönt du gjorde det för henne, och hur du också gav Hanna hennes första orgasm vid samlag. Det var då jag ändrade mig.

– Varför?

– Jag mindes min egen första gång. Hur dåligt det var. Hur ont det gjorde. Hur rädd jag var gången efter. Jag kunde inte njuta av det. Inte på många år. Så egentligen är jag bara tacksam. Tacksam att hon slapp uppleva samma sak som jag.

Hon tystnade. Jag sa inget jag heller. Så drog hon efter luft.

– Men med det sagt så tycker jag att hon ska ägna sig åt jämnåriga killar i fortsättningen. Är du med på det?

– Det är jag.

– Behöver de testa sig för eventuella … ”tråkigheter”?

– Jag är glad att du är så rationell med det hela. Nej. Det behövs inte.

En fråga gnagde envist i mitt huvud.

– Vad gör jag om hon ändå … ?

Jag ställde inte frågan färdigt. Jag vågade inte. Jenny suckade. Hon förstod vad jag menade.

– Om hon gör det så antar jag att det får bli så. Jag tror inte att hon går att hejda nu.

Plötsligt glittrade det till i hennes ögon.

– Du får väl hålla dig sysselsatt på annat håll. Se till att du är ”upptagen”.

– Det är lättare sagt än gjort. Med Vilma var det första gången på fem år. Det säger väl en del om hur aktiv jag är på den fronten.

Det sved till i hjärttrakten och jag var tvungen att svälja innan jag fortsatte.

– Och ärligt talat så är jag lite rädd att det ska dröja lika länge till nästa.

 

Jenny blev plötsligt tankfull. Tittade ner i bordet. En lång stund satt hon bara och samlade ihop några korn strösocker med hjälp av pekfingret. Jag såg på henne lite i smyg. Hon var verkligen vacker. Åren hade varit snälla mot hennes yttre. Det enda som skvallrade om hennes ålder var de små fina linjerna vid ögonen och runt munnen.

– Hur gammal är du?

Jag bet mig själv i tungan i samma ögonblick. Den frågan fick man ju aldrig ställa till en kvinna. Jenny tittade upp. Hennes ansikte var svårt att tolka.

– Fyrtiotre. Vi fick Vilma när jag var tjugosex.

– Vad hände?

– Vad menar du?

– Vilma nämnde att hennes far är, som hon uttryckte det, ”borta”. Det hördes på henne att det inte var något bra. Vad hände?

– Robert var sjöman. Vi hade ett rätt okej liv. Han hade en bra lön och långa ledigheter. Men han var också borta länge. Jag och Vilma fick lära oss att klara oss själva. Och tur var väl det. Jag har ingen aning om hur det skulle ha gått annars. I alla fall … han gick ut på en ny vända kort efter Vilmas tolvårsdag och kom aldrig tillbaka.

– Fy sjutton. Vad … ?

– Ingen vet exakt vad som hände. Han anmäldes försvunnen efter en storm, men eftersom ingen vet exakt var han gick över bord så gjordes inga sökinsatser.

– Vad hemskt.

Jag satt tyst ett par sekunder.

– Är det därför Vilma tränar simning?

– Hur vet du det?

– Hon berättade det. Och jag vet att hon är väldigt bra på att hålla andan.

– Hålla andan? Hur … ?

Jag svarade inte. Jag hade redan sagt för mycket. Jag bara såg henne i ögonen. När jag såg hur hennes kinder färgades röda, att hon hade förstått, nickade jag bara. Hon harklade sig.

– Du sa att det var fem år … ?

– MmHmm. Fem långa.

– Får jag fråga … ?

– Visst får du det. Cancern tog Annika för fem år sedan. Två av dem tillbringade jag som i en dimma.

– Tänk. Fem år du också.

Hon svalde lätt.

– Du har ingen ny kvinna?

– Har inte letat. Mina vänner försökte få ihop mig med än den ena, än den andra, men det blev aldrig någonting, så jag har nöjt mig med att roa mig på egen hand, om du fattar. Har inte brytt mig. Inte förrän nu.

Den sista meningen sa jag samtidigt som jag såg henne djupt i ögonen. Det verkade som jag träffade rätt punkt, för mina ord fick henne att andas häftigt samtidigt som rosor slog ut på hennes kinder och hals.

– Du menar att du … du och jag … att vi … ?

– Ja. Varför inte. Du tyckte jag skulle sysselsätta mig.

Jenny höll kvar min blick. Jag försökte mig på ett leende och till min stora glädje log hon tillbaka.

– Du förspiller då ingen tid, Lasse.

– Jag har slösat bort på tok för mycket tid redan. Har inte du? Du är en mycket attraktiv kvinna. Det hoppas jag att du vet.

Hennes ögon blev lite blanka och hennes leende blev lite bredare.

– Du ser inte så tokig ut själv. Men jag vet inte … .

– Okej.

Jag tog flaskan.

– Lite till?

– Vill du fylla mig.

– Klart jag vill. Men vi kan väl dricka lite mer vin först.

Hennes ögon blev först klotrunda. Sedan skrattade hon rakt ut.

– Ha ha ha! Var det ett smakprov på din rappa tunga?

– Kanske det. Den är användbar till mycket.

– Hmmm. Jag tror att jag börjar förstå …

Hon tog en klunk ur sitt nyfyllda glas.

– … varför det blev du.

– Hur menar du?

– Du är lugn och trygg i dig själv.

– Storkukslugn?

– VA!!!

– Dom kallade det så, Vilma och Hanna. Du vet. Lugnet som killar ha …

– Jag fattar. Jag fattar.

 

Hon betraktade mig ett ögonblick under tystnad och så fick hon en busig glimt i ögonen.

– Är den det då?

– Vadå?

– Stor.

Mitt hjärta slog en liten volt av glädje. Hon började komma på samma våglängd som jag.

– Ha! Nääää.

– Säkert?

– Ja.

– Det är inte vad Vilma sa.

– Och vad vet hon om det?

– Med tanke på hennes sökhistorik så vet jag i alla fall vad hon jämför med.

Hon log lurigt mot mig.

– Hmmmm. Jag kunde föreslå att du ser efter själv, men du var ju tveksam till att hjälpa till att sysselsätta mig.

Hon såg mig fortfarande stint i ögonen samtidigt som hon slickade sig om läpparna.

– Jag måste erkänna … . Allt det min dotter berättade gjorde mig nyfiken på dig. Jag är inte mindre nyfiken nu.

– Nyfiken? Du menar egentligen …

– Ja … det menar jag.

Plötsligt ställde hon sig upp, som om hon precis bestämt sig för något, svepte vinet hon hade i glaset och började röra sig runt bordet åt mitt håll. Jag ställde mig upp jag med och mötte henne på halva vägen. Vi stannade tätt intill varandra. Hon lade en hand på mitt bröst. Hennes bröstkorg hävdes kraftigt. Nu var hon uppenbart nervös.

– Lasse, viskade hon.

– Mmmm.

– Kyss mig. Nu. Innan jag hinner ändra mig.

Jag lade försiktigt händerna på hennes höfter och mina läppar mötte hennes. Lite trevande till en början. Ingen av oss hade ju kysst en annan person på väldigt länge.

 

Snart blev vi båda mer bekväma och vågade ge oss hän. Kyssarna blev allt hetsigare, våra tungor möttes i en virvlande dans och våra händer gick på allt djärvare upptäcktsfärder på varandras kroppar. Helt plötsligt kände jag hur hon strök med handen över min byxas front, trevade lite, hittade mitt sakta svällande skaft och följde det uppåt.

– Mmmmm. Lovande, mumlade hon.

Så slutade hon kyssa mig och försvann sakta neråt. Jag följde henne med blicken och till sist stod hon på knä framför mig, med händerna på var sida om, och blicken fixerad vid, den bula som avtecknade sig allt tydligare. Ännu en gång mumlade hon för sig själv.

– Nu ska vi se vad vi har här.

Med flinka fingrar fick hon upp bältet och byxknappen, och drog ner dragkedjan. Min allt svullnare kuk gjorde sig fri från sitt fängelse och svängde ut framför hennes ansikte. Hon tog tag om den samtidigt som hon lirkade fram pungen också.

– Där ser du. Den är inte så stor, sa jag.

– Åååhja. Den är inte liten heller. Och välansad också. Få se om jag kan få den att växa lite till.

Hon öppnade munnen, men hejdade sig direkt.

– Hur är det?

– Jag vet inte.

– Du behöver inte.

Hon såg upp på mig.

– Men jag vill.

Hon tystnade samtidigt som hon vek undan blicken.

– Jag vet bara inte om det är lämpligt. Jag är ju mamma. Jag vill vara ett bra föredöme.

– Det tror jag att du vet att du är. Vilma är en bra tjej. Stark. Och som inte är rädd att ta för sig. Hon ser till att få det hon vill ha. Och det är din förtjänst.

Jag sträckte ner handen, smekte kinden längs käklinjen och lyfte hennes haka så att jag kunde se henne i ögonen.

– Men vad vill DU? Vad behöver DU?

Det syntes tydligt hur uttrycket i hennes ögon växlade, från osäkerhet till beslutsamhet. Hon tog tag om min lem, som fortfarande inte var riktigt hård, runkade den och sedan, utan att släppa ögonkontakten, tog hon den i munnen. Med blicken låst i min började Jenny suga mig mjukt och försiktigt. Först bara på toppen, men snart tog hon mer och mer av mig i sin mun.

 

Det är få saker som är läckrare än en tjej som ser dig i ögonen samtidigt som hon suger dig. Min fru var, i sin krafts dagar, en mästare på det. Nu verkade det som Jenny faktiskt kunde ge henne en match och jag blev stenhård på en gång. Hon sög hårt ett par gånger till, så att det sjöng i varenda nervände i min kropp, innan hon avbröt, runkade mig lite och inspekterade resultatet.

– MmmMm. Inte illa. Den är precis som hon beskrev den.

– Hur mycket har hon berättat om mig egentligen?

– En del.

Hon tog mig i sin mun igen och sög ett par tag innan hon fortsatte runka mig.

– Inget om vad vi gjorde?

– Bara om vad du gjorde med henne. Hur bra du var …

Hon sög ett par tag igen.

– … och om den här …

Hon tittade menande på min kuk.

– … hur stor och skön den var.

Ännu en gång fick jag glida in i hennes mun.

– Så hon berättade inte vad hon och Hanna gjorde då?

– Mmmmm. Nej. Men nu anar jag.

– Anar?

– Mmmm. Mmmm. Mmmmmmm. Det du sa om att hålla andan.

– Okej.

– Det får mig att tro att hon gjorde så här.

Innan jag hann reagera så hade min kuk försvunnit in i hennes mun, ända in till roten. Men hon höll mig inte där länge, bara ett par sekunder, sedan backade hon, släppte mig och drog efter andan.

– Var det du som lärde henne, frågade hon.

– Nej. Det började med att hon ville prova på att suga. Sedan antar jag att hon hade sett någonstans att man kan ta den i halsen och testade om hon kunde. Det var Hanna som hjälpte henne sista biten. Jag fick till och med …

Jag svalde de sista orden.

– Fick till och med vad då?

– Jag vet inte om jag borde säga … .

– Visa mig.

Jag tvekade lite, men ändrade mig snabbt. Hon bad mig ju.

– Okej. Gör som du gjorde nyss.

 

Jenny tog tag om min kuk, slickade sig om läpparna och sög sedan in mig. Jag lade händerna bakom hennes nacke och började jucka in i hennes mun så att det slaskade var gång ollonet passerade svalget. Efter ett par sekunder släppte jag och Jenny drog sig bakåt.

– Herre Gud! Knullade du henne i halsen!?!

Jag ryckte urskuldande på axlarna.

– Hon bad mig göra det.

– Och hon klarade av det!?!

– Utan problem.

– Hmmmm. Gör det igen.

Snabbt som ögat var hon på mig och svalde mig hel. Jag kopplade samma grepp som innan och började jucka i hennes hals. Den här gången fortsatte jag tills hon klappade till mig på benet som signal att jag skulle sluta. Jag släppte, hon drog sig undan, satte sig bakåt stödd på armarna och bara flämtade.

– Jag vet inte vad jag ska tro.

– Du får tro vad du vill. Men du kanske tycker att jag borde gå nu. Efter allt du har fått veta nu.

– Nej, nej. Det är inte det. Min man älskade när vi gjorde så. Tyckte du om det?

– Om jag ska vara ärlig så var Vilma den första jag fick göra något sånt med. Och ja, jag gillar det. Ni är helt otroliga. Båda två.

– MmmMmm. Och det gör mig lite orolig …

Hon ställde sig upp.

– … för om jag ska kunna hålla dig sysselsatt …

Så kom hon fram till mig och gav mig en kyss.

– … så kommer jag att få ligga i.

Så tog hon ett par steg tillbaka och började knäppa upp klänningen, sakta, en knapp i taget, tills det var så många knappar uppknäppta att hon bara kunde lyfta den från axlarna, låta den falla till golvet och stod så framför mig i bara stringtrosor.

 

Stum av beundran stod jag bara och såg på henne. En mogen kvinna i sina bästa år. Att hon hade fött barn syntes knappt. Några små bristningar ovanför ljumskarna var allt som skvallrade om att hennes mage en gång varit uttänjd till bristningsgränsen.

Även brösten, som jag faktiskt inte märkt att de var behålösa under klänningen, var stora och tunga till följd av både amning och ålder. Inte lika spänstiga som hennes dotters, men absolut inte slappa, och över lag verkade hon vara i bra form.

– Hon sa faktiskt att jag kanske skulle få se en, mumlade jag till slut.

– Vem sa att du skulle få se … ?

– Vilma. Innan hon gick den dan så sa hon att jag kanske skulle få se en ”Mom bod”.

– En vad?

– En ”Mom bod”.

– Vad i herrans namn är det?

Jag skrattade till lite.

– Det sa jag också när de sa att jag hade en ”Dad bod”.

– Men vad betyder det?

– Du, liksom jag, är inte ute på sociala medier särskilt mycket va?

– Nä.

– Jag googlade i alla fall på det. Det betyder att våra kroppar har åldrats med oss, men det gör oss ingenting, och vi är bekväma med det.

– Bekväm vet jag inte … .

– Det ska du vara. Du har ingenting att skämmas över.

– Inte? Men i så fall vill jag se hur en ”Dad bod” ser ut.

– Inte mer än rätt.

Jag började genast att knäppa upp skjortan, lika sakta som hon gjort med sin klänning, och jag såg i hennes ögon att hon var både road och upphetsad. När den var nästan helt uppknäppt drog jag den över huvudet och kastade den på golvet. Byxorna hade hon ju redan knäppt upp, så det var bara att haka av dem från höfterna så rasade de ner till golvet. Ett förtjust leende spred sig över hennes ansikte.

– Så det är SÅ en ”Dad bod” ser ut …

Hon fnissade lite.

– … stiligt.

Jag kunde själv inte låta bli att skratta.

– Ha ha! Jag vet inte om jag tror dig när du fnissar samtidigt.

– Åhh. Förlåt. Jag är bara lite nervös.

– Nervös? Du verkade inte nervös tidigare.

– Men då hade jag ju kontroll. Det var jag som bestämde.

– Och nu?

– Du fattar nog. Det är länge sedan jag visade mig naken för en man. Det var länge sedan en man stod naken framför mig. Och lika länge sedan en man rörde vid mig. Det börjar bli på riktigt, och det känns lite underligt.

– Säg bara till om du inte vill.

– Men jag vill.

– Säkert?

– Säkert. Jag vet bara inte hur …

– Kom hit.

 

Jag skakade av byxorna från benen, tog av strumporna och tog ett steg närmare henne. Hon log osäkert mot mig men steg ändå in i min famn. Jag slog armarna om henne och kände hur hon drog en djup suck mot min bröstkorg.

Samtidigt kände jag hur hennes händer började smeka mina skinkor. Först lite trevande, sedan allt djärvare samtidigt som hennes andning avslöjade hennes upphetsning. Så tog hon ett stadigare tag om dem, sträckte på halsen så att hennes mun kom intill mitt öra och viskade.

– Lasse. Ta mig.

– Mmmm. Inte än.

Jag slog armarna hårt om henne, lyfte upp henne så att hon inte nådde golvet och bar henne bort till köksbordet. Där satte jag ner henne och tryckte henne sedan bakåt så att hon låg på rygg på bordet. Så drog jag fram en stol, satte mig, lirkade av henne trosorna och särade på hennes ben. Den helt renrakade springan delades av de inre blygdläpparna som glimmade välkomnade mot mig.

– Jag ser att du också ”tar hand om dig” fast du inte haft någon på länge.

– Mmmm. Man vill ju känna sig fräsch. Dessutom vet man ju aldrig …

Medan hon talade smög jag mig närmare och lät tungspetsen löpa uppåt längs den blöta skåran. Plötsligt sköt hon mig våldsamt ifrån sig samtidigt som hon skrek till.

– … OOOOOOHHHH!!! DET KITTLAS!!!

Jag gjorde ett nytt försök, men med samma resultat.

– NEJ!!! ÅÅÅÅHHHH!!!

Hur skulle jag göra? Men så fick jag en idé.

– Smek dig själv.

– Va?!?

– Man kan inte kittla sig själv. Smek dig.

Lite försiktigt började hon smeka sig själv runt klitoris. För ett ögonblick satt jag bara och njöt av att se på. När hennes handrörelser blev säkrare närmade jag mig försiktigt igen. Med tungan delade jag på blygdläpparna och lät den virvla runt hennes öppning. Jenny gav ifrån sig ett långt …

– Mmmmmmm.

… samtidigt som hon placerade sin andra hand på mitt huvud. Hennes spänningar var borta och allt var i sin ordning.

 

Med mer beslutsamhet började jag bearbeta hennes fitta med min tunga. Ibland lät jag den löpa längs öppningen. Ibland lät jag den samsas med hennes fingrar uppe vid klittan. De gångerna drog hon ibland undan handen lite och gav min tunga fritt spelrum.

Efter en liten stund märkte jag hur hon började röra på höfterna och tryckte mig hårdare emot sig samtidigt som hon började gny lite tyst. Försiktigt lät jag ett finger leta sig in i hennes öppning. Ljuden hon gav ifrån sig tydde på att det var välkommet så jag lät ett finger till glida in, vände fingertopparna uppåt och började massera den där skrovliga ytan som min fru en gång visat mig.

Jenny frustade till samtidigt som hon grävde in alla sina fingrar i mitt hår, saxade benen bakom min rygg och började jucka över mina fingrar samtidigt som hon gned sitt underliv mot min mun. Jag kände hur det började rycka i hennes inre när hon stönade …

– MmmmAaaaahhh. Lasse. Knulla mig.

Jag fortsatte slicka lite till. Ville ha henne riktigt på gränsen först. Jenny gnällde och jämrade sig allt högre. Till slut ropade hon.

– KOM IGEN, LASSE!!! TA MIG!!! NUUUU!!!

Jag ställde mig upp, men jag kunde inte låta bli att pulla henne lite till innan jag tog några runktag, siktade, tryckte mig in och stannade där. En snyftning trängde upp ur Jennys strupe. Grät hon? Med rösten grötig av gråt viskade hon.

– Sluta inte. Fortsätt.

Jag hängde hennes knäveck över mina underarmar och började pumpa in i henne. Att hon varit nära orgasmen när jag började var det ingen tvekan om för nu stramade hennes fitta åt ordentligt om mig. Kramade. Pulserade. Så reste hon plötsligt upp överkroppen på armbågarna och såg mig i ögonen. Jag var nära att stanna upp, men hon manade på mig.

– Fortsätt. Aaaahhh. Fortsätt.

Jag ändrade tag om hennes ben. Med händerna i hennes knäveck tryckte jag hennes ben ifrån mig, samtidigt som jag höll dem brett isär, och så började jag stöta mig in i henne. Hårt så att det smackade var gång våra kroppar möttes.

Smack … Smack … Smack … Smack.

Hon fortsatte se mig stint i ögonen samtidigt som hon lyckats nå sina bröstvårtor med händerna och vred om dem.

Smack … Smack … Smack … Smack.

Hennes blick blev plötsligt inåtvänd, en rynka bildades mellan hennes ögonbryn, hennes mun öppnades och stönade i takt med mina stötar.

– Aaahhh … Aaahhh … Aaahhh … Aaahhh!

Så kom den andra orgasmen inrullande. Hennes fitta kramade om mig som ett skruvstäd. Jag kände hur det ilade till i underlivet och jag skulle inte kunna hålla emot särskilt länge till.

– Jag … kommer … snart, flämtade jag.

– Kom, väste hon.

– Kan … jag … i … eller …

– Bara … kom. Spru … ta … i …

Jag lyssnade inte färdigt. Fem snabba stötar …

SmackSmackSmackSmackSmack.

… tog mig över gränsen och jag exploderade inne i henne. Jag kände hur min kuk svällde och sprutade, svällde och sprutade långt inne i henne. Jenny låg helt stilla på bordet. Hon hade släppt sina bröst och låg nu med huvudet åt sidan och armarna rakt ut. Det enda som rörde sig var hennes bröstkorg. Den och hennes fittöppning, som fortfarande kramade om mitt hårda skaft.

– Mmmmmm. Lasse.

– Ja?

– Tack. Jag behövde det där.

– MmHmm.

– Stannar du? Jag kanske behöver mer lite senare.

– Jag ska ingenstans.

– Bra …

Hon reste sig mödosamt upp och höll på att slå omkull sitt vinglas. Att det faktiskt stod kvar var inget mindre än ett mirakel. Hon tog det och sög i sig de sista dropparna.

– … kom så går vi och duschar.

 

Hon tog min hand och ledde mig genom det stora huset, och efter en snabb dusch där inget egentligen hände mer än lite smek, var vi tillbaka i köket, insvepta i handdukar. Jag tog mitt glas och drack ur det.

– Finns det mer vin, frågade Jenny.

– Nej. Flaskan är tom.

– Det gör inget. Jag har.

Hon plockade fram en låda rött ur ett skåp.

– Du kanske är hungrig?

– Ärligt talat så åt jag inget innan jag gick hit. Trodde inte att jag skulle bli kvar så här länge. Snarare att jag skulle få en avhyvling och sedan åka ut med huvudet före.

– Hmmmm. Det var faktiskt planen. Det var bara en liten detalj jag hade missat.

– Vadå?

– Att det är väldigt svårt att inte tycka om dig.

Hon log blygt emot mig innan hon öppnade kylskåpet.

– Oj!

– Vad är det?

– Det finns knappt nånting alls.

– Få se.

Jag ställde mig bakom henne. Där fanns ändå en hel del, men inte mycket att laga en middag på. En äggkartong, ett paket bacon och tre deciliter vispgrädde. Jag sträckte mig förbi henne, tog äggkartongen och öppnade den. Där fanns fyra stycken.

– Har du nån pasta?

– Går det bra med vanlig spaghetti?

– Det blir perfekt. Jag tänker att jag rör ihop en carbonara. Drar du igång en kastrull vatten?

– Visst.

Vi körde igång med matlagningen. Allt gick snabbt och lätt när fyra händer hjälptes åt, trots att våra händer ofta tog små omvägar, smekte en bar axel eller klämde lite på en skinka. Strax innan allt var klart kysste hon mig på kinden, viskade …

– Snart tillbaka.

… och försvann ut ur köket.

Jag gjorde klart maten, ställde den på bordet som hon redan hade hunnit duka och satte mig att vänta. Efter ungefär tio minuter var hon tillbaka. Rosig om kinderna, och med ett hemlighetsfullt leende, satte hon sig mitt emot mig.

– Vad gjorde du?

– Det tänkte jag skulle bli en överraskning.

– En överraskning?

– Ja. Lite senare. Nu äter vi. Skål.

Hon höjde sitt glas och tog en klunk, fortfarande med det där hemliga leendet.

 

Under tiden vi åt lade jag märke till hur hon, gång efter annan, skruvade på sig, gned sina lår mot varandra och hela tiden ändrade ställning på stolen. Jag noterade också att hon knappt åt något. Bara små små tuggor.

– Smakar det inte bra?

– Joooo. Det är jättegott. Jag vill bara inte äta så mycket. Inte just nu. Med tanke på sedan.

– Då tycker jag att ”sedan” är för länge att vänta. Vi ställer det här i kylen så kan vi värma det om vi blir hungriga.

Hon nickade tyst, ställde sig upp, tog våra tallrikar och ställde dem i kylskåpet. Så vände hon sig mot mig. Hennes ögon lyste och leendet skvallrade om att hon var ivrig. Nervös men ivrig. Jag såg på henne.

– Är du nervös?

– MmmMm.

– Igen?

– HmHmHm.

– Du skrattar?

– Jaaa. Jag kan förklara. Men vi går in till soffan först.

 

Ännu en gång tog hon min hand och ledde mig genom huset. Vi kom in i vardagsrummet. Där, mitt på golvet, stod en stor skinnsoffa draperad i diverse olika filtar. Framför den stod ett lågt bord med glasskiva där hon hade placerat ut tända värmeljus. Där fanns också ett paket kondomer, en kukring, en pumpflaska glidmedel, en mini-wand och en mobiltelefon.

– Vad har du på gång nu?

Hon pekade mot soffan.

– Sätt dig.

Jag slog mig ned mitt i, men själv förblev hon stående. Jag frågade igen.

– Vad har du tänkt dig?

Hon skruvade lite på sig.

– Jag tänkte … .

– Ja?

Hon sög osäkert på underläppen.

– Jag tänkte att du skulle få hjälpa mig med en grej.

– Men fram med det nu. Vad är det du vill ha min hjälp med.

– Min oskuld.

– Din oskuld? Men du … jag menar vi … vi har ju … Aaahh … du menar … .

Hon nickade.

– Så du har aldrig … .

Hon skakade på huvudet.

– Nej. Eller. Alltså. Leksaker. Jag har haft leksaker där. Har en nu …

Hon såg ut att rodna lite.

– … men aldrig en … .

– Aldrig en man?

Hennes svar kom som på inandning.

– Nej.

– Och nu vill du att jag ska göra det? Har du planerat det här? Jag menar … alla sakerna … kondomerna.

– Ja … och nej. Wanden, och …

Det där hemliga leendet kom fram igen.

– … de sakerna jag har i mig just nu, har jag haft ett tag. Men när jag fick reda på vad som hänt mellan Vilma och dig så fick det mig att vakna. Visst … jag blev sur … men jag blev kåt också. Och då menar jag inte kåt på det sättet som går att tillfredsställa med leksaker. Jag menar kåt efter en man, få känna en riktig kuk, få känna en mans händer på min kropp, få knulla. Så jag förberedde mig, ifall jag skulle hitta någon. Och så kom du.

– När bestämde du dig för det här?

Jag gjorde en svepande gest mot sakerna på soffbordet.

– Förut. På köksbordet.

Hon log ljuvt.

– Men varför just jag?

– För att jag vet att du är försiktig. Vilma berättade ju. Och för att jag tror att du kanske tycker om det.

– Vad får dig att tro det.

– Hanna har skvallrat lite. Du hade sagt något om din fru och låtit henne prova på, du vet … där bak. Tyckte din fru om det? Eller var det något hon gick med på för att du … ?

Mina tankar gick till Annika. Då hon fortfarande var frisk var hon vacker som en dag, mjuk och timid, väluppfostrad och mycket omtyckt i sociala sammanhang. Men i sängen kunde hon vara mycket påhittig och inte på långa vägar den ”fina flicka” som folk såg till vardags.

 

Jenny väckte mig ur mina tankar.

– Förlåt. Det var dumt att ta upp det. Du behöver inte … .

– Ingen fara. Det gjorde inte så ont som jag var rädd att det skulle göra. Det var mera som ett härligt minne, och det känns som att jag är redo att skapa nya.

– Säkert?

– Säkert. Och ja … hon tyckte om det. Det var hon som ville.

– Bra.

Jenny böjde sig fram, lossade knuten i min handduk och öppnade upp den. Min kuk, som redan hade blodfyllts något, och nu låg tjock och svullen upp längs min ena ljumske, ryckte till lite när hon lät sina fingertoppar smeka längs skaftet. Så gick hon ner på knä mellan mina ben.

Jag blundade, lutade huvudet bakåt och väntade på att få känna hennes läppar mot mitt ollon. I stället kände jag hur hon lyfte fram min pung, varm andedräkt mot huden och sedan hur hon sög in en av mina testiklar. Jag kunde inte kväva ett stön.

– Uuuhhh.

Där nerifrån hördes ett taktfast …

– MmmmMmmmMmmmMmmm.

… innan hon bytte testikel och fortsatte.

– MmmmMmmmMmmmMmmm.

Jag tittade ner i lagom tid för att se hur hon greppade min kuk med ena handen och började runka mig samtidigt som hon fortsatte suga på min pungkula. Synen fick min lem att resa sig som ett spett.

Det verkade som också hon var nöjd med hur hård den hade blivit, för hon avbröt behandlingen och sträckte sig efter kondomerna. Efter att ha kämpat lite med plasten runt förpackningen fick hon ut en, rev av plasten och började rulla på mig den. Luften fylldes av en fruktig doft.

– Vad är det som … ?

– Vattenmelon.

– Varför?

– Om jag behöver suga upp dig med gummit på. Gillar inte smaken på de vanliga.

Under tiden hon pratade hann hon rulla på den färdigt, tog fram kukringen, töjde den så mycket det gick och placerade den nere vid kukroten, ovanpå kondomen så att den skulle hållas på plats. Så tog hon, som bara för att visa att hon menat allvar, mig i munnen och sög lite lätt innan hon reste sig upp, lossade sin handduk och lät den falla till golvet. Jag lade direkt märkte till något rosa som tittade fram mellan hennes blygdläppar.

– Vad har du där?

– Ett ägg.

Hon tog fram telefonen, sökte efter något och sedan såg jag hur hon hoppade till lite när ägget startade.

– Okej. Så vad gör vi nu?

– Nu får du dra ut pluggen.

Hon vände sig om och putade med rumpan mot mig. Där, mellan skinkorna, glimmade en hjärtformad röd sten … eller … det var väl egentligen inte en sten, bara tillslipad plast, men den signalerade tydligt vad som fanns där. Jag trädde in fingrarna under den och började dra, men det tog emot lite så jag sa till henne.

– Böj dig mer framåt så går det nog lättare.

Hon gjorde som jag sa och tog stöd med händerna på soffbordet. Nu gick det lättare och pluggen följde sakta men säkert med ut. Mer och mer av det blankpolerade stålet blev synligt. Det förvånade mig lite hur stor den var, minst fyra centimeter i diameter, kanske mer, och jag slöt mig till att hon måste ha övat inför detta ett litet tag.

När den tjockaste delen var ute tryckte jag in den lite igen bara för att töja hennes anus så mycket det gick innan det var dags för mig.

– Hur känns det, frågade jag.

– Mmmm. Bra. Dra ut den nu.

Jag drog ut den igen, kollade så att den var någorlunda ren och lade den sedan på soffan. Så sträckte jag mig efter glidmedlet, pumpade ut rätt så mycket och smorde in mig. När jag var klar sa jag …

– Så. Nu får du ta över. Du siktar och bestämmer takten själv.

Hon hukade sig ner, famlade lite med handen efter mig, hittade min kuk och började sänka sig ned över den. När ollonet började trycka mot hennes rosett stannade hon upp lite. Tvekade.

– Bara fortsätt. Sakta och försiktigt.

Hon började sänka sig igen. För ett kort ögonblick var där ett litet motstånd, men sedan gled mitt ollon sakta in i henne. Sedan tog det emot lite igen. Det verkade som hon spände sig och den inre ringmuskeln ville inte öppna upp. Jag tog tag om hennes höfter…

– Slappna av nu.

… lyfte henne lite grann och styrde henne sedan neråt. Hon stönade högt av njutning när flänsen på mitt ollon passerade den inre muskeln och jag började glida in.

Hon hade precis sjunkit ner över min kuk, ända till roten, när hennes telefon började spela något som liknade en relativt ny radio-hit och displayen lyste upp. ”Vilma” stod det.

– Nej! Inte nu, gnydde Jenny.

– Ta det. Det kanske är viktigt.

– Men jag vill inte.

– Jo. Gör det. Vi behöver inte sluta. Jag ska vara tyst. Svara.

– Mmmmååååhhhh!

Hon lyfte upp telefonen.

– Mmmmammahhh.

Det hördes hur någon pratade i andra änden.

– Mmmm … Hej … MmHmm …

Hon höjde sig lite och sjönk sedan ner igen.

– … MmmMm … Ja …

Hon gjorde likadant en gång till samtidigt som hon stönade lågt.

 

– … Åååhhh … Mmhmm … Han … är kvar … Okej … Vänta.

Hon satte telefonen på högtalare och Vilmas röst skrällde ut i rummet.

– Hej, Lasse!

– Ehmm. Hej!

– Knullar ni?

Jag kunde inte låta bli att skratta. Hon var sig lik.

– Ha ha! Ja. För fullt.

Det hördes hur hon fnissade till i andra änden. Jag tyckte mig höra Hanna skratta också, så hon hade väl högtalaren på hon med.

– Bra. Gör allt hon ber om och ge henne vad hon tål. Hon behöver det.

– Mmhmm. Det är precis det jag gör.

– Bra. Vi ses. Hej då, mamma!

Vilma lade på.

– Herre Gud, stönade Jenny.

– Men … det var väl inte så farligt.

– Jag menade inte Vilma. Jag menar ”Herre gud vad skönt”. Hade jag vetat … Mmmmm.

Hon höjde och sänkte sig en gång till.

– Knulla mig nu, Lasse.

– Mmmm. Inte nu. Jag har en idé. Har du telefonen?

– Mmja.

– Öka på ägget.

– Hur mycket?

– Så mycket det går. Sen tar du wanden. Jag vill testa en grej.

Hon ställde upp ägget på telefonen och böjde sig sedan fram, plockade upp massagestaven och satte igång den.

– Bra. Flytta ut dina ben utanför mina och luta dig bakåt.

Jenny gjorde som jag sa.

– Det blir bra, fortsatte jag. Sätt den emot klittan nu.

Jag kände direkt hur vibrationerna fortplantade sig i hela hennes underliv. Jag tog tag med händerna under hennes lår, lyfte dem uppåt och utåt, och med munnen intill hennes öra viskade jag …

– Har du haft en fontänorgasm någon gång.

… samtidigt som jag började jucka lite försiktigt. Hon skakade på huvudet.

– Men du har sett det någon gång på nätet? Läst om det?

Hon nickade.

– Jag hoppas att du kommer få en nu.

Hon nickade igen, men sa fortarande ingenting.

 

Jag måste säga att det gick väldigt fort. Kort efter att hon börjat köra med wanden blev hennes andetag korta och ansträngda. Hon hade uppenbara problem att hålla benen stilla, så jag fick hålla i dem allt jag kunde. Så började hon gny.

– Ååååhhh! Det går … inte … kan … inte.

– Jodå.

– Men … det är … för mycket. Jag … står inte … ut.

– Bara fortsätt. Håll ut.

– Men … jag måste … kissa.

– Det är bara som det känns. Fortsätt. Du är snart där.

Hon fortsatte gnida wanden mot sin fitta och till slut kom hon med ett skrik …

– FY … IN … I … HELVEAAAAAAAHHHH!!!

… samtidigt som hon sprutade en kaskad över bordet och ända ut på golvet på andra sidan. Det ryckte ett par gånger i henne och sedan föll hon redlös bakåt i mina armar. Jag lade handen på hennes mage. Jo, hon andades. Så drog hon ett djupt andetag, sträckte ena armen bakåt och smekte min nacke.

– Mmmmm. Det var det värsta.

– Är du okej?

– MmHmm. Det är jag. Var det bra för dig?

– Det var fint men … .

– Men du har inte kommit ännu.

– Nej. Jag ville ge dig det här först.

– Hur gör vi nu då?

– Tror du att du kan fortsätta då.

– Så klart jag kan. Ge mig lite tid bara. Vill du fortsätta i samma … ?

– Jag tror inte det är någon bra idé. Inte första gången. Kan du kliva av mig?

 

Inte helt utan möda lyckades Jenny kravla sig upp och jag gled ur henne. Hon var på väg att gå när jag hejdade henne.

– Vänta lite. Jag tänkte att jag skulle stoppa i den här igen.

Jag sträckte mig efter pluggen, smorde in den lite snabbt och pressade mot hennes anus. Den slank in så obehindrat att jag beslöt mig för att hålla i den ett litet tag, bara för att försäkra mig om att den inte skulle åka in hel och hållen. När jag kände att hennes anal hade slutit sig ordentligt så släppte jag. Jenny sträckte en hand bakåt och kände mellan skinkorna.

– Mmmm. Vad vill du göra, frågade hon.

– Var har du sovrummet? Eller … du kanske inte vill släppa in mig där.

Hon verkade överlägga med sig själv men log sedan.

– Varför inte. Kom med här …

Så plockade hon upp sin handduk.

– … och svep om dig. Vi syns när vi går förbi fönstret.

Jag tog min handduk, knöt den om midjan, tittade ner och kunde inte låta bli att le. Om någon såg mig så behövde inte denna någon tvivla om vad vi hade för oss. Handduken stod ut som ett cirkustält, så jag hade lika gärna kunnat gå naken. Snabbt skyndade jag efter henne uppför trappan.

– Har du en toalett här uppe?

– Visst. Den dörren där borta …

Hon pekade på en dörr i änden av korridoren.

– … är det något särskilt?

– Ska bara ta av gummit och tvätta av mig lite.

– Okej. Men behåll ringen på?

– Visst.

Jag skyndade mig in, gjorde processen kort med kondomen och blaskade sedan av mig lite snabbt med tvål och vatten. När jag kom in i sovrummet låg hon på sängen och väntade på mig. Ägget låg på nattduksbordet bredvid en mindre tub glidmedel. Jenny tog tuben och kastade den till mig.

– Här. Smörj in dig. För säkerhets skull.

– Jag måste säga att, för att vara ensam, så har du väldigt mycket glidmedel hemma.

– Efter åratal med leksaker så har jag lärt mig att man aldrig kan ha för mycket. Kom hit nu.

Hon särade på benen och bjöd in mig. Jag klättrade snabbt upp i sängen och ställde mig på knä mellan dem, makade mig så nära jag kunde och tryckte ned mitt glidmedelsglansiga ollon mot hennes öppning så att det gled in en liten bit. Där stannade jag, med bara toppen inne och började sedan försiktigt smeka hennes klioris.

– Jenny?

– Mmmja?

– Varför ville du att jag skulle ha kvar ringen?

– Vad då? Gillar du den inte?

– Jodå. Det känns faktiskt rätt bra. Skönt. Men vad är grejen?

– Det kanske bara är en synvilla, men din kuk verkar bli lite större … biffigare liksom …

Jag tittade ner. Jo, det hon sa stämde. Den såg verkligen större ut … och ådrigare.

– … så kom nu. Ge mig mer av den där ådriga bamsen.

Hon sträckte armarna mot mig och jag lutade mig fram över henne samtidigt som jag sakta gled in, hela vägen, så långt det gick och stannade där. Jenny stönade av vällust och sa, mest som till sig själv …

– Mmmmm. Vilma hade rätt.

– Va?

– Va? Åh! Äsch!

– Jo. Säg.

– Hon sa ju att du är så skön.

– Och?

– Och jag menade på att hon inte hade något att jämföra med, men hon envisades. Nu förstår jag varför.

Jag började dra mig bakåt, men hon hejdade mig med händerna på mina skinkor …

– Nej. Inte ännu. Låt mig känna på dig.

… så jag låg stilla och kände hur hon kramade om mig med sina inre muskler.

– Mmmmm. Underbart, stönade hon.

Så tog hon tag om mitt huvud och viskade.

– Knulla mig nu, Lasse. Knulla mig.

Jag drog mig sakta ur henne, nästan helt, och tryckte mig sedan in i henne igen. Drog mig ur och tryckte mig in. Lite snabbare för varje gång. Ibland vägde jag mig framåt på armarna för att nå riktigt långt in. Vid ett tillfälle nuddade jag vid vad jag tror var livmodertappen och Jenny flämtade till.

– Gjorde det ont?

– Nej. Fortsätt. Fortsätt. Det är så skönt.

Hon kramade lite hårdare om mig med fittan och jag kunde inte hålla tillbaka ett stön.

– Mmmhmhmmm. Du är skön du med.

– MmHmm. Men vet du vad som är ännu skönare?

– Nej.

– Att knulla. Jag menar … verkligen KNULLA. Kom igen.

– Vänta lite.

Jag reste mig upp på knä igen, tog hennes ben och lyfte upp dem mot mina axlar, slog en arm om dem och började röra mig ut och in i henne samtidigt som jag smekte hennes klioris med min tumme.

– Men kom igen då. Mer, väste hon.

– Lugn. Du kommer nog få så det räcker innan jag är klar.

Jag fortsatte i samma lugna tempo. Fortsatte att obönhörligt bearbeta hennes klitta. Efter ett litet tag märktes det att det började få effekt. Hennes bröstkorg hävdes tydligt och det spratt lite i benen som jag hade mot axlarna. Jag lät kuken glida in lite längre, kände darrningen i hennes kött, darrningen som skvallrade om att hon närmade sig orgasm.

Snabbt tog jag tag i hennes knäveck, pressade ner hennes ben på var sida om henne, vräkte mig fram och började pumpa in i henne hårt och snabbt. Först verkade hon överrumplad, nästan förskräckt, men sedan log hon, låste sin blick i min och knäppte sina händer bakom min nacke.

Jag fortsatte. Ursinnigt. Pumpade och pumpade. Rände min bultande lem in i hennes savande sköte, hela tiden med blicken in i hennes av kåthet allt simmigare ögon.

Så ändrades hennes ansiktsuttryck. Först bara lite. Ett rynkat ögonbryn. En ryckning i en mungipa. Sedan allt tydligare. Rynkan mellan ögonbrynen kom tillbaka. Ögonen brann av både kättja och ansträngning. Munnen som öppnades allt mer. Och så kom hon. Hennes armar spändes så att hennes överkropp lyftes från sängen och, hängande i krokiga armar böjde hon nacken bakåt i ett skri …

– JAAAAAAAAAAA!!!

… följt av en rad korta …

– JA … JA … JA … JA … JAAAAAA!!!

… i samma takt som jag fortsatte knulla henne.

Så blev hon tyst men såg mig åter i ögonen. Undrande.

– Har du … inte … kommit?

– MmmNäähh.

– Vill … du byta … ställning?

– Mmm … kanske.

– Vi … byter.

Hon sköt mig ifrån sig med båda händerna, snodde runt, ställde sig på alla fyra framför mig och svankade förföriskt.

Jag tog tag i mitt bultande stånd, siktade och tryckte mig resolut in i henne. Det verkade nästan som om hon tappade luften för ett ögonblick, för hennes armar vek sig och hon blev liggande så, med huvudet ner i madrassen och med ändan i vädret.

Nästan desperat började jag knulla henne igen. Skoningslöst. Galet. Djuriskt. Gång på gång på gång rammade jag henne, begravde min kuk i hennes allt mer svullna fitta.

– Je … nny?

Inget svar.

– JE … NNY!

– Ja … aa.

– Hjälp till … med ha … nden … så ka … nske du ko … mmer … en … gång … till.

Hon svarade inte men jag kände tydligt hur en hand fladdrade mot skaftet på min kuk och mycket riktigt, snart kände jag hur hennes inre började krama hårdare runt mig, för att sedan låsa sig helt.

– Hur … går … det, flämtade hon.

– Strax

– Säg … till.

– Mmm … Mmm … Va?

– Säg … till … innan.

– Mmm … Oh … kej.

Jag gjorde några ursinnigt stötar. Då kom den. Den kittlande känslan bakom pungen.

– Nu … uu!

Jenny vände runt.

– Säg när du tänker spruta och sedan håller du fast.

Utan att vänta på svar hade hon mig i sin mun. Hon sög och slafsade på ollonet samtidigt som hon runkade mig med ena handen och till slut kände jag hur satsen kom rusande.

– Jag k …

Jag hann inte säga mer innan hon kastade sig framåt och mitt ollon försvann ner i hennes hals. Jag kopplade samman mina händer bakom hennes huvud och tryckte henne mot mig under tiden min kuk pumpade stråle på stråle ner i hennes matstrupe.

Till sist släppte jag. Jenny backade undan, men släppte mig inte helt med munnen, utan fortsatte suga ur mig de sista dropparna innan hon svalde, drog efter andan och tog mig i halsen en gång till. Jag kände hur hennes tunga vispade mot undersidan av skaftet och mot pungen, och fick det att kittla ända upp i hårbotten.

Så släppte hon min kuk, reste sig upp på knä, slog armarna om min hals och kysste mig. En lång kyss, som smakade svett och sperma, och sedan föll vi tillsammans ned på sängen. Jenny drog till sig ett täcke som hon bredde över oss båda och sedan låg vi där, i hennes stora säng, och bara njöt av värmen från varandra, helt tysta. Men så plötsligt sa hon.

– Jag undrar vad tjejerna gör.

– Har inte Vilma sagt något?

– Jo. Men man vet ju inte … . Hon har ju börjat ha hemligheter.

– Du behöver nog inte vara orolig.

– Nä. Du har rätt. Det är nog som hon sa, att de skulle ta det lugnt och titta på film. Hanna har visst Netflix.

Jag frustade till och kunde inte hålla tillbaka ett skratt.

– Haha!

Jenny boxade till mig i sidan och blängde låtsat surt på mig.

– Vaddå?

– Jag kan i alla fall säga att hon inte ljög för dig. Hon berättade precis vad de hade för planer.

Hon boxade till mig en gång till. Lite hårdare den här gången.

– Vaddå?!?

– Får jag bara fråga? Sa hon “Netflix n’ chill”?

– Ja?

– Du är verkligen inte mycket ute på sociala medier.

– Men … betyder det något särskilt?

– Det betyder precis det du och jag har ägnat oss åt de senaste timmarna.

– Du … du menar att de har killar där?

– Kanske. Men inte troligt. De klarar sig bra bara de två.

– Vilma och Hanna!?!

– Japp. De hittade varandra den där eftermiddagen.

– Så Vilma är …

– Lesbisk? Nej. Det tror jag inte. Kanske ”bi”, men jag tror inte det heller. De hjälper bara varandra när andan faller på om jag säger så.

– Då faller andan på rätt ofta, med tanke på hur mycket de hänger tillsammans.

– Spelar det någon roll?

– Egentligen inte.

Jenny blev tyst ett ögonblick. Hennes hand strök över min mage.

– Vet du, sa hon. Jag blir faktiskt bara glad …

Hennes hand sökte sig ner under täcket, smekte längre och längre ner, tills den hittade min kuk och började runka den sakta.

– … och lite kåt också när jag tänker på dem.

Till min förvåning kände jag hur den sakta men säkert började resa sig igen. Jenny fnissade glatt och kysste min kind.

– Orkar du en vända till?

– Det verkar ju så. Men jag tror nog att du får göra grovjobbet.

– Inga problem.

Hon slängde benet över mig, satte sig grensle och gned sig sakta mot mitt stånd.

– Lasse?

– Ja.

– Vad händer med oss då?

– Jag vet inte. Hur känner du?

– Jag tycker mycket om dig. Och jag vill gärna fortsätta träffa dig.

– Men bara träffas? Inte flytta ihop?

– Nej. Inte nu i alla fall. Det känns lite för … snabbt. Kanske längre fram.

– Det är okej med mig. Bara jag får komma förbi ibland.

Jenny vinklade om sina höfter, fångade in toppen på min kuk och lät mig glida in i den varma mjuka fittan samtidigt som hon spann som en katt.

– Mmmmm. Du får komma så ofta du vill.

 

*****

 

 

 

Delar i serien<< Vad glor du på?

Vad glor du på?
7

Kommentarer

3 svar till ”Vi måste snacka”

 1. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Bra och fin roman, fortsätt gärna med fler delar

 2. Profilbild för Go4It666
  Go4It666

  Snabbt och rappt språk
  Bra flyt i handlingen

 3. Profilbild för RuterEss
  RuterEss

  Tack Go4It666!!! Kul att du gillar den.

  Master Lars. Tack! Jag tror du vet att jag nästan ALLTID lämnar en liten lucka för en fortsättning. Finns inga planer just nu dock.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…