Natten med Tommy

En självupplevd historia från 1990-talet, i en liten stad i mellan-Sverige.

Jag gillade Tommy, han var söt och hade en charm och jag ska ärligt och villigt erkänna att jag var tänd på honom och ville in i hans byxor. Det var sommarlov och killarna hade slutat åttan. Själv hade jag sommarjobb i en telefonväxel på dagarna och övrig tid var det ofta flera som hängde hemma hos mig. Jag var den enda i mitt gäng med egen lägenhet så det blev naturligt en samlingsplats. Utom när jag ville hänga själv med de yngre killarna.

Det var egentligen inte Tommy jag var kompis med utan det var hans bästis Kalle som jag hade lärt känna. Båda killarna var femton medan jag skulle fylla 19 till hösten. Jag hade just flyttat in min första egna lägenhet, en liten etta med kök ganska centralt i den lilla staden. Kalle hade jag börjat hänga med redan när jag bodde hemma, men när jag fått en egen lägenhet blev umgänget mer intensivt. Jag och Kalle hade en sexuell relation, men den ska det inte berättas så mycket om just den här gången eftersom det är Tommy det ska handla om. Jag kände till Tommy, han bodde i samma område och gick i Kalles parallellklass. De hängde ofta men som Kalle uttryckte det så ”höll de inte på”. Tommy var en ganska kort kille, runt 160cm lång, brunhårig och smal. Han var söt och väldigt blyg. När Kalle första gången började ta med honom hem till mig hade Tommy fortfarande inte kommit i målbrottet, något som Kalle gjort nästan ett år tidigare.

Den här speciella kvällen så låg Kalle hemma med feber. Vi hade pratat i telefon tidigare på dagen och han lät rejält mosig. Jag var lite besviken eftersom vi skulle ha träffats och det skulle ha inneburit en möjlighet att kanske också få ha sex med honom.

Klockan närmade sig sju och jag hade just ätit en fantastisk middag bestående av micrad spaghetti och köttfärsås som man kunde köpa på korv och bara trycka ut i en tallrik och värma. Perfekt krubb för en nittonåring med noll intresse för matlagning. Jag hade slagit mig ner vid datorn och spelade spel när det plötsligt ringde på dörren. Utanför stod Tommy. Det här var faktiskt första gången vi träffats själva. Jag bjöd in honom och han slängde sin träningsjacka och cykelhjälm på byrån i min hall och kastade sig ner i vid köksbordet. Utan att fråga tog han en cigarett ur mitt paket och tände.

– Kan jag sova hos dig i natt?

Frågan var rätt oväntad. Vi hade inte riktigt den relationen och som sagt hade vi inte ens träffats själva. Jag kunde så klart inte låta bli att tänka på att det skulle innebära en möjlighet att få se honom naken.

– Jo, det kan du väl göra, men varför?
– Jag har bråkat med morsan o farsan. Jag orkar verkligen inte med dem just nu. Och de är nog ganska glada att slippa mig också just nu.

Tommy hade kommit i målbrottet. Det hade jag inte riktigt tänkt på sist jag träffade honom, men nu var det så tydligt. Han hade den där lite raspiga rösten som en del killar får i målbrottet. Fortfarande ganska ljus men väldigt tydligt mörkare än innan.

Jag sa att han självklart fick sova här, men att han ändå måste berätta var han var någonstans.

– Jag sa vart jag skulle när jag drog. De har ditt nummer så de kan ju ringa om de vill nåt.

Vi spelade spel och när det började närma sig sovdags drack vi te och käkade ett par ostmackor. Han hade kastat av sig sina träningsbyxor och satt nu uppkrupen i min soffa i vit t-shirt och ett par gröna kalsonger. Jag noterade att han inte hade boxers som de flesta killar utan vanliga korta kalsonger, dessutom med gylf. Min blick drogs ner mellan hans ben flera gånger, men det var svårt att säga något om innehållet.

Vi gick och la oss ganska tidigt, jag skulle ju trots allt upp till mitt sommarjobb dagen efter. Jag hade bäddat åt honom med lakan och en filt i soffan. Det var rätt varmt i lägenheten och han låg redan från början med underkroppen utanför filten.

Vi låg och pratade en stund, men snart så blev kommentarerna från Tommy mer och mer fåordiga och snart sov han djupt. Jag låg och försökte sova men tankarna på Tommy och att han låg i min soffa i bara kallingar gjorde att jag hade svårt att komma till ro. Jag låg och vred och vände mig i säkert en timme medan Tommy snusade i soffan. Kalle hade berättat att Tommy sov som en stock och var rejält svår att väcka. När de hade sovit över några kompisar hade de hittat på några bus med honom som han inte hade märkt över huvud taget.

Jag gick upp på toa. Tankarna på Tommy hade påverkat mig och det var inte helt lätt att kissa med halvstånd. När jag kom tillbaka in i rummet så låg Tommy på sida i soffan vänd med ansiktet utåt. Filten hade han sparkat av sig helt och den låg innanför honom.

Jag hade inte haft en tanke på att göra något med honom, han hade inte visat något intresse och jag hade varit för feg för att föra intresset på tal. Han hade också vid några tillfällen fält kommentarer om bögsex som väl kanske inte var helt positiva. Men jag kunde inte hejda mig, jag måste i alla fall försöka att känna lite på honom. Oändligt sakta smög jag mig fram till soffan och satte mig på huk i höjd med hans skrev. Med hörseln på helspänn stack jag ut handen oändligt sakta och la den lätt utanpå hans kalsonger. Jag kände värmen från hans kropp stråla mot min hand och jag kunde känna konturerna av hans snopp och pung. Han var slak och snoppen kändes ganska liten där den låg inuti kalsongerna. Jag smekte sakta med ett finger längs snoppens längd medan jag spänt lyssnade på hans andning och försökte se något av hans ansikte i mörkret. Han sov fortfarande djupt, men jag kände hur hans snopp sakta började reagera på mitt fingers rörelse. Snart var han helt hård. Snoppen var kanske 12 eller 13 centimeter, klart mindre än Kalles som jag lärt känna väl.

Jag funderade på vad jag skulle göra nu, skulle jag våga fortsätta och framförallt hur skulle jag förklara det om han vaknade? Min längtan att få se och röra snoppen blev större än rädslan för en upptäckt. Jag stack försiktigt in ett finger genom gylfen och för första gången fick jag direktkontakt med hans kön. Jag smekte undersidan på snoppen och ner mot pungen som fortfarande var helt slät. Jag ville mer och funderade på om det skulle gå att få ut snoppen genom gylfen men jag fick snabbt ge upp idén. Hans ollon låg precis vid kanten på kalsongerna och det skulle blivit svårt att krångla ut den gylfvägen. Då kanske till och med en sjusovare som Tommy skulle vaknat.

Jag kände längs med linningen på kalsongerna och insåg att de inte satt speciellt tight utan var något för stora. Det var mycket lättare än jag trott att föra kanten åt sidan och få fram snoppen.

Jag tog den i handen när den var ute och kände försiktigt på toppen. Ollonet var lite fuktigt och när fingret nuddade där så ryckte det till i snoppen. Jag släppte den direkt av rädsla för att vakna.

Tommy mumlade något i sömnen men hans andning var oförändrad mot tidigare. Jag väntade någon minut medan jag lät han snopp vara. Den fortsatte att vara hård och då och då ryckte det lite i den.

Jag böjde mig framåt mot honom och kände för första gången doften från hans kön. Det luktade gott. En doft som är svår att beskriva, men det lite myskaktiga lukten av kön blandat med lite lätt doft av ren svett.

Doften exploderade i mina näsborrar och om jag inte varit hård innan så bultade nu min egen snopp i mina kalsonger. Jag förde min hand ner i mina kallingar och började sakta runka medan jag försiktigt satte läpparna mot hans ollon. Jag var fortfarande på helspänn och lyssnade på hans andning när jag lät tungspetsen sticka ut för att försiktigt slicka toppen på hans snopp. Jag böjde mig lite fram och öppnade munnen för hans ollon. Sedan satt jag stilla med det i munnen medan jag fortsatte att runka mig själv.

Jag var osäker på vad jag skulle göra. Skulle jag kunna suga av honom på riktigt utan att han vaknade? Ännu så länge sov han djupt med sin snopp i min mun. Jag tog min andra hand och sakta drog jag tillbaka hans förhud så att hans ollon blottades. Det var ljust rosa i den ljusa sommarnatten och jag slickade bort en droppe från toppen innan jag tog ollonet i munnen. Smaken och doften var som en drog för mig, jag kunde helt enkelt inte få nog. Lite salt och lite sött smakade det. Min kåthet gjorde mig modigare och snart hade jag mer än halva hans snopp i min mun. Jag var nära att själv få utlösning när jag kände att hans snopp började bli tjockare i min mun.

Tommys andning var kanske lite snabbare nu men han hade inte rört på sig och jag var säker på att han fortfarande sov. Så utan någon ytterligare förvarning kände jag hans sperma i munnen. Det var inga mängder som sprutade ut i min mun, men det stack till i gommen av trycket i det första sprutet, sedan rann sperman ur snoppen medan den ryckte.

Hans sperma smakade ungefär som jag hade väntat mig, en blandning av sött och salt. Ännu hade den inte fått den där lite bittra smaken som hos äldre killar, kanske beroende på att han fortfarande var mitt i sin pubertet. Jag svalde det han hade att ge och höll kvar ollonet i munnen medan jag snabbt runkade min egen snopp. Det tog inte många sekunder innan min egen sperma sprutade ut i mina kalsonger.

Jag släppte hans snopp som börjat mjukna. Precis när jag skulle stoppa tillbaka den i kalsongerna rullade han över på mage och fortsatte sova. Jag la försiktigt filen över honom innan jag tog de få stegen till min egen säng. Utlösningen och den stora anspänningen i risken att bli avslöjad gjorde att jag kände mig totalt utmattad. Jag somnade nästan innan mitt huvud nått kudden.

Det var lite nervöst att vakna med honom dagen efter. Tänk om han hade varit vaken ändå? Men han betedde sig inte som om något hade hänt. Jag frågade om han sovit gott och det sa han att han hade. Vi skildes åt efter en snabb frukost bestående av kaffe och macka.

4

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier