Morgonnjutning

Ligger i min säng, det är morgon och jag är inte ensam. En kvinna har delat min natt men utan sex. Det pirrar i mig, jag vet att något kommer att hända men inte riktigt vad. Nu hör jag att hon kommer tillbaka från ett toalettbesök som tagit sin tid. Jag vet att hon har duschat och är naken och kåt. Själv ligger jag och låtsas sova.

Hon smyger ner bredvid mig och jag känner en smekning på magen som sakta letar sig upp mot mitt ena bröst. En lätt beröring runt min nu styva bröstvårta. Sakta vände jag mig på rygg, öppnar mina ögon och möts av en kåt blick och en hungrig mun. Hennes hand glider ner och greppar nu min styva kuk samtidigt smeker jag hennes ena lår.

Läppar suger mitt bröst och en ivrig tunga leker med bröstvårtan. Underbart upphetsande. Tungan fortsätter ner, utforskar min kropp. Stannar till kort vid min navel och fortsätter sedan sakta ner mot min kuk. Den ivriga blöta tungan leker lite vid kukroten och fortsätter sedan ner mot pungen. Med en ilning i underlivet känner jag hur pungen drar ihop sig och hur försatsen tränger upp till toppen av ollonet. Min kuk, ja hela mitt medvetna jag längtar efter att hon skall ta kuken i munnen. Jag vill känna den varma blöta munnen sluta sig om min lem men jag vet bättre än att hetsa eller ställa krav. Allt sker på hennes villkor.

Så, äntligen

Mjukt och oändligt skönt glider min kuk in i hennes mun. Jag stönar och rör mig lite för att ligga rätt. En hand smeker min pung och fortsätter ner mot mitt anus. Smeker försiktigt den öppningen som är blöt av hennes saliv. Jag har svårt att ligga still men måste för detta är hennes stund och jag är just nu hennes slav.

Sen grenslar hon mig och tar mina händer och håller dem fast över mitt huvud. Jag kan inte röra mig eller henne. Det är hon som bestämmer, det är så skönt. När hon fattar mina armar och trycker ned dom får jag hennes bröst mitt i ansiktet. Jag vet vad hon vill och suger försiktigt på hennes ena bröstvårta. Sen släpper hon min ena hand och vill att jag skall runka så att jag slår till hennes fitta med min hand.

Efter bara en kort stund känner jag hur hon blir genomblöt och hur det skvätter när jag slår till hennes fitta. Hor tar tillbaka min hand och låser den ovanför mitt huvud igen. Sakta glider hon ner mot min kuk. Hennes nu väldigt blöta fitta glider fram och tillbaka på min kuk. Jag stönar av njutning men får en hand över munnen. Min roll är inte att njuta utan att var ett verktyg för hennes njutning.

Sakta, oändligt sakta nästan som en underbar bestraffning låter hon min kuk glida in i henne.  Hon knullar mig i sin takt och utan hänsyn till vad jag vill. Jag ligger still och låter henne bestämma. Efter en stund känner jag hur hon ökar farten och hur hon kommer i en utlösning. Jag blir ännu kåtare av att veta att hon tagit sin njutning utan att bry sig om mig.

Efter den först orgasmen tar hon det lite lugnt och låter min blöta kuk glida ur hennes fitta. Hon kysser mig och jag känner hennes tunga föras in i min mun. Hur den utforskar min mun min kropp och min själ. Hur hon visar att hon har full kontroll över mig. Mina händer är fortfarande låsta av hennes ena hand men inte i ett hårt grepp utan mjukt och vänligt men ändå bestämt. Sakta glider hennes kropp mot min och jag möter hennes bröst med min hungriga mun. Min tunga leker med hennes bröstvårta och sen försöker jag suga in så mycket som möjlig i min mun. En liten stund får jag hålla på och jag hör hur hon stönar lågt. Sen lämnar bröstet min mun och hennes mage landar på mitt ansikte. Nu känner jag lukten av en blöt kåt fitta och det tänder mig ännu mer. Men hon väntar lite och låter mig bara känna lukten. Sen ställer hon sig på knä över mig och jag ser upp på hennes rosa blöta fitta. Retsamt håller hon den en liten bit över mitt huvud så att jag bara kan se och känna lukten men inte smaka.

Med knäna låser hon mina armar och sen täcker hon mitt ansikte med sin blöta fitta. Jag slickar och suger och hör hur hon njuter. Fram och tillbaka för hon fittan så att jag slickar henne hela vägen från anus till klittan. Ibland stannar hon upp och vill ha mer antingen på klitoris eller längst bak i rumpan. Jag lyder och slickar och njuter minst lika mycket som hon. En orgasm är på väg och hon vill bli slickad hårdare och lite snabbare, jag lyder för jag vet att jag får min belöning snart. Så spänner hon kroppen och pressar sin genomblöta fitta hårt mot mitt ansikte. En kraftig orgasm skakar henne och hon sprutar rakt in i min mun. Så underbart, jag slickar och sväljer och njuter.

Hon sitter kvar en stund och vill bli renslickad viket jag gärna gör. Sen lägger hon sig bredvid mig och vill få kuk bakifrån. Jag får äntligen vara lite aktiv och tar tag i hennes höfter. Min kuk glider in i henne bakifrån och jag stöter med kraft in i henne. Det klatschar när mina höfter möter hennes rumpa och hon stönar snart igen. Jag ökar takten och kraften i mina stötar och sen krampar hon ihop igen. Jag känner hur fittan under orgasmen griper om min kuk och njuter av att ha fått ge henne tillfredställelse. Eftersom jag har svårt att få orgasm måste jag runka för att spruta. Hon har förberett med en liten vibrator och lägger sig bredvid mig. När jag runkar för hon försiktigt in den i min röv vilket gör att jag exploderar av njutning och snabbt når orgasm.

Så kan mitt liv som sexslav bli till ett fantastiskt sexliv helt utan våld och förnedring men med massor av gemensam njutning.

6

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier