Sanning och Konka 01

Åter en text som redan publicerats i Bubblan. Då som en av ”Daos Snabbisar”, men jag blev övertalad till en fortsättning. Det är en text jag lät forma sig själv, alltså just som jag kände för stunden. Hoppas den gillas! 🙂

 

Oskar slår sig ner i det lilla vardagsrummet för att mysa med lite vin och en netflixfilm. Han har det gott ställt och kan därför ståta med inte bara ett stort fint hus, en vacker fru som älskar att hålla sig vacker trots att hon börjar komma till åren – som han. De har tre barn tillsammans, en son och två döttrar. Det är deras tillväxt som får honom att inse att han börjar närma sig femtioårsgränsen.

Gunilla är ett år yngre än han och är ledare till en ansedd dansskola. Det äldsta barnen är Johan, deras son. Han har i sin tur skaffat sig en egen familj, med en fantastisk tjej. De var båda skådespelare och lyckats bli ganska kända. Speciellt hon. För bara några år sedan klassades hon i en av dessa magasin som skriver om kändisar, som Sveriges vackraste kvinnliga kändis. Oskar höll verkligen med i det omdömet, men tyckte ändå att hans hustru var ett strå vassare, minsann. Men det höll han för sig själv. Givetvis nämnde han det för sin fru och det gladde henne – men trodde bara att han ville vara snäll, för att få sex.

Sonen såg också bra ut, och det gjorde även döttrarna. Det märktes väl på äldsta dottern, Hanna, som några år nu varit fotomodell och helt nyligen fått ett finfint kontrakt. Hon hade valt för karriärens skull att vara singel, men han visste att hon var långt ifrån oskuld, och även om hon officiellt bodde här, var hon så ofta ute på internationella uppdrag att hon knappast syntes till hemma. Yngst i truppen var Angelina, som kallades Lina. Som sjuttonåring var hon den som troligen kommer att slå alla de andra kvinnorna i skönhet. Hon hade gjort en del modelljobb, men bestämt att göra klart gymnasiet innan hon väljer vad hon skall göra.

Han är lyckligt lottad med en vacker familj. Men alla var inte bara vackra, utan även intelligent och – vilket han tyckte var det viktigaste – empatiska och sociala människor, som inte lät utseendet eller framgångarna påverka deras egon negativt. Han var riktigt stolt över sin familj.

Anledningen till att han satt ensam i det lilla vardagsrummet, förlagd i en liten flygel till huset, var att hans yngsta prinsessa, Angelina – han och hans hustru var några av de få som kallade henne med hela namnet – hade ett ”pyjamasparty” med sina tjejkompisar. Gunilla var borta på företaget, i en resa på några dagar, så han var ensam här. Även om flickorna skulle vara själva – ville han och hans hustru att minst en av dem borde vara tillgängliga hemma, men då ”osynliga”.

Han hade hälsat på dem alla, så de visste att han fanns i närheten. Det var då han började tänka på sin ålder en aning. De flesta av tjejerna hade Angelina och då även han känt sedan minst grundskolan. I vissa fall var de vänner redan på dagis. I ett av fallen, Ronja, möttes de redan på BB, när deras mammor födde dem båda med bara minuters mellanrum. Hur som helst skulle ett tjugotal tjejer nu ha vad de själva kallar ”pyjamasparty” hemma hos dem. Tanken var att de skulle festa till söndagen, och nu var det fredag, så han undrade hur allvarligt de kommer att ta detta med pyjamas hela den tiden.

Han hade tänkt på hur gammal han började bli, på grund av att dessa ”barn” nu plötsligt var unga kvinnor. Vissa mer än andra, men det var först nu det slog honom, när han hälsade på dem när de kom. Vissa var så nära att de ville krama honom, och oj vad vissa hade fått stora bröst. De doftade gott och… wow, vilka skönheter. Så gott som alla av dem hade höga grader av skönhet, så han blev rätt lättad när han till slut kunde dra sig undan till sin del av huset. Han hade lyckats undvika att få stånd, vilket kändes bra, men i övrigt var den erotiska glöden stark inom honom. Synd att inte Gunilla var hemma…
Men allt lugnade sig efter hand. Han hörde de var mest ute vid poolen, men efterhand försvann de tydligen till det stora vardagsrummet. Det var i alla fall därifrån musiken hördes ifrån. Tack och lov var det ganska bra innehåll i TV, och snart var han inne i en brittisk deckare han brukar följa. Klockan hade passerat tio på kvällen när han hörde några försiktiga knackningar på dörren till vardagsrummet. Det var uppenbarligen någon av tjejerna som behövde något.

När han ropade att allt var okej, trädde en för honom ganska okänd tjej in, tillsammans med Lena, en tjej han kände väl från Linas högstadietid. Han kände även hennes föräldrar ganska väl. Han märkte att båda var lite småberusade, men inte så avancerat.

”Förlåt om vi stör,” sade Lena och satte sig i soffan bredvid Oskar. ”Vi vill bara ha några minuter lugn innan vi går in i festen igen.”

Lena har med sitt raka axellånga hår och smidiga kropp alltid varit en sötnos, som han nog aldrig sett annat än glad. Hon hade tränat gymnastik ganska avancerat när hon var yngre, vilket kanske förklarade att hon rent fysiskt utvecklade bröst och andra former senare än sina jämnåriga. Men då blev det väldigt fint också. Med sina tindrande blå ögon var hon verkligen en vacker kvinna. Tror hon hade fyllt arton också.

Vanessa hette den andra tjejen, och hon var likartad Lena i skönhet, men på ett annat sätt. Längre kropp, något mindre bröst, men med långa stiliga ben. Till det stora mörka ögon och fylliga läppar som Oskar han tänka nog var en ynnest att få kyssa. Allt detta inramat av ett långt ljusbrunt hår, som nu utsläppt räckte ner till och förbi hennes rumpa. Det märktes att hon tog väl hand om sitt hår. En liten del hade hon flätat, men det mesta var fritt utsläppt.

Det var märkligt nog Vanessa som var den mest talföra av de två, och hon kom att sitta ganska nära Oskar. Han kände väl hennes ljuva doft som luktade ungdomlighet, men han kände också en erotisk utstrålning från henne, som fick honom att bli lite kåt. Lena var tystare, men Vanessa pratade vidare, och hon kom in på hur mysigt det hade varit med en äldre älskare. Tjejen pratade med hela kroppen, och han vidrörde honom ofta, på neutrala ställen och när handen sedan stannade på hans lår blev han inte förvånad.

Han hade vridit huvudet mot Lena för att fråga henne en sak, då han kände hur Vanessa lade sin hand rakt på hans stånd. Förvånat hoppade han till och Vanessa drog bort handen lika snabbt. Men i ögonvrån såg han hur Lena log och nicka mot Vanessa, som reste sig upp och sprang ut ur rummet. Oskar kollade tillbaka på Lena och skulle fråga henne om vad som hände, när även hon reste sig upp.

”Förlåt,” sade hon och log ursäktande. ”Vanessa hade fått i uppdrag i ´sanning eller kånka´ att lägga handen på ditt skrev. Och jag skulle kolla att så skedde…” Sedan försvann även hon.

Hade knappt hunnit reagera. Men snart fann han det lustigt. Kommer ju ihåg hur han själv var i den åldern, så han tänker inte knussla om det blir mer sådant. Men han undrar ju om det blir mer, och hur långt de kommer att gå? Lite allvarligare blev han när jag funderade på om hur långt han skulle acceptera själv att de gick.

Snart kom Suzie till hans utrymme. Hon var en han kände sedan några år tillbaka, även om han inte lärt känna hennes föräldrar mer än att ha sagt hej till hennes styvpappa. Givetvis var hon vacker, som alla av Angelinas vänner. Dessutom hade hon det senaste åren utvecklat en ganska stor byst. Blondin med gyllene lockar till axlarna, blå ögon och en naturligt röd mun som ofta log, var hon en riktig skönhet.

Hon satte sig inte utan stod bredvid fåtöljen och såg lite generad ut. Han bestämde sig för att hjälpa henne lite.

”Vet att ni spelar ´Sanning eller Kånka´”, säger han och ler mot henne. Hon nickar försiktigt och ler generat. Attans vilken skönhet hon är. Men hon är fortfarande tyst.

”Vad har du fått för uppgift då?” Han kan inte låta bli att fantisera om trevliga sexiga saker med henne, och han känner hur hans lem reagerar.

Hon räcker fram handen och öppnar den. Där ligger en blå whiteboardpenna. Hon säger något men så tyst att han inte hör något. Ljudet från TV:Ln kombinerat från musiken i det stora huset finns, men inte så det borde störa. Hon harklar sig när han ser undrande ut.

”Du skall signera… på min kropp…” säger hon och ler sådär sött som hon ofta gör.

Han tar pennan. Det var ju inte så avancerat, tänker han lite besviket när han tar av korken. När han ställer sig upp och visar att han tänker skriva på hennes arm, blir han stoppad av henne.

”… på mitt ena bröst…” säger hon och lyfter sin t-shirt så hennes båda stora bröst gungar fram.

Han blir ställd en kort stund och tittar på de stora brösten som verkar trotsa tyngdlagen. Stora C-kupor och inget häng alls. Hur sjutton går det till ens? Men, jaja… När han sätter pennan till, märker han att det kommer att bli svårt. De är för mjuka och följsamma. Han tittar in i hennes blå ögon.

”De är… måste… alltså…” Så greppar han det ena bröstet med andra handen och klämmer till, så huden stramar till och han kan signera det. Men innan han släpper det böjer han sig fram och pussar bröstvårtan. Inte mer. Hon suckar till vid pussen, men så snart tröjan döljer kloten igen vänder hon sig mot dörren och går.

”Tack!” säger hon och tittar över axeln på henne. Hon bör ha sett hur han stod och spanade in hennes fina rumpa, men sedan var hon borta. Han skrattade tyst för sig själv och satte sig igen, undrande vad nästa grej skulle bli… Hans lem var småstyv och lika förväntansfull som hans tankar var. Men denna gång dröjde det lite längre.

Nästa som kom var Mikaela tillsammans med Lena. Tydligen skulle Lena vara kontrollanten igen. Mikaela var inte speciellt blyg av sig, utan satte sig på soffan bredvid Oskar. Hon var en ny bekantskap, men de hade hälsat på varandra för några månader sedan. Svart halvlångt hår täckte halva ryggen, och hennes grå ögon passade in helt och hållet till det smink hon hade valt. Bland annat väldigt röd läppstift.

”Vad skall jag göra denna gång?” frågar han och ser till att inte backa, när hon lutar sig framåt framfusigt. Lite förvånad blir han när hon ger honom en puss på kinden.

”Det var en bonus,” sade hon men tog inte bort huvudet långt. Nästan så deras nästippar vidrördes. Han stod emot en ingivelse att kyssa henne. Hon hade säker inte ryggat undan för det. Men hon satte upp sin ena hand och höll pek- och långfingret ihop, ungefär som en scout-hälsning. Han såg att de var fuktiga, och han tyckte sig känna igen doften.

”Dessa fingrar har varit i…” började hon med en förförisk röst, men gjorde en konstpaus.

”…i Suzies fitta!” fortsätter hon, och nu känner han igen doften av fitta. Hon för fingrarna fram och tillbaka just under hans näsa.

”Vi vill att du suger dem rena!”

Han tvekade inte en sekund, utan tog emot dem direkt när hon förde dem mot hans mun. Det var mycket fittsaft på dem, så blondinen måste vara skitkåt, tänkte han medan han smakade av ordentligt med tungan. Mikaela log brett. Hon började föra fingrarna ut och in i hans mun, som om det var en kuk, och han var med på det hela tiden.

När hon tog bort fingrarna ur hans mun var hon kvar med handen mot hans kind en stund. Han kände en erotisk spänning och var förberedd på en riktig kyss. Men hon reste sig brutalt upp och tackade för sig, innan hon vände sig om och gick. Även hon hade en rumpa som tålde att tittas på. Lena stod kvar en stund och ryckte på axlarna och slog ursäktande ut händerna. Som att be om ursäkt. Sedan försvann hon också.

WOW… Hans vuxna sinne varnade honom att låta detta fortgå, men kåtheten tog överhand. Han ville MER med dessa sköna ungdomar. Men det var inte han som bestämde, så det var bara att tåligt vänta och hoppas att det aldrig tar slut. Eller att det skulle det… Han var lite splittrad, men just nu helt såld. Man kan ju undra lite vad för ANNAT de gör när de kör leken..? Med varandra… Mums! Eller vad för sanningar de bjuder på!?

Det har börjat bli lite sent. Han tar av sig till kallingarna och lägger sig i den enkla säng som stod i samma rum. TV:n stod fortfarande på, och han började känna sig lite trött. Ville dock inte somna! Kuken stod förväntansfullt i kallingen, och även om det lockade att runka av den, så lät han bli den.

Trots det måste han ha slumrat till en aning, för han vaknade av att någon sade hans namn. När han tittade upp såg han Suzie stående vid hans sida, tillsammans med en tjej han inte kände sedan tidigare. Hon var också blondin, som Suzie, med med långt lockigt hår och i en frisyr som gjorde att hon såg mycket oskuldsfull ut. Oskar satta sig upp till hälften och såg att det fanns en tredje tjej i rummet – hans dotter, Angelica.

Han blev helt bestört. På något sätt hade han förträngt det faktum att hans dotter var i detta sällskap, trots att de var hemma hos honom och det var hennes pyjamasfest. Samtidigt kom han att se sin dotter som en av kvinnorna i sällskapet, alltså en ung kåt skönhet. Hon hade släppt ut sitt långa glänsande röda hår och hade bara på sig underkläder. Som de andra två. Hon var verkligen vacker, hans yngsta dotter.

”Hej du…” sade Suzie och han såg inte den tidiga så blyga tjejen längre. Hennes grå ögon glänste av ren kåthet.

”Det här är Daphne, min flickvän…” Suzie lade armen om den andra blondinens smala midja, och han såg att även hennes kropp var fulländad. Något mindre bröst än Suzies men stora ändå – och sådär fasta som nästan bara unga kvinnor har. Suzie böjde sig mot honom och gav honom en kyss. Han blev bara aningen förvånad, och besvarade henne snabbt. Det var en riktigt sexig tungkyss. Hon guidade hans överkropp ner i liggande läge igen.

”Det är dags för en… ny kånka som du…. Måste hjälpa till med…” Hon pratade med munnen bara millimeter från hans, och avbröt sig då och då för att kyssa honom. ”Daphne har en sak att göra… och jag tänker hjälpa henne… Var inte orolig… Lina skall bara observera…”

Han smekte hennes rygg och nacke hela tiden och hennes händer smekte hans bröstkorg och överarmarna.

”Du har ju redan… smakat på mina safter…” så reser hon sig upp. Utan att han märkt det hade hon tagit av sig sina trosor. Nu drog hon av sig sin topp och blottade sina bröst. Hans signatur var fortfarande kvar.

”Så nu, min älskare, skall du få lapa direkt ur källan!” Med det klev hon över honom och sänkte ner sitt kön mot hans ansikte. Han hejdade henne med händerna på hennes skinkor, så han kunde dra in doften genom näsan. Den kladdiga fittan osade sex, och han bara älskade det. Han vet inte om just tonårsfittor är fräschare än andra, men nog kändes det så alltid.

När han släppte efter och lät henne komma åt hans ansikte, kände han hur täcket drogs åt sidan, och hans styva lem blottades för de tre tjejerna. Någonstans i hans hjärna kunde han uppfatta en varning om att hans dotter var där, men allt annat i hans huvud handlade enbart om sex, och om att njuta. Nu struntade han helt i eventuella konsekvenser. Han tog det han fick.

Bland de kvinnor han haft, var han van att få uppskattning för sin förmåga att slicka fitta, och han använde hela sitt register för att få Suzie att njuta extra mycket. En kort stund tappade han koncentrationen när han kände två händer som greppade hans lem, och började runka honom. Snart kände han hur Daphne var där med läppar och tunga.

Samtidigt förstod han att Suzie var nära orgasm, så han gjorde några kända manövrar för att hjälpa henne, och snart skrek hon rätt ut när hon kom. Han blev alldeles kladdig över ansiktet. Daphne var också duktig i det hon gjorde med mun och händer, men han slutade inte fortsätta lapa fitta. Det skulle inte dröja länge nu förrän han inte skulle kunna hålla tillbaka, och han ville att Suzie skulle få en till orgasm före det.

Mycket riktigt. När hon åter skrek i högan sky, kände han hur pungen släppte sitt innehåll. När den varma sperman passerade prostatan stönade han högt rätt in i Suzies slida, varpå hennes orgasm förlängdes rejält. Munnen vid hans kuk tog emot hans sperma, trots att det var ganska ordentliga mängder som kom.

Kroppen skakade och han kände hur han sakta domnade bort och hade ingen ork att stå emot det. Han somnade helt enkelt slutkörd.

Han vaknade när det var mörkt. Vad som hade fått honom att vakna förstod han inte först, men så kände han tyngden över mellangärdet. Mörkret var så mörkt, att han bara urskiljde att en person hade gränslat honom, och just guidat in hans halvstyva lem i sin slida. När personen sakta började knulla honom fylldes hans lem upp igen och spände ut den trånga slidan.

Oskar kände att han inte behövde bry sig vem det är, utan lade händerna bakom nacken och blundade. Njutande tänkte han plötsligt på att festen ju inte var över. Den skulle hålla på hela lördagen och natten till söndagen också. På nått sätt kändes det att han skulle få mycket fitta den närmaste tiden.

7

Kommentarer

Ett svar till ”Sanning och Konka 01”

  1. Profilbild för Swehn
    Swehn

    Underbart

    Kommer det en fortsättning?

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…