Sommartomt på jobbet

För några år sedan hade jag en spännande upplevelse på jobbet.
Det är sommar och det börjar bli minst sagt öde på kontoret och de av oss som jobbar sitter i sin egen hörna och jobbar.
På morgonfikat är vi bara 2 där jag sitter, jag och en kvinna som heter Eva. Hon är ca 45 och lite tantig i sin klädsel och beteende men ser ganska bra ut. Blont hår knappt ner till axlarna. Jag förväntade mig döprat om väder och så för hon brukar vara lite tystlåten. Men döm om min förvåning. Hon berätta att hon hade legat hela söndagen på altanen helt näck och solat.
– Jag trodde gubben min skulle dö, fnissa hon.
– Och inte visade han sig ute en enda stund, fortsatte hon. Det va riktigt roligt att se honom skämmas och så var det skönt i solen. Det är ju inte så att nån kan se in på vår altan så jag vet inte vad han skämdes för.
Femton minuter går ganska fort och det var dags att gå och jobba. Eller snarare se ut som man jobbar med den synen hon planterat i mitt huvud.
Min arbetsplats är i ett hörn så jag kunde sitta ganska ostört. Men det blev inte mycket koncentration på det jag borde göra.
Rätt som det är kommer Eva bort till mig.
– Vill du se, fråga hon.
Utan att vänta på svar knäppte hon upp blusen lite och visa upp så jag kunde se hennes bröst, helt utan solkant. Ganska stora, kanske C och fasta för åldern. Och helt utan BH också för den delen… Det trodde jag knappast var hennes vanliga klädsel under.
– Ojdå, sa jag bara, inga vita kanter där! Och fina är dom med, fortsatte jag med mer framfusighet än jag tänkt.
– Tack.
Hon skrattade till.
– Vänta ska du få se, Eva såg sig omkring och lyfte på sin kjol.
Jag vet inte riktigt vad jag väntade mig, men om hon haft vita tantiga trosor därunder hade jag i alla fall inte blivit förvånad. Nu gapade jag bara för under hade hon inget.
– Det verkar som du planerat den här förevisningen, sa jag. Fint med helt solbränd. Ser att du är äkta blondin också.
Eva fnissade lite och erkände att hon gått in på toaletten och tagit av BH och trosor.
– Jag hade hoppats att gubben min skulle ta tillfället i akt igår men inget alls. Nu är jag ruskigt kåt och du verkade ju intresserad när vi pratade på fikat.
Hon la handen på mina byxor där kuken vid det här laget bultade.
– Tror minsann det jag visade påverkade dig med, skrattade hon. Jag ska gå ner i arkivet nu. Kom ner om några minuter så ska vi se vad vi kan hitta på….
Arkivet är i källaren bakom en låst ståldörr dit inte många har nyckel. När jag kommer ner ser jag att dörren inte är riktigt stängd, en tom pärm är ivägen. Jag tar bort pärmen och hör dörren stängas med en dov duns.
Jag går sakta mellan hyllrader men ingen verkar vara där. Så när jag kommer till näst sista gången ser jag Eva böja sig långt ner för att ställa in en pärm på nedersta hyllan. Givetvis putar hon med rumpan och kjolen har liksom glidit upp så det är fri insyn på en fin, lagom rund rumpa och en ljusblond buske.
Jag tar ett snabbt steg och böjer mig fram och planterar en rejäl puss på ena skinkan. Det enda som händer är att hon putar lite mer och svankar lite. Så andra skinkan får en lika rejäl puss.
Eva svankar lite mer och särar lite på benen. Jag ställer mig på knä och pussar mitt på fittan, som redan är blöt. Jag smyger in tungan och Eva flämtar till och andas lite tyngre. Jag slickar henne och suger lite på blygdläpparna som är svullna nu. Hon skruvar lite på sig och jag reser mig upp.
Eva gör ingen min av att ändra ställning så jag drar ner byxorna och min bultande kuk sprätter ut. Jag siktar in ollonet mot fittöpningen och då trycker Eva bak rumpan så jag tränger in hela vägen till roten utan minsta problem.
Jag knullar henne bestämt med långa drag hela vägen ut och när kuken åker in igen i Eva smackar det och hon stönar för varje stöt.
När jag precis kommit in i botten kniper hon med fittan och stönar rakt ut.
– Kom i mig nu.
Som på beställning känner jag ett bekant pirrande i kukroten och strax kommer stråle efter stråle i henne. Länge sen jag kom så mycket.
När hennes orgasm ebbar ut tar hon en trave pappershandukar och ger några till mig. Jag drar mig ur och torkar av kuken.
Eva reser sig upp med en trave pappershandukar mellan benen. Vänder sig mot mig och ger mig en puss på kinden.
Tack, säger hon, det där va skönt. Du har i alla fall vett att tillfället i akt.
Sen återgår hon till sina papper och pärmar.
Jag återgår till jobbet. På eftermiddgsfikat är hon sitt vanliga tantiga jag. Men jag vet bättre.
Nu kan jag bara hoppas på ett nytt besök i arkivet.

12

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier