Nettan – 43 år och nyskild Del I

Nettan – 43 år och nyskild Del I

Jag heter Nettan – är en 43-årig nyskild stockholmskvinna mitt i karriären. Efter att jag och min man, Janne, separerat i januari består min familj numera bara av min 18-årige son Daniel och jag. Min mans och mitt förhållande blev alltmer slentrianmässigt, och sista två åren bodde han bara här – kalla det ett kompisförhållande. Intresset från Jannes sida vad gäller kärlek och sex svalnade alltmer och vi hade tyvärr sex ytterst sällan, och det berodde absolut inte på min mans ålder. Vi hade träffats på en fest hos min bror, och jag fastnade för min f.d. man, som kändes så mogen – ja han blev nästan den fadersgestalt som jag saknat under min uppväxt. Han var 15 år äldre än jag, och hade en chefsposition på ett internationellt konsultföretag. Därför reste han väldigt mycket. Jannes fru hade dött ett år tidigare. Janne ville inte att vi skulle ha några barn. Han ansåg att barn skulle vara i vägen för hans jobbkarriär. Kär och lydig fogade jag mig till en början i att ”pappa” bestämde. Jag började dock bearbeta honom, och till slut gav han med sig, och jag blev med barn som 25-åring.  Jag har nu förstått att Janne hade andra vid sidan om, som han förgyllde sitt sexliv med. Ja sista åren var vi väl gifta för Daniels skull. Jag ville ju inte att Daniel skulle få en liknande uppväxt som jag haft. Men man kan inte hålla ihop med en otrogen man bara för att hans son ska växa upp i ett tryggt hem. Förresten tror jag att Daniel har det bättre med mig, än med sin pappa som ofta är bortrest.

Själv jobbar jag som sjuksköterska på ett av våra större sjukhus här i Stockholm. Klart jobbet betyder en hel del för mig – men inte allt. Jag skulle vilja ha nån som ger mig komplimanger, och nån att älska med – ja som när man var ung och nygift. Att känna en man som håller om mig, trycka sin kropp mot min och att vi älskade – ibland mjukt försiktigt ibland hett och passionerat – ja stormande och flera gånger efter varandra. Men binda mig vill jag ändå inte. Klart åren rinner iväg och jag blir äldre, men jag känner fortfarande en längtan och en hetta – speciellt vid ägglossningen. Ja man tycker att hettan i samband med ägglossningen skulle avta med åren – men för mig är det tvärt om. Ja, jag känner mig mer ”kåt” i samband med den som mogen kvinna än jag gjorde i unga år.

Förutom jobbet och Daniel är jag en flitig motionär. Jag hinner med att gå på gym några gånger i veckan och jag joggar en hel del – speciellt under den snöfria årstiden. Jag sprang förresten årets Midnattsloppet i helgen på en tid strax över 44 minuter. En tid som jag är jättestolt över. Jag är 175 centimeter över havet och väger 62 kilo. Jag har blont axellångt hår och blå ekorrpigga ögon, markerade kindben och lite putiga läppar. Mina ben är slanka men ändå muskellösa. Jag har en fast byst. Inga barn har ju ätit på mina tuttar – tyvärr (oftast använder jag BH och då storlek 75C). Eftersom jag är en flitig motionär har jag en tajt muskellös rumpa och min midja är smal och markerad.  Dock har jag kanske lite för breda axlar (tävlingssimmade ju som ung).

Det är fredagskväll och jag har för ovanlighets skull en jobb-fri helg framför mig – underbart. Tänk om man skulle hitta på nåt. Gå ut med en väninna – bio eller dans. När var jag ute sist – Gud det är jättelänge sen. Och det är jättelänge sen jag var tillsammans med en man. Ja första månaderna efter skilsmässan ville jag inte se åt män. Ja, jag prövade sex med andra kvinnor. Visst var det skönt och visst smektes vi skönt men det var ändå något jag saknade – att känna ett par starka armar som kramade mig – en lem som trängde in mellan mina blygdläppar för att sen vandra in genom min kärlekstunnel och bottna i min grotta. Ja känna lemmen stöta mot mitt innersta och låta de små soldaterna möta mina ägg. Finns det något underbarare. Jag blir het när jag tänker på det. Måste få möta nån, få känna ett par kraftiga armar omsluta mig, en lem som tränger in i mig. Ja domineras av en man och få känna mig som en mjuk längtande kvinna, som blir älskad helt på mannens villkor.

Jag ringer till min bästa väninna Lisa, hon är också skild och det var vi som prövade tjejsex tillsammans.
”Hej Lisa det är Nettan, vad gör du”?
”Nettan, hej älskling! Jag är hemma har barnen denna helg, så det får bli chips och TV. Du själv då”?
”Tråkigt, jag tänkte fråga om du ville hänga med ut. Jag känner att jag måste träffa folk, men jag förstår om du inte kan”.

”Nettan, jag är så glad att du äntligen vill gå ut. Men snälla, du kan ju gå ut själv. Det är inget konstigt med det. Jag vet ett mysigt ställe i Sundbyberg nära tunnelbanan – Grand Garbo. Där är alltid massor av tjejer i vår ålder – och yngre killar. Jag har själv varit där flera gånger – man får dansa en massa och bergis att du får en kille om du vill”.
”Lisa menar du att jag ska jaga unga killar som en Milf. Tänk om nån jag känner får veta”.
” Äsch du ska inte bry dig om vad folk tycker Nettan, oftast är våra gifta väninnor bara avis på att vi kan välja. Och du – Milf är jättepoppis bland unga killar”.
”Ja jag har nog märkt att Daniel ofta kollar Milf-filmer på sin dator och förstått att han chattar med någon gift kvinna strax över 40 år”.
”Ja, du ser Nettan – killar gillar äldre kvinnor. Snälla pröva stället. Ta ett glas vin och gå dit, och lova mig att ha roligt. Jag blir inte sotis”.
”Mmmmm jag lovar älskling. Du är gullig och jag lovar att berätta för dig. Puss”!

Jag står utanför Daniels dörr, ska jag säga till honom att nu ska jag äntligen gå ut. För att inte öppna dörren olämpligt böjer jag mig ner och kikar in genom nyckelhålet. Oj han tittar på en Milf-film och smeker sig. Bäst att inte störa nu, minns ju hur rädd jag själv var att mamma skulle märka att jag smekte mig själv i smyg. Får bli att jag berättar sedan, när jag går.

Jag smiter in i badrummet och klär av mig. Ur badrumsskåpet plockar jag fram min rosa rakhyvel, rakborste och raklödder. Varligt baddar jag min blonda stubb, min klitta och min blygd med löddret. Det smetas in i min hud med den kittlande rakborsten. Jag njuter, oooh gud så underbart. Mina lustar väcks åter av den underbara rakborsten. Jag känner hur mina små känsliga bröstvårtor fylls med blod och hårdnar. Jag tar den sylvassa hyveln och känner hur den smekande avlägsnar min blonda stubb och leker över mina lite bulliga blygdläppar. Det ryser i mig, men ökar också mina lustar när jag vet att ett enda felskär eller en häftig rörelse från min sida kan skada mina mest intima kroppsdelar. När rakningen är klar njuter jag av min spegelbild och kan inte låta bli att med fingrarna öppna min blygd och blotta mina rosa slidväggar som glänser av färglöst sekret – ja ägglossningen är på G, det är tydligt. Är det därför jag längtar så innerligt efter en riktig kuk.

Jag går in i duschen, låter det heta vattnet strila ner över min solbrända hud, tvålar in mig länge – brösten, magen, nedåt, ja ner. MMM så gott att låta tvålen leka därnere över blygdbenet, ner längs läpparna, öppnar låren mer och låter tvålen smeka läpparna – först mjukt sen hårdare.  Det löddrar alltmer och jag för tvålen mellan läpparna. Den hala tvålen smeker så underbart mmmm. Tar mod till mig för in tvålen mellan läpparna och låter den hala tvålen leka i mig. Gud så hal, så len, ja nästan lika underbar som en ådrig ung manslem. Jag kramar tvålen med min slida så att den ploppar fram. För ner handen trycker upp den med fingret igen, och då möter mitt finger min känsliga punkt – ja min kärleksknapp. Smeker över smeker runt, smeker den, smeker mjukt, sen alltmer hårt samtidigt som mina slidmuskler kramar tvålen. MMMM så underbart Nuu, NUUUU, oooh OOH, JAA, NUUU – känner hur min kropp spänns i ett lyckorus, som säkert varar i 30 underbara sekunder. Försöker dämpa mina lyckoskrik. Slappnar av låter tvålen glida ur mig och ploppar ner på golvet. Jag böjer mig ner plockar upp tvålen och börjar smeka in tvållödder på mina skinkor, smeker omsorgsfullt i dalen mellan dem, retar min mörka ros mmmm. Smekningen väcker min ros. Jag tar rejält med tvållödder på ett par fingrar och låter dessa tränga in i min bakport. Hur var det nu Lisa sa att man skulle göra för att det skulle bli riktigt skönt för killen? Jo krama med ringmuskeln, slappna av och krama igen och killarna blir som galna när dom knullar bakvägen. Jag vet inte men Lisa säger ju att unga killar älskar analsex, och att det är skönt när man väl lärt sig tekniken. Jag känner hur muskelns smeker mina fingrar. Nettan du kan ju tekniken. Tänk om man skulle våga ta en kuk i rumpan. Gud vilket språk jag börjat använde.

Jag tar det mjuka badlakanet går tillbaka in i sovrummet, och låter det smeka min våta kropp som ett underbart efterspel till leken i duschen. Sminkar mig sedan moget kvinnligt, body-lotion smeker jag in i min hud. Kan inte låta bli att fingra lite extra på blygdläpparna, den mörka lilla rosen, mina knottriga vårtgårdar och de känsliga hallonen i dess mitt. Ser i spegeln hur min mogna kropp glänser skönt. Slipar och målar tå- och fingernaglar omsorgsfullt mörkröda. Tar därefter ögonskugga, rouge, rosa läppstift, läppglans och en skön rosenparfym. Jag kan inte låta bli att smeka in lite parfym på mina blygdläppar och den lilla knottriga rosen.

Ska jag ha trosor eller inte på mig? Nej, det är pirrigt att gå utan trosor. Tar istället på mig en liten läcker vit höfthållare med små strumpeband i tunn spets, hudfärgade lite glansiga stay-ups med söm – ja typiskt 50-tal. Knäpper strumpebanden omsorgsfullt – gud så sexigt. Idag får det bli utan BH om jag ska kunna ha den läckra blåsan som jag köpte på Mallis i våras. Ja jag har ju inget att skämmas för, mina bröst är ju fortfarande fylliga och bara aningen hängiga. Sen njuter jag ju när mina vårtor kan skönjas genom en tunn klänning. Säkert lockar det en eller annan tjugoåring. Ja man kan locka utan silikonfusk. Gud jag beter mig ju som en pilsk tonårsflicka. Sen den nya svarta tunna sommarklänningen – som slutar cirka 10 cm över knät, lite tajt och med slits i sidan. Den knyts i nacken, har bar rygg och är mycket urringad som ett V framtill. Ja det hade inte gått med BH till den, när urringningen går ner en bit under bysten. Men ändå täcker det tunna tyget mina mer intima delar av bysten

Ja den kommer verkligen att locka killarnas fantasi. Sticker ner mina fötter i de högklackade röda lätta sommarskorna, som den manliga expediten valde för att de höga klackarna gör mina vrister så sexiga och inbjudande. Tar på mig det vackra pärlhalsbandet som en gång var min mors liksom armbandet och örhängena. Kammar sist ut mitt blonda solblekta axellånga hår. En sista blick i spegeln mmm, helt ok – nej urläckert, tänker jag när min figur avtecknas genom det tunna tyget. MMM klänningen formar min rumpa så läckert. Lisa har rätt när hon berömmer min stjärt.

Jag hämtar vinflaskan och ett glas, sjunker ner i soffan och slötittar på en film. Det är ännu lite tidigt att sticka ut. Från Daniels rum är det tyst. Han sitter säkert vid sin dator och tittar på porr – ja dessa killar. Efter några glas av det röda vinet känner jag mig skönt avslappnad – ja lite påverkad.

Då öppnas dörren till Daniels rum och han stirrar på mig. ”Wooow, Milfen så läcker du är, ursexig”.
Jag tittar upp och rodnar. ”Tycker du det, det är inte för vågat? Jag tänkte kila ut – kanske gå till en danskrog. Ja jag känner att jag måste komma ut och ha lite roligt själv”.
”Du är ju ursexig, killarna kommer att flockas runt dig bruttan”.
Jag märker hur Daniel stirrar på min byst som skyls av det tunna tyget, men ändå avslöjar sin vackra mognad. Är jag snuskig som njuter av situationen. Är det tittande på porr, eller att han ser mig som en Milf som kunde varit med i filmen han kollade. Är det jag som gör att det spänns innanför jeansen på honom.
”Varför skulle dom flockas runt mig. Det finns säkert massor av unga söta tjejer på krogen. Och du Daniel jag rodnar när du kallar mig Milf och Bruttan”.
”Men mamma, du är ju en urläcker Milf och unga killar tänder på mogna kvinnor med erfarenhet. Nyskilda sexiga kvinnor är himla porrigt ….. nästan lika porrigt som sexiga, gifta Milfs. Du skulle ju kunna fota eller filma, sexy. Var stolt för att jag tycker du är ursexig, Milfen”.

Skitt också jag är inte opåverkad av Daniels blickar. Jag känner hur mina vårtor styvnar under det tunna tyget. Hoppas bara inte Daniel märker det, och förstår varför.
”Gud så du pratar Daniel, jag rodnar nästan. Tror du att killarna skulle välja mig framför en ung söt tjej”.
”Du mamma efter träningen på Grimsta i tisdags så snackade vi om våra morsor, och vem som var snyggast. Jag visade en bild på dig när du solade på Rålis. Ja den i din lilla bikinitrosa och topless. Du vart klar etta bland lagets morsor”.
”Daniel har du den bilden i din mobil och visade den för dina kompisar. Hur vågar du”.

 

Jag låssa bli arg, men innerst inne är jag smickrad. Kan inte hjälpa men jag njuter ju när män kastar lystna blickar på mig.
”Daniel, du sa att gifta kvinnor var mer sexigt än nyskilda. Tycker du jag ska ta på mig mina gamla vigselringar, som ligger i sovrummet bland mina smycken”.
”Jaaaa, klart du ska det sexy, jag hämtar dom direkt”.
Vårt samtal fortsätter en stund, Daniel och jag blir alltmer öppna – ja vi har riktigt trevligt och tiden rusar iväg, och Daniel trär på vigselringarna på mitt finger riktigt romantiskt. ”Oj gud klockan är mycket jag måste rusa. Snälla sötis, får Milfen en kram innan jag går”.

Daniel kommer fram till mig. Hans händer smeker min bara rygg, och han trycker sin kropp mot mig. Jag känner tydligt hans stånd. Först tvekar jag, men sedan svarar jag på hans tryckning …….. Så skönt, men ack så förbjudet….
Varligt gör jag mig fri från Daniels omfamningar, ger honom en puss på kinden, slänger på mig min tunna sommarjacka tar axelväskan och en sista blick i spegeln. Ja det är OK, Daniel rufsade inte till mitt hår alltför mycket.
”Hej då gubben”!
”Hej då sexy och ha en riktigt skön kväll” svarar min son med ett skälmsk leende på läpparna.

Promenerar i den ljumma kvällen mot tunnelbanan – så skönt att bo nära stationen. Jag känner mig både nervös och inte så lite nyfiken på vad kvällen ska ge. Ja i alla fall har jag hittills gjort allt vad jag kunnat för att bli uppvaktad. Klätt mig snyggt, ja kanske lite för sexigt och utmanande, men i alla fall inte överdrivet sminkningen. Förstod ju på Daniel att min klädsel lockade. Gick jag kanske för långt med honom när vi pratade så öppet om sex, och när jag tryckte mig mot honom. Det var ju så lockande att han tände på mig. Ja jag får skylla på vinet. En grupp invandrarkillar – kan dom vara 15 – 16 år – visslar uppskattande när jag går förbi. Mmm mysigt att killarna visar sin uppskattning och att en mogen kvinna kan få dem att slänga lystna blickar.

Jag kommer upp på perrongen. Vilken tur tåget från Hässelby Strand rullar in. Ja vi har verkligen blivit bortskämda – tänk att bo så nära stationen, annat var det när jag var gift och vi bodde i en kranskommun. Trots att det är sen fredagskväll är det ganska fullt på tåget. Ja det märks att Stockholm växer så det knakar. Får i alla fall en sittplats bredvid tre killar i 18 – 20-årsåldern klädda i jeans och t-shirts med armar täckta av tatueringar. Deras språk är ganska grovt.

Den ene är tydligen snickare för han skryter om hur han renoverar ett kök hos ett gift par i 50-årsåldern i Hässelby. Han skryter:
”Ni skulle se vilken Milf – ja henne kommer jag att knulla innan köket är klart”.

Jag låssas kolla min mobil, men lyssnar intensivt på hur dom pratar om kvinnor och sex.
Han som ser yngst ut säger: ”Äldre kvinnor är otroligt sexiga och vet vad dom vill ha i sängen. Ja en 45-årig gift eller skild Milf skulle man ha som älskarinna. Tänk att knulla henne mellan hängpatterna eller i rumphålet tills hon skriker av njutning. Ja äldre kvinnor med ointresserade gubbar är min melodi”.

Ja så håller dom på, och när vi närmar sig Fridhemsplan börjar dom kommentera mig och mitt utseende. Dom tar mig för en överklass-Milf med sköna patter – ja dom skulle bara veta att jag har son i deras ålder och är en skild sjuksköterska på KS.
När jag reser mig för att byta tåg vid Fridhemsplan klatschar den yngste till mig på rumpan och säger högt: ”Du skulle må gott av ungkuk i röven Milf-en”.
Gud hur fräck får man vara tänker jag och ger honom en förnärmad blick.

Jag tar rulltrappan ner mot tunnelbanan till Hjulsta och möter många ungdomar på väg in till stan, men inte så många som ska åt samma håll som jag. Oj vilken tur, precis när jag kommer ner rullar tåget in. Hoppar in i vagnen. Här är betydligt lugnare – en del ungdomar på väg hem från bio – och inget fräckt prat om villiga Milfs. Jag stiger av i Sumpan och promenerar den korta biten bort till Grand Garbo.

Jag lämnar min jacka till en gullig kille i garderoben, går in på toan, kissar, kollar frissan och bättrar på läppstiftet. Det riktigt pirrar i mig av förväntningar när jag går in i danslokalen med sin dämpade belysning. Stället är fullt med folk, musiken underbar, och alla tycks vara på strålande humör. Det slår mig att de flesta killar är yngre och många betydligt yngre än jag. Den kvinnliga publiken är mer blandad men äldre än killarna. Flera är i min ålder och säkert åtskilliga 10 – 15 år äldre än mig.

Jag går bort till baren, lutar mig fram över bardisken utan att tänka på att delar av min byst blottas i den djärva urringningen, och beställer en gin och tonic av den sexige bartendern. Han ger mig en flirtig blick när han räcker över drinken. Känner att jag behöver något starkare än vin för att slappna av och våga leva ut – även om jag ändå inte ska bete mig som en sexy Milf.  Min blick sveper över dansgolvet. Där borta ser jag en kvinna runt 55 år dansa väldigt vågat med en ung färgad kille – det är ju mer parningslek än dans.

Lagom till att min drink är slut känner jag en lätt klapp på min skuldra. Det är bartendern som räcker över en ny drink och viskar: ”Den här drinken är för att du ska komma upp i stämning – du underbart vackra kvinna. Huset står för den. Lova mig att njuta av kvällen här”.
”Oj tack så gulligt” svarar jag förläget och möter hans varma blick.
Jag smakar på drinken, den är lika god som den förra – men starkare.
Innan killen går tillbaka, kramar han lätte min ringprydda hand, ger mig den där härligt flirtiga blicken och viskar: ”Du är sexigast här lilla frun, njut av ungtupparna.

Jag har drucket halva glaset och känner hur jag börjar komma upp i stämning – ja min kropps väcks. Jag är nog lätt berusad. Det är nog inte bara drinken som väcker min pirrighet, utan den väcks lika mycket av alla unga killar som fångas av min blick, liksom av de utmanande danserna.

Plötsligt känner jag ett par händer mot mina höfter och ett skrev som pressas mot min bak. Ja den grova lemmen känns tydligt genom det tunna klänningstyget. I vanliga fall skulle min instinkt säga att jag skulle flytta mig ur greppet, men ikväll får min kropp bestämma och mina lustar tar över. Jag står som paralyserad när jag känner en varm andedräkt mot min nacke och sedan en manlig röst i mitt öra som viskar ”Jag har tittat på dig sedan du kom in i baren, och du tände mig direkt. Jag är stenhård, känner du min hårda kuk”?
Jag känner tydligt erektionen mot rumpan genom den tunna klänningen. MMMM vilken bamse.
”Jag vill knulla. Direkt såg jag att du inte har någon BH och att dina mogna bröst är underbart sexiga. Nu känner jag att du inte har några trosor och att din rumpa är härligt go”.

Jag är totalt överrumplad över hur direkt och sexigt fräck den här mannen är. Är det en man i min ålder eller en kille runt 20? Hans behagliga röst, hans smekning över min rumpa och spänningen att absolut inte veta vem det är som står där bakom skickar en rysning genom min kropp. Jag borde väl ha sett honom när jag stod där och spanade, men jag hinner inte svara innan den okände fortsätter.
”Om du vill att jag ska låta dig vara, luta dig fram. Om du vill att jag ska stanna, pressa dig mot mig nu”!

Mina tankar rusar- totalt överraskad av det plötsliga ”angreppet” bakifrån, men jag kan inte låta bli att känna kåtheten smyga sig på av den här anonyma både fräcka och beundrande rösten, och hans stånd som pressas mot min rumpa mmmm. Jag pressar försiktigt min kropp mot främlingen och känner genast hur han flyttar sin ena hand, som slingrar sig runt min kropp sticks in i min djärva urringning och kupas runt mitt vänstra bröst.

Jag flämtar till när jag känner ett par fingrar nudda min känsliga bröstvårta. Jag känner att jag här och nu skulle vilja känna främlingens grova lem smeka väggarna i min kärlekstunnel. Ja precis här vid baren och bland alla gäster. Att han skulle glida in i mig, ta mig hårt och girigt, fylla mig med sina virila spermier, och sedan bara försvinna i mängden utan att jag fick reda på vem det var. Hela situationen gör mig genomblöt.

Främlingens händer smeker hungrigt över min kropp. Jag bryr mig inte att folk tittar.
Han böjer sig åter fram mot mitt öra och viskar: ”Vilken otroligt skön knullrumpa du har. Vad säger du, vill du följa med mig”?

Mina ben känns som om de knappt kan bära mig, men med en svag nick lyckas jag visa att jag vill. Och innan jag hunnit reagera tar främlingen tag i min hand och börjar föra mig genom lokalen mellan de övriga gästerna. Jag ser ryggen på den okände, när han eskorterar mig genom lokalen.  Det jag ser gillar jag. Han har en tajt t-shirt, lite slitna välsittande jeans och han är cirka 1,85 lång, har mörkt tjockt hår, breda axlar, är muskellös men inte för biffig. Han har en liten läcker rumpa och låren är muskellösa. Och han är ung – säkert inte mer än 20 år. Det känns som det är något bekant över honom, men vad?

Allt eftersom unghingsten leder mig mot den bortre lite mer folktomma delen av lokalen känner jag hur mitt mogna sköte börjar fuktas. Nej Nettan ljug inte för dig själv. Erkänn att din fitta svämmar över av förväntan och kåthet – ja använd också de rätta orden som bara ökar din längtan efter en ynglingskuk.

När vi når en ensam toalett i den djupaste delen där de flesta paren tycks fullt upptagna av varandra, vänder han sig om. Jag får för första gången se hans ansikte och stelnar till…., men gud det är ju Riccardo – stjärnan i Daniels fotbollslag. Killen som redan testat några matcher i BP:s A-lag och som spås en lysande framtid. Enligt Daniel är både AIK och Malmö intresserade av honom efter årets insats i Gothia Cup. Riccardo märker säkert min osäkerhet och tvekan i min blick. Vet han vem jag är – vet han att jag är Daniels mamma – den unga tjejen som Daniels pappa varit gift med? Hans varma blick och charmiga leende får mig dock att följa honom – ja jag vill löpa linan ut med denne sexige yngling. Just nu skiter jag i om han är jämngammal med Daniel, och om de är fotbollskompisar.

Ricardo stannar till utanför dörren bara för ett ögonblick, för att försäkra sig om att ingen ser oss två gå in samtidigt – sedan öppnar han beslutsamt dörren och leder mig in på toan. Utan att vänta drar Riccardo mig till sig och ger mig en lång het kyss. Jag besvarar hans kyss och känner att jag är helt i min unge älskares våld. Gud den killen kan kyssas – tänk så ung och ändå så heta kyssar. Ja Riccardo kan mer än att spela fotboll. Jag känner att jag måste ha honom genast. Erfaret lossar han det smala klänningsbandet runt min nacke och får ner överdelen på den tunna sommarklänning. Sedan trycker ansiktet mellan mina mogna bröst och börjar suga – nej dia som ett hungrigt litet barn – först min högra bröstvårta, sedan den vänstra. Ja som ett dibarn suger och biter han i mina bröst.
Jag bara flämtar: ”Ja ja mer, jag måste få knulla dig, snälla låt mig få smaka på din unga kuk”!

Men Riccardo bara fortsätter begrava sitt ansikte i mina känsliga bröst, vilket får mig att flämta och stöna om vartannat och min klitta hettar av längtan efter att känna en kuks sköna smekning. Till slut klarar jag inte mer. Jag tigger om att få byta plats med min förförare och i en smidig rörelse drar jag honom från mina av saliv glansiga tuttar. Jag sjunker ner på toastolen och för mina händer upp mot hans byxlinnig, lossar knappen, zippar ner dragkedjan och drar, nej sliter ner de tajta jeansen. Min mun öser kyssar över de vita Björn Borg kallingarna. Ja varje millimeter av den grova kuken som göms under bomullstyget smeks av mina läppar. Gud så stor och grov hans kuk är. Jag greppar linningen på kallingarna och sliter till, och den underbara kuken sprätter upp i mitt ansikte.

”Mmmm  en så underbar kuk du har Riccardo, precis vad en trånande kvinna kan önska sig”, viskar jag, och kysser det blålila ollonet där försats redan sipprar fram ur kisshålet. Jag granskar den tydliga ådringen på den grova kuken, sen ollonet i storlek nästan som en liten clementin. Med tungspetsen sprider jag ut min saliv över ollonet samtidigt som min hand leker med den välfyllda pungen.
”Sug mig”! hör jag min älskare viska.

Min kropp vill inget hellre än att behaga min unghingst och jag formar mina mogna läppar som en kärleksport, och öppnar villigt min mun. Min tunga möter Riccardos grova ollon, omfamnar det och jag suger i mig smaken av den glansiga försatsen.
Riccardo tittar på mig och säger med en nu väldigt bestämd röst: ”Jag ska ta dig till nya höjder.

Samtidigt böjer han mitt huvud bakåt och beordrar mig att öppna munnen mer. Jag känner hur hans grova kuk tränger in mellan mina läppar och bryskt försöker trycka sig förbi mitt gomsegel. Jag ryser! Är det av rädsla eller kåthet?

Riccardos grova kuk har lyckats tvinga sig förbi mitt gomsegel och tränger sig ner genom min strupe. Gud klarar jag detta, får jag luft? Aldrig tidigare har en kuk varit så djupt inne i min mun. Snälla Nettan, grips inte av panik försök andas lugnt försök slappna av. Ingen vill göra dig illa – var tapper, visa att du kan klara av din ungtjurs lek! Ja så går mina tankar.

Jag känner hur Riccardos pungkulor pressas mot min haka. Har han bottnat i min strupe, har jag lyckats ta emot hela 25 centimeter grov kuk i min strupe? Kuken börjar röra sig upp och ner i min uttöjda strupe. Ja, jag klarar att ta emot denna enorma hingstkuk. Jag känner hur ollonet vandrar upp till mitt gomsegel, och ge mig en möjlighet att andas, för att i nästa stund trycka tillbaka ner i min strupslida. Ja, Riccardo och jag lär oss varandras rytm, där jag ges en möjlighet att andas, och han får största möjliga njutning. Jag njuter av Riccardos stön och känner hur hans kuk växer i min strupe. Men även om jag vill ta hans sats i munnen, vill jag ännu hellre att denne tjurkuk knullar min savande fitta. Min kropp, min längtan efter sex har helt klart övertag över mina moraltankar. Så jag släpper hans stånd med min mun, kravlar mig upp, Lutar min överkropp mot tvättstället, öppnar mina ben, svankar inbjudande och väntar.

Jag känner Riccardos heta kropp bakom mig. Innan jag hinner säga något låter han sina båda händer glida in under mina armar och sluta sig runt mina runda bröst. Han masserade dem mjukt men bestämt. Min bultande fitta skickar glädjesignaler till min hjärna samtidigt som en annan del av samma hjärna återigen försöker säga att det här inte är OK, ska jag verkligen löpa linan ut. Inga men…du är så kåt, så våt, och du vill så djävla gärna ha hans stora kuk nu. Han trycker sin kuk mot mina skinkor och flyttar snabbt ner ena handen från mitt vänstra bröst till mitt skrev. Jag ropar till halvkvävt av lust när jag känner hans hand trycka mot mitt kön genom det tunna klänningstyget.

”Vi..ffffår…nttt…Riccardo..det är …int..hm..gn..rätt …snälla…sluta jag..”. Moraltanten i mig ber honom snyftande men med mycket svag röst att sluta medan jag på samma gång håller mig i tvättstället och pressar mina skinkor mot hans kuk och roterar med underlivet för att möta handen som trycks mot mitt venusberg.
”Är det inte skönt Nettan, det klart att den hetaste fotbollsmorsan ska knulla den sexigaste fotbollskillen”, avfärdar han min tvekan med, och låter läpparna snudda vid mitt öra och den varma andedräkten ökar bara min lust.
”Dddet…är så..skööönhht… men vi får inte..” fortsätter jag med allt svagare snyftningar.

Då släpper han mitt andra bröst och greppet runt mitt kön, med ett snabbt grepp tar han tag i klänningsfållen och blottar mitt längtande underliv. Han håller med i ett fast grepp så att jag omöjligt kan förflytta mig.

Plötsligt känner jag Riccardos hand om min nacke och han trycker mig fram över handfatet. Jag känner det kalla porslinet tryckas mot mina bröst samtidigt som Riccardos andra hand smeker sig ner mellan mina skinkor, masserar mitt anus lite försiktigt och så vidare ner till mitt bultande, våta hål.
”Nu ska du få känna på en riktig kuk”, säger han och jag förstår att hans kuk är redo.
Jag känner ollonet mot mina slidväggar och det känns som att min fitta bara vill skrika ”Kom, kom, knulla mig, stöt in den, spruta mig full”, samtidigt som min hjärna försöker vara klok och säga att Riccardo är alldeles för ung för mig – ja lika gammal som min son.

Men då trycker Riccardo in sin kuk med full kraft.
”Gnnhhhuuuoö”, stönar jag högt av i en blandning av lust och smärta när det väldiga hingstollonet når mina innersta fittvägg.
Gud vad skönt. Hans tjurkuk är så efterlängtad nu under min ägglossning. Han stöter den hårt och brutalt i mitt hål och jag hör hur mina safter slaskar.
Min svetthala överkropp glider fram och tillbaka över tvättstället och jag känner att brösten börjar ömma av friktionen, men det ökar bara min lust.
”Knulla mig…vi får inte.. men sköönthhh…nu…nu..åh…nu…kuk…kuk…kuk…gnhh…kuk”, stönar jag i takt med hans stötar.
Jag försöker komma åt att smeka mig själv, men det är omöjligt när jag ligger pressade mot handfatet.
”Sssmeeek miiiiin fiiitta”, vädjar jag.

Men Riccardo bara pumpar sin kuk ut och in i min såphala kärlekstunnel. Så underbart stor hans kuk är, så dominerande hans sätt är. Ja jag känner mig som en kvinna, som bara har att ta emot – att lyda. Så underbart annorlunda mot hur min man blygt älskade mig, och så annorlunda mot Lisas känsliga och försiktiga fingrar – ja jag knullas av en tjur!
Jag känner att han närmar sig explosionen för hans rörelser blir snabbare och mer bestämda samtidigt som kuken växer ytterligare några millimeter.
”Ja ja kom i mig! Kom låt mig få känna din varma sås skölja in över min livmodersmun” stönar jag.

Riccardo tar ett stadigt tag runt mina höfter och drar mig mot sig samtidigt som han ökar farten på sin pumpade knullmaskin. Mina fötter släpper kontakten med golvet och jag hänger som en viljelös docka över handfatet och försöker parera tjurkuken så gott det går. Svetten rinner över hela kroppen och det luktade kuk och fitta där på toan. Så trycker Riccardo mig hårt mot sitt underliv, och det känns som att kuken ska slå hål i min livmodersmun och så – äntligen väller den varma såsen fram. Riccardo håller kvar sin fortfarande styva kuk längst inne i fittan medan han med bestämda kraftiga rörelser masserar sin kuk med mitt underliv för att klämma ut varje droppe sperma och tömma sig helt i mig.
”OOOH gud fyll min savande fitta med din sås, gud såååå underbart skönt” stönar jag och hela min kropp krampar av njutning.

Riccardo drar ner mig på stengolvet i det lilla toarummet. Han trycker isär mina nylonklädda ben och slickar sig sakta uppåt längs mina vader, mina lår och så…äntligen ….. har jag hans tunga mot min fitta och det går en stöt genom kroppen.
”Jaaaa, sliiicka. Knulla. Runka… kuk… fitta… sperma..suga …stor…kuk”, stönar jag och ser bara kukar och fittor framför mig och drömmer om att bli knullad i alla hål samtidigt. Det är så skönt. Riccardo pressar in tre fingrar i grottan samtidigt som han bryskt trycker in tummen i anus och jag känner en varm stöt genom kroppen. Han drar ut fingrarna och masserar in fittsaft i anus och rumphålet blir halt och lätt att tränga sig in i. Så pressar han i två fingrar där istället och låter tummen glida in i fittan men utan att stanna upp med tungans massage av min klitoris.
”Åååhh…aaagh…nuuuuu…kooomeeeeer…jaaaaag!!! knuuuula…kuuuuk!” skriker jag högt när vågen kommer och kroppen rycker i vilda orgasmkramper.
Jag pressar Riccardos huvud mot fittan och låser honom med mina lår så han inte kan röra sig. Han masserar omilt min fitta och anus i takt med mina konvulsioner tills jag sjunker ihop halvt medvetslös, oförmögen att röra en muskel. Då trycker Riccardo för andra gången sin tjurkuk i botten på min fitta och nu orkar jag inte ens möta honom utan ligger bara där och blir tagen.

Jag känner hur hela jag gungar fram och tillbaka över hans kuk. Han lyfter upp mina slappa ben på sina axlar och lutar sig över mig så att han kan krama mina runda bröst samtidigt som han knullar mig. Hans ansikte är ansträngt och jag förstår i ett töcken att nu ska han spruta igen, och åter känner jag ljummen sperma i min fyllda fitta. Som avlutning runkar han av några droppar på magen och brösten på mig. I mitt halvt medvetslösa tillstånd undrar jag om några av hans små soldater kommer att förenas med mina ägg och börja växa i min kropp. Jag har ju ägglossning och vi knullar utan skydd.

 

Efter ett par minuter börjar jag återfå min normala puls. Jag kravlar mig upp på alla fyra. Då känner jag Riccardo trycka in sin tumme i min anus igen. Jag är inte beredd och det smärtar till. Försiktigt drar han den ut och in och spottar saliv på hålet så att den ska glida lättare. Och till min förvåning känner jag kåtheten bubbla till liv i mig igen. Jag stönar och juckar mot för att möta tummen och få den så långt in som möjligt. Samtidigt vaknar mitt samvete och jag viskar ”Snälla Riccardo inte där, jag vet inte om jag orkar mer”.

Efter viss tvekan fortsätter handen sin upptäcktsfärd i dalen mellan mina fasta skinkor och hittar min bruna ros igen där den stannar till. Min kropp svarar på händernas lockelse och jag svankar mer. Fingret börjar smeka över rosen först mjukt, sen eggande med den vassa fingernageln, för att slutligen trycka mot öppningen. Ska jag ge mig hän åt njutningen eller ska moraltanten i mig vinna, och ska jag ta bort fingret som leker med mitt bajshål? Men gud det är ju skönt det är ju en ny upplevelse. Det är väl inte så farligt om min erövrare bara känner lite. Han älskar ju så underbart.

Riccardo går ner på knä bakom mig, öppnar mina ben mer och beordrar mig att svanka bättre. Trycket mot min ros släpper och fingret glider in i min savande kärleksgrotta istället som till bredden är fylld med mina och min unge älskares kåtsafter. Jag känner hur det fuktiga fingret lämnar min grotta för att vandra tillbaka till min bruna ros. Jag känner hur det blöta långfingret sakta öppnar rosen och trycks in i min ändtarm. Min ros kämpar mot och min kropp spänns. Vill jag verkligen?
”Vänta lite Riccardo….. försiktigt… det svider lite…?

Jag sväljer och tittar vädjande på honom. Så trycker Riccardo in fingret i mig igen mer bestämt och jag kan bara grimasera och dra efter andan. Jag inser att det är han – och bara HAN – som bestämmer vad som ska ske, och vad han vill göra med mig. Jag inser att jag kommer att gå med på alla hans önskemål. Riccardo kontrollerar mig helt!

Riccardos fria hand smeker mina skinkor medan fingret i förs ut och in i min ros. Jag känner smärta och spänner omedvetet min russinbruna ros. Så dras fingret ut ur min ros och mitt anushål sluts långsamt. Min älskare greppar mina skinkor drar isär dem. Mitt lilla bruna öga blinkar till och jag känner hur han sätter sin tunga mot öppningen och pressar. Jag gnyr av njutning – ja tungan känns mycket bättre. Jag känner hur tungan tränger in några centimeter och börjar flexa runt. Hoppas bara jag är nåt så när ren. Jag känner hur tungan glider djupare in innan den börjar rotera i mig. Mmmmm min kropp väcks av denna sensationella upplevelse.
”Är allt bra, vill du känna en stor kåt kuk tränga upp i din tarm”?”

Min blick möter min hingst mer bestämda och lite överlägsna blick. Jag vet att Riccardo kontrollerar mig och att hans vilja är min lag. Det tycks stämma som Lisa sa att unga killar är galna i analsex. Jag inser också att det tänder mig extra att knulla och veta att folk utanför kan höra oss.
”Ta det försiktigt….. snälla”, viskar jag.

Jag tar ett hårt grepp om toastolen och svankar, och Riccardo greppar mina skinkor och särar på dem. Mia försök utstå smärtan, låt det gå fort. Skrik inte. Ja så går mina tankar. Jag känner hur min ungtjur manövrerar sin väldiga kuk mot min russinskrynkliga anusöppning, och låter den ligga precis så den nosar i hålet.
”Slappna av nu Sexy….” viskar Riccardo och pressar på mot min slutmuskel.
Jag känner hur ollonet tränger sig in genom den första ringmuskeln och håller andan och ömsom spänner och slappnar av. Så pressar han ytterligare och når den inre muskeln som knyter ihop sig totalt. Han stannar till. Är han nöjd? Inser han äntligen att hans kuk är för stor för mig? Han är som sagt stilla ett ögonblick och sedan trycker han på – hårt och beslutsamt.
”AAaaii! AAAAIIIJJJ!! AAAAIIIIIIJJJJJJJJJ”!!!

Jag blir stel som en pinne. Varenda muskel är spänd och jag andas häftigt. Min rygg glänser av svett och jag greppar krampaktigt toastolen. För guds skull folk kan höra tänker jag och koncentrerar mig för att inte skrika ut min smärta.
”Ssssh… slappna av kåtis ….. det är snart över”.
Jag flämtar men kan inte svara. Mina lår skakar och min slutmuskel griper om den grova lemmen med oerhörd kraft. Min ungtjur lägger händerna på mina höfter igen och trycker till. Sakta, sakta känner jag hur den enorma och hingstlemmen trycks in i mig – ända till roten.
Riccardo stannar upp, lutar sig över mig och kysser min svettblänkande kind. Med ena handen greppar han min haka vänder upp mitt ansikte och kysser mig passionerat hett Mmmmm.
”Bara slappna av. Du är så vacker… din stjärt är så underbar och du är så sexig, ja den allra sexigaste Milf jag mött”.

Riccardos ord och kyssar får mig att slappna av en smula. Så reser han på sin överkropp, griper tag i mina höfter och börjar knulla mig. Min kropp glänser av svett, och min trånga stjärt tar emot den väldiga kuken, som bänder isär mina skinkor och glider ut och in i min ändtarm. Jag gnyr för varje stöt, men han bryr sig inte utan bara ler och tar det helt i sin egen takt. Ingen kan hindra honom nu, och när han nu ökar farten stönar jag allt högre för varje stöt. Jag särar mer på benen och putar mer med stjärten i ett försök att lindra smärtan. Ja vi knullar helt på Riccardos villkor. Och trots min smärta älskar jag av att ge min njutning till denne sexiga kille.

När Riccardo ökar tempot ytterligare orkar jag bara flämta. Jag hör hans hårda skratt samtidigt som han skjuter sin sats långt upp i min uttänjda ändtarm. Under det att han sprutar ut sina spermier fortsätter han frenetiskt att stöta i mig, och stannar inte förrän hans vita tjocka sperma började droppa ner på det kakelklädda golvet. Han lutar sig över min darrande, kladdiga kropp och kysser mig ömt.
”Sådär det var väl inte så farligt…”.

Jag kan inte svara mitt huvud hänger ner mot bröstet. Mina ben darrar men andhämtningen har lugnat sig. Jag känner hur min tjur drar ut sin kladdiga kuk färgad av hans vita sperma och mitt tarminnehåll. Jag känner hur sperman rinner från mitt halvöppna hål, hur den rinner nerför mina lår. Men jag är så lycklig. Killen har knullat mig helt på sina villkor, och jag har fått känna mig som en mjuk kvinna född till denna jord för att behaga och tillfredsställa män.

Vi kravlar oss båda upp. Riccardo sluter sig i min famn, våra tungor möts i en het kyss. Jag suger på hans tunga som vore den en het villig kuk. Jag överöser min prins ansikte med kyssar. Ja, jag känner mig som en blandning mellan prinsessa och mogen hora. Jag kysser ner över min unga tjurs hals sliter upp hans t-shirt, kysser hans bringa, hans små läckra bröstvårtor mmmmmm.
”Meer sexy meer” suckar Riccardo.

Jag kysser ner över hans sexiga tvättbräda, mina läppar möter hans halvstyva kladdiga kuk. Min tungspets smeker längs den ådriga stången. Jag slickar girigt i mig den kletiga blandningen av vår parningslek – Riccardos vita knullsås, rester av min fittsaft och mitt tarminnehåll. Riccardos starka armar drar åter upp mig och vi förenas i en ny het kyss.

Riccardo möter min kåtblanka blick och säger: ”Nettan du är den sexigaste fotbollsmorsan i hela laget. Bilderna på dig i Daniels mobil var helläckra – särskilt den med den lilla bikinitrosan och där brösten är bara. Men nu vet jag att dina tuttar är läckrare i verkligheten. Direkt när jag såg bilderna tänkte jag, att den morsan måste jag knulla. Ja jag har varit kåt på dig sen dess, och sen spanade jag in dig här i den där läckra lilla blåsan. Ja du är jättesexig en äkta Milf”.
”Gud, känner du mig, vet du vem jag är, gud vad jag skäms, vad har jag gjort”?

”Det är inget att skämmas för Nettan. Du är helt underbart och jag njöt verkligen av att knulla dig. Erkänn att du också njöt. Du skrek ju hela tiden meer, meer, spruta mig full, jag måste få känna din sperma skölja in i min fitta”.

Jag tittar ner och svarar: ”Ja jag njöt att bli knullad av dig, men du, det var inte meningen att Daniel skulle visa bilderna på mig, snälla säg inget, inte till någon. Detta är en hemlis mellan dig och mig”.
”Nej, jag lovar Nettan, men på ett villkor. Du ger mig ditt mobilnummer, och att jag får ringa dig när jag känner för att knulla en kåt Milf”.
Jag rotar i min axelväska, räcker honom en rosa lapp med mitt nummer och nickar till svar.
”Jag smiter ut före dig Nettan, så ingen anar att vi båda var här inne. Snygga nu upp dig så kanske vi ses därute”.
Åsså får jag en puss på munnen. Han öppnar dörren och försvinner ut.

Vad har jag gjort, bara jag kan lita på Riccardo att han inte säger något – allra minst till Daniel. Ja vad kan jag göra mer än hoppas. Men han var underbar, så stark så tuff så dominant – ja han kunde verkligen knulla. Men tänk om han gjorde mig med barn. Han fyllde ju mig med sin knullsås två gånger och jag är i min allra känsligaste period – och utan skydd. Vilken djävla idiot jag är. Jag måste kolla med Lisa, hon har säkert dagen efter piller.

Jag tittar mig i spegeln. Gud mitt ansikte är ju kladdigt som den värsta spermahora – ja till och med i mitt blonda hår hänger lite kladd. Jag tvättar mig noga, sminkar mig igen med ögonskugga, rouge och läppstift, knyter klänningen omsorgsfullt i nacken, rättar till urringningen över brösten så den inte visar för mycket men ändå lockar inbjudande. Nej jag tvättar inte underlivet, det är så skönt att känna hur min älskares sås bubblar ur mina hål.

Försiktigt öppnar jag dörren, smyger ut och försöker blanda mig med övriga gäster. Hoppas ingen fattar att det vara mina kåtskrik som hördes från toan. I vimlet letar jag förgäves efter Riccardo. Har han smugit hem, hade han fått ut allt han önskade av kvällen, eller är han inne på en annan toa med en ny Milf.  Det sista försöker jag slå ur mitt huvud. Han är bara min.

Jag går bort till baren och beställer en ny drink, som bartendern räcker mig med en flirtig blick och orden ”Nöjd med kvällen honey, eller har man en chans när vi stänger här?”
Jag möter den snygge bartenderns blick med ett leende och orden: ”Ja jag är mer än nöjd, jag ska bara dricka upp denna och sen ge mig hem till familjen. Det får bli en annan gång ….., och när jag är ensam hemma. ”.

”Lilla frun, ta mitt visitkort här, så kan du ringa när din gubbe inte är hemma. Jag gissar att du gillar hårda, stora paket, och jag lovar att du inte kommer att bli besviken”, viskar han och stryker lockande med ett finger i min hand.

Jag sitter där i baren med min drink och försöker samla mina tankar. Varför sa jag så till bartendern, han är ju skitsnygg. Nettan du är ensam nu, varför ska du inte njuta. Äsch, jag måste ringa Lisa och fråga om p-piller. Ja jag ringer fast det är mitt i natten tänker jag, rotar upp mobilen och slår numret. Flera signaler går fram, så hörs en sömndrucken varm röst.
”Hej, det är Lisa”.
”Hej Lisa här, förlåt att jag väckte dig men jag måste få prata med någon”.
”Hej Nettan, är allt OK, har du råkat illa ut när du ringer mitt i natten”?
”Nej då Lisa allt är OK, förlåt att jag väckte dig, men jag måste få prata. Förresten har du dagen efter piller. Jag måste få tag i det”.
”Gud är det bara det, klart jag har. Har du knullat, är du hemma hos en kille nu? Gud vad häftigt”.
”Ja, jag har knullat, men jag är kvar på Garbo. Jag knullade här på toan med en… med en… Lova att inte skratta eller håna mig nu Lisa. Jag knullade med en kille i Daniels fotbollslag, ja en kille som är lika gammal som min Daniel”.
”Gud Nettan vad häftigt, välkommen till Milfklubben. Du måste berätta mer. Hade han stor kuk, tog han dig flera gånger sprutade han i dig”?
”Ja han inte bara knullade, han tog mig flera gånger med sin stora kuk som den värsta tjur, han sprutade i mig två, ….. nej tre gånger – jag känner fortfarande hur hans sås rinner längs mina ben. Vi knullade utan skydd och jag är i ägglossningen. Jag måste få låna piller av dig. Jag får inte bli på smällen”.
”Så porrigt, Gud så kåt du gör mig Nettan. Snälla kom hit så vi får prata mer. Jag måste få veta allt, precis allt. Kom hit i nu snälla, jag längtar efter dig. Vad säger du om mjuksex med en kåt tjej efter ditt råknull med den där unghingsten.
”Du är galen Lisa – skönt galen. Ja jag kommer. Jag smiter härifrån tar en taxi. Har jag tur så är jag hos dig om 20 minuter. Puss älskling! Jag längtar också efter mjuksex med dig”.
”Puss Nettan, jag älskar dig också och har längtat hela kvällen efter skönt tjejsex”!

Jag lägger ner mobilen reser mig, och med ett leende på läpparna går jag bort mot garderoben för att hämta min jacka.

Gud vilken galen kväll och natt – och den är inte slut än.

5

Kommentarer

3 svar till ”Nettan – 43 år och nyskild Del I”

 1. Profilbild för Nils
  Nils

  Tack för en fin story. Jag gillar dina berättelser.

 2. Profilbild för Ewa-Lena
  Ewa-Lena

  Mysigt att du gillar den / Tack

 3. Profilbild för Swehn
  Swehn

  Så underbart
  Du vet hur man skriver och kåtar upp mig

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…