Klart att man vill hjälpa till

(Första gången publicerad på Den Erotiska Bubblan den 16/6-23)

Klart att man vill hjälpa till

Det var lördagkväll, middagen var aväten och jag och min fru hade satt oss ute på verandan för att njuta av den sista kvällssolen.

Vi hade suttit där ett tag när min fru plötsligt sa …

– Jag är lite orolig för syrran. Hon mår inte bra. Inte bra alls.

– Du menar att hon inte kommit över …

– Nej.

– Men det är ju två år sedan. Nästan tre.

– Jag vet. Samtidigt vet jag ju inte hur JAG  skulle reagera om DU gick och körde ihjäl dig på motorcykel. Jag kanske skulle bli likadan. 

– Men nu har jag ju ingen motorcykel.

– Dumma dig inte. Du vet vad jag menar.

– Förlåt. Det bara slank ur mig. Har du pratat med henne?

– Jag tänkte göra det i veckan. Vi får se vad det blir av det. Nä, nu tycker jag att det börjar bli kallt. Kom så går vi in och lägger oss.


Vi bröt upp från verandan och började göra oss redo för natten. Samtalet tidigare fick min hjärna att vandra iväg i tankar på de två systrarna. Min fru Mia, eller Maria som hon egentligen hette, var den äldre av dem. Hon var min andra fru, ingen av oss hade några barn från våra tidigare förhållanden, vi hade inte lyckats under våra första år heller och nu tyckte vi att det var för sent.

 Fyrtio år fyllda var hon nästan tio år yngre än mig och fyra år äldre än sin lillasyster. Hon hade, så länge jag kunde minnas, alltid haft en mycket kärleksfull och vårdande inställning till systern, kanske just på grund av avsaknaden av barn. Idag var inget undantag.

 Om man såg dem tillsammans så syntes det direkt vem som var den äldre av dem. Men mötte man dem var för sig var det näst intill omöjligt att avgöra vem av dem man hade framför sig, då de delade gener likt enäggstvillingar, trots att det skiljde fyra år på dem. De hade båda halvlångt rågblont lockigt hår, fyllig byst, smal midja och rundade höfter och rumpor. Deras ansikten var i stort sett porträttlika, de hade samma spralliga sätt och deras garderober var snudd på identiska.

 Just som jag stod där och tänkte kom min fru in i sovrummet. I steget fick hon snabbt av sig både mysbyxor, trosor och t-shirt och kröp sedan ned under täcket. Lika snabbt fick jag av mig mina kläder, kröp ner bakom henne och lade min arm om henne. Det hördes hur hon drog en djup suck samtidigt som hon flyttade sig lite närmare mig, vickade lite på höfterna och fick min kuk att bädda in sig i glipan mellan skinkorna och låren. Hon visste vad hon gjorde. Den manövern var oemotståndlig för mig och det tog inte många sekunder innan det började bulta mellan mina ben.

 Sakta men säkert kände jag hur min styvnande kuk började leta sig längre in mellan hennes ben. Jag anade hur hon särade lite på dem för att ge mig plats och sedan kände jag hennes hand, som först smekte mitt ollon, pressade mig mot den allt blötare skåran samtidigt som hon gned sig fram och tillbaka längs skaftet, för att sedan trycka toppen mot sin öppning och jag gled in. Värmen. Den där underbara värmen som omslöt mig. Hennes små rörelser. Hennes hand som dröjt sig kvar. Fingrar som smekte över klitoris, gled ner på varsin sida om mitt skaft och sedan upp igen. 

 

Jag behövde inte göra någonting. Hon rörde sina höfter sakta, så att jag gled ut och in, samtidigt som hon fortsatte smeka sig själv. Jag hörde på hennes andning att hon redan började närma sig målet. Hennes fingrar rörde sig fortare vid slidmynningen och så kom den där första lilla ryckningen, en vibrerande känsla i hennes inre. Bara som en lite darrning, men stark nog att fortplanta sig genom mitt skaft och sätta ingång ett förlopp jag var oförmögen att hejda.

– Älskling, viskade jag. Jag kommer … Mmmmm … när som helst nu.

– Mmhmm. Kom du. Tryck in den lite längre först bara.

– MmmMm.

Jag släppte omfamningen, flyttade min överkropp bakåt, lyfte upp hennes ena ben, lade det över mitt och tryckte mig sedan in. Det kändes, för en sekund, som om min kuk blev ett par centimeter längre och sedan kom jag. Orgasmkramperna skickade kaskad på kaskad in i henne samtidigt som hon frenetiskt gnuggade sin klitoris och kom hon också.


Ett litet tag låg vi bara stilla, njöt av efterdyningarna, kände hur våra kroppar slappnade av, och tids nog så hade min kuk slaknat så pass att den gled ur henne. Min fru sträckte på sig likt en nyvaken katt.

– Mmmmm. Tack.

Hon vände sig om och gav mig en kyss. 

– Oj! Det rinner visst lite här. Jag får nog gå och torka av mig lite.

Hon försvann ut ur sovrummet och blev borta så länge att jag hann somna innan hon var tillbaka.

Nästa morgon kom hon med kaffe på sängen. Hon pratade på om ditt och datt, om väder och vind, om vad som stått i tidningen, men hela tiden kändes det som hon höll inne med något. Hon verkade så hemlighetsfull. När jag äntligen fick en syl i vädret så frågade jag.

– Värst vad du blev borta länge igår kväll. Vad gjorde du?

– Inget särskilt. Satt och funderade på syrran en stund. Tror att jag har listat ut det.

– Vad då?

– Vad som får henne att må så dåligt.

– Och? Har du en lösning?

– Vi får se. Kanske. Men jag måste prata med henne först.

På onsdagen i veckan efter smög sig min fru på mig när jag höll på att plocka ur diskmaskinen. Hon slog armarna om mig och tryckte sin mjuka kropp mot min rygg.

– Jag tror jag har glömt berätta. Jag ska iväg på en grej tillsammans med tjejerna på min avdelning på lördag. 

– Jasså?

– Ja. Vi ska besöka ett särskilt boende i Göteborg som har … ähhh … det är för krångligt att förklara. Jag åker i alla fall tidigt lördag morgon och kommer hem söndag kväll.

– Så ni ska övernatta?

– Det kan man ju kalla det.

– Jassååå? Så ni ska ut och göra Avenyn osäker?

– Haha! Knappast. Det är bland annat deras nattrutiner vi ska studera, så vi blir kvar där hela natten.

– Låter jobbigt. 

– Skojar du? Jag kommer nog vara rätt urlakad när jag kommer hem.

Det blev fredag kväll. Som vanligt varvade vi ner med vin och snacks framför teven. Min fru hade kurat ihop sig bredvid mig och lagt huvudet mot min axel. Jag lade armen om hennes axlar och smekte förstrött med fingertopparna över hennes ena bröst. Behån hade hon i det närmaste slitit av sig när hon kom hem så nu avtecknade sig bröstvårtan tydligt genom det tunna linnet.

Jag kunde inte motstå en impuls att nypa lite i den. Frugan suckade och skruvade lite på sig, men sa samtidigt.

– Det blir inget ikväll. Jag måste gå och sova strax. Vi åker jättetidigt imorgon.

– Okej.

– Men? Inte så moloken nu. Du klarar dig nog. Du måste spara dig lite du med.

– Vad då? Vad menar du med det?

– Inget. Inget särskilt …

Hon log hemlighetsfullt mot mig. 

– … kom så går vi och lägger oss.

När jag vaknade nästa morgon var jag ensam i sängen. Yrvaken tittade jag mig omkring, hittade mobilen och såg att jag hade fått ett sms. 

”Godmorgon älskling. Sovit gott? Jag hoppas verkligen att du är utvilad, för jag har nämligen lovat Pia att du skall hjälpa henne idag. Vad hon än ber om.

Hon väntar sig att du dyker upp vid tolvtiden. Ha det så bra och så ses vi imorgon kväll.

Kram Mia.”

Vad hade hon nu kokat ihop? Vad behövde hennes syster hjälp med? Hon hade ju klarat sig själv ända sedan den tragiska olyckan. Kanske var det något tungt som måste lyftas. Nå, det skulle väl visa sig. Men hon hade ju skrivit ”Vad hon än ber om”. Vad menade hon med det?

Jag tittade på klockan. Tio? Hade jag sovit så länge? Nå. Då hade jag ju drygt en och en halv timme på mig att komma i ordning för att sedan köra den femton minuter långa vägen till hennes systers hus. Jag kravlade mig ur sängen, gick ut i köket och startade kaffebryggaren. När det var gjort gjorde sig blåsan påmind så det var bara att gå på toaletten.

Efter uträttade behov hoppade jag in i duschen. Min vana trogen passade jag på att känna efter att allt ”kändes som det ska” och om jag behövde raka mig. Allt kändes bra, och rakat mig hade jag ju gjort morgonen innan så det skulle inte behövas nu, det räckte att jag gick över det med hyveln imorgon lagom till Mia kom hem, så jag spolade av mig duschkrämen och klev ur för att torka mig.

Precis lagom som jag torkat mig färdigt hörde jag hur kaffebryggaren blev klar. Jag hängde handduken på handdukstorken och gick ut i köket. Där tog jag fram en stor mugg, slog i kaffe, måttade i två teskedar socker och gick för att hämta mjölk och flingor. När allt var klart satte jag mig inte vid bordet utan ställde mig vid det stora köksfönstret och tittade ut medan jag åt min frukost.

Det bästa med att bo lite avsides är att man kan stå sådär, helt naken, och leka lite med sig själv utan att någon stör sig på det. Där stod jag således, fullt synlig för världen utanför, med kaffemuggen i ena handen och kuken i den andra, och funderade på vad de bägge systrarna hade i görningen, när jag hörde hur det surrade till i telefonen. Jag tog upp den från köksbordet. Det var min fru.

”Morron :-)”

”Morron”

”Vad gör du? Står du och runkar i köksfönstret nu igen?”

”???”

”Försök inte. Det vet jag att du gör. Jag känner dig.”

”Okej då. Jag får väl erkänna mig skyldig.”

”Ha! Jag visste det! Men släpp den nu. Det är snart dags att åka.”

” Behöver jag ha med mig någonting?”

”Ingenting alls. Se till att komma iväg nu. Älskar dig. Puss   ;-* ”

”Puss  :-* ”

Jag klädde på mig lite snabbt, städade undan disken och gick sedan ut till bilen. Solen sken från en klarblå himmel och temperaturen var redan en bra bit över tjugo grader fast klockan ännu inte slagit tolv. Det skulle bli varmt idag. Riktigt varmt.

Om vårt hus låg avsides så låg Pias hus ännu mer avskilt från civilisationen. Långt ut på gärdena, omgivet av höga syrenhäckar, med endast en krokig grusväg fram till den före detta bondgården, kändes det som att man kom till en egen liten värld när man körde in genom de stora grindarna. 

I ett moln av vägdamm svängde jag in på gårdsplanen och parkerade framför huset. Jag klev ur bilen och var på väg uppför farstutrappen när någon ropade bakom min rygg.

– MICKE!!!

Jag vände mig om och fick se min svägerska komma vandrande längs infartsvägen.

– HEJ PIA! JAG SÅG DIG INTE! VAD GJORDE DU DÄR NERE?

Pia hade nu kommit lite närmre, så vi behövde inte skrika till varandra. 

– Jag skulle bara stänga och låsa grinden. 

– Låsa?

– Ja. Ville stänga till lite … så vi slipper  få några objudna gäster.

– Objudna?

 

Solen hade nästan nått sin högsta punkt, men hon hade den i ryggen där hon gick, så även fast jag skuggade med handen över ögonen så såg jag henne inte särskilt bra, men allt eftersom hon kom närmare märkte jag hur det skarpa solljuset som silade genom den tunna sommarklänningen fick konturerna av hennes kropp att framträda hur tydligt som helst.

– Är allt bra?

Hennes fråga fick mig att slita blicken från hennes kropp och flytta den till hennes ansikte. Det breda leendet och de glittrande ögonen sade ALLT. Hon hade sett. Sett hur jag tittade. Och hon verkade okej med det. Nästan uppspelt.

– Hrhmm. Jo, vars. Det … eeehhh… alltså … Mia skrev att det var något du behövde hjälp med?

– Jaaaa … 

Hennes svar var lite dröjande. 

– … det är en grej …

Hon knäppte händerna framför kroppen och svängde sig lite fram och tillbaka samtidigt som hon log spjuveraktigt.

– … men vi börjar med ett par andra saker … när du ändå är här. Låt mig gå och byta om först så ses vi på baksidan.

– Okej. 

 

Hon försvann in i huset och jag gick runt till baksidan av huset. Vart jag än såg så var allt mycket prydligt och välskött, och jag kunde inte förstå vad det var hon behövde hjälp med. Gräset var klippt. Rabatterna var kantgrävda. Buskarna verkade klippta. Äppelträden också.

– Är du redo för lite jobb?

Jag hoppade till. Pia hade smugit sig på mig bakifrån och jag var inte alls beredd. Något annat jag inte var beredd på var hur hon såg ut. Klänningen var utbytt mot ett par arbetsbyxor med benfickor och ett linne. Det yviga blonda håret hade hon knutit upp i nacken i en stram tofs. ”Det låter då inte så särskilt upphetsande”, kanske ni tycker. Men om jag säger att båda plaggen satt som målade på hennes kropp, och att hon definitivt inte hade någon behå under linnet, så förstår ni kanske att jag helt tappade talförmågan och bara stod och glodde när hon gick förbi mig.

Leende vinkade hon med handen att jag skulle följa med och visade sedan vägen ner genom trädgården. Några steg bakom henne kunde jag inte låta bli att kolla in henne lite till. De tajta byxorna och linnet framhävde verkligen hennes kurvor på ett mycket smickrande sätt. Jag försökte tänka mig Mia i nånting liknande och kom fram till hon skulle se ut precis likadant. 

– Det är de här stenarna jag skulle vilja ha flyttade dit bort …

Hon pekade bort mot ett trädäck med en jacuzzi nedsänkt i mitten.

– … jag håller på att anlägga ett stenparti på var sida om trappan. Det mesta av jorden är redan på plats. Nu ska stenarna dit och sedan lite mer jord så är det klart sedan. Kan du bara gå ner och hämta skottkärran i redskapsskjulet så kan vi sätta igång sedan.

– Visst. 

Jag gick ner till hörnan där jag och hennes man Krister hade tillbringat åtskilliga kvällar, vinter som sommar. Ibland ute på varsin huggkubbe. Ibland, om det var kallt, inne i det uppvärmda skjulet, som även tjänade som verkstad.

Dörren gnisslade lite när jag öppnade den och steg in. Där inne hade tiden stått stilla. Det enda som rörde sig var ett fint damm som glittrade i ljuset från dörren. Jag tog ett par steg och blev stående. Det kändes så konstigt. Nästan som om Krister var där, men ändå inte. Han var ordningsam. Alla verktyg hängde på sin avsedda krok. Inget låg kvar på arbetsbänken, som kvarglömt i en hast. Nej, allt var snyggt och prydligt upphängt eller undanstuvat. Var sak på sin plats. Krister i ett nötskal.

Då slog det mig. ”Var sak på sin plats”. Han hade alltid haft en flaska whisky under en av brädorna i golvet. Inte för att han behövde gömma den för Pia, Krister var inte den som smygsöp. Nej, det var mera för att det var en kul grej oss två emellan. Kanske fanns den kvar?

Jag kände med fingertopparna längs golvbrädorna. Där! En av dem gav efter lite. Jag lyfte försiktigt och tittade ner i hålet. Mycket riktigt. Där fanns en flaska. Jag lyfte upp den. Hans favoritmärke. Mitt med för den delen. Men … den såg helt ny ut? Och förseglingen på korken var obruten?

– MICKEEE!!!

Snabbt stoppade jag tillbaka flaskan och lade tillbaka brädan.

– MICKE!!! VART TOG DU VÄGEN!!!

– VÄNTA!!! JAG KOMMER!!!

Jag rev åt mig skottkärran och skyndade upp till Pia som redan hade börjat baxa runt med stenarna. När hon såg mig komma reste hon sig upp.

– Vilken tid det tog.

– Jaaa. Jag kom av mig lite. Mycket minnen … .

– Jag fattar. Men kom. Hjälp mig här.

Hon böjde sig ner och greppade under en av de största stenbumlingarna. Jag ställde skottkärran emot och sedan vältrade vi tillsammans upp den i kärran.

– Kör du ner den? Jag tänkte de största upp mot däcket, tre på var sida om trappen, och sedan de lite mindre framför.

– Sure.

Jag vinglade iväg ner mot jacuzzin. Det var tur det var nedförsbacke, annars hade jag aldrig klarat det. Jag stjälpte av stenen, baxade den på plats och återvände sedan upp till Pia, som stod redo med nästa koloss. Vi upprepade samma procedur och snart var jag på väg nerför backen igen.

Det var verkligen varmt. Svetten lackade i min panna och t-shirten klubbade fast mot kroppen när jag lät sten nummer fem tumla ur skottkärran för att sedan åter vända uppåt. När jag kom upp hade Pia knutit upp linnet, precis under bysten, så att midjan nu var bar vilket framhävde hennes bröst ännu mer.

– Är inte du varm, frågade hon.

Jag nickade och drog lite i den dyngsura t-shirten så att den skulle lossa från kroppen. 

– Jooo.

– Men så av med den. Det där ser då inte bekvämt ut.

Jag slet den över huvudet och hängde den över en gren i ett av äppelträden. Pia log från öra till öra.

– Sådär ja. Så ska det se ut. Sista rycket nu då. En stor, sedan de små, och sedan är det klart.

 

När vi lastat sista kärran följde hon mig ner till trädäcket och hjälpte till att lägga de mindre stenarna på plats.

– Sådärja. Då drar vi på jorden. Tre säckar på var sida. Okej?

– Okej. 

Att lägga på jorden gick snabbt och lätt, och när allt var klart stod vi i ett ögonblick och beundrade det vi åstadkommit. Plötsligt kände jag hennes hand mot min svettiga korsrygg, hennes fingrar som sakta smekte min hud.

– Visst är det härligt att få använda kroppen.

– Jo. För all del.

Hennes hand följde min ryggrad uppåt, ut över axeln och smekte sedan sin väg ner längs min arm.

– Mia säger alltid att du är väldigt duktig på att använda din.

Jag visste vad jag skulle svara, inte vart jag skulle ta vägen heller, min hjärna höll emot. Jag var ju gift. Det här var min frus syster. Det var så fel. Min kropp däremot var av en helt annan åsikt och reagerade därefter. Mitt hjärta slog som en hammare och i byxorna började någonting röra sig. För att försöka leda händelseförloppet åt ett annat håll frågade jag …

– När skaffade du den där?

… och pekade på jacuzzin.

– Åh! Den är helt ny. Står och värmer just nu. Den kommer att vara varm till ikväll. Jag tänkte att vi ska ta premiärdoppet så fort det har blivit lite svalare ute.

– Men …

– Oj! Är klockan så mycket? Vi måste äta någonting.

– Men … jag är inte hungrig. Det är så varmt. 

– Dumheter. Klart du måste äta. Bord och stolar finns där borta i skuggan. Vänta där så kommer jag.

Jag gick bort till trädgårdsgruppen, som stod under ett par höga träd, och slog mig ned. Min hjärna gick fortfarande en ojämn kamp mot min kropp. Samtidigt knackade förnuftet på min axel och påpekade att det var något som inte riktigt stämde här. Min frus lätt kryptiska sms. Pias utmanande sätt att klä sig. Sättet hon tilltalade mig på och hur hon rörde vid mig. Till slut orkade jag inte längre utan dåsade bort i den behagliga svalkan. Men så väcktes jag av Pias röst.

– Sitter du här och sover? Jag har väl inte kört slut på dig? Det var inte bra. Inte bra alls.

Jag tittade yrvaken på henne. Mitt hjärta, som precis hade stillat sig, tog ett skutt. Hon hade fortfarande linnet knutet som tidigare, men trädgårdsbyxorna var utbytta mot ett par väldigt korta jeansshorts. Vad var det här? Snart klädde hon väl av sig naken.

– Gud vad varmt det är, utbrast hon. Det är nästan så att man vill klä av sig naken.

Min hjärna skrek ”Nej Nej Nej Nej!!!”, men i min byxor var det någon som jublade ”Ja Ja Ja Ja!!!”. Jag måste ha sett skräckslagen ut, för Pia frustade till.

– Lugn och fin. Jag ska inte.

Så mumlade hon något som lät som ”Inte nu i alla fall” innan hon fortsatte.

– Här. Ta lite korv och potatissallad. Och jag tog med lite kall öl till oss också.

Just i ögonblicket var ölen det som lockade mest. Jag tog det stora immiga glaset och sög i mig hälften i ett svep. Pia smuttade lite på sitt samtidigt som hon granskade mig över glasets kant.

– Smakar det bra?

– Mmmm. Precis vad jag behövde.

– Vad fint. Ät upp nu så vi kan göra färdigt.

Vi avslutade snabbt måltiden under tystnad och drack ur våra glas. Pia samlade ihop disken och började gå mot huset. 

– Plantorna som står bakom dig, ropade hon över axeln. Ta dem i skottkärran och kör ner dem till stenpartiet så kommer jag strax.

Jag följde henne med blicken, kunde inte låta bli, för hennes rumpa vickade så otroligt lockande när hon gick. Det var inte förrän hon försvann utom synhåll som jag lyckades ta mig samman och lasta upp plantorna i skottkärran och köra ner dem till trädäcket. Jag höll som bäst på att lasta av igen när jag hörde Pias röst. Först var det omöjligt att höra vad hon sa, men när hon kom närmare hördes hennes ord tydligt. 

– Jo, men det går fint … Har fixat lite med stenarna … Haha! Nej, inte dom … MmHmm … Okej? … Jag får väl kolla dem sedan då … MmMm … I badet … Tänkte inviga … Nej … det tror jag inte … Varför? … MmHmm … Okeeeej … Haha … Hoppas ”inte” då … eller HUR! … HA! … Vi får väl se … Ringer imorgon. Puss … Hej!

Så lade hon på och stoppade telefonen i bakfickan. Hon måste ha sett min frågande blick för hon sa direkt.

– Det var Mia. Hon hälsar. Såååå. Var det alltihop?

Hon pekade mot plantorna. 

– Japp.

– Toppen. Då kan du ställa tillbaka skottkärran. 

– Visst.

Jag tog kärran och började gå mot redskapsskjulet.

– Och du? Micke?

– Ja?

– Hittade du whiskyn?

Visste hon att den fanns där?

– Ja.

– Ta med den upp hit sedan då.

– Okej.

Jag gick ner till skjulet, ställde undan skottkärran och skulle precis plocka fram flaskan, när ölen gjorde sig påmind. Lite snabbt ställde jag mig bakom en buske och drog ner gylfen. Busken var inte högre än att jag kunde se över den och hade bra uppsikt över vad Pia gjorde. Solen var på väg ner bakom buskarna, så stora delar av trädgården låg nu i skugga, men platsen där hon stod var fortfarande solbelyst. Hon sken som ett sagoväsen i det skarpa ljuset.

 

Det var så det kom sig att jag stod där med kuken i handen, och beundrade henne på avstånd, när jag plötsligt fick se hur hon böjde sig framåt. Jeansshortsen, som redan innan hade visat mer än de dolde, skar långt in mellan hennes skinkor och lämnade bakdelen nästan helt bar. Mitt hjärta hoppade till och jag kände hur drifterna tog över min kropp. 

Som tur var hade jag hunnit kissa klart för ganska snabbt blev det i princip omöjligt. ”Nu får du faan skärpa dig” mumlade jag till mig själv samtidigt som jag tvingade in min lem innanför byxorna och drog upp gylfen, för att sedan gå in i skjulet och hämta whiskyflaskan.

Pia stod och väntade på mig när jag kom uppför backen.

– Varför dröjde det så länge?

– Blev tvungen att pinka också. 

Hon såg lurigt på mig. 

– Okej? Kändes det bra?

Vad menade hon med det? ”Kändes det bra?”. Varför skulle det inte … ? Vänta nu. Hade hon sett att jag tittade? Hade hon gjort så där med flit? Jag tänkte på min fru Mia och kom fram till att det var dags att sätta stopp för det här. Jag räckte henne flaskan. 

– Här. Det är nog dags att jag drar mig hemåt.

Pia såg på mig med en blick som var svår att tolka. 

– Det kommer inte på fråga. Vi är inte färdiga här. Och förresten så är du inte körklar än på ett tag.

– Vad menar du med körklar?

– Ölen. Det var en starköl. Med rätt hög procenthalt dessutom.

– Men … ?

Pia tog flaskan och tittade tankfullt på den.

– Eran favoritsort va?

– Mmm. Jooo.

Hon tänkte lite till.

– Vet du? Krille pratade en gång om att han ville att det skulle hållas ett riktigt gravöl den dagen han gick bort. Jag skämtade bara bort det. Han skulle ju inte dö. Men …

Hennes röst stockade sig lite och hon blev tvungen att harkla sig innan hon fortsatte. 

– Flaskan fick jag i bouppteckningen. Kanske just för att jag inte ville lyssna på honom. I brevet som följde med bad han mig, utöver en del andra saker, att ordna ett. Men jag orkade inte, så jag gömde den där jag visste att han brukade förvara sin.

– Hmmm. Krille. Var sak på sin plats.

– Precis. Sån var han. Var sak på sin plats. Såååå. Med det sagt så tycker jag att det är på sin plats att du och jag öppnar den här.

– Är du säker. Jag menar … du kanske borde spara den till någon gång när vi är lite fler. 

– Absolut inte. Du och jag är de som stod honom närmast. Det är du och jag som ska hålla gravöl.

 

Utan att vänta på fler protester från mig bröt hon med van hand förseglingen och drog ur korken med ett ”plopp”.

– Hämtar du ett par glas? Det finns några i dynlådan bredvid bubbelbadet.

Jag klev upp de tre stegen, hittade dynlådan och öppnade den. Ovanpå dynorna stod en kartong med fyra whiskyglas i plast. Jag tog två av dem och återvände ner till Pia, som hade satt sig på det mittersta trappsteget, och räckte över dem.

– Plast?

– Ifall någon tappar ett. Jag vill inte ha glassplitter här ute där jag kommer att gå barfota.

Hon tog glasen, slog i en försvarlig skvätt i båda och räckte mig det ena. Så höjde hon det och såg mig djupt i ögonen.

– För Krille.

Jag höjde mitt glas jag med …

– För Krille.

… men precis när jag skulle ta en sipp hejdade jag mig.

– Vad är det, frågade Pia.

– Jag vet inte om jag borde. Dricker jag det här så kommer jag inte kunna köra hem alls.

– Precis.

– Vad då ”precis”?

– Det var det som var tanken.

– Patricia!?!

Jag använde hennes riktiga namn för att markera att jag menade allvar. Att det fick vara slut på tramset.

– Micke. Jag vill att du dricker. För Krilles skull. Han ville det … och det som jag hoppas följer. Skål …

Hon höjde sitt glas igen och såg allvarligt på mig.

– … för Krille.

Jag insåg att det inte fanns något sätt att backa undan utan att vara ohövlig så jag tog en rejäl klunk. Den starka drycken hettade och värmde hela vägen ner i magen och jag gjorde en liten grimas. Pia log varmt mot mig.

– Bra, Micke. Den behövde du.

 

Solen hade hunnit gå ner bakom träden och buskarna, så trädäcket låg i skugga. Det var inte kallt, men avsevärt svalare, så håren på kroppen reste sig lite på grund av temperaturskillnaden. Pia strök sig med händerna längs armarna.

– Vet du … ? Det börjar kyla på lite. Jag tror att det är dags att inviga badet. Kom. Ta med flaskan.

Hon ställde sig upp, tog stegen upp på däcket och började ta av locket på jacuzzin. Så såg hon min tvekan.

– Men kom då. Klä av dig.

– Men jag har inga badkläder med mig.

– Du kan väl bada i kalsongerna. 

Jag svarade inte. Pia såg  på mig med ett höjt ögonbryn. 

– Du har inga.

– Nej.

– Hmmm. Mia nämnde något om det. Men då så. Då badar vi nakna.

Hon började ta av sig linnet. Sakta drog hon det uppåt och över huvudet, som om hon strippade för mig, och kastade det sedan på trätrallen. Jag stod som fastfrusen och allt jag såg var hennes bröst som gungade framför henne så fort hon rörde sig.

Min kuk började åter bete sig som om den hade en helt egen vilja och snart skulle det inte gå att dölja bulan innanför byxorna. Pia såg på mig igen. 

– Men, kom igen nu Micke. Vad väntar du på. 

– Men … Patricia … Det här är inte alls lämpligt. Jag … .

– Bara släpp det. Klä av dig nu och följ med. 

Medan hon talade drog hon ner sina shorts, lät dem falla sista biten mot golvet och sparkade sedan iväg dem i samma riktning som linnet. Så klev hon i badet och vinkade till mig att jag skulle följa med. Jag svepte det som var kvar i mitt glas, lossade livremmen och lät byxorna falla. Jag klev ur dem och skorna i två steg och följde sedan efter henne ned i vattnet.

Jag hann se hur hennes blick sökte sig till min svullna kuk, och hur ett busigt leende spred sig över hennes läppar, innan jag gled ner under vattenytan. När jag hade satt mig tillrätta räckte hon fram sitt glas. 

– Fyller du på lite? Ta mer du också.

Jag tog flaskan och hällde upp till oss båda. 

– Vad ska vi skåla för nu, frågade jag. 

Hon tänkte efter lite. 

 

– För vänner. Vänner som hjälper till … vad det än gäller.

– Klart att man vill hjälpa till. För vänner. Skål.

Jag tog en klunk och frågade sedan. 

– Är det säkert att jag kan sova här?

– Vi har faktiskt tänkt att du ska göra det.

Vi? Hade det slagit över för henne helt och hållet? Trodde hon Krister var här? Frågan kändes för dum att ställa men jag ställde den ändå. 

– Du och Krister?

Först såg hon ut som en fågelholk i ansiktet. Sedan brast hon ut i ett gapskratt. 

– HA!!! KRISTER? HAHAHAAAA!!! Trodde du att jag … att han … att jag tror att han … . Nej nej nej. Det är Mia och jag som har planerat det här.

– Men … . Mia???

– Micke. Visst fick du ett sms i morse.

– Ja.

– Såg det ut så här?

Hon tog fram sin telefon, öppnade någon app och visade mig den. Jag läste vad där stod.

– Ja. Exakt så.

– Precis. Hon skickade mig en skärmdump.

– Vänta lite.

Jag sträckte mig efter min egen mobil, hittade chatten från morgonen, skrev …

”Älskling. Vill bara ha ett förtydligande. Du skrev i morse ”Vad hon än ber om”. Vad menade du med det?”

… och skickade iväg det. Det tog inte ens en minut innan det kom ett svar.

” Vad menar du? Det kan väl inte bli mer tydligt än så. Vad hon än ber om så gör du det. Ta lite whisky till, koppla av och ha det så trevligt.”

Nästan direkt kom ett till.

”Ta väl hand om lillsyrran. Älskar dig. Puss  :-*  Mia”.

 

Jag stirrade länge på skärmen. Jag kunde fortfarande inte tro att hon menade det jag trodde att hon menade.

– Nå?

Jag svarade inte på en gång utan tog ännu en klunk whisky. 

– Nå? Vad svarade hon?

Jag höll fram telefonen och visade vad Mia hade skrivit. 

– Behöver du tveka mer?

– Nej.

– Bra. Slappna av nu.

Jag tog en stor klunk till, lutade sedan huvudet bakåt mot badets kant och blundade.

 

Plötsligt kände jag en hand på mitt ben och tittade upp. Pia hade flyttat över till min sida, satt sig bredvid mig och såg mig nu i ögonen samtidigt som hennes hand flyttade sig högre och högre upp längs insidan av mitt lår. Jag kom på mig själv med att sitta och hålla andan.

– Lugn, viskade hon. Ta lite whisky till.

Jag tog en sipp under tiden handen närmade sig sitt mål. Det varma vattnet och alkoholen hade redan gjort viss verkan, jag var mer avslappnad och hämningarna släppte också så pass att jag medvetet särade på mina ben för att hon skulle komma åt bättre. 

Pias hand nådde sitt mål samtidigt som hennes läppar helt lätt nuddade min hals. Det gick en ilning genom min kropp och Pia kände förmodligen hur jag reagerade.

– Micke?

– Ja.

– Hur känner du för kyssar?

– Hur menar du?

– Jag menar att det kan vara känsligt. Det är väldigt intimt …

Jag kunde inte låta bli att reflektera över motsatsförhållandet i att hon, samtidigt som hon smekte mig mellan benen, ville diskutera kyssars vara eller inte vara.

– … man kanske inte vill kyssa vem som helst.

Det gick inte att hålla tillbaka ett stön när hennes hand blev djärvare och kramade lätt om min pung.

– Mmmm. Kyssar … allt man använder munnen till är intimt … och väldigt sexigt …

Handen blev ännu djärvare och började massera mina pungkulor sakta.

– … och jag skulle inte kyssa vem som helst …

Sedan flyttade den uppåt, tog tag om min kuk och började runka den.

– … mmmm … men du är inte vem som helst. Du är min frus syster och jag har i uppdrag att ta hand om dig. Vill du bli kysst?

– Ja, Micke. Det vill jag. 

– Då vill jag kyssa dig.

Pia log, ställde sig upp och satte sig sedan grensle över mig. Sakta sakta sänkte hon ner sin kropp tills hennes underliv vilade mot toppen av min kuk. Så slog hon armarna om min hals och kysste mig på munnen. Först försiktigt. Sedan hungrigt. Krävande. Kyssarna, hennes bröst som trycktes mot min bröstkorg, ja hela hennes kropp fick min kuk att ställa sig stenhård under henne.

Sakta började hon gnida sig mot mig. Sakta och försiktigt, fram och tillbaka, lät hon sin skåra följa mitt skaft. Vid ett tillfälle försökte jag få toppen på ollonet att glida in, men hon parerade snabbt och gled undan. 

– Inte i vattnet. Det blir bara strävt och obekvämt. Vi tar det sedan. Men du sa nåt om att använda munnen.

– Jag gjorde ju det.

Hon lutade sig bakåt och såg på mig med glittrande ögon. Jag lutade mig framåt och tog hennes ena bröstvårta i min mun, sög på den försiktigt, nafsade och bet lite grann. Det syntes hur hennes hud knottrade sig vid min beröring. Jag bytte bröst och gjorde likadant på andra sidan. Pia suckade och tryckte mig hårdare mot sig.

Så sköt hon mig plötsligt ifrån sig.

– Vad kan du göra mer med din mun?

– Vad jag kan mer?

Jag reste mig upp så att hon gled av mig.

– Du ska få se. Sätt dig.

Hon var på väg att sjunka ner i vattnet men jag hejdade henne. 

– Nej. Inte där. På kanten.

Pia reste sig igen och klättrade upp på karets kant. Jag följde efter och gick ner på knä framför henne.

– Kan du luta dig lite bakåt?

Hon lutade sig bakåt med händerna på trädäcket och särade på benen utan att jag behövde be henne. Vattendroppar glimmade i den lilla triangeln trimmat könshår som hon hade kvar precis ovanför skåran och en och annan droppe letade sig sakta neråt över hennes helt renrakade blygdläppar.

Jag stannade upp i vördnad för det jag hade framför mig. 

– Gillar du den?

– Gillar? Jag älskar den. 

– Mmmm. Mia sa att du skulle tycka om det. Är hon rakad på samma sätt?

– MmHmm.

– Hihi. Känn dig som hemma då.

Inbjudan kunde inte ha varit mer tydlig. Utan krusiduller kastade jag mig in mellan hennes lår och lät min tunga spela mellan hennes svullna blygdläppar. Pia lade sig på rygg och stönade högt …

– Oooååååhhhh!!!

… samtidigt som hon tryckte mitt huvud mot sig med händerna. Med tungspetsen följde jag skåran, nerifrån och upp, tills jag träffade hennes stenhårda klitoris och lät den fladdra där för ett par sekunder. Pia begravde sina fingrar i mitt hår och grymtade …

– Åhhh fy fan vad jag har saknat det här.

… samtidigt som hon rörde på höfterna för att min tunga skulle träffa ännu bättre.

 

En idé tog form i mitt huvud. Jag vätte två av fingrarna på högerhanden i munnen, satte dem mot hennes öppning och tryckte försiktigt. Det verkade ta emot lite så jag blötte dem med lite mer saliv och började om. Den här gången började mina fingrar glida in i henne. Jag pullade lite försiktigt och snart ersattes det sträva vatten av hennes egen väta.

Pia spann som en katt och hjälpte till med underlivet så att mina fingrar kunde glida längre in i henne. När de kommit så långt in att jag kände hennes g-punkt började jag massera den med mina fingertoppar. Samtidigt lutade jag mig in igen och började skriva hennes namn med tungspetsen över hennes klitoris. Alla hennes namn. Patricia Ingrid Angelica Nilsson.

När jag hade tagit mig igenom alla namnen för fjärde gången kände jag hur en skälvning gick genom hennes kropp, hennes inre kramade hårdare om mina fingrar och hon stönade högt …

– MmmnngggaaAAAHHH!!!

… samtidigt som hon kramade så hårt i mitt hår att hennes naglar rispade min hårbotten.

Så släppte hon plötsligt och låg sedan på rygg, med armarna rakt ut och bara flämtade. Jag backade undan, ville inte vara för ”på” utan låta henne ta nästa steg. Jag behövde inte vänta länge. Efter bara knappa minuten satte hon sig upp med ett brett leende på läpparna. 

– Mmmm. Micke. Det där gjorde du bra.

Hon gled smidigt ner i det varma vattnet innan hon fortsatte. 

– Kom hit nu så jag får betala tillbaka.

Jag ställde mig upp och gick fram till henne. Hennes blick var fixerad vid mitt skrev och hon slickade sig om munnen. När jag hade kommit tillräckligt nära sträckte hon fram handen, tog tag om hela ”paketet” och drog mig ännu närmare. Min kuk, som hade slaknat lite beroende på det avdunstande vattnets kylande effekt, började åter resa sig och låg nu bultande i hennes hand.

Nu kunde jag inte komma närmre på grund av sittplatsen. Missnöjet med avståndet mellan oss fick henne sätta andra handen i min mage och skjuta mig bakåt samtidigt som hon gled av sin sittplats och ställde sig på knä framför mig. Hon hade fortfarande min kuk i sin hand och runkade den sakta. Så lyfte hon den, tryckte den upp mot min mage och hennes tunga följde skaftet nedåt tills den nådde pungen.

Handen som höll upp min kuk sträckte upp skinnet lite så att testiklarna lyftes upp, tungspetsen passerade mellan dem, fortsatte ner bakom, fortsatte, fortsatte, tills den gled in mellan mina skinkor. Känslan var så ny för mig, och jag var så oförberedd, att jag drog djupt efter andan. Jenny slutade genast och såg upp på mig. 

– Var det obehagligt?

– Va? Nej. Bara ovant. Ingen har någonsin gjort … . Är det inte äckligt?

– Nääähh. Du är ju nybadad. Och det är ju givetvis en förutsättning …

Hon såg forskande på mig.

– … men du är inte helt bekväm. Eller hur?

– Nej. Inte egentligen. Inte med tungan ända där bak.

– Okej. Jag ska ta det lite försiktigt. 

Innan jag hann säga något mer lutade hon sig fram och sög in en av mina testiklar i munnen. Lugnt och försiktigt masserade hon den med tungan mot gommen. Efter ett litet tag bytte hon och gav den andra pungkulan samma behandling. Så släppte hon den också, samtidigt som hon släppte min lem med handen, flyttade den och skålade den under min pung. Hon gav mig en lurig blick, slickade lätt på toppen av mitt ollon och styrde mig sedan, med ett varligt grepp om min pung, mitt stånd in i sin mun.

 

Den varma, sugande munnen, handen som varsamt masserade mina testiklar och den svala kvällsluften fick varenda hårstrå på min kropp att resa sig och en rysning av vällust ilade från hjässan ner till tårna. Jag tittade ner lite försiktigt … och såg rakt in i Pias ögon precis samtidigt som kuken försvann in i hennes mun ännu en gång. Just som jag stod och undrade om hon tänkte, eller överhuvudtaget kunde, ta den i halsen så vände hon bakåt igen, släppte min kuk med munnen och höjde frågande ett ögonbryn. 

– Vad tänker du, Micke?

– Jag trodde ett tag att du skulle ge mig en ”DT”.

– En ”DT”? Vad menas med … ? Aaaahhh. Du menar Deepthroat?

– Ja.

– Vill du det? Tycker du om det?

– Jag vet inte. Mia har aldrig … . Hon kan nog inte.

– Det är inte många som kan. Och även om de klarar det så vill de inte. Det är trots allt lite obehagligt att inte kunna andas.

– Men DU kan?

– Japp. Men jag brukar spara det till när det verkligen behövs.

– Som när då till exempel?

– Du får väl se.

Så tog hon mig i munnen igen och började suga, riktigt långa djupa drag, men aldrig hela vägen.

Plötsligt kände jag hur handen som hållit om mina kulor började röra sig in mellan mina lår och började smeka mellangården. Utan att tänka på vad jag gjorde ställde jag mig med fötterna lite bredare isär. Pia började, efter mitt tysta medgivande, suga mig än ivrigare, och hennes fingrar letade sig längre och längre in tills jag kände hennes fingertoppar mot mitt anus. Där stannade de. Först var de helt stilla men sedan började de massera lite i små små cirklar.

Känslan var väldigt ovan, men absolut inte oangenäm och jag kunde inte hålla tillbaka ett litet stön. Pia drog ut handen, slutade för ett ögonblick att suga mig, drog upp ordentligt med saliv och spottade på fingrarna. Sedan tog hon min kuk i munnen igen samtidigt som hennes fingrar landade på min analöppning. Mera rakt på den här gången. Och med mera tryck.

Jag kom på mig själv med att stå och hålla emot. Ville jag inte det här? Eller? Det var ju skönt när hon smekte just där, så varför inte? Jag drog ett djupt andetag, släppte sedan sakta ut luften och försökte slappna av.

Plötsligt kände jag hur hennes fingrar sakta började tränga in i mig. Sakta. Millimeter för millimeter färdades de uppåt, in i mig. Det gick runt i mitt huvud. Det var så annorlunda, så förbjudet, och samtidigt så skönt. Hennes fingrar var så långt in som till andra knogen när hon stannade. Jag hann inte ens fundera över vad som skulle komma härnäst innan hon krökte dem och började massera en punkt där inne.

 

Det var som om jag hade fått en elektrisk stöt. Det pirrade och sjöng i hela underlivet, mitt hår kändes som det stod rakt upp och det snurrade i huvudet. Så kom den, nästan helt utan förvarning, som en våg som inte går att hejda.

– Jag ko … , stönade jag. Du behöv … .

Men Pia bara fortsatte suga, samtidigt som hon masserade min anal.

– Akta. Det … Åååhhh … Du … Aaaahhh … Go … de … GAAAAAAAAAAAHHHHHH!!!

Jag kände hur sperma formligen forsade genom min kuk och in i hennes mun. Det var inte den vanliga pulserade känslan,  mera som ett kraftigt jämnt flöde. Nu hade hon bara mitt ollon i munnen, använde det som ett sugrör, och fortsatte suga, suga och svälja, tills det kändes som hon hade tömt mig på varenda droppe. Då släppte hon mig, slickade sig om munnen, drog sina fingrar ur mig, sköljde dem i badvattnet och ställde sig upp.

– Kyss mig, viskade hon. 

Jag omfamnade henne och mötte henne i en kyss som smakade sötvatten, klor och sperma. Våra tungor dansade en galen dans, hennes händer smekte min rygg upp och ner längs ryggraden för att till sist landa på mina skinkor och trycka mig tätare intill henne.

Så släppte hon kyssen och såg mig i ögonen. 

– Kom. Vi går in, viskade hon hest. 

Jag svarade inte men följde henne upp ur vattnet. Snabbt fällde hon ner locket över badet innan hon plockade ihop sina kläder. Jag var på väg att ta på shortsen när hon vände sig om …

– Skit i det. Det är ingen som ser oss. Ta med dem in bara  så att de inte blir blöta av daggen. Ta med whiskyn. Och glöm inte tröjan i äppelträdet. 

… och så började hon gå mot huset. 

 

Jag tog flaskan, hämtade min tröja och skyndade sedan efter henne. Bakifrån, i det släpande skymningsljuset, såg hon verkligen ut som ett sagoväsen, ett sånt där som lockar män i fördärv. Fördärv? Kanske. Det här var ju min frus syster. Min bästa väns änka. Visst skulle många kalla det för fördärv. Samtidigt så hade de ju en överenskommelse och jag var där för att infria den.

 

Tankarna snurrade, jag fick ingen rätsida på dem, plötsligt stod jag i ett sovrum och där frös jag till is.

– Vad är det, frågade Pia. 

– Krilles säng.

– Nej. Eller … jo. Den VAR hans. Den är MIN nu. Här är det jag som bestämmer.

Hon pekade på sängen. 

– Lägg dig. Tvärs över.

Viljan att vara henne till lags övertrumfade oviljan att göra ett övertramp gentemot Krille, så jag kastade mina kläder på golvet och lade mig i sängen som hon bett mig. Pia gjorde samma sak från andra sidan och lade sig på sida vänd mot mig. Jag vände också över på sida så att vi låg mitt emot varandra.

– Vad vill du göra, frågade jag. 

Pia lyfte ena benet så att hon hade foten i sängen och knät riktat uppåt. Mellan hennes ben glimmade blygdläpparna av hennes safter. Hennes röst stockade sig nästan när hon svarade. Så kåt var hon.

– Gissa.

Jag makade på mig så att jag kom närmare och lutade mig in mot hennes sköte.

– Vänta …

Hon flyttade fram det undre benet.

– … lägg huvudet här.

Hon klappade med handen på låret. Jag flyttade ännu närmare och lade mitt huvud på hennes lår, så nära det gick, samtidigt som jag böjde mitt eget ben på samma sätt för att bjuda henne plats.

 

Det kittlade till när hon lade sitt huvud mot insidan av mitt lår och nästan genast kände jag hur hon började kyssa min hud överallt där nere. Så kom tungan. Slickade i ljumskarna, på min pung, i mellangården och ännu längre bak. 

– Meeen, stönade jag. Är du där igen?

Pia lade en sugande kyss i mellangården.

– Mmmm. Tycker du inte att det är skönt?

– Hrhmm. Jo. Men inga fingrar. Okej?

– Okej då. Inga fingrar. Kan du sluta snacka nu?

Hon lade en hand på mitt huvud och tryckte mig mot sig som en signal att jag hade ett jobb att göra. Jag öppnade munnen och räckte ut tungan.

 

I samma ögonblick som min tungspets mötte hennes svullna blygdläppar kände jag hur hon flyttade det övre benet, satte foten bakom min nacke och höll mig fast. Det var nära att jag gjorde likadant, men jag väntade lite. Väntade. Kände hennes tunga. Kände hur den slickade i mellangården, på baksidan av pungen, fladdrade mot mitt anus.

 

Så ändrades hennes fokus. Munnen närmade sig allt mer min lem och i samma ögonblick som hennes läppar slöts runt mitt ollon satte jag foten bakom hennes nacke och tryckte till samtidigt som jag slog armarna runt hennes midja och vräkte oss runt så att jag hamnade på rygg under henne.

 

Nu hade jag ett bättre läge att sätta min plan i verket. Med en hand på vardera skinka fortsatte jag att bearbeta hennes fitta. Sakta flyttade jag ena handen mot mitten hittade hennes anus och började trycka mot det med långfingret. Millimeter för millimeter letade sig mitt finger in i henne. 

Med min kuk i sin mun, och utan att ha möjlighet att dra sig undan, stönade Pia till.

– Mmmmmmm.

– Mu äthe thi thuu.

– Ma fa thu?

Jag lyckades flytta undan huvudet lite och kunde tala obehindrat.

– Nu är det din tur.

– MmmmHmhmhmmmm.

Jag fortsatte slicka henne samtidigt som jag kände hur hon tog mer och mer av min kuk i munnen. Den hade inte blivit riktigt stenhård ännu, men var på god väg. Mitt finger var lite mer än halvvägs in i henne och det märktes att hon var van vid det. 

– Vill du att jag tar dig där sedan?

Jag flyttade min fot från Pias bakhuvud och hon slutade suga.

– Jag skulle älskat det. Krille och jag gjorde det ofta, …

Hon slickade lite på ollonsträngen, sög lite lätt.

– … mmm … mmm … mmm …men jag tänkte att du och Mia skulle få ha nånting som är ert eget.

Jag följde hennes exempel och slickade henne mellan mina svar.

– Mmmm … Mia? Hon och jag har aldrig …

– MmmAhhh! Har du frågat?

– MmmNej.

– Varför inte det? Mmm … Mmm … Mmm … nästan alla killar jag har träffat har velat … Mmm … prova.

Nu hade samtalet tagit en sådan vändning att jag inte kunde fortsätta slicka.

– Jag kunde inte be henne om något jag själv inte var villig att ställa upp på.

– Så du vet inte att hon vill?

– Nej.

– Gud. Jag menar … jag förstår hur du tänker, och det har du heder av, men varför inte prova. Bara för att Du är rädd om Ditt rövhål. Ni kanske missar nåt.

– Men hur skulle jag kunna veta? Mia har aldrig sagt ett ljud om … .

– Då vet du nu att hon har fantiserat om det.

– Har hon? Vad har hon sagt? När berättade … ?

– Det slank ur henne när jag berättade om Krille och mig. Jag borde kanske inte ha sagt något, men jag trodde du och hon hade samma … .

– Det gör inget. Det är bara bra om jag får reda på att det är något hon saknar.

– Okej. Tack. Men vet du? Nu är det något som jag saknar. Den här … 

Hon sög mig hårt ett par gånger.

– … Mmm … Mmm … Mmm … i mig.

Jag kunde inte låta bli att stöna till när jag kände hur jag raskt styvnade i hennes mun.

– Ohhhh. Var sak … mmmm … på sin plats?

– MmHmhmmm. Och du ska få hjälpa mig med en grej.

Pia slingrade sig loss, lade sig raklång på mage och drog ut lådan i nattduksbordet. Efter lite rotande räckte hon mig något. 

 

Jag tog emot och tittade efter vad hon hade givit mig. Först var det en liten flaska. Jag försökte läsa texten på den och lyckades till slut tyda vad där stod. ”Silicone glide”. Okej. Det hade jag hyfsad koll på vad det var. Sedan tittade jag på den andra saken. Hjärtat slog ett par extra slag. Det var en analplugg, rätt så stor, som verkade vara tillverkad i glas.

– Ska jag?

– Ja.

Jag svalde. 

– Men kan inte du … själv?

– Klart jag kan. Men du måste få öva innan du hjälper Mia med hennes. 

– Så hon har … ?

– Så klart hon har. Visste du inte det?

– Näää. Jag brukar inte rota i hennes lådor.

– Men hon har koll på dina … och därmed jag också …

Hon fnissade till.

– … och jag måste säga att det är inte mycket …

Hon höjde upp sin bak så att hon stod på knäna i sängen och med huvudet ner I madrassen, vred ansiktet mot mig och log.

– … men skit samma. Hjälp mig nu. Börja med att smörja in mig. Och snåla inte.

 

Jag tog flaskan, tryckte ut en klick glidmedel och började massera hennes anus. Lite rädd att göra fel tog jag det mycket försiktigt.

– Du får nog trycka lite hårdare annars kommer vi aldrig vidare. 

Jag pressade med fingrarna mot hennes rosett. För ett kort ögonblick tog det emot, men sedan gav den efter och två fingrar gled in i henne. 

– Bra. Lite mer glid nu.

Jag tog lite mera på de två fingrarna och pressade in dem igen. 

– Mmmhmhm. Pulla lite.

Försiktigt började jag röra mina fingrar ut och in i henne. Allt eftersom kändes det hur hennes ringmuskel började slappna av. 

– Det räcker, stönade hon. Smörj in pluggen nu och sätt i den.

Jag tog pluggen, smorde in den och satte toppen mot hennes bakre hål. Precis som med mina fingrar tog det emot lite, men sedan öppnade hennes anal upp sig. Sakta började den glida in i henne. Jag hann tänka att ”Den är för stor. Den är ju minst lika tjock som tre av min fingrar”, men precis då passerade den bredaste delen in och plötsligt sögs den ur min hand och landade med ”stoppen” mellan hennes skinkor.

 

Pia drog först efter luft och gav sedan ifrån sig en suck av njutning innan hon sa …

– Kom igen nu, Micke. Knulla mig.

För ett ögonblick tvekade jag. 

– Skydd?

– Det är ordnat.

– Men jag kanske borde ha ett gum … ?

– Jag har väntat på det här i flera dagar. Och det är flera år sedan jag fick något. Jag vill inte ha nån jävla gummituta. Jag vill ha en hård, varm, bultande kuk. Knulla mig nu.

 

Tonfallet i hennes röst gjorde klart för mig att detta inte var öppet för diskussion, så jag tog lite glidmedel, smorde in mig, siktade in toppen mot hennes öppning, tog tag i hennes höfter och tryckte mig in.

En högljudd suck trängde upp ur hennes strupe. Jag drog mig bakåt och pressade mig in igen. 

– Ooooffffhhh!

Jag gjorde likadant en gång till. 

– Åh Gud. Gud så skönt. Fortsätt, kved hon.

Jag började röra mig lite snabbare. Pluggen gjorde henne verkligen trång, varje rörelse kändes extra mycket, så jag var tacksam att hon hade tömt mig så grundligt nere vid jacuzzin, det gjorde att jag förmodligen skulle kunna hålla på längre.

Tveklöst kändes det lika mycket för henne också, för hon började snabbt flåsa och hon gnydde varje gång som jag trängde in i henne. Så kände jag hur någonting fladdrade till vid hennes slidöppning. Fingrar. Fingrar som smekte. Fingrar som gned. Fingrar som gnuggade, snabbt och hårt. Räckte inte det jag gav henne?

Jag greppade hårdare om hennes höfter och började jucka snabbare. Pia kved bara högre och högre, och hennes fingrar gned frenetiskt mot klitoris. Plötsligt kändes det hur hennes fitta drogs ihop. Hon gick upp på armbågarna och vräkte sig bakåt, gång på gång, medan hennes orgasm pulserade runt mitt stånd. Ett gurglande …

– Nnnnngaaahhh!!!

… trängde upp ur hennes hals innan hon  kastade sig framåt på mage så att hon gled av mig, rullade över på sida och låg sedan bara och pustade.

Jag vet inte vad hon väntade sig, men jag var inte klar. Snabbt var jag över henne, grenslade hennes undre ben, lyfte upp det övre i min famn och så trängde jag in i henne på nytt. Hon stönade högt av njutning när min kuk forcerade hennes fortfarande vibrerande sköte. Så lyfte jag upp benet mot min axel och började knulla henne igen.

Knappt hade hennes första orgasm klingat av innan nästa kom inrullande, och det gick inte att undgå hur mycket hon njöt. Själv älskade jag den ställningen, framför allt för att jag kunde känna hennes lårs lena insida mot min pung  men jag visste att min fru Mia också tyckte om den. ”Det känns som du träffar andra ställen där inne” brukade hon säga.

 

Pia, som var på toppen av sin andra orgasm, famlade med händerna ovanför huvudet,  fick tag på en av kuddarna och tryckte den hårt mot sitt ansikte. Ett dämpat …

– MmmmMmmmMmmmMmmmmm …

… hörde från henne samtidigt som hela hennes kropp spändes som en fiolsträng. Så slängde hon bort kudden, men fortsatte sitt skrik …

– … MMAAaaAAaaAAAAAHHHHHH!!!

… innan hon satte fingertopparna mot min mage för att hejda mig lite. Jag sänkte tempot men slutade inte. 

– He … e … erre Gu … ud! Mi … icke!

– MmmmMm.

Jag fortsatte låta min kuk glida in och ut i henne.

– Hur … länge … orkar … du, flämtade hon. 

– En stund … till.

– Mmmmmm. Ta mig då. Spetsa mig på den där härliga kuken. Knulla mig.

 

Jag drog mig ur henne, vände henne över på rygg, slängde upp båda hennes ben på  mina axlar, tryckte in kuken i henne samtidigt som jag kastade mig framåt på raka armar, så att jag hade henne dubbelvikt under mig. Så började jag knulla henne i ett ursinnigt tempo.

Pia tog tag med händerna på var sida om mitt huvud och spände ögonen i mig. Jag mötte hennes blick, fortsatte knulla henne, djuriskt frustande. Gång efter gång efter gång mötte min kropp hennes, bottnade jag med min kuk i hennes kramande pulserande fitta. Det slaskande ljuden när min pung daskade mot hennes mellangård, där hennes safter rann i rännilar ner på lakanet.

Så släppte hon min blick. Inte för att hon  ville utan för att hon inte kunde. Hennes ögon hade blivit simmiga. Oseende. Inåtvända. Hennes händer grep desperat om min nacke, grävde in naglarna i mitt skinn. Så rullade hennes ögon bakåt i sina hålor så att endast ögonvitorna var synliga samtidigt som hon kom med ett tjut.

– OoooooååååååÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH!!!

Själv kände jag äntligen den bekanta kittlingen när min pung drog ihop sig, redo att fyra av. Desperat använde jag mina sista krafter, rände kuken i henne tre, kanske fyra gånger till, och exploderade inne i henne med ett vrål.

– OOOOOOAAAAAAAAAHHHHHHH!!!

Jag släppte hennes ben och rasade ihop över henne. En lång stund låg vi båda bara och pustade. Så tog jag tag om henne och vände runt oss så att hon kom överst. Inte helt utan möda satte hon sig upp, med min fortfarande rätt så hårda kuk där inne i sig. Med sluta ögon började hon rida mig. Sakta. Känna på mig med sina fittmuskler. Krama ur det sista av njutning denna märkliga kväll.

 

Så öppnade hon ögonen och såg på mig. Hon drog efter andan. En tår trillade nerför hennes ena kind.

– Du?

– Ja, svarade jag. 

– Du hade faktiskt inte helt fel när du trodde att Krille hade varit med och planerat det här.

– Inte?

– Nej.

– Men hur … ?

– Brevet. Du vet det om gravölet?

– Ja?

Hon svarade inte först. Verkade söka efter de rätta orden.

– Han skrev att … om jag blev ensam … om jag skulle behöva … få mina behov tillfredsställda … så skulle jag be er om hjälp.

– Skrev han det?

– Ja. Jag tyckte det var befängt. Galet. Det gick ju inte. Min systers man. Vad tänkte han på? Men så kom Mia med sitt förslag och då … ja … resten vet du.

 

Nu rann tårarna i strida strömmar nerför hennes kinder.

– Men du. Pia. Var inte ledsen. 

– Det är jag inte …

Hon kröp ihop över mig, borrade in näsan under min haka och kysste min hals. 

– … jag är lycklig. Lyckligare än jag har varit på väldigt länge. Håll om mig. Micke. Håll om mig. 

Jag slog armarna om henne, höll henne hårt, hörde hur snyftningarna övergick I lugna jämna andetag. Hon sov. Min kuk gled ur henne och hon fortsatte sova, och snart somnade jag med.

Jag vaknade av att solen silade in mellan rullgardinen och fönsterkarmen. Skulle jag väcka Pia? Eller skulle jag försöka somna om? Nej. Att somna igen skulle vara omöjligt. Det var redan för ljust. Och Pia kunde få sova lite till. Försiktigt tog jag mig ur sängen, tassade på tå ut ur sovrummet och ner för trappan. 

Jag var galet kissnödig så toaletten blev första anhalten. Med det avklarat gick jag ut i köket. Planen var att ge henne kaffe på sängen. Efter att ha letat runt  i skåpen hittade jag kaffet, drog igång bryggaren, hittade ett paket formfranska och lade fyra skivor i brödrosten. 

I väntan på att allt skulle bli klart gick jag fram till fönstret. Solen hade redan stigit rätt högt och värmde skönt mot min nakna hud. Omedvetet sökte sig min högra hand neråt, greppade om min av det tidigare morgonståndet fortfarande rätt svullna lem och började massera lite sakta.

 

Pias röst fick mig nästan att hoppa högt av överraskning. 

– Står du i köksfönstret och runkar nu igen?

Jag såg frågande på henne. Hon hade använt exakt samma ord som min fru gjort i sitt sms igår morse. Pia ryckte på axlarna och log.

– Jaaa. Hon har berättat om det med.

Långsamt kom hon smygande emot mig, ställde sig mellan mig och fönstret och gick ned på knä, lade ena handen mot min mage och såg mig i ögonen. 

– Låt mig.

Utan att vänta på svar tog hon försiktigt, med fingertopparna på var sida, tag om min lem, lyfte den mot sin mun och lät sin tunga virvla runt mitt ollon. Innan jag visste ordet av var jag stenhård och hon började ta mig djupare i munnen, djupare för varje tag. Det var så skönt att håret ställde sig rakt upp på mitt huvud.

– Pia?

– MmHmm. 

– Det är tidigt. Jag är jättekänslig. Det kommer g …

Hon lade handen på min mage igen, men sa egentligen ingenting. Bara ett kort …

– MmHmm. 

… under tiden hon sög. Så kände jag hur hon tog sats och i nästa sekund försvann min kuk ner i hennes hals. Jag trodde att jag skulle explodera.

– Herre Gud För I Helvete. Pia! Jag kommer!

Pia backade lite, men slutade inte suga, gjorde bara ”tummen upp” och tog mig i halsen igen, lade sina händer på mina skinkor och tryckte mig hårt mot sig.

 

Nu gick det inte att hejda längre. Jag kunde bara stöna högt …

– OoooOoooOooohhhhhh!!!

… samtidigt som jag kände hur sperman rusade genom min kuk och sprutade i pulserande kaskader ner i hennes matstrupe. Till sist backade hon bakåt, bara för att ta mig hela vägen ett par gånger till, sög ur mig det sista innan hon släppte mig med ett smackande.

– MmmNmNmNaaahhh!

Så ställde hon sig upp.

– Kom. Vi tar kaffet ute på däcket. Morgonsolen där är fantastisk. 

– Men du då? Vill du inte att jag … ?

– Nej.

– Snälla. Du har gett mig den bästa avsugningen någonsin. Jag måste få … .

– Inte den bästa någonsin. Den bästa HITTILLS. Vem vet … .

Hon såg lurigt på mig, men blev sedan allvarlig.

– Det där var min gåva till Dig … för allt du har gjort för mig. Kom nu.

 

Utan en tråd på kroppen gick vi ut i den redan ljumma morgonluften, satte oss på däckets trappa och njöt av kaffet och solens värmande strålar. Pia satt bredvid mig och strök förstrött med fingertopparna längs min kuks skaft. Sakta men säkert började den fyllas med blod igen.

Plötsligt märkte jag hur Pia sträckte sig efter något på brickan.

– Är det okej om jag tar en selfie, frågade hon. 

– Visst.

Hon lutade sig in nära, så att våra huvuden var tätt intill varandra, räckte ut armen snett upp åt vänster och tryckte av. Så öppnade hon galleriet.

– Den blev jättefin, skrattade hon. Kolla!

Hon höll fram skärmen mot mig. Det blev inte alls som jag hade trott. I min tankevärld skulle det blivit en bild med bara våra ansikten tätt ihop. Nu visade bilden, inte bara hennes nakna bröst och hennes mage, utan även min nakna kropp med hennes hand som smekte min svullna lem.

– Vad ska du med den till?

– Som ett minne bara. Du kan vara lugn. Jag kommer inte visa den för någon … i alla fall inte för någon som inte tål att se den.

När vi hade fikat färdigt solade vi nakna en bra stund innan jag bestämde mig för att det var dags att jag drog mig hemåt. Väl hemma kom jag mig inte för med att göra någonting alls utan lade mig på soffan och dåsade bort ett par timmar.

 

Mia kom hem vid femtiden. Efter att ha hängt av sig jackan och ställt kabinväskan i ett hörn kom hon fram till mig, slog armarna om mig, gav mig en kyss och sa sedan …

– Hej, älskling. Har du haft det bra?

Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. Visst hade jag det, men var det egentligen läge att prata om det nu? Mia tog ett steg bakåt, tog mina händer och såg mig i ögonen.

– Vet du? Jag snackade med syrran i telefonen nu på vägen hem. Hon är så tacksam …

I mitt huvud började ett litet tvivel växa fram. Hade de snackat? Om mig?

– … Trädgården blev jättefin och hon har aldrig haft så bra bild på tv:n som nu …

Trädgården? Bra bild på tv:n? Pias trädgård var ju i topptrim när jag kom dit, och det hade inte varit något som helst tal om någon tv.

– … så nu har hon ett par andra saker hon vill ha hjälp med …

 

Vad i herrans namn var detta? Var Mia helt ovetande? Hade Pia lurat henne att skicka mig under falska förespeglingar?

– … och jag sa att du självklart skulle ställa upp.

Jag släppte hennes händer och tog ett steg tillbaka. Det här var inte klokt. Det hade blivit så fruktansvärt fel. Hur skulle jag göra nu? Skulle jag berätta? Helst ville jag bara fly. Samtidigt fick tankarna på vad vi gjort min lem att börja svälla lite. 

Mia såg på mig med stadig blick och det kändes som hon kunde se de allra mörkaste skrymslena i min själ. Så såg jag hur det ryckte till lite i hennes ena mungipa innan hon brast ut i ett gapskratt.

– Hahahahahahaaaaa! Älskling! Jag bara driver med dig. Jag vet PRECIS vad ni har gjort …

– Men …

– … och det var PRECIS vad jag hade lovat henne, så du kan vara lugn.

– Maria?!?

– Lugn. Jag … nej, både hon och jag är så oerhört tacksamma att du ville göra det här för henne.

Nu orkade jag inte försöka förstå längre utan stod bara tyst.

– Och jag menade faktiskt allvar när jag sa att hon gärna vill ha ”hjälp” av dig fler gånger. Jag är okej med det. Hoppas du är det också.

Det tog ett par sekunder innan jag fick fram ett lite lamt …

– MmHmm. 

– Bra … 

Hon fnissade till. 

– … söt selfie förresten.

Hon kom fram och omfamnade mig igen.

– Nu tänkte jag att JAG skulle få visa DIG lite uppskattning …

Hon strök med handen över min lätt svullna kuk.

– … kom så går vi och lägger oss.

– Mia? Är inte du trött?

– Ha! Jag har sovit på tåget. Dessutom … det syrran berättade kåtade upp mig … rejält. Hon sa att du var magisk. Så kom nu. Få se om det finns någon magi kvar i din trollstav … och kanske testa lite nya konster. Både dina och mina.

******

 

7

Kommentarer

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier