Jag har aldrig…

– Skål ta mig fan!
Sannas ölglas klingade mot mitt och vi drack några djupa klunkar. Vi satt på en grekisk restaurang på södermalm i Stockholm och åt grillspett och drack grekisk öl och pratade om livet. Vi hade känt varandra i några år. Vi träffades på en tjejmiddag där jag hade äran att vara servitör och trubadur. Det var en mycket underhållande kväll på många sätt som bland annat resulterade i att Sanna blev en så kallad sexsamarit och sålde sina tjänster till en av mina klienter som jag jobbade hos som personlig assistent. Trots att vi inte setts så ofta, hade vi ändå lyckats behålla kontakten. Nu arbetade Sanna som läkare och jag inom IT och telecom.

– För att prata om något roligare, vad har du för något på din sexuella önskelista? Berätta för tant Sanna.
Vi skrattade och skålade igen. Sanna var fem år äldre än jag och jämnårig med min äldsta syster.
– Jag vet inte om jag har så mycket ogjort som jag absolut känner att jag vill göra. Snarare saker jag gjort eller nästan gjort och gärna skulle vilja göra igen.
– Som vad?
Jag rodnade men visste samtidigt att Sanna inte var den personen som tyckte särskilt mycket var tabu. Under sin studenttid på läkarlinjen sålde hon sex för nöjes skull till kurskamrater och vänner för att dryga ut studiekassan. Jag visste att hon var mer sexfixerad än vad jag var och att hon tyckte det var ett bra sätt att förena nytta med nöje. Hon valde helt själv vem hon låg med och gjorde det aldrig med någon hon inte skulle kunna tänka sig att ligga med även utan ekonomisk ersättning. Jag hade aldrig hört talas om det någon gång och tyckte det var väldigt fascinerande.
– Hmm, jag har aldrig haft en trekant, eller två trekanter. En med två tjejer, det är väl varje killes våta dröm och en med en kille och en tjej.
– Har du haft trekant någon gång?
– Nej, bara nästan.
– Hur fan har man ”nästan” en trekant? Frågade hon och skrattade sitt vackra, klingande, höga skratt.
– Jag hamnade med en tjej i en säng på en studentfest under gymnasiet. Vi myste lite men ganska snart kom hennes tjejkompis och anslöt sig till oss. Jag tänkte att nu hade jag chansen, men de började hångla mer med varandra. Jag ålade mig ner i deras midjehöjd och hade en fin stund ett tag där jag fick ta på dem båda två samtidigt.
– Och sen då?
– Det hjälpte dem tydligen att släppa sina hämningar för efter en stund blev jag avvisad och de klarade sig bra själva. Så vitt jag vet är de fortfarande ett par.
– Så gulligt men vilken besvikelse för dig!
– Ja lite. Det var fint men jag tog det med jämnmod trots allt vilket är lite olikt mig.
– Och den andra konstellationen med en kille och en tjej?
– Den har jag aldrig varit nära och den lockar mig faktiskt mera.
– För att en kille är med?
– Ja. Jag har väldigt begränsade erfarenheter men är ganska nyfiken.
– Så vad tänker du att du skulle vilja att ni gjorde?
– Är det nu vi ska gå in på detaljer menar du? Frågade jag och skrattade.
– Det är klart att vi ska ha detaljer! Det här är väl ingen jävla söndagsskola?

Jag tänkte efter en stund. Min nyfikenhet på killsex byggde egentligen bara på det jag upplevt med min vän James när jag var 16. Han var min själsfrände. Vi umgicks jämt och pratade om allt. Han var öppet homosexuell vilket jag inte ens funderade på i början. Vi var vänner, det var inte mer med det.

Men med tiden hände något inom mig som aldrig hänt med en kille, vare sig förr eller senare. Jag blev förälskad. Även om jag försökte hitta andra ord just för att det var i en annan kille, så var det exakt samma känsla som jag upplevde med flickor så många gånger.

Han var förälskad i mig, gjorde flera närmanden och trots att hela min kropp skrek av lust, avvisade jag honom. Jag minns särskilt en avgörande händelse när han kröp över i min säng en kväll när han sov över hos mig ett helt sportlov. Min lem pulserade, växte, värkte och läckte och för mitt inre flimrade bilder förbi av hur det skulle vara att ta varandra i munnen, hur det skulle kännas att tränga in i hans stjärt, hur det skulle kännas att ligga på rygg, dra upp benen, sära och öppna mig och ta emot honom. Istället sa jag åt honom att gå och lägga sig i sin säng och där och då förstod jag att jag förlorade honom mot min vilja, enbart på grund av feghet.

Tankarna hemsökte mig fortfarande ofta och jag ångrade mig bittert. Både för att jag förlorat en fin vän, kanske den allra bästa vännen någonsin och för att jag inte fick veta hur det skulle varit.
– Oj, vilken sorglig historia. Det hjälper inte dig, men jag tror det är väldigt vanligt att vi styrs av normer, kultur, uppfostran och av andra. Vi använder ”bög” och ”röv” som skällsord i vårt dagliga språk och alla säger ”jag har aldrig” eller ”jag skulle aldrig”. Det krävs ganska mycket både av en själv och ens omgivning om man ska vara mer fri och våga gå sin egen väg och stå för det. Varför söker du inte upp honom igen?
– Tcha, han pluggar i Göteborg. Skickade ett mejl för ett tag sedan men fick aldrig något svar.
– Du borde ringa honom. Med mejl vet man aldrig så noga. Han kanske inte ens har läst det. Men vi kan prata om honom mer en annan dag. Nu vill jag ha detaljer, sa hon och skrattade.
– Okej, jag vet egentligen inte. Men dels vara två att tillfredsställa en tjej och dels att hon är med som en ”ice breaker” mellan oss. Det är väl rätt många ställningar som skulle kunna vara fina. En slickar henne och en tar henne i vilka positioner som kan passa för det. Då är det lätt hänt att vi pojkar kommer åt varandra mer och mer allt eftersom man blir kåtare och mindre blyg. Jag har bara provat att ge analsex några gånger och det gör jag gärna igen, men framför allt vill jag uppleva att bli tagen.
– Medan tjejen är närvarande? flinade Sanna.
– Ja typ, peppa, guida och distrahera lite och som jag får ta på och pussa på under tiden.
– Är man tre som är lite synkade och passar ihop kan jag försäkra att det kan vara enormt starkt.
– Har du provat trekant?
– Flera gånger. Jag har däremot aldrig varit med när två killar knullar, shit så upphetsande!
– Dum fråga förstås. Problemet är bara att jag egentligen inte tänder på killars kroppar, skäggiga kinder och mörka röster.
– Men du var på riktigt förälskad i James?
– Ja det var på riktigt.
– Hur då?
– Den där pirrande känslan i kroppen och viljan att vara nära, allt han sa var viktigt och intressant, ja du vet allt det där. Har aldrig känt så för en kille förut. Är jag bisexuell borde jag väl tycka fler killar var attraktiva och älska att titta på kukar och inte bara en?
– Det kallas för att vara pansexuell.
– Vad betyder det?
– Att man tänder på en person och inte könet. Du är huvudsakligen heterosexuell men ni klickade emotionellt och han råkade vara kille. Jag anser att alla, eller i vart fall många kan ha en liten varierande läggning. Lite som Magnus Ugglas roll i filmen ”G som i gemenskap” säger: ”lite procent hit och dit, det har alla”. Det är svårt att veta om man är 100% heterosexuell eller om man bara inte vågar bejaka det inom sig. Eller så kan vissa saker uppstå i specifika situationer. Jag känner till exempel inget behov av att hångla med en tjej, men hamnar vi i säng så tänder jag enormt på en våt och svullen fitta, ett par fylliga bröst och röda läppar.
– Känner i alla fall att jag borde prova.
– Ja det borde du och när allt kommer omkring, det är bara lite saliv och några droppar sperma allt handlar om. Visar det sig efteråt att det inte tilltalade dig så är ju ingen skada skedd, eller hur? Och du vet vad jag alltid brukar säga?
– Ja att man måste prova allt minst 23 gånger för att veta?
– Ja, först måste man passera ”moment 22” och sedan testa en 23:e gång för att vara säker. Sedan kan man säga ”nej det där gillar jag inte”. Gäller allt från att suga kuk till att äta blodpudding.

Vi skrattade gott åt hennes jämförelser.
– Men bara lugn, Sanna fixar. Det enda du behöver göra är att gnugga tummen mot flaskan så löser allt sig.
Sanna sträckte fram den halvfulla flaskan som innehöll grekisk öl. Jag spelade med, gnuggade andaktsfullt tummen mot glaset.
– Simsalabim, eder önskan kommer att uppfyllas.
– Du är bra tokig du, sa jag och skrattade.
– Vi får väl se vem som är tokig. Mer då, det kan väl inte vara alla dina syndiga tankar?
– Jag är rädd att det finns många fler. Jag luktar på trosor.
– Lukta på trosor, vems och när började det?
– Jag är inte så nogräknad. Började som en tillfällighet hemma i tvättstugan som mycket ung tonåring.
– Mammas alltså?
– Jag har två äldre systrar, framför allt min ena systers.
– Och mamma?
– Det kan ha förekommit.
– Mysigt. Och mer?
– Jag har aldrig smakat bröstmjölk, så där direkt från källan, skrattade jag och rodnade.
– Det har jag aldrig haft tillgång till. Tycker gravida tjejer är så otroligt vackra och sexiga. Alla kompisar säger att de inte vill ha sina flickvänner när de blir så där tjocka och otympliga, men som vanligt måste det väl vara något seriöst fel på mig som tycker det är jättesexigt. Jag får vänta tills jag själv blir pappa. Hoppas bara jag får en sambo som inte tycker jag är ett komplett äckel.
– Hade jag varit ammande hade du fått smaka på mig, det lovar jag. Tyvärr känner jag ingen som både ammar och är givmild.
– Det var ju synd, svarade jag och skrattade.
Tyvärr hade jag alldeles för lätt att föreställa mig Sannas bröst i min mun.
– Är det allt? Frågade hon.
Jag tvekade. Jag hade aldrig berättat för någon levande människa om relationen med min syster som började när jag var 16 och hon 19, en relation som fortfarande var pågående om än sporadiskt. Jag bestämde mig för att inte berätta om den nu heller.

Däremot vågade jag berätta om min dragning till äldre och mogna kvinnor och vad den kom sig av och vad det lett till.
– Jag har aldrig legat med någon 70 plus, det skulle jag vilja.
– Ja varför inte.
– Alla säger ju att sexlivet är slut när man är så gammal. Skulle vilja veta ”hur det är”. Men nu är det faktiskt din tur.
Sanna skrattade och skakade på huvudet.
– Jaaaa, sa hon dröjande.
– Vart ska jag börja? Jag kanske inte tycker så mycket är så speciellt tabu längre. Jag har gärna sex med flera, killar eller tjejer spelar ingen roll, bara de är kåta och hänsynsfulla. Jag skulle gärna prova gruppsex, en riktig ormgrop, tio eller fler, varför inte femtio. Kukar, bröst och fittor, munnar och stjärtar överallt, bara att ta för sig. Hänger du på?
– Med dig, lätt!
Sanna skrattade hjärtligt.
– Vi delar på sätt och vis intresset för trosor och det kanske anses vara rätt udda.
– Vad då, luktar du också på trosor?
– Det gör jag gärna, både mina egna och andras. Men framför allt tar jag gärna på mig andras använda trosor.
– va? Hur då? Jag menar varför då?
Jag var chockad. Jag hade aldrig hört talas om något liknande, att en tjej kunde tända på andras trosor. Jag hade bara hört och läst att det var killar som gick igång på sådant och att det var onormalt och äckligt. Det här var något helt nytt.
– Hemma hos en kompis eller pojkväns föräldrar kan jag ta ett par trosor från tvätten, sätter på mig dem och stoppar mina egna i fickan. Blir vansinnigt kåt av känslan av tyget mot musen, någon annans intorkade fläck mot mina blygdläppar, kanske en pojkväns sperma som läckt ur henne ner i trosorna. Då mår Sanna som en prinsessa, blir våt som en vårflod och får inre bilder av hur det som torkat in i tyget löses upp och blandas i mig, oavsett om det är ägarinnans kärlekssafter eller hennes älskares sperma.

Jag var alldeles matt och fascinerad och hettan inom mig var tydlig. Jag var van vid frispråkighet med mina kompisar och framför allt min älskade syster Tess hade inget filter på sådant som kom ut ur munnen. Ändå kände jag mig generad av att hon berättade obehindrat om sin egen lust och sådant som jag bara trodde knäppisar tyckte om.
– Jag trodde inte tjejer…
– Jag trodde du lärde dig under den där tjejmiddagen du serverade på att vi tjejer, vi kan vi också.
– Jo det blev jag medveten om, sa jag och skrattade.
– Vet någon av dina tjejkompisar eller har någon kommit på dig?
– Jag har berättat för Sofia, om du minns henne? Hon var också med på middagen.
– Jo jag minns henne. Och vad sa hon då?
– Först tyckte hon att jag var lite knäpp. Sedan när jag bad om att få ha hennes trosor både efter mens och när hon haft sex med sin kille, så protesterade hon halvhjärtat först, men sedan fick jag dem. Efter några månader kom hon och frågade om hon inte kunde få känna hur det kändes att ha mina. Herre gud vad generad flickan var! Men nu är det som en grej mellan oss. Vi byter trosor, ju smutsigare desto bättre. Särskilt när vi haft sex med andra. Då torkar vi oss inte så noga och sedan kallar vi oss för ”fittsystrar”, du vet istället för buksvågrar.
– Wow, shit, jag vill också vara tjej!

Min lem hade hårdnat betänkligt under bordet och samtalsämnet hade gjort mig gränslöst kåt. Sanna var ursnygg och jag skulle mer än gärna uppleva henne, även om hon skrämde mig lite. Så där som vi killar kanske lätt kan bli av frigjorda och starka kvinnor, även om det inte finns något att vara rädd för. Kanske är det vår rädsla att inte räcka till, vana som vi är att tro att vi alltid har koll på läget.
– Pratar ni killkompisar så här om sex också?
– Som du och jag nu menar du? Nej, det låter nog lite annorlunda. I alla fall jag och mina kompisar har nog lite svårt att blotta oss så här inför varandra. Då handlar det kanske oftare om erövringar, vad man gjort och kanske inte vad man längtar efter innerst inne. Vet egentligen inte varför.

Efter en lång och supertrevlig kväll med god mat och lite för många öl, betalade vi vår nota och reste oss för att gå.
– Jag måste bara på toa, väntar du? Frågade hon.
– Absolut, jag också, efter dig.
Sanna försvann in på toaletten och jag stod utanför och väntade med hennes jacka över armen. Diskret sniffade jag på området runt halsen där doften av hennes parfym var så där lagom tydlig.
– Okej, din tur, sa hon när hon kom ut.
– Håller du min jacka? Frågade jag.
– Visst.
Hon tog min jacka och jag kunde inte riktigt tolka hennes pillemariska leende.

Efter att jag lättat mig och tvättat händerna gick jag ut. Jag tog emot min jacka och krängde på mig den. Ute på gatan skulle vi gå åt olika håll, jag mot Södra station och hon skulle ta någon buss.
– Det var verkligen toppen att ses. Det måste vi göra om, sa hon i vår långa avskedskram ute på gatan.
– Ja det gör vi om.
– Jag ringer dig, man vet ju hur killar är. Låter man er sköta det blir det aldrig av.
– När som helst.

Jag fick en hastig kyss på kinden innan hon vände och försvann runt ett gathörn. Jag blev stående kvar några sekunder, uppfylld av maten, ölen och hettan som spreds från min kind in i mitt blodomlopp.

Jag tog mig ner på Götgatan och satte kurs på Medborgarplatsen och vidare mot Södra station. Det var lite svalt ute och innan jag fått upp värmen i kroppen stoppade jag händerna i jackans fickor för att värma dem.

Jag ryckte till. I den högra jackfickan kände jag det. Ett litet plagg, tunt tyg — jag behövde inte ta upp det för att förstå vad det var. Sannas trosor?

När jag kom hem skyndade jag mig att ta fram trosorna ur fickan. Det var ett helt vanligt par bomullstrosor av ”tantmodell”, inte string. Det var mindre än en timme sedan hon haft dem på sig och doften var stark och tydlig och området i grenen fortfarande lite kladdigt.

När min orgasm ebbat ut låg jag med trosorna och luktade och lät tungan glida över området som var strävt, kladdigt och lite syrligt av det som läckt ur henne. Det var över ett stort område och jag undrade om hon gnidigt in dem ordentligt innan hon tog av dem eller om vårt samtalsämne under hela kvällen gjort även henne kåt och våt.

Fortfarande kunde jag känna av den där skammen över att ligga med en kvinnas underkläder mot min mun och näsa. Även om hon givit mig dem och jag inte behövt smyga på något sätt. Många, många gånger hade jag legat just så här i efterdyningarna av enormt starka orgasmer med någon av mina systrars underkläder som jag stulit från tvättkorgen. Ibland var det mammas trosor och det hade hänt vid enstaka tillfällen att jag smugit med ett par från tvättkorgen hemma hos någon bekant.

Förutom Sanna, var det inte många som visste. Min syster Tess visste och Emma, en äldre kvinna jag haft en relation med under några år när jag var 15. Båda dessa kvinnor hade låtit mig lukta på deras underkläder utan att ha det minsta emot det.

Den enda vän jag berättat för sa sig tycka att det kanske inte var helt normalt och att så skulle han aldrig göra. Efter det aktade jag mig noga för att berätta.

Ändå läste jag i forum då och då om andra som gjorde samma sak. De blev alltid ordentligt utbuade så även där aktade jag mig för att blotta mig.

Sanna var den andra helt utomstående jag berättade för och blev förvånad hur självklart och okomplicerat hon tyckte det var och att hon själv tände på andras trosor.

Det var förvirrande allt ihop och inte helt lätt att sortera ut om det var jag som var en sexualdåre med avvikande böjelser som borde söka vård, eller om det var som med bög och allt det där andra, att många sa sig ta avstånd och tycka det är äckligt men att det egentligen kanske var betydligt fler än jag och därmed egentligen inte så konstigt.

Jag torkade spermafläcken från lakanet med grenen på Sannas trosor. Jag hoppades att hon ville sätta på sig dem sen. Det var så man kunde bli galen av åtrå för mindre!

Tre veckor efter vår utekväll ringde Sanna och bjöd mig på fest hemma hos sig. Vi skulle bli ett litet gäng, äta och dricka gott, spela spel och ha det trevligt. Jag som hatar sällskapsspel av alla sorter tänkte att jag väl får ta en extra öl för att stå ut. Särskilt frågesporter avskydde jag hårt och innerligt eftersom jag alltid kände mig så otroligt korkad.

Jag tog en lång dusch och tvättade och rakade mig extremt noga. Förutom ansiktet, rakade jag både bröstet, armhålorna, könet och stjärten så att allt var alldeles slätt och rent. Jag hade ingenting emot om min partner hade hår. Det spelade ingen roll om tjejer inte rakade vare sig armhålorna eller könet och även på huvudet fick håret gärna vara långt. Ibland när jag och kompisarna diskuterade rakat eller inte rakat kön och armhålor på tjejer, kunde jag aldrig ge ett bestämt svar. Jag tyckte seriöst ett riktigt buskigt kön hos en kvinna var upphetsande. Kanske var det på grund av min dragning till äldre och mogna kvinnor som om ett hårigt sköte representerade ålder och mognad. Det var så upphetsande att sära på allt hår för att hitta den våta grottan där inne och kanske gjorde det också att det luktade mer kön vilket jag verkligen älskade. Rakat kön var fortfarande ovanligt och sågs som porrigt och det var också upphetsande fast på ett annat sätt. Det signalerade kanske ungdom och oskuldsfullhet och kanske också just det där syndigt förbjudna.

Men på mig själv hade jag aldrig tyckt om hår mellan benen och könet och skägg hatade jag som pesten. När det gällde mig själv kändes hår ofräscht och jag ville också känna min partners läppar och tunga mot min hud utan hår i vägen. Jag hade aldrig haft sex med en kille och skulle det någon gång hända, så ville jag vara slät och len. Om någon, någon gång skulle slicka mig i stjärten så skulle det inte finnas något hår där.

Visst skulle jag inte säga nej till Sanna om tillfälle erbjöds, men jag trodde seriöst att jag inte var hennes typ, eller så var jag en av dem som hon gott och väl gärna skulle ligga med om hon fick ersättning, men jag trodde inte att jag skulle vilja och kunna betala för att vara med någon. Hon var ändå en fin vän och det räckte långt. Jag tyckte mycket om henne för att hon var så slängd i käften och befriad från all guds nådelighet. Min kompis Murre brukade säga: ”you can’t win them all” och det var ju helt sant.

Vid 18-tiden ringde jag på Sannas dörr. Jag kände mig glad och förväntansfull och lite nervös. Sanna öppnade och släppte in mig i hallen. Från lägenheten kom ljuvliga dofter av mat och från vardagsrummet hördes musik på svag volym och röster som pratade och skrattade.
– Välkommen.
– Förlåt om jag är lite sen. Strul med Roslagsbanan som vanligt.
– Ingen fara. De andra har kommit och maten är nästan klar. Kul att ses igen!
Vi kramade om varandra hårt och länge. Jag tog in känslan av Sannas kropp mot min och hennes dofter. Hon luktade schampo, parfym och lite mat från hennes mun när hon kysste mig på kinden. Jag höll henne kvar extra länge. Hon han bli konfunderad över den onaturligt långa kramen. Jag tog upp hennes trosor ur min ficka och stoppade dem diskret i hennes byxficka. Hon kände efter, drog upp dem och log stort när hon såg vad det var.
– Tack för lånet.
– Åh, varit till stor belåtenhet?
– Mycket. Kanske kan få ett uppdaterat exemplar?
– Inte omöjligt. Kom, jag ska presentera dig för de andra.
Hon tog min hand och drog iväg med mig mot vardagsrummet. Jag gick runt och tog i hand och presenterade mig. Åtta personer satt i soffan och de två fåtöljerna och två tjejer satt på golvet lutade mot väggen. En massa namn kastades emot mig samtidigt som händer trycktes och jag undrade som alltid hur jag skulle komma ihåg alla. Erik, Kalle, Malin, Cecilia… Någon tryckte en kall ölburk i min hand och folk trängde ihop sig i soffan för att skapa plats.

Vi hade det trevligt. Sanna och Sofia hade lagat Chili Con Carne som var gott och enkelt att laga till många personer.
– Vi blev några fler än tänkt så alla får tyvärr inte plats i köket, men slå er ner där det passar och det finns mer mat för den som vill ha, ropade Sanna och emottog genast glada tillrop.

Efter maten satt vi i vardagsrummet och drack öl, lyssnade på musik och pratade. Folk roterade lite i lägenheten, några hängde i köket som sig bör på en bra fest, några på balkongen och rökte.

På väg tillbaka från toaletten fångade Sanna upp mig i något som såg ut att vara en spontan kram.
– Gissa vems trosor Sofia har på sig nu och vems sperma som löses upp i henne nu? Viskade hon tätt intill mitt öra.
Jag drog efter andan och kände hur det hettade om kinderna. Sofia stod två meter ifrån oss vid diskbänken och laddade kaffebryggaren och såg ut precis som vanligt. Min blick gled ner längs hennes rygg och smekte hennes former ner över stjärten och låren. Jag tänkte att vi vet så lite om vad människor har för hemligheter och att det är det som är så spännande. Det var lite som känslan av att lukta på min systers trosor innan hon visste och sedan sitta bredvid henne i TV-soffan och dricka te. Nu smet det mjuka bomullstyget i Sannas trosor runt Sofias skinkor och sköte, trosor insmetade av Sannas safter och flera satser av min sperma. Kanske visste inte Sofia att hon just nu hade just min sperma mellan benen?
– Vet hon vem…?
– Klart hon vet. Och gissa vart hennes trosor ligger nu?
Sanna gjorde sig skrattande lös ur vår omfamning.
Jag gick tillbaka ut i hallen och kände efter i mina jackfickor. I den högra låg något mjukt i en tunn plastpåse. Jag tänkte inte tillfredsställa mig, men kunde ändå inte låta bli. Med plastpåsen under tröjan släntrade jag in på toaletten som för ett vanligt besök. Snabbt tog jag upp trosorna och förde dem mot min mun. De var fortfarande varma och kladdiga i grenen och luktade starkt.

Det här var så fullständigt galet! Jag drog in hennes dofter som jag förmodligen aldrig skulle få känna på riktigt, lät tungan löpa över det kladdiga området och kände hennes smak jag förmodligen aldrig skulle få känna. Jag tänkte att det nu var så lite som skiljde från att göra det på riktigt. Bilden av henne där ute i köket hur hon lutade rumpan mot bordskanten, med den fina kjolen uppdragen och trosorna borta och med brett särade ben. Undrar hur hon skulle låta när min tunga smekte hennes inre. Ändå visste jag att hon var ljusår bort, att det aldrig skulle hända.

Vid 22-tiden började de första troppa av. Någon skulle upp och jobba imorgon, någon annan skulle hem och avlösa en barnvakt. Jag hade ingenting att passa, så jag satt kvar och hoppades att festen inte skulle ta slut redan nu. Eller kanske hoppades jag att alla skulle gå så att det bara blev jag och Sanna kvar — äntligen? Erik som jag pratat ganska mycket med under kvällen satt dock kvar bredvid mig i soffan och Sofia satt i en fåtölj och snurrade sitt nyligen påfyllda vinglas och hade således inga direkta planer på att gå hem. Erik var uppenbart intresserad av Sanna. Hela kvällen gav han henne blickar vilket hon märkte. Jag hade ingen aning om det var något på gång mellan dem eller om han bara trånade efter henne. Jag och Erik pratade mycket under kvällen och delade intresset för löpning och hade lätt för att prata om allt mellan himmel och jord. Han jobbade med IT precis som jag, så vi snöade snart in på Unix-servrar som vi båda arbetade med fast i lite olika branscher.

– Jaha, nu får ni sluta prata jobb pojkar. Då var det bara vi fyra tappra kvar. Ska vi köra lite frågesport? Frågade Sanna när hon vinkat av de sista ute i hallen.
– Jag hatar frågesport, stönade jag.
– Inte den här. Har ni spelat ”jag har aldrig…” någon gång? Ni kan reglerna? Jag har tagit fram ett hundratal färdiga frågor. Först vardagliga för att värma upp lite, sedan lite oskyldiga frågor och slutligen hardcore-frågor. Vi går laget runt och ställer frågorna. Stämmer påståendena så gör man ingenting, men stämmer det inte så tar man en klunk öl. Liten klunk går bra för det är många frågor och för mycket alkohol är inte bra sen, sa Sanna kryptiskt och flinade.
– Här är korten med frågorna. Korten är numrerade och man tar frågorna i tur och ordning. Är ni redo?
– Ja för tusan! Ska vi inte köra med poäng istället så det inte blir för mycket dricka? Men vi vänder på det så att man får poäng om påståendena stämmer, ungefär som i det där amerikanska oskuldstestet? Mest poäng när spelet är slut är mest oskuldsfull och den som har minst poäng vinner? Utbrast Sofia.
– Okej, törs man det här? Frågade jag och såg på Erik.
– Klart ni vågar. Vad kan hända? Sa Sofia.
– Precis vad som helst med er två närvarande, det skrämmer mig, sa Erik och skrattade.
– Och vad ligger i prispotten? Frågade Sofia.
– Hmm, chansen för förloraren att bli av med några poäng kanske, vi får se, svarade Sanna.

– Okej, vi går laget runt som vi sitter. Alla glas är påfyllda. Här kommer spelets första och den viktigaste frågan, så att vi vet vart vi har varandra: jag har aldrig ljugit när jag lekt ”jag har aldrig.
Ingen drack öl och alla fick sina första oskuldspoäng.
– jag har aldrig ätit sniglar.
Alla utom Erik tog en klunk öl och Sofia gav oss tre andra varsitt streck i poängtabellen.
– Snigelspår har jag lämnat, men det räknas kanske inte, sa Sofia och fnittrade.
– Så klart inte, även om det kladdar efter dig vart du än går din lilla våtis, svarade Sanna.

Jag lutade mig leende tillbaka i soffan, slappnade av och bestämde mig för att försöka släppa alla hämningar. Det här skulle förmodligen inte vara lika oskyldigt som när vi lekte den här leken i högstadiet eller när det kan ha varit senast. På den tiden var frågorna mer i stil med jag har aldrig frågat chans, hållit en flicka i handen eller kysst någon längre än fem minuter”.

Efter dessa första frågor kom de oskyldiga på löpande band; i stil med: Jag har aldrig fuskat på en tenta, jag har aldrig hamnat i en fyllecell, jag har aldrig använt falskt ID-kort och liknande. Därefter växlade temat naturligtvis in på sex även om också dessa första frågor var mer oskyldiga och roliga än genanta.

– Jag har aldrig tagit nakenbilder av mig själv.
Tjejerna hade gjort det men inte jag och Erik.
– Jag har aldrig känt mig tänd på en kompis.
Det hade vi alla fyra naturligtvis gjort många gånger.
– Jag har aldrig flörtat med en kompis syskon.
Vi hade alla gjort det med kompisars yngre eller äldre syskon. Jag rodnade när jag tänkte att det var tur att frågan inte omfattade egna syskon, då hade jag kanske behövt ljuga. Jag sände varma tankar till min älskade syster. Alla missförstod lyckligtvis min rodnad.
– Jag har aldrig pratat i telefon när jag haft sex.
Sanna hade gjort det många gånger, till och med med sin mamma medan en av hennes pojkvänner slickat henne till orgasm. Hon hade tyckt det varit mycket upphetsande.

– Jag har aldrig haft sexuella fantasier om min lärare.
Det hade vi alla. Jag berättade om vår svenskalärare Eva på gymnasiet. Hon var lite drygt 30 år och en av de yngre i lärarkåren och enormt snygg enligt många av oss killar. Det gick rykten om henne, att hon låg med elever. Först trodde jag det mest var illvilliga rykten, men på vår studentfest blev hon påkommen.
– Fick du ligga med henne? Frågade Sofia.
– Nej tyvärr.
– Avundsjuk?
– Ja så klart, men jag var och är inte riktigt typen som tar för sig och jag var nog inte heller hennes typ.

– Jag har aldrig råkat säga fel namn under sexakten.
Några av oss hade råkat göra det och det var självklart mycket pinsamt.
– Jag har aldrig ångrat en sexpartner.
Vi enades snabbt om att vi inte ångrade något.
– Jag har aldrig fått en orgasm i sömnen.
– Men det har väl ni killar fått?
Jag och Erik svarade jakande och kunde berätta att det kunde bli en jädra röra.

– Jag har aldrig besökt en sexbutik.
– Jag har aldrig besökt en strippklubb.
– Jag har aldrig haft handbojor på mig.
– Jag har aldrig klätt på mig i kläder för det motsatta könet.
Sexbutik hade tjejerna besökt flera gånger men ingen av oss hade besökt någon strippklubb. Erik och jag hade inte heller haft handbojor vilket tjejerna fnissande garanterade var en upplevelse. Skrattande protesterade jag och Erik mot frågan om kläder för det motsatta könet, för vad var egentligen killkläder? Tjejer bar jeans, tröjor och skinnjackor. Vad som var tjejkläder var mer uppenbart och därmed var frågan och poängsättningen orättvis. Sanna godkände inte protesten och meddelade prompt att det var bara att sätta på sig åtminstone kjol eller klänning för att åtminstone få godkänt. Vi lovade att fundera på saken.

– Jag har aldrig kysst en kollega.
Sofia och Erik hade gjort det, båda två på firmafester på sina respektive arbetsplatser.
– Jag har aldrig haft sex i en kompis eller väns säng.
Sanna berättade om när hon sov över hos en pojkvän och de hade smugit iväg till en lillasysters sovrum som låg mer avskilt i huset. Lillasyster var inte hemma den natten då de haft sex i hennes säng och lämnat fläckar på lakanen. Sanna bad mig berätta om händelsen med de två tjejerna på studentfesten, det som nästan blev en trekant men slutat i ingenting.

– Jag har aldrig fantiserat om någon annan än den jag ligger med under ligget.
Det erkände vi alla att det nog hänt.
– Jag har aldrig haft sex med någon som jag nyss träffat.
Det hade vi alla gjort. Det handlade mest om fester eller med någon man träffat på krogen och följt med hem.

– Jag har aldrig haft sex med ett gammalt ex.
Det hade vi alla. Erik berättade om sin senaste relation. Den hade väl inte varit perfekt. Då hade han träffat sitt ex av en tillfällighet och de hamnade i säng. Det upprepade sig flera gånger efter det. Han sa att det kändes oemotståndligt, förbjudet och fel men fint och skönt för att det var så välbekant, som om de båda kunde varandra utan och innan.
– Jag har aldrig haft sex med mer än en person på en dag.
Sanna, Erik och Sofia hade det och berättade.
– Jag har aldrig haft sex på ett flygplan.
På den här frågan instämde vi alla fyra. Ingen av oss var med i den så kallade ”10000-metersklubben”. Vi enades om att det vore fantastiskt, men undrade samtidigt om det ens var möjligt, både för utrymmet och risken att bli påkommen.

Alla ganska oskyldiga frågor om sex och de historier vi berättat för varandra gjorde mig varm och lätt upphetsad. Sanna la ifrån sig det sista kortet och tog upp nästa hög.
– Okej gänget, nu är det slut på dagisfrågorna och vi växlar upp ett par snäpp. Här kommer den första lite tuffare frågan: Jag har aldrig smakat på bröstmjölk.
Jag flinade och rodnade lite. Den här frågan hade Sanna helt säkert tagit med för min skull. Ingen tog en klunk och alla fyra fick poäng i Sofias block.
– Okej där har vi tydligen något som ska sättas upp på att göra-listan. Nästa fråga: Jag har aldrig luktat på underkläder.
Jag, Sanna och Sofia tog en klunk och Erik var den enda som fick poäng. Erik såg mer än förbryllad ut och såg ut som om han hade en miljon följdfrågor.

– Jag har aldrig kysst någon av samma kön.
Sofia och Sanna drack, jag och Erik fick poäng. Vi skämtade om att det var enklare för tjejer. Tjejer kunde gå på toaletten, kramas, pussas och säga ”jag älskar dig gumman” utan att någon ens reagerade särskilt över det. Vem av oss hade någonsin sett två killar göra likadant och vilka killar skulle kunna gå på toa tillsammans och stanna där inne en kvart utan att andra sedan var övertygade om vad som skett där inne?
– Jo men det kanske är just det vi tjejer också gör när vi är på toa, vad vet ni om det? Sa Sofia och fnissade.

– De här frågorna är lite lika så jag slår ihop dem: jag har aldrig sugit på någons tå och jag har aldrig slickat någon annans fot.
Jag och Sanna drack varsin klunk, Erik och Sofia fick poäng.
– Gud vad ni är snuskiga, sa Sofia låtsat äcklad.
– Jag har aldrig haft oralsex med någon av samma kön.
Sanna drack, jag, Erik och Sofia fick oskuldspoäng igen.
– Om ingen protesterar så slår jag ihop även dessa frågor även om det kan skilja lite: jag har aldrig haft en trekant och jag har aldrig haft gruppsex.
Sanna drack, Sofia, Erik och jag fick nya oskuldspoäng.
– Den här har vi nästan också haft förut eftersom oralsex klassas som sex, men låt gå: jag har aldrig haft sex med någon av samma kön.
Sanna drack, jag, Erik och Sofia fick poäng.

– Jag har aldrig slickat eller blivit slickad under menstruation.
Jag, Sofia och Sanna tog en klunk, Erik fick ett poäng.
– Men jag skulle gärna vilja. Är det äckligt? Min tjej skulle nog gärna vilja men vågar inte låta mig göra det.
– Måste upplevas för att avgöras. En del av oss tjejer känner oss superkåta under mens, andra har bara ont. Sedan kanske inte när man har den värsta ”sprutmensen”, men annars är det kanon om man bara släpper de där föreställningarna. Vad säger du, du är kille? Frågade Sanna och såg på mig.
– Jag tycker om det, för att det är lite andra dofter, för att det är lite tabu och är man med någon som upptäcker att det är skönt och att hennes partner inte tycker illa om det så är det fantastiskt, sa jag och rodnade.
– Men ligga då, om man blöder mycket? Frågade Sofia.
– En handduk under rumpan för att skydda sängen och signalera att det är speciellt och sedan ju kladdigare desto bättre.
– Åh John, tror du ska få komma hit om ungefär två veckor! Grrrrr, svarade Sanna och visade tänderna.

– Okej, här kommer sista frågan: jag har aldrig haft analsex.
– Vad menar vi med det? Vi killar kan ju både ge och ta emot analsex? Frågade Erik.
– Bra synpunkt, det tog frågeställaren inte hänsyn till. Eftersom jag är enväldig domare och eftersom vi tjejer bara kan ta emot utan hjälpmedel, så är det det som gäller, sa Sanna och skrattade.
Sanna och Sofia drack, jag och Erik tog lätt rodnande emot våra sista oskuldspoäng.

– Okej, då räknar vi ihop det här. Behöver jag säga att Sanna vann? Jag kom tvåa. För John och Erik ser det sämre ut. Det skiljer bara en poäng mellan er, sa Sofia när hon snabbt räknat ihop våra poäng.
– Det här måste vi ändra på. Får se?
Sanna tog anteckningsblocket från Sofia där hon skrivit stödord vid varje poängrad.
– Erik är den enda här i sällskapet som inte luktat på en kvinnas underkläder. Det är faktiskt väldigt lätt åtgärdat.
Utan minsta tveksamhet lyfte Sanna på stjärten och drog ner trosorna över benen som täcktes av nylonstrumpor och rättade till kjolen igen. Den var så kort så att det knappt gjorde någon skillnad.

Erik var högröd i ansiktet och bara gapade när Sanna slängde trosorna till honom. Trots att det gott så kort tid var jag tvungen att rätta till min lem som börjat växa i de trånga jeansen.
– Ska jag…? Men..
– This is a safe place. Allt som händer här stannar här, sa Sofia utan ironi i rösten.

Erik förde långsamt trosorna till ansiktet, vansinnigt generad men antagligen utan möjlighet att stå emot. Hans hand strök över könet utanpå jeansen och min hand gjorde omedvetet likadant. Det var fantastiskt upphetsande att se på när han drabbades av sensationen.
– Lukta ordentligt, långsamma djupa andetag genom näsan, så där ja. Känn med tungan över tyget också.
Sannas röst var märkbart påverkad, lägre och lite dovare och det hördes att hon fick kämpa med andningen. Erik gav ifrån sig en tyst flämtning. Jag hörde hur han tog djupa andetag genom näsan och hur tyget buktade när tungan rörde vid det. Han satt så en lång stund och verkade nästan ha glömt vår närvaro, eller så hade han precis som jag, bestämt sig för att bara släppa alla hämningar och låta allt ske.

Både jag och Erik smekte oss över våra hårda lemmar och det såg ut som om Sofia satt och knep och slappnade av med låren som om hon gjorde knipövningar. Kanske ville hon riktigt knåda in Sannas smutsiga trosor i sitt sköte eller så kunde hon knipa sig fram till orgasm..
– Låt John lukta också även om han inte är ”oskuld”. Sedan får du dem av mig som gåva, sa Sanna och log mot Erik.

När jag fick hennes trosor darrade Eriks hand lite. När jag vidrörde tyget med min näsa och mina läppar var tyget vått och jag tänkte att det nu både var Sannas safter och Eriks saliv. Erik fick tillbaka trosorna och han stoppade generat dem i fickan.
– Fy fan, det där var hett. Nu går vi vidare. Låt se, ”jag har aldrig kysst någon av samma kön”. Inga poäng till mig och Sofia. Sorry grabbar.
Jag och Erik såg ömsom på varandra, ömsom på Sanna som bara log.
– Ska vi?
– Ja kom igen nu. Det är inte så farligt. Jag kan kyssa Sofia samtidigt om det känns tryggare?
Vi båda nickade stumt.

Sanna flyttade sig och satte sig på kanten till Sofias fåtölj. Hon tog ett stadigt tag i hennes hår och böjde hennes huvud bakåt och en lång stund såg de på varandra och log. Jag hann tänka att flickor var vackra var för sig och dubbelt så vackra så här bara någon sekund från att mötas i en kyss. Jag kunde knappt slita mina ögon från scenen framför mig, det var så otroligt vackert.

Sanna sneglade på oss och som om hon väntade på oss, särade hon långsamt sina läppar, lät tungspetsen fukta dem och närmade sig långsamt Sofias halvöppna läppar. Jag hörde hur Sofia andades snabbare. Jag kände mig som förlamad. Jag fick samma känsla som jag hade för länge sedan med James, tanken att det inte var farligt, att jag ville men kroppen var som paralyserad. Mitt förnuft stretade emot, protesterade och sa att det här var en kille, ingenting jag tände på. Samtidigt signalerade kroppen något helt annat. Vi satt så nära varandra att det bara behövdes att

vi vred på huvudena och rörde oss någon decimeter, sedan skulle allt vara över. Fortfarande med ögonen på Sanna och Sofia, kände jag plötsligt Eriks andetag mot min kind, närmare mungipan än örat och jag förstod att han var nära. Långsamt, med blicken kvar på flickorna, vred jag huvudet det lilla som behövdes. Han luktade svagt av öl, precis som jag antagligen gjorde och parfymen var inte en kvinnas. Jag kände mig lika nervös som för första gången på det där discot i sjette klass.

Det kittlades behagligt när hans läppar först nuddade min mungipa och mina läppar nuddade hans. Sedan kände jag hans andetag från hans halvöppna mun strömma in i min. Förvirrat mindes jag att jag läst någonstans att kroppen reagerade extra när man andades in i varandras mun och det stämde verkligen. Het, vibrerande och fuktig andedräkt. Våra läppar möttes, först fjäderlätt, sedan allt mer. Under någon sekund undrade jag om jag skulle våga föra fram min tunga. Jag kände hans tungspets stryka längs insidan av min underläpp, sedan möttes vi slutligen. Trevande först, allt mer och hetsigare.

Samtidigt som våra läppar möttes, blygt och trevande, möttes Sannas och Sofias läppar. Sanna pressade Sofias huvud bakåt mot ryggstödet i fåtöljen, höll fast henne så hon inte skulle kunna komma undan och tryckte sin mun hårt mot hennes. Sannas lediga hand knådade Sofias ena bröst. När jag hörde någon av dem kvida av uppdämd upphetsning och det våta ljudet från deras kyssar, släppte det och jag kunde koncentrera mig på vår kyss.

Han var slätrakad precis som jag vilket jag uppskattade. Läpparna var kanske inte lika mjuka och lena som en flickas och tungan kanske större och lite strävare. Jag var osäker på om jag var påverkad av vetskapen av att det var en man jag kysste eller om det verkligen var så. Till höger om mig hörde jag tjejernas våta kyssar med öppna munnar och deras andetag och någon som gnydde lågt. Det och min egen fysiska sensation gjorde mig gränslöst kåt.

Jag kände en försiktig hand som lades över min stenhårda erektion. Erik knådade alldeles lagom hårt, gjorde små rörelser upp och ner utanpå jeansen. Blygt sträckte jag min hand mot honom och la min hand över hans lem. Det var fascinerande att känna hur någon annans hårda lem pulserade och hur mina rörelser med handen gav gensvar i hans tunga, andetag och ett lågt läte.
– Sluta Sanna, jag kommer om du fortsätter, viskade Sofia mellan snabba andetag.
– Inte riktigt än lilla gumman, fnissade Sanna.

Deras kyssar upphörde och det tog en liten stund innan även vi kunde slita oss.
– Det var väl inte så farligt? Sa Sanna och satte sig till rätta i sin egen fåtölj och rättade till kläderna.
Jag kände någon sorts skräckblandad förtjusning som skapade nervösa bubblor i magen och uppsnabbad puls. Jag visste ju vad vi svarat på resterande frågor, skulle Sanna driva det här hela vägen? Fanns det ens någon återvändo nu?

– Puhh vilken pers! Nu tar vi en lätt en, eller två som egentligen hör ihop: jag har aldrig slickat på någons fot och jag har aldrig sugit på någons tå. Där har bara Erik och Sofia fått poäng, inte John och jag. Jag föreslår att vi gör det ihop.
Sanna reste sig utan att vänta på svar och rullade ner nylonstrumporna över benen utan att dölja sitt troslösa kön under den korta kjolen. Synen av hennes långa slanka ben och nätta fötter var fantastisk och jag bestämde mig för att inte fastna i blyghet och tvekan. Jag drog av mig strumporna samtidigt som Sofia och Erik gjorde likadant.
– Men hallå, ni får ta av er byxorna pojkar, annars blir det konstigt.
Även Sofia hade en kjol men något längre än Sannas superkorta. När jag började knäppa upp mina jeans följde Erik blygt efter. Det blev än mer uppenbart i vilket tillstånd vi båda var i nu när bara kalsonger skylde oss.

– Men — tänk om jag är äcklig, sa Sofia och rodnade våldsamt.
– Du, äcklig? Vackra varelse! Många tycker kanske fötter är äckligt, men tänk på att det är fantastiska erogena zoner. Vänta bara, Sa Sanna och log.
Sanna drog ner mig på golvet på den mjuka mattan, tveksamt följde Sofia och Erik efter. Vi arrangerade oss i en fyrkant så att Sannas fötter nu var centimetrar från min mun. Nere vid mina fötter kände jag Sofias hår mot mina ben och värmen från hennes andetag mot min bara hud. På andra sidan mellan Sanna och Sofia låg Erik. Min blick fastnade på hans stenhårda lem som ryckte och rörde sig under kalsongerna. Försiktigt smekte han Sofias bara, slätrakade ben. Samtidigt tänkte jag att jag var glad för att jag tvättat mig noga precis överallt.

Min mun närmade sig Sannas bara fötter. Till och med den här delen av henne luktade svagt av parfym och hudlotion. Mina läppar vidrörde ovansidan av hennes ena, sedan andra foten. Tungan smekte över den lena huden och hon rörde tårna mot mina läppar. Min tunga cirklade runt varje tå, sög in den i munnen och smekte med tungan.

För mitt inre kom bilder av Evelina som jag fortfarande träffade ibland. Hon hade nedsatt rörlighet i armarna och första gången vi haft sex, gav hon mig ett av mitt livs bästa runk med fötterna och efteråt förde hon sin fot som var kladdig av lotion och min sperma, mot min mun.

Min kropp ryckte till när jag kände en len tunga och lena läppar stryka över mina båda fötter. Det hade jag aldrig upplevt förut och sensationen var så stark så att det nästan gjorde ont. Det kändes som om fötterna var en hel erogen zon och som om jag kände minsta kontur av hennes tunga och läppar. Jag kunde inte ana hur skönt det var att någon tog tårna i munnen och omslöt dem en och en med våt och varm mjukhet. Om någon skulle ta min lem i munnen samtidigt, så skulle jag komma fort och våldsamt!

Först efter en lång stund blev jag medveten om de tysta ljuden av andetag genom öppna munnar med utsträckta tungor, tysta kladdiga ljud av kyssande och sugande munnar och det lät så äkta. Min tunga smekte under Sannas lena fötter, min hand smekte sakta över hennes smalben, upp mot hennes knä och lår, så långt jag nådde. Hennes hand mötte min, våra fingrar flätades samman och hon kramade den hårt tryckt mot sitt varma, mjuka lår. Jag förstod att jag inte skulle få smeka längre upp, inte nu, inte än…

– Oh my goodnes…
Sanna bröt förtrollningen och satte sig upp på mattan. Det kändes tomt och jag hade gärna behållit stunden för evigt. Innan vi andra hunnit resa oss helt, sträckte hon sig efter lappen.
– Ni kan ligga kvar pojkar. ”Jag har aldrig slickat/sugit någon av samma kön” och båda har fått poäng. Ni ligger redan perfekt, flytta bara er närmare varandra.
Nästan all min blygsel och motståndskraft hade raserats. Jag längtade så mycket efter att få komma och på något obegripligt sätt lockade mig det hårda könet innanför kalsongerna någon meter ifrån mig. Vi flyttade oss nära varandra, plötsligt hade jag Eriks underliv bara någon decimeter från min mun. Jag kände doften av manligt kön, som var helt ny för mig förutom min egen doft. Mot tyget i mina kalsonger kände jag varm utandningsluft. Allt jag ville var att känna läppar omsluta mig och jag antog att Erik kände samma sak. Hans lem rörde sig stor och grov innanför tyget.

När jag kände Eriks fingrar under linningen på mina kalsonger, förde jag min hand mot hans höft och drog långsamt ner kalsongerna samtidigt som mina gled över mina höfter. Vi lyfte samtidigt höfterna från golvet för att få av kalsongerna. Eriks lem sprätte ut i det fria när den inte längre var fångad av kläder och den nuddade mina läppar. Jag slöt mina fingrar runt den och runkade långsamt och mjukt några gånger. Droppar av försats läckte fram ur ollonet och Erik stönade lågt. Hans fingrar slöts om min lem på samma sätt och sedan kände jag hur hans läppar rörde vid mitt ollon, tungan som slickade och sedan läpparna som särades och omslöt mitt ollon och sakta började röra sig nedåt. Det sände som elektriska stötar genom hela kroppen.

Jag öppnade munnen och förde in hans ollon i munnen. Han rörde höfterna lite framåt så att mer av honom försvann in i min mun. Det var ovant, jag visste inte riktigt hur man gjorde och försökte göra på samma sätt som mina flickvänner gjort och så som jag själv tyckte om att det gjordes. Min hand rörde sig fram och tillbaka och mötte min mun, min tunga slickade och utforskade ollonet, smakade på det som läckte fram ur ollonet. Erik rörde höfterna rytmiskt fram och tillbaka och det kändes att han ville längre in. Jag gapade mer och försökte ta emot mer och djupare.

Jag blundade, men kände och hörde Sannas och Sofias närvaro, hörde deras andetag alldeles nära. Det lät inte som om de gjorde något med varandra, utan bara såg på. Kanske smekte de sig själva mellan benen även om jag inte hörde några våta ljud.

Eriks hand rörde sig fram och tillbaka över min lem, hans läppar rörde sig fram och tillbaka allt snabbare. Jag kände hans utandningsluft, ibland från näsan då den smekte huden över min pung, ibland genom munnen när han öppnade den. Då blandades den varma sensationen av munnen med det svala i rummet och jag ville bara in, längre in och djupare.

Jag var på väg att komma. Även Eriks rörelser blev successivt snabbare och djupare ner i min mun och jag kände hans stön mot min lem som små vibrationer. Plötsligt kände jag någons mjuka hand mot min bara stjärt som pressade mig rytmiskt fram och tillbaka. Var det Sanna som märkte att jag var på väg att komma och ville förhindra att jag drog mig ur, trycka mig längre in när jag kom? Eriks rörelser blev snabbare, ljuden allt högre och det som läckte från hans ollon allt mer.

Plötsligt svullnade hans lem i min mun och munnen fylldes av salt, tjock och varm sperma. Jag ville svälja, göra det nu när jag hade chansen. Ändå rann en del ut när jag öppnade munnen för att ge ifrån mig mitt eget stön när jag kom, pressades framåt och in i Eriks mun av Sannas hand på min stjärt. Jag undrade om han skulle storkna, men han sög och gav ifrån sig njutningsfulla ljud.

– Ligg kvar så där, sug och smaka tills ni börjar slakna, viskade Sanna med sensuell röst och snabba andetag.
Vi låg båda kvar, gjorde som jag själv tyckte om, rörde munnen långsamt fram och tillbaka. Inte för fort för att det skulle bli för mycket just så här efter orgasmen. Det kunde lätt göra så där ”ont-skönt” om det blev för mycket. Erik gjorde likadant, hans lem fortsatte leverera sperma i min mun som om det aldrig ville ta slut och nu hann jag svälja undan. Allt eftersom vi slaknade något, kunde vi ta varandra djupare. Våra tungor spelade runt ollonen, lät tungan slicka öppningen.

Lite motvilligt särade vi på oss. Det kändes plötsligt lite pinsamt, som om jag inte visste vart jag skulle göra av händerna, eller för den delen hela mig själv. Jag gjorde som Erik, lät handen ligga kvar på hans lår medan vi hämtade andan liggande på rygg båda två. Långsamt böjde sig Sanna ner över Erik och mötte hans mun. Jag sträckte mig efter Sofias hand, drog henne mot mig, såg henne djupt i ögonen när vi för första gången kysste varandra. Jag kände hur hennes tunga spelade upphetsat runt och inne i min mun, girig efter sperma. Min tunga gav henne av det som fanns kvar. Hon luktade så gott och jag kände att min lem inte skulle behöva vila så länge.

– Shit vad hett. Jag har aldrig sett det där, viskade Sofia, även hon med snabba flämtande andetag.
– Du fick också poäng hjärtat, så nu är det din tur, viskade Sanna.
Sofia gnydde och flämtade till.
– Så många gånger som du luktat på mig, nu får du på riktigt.
Sannas ord var knappt en viskning genom vibrerande andetag. Jag förstod att hon syftade på deras många byten av trosor, men att Sofia aldrig haft sex med en tjej på riktigt.

Jag och Erik låg kvar och tittade på det vackra skådespelet som snart skulle utspelas framför oss. Trots att jag just kommit, rörde sig min lem. Försiktigt flyttade jag handen från Eriks lår till hans lem, kände hur även den reagerade. Jag kände hur Eriks fingrar gled längs med och slöt sig runt min lem. Sedan låg vi stilla så.

Sanna reste sig och satte sig längst ut på kanten i fåtöljen som Sofia suttit i tidigare. Hon drog upp sin korta kjol mot magen och blottade sitt slätrakade kön och särade benen. Hennes blygdläppar var svullna, stora och öppna. Sofia närmade sig långsamt på knä och närmade sig försiktigt Sannas sköte med munnen. Sanna lutade sig bakåt och flyttade fram stjärten ännu mer och tryckte därmed skötet mot Sofias mun. Kärleksfullt strök hon med båda händerna över Sofias huvud och det såg ut som om hon pressade henne mot sig.

Jag hörde låga stön från Sofias öppna mun och tungan som började utforska Sannas våta slida. Sanna styrde henne med händerna i hennes hår, slängde huvudet bakåt och kved.
– Mmmm, åh, så ja, precis så, mer, mmm så…
Våra lemmar hårdnade i varandras händer, jag runkade Erik mjukt och långsamt samtidigt som vi såg på. Ibland lät det som om Sofia kippade efter andan när Sanna pressade henne hårt mot sig. Sanna kved, sträckte ut och spände benen, jag förstod att hon snart skulle komma. Till slut kved hon långt och utdraget. Hennes ben spändes än mer, skakade våldsamt. Plötsligt slog hon benen runt Sofias rygg och pressade henne hårt intill sig. På ljuden hördes att Sofias tunga vispade snabbt och även hon kved.

Sofia torkade sig om munnen med tröjan. Hon log blygt när hon upptäckte att vi låg och såg på. Jag ville säga som hon sagt, att jag aldrig sett två tjejer så här förut och att det var det hetaste jag sett, men för att inte genera henne mer höll jag tyst.

– Är det någon som är törstig? Frågade Sanna.
Alla tre svarade jakande. Vi satte oss åter i Soffan efter att bara ha tagit på kalsongerna igen. Det kändes fel att sitta helt nakna i soffan men varken jag eller Erik verkade vilja klä på oss igen.
– Hur kändes det? Frågade han när Sofia försvann ut i köket för att hjälpa Sanna.
– Ovant, skumt, lite genant men väldigt bra.
– Har du aldrig heller?
– Inte på det här sättet. Jag har aldrig…

Min första reflex när Erik böjde sig fram, var att dra mig undan. Jag höll på att göra det som hjärnan sa åt mig, inte det kroppen hade lust med. Jag lyckades övervinna mitt lite präktiga förnuft och ångrade mig inte när vi blygt kysstes igen. Lite trevande först, djupare efter en stund. Jag tyckte om att kyssas, tyckte inte om att jag var så förnuftsmässigt begränsad av med vem det skedde. Känslan av tungan i min mun, min i hans, det faktum att vi nyligen druckit varandras sperma var konstigt och överväldigande.

Sanna och Sofia kom tillbaka med immiga stora ölglas i händerna.
– Jaha här sitter ni och myser. Gav det mersmak? Sa sanna och log lite retsamt.
Jag tog emot min ölkupa och smakade på den iskalla och skummande drycken, kände hur törstig jag var. Min armbandsklocka visade 00:10 och jag blev förvånad över att det bara var två timmar sedan de övriga gästerna gått. Det kändes som så mycket hänt under tiden. Och här satt vi nu enbart med kalsonger på underkroppen, Sanna med kjol men utan trosor och nylonstrumporna och Sofia utan strumpor men antagligen trosorna kvar under kjolen. Jag fnissade till när jag erinrade mig att det var trosor med min sperma och Sannas slidsafter hon hade på sig. Det här var helt galet!

Vi satt och drack våra öl långsamt medan något samlingsalbum med hårdrocksballader spelades på låg volym i bakgrunden. Samtalsämnen växlade mellan musik, lite jobb och om gästerna som gått för tidigt och missat vår efterfest.
– Apropå efterfest, sa Sanna och sträckte sig efter anteckningsblocket.
Pulsen steg märkbart igen och min lem reagerade. Jag såg på Erik att även hans nu klart mindre utbuktning på kalsongerna rörde sig.
– Jag har aldrig haft sex med någon i detta rum, aldrig slickat eller sugit någon av samma kön, alla avklarade på samma gång. Men ”jag har aldrig haft gruppsex / trekant”, där har John, Erik och Sofia fått straffpoäng. Bara lilla Sanna som segrade på den frågan.
Vi tre såg på varandra och framför allt Sofia såg nervös ut.
– Så lilla Sofia, klä av sig resten av kläderna och pojkarna också. Duger golvet eller ska vi flytta oss in till min lilla säng?
– Du ska väl vara med? Frågade Sofia nervöst.
– Visst ska jag det, Sanna missar inte en sådan grej. Sängen får det bli, sa hon och log.

Sofia drog av sig tröjan och vi gjorde samma sak. Sedan sträckte hon sig bakom ryggen och knäppte upp BH:n och lät den falla ner på golvet. Hon hade runda, stora, fina bröst med stora bröstvårtor som knoppade sig vackert av den svala luften i rummet. Hon reste sig och lät kjolen glida av följt av trosorna. Sedan stod hon helt naken framför oss.
– Hårspännet också, sa Sanna.
Jag höll med, hon var mycket vackrare med utsläppt hår. Jag och Erik som bara haft kalsonger och tröjor på oss, var snart helt nakna även vi och båda våra lemmar hade vuxit och hårdnat.

Sanna gick mot sovrummet utan att ha klätt av sig helt ännu och vi andra följde efter. Det kändes väldigt konstigt att gå tre nakna på led mot ett sovrum i en lägenhet på söder, det kändes helt overkligt.

Alla tre la sig i Sannas breda säng, Sofia i mitten. Hon var tydligt nervös och försökte skyla sig med armarna ibland och hon var röd om kinderna. Både jag och Erik vände oss mot henne, började smeka henne och kysste henne på kinderna och turades om med munnen. Det kändes på Sofias tunga och hördes på hennes andhämtning att hon var mer kåt än nervös. Min hårda lem låg mot hennes vänstra lår och min och Eriks hand möttes över hennes venusberg. Min mun omslöt hungrigt hennes vänstra bröstvårta, Erik tog den högra i munnen. Våra händer smekte ömsom varsitt lår, ömsom hennes sköte.

Hennes blygdläppar var svullna och öppna och hon var väldigt våt. Vi smekte hennes sköte båda två. Mina fingrar gled in i henne, först två och sedan ett tredje. Jag kände Eriks fingrar ovanför smeka hennes skåra och klitoris. Sofia kved och slängde med huvudet.

Jag började slicka och kyssa mig ner över hennes mage och ena ljumske, ner mellan hennes ben. Erik följde efter och även om det var lite omständigt, turades vi om att kyssa och slicka henne. Sofia andades och gnydde rytmiskt och jag kände hennes hand i mitt hår. Sanna stod vid fotändan och klädde av sig det lilla hon hade kvar. Sedan stod hon en stund helt naken och tittade på oss med ena handen kupad över bröstet och den andra mellan benen.

– Fia, ställ dig på alla fyra över John, viskade hon.
Sofia reste sig och en stunds förvirring uppstod innan vi förstod vilken position Sanna menade. Det blev en 69:a, en ställning jag verkligen älskar. Till en början la Sofia bara huvudet på min höft och jag kunde känna hennes andetag mot min lem.
– Ta honom i munnen gumman, viskade Sanna.
Hon hade förflyttat sig till sidan av sängen och hennes röst avslöjade upphetsning. Sofias hand omslöt min lem och sedan kände jag hennes läppar runt mitt ollon, det var så underbart skönt.
– Erik, slicka henne bakifrån, mer andades än viskade Sanna.
Jag kände hur sängen rörde sig och hur Erik närmade sig. Sedan kom han innanför mitt synfält när han på knä bakom Sofia lät sin tunga smeka hennes stjärt medan min tunga slickade hennes sköte och sög in hennes klitoris i munnen. Ibland möttes våra tungor mellan hennes slidöppning och stjärtöppning. Det var minst lika hett som smaken och ljuden från Sofia.

Erik reste sig och snart kom hans lår och pung i mitt synfält och jag förstod att han var på väg att ta Sofia bakifrån. Medan jag slickade henne, smekte han hennes stjärt och slidöppning med sitt ollon innan han plötsligt sjönk in i henne.
– Inte komma, jag har inget skydd, flämtade Sofia ner mot kudden.
Samtidigt slickade och sög jag hennes klitoris och när min tunga gled bakåt mot hennes slidöppning, gled Eriks lem ut och in i henne. Min tunga slickade även hans skaft och ner över pungen. Jag fick en satanisk lust att få honom att tappa kontrollen och tömma sig i henne.

Sofia skrek, långt och utdraget. Hennes ben skakade våldsamt och det rann ur henne ner längs min mun och mina kinder. Hennes naglar klöste mina lår och hon bet mig nästan lite för hårt. Jag var nära att komma i hennes mun av sensationen, men avbröts av att hon kastade sig åt sidan för att komma undan den pumpande lemmen i henne. Hon låg på sidan bredvid mig och min hand smekte längs hennes lår, från knät upp till skötet och tillbaka. Hon andades häftigt och kved vid varje utandning och skakade länge efteråt.

– Får man vara med lite? Viskade Sanna när hon kom upp i sängen.
Jag sträckte mig efter henne, galen av begär, så nära att komma. Sanna gränslade mig i omvänd ridställning, rörde sig upp och ner några gånger så att jag trodde hon skulle rida mig till orgasm. Hennes sköte var trångt och spände runt min grova lem.

Sedan la hon sig bakåt på rygg ovanpå min bröstkorg med min lem kvar i sig. Jag la armarna om henne, lät tungan följa hennes öras vindlingar medan mina händer mjukt smekte och knådade hennes bröst, gled ner över magen och in mellan hennes ben där jag kände mig själv försvinna in i henne.
– Slicka mig, flämtade hon medan hon rörde höfterna upp och ner med små rörelser för att jag inte skulle glida ur henne.
Plötsligt kände jag Eriks kropp mot mina ben, hans heta andedräkt mot min lem och pung när han begravde sin tunga mellan Sannas blygdläppar. Sanna kved när han verkade cirkla och suga hennes klitoris, jag kved när tungan vandrade nedåt längs hennes skåra och slickade både henne och min lem som gled ut och in i henne. Sensationen var enormt, jag hade aldrig känt något liknande. Ett par gånger tog Erik ut min lem ur Sannas sköte och tog mig i munnen en kort stund. Kroppen krampade och ryckte som om jag skulle komma vilken sekund som helst!

Sanna sträckte sina armar ner mot Erik och plötsligt var han över henne. Våra tre par ben var ett enda gytter av kroppsdelar. Sedan kände jag hans lem ovanpå min, kände hur Sannas hand höll om den. Hon flämtade och kved.
– Knulla mig båda två, samtidigt, försiktigt.
När jag drog ut min lem nästan helt så bara ollonet var kvar inne i henne, kände jag Eriks lem pressa sig mot min och in i hennes slidöppning. Vi låg stilla så en lång stund medan Sanna rörde höfterna i små, små rörelser. Det kändes som om det aldrig skulle fungera.

Millimeter för millimeter pressade Erik på. Sannas kropp trycktes ner mot mig så att min lem pressades samtidigt in i henne och hon kved högt.
– Gör det ont? Flämtade Erik.
– Fortsätt bara, långsamt, försiktigt…
När våra ollon passerat hennes slidmynning gick allt plötsligt snabbare och lättare.
– Åh gud! Så ja, knulla mig, ta mig, kom i mig!
Vi började röra oss, Sanna rörde sina höfter. Det var svårt att hitta en rytm som fungerade. Mina fingrar cirklade runt hennes bröstvårtor. Erik stödde sig på armarna över henne och började röra sig allt snabbare. Det var lite svårt att få tre kroppar att röra sig i helt rätt takt, men allt var magiskt skönt! Jag kände hur hans kropps stötar pressade Sanna ner mot mig, kände samtidigt hur hans lem rörde sig längs med min. Det var oerhört trångt inne i henne.

Plötsligt svartnade det för ögonen när jag kom. Jag skrek genom sammanbitna tänder! Erik stötte hårt in i Sanna och vrålade ut sin orgasm! Bådas vår sperma fyllde hennes inre. Mina fingrar nöp hårt i hennes bröstvårtor när Sannas orgasm drabbade henne. Hon skrek långt och utdraget medan Eriks stötar tryckte henne ner mot mig, tryckte mig djupare in i henne. Jag kände hennes skinkor brett särade ner mot mig.

Efteråt låg vi stilla och flämtade, Erik fortfarande avlastande sin tyngd på armarna. Slött gled min hand ner längs Sannas mage, in mellan henne och Erik för att känna. Två grova, hårda lemmar försvann in i henne, tänjde ut henne på längden och brädden. Eriks pung låg ner ovanpå min, känslan att känna det med händerna och känna oss tätt tillsammans inne i henne var obeskrivlig.

Erik och Sanna rullade ner till vänster om mig och vi gled båda ur henne. Mina ben och lakanet mellan mina ben var fullkomligt dränkt i väta. Jag undrade om det bara var sperma och slidsafter eller om Sanna kissat på sig.

Jag blev åter medveten om Sofias mjuka kropp på min högra sida. Jag lirkade in armen under hennes nacke och drog henne intill mig och sökte hungrigt hennes mun.
– Lever du Sanna? Viskade Sofia mellan våra mjuka kyssar.
– Jag är för helvete död. Nu kan jag dö, det gör ingenting.
Hon fnissade och grät om vart annat. Sofia drog upp täcket som förmodligen Sanna slängt på golvet och vi drog det över oss. Snabbt spreds värmen och jag blev dåsig.

Vi låg och småpratade under täcket. Jag hörde hur Erik och Sanna hånglade till vänster om mig. Det var sensuellt och fint att höra andra så nära på något vis. Min hand smekte Sofias hår och rygg. Ibland möttes våra läppar långsamt och mjukt.
– Är det någon som är hungrig? Frågade Sanna.
Alla brast ut i skratt, det var bara för komiskt.
– Tänker du bara på mat? Frågade Sofia och skrattade.
– Nej sex också!
– Vilket är viktigast?
– Först kommer käket, sedan kommer moralen.
– Ja hungrig och törstig — igen, svarade Erik.
– Ska vi äta lite först då?
– Vaddå först? Frågade jag.
– Ja, vi är faktiskt inte klara med spelet än.
– Du är galen, fnissade Sofia.
Instinktivt drog jag henne ännu närmare, kände hur jag skulle vilja lägga henne på rygg och ta henne, kyssa henne och höra och känna henne komma igen.

Vi reste oss upp ur sängen på lite vingliga ben, drog på oss underkläder och en tröja för att inte frysa och gick ut i köket. Sanna plockade fram vin, ost och kex som hon dukade i vardagsrummet. Klockan visade strax före 02 och märkligt nog kände jag mig varken trött eller särskilt onykter.
– Okej är ni redo? Sista punkten för den här gången: ”jag har aldrig haft analsex”. Här blev det ju lite förvirring kring om vi menade tagit emot eller givit analsex. Fia och jag har tagit emot, men kan av förklarliga skäl inte ge. Båda ni har givit analsex men inte tagit emot, stämmer det?
Både jag och Erik nickade. De där vansinniga bubblorna av nervositet i magen igen, de hårda hjärtslagen…
– Då är det ni båda som rimligtvis ska ta emot analsex. Vem vill börja? Triumferade Sanna.
Jag såg ner i knät och kände hur röd jag var i ansiktet.
– Okej vi drar sticka, avgjorde Sofia.

Sanna studsade upp och försvann ut i köket och kom tillbaka med två tunna grillspett i trä. Hon bröt det ena på hälften och höll pinnarna bredvid varandra dolda under sin tröja så bara spetsarna stack ut. Erik sträckte fram en darrande hand och drog en sticka.
– Tada! Erik drog den längsta, du John får ta emot först. Vilken ställning? Frågade Sanna.
– Öh — jag vet inte. Är missionären skön?
– Allt är skönt om man gör det rätt och försiktigt. Jag älskar på alla fyra, helst i en trappa med stöd för händerna en bit upp så man får en annan vinkel, men jag har tyvärr ingen trappa att erbjuda. Men missionären är bra om man är nybörjare tror jag, fnissade Sanna.

Jag hade inte sett mycket sex mellan killar i mitt liv, men 99% av det jag sett så tog de varandra på alla fyra. Det såg inte ut och lät inte som om det var så skönt. Jag hade bara sett något enstaka klipp när killen tog emot liggande på rygg och det hade tänt mig mer. Det var alltid så jag hade tänkt mig att det skulle vara med James eftersom det såg mycket mer intimt och mjukt ut.

Åter igen klädde vi av oss. Det mesta av all blygsel var borta av alkohol och efter allt vi gjort under natten. Det kändes helt osannolikt. Jag la mig i hörnet i den stora soffan med ett ben på varje soffa som gick i 90 graders vinkel. Jag kände mig väldigt utfläkt och utlämnad, men vansinnigt nervös, nyfiken, rädd och kåt.

Sanna räckte mig en flaska glidmedel.
– Hellre mycket för mycket än för lite. Så där ja och in med fingrarna också.
Jag blundade, lät mina kladdiga fingrar smörja in hela stjärten. När jag lät först ett finger och sedan två glida in undrade jag hur jag skulle få in en manslem där. Någon hällde mer glidmedel över mina fingrar och det blev faktiskt snabbt lättare. Någon la en handduk under min stjärt.
– Bara skydda soffan lite. Lyft på rumpan, en kudde också.
Det var Sannas röst. En stor kudde lades under min rumpa som vinklade upp mitt underliv lite mer.

Jag öppnade ögonen. Mellan mina ben stod Erik stödd med armarna på soffan. Mellan hans ben hängde hans lem stor och grov, bara några centimeter från mitt underliv. Plötsligt kände jag hans ollon röra sig mot min hud i området mellan pungen och stjärten. Det kittlade och smekte så skönt och jag märkte hur jag omedvetet rörde höfterna för att den skulle glida mer nedåt mot sitt rätta mål. Erik andades tungt, jag kände hur hård och stor han var. Min egen lem låg hård upp längs min mage.
– Sofia, kom, viskade Sanna.
Plötsligt fanns de på var sida om mig i soffan. Först böjde sig Sanna ner, kysste mig på munnen och tog min ena bröstvårta i munnen, sedan gjorde Sofia likadant.

Mina höfter rörde sig tills Eriks lem hittade min trånga ingång. Ollonet la sig till rätta i öppningen och stannade kvar. Sensationen från mina bröstvårtor som smektes av varma tungor och nöps lätt av mjuka varma läppar fick mig att vilja ha mer där nere.
– Slappna av så blir det skönare, viskade Sanna.
Jag koncentrerade mig på att slappna av. Sanna höll upp mina ben mot magen och särade benen ännu mer.

– Jag har gjort det här förut, lovar att göra det bra, andades Erik.
Vi såg varandra i ögonen och jag kände att jag litade på honom. Jag visste ju också hur viktigt det var att ha mycket glidmedel och tränga in långsamt och försiktigt, att bara ha ett lätt tryck mot ringmuskeln och låta den öppna sig sakta men säkert. Men hur det var att tas hade jag ingen aning om — ännu.

Jag kände ett konstant lätt tryck mot min stjärtöppning som sakta gav med sig. Mer och mer gled in och fyllde upp mig mer och mer. Jag hörde på Erik hur skönt det var att komma in längre och längre. Jag visste ju själv hur trång och skön en stjärt var, blandat med det lite förbjudna att tränga in i någon där, särskilt en annan man. Känslan jämfört med en analplugg var helt annorlunda. Kanske var det inbillning för att det var en riktig lem som nu fyllde upp mig mer och mer istället för en leksak i silikon och plast. Det var någon annan persons andetag och stön av njutning av min kramande stjärtmuskel. Ändå kändes den hårda, grova lemmen både omöjlig att ta emot samtidigt som den var varm, len och mjuk, pulserande och full av liv på samma gång. Det var inte en hand som förde in en leksak, det var två kåta höfter som pressade på.

Plötsligt släppte spänningen och Erik sjönk långt in. En flämtning kom över mina läppar och jag drog benen mer upp mot bröstet och föll isär så mycket jag kunde. Jag höll i knäna med händerna för att motverka ryckningarna i mina lårmuskler. Erik var stilla en lång stund innan han började röra sig långsamt in och ut, först med små rörelser, sedan längre.

Jag blundade och försökte ta in, spara känslan i mitt minne. Det här hade jag fantiserat så länge om och aldrig trott att jag skulle få uppleva. Eftersom det inte gjorde det minsta ont längre, så var det skönt. Jag kände mig uppfylld till bredden. Min hand gled ner över magen mot min lem. Den var halvhård och inte i fullt stånd. Antagligen för att jag varit så upptagen med att låta mig tas och uppfyllas. Handen gled vidare ner mellan mina brett särade ben. Jag kände förundrat hur en grov lem långsamt gled ut och in i mig, kände hur området runt omkring var spänt och uttänjt och hur det måste krama hårt om Erik.

det var skönt, eller snarare fascinerande. Fascinerande att någon tillfredsställde sig i min stjärt, att ljuden av kåthet var min förtjänst och att jag låg här med benen uppdragna och brett isär, tagen som en kvinna. Var det så här Sanna och Sofia kände sig nyss? Det kladdiga ljudet av glidmedel när han gled ut och in i mig lät så erotiskt och upphetsande.

Jag öppnade ögonen när jag hörde Eriks andetag ändras och stön tillta. Jag förstod att han skulle komma. Jag hade flummat iväg i känslan av att bli tagen och koncentrerade mig åter på närvaro. Erik rörde sig snabbt och djupt i mig och varje stöt fick mig att stöna. Sofia och Sanna hade slutat suga mina bröstvårtor. Sannas läppar låg mot mitt öra. Hon viskade saker jag knappt hörde, att det var hett, sexigt och fint, att det var hennes present till mig och att jag var duktig.

Jag kunde känna hur Erik växte i mig innan jag såg på hans ansiktsuttryck och hörde på hans andhämtning att han var nära. Allt mitt fokus flyttade ner i underlivet. Jag ville känna! Att hans lem liksom växte och krympte, växte och krympte i mig kunde jag känna, men inte någon sperma som jag ändå visste strömmade ur honom in i min stjärt.

Erik stod på knä i soffan lutad över mig en lång stund medan hans andetag sakta lugnade ner sig. Jag rörde höfterna lite mest för att fortsätta känna rörelsen inne i mig. När hans armar och ben började skaka okontrollerat, drog han sig sakta, sakta ur. Precis när ollonet skulle passera min öppning, kändes det lite, sedan var allt över. Efteråt kändes ingenting inne i mig, inte att en tjock och grov lem just fyllt upp mig.

Jag blundade igen, lät fingrarna glida tillbaka ner mellan mina ben. Hela pungen och mellangården var kladdig av glidmedel, det kändes skönt. Min stjärtöppning var stor och vidöppen och under ett kort ögonblicks panik undrade jag om den någonsin skulle sluta sig igen, men det visste jag att den självklart skulle göra. Fingrarna kände allt det kladdiga, glidmedel och sperma. Jag blev lite generad av tanken om det skulle ha råkat komma lite annat också, men slog snabbt bort det. Det var i så fall naturligt och inget konstigt med det.

Sanna kom med papper och jag torkade mig hjälpligt. Jag undrade hur det verkligen var för tjejer efter sex, hur länge det kunde läcka sperma ur trosorna och hur länge det kunde rinna ur stjärten?
– Nu är det Eriks tur, viskade Sanna.
Jag blundade, kände åter läppar runt mina bröstvårtor, en hungrig mun som omslöt min lem. Jag hörde flaskan med glidmedel och jag längtade!

Klockan var närmare halv sex på morgonen när jag satte nyckeln i min lägenhetsdörr. Jag borstade tänderna och klädde av mig men orkade inte duscha. När jag låg i sängen var jag glad över det beslutet. Min kropp luktade som en sensation av sex och andras dofter. På mina armar kände jag både Sannas och Sofias parfymer, stjärten var fortfarande kladdig av silikonbaserat glidmedel och säkert rester av sperma. Min lem var öm och även den kladdig från rester av glidmedel. Blotta tanken på vart den varit gjorde mig hård igen, men jag han inte så mycket längre i mina tankar innan ridån gick ner och jag somnade.

Dagen efter kände jag mig inte alls särskilt sliten. Kvällen och natten slutade trots med att vi konsumerat väldigt lite alkohol, så jag var bara trött och hungrig när jag vaknade. Vid tvåtiden på eftermiddagen ringde Sanna.
– Hej vännen. Tack för igår.
Jag hörde att hon fnissade lite.
– Det är väl mest jag som ska tacka eller vad man nu säger.
– Det blev extremt lyckat, eller vad säger du? Klart över mina förväntningar.
– Det där hade du alltså planerat?
– Lite kanske. Men du, kan du inte komma förbi på en fika? Jag har något åt dig. Har du något för dig nu på eftermiddagen?
– Har något åt mig? Frågade jag förvirrat.
Jag antog att jag glömt något eller om det var nya trosor.
– Det får du se när du kommer.
– Okej, ska bara duscha, sedan kan jag dra direkt.

På tunnelbanan till södermalm kände jag mig nervös och förhoppningsfull. Kanske skulle jag få en ny stund med Sanna ensam eller var någon av dem från igår där och ville ha favorit i repris? Att äntligen ha haft sex med en kille var klart bättre än jag någonsin föreställt mig. Samtidigt visste jag att Sannas och Sofias närvaro bidragit till att jag vågade mycket mer än jag annars skulle gjort. Utan dem hade jag säkert fegat ur igen.

Jag ringde på Sannas dörr. Hon öppnade och det luktade kaffe från lägenheten. Svag musik hördes men inga röster.
– Hej, kom in.
Det första som förbryllade mig var barnvagnen som stod i hallen. Sedan såg jag ett par skor som stod på mattan innanför dörren och inte snyggt uppställda i skohyllan vilket tydde på att hon hade gäster trots allt och uppenbarligen någon med barn. Försiktigt sneglade jag in under suffletten där en liten flicka låg och snusade med ett gosedjur mot kinden.
– Slå dig ner i vardagsrummet så kommer jag med kaffe.

Jag gick in i vardagsrummet där jag upplevt en så stor del av den senaste natten och fått uppleva så mycket nytt. I soffan satt en tjej som såg ut att vara någonstans mellan 25 och 30. Hon hade långt svart hår, mörka ögon och mörkhyad.
– Hej hej, John.
– Hej. Shanti, kompis till Sanna.
Vi tog i hand och jag slog mig ner i ena fåtöljen på artigt avstånd från tjejen i soffan. En lite blyg tystnad uppstod mellan oss. I köket hörde jag Sanna stöka med kaffet.
– Jag kommer, strax klar! Ropade hon.

– Så där, kaffe, mjölk, nybakat från ICA. Det här är Shanti. Vi gick i gymnasiet tillsammans.
Sanna presenterade inte mig närmare, så jag utgick ifrån att hon redan gjort det. Hon serverade kaffe och bullar. Medan Sanna pratade på studerade jag tjejen i soffan. Hon var vackert mullig, säkert efter graviditeten tänkte jag lite fördomsfullt. Hon hade en stickad tröja på sig och under den putade två ganska stora bröst som jag gjorde allt för att inte fastna vid med blicken.

Plötsligt harklade sig Sanna och de båda kvinnorna tittade på varandra.
– John, jag bad Shanti komma för din skull. Du sa att en av dina fantasier var att smaka bröstmjölk, ”direkt från källan”. Jag sa att jag inte kände någon som både ammar och var givmild. När jag vaknade idag efter en ”ganska” mysig kväll och natt, kom jag på att jag kanske känner en. Så jag frågade Shanti och här är vi nu.
Jag bara satt och gapade en lång stund. Jag hörde vad hon sa och såg på kvinnan i soffan att hon också hört och inte protesterade.
– Ehhhh, var det enda jag fick fram.
– Ni kan vara ostörda i sovrummet.
Sanna som förstod att jag fastnat i min position utan minsta möjlighet att ta något initiativ, reste sig. Shanti såg generad ut men reste sig även hon och gick mot sovrummet. Först när hon var halvvägs genom hallen förmådde jag resa mig på skakiga ben och följa efter, rädd att benen inte skulle bära mig.

Shanti gick in i sovrummet före mig, gick fram till sängen och satte sig på sängkanten. Jag stängde sovrumsdörren försiktigt bakom mig och blev först stående och kämpade med min vansinniga blyghet och att besegra min oförmåga att göra något.
– Kom, det är okej, sa hon med tyst röst.
Högröd och skakig gick jag fram och satte mig på sängkanten nära henne. Jag la min hand över hennes, liten varm och mjuk.
– Du måste tycka det här är riktigt knäppt, vill du det här verkligen?
– Sanna är lite galen, det har hon alltid varit. Jag är väl lite smått knäpp jag med i så fall. Det är klart att jag vill, annars skulle jag inte vara här. Trodde inte det, tanken har aldrig slagit mig, men jag blev faktiskt lite nyfiken.
Hon fnissade lite.
– Hur — hur ska vi göra? Frågade jag nervöst.
Hon drog oblygt av sig sin tröja, flyttade sig mot mitten av den breda dubbelsängen och satte sig bekvämt, bullade upp kuddar bakom ryggen mot sänggaveln.
– Kom, lägg dig här med huvudet i mitt knä.
Hon knäppte upp sin BH och ett par stora, vackra bröst släppte ut i det fria. Här och var gick ådror som buktade ut och hennes bröstvårtor var stora och styva.

Blygt la jag mig och kröp närmare, la mitt huvud i hennes knä med kinden mot hennes mage. Min näsa fylldes av hennes dofter, parfym och varm människa.
– Hur gör man?
Min röst bar knappt och blev bara en viskning. Shanti la handen under sitt vänstra bröst och styrde det mot min mun samtidigt som hennes andra hand mot mitt bakhuvud tryckte mig mot henne. Jag gapade och fick hennes stora bröstvårta i munnen. En droppe som smakade sött kom ut ur den.
– Lägg tungan under bröstvårtan, som en skål runt den. Rör tungan typ fram och tillbaka, sug försiktigt men håll undan tänderna.

Jag kände hennes hand under bröstet, fingrarna nuddade mina läppar och det kändes som om hon masserade bröstet mjukt. Jag gjorde som hon sa, rörde tungan försiktigt fram och tillbaka under hennes bröstvårta och plötsligt kom en varm stråle av söt vätska in i min mun. Jag smakade, kände med tungan, lät vätskan glida ner. Sedan svalde jag min första klunk bröstmjölk någonsin i medveten ålder.

Jag fortsatte suga. Några gånger ryckte hon till som om jag var för oförsiktig. Efter en stund slappnade hon av och lutade huvudet bakåt mot kuddarna. Jag hörde hur hon började andas med öppen mun. Jag lirkade in min ena arm bakom hennes rygg och den andra handen hamnade utanpå hennes högra lår. Prövande och inkännande rörde jag handen försiktigt upp och ner, smekte henne över benet. Till min stora lycka tog hon inte bort handen. Istället särade hon aningen på benen allt mer.

– Så, andra sidan också.
Mjölken ur hennes vänstra bröst tog slut. Lite omständigt la jag mig på hennes högra sida, krånglade in min andra arm bakom hennes rygg igen, lät handen vila mot hennes hud i ryggslutet. Min vänstra hand hamnade mot hennes vänstra lår. Nu när vi bytt position var hennes ben plötsligt brett isär och jag blev mer modig, smekte över låret, in mot lårets insida, allt högre upp. Inte ens när min hand rörde vid grenen protesterade hon. Under kläderna kändes det bulliga och svullna och när jag rörde mer vid henne, rörde hon på underlivet i små rörelser upp och ner och i sidled.

Plötsligt puttade hon bort mig. Jag trodde något var fel, att stunden var slut och att hon skämdes och ville gå. Istället drog hon snabbt ner sina tights och trosor i en enda rörelse och satte sig sedan till rätta igen. När jag åter tog hennes bröstvårta i munnen och den varma, söta vätskan fortsatte fylla min mun, var hon helt öppen. Mina fingrar gled längs den mjuka huden på hennes lår, upp mot skötet. Hon andades och särade mer på benen. Mina fingrar smekte och cirklade, runt hennes svullna, våta blygdläppar, slidöppning och upp mot klitoris. Hennes ena hand mot mitt bakhuvud tryckte mig hårdare mot bröstet, den andra smekte och knådade undersidan av bröstet. Hon kom i en tyst, långvarig orgasm. Hela hennes kropp skakade, hon andades ut häftigt två gånger och ryckte sedan åt sig en kudde som hon tryckte över ansiktet.

Jag halvlåg bredvid henne, fortfarande med min ena arm bakom hennes rygg och den andra handens fingrar hopflätade med hennes hand. Den var liten, nätt och mjuk. Långsamt strök våra fingrar över handryggar upp över handleder och tillbaka igen.
– Tack. Det var fint, du är fin, viskade jag och förde hennes hand till min mun.
Vi reste oss. Shanti klädde på sig trosor, byxor, BH och tröja igen.
– Tror det här avslöjar oss, fnissade hon och rörde med handen i mitt rufsiga hår.
Vi ställde oss bredvid varandra framför Sannas spegel och kunde konstatera att vi nog var lika röda om kinderna båda två.

Vi vinkade av Shanti och hennes lilla bebis i hallen, med kindpussar och kramkalas. När hon gott stod jag och Sanna kvar och höll om varandra i hallen. Hennes läppar rörde vid mina, hennes tunga smekte insidan av min mun, långsamt mot kinderna, min tunga och gommen.
– Smakade det gott? Fnissade hon.
Jag nickade ivrigt.
– Du borde ha sparat lite åt mig.

Jag klädde på mig och vi kramades hårt och länge igen.
– Det var fint igår, viskade jag mot hennes öra.
– Ska vi göra om det någon gång?
– Väldigt gärna.

6

Kommentarer

Ett svar till ”Jag har aldrig…”

  1. Profilbild för jl1972
    jl1972

    Härlig lång välskriven novell som verkligen får en att leva sig in i berättelsen.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


  1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

  2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…