Lössläppt familjesemester

Det här är del 9 av 10 i Claras och Lupitas Äventyr!

Även om han tjänade bra så var en utlandsresa för honom och Clara med hans tre barn, bonusbarn och hans dotters pojkvän ingen direkt billig affär, men eftersom han ville ha en vecka med hela familjen när Clara fyllde år hade Donny hyrt ett hus med två lillstugor i Stockholms skärgård där de alla fick plats.

Han, Clara och hans söner, Liam och Landon, bodde i huset med tre sovrum, kök och samlingsvardagsrum med den stora verandan utanför.

Hans dotter Lisandra, hennes pojkvän och Claras dotter Lupita fick den ena lillstugan medan Claras exman Rodolfo och hans eget ex Stella, som nu var gifta, fick sitt eget lilla krypin.

De badade från klipporna eller bryggan, åkte vattenskoter eller hans daycruiser, grillade, spelade och solade.

Både hans dotter Lisandra och hans styvdotter Lupita, han smålog åt att alla fyra barns namn började på L och han och Clara kallade dem de Fyra L’en eller helt enkelt Ellen, var vackra unga kvinnor, men Clara var fantastiskt vacker även i jämförelsen med dem, eller hans exfru Stella för den delen.

Att hon hade lite extra kvinnlig fyllighet och självsäkerhet var anledningen trodde han .

Han kunde se hur både Liam och Landon diskret följde hennes vaggande, putande rumpa och gungande bröst med blicken när hon rörde sig i endast en liten bikini upp och ner i vattnet, tja, över hela ön.

Han hade dessutom svårt att inte skratta om hon tog på dem och de direkt la sig på magen.

– Clara! Stella! Jag och Rodolfo går upp och preppar grillen!

Clara vinkade från vattnet där hon badade med de unga männen medan Stella förstrött vinkade från sin plats mellan Lisandra och Lupita.

Lupita drog ned sina solglasögon en bit på näsan och tittade ut i vattnet.

– Oherregud, mamma är som ett barn när det kommer till vatten.

– Låt henne ha kul, Stella följde hennes blick, de där tre verkar inte ha något emot det.

– Mmm, ge henne några minuter så kommer hon berätta att hon tävlingssimmade som ung och utmana grabbarna.

Alla tre studerade vattnet och hörde ett ”Gå!” följt av ett enormt plaskande när Clara drog iväg tätt följd av de tre unga männen.

– Vad var det jag sa?

De la sig ned och fortsatte sola.

Clara kravlade sig upp på klipphällen tvärs över viken i en segerdans medan hon lättsamt retade de tre unga männen som kom simmande mot klippan en efter en.

– Du Clara, Liam pekade mot hennes överkropp, du tappade något på vägen.

Hon tittade ned på sina nakna bröst där det svala vattnet fått bröstvårtorna att styvna och slog armarna om sig.

– Vad pinsamt!

– Jag simmar och kollar, Johannes vände utåt, för du kan ju inte kåta upp oss sådär.

– Men sluta nu, jag är ju en gammal tant, hon skakade sina solbrända tunga bröst, men tack, tack Johannes.

Hon såg Johannes simma utåt och svepa med huvudet i sitt sökande. Hon satte händerna på höfterna och tittade på sina styvsöner som gjorde allt för att inte titta på hennes nakna bröst.

Det var ju förgäves för de unga männen, och hon hade haft rätt i sin misstanke, Liam var lika stor som sin far och lillebror och båda visade upp putande våta badbyxor. Både han och Landon stod nu och försökte så diskret som möjligt få sina halvstyva lemmar att ligga utan att det syntes.

– Så, hon skakade på överkroppen så att brösten återigen svängde från sida till sida, är ni båda glada att se mig, eller har ni med er kanoter ut?

– Va, nej…

– Visa lite bara, det är oskyldigt, så kan jag visa er.

De två bröderna tittade på varandra och drog ur sina halvstyva lemmar. Landon var, som hon redan visste, enorm, men Liam var inte långt efter. Lite kortare men grövre.

– Oj, oj, oj, det är verkligen ett släktdrag.

Hon greppade dem båda och drog några drag i dem innan hon greppade framsidan på sin bikiniunderdel och visade sina blygdläppar med sitt slätrakade venusberg toppat med den svarta triangeln av hår.

– Här är bikinin!

Johannes ropade bakom dem och hon släppte linningen, sprang ned och drog på den.

– Vinnaren får ett önskemål uppfyllt.

Johannes slängde sig i efter henne, men de två bröderna stirrade efter henne innan de försiktigt gick ned i vattnet.

Donny låg med Clara i sängen. De hade precis älskat och låg och höll om varandra.

– I morgon fyller du år, så du får önska dig vad du vill älskling!

– Vad jag vill, Clara tittade på honom med sina stora bruna ögon, är du säker?

– Mmmm, jag vill att du ska vara lycklig.

– Jag… Nej… Det är bara konstigt.

– Inget är konstigt min älskling.

Clara tog ett djupt andetag.

– Dåså… Kan dina söner sova med oss?

Donny tyckte det nästan lät som hon spottade fram ordet som på ett smatterband.

– Mina söner…?

– Glöm det Donny, det var ett skämt.

– Nej, menar du allvar?

– Kanske lite, men det var ett skämt.

– Mmmm, jag lovade dig vad som helst, men…

– Snälla älskling, det var ett skämt, ett dumt skämt.

– Nej, nej…

Han kände sig inte helt bekväm med det hela men insåg att han efter incidenten med Claras dotter inte direkt hade en jättebra förhandlingsposition.

– Jag kan ju fråga, men inte lova någonting.

Han ställde sig upp och drog på ett par kalsonger. Clara kunde höra först knackning på en dörr följt av dämpat tal, sedan en till innan de tre männen i familjen kom in på rad.

De två unga männen tittade på sin pappa som höll upp händerna i tystnad innan de vände ögonen mot sängen där Clara låg naken.

Liam var lika lång som sin pappa och hon kunde se hur hans kalsongfront stod ut som ett segel i medvind, medan 16-årige Landon, kanske stärkt av deras hemlighet från bröllopsfesten, stod helt naken med sin långa, grova best vippande mot taket..

De verkade tveksamt inställda men gick och la sig nakna bredvid hans fru.

– Pappa…?

– Det här är Claras födelsedagsönskning, titta inte på mig.

Donny såg hur hans söner sakta smekte Clara vars kropp sakta reagerade på deras händer och oroligt rörde sig. Hone särade, medvetet eller omedvetet, lätt på sina lår och lät en hand lätt stryka över sitt venusberg. Hans söner sög in varsin bröstvårta och han såg hur hans fru slöt sina betydligt brunare händer kring deras bleka, hårda lemmar och såg på honom med kåtdimmiga ögon.

– Ska inte du komma älskling?

– Kanske, snart.

Han slog sig ned i stolen mitt emot sängens kortände och såg hur hans söners ivriga händer gled över Claras lena mage, lår, insida… Fitta!

Det var ju inte det att han inte fantiserat om att se Clara med en annan man, eller kvinna, det var mer att hans båda söner inte behövt övertalas alls utan verkade helt nöjda med en kort förklaring. Landon hade t o m gått in i hans och Claras sovrum med fullt stånd pekandes mot taket, och nu kände han ur den ursprungliga svartsjukan byttes mot kåthet och kände hur han blev stor.

– Vilka stora, vackra lemmar ni har, precis som er pappa.

Clara gick ned på knä mellan de två unga männen och fortsatte runka dem.

Hennes vackra, hjärtformade bak spändes när hon böjde sig fram och tog Landons ollon i munnen.

¡Bien rico! Hörde han henne mumla med munnen full av saliv.

Han såg hennes fasta skinkor säras och hur hennes svullna blygdläppar glimmade av fukt under det rodnade lätt öppna anuset.

Det var visserligen en stuga  med två sängar, men inte med två sovrum utan de stod i varsin ände på rummet. Lupita kunde höra hur Lisandra och Johannes tisslade och tasslade, och när hon i den ljusa sommarnatten såg sin styvsysters bak vändas upp och huvudet lätt röra sig upp och ned krävdes inte mycket fantasi.

Även om de trodde de var tysta så hördes de slurpande ljuden tydligt. Lisandra hade en fin liten bak där trosornas tyg stretade över de spända skinkorna innan det till slut gav upp och gled in i stjärtskåran.

Lupita kunde se de svullna blygdläpparna som separerades av tygsträngen och anade den lilla anusrosen.

Hon förde ner en hand i trosan och drog upp halvlinnet hon sov i och smekte sitt bröst. Johannes lyfte sina ögon från det guppande huvudet och såg henne titta på dem

Tillsammans med ögonen låste vid varandra närmade de sig klimax. Hon skakade på huvudet och han förstod att hålla ut. När Lupita skakande kom sprutade Johannes en kaskad över sin flickvän som förvånat dök ned mellan hans ben igen.

Hon vände sig om och skakade lätt i orgasmens efterdyningar.

– Så här hård har du aldrig varit, och din utlösning, jag tror semester är bra för dig, hörde hon Lisandra viska.

– Kanske det. Ska jag… ?

– Nej, Lupita kanske vaknar om vi fortsätter.

– Älskling, Jonannes drog ned hennes trosor, Lupita sover som en stock.

Donny tittade på klockan, 03:23. Det hade gått över två timmar när hans två söner till slut lämnade sovrummet. De hade turats om att grillspetta henne, som han kallade det, från olika håll och växlat mellan att fylla hennes mun och sköte med sina grova, långa lemmar. De hade sprutat ned hennes ansikte, bröst, rumpa och mage fler gånger än han kom ihåg och Clara hade hela tiden bett om mer. Det var snare han fru än pojkar som till slut inte orkat mer.

Han tog sin T-shirt och torkade av sin kletiga lem, hand och mage innan han reste sig ur fåtöljen. De var i sanning hans söner.

Han sträckte fram sin tröja och Clara grovtorkade av sin kropp.

– Vem kunde tro att så mycket kunde komma ur två män, hon skrattade, det här blir en fantastisk vecka.

Hon steg upp ur sängen och kysste honom.

– Jag tar en snabb dusch.

Donny somnade innan hans huvud låg mot kudden. Clara såg på honom. Åh, vad hon älskade honom. Det krävdes självförtroende och tillit i ett förhållande och hon önskade att hon skött hela incidenten med Lupita bättre, men nu var det jämnt på den fronten.

Vattnet rann redan i duschen när hon kom in och hon drog lite med handen på det immiga glaset och log. Unga pojkar och deras kukar.

– Finns det plats för mig?

Den 16-årige pojken vände sig om med sin, vid det här laget, röda men fortfarande stenhårda lem i handen.

– Fick inte du nog?

Han ryckte på axlarna och hon gick ned på knä trots att hon nästan hade träningsvärk i käkarna.

Mmmm. Kuk. Tonårskuk. Stenhård. Svällande.

Hon slappnade av och sträckte ut. Landon greppade hennes huvud, och för första gången trängde ett ollon förbi hennes svalg. Hon hörde sin styvson stöna dovt när hennes läppar och haka nådde hans bäcken och lilla tajta pung och hostade till och drog ut.

Med vattnet strilande över kroppen såg hon upp på honom och log stort.

– Nu hijo, ska vi testa nåt nytt för oss båda.

Den unga, hårda kuken penetrerade hennes mun och svalg igen och började stötas in och ut.

Donny vaknade och Clara var inte kvar i sängen längre. Den gamla klockradion stod på 11:15 så han kände med handen och madrassen var fortfarande varm. Han tog på sig ett par shorts och en T-shirt.

Kaffebryggaren bubblade, men ingen Clara i köket så han gick ut på terassen.

– God morgon gubben, kom från vänster, jag är strax klar här så fixar jag klart frukosten, men Liam kom och avbröt och verkade lite desperat.

Han vände på huvudet och såg Liam stå mot väggen med uppenbart salivvåt lem. Clara stod på knä med sitt nattlinne nedhasat till midjan och de tunga brösten hängande nakna.

Hon gapade vitt och tog hans 22-årige son i munnen och började röra huvudet fram och tillbaka. Donny stod perplex men upphetsad kvar och såg hur Liam sköt fram höfterna och greppade Claras svarta hår. Han kunde se hennes sväljreflexer innan hon ställde sig upp, stoppade ned den halvstyva lemmen i kalsongen och kom fram och kysste honom.

– Äggröra och bacon?

– Visst, visst…

– … och sen kanske jag kan få lite ’aubergine’ senare?

– Jo, visst, självklart.

De satte sig runt bordet och såg Carla härja runt i köket. Kaffe, juice, bröd, bacon, äggröra.

– Landon?

– Låt pojken sova, han jobbade hårt i natt.

– Mmm, jo, jag såg det.

– Varför var du inte med, Clara tog en klunk kaffe.

– Näää, jag gillade att titta.

– Jo, jag såg det.

Liam satt och glodde ned i sin mobil.

– Vad säger du Liam?

– Jo, va, vad?

– Du har inte lyssnat alls, eller hur?

Clara skakade på huvudet.

– Jorå, jag tänkte bara att det varit sjukt sexigt om vi filmat allt.

– Kanske nästa gång…

Nästa gång. Clara hade väl bara menat att detta var en engångsföreteelse? Fast de sa de aldrig. Hade de kommit överens om resten av veckan?

De var nästan klara när en dörr slog igen i korridoren och husets yngste medlem kom ut med rufsigt hår.

– Gmmmrrn.

Utan att titta på sin pappa kupade han händerna över sin styvmors bröst. Han drog ned hennes överdel och drog lite i hennes stora bruna bröstvårtor så att de tunga brösten lyftes och sedan gungade tillbaka.

– Titta Clara, jag har värsta morgonståndet.

Hon tittade på Donny och ryckte ursäktande på axlarna innan hon drog ut hans styva kuk.

– Det verkar som jag får extra protein till brunch.

Hon runkade sakta 16-åringens lem innan hon sög in det stora ollonet i munnen.

– Nä, Donny tog sin tallrik till diskbänken, jag går ner till Stella och resten av ungarna på badklipporna.

– Gör  du det.

Hon drog ned sitt nattlinne och blottade brösten.

Stella och Donny låg på varsitt underlag en bit ifrån Lisandra och Lupita som solade topless bredvid Johannes som hade fullt sjå att inte stirra på dem.

– Hon är vacker Lupita.

– Mmmm, lika vacker som sin mor.

– Jo, Donny, för nån vecka sen kom Lupita hem och hade bråkat med er, eller i varje fall Clara…

– Ahrrmmm, jo, ja…

– Vad var det om?

– Jo…

Stella tittade på sin exmake, och det gick upp för henne.

– Du är ”den äldre mannen”, och Clara kom på er?

– Sssch… Ja, vi har precis lagt den biten bakom oss.

– Men faan Donny!

– Du, Stella, du var fanimig inte Sankta Stella de sista åren och min älskade fru är inte direkt Santa Clara!

– Che Guevara?

– Va, Che Guevara och striden i Santa Clara.

– Vad snackar du om?

– Sorry, sidospår. Men hur som. Du vet… tja… Du vet hur jag experimenterade lite med andra kvinnor i slutet.

– Jo tack!

Hon nickade mot Lupita som fnissade när Lisandra rykte till av den kalla solskyddsfaktorn.

Deras långa, slanka dotter tryckte upp sina bara, perfekta, men betydligt mindre halvklot mot sin styvsyster som fnissande och länge och väl smorde in dem med solskyddet tills de skära små bröstvårtorna krämglänsande stod rakt ut.

– Nääää, nej, lägg av?

– Hon är läraktig. Samtidigt, nu förstår jag att hon så lätt tog en gigantisk dildo… Ja… Du vet var. Du och din hästkuk hade ju varit där.

– Berättade hon det?

– Inte i så stor detalj, men jag gillade aldrig att ha analsex med dig, du var alltid för lång och grov.

– Stella…

Lupita höll de båda glansiga brösten i sina händer och framför dem gav de två unga tjejerna varandra en snabb puss och skrattade till. Den unga latinan lät sina tummar smeka de rosa bröstvårtorna som snabbt styvnade varpå Lisandra lyfte sina händer och vägde sin styvsysters betydligt större i händerna innan hon kom på sig och slängde en, snabb blick på sin sovande pojkvän.

Fokuserat la hon sina bröst, som trots den begynnande sommarbrännan såg bleka ut mot den yngre kvinnans hud, runt brösten och återgäldade smekningarna.

Lupita gränslade henne och hennes föräldrar kunde se hur hon diskret, inte diskret nog, lyfte sina höfter mot deras styvdotter som gned tillbaka.

– Jag behöver nog också smörjas in.

Donny såg sin exfru ställa sig upp, gå fram och huka bredvid tjejerna och hur hon efter några korta ord la sig på rygg.

Lisandra la sig bredvid och såg på hur den unga latinan klickade ut kräm i händerna och varsamt började smörja in de stora brösten.

Donny kände hur han sakta styvnade och såg hur Johannes som nu vaknat också låg med ett stånd och smekte sin flickvän på höften.

Lupita tog mer solskydd och började smörja in Stellas platta mage tills hon nådde bikinikanten. Han kunde inte höra vad de sa, men hennes händer rörde sig innanför linningen tills hans exfru lyfte på höfterna och styvdotter och dotter hjälptes åt att dra av bikiniunderdelen.

Han reste sig och ställde sig bakom Lupita som snabbt log mot honom innan hon började smörja in låren. Först ovansidan och sen insidan.  Hennes händer gled längs med Stellas ljumskar och slutligen över blygden där hon pressade ihop blygdläpparna och lätt lät sin tumme massera den känsliga toppen.

– Hnnnh, Du gör det där så bra.

Hans 42-åriga exfru tittade på Lupita innan hon lyfte ögonen mot Donny, gav honom ett leende och placerade sin högra hand över den svarta hästsvansen och pressade 18-åringens huvud mot sitt underliv.

– Vad väntar du på, hon är mycket bra?

Lupita gillade att slicka Stella, inte så att hon hade erfarenhet direkt av andra kvinnor än henne, men hon gillade det. Nu när hon spenderat några dagar på ön och blivit närmare bekant med Lisandra, OCH hört henne och Johannes ha sex 2-3 gånger, hade hon blivit nyfiken på sin styvsyster med de perfekt runda brösten också.

– Åååååh!

Hennes bikiniunderdel drogs åt sidan och hon kände en tunga fladdra mellan de nedre blygdläpparna och anus.

Det var plaskblött mellan Stellas lår och hennes haka blev genast kletig. Med näsan i det rakade venusberget slickade och sög hon frenetiskt på klittan, och pullade med sin vänstra hand så det smaskade, tills 42-åringen med ett skrik kom.

– Ååååååååååååh, guud. Vilken. Jag. Åh, åh, åh.

Orgasmen kom i vågor och hennes mogna, stora fitta öppnade och slöt sig mellan de slanka låren.

Bredvid henne flyttade sig Lisandra till hennes höfter, särade på hennes brunbrända skinkor och slickade analrosetten.

– En sån läcker rumpa, sa hon mellan slickningarna.

Donny tryckte fötsiktigt ollonet mot tonåringens anus.

– Nnnngh, försiktigt.

Lisandra tog ett ordentligt tag i skinkorna och särade dem. Anuset vidgade sig något och den äldre mannens kuk trängde in i henne bit för bit. Lupita tittade bak och såg hur hennes styvsyster släppte en lång sträng saliv i hennes bak för att hjälpa sin pappa och hur den bleka kuken trängde in mellan hennes brunbrända, hjärtformade skinkor.

– Så jävla hett!

Lisandra nöp i sina små rosa bröstvårtor och Lupita kände hur hennes höfter trycktes ned i klipphällen gång på gång när Donny började stöta in i henne.

Bredvid henne höll Lisandra isär hennes skinkor så mycket hon kunde och ovanpå låg Donny. Med händerna på varsin sida om hennes bröst rammade han sin kuk in i hennes öppna arsle.

– Vill inte du ha en bit av Lupita Johannes?

– Får jag, Johannes lät tveksam.

– Ser det ut som hon kommer säga nej till just dig?

Lupita stönade ner i handduken och kände sin styvfar dra ut sin enorma kuk.

Hon ställde sig upp på knäna och Johannes la sig tillrätta och lät henne gränsla honom innan Donny återigen penetrerande hennes pulserande anus.

– Jag tror du förtjänar något du  också, Stella drog lätt över sin dotters perfekta små kullar, och Lupita är väldigt bra på oralsex.

Lupita log stönande mot de två. Lisandra var en av de där tjejerna med fitnesskropp och hon var snabb att dra av sig bikiniunderdelen.

Stella makade sig lite bakåt och Lisandra la sig i sin mammas famn och särade på benen.

Hennes nästan helt definierade magmuskler slutade i ett V över ett platt bäcken med små, tunna blygdläppar med en liten men hård klitoris som hon öppnade upp åt den 18-åriga latinan med två fingrar.

– Ååååh, mamma, vilken tunga…

Vilken härligt galen familj hon hade tänkte Lupita.

Hon gav sin styvsyster oralsex samtidigt som styvsysterns pojkvän tog henne i fittan och hennes styvfar analknullade medan hennes styvmor verkade mer och mer nyfiken på sin dotters bröst.

Lisandra hade en liten, hård klitta och en extremt tajt springa som, trots att hon var sjöblöt, knappt släppte in Lupitas två fingrar

De två kukarna fyllde henne och stötte i takt, det enda hon ångrade var att den största och grövsta var i hennes bak och det kände som de två skulle slita isär henne i smärtfylld njutning.

– Visst är hon bra?

– Mmmm mamma, hon slickar mig så skönt.

– Vad bra gumman min, Lupita hörde Stella vått pussa sin dotter.

Hon kände igen ljudet av kyssar och såg upp. Lisandra satt med huvudet vänt mot sin mamma som girigt förde sin tunga in och ut i sin dotters mun och tvinnade hennes små bröstvårtor mellan tumme och pekfinger.

– Du kysser så bra älskling, får mamma smaka på dina bröst?

– Jag vet in… Ååååh… Mamma.

Lupita kände sin styvsysters hand på sitt bakhuvud och såg Stellas lår i sin ögonvrå innan det bekanta ljudet av slickande tunga mot hud startade.

– De smakar som geléhallon. Du har så vackra bröst min älskling.

– Tack mamma.

Rodolfo gick upp från båtbryggan på öns läsida. Ikväll när Carla fyllde år skulle det bli latinamerikansk grillfest, så han hade beställt till lokalbutiken i Dalarö och hämtat ut det där.

Lite lamm, riktiga chorizo, kyckling, hängmörad biff, maiz, frijoles. Han bar upp det till stora huset som hade större kyl och packade upp och in.

Från terassen hördes Reggaeton och han kollade att allt var klart, inklusive öl på kylning och gick ut med en nyöppnad flaska i handen.

Paret, nej, trion var helt nakna och registrerade inte att han kom, men han kände igen den culon och de tetasen som svängde under kvinnan var som helst.

– Aaaaah, ¡Qué ricos, hijos!

Rodolfo visste inte hur han skulle reagera på att hans två styvsöner, varav en bara var 16 år hade sex med hans exfru.

Hon var fortfarande otroligt vacker och sexig, det hade aldrig varit ett problem, och nu blev han upphetsad av att se henne spetsad mellan två unga män.

– Är du vår kukslyna?

Carla greppade hans rot och nickade ”Si, si, ja, jag är er kukslyna som vill ha unga tjurkukar i alla mina hål!” innan hon slickade på ollonet och sög in det igen.

Rodolfo drog ut sin styva lem ur linnebyxornas gylf och började sakta smeka sig själv,  han var inte liten, men de här två var enorma. Si, si, knulla kukslynan, knulla henne hårt.

Liam drog sig ur, greppade hennes handled och drog med sig henne till soffan. Det såg nästan komiskt ut när 16-årige Landons stora kuk åkte ur henne med ett plopp och fuktig vajade upp och ned innan pojkens storebror drog ned Carla i sitt knä. Den lilla latinan kände hans stånd gnidas mot sina blygdläppar. Hon försökte resa sig, men han styrde in sin lem mellan de särade blygdläpparna och tryckte ned henne över sin kuk.

– Ååååhjävlar så tajt och skön.

Hon började hon sakta rida honom och kramade den styva lemmen med sin rosa insida. Liam som verkade mer bröstfixerad än sin lillebror slickade återigen hennes bröst och med sina fria händer greppade han hennes stora, fasta skinkor och särade dem.

Hon visste att Donny, om än motvilligt, skulle gå med på natten, men han hade inte protesterat under morgonen och dagen heller och Carla njöt enormt av att bli knullad av en stor, stenhård kuk. Gubbe eller grabb spelade ingen roll. Hon svankade djupt och lät sina höfter göra jobbet ordentligt när hon kände den fullt erigerade lemmen nå alla skrymslen i hennes villiga fitta.

Landon såg sin storebror sära de perfekta vackra skinkorna och hur hela latinans bakdel framhävdes när hon svankade och rullade med höfterna över Liams bultande, ådriga lem. 16-åringen såg sin styvmors analros och gick ned och slickade den.

Han slickade hela vägen från fittöppningen längs hela den särade stjärtskåran och tillbaka till anuset. Han hade aldrig gjort det förut, men det var upphetsande och han formade sin tunga till en spets och försökte trycka in den.

– Vil du knulle min culo hijo? Jag älskar stor kuk i arslet.

– Får jag?

– ¡Claro qué si! En mi vulo por favor.

Han tog hennes stönande som uppmuntran och ställde sig mellan parets ben, runkade sin kuk och tryckte försiktigt ollonet mot det skrynkliga hålet. Carla slutade rida Liam och svankade djupt medan hennes skinkor särades brett.

– Åh. Min. Gud. Du är såååå… Stor och… Grov.

Clara krystade och ollonet var lätt att få in, men själva skaftet som var betydlig grövre i omkrets tog emot, och han tryckte in sin lem centimeter för centimeter i det tajta hålet.

– Nnnngh, För. Sik. Tigt.

Han var inne drygt halvvägs och tog tag i hennes bröst och började sakta knulla det tajta arslet. Under honom började Clara rida Liam igen tills de till slut hamnade hyfsat synkat. Hans förhudssträng stretchades hårt varje gång han bottnade och hennes analring följde med ut lite när han drog ur

Hans kuk penetrerade den hjärtformade rumpan om och om igen.

– Aaaaaaah, aaaaah, aaaaaah, aaaaaah, knulla mig med era tjurkukar ungjävlar, aaaaaah…

Det stora, vackra arslet och den tajta våta fittan fick sig ordentliga omgångar. Efter 10 minuter stönade Clara bara tyst. De båda männens kukar penetrerade henne gång på gång, minut efter minut, i ett jämnt tempo och hon hade fått mer än hon begärt. Hennes arsle och svullna fittöppning smaskade och klatschade varenda gång de unga männen bottnade i henne.

Clara kände hur den grova ungkuken töjde ut hennes anal gång på gång och hur den stötte samman med den lika stora lemmen i hennes andra hål. Hon hade ju haft DP förr, men inte med två så här stora.

– Knulla mig, knulla er kukslyna till mamma.

Hon lyfte blicken och såg en rörelse i ögonvrån. Hennes exman Rodolfo stod och runkade i dörröppningen helt fokuserad på dem och där och då kände hon Landons grepp hårdna om höfterna och hur han med en sista hård stöt tömde sin sperma djupt inne i hennes anal och drog sig ur.

Rodolfo nästan stapplade fram och när Liam drog sig ur och snabbt smekte sig själv stod hennes dotters far där bredvid sin styvson.

Liam kom först och hans satser sköt ut över hennes ansikte och bröst och la sig som vita streck på hennes bruna hud.

– På mina bröst Rodolfo, mis tetas.

– Ååååh din slyna.

Rodolfo masturberade frenetisk och hon såg nästan som i slow motion hur hans sperma sköt ut ur det spända glänsande ollonet och träffade hennes bröst.

Hon tog tag i sin exmakes lem och drog sakta i den medan hon höll sin tunga under hans droppande öppning.

– Vill du testa min bak Rodolfo, det gjorde du aldrig när vi var gifta.

Han nickade bara och hon sträckte bak sin hand och smekte sig mellan skinkorna och tryckte in två fingrar som hon knep omkring.

– Det är uppvärmt Viejito.

Hon kunde nästan se hans knän skaka när han gick runt henne.

Rodolfo stirrade nästan förhäxad på den snyggaste rumpan han visste. Han hade aldrig tagit henne där även när han, eller framförallt hon, velat. Det kändes… Smutsigt.

Men det var en fantastisk bak och hennes lilla hål rodnade, och släppte ut en rännil sperma, trots att hennes stjärtspringa var mörkare än skinkorna.

Han var fortfarande hård vilket han sällan var nu för tiden så han tog tag i Claras höft med ena handen och styrde sin kuk med andra.

– Såååå-jaaaa, hans nu 38-åriga exfru svankade och tog emot honom.

Hon klappade på soffan och 16-årige Landon satte sig bredvid sin bror.

Rodolfo började stöta in i henne samtidigt som Clara började dra i de båda unga männens lemmar och slicka på dem.

– Unga kukar får aldrig nog Rodolfo, hon talade till honom på spanska, kommer du ihåg?

– Jag kommer ihåg.

Clara öppnade sin mun och svalde Landon djupt.

– Det här har varit en fin dag.

Donny stod bredvid Rodolfo med en kall Estrella i handen.

– Mmmm, Rodolfo la upp korvarna på den stora tunngrillens övergaller, fantastisk dag.

Han kände på på biffarna och lammet med tången.

– Är Stella klar med tillbehören, för tror allt är klart strax.

– Strax klar.

– Bra, bra… Jo…

– Ja?

Jag tänkte att jag och Clara kommer över till er ikväll om det är OK? Tänkte vi kunde fira henne bara vi fyra.

Rodolfo började lägga upp på de stora faten och såg på Donny med ett leende.

– Det ser vi fram emot.

Delar i serien<< Styvmors möhippaIx Chels lekplats >>

Claras och Lupitas Äventyr!
8

Kommentarer

10 svar till ”Lössläppt familjesemester”

 1. Profilbild för nuggen
  nuggen

  Wow, nu händer det stora saker, tack..

  1. Profilbild för Cogburn
   Cogburn

   Kul att du gillar det!

 2. Profilbild för Tushy
  Tushy

  Wow! Trodde jag var helt tagen av Clara, men…. Nu är det Stella i mina tankar!
  Du skriver fantastiskt!

  1. Profilbild för Cogburn
   Cogburn

   Kul med feedbacken, försöker lägga tid på formatet, nåt speciellt med karaktärerna?

 3. Profilbild för Totomomasos
  Totomomasos

  Det här gillade jag….

  1. Profilbild för Cogburn
   Cogburn

   Tackar och bockar.

 4. Profilbild för Gardintroll
  Gardintroll

  Många karaktärer att hålla reda på, men så snart man har fått dem klart för sig så är det en spännande historia.

  1. Profilbild för Cogburn
   Cogburn

   Jo, man måste nästan läsa från början. Funderade på ett persongalleri, men det blir så mycket upprepning.

 5. Profilbild för Gardintroll
  Gardintroll

  Jag har också funderat på att ha med persongalleri lite oftare. Det kanske är en god ide.

  1. Profilbild för Cogburn
   Cogburn

   Jo, om man försöker göra en serie med ett hyfsat stort persongalleri. Gjorde på SN i o m att den var så oflexibel, men inte på Bubblan.

   Har lagt in en kortare presentation, mer intro, på ”Nancy Draggares…” serie, men där kommer aldrig det återkommande galleriet bli lika stort.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier