Minne från skärgården

En ensam, lugn och avkopplande vecka i skärgården och bara lite jobb. Vad kan väl vara bättre? Bara njuta och göra det där sista på min avhandling.

Det är varmt ombord på bussen. Ganska många som ska ut till Dalarö, trots att det är en måndag morgon. Jag hade stigit upp tidigt för att ta några dagars ledigt. Ja, ledigt? Jag är ju pensionär sedan flera år, men började plugga på universitetet när jag slutade jobba och nu håller jag på att slutföra min avhandling. Jag blev klar med första versionen i går, nu är jag på väg ut till Ornö och min lilla stuga där för några dagars avkoppling. Ja, okey, jag har datorn med mig, ska läsa genom och korrigera, se över notsystem och referenser.

Augustisolen steker redan så här på morgonen. Framför mig sitter några unga kvinnor, kanske runt tjugo år. De är så söta och vackra i sina små linnen och korta shorts. Som gammal gubbe kan jag inte undvika att se hur deras kroppar och, inte minst, bröst rör sig under de tunna topparna. De skrattar och pratar med en lite äldre kvinna. Ser ut att ha trevligt. Undrar om de också ska med båten?

Värmen gör att jag blundar och nästan nickar till ett tag. Tänker på hur det kändes i morse, jag var klar. Nu är det bara finliret kvar. En befriande känsla, när jag steg ut på gatan. Staden hade precis börjat vakna och luften kändes så där lite krispig efter natten. Det luktade lite varm asfalt och var fortfarande stilla. Morgonrusningen hade ännu inte börjat. Jag hade packat ner vad jag behöver för en vecka i stillhet i skärgården. Inte mycket kläder, mer mat och några flaskor vin. Och datorn, naturligtvis.

Jag tar Vindöga från Dalarö ut till Ornöboda, ja bryggan heter så. När jag steg ombord såg jag att de tre kvinnorna också är med. Ska tydligen ut i skärgården de med. De yngre är mer kompisar, den äldre kvinnan verkar vara mer en bekantskap, någon de träffat tidigare, men inte känner närmare. När jag stiger av båten gör även de tre kvinnorna det. De står och fortsätter prata på bryggan. Vädret är varmt och skönt. Jag tar min ryggsäck och väska och går efter vägen.

Mitt hus ligger bara 15 minuter från bryggan, men mycket avskilt, det finns bara ett annat hus i närheten, gubben Pettsons hus. Ja, han heter inte så, men liknar gubben i barnböckerna om Pettson och Findus. Han har inte varit ut på länge, så jag ser fram mot en vecka helt för mig själv, utan några som är i närheten.

Väl framme vid huset låser jag upp, går in och ställer från mig packningen. Huset känns kvavt, jag öppnar flera fönster för att släppa in lite luft. Packar sedan in kylvarorna i det lilla kylskåpet. Huset är gammalt, mina föräldrars sommarhus som jag tagit över. Det finns rinnande kallt vatten från en brunn och ett enklare avlopp. Värmen är från ett par elektriska element, en öppen spis och en kamin. Totalt 55 kvadratmeter, storstuga, kök och två sovrum. Huset ligger bara ca 50 meter från vattnet, där det finns en brygga med ett litet båthus bredvid. Pettson har sin brygga precis på andra sidan båthuset. Även om vi är där samtidigt så ser vi inte varandra, vilket skapar en skön känsla av ostördhet.

Det är varmt, huset behöver vädras och jag behöver något att dricka. Klär av mig alla kläder, så skönt att bara gå omkring naken, utan att behöva tänka på att någon kan ta anstöt eller tycka att jag är konstig. Har alltid gillat känslan av att vinden smeker min bara hud. Tar fram en öl, varm men ändå okey. Sätter mig ner och bara njuter av värmen och vinden.

Solen skiner och flugorna börjar surra runt mig. Behöver nog bada. Jag går ner till bryggan och dyker i. Så skönt. Vattnet är nog minst 23 grader. Jag simmar runt lite och går upp. Tar fram en solstol och sätter mig på bryggan. Slumrar nog till lite av stillheten. Inte ens några båtar ute på fjärden.

Plötsligt hör jag hur något plaskar till bredvid mig. Tittar upp men ser ingenting. Jo, där, någon simmar precis utanför bryggan. Jag ser bara ett lockigt huvud, ser ut som en kvinna. Jag reser mig upp för att se lite bättre. Då tittar hon plötsligt på mig. Tänker säga något, men det blir bara ”Oj då, ursäkta, menade inte att störa.” Hon har en fin röst, ser nu att det är den äldre kvinnan från båten. Hur har hon kommit hit? Det här är ju privat. Hon simmar bort till bryggan på andra sidan båthuset. Det ser ut som om hon också är naken.

”Ja, antingen kan du titta eller så kan du se bort medan jag går upp. Jag är lika naken som du. Om inte du skäms så tänker inte jag heller göra det. Trodde jag var ensam här,” säger hon och kliver upp på bryggan och försvinner bakom båthuset. Jaha, så var det med den avskildheten, tänker jag. Men var bor hon? Hos Pettson?

Jag går upp till huset igen. Här kan jag vara utan att bli störd, tänker jag. Går in i köket och gör lite lunch, det vill säga kokar två ägg och gör ett par smörgåsar. Äter lunchen ute i trädgården. Nåja, kanske inte så mycket trädgård och det som finns är vildvuxet. Måste nog röja lite, klippa gräset. När jag ätit. Men vill vila lite en stund först. Jag är mycket duktig på att prokrastinera, det vill säga: skjuta upp saker till morgondagen – eller senare.

Sätter mig och sluter ögonen. Somnar. Vaknar. Oj, klockan har hunnit bli fyra på eftermiddagen redan. Bäst att sätta i gång med dagen, snart middag. Jag tar fram gräsklipparen, fyller på bensin och den startar snällt efter bara två ryck. Gräsmattan är inte så stor, det tar bara 30 minuter så är den klar. Luktar gått av nyslaget gräs. Krattar undan det värsta. Betraktar mitt arbete. Ser bra ut, nästan snyggt. Behöver röja bland lite buskar också – får bli i morgon.

Tar fram en bok, skönt att sitta och läsa en stund i eftermiddagsvärmen. Insekter som surrar, fåglar kvittrar lite, inte som innan midsommar men de finns där, nya små fågelungar som just lärt sig flyga. Mamma och pappa fågel tittar på och kommer med en mask eller fluga till ungarna. Ohh, vilken frid, precis vad jag behöver.

”Hej, kan du hjälpa mig?” kvinnan i vattnet kommer mot mig. Har något i händerna. Nu ser jag, det är samma kvinna som var i vattnet nyss. ”Jag heter Birgitta, lånar huset av min morbror, August Pettersson. Han sa att allt finns i huset, behöver inte ta med någonting. Men en så enkel sak som en korkskruv finns inte. Och jag tänkte ta ett glas och njuta av dagen så här före middagen. Kan du hjälpa mig? Snälla.”

Jag reser på mig och då ser hon att jag inte har några kläder på mig. ”Oj, ursäkta, var inte meningen att bara trampa in så…” Hon rodnar tror jag. ”Men, vi såg ju varandra förut också…”

”Vänta, ursäkta, måste bara ta på mig något,” säger jag förläget och skyndar in. Badbyxor, nej har inga. Hittar ett par gamla shorts och en tröja. Drar på mig kläderna och letar sedan rätt på korkskruven.
”Här,” säger jag leende. ”Vill du att jag ska hjälpa dig att öppna? Jag heter Nils, förresten. Såg dig på båten, trevligt med en granne.”

”Tack, gärna,” säger hon och räcker över flaskan. ”Trevligt att träffas, blev ju bara lite hastigt i vattnet. Ber om ursäkt för att jag kommer så här oannonserat, lite pinsamt.”

”Jag trodde jag var ensam på hela ön,” skämtar jag. ”Jag går gärna omkring naken, när jag tror att ingen ser mig, men nu är jag lite mer anständig, hoppas jag.”

”Mmm, jag var ju inte direkt påklädd heller i badet. Tog på mig lite när jag såg att jag behövde gå och låna en korkskruv. Och, du, jag gillade det jag såg, så ingen fara.”

”Ja, tack detsamma, får jag väl säga. Och ursäkta om jag stirrade förut, var både lite överraskad och trevligt att se en vacker kvinna. Men jag var väl lite för uppenbar, antar jag,” säger jag.

”Vill du smaka? Och förresten, för mig får du gärna gå omkring naken, tycker det är trevligt att se. Dessutom går jag också naken, när det finns möjlighet,” säger hon. ”Har du glas, det trevligt att dricka tillsammans?”

”Åh, visst. Jag hämtar. Trevligt och gott,” säger jag. Går in i köket. Hittar två vinglas. De ser lite immiga ut, behöver sköljas av. När jag kommer ut med glasen igen, sitter Birgitta i en av stolarna och är helt naken.

”Eftersom vi bägge gärna går nakna, tänkte jag att jag ville matcha dig,” ler hon mot mig och sträcker fram flaskan. Jag häller upp vinet och ger tillbaka flaskan och ett glas. Ställer från mig mitt glas och tar av mig shortsen och tröjan.

”Ja skål då, nu när vi är på samma nivå, så att säga,” säger jag. Kan inte undgå att granska henne lika och märker att hon gör detsamma. Jag gillar verkligen det jag ser och det börjar märkas på min ofrivilliga reaktion. Hon har kastanjebrunt hår, halvlångt och självlockigt, och det inramar ett vackert ansikte. Det syns att hon gärna ler och skrattar och nu ler ögonen mot mig. Hon är väl kanske 165 cm lång och har en fin figur med breda höfter, en fin rumpa såvitt jag kan se. Brösten är inte små men definitivt inte stora, ser ganska fasta ut och med mörka vårtgårdar. Hennes bröstvårtor står rakt ut. Kyla eller?

”Mmm, ser att du gillar det du ser,” säger hon när hon ser min reaktion. ”Det gör jag också, du ser ut att vara i mycket god kondition. Får man säga att du också har en vacker, tja, vad säger man? Kuk?”

Oj, hon är verkligen direkt, vilket inte gör mitt tillstånd mindre uppenbart, tvärtom. Nu står den rakt ut. Känns både pinsamt och pirrigt. Jag är ju lite stolt över mitt organ. Jag tar en mun av vinet för att dölja min förlägenhet. Vi börjar prata samtidigt, blir tysta och sedan utbrister Birgitta i ett klingande och medryckande skratt. När vi båda skratta färdigt, tittar vi på varandra och isen har lossat. Vi förhör oss om varandra och inser att vi båda ska vara här i en vecka och vi är båda singel. Efter att ha pratat och druckit vin i en halvtimme inser vi båda att vi är hungriga, på mat. Jag har tagit med mig en bit lax, som mer än väl räcker för två, så jag frågar om jag får bjuda på den.

”Smarrigt,” säger hon, ”tack gärna.” Jag börjar göra i ordning grillen, tänder på och tar fram laxen. Lite salt, svartpeppar och citron. Sköljer lite sallad och lägger några potatisar i en kastrull. De bör bli klara ungefär samtidigt med att grillen är redo. Under tiden fortsätter vi att prata. När jag ska börja grilla fisken kommer hon och ställer sig tätt intill mig. Jag känner värmen från både henne och grillen, fast på två olika sidor. Hon lägger en hand på min axel, för den sakta ner efter min rygg och stannar med den på min rumpa. Smeker lite lätt.

”Skönt,” säger jag ”men akta så jag inte bränner mig. Blir ju helt stel och vill inte komma åt den heta grillen.” Hon flyttar sakta handen så den kommer på min framsida. Tar ett litet lätt grepp om min penis och smeker den lite.”

”Har velat göra detta sedan jag såg dig på bryggan. Och vill verkligen inte att du ska bränna dig. Vill ta hand om den. Men vi äter först, blir så tänd och kåt att se dig, prata med dig. Vill att känslan ska byggas upp och vara länge,” säger hon.

Jag har börjat smeka över hennes rygg, hon har en fantastisk rumpa som jag måste smeka, grabba tag i. När hon tar tag i min kuk, flyttar jag upp mina händer till hennes bröst. Så mjuka och sköna. Bröstvårtorna är som två hårda små cylindrar som står rakt ut. ”Ja, äta först, maten är klar,” säger jag med kåthes röst.

Tar potatisen av spisen, fisken från grillen och vi sätter oss vid bordet. Nakna. Jag kan inte slita mina ögon från henne, ömsom tittar på ansiktet och sedan brösten och ansiktet igen. När vi ätit en stund känner jag en liten fot som sakta smeker mig mellan benen, upp mot min styva kuk. Blir allt svårare att äta och konversera. Vi blir alltmer upptagna av andra saker än maten.

Till slut är laxen dock uppäten. Vi reser oss upp, säger inte ett ord, bara tittar på varandra. Står nära varandra och kommer in i en omfamning. Birgitta är lite kortare än jag. När hon kommer tätt inpå mig hamnar min kuk rakt in i hennes mage. Hon tar tag i den, böjer den ner och placerar den mellan sina ben. Gnuggar lite fram och tillbaka, känner hur skaftet hamnar i hennes skåra och delar lite på blygdläpparna. Sedan är våra kroppar tätt sammanpressade. Vi kan känna varenda del av våra framsidor, hennes bröst mot min bringa, hennes höfter mot mina och mitt kukskaft pressas in i hennes skåra. Vi står och bara njuter, sedan lutar hon huvudet lite, söker mina läppar. En första puss, sedan lite mer tryck tills våra munnar öppnas allt mer. Känner hennes tunga som letar sig in i min mun.

Vet inte hur länge vi står där och hånglar, känner in varandra. Tar henne i handen och leder henne ut till den gamla hammocken i trädgården. Dynerna hade jag tagit ut tidigare och kommer nu väl till pass.
”Efterrätt, nu vill jag ha efterrätt,” mumlar jag. Sätter henne ner, särar lätt på hennes ben och sjunker ner på knä i gräset framför hammocken och henne. Mitt huvud är nu precis vid hennes sköte. Jag ser hur det blänker lite av hennes väta. Böjer mig fram och slickar sakta över hennes blygdläppar. Mmm, så mjuka och fylliga de är. Min tunga riktas nu mot springan, slickar nerifrån och upp. Cirklar lite längst upp. Spetsar tungan lite och tränger in en liten bit i henne. Smakar så gott. Safterna rinner till allt mer. Tar min tumme och börjar massera runt klitoris. Hör hur Birgitta börjar gny, rör sig otåligt fram och tillbaka. Växlar lite, låter tungan slicka direkt på klitoris medan ett par fingrar kommer in i henne. Jag pullar lite fram och tillbaka. Vinklar fingertopparna så jag kommer åt det främre området i hennes fitta. Nu har Birgitta svårt att sitta still, hon rister fram och tillbaka med kroppen, huvudet kastar hon bakåt. Kroppen spänns i en båge. Hennes lår kniper om mitt huvud. Jag känner hur hela hon darrar, kommer i en orgasm. Så härligt att känna denna kvinnliga urkraft.

Efter en stund har orgasmen ebbat ut och hon säger ”kom upp här, lägg dig på mig, vill ha dig i mig nu. Har väntat hela middagen. Nu är det min tur. Och din. Ta mig, knulla mig. Vill känna dig i mig,” frustar hon.

Jag lägger mig ovanpå henne. Hammocken gungar samtidigt som hon leder mig in i sig. Det är så fuktigt, ja vått, att det inte är några problem att komma in i henne. Känna hur mitt ollon först delar på hennes läppar sedan sjunker allt längre in till hela jag är inne. Vi ligger en stund, gungandes fram och tillbaka. Sedan börjar Birgitta röra sig, kniper med sina inre muskler, masserar mig och börjar sedan jucka. Vi börjar långsamt att jucka mot varandra. Sedan lite snabbare. Jag behöver ta det lite lugnt för att inte komma på en gång, så avvaktar lite.

Efter en kort stund börjar jag röra mig i henne igen. Sakta och skönt, sedan ökar vi båda takten. Saktar in en stund, känner in varandra. Birgitta börjar gny alltmer och ökar takten. ”Kom nu, knulla mig, kör hårt, vill komma, jaaa, jaaa, mera Såå, jaaa,” nästan skriker hon. Nu är det expressfart som gäller.

Trycket byggs upp i mig. Kan inte hålla tillbaka utan kommer i några kraftiga sammandragningar, sprutar långt inne i hennes fertila sköna fitta. Hon måste ha känt att jag sprutat, för hon kommer strax efter i en andra orgasm. Den varar längre, känns kraftigare. Jag sitter fast som i ett skruvstäd, min lite slakare kuk långt där inne och mina ben i ett järngrepp mellan hennes.

En eon av tid flyter, känns det som, innan hon slappnar av och vi bara ligger där och flämtar. Kysser varandra. Smeker varandra. Bara njuter av närheten i en hammock som sakta gungar i augustikvällen.

”Kom, vi går ner och badar, jag behöver skölja av mig. Det var helt underbart,” säger Birgitta. Vi går hand i hand ner mot vattnet och dyker i. Simmar runt och skvätter vatten på varandra, som två barn. Går upp och sätter oss på bryggan, det är fortfarande ljummet i luften. Sitter och småpratar lite.

”I morgon får jag nog gäster,” säger Birgitta. ”De där två tjejerna jag hade sällskap med på båten. Jag bjöd över dem för att bada. Tror de kommer på förmiddagen.”

”Ja, jag såg dem, såg riktigt söta ut, inte som du, men unga och söta. Har ni planerat något?” frågar jag.

”Nej, bara bada och sola, äta lite lunch, tror jag. Vill du vara med?” frågar hon. ”Men, misstänker att vi måste ha badkläder på, vet inte hur de är med nakenbad,” fortsätter hon.

”Gärna, men tror inte jag har några badbyxor, får ta shortsen, kan kanske fungera, men blir kanske lite genomskinliga när de är våta.”

”Det vill jag se, så får vi se hur pryda de är,” säger Birgitta med ett leende. ”Men nu behöver jag gå hem. Tack för en fantastisk kväll och… ja allt! Kom över i morgon vid tio.” Jag får en sådan där varm intim kram igen och en lång kyss.

Jag vaknar på tisdagsmorgonen med ett praktstånd, gamla gubben som jag är. Ligger kvar en stund, minns kvällen innan och hur Birgitta kommit över för att låna en korkskruv. Det blev både vin, mat och, inte minst, en fantastisk efterrätt i hammocken. Sträcker på mig i sängen. Vilken kväll. Men nu måste jag gå upp, skulle ju komma över till henne runt klockan tio. Och då skulle de två yngre tjejerna troligen komma också. Trevligt att få umgås lite, även om det var ensamhet jag hade sökt när jag åkte ut hit till Ornö i skärgården.

Går ut och till ett lämpligt träd för att kissa. Lite svårt först innan det värsta ståndet hade släppt. Sätter på kaffebryggaren och äter lite fil och müsli. Det är redan varmt och skönt, tror det aldrig blev svalt under natten. Nästan medelhavsklimat just nu i skärgården.

När jag är klar med frukosten, diskar jag upp både efter den och gårdagens middag. Det var helt makalöst i går, vem hade kunnat vänta sig en sådan upplevelse och hur mysigt som helst. Nu skulle jag få träffa Birgitta igen. Hon hade verkligen en fantastisk kropp, tror hon är runt 50, men mycket välbevarad. Nåja, hon tyckte det om mig också, trots mina 75 år. Ska bli intressant att se vad den här dagen har att erbjuda? Blir nog inget sex när hon har gäster, men senare kanske?

Bäst att göra sig presentabel, rakar mig, borstar tänderna och går ner till vattnet för att tvätta av mig lite. På bryggan bredvid sitter Birgitta. ”Hej där! Tack för i går,” ropar hon.

”Tack själv,” skrattar jag. ”Det var verkligen en fantastisk kväll. Har drömt om dig hela natten.”

”Då får du fortsätta drömma,” svarar hon. ”Nu måste vi klä på oss och göra oss respektabla? För du kommer väl?”

”Försök stoppa mig, självklart kommer jag. Ska ta på mig något. Puss, ses strax,” säger jag och går upp mot huset igen. Just det, kläder! Badbyxor hade ju varit bra, men har inte haft några på länge, badar alltid naken och har inte haft gäster eller sällskap här ute på flera år. Jag tar på mig de gamla shortsen. Ska jag bada i dem, så blir det inte bra att ha kalsonger under, så det blir bara shortsen och en enkel tröja. Då är jag klädd, mer eller mindre.

När jag kommer över till grannhuset står de alla tre och pratar, det vill säga Birgitta och de två unga kvinnorna, tjejerna, från båten. Alla är klädda i bikini och ser helt förföriska ut. ”Hej, Nils heter jag. Birgitta bjöd över mig också. Trevligt att träffas,” säger jag.

”Mia, kul! Såg dig på båten i går,” säger den ena. ”Moa,” säger den andra. Moa är smal med en fin figur. Ljushårig och ett fint skuret ansikte och en knallröd bikini. Mia är lite rundare, inte tjock, men lite fylligare. En rumpa som bara väntar på att bli klappad, tänker jag. Mia är mörkhårig och har en naturlig mörkare färgton i hyn, härstammar nog från ett sydligare land från början. Hon har ett runt, mycket vackert ansikte och en härligt kornblå bikini.

”Vill ni ha lite kaffe? Jag har det klart. Gjorde en sockerkaka i morse.,” säger Birgitta. Vi slår oss ner och Birgitta häller upp kaffet. Vi börjar prata lite om sommaren, vädret och hur härligt det är i skärgården. Tjejerna är kompisar från KI, där de går på läkarlinjen. Moas föräldrar har ett ställe en bit bort och nu har de en veckas sommarlov innan studierna börjar igen. De har inte sjötomt och tycker det är hemskt lyxigt att få komma hit och bada utan att trängas med andra på den allmänna badplatsen.

”Apropå bada, jag vill i vattnet,” säger Birgitta. Hon har en fin svart bikini, lite mer rejäl än flickornas, som är i minsta laget. Birgitta och jag tittar på varandra. Vi är bägge vana att bada nakna och även gå omkring nakna. Tjejerna är nog, trots sina små badkläder, lite mer blyga. Vi går ner och Birgitta börjar med att gå i vattnet, tätt följt av de yngre damerna. Jag tar sats och, obetänksamt, dyker i. Shortsen är inte gjorda för det. Motståndet i vattnet gör att jag kommer först och shortsen efteråt, de flyter upp bredvid mig. Tror aldrig jag hört tre kvinnor skratta så mycket tidigare, måste ha sett lustigt ut.

Svårt att försöka kränga på mig shortsen i vattnet. Syns ju inte så mycket, i alla fall, inte så länge jag är i vattnet. Jag slänger upp shortsen på bryggan. Det får bli som det blir. De är ju läkarstudenter och har säkert sett en man tidigare.

Birgitta skrattar, tittar på mig. Blinkar åt mig och knäpper upp sin bh. Slänger upp den också på bryggan. ”Jag tycker bäst om att vara naken också,” säger hon. Dyker ner och tar av sig nederdelen också, slänger upp den på bryggan. Flickorna tittar på oss. Ruskar liten huvudena, men låter sina badkläder vara kvar på.

Jag klättrar upp först på bryggan, tätt följd av Birgitta. Där står vi nu nakna i
solen. Tjejerna tittar på oss och kommer också upp. ”Ni ser så fina ut, där ni står,” säger Mia.
”Härliga, verkligen! Jag gillar det,” säger Moa. ”Har inte sett en sådan härlig man tidigare, speciellt inte en som kunde vara min morfar. Och du, Birgitta, ser helt underbar ut. Tänk om jag skulle vara lika fin som du när jag är i din ålder. Älskar att se er.”

Vi går bort mot solstolarna. Känner att min penis rör sig mot mina ben när jag går. Den är inte längre liten och oansenlig som tidigare av kallt vatten. Faktiskt lite blodfylld av all denna kvinnliga fägring runt om. När vi kommer fram till stolarna sätter sig Birgitta i en vilstol, lutar sig bakåt, benen lite i sär, precis så att vi kan se hennes fina springa. Hon är välfriserad med en liten tofs. Återigen slås jag av hennes fantastiska kropp, så vacker. Kan inte se mig mätt på den och minns gårdagskvällen. Minnet gör att min kropp reagerar och vill återuppliva gårdagen. De två yngre kvinnorna ser min reaktion. Verkar som om de gillar vad de ser på en gammal man.

”Jag vill bli brun utan några linjer av kläder,” säger Mia och tar av sig bh-n. Hon har ett par fantastiska, ganska stora och runda bröst. Det syns att de är naturliga och är fasta. Trots storleken har inte jordens gravitation påverkat dem. Eftersom hon är mörkhårig och har lite färgade gener är hennes vårtgårdar mörka och mitt i sitter en bröstvårta, som är stel av badet eller möjligen situationen. Jag ser hur hon med intresse tittar på Birgitta, tror faktiskt hon är lika tänd som jag på henne. Mia slänger bh-n över en stol och tar sedan av sig underdelen också. Hon har fantastiska former och ser ut att vara lite våt, det glittrar till lite i solljuset.

”Jaha, ska det vara på det här viset,” säger Moa och tar också av sig sin bikini. Först bh-n och sedan i rask följd underdelen. Moa har ett par små och fantastiskt söta bröst. Bästa sorten, naggande goda. Vill omedelbart gå fram och smeka dem, ser mycket tilldragande ut. Varför gillar jag små bröst? Män ska ju gilla stora ordentliga tuttar! Bägge tjejerna är, så vitt jag kan se, helt befriade från hårväxt. Undrar om de har vaxat sig, eller laserbehandling?

Tjejerna lägger sig ner på mage på var sin handduk. ”Nils, nu får du smörja in mig med solskyddskräm,” säger Moa. Uppenbarligen hon som tar befälet. Hon håller fram en flaska. ”Skaka den ordentligt först, sedan vill jag att du smörjer in mig ordentligt. Alla delar från fötter till nacke.”

Jag står där med mitt stånd. Det här är mer än jag klarar, tänker jag. Men kan inte fega ur. Tar flaskan, skakar den och trycker ut lite i handen. Börjar smörjan hennes härliga vader. De är mer än lovligt välskapta och sköna under mina händer. Först den vänstra sedan den högra. Tar ordentligt, runt om, vill inte missa något ställe. Flyttar mig upp. Det här blir lite mer grannlaga, att smörjan låren. Tar en ny klick i handen och tar tag med bägge händerna. Smörjer högra låret upp mot rumpan. Hon särar lite på benen så jag ska komma åt ordentligt. Jag slutar strax under rumpan. Börjar sedan med det vänstra låret. Samma procedur.

Nu är jag mycket nära rumpan och hennes centralpunkt, dit alla män, i alla fall de flesta, vill komma. Jag fegar ur och börjar smörja hennes rumpa. Den är så härligt fast och fin, en riktigt sexig rumpa. Jag smörjer inte bara lite lätt, vill känna den under mina händer ordentligt, blir mer som massage.

Nu ser jag att Birgitta smörjer in Mia. Hon har solkräm på händerna och smörjer in Mias lår mycket noga. Jag ser hur Mia njuter av att bli insmord. Birgitta tar nu tag om Mias ben och särar dem så hon kommer åt ordentligt mellan dem. Hon smörjer upp mot ljumskarna. Jag ser hur Mia njuter av behandlingen, gnyr lite grann. Nu tar Birgitta lite ny sololja på händerna och smörjer Mias rumpa, noga mellan skinkorna och på rumpan. Jag gör samma sak på Moa. Hör att bägge flickorna uppskattar behandlingen. Och det gör jag också, har nog aldrig varit så hård och kåt.

För att inte bli alltför närgången flyttar jag fokus upp mot skuldror och rygg. Smörjer noga för att ge mig själv lite andhämtning, vill inte börja spruta bara av att smörja in. Jag ser att varken Birgitta eller Mia är opåverkade heller. Tror att de bägge tycker om både män och kvinnor, att de uppskattar behandlingen är det i alla fall ingen tvekan om.

Jag är nu klar med Moa, ger henne ett litet smisk på rumpan och säger ”Nu min sköna, är du fullständigt insmord och kan vara länge i solen, åtminstone på baksidan.”

”Mmm, du gör det så skönt, nu får du smörja framsidan,” så vänder hon på sig. Ligger där på rygg, de små tuttarna pekar rakt uppåt, ser helt enastående ut. Vill bara greppa om dem, smeka dem, suga på dem. Hur ska jag göra det här? Hela jag är i extas efter att ha smörjt in hennes baksida och nu ser henne liggande där på rygg. Mia har också vänt sig och Birgitta ska börja smörja in hennes framsida. Mias tuttar är stora och fasta, syns knappt att hon ligger på rygg, de reser sig så vackert upp mot Birgitta. Jag ser att Birgitta nu är riktigt våt, en droppe rinner utefter hennes lår. Hon slickar sig omedvetet om munnen, tar lite solkräm i handen och går direkt på Mias bröst. Smeker runt om dem med krämen, mellan tuttarna, på sidorna och närmar sig de mörka vårtgårdarna. Mias bröstvårtor är stenhårda, Birgitta böjer sig ner och slickar på dem med tungan. Suger in en av dem i munnen. Det ser så fint och härligt ut, kan inte motstå att göra samma sak på Moa.

Hennes bröstvårta är så hård när jag suger in den i munnen. Min tunga leker med den, vivlar runt. Jag greppar det andra delikata bröstet med handen och masserar det mjukt. ”Mmm, du skulle smörja mig, men det är såå skönt att, vill att du fortsätter. Men behöver bli insmord längre ner,” gnyr Moa. Samtidigt som jag bearbetar Moas bröst med min mun smeker jag nu längre ner, över magen och ner över venusberget. Så fast och skönt. Min hand letar sig nu ner mellan Moas ljumskar, smeker mellan lår och blygdläppar. Masserar henne där. Tar tag med tumme och pekfinger runt först den ena blygdläppen, smeker fram och tillbaka och drar ut den lite. Sedan samma med den andra.

Mia får en liknande behandling av Birgitta. Hon blir nu masserad, nej pullad, i fittan. Birgitta har flera fingrar instoppade i Mias fitta. Tummen ser ut att gnugga hennes klitoris. Birgitta och Mia, de är bägge i full extas. Mia böjer sig upp, greppar om Birgittas bröst, knådar det ganska omilt. Men det ser bara skönt ut. Birgitta vänder sig, står med huvudet över Mias sköte samtidigt som hon har sin fitta precis över Mias mun. Hon sänker sig ner med både huvud och fitta. Två tungor träffar sitt mål. Åhh, det ser så fint och skönt ut. Hade gärna varit med, men har nu Moa under mina händer och mun. Slickar hennes springa, nerifrån och upp, knådar samtidigt de små fina brösten, de känns fasta, nästan hårda, under mina händer.

De tre kvinnorna njuter, var och en av sin behandling, deras gnyende och stön bildar en skön kör, lite i otakt, men ack så härligt. Solen skiner på oss, det är en vacker och härlig dag med bara en lätt kustbris som kittlar våra kroppar. Kvinnorna njuter med tungor och händer. Jag njuter av att få slicka, smeka och känna den fantastiska Moa under mina händer och kropp. Min kuk pulserar, vill komma in, vill känna en kvinnas sköna omslutning. Jag ställer mig mellan Moas särade ben. Riktar in min kuk mot hennes savande och väntande kärlekshål. Tittar på henne när mitt ollon ligger precis på hennes öppning. Hon nickar, juckar lite uppåt, villat jag ska komma in. Sakta sänker jag mig ner, ollonet delar blygdläpparna och jag känner hur de sluts omkring det. Jag trycker mig ner och känner att Moa möter min rörelse. Centimeter för centimeter sjunker jag allt djupare in i hennes varma och våta grotta.

Samtidigt hör jag hur Birgitta och Mia nu frustar allt mer. De måste båda närma sig klimax. Ser ut att verkligen njuta av varandra. De är en så härlig bild att se när jag nu börjar juckande in och ut i Moas villiga sköte. Hon är så härligt trång och omsluter mig så fullständigt. En fantastisk friktion samtidigt som det är så vått och välsmort. Vi knullar i långa, djupa tag. Ena minuten nästan helt ute för att nästa sjunka ner och bottna så långt in som jag räcker. Nu börjar Moa öka farten, vill bli knullad snabbare.
Jag drar mig ur henne, ber henne ställa sig på alla fyra. Min kuk kommer nu in i hennes buktande fitta bakifrån. Rakt in i det djupaste av hennes innersta. Ett stön hörs när jag snabbt penetrerar henne. Ger henne lite smisk på skinkorna samtidigt som jag nu knullar i ett raskt tempo. Min pung daskar mot hennes rumpa varje gång jag skjuter in mig.

Nu är vi alla fyra mycket nära, Moa har ett par fingrar på sin klitoris och gnuggar frenetiskt. Mina händer greppar om hennes fantastiska bröst och kniper om hennes bröstvårtor. Birgitta och Mia är också nära, de stönar och slickar alltmer frenetisk. Ser att Mia har stoppat in ett par fingrar i Birgittas bakre hål. Håller dem där och pullar samtidigt som hon slickar Birgittas fitta frenetiskt.

Nu klarar jag inte mer, kommer att spruta när som helst. Det har varit en helt galen uppladdning hela förmiddagen. Det drar ihop sig i min mellangård, känner hur testiklarna gör sig beredda tillsammans med prostatan. Nu är deras stund här. Finns ingen återvändo, oavsett vad jag gör. Där, nu, ohhh, det rycker i kuken och en kaskad sprutar ut i Moas djupa grotta. Känner hur jag i sprut efter sprut fyller henne med min säd. Moa fortsätter att gnugga och det verkar som hon också närmar sig och kommer i en fullkomlig orgasm. Kramar omedvetet ut det sista dropparna ur min kuk samtidigt som hela hon krampar.

Birgitta och Moa är inte långt efter, hör nu att de också har kommit till det enda logiska slutet, det som måste ske, där det inte finns någon återvändo. De faller ihop i en hög över varandra under högljudda stön och halvkvävda skrik eftersom de fortfarande har sina munnar mot varandras fittor.

En lång stund senare börjar vi alla vakna upp igen. ”Vad hände? Ni skulle ju smörja in oss. Men, åh Gud, vad jag är lycklig och helt slutkörd,” suckar Moa och stryker mig lätt över min nu slaka kuk. ”Vill ha mer, men måste vila,” suckar Mia. Birgitta och jag, som hade en fantastisk kväll i går ler mot de två unga tjejerna. Vi vill nog uppleva mer med varandra också.

Inom mig undrar jag lite, vad är bäst ung kvinna, lammkött, eller en mogen kvinnas varsamma och erfarna handlag? Var och en har sina fördelar, men i längden tror jag att det är erfarenhet och ömhet (kärlek?), som vinner. Och vi har ju flera dagar ut utforska detta. Den andra dagen har ju bara precis börjat.

7

Kommentarer

2 svar till ”Minne från skärgården”

  1. Profilbild för John
    John

    Mycket bra och bokstavligen från ganska kända vatten. 🙂

  2. Profilbild för Master Lars
    Master Lars

    Bra skaldat, härligt med underbara öppna kvinnor, vad händer härnäst?

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier