I ett tält på fjället

”Jamen för FAAN, Fredrik!!!! Vi är ju fucking vilse, ju!”

Anna hördes bara svagt där hon gick ett par meter framför mig men antagligen hade hon skrikit. Vinden ven kring våra huvuden och regnet piskade mot våra kroppar och ryggsäckar. Det hade börjat sippra in genom sömmarna på jackorna för flera timmar sen och vi var antagligen båda mera våta än torra nu. Det var midsommarafton. Vi var uppe i den norra fjällvärlden, långt från alla andra. Det var plus sex grader och världens storm. Som gjort för ett midsommarfirande.

***

Hur kunde det komma sig att vi två, klasskompisar på fjälledarutbildningen, men som egentligen bara avlägset kände varandra, kämpade fram över fjället i storm? En jäkla dålig tävlingsidé, helt enkelt. Det hade varit en tävlingsanda hela året, olika grupper och personer hade försökt överglänsa varandra i de olika övningar och kurser vi hade. Och när vårterminen hade gått mot sitt slut hade folk varit så uppe i varv att en framkastad idé om en vandring efter terminsslutet, tre dagar mellan två punkter på kartan med ett fjällmassiv emellan, genast hade antagits som sluttävling för läsåret.

Olika lag hade diskuterats, fram och tillbaka, men till sist hade alla kommit överens om att de som ville delta skulle gå i par som lottats fram. Först till målpunkten skulle vinna tävlingen. När vi lottade fick jag Anna, en av de hårdast arbetande kursdeltagarna av alla. Hon hade hela året gett allt för att komma först, eller i alla fall så bra placerad som möjligt. Under hösten hade hon och hennes pojkvän på kursen, Klas, tävlat tillsammans. Men i januari hade något hänt och de verkade inte vara tillsammans längre. I alla fall brukade Anna få något mordiskt i blicken så fort hon såg Klas. Och det var aldrig någon som föreslog att de skulle vara i par i övningarna längre.

När min lott kom upp och det visade sig att Anna och jag skulle gå i par reste hon sig upp, gick förbi mig och sa ”Se till att du inte sinkar mig, bara, Fredrik!” och gick ut ur rummet.

***

På fjället vände sig Anna om mot mig och sa upprört att hon inte längre hade någon som helst aning var vi var på kartan. Kartan sjöblöt och började förlora sin färg, så det var inte helt lätt att se någonting alls på den längre. Dessutom gjorde ovädret att vi inte såg längre än ett tiotal meter bort.

”Anna, vi måste slå läger”, sa jag. ”Jag är sjöblöt på ryggen och det har ju blivit värre och värre väder de senaste timmarna.”

Anna bet ihop käkarna och såg arg ut. Men hon sa inte emot mig. ”Fan, fan, FAN. Det här kommer vi att förlora.”

Jag sa inget. Jag hade slutat bry mig om tävlingen för flera timmar sen och ville bara komma in i ett tält och få av mig alla mina blöta kläder. Jag tog av mig min ryggsäck, den föll tungt ned på ljungen, jag lossade tältpåsen, öppnade remmen och höll fram påsen mot Anna.

Hon såg på den ett slag och verkade sedan resignera. Vi började tillsammans sätta upp vårt tvåmannatält så gott det gick i stormen.

***

En halvtimme senare hade vi fått upp yttertält, innertält, lyckats baxa in ryggsäckarna i absiden och rullat ut liggunderlagen inne i tältet. Jag började dra av mig mina kläder.

Anna gjorde likadant och tio minuter senare hade de flesta av våra plagg åkt av. Jag kände mig iskall, fötterna var kritvita och håret blött. Jag var nog förkyld också. Kalsongerna var det enda som var kvar på mig och de borde jag nog ha tagit av också, om det inte hade varit för Anna. Jag sneglade på henne. Hon fick just av sig sina vildmarksbyxor. De var sjöblöta längs ena benet, troligtvis hade vatten läckt in i skarven mellan jackan, ryggsäcken och byxorna på vindsidan när vi gick. Hon föll bakåt på liggunderlaget och pustade ut.

”Shit, alltså! Jag har nog aldrig varit med om så här kasst väder på fjället. Varför sa ingen väderleksapp någonting om det här?”

Jag satt fortfarande upp och sneglade på henne. Hon hade sport-bh och trosor på sig. Minst lika fuktiga som mina kalsonger.

”Vet inte”, sa jag trött. ”Jag är iskall.”

”Jag ser det”, sa Anna. ”Du har spökfötter.” ”Och du vajar fram och tillbaka.”

Gör jag? tänkte jag men kände sedan att hon hade rätt. Allting gungade, jag kunde inte riktigt avgöra om det var jag eller tältet runtomkring oss. Kanske rörde sig allt i stormen som ylade utanför. Anna satte sig upp igen och började dra fram sin sovsäck och rulla ut den mellan oss.

”Kom igen. Du behöver bli varm. Hoppa ned i min säck så fixar jag det sista. Jag halvt lutade mig ned halvt föll ned mot sovsäcken och kravlade mig ned i den. Det kändes som om jag aldrig skulle kunna bli varm igen.

***

Senare kom jag till sans igen med ett ryck. Det var dunkelt i tältet trots att det borde vara midnattssol ute, vi var ju ovanför polcirkeln. Jag funderade ett slag på var jag var någonstans och mindes hur utmattade vi hade varit ute i stormen. Det lät fortfarande utanför, men nu var ljudet dovare. Tältet fladdrade fortfarande i vinden, men det var inte samma smattrande som tidigare. Jag var fortfarande iskall.

Jag rörde mig lite. Bakom ryggen, utanför sovsäcken, var det något som tog emot.

”Anna?”, sa jag.

”Mmm”, svarade hon bakom mig.

”Hur länge har jag sovit?”

”En timme eller så”, svarade hon. ”Och jag vet inte om du sovit eller om du snarare svimmade”.

Jag låg tyst ett tag. Mina lår kändes som isklumpar men fötterna var något bättre. Kalla men inte iskalla. Överkroppen var lite bättre, tack vare att jag hade på mig en underställströja. Jag hackade tänder med jämna mellanrum.

”Tog jag på mig understället när jag var avsvimmad?”, frågade jag.

”Nä…”, sa Anna. ”Jag fick på dig tröjan och ett par ullsockar innan jag packade in dig i sovsäcken.

”Tack”, sa jag. ”Men jag fryser fortfarande ruskigt mycket. Jag tror jag blev sjuk när vi gick alla de sista timmarna i stormen.”

Anna sa inget på en stund. Sedan hörde jag dragkedjan i hennes sovsäck dras ned. Hon drog efter det också ned dragkedjan på min sovsäck, längs med ryggen på mig. Hon ormade sig närmare och landade mot min rygg, lade sovsäcksdelarna över varandra och buffade runt till dess hon låg sked med mig.

”Du är inte sjuk”, sa hon. ”Det är minus ute, det har börjat snöa.”

***

Några timmar senare vaknade jag igen. Jag måste ha somnat direkt för jag minns inget mer än att Anna hade sagt att det snöade. Sedan hade jag drömt om vinande snö, mardrömslika snögubbar och skidåkning i dödsbranta backar. Det hade inte varit trevliga drömmar. Men Anna hade legat tätt intill mig och jag tyckte mig fortfarande kunna känna värmen av henne längs min rygg. Det hade varit trevligt.

Värmen var inte Anna, visade det sig. När jag vände mig om och halvt tittade upp hade Anna satt på Trangiaköket och höll på att värma två påsar varma koppen. Hon hade lyckats byta om och fått på sig ett ullunderställ som såg varmt och skönt ut. Hon såg ut som en panda, eftersom det var omväxlande vitt och svart i de olika tygdelarna.

”Hej du”, sa hon samtidigt som hon rörde i kastrullen. ”Hungrig?”

Jag kände efter. Det var jag, insåg jag. Och så var jag inte heller lika kall. Jag nickade och satte mig upp. Anna fyllde en kåsa med soppa och räckte över till mig. ”Ät”, sa hon.

***

Någon timme senare kände vi oss båda bättre. Vi hade fått mat i magen, det hade blivit tillräckligt varmt i tältet och vi kände oss trygga där vi var, trots att stormen fortsatte vina utanför.

Anna hade tinat upp från sin fåordighet och vi hade först trevande, sedan allt lättare, börjat prata om tävlingen, kursen, skolan och det som sedan ett år var vårt gemensamma liv. Anna hade visat sig vara en glad och ofta leende människa, något jag inte hade sett under året. Jag frågade henne om det. Hon rynkade ögonbrynen.

”Det är på grund av Klas, den jäveln”, sa hon. ”Han har förstört det senaste halvåret för mig.”

Jag sa inget men tittade på henne. Hon tvekade lite men verkade sedan bestämma sig för att fortsätta prata.

”Vi var ju ihop, något du säkert märkte. Det var fint, jag menar verkligen att jag gillade honom. Men i januari kom jag på honom med att vänsterprassla med Mia!”

Jag kände att jag borde ge någon reaktion men kom inte på något att säga så jag nöjde mig med att höja på ögonbrynen. Anna tittade tillbaka.

”Har du inte hört om det?”, frågade hon.

”Nä, inget. Jag är inte inne i den grupp där Klas är och jag snackar inte så mycket med alla heller”, sa jag.

”Nä, det har jag märkt”, sa Anna. ”Du håller dig lite mer för dig själv.” ”I alla fall: Det blev uppenbart att han inte gillade mig på något särskilt sätt. Jag kom på dem i bastun efter ett träningspass vi hade på löpträningskursen.”

Jag kunde inte låta bli att direkt börja tänka på hur det hade sett ut. Det måste ha synts på mig, för Anna ilsknade till. ”Du har VISST hört om det här! Jag ser att du vet vad jag pratar om. Den jävla Klas har berättat för alla om detta.”

”Nej, nej – jag vet inget!”, sa jag. ”Jag fick bara några bilder i huvudet – jag menar…”

”Jag har haft en bild i huvudet hela tiden sedan den dagen”, sa Anna bittert. ”När jag kom in satt han på lägsta laven med Mia i knät. Båda var vända mot dörren. Han höll om hennes bröst, det var full insyn i henne och jag kan berätta att det var mycket tydligt att hans kuk var på HELT fel ställe.

***

Några timmar senare var även lite chips och en del av den dyrbara chokladen uppäten. Anna hade också trollat fram en minimal fickplunta med whisky vilket gjorde oss varma och glada. Samtalet hade gått lite trögt efter hennes utbrott om Klas otrohet, men efter en stund hade vi kunnat prata vidare om stort och smått.

”Näe, är det kanske dags att lägga sig?”, sa Anna och gäspade stort. ”Med det här snöovädret kommer vi säkert att få ligga kvar en bra bit in på nästa dag.”

”Du har rätt”, sa jag. ”Lika bra att spara på energin tills det går att gå igen.”

Vi bökade runt i vårt lilla tält. Det är inte lätt att positionera om sig när takhöjden är under en meter. Vi hade lite blandade underkläder och underställ på oss. Anna hade fortfarande kvar det pandafärgade understället. Jag hade påpekat för henne tidigare att hon såg ut som en sådan och hon hade räckt ut tungan mot mig och skrattat.

”Kanske bäst att vi ligger ihop igen, så vi håller värmen?”, sa hon och höll upp sin sovsäck. Jag nickade och la mig ned som tidigare. Hon ålade närmare och byggde en kokong av våra sovsäckar. Sedan blev vi stilla. Jag kände hennes värme mot ryggen och benen, det var som att ligga nära en jättepanda. En jättepanda med bröst. Jag kände hur de tryckte mot min rygg. Jag rörde mig inte.

Anna var tyst en stund men frågade sedan: ”Fredrik, har du någon tjej?”.

”…Nä, det har jag inte”, svarade jag efter en viss tvekan. ”Det har inte blivit av. Kursen har tagit så himla mycket tid och det känns som om jag skulle kunna sova en vecka om jag bara fick.”

”Jag håller med om att det är högt tempo, men du borde väl inte ha något problem att hitta någon. Du är ju både snygg och snäll”, sa Anna.

Jag blev varm inombords av vad hon sa. Jag har aldrig själv sett mig som särskilt snygg, men Anna hade ett sätt att säga det som var uppriktigt. Snäll antar jag att jag är, men det var det heller ingen som sagt någon gång.

”Nina i vår klass, till exempel. Hon är ju blyg, men skulle inte hon kunna passa dig?”, sa Anna. ”…Jag vet att hon gillar dig!”

”Vadå?”, sa jag och vände mig lite snett bakåt. Annas bröst tryckte lite hårdare mot min rygg.

”Jo, jag lovar! Hon säger inte så mycket, men jag kan se det på sättet hon tittar på dig när du inte ser det.”

Jag föll tillbaka på mitt liggunderlag och funderade. Nina? Kanske hade hon kollat på mig någon gång, men mer hade jag inte märkt.

”Fredrik, du borde verkligen skaffa dig en flickvän. Det är ju så himla mysigt att ha någon att krama och kela med och… du vet.”

”Vadå?”, sa jag igen av bara farten och höll andan.

”…larva dig inte”, sa Anna. ”Du vet… ha sex med.” Hon fortsatta eftertänksamt: ”…Det är nog faktiskt det som jag saknar mest med Klas. Hans mun. Hans händer. Hans kuk mellan –”

Plötsligt hörde hon själv vad hon sa och ryckte till. ”Ojdå. Det blev lite pinsamt.”

Jag sa inget utan låg stilla. Jag rörde inte en fena utom kuken som jag kände växte.

”Fast vad faan, det kan du väl höra, Fredrik. Jag gillade verkligen att ha hans kuk mellan mina ben, djupt inne i mig.” ”Du måste väl också tycka att det är skönt att knulla?”

”Jag vet inte”, sa jag. ”…Jag har faktiskt inte gjort det än.”

***

”Va? Är du oskuld?”, sa Anna högt.

”Jaa…”

”Men lille vän, så fort vi kommer ut ur den här snöstormen får du ju bli ihop med Nina så du får till lite sex. Hon är säkert fin. Och skön att knulla.”

Jag flinade till av den brutala kommentaren. Anna var verkligen rakt på sak. Anna rörde på sig, sa att hennes höft höll på att mörda henne, vände sig om och sa till mig att också vända mig om. Jag hasade närmare hennes rygg men höll ett avstånd med underkroppen. Annars hade hon direkt känt mitt stånd.

Anna var tyst ett tag, men hade inte släppt ämnet.

”Har du sett en tjej naken då?”

”Såklart”, sa jag. ”Nille… Det var på lekis.”

Anna skrattade högt och flyttade sig en aning närmare mig. Jag höll avståndet med min höft.

”Jaja, men sen då? Du har säkert porrsurfat, men har du sett en riktig kvinna naken? Har du känt på några bröst?”

Hon flyttade ännu närmare och jag insåg att jag själv inte kunde flytta längre bakåt. Då skulle jag börja trycka ut innertältet. Hon slöt avståndet mellan oss och min kuk pressades mot hennes bak. ”Har du sett en riktig fitta? Har någon runkat av dig?”

Jag kunde inte säga något just då utan tyckte mest att allting var pinsamt. Man vill ju inte erkänna hur oerfaren man är inför en halv främling, även om vi blivit mycket mer kompisar den senaste dagen.

Anna tryckte baken mot mitt stånd. ”Jag kan känna att du inte har några problem med manicken i alla fall”, sa hon och log.

”…Om du absolut måste veta det så har jag inte några särskilda erfarenheter”, sa jag och lät lite sur. Men jag drog mig inte undan utan låg kvar som tidigare med ståndet tryckande mot Annas bak.

Anna var tyst ett långt tag. Jag vet inte om jag inbillade mig, kanske rörde hon sig en aning mot mitt stånd som för att trycka till det ännu lite mer.

”Ok, jag kan inte tro att jag säger det här, det måste vara kylan, men vill du se mig naken?”

***

Jag kände mig helt febrig! Det underställ jag själv hade på mig var dimensionerat för snöstorm, inte för sexsnack och en sådan fråga. Jag började svettas.

”…Ja”, sa jag. ”Om du menar det.”

Anna sa inget men började efter några sekunder att kränga av sig underställströjan. Sedan tog hon av sport-bh:n. Nu låg hon på sin sovsäck utan någonting på överkroppen.

Jag stirrade på henne. Mina ögon gled ned från hennes ansikte till hennes bröst. Hon hade rundade, mellanstora bröst med rosa bröstvårtor. De stack ut.

”Så här ser bröst ut. Man brukar ha två stycken”, sa hon retandes. Sedan blev hon allvarlig. ”Vill du känna på dem?”

Jag sträckte fram min hand och rörde sakta, sakta vid hennes ena bröst. Jag kupade handen om hela bröstet, jag klämde lite försiktigt och gjorde sedan fjäderlätt en cirkel med pekfingret runt bröstvårtan. Anna andades in.

”Snygga, va?” ”Eller vad tycker du?”, sa Anna.

”Sexigt!” svarade jag med lite darr på rösten.

”Det är inte slut än”, sa Anna och fortsatte med att skala av sig underställsbyxorna. Sedan lade hon sig ned igen, nu bara med ett par trosor på sig. ”De här tror jag du får ta av mig”.

Jag satte mig upp och hasade ned en bit i tältet för att komma på rätt plats. Sedan smekte jag försiktigt längs med troskanten. Lite längre ned såg jag aningen av en kontur av ett par blygdläppar med en linje emellan. Jag svalde. Sedan tog jag försiktigt tag i kanten på trosan och drog ned en liten bit. Sedan lite till. Sedan ännu lite längre. Anna lyfte lite på baken för att trosorna skulle glida ned.

Sedan såg jag Anna naken för första gången. Hon hade ett välansat guldrött hår mellan benen, format i en klassisk trekant som inte gick ända ut till ljumskarna. Mina ögon var som klistrade på hennes kön.

”Wow”, sa jag bara.

Anna flinade. ”Jag brukar få den kommentaren, men det är vanligtvis för lite mer action i sängen. Ta av mig trosorna helt nu.”

Jag gjorde som hon sa. Anna lyfte upp ena benet och trixade in de på andra sidan om mig så att hon låg med benen brett isär med mig sittandes emellan dem. Hennes fitta öppnades av detta och jag fick full insyn mellan hennes ben. Jag såg allt. Blygdläppar, slida, klitoris. Allt som jag läst om men inte sett i verkligheten förrän nu.

Anna såg på mig med ett leende, hon hade mig i sitt våld och hon gillade det. Jag var förhäxad av hennes kropp. Den var det vackraste – och sexigaste – jag någonsin sett.

***

”Fredrik, jag tror det är dags att du får en sexkurs, så att du inte är oskuld längre. Du behöver det, och jag behöver det verkligen också.” ”Vet du hur man slickar fitta?”

Hennes ord fick mig att sluta fokusera på hennes kön. Mina ögon fick kontakt med hennes ögon istället.

”Nä, jag har läst, men vet ju egentligen inte.”, sa jag.

”Det är enkelt”, sa Anna. Bara kyss mig där och använd tungan. Du kan ju slicka bokstäver om du vill.”

”Bokstäver?”

”Ja, en bokstav i taget. Rita med tungan. På min fitta. Över och mellan mina blygdläppar, på min klitta!” Hon lade sig tillrätta lite och såg uppfordrande på mig.

Jag tittade åter på hennes kön. Sedan böjde jag mig försiktigt fram och kysste henne på ena låret en gång. Sedan lite högre upp och efter det allt närmare hennes kön. Jag kände hennes doft och värme och jag andades ut när jag var alldeles över hennes könshår. Sedan kysste jag försiktigt rakt över hennes fitta.

En kyss blev till flera, högre upp, längre ned, djupare mellan hennes blygdläppar. Jag började använda min tunga och ritade A, B, C över hennes fitta.

”Åh, ja, Fredrik! Fortsätt så!”, sa Anna och suckade djupt.

Jag fortsatte. Jag växlade mellan fjäderlätta slick och ordentliga tryckande slick. Jag kysste henne också med sugande läppar. Bokstäverna fortsatte och uppskattades. I med strecket och en prick ovan, placerad direkt på klitoris, fick Anna att stöna högt. Jag gjorde om den tre gånger för säkerhets skull. På L andades hon hastigt och på M, gjord med en spetsig tryckande tunga, pep hon till och började skaka okontrollerat. Det gick för Anna. Hon tog tag i mitt huvud och tryckte min mun mot fittan.

”Aååå, mmm, ja, ja, guud Fredrik så jävla skönt för min fitta!!!”

När orgasmen klingade av mjuknade hennes tag om mitt huvud och hon drog upp mig.

”Det där, Fredrik, var med beröm godkänt för att vara första gången! Min lilla fitta fick så mycket slick som den har saknat hela året!” Och så kysste hon mig länge och intensivt.

Jag log. ”Glad att jag kunde vara till tjänst”, sa jag och lade mig ned på min sovsäck.

***

När Anna pustat ut en aning vände hon sig mot mig och sa ”Tack! Du visste det inte, men detta är något av de skönaste jag vet. Det kanske låter konstigt, men jag tycker det är så jävla sexigt att få spärra ut benen och ha en man som använder tungan på mig. Det är så otroligt skönt så jag vet inte riktigt var jag ska bli av.”

”Klas gjorde det ibland, men alldeles för sällan. Han var faktiskt inte så duktig heller, nu när jag tänker tillbaka på det.”

Anna hasade nära mig och lade armen om mig. Sedan sa hon lågt: ”Vet du vad han gillade bäst?”

”Nä”, sa jag, med huvudet fullt av tankar och kuken stenhård i kalsongerna.

”Han gillade att jag sög på hans kuk. Han ville att jag skulle suga länge, länge, runka den och suga den och avguda kuken. Han ville ha sin kuk inkörd i munnen på mig och se mig i ögonen. Och så gillade han att spruta. Jag skulle ta allt i munnen och svälja.”

”Tror du att du också skulle gilla det?”, sa hon och såg på mig med ett oskyldigt leende.

”Eehh ja!!!”, skrek jag nästan. Anna skrattade. Sedan gled hon nedåt och tog tag i kalsongerna. Hon tog sakta av dem.

”Åh, vilken fin kuk du har, Fredrik. Hård och stor!” Hon såg mig i ögonen. ”Vill du att jag ska suga på den?”

Utan att vänta på svar böjde hon kroppen så hennes ansikte kom i jämnhöjd med min kuk, en liten bit ovanför. Sedan blåste hon försiktigt mot ollonet som halvt stack ut utanför förhuden. Jag rös till.

Anna började försiktigt kyssa kuken, från toppen och nedåt mot pungen. Hon stack ut tungan och nuddade kuken här och där, sedan slickade hon längs med hela kuken uppåt igen, som om hon slickade på en glass. Hon drog tillbaka förhuden och lekte med tungan längs med kanten av ollonet. Hon tittade på mig.

”Är det skönt?” frågade Anna leende.

”Mm! Fortsätt!” sa jag flämtande.

Anna fortsatte. Nu öppnade hon munnen lite och lät ollonet glida över läpparna. Sedan öppnade hon munnen ännu mer och lät kuken glida in.

Det var otroligt skönt att glida runt inne i hennes mun! Hon lät ollonet gnidas mot gommen, svalget och hennes tunga vispade runt här och där mot mitt ollon. Hon var ömsom fjäderlätt, ömsom sög hon hårt på kuken. Jag hade aldrig känt något så skönt, att runka själv var en dålig upplevelse jämfört med att bli sugen av en tjej. Och baserat vad jag kunde känna var Anna en världsmästare på kuksugande, vilket jag också stönande sa till henne!

”Hehe, och jag som bara har börjat”, sa hon. Hon tittade på kuken, såg lite tveksam ut men sa: ”Ska vi se om lilla jag klarar att ta hela din kuk i munnen?”

Hon dök ned mot min kuk igen och lät ollonet glida in mellan läpparna. Sedan tre centimeter kuk. Sedan tre centimeter till. Jag kände hur ollonet stötte emot svalget. Anna såg upp mot mig och lät kuken komma in ännu längre. Hon gjorde en rörelse med huvudet och jag kände hur det började klämma åt kring ollonet. Jag förstod att jag var på väg ner i hennes hals! Anna fortsatte sakta men säkert och en liten stund senare nuddade hennes näsa min hud under naveln. Hon hade fortsatt titta på mig hela tiden och blinkade sexigt med ena ögat. Sedan drog hon sig bort så kuken åkte ut, och hon hostade till.

”Jäävlar, Fredrik, du har en kuk som heter duga! Den är grövre och längre än Klas kuk. Jag var lite osäker på om jag skulle kunna deepthroata dig. Men det gick ju.”

Jag kände mig fånigt stolt och glad, både för att min kuk var större än Klas, och för att hon ändå tagit in hela i munnen och halsen.

”Jag fattar inte hur du klarar det – men det är jätteskönt! Snälla, fortsätt!!!” sa jag.

Anna fortsatte kyssa, slicka och suga av mig med stor energi. Det var ofattbart sexigt att se kuken mot hennes ansikte, känna tungan slicka mot pungen och se henne ta en pungkula inne i sin mun, känna hennes läppar på mot mitt ollon och, med jämna mellanrum, hela kuken inne i munnen på henne. Jag började känna att detta inte gick längre, alldeles snart skulle jag spruta.

”Anna.. jag kommer strax!” sa jag ryckigt. Hon slutade suga för att svara mig.

”Kom du bara! Du vet, du får spruta inne i munnen på mig! Jag vill att du ger mig all sperma du har, skjut in den i munnen på mig så lovar jag att svälja hela din sats!”

Hon fortsatte sedan att suga hårt på min kuk igen och bara några sekunder senare gick det för mig!

Jag ryckte till gång på gång och sköt ut stråle efter stråle inne i munnen på Anna. Jag sprutade säkert tio-tolv gånger innan jag var klar. Jag tror jag skrek. Anna fortsatte ha kuken i sin mun och sög konstant. Lite sperma rann ändå ut mellan hennes läppar och min kuk. När jag hade passerat klimax drog hon sakta ut min kuk, svalde en gång och visade sedan munnen och tungan för mig. Det var fortfarande helt vitt i hennes mun. Hon svalde två gånger till samtidigt som hon höll ögonkontakt.

”Shit, vilken supersats, Fredrik!” sa hon. Hon flinade. ”Försöker du dränka mig?”

”Det var så länge sedan jag fick utlösning, så det var mer än vanligt.” ”Var det hemskt?” frågade jag försiktigt.

Hon log. ”Nejdå. Som jag sa gillar jag att suga, deepthroata, och att dricka sås. Din kuk var perfekt!”

***

Vi låg bredvid varandra. Anna låg på sidan och använde min arm som kudde. Hon smekte mig sakta över bröstkorgen och ned till min nu slaka kuk. Hon tog tag om den. Jag hörde henne dra en nöjd suck.

”Fredrik – det här med Nina… Ja, hon gillar dig, men jag kanske behöver ha lite monopol på dig i vår. Jag tror att jag kan bli beroende av den här imponerande kuken, och det finns massor vi har kvar att testa innan din sexkurs är komplett.”

Jag sa inget, men drog en nöjd suck!

18

Kommentarer

2 svar till ”I ett tält på fjället”

 1. Profilbild för Master Lars
  Master Lars

  Skriv gärna en fortsättning

 2. Profilbild för George
  George

  Bra med snöstorm. Den får uppenbarligen folk att lära känna varandra. Gäller på fjället och överallt annars också. Skönt skrivet och en fortsättning ser jag fram emot.

Lämna ett svar


Sök novell


Kategorier


Kommenterat


 1. Ja, det tycker Olivia också. Jag hoppas hon tar det där samtalet med sin kille.

 2. Väldigt bra, men det var nästan lättare när det var indelat i delar, men det är så klart en smaksak.…