Sophias berättelse

Sophia vill inte berätta för sina tjejkompisar att hon träffat en gammal gubbe på en sida för sex-dating. Hon behöver ha en annan berättelse. Detta kan ses som en fortsättning på Oskulden och gubben.

 Sophias berättelse

Jag är ute och springer uppför fjället bredvid bergbanan i Åre. Jag är mycket förtjust i att vandra och springa i fjällen, uppvuxen i Norrland och har alltid tränat och sprungit i fjällen. Plötsligt ser jag en äldre man som ligger på marken. Han ser ut att ha skadat sig. Jag går fram och frågar hur det är. Han säger att han har klivit snett och stukat foten. Hela vristen är uppsvullen.

”Jag kan inte stödja på foten och det är svårt att hoppa på ett ben nerför. Jag behöver lite hjälp,” säger han.

Jag hjälper honom upp och han stödjer sig på min arm och axel. Han ser ut att vara ganska gammal, men i god form för övrigt. Ser faktiskt riktigt trevlig ut, blå ögon, som, trots smärtan, glimmar till på ett vänligt sätt. Ögon som man kan sjunka in i, hinner jag tänka.

Jag frågar var han bor. Får som svar att han bor på Åregården. Vi tar oss sakta nerför till byn och till hotellet. Jag hjälper honom in till hans rum och försöker ta av kängan. Svårt med den svullna vristen, men lyckas till slut. Mannen, som presenterar sig som Fredrik, tror att svullnaden bör gå ner om han får sätta foten i ett kallt bad. Jag hjälper honom in i badrummet. Fyller i kallvatten i badkaret. Fredrik sätter sig på badkarskanten.

”Kan du hjälpa mig att ta av byxorna, vill inte ha dem eller strumporna på i vattnet?” säger han.

Jag knäpper upp hans skärp och byxor. Börjar dra ner byxorna. De sitter åt, men jag lyckas lirka ner dem och råkar få med kalsongerna också. Där sitter han nu med naken nederdel. Kan inte låta bli att se vilken ordentlig snopp han har. Riktigt stor, även om den är helt slak. Jag rodnar och stammar någonting om att det inte var meningen. Han ler lite, säger att det okej, kanske lika bra, då behöver han inte krångla med att ta av dem senare.

Jag hjälper honom att få benen över badkarskanten och ner i vattnet. Blir tvungen att ta tag om hans lår och kan inte undvika att komma åt hans snopp. Den börjar växa när jag hjälper honom.

”Oj då, ursäkta, men det bara hände ” säger han lite förläget.

Jag kan inte låta bli att titta. Rodnar ännu mer och måste säga något, det blir något som att den är jättefin, riktigt stor. Och sedan frågar jag

”Gör det ont?”

Han missuppfattar nog det jag säger för han svarar ”Nej, det är skönt att känna att jag fortfarande reagerar på en vacker kvinna, ta det som en komplimang.”

När han sitter där på badkarskanten med fötterna i det kalla vattnet och en kuk som pekar rakt ut håller jag om honom bakifrån så han ska få lite stöd. Jag känner hur han trycker sitt huvud mot mina fasta runda bröst. Det känns faktiskt riktigt skönt, lite mysigt och förstår samtidigt att han, trots smärtan, är ordentligt kåt. Jag är inte heller opåverkad, känner jag, även om hela situationen är bisarr, är nog lite våt. Här hjälper jag en gammal man, som kan vara min morfar, klär av honom och håller om honom på badkarskanten och känner hur han trycker huvudet mot mina bröst samtidigt som jag ser hur hans kuk reser sig upp. Vad håller jag på med? Hur hamnade jag i den här situationen? Helt galet! Känner att hans kropp är muskulös och fast, trots hans ålder. Står bakom och håller om honom, lutar mig mot honom. Han lutar sig bakåt mot mig. Så står vi en lång stund. Säger ingenting, finns inte mycket som behöver sägas. Känns bra, vi ger varandra värme, närhet – två främlingar i en märklig situation. Jag ser ner på honom, känner hur jag blir allt våtare när jag både känner hans kropp och ser hans snopp, nej kuk, och hur den står rakt upp. Hans ollon är helt blottat, det verkar nästan som om det tittar på mig, vill säga ”här är jag, ta mig, känn mig.” Jag försöker se åt ett annat håll, verka oberörd.

Efter en stund säger Fredrik att han tycker att det räcker. Jag hjälper honom återigen att komma över badkarskanten med benen. Måste ta tag i hans ben och är mycket nära hans penis, som glänser lite av försats, med ansiktet. Vet inte vad som faller mig in, men jag lutar mig fram och pussar på hans ollon. Det glider in lite i min mun. Smakar lite salt. Är stort. Slickar runt det. Hör hur han stönar. Gott, upphetsande. Måste slita mig loss. Kan ju inte ge en gammal gubbe en avsugning…

Vi linkar in till hans säng och han sätter sig ner, fortfarande naken och med en hård kuk som tittar intensivt på mig. Jag frågar om han klarar sig själv nu. Vill både vara kvar och fly, hela mitt inre är i uppror. Ser hur kåt ha än är och känner att jag vill känna på honom, vill ha hans kuk, ja så är det, men det är ju helt galet. Jag kan ju inte börja hångla och knulla med en främling, en gammal gubbe?

Han säger att han tror han ska klara sig nu. Säger något om att hans händer fungerar bra, men att han tyckte det var enormt skönt att ha fått hjälp och det fina omhändertagandet. Vill tacka mig så mycket. Jag undrar om han vill klä på sig igen, eller lägga sig och vila.

”Om jag lägger mig ner nu, så kommer jag inte att kunna komma upp igen förrän i morgon. Tror att jag nog behöver få på mig byxorna igen.”

Jag tittar på honom och tänker att det blir nog svårt, hur ska jag kunna hjälpa honom på med byxorna med det kraftfulla stånd han har? Jag undrar lite försynt och rodnande hur vi ska klara det och nickar mot hans enorma kuk.

”Ja, det är ju ett litet problem. Behöver nog klara av det först. Om du ursäktar.”

Han tar tag om sin kuk och börjar runka. Jag kan bara stå och titta. Helt absurt, helt galet faktiskt. Har nog aldrig sett en så stor och grov kuk tidigare, utom på porrfilmer. Den är lång och rak och ådrig, mycket mer ådrig än något tidigare. Pungen hänger ner mellan hans ben, lite slapp och även den stor, tung.

Han ser hur jag med intresse iakttar kuken och säger:

”Ja, jag fick en ganska stor apparat, glad att den fortfarande fungerar, men det tar numera lång tid för mig att få orgasm. Kan ta upp till en timme, men skönt under tiden. Antar att det är så många äldre män fungerar, och vi har ju ingen brådska längre utan kan både ge och få njutning. Samtidigt är sprutet betydligt mindre, mer som en gammal vulkan som bara låter lite lava svälla upp och som sedan segt och sakta rinner ner utefter sidorna.”

Jag frågar om jag kan hjälpa till. Han nickar och ler mot mig. Jag tar om kuken börjar runka den. Försaften har gjort ollonet glansigt. Tar handen och gnider in ollonet med vätskan. Känner hur lent det blir. Knådar nu ollonet inne i min hand. Känner strängen på baksidan. Han ser ut att njuta, och det gör faktiskt jag med. Det var ju gott att slicka förut, böjer mig ner och tar hans ollon i min mun. Låter tungan slicka runt det. Sedan börjar jag jucka upp och ner med huvudet. Vet inte vad jag tänker på, men blir fruktansvärt kåt. Jag, 22 år, och suger en man som kan vara min morfar, eller äldre. Men det känns rätt, ändå. Jag tror att vi njuter bägge två. Känner att kuken växer i storlek, både på längden och bredden. Och att det börjar spänna i den. Oj då, han kommer nog strax, tar inte så lång tid som han sa. Han tar ett fast grepp om mitt huvud. För det upp och ner över kuken. Jag känner hur ollonet masserar mot min gom. Han håller hårt, styr mig och kommer i min mun. Han håller kvar huvudet så att allt sprutar, eller rinner, in i min mun. Måste svälja. Då släpper han huvudet och jag känner hur hans kuk börjar slappna.

”Tack, det var fantastiskt. Vilken härlig behandling och underbar hjälp. Vill du äta middag med mig i restaurangen?” Säger han.

Jag förstår inte vad som tagit åt mig. Jag bara nickar, rodnar och ger honom ett leende. Sedan hämtar jag en handduk och torkar av honom. Känns fantastiskt att få hantera hans kuk på det sättet. Känner att den börjar bli styv igen. Skyndar mig att klä på honom kalsonger, strumpor och byxor. Känner fortfarande hans smak i munnen när vi haltar ner till restaurangen.

Under middagen tittar vi på varandra och skrattar. Vi tycker bägge att det är helt galet, men samtidigt pirrigt spännande. Vi pratar, ler och, faktiskt, flirtar genom hela måltiden. När vi är klara hjälper jag honom tillbaka till rummet. Frågar om han behöver hjälp att klä av sig igen.

”Det vill jag gärna” säger han.

Tillsammans får vi av byxor och kalsonger igen. Överkroppen klarar han själv. Där står han nu, helt naken framför mig. Kan se att han fortfarande verkar glad att se mig.

”Jag behöver nog lite hjälp till badrummet, behöver kissa och tvätta av mig lite. Kan du hjälpa mig vore det fantastiskt?”

Jag hjälper honom in i badrummet. Han sätter sig ner på toalettstolen och sedan tar sig fram till tvättfatet.

”Jag borde egentligen duscha, men det blir ju svårt med den här foten. Klarar nog inte att komma i och ur badkaret och att stödja på foten när jag tvättar mig.”

Jag tittar på honom. Han är så fin, gammal visst, men har en vacker kropp och snopp. Jag säger något om att jag kan hjälpa dig, men vill inte att mina kläder ska bli blöta. Tar av mig på överkroppen. Har en fin liten spets-bh som knappt täcker brösten. Asch, jag tar av den också, vill ha den torr. Sedan knäpper jag upp mina byxor. Känner hur Fredrik betraktar mig med ett växande intresse. Står där i mina nästan genomskinliga stringtrosor. Frågar honom om jag ska ta av dem också. Han nickar och säger att det tycker han. Tur att jag hade skött om min hårväxt på morgonen, är nu helt rakad, inte ett hårstrå. Jag tar av mig och står nu helt naken framför honom. Han betraktar mig och säger att han nog aldrig sett en så vacker och söt flicka så naken tidigare. Han ser på mina bröst, jag känner hur bröstvårtorna är stela och knoppar ut sig i vårtgården. Mina bröst vill bli smekta, vill känna hans händer som kramar om dem. Han tycker verkligen om det han ser. Hans kuk står rakt ut, ser ut som om den pulserar – är det möjligt? Ollonet ser enormt ut, stort och blankt, förhuden är långt tillbakadragen, ollonet tycks inte få plats i den. Jag känner hur våt jag är, hoppas det inte syns, att det inte rinner, fast det känns som om det droppar från mig. Vill bara ta tag i hans kuk och föra den mot mig, få känna den i mig.

Nakna som två bebisar hjälper vi varandra upp i badkaret och sätter på duschen. Jag hjälper till att tvåla in honom samtidigt som han stödjer sig på mig. En fantastisk känsla att få tvåla in och upptäcka en helt främmande kropp. Nu får jag verkligen möjlighet att studera denna gamla man i detalj. Känna hela hans kropp när jag tvålar in honom. Tvättar noga hans penis, som inte blivit mindre, snarare tvärtom. Den är så hård, känns som stål men med ett mjukt hölje. Hård och mjuk samtidigt. Känner på ollonet mellanrummen och pekfingret hur mjukt det är men med en kärna som är stenhård. Tvättar noga och både betraktar och känner samtidigt. Hela skaftet, pungen och mellan benen. Har aldrig varit så nära, så intimt nära en man tidigare, och detta en man som är mer än 50 år äldre.

Jag behöver också tvätta av mig, det har varit svettigt att hjälpa till och även turen på fjället tidigare. Fredrik frågar om han får tvåla in mig. Jag nickar, vill inget hellre just nu. Vill känna hans händer på min kropp. Känna hur han tvålar in mina unga, fasta bröst, hur han bemödar sig om att verkligen se till att mina bröstvårtor blir rikligt bearbetade. Sedan magen, min runda fasta rumpa. Känner hur han för in en hand mellan mina ben och tvättar mig i baken och på fittan. Ett finger som sakta förs efter min skåra. Hur han tar min kropp i besittning med sina händer och den hala tvålen. Så skönt. Hur han sakta smeker in tvålen på mina ben, mina lår. Han känner och betraktar varje del av mig, tar för sig, knådar lite extra på röst, rumpa, venusberg. Känner hur våt jag är i min fitta. För ett finger sakta upp och nerför min springa. Leker lite med min knopp, min känsliga sköna knopp. Jag gnyr, kan inte behärska mig när jag känner hans händer och fingrar i mig. Hur de smeker och retas. Hur de bygger upp en kåthet, en besatthet, som jag aldrig tidigare känt. Så underbart och så frustrerande – vill ha, måste ha, mer. Känna honom i mig.

Vi torkar varandra lika noga som vi tvättade oss. Jag hjälper honom in till sängen.

”Kom, lägg dig här bredvid mig” säger han.

Vi förenas i en kyss, den första. Lite trevande, sedan allt djupare. Hans tunga finner min och de leker tafatt. Hans händer kramar min nacke, smeker sig ner över min kropp, mina bröst, ner över magen. Kupar min fitta i en hand. Jag är våt, kan känna hur hal jag måste vara när hans finger smeker min skåra. Ett finger glider in, sedan ett till. Så skönt. Vill ha mer. Vill ha hans kuk. Vill känna hur den där stora saken sakta penetrerar mig. Jag sätter mig på honom och riktar in min fitta mot hans stake.  Sakta glider jag ner över den. Känner hur hans ollon sakta delar på mina blygdläppar. Stannar upp. Lyfter mig upp lite. Vill känna det igen. Och igen. Sedan sänker jag mig alltmer ner över honom. Känner hur han fyller upp mig. Jag har ju inte haft så många, är nästa oskuld, men hans kuk känns helt rätt, stor och töjer ut min lilla flickfitta, gör lite ont men så skönt. Har aldrig varit så uttöjd, så fullständigt uppfylld tidigare. Han är riktigt grov. De som påstår att storleken inte har någon betydelse har fel, i alla fall när det gäller hur tjock, grov kuken är. Börjar sakta jucka upp och ner. Fredrik ligger först stilla, låter mig göra jobbet. Sedan börjar han jucka in i mig. Känner hur han drar ner mig till en lång kyss. Hans händer smeker mina bröst. Kniper hårt i bröstvårtorna. Det gör ont, men så skönt samtidigt.

”Krama mina bröst, hårt,” nästan skriker jag.

Känner hur hans kuk får mig att närma mig en orgasm. Gnuggar min klitoris samtidigt. Känner hur det byggs upp i mig. Börjar i fittan, sprider sig till ryggraden, till brösten, till benen. Huvudet känns som det exploderar, hela kroppen exploderar. Krampar, kastar mig av och an. Fredrik fortsätter att knulla mig under hela orgasmen, som bara fortsätter och fortsätter. Jag kniper fast honom mellan mina starka ben. Han fortsätter att röra kuken i mig. Jag kan knappt andas, får inte luft, hela kroppen är spänd som en pilbåge. Han bara knullar allt häftigare. Hör hur han drar efter andan. Känner hur hans kuk blir ännu större. Känner hur han exploderar i mig. Hur kuken rycker till flera gånger. Känns som han fyller hela mig. Vi faller ihop som två våta handdukar över varandra. Jag känner hur svettpärlorna rinner nerför ryggen, droppar på honom under mig. Vi bara ligger där, känner hur skönt det är att landa i varandra, bara ligga och känna hur våra kroppar anpassar sig till varandra. Känns helt rätt. Vi kysser varandra, kramas och kysser igen. Så fantastiskt, känner mig så tillfredsställd. Vill bara vara här och nu. Bara vara. Bara känna hans kropp nära, nära.

Tja, så var vårt första och faktiskt enda möte. Jag en 22 årig sportig tjej och han, visade det sig, en 75 årig gift man med tre döttrar vilka kunde vara min mamma. Galet, helt galet. Sedan har vi haft kontakt på Google Chat kontinuerligt. Sänt sexiga bilder till varandra. Pratat och fantiserat om vad vi skulle vilja göra. Vi är faktiskt förälskade i varandra, men kan ju inte bli något. Alldeles för stor skillnad i ålder. Men vi älskar varandra – på avstånd.

 • •••••••••••

Nu vill Fredrik att jag antingen ska försöka träffa någon i min ålder eller så vill han att jag måste berätta om vår virtuella relation för mina kamrater, mina tjejkompisar. Men vad ska de säga? Det är ju helt galet. Ska jag våga berätta vår historia? Mmm, vore intressant att höra deras reaktion och vad de tycker jag ska göra. Kanske även visa några bilder på Fredrik, med eller utan kläder? Eller båda?  Vad skulle de säga om de ser hans kuk? Kanske visa någon av de filmer han spelat in där han runkar över mina bilder? Vågar jag berätta?

Vågar jag?

5

Kommentarer

4 svar till ”Sophias berättelse”

 1. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Självklart ska du berätta för dina tjej kompisar

 2. Profilbild för Nils
  Nils

  Hon vågade aldrig. Hon träffade en kille i sin egen ålder, vilket var det bästa. Åtminstone för henne

 3. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Klart hon ska berätta

 4. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Helt underbart

  Hon ska berätta

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier