Oskulden och en gammal gubbe: Deras första möte

Vi träffades på en dajtingsajt. Den här berättelsen skrev vi tillsammans om vårt första möte. Det är omväxlande Fredrik och Sophia som berättar.

 

Vi är två förlorade själar som söker någon att älska, men först och främst att ha sex med. Den här historien handlar om när vi två, han 75 år och hon 22 år, träffades för första gången.  Vi hade fått kontakt på en dejtingsite, inte någon av de vanliga utan på en dit sexsugna söker sig: ix.nu

Vi heter Sophia och Fredrik. Sophia bor i en liten stad efter Norrlandskusten. Han bor på somrarna i Småland men annars i Stockholm. Fredrik är gift, men sexet fungerar dåligt, för att inte säga obefintligt. Han kan runka någon gång när hans hustru inte är hemma – hon tycker inte om att han gör det. Fredrik är en stark och vital man, trots sina år, går på gymmet regelbundet och pluggar på universitetet. Sophia är nästan oskuld, har haft ett förhållande tidigare men är nu singel och längtar efter någon. Utbudet av killar på orten är begränsat. Dessutom jobbar hon som konsulent för underkläder och har många kundkontakter. Bägge måste vara mycket diskreta i vad de företar sig.

Den här historien är sann, så sann en historia kan vara… Sommaren 2022 och det är varmt och skönt. Blodet rinner lätt i ådrorna och fyller olika organ på skönt sätt, men inte alltid lätt att få utlopp för. Fredrik är själv i sitt hus, som ligger vid en liten insjö, hans hustru är i Stockholm.

Han läste att det fanns en dejtingsite som heter ix.nu, han hade tidigare varit inne på en massa konstiga ställen som tog betalt per meddelande och det var bara (?) fiktiva profiler, som inte gick att träffa. Denna skulle vara annorlunda. Han registrerade sig, betalade en medlemsavgift på 150 kronor, tog lite olika foton på sig själv – hans mamma, eller hans fru, hade inte uppskattat de bilderna! – och skrev en profil. Profilen blev ganska lång, men okey, tänkte han. Bättre att beskriva sig själv så bra som möjligt. Efter en tid såg han en kvinna på 22 år, kallade sig Hägringen. Kul namn, är hon riktig? Hennes beskrivning var följande: Skriv inte till mig om du inte är charmig, har dålig hygien eller är allmänt tråkig eller ointressant. Hon är 22 år, 160 lång och väger 55 kg. Gröna ögon. Inga foton. Nada!

Hmm, värt ett försök, tänkte Fredrik. Jag smäller i väg ett meddelande som kanske väcker lite intresse:

Intressant text. Personligen tycker jag att jag är charmig och intressant. Men, och det är väl det viktigaste, är det väl vad du tycker. Och innan jag skrivit så är det ju svårt att avgöra det. Och hygienen, är ju svår att bedöma via chatt. Men jag är stor vän av tvål, vatten och tandborste. Men, ett stort men, jag är för gammal för dig, även om de viktiga delarna på mig fungerar utmärkt: knoppen, kroppen och …

Svaret kom efter ca två timmar:

Hej där, alltså det är märkligt hur mycket gamla gubbar som skriver till mig här. Det verkar finnas en tro om att unga tjejer skulle gilla just gamla gubbar? Varifrån kommer det egentligen? Vill inte verka dryg, mest nyfiken på att höra var det kommer ifrån. Hoppas du har en bra dag.

Tja, det verkade ju inte lovande. Hon gillar INTE äldre män, eller som i Fredriks fall: gammal gubbe. Men, kul med kontakt. Han kan inte motstå utmaningen, och skriver tillbaka:

Tack för svar. Konstigt nog så är det många unga kvinnor här som har en lockelse till gamla gubbar. Majoriteten av tjejerna här är i 20-årsåldern. Jag har parat med många och träffat en. Varför jag skrev till dig, är inte för att träffa dig, hur trevligt det än vore, utan för att jag reagerade på din text, som förutsätter att mannen själv ska uppskatta sin förmåga. Och vill du prata/chatta, så gör jag det gärna. Kanske roligt med en gammal man?

Lite töntig dialog, kanske, men för den här siten lite fler ord än vad som är vanligt. Fredrik hade tidigare verkligen träffat en kvinna och haft en mycket skön kväll med henne – men det är en annan historia. Vi fortsatte att skvätta meddelanden till varandra. Det kändes bra och fantasierna började byggas på. Hur vi skulle träffas, vad vi skulle göra hur vi skulle vara klädda och så vidare. Vi började faktiskt bli förtjusta i varandra, blev lite förälskade – trots att vi inte träffats i verkligheten men bytt en massa bilder. Återigen inget som passar att visa på en familjemiddag. Men som Sophia uttryckte det vid flera tillfällen: känns overkligt att jag blivit förälskad i en 75 åring, är detta riktiga känslor? Mina tankar är i kaos.

Nu hade vi äntligen bestämt att vi skulle ses i verkligheten. Sophia ville vara 100 % säker innan hon tog steget. Fredrik tyckte att det är svårt att uppnå det utan att verkligen ses. Nu står han på flygplatsen i Ronneby, det är den närmaste flygplatsen som har reguljär trafik.

 

Fredrik berättar:

Flyget med Sophia landar och hon kommer ut. Jag tror inte mina ögon. Vad söt hon är! Hon kom fram och frågar lite blygt: Är det du som är Fredrik, trots att hon sett mig på många bilder, och inte bara ansiktet, men de detaljerna syns inte nu.

Vi kramar om varandra. En riktig kram, inte en sådan där Stockholmskram med bara kinden. Nej det är en riktig kram, Jag kan känna hela Hennes kropp. Mjuk, varm och skön. Former på de rätta ställena. Det blir en lång kram. Sedan tittar vi på varandra i ögonen, skrattar till. En gammal gubbe och en ung flicka! Hon har en mycket kort liten kjol och en tight topp. Jag kan inte undvika att se hennes stora fasta bröst i en minimal liten spets-bh, som skymtar genom tyget. Stövlar med klack. Jag har ett par linnebyxor och en skjorta, inga kalsonger, vill känna mig sexig, trots åldern.

 

Sophia berättar:

Jag hade förberett mig noga inför resan. Ville vara riktigt fin, varit hos frissan och nagelverkstan. Sminkade mig mycket noga. Köpt nya underkläder. En liten fin spets-bh. Täckte knappt brösten, var faktiskt lite obekväm. Precis som trosorna. Mycket små, och skar in i grenen. De är ju inte till för att ha på utan för att tas av… Tror aldrig jag varit så här nervös innan en dejt. Jag, traktens babe, 22 år, ska träffa en gammal gubbe, 75, och, hoppades jag, ha sex med honom. Det pirrar i kroppen, men hur ska det bli. Tänk om någon ser oss, som känner mig? Men, viktigt, jag tror jag älskar denna man – är faktiskt både förälskad och, ja, kåt, våt, när jag ser honom. Brunbränd och ett par byxor, kan nästan se vad som hänger där innanför.

Kom, säger han och tar min väska. Den är tung. Vad har du i väskan, hela biblioteket? Nej, säger jag, kläder. Jag vill vara fin för dig. Har många kläder, sexiga också, precis som vi pratat om.

Jag tar ett steg åt sidan, ser på honom. Oj då, säger hon, när hon ser hans byxor. Jag tror att du är glad att se mig, ser jag. Vi ser att folk tittar på oss, en gammal gubbe med stånd och en ung flicka. Som tur var ingen, som någon av oss känner.

 

Fredrik berättar:

Vi går ut till bilen. När jag öppnar dörren för Sophia och hon sätter sig kan jag inte undvika att se hennes minimala stringtrosa. Ohh, vad fin hon är, tänker jag.

Det är cirka två timmar till mitt ställe. Måste fråga om hon är hungrig och om vi ska stanna någonstans. Hungrig är jag, men kanske inte på mat och som tur var säger hon:

”Nej, det är bra. Jag tycker vi åker till dig. Låt oss hålla vårt möte hemligt tills vidare, vill inte att någon ser oss.”

När vi kört i lite drygt två timmar svänger vi in på en liten skogsväg. Här inne bor jag, säger jag. Inga grannar som ser eller hör, ganska ensligt, faktiskt. Hoppas du ska trivas och tycker att det fungerar. Vi kommer fram till mitt lilla hus med en sjö strax nedanför.

”Vad fint,” säger Sophia.

 

Sophia berättar:

Vi hinner inte mer än ut ur bilen förrän vi började kramas. Nu riktigt nära. Jag lutar mitt huvud lite åt sidan, ler och tittar på honom. Får jag en puss? Frågar jag. Våra läppar möts, det går som en blixt genom min kropp. Pussen blir mer. En kyss. Läpparna öppnas. Han hittar min tunga. Tiden stannar upp. Tungorna leker tafatt med varandra. Nästan knullar varandra. Kropparna blir som en. Jag känner Fredrik bringa, mage, kuk som står rakt upp, lår. Vi kysser och andas in varandras dofter. Jag är så förälskad. Jag gnyr till, tar tag om hans nacke, trycker honom mot mig. Vi blundar. Tiden har stannat. En eon senare slutar vi kyssas. Ser in i hans ögon. Har längtat efter dig, säger vi nästan samtidigt. Det lyser förälskelse och kåthet i våra ögon.

 

Fredrik berättar

Ohh, vilken tjej, kvinna, hur har hon vågat komma hit till en gammal gubbe? Men jag var så kåt, ville ha henne där på en gång, rakt upp och ner. Tänker: Vågar jag? Vad tycker hon om mig? Tycker att jag är gammal, antar jag. Och hur klarar jag av det med min potens, kommer jag att orka med, kunna fungera med en så ung flicka? Men jag är så kär, vet inte vad jag heter. Måste ha henne!

 

Sophia tänker:

Känner hur jag känner en sådan förälskelse till honom, men kan inte visa det ännu. Hur galet är det inte att jag står och hånglar med en 75 åring, tänk alla killar i stan som vill ha mig och de skulle veta detta.

Vad ska hända om jag blir riktigt förälskad i en 75 åring, så många tankar men släpper dom sen…vill bara kyssas mer.

Vi ser in i varandra i ögonen.

”Så galet att till slut se dig, träffa dig, få krama dig,” säger jag. ”Galet med att jag är här hos dig en gammal gubbe på 75 och jag 22, tjejen som alla grabbar hemma har försökt ragga upp. Förstår inte vad som hänt. Men…. Jag är förälskad, jag tror jag älskar dig.”

 

Fredrik:

Jag tror inte mina öron, jag som är så kär att jag inte vet vad jag heter, än mindre vad min hustru heter eller ens att hon finns till. Hjärtat håller på att hoppa ut ur bröstet. Det finns bara en tanke i mitt huvud. Hon är kär i mig och jag vill ha henne, måste ha henne nu! Sophia tar min hand. Kom, säger hon och tar kommandot. Visa mig ditt hus.

 

Sophia:

Jag är nästan chockad över vad som händer och vad jag känner för honom… Frågar försynt:

”Ska jag ta av min mina stövlar innan jag går in?”

”Nej, du kan behålla dem,” säger han. ”Eller ta av dem. Inga regler.”

Jag vill behålla stövlarna på, känner mig så sexig i dem.

Jag ler mot Fredrik… ”Jag har längtat efter dig säger jag och rodnar…” Så tokigt, med en gammal gubbe.

Han hade hämtat ett glas vin. Skål säger vi och tittar varandra i ögonen, när vi dricker. Det slutar lite olyckligt. Han spiller en del av vinet på sina byxor och nu ser jag tydligt hans kuk. Den verkar jättestor. Jag tar glaset och säter mig i soffan…tusen tankar snurrar i mitt huvud. Fredrik sätter sig bredvid mig.

 

Fredrik:

Känner mig som en skolpojke. Jag är så nervös. Har inte känt så här på mycket länge. Jag lägger försiktigt en arm om Sophia, som lutar sitt huvud mot min axel. Det känns himmelskt, men är tvungen att fråga om hon känner sig lite säkrare nu när vi träffats. Hon ville ju vara 100 procent säker innan hon träffade mig. Men hon svarar:

”Känns så underbart med dig,” och hon rodnar. Vi kysser varandra igen.

”Det känns underbart för mig med,” säger jag.

Hela min kropp pirrar. Jag är ju hur förälskad som helst, inser jag. Hör henne gny. Underbart. Hon tycker om mig. Men, varför tog jag de nya linnebyxorna och inga kalsonger. Inte bra! Med vinet på syns ju allt rakt genom.

 

Sophia:

Jag börjar smeka honom över magen…jag är helt förförd av hans kyssar.

”Tänk att du är 53 år äldre än jag,” viskar jag…

Känner hans mun mot min. Våra tungor leker. Han tar mitt huvud mellan sina händer och kysser mig som jag aldrig tror jag blivit kysst tidigare. Vad har jag gett mig in på? Det är ju galet, men mitt hjärta vill… Känner att det inte bara är hjärtat, är våt rakt igenom. Måtte han komma till skott snart. Kan inte vänta. Måste jag ta initiativet?

Jag frågar, hur är det med byxorna. Blev de mycket våta. Kanske bäst att ta av dem? Han mumlar något svar. Vill han inte? Jag kände efter hur blött det var, nej det var bara en ursäkt, men jag känner hans kuk. Den verkade hur redo som helst.

 

Fredrik:

Jag känner hennes hand på min mage. Hoppas hon inte blir avskräckt om hon går längre ner, tänker jag. Tar hennes huvud mellan mina händer och kysser henne djupt. Tänker, nu sitter vi här. Spelar åldern någon roll? Ja, kanske. Kan nog inte komma flera gånger i rad. Och klarar jag av att vara ståndaktig? Många tankar om åldersnoja. Känner att hon smeker med sin hand försiktigt över min mage. Jag är ju våt efter att ha spillt vinet, förstår att jag är helt blottad, trots byxorna. Men, nu gäller här och nu. Vår kyss blir mer intensiv. Hon frågar något om mina byxor. Mumlar bara något svar, lite pinsamt. Men känner helt plötsligt hennes hand på byxan, nej den är rakt på kuken. Jag är jättekåt, och hon känner det. Nu har jag nog skrämt henne, tänker jag.

Men, jag vill komma vidare. Tar en hand för att lite av misstag känna på hennes bröst. Mjuka men så fasta. Hon tar min hand och lägger den på sitt ena bröst.

”Ta av mig toppen,” säger hon.

 

Sophia:

Kände hur han nuddade mitt bröst. Han är hur redo som helst och det är jag också, tänkte jag. Tar hans hand och för den till mitt bröst:

”Vill du inte ta av mig toppen?” frågar jag. Rätar på ryggen och sträcker upp händerna. Han drar varsamt av mig toppen tittar på mina bröst och den lilla bh-n. Han känner utanpå, så varma sköna händer han har. Sedan börjar han fumla med knäppningen. Han är ingen expert det märks, så jag måste hjälpa till att knäppa upp den. Så underbart det är att känna hans händer på mina bröst, Smeka, ritade cirklar runt bröstvårtan. Väger dem i sina händer. Underbar känsla. Jag bara njuter och känner hur jag blir än blötare. Kan han inte skynda på. Måste jag förföra honom? Jag kan inte hjälpa att jag suckar och gnyr av hans beröring, vill komma vidare. Jag har ju känt hur hård han är. Måste handla, skynda på lite. Jag för ner mina händer till hans byxor.

”Ta av dom här, de är ju alldeles våta,” säger jag. Knäpper upp skärpet och lossar knapparna. Drar ner blixtlåset. Bra nu hjälper han till. Lättar på rumpan så jag kan dra av byxorna.

Oh my God! Jag hade ju sett den på bild, men i verkligheten var det något helt annat. Lång och, inte minst, tjock eller bred eller vad man säger. Blodådrorna som gick efter skaftet. Och överst ett ollon, helt blottat. Har aldrig kunnat föreställa mig hur stort det var. Hur ska jag kunna få in den där i mig? En riktig gubbkuk, det är det och lite kletig av försaft. Men så underbar, så härlig. Tar i den och pussar lite på ollonet.

 

Fredrik:

Vilka fantastiska bröst, stora runda, fasta, men ändå så mjuka och lena. Jag cirklar med fingrarna runt bröstvårtorna. De blir genast hårda och står ut som två geléhallon. Lutar mig fram och slickar lite försiktigt. Suger på bröstvårtan. Så härligt. Känner den hårda vårtan i munnen. Leker med tungan över den.

Då hör jag att hon säger något om våta byxor som hon vill ta av. Jag är för upptagen för att höra mycket mer. Men så säger hon:

”Res på rumpan,” och det gör jag. Helt plötsligt är jag naken på underkroppen. Min kuk är fullt synlig och pekar rakt upp i hennes ansikte när hon drar av byxorna.

Men… känner att hon håller om den, pussar på den. Jag är kletig av försaft, men hon bara slickar i sig det. Så skönt med en tunga mot ollonet. Så skönt.

”Åh, min älskade, jag tror jag är i himlen.”

Vi tittade på varandra. Skrattade till. Vilket udda par! Han byxlös och gammal men med skjorta. Hon naken överdel men med kjol och stövlar och dessutom 53 år yngre.

”Älskar dig,” säger jag.

”Mmm, älskar dig också … mycket,” svarar Sophia. ”Kyss mig älskling,” viskar hon.

Jag kysser henne. Djupt. Länge. Vill dra ut på stunden. Känna längtan, kåtheten, kärleken som bubblar upp.

Jag reser mig upp, och drar med henne. Lyfter upp henne i mina armar och bär in henne i sovrummet. Lägger ner henne på sängen och börjar ta av henne stövlarna.

 

Sophia:

Han lyfter upp mig som om jag var hur lätt som helst bär in mig i sovrummet och lägger ner mig på sängen. Vilken man! Ligger där på sängen i min trånga lilla kjol och stövlar. Nu äntligen blir det lite fart, tänker jag, när han kämpar med att få av mig stövlana. Jag står på alla fyra i sängen, för att han ska få av dem. Han ser rakt in under min lilla kjol, ser min lilla trosa, med svart spets. Och… jätteblöt i grenen. Jag är så kåt att jag faktiskt inte bryr mig. Nu måste han skynda på, av med kläderna och stövlarna. Jag är tvungen att hjälpa till.  Äntligen naken, nu tar jag tag i hans skjorta, den måste av! Har inte tid med knappar, sliter isär den, knapparna far i väg i rummet, men nu är den av.

Vi omfamnar varandra, nu får jag äntligen känna hans nakna hud mot min – så härligt. Känna hans stora, hårda kuk mot mina ben. Lirkar in den mellan benen. Vill känna den där ligga mot min fitta. Så skönt. Vet inte hur länge vi kysser och kramas. Men det är härligt. Vi viskar till varandra, vill inte störa friden…

”Jag älskar dig, älskar dig, älskar dig…”

 

Fredrik:

Hon hjälper till med at få av stövlar och kjol. Hon står på alla fyra så jag kan få av stövlarna. Ser den lilla trosan. Den är söt och fin och alldeles blöt. Jag drar av henne den och är tvungen att föra den till min näsa och dra in den ljuvliga doften av kvinna, av våt fitta. Vill ha henne helt naken. Förstår att hon nog gärna hade velat ha både stövlar och trosa kvar, men nu, första gången vill jag ha henne naken. Vill uppleva hela henne. Se varenda del, kunna kyssa hennes fötter, smeka hennes rumpa och lår, hennes fitta. Se den utan något tyg.

Hon känner nog likadant, för hon bara sliter av mig skjortan. Nu är vi båda lika nakna. Jag omfamnar henne, vill känna hennes kropp, hennes bröst, mage och höfter mot min kropp. Känner hur hon rättade till så kuken hamnar mellan hennes lår. Så skönt. Där hör den hemma!

Hon flämtar i mitt öra:

”Ja, jag vill vara din, din, din.”

Jag viskar tillbaka, ”jag vill vara din pojkvän, gubbvän, älskare eller vad det kan kallas.”

Jag smeker henne längs ryggen, ner mot rumpan. Måste vara Norrlands stolthet, denna rumpa, tänker jag. Så perfekt rund och fast. Jag ålar mig ner så jag kommer med näsan mellan hennes ben, precis vid fittöppningen, som nu lyser mot mig mellan hennes skinkor. Sniffar, härlig kvinna. Drar sakta med ett finger över och genom skåran. Känner hur blött det är. Sticker ut tungan och slickar. Från rumphålet vidare mot klittan. Fram och tillbaka. Så gott, så drypande. Sticker in ett finger i henne. Följer upp med ett finger till. Hon är helt redo. Retas lite med fingrar och tunga. Vill få henne riktigt längtande. Nästan desperat. Vill att hon bönar om att få min kuk i sig. Vill att hon får komma en första gång innan det är min tur.

Hon stönar och gnyr. Rör rumpan mot mig, juckar med hela kroppen mot mina fingrar, min tunga, min mun. Hon är nära, det känner jag. Ska hon få komma redan? Nej. Men hon vill, rör sin rumpa mot mig, längtansfullt.

Har nog inte berättat, men jag har lite sadistiska drag. Vill inte låta henne komma. Vill ha en på tröskeln, men inte över.

Mitt finger glider in i hennes trånga renrakade unga fitta…sen ett till… ”åhh älskling,” stönar hon.

”Du får inte komma ännu! Du ska veta att du inte har något val. Det är jag som styr, jag som bestämmer om du får komma.”

Jag pullar hennes fitta först försiktigt…sen lite ivrigare…hon stönar och gnyr…

”Lugn nu, inte för snabbt. Det är inte dags ännu, min älskade,” säger jag.

”Vet inte om du varit med om en uppskjuten orgasm, balanserande på tröskeln. Men det är där jag vill ha dig. Känna att jag äger dig i detta ögonblick. Se och känna hur hela din kropp bara vill få den utlösning, den orgasm den velat ha en bra stund. Nej, nej. Vänta!”

Hon darrar, stående på alla fyra. Hon vill hjälpa till med en hand. Jag tar bort den. Morrar:

”Stå still, min kära. Du är inte färdig än, du är inte mör än!”

 

Sophia:

”Åhh jaaa….är så kåt nu älskling,” stönar jag fram….putar ut min nakna rumpa mot dig… Jag vill komma, men han låter mig inte. Min kropp är helt i hans våld, får inte röra mig själv, han smeker mig med sina fingrar precis så mycket att jag bara står och darrar. Vill komma nu! Behöver komma nu! Har behövt det länge. Åhh…hjälp mig! Börjar smeka mina bröst. Måste få…

 

Fredrik:

”Nu är det jag som bestämmer, jag som har rodret. Du är bara en skälvande båt i stormen,” säger jag. Hon försöker hjälpa med en hand med tar bort den

”Du får smeka dina bröst. Knip om bröstvårtorna. Så hårt du kan och vill,” säger jag. ”Men din fitta, den är min. Din orgasm äger jag.”

Jag ser hur hon kramar sitt ena bröst….stönar….

Drar sakta fingrarna genom hennes skåra, cirklar runt klittan. Vill inte bearbeta den. Bara retas nära. Känner hur hela hennes kropp är så spänd nu. Om jag gör det minsta fel nu så kommer hon över tröskeln. Väntar en stund. Sedan smeker jag igen. Nu ett finger i baken också. Känner hur fingrarna möts där inne. Bara en tunn vägg mellan.

 

Sophia:

Åh stönar och gnyr högt… Hör hur han frågar: vill du komma nu? Stönar ”Ja, ja … nej vill vänta… så skönt… kan inte hålla mig… måste få komma…måste!”

”Nej, inte ännu älskling,” hör jag. Ett finger glider in i rumpan också…. ”Åhh älskling…älskar dig,” stönar jag… ”min älskade pojkvän.

 

Fredrik:

Jag fortsätter att slicka och pulla omväxlande. Hon är nära. Hennes rumpa lyfts upp och hon svankar allt mer. Kroppen är spänd som en bågsträng. känner att hon är mycket nära.

Leker med ett finger inne i hennes fitta. Smeker det skrovliga området där på framsidan. Har samtidigt ett finger i hennes bak. Pullar med bägge. Känner hennes g-punkt. Nu är hon farligt nära en explosion. Hör hur hon stönar, andas häftigt, svårt att prata. Helt fokuserad på sin kropp och sin fitta.

Jag drar ut mina fingrar. Går runt henne. Tar hennes huvud mellan mina händer och kysser henne. Hon ser på mig med de kåtaste ögon jag sett. Kysser hungrigt tillbaka.

Hon försöker ta tag i min kuk. Jag skakar på huvudet. Nu ska du få massage, säger jag. Lägger dig ner på mage. Börjar massera från vaderna och upp. Sedan från axlarna ner till svanken. Sist masserar jag den fantastiska rumpan. Hårt. Ibland kommer ett finger åt hennes snippa. Dröjer då lite där.

 

Sophia:

Han börjar massera mig….känner mig såå älskad… börjar med vaderna…

Jag sjunker ner med huvudet i sängen och bara njuter…

Upp över min rumpa, rygg, axlar…känner hur massa spänningar lossnar…åh. Känner hur han nuddar, retas med min fitta. Vill ha honom där, inte bara massage. Ser hans kuk, vill ha den, vill suga den, vill ha den i mig!

 

Fredrik:

Baksidan är klar. Vänder henne på rygg. Nu blir det erotisk massage, säger jag.

Lägger henne så att knävecken är där sängen slutar. Tar fram lite olja. Droppar den på henne. På brösten, på magen, på fittan. Börjar massera och knåda hennes fast sköna unga bröst. De är så ljuvliga. Känner hela texturen inuti. Härliga. Ganska hårt masserar jag. Runt, runt brösten. Mellan brösten. Där är spänningarna. Och ovanför. Tyngden gör att muskulaturen får jobba där. Cirklar runt brösten. Hör hur hon stönar och gnyr. Masserar bröstvårtorna. Drar i dem. Knådar dem mellan mina fingrar.

”Gör det ont?” frågar jag.

”Mm ja…det gör lite ont…försiktig älskling…”

”Bra, då gör det nytta, då påverkar det den del jag nu ska komma till. Din fantastiska mus och fitta.”

 

Sophia:

Outhärdligt, men samtidigt så skönt. Han tar hand om mig, älskar mig. Han äger min kropp, kan inte göra något.

Sneglar fortfarande mot hans helrakade stora grova 75 åriga underbara kuk…

”Åhh älskling, lovar du att jag är bara din nu?” Frågar jag blygt där jag ligger inoljad naken i hans säng

 

Fredrik:

Ställer mig mellan hennes ben, som nu är ordentligt särade. Börjar med att massera venusberget. Omsorgsfullt. Så hårt och skönt under mina händer. Trycker ordentligt. Nu känner jag hur hon svarar. Nu börjar orgasmen byggas upp igen. Mmm

 

Sophia:

Han särar mina ben ordentligt… stönar och gnyr….

”Åhh kommer snart älskling…” Jag håller om mina blänkande inoljade stora bröst…

 

Fredrik:

Tar tag om en av blygdläpparna mellan tumme och pekfinger. Masserar den omsorgsfullt. Fram och tillbaka. Drar i den. Känner hur elastisk den är. Upprepar med den andra. Nu känns det som hon är nära. Igen. Jag slutar, går upp och kysser henne.

Hon lugnar ner sig lite. Går tillbaka mellan hennes ben. Öppnar nu upp fittan och tar tag om de inre blygdläpparna. Masserar dem precis som de yttre. Drar i dem. Så sköna, men så hala. Nu dags för en ny kysspaus. Vill inte få henne att tippa över.

Vi kysser varandra som vi aldrig gjort förut. Hon är så hungrig nu. Det märks. Går tillbaka ner. Börjar massera mellangården. Upp mot anus, runt rosetten. Hon har en så fin bak. Vinklar handen och kommer in lite i hennes bakre hål. Hon lyfter upp benen så jag kommer åt ordentligt.

”Min kära,” säger jag. ”Det här är vår stund. Bara njut. Var här och nu.”

Jag masserar hennes anus. Hon lyfter upp benen, håller dom rakt upp.

Kommer tillbaka till fittan Tittar på den, beundrande. Leker bara lite lätt med ett finger i skåran och runt på klittan. Blåser på klittan.

 

Sophia:

Ett finger glider in i min trånga anal…åhh stönar…

”Min rumpa är bara din älskling,” stönar jag. Håller benen rakt upp….mmm, vill visa hur jag vill vara helt utlämnad till honom.

 

Fredrik:

”Nu är du helt min,” säger jag. ”Nu äger jag dig för en kort stund. Börjar tro att du är redo. Vill ta upp dig på tröskeln igen. På din point of no return.”

Gnuggar nu klittan och pullar ett finger mot hennes g-punkt. Känner att nu är det bara sekunder. Tar ut fingrarna. Riktar in ollonet mot öppningen. Nosar lite, retas lite i öppningen. Ser hur hon särar mer på benen. Lyfter upp rumpan. Juckar mot min kuk. Tar tag under rumpan. Sätter dit ollonet igen. Kör in hela kuken på en gång. Stannar upp en stund när hela är inne, vilken känsla och så trång hon är. Känner hur hon börjar krampa. Två juck och hon kommer över tröskeln.

 

Sophia:

”Åhh jaaaaa….” Han riktar sin stora 75 åriga kuk mot min trånga unga mynning…

Han tar tag under rumpan…pressar in hela kuken i en stöt… stönar till djupt… tappar andan för en sekund…åhhhh, hela kuken bottnar i min lilla renrakade flickfitta. Två stötar i botten och jag kommer i en galen orgasm…stönar och flämtar högt. Sjunker ihop….

”du har inga grannar som hörde mig?” frågar jag efter en stund….

Sneglar mot honom…ser hur att hans kuk är såååå stenhård…ser hur galet kåt han är nu.

 

Fredrik:

Jag väntar till det värsta har lagt sig och hon börjar slappna av. Sedan fortsätter jag med långa djupa pumpningar.  Nu vill jag att du rider mig ute på altanen, säger jag. Går ut och sätter mig på i en stol på altanen. Hon sätter sig gränsle över mig med ansiktet mot mig.

 

Sophia:

Guud vilken underbar kuk han har!! Han stöter in sin kuk några gången i mig efter att jag kommit tillbaka efter orgasmen… Och drar ut sin kuk….

”Vill att du rider mig ute på altanen,” säger han…

”Åhh ja älskling…vill inget hellre,” säger jag… ”Kyss mig först.”

Han kysser mig länge. Tungorna gör det jobb som hans kuk gjorde nyss. Ut och in fram och åter.

Vi stapplar ut på altanen. Mina ben är lite skakiga, märker jag. Han vill att jag går före så han kan titta på min nakna rumpa när den rör sig… Känner hans blickar mot min inoljade nakna rumpa…

Han ber mig vänta på altanen….  drar ut en stol mitt på altanen…  sätter sig ner…. kom och rid mig nu säger han…. Jag trippar fram mot honom… kysser honom kort…

Grenslar över hans stenhårda stora grova 75 åriga kuk…

Solen skiner på oss… låter kuken sakta, sakta pressas in i mig… stönar till…hans kuk pressas djupt in i mig… skjuter fram mina bröst för honom…

Hans kuk djupt inne i mig….börjar sakta rida honom…in och ut… håller mina händer bakom mitt huvud…. börjar rida allt snabbare… brösten guppar i takt…

 

Fredrik:

Jag tar tag i hennes bröst. Leker med dem. Så sexigt att se brösten som rör sig. Har varit så kåt länge nu.

”Fortare. Vill komma, vill spruta i dig.” Hör henne säga:

”Nej kom i mitt ansikte och bröst…”

Hon är så trång, så skön. Kan inte kämpa mot.

 

Sophia:

”Du får inte komma i mig…. vill ha dig i min rumpa först…” stönar jag fram medan jag rider. ”Eller kom i mitt ansikte, min mun, på mina bröst!!!”

 

Fredrik:

”Jag kommer nu. I dig. Vill komma i fittan. Det bästa som finns. Nuuuu.”

Jag känner hur det drar ihop sig, kuken växer på alla håll. Kan jag hålla mot? Nej. Måste komma nu. ”Nu. Nuuuuu. Ahhhhhh. Ohh.”

Underbart hur hennes fitta kramar min kuk, får ut det sista.

”Älskar dig,” säger jag när jag hämtat andan. Hon säger:

”Älskling…ville så gärna att du kom i min mun och över brösten.”

”Om en stund får du försöka väcka min kuk igen. Se om du kan få det där du vill ha det. Vill fylla din mun, när du suger av mig. Vill fylla din rumpa. Vill fylla dig överallt. Mellan brösten och spruta upp mot din mun.”

 

Sophia:

Jag är besviken, ville ha hans sprut på mitt ansikte, mun, bröst. Men det var så underbart. Reser mig upp….hans sperma rinner ut lite…rodnar…

Går fram och kysser honom…

”Åhh älskling…det var så underbart…tänk vilken underbar första dejt mellan en 22 åring och en 75 åring… För att vara första gången.”

Jag sätter mig på en stol bredvid honom i solen. Håller om honom. Smeker sakta över ryggen

Lutar mig fram och kysser honom. Känner att jag ska försöka få honom kåt igen…

Sitter och börjar smeka min fitta. Särar benen….

 

 

 

 

 

 

5

Kommentarer

4 svar till ”Oskulden och en gammal gubbe: Deras första möte”

 1. Profilbild för Bengt
  Bengt

  Härlig hoppas attt du skriver mer

 2. Profilbild för Lars Körner
  Lars Körner

  Härligt, skriv gärna en fortsättning

 3. Profilbild för Nils
  Nils

  Tack. Roligt när novellen uppskattas.

 4. Profilbild för Hailey
  Hailey

  Underbar novell, sensuell och välskriven. Fast – du borde kanske inte ”hänga upp dig” så här mycket i åldersskillnaden så som du har gjort, just det tycker jag ”förstör” stämingen en aning.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier